Säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera lediga jobb

Säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb Säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm

 2. Säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm

 3. Resande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm

 4. Resande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm

 5. Resandande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm

 6. Resande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm

 7. Resande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm

 8. Resande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm

 9. Resande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm

 10. KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm

 11. KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera, Dalarna- Borlänge

 12. KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm

 13. KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Borlänge

 14. KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm

 15. KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm

 16. KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Borlänge

 17. KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Borlänge

 18. KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Borlänge

 19. KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm

 20. KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm

 21. KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm

 22. KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm

 23. KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm

 24. KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm

 25. KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm


Mer beskrivning

Säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker just nu efter en säljare till region Öst (Stockholm med omnejd). Vi söker dig som, precis som vi, är driven och har en hög ambitionsnivå. Vi är ett tight team som jobbar mot våra gemensamma mål och som nu behöver förstärkning med ytterligare en engagerad säljare! I arbetet som säljare kommer du att arbeta med nykundsbearbetning samt ha kontakt med befintliga kunder. Uppgifterna är såväl mötesbokning via telefon som genomförande av möten, du kommer även delta vid startmöten ute hos kund i de olika projekten. Du arbetar relationsorienterat och är ständigt närvarande för dina kunder och bevakar deras personalbehov. I ditt arbete kommer du att samarbeta med personalsamordnare och rekryterare som bistår dig i frågor gällande personal och tillsättning av uppdrag. Din profil - Erfarenhet av uppsökande försäljning - Hög social kompetens - Innehar B-körkort - Meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen samt om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Det är även meriterande om du arbetat som telefonförsäljare med utmärkta resultat. Vi söker dig som har tidigare vana av försäljning och vill ta nästa steg i din säljkarriär. Som person är du snabb, målmedveten och strukturerad. Du har lätt för att knyta nya kontakter och ger inte upp i första taget! Vidare tror vi att du är en tävlingsmänniska som sporras av utmanande mål (vi vet att hög aktivitet ger framgång). Är du den vi söker? Skicka din ansökan till tjänsten som säljare till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag (Märk ansökan ”Ansökan Säljare”). Urval och intervjuer sker löpande - skicka din ansökan redan idag!
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

Säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker just nu efter ytterligare en säljare till region Öst (Stockholm med omnejd). Vi söker dig som, precis som vi, är driven och har en hög ambitionsnivå. Vi är ett tight team som jobbar mot våra gemensamma mål och som nu behöver förstärkning med ytterligare en engagerad säljare! I arbetet som säljare kommer du att arbeta med nykundsbearbetning samt ha kontakt med befintliga kunder. Uppgifterna är såväl mötesbokning via telefon som genomförande av möten, du kommer även delta vid startmöten ute hos kund i de olika projekten. Du arbetar relationsorienterat och är ständigt närvarande för dina kunder och bevakar deras personalbehov. I ditt arbete kommer du att samarbeta med personalsamordnare och rekryterare som bistår dig i frågor gällande personal och tillsättning av uppdrag. Din profil För att bli framgångsrik som säljare hos oss ska du: - Ha erfarenhet av uppsökande försäljning - Ha hög social kompetens - Inneha B-körkort - Meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen samt om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Det är även meriterande om du arbetat som telefonförsäljare med utmärkta resultat. Vi söker dig som har tidigare vana av försäljning och vill ta nästa steg i din säljkarriär. Som person är du snabb, målmedveten och strukturerad. Du har lätt för att knyta nya kontakter och ger inte upp i första taget! Vidare tror vi att du är en tävlingsmänniska som sporras av utmanande mål (vi vet att hög aktivitet ger framgång). Är du den vi söker? Skicka din ansökan till tjänsten som säljare till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag (Märk ansökan ”Ansökan Säljare”). Urval och intervjuer sker löpande - skicka din ansökan redan idag!
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

Resande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker just nu efter ytterligare säljare/kundansvariga till vår verksamhet. Vi söker dig som, precis som vi, är driven och har en hög ambitionsnivå. Vi är ett tight team som jobbar mot våra gemensamma mål och som nu behöver förstärkning med ytterligare en engagerad säljare! I arbetet som resande säljare kommer du att arbeta med nykundsbearbetning samt ha kontakt med befintliga kunder. Uppgifterna är såväl mötesbokning via telefon som genomförande av möten, du kommer även delta vid startmöten ute hos kund i de olika projekten. Du arbetar relationsorienterat och är ständigt närvarande för dina kunder och bevakar deras personalbehov. I ditt arbete kommer du att samarbeta med personalsamordnare och rekryterare som bistår dig i frågor gällande personal och tillsättning av uppdrag. Du kommer att arbeta två dagar i veckan från vårt kontor i Stockholm och tre dagar i veckan kommer du att arbeta från ett av våra lokalkontor. Vid arbete från huvudkontoret i Stockholm kommer du att göra mötesbokning och uppföljningar och under de dagar du är på lokalkontoret kommer du att genomföra kundmöten. Din profil För att bli framgångsrik som säljare hos oss ska du: - Ha erfarenhet av uppsökande försäljning - Ha hög social kompetens - Inneha B-körkort - Meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen samt om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Det är även meriterande om du arbetat som telefonförsäljare med utmärkta resultat Vi söker dig som har tidigare vana av försäljning och vill ta nästa steg i din säljkarriär. Som person är du snabb, målmedveten och strukturerad. Du har lätt för att knyta nya kontakter och ger inte upp i första taget! Vidare tror vi att du är en tävlingsmänniska som sporras av utmanande mål (vi vet att hög aktivitet ger framgång). Är du den vi söker? Skicka din ansökan till tjänsten som säljare till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag (Märk ansökan ”Ansökan Resande säljare”). Urval och intervjuer sker löpande - skicka din ansökan redan idag!
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-23
Sök fler jobb liknande: lediga Resande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

