Särnmark Assistans AB jobb - lediga jobb

Särnmark Assistans AB jobb Särnmark Assistans AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Särnmark Assistans AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Särnmark Assistans AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personlig assistent- Stockholm

 2. Personlig assistent till kvinna på Ekerö.- Ekerö

 3. 13727 En barnglad assistent 40 timmar per vecka- Sollentuna

 4. Extrajobb som personlig assistent- Stockholm

 5. 13-731 Personlig assistent till aktiv man i Enskededalen- Stockholm

 6. 13332 Personlig assistent till Enskede sökes på deltid!- Stockholm

 7. Personlig assistent sökes till kvinna i Hagsätra- Stockholm

 8. 13695 Personlig assistent till 35-årig kille i Danderyd- Danderyd

 9. 732 Kvinnlig personlig assistent sökes till kvinna med autism i Älvsjö- Stockholm

 10. Kvinnliga assistenter sökes!- Stockholm

 11. 13701 Extrapersonal sökes till Rönninge både dag och natt!- Salem

 12. Personlig assistent helger sökes till kille på 19 år.- Huddinge

 13. 13615 Personlig assistent till Kungsängen- Upplands-Bro

 14. Personlig assistent 1 person heltid/vikarier som vill hoppa in vid behov- Täby

 15. En ny Lotta - personlig assistent sökes till kvinna i Södertälje- Södertälje

 16. Personlig assistent sökes 13337- Uppsala

 17. En assistent sökes- Uppsala

 18. 12443 Personlig assistent till Sollentuna- Sollentuna

 19. Personlig assistent sökes för omgående anställning- Stockholm

 20. 13882 politisk sekreterare i Stadshuset söker personlig assistent- Stockholm

 21. 13476 Personlig assistent på deltid till pojke i Tullinge- Botkyrka

 22. 13332 Extrapersonal sökes till Enskede!- Stockholm

 23. 13184 Personlig assistent sökes- Uppsala

 24. (H)ärlig assistent till Tyresö- Tyresö

 25. 13866 Personlig assistent till kille Haninge- Huddinge

 26. Personlig assistent till Bromma (Alvik)- Stockholm

 27. 13177 PA för deltid sökes för dag/kvällspass hos man i centrala Stockholm- Stockholm

 28. 13694 Assistent sökes till barn med autism i Älta!- Stockholm

 29. 13406 Assistenter till en man bosatt i Saltsjöbaden- Nacka

 30. Kvinnlig assistent 50+ till kund i Kista- Stockholm

 31. 13617 assistenter sökes till tjej i saltsjöbaden- Stockholm

 32. 13316 Spansktalande kvinnlig assistent sökes!- Stockholm

 33. Personliga Assistenter sökes till kvinna i Täby- Täby

 34. Personlig assistent sökes till kvinna i Hagsätra- Stockholm

 35. 13615 Personlig assistent till Kungsängen- Upplands-Bro

 36. 13127 Personlig assistent, extrapersonal, sökes till Åkersberga- Österåker

 37. 13396, assistent till Nortälje med omnejd- Norrtälje

 38. 13396 Flexibel assistent för jobb i Huddinge- Huddinge

 39. Kvinnlig assistent till Väsby- Upplands Väsby

 40. En assistent sökes- Uppsala


Mer beskrivning

Personlig assistent
Du som söker jobbet som personlig assistent bör vara en kvinna i 30 - 50 årsåldern med erfarenhet av personlig assistans. Anställningen är fast och på halvtid. Själv är jag en 70-årig kvinna med MS och är rullstolsburen och har assistans på heltid. Jag bor i en villa tillsammans med min man i Bromma kyrka. Du ska vara självgående och kunna ta egna initiativ för saker som behöver göras såsom att sköta mig och hjälpa mig med alla förekommande sysslor i hemmet.  Det är meriterande om du har erfarenhet av MS. Störst vikt lägger vi vid personlig lämplighet samt att personkemin överenstämmer. Det är ett plus om du tycker om att vistas utomhus, t.ex. gärna tar promenader då jag åker i min utomhusrullstol. Och du kanske tillsammans med mig jobbar litet på vår skogstomt. Tillträde snarast, efter överenskommelse.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent till kvinna på Ekerö.
Jag är en glad och pigg kvinna på 60 år som söker en ny assistent som kan jobba 3 dagar i veckan samt varannan lördag. Är rullstolsburen efter en hjärnblödning och behöver hjälp med vardagssysslor (ej intimhygien). Enklare lyft ingår. Jag älskar att shoppa, fika och skratta. Söker efter dig som delar mina intressen och känner energi inför livet. Ser gärna att du är kvinna och över 25 år. Viktiga egenskaper du bör ha är ordningssinne, galghumor och godhet. Samt att du respekterar min integritet. Jag ser gärna att du är flexibel samt talar flytande svenska då jag ibland kan höra dåligt. Lön Timlön. Kollektivavtal KFS-PASS Ansökan Ange referensnummer: 13682 Vänligen ansök via länken nedan Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Ekerö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till kvinna på Ekerö. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till kvinna på Ekerö.

13727 En barnglad assistent 40 timmar per vecka
Vi söker 1-2 personliga assistenter som kan arbeta med vår son som i maj blev 2 år gammal. Du som söker tjänsten ska vara en lugn och trygg person som gillar att arbeta med barn. Det är en merit om du har vårderfarenheter men inte ett krav. Däremot ska du inte vara helt främmande för sjukvården då vår son har epilepsi, använder syrgas och har hemsjukvård. Vi vill att du ska vara ödmjuk men samtidigt säker på din sak och ha lite go i dig och du kommer att arbeta i vårt hem i Sollentuna (mestadels) samt på dagis i Täby. Schemat, som är flexibelt, på ca 40 timmar per vecka innefattar arbete dagtid men framförallt kvällar och nätter. Vi ser gärna att du ansöker omgående då rekrytering sker löpande. Lön Timlön, sen tillkommer semesterersättning med 12 % samt ob. Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga 13727 En barnglad assistent 40 timmar per vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 13727 En barnglad assistent 40 timmar per vecka

Extrajobb som personlig assistent
Vi är två systrar mellan 20 och 25 år boende i Sundbyberg som söker assistenter som kan jobba då och då, till exempel vid ordinarie assistents sjukdom eller ledighet. Vi har en muskelsjukdom som gör våra muskler svaga, och det är viktigt att du som söker inte har problem med rygg och knän eller liknande, eftersom manuella förflyttningar ingår i arbetet.   Det är också viktigt att du är införstådd med att vi enbart behöver fysisk assistans, eftersom vi inte har några kognitiva funktionshinder. Du måste vara en trygg person som trivs med att hålla dig i bakgrunden, och du behöver vara bra på att underhålla dig själv och inte bli rastlös, eftersom arbetet i perioder kan innefatta en del stillasittande. Observera att du inte kommer arbeta åt oss båda samtidigt.   Arbetstyp/arbetstider Extra vid behov. Tillträde enligt överenskommelse Lön Timlön enligt kollektivavtal PASS-KFS. Ansökan Ansökan skickas via länk nedan. Referens: 13487 Välkommen med din ansökan! Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som personlig assistent

