Säljare_Butikspersonal ERDAL OF SWEDEN AB jobb - lediga jobb

Säljare_Butikspersonal ERDAL OF SWEDEN AB jobb Säljare_Butikspersonal ERDAL OF SWEDEN AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Säljare_Butikspersonal ERDAL OF SWEDEN AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Säljare_Butikspersonal ERDAL OF SWEDEN AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. KOCK- Stockholm

  2. Kontorist,lokalskötare- Södertälje

  3. Social servitris/servitör för omväxlande arbeten- Sigtuna

  4. Receptionist/sekreterare- Stockholm

  5. Takläggare- Stockholm

  6. 1st utbildad Förskolelärare- Sollentuna

  7. Frisör- Stockholm

  8. Dags att ta steget t i arbetslivet?- Norrtälje

  9. Distributionschaufför vikariat- Stockholm

  10. Inspirerande köksmästare- Stockholm


Mer beskrivning

KOCK
Till vår populära krog belägen i Globen Shopping söker vi Kockar både till heltid samt för extraarbete. Vi söker Dig som brinner för kvalité i allt; bra råvaror, snygga upplägg, och Du kan jobba snabbt & organiserat ! Du ska ha dokumenterad utbildning ( Restaurangskola ), samt helst några års erfarenhet Du bor i Stockholmsområdet & är rökfri Välkommen med Din ansökan, gärna med foto.
Företag: BLUES KÖK & BAR
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga KOCK jobb, KOCK Stockholm, KOCK BLUES KÖK & BAR
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOCK

Kontorist,lokalskötare
Emil läkarmottagning AB söker en kontoris/lokalskötare för posthantering, enklare kontorsgöromål, städning och andra arbetsuppgifter såsom lokalskötare. Som person ska du vara positiv, initiativrik och lyhörd för våra patienters önskemål. Du kommer vid sidan av läkaren ha omfattande patientkontakt, ta emot och bemöta våra patienter och assistera dem till och från mottagningen. Bland våra patienter finns stor del som är arabisktalande därför att behärska arabiska är meriterande.
Företag: EMIL LÄKARMOTTAGNING AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kontorist,lokalskötare jobb, Kontorist,lokalskötare Södertälje, Kontorist,lokalskötare EMIL LÄKARMOTTAGNING AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontorist,lokalskötare

Social servitris/servitör för omväxlande arbeten
Om oss Sveriges Kockar AB är specialiserade inom Fine Dining och uthyrning/förmedling av privata kockar, bartenders och servitriser. Vi är Sveriges ledande förmedlare av kockar till privatpersoner och företag. Vår verksamhet växer och efterfrågan på våra tjänster "hyra kock" ökar kontinuerligt. Vi är behov av Sveriges mest kreativa och professionella kockar. Är du en av dem? Tjänsten För våra större arrangemang söker vi nu serveringspersonal. Arrangemangen du kommer att arbeta på kommer vara varierande; allt från bröllop, studentskivor och kalas. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av uppdukning, servering, samt i vissa fall enklare assistans i köket tillsammans med ansvarig kock.Tjänsten omfattar ca 10 timmar i månaden eller enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta för våra kunder i Sigtuna med omnejd. Kvalifikationer Vi förutsätter att du har branscherfarenhet samt yrkeserfarenhet inom servering därtill lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ansökan Ansökan tas emot via e-post, bifoga gärna även ett foto i din ansökan: jobb@sverigeskockar.se Har du några frågor eller funderingar över tjänsten så maila oss för snabbast svar på: kontakt@sverigeskockar.se Bifoga ett foto i din ansökan.
Företag: SVERIGES KOCKAR AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Social servitris/servitör för omväxlande arbeten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Social servitris/servitör för omväxlande arbeten

