Söderhamn jobb - lediga jobb

Söderhamn jobb Söderhamn jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Söderhamn. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Söderhamn. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Migrationsverket i Söderhamn söker personal- Söderhamn

 2. Grundskollärare 4-9, ma/no Bergviksskolan- Söderhamn

 3. Vik. Föreståndare på Amicus/Futura- Söderhamn

 4. Socialsekreterare, viss tid.- Söderhamn

 5. Socialsekreterare vid Familjeenheten- Söderhamn

 6. Teamledare vid Familjenheten- Söderhamn

 7. Björkbacka söker undersköterskor- Söderhamn

 8. Vaktmästare/Konferensvärd- Söderhamn

 9. Rörnätstekniker- Söderhamn

 10. Förskollärare/Barnskötare, Kilsmyrans förskola- Söderhamn

 11. Vårdenhetschef Primärvården Södra Hälsingland. Söderhamn Din hälsocentral- Söderhamn

 12. Vi söker ytterligare 18 förskollärare- Söderhamn

 13. Två kundservicechefer till Söderhamn och Gävle- Gävle

 14. Två kundservicechefer till Söderhamn och Gävle- Söderhamn

 15. Förskolechef/Rektor, Söderhamns Kommun- Söderhamn

 16. Fem grundskollärare till vikariepool- Söderhamn

 17. Tandsköterska till Folktandvården Söderhamn- Söderhamn

 18. Kock/Kokerska- Söderhamn

 19. Ekonomibiträde- Söderhamn

 20. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Söderhamn.- Söderhamn

 21. Grundskollärare årskurs 1-6 i sv/so/idh, Trönö skola- Söderhamn

 22. Förskollärare i F-klass och fritidshem, Stenbergaskolan, Ljusne- Söderhamn

 23. 2 Grundskollärare i årskurs 1-6, Stenbergaskolan, Ljusne- Söderhamn

 24. Specialpedagog vikariat, Stenbergaskolan i Ljusne- Söderhamn

 25. Specialistläkare till Palliativ vårdenhet i Söderhamn- Söderhamn

 26. Omvårdnadsnämnden söker två personliga assistenter till LSS- Söderhamn

 27. Pedagogisk assistent, Stenbergaskolan- Söderhamn

 28. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Söderhamn.- Söderhamn

 29. Migrationsverket i Söderhamn söker mottagningshandläggare- Söderhamn

 30. Förskolechef/Rektor, Söderhamns Kommun- Söderhamn

 31. Fordonsmekaniker- Söderhamn

 32. Kundtjänstmedarbetare med sälj till Söderhamn- Hudiksvall

 33. Kundtjänstmedarbetare med sälj till Söderhamn- Bollnäs

 34. Kundtjänstmedarbetare med sälj till Söderhamn- Söderhamn

 35. Kundservicehandläggare till Gävle och Söderhamn- Ospecificerad arbetsort

 36. Kundservicehandläggare till Gävle och Söderhamn- Söderhamn

 37. Söderhamns nya butiksdemonstratör sökes!- Söderhamn

 38. Grundskollärare, vikariat i engelska, Stenbergaskolan- Söderhamn

 39. Kundservicehandläggare sökes till Söderhamn- Söderhamn

 40. Lärare i matematik, grundskola, Staffangymnasiet i Söderhamn- Söderhamn


Mer beskrivning

Migrationsverket i Söderhamn söker personal
Migrationsverket är det naturliga navet för migrationen till Sverige. Varje år tar vi emot många tusen ansökningar från människor som vill arbeta, besöka, bo eller söka skydd i Sverige. Vi vill underlätta rörligheten över gränser genom god service och en snabb och rättssäker handläggning. Vår vision är ett Sverige som med öppenhet tar tillvara den globala migrationens möjligheter. Migrationsverket är en arbetsplats som präglas av respekt för människan. Vi strävar efter att ingen ska bli diskriminerad och att alla ska ges lika möjligheter.Till Mottagningsenheten i Söderhamn söker vi Teamledare (dnr: 3.3.1-2013-27028) Arbetsuppgifter Vid mottagningsenheten i Söderhamn arbetar vi för närvarande i fyra team med olika ansvarsområden. Antalet team är under förändring. Därför söker vi 1-2 st teamledare. Som teamledare finns du nära teammedlemmarna för att löpande ge stöd och coachning i arbetet så att verksamhetens mål uppnås. Du följer upp teamets ärenden och olika arbetsuppgifter så att de utförs snabbt, effektivt och rättssäkert och bedrivs inom gällande lagstiftning och uppdrag med ett bra och professionellt förhållningssätt. Du ansvarar för att rutiner upprättas, justeras och följs. Genom medsittningar och ärendegenomgångar återför du kunskap och coachar till att förbättringar förverkligas. Du leder teamets möten, har kontinuerlig dialog med team och enhetschef om mål, resultat och prioriteringar. Du skapar engagemang och delaktighet och driver tillsammans med teamet ett aktivt förbättringsarbete inom ramen för arbetssättet Lean. Kvalifikationer Du har högskoleutbildning med juridisk, beteende- eller samhällsvetenskaplig inriktning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt, t ex arbetslivserfarenheter eller andra för befattningen relevanta kurser. Du har erfarenhet av förvaltningsrättslig ärendehantering. Du har goda kunskaper om mottagnings- och asylprocessen och om förbättringsarbete i enlighet med arbetssätett Lean. Du har god samarbets- och organisationsförmåga och förmåga att strukturera, följa upp och utveckla arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Upplysningar Teamledaruppdraget är tidsbegränsat, som längst tre år. Grundbefattning är mottagningshandläggare. Vi tillämpar individuell lönesättning. Tillträde: Snarast   Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 9 augusti 2013. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ang diarienummer 3.3.1-2013-27028 på din ansökan. Migrationsverket avböjer vänligt men bestämt alla samtal från försäljare av rekryteringstjänster och annonser.
Företag: Migrationsverket
Ort: Söderhamn
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Migrationsverket i Söderhamn söker personal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Migrationsverket i Söderhamn söker personal

Grundskollärare 4-9, ma/no Bergviksskolan
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Söderhamn bedriver ett långsiktigt och framgångsrikt arbete med entreprenöriellt lärande. Innovationstänkande och entreprenörskap genomsyrar alla utbildningsnivåer. Här får barn och ungdomar vara medskapare i sitt lärande, utveckla sin initiativförmåga och sina idéer samt träna på att samarbeta. I Barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 600 medarbetare. Vi möter barn och ungdomar i åldern 1 – 20 år i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, gymnasieskola,grund- och gymnasiesärskola samt kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i matematik och naturorienterande ämnen i årskurs 7-9. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som • Har relevant utbildning och lämplig bakgrund • Vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt • Har god ledarskapsförmåga • Medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande • Arbetar så att eleverna har ett reellt inflytande och ansvar för der egna arbetet • Arbetar med utvärdering och reflektion som ett medel att utveckla elevernas lärandemiljö
Företag: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare 4-9, ma/no Bergviksskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare 4-9, ma/no Bergviksskolan

Vik. Föreståndare på Amicus/Futura
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Socialförvaltningen i Söderhamn består av cirka 100 medarbetare inom olika verksamheter. Vi är till för vuxna, barn och ungdomar samt ensamkommande flyktingbarn som är i behov av stöd i olika skeden i livet. Vi arbetar lösningsfokuserat och prestigelöst i intern och extern samverkan. Vårt arbete är individanpassat med olika hemmaplanslösningar som grund. Genom omvärldsbevakning, utvärdering och nya evidensbaserade metoder utvecklar vi vår verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Amicus är ett HVB-hem för ensamkommande barn och ungdomar med 29 platser fördelat på tre enheter: Futura (10 platser pojkar) Ligero (10 platser pojkar) och Ubuntu (9 platser flickor) Nu aktuellt vikariat är på Futura. Arbetet som föreståndare innebär att leda, planera och utveckla verksamheten. Personal och budgetansvar ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen eller annan jämförbar högskoleexamen som arbetsgivaren bedömer som likvärdig (minst 180 HP). Det är viktigt att du har stor förmåga att samverka, vara stresstålig och strukturerad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.
Företag: Söderhamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. Föreståndare på Amicus/Futura jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. Föreståndare på Amicus/Futura

Socialsekreterare, viss tid.
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Socialförvaltningen i Söderhamn består av cirka 100 medarbetare inom olika verksamheter. Vi är till för vuxna, barn och ungdomar samt ensamkommande flyktingbarn som är i behov av stöd i olika skeden i livet. Vi arbetar lösningsfokuserat och prestigelöst i intern och extern samverkan. Vårt arbete är individanpassat med olika hemmaplanslösningar som grund. Genom omvärldsbevakning, utvärdering och nya evidensbaserade metoder utvecklar vi vår verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Familjeenheten är indelat i fyra grupper; barngruppen, ungdomsgruppen, familjehem/familjerättsgrupperna med varsin teamledare och Barn- och ungdomscenter med en enhetschef. Nu aktuell visstidsanställning gäller en tjänst vid barngruppen. Du kommer att arbeta med utrednings- och förändringsarbete vid anmälningar om att barn mellan 0-12 och ungdomar mellan 13-20 år far illa eller ansökningar om stöd. Målet för våra insatser är att barn, unga och familjer skall få kvalificerat stöd i hemkommunen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen eller likvärdig utbildning, med erfarenhet av att arbeta med familjehemsarbete. Att ha arbetat i ledningsfunktion är också meriterande Vid sidan av de formella kraven är det viktigt att du är en positiv person med en egen drivkraft och god förmåga att samarbeta. Det är en fördel om du är strukturerad i ditt arbetssätt och kan hantera att arbeta med flera bollar i luften. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling. Ledord på vår arbetsplats är engagemang och glädje i arbetet för att våra tjänster ska präglas av god kvalitet och rättssäkerhet
Företag: Söderhamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare, viss tid. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare, viss tid.

