Söderköping jobb - lediga jobb

Söderköping jobb Söderköping jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Söderköping. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Söderköping. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Assisterande idrottsledare Söderköping HT 13- Söderköping

 2. Lärare i förskola/Förskollärare- Söderköping

 3. Socialsekreterare- Söderköping

 4. Tolk / tolkar sökes för alla språk i Söderköping- Söderköping

 5. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Söderköping.- Söderköping

 6. Gatuköksbiträde- Söderköping

 7. Personlig assistent i Söderköping- Söderköping

 8. Säljare sökes i Söderköping med/utan erfarenhet- Söderköping

 9. Förskollärare till Skönberga förskola- Söderköping

 10. Lärare i grundskolans senare år- Söderköping

 11. Bli en del av Viasats säljteam i Söderköping- Söderköping

 12. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Söderköping.- Söderköping

 13. Lärare 1-7 sv/so till Björkhaga rektorsområde- Söderköping

 14. 1:a Kock- Söderköping

 15. Servitör/servitris- Söderköping

 16. Arbetshandledare inom Daglig verksamhet- Söderköping

 17. Butikschef - Jem & Fix Söderköping- Söderköping

 18. Enhetschef till Sektor vård och omsorg- Söderköping

 19. Distriktssköterska / Sjuksköterska- Söderköping

 20. Sjukgymnast- Söderköping

 21. Controller- Söderköping

 22. Söderköpings nya butiksdemonstratör sökes!- Söderköping

 23. Pedagog till LSS- Söderköping

 24. Säljare sökes i Söderköping med/utan erfarenhet- Söderköping

 25. Sälj Premier League med Viasat i Söderköping- Söderköping

 26. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Söderköping.- Söderköping

 27. 1 personlig assistent i Söderköping- Söderköping

 28. Fritidspedagog till Mogata fritidshem- Söderköping

 29. Tandläkare sökes till Folktandvården Söderköping, Valdermarsvik- Söderköping

 30. Förskollärare till Skönberga förskola- Söderköping

 31. Förskollärare till Engelns förskola- Söderköping

 32. 23 årig tjej i Söderköping söker assistent- Söderköping

 33. Säljare sökes i Söderköping med/utan erfarenhet- Söderköping

 34. 2 st tjänster till Lärare SFI/Introduktionsprogrammet/Gymnasiet- Söderköping

 35. Hotellreceptionist- Söderköping

 36. Pedagog Sektor LSS- Söderköping

 37. Sälj Champions League med Viasat i Söderköping- Söderköping

 38. Tolk / tolkar sökes för alla språk i Söderköping- Söderköping

 39. Bemanningsenheten söker timvikarier till skolan- Söderköping

 40. Biståndshandläggare SoL- Söderköping


Mer beskrivning

Assisterande idrottsledare Söderköping HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Söderköping inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.soderkoping@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Söderköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Söderköping HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Söderköping HT 13

Lärare i förskola/Förskollärare
Staden med rötter i tidig medeltid är idag en högst levande småstadsidyll med närhet till universitetsstaden Norrköping. Hälften av de 14 000 invånarna bor i staden, men vi har också en vidsträckt landsbygd och är en kustkommun med S:t Anna skärgård, både en sommardröm och ett åretruntboende. Hos oss finns ett liv rikt på upplevelser och möjligheter där värden som närhet, trygghet och omtanke präglar vårt sätt att vara. Förskolan med tre avdelningar ligger i Västra Husby samhälle som är beläget ca 1 mil väster om Söderköping. Se www.soderkoping.se ARBETSUPPGIFTER Vi söker en förskollärare på vikariat 75-100% till Västra Husby förskola. Som förskollärare har du en passion att bidra till en professionell förskola där barnets lärande, utveckling och omvårdnad bildar en helhet. Du är flexibel och lösningsinriktad. Du har en god samarbetsförmåga samt skapar trygghet och förtroende till såväl barn, föräldrar som kollegor. Du ska tillsammans med arbetslaget på förskolan ansvara för planering, genomförande och utvärdering av det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan. Till din personlighet är du positiv och ser möjligheterna. Att bidra till ett gott samarbete med föräldrar och kollegor är en självklarhet för dig. Du är naturligtvis väl insatt i läroplanen och ser fram emot att implementera den i vardagens arbete. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen.
Företag: Söderköpings kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Ort: Söderköping
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Socialsekreterare
Staden med rötter i tidig medeltid är idag en högst levande småstadsidyll med närhet till universitetsstaden Norrköping. Hälften av de 14 000 invånarna bor i staden, men vi har också en vidsträckt landsbygd och är en kustkommun med S:t Anna skärgård, både en sommardröm och ett åretruntboende. Hos oss finns ett liv rikt på upplevelser och möjligheter där värden som närhet, trygghet och omtanke präglar vårt sätt att vara. För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Söderköpings kommun. Läs mer på www.soderkoping.se ARBETSUPPGIFTER Ett gott medarbetarskap i Söderköpings kommun bygger på en öppen och tillåtande dialog samt en känsla av stolthet inför uppdraget. Arbetssättet utgår från gemensamt ansvar via samverkan och ett klimat som kännetecknas av glädje och tillit. Socialförvaltningen i Söderköping är organiserad i sektorer. Sektor individ- och familjeomsorg är både myndighetsutövande och genom öppna insatser, stödjande till enskilda, familjer och grupper i utsatta livssituationer. Som socialsekreterare kommer du att tillhöra enheten Barn och familj och vara underställd enhetschef. Enhetens myndighetsdel består av tre socialsekreterare, en familjehemssekreterare och en handläggare för ensamkommande flyktingbarn. Till enheten hör även Familjeteamet som genom föräldrastöd och familje- och nätverksarbete arbetar i öppenvård genom bistånd och service med barn och deras familjer. Arbetsuppgiften innebär att du dels tillsammans med en kollega ska handlägga ensamkommande flyktingbarns sociala situation, och dels arbeta med uppföljning av placerade barn och deras familjer. Då vi är en liten enhet förekommer även andra arbetsuppgifter som är relaterade till uppdraget. Handläggning enligt LVU kan också bli aktuellt. Vi erbjuder dig arbete i en engagerad och kunnig personalgrupp. Vi arbetar med BBIC-metodik som utgångspunkt i utredningsarbetet. Hos oss har du tillgång till handledning med extern handledare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomutbildning eller motsvarande, erfarenhet av socialt arbete med handläggning och dokumentation och som vill arbeta i barngruppen. Du bedriver utrednings- och uppföljningsarbete inom enheten. Du handlägger ärenden enligt SoL och i förekommande fall enligt LVU. Meriterande är om du har kunskap och kompetens inom BBIC och/ eller MI. Du är professionell i din yrkesroll och har ett bra bemötande samt en god samarbetsförmåga. Vi vill att du har en god utrednings- och dokumentationsförmåga.
Företag: Söderköpings kommun, Socialförvaltningen
Ort: Söderköping
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Söderköping, Socialsekreterare Söderköpings kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Tolk / tolkar sökes för alla språk i Söderköping
Workcare.se söker nu omgående tolk / tolkar och översättare av alla språk för kunds räkning. Tjänsterna kommer att tillsättas omgående samt löpande. Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Arbetspassen kommer att ske på uppdrag och du kommer att vara timanställd efter överenskommelse. Heltidstjänst finns för rätt person. Du skall vara lojal och ärlig och komma ihåg att det är sekretess i alla uppdrag och under inga omständigheter sprida kundens personuppgifter eller information vidare till annan part. Du kan komma att tolka och översätta i olika sammanhang. Det kan exempelvis ske under möten, telefon eller i text. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Söderköping. Arbetsgivaren kommer att göra en bedömning av dina språkkunskaper och därefter finns möjlighet till anställning. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0046 samt vilka språk du talar. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Söderköping
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Tolk / tolkar sökes för alla språk i Söderköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tolk / tolkar sökes för alla språk i Söderköping