Resande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker just nu efter ytterligare säljare/kundansvariga till vår verksamhet. Vi söker dig som, precis som vi, är driven och har en hög ambitionsnivå. Vi är ett tight team som jobbar mot våra gemensamma mål och som nu behöver förstärkning med ytterligare en engagerad säljare! I arbetet som resande säljare kommer du att arbeta med nykundsbearbetning samt ha kontakt med befintliga kunder. Uppgifterna är såväl mötesbokning via telefon som genomförande av möten, du kommer även delta vid startmöten ute hos kund i de olika projekten. Du arbetar relationsorienterat och är ständigt närvarande för dina kunder och bevakar deras personalbehov. I ditt arbete kommer du att samarbeta med personalsamordnare och rekryterare som bistår dig i frågor gällande personal och tillsättning av uppdrag. Du kommer att arbeta två dagar i veckan från vårt kontor i Stockholm och tre dagar i veckan kommer du att arbeta från ett av våra lokalkontor. Vid arbete från huvudkontoret i Stockholm kommer du att göra mötesbokning och uppföljningar och under de dagar du är på lokalkontoret kommer du att genomföra kundmöten. Din profil För att bli framgångsrik som säljare hos oss ska du: - Ha erfarenhet av uppsökande försäljning - Ha hög social kompetens - Inneha B-körkort - Meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen samt om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Det är även meriterande om du arbetat som telefonförsäljare med utmärkta resultat Vi söker dig som har tidigare vana av försäljning och vill ta nästa steg i din säljkarriär. Som person är du snabb, målmedveten och strukturerad. Du har lätt för att knyta nya kontakter och ger inte upp i första taget! Vidare tror vi att du är en tävlingsmänniska som sporras av utmanande mål (vi vet att hög aktivitet ger framgång). Är du den vi söker? Skicka din ansökan till tjänsten som säljare till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag (Märk ansökan ”Ansökan Resande säljare”). Urval och intervjuer sker löpande - skicka din ansökan redan idag!
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-21
Sök fler jobb liknande: lediga Resande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

Resandande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
VÄLKOMMEN TILL REKRYTERINGSMÄSSA PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN STOCKHOLM CITY. 27 januari kl. 10.00 Adress: Tunnelgatan 3. * ExpanderaMera söker just nu efter ytterligare säljare/kundansvariga till vår verksamhet. Vi söker dig som, precis som vi, är driven och har en hög ambitionsnivå. Vi är ett tight team som jobbar mot våra gemensamma mål och som nu behöver förstärkning med ytterligare en engagerad säljare! I arbetet som resande säljare kommer du att arbeta med nykundsbearbetning samt ha kontakt med befintliga kunder. Uppgifterna är såväl mötesbokning via telefon som genomförande av möten, du kommer även delta vid startmöten ute hos kund i de olika projekten. Du arbetar relationsorienterat och är ständigt närvarande för dina kunder och bevakar deras personalbehov. I ditt arbete kommer du att samarbeta med personalsamordnare och rekryterare som bistår dig i frågor gällande personal och tillsättning av uppdrag. Du kommer att arbeta två dagar i veckan från vårt kontor i Stockholm och tre dagar i veckan kommer du att arbeta från ett av våra lokalkontor. Vid arbete från huvudkontoret i Stockholm kommer du att göra mötesbokning och uppföljningar och under de dagar du är på lokalkontoret kommer du att genomföra kundmöten. Din profil För att bli framgångsrik som säljare hos oss ska du: - Ha erfarenhet av uppsökande försäljning - Ha hög social kompetens - Inneha B-körkort - Meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen samt om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Det är även meriterande om du arbetat som telefonförsäljare med utmärkta resultat Vi söker dig som har tidigare vana av försäljning och vill ta nästa steg i din säljkarriär. Som person är du snabb, målmedveten och strukturerad. Du har lätt för att knyta nya kontakter och ger inte upp i första taget! Vidare tror vi att du är en tävlingsmänniska som sporras av utmanande mål (vi vet att hög aktivitet ger framgång). Är du den vi söker?
Företag: Expandera Mera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-18
Sök fler jobb liknande: lediga Resandande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resandande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