Socialsekreterare vid Familjeenheten
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Socialförvaltningen i Söderhamn består av cirka 100 medarbetare inom olika verksamheter. Vi är till för vuxna, barn och ungdomar samt ensamkommande flyktingbarn som är i behov av stöd i olika skeden i livet. Vi arbetar lösningsfokuserat och prestigelöst i intern och extern samverkan. Vårt arbete är individanpassat med olika hemmaplanslösningar som grund. Genom omvärldsbevakning, utvärdering och nya evidensbaserade metoder utvecklar vi vår verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Familjeenheten är indelat i fyra grupper; barngruppen, ungdomsgruppen, familjehem/familjerättsgrupperna med varsin teamledare och Barn- och ungdomscenter med en enhetschef. Nu aktuell visstidsanställning gäller en tjänst vid barngruppen. Du kommer att arbeta med utrednings- och förändringsarbete vid anmälningar om att barn mellan 0-12 år far illa eller ansökningar om stöd. Målet för våra insatser är att barn, unga och familjer skall få kvalificerat stöd i hemkommunen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen eller likvärdig utbildning, med erfarenhet av att arbeta med familjehemsarbete. Att ha arbetat i ledningsfunktion är också meriterande Vid sidan av de formella kraven är det viktigt att du är en positiv person med en egen drivkraft och god förmåga att samarbeta. Det är en fördel om du är strukturerad i ditt arbetssätt och kan hantera att arbeta med flera bollar i luften. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling. Ledord på vår arbetsplats är engagemang och glädje i arbetet för att våra tjänster ska präglas av god kvalitet och rättssäkerhet.
Företag: Söderhamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare vid Familjeenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare vid Familjeenheten

Teamledare vid Familjenheten
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Socialförvaltningen i Söderhamn består av cirka 100 medarbetare inom olika verksamheter. Vi är till för vuxna, barn och ungdomar samt ensamkommande flyktingbarn som är i behov av stöd i olika skeden i livet. Vi arbetar lösningsfokuserat och prestigelöst i intern och extern samverkan. Vårt arbete är individanpassat med olika hemmaplanslösningar som grund. Genom omvärldsbevakning, utvärdering och nya evidensbaserade metoder utvecklar vi vår verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Familjeenheten är indelat i fyra grupper; barngruppen, ungdomsgruppen, familjehem/familjerättsgrupperna med varsin teamledare och Barn- och ungdomscenter med en enhetschef. Nu aktuell teamledartjänst är för de handläggare som arbetar med myndighetsutövning gällande ensamkommande barn och ungdomar. Arbetet som teamledare innebär att leda och fördela arbetet i arbetsgruppen och att föra processer framåt inom ett område i utveckling. Målet för våra insatser är att barn, unga och familjer skall få kvalificerat stöd i hemkommunen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen eller likvärdig utbildning, med erfarenhet av att arbeta med familjehemsarbete. Att ha arbetat i ledningsfunktion är också meriterande Vid sidan av de formella kraven är det viktigt att du är en positiv person med en egen drivkraft och god förmåga att samarbeta. Det är en fördel om du är strukturerad i ditt arbetssätt och kan hantera att arbeta med flera bollar i luften. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling. Ledord på vår arbetsplats är engagemang och glädje i arbetet för att våra tjänster ska präglas av god kvalitet och rättssäkerhet.
Företag: Söderhamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare vid Familjenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare vid Familjenheten

Björkbacka söker undersköterskor
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika kompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i vår organisation, för att inspirera, uppmuntra och bekräfta varandra. Samtliga verksamheter i omvårdnadsförvaltningen är kvalitetscertifierade enligt den internationella standarden Investor in People (IIP). Som medarbetare utgör du vår viktigaste resurs. Genom engagemang och delaktighet skapar vi tillsammans en vård och omsorg med värme, omtanke och god kvalitet. Vi är drygt 800 personer som arbetar med vård och omsorg av äldre och personer med funktionsnedsättningar. ARBETSUPPGIFTER Omvårdnadsnämnden söker undersköterskor till gruppbostaden Eken på Björkbacka. Allmänt gäller att omvårdnadsarbetet sker utifrån hjälpmottagarens förutsättningar och behov. Ett individanpassat förhållningssätt är ledstjärna för arbetet och kommer till uttryck i den individuella genomförande-/arbetsplanen. Din uppgift är att ge en god vård och omsorg, förmedla trygghet med respekt för den boendes självbestämmande. Det sociala innehållet är en viktig del av ditt arbete, för att de boende ska känna välbefinnande. Arbetet är självständigt, men förutsätter också samarbete. All dokumentation i verksamheten sker med datastöd. Eken är ett gruppboende för äldre personer med funktionsnedsättning, inrymt i Björkbacka vård- och omsorgsboende, i Ljusne. Boendet inrymmer 56 boendeplatser, varav 16 platser fördelar sig på två gruppboenden för demenssjuka personer respektive personer med funktionsnedsättning. Antalet medarbetare uppgår till 43 personer. Verksamheten på Eken bedrivs utifrån LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade). KVALIFIKATIONER Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Arbetet ställer generellt krav på empati, bemötande, flexibilitet, självständighet, ansvar, innovationsförmåga och god samarbetsförmåga. Adekvat påbyggnadsutbildning är meriterande. För arbetet är de grundläggande kraven, förutom adekvat grundutbildning, engagemang och god social kompetens. Personlig lämplighet är av stor vikt. Det är t.ex. av vikt att du är en stabil person och kan förmedla lugn samt upprätthålla ett gemensamt förhållningssätt, i de fall detta är påkallat. Körkort är ett krav. Vid rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid att man har goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta utifrån LSS intentioner.
Företag: Söderhamns kommun, Omvårdnadsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Björkbacka söker undersköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Björkbacka söker undersköterskor

Vaktmästare/Konferensvärd
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Söderhamn arbetar långsiktigt med entreprenörskap och innovationstänkande. Vi väcker uppmärksamhet nationellt och internationellt. I Förvaltningen för lärande & arbete finns cirka 200 medarbetare i olika verksamheter: Centrum för flexibelt lärande (CFL) är vår arena för vuxnas lärande - en nyckel till personlig utveckling och tillväxt. Resurscentrum ger arbetssökande möjlighet att förbättra sin kompetens och öka sin anställningsbarhet, vi sysselsätter mer än 200 personer. Söderhamns dagliga verksamheter erbjuder vuxna med funktionsnedsättning sysselsättning enligt önskemål och behov. Integrations- och migrationsenheten hjälper flyktingar och invandrare att få möjlighet att försörja sig och bli delaktiga i det svenska samhället. Alla verksamheter i vår förvaltning är kvalitetscertifierade enligt den internationella standarden Investor in People (IIP). Centrum för flexibelt lärande, CFL är Söderhamns arena för vuxnas lärande. CFL erbjuder flexibelt lärande för individer, näringsliv och organisationer. CFL är också en mötesplats och studiemiljö som är öppen för alla. Forskning och utveckling, FoU, ryms också inom CFLs verksamhet. CFL är ett så kallat lärcentrum och ingår i förvaltningen Lärande & Arbete i Söderhamns kommun. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten arbetar du som vaktmästare på CFL-Centrum för flexibelt lärande samt är behjälplig vid konferenser och allmän datorsupport för medarbetare och studerande. Praktiska och tekniska arbetsuppgifter ingår i uppdraget. Andra arbetsuppgifter inom det egna kompetensområdet kan bli aktuella. KVALIFIKATIONER Dig som vi söker ska: • Vara serviceinriktad. • Vara initiativtagande och har förmåga att arbeta självständigt. • Ha god samarbetsförmåga. • Ha ett praktiskt handlag och vara tekniskt kunnig. • Ha god datorvana • Vara ansvarstagande och lösningsinriktad • Ha god fysik då vissa arbetsuppgifter innebär tyngre lyft och förflyttningar • Ha körkort för personbil, då transporter av olika slag förekommer. Även personer som är på väg att ta körkort kan söka. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Utbildning eller dokumenterad erfarenhet in om data/teknik samt service är meriterande liksom förmåga att kunna kommunicera på engelska.
Företag: Söderhamns kommun, CFL - Centrum för flexibelt lärande
Ort: Söderhamn
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare/Konferensvärd jobb, Vaktmästare/Konferensvärd Söderhamn, Vaktmästare/Konferensvärd Söderhamns kommun, CFL - Centrum för flexibelt lärande
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare/Konferensvärd