13-731 Personlig assistent till aktiv man i Enskededalen
Personlig assistent sökes till helger och kvällar samt extra vid behov Är du en aktiv, positiv och framåt person som gillar utmaningar? Vi behöver nu utveckla vårt assistansteam och söker dig, 25-45 år som är nyfiken och intresserad av kroppen och hälsan, har mycket energi samtidigt som du står med båda fötterna på jorden. Jag är en aktiv man på 48 år som är sjuk i ALS. Jag har alltid nya projekt på gång, arbetar som egen företagare och bor i villa nära Globen med min familj. Jag kan erbjuda ett spännande assistansuppdrag med inblick i en del spännande världar, möten med roliga personer och en hel del skratt då humor är en viktig ingrediens i mitt liv. Viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, är lyhörd och har tålamod samt en stor dos av glädje till livet! Hos mig får du även möjlighet att själv påverka arbetstiderna. Min målsättning med en personlig assistent är att jag ska fungera bättre i vardagen och kunna delta aktivt i familjelivet. Då personkemin är viktigast (jobbet kan man alltid lära sig) behöver du ej ha erfarenhet av liknande jobb. Körkort är ett krav. Maila din ansökan med CV och foto till nathalie.lovblad@hotmail.com Ansök via länken nedan. Intervjuer sker löpande. Arbetstid: Till en början deltid med varierande arbetstider (ej natt) som sedan kan övergå i heltid om önskemål finns. Lön: Timlön med 12% semesterersättning och OB. Kollektivavtal: KFS-PASS Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga 13-731 Personlig assistent till aktiv man i Enskededalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 13-731 Personlig assistent till aktiv man i Enskededalen

13332 Personlig assistent till Enskede sökes på deltid!
13332 Lättsam Personlig Assistent till Enskede; Särnmark Assistans AB; Stockholm; 130513   1 plats. Jag är 44-årig Man som sedan '97 driver min assistans i egen regi tillsammans med min Servicepartner Särnmark som hjälper mig med det administrativa.   Jag är en väldigt glad och öppen person som älskar sommar och sol. Jag bor i natursköna Enskede tillsammans med min mysiga katt Strumpan. Medan Strumpan jagar flugor eller ligger och myser i soffan, strömmar det dansbandsmusik ur högtalarna och jag sitter och planerar mitt nästa äventyr. Kanske en kryssning till Finland, åka och titta på när något dansband spelar eller en bio.   Jag söker en kvinnlig assistent som är glad, social och som inte är rädd att lära sig nya saker, men som även är lite självständig. Det viktigaste för mig är att kemin mellan dig och mig stämmer. Att vi kan skratta, gråta, diskutera eller bara sitta tysta tillsammans.   Vissa dagar i veckan åker jag och tränar på gym och även badar i pool. Då är du en väldigt viktig del för mig. Så jag vill att du ska kunna simma och inte vara rädd att använda dina muskler. Andra dagar i veckan kan jag känna att jag bara vill ”vara” och då hoppas jag att du också kan känna dig avslappnad och ”lat”.   Om du känner att det här passar in på dig tycker jag att du ska skriva ett brev och skicka in till mig. Tjänsten är på 90 timmar på ett rullande 4 veckors schema, dag, kväll och helg. Jag ser gärna att du fyllt minst 24 år och är rökfri.   Jag tar emot ansökningar via mail. tomas.assistans@telia.com Ange Referens 13332 Deltid Lön   Timlön, sen tillkommer semesterersättning med 12% samt ob   Ansökan   Tillträde enligt överenskommelse Sista ansökningsdag 130610 Ange referensnummer: 13332 Deltid Vi tar emot ansökan via epost: tomas.assistans@telia.com   Arbetsgivare   Särnmark Assistans AB Smidesvägen 7, 3 tr 17141 SOLNA Mer information på http://www.sarnmark.se
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga 13332 Personlig assistent till Enskede sökes på deltid! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 13332 Personlig assistent till Enskede sökes på deltid!

Personlig assistent sökes till kvinna i Hagsätra
Jag är en kvinna i 60 års åldern som är bosatt i Hagsätra med mina två katter. Jag tycker om att komma ut på dagliga promenader.  Jag röker och tycker om att ta ett glas vin, lösa korsord och spela kort. Pga av ett hjärtstopp för några år sedan är jag rullstolsbunden och behöver viss hjälp i min vardag med bl. a av och påklädning, dusch samt daglig träning med t.ex. gåbord. Jag söker dig kvinna, mellan 25-55 år som talar flytande svenska. Du är flexibel social och lyhörd. Du vet och känner av när det är dags att kliva åt sidan. För mig är det viktigt att vår personkemi stämmer och det är inget krav att Du har tidigare erfarenhet som personlig assistent. Du kan inte vara allergisk mot katter eller rök. Arbetstyp/arbetstider 2 Deltid samt extra vid behov. Tillträde enligt överenskommelse Lön Timlön enligt kollektivavtal PASS-KFS. Ansökan Ansökan skickas via länk nedan. Referens: 13666 Välkommen med din ansökan! Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till kvinna i Hagsätra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till kvinna i Hagsätra

13695 Personlig assistent till 35-årig kille i Danderyd
Arbetsuppgifter Som personlig assistent är det din uppgift att vara kundens förlängda arm i livets alla situationer och assistera honom i olika personliga moment. Du bör vara i ungefär samma ålder eller något yngre. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vad som finns på agendan för dagen samt dina unika egenskaper/kunskaper. Det kan handla om att kunden har ärenden att uträtta, åka in till stan för att fika, eller bara vara hemma och ta det lugnt. Kvalifikationer Det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig människor. Du måste vara öppen för nya intryck och vara nyfiken. Du ska kunna se och bedöma olika situationer fort och kreativt. Du måste kunna ta emot kritik och våga ge kritik. En bra och ärlig kommunikation är mycket viktig. Kunden är i regel mycket social och pratglad, så det är bra om du kan avspegla dessa egenskaper, men det är även viktigt att du är flexibel och lyhörd och kan känna av om kunden vill vara ifred eller ha sällskap. Det är ett plus om du kan tänka dig att ha detta uppdrag under en längre period då kontinuitet är viktigt för kundens skull. Eftersom kunden i fråga kommuicerar med hjälp av talapparat och dator är det viktigt att du kan läsa och förstå svenska språket mycket väl. Fler viktiga egenskaper innefattar bl.a. att du är ansvarsfull, pålitlig, glad, positiv samt att du är karismatisk. Arbetstid Arbetstiden är förlagd på ett rullande schema med pass mellan 8-17 respektive 17-08. Tjänsten är på ca. 80% . Lön Timlön enligt kollektivavtal PASS-KFS Ansökan Ansökan skickas via länk nedan. Referens: 13695 Välkommen med din ansökan! Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga 13695 Personlig assistent till 35-årig kille i Danderyd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 13695 Personlig assistent till 35-årig kille i Danderyd

732 Kvinnlig personlig assistent sökes till kvinna med autism i Älvsjö
Humoristisk rullstolsburen 63-årig kvinna med autismspektrum, lindrig utvecklingsstörning, reumatism, epilepsi och inkontinens söker inhoppsvikarie som kan börja omgående.  Perfekt flytande svenska är viktigt. Erfarenhet av egna barn är en stor fördel. Vårdutbildning samt erfarenhet av autism är meriterande. Humor är också en viktig egenskap. Arbetsplatsen är i Älvsjö. Vi söker dig som kan hoppa in vid behov med kort varsel och vi ser gärna att du kan  börja omgående. Arbetstid: både dygns- och dagpass kan förekomma. Arbetstider dagpass: 08:00-16:30, dygnspass: 09:15-08:30. Lön: Timlön. Kollektivavtal PASS-KFS. Ansökan Vänligen ansök via länk nedan och ange referensnummer 732 i ansökan. Vi kan dessvärre inte svara på några frågor gällande tjänsten per telefon.     Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga 732 Kvinnlig personlig assistent sökes till kvinna med autism i Älvsjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 732 Kvinnlig personlig assistent sökes till kvinna med autism i Älvsjö

