Säljare_marknadsförare av Omnitors texttelefon jobb - lediga jobb

Säljare_marknadsförare av Omnitors texttelefon jobb Säljare_marknadsförare av Omnitors texttelefon jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Säljare_marknadsförare av Omnitors texttelefon. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Säljare_marknadsförare av Omnitors texttelefon. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Säljare/marknadsförare av Omnitors texttelefon- Stockholm


Mer beskrivning

Säljare/marknadsförare av Omnitors texttelefon
Omnitor AB är ett bolag som utvecklar programvara och standarder inom bildtelefoniteknologi. Vår programmvara används i mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Vi har utvecklat en ny texttelefon som underlättar för främst hörselskadade att telefonera. Brukarna av Omnitors texttelefoner kommer att få textstöd under samtalen eftersom många av samtalen går via textförmedlingstjänsten, texttelefoni.se. Detta är ett nytt marknadssegment för Omnitor och vi söker en person som vill vara med om att skapa nya affärer på en ny marknad samt stärka de affärsrelationer som redan existerar. För att du ska trivas och utvecklas hos oss är det bra om du har ett eget driv och vill arbeta med resultatinriktad försäljning. Det är bra om du, i grunden har ett dataintresse samt intresse av att hjälpa personer med svag hörsel/dövhet. Egenskaper som vi tror behövs är drivkraft, tålamod, noggrannhet och att du är självgående. Vi erbjuder ett kreativt arbete i en mycket stimulerande miljö.
Företag: Omnitor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/marknadsförare av Omnitors texttelefon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/marknadsförare av Omnitors texttelefon


Sök lediga jobb Säljare_marknadsförare av Omnitors texttelefon

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se