Rörnätstekniker
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Söderhamn NÄRA är Söderhamns infrastrukturbolag. Vi erbjuder söderhamnarna vardagens alla bekvämligheter: el, vatten, värme, renhållning, bredband, TV och IT-drift. Vi gör det med miljöhänsyn och samhällsnytta i fokus. Vi är cirka 85 medarbetare som gör vardagen bekväm för våra kunder. En kontakt för allt - enkelt, bekvämt och NÄRA. Söderhamn NÄRA affärsområde Vatten ansvarar för den kommunala VA-verksamheten. Detta innefattar beredning och distribution av dricksvatten till hushåll och näringsliv samt avledning och rening av avloppsvatten från hushåll och industri i Söderhamns kommun. ARBETSUPPGIFTER Till vår avdelningen som ansvarar för ledningsnätet söker vi nu en rörnätstekniker med vattenmätaransvar. I arbetsuppgifterna ingår nyinstallation, byten och avläsning av vattenmätare, drift och underhåll samt nyanläggning av vatten- och avloppsledningar med tillhörande installationer. Det kan också förekomma andra arbetsuppgifter som ingår i verksamheten. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Du som söker har erfarenhet av drift och underhåll/nyanläggningar av VA-ledningar eller annan yrkeserfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Kännedom om funktion avseende reningsverk, vattenverk, pumpstationer och fastighetsinstallationer ses som meriterande. Körkort klass B är ett krav. Som person har du en förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är flexibel och stresstålig när omprioriteringar behöver göras vid akuta VA-problem samt vid beredskap. Du är serviceinriktad och har förmåga att kommunicera och samarbeta med kunder och arbetskamrater. För att uppfylla övriga krav för rörnätstekniker kommer relevant utbildning att tillhandahållas av arbetsgivaren.
Företag: Söderhamns kommun, Söderhamn NÄRA AB
Ort: Söderhamn
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Rörnätstekniker jobb, Rörnätstekniker Söderhamn, Rörnätstekniker Söderhamns kommun, Söderhamn NÄRA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörnätstekniker

Förskollärare/Barnskötare, Kilsmyrans förskola
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Söderhamn bedriver ett långsiktigt och framgångsrikt arbete med entreprenöriellt lärande. Innovationstänkande och entreprenörskap genomsyrar alla utbildningsnivåer. Här får barn och ungdomar vara medskapare i sitt lärande, utveckla sin initiativförmåga och sina idéer samt träna på att samarbeta. I Barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 600 medarbetare. Vi möter barn och ungdomar i åldern 1 – 20 år i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, gymnasieskola,grund- och gymnasiesärskola samt kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration. ARBETSUPPGIFTER arbete i barngrupp på Kilsmyrans förskola med barn i åldrarna 1-5 år. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som • har barnskötar- eller förskollärarutbildning • har erfarenhet från arbete i förskola • vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt • har tilltro till barnets egen förmåga • medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande • arbetar så att barnen har ett reellt inflytande • ser och utvecklar samverkansmöjligheter • arbetar med utvärdering och reflektion som ett medel att utveckla barnens lärandemiljö
Företag: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/Barnskötare, Kilsmyrans förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/Barnskötare, Kilsmyrans förskola

Vårdenhetschef Primärvården Södra Hälsingland. Söderhamn Din hälsocentral
Söderhamn Din hälsocentral ligger centralt, på sjukhusområdet i Söderhamn. Hälsocentralen har ca 40 årsanställda fördelat på läkare, distriktssköterskor, sekreterare, fotvårdare, rehabiliterings- och psykosocial personal. Hälsocentralen är en del av Verksamhetsområde Södra Hälsingland där även Bollnäs och Ovanåkers primärvård ingår. ARBETSUPPGIFTER Som vårdenhetschef arbetar Du i linjeorganisation och är direkt underställd verksamhetschefen. Du ingår i Verksamhetsområde Södra Hälsinglands ledningsgrupp där Du även har ett ansvar för helheten inom såväl verksamhetsområdet samt för divisionen. I Ditt arbete har Du ansvar för enhetens personal, budget samt att planera och utveckla verksamheten. Du ska tillsammans med personalen nå uppsatta mål. Du har ansvar för att skapa delaktighet genom god information/kommunikation. Du har ansvar för arbetsmiljö, planerings- och utvecklingssamtal, samt att lagar, avtal och policys efterföljs. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning. Erfarenhet av hälso och sjukvård och framförallt primärvård är meriterande. Har du chefserfarenhet är det en merit. Det är även en merit om du har erfarenhet av att leda utvecklings- och förändringsarbeten i egen organisation eller av kvalitetssäkringsarbete. Du ska ha en god pedagogisk förmåga och ha mycket lätt för att kommunicera och samarbeta med olika grupper. Arbetet bygger på att du känner stimulans av att verka i en miljö som präglas av helhet och flexibilitet och där krav finns på såväl samverkan som självständighet.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Söderhamn
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdenhetschef Primärvården Södra Hälsingland. Söderhamn Din hälsocentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdenhetschef Primärvården Södra Hälsingland. Söderhamn Din hälsocentral

Vi söker ytterligare 18 förskollärare
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Söderhamn bedriver ett långsiktigt och framgångsrikt arbete med entreprenöriellt lärande. Innovationstänkande och entreprenörskap genomsyrar alla utbildningsnivåer. Här får barn och ungdomar vara medskapare i sitt lärande, utveckla sin initiativförmåga och sina idéer samt träna på att samarbeta. I Barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 600 medarbetare. Vi möter barn och ungdomar i åldern 1 – 20 år i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, gymnasieskola,grund- och gymnasiesärskola samt kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration. ARBETSUPPGIFTER Kan Du lyfta våra barn till oanade höjder? Söderhamns kommun fortsätter utvecklingen av tidiga insatser i förskola, fritidshem och i skolan. Det kommunala förskolelyftet innebär en kraftig ökning av personaltätheten i förskolan. I kombination med det omfattande kompetensutvecklingspaket; ”Det kommunala kunskapslyftet” lägger vi grunden för lärandet och en långsiktig utveckling. Vårt synsätt uttrycks bäst i devisen: ”barn blir till i de miljöer vi erbjuder”. En av förutsättningarna för en långsiktig och framgångsrik utveckling är vår satsning på förskolan Dina arbetsuppgifter innebär pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år. Du har tillsammans med dina kollegor ett övergripande ansvar för planering och genomförande av den pedagogiska verksamheten. Du är engagerad och brinner för att nyttja din kompetens i det dagliga arbetet med barn och kollegor i både arbetslaget och på förskolan som helhet. Vi erbjuder dig trevliga barn och arbetskamrater, bra stämning och stora möjligheter att påverka förskolans utveckling! KVALIFIKATIONER Du är behörig förskollärare eller har en annan relevant lärarutbildning. Vi ser gärna att du har utbildning i Reggio Emilias pedagogiska arbetssätt. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet. Du kan synliggöra verksamheten för barn och föräldrar på olika sätt där pedagogisk dokumentation är en viktig del. Du har förmåga att se både det enskilda barnets och gruppens behov och skapar tillsammans med barn och kollegor en miljö som främjar barnens utveckling och lärande. Vi söker dig som tillsammans med dina kollegor anpassar och utvecklar verksamheten med barnens behov och förutsättningar i fokus. Du är engagerad och handlingskraftig, vill utveckla dig i din yrkesroll som en medforskande pedagog. Du är en van datoranvändare och har förmåga att uttrycka dig så väl i tal som text. Vi kallar till intervjuer och tillsätter tjänster successivt under ansökningstiden.
Företag: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker ytterligare 18 förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker ytterligare 18 förskollärare