Kvinnliga assistenter sökes!
Jag är en rullstolsburen tjej, boendes i innerstaden, som behöver fler personliga assistenter! (Hel- el. deltid). Du som söker är en positiv, ansvarsfull, noggrann och absolut rökfri person mellan 25-40 år. Din uppgift är att bistå mig fysiskt i mitt dagliga liv, med vardagsbestyr som hygien, skönhetsvård (jag är mån om mitt utseende), påklädning och matlagning.   Du har studerat på universitetsnivå och har goda kunskaper i svenska språket, samt är bra på att ta anteckningar. Detta är av stor vikt, då jag eventuellt skall bedriva studier till hösten, där tempot kommer att vara högt och därför är god anteckningshjälp ett absolut krav! Dessutom har jag ett arbete som kräver detta. Mitt yrke är av kulturell art (teater). Därför måste även Du ha erfarenhet av och förståelse för konstnärlig verksamhet. Men framförallt bör Du som min assistent vara fysiskt stark och orädd av Dig, eftersom arbetet stundtals medför att du skall kunna lyfta mig (exempelvis vid tillfällen då taklift ej finns tillgänglig - dvs i offentliga miljöer, på teatrar, vid resor osv). Du är flexibel och social, men har likväl alls inga problem med att "stå i bakgrunden" när så önskas. Du är helt enkelt lyhörd för vad stunden kräver! På fritiden gillar jag att resa (till London, Berlin och New York!), gå på krogen, lyssna på musik, dansa eller se en bra pjäs / musikal. Tycker även om att hålla mig i form och vårda min kropp. Det är en fördel om Du som jobbar hos mig delar mina intressen för kultur, hälsa och storstadsliv. Känner Du att detta arbete är något för Dig, så är Du hjärtligt välkommen med Din ansökan! Krav: Erfarenhet av assistentyrket, samt att du har förmåga att uttrycka dig mycket välformulerat, framförallt i skrift.    Tillträde omgående. Kollektivavtal KFS-PASS. Timlön. OBS! Ange referensnummer "13605" i titel/ämnesrutan i mailet. Ansökningar som skickas per mail erhåller bekräftelse på att vi emottagit mailet. Vi har tyvärr ingen möjlighet att svara på några frågor om tjänsten per telefon. Arbetstid/Varaktighet Heltid/deltid Lön Timlön Ansökan Ange referens: 13605 Vi tar emot ansökan via e-post: anna.esplund@sarnmark.se       Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes!

13701 Extrapersonal sökes till Rönninge både dag och natt!
Jag är en man i 45-årsåldern bosatt i Rönninge som har MS, jag behöver flera assistenter som kan hoppa in och jobba extra både dag och natt. Gärna att du kan vikariera för ordinarie assistenter under sommaren. För att få en jämnare könsfördelning bland mina assistenter så söker jag kvinnliga assistenter som kanske har ett deltidsjobb eller studerar. Jag kräver ingen större erfarenhet av att du har jobbat som personlig assistans innan men jag vill att du ska besitta diverse kunskaper och personlighetsdrag för att vi ska komplettera varandra på ett bra sätt. Du kommer framförallt vara mina armar och ben men jag ser gärna att du är en person som har nära till skratt och är ärlig och rak. Du bör också kunna arbeta självständigt och ta egna intiativ men även ha en förståelse för att du arbetar i mitt hem och därför kunna ta direktiv och handla därefter. Hushållsarbete ingår som t.ex städ, tvätt, handling och allmänt hålla rent runt mig. Du kommer även att behöva laga både lunch och middag och då förklarar jag gärna för dig hur jag önskar få min mat. I arbetet kommer det förekomma en del tunga lyft, så för bådas skull och för en långsiktig anställning så är det bra om man är medveten om detta och känner att man har fysiken, dock finns taklift. Viktigt: Jobb hos mig kräver en del fingertopps känsla. Önskvärt är att du ska kunna ge mig känslan av att vara ifred och ändå finnas där hela tiden. Du behöver ha god kunskap i det svenska språket, både i att tal skrift. TJÄNSTEN BEHÖVER TILLSÄTTAS OMGÅENDE! Om du känner att detta är en tjänst för dig så är du välkommen att mejla mig din ansökan på meljadressen: maria.rehn@sarnmark.se och märk din ansökan i ämnesfältet med referens "13701".
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Salem
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga 13701 Extrapersonal sökes till Rönninge både dag och natt! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 13701 Extrapersonal sökes till Rönninge både dag och natt!

Personlig assistent helger sökes till kille på 19 år.
Är du intresserad av människor och är flexibel? Då kanske just du passar som assistent till denna kille! Erik gillar att hitta på något kul, bada och åka på utflykt. Du ska ha fyllt 21 år och vara man då han badar mycket i simhallar. Erik har en CP-skada, förståndshandikapp och autism. På vintern åker han gärna handikappskidåkning (Skicart). Erik bor med sin familj i en villa i Huddinge. Du ska kunna arbeta både dag och kväll samt tala och skriva svenska flytande.   Välkommen in med din ansökan!   Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent helger sökes till kille på 19 år. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent helger sökes till kille på 19 år.

13615 Personlig assistent till Kungsängen
Jag är en kvinna i sextioårsåldern med MS som nu söker personlig assistent. Jag bor i Kungsängen med min make. I dina arbetsuppgifter ingår personlig omvårdnad, matlagning, hushållsarbete samt att följa med mig ut på olika aktiviteter. Jag söker Dig som är ordningsam, pålitlig och ansvarstagande samtidigt som Du är empatisk och har en mjuk personlighet. Det är självklart meriterande om Du har erfarenhet av vård eller personlig assistans men det är inget krav. Det är dock ett måste att Du behärskar svenska i tal och skrift. Tjänsten är på 25 timmar i genomsnitt och arbetstiderna är enligt följande: Torsdag och fredag ena veckan samt fredag, lördag och söndag andra veckan. Arbetstiden är 08.00 till 18.00 på vardagar och 09.00 till 19.00 på helgerna. Lön: Timlön Kollektivavtal: KFS-PASS 2013 Vi kan tyvärr inte svara på frågor om tjänsten via telefon. Välkommen med din ansökan!   Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga 13615 Personlig assistent till Kungsängen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 13615 Personlig assistent till Kungsängen

Personlig assistent 1 person heltid/vikarier som vill hoppa in vid behov
Endast kvinnliga sökanden. Jag är en kvinna i 50-årsåldern som söker en härlig, pigg och ansvarsfull tej som vill börja jobba som min personliga assistent på heltid från och med september. Angående heltidstjänsten: Jag som söker ny ordinarie heltidsassistent bor i Täby, strax norr om Stockholm, och det är ett stort plus om du bor i närområdet. Du måste vara rökfri. Jag söker dig som kanske pluggar till undersköterska eller motsvarande. Även om du inte utbildar dig inom vården är du välkommen att söka, men erfarenhet inom någon form av vård är naturligtvis att föredra för heltidstjänsten med start i höst. I tjänsten ingår att du är behjälplig med allt i min vardag så som medicinering, hygien, matlagning och hundpromenader mm. Utbildning vad beträffar medicinering fås på plats i samband med de dagar som du går din introduktion. Du som söker ska vara en kvinna - gärna mellan 25 och 50 år- som gärna sedan tidigare har vana inom vården. Det är viktigt att du brinner för att hjälpa andra och att du passar in i vårat gäng, så den största vikten lägger vi därmed vid personlig lämplighet. Du bör vara flexibel, stabil, lugn, varm, förstående och tålmodig. Du är inte rädd att ta egna initiativ och motivera mig till olika aktiviteter. Viktiga egenskaper är också att du kan laga mat, att du inte är hundrädd (har en underbar pudel!), att du har körkort och bil, samt att du klarar enklare trädgårdsarbete. Jag ser gärna också att du har lite skinn på näsan och har god fysik, då jag behöver visst stöd vid förflyttningar. Viktigt är också att du talar god svenska då det bl a ingår mycket kontakt med olika vårdinstanser.   Angående vikarier vid behov: Det som vi också är i behov utav är drifiga, flexibla personer som kan tänka sig att hoppa in vid behov från och med idag och framåt! Du kanske studerar eller är mammaledig eller liknande och behöver ha något extrajobb då vi i vår grupp blir sjuka/har semester och dyl? Samma kvalifikationer som ovan gäller då även för dig. Arbetstid Arbetspassen är förlagda varje dag kl.08.30-16.30 samt 16.30-23.30 under både vardagar och helger. Lön Timlön. kollektivavtal KFS-PASS Ansökan Vänligen ansök via länk nedan och bifoga CV och personligt brev. Ange referensnummer 13686 i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Täby
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent 1 person heltid/vikarier som vill hoppa in vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent 1 person heltid/vikarier som vill hoppa in vid behov

