Säljare_Rådgivare Ängelholm jobb - lediga jobb

Säljare_Rådgivare Ängelholm jobb Säljare_Rådgivare Ängelholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Säljare_Rådgivare Ängelholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Säljare_Rådgivare Ängelholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Säljare/Rådgivare Ängelholm- Ängelholm

  2. Säljare/Rådgivare Ängelholm- Ängelholm


Mer beskrivning

Säljare/Rådgivare Ängelholm
2 platser. Du börjar din anställning som rådgivare och har sedan möjlighet att utvecklas inom företaget. Du kommer att arbetare som försäljare/rådgivare där du genom butik eller hembesök presenterar företagsprodukter som städmaskin, städprodukter och även städtjänster för dina kunder i Ängelholm områden. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som: -Är social, glad, positiv och målinriktad -Förmåga att kunna ta egna initiativ. -Ett plus om du har erfarenhet inom försäljning eller rådgivning. -Ett plus om du kan flera språk. Tjänsten är tillsvidare anställning Provanställning 6 månader Lönen basera på garantilön plus provision Tjänsten är tillgänglig omedelbart.
Företag: LevaRent AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Rådgivare Ängelholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Rådgivare Ängelholm

Säljare/Rådgivare Ängelholm
Vi söker nu nya personligheter som ska representera vårat företag. Är du den vi söker?! Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden. Försäljning är en yrkesfärdighet. Har du viljan har vi kunskapen att utbilda dig. Dina arbetsuppgifter är att marknadsföra och sälja AVANOs ekologiska hushållsprodukter eller tjänster till våra befintliga och nya kunder. Våra kunder är företag och privatpersoner. AVANO Multiclean är ett vått-djuprengörings system som ersätter 7 olika maskiner i 1 och klarar allt från golvet upp till taket inom hemstädning. Alla våra produkter är godkända och är rekommenderad för astmatiker och allergiker. Vi jobbar endast på förbokade besök där kunden har tackat ja till ett besök, För rätt person finns det stora möjligheter till ett omväxlande, flexibelt jobb där du kan påverka dina arbetstider och inkomst. Din arbetsplats är inom den kommunen du bor. Löner/arbetsbeskrivning: Vi erbjuder dig en grundtrygghet. Du har en fastlön där du får ersättning för alla demonstrationer och timmar du gör, även om du skulle ha en dålig försäljningsperiod. Denna extra trygghet ger vi dig, då många tidigare inte provat på säljyrket. Du arbetar 5 dagar (heltid) i veckan och gör 2 demonstrationer och 3 timmar marknadsföring om dagen. Heltid ger en lön på totalt 19 900 kr + Provision . 44 kundbesök och 60 timmar marknadsföring under en månad. Efter 90 dagar får du automatiskt tillsvidareanställning Obs! Du har lön för alla demonstrationer även om du inte säljer något. Ett besök tar ca 2 timmar + körtid. - Körkort är ett krav. - Tillgång till egen bil. __________________________________________________ För mer information hänvisar vi till vår hemsida www.avano.se Ditt CV skickas till info@avano.se
Företag: Avano AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Rådgivare Ängelholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Rådgivare Ängelholm


Sök lediga jobb Säljare_Rådgivare Ängelholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se