Två kundservicechefer till Söderhamn och Gävle
Pensionsmyndigheten ansvarar för att administrera den allmänna pensionen och att informera om hela pensionen. Vi informerar drygt sju miljoner pensionärer och pensionssparare och betalar ut pension till nästan 2 miljoner pensionärer. Vi är cirka 1 000 medarbetare och finns på åtta orter i landet. Vi gör pensioner enklare för att alla ska kunna leva i nuet. Vi söker två kundservicechefer, en till Söderhamn och en till Gävle. Kundmötesavdelningen har ansvaret för att utveckla, genomföra och förvalta Pensionsmyndighetens kundrelationer. Avdelningen ansvarar för kommunikationskanalerna, webb och e-tjänster, tryckt information, telefoni, mail, sociala medier och personliga möten. Kundserviceenheten ansvarar för Pensionsmyndighetens kundservice i telefon, mail och i sociala medier samt med Pensionsmyndighetens växel. Kundserviceenheten finns i Söderhamn och i Gävle. På kundservice arbetar idag totalt ca 125 medarbetare, relativt jämnt fördelade mellan orterna. Arbetsbeskrivning Arbetet innebär att du ansvarar för den dagliga driften av kundservice på orten. Du vidareutvecklar och förvaltar verksamheten i enlighet med myndighetens mål och strategier. Du ansvar för att utveckla mötet med kund. Du utvecklar medarbetare och chefer, arbetssätt, rutiner och processer för att skapa ett aktivt och professionellt kundmöte. Du deltar aktivt i arbetet för att bygga upp en kundservice med hög kvalitet, hög service och ett proaktiv arbetssätt i kundmötet. Som kundservicechef kommer ditt primära fokusområde att vara ett aktivt och närvarande ledarskap där du arbetar med att kompetensutveckla medarbetarna. Du arbetar med coachning som verktyg när du kvalitetssäkrar och utvecklar verksamheten. Du ansvarar för att utveckla samverkansformer såväl inom kundmötet som med andra delar av myndigheten. Du kommer att ha personalansvar för både gruppchefer och medarbetare och rapporterar direkt till Kundmötesavdelnings chef. Utbildning och erfarenhet Du har relevant akademisk examen. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbetat med kvalificerade kundmöten och av verksamhetsutveckling, gärna inom kundservice. Du har vidare fler års erfarenhet av att utveckla medarbetare och av att leda personalgrupper. Du är van att leda och fördela arbetet samt att engagera medarbetarna att arbeta mot uppsatta mål. Egenskaper För att lyckas och trivas i rollen som kundservicechef vill vi att du arbetar kundorienterat, strukturerat, och för hela myndighetens bästa. Som person är du engagerade i ditt arbete och självgående i allt du gör och proaktiv då du ser vad som behöver göras. Du är mål och resultatinriktad, har mycket bra ledaregenskaper och gillar att utveckla medarbetare, är prestigelös, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vidare är du analytisk, har helhetssyn, ett gott omdöme och en mycket god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Övrigt Du erbjuds en unik chans till utveckling både som person och chef. Uppdraget kommer att innehålla utmaningar och variation i ett uppbyggnadsskede av en ny verksamhet. För mer information om tjänsten kontakta avdelningschef Paul Larsson tel. 010-454 2222. Fackliga representanter är Maria Johannson, Saco, 010-454 3643 och Ann-Christine Jonsson, ST, 010-454 2854. Du ansöker på www.pensionsmyndigheten.se/ledigatjanster. Ange diarienummer PSL 2013-72 i din ansökan.
Företag: PENSIONSMYNDIGHETEN
Ort: Gävle
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Två kundservicechefer till Söderhamn och Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två kundservicechefer till Söderhamn och Gävle

Två kundservicechefer till Söderhamn och Gävle
Pensionsmyndigheten ansvarar för att administrera den allmänna pensionen och att informera om hela pensionen. Vi informerar drygt sju miljoner pensionärer och pensionssparare och betalar ut pension till nästan 2 miljoner pensionärer. Vi är cirka 1 000 medarbetare och finns på åtta orter i landet. Vi gör pensioner enklare för att alla ska kunna leva i nuet. Vi söker två kundservicechefer, en till Söderhamn och en till Gävle. Kundmötesavdelningen har ansvaret för att utveckla, genomföra och förvalta Pensionsmyndighetens kundrelationer. Avdelningen ansvarar för kommunikationskanalerna, webb och e-tjänster, tryckt information, telefoni, mail, sociala medier och personliga möten. Kundserviceenheten ansvarar för Pensionsmyndighetens kundservice i telefon, mail och i sociala medier samt med Pensionsmyndighetens växel. Kundserviceenheten finns i Söderhamn och i Gävle. På kundservice arbetar idag totalt ca 125 medarbetare, relativt jämnt fördelade mellan orterna. Arbetsbeskrivning Arbetet innebär att du ansvarar för den dagliga driften av kundservice på orten. Du vidareutvecklar och förvaltar verksamheten i enlighet med myndighetens mål och strategier. Du ansvar för att utveckla mötet med kund. Du utvecklar medarbetare och chefer, arbetssätt, rutiner och processer för att skapa ett aktivt och professionellt kundmöte. Du deltar aktivt i arbetet för att bygga upp en kundservice med hög kvalitet, hög service och ett proaktiv arbetssätt i kundmötet. Som kundservicechef kommer ditt primära fokusområde att vara ett aktivt och närvarande ledarskap där du arbetar med att kompetensutveckla medarbetarna. Du arbetar med coachning som verktyg när du kvalitetssäkrar och utvecklar verksamheten. Du ansvarar för att utveckla samverkansformer såväl inom kundmötet som med andra delar av myndigheten. Du kommer att ha personalansvar för både gruppchefer och medarbetare och rapporterar direkt till Kundmötesavdelnings chef. Utbildning och erfarenhet Du har relevant akademisk examen. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbetat med kvalificerade kundmöten och av verksamhetsutveckling, gärna inom kundservice. Du har vidare fler års erfarenhet av att utveckla medarbetare och av att leda personalgrupper. Du är van att leda och fördela arbetet samt att engagera medarbetarna att arbeta mot uppsatta mål. Egenskaper För att lyckas och trivas i rollen som kundservicechef vill vi att du arbetar kundorienterat, strukturerat, och för hela myndighetens bästa. Som person är du engagerade i ditt arbete och självgående i allt du gör och proaktiv då du ser vad som behöver göras. Du är mål och resultatinriktad, har mycket bra ledaregenskaper och gillar att utveckla medarbetare, är prestigelös, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vidare är du analytisk, har helhetssyn, ett gott omdöme och en mycket god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Övrigt Du erbjuds en unik chans till utveckling både som person och chef. Uppdraget kommer att innehålla utmaningar och variation i ett uppbyggnadsskede av en ny verksamhet. För mer information om tjänsten kontakta avdelningschef Paul Larsson tel. 010-454 2222. Fackliga representanter är Maria Johannson, Saco, 010-454 3643 och Ann-Christine Jonsson, ST, 010-454 2854. Du ansöker på www.pensionsmyndigheten.se/ledigatjanster. Ange diarienummer PSL 2013-72 i din ansökan.
Företag: PENSIONSMYNDIGHETEN
Ort: Söderhamn
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Två kundservicechefer till Söderhamn och Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två kundservicechefer till Söderhamn och Gävle

Förskolechef/Rektor, Söderhamns Kommun
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Söderhamn bedriver ett långsiktigt och framgångsrikt arbete med entreprenöriellt lärande. Innovationstänkande och entreprenörskap genomsyrar alla utbildningsnivåer. Här får barn och ungdomar vara medskapare i sitt lärande, utveckla sin initiativförmåga och sina idéer samt träna på att samarbeta. I Barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 600 medarbetare. Vi möter barn och ungdomar i åldern 1 – 20 år i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, gymnasieskola,grund- och gymnasiesärskola samt kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration. ARBETSUPPGIFTER Som förskolechef/rektor har du det övergripande ansvaret för verksamheten och att leda den i förhållande till de nationella styrdokumenten. Du förväntas ta initiativ att som pedagogisk ledare driva utvecklingsfrågor i nära samarbete med dina medarbetare. Inom given budgetram ansvarar du för verksamhetens organisation och personal. Du ingår i verksamhetschefens ledningsgrupp och ska där ta ett ansvar för utveckling av lärandet i ett 1-16 årsperspektiv. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som • har relevant högskoleutbildning • har erfarenhet av arbete i pedagogisk verksamhet • har ett etiskt förhållningssätt som är förankrat i läroplanens värdegrund • har en utvecklad kommunikativ förmåga • har mod och stark integritet i förhållande till ditt uppdrag och till olika aktörer • har tydlighet, engagemang och drivkraft i ledaruppdraget • är strategisk, analytisk samt mål- och utvecklingsinriktad • genomgången rektorsutbildning är meriterande
Företag: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/Rektor, Söderhamns Kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/Rektor, Söderhamns Kommun

Fem grundskollärare till vikariepool
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Söderhamn bedriver ett långsiktigt och framgångsrikt arbete med entreprenöriellt lärande. Innovationstänkande och entreprenörskap genomsyrar alla utbildningsnivåer. Här får barn och ungdomar vara medskapare i sitt lärande, utveckla sin initiativförmåga och sina idéer samt träna på att samarbeta. I Barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 600 medarbetare. Vi möter barn och ungdomar i åldern 1 – 20 år i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, gymnasieskola,grund- och gymnasiesärskola samt kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration. ARBETSUPPGIFTER Söderhamns kommun har beslutat om ett projekt med fast vikariepool inom grundskolan läsåret 2013/2014. Vi söker dig som vill vara med och skapa förutsättningar för att öka elevernas måluppfyllelse. Som lärare i en vikariepool är du placerad i ett rektorskluster vilket innebär att du i samråd med två eller tre rektorer gör dina insatser där det bedöms att du bäst behövs. Du måste vara beredd att vikariera från åk 1-9 även utanför din behörighet och i alla kommunens skolor. Att arbeta i en vikariepool innebär att du vid ordinarie lärares korttidsfrånvaro vikarierar. Som fast vikarie betyder det att du känner eleverna och de rutiner som gäller, vilket skapar trygghet för eleverna, dig och övriga medarbetare på skolan. De dagar och de lektioner som det inte behövs vikariefinns du istället som ytterligare en kunnig utbildad lärare på plats. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som • Har grundskollärarutbildning 1-7 eller 4-9 i sv/so, ma/no, behörighet i språk är ytterligare en merit • Vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt • Har god ledarskapsförmåga • Medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande • Arbetar så att eleverna har ett reellt inflytande och ansvar för der egna arbetet • Arbetar med utvärdering och reflektion som ett medel att utveckla elevernas lärandemiljö • Körkort och tillgång till bil
Företag: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fem grundskollärare till vikariepool jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fem grundskollärare till vikariepool

