Säter jobb - lediga jobb

Säter jobb Säter jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Säter. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Säter. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lantarbetare- Norrtälje

 2. Hushållerska- Norrtälje

 3. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Säter.- Säter

 4. Skolassistent 100%, tillsvidare vid Säters förskoleområde och Kungsgårdssko- Säter

 5. Vik Förskollärare 100%, Säter- Säter

 6. Idrottslärare 100%, åk F-6, Stora Skedvi skola- Säter

 7. Lärare i Ma/ No åk 4-6, 100%, Stora Skedvi skola- Säter

 8. Sjuksköterskor till Rättspsykiatriska kliniken i Säter- Säter

 9. Biträdande enhetschef till avd 32, Rättspsykiatriska kliniken Säter- Säter

 10. Leg läkare till viktenheten SKÖNVIKT i Säter- Säter

 11. Psykolog till Smärtrehabilitering Säter- Säter

 12. Förskollärare/fritidspedagog/elevass., grundsär, träningsskola Ulvsäter- Gävle

 13. LACKERARE- Varberg

 14. SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, Gransäterskolan, senarelag, ref.nr 448- Håbo

 15. SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, senarelag Gransäterskolan,- Håbo

 16. pizzabagare-grillbiträde- Säter

 17. 1 st Sjuksköterska till Avdelning 90/Akutmottagningen i Säter- Säter

 18. Boendechef till Älvan- Säter

 19. 2 st Sjuksköterska till Avdelning 90/Akutmottagningen i Säter- Säter

 20. Socialsekreterare till Barn och Ungdomsgruppen- Säter

 21. Förskollärare/kvalitetsavlösare, Derome Karl-Gustav Kungsäter, Buf 257/13- Varberg

 22. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Säter.- Säter

 23. SKOLBIBLIOTEKARIE, Gransäterskolan och Slottsskolan, ref. nr. 451- Håbo

 24. LÄRARE 1-3, Gransäterskolan, ref. nr. 452- Håbo

 25. Förskollärare till Nysäters förskola- Härryda

 26. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Säter.- Säter

 27. Högsäters Fritidshem söker Fritidspedagog- Färgelanda

 28. LÄRARE SO, Gransäterskolan, ref. nr. 455- Håbo

 29. Begravningsassistent- Säter

 30. Förskollärare, Kungsäter förskola, Buf 293/13- Varberg

 31. Sjuksköterska till avd 93 i Säter- Säter

 32. Lärare textilslöjd åk.1-6 till Centralskolan och Björsäters skola- Åtvidaberg

 33. Gustafs förskoleområde söker, Förskollärare, 75%- Säter

 34. Lantarbete- Vårgårda

 35. Sjuksköterska till avd 93 i Säter- Säter

 36. Fritidspedagoger till Säteriskolan i Mölnlycke- Härryda

 37. Vårdlärare, Dahlander Kunskapscentrum- Säter

 38. Jägare/jaktelev- Norrtälje

 39. Jägare- Norrtälje

 40. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Säter.- Säter


Mer beskrivning

Lantarbetare
Kort beskrivning av företaget: Säteri, hästuppfödning och jordbruk INFORMATION OM LEDIG TJÄNST --------------------------- Titel: Lantarbetare Beskrivning av arbetsuppgifter: sedvanliga uppgifter för lantarbetare Beskrivning av kvalifikationer: tidigare erfarenhet krävs av liknade arbete Övriga villkor: Vi önskar endast skriftlig ansökan. All övrig direktkontakt med företaget undanbedes.
Företag: Vängsiöberg Säteri
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lantarbetare jobb, Lantarbetare Norrtälje, Lantarbetare Vängsiöberg Säteri
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lantarbetare

Hushållerska
Kort beskrivning av företaget: Säteri, hästuppfödning och jordbruk INFORMATION OM LEDIG TJÄNST --------------------------- Titel: hushållerska Beskrivning av arbetsuppgifter: hushållsnära tjänster Beskrivning av kvalifikationer: tidigare erfarenhet krävs av liknade arbete Övriga villkor: Vi önskar endast skriftlig ansökan. All övrig direktkontakt med företaget undanbedes.
Företag: Vängsiöberg Säteri
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Hushållerska jobb, Hushållerska Norrtälje, Hushållerska Vängsiöberg Säteri
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hushållerska

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Säter.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Säters kommun sökes. Vi håller intervju onsdagen den 24 juli. 45 besök per månad ger 20 250 kr i lön. 450 kr per besök. Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 40 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför har en mängd olika funktioner och användningsområden. Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Sunne. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Företag: NORDIS AB
Ort: Säter
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Säter. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Säter.

Skolassistent 100%, tillsvidare vid Säters förskoleområde och Kungsgårdssko
Säters kommun, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Säter ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer. Flygplats finns 15 min från Säter. Till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Falun-Borlängeregionen ligger inom 20-25 minuters bilresa. I regionen finns Högskolan Dalarna. Att bo i vår kommun är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj. ARBETSUPPGIFTER Skolassistent 100% tillsvidare vid Säters förskole och skolområde. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.: •Barn-, elev- och personaladministration •Vikarieanskaffning •Administration av skolskjutshantering •Kontering av fakturor •Ta fram underlag för budgetuppföljning •Administration av arbetsmiljöarbetet och systematiska kvalitetsarbetet •Ansvara för underlag och publicering på hemsidan •Allmänt förekommande kontorsuppgifter Tjänsten kräver att du har god vana att hantera IT-stöd. Vi använder bl.a. Microsoft Office,Procapita och Agresso. KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig för tjänsten. Ha kunskap om offentlig förvaltning och förvaltningsrätt med inriktning på kommunal verksamhet. Utrycka dig väl i tal och skrift Ha ett serviceinriktat arbetssätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Arbetslivserfarenhet krävs.
Företag: Säters kommun, Barn- och utbildning
Ort: Säter
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Skolassistent 100%, tillsvidare vid Säters förskoleområde och Kungsgårdssko jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolassistent 100%, tillsvidare vid Säters förskoleområde och Kungsgårdssko

Vik Förskollärare 100%, Säter
Säters kommun, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Säter ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer. Flygplats finns 15 min från Säter. Till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Falun-Borlängeregionen ligger inom 20-25 minuters bilresa. I regionen finns Högskolan Dalarna. Att bo i vår kommun är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj. I Säters förskolor strävar vi efter att erbjuda en trygg miljö som samtidigt utmanar och lockar till lek och aktivitet både ute och inne. Vi strävar efter att möta varje barn på dess utvecklingsnivå och engagerar oss i samspelet med både det enskilda barnet och hela barngruppen. Vi anser att leken är vår viktigaste arbetsmetod för barnets utveckling och lärande. Vi strävar efter att varje barn som lämnar förskolan vid 5 års ålder: tror på sig själv och mår bra har förmåga att samspela med andra kan leka kan uttrycka sig på olika sätt har en matematisk grund har förmåga att känna glädje, lyckan över att lyckas har vilja och kraft att prova nya saker och anta nya utmaningar ARBETSUPPGIFTER Arbete på förskolan Trasten, avdelning Koltrasten med barn i åldern 3-5 år. KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning eller lärare mot tidigare åldrar.
Företag: Säters kommun, Barn- och utbildning
Ort: Säter
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Förskollärare 100%, Säter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Förskollärare 100%, Säter