En ny Lotta - personlig assistent sökes till kvinna i Södertälje
Jag är en kvinna, 48 år, som nu söker en ny Lotta! Min Lotta ska börja plugga i höst och nu behöver vi ersätta henne. Lotta är rolig, glad och lite busig. Hon är påhittig och ligger steget för mig, hon är hjälpsam och lyhörd och blir "osynlig" när det behövs. Lotta är social och framåt och tar gärna egna initiativ - alltid utifrån mig och mina behov. Hon är snabbtänkt och klok och eftersom hon är uppmärksam och sunt nyfiken behöver jag sällan upprepa mig. Lotta är närvarande, pålitlig, tar eget ansvar och jobbet på allvar vilket är ett måste när man jobbar som min assistent. Du som söker ska vara kvinna. Män gör sig icke besväret. Du behöver inte ha någon större vana men vara lättlärd. Jag bor och arbetar i Södertälje och det är ett stort plus om du bor i närområdet. Jobbet kan innebära långa stunder av väntan när jag sitter på möten eller håller på med konfidentiella frågor som ingår i mitt arbete. Jag jobbar med säkerhetsfrågor och eftersom mitt arbete innebär hög integritet, ärlighet och flexibilitet är det något jag kräver hos den som jobbar med mig. I tjänsten ingår att du är behjälplig med allt i min vardag på jobbet. Då jag reser emellanåt behöver du vara flexibel för att kunna följa med, även vid övernattning. De dagar vi befinner oss i mitt hem är det hjälp i hushållet som jag behöver, t.ex. tvätt, städ, inköp, matlagning, träning osv. Jag sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper. Jag ser också att du har god fysik och inte är rädd att ta i, då jag behöver hjälp om jag t.ex. ramlar eller när jag storhandlat. B-körkort är ett krav likaså att du faktiskt kör bil. Vad får du som jobbar hos mig? Vi har roliga dagar med omväxlande miljöer och arbetsuppgifter. Det är positiv stämning där du är den förlängda armen med vardagliga sysslor och diverse (galna) upptåg. Vi visar ömsesidig respekt, har varm gemenskap och familjär känsla och du får tillbaka lika mycket som du ger. Du är alltid uppskattad för det du gör. Humor är en stor del av oss, mycket skratt och gana upptåg. Hos oss finns bara möjligheter. Eftersom mitt stora intresse är motorcyklar och jag kör min Trike, är det ett stort plus om du också kör egen hoj. På helgerna blir det ofta utställningar och träffar. Jag tar gärna hojen till jobbet på sommarhalvåret. Arbetstid Arbetstiden är oftast dagtid, helgfria dagar eller efter överenskommelse. Tjänsten är på ca 80%. ev mer. Lön Timlön enligt kollektivavtal PASS-KFS Ansökan Ansökan skickas via länk nedan. Välkommen med din ansökan! Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 05-24
Sök fler jobb liknande: lediga En ny Lotta - personlig assistent sökes till kvinna i Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En ny Lotta - personlig assistent sökes till kvinna i Södertälje

Personlig assistent sökes 13337
Personlig assistent. Vikariat 2013-09-01 t o m 2014-01-12. 88 tim per fyraveckorsperiod. Dagpass, kvällspass och helgpass ingår. Individuell lönesättning. Du skall vara lugn, flexibel och lyhörd samt ha förmåga att hålla en låg profil. Gärna studerande med självständiga studier. Jag är en 59 årig man med en cp-skada som är social, aktiv och självständig. Dina arbetsuppgifter är att bistå mig i mitt vardagliga liv.  Bostadsort: Uppsala. Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes 13337 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes 13337

En assistent sökes
Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige. Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en olycka, och var en av de första i Sverige att få personlig assistans. Att skapa de bästa förutsättningar för en individanpassad personlig assistans är vår främsta drivkraft. Nu söker vi erfaren assistent till en 39-årig kvinna som är på väg att flytta till Uppsala i juni. Assistansbehovet gäller hjälp med allt praktiskt som förekommer i en människas liv. Det gäller bl.a. hygien, matbestyr och allmänna hushållsgöromål. Därutöver behövs assistans med en del sysslor av vårdkaraktär, bland annat hantering av kateter. Därför söker vi dig som har undersköterskeutbildning och/eller stor erfarenhet att jobba som personlig assistent. Vi söker helst kvinnliga assistenter mellan 25-45 år. Du bör ha en utbredd ansvarskänsla samt vara lyhörd, mycket lugn och positiv. Vi vill att du är engagerad i ditt arbete, då arbetet kräver förmåga att förstå och tolka. Det är viktigt att du kan svenska både i tal och skrift eftersom det behövs mycket hjälp med anteckningar. Datavana är ett måste.   OBS! Du som söker får inte vara kattallergiker. Vi tar emot endast skriftliga ansökningar och hör av oss till de vi finner intressanta för en intervju. Arbetstid/Varaktighet Dygnspass (må-sö) enligt ett rullande schema. Lön Vi tillämpar individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Ansökan Märk ansökan "Undersköterska”.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga En assistent sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En assistent sökes

12443 Personlig assistent till Sollentuna
Jag är en 62-årig man som använder rullstol, jag arbetar 50% och bor i Sollentuna. Jag söker nu en personlig assistent som kan hjälpa mig med med av- och påklädning, frukost, lunch, fika, dusch och toalettbesök, byte av stomipåse, hantering av ventilator och vändning nattetid. Andra arbetsuppgifter kan vara att hjälpa mig tanka och tvätta bilen i automattvätt, följa med mig i samband med handling, biobesök, idrottsevenemang etc. Du som söker får gärna ha erfarenhet av jobb som personlig assistent. Du ska vara rökfri och körkort är ett plus. Jag behöver hjälp följande arbetspass: tisdag kl 20.00 - onsdag kl 11.00 onsdag kl 20.00 - torsdag kl 12.00 Kollektivavtal finns (KFS-PASS). Timlön tillämpas.   Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga 12443 Personlig assistent till Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 12443 Personlig assistent till Sollentuna

Personlig assistent sökes för omgående anställning
Jag är en assistansberättigad kvinna som bor på Södermalm och söker dig som är ansvarsfull, praktisk och alert. Du som söker ska vara tjej ca 25-35 år, flexibel, lyhörd. Det viktigaste är att personkemin stämmer. Andra egenskaper som jag värdesätter är att du är initiativtagande och har servicevana. Som assistent ska du hjälpa mig i och utanför hemmet med mina vardagssysslor. Jag röker och har en trevlig katt. Erfarenhet av arbete som personlig assistent är ett plus, men inget krav. Du behöver ha god kunskap i det svenska språket.     Arbetstyp/arbetstider 1 dag/vecka samt vid ordinarie personals ledighet. Dag/kväll/natt. Tillträde: OMGÅENDE ANSTÄLLNING. Lön Timlön enligt kollektivavtal PASS-KFS. Ansökan Om du känner att detta är en tjänst för dig så är du välkommen att mejla mig din ansökan på kontakt@assistansproffsen.se
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes för omgående anställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes för omgående anställning