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Söderköping.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Söderköpings kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 31 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Söderköping
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Söderköping. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Söderköping.

Gatuköksbiträde
Vi söker en serviceminded Gatuköksbiträde för tillsvidareanställning, du blir först provanställd under 3 månader. Till en början kan det vara mer än 75%. Du ska ha kassavana och gärna ha erfarenhet från restaurang. Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Vi genomför intervjuer löpande så vänta inte med att söka om detta stämmer in på dig.
Företag: Söderköpings Fast Food AB
Ort: Söderköping
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Gatuköksbiträde jobb, Gatuköksbiträde Söderköping, Gatuköksbiträde Söderköpings Fast Food AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gatuköksbiträde

Personlig assistent i Söderköping
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv.   Jag söker två personliga assistenter (25-45) som ska arbeta tillsammans med mig och en assistent (dubbelbemanning) dygnet runt. Jag är man, 46 år, med en förvarvad neurologisk sjukdom som gör mig fysiskt handikappad. Jag är far till tre tonårsbarn som alla bor hemma, gift och i vår familj finns två hundar. Vi bor i hus med trädgård. Jag vill att du är en person med stort sinne för humor och en positiv inställning till livet. Mitt hjälpbehov är omfattande så du behöver vara stresstålig, trygg i dig själv och du behöver kunna ta egna initiativ. Intressen du gärna får dela med mig är mat, musik, sport och socialt umgänge. Kompetens och erfarenhet är bra, men absolut viktigast är personkemi. Mina assistenter ingår i en grupp på åtta personer och tjänsterna innebär dag- och kvällstjänstgöring, vaken natt samt varannan helg-arbete. Tjänst 1: graviditetsvikariat 80% start 2013-10-01 Tjänst 2: ca 85% start omgående     Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Söderköping
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Söderköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Söderköping

Säljare sökes i Söderköping med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Söderköping kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Söderköping
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Söderköping med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Söderköping med/utan erfarenhet

Förskollärare till Skönberga förskola
Staden med rötter i tidig medeltid är idag en högst levande småstadsidyll med närhet till universitetsstaden Norrköping. Hälften av de 14 000 invånarna bor i staden, men vi har också en vidsträckt landsbygd och är en kustkommun med S:t Anna skärgård, både en sommardröm och ett åretruntboende. Hos oss finns ett liv rikt på upplevelser och möjligheter där värden som närhet, trygghet och omtanke präglar vårt sätt att vara. För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Söderköpings kommun. Läs med på www.soderkoping.se ARBETSUPPGIFTER Vi söker en förskollärare på 100%. Som förskollärare har du ett brinnande intresse för att arbeta med barn. Du är flexibel och lösningsinriktad. Du har en god samarbetsförmåga samt skapar trygghet och förtroende till såväl barn, föräldrar och kollegor. Du ska tillsammans med arbetslaget på förskolan ansvara för planering, genomförande och utvärdering av det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan. Till din personlighet är du positiv och ser alltid möjligheter. Att samarbeta med föräldrar och kollegor är en självklarhet för dig. I ditt ansvar ingår även dokumentation, planering och uppföljning av verksamheten. Utevistelse och miljötänk är en naturlig del av din vardag i arbetet med barn. Hos oss hittar du lärstunderna för barnen i leken med bl.a. språk, matematik och naturvetenskap. Du är naturligtvis väl insatt i den reviderade läroplanen och ser fram emot att implementera den i vardagens arbete. KVALIFIKATIONER Förskollärarexaman.
Företag: Söderköpings kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Ort: Söderköping
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Skönberga förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Skönberga förskola