Idrottslärare 100%, åk F-6, Stora Skedvi skola
Säters kommun, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Säter ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer. Flygplats finns 15 min från Säter. Till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Falun-Borlängeregionen ligger inom 20-25 minuters bilresa. I regionen finns Högskolan Dalarna. Att bo i vår kommun är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj. Stora Skedvi skola är en F-6 skola med ca: 150 barn och elever. ARBETSUPPGIFTER Idrottslärare 100% för arbete på Stora Skedvi skola i Säters kommun. Som idrottslärare på Stora Skedvi skola arbetar du tillsammans med ett litet arbetslag nära barn och elever. I din tjänst kan det även förekomma undervisning i klass. KVALIFIKATIONER Examen som idrottslärare. Arbetslivserfarenhet önskvärt
Företag: Säters kommun, Barn- och utbildning
Ort: Säter
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Idrottslärare 100%, åk F-6, Stora Skedvi skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrottslärare 100%, åk F-6, Stora Skedvi skola

Lärare i Ma/ No åk 4-6, 100%, Stora Skedvi skola
Säters kommun, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Säter ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer. Flygplats finns 15 min från Säter. Till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Falun-Borlängeregionen ligger inom 20-25 minuters bilresa. I regionen finns Högskolan Dalarna. Att bo i vår kommun är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj. Stora Skedvi skola är en F-6 skola med ca: 150 barn och elever. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär att Du är ansvarig mentor i åk 6, vilket förutom kärnfunktionen undervisning, innebär elevdokumentation, föräldrakontakter, arbetslag, m.m. Stora Skedvi Skola präglas av levnadsglada och positiva elever som har stor förmåga att arbeta intensivt med sina skoluppgifter. KVALIFIKATIONER Grundskollärarutbildning. Arbetslivserfarenhet önskvärt.
Företag: Säters kommun, Barn- och utbildning
Ort: Säter
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma/ No åk 4-6, 100%, Stora Skedvi skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma/ No åk 4-6, 100%, Stora Skedvi skola

Sjuksköterskor till Rättspsykiatriska kliniken i Säter
Rättspsykiatriska kliniken bedriver rättspsykiatrisk vård för befolkningen i Dalarnas län och i vissa fall Gävleborgs län, regionvård för Uppsala-Örebro-regionen samt högspecialiserad vård för hela landet. Vi vårdar i huvudsak LRV-patienter vilket betyder att hos oss finns - domstolsöverlämnade patienter enligt LRV (lagen om rättspsykiatrisk vård) - patienter som insjuknar under pågående kriminalvårdspåföljd eller under häktningstiden - särskilt vårdkrävande patienter som kommer till kliniken för att avlasta hemortspsykiatrin Klinikens verksamhetsidé är att erbjuda en professionell rättspsykiatrisk vård som tar fasta på såväl den vårdades rätt till målinriktad vård och behandling som på samhällets krav på skydd. Vår vision Säker vård och återhämtning i god miljö. Kliniken har ett brett utbud av professioner för att kunna erbjuda en multi-disciplinär vård och omvårdnad av patienten. I bemötandet av patienten utgår vi ifrån den nationella värdegrunden inom rättspsykiatrin: ”Se människan bakom brottet, äga kompetens och ha förmåga att möta patienterna i alla situationer. Att i omvårdnadsarbetet använda sig själv som ett verktyg för att skapa en vårdrelation där patienten ges möjlighet till bearbetning och tillväxt.” ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska skall Du vara beredd att fungera som arbetsledare i omvårdnadsarbetet. Vi arbetar i vårdlag där du blir ansvarig för vårdplanering, omvårdnadsdokumentation samt vårdutveckling. Ytterligare arbetsuppgifter är att handleda sjuksköterskestudenter. Dessutom ska du arbeta aktivt med omvårdnadsarbete, deltaga i handledning och utbildning och därmed medverka till utveckling av enheten. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköt, gärna med VUB i psykiatri och erfarenhet av rättspsykiatrisk omvårdnad. Som förebild till patienterna skall du vara trygg i dig själv och därmed inge trygghet till patienten. Då stor del av omvårdnads- och administrationsarbetet är datoriserat krävs datavana. Körkort är önskvärt. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet samt fysisk förmåga. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser därför gärna manliga sökande.
Företag: Landstinget Dalarna, Rättspsykiatriska kliniken Säter
Ort: Säter
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till Rättspsykiatriska kliniken i Säter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till Rättspsykiatriska kliniken i Säter

Biträdande enhetschef till avd 32, Rättspsykiatriska kliniken Säter
Rättspsykiatriska kliniken (RPK) är en regionklinik som vårdar främst patienter som är dömda till vård. Kliniken har totalt 70 vårdplatser fördelat på 6 avdelningar. De flesta patienterna är män men det finns även kvinnor. Totalt finns ca 200 medarbetare. Vid kliniken pågår ett omfattande utvecklingsarbete, avseende bl.a. vårdprocesser, vård-/behandlingsmetoder, ledningsstruktur samt lokalmässiga ny-/ombyggnationer. Avd 32 har totalt 12 vårdplatser. Omvårdnadspersonalen består i huvudsak av skötare och sjuksköterskor. Kring varje patient samarbetar ett multidisciplinärt team. ARBETSUPPGIFTER Som biträdande enhetschef är Du direkt underställd enhetschefen. Uppdraget innebär att Du har ett operativt ansvar för personal, omvårdnad och verksamhet på en avdelning. Du förväntas delta i arbetet med enhetsövergripande-, kvalitets-, utvecklingsfrågor. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som har viljan och modet att vara chef, ledare och arbetsgivare. Du är leg. sjuksköterska och får gärna ha vub i psykiatri. Du har chef-/ledarutbildning och Du har även arbetat som chef/ledare. Mycket stor vikt kommer att läggas vid Din personliga lämplighet. Du är patientsäkerhetsorienterad och värnar om en god arbetsmiljö där medarbetarna har möjlighet att utvecklas. Du har god samarbetsförmåga, engagemang, resultatförmåga och god potential som chef/ledare. Det är en klar fördel om du har yrkeserfarenhet inom rättspsykiatri eller vuxenpsykiatri.
Företag: Landstinget Dalarna, Rättspsykiatriska kliniken Säter
Ort: Säter
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande enhetschef till avd 32, Rättspsykiatriska kliniken Säter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande enhetschef till avd 32, Rättspsykiatriska kliniken Säter