Resande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker just nu efter ytterligare säljare/kundansvariga till vår verksamhet. Vi söker dig som, precis som vi, är driven och har en hög ambitionsnivå. Vi är ett tight team som jobbar mot våra gemensamma mål och som nu behöver förstärkning med ytterligare en engagerad säljare/kundansvarig! I arbetet som resande säljare/kundansvarig kommer du att arbeta med nykundsbearbetning samt ha kontakt med befintliga kunder. Uppgifterna är såväl mötesbokning via telefon som genomförande av möten, du kommer även delta vid startmöten ute hos kund i de olika projekten. Du arbetar relationsorienterat och är ständigt närvarande för dina kunder och bevakar deras personalbehov. I ditt arbete kommer du att samarbeta med personalsamordnare och rekryterare som bistår dig i frågor gällande personal och tillsättning av uppdrag. Du kommer att arbeta två dagar i veckan från vårt kontor i Stockholm och tre dagar i veckan kommer du att arbeta från ett av våra lokalkontor. Vid arbete från huvudkontoret i Stockholm kommer du att göra mötesbokning och uppföljningar och under de dagar du är på lokalkontoret kommer du att genomföra kundmöten. Din profil För att bli framgångsrik som säljare/kundansvarig hos oss ska du: - Ha erfarenhet av uppsökande försäljning - Ha hög social kompetens - Inneha B-körkort - Meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen samt om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Det är även meriterande om du arbetat som telefonförsäljare med utmärkta resultat Vi söker dig som har tidigare vana av försäljning och vill ta nästa steg i din säljkarriär. Som person är du snabb, målmedveten och strukturerad. Du har lätt för att knyta nya kontakter och ger inte upp i första taget! Vidare tror vi att du är en tävlingsmänniska som sporras av utmanande mål (vi vet att hög aktivitet ger framgång). Är du den vi söker? Skicka din ansökan till tjänsten som säljare till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag (Märk ansökan ”Ansökan Resande säljare”). Urval och intervjuer sker löpande - skicka din ansökan redan idag!
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-29
Sök fler jobb liknande: lediga Resande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

Resande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker just nu efter ytterligare säljare/kundansvariga till vår verksamhet. Vi söker dig som, precis som vi, är driven och har en hög ambitionsnivå. Vi är ett tight team som jobbar mot våra gemensamma mål och som nu behöver förstärkning med ytterligare en engagerad säljare/kundansvarig! I arbetet som resande säljare/kundansvarig kommer du att arbeta med nykundsbearbetning samt ha kontakt med befintliga kunder. Uppgifterna är såväl mötesbokning via telefon som genomförande av möten, du kommer även delta vid startmöten ute hos kund i de olika projekten. Du arbetar relationsorienterat och är ständigt närvarande för dina kunder och bevakar deras personalbehov. I ditt arbete kommer du att samarbeta med personalsamordnare och rekryterare som bistår dig i frågor gällande personal och tillsättning av uppdrag. Du kommer att arbeta två dagar i veckan från vårt kontor i Stockholm och tre dagar i veckan kommer du att arbeta från ett av våra lokalkontor. Vid arbete från huvudkontoret i Stockholm kommer du att göra mötesbokning och uppföljningar och under de dagar du är på lokalkontoret kommer du att genomföra kundmöten. Din profil För att bli framgångsrik som säljare/kundansvarig hos oss ska du: - Ha erfarenhet av uppsökande försäljning - Ha hög social kompetens - Inneha B-körkort - Meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen samt om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Det är även meriterande om du arbetat som telefonförsäljare med utmärkta resultat Vi söker dig som har tidigare vana av försäljning och vill ta nästa steg i din säljkarriär. Som person är du snabb, målmedveten och strukturerad. Du har lätt för att knyta nya kontakter och ger inte upp i första taget! Vidare tror vi att du är en tävlingsmänniska som sporras av utmanande mål (vi vet att hög aktivitet ger framgång). Är du den vi söker? Skicka din ansökan till tjänsten som säljare till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag (Märk ansökan ”Ansökan Resande säljare”). Urval och intervjuer sker löpande - skicka din ansökan redan idag!
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-22
Sök fler jobb liknande: lediga Resande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