Lärare i grundskolans senare år
Staden med rötter i tidig medeltid är idag en högst levande småstadsidyll med närhet till universitetsstaden Norrköping. Hälften av de 14 000 invånarna bor i staden, men vi har också en vidsträckt landsbygd och är en kustkommun med S:t Anna skärgård, både en sommardröm och ett åretruntboende. Hos oss finns ett liv rikt på upplevelser och möjligheter där värden som närhet, trygghet och omtanke präglar vårt sätt att vara. För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Söderköpings kommun. Läs mer på www.soderkoping.se ARBETSUPPGIFTER Lärare i Tyska och Engelska åk 7-9. KVALIFIKATIONER Examinerad lärare Erfarenhet av undervisning i Ty/En en merit.
Företag: Söderköpings kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Ort: Söderköping
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Bli en del av Viasats säljteam i Söderköping
Viasat Field Sales jobbar med försäljning direkt till slutkund ute på fältet. Vi är idag 30 framgångsrika team med 5-10 säljare i Sverige som besöker privatpersoner boende i villa och radhus. All försäljning sker genom personliga möten och sker utöver hemförsäljning även på event, mässor och i butiker. Nu söker vi dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. DU KAN SÄLJA. OCH LYSSNA, LÄRA OCH LEVERERA. På Viasat jobbar vi hårt för att ha Sveriges bästa säljare. I början av din anställning hos oss får du genomgå en utbildning som bl.a. innehåller säljstrategi, retorik och produktkunskap. Den fullständiga utbildningen på Viasat Academy, består av totalt fem steg där du med tiden utvecklar hela din potential. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas! HAR DU VAD VI SÖKER? - Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team - Du brinner för att jobba med människor - Du drivs av en hög rörlig lön - Du har förväntningar på dig själv och är alltid mån om att leverera - Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning DEN BÖRJAR HÄR. DIN KARRIÄR. För att känna dig hemma på Viasat bör du trivas med utåtriktade människor, vara ansvarstagande och ha en vilja att lyckas. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 13-21. Om du känner dig träffad; skicka ansökan till hanna.blomberg@viasat.se med CV och personligt brev. Märk ansökan "Säljare Söderköping". Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Hanna Blomberg, rekryterare på Viasat, 08-562 025 43 eller 073-699 25 43. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television m.fl.
Företag: Viasat AB
Ort: Söderköping
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Bli en del av Viasats säljteam i Söderköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bli en del av Viasats säljteam i Söderköping

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Söderköping.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Söderköpings kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTION internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTION ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Söderköping
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Söderköping. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Söderköping.

Lärare 1-7 sv/so till Björkhaga rektorsområde
Staden med rötter i tidig medeltid är idag en högst levande småstadsidyll med närhet till universitetsstaden Norrköping. Hälften av de 14 000 invånarna bor i staden, men vi har också en vidsträckt landsbygd och är en kustkommun med S:t Anna skärgård, både en sommardröm och ett åretruntboende. Hos oss finns ett liv rikt på upplevelser och möjligheter där värden som närhet, trygghet och omtanke präglar vårt sätt att vara. För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Söderköpings kommun. Björkhaga rektorsområde ligger i Storängsområdet i Söderköping nära natur, idrottsanläggningar och utomhusbad. Verksamheten bedrivs från augusti 2013 i det nyrenoverade Björkbackenhuset och Hagahuset. I varje hus finns en klass från förskoleklass t.o.m. årskurs 6 samt fritidshem. I Hagahuset finns också särskola för årskurs 1-6. Rektorsområdet omfattar ca. 375 elever och 45 personal. Läs mer på www.soderkoping.se ARBETSUPPGIFTER Lärare 1-7 i sv/so. KVALIFIKATIONER Utbildad lärare i sv/so. Erfarenhet krävs.
Företag: Söderköpings kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Ort: Söderköping
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7 sv/so till Björkhaga rektorsområde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7 sv/so till Björkhaga rektorsområde

1:a Kock
Söderköpings Brunn söker nu 1:e Kock. Du skall ha vana att jobba med à la carte och större beställningar. Vi ser att du har 6 års arbetsvana.
Företag: SÖDERKÖPINGS BRUNN
Ort: Söderköping
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga 1:a Kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:a Kock

Servitör/servitris
Söderköpings Brunn söker nu servitris/servitör. Du har restaurangutbildning. 3 års vana att jobba med á la carteservering
Företag: SÖDERKÖPINGS BRUNN
Ort: Söderköping
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/servitris jobb, Servitör/servitris Söderköping, Servitör/servitris SÖDERKÖPINGS BRUNN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/servitris