Leg läkare till viktenheten SKÖNVIKT i Säter
SKÖNVIKT i Säter är Dalarnas länsspecialitet för patienter med fetma. Våra kännetecken: - Metodgrunder är medicinsk behandling och KBT - Multiprofessionella bedömningar - Behandling i ett långsiktigt perspektiv - Forskning och utvärdering - Utvecklande arbetsuppgifter - Samarbete med länets kirurgi - Bra lokaler i vacker miljö ARBETSUPPGIFTER Viktenheten Skönvikt är en länsspecialitet för patienter med fetma. Enheten utför pre-och postoperativ behandling för de patienter som genomgår operation för fetma. Läkaren är en del i det multiprofessionella teamet. Arbetet består av multiprofessionellt bedömnings och behandlingsarbete. Handledning i medicinska frågor och delaktighet i forskningsrelaterat arbete tillhör arbetsuppgifterna. Arbetstiden är under dagtid på vardagar. KVALIFIKATIONER Leg. läkare. God kommunikationsförmåga. Meriter: Vidareutbildning inom adekvat område tex internmedicin/allmänmedicin. Stor betydelse läggs vid personlig lämplighet, erfarenhet och intresse för arbete med fetma/metabola syndromet. Forskningserfarenhet är meriterande.
Företag: Landstinget Dalarna, SKÖNVIKS MEDICINSKA REHABILITERINGSKLINIK
Ort: Säter
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Leg läkare till viktenheten SKÖNVIKT i Säter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg läkare till viktenheten SKÖNVIKT i Säter

Psykolog till Smärtrehabilitering Säter
Smärthabilitering Säter är Landstinget Dalarnas specialistklinik gällande smärtutredning och rehabilitering för personer med långvarig godartad smärta från rörelseorganen. Vi finns i fina lokaler på Skönviksområdet vid Sjön Ljustern i Säter. Våra kännetecken: - Fungerande teamarbete - Rehabilitering i grupper - Bra möjligheter till vidareutveckling i vårt goda arbetsklimat - Forsknings - och utvecklingsvänlig miljö - Utbildar andra - Kvalitetssäkring via Nationellt register över Smärtrehabilitering ARBETSUPPGIFTER Utredning, bedömning, enskilt och i team samt grupp- och individuell behandling av personer med långvarig godartad smärta från rörelseorganen. Vi arbetar i team med sjukgymnast, sjuksköterska, läkare, psykolog, socionom och kliniksekreterare. Det tvärprofessionella perspektivet är djupt förankrat och tillämpas fullt ut vid utredning, behandling och rehabilitering. Undervisning och handledning kan ingå i arbetsuppgifterna. KVALIFIKATIONER Leg.Psykolog med grundläggande KBT-utbildning (steg 1). Önskvärt är erfarenhet av liknande verksamhet och/eller psykiatri samt teamarbete. Erfarenhet av gruppbehandling ACT och motiverande samtal (MI)är meriterande. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. Körkort önskvärt.
Företag: Landstinget Dalarna, SKÖNVIKS MEDICINSKA REHABILITERINGSKLINIK
Ort: Säter
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog till Smärtrehabilitering Säter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog till Smärtrehabilitering Säter

Förskollärare/fritidspedagog/elevass., grundsär, träningsskola Ulvsäter
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Inom Barn & Ungdom Gävle är vi engagerade vuxna som arbetar för att ge barn och ungdomar trygghet, inflytande, tillfredsställelse, goda kunskaper och färdigheter inför livet. Vi strävar mot att få en helhetssyn på eleven i ett 0-19 årsperspektiv och därmed också lägga grunden för det livslånga lärandet. Ulvsätersskolan ligger i Sätra rektorsområde. Grundsärskolan ligger integrerad i Ulvsätersskolan som består av förskoleklass tom åk 5. Grundsärskolan består av 2 grundsärklasser åk 1 – 6 och 5 träningsskoleklasser åk 1 – 9. ARBETSUPPGIFTER Arbeta på grundsärskola inriktn. träningsskola med barn/ungdomar med flerfunktionsnedsättningar såsom utvecklingsstörning, syn- och hörselnedsättning, rh och autism. KVALIFIKATIONER Behörig förskollärare, fritidspedagog /alt. elevassistent/barnskötare. Kunskap och erfarenhet av specialpedagogik och erfarenhet av ovanstående funktionsnedsättningar. Kunskap i att använda stödtecken. Ha lätt för att samarbeta i arbetslag.
Företag: Gävle kommun, Träningsskolan Pingeltorp
Ort: Gävle
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/fritidspedagog/elevass., grundsär, träningsskola Ulvsäter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/fritidspedagog/elevass., grundsär, träningsskola Ulvsäter

LACKERARE
Made in Halland Inte långt ifrån Varberg, ca 3 mil österut på gränsen till Småland, ligger en ort som heter Kungsäter. Här finns vi - Kungsäter kök. I flera generationer har vi byggt kök här och fortfarande är bolaget privatägt varav några ur samma familj som för över 100 år sedan (1908) startade tillverkningen här i Kungsäter. Vi är idag 23 anställda och omsätter drygt 40 Mkr. Vi är alltså ett växande köksföretag i som bygger kök med hantverkstradition utifrån ett industriellt "tänk". Våra kök säljs via återförsäljare i Sverige och Norge.. Vi söker nu FRAMTIDENS LACKERARE som vill vara bäst på såväl manuellt arbete i box som att i team jobba i lacklinan. Vi lovar en spännande och utvecklande arbetsplats för dig som vill vara med och bli bäst på ytbehandling i branschen. Tjänsten är heltid och är för omgående. Upplysningar lämnas av Andreas på tel 070-966 44 16/ 0320-20 70 36 eller Anders 070-588 77 08. Gå in på vår hemsida så får du veta mer www.kungsaterkok.se
Företag: Kungsäter Kök AB
Ort: Varberg
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga LACKERARE jobb, LACKERARE Varberg, LACKERARE Kungsäter Kök AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LACKERARE

SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, Gransäterskolan, senarelag, ref.nr 448
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Gransäterskolan är en F-9-skola med ca 400 elever. Vi har fokus på kultur, hälsofrämjande arbete, skolidrott, läsutveckling, elevdemokrati och värdegrundsarbete. Läs mer om skolan på www.habo.se/gransaterskolan och på www.facebook.com/gransaterskolan. Arbetsuppgifter Du ser varje elevs förutsättningar och möjligheter. Du kan anpassa det specialpedagogiska förhållningssättet till klassrumssituationen för att underlätta inlärning för alla. Du ansvarar även för pedagogiska utredningar, handleder pedagogerna för att hitta rätt hjälp till elever med behov av särskilt stöd och ingår i skolans elevhälsoteam. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig lärare med specialpedagog/speciallärarutbildning. Du kommer att arbeta med elever i årskurs 6 till 9. Tillträde Tillträde sker den 12 augusti 2013 eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad 75% Lön Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdag Sista ansökningsdag är den 8 augusti.   Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, Gransäterskolan, senarelag, ref.nr 448 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, Gransäterskolan, senarelag, ref.nr 448

SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, senarelag Gransäterskolan,
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Gransäterskolan är en F-9-skola med ca 400 elever. Vi har fokus på kultur, hälsofrämjande arbete, skolidrott, läsutveckling, elevdemokrati och värdegrundsarbete. Läs mer om skolan på www.habo.se/gransaterskolan och på www.facebook.com/gransaterskolan. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig lärare med specialpedagog/speciallärarutbildning. Du kommer arbeta med elever i årskurs 6 till 9. Du ser varje elevs förutsättningar och möjligheter. Du kan anpassa det specialpedagogiska förhållningssättet till klassrumssituationen för att underlätta inlärning för alla. Du ansvarar även för pedagogiska utredningar, handleder pedagogerna för att hitta rätt hjälp till elever med behov av särskilt stöd och ingår i skolans elevhälsoteam. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde Snarast Sysselsättningsgrad 75 % Tills vidare Lön Måndslön med individuell lönesättning Sista ansökningsdag 2013-08-03. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss samtal från rekryteringsföretag. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, senarelag Gransäterskolan, jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, senarelag Gransäterskolan,

pizzabagare-grillbiträde
Vi söker dig som är ansvarstagande och självgående. Om du har kassavana samt erfarenhet av grill så är det meriterande.
Företag: Säter grillen
Ort: Säter
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga pizzabagare-grillbiträde jobb, pizzabagare-grillbiträde Säter, pizzabagare-grillbiträde Säter grillen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: pizzabagare-grillbiträde

1 st Sjuksköterska till Avdelning 90/Akutmottagningen i Säter
Allmänpsykiatriska kliniken Falun & Säter har ett länsövergripande uppdrag inom vuxenpsykiatrin med huvuduppgift att vårda och behandla patienter vid akuta psykiatriska tillstånd. I klinikens organisation utgör Akuten & Avdelning 90 en gemensam enhet med en enhetschef Allmänpsykiatriska kliniken Falun & Säter har ett länsövergripande uppdrag inom vuxenpsykiatrin med huvuduppgift att vårda och behandla patienter vid akuta psykiatriska tillstånd. I klinikens organisation utgör Akuten & Avdelning 90 en gemensam enhet med en enhetschef samt biträdande enhetschef. . ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska på avd 90 har du uppdrag att möta och arbeta med patienter med akuta psykos tillstånd men även andra Psykiatriska sjukdomstillstånd. Avd 90 är den enhet som har huvuduppgift att vårda patienter enligt LPT. Som sjuksköterska skall du vara beredd att fungera som arbetsledare i omvårdnadsarbetet. Vi arbetar i vårdlag där du blir ansvarig för vårdplanering och omvårdnadsdokumentation. Ytterligare arbetsuppgifter är att handleda sjuksköterskestudenter. Vissa arbetsuppgifter kommer även att bli aktuella på akutmottagningen. Som sjuksköterska på akutmottagningen arbetar du med att bedöma och möta patienter med akuta psykiska problem, dels via telefonrådgivning och dels via direkta patientkontakter. Sjuksköterskan har en viktig roll på mottagningen, göra prioritetsbedömningar, ge hänvisning och informera om olika behandlingsalternativ. I arbetet ingår även bedömningssamtal som genomförs tillsammans med läkare. I arbetet ingår även bedömmningssamtal som genomförs tillsammans med läkare. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska och det är meriterande om du har vidareutbildning i psykiatri eller grundutbildning i psykoterapi. Vi söker Dig som är intresserad av att arbeta med patienter med akuta psykiska problem och har god förmåga att lyssna, informera och ge professionellt stöd och behandling. Självklart har Du förmåga att bemöta människor i kris, vara tydlig och kunna sätta gränser men också vara flexibel i teamarbetet.
Företag: Landstinget Dalarna, Allmänpsykiatriska kliniken Falun och Säter
Ort: Säter
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga 1 st Sjuksköterska till Avdelning 90/Akutmottagningen i Säter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1 st Sjuksköterska till Avdelning 90/Akutmottagningen i Säter

Boendechef till Älvan
Säters kommun, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Säter ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer. Flygplats finns 15 min från Säter. Till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Falun-Borlängeregionen ligger inom 20-25 minuters bilresa. I regionen finns Högskolan Dalarna. Att bo i vår kommun är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårt boende för ensamkommande flyktingpojkar i åldern 16-18 år. I Säters kommun ges du möjlighet att arbeta i en liten organisation med korta beslutsvägar och nära dina samarbetspartners. Arbetsuppgifter Du har ansvaret för den dagliga verksamheten vid boendet med en personalgrupp om ca nio medarbetare. I samarbete med personalgruppen har ni att: •ansvara för omsorg o tillsyn av ungdomarna •organisera och planera aktiviteter som boendechef har du ansvar för att: •kontinuerligt ha kontakt med berörda anhöriga och myndigheter •upprätta handlingsplaner samt genomföra informations- och motivationssamtal •i samarbete med integrationschefen ansvara för planering, utveckling och utvärdering av verksamheten KVALIFIKATIONER Kvalifikationer Vi söker dig som har högskoleutbildning tex socionom eller annan jämförbar examen. Du ska kunna arbeta självständigt, men även på ett prestigelöst sätt kunna samverka med andra. För oss är det viktigt att du kan skapa goda relationer till såväl ungdomarna som kollegor och samarbetspartners. Vi vill att du är utvecklingsinriktad och kan se nya möjligheter inom arbetsområdet. Meriterande är erfarenhet av arbetsledning, arbete med ungdomar och/eller integrationsarbete.
Företag: Säters kommun, Socialförvaltningen
Ort: Säter
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Boendechef till Älvan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendechef till Älvan