Resande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker just nu efter ytterligare säljare/kundansvariga till vår verksamhet. Vi söker dig som, precis som vi, är driven och har en hög ambitionsnivå. Vi är ett tight team som jobbar mot våra gemensamma mål och som nu behöver förstärkning med ytterligare en engagerad säljare/kundansvarig! I arbetet som resande säljare/kundansvarig kommer du att arbeta med nykundsbearbetning samt ha kontakt med befintliga kunder. Uppgifterna är såväl mötesbokning via telefon som genomförande av möten, du kommer även delta vid startmöten ute hos kund i de olika projekten. Du arbetar relationsorienterat och är ständigt närvarande för dina kunder och bevakar deras personalbehov. I ditt arbete kommer du att samarbeta med personalsamordnare och rekryterare som bistår dig i frågor gällande personal och tillsättning av uppdrag. Du kommer att arbeta två dagar i veckan från vårt kontor i Stockholm och tre dagar i veckan kommer du att arbeta från ett av våra lokalkontor. Vid arbete från huvudkontoret i Stockholm kommer du att göra mötesbokning och uppföljningar och under de dagar du är på lokalkontoret kommer du att genomföra kundmöten. Din profil För att bli framgångsrik som säljare/kundansvarig hos oss ska du: - Ha erfarenhet av uppsökande försäljning - Ha hög social kompetens - Inneha B-körkort - Meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen samt om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Det är även meriterande om du arbetat som telefonförsäljare med utmärkta resultat Vi söker dig som har tidigare vana av försäljning och vill ta nästa steg i din säljkarriär. Som person är du snabb, målmedveten och strukturerad. Du har lätt för att knyta nya kontakter och ger inte upp i första taget! Vidare tror vi att du är en tävlingsmänniska som sporras av utmanande mål (vi vet att hög aktivitet ger framgång). Är du den vi söker? Skicka din ansökan till tjänsten som säljare till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag (Märk ansökan ”Ansökan Resande säljare”). Urval och intervjuer sker löpande - skicka din ansökan redan idag!
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Resande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

Resande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker just nu efter ytterligare resande säljare/kundansvarig till vår verksamhet. Vi söker dig som, precis som vi, är driven och har en hög ambitionsnivå. Vi är ett tight team som jobbar mot våra gemensamma mål och som nu behöver förstärkning med ytterligare en engagerad säljare/kundansvarig! I arbetet som resande säljare/kundansvarig kommer du att arbeta med nykundsbearbetning samt ha kontakt med befintliga kunder. Uppgifterna är såväl mötesbokning via telefon som genomförande av möten, du kommer även delta vid startmöten ute hos kund i de olika projekten. Du arbetar relationsorienterat och är ständigt närvarande för dina kunder och bevakar deras personalbehov. I ditt arbete kommer du att samarbeta med personalsamordnare och rekryterare som bistår dig i frågor gällande personal och tillsättning av uppdrag. Du kommer att arbeta två dagar i veckan från vårt kontor i Stockholm och tre dagar i veckan kommer du att arbeta från ett av våra lokalkontor. Vid arbete från huvudkontoret i Stockholm kommer du att göra mötesbokning och uppföljningar och under de dagar du är på lokalkontoret kommer du att genomföra kundmöten. Din profil För att bli framgångsrik som resande säljare/kundansvarig hos oss ska du: - Ha erfarenhet av uppsökande försäljning - Ha hög social kompetens - Inneha B-körkort - Meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen samt om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Det är även meriterande om du arbetat som telefonförsäljare med utmärkta resultat Vi söker dig som har tidigare vana av försäljning och vill ta nästa steg i din säljkarriär. Som person är du snabb, målmedveten och strukturerad. Du har lätt för att knyta nya kontakter och ger inte upp i första taget! Vidare tror vi att du är en tävlingsmänniska som sporras av utmanande mål (vi vet att hög aktivitet ger framgång). Är du den vi söker? Skicka din ansökan till tjänsten som resande säljare till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag (Märk ansökan ”Ansökan Resande säljare”). Urval och intervjuer sker löpande - skicka din ansökan redan idag!
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Resande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resande säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker nu efter ytterligare KAM-säljare / kundansvarig för att förstärka vår verksamhet i Stockholm. Vi värdesätter ditt driv och din höga ambition. Vi ställer höga krav på oss själva och varandra och arbetar på ett strukturerat sätt i högt tempo. Vi har korta beslutsvägar och en utvecklingsinriktad miljö! I ditt arbete som KAM-säljare / kundansvarig kommer du att ha kontakt med befintliga kunder samt göra nykundsbearbetning. Dina kunder kommer vara bygg- och anläggningsföretag som hyr in byggnadsarbetare på ramavtal. Du arbetar relationsorienterat och är närvarande under hela inhyrningstiden. Under uppdragen kommer du vara med i startmöten ute hos kund i de olika projekten. I ditt dagliga arbete kommer du att samarbeta med konsultchef och rekryterare som bistår dig i frågor gällande personal och tillsättning av uppdrag. För att bli framgångsrik KAM-säljare / kundansvarig är det viktigt att du har en hög aktivitet - både över telefon och i möten. Vi ställer höga krav på genomförande och bokning av möten varje vecka då vi vet att hög aktivitet leder till framgång! Vi erbjuder - Möjlighet till utveckling. Hos oss kommer du att utvecklas som säljare och få professionell coachning av erfaren säljcoach - Arbete med ett mycket starkt varumärke inom byggbemanning - Fast grundlön och provision - Tjänstebil Din profil: - Du har tidigare erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen - Du har dokumenterat goda resultat som säljare / kundansvarig - Som person är du lyhörd, social och strukturerad - God administrativ förmåga Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna. Skicka din ansökan till tjänsten som KAM-säljare / kundansvarig till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-01
Sök fler jobb liknande: lediga KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera, Dalarna
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. Vill du jobba hos Sveriges ledande bemanningsbolag för byggsektorn? Vill du dessutom jobba med två av Sveriges främsta säljare på nära håll och lära dig hur sann försäljning går till? Då har du hamnat helt rätt! Vi är ExpanderaMera och vi hjälper dig att bli stjärnsäljare inom byggbemanning! Vi erbjuder det där lilla extra och lite till. Det du bl.a. kan förvänta dig hos oss är: - Professionell säljcoach, som systematiskt bygger upp din sälj- & mentala kompetens - Strukturerad arbetsmetodik som hjälper din försäljning med bevisade strategier - Fast grundlön & provision - Tjänstebil - Arbeta med landets ledande varumärke inom byggbemanning. - Jobba nära de mest rutinerade och välmeriterade säljarna i landet I knappt 20 år har vi hjälpt byggsektorn med byggbemanning av absolut yttersta kvalité. Vi leder marknaden idag och är överlägset störst inom vår nisch. Med de främsta säljarna i landet vågar vi påstå att vår framgång beror på vårt fokus på att skapa långvariga relation med våra kunder. Genom specifika strukturer och strategier har vi fått fram ett metodik och ett fungerande recept för framgång. Det vi förväntar oss av dig är att du kommer in med hög arbetsmoral och älskar att jobba i ett högt tempo. Resten hjälper vi dig med i form av strukturer och arbetsmetodik. Din profil: - Du har tidigare erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen - Du har dokumenterat goda resultat som säljare / kundansvarig - Som person är du lyhörd, social och strukturerad - God administrativ förmåga Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna. Skicka din ansökan till tjänsten som kundansvarig till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 01-11
Sök fler jobb liknande: lediga KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera, Dalarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera, Dalarna

KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. Vill du jobba hos Sveriges ledande bemanningsbolag för byggsektorn? Vill du dessutom jobba med två av Sveriges främsta säljare på nära håll och lära dig hur sann försäljning går till? Då har du hamnat helt rätt! Vi är ExpanderaMera och vi hjälper dig att bli stjärnsäljare inom byggbemanning! Vi erbjuder det där lilla extra och lite till. Det du bl.a. kan förvänta dig hos oss är: - Professionell säljcoach, som systematiskt bygger upp din sälj- & mentala kompetens - Strukturerad arbetsmetodik som hjälper din försäljning med bevisade strategier - Fast grundlön & provision - Tjänstebil - Arbeta med landets ledande varumärke inom byggbemanning. - Jobba nära de mest rutinerade och välmeriterade säljarna i landet I knappt 20 år har vi hjälpt byggsektorn med byggbemanning av absolut yttersta kvalité. Vi leder marknaden idag och är överlägset störst inom vår nisch. Med de främsta säljarna i landet vågar vi påstå att vår framgång beror på vårt fokus på att skapa långvariga relation med våra kunder. Genom specifika strukturer och strategier har vi fått fram ett metodik och ett fungerande recept för framgång. Det vi förväntar oss av dig är att du kommer in med hög arbetsmoral och älskar att jobba i ett högt tempo. Resten hjälper vi dig med i form av strukturer och arbetsmetodik. Din profil: - Du har tidigare erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen - Du har dokumenterat goda resultat som säljare / kundansvarig - Som person är du lyhörd, social och strukturerad - God administrativ förmåga Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna. Skicka din ansökan till tjänsten som kundansvarig till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. Vill du jobba hos Sveriges ledande bemanningsbolag för byggsektorn? Vill du dessutom jobba med två av Sveriges främsta säljare på nära håll och lära dig hur sann försäljning går till? Då har du hamnat helt rätt! Vi är ExpanderaMera och vi hjälper dig att bli stjärnsäljare inom byggbemanning! Vi erbjuder det där lilla extra och lite till. Det du bl.a. kan förvänta dig hos oss är: - Professionell säljcoach, som systematiskt bygger upp din sälj- & mentala kompetens - Strukturerad arbetsmetodik som hjälper din försäljning med bevisade strategier - Fast grundlön & provision - Tjänstebil - Arbeta med landets ledande varumärke inom byggbemanning. - Jobba nära de mest rutinerade och välmeriterade säljarna i landet I knappt 20 år har vi hjälpt byggsektorn med byggbemanning av absolut yttersta kvalité. Vi leder marknaden idag och är överlägset störst inom vår nisch. Med de främsta säljarna i landet vågar vi påstå att vår framgång beror på vårt fokus på att skapa långvariga relation med våra kunder. Genom specifika strukturer och strategier har vi fått fram ett metodik och ett fungerande recept för framgång. Det vi förväntar oss av dig är att du kommer in med hög arbetsmoral och älskar att jobba i ett högt tempo. Resten hjälper vi dig med i form av strukturer och arbetsmetodik. Din profil: - Du har tidigare erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen - Du har dokumenterat goda resultat som säljare / kundansvarig - Som person är du lyhörd, social och strukturerad - God administrativ förmåga Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna. Skicka din ansökan till tjänsten som kundansvarig till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. Vill du jobba hos Sveriges ledande bemanningsbolag för byggsektorn? Vill du dessutom jobba med två av Sveriges främsta säljare på nära håll och lära dig hur sann försäljning går till? Då har du hamnat helt rätt! Vi är ExpanderaMera och vi hjälper dig att bli stjärnsäljare inom byggbemanning! Vi erbjuder det där lilla extra och lite till. Det du bl.a. kan förvänta dig hos oss är: - Professionell säljcoach, som systematiskt bygger upp din sälj- & mentala kompetens - Strukturerad arbetsmetodik som hjälper din försäljning med bevisade strategier - Fast grundlön & provision - Tjänstebil - Arbeta med landets ledande varumärke inom byggbemanning. - Jobba nära de mest rutinerade och välmeriterade säljarna i landet I knappt 20 år har vi hjälpt byggsektorn med byggbemanning av absolut yttersta kvalité. Vi leder marknaden idag och är överlägset störst inom vår nisch. Med de främsta säljarna i landet vågar vi påstå att vår framgång beror på vårt fokus på att skapa långvariga relation med våra kunder. Genom specifika strukturer och strategier har vi fått fram ett metodik och ett fungerande recept för framgång. Det vi förväntar oss av dig är att du kommer in med hög arbetsmoral och älskar att jobba i ett högt tempo. Resten hjälper vi dig med i form av strukturer och arbetsmetodik. Din profil: - Du har tidigare erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen - Du har dokumenterat goda resultat som säljare / kundansvarig - Som person är du lyhörd, social och strukturerad - God administrativ förmåga Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna. Skicka din ansökan till tjänsten som kundansvarig till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-27