Arbetshandledare inom Daglig verksamhet
Staden med rötter i tidig medeltid är idag en högst levande småstadsidyll med närhet till universitetsstaden Norrköping. Hälften av de 14 000 invånarna bor i staden, men vi har också en vidsträckt landsbygd och är en kustkommun med S:t Anna skärgård, både en sommardröm och ett åretruntboende. Hos oss finns ett liv rikt på upplevelser och möjligheter där värden som närhet, trygghet och omtanke präglar vårt sätt att vara. För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Söderköpings kommun. Läs mer på www.soderkoping.se ARBETSUPPGIFTER Som arbetshandledare på aktivitetshuset har du en stödjande roll i att utveckla arbetet utifrån varje brukares unika behov. Du handleder brukare och arbetar pedagogiskt för ökad delaktighet och självständighet. Inom enheten utvecklar du i samverkan med övrig personal metodik inom tydliggörande pedagogik. I arbetet ingår kontaktmannaskap, dokumentation samt att följa upp brukarens mål efter gällande krav. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har adekvat utbildning såsom aktivitetsledare, fritidspedagog/ledare eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Flera av våra brukare har svårigheter inom autismspektrum varför kunskaper inom området är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort B krävs.
Företag: Söderköpings kommun, Sektor LSS
Ort: Söderköping
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetshandledare inom Daglig verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetshandledare inom Daglig verksamhet

Butikschef - Jem & Fix Söderköping
Till vår butik i Söderköping. Butikschef Nu ska vi öppna en ny butik i Söderköping, är det dig vi söker? Vi vill att du som söker har ett stort intresse och en flerårig erfarenhet av "Gör det själv" samt kommersiellt butiksarbete i ledande befattning. Du ska ha ett genuint intresse för kunder, försäljning samt att leda och utveckla andra människor. Vidare är du en handlingskraftig person som ser till att saker blir gjorda,enligt överenskommen tidsplan. Du skall vara starkt målfokuserad samt ha viljan och ambitionen att alltid göra ditt bästa. Som butikschef ansvarar du för att stärka Jem & Fix position som Sveriges ledande byggmarknad, du rapporterar till regionchefen. Din uppgift är att säkerställa att butiken presenterar Jem & Fix sortiment på ett kommersiellt och inspirerande sätt,så att våra kunder alltid finner en välkomnande och trevlig butik. I rollen som butikschef har du bland annat ansvar för försäljning, resultat samt alla delar som rör personal och arbetsledning. Vi erbjuder en möjlighet att utvecklas inom ett expansivt företag med kunden i fokus. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Truckkort är meriterande men inget krav. jem & fix Att: Stefan Eliasson Marknadsvägen 10 246 42 Löddeköpinge eller: Sel@jemfix.com
Företag: KOMMANDITBOLAGET JEM & FIX
Ort: Söderköping
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef - Jem & Fix Söderköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef - Jem & Fix Söderköping

Enhetschef till Sektor vård och omsorg
Staden med rötter i tidig medeltid är idag en högst levande småstadsidyll med närhet till universitetsstaden Norrköping. Hälften av de 14 000 invånarna bor i staden, men vi har också en vidsträckt landsbygd och är en kustkommun med S:t Anna skärgård, både en sommardröm och ett åretruntboende. Hos oss finns ett liv rikt på upplevelser och möjligheter där värden som närhet, trygghet och omtanke präglar vårt sätt att vara. För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Söderköpings kommun. Läs mer på www.soderkoping.se ARBETSUPPGIFTER Sektor vård och omsorg står inför spännande utmaningar såsom en stor ökning av hemtjänst, teknikutveckling, övertagande av hemsjukvård och införande av LOV. För att kunna möte upp behovet behöver vi nu stärka upp vår ledningsgrupp inom vård och omsorg. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete som omfattar vård och omsorg enl SoL vilket innefattar flera olika målgrupper, exempelvis äldre personer och personer med psykisk ohälsa. Som enhetschef har du ansvar för personal, arbetsmiljö, kvalitetsuppföljning, verksamhetsutveckling och ekonomi inom dina verksamheter. Du ser dina medarbetares potential och motiverar och engagerar dem för att ge de bästa förutsättningarna att möta Söderköpingsbornas behov och önskemål. I tjänsten ingår att delta i äldreomsorgens ledningsgrupp och att tillsammans med sektorchef arbeta på ett långsiktigt och kreativt sätt för att uppnå nämndens mål för verksamheten. KVALIFIKATIONER - Du ska ha relevant högskoleutbildning, exempelvis sociala omsorgsprogrammet, socionomprogrammet eller annan likvärdig utbildning. - Du har erfarenhet av arbete som chef, gärna inom hemtjänsten och/eller med personer med psykisk ohälsa. - Du har goda ledaregenskaper och är van vid att fatta beslut. - Du förstår vikten av att tydliggöra mål och följa upp resultat. - Du har erfarenhet av såväl strategiskt som operativt arbete. - Du har god förmåga att samverka och tycker att samarbete är en förutsättning för goda resultat. - Du kommunicerar tydligt och har förmåga att tillvarata andras kompetenser och ideér. - Du har god kunskap om budgetarbete och ser det som en utmaning att använda våra resurser på ett effektivt och kreativt sätt. - Du är väl förtrogen med de lagar och riktlinjer som styr verksamheten. - Du har B-körkort.
Företag: Söderköpings kommun, Sektor Vård & Omsorg
Ort: Söderköping
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till Sektor vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till Sektor vård och omsorg