Receptionist/sekreterare
I rollen som receptionist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att svara på inkommande samtal från klienter och myndigheter samt hantera in- och utgående post. En viktig uppgift är att ta emot förordnanden och boka förhandlingar i samtal med domstolarna. Du kommer även att svara på inkommande mail samt rycka in och hjälp till när advokaterna behöver det. UPPGIFTER Svara på och koppla vidare samtal Hantera in- och utgående post Välkomna klienter som kommer för möte med juristerna Göra beställningar och inköp av diverse slag Hantera förordnanden och boka in förhandlingar Skriva fakturor och hantera in- och utkommande betalningar Bistå våra klienter och myndigheter med information via telefon, mail och fax Se till att det är representativt på kontoret DU Har en utpräglad känsla för service Är flexibel, stresstålig och noggrann Har erfarenhet av kundfokuserat arbete Är initiativtagande och har förmåga att prioritera även när det är mycket att göra KRAV Det är ett krav att du har erfarenhet från reception, telefonväxel eller liknande samt har arbetat med administration. Du ska ha en förmåga att se till klientens bästa och gör ditt yttersta för att möta önskemål. Självfallet är ett intresse för juridik meriterande. Dessutom har du alltid ett leende på läpparna. Start: 2013-09-01 Uppskattad omfattning: heltid Arbetstider: måndag-fredag 8.00-17.00 Lön: Enligt överenskommelse Kontaktpersoner: Therese Asp, Lotta Wirén Vi går igenom ansökningar löpande och vill därför tipsa Dig om att vara snabb in med din ansökan!
Företag: GAMLA STANS ADVOKATBYRÅ HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist/sekreterare jobb, Receptionist/sekreterare Stockholm, Receptionist/sekreterare GAMLA STANS ADVOKATBYRÅ HANDELSBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist/sekreterare

Takläggare
Företagsbeskrivning: Vi är ett företag med spetskompetens inom området Tak, vi jobbar med alla olika typer av tak, allt ifrån papp, tegel mm. Vi är verksamma i Stockholmsregionen. Jobbbeskrivning: Nu söker erfarna takläggare till vår papp/duk avdelning för omgående anställning. Är du en noggrann person med en positiv inställning till utmaningar kan detta vara rätt för dig. Vi värdesätter hårt och noggrannt arbete där man samtidigt skall vara lyhörd gentemot kunder och arbetskamrater. Känner du igen dig i denna beskrivning, tveka inte att höra av dig. Stora utvecklings möjligheter för rätt person!
Företag: SUNDATAK STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Takläggare jobb, Takläggare Stockholm, Takläggare SUNDATAK STOCKHOLM AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Takläggare

1st utbildad Förskolelärare
Sagokullen söker förskolelärare till nystartad förskola! Om Sagokullen: Sagokullen bildades 2007 och var först ett familjedaghem, våren 2013 omvandlades familjedaghemmet till en förskola. Förskolan ligger i en härlig lokal med närhet till både natur och kommunikations möjligheter. Lokalen ligger i fd.Trollholmsskolan i Sollentuna. Sagokullen är en förskola där trygghet, flexibilitet samt sunt förnuft genomsyrar hela verksamheten. Vi är "den familjära förskolan". Vi söker; Du är utbildad förskolelärare och tycker att det är roligt och utmanande att arbeta med barn i alla åldrar, 1-5 år. Du är väl förtrogen med läroplanen för förskolan samt andra styrdokument som hör till förskolan. Vi är ett litet gäng med stort engagemang och ser helst att du också har det. Du ser möjligheter inte hinder och du vill vara med och utveckla förskolan tillsammans med oss. Du behöver: * Giltigt utdrag från brottsregistret * Lärarlegitimation Skicka ansökan via mail och ring inte då vi inte hinner svara på frågor
Företag: FAMILJEDAGHEMMET SAGOKULLEN HANDELSBOLAG
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga 1st utbildad Förskolelärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1st utbildad Förskolelärare

Frisör
Wendys Hair är störst i Sverige på hårförlängningar och har även väldigt mycket färgbehandlingar och keratinbehandlingar. Vi har väldigt mycket att göra och söker nu en duktig frisör, som brinner för sitt yrke och tycker att det är roligt att jobba. Du ska ha lätt för att arbeta i grupp, eftersom stämningen i salongen och teamkänslan bland de anställda är väldigt viktig för oss. Minst 1 års erfarenhet som frisör krävs och du måste ha erfarenhet av att jobba med löshår. Du förväntas också att kunna börja jobba omgående. Vi tar emot ansökningar t o m 22/7. Skicka gärna med ett foto på dig själv. Vi tar endast emot ansökan via mail.
Företag: WENDYS HAIR AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Frisör jobb, Frisör Stockholm, Frisör WENDYS HAIR AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frisör