Sök fler jobb liknande: lediga KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. Vill du jobba hos Sveriges ledande bemanningsbolag för byggsektorn? Vill du dessutom jobba med två av Sveriges främsta säljare på nära håll och lära dig hur sann försäljning går till? Då har du hamnat helt rätt! Vi är ExpanderaMera och vi hjälper dig att bli stjärnsäljare inom byggbemanning! Vi erbjuder det där lilla extra och lite till. Det du bl.a. kan förvänta dig hos oss är: - Professionell säljcoach, som systematiskt bygger upp din sälj- & mentala kompetens - Strukturerad arbetsmetodik som hjälper din försäljning med bevisade strategier - Fast grundlön & provision - Tjänstebil - Arbeta med landets ledande varumärke inom byggbemanning. - Jobba nära de mest rutinerade och välmeriterade säljarna i landet I knappt 20 år har vi hjälpt byggsektorn med byggbemanning av absolut yttersta kvalité. Vi leder marknaden idag och är överlägset störst inom vår nisch. Med de främsta säljarna i landet vågar vi påstå att vår framgång beror på vårt fokus på att skapa långvariga relation med våra kunder. Genom specifika strukturer och strategier har vi fått fram ett metodik och ett fungerande recept för framgång. Det vi förväntar oss av dig är att du kommer in med hög arbetsmoral och älskar att jobba i ett högt tempo. Resten hjälper vi dig med i form av strukturer och arbetsmetodik. Din profil: - Du har tidigare erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen - Du har dokumenterat goda resultat som säljare / kundansvarig - Som person är du lyhörd, social och strukturerad - God administrativ förmåga Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna. Skicka din ansökan till tjänsten som kundansvarig till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-01
Sök fler jobb liknande: lediga KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. Vill du jobba hos Sveriges ledande bemanningsbolag för byggsektorn? Vill du dessutom jobba med två av Sveriges främsta säljare på nära håll och lära dig hur sann försäljning går till? Då har du hamnat helt rätt! Vi är ExpanderaMera och vi hjälper dig att bli stjärnsäljare inom byggbemanning! Vi erbjuder det där lilla extra och lite till. Det du bl.a. kan förvänta dig hos oss är: - Professionell säljcoach, som systematiskt bygger upp din sälj- & mentala kompetens - Strukturerad arbetsmetodik som hjälper din försäljning med bevisade strategier - Fast grundlön & provision - Tjänstebil - Arbeta med landets ledande varumärke inom byggbemanning. - Jobba nära de mest rutinerade och välmeriterade säljarna i landet I knappt 20 år har vi hjälpt byggsektorn med byggbemanning av absolut yttersta kvalité. Vi leder marknaden idag och är överlägset störst inom vår nisch. Med de främsta säljarna i landet vågar vi påstå att vår framgång beror på vårt fokus på att skapa långvariga relation med våra kunder. Genom specifika strukturer och strategier har vi fått fram ett metodik och ett fungerande recept för framgång. Det vi förväntar oss av dig är att du kommer in med hög arbetsmoral och älskar att jobba i ett högt tempo. Resten hjälper vi dig med i form av strukturer och arbetsmetodik. Din profil: - Du har tidigare erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen - Du har dokumenterat goda resultat som säljare / kundansvarig - Som person är du lyhörd, social och strukturerad - God administrativ förmåga Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna. Skicka din ansökan till tjänsten som kundansvarig till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. Vill du jobba hos Sveriges ledande bemanningsbolag för byggsektorn? Vill du dessutom jobba med två av Sveriges främsta säljare på nära håll och lära dig hur sann försäljning går till? Då har du hamnat helt rätt! Vi är ExpanderaMera och vi hjälper dig att bli stjärnsäljare inom byggbemanning! Vi erbjuder det där lilla extra och lite till. Det du bl.a. kan förvänta dig hos oss är: - Professionell säljcoach, som systematiskt bygger upp din sälj- & mentala kompetens - Strukturerad arbetsmetodik som hjälper din försäljning med bevisade strategier - Fast grundlön & provision - Tjänstebil - Arbeta med landets ledande varumärke inom byggbemanning. - Jobba nära de mest rutinerade och välmeriterade säljarna i landet I knappt 20 år har vi hjälpt byggsektorn med byggbemanning av absolut yttersta kvalité. Vi leder marknaden idag och är överlägset störst inom vår nisch. Med de främsta säljarna i landet vågar vi påstå att vår framgång beror på vårt fokus på att skapa långvariga