Distriktssköterska / Sjuksköterska
Staden med rötter i tidig medeltid är idag en högst levande småstadsidyll med närhet till universitetsstaden Norrköping. Hälften av de 14 000 invånarna bor i staden, men vi har också en vidsträckt landsbygd och är en kustkommun med S:t Anna skärgård, både en sommardröm och ett åretruntboende. Hos oss finns ett liv rikt på upplevelser och möjligheter där värden som närhet, trygghet och omtanke präglar vårt sätt att vara. För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Söderköpings kommun. Läs mer på www.soderkoping.se ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi dig, distriktssköterska/sjuksköterska som vill vara med i vår nya sektor och forma framtidens Hälso- och sjukvård i Söderköpings kommun. Arbetet sker i team med legitimerad Hälso- och sjukvårdspersonal. Det dagliga arbetet sker även i nära samarbete med omvårdnadspersonal och biståndshandläggare. Rollen innebär att du arbetar med sedvanliga distrikts- och sjuksköterskeuppgifter enligt de lagar och riktlinjer som styr verksamheten. Du blir en del i ett multiprofessionellt team där du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av hälso- och sjukvården för våra brukare/patienter. Du ansvarar också för delegering, handledning av omvårdnadspersonal samt samverkan med paramedicinare och läkare. Dokumentation sker enligt ICF- modellen i verksamhetssystemet Treserva. Vidare kommer du att arbeta aktivt i kvalitetsregistren Senior Alert, Palliativregistret och BPSD. Du kommer också att hantera läkemedel via ordinationsverktyget Pascal. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska. Du bör ha erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård. Du ska ha god datavana. Du ska kunna arbeta självständigt och fatta egna beslut och ha en god förmåga att samarbeta. Du ska vara lyhörd, flexibel och ha ett bra bemötande med brukare/patienter och kollegor. Samt ha förmåga att dela med dig av kunskap och information på ett pedagogiskt sätt. Körkort är ett krav
Företag: Söderköpings kommun, Socialförvaltningen
Ort: Söderköping
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska / Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska / Sjuksköterska

Sjukgymnast
Staden med rötter i tidig medeltid är idag en högst levande småstadsidyll med närhet till universitetsstaden Norrköping. Hälften av de 14 000 invånarna bor i staden, men vi har också en vidsträckt landsbygd och är en kustkommun med S:t Anna skärgård, både en sommardröm och ett åretruntboende. Hos oss finns ett liv rikt på upplevelser och möjligheter där värden som närhet, trygghet och omtanke präglar vårt sätt att vara. För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Söderköpings kommun. Läs mer på www.soderkoping.se ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi dig, sjukgymnast, som vill vara med i vår nya sektor och forma framtidens Hälso- och sjukvård i Söderköpings kommun. Arbetet sker i team med legitimerad Hälso- och sjukvårdspersonal. Det dagliga arbetet sker även i nära samarbete med omvårdnadspersonal och biståndshandläggare. Du kommer att arbeta inom kommunal hemsjukvård och rehabilitering i ordinärt och särskilt boende, vilket även omfattar LSS-boende. Arbetet innefattar ansvar för bedömning, rehabilitering, hjälpmedelsförskrivning samt handledning av anhöriga/omvårdnadspersonal inom verksamhetsområdet. Dokumentation sker enligt ICF- modellen i verksamhetssystemet Treserva. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast. Du bör ha erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård. Du ska ha god datavana. Du ska kunna arbeta självständigt och fatta egna beslut och ha en god förmåga att samarbeta. Du ska vara lyhörd, flexibel och ha ett bra bemötande med omsorgstagare och kollegor. Samt ha förmåga att dela med dig av kunskap och information på ett pedagogiskt sätt. Körkort är ett krav
Företag: Söderköpings kommun, Socialförvaltningen
Ort: Söderköping
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast jobb, Sjukgymnast Söderköping, Sjukgymnast Söderköpings kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast

Controller
Staden med rötter i tidig medeltid är idag en högst levande småstadsidyll med närhet till universitetsstaden Norrköping. Hälften av de 14 000 invånarna bor i staden, men vi har också en vidsträckt landsbygd och är en kustkommun med S:t Anna skärgård, både en sommardröm och ett åretruntboende. Hos oss finns ett liv rikt på upplevelser och möjligheter där värden som närhet, trygghet och omtanke präglar vårt sätt att vara. För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Söderköpings kommun. Läs mer på www.soderkoping.se ARBETSUPPGIFTER Vi utökar nu vårt controllerteam och söker dig som är utvecklingsinriktad med hög analytisk förmåga. Vi erbjuder dig en tjänst som innebär möjlighet att vara direkt involverad i det pågående utvecklingsarbetet inom ekonomifunktionen. Utvecklingen innebär bla genomlysning och uppdatering av processer och rutiner samt uppgradering av vårt affärssystem. I ekonomiteamet ingår totalt 8 medarbetare. Du kommer till en organisation som har en positiv framtidstro med en nyproduktion av bostäder, gynnsam befolkningsutveckling och flera större projekt i uppstart. I rollen ingår ansvar för controllerarbetet åt Tekniska förvaltningen. Där du stödjer verksamhetscheferna i analyser, bokslut, uppföljning, projektuppföljning samt budget och prognosarbete. Förutom att arbeta som controller stödjer du verksamheten i upphandlingsfrågor. Detta innebär dels att operativt vara delaktig i upphandlingar samt uppföljning och analys av kommunens samlade inköpsvolymer. KVALIFIKATIONER Du har en civilekonomutbildning eller motsvarande samt minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För dig är Excel ett viktigt arbetsverktyg och det är meriterande om du tidigare arbetat med Agresso. Det är även meriterande om du har erfarenhet av projekt- och investeringsuppföljning. Du är nyfiken på upphandlingsfrågor och vill utveckla dina kunskaper inom området. Som person är du en utvecklingsinriktad, prestigelös och kan kommunicera komplicerade saker på enkelt och förståligt sett. Du ser fördelar med att målstyra organisationer och vågar ta egna initiativ. Ordning och reda ser du som en självklarhet. Du är intresserad av siffror och är duktigt på att analysera och dra slutsatser.
Företag: Söderköpings kommun, Kommunstyrelseförvaltningen
Ort: Söderköping
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Controller jobb, Controller Söderköping, Controller Söderköpings kommun, Kommunstyrelseförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller

Söderköpings nya butiksdemonstratör sökes!
Är ditt favoritprogram Sveriges Mästerkock? Gillar du att prata om mat såväl som att äta mat? Har du någon gång tänkt tanken att "Halv åtta hos mig vill jag anmäla mig till"? Läser du hellre kokböcker än skönlitteratur? Söker du ett extra-jobb som gör dig glad? Svarar du Ja på någon av dessa frågor - då har vi tjänsten för dig! Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså dig som vill vara en del av vårt härliga team. För att passa tjänsten som inspirerande butiksdemonstratör så ska du älska mat och kunna förmedla detta till alla förbipasserande kunder. Du ska kunna inspirera kunderna till att testa recepten du gör genom att berätta och visa hur man tillagar dem. Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges. Du behöver absolut inte vara utbildad kock eller säljare utan det viktiga är att du kan inspirera andra. Oftast har du färdiga recept eller produkter att jobba utifrån men vissa dagar ska du själv hitta på ett recept utifrån de råvaror som butiken tillhandahåller. Har du erfarenhet av något av följande så skriv med det i din ansökan: - Matlagning - Försäljning - Exponering - Scenvana - Butiksdemonstrationer - Någon form av livsmedelsarbete Vanligaste arbetsdagarna är torsdag, fredag och/eller lördag. Arbetstiderna är 11-19 på vardagar & 10-15 på lördagar men andra dagar & tider kan förekomma. Är du redo för ett riktigt kul och annorlunda jobb? Tveka inte, utan sök nu direkt! Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: ost@caliptus.se. OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Märk din ansökan med "Matinspiratör Söderköping". Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Söderköping
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Söderköpings nya butiksdemonstratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söderköpings nya butiksdemonstratör sökes!

Pedagog till LSS
Staden med rötter i tidig medeltid är idag en högst levande småstadsidyll med närhet till universitetsstaden Norrköping. Hälften av de 14 000 invånarna bor i staden, men vi har också en vidsträckt landsbygd och är en kustkommun med S:t Anna skärgård, både en sommardröm och ett åretruntboende. Hos oss finns ett liv rikt på upplevelser och möjligheter där värden som närhet, trygghet och omtanke präglar vårt sätt att vara. För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Söderköpings kommun. Läs mer på www.soderkoping.se ARBETSUPPGIFTER Älgstigen är ett korttidsboende för barn och unga som har en funktionsnedsättning. Verksamheten finns till för dem som beviljats insats enligt LSS; Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Hit kommer främst barn och ungdomar med beslut om insatser som korttidstillsyn och korttidsvistelse; Älgstigens verksamhet verkställer även avlösarservice, ledsagarservice samt läger. Att arbeta hos oss innebär ett självständigt arbete nära barn, ungdomar och deras föräldrar, med fokus på barnets behov och beviljade insats. Uppdragen och insatserna är individuellt utformade, vilket även innebär arbete under kvällar, helger samt jour. Arbetet kräver förmåga att dokumentera i social journal. KVALIFIKATIONER Pedagogisk utbildning; gärna med inriktning mot barn och unga med funktionsnedsättning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, kunskap om verksamhetsfältet och din förmåga att samarbeta. Meriterande kvalifikationer är erfarenhet och spetskunskap om neuropsykiatrisk problematik. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt, deltar i verksamhetens vardagssituationer och bidrar med förändringsperspektiv genom att visa på olika tillvägagångssätt. Körkort erfordras.
Företag: Söderköpings kommun, Sektor LSS
Ort: Söderköping
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagog till LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagog till LSS

Säljare sökes i Söderköping med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Söderköping kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 28e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Söderköping
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Söderköping med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Söderköping med/utan erfarenhet

Sälj Premier League med Viasat i Söderköping
Viasat Field Sales jobbar med försäljning direkt till slutkund ute på fältet. Vi är idag 30 framgångsrika team runtom i Sverige som besöker privatpersoner boende i villa och radhus. All försäljning sker genom personliga möten och sker utöver hemförsäljning även på event, mässor och i butiker. Dina arbetsuppgifter kommer vara att sälja våra TV-upplevelser som nu även inkluderar Viaplay. Allt från Premier League till de senaste filmpremiärerna! Nu söker vi dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. DU KAN SÄLJA. OCH LYSSNA, LÄRA OCH LEVERERA. På Viasat jobbar vi hårt för att ha Sveriges bästa säljare. I början av din anställning hos oss får du genomgå en utbildning som bl.a. innehåller säljstrategi, retorik och produktkunskap. Den fullständiga utbildningen på Viasat Academy, består av totalt fem steg där du med tiden utvecklar hela din potential. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas! HAR DU VAD VI SÖKER? - Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team - Du brinner för att jobba med människor - Du drivs av en hög rörlig lön - Du har förväntningar på dig själv och är alltid mån om att leverera - Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning DEN BÖRJAR HÄR. DIN KARRIÄR. För att känna dig hemma på Viasat bör du trivas med utåtriktade människor, vara ansvarstagande och ha en vilja att lyckas. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 13-21. Om du känner dig träffad; skicka ansökan till hanna.blomberg@viasat.se med CV och personligt brev. Märk ansökan "Säljare Söderköping". Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Hanna Blomberg, rekryterare på Viasat, 08-562 025 43 eller 073-699 25 43. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television m.fl.
Företag: Viasat AB
Ort: Söderköping
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sälj Premier League med Viasat i Söderköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sälj Premier League med Viasat i Söderköping