13882 politisk sekreterare i Stadshuset söker personlig assistent
    Jag är en glad och aktiv 24-årig rullstolsburen kille boende vid Telefonplan i Hägersten, som inför hösten söker personliga assistenter för arbete heltid samt deltid.   Jag jobbar sedan 2011 som politisk sekreterare på heltid hos Socialdemokraterna i Stadshuset och det är där som du kommer att tillbringa den största delen av din arbetstid.  Jag är ordf. i Handikapprörelsens socialdemokratiska förening (HSF). Därför får du som söker platsen gärna vara politiskt och samhällsmässigt intresserad och ha rödgröna sympatier. Jag är även engagerad i andra handikapporganisationer.   Rent praktiskt behöver jag någon som kan vara mina armar och ben där jag själv inte kan räcka till, men även att under kvällar och helger vara mig behjälplig med vardagliga sysslor, samt vid aktiviteter. På fritiden tycker jag om att vara ute och träffa mina vänner eller bara gå på stan. Går gärna ut och tar en fika, ett glas eller äter någon gång då och då.   De saker som jag behöver ha hjälp med är att äta, betala och ta på och av vissa plagg, då jag har svårt med finmotoriken, samt stöd de korta sträckor jag kan behöva gå. Jag behöver även hjälp i hygiensituationer.   Jag söker dig, kille eller tjej, i åldern (cirka) 20-35 och som person är lagom vuxen, social för det mesta, positiv till livet, gärna nyfiken på nya saker och som kan vara bollplank och "samtalspartner". Du måste trivas i grupp samtidigt som du ska kunna hålla dig i bakgrunden när det behövs. Du får gärna vara intresserad av träning och simning, då jag behöver hjälp när jag går till gymmet eller simhallen.   Då jag bor nära tunnelbanan är körkort inget krav, men ändå ett stort plus, då det ökar min spontana frihet. Oftast använder jag mig av en Permobil som jag kör själv, men ibland är jag tvungen att använda en vanlig rullstol, vilket gör att du måste klara av att hantera en sådan.   Positivt är ifall du har lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, då du då och då kommer att vara min sekreterare.   Tillträde i augusti.   Vi har tyvärr inte möjlighet att svara på frågor via telefon.   VIKTIGT: Ange referensnummer 12882 i din ansökan, samt i hur stor omfattning du önskar arbeta.     Arbetstid/Varaktighet   Heltid/deltid   Lön   Timlön. Kollektivavtal KFS-SKAF   Ansökan   Ange referensnummer: 12882   Vi tar endast emot ansökan via e-post:maria.rehn@sarnmark.se
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga 13882 politisk sekreterare i Stadshuset söker personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 13882 politisk sekreterare i Stadshuset söker personlig assistent

13476 Personlig assistent på deltid till pojke i Tullinge
Vi söker en person som vill arbeta med vår son 2 kvällar i veckan + 1 helgdag (6 tim) (veckodagar mellan 16-20) Pojken är rörelsehindrad vilket innebär att han behöver hjälp med förflyttning i lek, matning, påklädning mm. Han är i övrigt en pigg och fullt kommunikativ kille på 9 år som går i 3:an. Du skall naturligtvis tycka om att leka/arbeta med barn. Pojken är intresserad av bollspel, så du får gärna ha intresse av det. Du skall tycka om att vara ute i alla slags väder. Du ska ha "barnasinne", men också kunna sätta gränser när han testar dem. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent, det viktiga är att personkemin stämmer. Ett krav är dock att du är rökfri. Arbetet innefattar en del lyft. Arbetet sker huvudsakligen i hemmet i Tullinge men även aktiviteter utanför hemmet förekommer. Då tjänsten är en deltidstjänst passar tjänsten kanske bra för dig som studerar eller av andra skäl inte önskar arbeta heltid. Vi arbetar fortlöpande med rekryteringen vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas och annonsen tas bort innan sista publiceringsdag, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Fast timlön plus OB- och semesterersättning enligt kollektivavtal KFS-PASS. Ansökan Ansök via länken nedan. Tyvärr kan vi inte svara på några frågor om tjänsten via telefon eller mail. Varmt välkommen med din ansökan! Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga 13476 Personlig assistent på deltid till pojke i Tullinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 13476 Personlig assistent på deltid till pojke i Tullinge

13332 Extrapersonal sökes till Enskede!
13332 Lättsam Timvikarie till Enskede; Särnmark Assistans AB; Stockholm; 130513   3 platser. Jag är en 44-årig Man som sedan '97 driver min assistans i egen regi tillsammans med min Servicepartner Särnmark som hjälper mig med det administrativa.   Jag är en väldigt glad och öppen person som älskar sommar och sol. Jag bor i natursköna Enskede tillsammans med min mysiga katt Strumpan. Medan Strumpan jagar flugor eller ligger och myser i soffan, strömmar det dansbandsmusik ur högtalarna och jag sitter och planerar mitt nästa äventyr. Kanske en kryssning till Finland, åka och titta på när något dansband spelar eller en bio.   Jag söker en kvinnlig assistent som är glad, social och som inte är rädd att lära sig nya saker, men som även är lite självständig. Det viktigaste för mig är att kemin mellan dig och mig stämmer. Att vi kan skratta, gråta, diskutera eller bara sitta tysta tillsammans.   Vissa dagar i veckan åker jag och tränar på gym och även badar i pool. Då är du en väldigt viktig del för mig. Så jag vill att du ska kunna simma och inte vara rädd att använda dina muskler. Andra dagar i veckan kan jag känna att jag bara vill ”vara” och då hoppas jag att du också kan känna dig avslappnad och ”lat”. Du får gärna vara studerande då jag är i behov av extrapersonal som kan hoppa in med kort varsel både dagar, kvällar och helger. Ser gärna att du fyllt minst 24 år och är rökfri.   Om du känner att det här passar in på dig tycker jag att du ska skriva ett brev och skicka in till mig.   Jag tar emot ansökningar via mail. tomas.assistans@telia.com Ange Referens 13332 Intermittent   Lön   Timlön, sen tillkommer semesterersättning med 12% samt ob   Ansökan   Sista ansökningsdag 130610 Ange referensnummer: 13332 timvik Vi tar emot ansökan via epost: tomas.assistans@telia.com   Arbetsgivare   Särnmark Assistans AB Smidesvägen 7, 3 tr 17141 SOLNA Mer information på http://www.sarnmark.se
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga 13332 Extrapersonal sökes till Enskede! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 13332 Extrapersonal sökes till Enskede!

13184 Personlig assistent sökes
Jag är en kille på 23 år som söker en personlig assistent, helst kille ca 20-30 år. Jag studerar på Uppsala universitet och bor i en studentlägenhet. Jag vill att du är lugn, positiv och inte blir stressad av ett ojämnt arbetstempo. Det är viktigt att du kan vara både flexibel och noggrann. God fysik är en fördel. Jag har ett rörelsehinder och använder mestadels rullstol, behöver praktiskt hjälp med att exempelvis förflytta mig utomhus och att sköta vardagssysslor i hemmet.         Personkemi, ärlighet och kommunikation är grundläggande i min assistans. En fördel om du är rökfri. Det är också bra om du har körkort och bil och inte är allergisk mot djur. Arbetstider: huvudsakligen schemalagd dagtid, 80 %. Kollektivavtal: KFS-PASS Timlön tillämpas.   Om du är intresserad, välkommen med din ansökan! Skicka CV, Personligt brev och gärna kontaktuppgifter till någon referensperson. Senast den 2 augusti vill jag ha din ansökan.     Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga 13184 Personlig assistent sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 13184 Personlig assistent sökes