2 st Sjuksköterska till Avdelning 90/Akutmottagningen i Säter
Allmänpsykiatriska kliniken Falun & Säter har ett länsövergripande uppdrag inom vuxenpsykiatrin med huvuduppgift att vårda och behandla patienter vid akuta psykiatriska tillstånd. I klinikens organisation utgör Akuten & Avdelning 90 en gemensam enhet med en enhetschef Allmänpsykiatriska kliniken Falun & Säter har ett länsövergripande uppdrag inom vuxenpsykiatrin med huvuduppgift att vårda och behandla patienter vid akuta psykiatriska tillstånd. I klinikens organisation utgör Akuten & Avdelning 90 en gemensam enhet med en enhetschef samt biträdande enhetschef. ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska på avd 90 har du uppdrag att möta och arbeta med patienter med akuta psykos tillstånd men även andra Psykiatriska sjukdomstillstånd. Avd 90 är den enhet som har huvuduppgift att vårda patienter enligt LPT. Som sjuksköterska skall du vara beredd att fungera som arbetsledare i omvårdnadsarbetet. Vi arbetar i vårdlag där du blir ansvarig för vårdplanering och omvårdnadsdokumentation. Ytterligare arbetsuppgifter är att handleda sjuksköterskestudenter. Vissa arbetsuppgifter kommer även att bli aktuella på akutmottagningen. Som sjuksköterska på akutmottagningen arbetar du med att bedöma och möta patienter med akuta psykiska problem, dels via telefonrådgivning och dels via direkta patientkontakter. Sjuksköterskan har en viktig roll på mottagningen, göra prioritetsbedömningar, ge hänvisning och informera om olika behandlingsalternativ. I arbetet ingår även bedömningssamtal som genomförs tillsammans med läkare. I arbetet ingår även bedömmningssamtal som genomförs tillsammans med läkare. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska och det är meriterande om du har vidareutbildning i psykiatri eller grundutbildning i psykoterapi. Vi söker Dig som är intresserad av att arbeta med patienter med akuta psykiska problem och har god förmåga att lyssna, informera och ge professionellt stöd och behandling. Självklart har Du förmåga att bemöta människor i kris, vara tydlig och kunna sätta gränser men också vara flexibel i teamarbetet.
Företag: Landstinget Dalarna, Avd 90 Säter
Ort: Säter
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga 2 st Sjuksköterska till Avdelning 90/Akutmottagningen i Säter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 st Sjuksköterska till Avdelning 90/Akutmottagningen i Säter

Socialsekreterare till Barn och Ungdomsgruppen
Säters kommun, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Säter ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer. Flygplats finns 15 min från Säter. Till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Falun-Borlängeregionen ligger inom 20-25 minuters bilresa. I regionen finns Högskolan Dalarna. Att bo i vår kommun är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj Vi söker dig som vill vara med i processen att utveckla nya arbetsformer och synsätt kring socialt arbete i Säters kommun. I Säters kommun ges du möjlighet att arbeta i en liten organisation med korta beslutsvägar och nära dina samarbetspartners. Såväl kommunen som dess organisation är överblickbar. Socialkontoret i Säter är uppdelat i Vuxengrupp, Barn och Ungdomsgrupp samt Öppenvård. Vi kan erbjuda ett stimulerande arbete i en arbetsgrupp som har humor, tålamod och en positiv livssyn. ARBETSUPPGIFTER Ditt arbete kommer att bestå av självständig handläggning av barn-, ungdomsärenden. I dina arbetsuppgifter ingår att aktivt delta i vårt utvecklingsarbete, såväl internt som externt I ditt arbete ingår också att på ett bra sätt hålla dig ajour med vad som händer inom socialtjänstens område, och då främst inom områdena barn, familjer och ungdomar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är socionom och ser helst att du har erfarenhet av kvalificerat socialt arbete. Du ska kunna arbeta självständigt, men även på ett prestigelöst sätt kunna samverka med andra. För oss är det viktigt att du kan skapa goda relationer till såväl dina klienter som kollegor och samarbetspartners. Vi vill att du är utvecklingsinriktad och kan se nya möjligheter inom arbetsområdet. Det är bra om du har en kreativitet och kan finna lösningar på problem som ibland är annorlunda. Det är ett krav från vår sida att du har en god förmåga att analysera och har erfarenhet av att dokumentera skriftligt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi kan komma att tillämpa provanställning. Körkort är ett måste.
Företag: Säters kommun, Individ- och familjeomsorgen
Ort: Säter
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till Barn och Ungdomsgruppen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till Barn och Ungdomsgruppen

Förskollärare/kvalitetsavlösare, Derome Karl-Gustav Kungsäter, Buf 257/13
Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 59 000 invånare och befolkningen ökar ständigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som kvalitetsavlösare för Derome, Karl-Gustavs och Kungsäters förskoleverksamheter. Du arbetar med en kollega och ni avlöser ordinarie personal som då har planering. Du kommer också att arbeta enligt schema som vikarie vid ordinarie personals frånvaro. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen alternativt motsvarande. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.
Företag: Varbergs kommun, Pedagogiskt Team Norr
Ort: Varberg
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/kvalitetsavlösare, Derome Karl-Gustav Kungsäter, Buf 257/13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/kvalitetsavlösare, Derome Karl-Gustav Kungsäter, Buf 257/13

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Säter.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Säters kommun sökes. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 8 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Säter
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Säter. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Säter.

SKOLBIBLIOTEKARIE, Gransäterskolan och Slottsskolan, ref. nr. 451
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Gransäterskolan är en F-9-skola med ca 400 elever. Vi har fokus på kultur, hälsofrämjande arbete, skolidrott, läsutveckling, elevdemokrati och värdegrundsarbete. Läs mer om skolan på www.habo.se/gransaterskolan och på www.facebook.com/gransaterskolan. Slottsskolan i Skokloster är en liten skola med elever från förskoleklass upp till år 6. Vi har en klass per årskurs, en förskoleklass och två fritidsavdelningar. Vårt motto är "Lust att lära - möjlighet att lyckas". Läs mer om skolan på www.habo.se/slottsskolan Vi söker Dig som • har examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller liknande. • vill utveckla läsfrämjande åtgärder och samarbeta med lärare med metoder för att söka och värdera information för att bidra till elevernas lärande. • vill vara med och utveckla verksamheten och metoder för att integrera biblioteket i övriga undervisningen. Du är en engagerad bibliotekarie som tycker om att arbeta utåtriktat och trivs med att arbeta med barn och ungdomar. Tillträde 2013-08-12 eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad Tjänsten är ett föräldravikariat på 60 % under höstterminen 2013. 2 dagar/vecka på Gransäterskolan, 1 dag/vecka på Slottsskolan i Skokloster. Lön Måndslön med individuell lönesättning. Sista ansökningsdag 2013-08-16. Intervjuer pågår löpande och tjänsten kan komma att tas bort i förtid. Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Välkommen med din ansökan! Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss samtal från rekryteringsföretag. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga SKOLBIBLIOTEKARIE, Gransäterskolan och Slottsskolan, ref. nr. 451 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SKOLBIBLIOTEKARIE, Gransäterskolan och Slottsskolan, ref. nr. 451