Tandsköterska till Folktandvården Söderhamn
Folktandvården Gävleborg AB är ett landstingsägt bolag med ca 400 anställda. Vi erbjuder hälsofrämjande tandvård vid 21 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård vid två länsövergripande kliniker. Drygt 50% av de vuxna väljer oss och vi tar hand om 96% av länets barntandvård. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med sedvanliga tandsköterskeuppgifter som bland annat assistans till tandläkare 1-2 gånger i veckan. Tonvikten av ditt arbete blir i receptionen. Där blir du klinikens ansikte utåt och ger ett professionellt bemötande till våra patienter. Arbetsuppgifterna består bl.a. av remisshantering i T4, planering i tidboken på ett effektivt sätt samt att kalla patienter. Du ger råd till patienter direkt på kliniken och via telefon samt är en resurs för personalen på kliniken. Du kommer att arbeta i vår teleQ. KVALIFIKATIONER Du har tandsköterskeutbildning eller har erfarenhet av att arbeta inom vården. Som person är du strukturerad, serviceinriktad, lösningsfokuserad och har ett bra bemötande. Personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och engagemang är något vi värderar högt. Du är positiv till att arbeta delegerat.
Företag: Folktandvården Gävleborg AB, FTV Söderhamn
Ort: Söderhamn
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Tandsköterska till Folktandvården Söderhamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandsköterska till Folktandvården Söderhamn

Kock/Kokerska
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen ser till att söderhamnarnas vardag fungerar. Du kan hitta oss i skärgården, på gator och vägar, på teatern eller biblioteket, på våra fritidsanläggningar, i våra kök och matsalar eller i någon av stadens alla parker. Vi är mer än 250 medarbetare som arbetar för att erbjuda attraktiva livsmiljöer och ett rikt utbud av aktiviteter. ARBETSUPPGIFTER Köket på Trönö skola är ett tillagningskök, gemensamt för skolan och förskolan i Trönö, och tillhör kostavdelningens västra område. I arbetet ingår att tillaga frukost, lunch och mellanmål inkl. specialkoster för ca 100 elever och ca 20 barn på förskolan, samt alla i övrigt förekommande köksuppgifter såsom disk, städ m.m Du är direkt underställd områdeschef för västra området. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig med positiv attityd och ett stort engagemang i arbetet med mat för barn och elever. Storköksutbildning på gymnasienivå eller minst ettårig kockutbildning och goda kunskaper i livsmedelshygien krävs. Stor vikt läggs på Din sociala kompetens, flexibilitet och samarbetsvilja, noggrannhet och ordningssinne. Vi ser att du tar egna initiativ, utifrån ditt uppdrag, och arbetar självständigt. Då en del av det dagliga arbetet inom snar framtid kräver användning av ett webbaserat kostdatasystem och ett nytt inköpssystem är det viktigt att Du har vana vid att arbeta med datorstöd.
Företag: Söderhamns kommun, Kultur- & samhällsutvecklingsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Söderhamn, Kock/Kokerska Söderhamns kommun, Kultur- & samhällsutvecklingsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Ekonomibiträde
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen ser till att söderhamnarnas vardag fungerar. Du kan hitta oss i skärgården, på gator och vägar, på teatern eller biblioteket, på våra fritidsanläggningar, i våra kök och matsalar eller i någon av stadens alla parker. Vi är mer än 250 medarbetare som arbetar för att erbjuda attraktiva livsmiljöer och ett rikt utbud av aktiviteter. ARBETSUPPGIFTER Köket på Vågbro förskola är ett mottagningskök, som hör till kostavdelningens centrala område med leveranser från Norrtulls tillagningskök. Här tillagas frukost och mellanmål samt serveras lunch för drygt 50 barn. Du arbetar ensam i detta kök med alla förekommande köksuppgifter såsom viss matlagning, disk, städ m.m Du är direkt underställd områdeschef för centrala området. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig med positiv attityd och ett stort engagemang i arbetet med mat för barn. Noggrannhet och ordningssinne är viktigt. Vi ser att du tar egna initiativ, utifrån ditt uppdrag och arbetar självständigt. Storköksutbildning på gymnasienivå och goda kunskaper i livsmedelshygien krävs. Då Du har daglig kontakt med förskolelärare och barn läggs stor vikt på din sociala kompetens, flexibilitet och samarbetsvilja. Då en del av det dagliga arbetet inom snar framtid kräver användning av ett webbaserat kostdatasystem och ett nytt inköpssystem är det viktigt att Du har vana vid att arbeta med datorstöd.
Företag: Söderhamns kommun, Kultur- & samhällsutvecklingsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde jobb, Ekonomibiträde Söderhamn, Ekonomibiträde Söderhamns kommun, Kultur- & samhällsutvecklingsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Söderhamn.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Söderhamns kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 31 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Söderhamn
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Söderhamn. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Söderhamn.

Grundskollärare årskurs 1-6 i sv/so/idh, Trönö skola
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Söderhamn bedriver ett långsiktigt och framgångsrikt arbete med entreprenöriellt lärande. Innovationstänkande och entreprenörskap genomsyrar alla utbildningsnivåer. Här får barn och ungdomar vara medskapare i sitt lärande, utveckla sin initiativförmåga och sina idéer samt träna på att samarbeta. I Barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 600 medarbetare. Vi möter barn och ungdomar i åldern 1 – 20 år i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, gymnasieskola,grund- och gymnasiesärskola samt kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i årskurs 4-6. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som • Har relevant utbildning och lämplig bakgrund • Vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt • Har god ledarskapsförmåga • Medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande • Arbetar så att eleverna har ett reellt inflytande och ansvar för der egna arbetet • Arbetar med utvärdering och reflektion som ett medel att utveckla elevernas lärandemiljö
Företag: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare årskurs 1-6 i sv/so/idh, Trönö skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare årskurs 1-6 i sv/so/idh, Trönö skola

Förskollärare i F-klass och fritidshem, Stenbergaskolan, Ljusne
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Söderhamn bedriver ett långsiktigt och framgångsrikt arbete med entreprenöriellt lärande. Innovationstänkande och entreprenörskap genomsyrar alla utbildningsnivåer. Här får barn och ungdomar vara medskapare i sitt lärande, utveckla sin initiativförmåga och sina idéer samt träna på att samarbeta. I Barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 600 medarbetare. Vi möter barn och ungdomar i åldern 1 – 20 år i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, gymnasieskola,grund- och gymnasiesärskola samt kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration. ARBETSUPPGIFTER Stenbergaskolan är en f-9 skola i Ljusne, en och en halv mil söder om Söderhamn vid havet och Ljusnans mynning. Lärare i F-klass, fritidshem och resurs i åk 1-6 KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som • Har relevant utbildning och lämplig bakgrund • Vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt • Har god ledarskapsförmåga • Medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande • Arbetar så att eleverna har ett reellt inflytande och ansvar för der egna arbetet • Arbetar med utvärdering och reflektion som ett medel att utveckla elevernas lärandemiljö
Företag: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare i F-klass och fritidshem, Stenbergaskolan, Ljusne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare i F-klass och fritidshem, Stenbergaskolan, Ljusne

2 Grundskollärare i årskurs 1-6, Stenbergaskolan, Ljusne
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Söderhamn bedriver ett långsiktigt och framgångsrikt arbete med entreprenöriellt lärande. Innovationstänkande och entreprenörskap genomsyrar alla utbildningsnivåer. Här får barn och ungdomar vara medskapare i sitt lärande, utveckla sin initiativförmåga och sina idéer samt träna på att samarbeta. I Barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 600 medarbetare. Vi möter barn och ungdomar i åldern 1 – 20 år i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, gymnasieskola,grund- och gymnasiesärskola samt kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration. ARBETSUPPGIFTER Stenbergaskolan är en f-9 skola i Ljusne, en och en halv mil söder om Söderhamn vid havet och Ljusnans mynning. Arbetsuppgifter: Klasslärare i åk 1-6 och undervisning i årskurserna 1-6. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som • Har relevant utbildning och lämplig bakgrund • Vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt • Har god ledarskapsförmåga • Medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande • Arbetar så att eleverna har ett reellt inflytande och ansvar för der egna arbetet • Arbetar med utvärdering och reflektion som ett medel att utveckla elevernas lärandemiljö
Företag: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Grundskollärare i årskurs 1-6, Stenbergaskolan, Ljusne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Grundskollärare i årskurs 1-6, Stenbergaskolan, Ljusne

Specialpedagog vikariat, Stenbergaskolan i Ljusne
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Söderhamn bedriver ett långsiktigt och framgångsrikt arbete med entreprenöriellt lärande. Innovationstänkande och entreprenörskap genomsyrar alla utbildningsnivåer. Här får barn och ungdomar vara medskapare i sitt lärande, utveckla sin initiativförmåga och sina idéer samt träna på att samarbeta. I Barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 600 medarbetare. Vi möter barn och ungdomar i åldern 1 – 20 år i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, gymnasieskola,grund- och gymnasiesärskola samt kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration. Stenbergaskolan är en F-9 skola i Ljusne, en och en halv mil söder om Söderhamn vid havet och Ljusnans mynning. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär stöd till enskilda barn eller mindre grupper av barn. Som stöd för enskilda elever samarbetar du med lärare och träffar elever och föräldrar i planerings- utvecklingssamtal. Övrigt arbete sker genom konsultativt stöd/handledning till lärare och pedagoger. Du upprättar även handlingsplaner och åtgärdsprogram samt gör kartläggningar och pedagogiska utredningar. Du blir en viktig del av skolans elevhälsoteam, som består av skolsköterska, kurator och skolledning, där du har en rådgivande roll i beslut om särskilda och andra stödåtgärder. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som •Har specialpedagogutbildning •Kan arbeta enskilt och i grupp •Har god ledarskapsförmåga •Medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande •Arbetar med utvärdering och reflektion som ett medel att utveckla elevernas lärandemiljö
Företag: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog vikariat, Stenbergaskolan i Ljusne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog vikariat, Stenbergaskolan i Ljusne