(H)ärlig assistent till Tyresö
  Lenas Assistans 2 platser, 66% och 31%, och vikarietjänst   Den större tjänsten är förlagd på 4 dagpass (08:15-16:15), 8 kvällspass (16:15-22:45) och 2 kväll+nattpass (16:15-08:15).   Den andra tjänsten är förlagd på 3 dagpass på helg och 2 söndag kvällar samt 2 onsdag kvällar.   Det är ett rullande fyraveckors schema.   Stora möjligheter finns att jobba mer som vikare.   Jag söker en modig TJEJ för arbetet här på 66% och 31%. Och du har följande egenskaper: TJEJ, ärlig, logisk, stark, empatisk, tålmodig, rökfri och flexibel. Din längd behöver vara 168 cm eller mer, för att du ska kunna hjälpa mig vid förflyttning. Och du måste tåla katter.   I arbetet ingår lyft och Du behöver därför ha en frisk rygg. Det är viktigt att Du behärskar svenska språket fullt ut därför att jag har tal- och hörselsvårigheter.   Jag själv är en gift 40-årig tvåbarnsmor som är kreativ, humoristisk, okuvlig, ambitiös, klipsk och har stor integritet.   Tolv tjejer jobbar här och trivs. Det jag ser som gemensamt är modet. De törs. Detta är ett jobb med många sidor och eftersom jag också är en människa ser inte alla dagar likadana ut. För jag vill att du ska hjälpa mig leva MITT liv på MITT sätt!   Tänk noga på om det här är något för Dig! Det är oerhört tungt för mig med introduktion för nya assistenter. Jag behöver Dig som är modig och vet vad Du vill.   Det här är ett roligt jobb men det innebär också allvar och ansvar.   Om detta är ett jobb för Dig är Du välkommen med en kortfattad ansökan till hos.lenas.assistans@gmail.com. Ange referens 66 eller 31 beroende på vilken tjänst du söker.   OBS! Ansökningar tas endast emot på ovanstående e-postadress!   Arbetsgivare är Lenas Assistans, medan Särnmark sköter bland annat lönehantering.     :) Lena hälsar Och ber dig att låta bli att formatera ditt mail samt trycka enter efter var 5:e ord. Så att det funkar med min förstoring som gör att jag kan läsa ditt mail. Tack!"
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Tyresö
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga (H)ärlig assistent till Tyresö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: (H)ärlig assistent till Tyresö

13866 Personlig assistent till kille Haninge
Personlig assistent sökes till 13 årig kille som bor tillsammans med sin familj i Haninge. Han lever ett aktivt liv med skola, kompisar och olika aktiviteter. På grund av sitt funktionshinder använder han rullstol. Han behöver hjälp med alla grundläggande behoven. Erfarenhet från arbete med barn eller vuxna med särskilda behov är meriterande. Du ska vara ansvarstagande, ha en positiv inställning, vara flexibel, idérik, punktlig, pigg och glad. Du ska se möjilgheter istället för problem och inte vara rädd för att ta i. Tjänsten omfattar ca 120 timmar i månaden och arbetspassen kommer att vara förlagda på eftermiddagar och vissa helger. Maila Din CV och ett personligt brev där Du berättar varför Du söker arbetet som personlig assistent och hur Du är som person.   Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga 13866 Personlig assistent till kille Haninge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 13866 Personlig assistent till kille Haninge

Personlig assistent till Bromma (Alvik)
Personlig assistent till Bromma (Alvik) 1-2 heltid/deltid Är du en seriös och aktiv person som vill jobba som personlig assistent? Jag är en rörelsehindrad kille på 27 år som delvis sitter i rullstol. Jag behöver en eller två nya assistenter som kan ingå i mitt assistent-team så snart vi har lärt känna varandra. Om du är rätt person kan också en medarbetsledarroll bli aktuell. Jag har talsvårigheter och det är ganska svårt att förstå vad jag säger i början men du vänjer dig snart. Som komplement till mitt tal använder jag Bliss, ett grafiskt symbolspråk. Självklart förstår jag allt vad du säger. Jag bor i en egen lägenhet i Alvik och har assistans hela tiden (sovande jour på natten). Hemma går jag men utomhus tar jag hjälp av rullstolen eller elmoppen. Jag tycker om att lyssna på musik och har trummor och keyboard hemma. Jag går till jobbet på Resursteamet och har andra aktiviteter flera dagar i veckan. Att träffa kompisar är också kul och jag behöver assistans när jag ska ringa och stämma träff eller gå in på Facebook. Du får också hjälpa mig att planera min vecka, handla, laga mat och att sköta sysslor i mitt hem. Du bör ha intresse för att stödja mig i utvecklingen av min kommunikation och fortsatta självständighetsprocess. Du får också hjälpa mig med mina fysiska träningsprogram. Lite erfarenhet av sjukgymnastik eller epilepsi är ett plus. Jag söker killar och tjejer i åldern 25-35 år. Jag vill att du är aktiv, har lätt för att ta egna initiativ, är social, lyhörd och har massor av humor. Du ska vara bra på att passa tider och jag önskar helst att du är rökfri. Jag kan göra massor av saker själv men ibland kan det ta tid och det är viktigt att du har ett riktig bra tålamod. För att vi ska kunna förstå varandra behöver du behärska svenska mycket väl. Arbetstid/Varaktighet Så länge uppdraget varar Lön Timlön Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Bromma (Alvik) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Bromma (Alvik)

13177 PA för deltid sökes för dag/kvällspass hos man i centrala Stockholm
Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige. Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en olycka, och var en av de första i Sverige att få personlig assistans. Att skapa de bästa förutsättningar för en individanpassad personlig assistans är vår främsta drivkraft. Jag är en gift man i 70-årsåldern som bor i ett trevligt område i centrala Stockholm. Jag söker nu två assistenter som kan jobba deltid hos mig. När man arbetar dag/kväll hos mig så arbetar man från kl 7-15 och något pass 15-23. Mellan kl 07.00-09.00 på vardagar så har jag dubbelassistans. Det finns möjlighet att deltiden utökas längre fram. Ett plus är att du har undersköterskeutbildning eller erfarenhet av arbetet som personlig assistent. Självklart får du en ordentlig introduktion av arbetet vid start. För mig är det viktigt att personkemin stämmer överrens och att du är ansvarsfull och mogen. Tycker du att det här låter som ett intressant jobb för dig så är du välkommen att skicka en personligt skriven ansökan. Intervjuer kommer att ske löpande vartefter ansökningarna kommer in och ifall du blir kallad måste du kunna visa upp referenser.     Vänligen ansök via länk nedan och bifoga CV och personligt brev. Ange referensnummer 13177 i ansökan. Välkommen med din ansökan! Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga 13177 PA för deltid sökes för dag/kvällspass hos man i centrala Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 13177 PA för deltid sökes för dag/kvällspass hos man i centrala Stockholm

13694 Assistent sökes till barn med autism i Älta!
Vi är en familj som bor i våran villa i Örby, vi söker nu en personlig assistent som kan jobba deltid med våran sjuåriga son som har autism. Vi ser gärna att du som söker är kvinna mellan 25-45 år. Är du en humorfrisk och lekfull person med barnasinnet i behåll samt har ett stort tålamod så finns det stor potential att du rätt person för detta arbete! Till hösten kommer vår son börja i skolan och därav kommer din arbetstid till viss del vara förlagd där och då ingår även hämtning i din arbetstid. Om du har erfarenhet av barn med autism samt pecs-metoden är det väldigt meriterande men det är inget krav. Utbildning i pecs finns att få. Då vi är en familj på fyra personer så är det väldigt uppskattat om du som söker har uppnått en viss mognad och har en fingertoppskänsla och en lyhördhet som känner av när du ska finnas till hands samt även kunna backa undan lite om situationen kräver. Du kommer få en gedigen introduktion som pågår så länge som både du och våran son har behov av det. Viktigt är att ni båda känner er trygga med varandra.     Arbetstiderna är i dagsläget förlagda på tisdagar och torsdagar 14-18 samt två lördagar i månaden 10-15. Det ska tilläggas att utrymme för ändring av tiderna/dagarna finns då vi själva är rätt flexibla med tiderna. Eventuellt kan det bli tal om en heltidstjänst i längden. Du måste vara rökfri samt inte ha några pälsdjur då allergi finns i familjen. Körkort är ett krav. Samt en god fysik. Lön: Enligt kollektivavtal Om du känner att detta låter intressant är du välkommen med din anökan till: maria.rehn@sarnmark.se där du anger referens "13694" i ämnesraden.       Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga 13694 Assistent sökes till barn med autism i Älta! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 13694 Assistent sökes till barn med autism i Älta!