relation med våra kunder. Genom specifika strukturer och strategier har vi fått fram ett metodik och ett fungerande recept för framgång. Det vi förväntar oss av dig är att du kommer in med hög arbetsmoral och älskar att jobba i ett högt tempo. Resten hjälper vi dig med i form av strukturer och arbetsmetodik. Din profil: - Du har tidigare erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen - Du har dokumenterat goda resultat som säljare / kundansvarig - Som person är du lyhörd, social och strukturerad - God administrativ förmåga Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna. Skicka din ansökan till tjänsten som kundansvarig till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. Vill du jobba hos Sveriges ledande bemanningsbolag för byggsektorn? Vill du dessutom jobba med två av Sveriges främsta säljare på nära håll och lära dig hur sann försäljning går till? Då har du hamnat helt rätt! Vi är ExpanderaMera och vi hjälper dig att bli stjärnsäljare inom byggbemanning! Vi erbjuder det där lilla extra och lite till. Det du bl.a. kan förvänta dig hos oss är: - Professionell säljcoach, som systematiskt bygger upp din sälj- & mentala kompetens - Strukturerad arbetsmetodik som hjälper din försäljning med bevisade strategier - Fast grundlön & provision - Tjänstebil - Arbeta med landets ledande varumärke inom byggbemanning. - Jobba nära de mest rutinerade och välmeriterade säljarna i landet I knappt 20 år har vi hjälpt byggsektorn med byggbemanning av absolut yttersta kvalité. Vi leder marknaden idag och är överlägset störst inom vår nisch. Med de främsta säljarna i landet vågar vi påstå att vår framgång beror på vårt fokus på att skapa långvariga relation med våra kunder. Genom specifika strukturer och strategier har vi fått fram ett metodik och ett fungerande recept för framgång. Det vi förväntar oss av dig är att du kommer in med hög arbetsmoral och älskar att jobba i ett högt tempo. Resten hjälper vi dig med i form av strukturer och arbetsmetodik. Din profil: - Du har tidigare erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen - Du har dokumenterat goda resultat som säljare / kundansvarig - Som person är du lyhörd, social och strukturerad - God administrativ förmåga Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna. Skicka din ansökan till tjänsten som kundansvarig till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. I knappt 20 år har vi hjälpt byggsektorn med byggbemanning av absolut yttersta kvalité. Vi leder marknaden idag och är överlägset störst inom vår nisch. Med de främsta säljarna i landet vågar vi påstå att vår framgång beror på vårt fokus på att skapa långvariga relation med våra kunder. Genom specifika strukturer och strategier har vi fått fram ett metodik och ett fungerande recept för framgång. Det vi förväntar oss av dig är att du kommer in med hög arbetsmoral och älskar att jobba i ett högt tempo. Resten hjälper vi dig med i form av strukturer och arbetsmetodik. Din profil: - Du har tidigare erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen - Du har dokumenterat goda resultat som säljare / kundansvarig - Som person är du lyhörd, social och strukturerad - God administrativ förmåga Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna. Skicka din ansökan till tjänsten som kundansvarig till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. I knappt 20 år har vi hjälpt byggsektorn med byggbemanning av absolut yttersta kvalité. Vi leder marknaden idag och är överlägset störst inom vår nisch. Med de främsta säljarna i landet vågar vi påstå att vår framgång beror på vårt fokus på att skapa långvariga relation med våra kunder. Genom specifika strukturer och strategier har vi fått fram ett metodik och ett fungerande recept för framgång. Det vi förväntar oss av dig är att du kommer in med hög arbetsmoral och älskar att jobba i ett högt tempo. Resten hjälper vi dig med i form av strukturer och arbetsmetodik. Din profil: - Du har tidigare erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen - Du har dokumenterat goda resultat som säljare / kundansvarig - Som person är du lyhörd, social och strukturerad - God administrativ förmåga Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna. Skicka din ansökan till tjänsten som kundansvarig till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. I knappt 20 år har vi hjälpt byggsektorn med byggbemanning av absolut yttersta kvalité. Vi leder marknaden idag och är överlägset störst inom vår nisch. Med de främsta säljarna i landet vågar vi påstå att vår framgång beror på vårt fokus på att skapa långvariga relation med våra kunder. Genom specifika strukturer och strategier har vi fått fram ett metodik och ett fungerande recept för framgång. Det vi förväntar oss av dig är att du kommer in med hög arbetsmoral och älskar att jobba i ett högt tempo. Resten hjälper vi dig med i form av strukturer och arbetsmetodik. Din profil: - Du har tidigare erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen - Du har dokumenterat goda resultat som säljare / kundansvarig - Som person är du lyhörd, social och strukturerad - God administrativ förmåga Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna. Skicka din ansökan till tjänsten som kundansvarig till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-31