LÄRARE 1-3, Gransäterskolan, ref. nr. 452
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Gransäterskolan är en F-9-skola med ca 400 elever. Vi har fokus på kultur, hälsofrämjande arbete, skolidrott, läsutveckling, elevdemokrati och värdegrundsarbete. Läs mer om skolan på www.habo.se/gransaterskolan och på www.facebook.com/gransaterskolan. Vi söker en behörig 1-3 lärare. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera eleverna i deras lärande. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde 12 augusti eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad 100 % Lön Måndslön med individuell lönesättning. Sista ansökningsdag 2012-08-16. Intervjuer sker löpande. Annonsen kan komma att tas bort i förtid. Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Välkommen med din ansökan! Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss samtal från rekryteringsföretag. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE 1-3, Gransäterskolan, ref. nr. 452 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE 1-3, Gransäterskolan, ref. nr. 452

Förskollärare till Nysäters förskola
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. Nysäters förskola är en nybyggd förskola i Mölnlycke. Förskolan ligger nära skog och sjö, det är lätt att ta sig hit då den ligger vid Grön Express ändhållplats. Förskolan består av 4 avdelningar som arbetar traditionellt efter den reviderade läroplanen. Förskolan arbetar utifrån Skolverkets en hållbar förskola. På förskolan arbetar vi för att utveckla vårt sätt att dokumentera och till vår hjälp har vi ett dokumentationsverktyg vid namn Pluttra. Liksom övriga kommunala förskolor i Härryda kommun satsar vi på IKT. Förskolan är rikt utrustad med hjälpmedel för detta. Alla pedagoger har tillgång till en Macbook, ipad och ipod. Hos oss får du fria arbetskläder för utomhusbruk och pedagogiska måltider. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en kollega till Pia och Annsofie på Junibacken. De utgår mycket från barnens intressen och idéer och de utformar spännande miljöer utifrån det, de är båda intresserade av Reggio Emilia pedagogiken. I augusti startar de med en 1-4 års grupp på 16 barn och detta innebär att de kommer att dela in barnen i grupper och arbeta med projekt med barnen från 3 år och arbeta med möten av miljön med de yngsta. KVALIFIKATIONER Du som söker: • har ett engagemang för att utveckla verksamheten utifrån Lpfö:s mål • har tankar om hur IKT kan användas som verktyg för att utveckla pedagogiken och lärandet • har förmåga att se och anpassa verksamheten utifrån varje barns individuella behov och förutsättningar, både enskilt och i grupp • har en positiv syn på förskola och ser det som en styrka att samarbeta i arbetslag. • har god struktur i ditt arbete och ser pedagogisk dokumentation som en viktig del Vi söker dig som är flexibel, glad och positiv. Du har ett intresse av Reggio Emilia och vill arbeta nära barnen. Vi vill att du har ett genuint intresse att arbeta tillsammans med barnen där du som förskollärare arrangerar miljöer och situationer för att inspirera och locka barnen till nya upptäckter. Du ska kunna göra pedagogiska dokumentationer och vilja arbeta för en förskola för hållbar utveckling. Du som söker ska vara förskollärare/lärare med inriktning mot förskola.
Företag: Härryda kommun, Sektorn för utbildning och kultur
Ort: Härryda
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Nysäters förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Nysäters förskola

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Säter.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Säters kommun sökes. Vi håller intervju onsdagen den 14 augusti. 45 besök per månad ger 20 250 kr i lön. 450 kr per besök. Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 40 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför har en mängd olika funktioner och användningsområden. Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Sunne. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Företag: NORDIS AB
Ort: Säter
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Säter. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Säter.

Högsäters Fritidshem söker Fritidspedagog
Högsäters fritidshem och skola ligger i Färgelanda kommun i det vackra Dalsland. Det är en F-6 skola med en fritidsavdelning. För närvarande går det drygt 100 elever på skolan. Vi strävar efter ett gott socialt klimat där mötet står i fokus. För oss är det viktigt att barn, föräldrar och personal känner trygghet och respekt. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna i vårt fritidshem kan variera då vi har ett nära samarbete med skolan. Du ska planera, utföra, utvärdera och analysera arbetet utifrån våra styrdokument såväl enskilt som tillsammans med kollegor. KVALIFIKATIONER Behörig fritidspedagog. Vi söker dig som - är noggrann och väl medveten om våra mål och riktlinjer. - är nytänkande och vill pröva och utveckla nya arbetsmetoder. - arbetar bra med andra människor och har förmåga att lyssna och kommunicera. - har förmågan att se varje enskilt barn och dess behov och utifrån detta entusiasmera och engagera barnen till en lustfylld och kreativ verksamhet. - Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Färgelanda Kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen i Färgelanda
Ort: Färgelanda
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Högsäters Fritidshem söker Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Högsäters Fritidshem söker Fritidspedagog

LÄRARE SO, Gransäterskolan, ref. nr. 455
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Gransäterskolan är en F-9-skola med ca 400 elever. Vi har fokus på kultur, hälsofrämjande arbete, skolidrott, läsutveckling, elevdemokrati och värdegrundsarbete. Läs mer om skolan på www.habo.se/gransaterskolan och på www.facebook.com/gransaterskolan. Vi söker dig som är behörig lärare i SO. Du kommer att vara mentor i årskurs 8. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera eleverna i deras lärande. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde Mitten av november 2013. Sysselsättningsgrad 100 %, tjänsten är ett föräldravikariat under ett år. Lön Måndslön med individuell lönesättning. Sista ansökningsdag 2013-09-07 ?Intervjuer sker löpande, så tjänsten kan komma att tas bort i förtid. ??Välkommen med din ansökan! Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss samtal från rekryteringsföretag. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE SO, Gransäterskolan, ref. nr. 455 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE SO, Gransäterskolan, ref. nr. 455

Begravningsassistent
Verksamhetsbeskrivning Begravningsassistent Arbetsuppgifter Säterbygdens Begravningsbyrå söker personal för jourverksamheten. Det gäller hämtningar av avliden i hem och på serviceboenden. Även viss kistläggning och omhändertagande av avliden kommer att ske. Du åker alltid i par med någon annan. Körkort behövs samt ett respektfullt yttre och inre. God fysik är önskvärt. Välkommen med din ansökan och vi ser gärna att du bifogar en bild på dig. Utbildning/Erfarenhet Körkort behövs samt ett respektfullt yttre och inre. God fysik är önskvärt.
Företag: Säterbygdens begravningsbyrå
Ort: Säter
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Begravningsassistent jobb, Begravningsassistent Säter, Begravningsassistent Säterbygdens begravningsbyrå
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Begravningsassistent