Dags att ta steget t i arbetslivet?
M85 Consulting AB är ett ungt företag vars ambition är att leda och driva utvecklingen inom flera olika försäljningskanaler såsom Eventförsäljning, Telemarketing samt B2B. Vårt huvudkontor ligger i fräscha lokaler på Stora Essingen, i Stockholm. Just nu expanderar vi och söker Eventsäljare som tillsammans med oss vill ta nästa steg i karriären. Vi söker dig som är en målinriktad glädjespridare som vill ha mer än ett jobb och är villig att göra sitt arbete till sin livsstil. Vi tror att du har ett brinnande intresse för försäljning och hela tiden vill fortsätta att utvecklas. Det som krävs; -Att du är en energisk glädjespridare -Att du har hög arbetsmoral -Att du har rätt inställning -Att du är tävlingsinriktad -Att du har vinnarskalle -Att du ser möjligheter istället för problem -Att du drivs av att vilja bli bäst Det vi erbjuder; -En gedigen säljutbildning I tre steg -Produktutbildning -En anställning i ett ungt företag som präglas av glädje, gemanskap och framgång -En plats i ett ungt och hungrigt säljteam -Daglig säljcoaching -Säljtävlingar -Möjligheten att påverka, kontrollera och höja din lön ordentligt. Tillsammans arbetar vi för att du ska nå en lön på minst 26 000kr/mån. Känner du dig träffad och tror att du har det vi söker? Ansök redan för att påbörja en oförglömlig resa!
Företag: M85 CONSULTING AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Dags att ta steget t i arbetslivet? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dags att ta steget t i arbetslivet?

Distributionschaufför vikariat
Distributionschufför för varuleveranser i Stockholm under sommaren sökes. God lokalkännedom samt körvana av lätt lastbil är meriterande.
Företag: RAXO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Distributionschaufför vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distributionschaufför vikariat

Inspirerande köksmästare
OSCAR A/S  är ett nordiskt Foodservice företag, med ursprung i både Danmark och Finland. Vi  säljer premiumlösningar  till restauranger och storkök. OSCAR  är ett kundorienterat företag med höga ambitioner i Norden. Vårt sortiment varierar från basprodukter som buljonger och såsfonder till färdiga såser och soppor, ibland skräddarsydda för nyckelkunder. OSCAR  har förvärvats av Nestlé Professional och det kommer att ge verksamheten nya möjligheter  i framtiden. Vårt första steg är att göra avtryck på den svenska storköksmarknaden. Läs mer på www.oscar.dk Är du en duktig köksmästare med intresse för försäljning? Som Köksmästare/Sales Representative för OSCAR i Sverige blir du vår andra nyckelperson för att fortsätta byggandet av vår svenska  affärsverksamhet inom Foodservicebranschen. Merparten av din tid kommer du att besöka och utveckla våra befintliga och nya kunder inom HORECA-segmentet i Stockholmsregionen. Du inspirerar, demonstrerar och agerar rådgivare till kökschefer  om hur de på bästa sätt kan nyttja OSCAR´s produkter. Du håller också i t ex inspirationsevenemang för köksmästare.  Dessutom försäkrar du dig om att ha en bra relation med de viktigaste grossisterna i Sverige så att de är välinformerade om nya produkter och kampanjer m.m. Vi hoppas också att du bidrar  med idéer och marknadsinformation till OSCAR organisationen så att vi kan fortsätta att utveckla nya produkter och verksamheter. Vi söker en kommersiellt driven köksmästare  som lockas av försäljning och utmaningen i att bygga upp någonting nytt. Du skapar och väcker efterfrågan på marknaden och bygger relationer med köksmästare och kockar inom Foodservicemarknaden.  Du kommer att ha stöd och ett nära samarbete  med vår Key Account Manager i Göteborg, vår Business Manager Nordics och det serviceinriktade försäljningskontoret i Danmark.   För att lyckas i rollen behöver du ha god branschkunskap och ett brett nätverk inom restaurangbranschen i Stockholm. Du arbetar eller har arbetat som köksmästare och gärna på  en välrenommerad restaurang samt har ett genuint intresse för försäljning. Du är van att arbeta självständigt och med ett starkt resultatfokus samt har mycket lätt att skapa kontakt och inspirera andra.    Vi erbjuder en utvecklande roll i ett resultat- och kundfokuserat företag med högt i tak för entreprenörskap och med goda möjligheter till vidareutveckling.  Vi tror på fortsatt goda tillväxtmöjligheter  på den svenska marknaden för våra varumärken. Vill du vara med och bidra och inspirera  Sveriges  bästa kockar?   Välkommen med din ansökan med brev och cv via http://www.mercuriurval.se/www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-06955) så snart som möjligt, dock senast den 12 augusti. Frågor besvaras av Karin Toll Lane på tfn  +46 8 506 450 71 och Maria Eckerby på tfn +46 8 506 450 25.   Kock, köksmästare, försäljning, foodservice, HORECA, grossister Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Oscar A/S
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Inspirerande köksmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inspirerande köksmästare


Sök lediga jobb Säljare_Butikspersonal ERDAL OF SWEDEN AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se