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Söderköping.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Söderköpings kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 11 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Söderköping
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Söderköping. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Söderköping.

1 personlig assistent i Söderköping
LifeStyle Assistans är det privata kvalitetsalternativet för professionell personlig assistans. Vi anpassar assistansen helt individuellt till våra uppdragsgivare med funktionshinder. Den personliga assistansen som anordnas är trygg och säker. Med stor kompetens och brett kunnande tillgodoser vi personliga behov och önskemål. LifeStyle Assistans arbetar med en liten och effektiv administration för att istället fokusera hårt på kvalitén i assistansen. LifeStyle Assistans finns på flera orter i Sverige. Den som söker efter en livsstils anpassad personlig assistans väljer oss. Vi söker Dig som har de personliga kvalifikationerna för arbetet som personlig assistent. Du skall ha rätt inställning till arbetet och kunna fungera med empati och inlevelse i skilda situationer och miljöer. Du måste vara beredd att ta i även rent fysiskt men framför allt ha mycket fingertoppskänsla. Vi söker 1 person som är icke rökande kvinna som är intresserad av att arbeta nära människan. Tidigare arbete som personlig assistent är alltid en intressant merit men inget krav.
Företag: LifeStyle Assistans
Ort: Söderköping
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga 1 personlig assistent i Söderköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1 personlig assistent i Söderköping

Fritidspedagog till Mogata fritidshem
Staden med rötter i tidig medeltid är idag en högst levande småstadsidyll med närhet till universitetsstaden Norrköping. Hälften av de 14 000 invånarna bor i staden, men vi har också en vidsträckt landsbygd och är en kustkommun med S:t Anna skärgård, både en sommardröm och ett åretruntboende. Hos oss finns ett liv rikt på upplevelser och möjligheter där värden som närhet, trygghet och omtanke präglar vårt sätt att vara. För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Söderköpings kommun. Mogata skola är en liten F-6 skola med ca. 80 elever som ligger 10 km. utanför Söderköping. Vi arbetar aktivt med att skapa en trygg miljö där alla känner alla och där kunskap värderas högt. Läs mer på www.soderkoping.se ARBETSUPPGIFTER Vi söker en fritidspedagog till Mogata fritidshem under höstterminen 2013. Arbetstider: må-ons 12.30-16.30, torsdag 09.30-16.30, fredag 08.00-15.30. KVALIFIKATIONER För tjänsten lämplig utbildning.
Företag: Söderköpings kommun, Östra området
Ort: Söderköping
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Mogata fritidshem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Mogata fritidshem

Tandläkare sökes till Folktandvården Söderköping, Valdermarsvik
Folktandvården har som vision att vara den ledande aktören inom tandvården i länet samt det naturliga valet för östgötarna. Vi är en enhet inom Landstinget i Östergötland och har cirka 600 medarbetare. Vi finns på ett 20-tal orter i länet och har 40-talet kliniker. Folktandvården erbjuder Allmäntandvård, Sjukhustandvård och Specialisttandvård och en stor del av länets barn, ungdomar och vuxna väljer att få sin tandvård hos oss. Söderköping occ valdermarsvik ligger i ett av Östergötlands vackraste områden med närhet till hav och härliga skärgårdsmiljöer. Njuter du av natur, kultur och charmig småstadsidyll får du goda möjligheter att kombinera utvecklande arbete med berikande fritid. Arbetsbeskrivning Vi söker två tandläkare till vår allmäntandvårdskliniker i Söderköping och Valdemarsvik. På klinikerna finns idag sex tandläkare, tre tandhygienister och nio tandsköterskor. Klinikerna samarbetar och har gemensam klinikledning. Hos oss möter du ett varierat patientklientel där du får använda och utveckla din kompetens fullt ut tillsammans med erfarna tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Utifrån dina odontologiska intresseområden har vi möjlighet att skräddarsy just din utvecklingsplan i ett nära samarbete mellan allmäntandvård och specialisttandvård. Är du nyexaminerad tandläkare ingår du i vårt introduktionsprogram Entré  Utbildning och erfarenhet Förutom att du ska vara legitimerad tandläkare ska du ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.   Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid din personlighet och kliniska förmåga . Du har lätt för att samarbeta och lära känna nya människor . Du är också öppen för nya utmaningar och intresserad av att utveckla dig inom yrket. Goda kundkontakter bygger på att du alltid arbetar serviceinriktat och tar eget ansvar och egna initiativ. Anställning och information Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Tillsättning sker efter överenskommelse. Upplysningar om tjänsten lämnas av: Klinikchef Marie Claesson, 010-104 29 17 och kliniksamordnare Kerstin Johansson, 010-104 57 35. Facklig företrädare för TT är Kristina Hult telefon 010-103 89 72 Ansökan Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2013. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Landstinget i Östergötland
Företag: Landstinget i Östergötland
Ort: Söderköping
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare sökes till Folktandvården Söderköping, Valdermarsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare sökes till Folktandvården Söderköping, Valdermarsvik