Förskollärare, Kungsäter förskola, Buf 293/13
Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till ”Västkustens kreativa mittpunkt”. För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor snart 60 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Kungsäter förskola ligger centralt belägen i vacker natur i Kungsäter samhälle. Förskolan har en underbar förskolegård och delar byggnad med äldreboendet. Förskolan består av två avdelningar som i nuläget är en 1-3 årsgrupp och en 3-5 årsgrupp. Tanken är att man ska växa till två 1-5 årsgrupper. Förskolan har Grön flagg. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som förskollärare på Kungsäters förskola. Vi som arbetar på Kungsäters förskola värderar ett positivt förhållningssätt högt mot barn, föräldrar och kollegor. Vi lägger stor vikt vid alla möten och har ett tillåtande och varmt klimat. Vår vision med förskolan är att vi ska ha ett gott samarbete över de två avdelningarna samt att ta vara på varandras kompetens och erfarenhet. Vi pedagoger har roligt och utvecklas tillsammans med barnen. KVALIFIKATIONER Lärarexamen avsedd för pedagogisk verksamhet i förskola, förskoleklass och fritidshem alternativt motsvarande. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.
Företag: Varbergs kommun, Pedagogiskt Team Norr
Ort: Varberg
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare, Kungsäter förskola, Buf 293/13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare, Kungsäter förskola, Buf 293/13

Sjuksköterska till avd 93 i Säter
Allmänpsykiatriska kliniken Falun & Säter har ett länsövergripande uppdrag inom vuxenpsykiatrin med huvuduppgift att vårda och behandla patienter vid akuta psykiatriska tillstånd. Klinikens enheter finns både i Säter och Falun, består av en akutmottagning (öppen dygnet runt), fyra psykiatriska vårdavdelningar, en avdelning för missbruks- och beroendevård samt en mottagning för patienter som har ätstörningar. Avd 93 har 12 vårdplatser och behandlar främst patienter med förstämningssyndrom, personlighetsstörningar och i viss utsträckning psykotiska syndrom. Vi har ett nära samarbete med klinikens ECT-enhet. ARBETSUPPGIFTER Vi arbetar i Vårdlag med kontakmannasystem. Vården samordnas med öppenvårdspsykiatrins och kommunernas insatser och vårdplanering är en central arbetsuppgift. Avdelningen bedriver utvecklingsarbete inom flera områden, bl a psykopedagogiska interventioner och omvårdnad. Vi har personliga scheman och flextid för all personal. Avd 93 samordnar sina personalresurser med avd 90, avd 95 och akutmottagningen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är intresserad av att arbeta med behandling av patienter med allvarliga psykiska symtom i det akuta skedet. Du är leg sjuksköterska och har ett intresse av att utveckla omvårdnadsarbetet. Erfarenhet av akutpsykiatri, specialistutbildning i psykiatri och pedagogisk utbildning är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
Företag: Landstinget Dalarna, Allmänpsykiatriska kliniken Falun och Säter
Ort: Säter
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till avd 93 i Säter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till avd 93 i Säter

Lärare textilslöjd åk.1-6 till Centralskolan och Björsäters skola
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling. I Åtvidabergs kommun har Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans med personal tagit fram 7 framgångsfaktorer som ska vägleda vårt utvecklingsarbete och som vi kallar 7 nycklar för framgång. Syftet är att enkelt och tydligt visa vad man inom förskola, skola och gymnasium gemensamt ska satsa på de närmaste åren. Varje så kallad nyckel har ett tema: • Lust att lära • Det personliga mästerskapet - med målet att hjälpa barnet eller eleven att våga utveckla sin personlighet och självkänsla • Matematiskt tänkande • Språklig utveckling • Kreativ företagsverksamhet • Tydliga kunskapsmål • Ingen mellan stolarna – en bättre samverkan mellan polis, socialtjänst, elevhälsa och fritidsverksamhet kring barn som behöver stöd   Centralskolan är en F-3 skola belägen i centralorten som detta läsår består av cirka 350 elever. Skolan ligger med närhet till så väl naturen som till buss/tågförbindelser till exempelvis Linköping. Björsäters skola är en F-6 skola som ligger på landsbygden 19 km från Åtvidabergs centralort och 30 km från Linköping. På skolan går det ca.60 elever.   Arbetsuppgifter Vi söker en utbildad lärare i textilslöjd för undervisning i ämnet på båda skolorna. I uppdraget ingår det att vara väl förtrogen och arbeta utifrån skolans läroplan Lgr-11. Som person känner du lust och inspiration att tillsammans med barnen och övriga lärare skapa en bra pedagogisk verksamhet som stämmer väl överens med skolans uppdrag.   Vi söker dig som • är utbildad lärare i textilslöjd för aktuella årskurser • har ett positivt förhållningssätt och ser barnets individuella behov • har vilja och förmåga att utveckla och stärka barnets förmågor • både kan och vill samverka med övrig personal och verksamheter på båda skolorna   Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.   Tjänsten är ett vikariat på 75% och gäller 2013-10-01 till och med 2014-06-13. Tjänsten är utlagd på 4 veckodagar, 3 dagar på Centralskolan samt 1 dag på Björsäters skola.   Mer information Magnus Wallén, Rektor Centralskolan          0120-833 64   magnus.wallen@atvidaberg.se Martina Korsfeldt, LF                                  0730-22 06 68 martina.korsfeldt@atvidaberg.se   Välkommen med din ansökan Välkommen med din ansökan senast 26 augusti 2013. Betyg och intyg tas med vid en eventuell intervju.    I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.
Företag: Åtvidaberg kommun
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare textilslöjd åk.1-6 till Centralskolan och Björsäters skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare textilslöjd åk.1-6 till Centralskolan och Björsäters skola

Gustafs förskoleområde söker, Förskollärare, 75%
Säters kommun, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Säter ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer. Flygplats finns 15 min från Säter. Till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Falun-Borlängeregionen ligger inom 20-25 minuters bilresa. I regionen finns Högskolan Dalarna. Att bo i vår kommun är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj. ARBETSUPPGIFTER Anta utmaningen att vara med och utveckla förskolan i Säter till att bli Dalarnas bästa förskola! Vi söker två förskollärare till Gustafs förskole område, förskolan Mora by. Förskolan är relativt ny som startade 2008, innehåller två hemvister med tre avdelningar/hemvist. Som förskollärare har du tillsammans med övriga pedagoger ett särskilt ansvar att leda de målstyrda processerna så att läroplanens mål och intentioner uppfylls. Du kommer att ansvara för det pedagogiska innehållet och att det målinriktade arbetet främjar varje barns utveckling och lärande. Vi erbjuder dig goda förutsättningar för att lyckas med ditt uppdrag: Ett väl sammansvetsat arbetslag, special-pedagog knuten till förskolan, tillgång till modern teknik, kontinuerlig fortbildning, en kommunövergripande strategi för att utveckla det vi kallar den Goda förskolan i kommunen. Är du nyutexaminerad förskollärare erbjuds du mentor under ditt introduktionsår. Pedagogiska måltider tillsammans med barnen ingår som en del i uppdraget. KVALIFIKATIONER Du har en förskollärarutbildning och brinner för att utveckla framtidens förskola. Som person har du förmåga att leda, skapa delaktighet och engagemang. Eftersom du kommer att ha många kontakter är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och att du kommunicerar i tal och i skrift på ett tydligt sätt. Du kan dokumentera i skrift och bild för att synliggöra lärprocesserna och utveckla kvaliteten i verksamheten.
Företag: Säters kommun, Barn- och utbildning
Ort: Säter
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Gustafs förskoleområde söker, Förskollärare, 75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gustafs förskoleområde söker, Förskollärare, 75%