Specialistläkare till Palliativ vårdenhet i Söderhamn
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning läkare till Palliativ vårdenhet i Söderhamn. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete. Kontakta Marie Öhrstedt för detaljerad information. Din profil Vi ser gärna att du är specialist i Palliativ medicin/ annan specialité med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Söderhamn
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistläkare till Palliativ vårdenhet i Söderhamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistläkare till Palliativ vårdenhet i Söderhamn

Omvårdnadsnämnden söker två personliga assistenter till LSS
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Samtliga verksamheter i omvårdnadsförvaltningen är kvalitetscertifierade enligt den internationella standarden Investor in People (IIP). Som medarbetare utgör du vår viktigaste resurs. Genom engagemang och delaktighet skapar vi tillsammans en vård och omsorg med värme, omtanke och god kvalitet. Vi är drygt 800 personer som arbetar med vård och omsorg av äldre och personer med funktionsnedsättningar. ARBETSUPPGIFTER Omvårdnadsförvaltningen söker två lugna, trygga och själständiga personer, gärna med erfarenhet av att jobba med människor och som har en god förmåga att anpassa sig till olika situationer. Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov och ge stöd i vardagen. Du ska kunna arbeta flexibelt på schema dag/kväll och natt utifrån vad uppdraget kräver. Du arbetar på egen hand i den enskildes hem, men tillhör en arbetsgrupp som träffas kontinuerligt för arbetsplatsträffar. Handledning ingår i arbetet. Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov. I arbetet ingår individanpassad omvårdnad, aktiviteter och social samvaro. Det är därför viktigt att du är lyhörd och stödjande. KVALIFIKATIONER Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Det är viktigt att du är lyhörd, har empatiska förmåga, visar respekt för den enskildes självbestämmande, valfrihet och integritet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Söderhamns kommun, Omvårdnadsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Omvårdnadsnämnden söker två personliga assistenter till LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Omvårdnadsnämnden söker två personliga assistenter till LSS

Pedagogisk assistent, Stenbergaskolan
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Söderhamn bedriver ett långsiktigt och framgångsrikt arbete med entreprenöriellt lärande. Innovationstänkande och entreprenörskap genomsyrar alla utbildningsnivåer. Här får barn och ungdomar vara medskapare i sitt lärande, utveckla sin initiativförmåga och sina idéer samt träna på att samarbeta. I Barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 600 medarbetare. Vi möter barn och ungdomar i åldern 1 – 20 år i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, gymnasieskola,grund- och gymnasiesärskola samt kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration. ARBETSUPPGIFTER Pedagogisk assistent till grundsärskola och fritids. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som • har pedagogisk utbildning gärna förskollärare alternativ barnskötare/undersköterska och utbildning inom autism, dövblindhet, rörelsehinder, tecken-som-stöd/teckenspråk och utvecklingsstörning • har erfarenhet från arbete i grundsärskola • vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt • har god samarbetsförmåga • prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande • arbetar så att eleverna har ett reellt inflytande och ansvar för det egna arbetet • vill arbeta med elevernas hela livssituation och behov • arbetar med utvärdering och reflektion som ett medel att utveckla elevernas lärandemiljö • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Företag: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagogisk assistent, Stenbergaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagogisk assistent, Stenbergaskolan

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Söderhamn.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Söderhamns kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Söderhamn
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Söderhamn. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Söderhamn.

Migrationsverket i Söderhamn söker mottagningshandläggare
Migrationsverket är det naturliga navet för migrationen till Sverige. Varje år tar vi emot många tusen ansökningar från människor som vill arbeta, besöka, bo eller söka skydd i Sverige. Vi vill underlätta rörligheten över gränser genom god service och en snabb och rättssäker handläggning. Vår vision är ett Sverige som med öppenhet tar tillvara den globala migrationens möjligheter. Migrationsverket är en arbetsplats som präglas av respekt för människan. Vi strävar efter att ingen ska bli diskriminerad och att alla ska ges lika möjligheter.Till enheten i Söderhamn söker vi Mottagningshandläggare (Diarienr: 3.3.1-2013-27110) Arbetsuppgifter Som handläggare ingår du i ett av enhetens team med teamledare och handläggare. Du utreder och beslutar om bistånd enligt lagen om mottagande av asylsökande m.fl. Du genomför muntliga utredningar och kommunicerar uppgifter i ärenden om uppehållstillstånd samt upprättar protokoll. Du ansvarar för att hålla samtal om återvändande samt att underrätta och verkställa utvisningsbeslut. Du har kontakter och samarbete med andra myndigheter, organisationer etc. Du deltar i båda teamens arbete vid behov. Tillsammans med teamledare och kollegor arbetar du aktivt med förbättringsarbetet inom ramen för det leanbaserade arbetssättet. I övrigt förekommande arbetsuppgifter på enheten som kan åläggas av närmaste chef. Kvalifikationer Du har akademisk examen med juridisk/rättsvetenskaplig, beteende-, social eller samhällsvetenskaplig inriktning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du ska ha god förmåga att utrycka dig i tal och skrift och goda kunskaper i engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Du har mycket god förmåga att samarbeta, är flexibel, stresstålig samt har ett professionellt förhållningssätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av mottagande av asylsökande samt arbete med krav på god service, utbildning eller kunskaper i intervju- och samtalsmetodik samt tidigare erfarenheter av myndighetsutövning, förvaltningsrättslig ärendehantering och av arbete med människor i utsatta situationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. God pedagogisk och analytisk förmåga är meriterande. Du har mycket god förmåga att samarbeta och förmåga att arbeta under eget ansvar. B-körkort är ett krav. Upplysningar Anställningen är tillsvidare. Vi tillämpar 6 mån provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning. Tillträde: Snarast Vid tillsättning tar verket hänsyn till eventuell omplacering. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 23 augusti 2013. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ang ref/dnr 3.3.1-2013-27110 på din ansökan. Migrationsverket avböjer vänligt men bestämt alla samtal från försäljare av rekryteringstjänster och annonser. Migrationsverket avböjer vänligt men bestämt alla samtal från försäljare av rekryteringstjänster och annonser.
Företag: Migrationsverket
Ort: Söderhamn
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Migrationsverket i Söderhamn söker mottagningshandläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Migrationsverket i Söderhamn söker mottagningshandläggare

Förskolechef/Rektor, Söderhamns Kommun
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Söderhamn bedriver ett långsiktigt och framgångsrikt arbete med entreprenöriellt lärande. Innovationstänkande och entreprenörskap genomsyrar alla utbildningsnivåer. Här får barn och ungdomar vara medskapare i sitt lärande, utveckla sin initiativförmåga och sina idéer samt träna på att samarbeta. I Barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 600 medarbetare. Vi möter barn och ungdomar i åldern 1 – 20 år i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, gymnasieskola,grund- och gymnasiesärskola samt kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration. ARBETSUPPGIFTER Som förskolechef/rektor har du det övergripande ansvaret för verksamheten och att leda den i förhållande till de nationella styrdokumenten. Du förväntas ta initiativ att som pedagogisk ledare driva utvecklingsfrågor i nära samarbete med dina medarbetare. Inom given budgetram ansvarar du för verksamhetens organisation och personal. Du ingår i verksamhetschefens ledningsgrupp och ska där ta ett ansvar för utveckling av lärandet i ett 1-16 årsperspektiv. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som • har relevant högskoleutbildning • har erfarenhet av arbete i pedagogisk verksamhet • har ett etiskt förhållningssätt som är förankrat i läroplanens värdegrund • har en utvecklad kommunikativ förmåga • har mod och stark integritet i förhållande till ditt uppdrag och till olika aktörer • har tydlighet, engagemang och drivkraft i ledaruppdraget • är strategisk, analytisk samt mål- och utvecklingsinriktad • genomgången rektorsutbildning är meriterande
Företag: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/Rektor, Söderhamns Kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/Rektor, Söderhamns Kommun

Fordonsmekaniker
Arbete som fordonsmekaniker samt däckmontering. Tidigare erfarenhet av arbetsuppgifterna är en merit men inget krav. Om intresse och vilja finns så kan upplärning ske på arbetsplatsen.
Företag: Biltjänst Söderhamn AB
Ort: Söderhamn
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonsmekaniker jobb, Fordonsmekaniker Söderhamn, Fordonsmekaniker Biltjänst Söderhamn AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonsmekaniker

Kundtjänstmedarbetare med sälj till Söderhamn
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker för framtida uppdrag i Söderhamn skärpta och vakna kundtjänstmedarbetare som har huvudet på skaft till ett företag som levererar tjänster till företag och privatpersoner runt om i Europa. Som medarbetare i vår kunds kundtjänst kommer du vara kundernas kontakt med företaget vid frågor via telefon, chatt samt mail. DU kommer att få ta emot och hantera kundärende rörande fakturor, reklamationer samt andra frågor. Du kommer arbeta i team som präglas av framåtanda, högt tempo, bra ungdomlig stämning och med starkt fokus på nöjda kunder. I arbetsuppgifterna ingår också att ge kunderna nya erbjudanden och möjligheter så vi vill att du gillar merförsäljning. Kvalifikationer: - Du har minst 3 - års gymnasiekompetens eller motsvarande - Du har en god förmåga att kommunicera både på svenska och engelska - Du har god datavana och skriver snabbt Personliga egenskaper För att passa i denna kundtjänst tror vi att du är en utåtriktad person som är serviceminded, framåt och med rätt attityd. Du känner engagemang i varje ärende, är lösningsorienterad, effektiv, vältalig och känner stort ansvar för dina uppgifter. Du är stresstålig, har även förmåga att kunna prioritera och har öga för vad som behöver göras. Du gillar att sträva efter uppsatta mål och ger dig inte förrän du uppnått dem Arbetet kommer att börja med en tre veckors grundutbildning för att du ska ha bästa möjliga förutsättningar att göra ett mycket bra jobb. Tjänsten är i grunden en deltidstjänst men du har stora möjligheter till extra timmar. Kundtjänsten är öppen vardagar 07.00-20.00 och lör-sön 09.00-15.30 så du måste kunna jobba dag/kväll/helg. Är du rätt person för oss? Ansök då redan idag, eftersom rekryteringar sker löpande. Ansök genom att klicka på länken nedan.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare med sälj till Söderhamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare med sälj till Söderhamn

Kundtjänstmedarbetare med sälj till Söderhamn
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker för framtida uppdrag i Söderhamn skärpta och vakna kundtjänstmedarbetare som har huvudet på skaft till ett företag som levererar tjänster till företag och privatpersoner runt om i Europa. Som medarbetare i vår kunds kundtjänst kommer du vara kundernas kontakt med företaget vid frågor via telefon, chatt samt mail. DU kommer att få ta emot och hantera kundärende rörande fakturor, reklamationer samt andra frågor. Du kommer arbeta i team som präglas av framåtanda, högt tempo, bra ungdomlig stämning och med starkt fokus på nöjda kunder. I arbetsuppgifterna ingår också att ge kunderna nya erbjudanden och möjligheter så vi vill att du gillar merförsäljning. Kvalifikationer: - Du har minst 3 - års gymnasiekompetens eller motsvarande - Du har en god förmåga att kommunicera både på svenska och engelska - Du har god datavana och skriver snabbt Personliga egenskaper För att passa i denna kundtjänst tror vi att du är en utåtriktad person som är serviceminded, framåt och med rätt attityd. Du känner engagemang i varje ärende, är lösningsorienterad, effektiv, vältalig och känner stort ansvar för dina uppgifter. Du är stresstålig, har även förmåga att kunna prioritera och har öga för vad som behöver göras. Du gillar att sträva efter uppsatta mål och ger dig inte förrän du uppnått dem Arbetet kommer att börja med en tre veckors grundutbildning för att du ska ha bästa möjliga förutsättningar att göra ett mycket bra jobb. Tjänsten är i grunden en deltidstjänst men du har stora möjligheter till extra timmar. Kundtjänsten är öppen vardagar 07.00-20.00 och lör-sön 09.00-15.30 så du måste kunna jobba dag/kväll/helg. Är du rätt person för oss? Ansök då redan idag, eftersom rekryteringar sker löpande. Ansök genom att klicka på länken nedan.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare med sälj till Söderhamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare med sälj till Söderhamn

Kundtjänstmedarbetare med sälj till Söderhamn
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker för framtida uppdrag i Söderhamn skärpta och vakna kundtjänstmedarbetare som har huvudet på skaft till ett företag som levererar tjänster till företag och privatpersoner runt om i Europa. Som medarbetare i vår kunds kundtjänst kommer du vara kundernas kontakt med företaget vid frågor via telefon, chatt samt mail. DU kommer att få ta emot och hantera kundärende rörande fakturor, reklamationer samt andra frågor. Du kommer arbeta i team som präglas av framåtanda, högt tempo, bra ungdomlig stämning och med starkt fokus på nöjda kunder. I arbetsuppgifterna ingår också att ge kunderna nya erbjudanden och möjligheter så vi vill att du gillar merförsäljning. Kvalifikationer: - Du har minst 3 - års gymnasiekompetens eller motsvarande - Du har en god förmåga att kommunicera både på svenska och engelska - Du har god datavana och skriver snabbt Personliga egenskaper För att passa i denna kundtjänst tror vi att du är en utåtriktad person som är serviceminded, framåt och med rätt attityd. Du känner engagemang i varje ärende, är lösningsorienterad, effektiv, vältalig och känner stort ansvar för dina uppgifter. Du är stresstålig, har även förmåga att kunna prioritera och har öga för vad som behöver göras. Du gillar att sträva efter uppsatta mål och ger dig inte förrän du uppnått dem Arbetet kommer att börja med en tre veckors grundutbildning för att du ska ha bästa möjliga förutsättningar att göra ett mycket bra jobb. Tjänsten är i grunden en deltidstjänst men du har stora möjligheter till extra timmar. Kundtjänsten är öppen vardagar 07.00-20.00 och lör-sön 09.00-15.30 så du måste kunna jobba dag/kväll/helg. Är du rätt person för oss? Ansök då redan idag, eftersom rekryteringar sker löpande. Ansök genom att klicka på länken nedan.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Söderhamn
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare med sälj till Söderhamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare med sälj till Söderhamn

Kundservicehandläggare till Gävle och Söderhamn
Pensionsmyndigheten ansvarar för den allmänna pensionen och informerar om hela pensionen. 2012 betalade vi ut drygt 260 miljarder kronor till drygt 2 miljoner pensionärer, genomförde 1,4 miljoner fondbyten och 2013 skickar vi ut 6,7 miljoner orange kuvert. Vi är drygt 1 000 medarbetare på 8 orter. Vi gör pensionen enklare - för att alla ska kunna leva i nuet På kundmötesavdelningen har vi det övergripande ansvaret för att utveckla och förvalta Pensionsmyndighetens kundrelationer. Avdelningen ansvarar för våra kommunikationskanaler webb, tryckt information, sociala medier, telefoni och lokala möten. Vi ansvarar också för avtalsrelationer med myndighetens samarbetsparter kopplade till kanalerna. Arbetsbeskrivning Kundserviceenheten ansvarar för Pensionsmyndighetens kundservice via telefon, e-post, sociala medier och även Pensionsmyndighetens växel. Arbetet i kundservice innebär att du svarar på frågor och funderingar gällande pensioner och pensionsrelaterade förmåner främst via telefon och e-post. De som vänder sig till oss är pensionärer och pensionssparare boende både i Sverige och utomlands. Vi hjälper våra kunder med bland annat prognoser, blanketter, efterlevandepensioner och frågor om pensionssparande. Utbildning och erfarenhet Du har akademisk examen, inom relevant område, dvs ekonomi, juridik, beteendevetenskap, samhällsvetenskap eller erfarenheter/kvalifikationer som bedöms likvärdiga. Vi söker dig som har erfarenhet av kundtjänstarbete och/eller kundservice. Du är en van datoranvändare med goda kunskaper i Office-paketet som har lätt för att lära nytt. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Det är meriterande om du har goda kunskaper inom flera språk. Egenskaper Då arbetet innebär mycket kundkontakter söker vi dig som är serviceinriktad och duktig på att kommunicera muntligt. Som person vill vi att du är serviceinriktad, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och är lugn och kontrollerad i stressituationer. Du har god samarbetsförmåga med ansvar både för ditt och gruppens arbete. Vi vill också att du är målinriktad, har helhetssyn och en problemlösande analysförmåga. Du är tydlig och har ett gott omdöme. Det är viktigt att du trivs i ett högt arbetstempo. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Övrigt Vi söker ett flertal handläggare för tidsbegränsad och tillsvidare anställning. Arbetstiden är schemalagd på dagtid under vardagar. Anställningsform är heltid eller deltid. Ange i din ansökan om du är intresserad av att arbeta i Gävle eller Söderhamn. För mer information För mer information om tjänsten kontakta gruppchef Roger Hiding, 010-454 29 00. Fackliga representanter är Maria Johansson, SACO, 010-454 36 43 och Luis Alberto Benitez, ST, 010-454 33 01. Välkommen med din ansökan! Du ansöker på http://www.pensionsmyndigheten.se/LedigaTjanster.html Din ansökan vill vi ha senast den 30 augusti 2013. Ansök gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Ange diarienummer PSL 2013-80 i din ansökan.
Företag: Pensionsmyndigheten Stockholm
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kundservicehandläggare till Gävle och Söderhamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundservicehandläggare till Gävle och Söderhamn