Sök fler jobb liknande: lediga KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. I knappt 20 år har vi hjälpt byggsektorn med byggbemanning av absolut yttersta kvalité. Vi leder marknaden idag och är överlägset störst inom vår nisch. Med de främsta säljarna i landet vågar vi påstå att vår framgång beror på vårt fokus på att skapa långvariga relation med våra kunder. Genom specifika strukturer och strategier har vi fått fram ett metodik och ett fungerande recept för framgång. Det vi förväntar oss av dig är att du kommer in med hög arbetsmoral och älskar att jobba i ett högt tempo. Resten hjälper vi dig med i form av strukturer och arbetsmetodik. Din profil: - Du har tidigare erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen - Du har dokumenterat goda resultat som säljare / kundansvarig - Som person är du lyhörd, social och strukturerad - God administrativ förmåga Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna. Skicka din ansökan till tjänsten som kundansvarig till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. I knappt 20 år har vi hjälpt byggsektorn med byggbemanning av absolut yttersta kvalité. Vi leder marknaden idag och är överlägset störst inom vår nisch. Med de främsta säljarna i landet vågar vi påstå att vår framgång beror på vårt fokus på att skapa långvariga relation med våra kunder. Genom specifika strukturer och strategier har vi fått fram ett metodik och ett fungerande recept för framgång. Det vi förväntar oss av dig är att du kommer in med hög arbetsmoral och älskar att jobba i ett högt tempo. Resten hjälper vi dig med i form av strukturer och arbetsmetodik. Din profil: - Du har tidigare erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen - Du har dokumenterat goda resultat som säljare / kundansvarig - Som person är du lyhörd, social och strukturerad - God administrativ förmåga Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna. Skicka din ansökan till tjänsten som kundansvarig till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-21
Sök fler jobb liknande: lediga KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. I knappt 20 år har vi hjälpt byggsektorn med byggbemanning av absolut yttersta kvalité. Vi leder marknaden idag och är överlägset störst inom vår nisch. Med de främsta säljarna i landet vågar vi påstå att vår framgång beror på vårt fokus på att skapa långvariga relation med våra kunder. Genom specifika strukturer och strategier har vi fått fram ett metodik och ett fungerande recept för framgång. Det vi förväntar oss av dig är att du kommer in med hög arbetsmoral och älskar att jobba i ett högt tempo. Resten hjälper vi dig med i form av strukturer och arbetsmetodik. Din profil: - Du har tidigare erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen - Du har dokumenterat goda resultat som säljare / kundansvarig - Som person är du lyhörd, social och strukturerad - God administrativ förmåga Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna. Skicka din ansökan till tjänsten som kundansvarig till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-27
Sök fler jobb liknande: lediga KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden. ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. I knappt 20 år har vi hjälpt byggsektorn med byggbemanning av absolut yttersta kvalité. Vi leder marknaden idag och är överlägset störst inom vår nisch. Med de främsta säljarna i landet vågar vi påstå att vår framgång beror på vårt fokus på att skapa långvariga relation med våra kunder. Genom specifika strukturer och strategier har vi fått fram ett metodik och ett fungerande recept för framgång. Det vi förväntar oss av dig är att du kommer in med hög arbetsmoral och älskar att jobba i ett högt tempo. Resten hjälper vi dig med i form av strukturer och arbetsmetodik. Din profil: - Du har tidigare erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen - Du har dokumenterat goda resultat som säljare / kundansvarig - Som person är du lyhörd, social och strukturerad - God administrativ förmåga Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna. Skicka din ansökan till tjänsten som kundansvarig till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KAM-säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera


Sök lediga jobb Säljare till byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se