Lantarbete
Vi skall röja ur vår ladugård och montera ny utrustning, för att bereda plats åt fler nötkreatur. Vi behöver därför extra hjälp i 2-3 månader. Du bör vara händig och stark, gärna med någon erfarenhet från bygg- och/eller lantbruksverksamhet.
Företag: VITTENE SÄTERI AB
Ort: Vårgårda
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lantarbete jobb, Lantarbete Vårgårda, Lantarbete VITTENE SÄTERI AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lantarbete

Sjuksköterska till avd 93 i Säter
Allmänpsykiatriska kliniken Falun & Säter har ett länsövergripande uppdrag inom vuxenpsykiatrin med huvuduppgift att vårda och behandla patienter vid akuta psykiatriska tillstånd. Klinikens enheter finns både i Säter och Falun, består av en akutmottagning (öppen dygnet runt), fyra psykiatriska vårdavdelningar, en avdelning för missbruks- och beroendevård samt en mottagning för patienter som har ätstörningar. Avd 93 har 12 vårdplatser och behandlar främst patienter med förstämningssyndrom, personlighetsstörningar och i viss utsträckning psykotiska syndrom. Vi har ett nära samarbete med klinikens ETC-enhet. ARBETSUPPGIFTER Vi arbetar i Vårdlag med kontakmannasystem. Vården samordnas med öppenvårdspsykiatrins och kommunernas insatser och vårdplanering är en central arbetsuppgift. Avdelningen bedriver utvecklingsarbete inom flera områden, bl a psykopedagogiska interventioner och omvårdnad. Vi har personliga scheman och flextid för all personal. Avd 93 samordnar sina personalresurser med avd 90, avd 95 och akutmottagningen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är intresserad av att arbeta med behandling av patienter med allvarliga psykiska symtom i det akuta skedet. Du är leg sjuksköterska och har ett intresse av att utveckla omvårdnadsarbetet. Erfarenhet av akutpsykiatri, specialistutbildning i psykiatri och pedagogisk utbildning är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
Företag: Landstinget Dalarna, Allmänpsykiatriska kliniken Falun och Säter
Ort: Säter
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till avd 93 i Säter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till avd 93 i Säter

Fritidspedagoger till Säteriskolan i Mölnlycke
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER Säteriskolan ligger i ett naturskönt område på gångavstånd till Mölnlycke centrum och med bra förbindelser med Göteborg. En vacker ekskog gränsar till skolgården och vi har både Rådasjön och Råda Säteri inom nära räckhåll. Vår skola har 275 barn från 6-11 år, fördelade från förskoleklass tom åk 5. Vi har fyra fritidshem knutna till de yngre åldrarna F-2, ett fritids till åk 3 och en fritidsklubb för åk 4. Vi arbetar i arbetslag med förskollärare, grundskollärare och fritidspedagoger som tillsammans har ansvar för barnens utveckling. Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill skapa goda förutsättningar för lärande och utveckling för våra elever. KVALIFIKATIONER Du som söker - är utbildad fritidspedagog eller lärare för yngre åldrar - vill utvecklas tillsammans med oss - vill vara en närvarande och lyhörd ledare för våra barn - vill tillsammans med oss skapa en rolig, trygg och lärorik verksamhet för våra barn. - vill vara med och utveckla den digitala dokumentationen. - är uppdragsmedveten Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
Företag: Härryda kommun
Ort: Härryda
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagoger till Säteriskolan i Mölnlycke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagoger till Säteriskolan i Mölnlycke

Vårdlärare, Dahlander Kunskapscentrum
Dahlandergymnasiet är ett kommunalt gymnasium i Säter med ungefär 200 elever och ca 35 anställda. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med engagerad personal och elever i en lagom stor enhet. Dahlandergymnasiet är en gymnasieskola med tre nationella program samt det Individuella programmet. Dahlandergymnasiet och Vuxenutbildningen har integrerade lokaler på Skönviksområdet i Säter. På Dahlandergymnasiet arbetar vi aktivt för hög kvalité och ett utvecklande arbetssätt i en positiv arbetsmiljö där alla ska känna arbetsglädje, ansvar och delaktighet. Vi lägger stor vikt vid kommunikation, samarbete och elevdemokrati. ARBETSUPPGIFTER Lärare inom omvårdnadskurser. Undervisa i vård- och omsorgsprogrammets kurser enligt GY11 på ungdomsgymnasiet och vård- och omsorgskurser på Vuxenutbildningen. Du förutsätts att arbeta flexibelt utifrån elevernas behov mot kursmål och tidsramar som satts upp. KVALIFIKATIONER Kompetens inom kommunsjukvård. Lärarutbildning som överensstämmer med tjänsten är en merit. God förmåga att tillsammans med elever och personal planera för ett flexibelt arbetssätt som stimulerar lärande, samt analysera och utvärdera arbetet.
Företag: Säters kommun, Barn- och utbildning
Ort: Säter
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare, Dahlander Kunskapscentrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare, Dahlander Kunskapscentrum

Jägare/jaktelev
Sundsta säter bedriver kommersiell jakt sedan 30 år. Uppfödning av Kron/Dov hjort i vilthägn 200 ha - Änder - Rapphöns - Fasaner. Jägarexamenskurser - eget viltslakteri. På grund av sjukdom söker vi någon med erfarenhet från liknande jobb - Krav körkort - jägarexamen - vapenlicens. Varaktighet minst 3 månader /Heltid / fast lön - bostad finnes.
Företag: Sundsta Säteri
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Jägare/jaktelev jobb, Jägare/jaktelev Norrtälje, Jägare/jaktelev Sundsta Säteri
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jägare/jaktelev

Jägare
Sundsta säteri bedriver kommersiell jakt sedan 30 år. Uppfödning av Kron/Dov hjort i vilthägn 200 ha - Änder - Rapphöns - Fasaner. Jägarexamenskurser - eget viltslakteri. På grund av sjukdom söker vi någon med erfarenhet från liknande jobb. Krav körkort - jägarexamen - vapenlicens. bostad finnes.
Företag: Sundsta Säteri
Ort: Norrtälje
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Jägare jobb, Jägare Norrtälje, Jägare Sundsta Säteri
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jägare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Säter.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Säters kommun sökes. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 29 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Säter
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Säter. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Säter.


Sök lediga jobb Säter

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se