Kundservicehandläggare till Gävle och Söderhamn
Pensionsmyndigheten ansvarar för den allmänna pensionen och informerar om hela pensionen. 2012 betalade vi ut drygt 260 miljarder kronor till drygt 2 miljoner pensionärer, genomförde 1,4 miljoner fondbyten och 2013 skickar vi ut 6,7 miljoner orange kuvert. Vi är drygt 1 000 medarbetare på 8 orter. Vi gör pensionen enklare - för att alla ska kunna leva i nuet På kundmötesavdelningen har vi det övergripande ansvaret för att utveckla och förvalta Pensionsmyndighetens kundrelationer. Avdelningen ansvarar för våra kommunikationskanaler webb, tryckt information, sociala medier, telefoni och lokala möten. Vi ansvarar också för avtalsrelationer med myndighetens samarbetsparter kopplade till kanalerna. Arbetsbeskrivning Kundserviceenheten ansvarar för Pensionsmyndighetens kundservice via telefon, e-post, sociala medier och även Pensionsmyndighetens växel. Arbetet i kundservice innebär att du svarar på frågor och funderingar gällande pensioner och pensionsrelaterade förmåner främst via telefon och e-post. De som vänder sig till oss är pensionärer och pensionssparare boende både i Sverige och utomlands. Vi hjälper våra kunder med bland annat prognoser, blanketter, efterlevandepensioner och frågor om pensionssparande. Utbildning och erfarenhet Du har akademisk examen, inom relevant område, dvs ekonomi, juridik, beteendevetenskap, samhällsvetenskap eller erfarenheter/kvalifikationer som bedöms likvärdiga. Vi söker dig som har erfarenhet av kundtjänstarbete och/eller kundservice. Du är en van datoranvändare med goda kunskaper i Office-paketet som har lätt för att lära nytt. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Det är meriterande om du har goda kunskaper inom flera språk. Egenskaper Då arbetet innebär mycket kundkontakter söker vi dig som är serviceinriktad och duktig på att kommunicera muntligt. Som person vill vi att du är serviceinriktad, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och är lugn och kontrollerad i stressituationer. Du har god samarbetsförmåga med ansvar både för ditt och gruppens arbete. Vi vill också att du är målinriktad, har helhetssyn och en problemlösande analysförmåga. Du är tydlig och har ett gott omdöme. Det är viktigt att du trivs i ett högt arbetstempo. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Övrigt Vi söker ett flertal handläggare för tidsbegränsad och tillsvidare anställning. Arbetstiden är schemalagd på dagtid under vardagar. Anställningsform är heltid eller deltid. Ange i din ansökan om du är intresserad av att arbeta i Gävle eller Söderhamn. För mer information För mer information om tjänsten kontakta gruppchef Roger Hiding, 010-454 29 00. Fackliga representanter är Maria Johansson, SACO, 010-454 36 43 och Luis Alberto Benitez, ST, 010-454 33 01. Välkommen med din ansökan! Du ansöker på http://www.pensionsmyndigheten.se/LedigaTjanster.html Din ansökan vill vi ha senast den 30 augusti 2013. Ansök gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Ange diarienummer PSL 2013-80 i din ansökan.
Företag: Pensionsmyndigheten Stockholm
Ort: Söderhamn
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kundservicehandläggare till Gävle och Söderhamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundservicehandläggare till Gävle och Söderhamn

Söderhamns nya butiksdemonstratör sökes!
Är ditt favoritprogram Sveriges Mästerkock? Gillar du att prata om mat såväl som att äta mat? Har du någon gång tänkt tanken att "Halv åtta hos mig vill jag anmäla mig till"? Läser du hellre kokböcker än skönlitteratur? Söker du ett extra-jobb som gör dig glad? Svarar du Ja på någon av dessa frågor - Då har vi tjänsten för dig! Caliptus är Sveriges mest anlitade Retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige & nu söker vi alltså dig som vill vara en del av vårt härliga team. För att passa tjänsten som Inspirerande butiksdemonstratör så ska du älska mat & kunna förmedla detta till alla förbipasserande kunder. Du ska kunna inspirera kunderna till att testa recepten du gör genom att berätta & visa hur man tillagar dem. Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel & självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges. Du behöver absolut inte vara utbildad kock eller säljare utan det viktiga är att du kan inspirera andra. Oftast har du färdiga recept eller produkter att jobba utifrån men vissa dagar ska du själv hitta på ett recept utifrån de råvaror butiken tillhandahåller. Har du erfarenhet av något av följande så skriv med det i din ansökan: Matlagning, Försäljning, Exponering, Att stå på scen, Butiksdemonstrationer eller någon form av livsmedelsarbete! Vanligaste arbetsdagarna är Torsdag, Fredag &/eller Lördag. Arbetstiderna är 11-19 på vardagar & 10-15 på lördagar men andra dagar & tider kan förekomma. Är du redo för ett riktigt kul och annorlunda jobb? Tveka inte, utan sök nu direkt! Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: norr@caliptus.se. OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Märk din ansökan med "Matinspiratör Söderhamn". Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Söderhamn
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Söderhamns nya butiksdemonstratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söderhamns nya butiksdemonstratör sökes!

Grundskollärare, vikariat i engelska, Stenbergaskolan
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Söderhamn bedriver ett långsiktigt och framgångsrikt arbete med entreprenöriellt lärande. Innovationstänkande och entreprenörskap genomsyrar alla utbildningsnivåer. Här får barn och ungdomar vara medskapare i sitt lärande, utveckla sin initiativförmåga och sina idéer samt träna på att samarbeta. I Barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 600 medarbetare. Vi möter barn och ungdomar i åldern 1 – 20 år i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, gymnasieskola,grund- och gymnasiesärskola samt kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration. ARBETSUPPGIFTER Stenbergaskolan är en f-9 skola i Ljusne, en och en halv mil söder om Söderhamn vid havet och Ljusnans mynning. Personalen har nyligen genomgått en utbildning i entreprenöriellt lärande ”Så tänds eldsjälar” och har precis startat en satsning på att utbildas inom området Neuropsykiatriska funktionshinder. Undervisning i Engelska år 7-9 KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som • Har relevant utbildning och lämplig bakgrund • Vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt • Har god ledarskapsförmåga • Medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande • Arbetar så att eleverna har ett reellt inflytande och ansvar för der egna arbetet • Arbetar med utvärdering och reflektion som ett medel att utveckla elevernas lärandemiljö
Företag: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare, vikariat i engelska, Stenbergaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare, vikariat i engelska, Stenbergaskolan

Kundservicehandläggare sökes till Söderhamn
Bemannia söker för kunds räkning kundservicehandläggare. Vår kund är en statlig myndighet där vi söker ett flertal handläggare för tidsbegränsad och tillsvidare anställning. Arbetstiden är schemalagd på dagtid under vardagar. Dina arbetsuppgifter: Kundserviceenheten ansvarar för kundservice via telefon, e-post, sociala medier och samt växel. Arbetet i kundservice innebär att du svarar på frågor och funderingar främst via telefon och e-post. Dina kvalifikationer: - Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning - Goda kunskaper i svenska och engelska i tal samt skrift - Goda datorkunskaper - Erfarenhet av kundtjänstarbete och/eller kundservice ses som meriterande Dina personliga egenskaper: Som person är du serviceinriktad, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt är lugn och kontrollerad i stressiga situationer. Du har god samarbetsförmåga med ansvar för både ditt och gruppens samlade resultat. Du har lätt för att kommunicera, har ett gott omdöme samt trivs med ett högt arbetstempo. Vidare är du en positiv och social person som trivs i rollen som problemlösare. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Kundservicehandläggare sökes till Söderhamn" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Söderhamn
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kundservicehandläggare sökes till Söderhamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundservicehandläggare sökes till Söderhamn

Lärare i matematik, grundskola, Staffangymnasiet i Söderhamn
Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar aktivt på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande. I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika specialistkompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i organisationen, för att inspirera varandra och skapa goda resultat. Söderhamn bedriver ett långsiktigt och framgångsrikt arbete med entreprenöriellt lärande. Innovationstänkande och entreprenörskap genomsyrar alla utbildningsnivåer. Här får barn och ungdomar vara medskapare i sitt lärande, utveckla sin initiativförmåga och sina idéer samt träna på att samarbeta. I Barn- och utbildningsförvaltningen är vi cirka 600 medarbetare. Vi möter barn och ungdomar i åldern 1 – 20 år i förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, gymnasieskola,grund- och gymnasiesärskola samt kulturskola. Vi arbetar också med studie- och yrkesvägledning, it-pedagogik, elevhälsa, skolskjutsar och administration. ARBETSUPPGIFTER Arbeta inom Introduktionsprogrammet med undervisning i matematik för att eleverna ska nå målen i ämnet för för grundskolan. Viktigt att ha ett coachande förhållningssätt och vara duktig på att skapa goda relationer med eleverna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som • Har relevant utbildning och lämplig bakgrund • Vill arbeta i arbetslag i en lärandemiljö med betoning på gemensamt förhållningssätt • Har god ledarskapsförmåga • Medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande • Arbetar så att eleverna har ett reellt inflytande och ansvar för der egna arbetet • Arbetar med utvärdering och reflektion som ett medel att utveckla elevernas lärandemiljö
Företag: Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Söderhamn
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik, grundskola, Staffangymnasiet i Söderhamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik, grundskola, Staffangymnasiet i Söderhamn


Sök lediga jobb Söderhamn

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se