13406 Assistenter till en man bosatt i Saltsjöbaden
Jag är en medelålders man som bor i Saltsjöbaden och som nu söker nya assistenter på deltid/heltid. Jag söker dig kvinna eller man med god fysisk då det ingår en del lyft i arbetet. Vidare är du lugn med god initiativförmåga, men har likväl inga problem med att "stå i bakgrunden" när så önskas. Du är helt enkelt lyhörd för vad stunden kräver. Dina arbetsuppgifter kommer bestå i att assistera mig i min vardag med allt som jag kan tänkas behöva hjälp med, bland annat personlig omvårdnad, hushållsgöromål och administrativa sysslor, varav god datavana behövs. Vidare behöver du ha erfarenhet av personlig assistans sen tidigare och gärna lift erfarenhet. Jag ser helst att du är rökfri. Det är även en fördel om du kan prata Spanska. Jag själv talar inte alls men kommunicerar via ansiktsuttryck och förstår Spanska bäst.   Lön Timlön. Kollektivavtal KFS-SKAF Välkommen in med din ansökan, personliga brev och CV.   Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Nacka
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga 13406 Assistenter till en man bosatt i Saltsjöbaden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 13406 Assistenter till en man bosatt i Saltsjöbaden

Kvinnlig assistent 50+ till kund i Kista
Jag är en kvinna i 50-års åldern som är bosatt i Kista och har MS. Jag söker nu en kvinnlig assistent som ska arbeta en vecka i månaden (måndag-fredag) kl 8-20. Jag är stillsam som person och önskar därför att du är likasinnad och trivs med att ta det lugnt. Vidare så ser jag gärna att du är 55 år eller äldre samt att du är rökfri och kan laga svensk husmanskost. För mig är det viktigt att ha det rent omkring mig så städning och allmänna hushållssysslor ingår i arbetsuppgifterna. Jag önskar att du har polsk bakgrund eller liknande men det är viktigt att du talar god svenska. Lön Timlön. Kollektivavtal KFS-SKAF Ansökan Tjänsten kommer att tillsättas snarast så skicka gärna in din ansökan omgående. Du skickar den till anna.esplund@sarnmark.se och märker din ansökan 13490. Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnlig assistent 50+ till kund i Kista jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnlig assistent 50+ till kund i Kista

13617 assistenter sökes till tjej i saltsjöbaden
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Är du undersköterska, vådbiträde eller personlig assistent som vill jobba hos en 25 årig tjej i Saltsjöbaden? Du ska kunna arbeta mån- sön vardag, kväll, jour, helg och natt. Du som söker är en mogen och varm kvinna med gott humör. Du ska inte vara allergisk då familjen har hund och Du är självklart rökfri. Dina arbetsuppgifter kommer att variera. Främst kommer du att sköta omvårdnadsbehovet men även det som hör vardagen till, såsom matlagning, intimhygien, medicinska göromål samt att vara en förlängd arm i alla situationer samt vara ett stöd i kommunikationen. Det är meriterande om du har erfarenhet av respirator, trakt och peg men det är inget krav. Du kommer att få teoretisk utbildning via NRC på Danderyd samt praktisk utbildning i hemmet. Tjänsten avser både vikariat nu i augusti och september samt även visstidsanställning därutöver.   Välkommen med din ansökan. Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga 13617 assistenter sökes till tjej i saltsjöbaden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 13617 assistenter sökes till tjej i saltsjöbaden

13316 Spansktalande kvinnlig assistent sökes!
Vi söker en kvinnlig personlig assistent som är mellan 20-45år, som har möjlighet att jobba deltid åt våran kund som har en muskelsjukdom. Kvinnan bor i centrala Sthlm. Då våran kund endast är spansktalande är det ett krav att du talar spanska. Din arbetsuppgift går framförallt ut på att finnas till hands för kunden vilket bl.a. innebär att ge medicin, massage och hjälper till vid vändning i sängen. Detta innebär att det förekommer en del tunga lyft vilket man ska vara medveten om, men lift finns och vi har även utbildning i lyftteknik. Det ingår även vissa vardagssysslor i tjänsten, så som viss matlagning och lättare städning. Kollektivavtal finns. Ange 12316 som referensnummer i ämnesraden i ditt mejl som du skickar till maria.rehn@sarnmark.se
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga 13316 Spansktalande kvinnlig assistent sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 13316 Spansktalande kvinnlig assistent sökes!

Personliga Assistenter sökes till kvinna i Täby
Hej! Jag är en kvinna i 50-årsåldern som söker 1-2 kvinnliga personliga assistenter på heltid! Jag söker även kvinnliga timvikarier som kan hoppa in och arbeta vid behov. (Tillträde omgående!) Jag bor i ett stillsamt villaområde i Täby tillsammans med min lilla pudel, så den som arbetar hemma hos mig kan således inte vara hundrädd. Väsentligt är att den som söker behärskar det svenska språket väl, då det ofta förekommer telefonkontakter med läkare och dylikt. Då jag är i behov av att ha en assistent hos mig i min bostad under all min vakna tid så är det förstås väldigt viktigt att du är empatisk, förstående, lyhörd och noggrann. Utöver det medicinska/kroppsliga som arbetet hos mig innebär så innehåller tjänsten också sedvanligt hushållsarbete. Du sköter med andra ord om mitt hem på samma sätt som jag själv hade gjort om jag så förmått och enligt de önskemål som jag framför. Skinn på näsan, serviceminded och flexibel är andra egenskaper som jag värderar högt. Du behöver inte vara utbildad undersköterska, men om du inte har någon likvärdig utbildning så ser jag gärna att du har god erfarenhet av jobb inom vården. Du måste vara rökfri! Skicka in ditt CV där du även skriver några rader om dig själv samt bifogar mobilnummer, så återkommer jag snarast till dig! Rekrytering pågår fortlöpande. Jag ser fram emot att få träffa dig. Varma hälsningar!
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga Assistenter sökes till kvinna i Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga Assistenter sökes till kvinna i Täby

Personlig assistent sökes till kvinna i Hagsätra
Jag är en kvinna i 60 års åldern som är bosatt i Hagsätra med mina två katter. Jag tycker om att komma ut på dagliga promenader.  Jag röker och tycker om att ta ett glas vin, lösa korsord och spela kort. Pga av ett hjärtstopp för några år sedan är jag rullstolsbunden och behöver viss hjälp i min vardag med bl. a av och påklädning, dusch samt daglig träning med t.ex. gåbord. Jag söker dig kvinna, mellan 25-55 år som talar flytande svenska. Du är flexibel social och lyhörd. Du vet och känner av när det är dags att kliva åt sidan. För mig är det viktigt att vår personkemi stämmer och det är inget krav att Du har tidigare erfarenhet som personlig assistent. Du kan inte vara allergisk mot katter eller rök. Arbetstyp/arbetstider 2 Deltid samt extra vid behov. Tillträde enligt överenskommelse Lön Timlön enligt kollektivavtal PASS-KFS. Ansökan Ansökan skickas via länk nedan. Referens: 13666 Välkommen med din ansökan! Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till kvinna i Hagsätra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till kvinna i Hagsätra

13615 Personlig assistent till Kungsängen
  Jag är en kvinna i sextioårsåldern med MS som nu söker personlig assistent. Jag bor i Kungsängen med min make. I dina arbetsuppgifter ingår personlig omvårdnad, matlagning, hushållsarbete samt att följa med mig ut på olika aktiviteter. Jag söker dig som är ordningsam, pålitlig och ansvarstagande samtidigt som Du är empatisk och har en mjuk personlighet. Det är självklart meriterande om du har erfarenhet av vård eller personlig assistans men det är inget krav. Det är ett måste att Du behärskar svenska i tal och skrift. Tjänsten är på deltid, i snitt 25 timmar/vecka. Arbetstider är 8-18 följande dagar: Tisdag, onsdag ena veckan samt tisdag, onsdag, torsdag andra veckan. Timlön tillämpas. Kollektivavtal: KFS-PASS Vi kan tyvärr inte svara på frågor om tjänsten via telefon. Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga 13615 Personlig assistent till Kungsängen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 13615 Personlig assistent till Kungsängen

13127 Personlig assistent, extrapersonal, sökes till Åkersberga
Jag söker personliga assistenter som vill hoppa in och jobba extra när ordinarie assistent inte kan. Arbetspassen förekommer främst  på dagtid, vardagar. Jag är en 41-årig man som tycker om det spontana i livet. Jag är intresserad av ridning, jag går gärna på bio och på helgerna går jag gärna ut och roar mig. Jag tycker också om att resa. I arbetsuppgifterna ingår matlagning, hjälp med städ och tvätt, följa med på promenader, bistå mig i olika situationer som uppstår när vi är ute på olika ställen. Du som söker ska vara över 25 år och bo i Åkersberga, Täby, Vallentuna, Vaxholm. Du ska också gärna ha erfarenhet från jobb som personlig assistent. Det är viktigt att du inte är allergisk mot hästar då jag ofta är i ridhuset. Det är viktigt att du talar och skriver obehindrat på svenska. Ansökningar skickas till patric.melin@gmail.com. Märk ansökan med nummer 13127 Timlön. Kollektivavtal finns. Vi kan ej svara på frågor om tjänsten via telefon. Välkommen med din ansökan! Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Österåker
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga 13127 Personlig assistent, extrapersonal, sökes till Åkersberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 13127 Personlig assistent, extrapersonal, sökes till Åkersberga

13396, assistent till Nortälje med omnejd
Jag är en 30-årig rullstolsburen kvinna, som söker personliga assistenter för hjälp med allt praktiskt i min vardag. Jag söker flera olika assistenter och en del av dem jag söker är bosatta i Stockholm samt en del i Norrtälje. Jag söker även några som kan följa med mig på utalndsresor. För assistansen som sker i Norrtälje bör assistenten vara bosatt i närheten och ha körkort. Jag ser gärna sökanden från traktentrakterna Edsbro-Rimbo-Knutby-Almunge-Hallstavik-Norrtälje och det handlar mest om behov under vissa helger Du som söker är en självständig kvinna som kan eller är villig att lära dig förflytningsteknik, tycker om barn och trädgårdsyslor.   Tala, tänka och planera min tid gör jag själv. Du är ganska tekniskt, praktiskt lagd och flexibel samt har en positiv inställning, ser lösningar istället för problem. Du gör dig förstådd på svenska i tal och skrift. Du förstår och respekterar mitt behov av integritet. Självklart respekterar jag också ditt. Är du intresserad av att arbeta som personlig assistent så skicka ditt CV till mig och glöm inte ditt telefonnummer. Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga 13396, assistent till Nortälje med omnejd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 13396, assistent till Nortälje med omnejd

13396 Flexibel assistent för jobb i Huddinge
Jag är en 30-årig rullstolsburen kvinna, som söker personliga assistenter för hjälp med allt praktiskt i min vardag. Jag söker flera olika assistenter och en del av dem jag söker är bosatta i Stockholm samt en del i Norrtälje. Jag söker även några som kan följa med mig på utalndsresor. För assistansen som sker i Huddinge bör assistenten vara morgonpigg. Du som söker är en självständig kvinna som kan eller är villig att lära dig förflytningsteknik, tycker om barn och trädgårdsyslor.   Tala, tänka och planera min tid gör jag själv. Du är ganska tekniskt, praktiskt lagd och flexibel samt har en positiv inställning, ser lösningar istället för problem. Du gör dig förstådd på svenska i tal och skrift. Du förstår och respekterar mitt behov av integritet. Självklart respekterar jag också ditt. Är du intresserad av att arbeta som personlig assistent så skicka ditt CV till mig och glöm inte ditt telefonnummer.     Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga 13396 Flexibel assistent för jobb i Huddinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 13396 Flexibel assistent för jobb i Huddinge

Kvinnlig assistent till Väsby
Jag är en 35-årig rullstolsburen tjej som söker en personlig assistent för en heltidstjänst. Du som söker skall vara tjej mellan 25 och 40 år. Det är viktigt att du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift. Du bör också vara en social, positiv och flexibel person. Du skall kunna jobba dag, kväll och natt då vi för närvarande tillämpar 24-timmars pass. Utbildning är inget krav men jag ser gärna att du har erfarenhet från personlig assistans. Jag behöver hjälp i mitt dagliga liv. Dina uppgifter blir därför allt ifrån lättare hushållsarbete till att vara mitt "extra minne" då jag har vissa minnessvårigheter. Jag söker en förstående, lyhörd och anpassningsbar person då min dagsform kan variera en del på grund av mina psykiska besvär. Jag är musikintressserad och tycker också om att resa samt gå på bio. Du får gärna vara intresserad av kost och motionsvanor. Mer om tjänsten får du veta när vi träffas. Vi kommer i första hand beakta sökande som bor i norrort. Du får timlön och andra villkor enligt kollektivavtal KFS-SKAF (PASS-avtalet). Du söker tjänsten genom att skicka ett mail med CV och personligt brev till anna.esplund@sarnmark.se, ange referens 13709. Välkommen med din ansökan!   Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnlig assistent till Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnlig assistent till Väsby

En assistent sökes
Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige. Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en olycka, och var en av de första i Sverige att få personlig assistans. Att skapa de bästa förutsättningar för en individanpassad personlig assistans är vår främsta drivkraft. Nu söker vi erfaren assistent till en 39-årig kvinna som är på väg att flytta till Uppsala i juni. Assistansbehovet gäller hjälp med allt praktiskt som förekommer i en människas liv. Det gäller bl.a. hygien, matbestyr och allmänna hushållsgöromål. Därutöver behövs assistans med en del sysslor av vårdkaraktär, bland annat hantering av kateter. Därför söker vi dig som har undersköterskeutbildning och/eller stor erfarenhet att jobba som personlig assistent. Vi söker helst kvinnliga assistenter mellan 25-45 år. Du bör ha en utbredd ansvarskänsla samt vara lyhörd, mycket lugn och positiv. Vi vill att du är engagerad i ditt arbete, då arbetet kräver förmåga att förstå och tolka. Det är viktigt att du kan svenska både i tal och skrift eftersom det behövs mycket hjälp med anteckningar. Datavana är ett måste.   OBS! Du som söker får inte vara kattallergiker. Vi tar emot endast skriftliga ansökningar och hör av oss till de vi finner intressanta för en intervju. Arbetstid/Varaktighet Dygnspass (må-sö) enligt ett rullande schema. Lön Vi tillämpar individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Ansökan Märk ansökan "Undersköterska”.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga En assistent sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En assistent sökes


Sök lediga jobb Särnmark Assistans AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se