Förskollärare till Skönberga förskola
Staden med rötter i tidig medeltid är idag en högst levande småstadsidyll med närhet till universitetsstaden Norrköping. Hälften av de 14 000 invånarna bor i staden, men vi har också en vidsträckt landsbygd och är en kustkommun med S:t Anna skärgård, både en sommardröm och ett åretruntboende. Hos oss finns ett liv rikt på upplevelser och möjligheter där värden som närhet, trygghet och omtanke präglar vårt sätt att vara. För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Söderköpings kommun. Läs med på www.soderkoping.se ARBETSUPPGIFTER Vi söker en förskollärare på 100%. Som förskollärare har du ett brinnande intresse för att arbeta med barn. Du är flexibel och lösningsinriktad. Du har en god samarbetsförmåga samt skapar trygghet och förtroende till såväl barn, föräldrar och kollegor. Du ska tillsammans med arbetslaget på förskolan ansvara för planering, genomförande och utvärdering av det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan. Till din personlighet är du positiv och ser alltid möjligheter. Att samarbeta med föräldrar och kollegor är en självklarhet för dig. I ditt ansvar ingår även dokumentation, planering och uppföljning av verksamheten. Utevistelse och miljötänk är en naturlig del av din vardag i arbetet med barn. Hos oss hittar du lärstunderna för barnen i leken med bl.a. språk, matematik och naturvetenskap. Du är naturligtvis väl insatt i den reviderade läroplanen och ser fram emot att implementera den i vardagens arbete. KVALIFIKATIONER Förskollärarexaman.
Företag: Söderköpings kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Ort: Söderköping
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Skönberga förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Skönberga förskola

Förskollärare till Engelns förskola
Staden med rötter i tidig medeltid är idag en högst levande småstadsidyll med närhet till universitetsstaden Norrköping. Hälften av de 14 000 invånarna bor i staden, men vi har också en vidsträckt landsbygd och är en kustkommun med S:t Anna skärgård, både en sommardröm och ett åretruntboende. Hos oss finns ett liv rikt på upplevelser och möjligheter där värden som närhet, trygghet och omtanke präglar vårt sätt att vara. För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Söderköpings kommun. Engelns förskola ligger i Söderköpings tätort med närhet till naturen. Läs mer på www.soderkoping.se ARBETSUPPGIFTER Vi söker en förskollärare på 80-100%. Som förskollärare har du ett brinnande intresse för att arbeta med barn, föräldrar och kollegor. Du ska tillsamans med arbetslaget på förskolan ansvara för planering, genomförande och utvärdering av det pedagogiska arbetet utifrån förskolans läroplan. Till din personlighet är du positiv och ser alltid möjligheter. Att samarbeta med föräldrar och kollegor är en självklarhet för dig. Utevistelse och miljötänk är en naturlig del av din vardag i arbetet med barn. Hos oss hittar du lärstunderna för barnen i leken med bland annat språk, matematik och naturvetenskap. Du är naturligtvis väl insatt i den reviderade läroplanen och ser fram emot att implementera den i vardagens arbete. KVALIFIKATIONER Förskollärareexamen
Företag: Söderköpings kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Ort: Söderköping
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Engelns förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Engelns förskola

23 årig tjej i Söderköping söker assistent
Jag bor i min egen lägenhet i Söderköping. Jag använder mig av assistans som mitt personliga hjälpmedel. Du som min personliga assistent hjälper att få mitt liv att fungera så bra som möjligt. På vardagarna går jag till min dagliga verksamhet. Något som jag tycker om och ofta gör är att åka till simhallen och bada. När jag är hemma så gillar jag att titta på film, favoriterna är Astrid Lindgren. Jag gillar också mycket att lyssna på musik och sång. Ibland när jag är hemma tycker jag också om att baka. Jag tycker också att det är mysigt att gå ut och fika på café. Nu när våren kommer så längtar jag mycket att komma ut och njuta av solen! När jag är utanför mitt hem och går så använder jag mig av rullstol. Du som min assistent följer mig på de utflykter och aktiviteter som jag gör, så din arbetsplats är där jag befinner mig. Du som söker behöver vara en person som kan vara lyhörd och lyssna in vad jag behöver. Ett stort tålamod är bra om du har för att kunna ge mig tid att göra saker i min egen takt. Du kommer att arbeta både i dubbelassistans, men även som ensam assistent till mig, så du behöver vara bra på att samarbeta såväl som att ta egna initiativ. Jag ser helst kvinnliga sökande. Personlig lämplighet avgörande. Välkommen med din ansökan! Sök tjänsten här: http://w1.jag.se/17652752
Företag: Brukarkooperativet JAG Serviceaktiebolag
Ort: Söderköping
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga 23 årig tjej i Söderköping söker assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 23 årig tjej i Söderköping söker assistent

Säljare sökes i Söderköping med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Söderköping kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Söderköping
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Söderköping med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Söderköping med/utan erfarenhet

2 st tjänster till Lärare SFI/Introduktionsprogrammet/Gymnasiet
Söderköping ligger vid E22 på östgötakusten nära de två universitetsstäderna Linköping och Norrköping. Söderköping är en attraktiv kommun med 14000 invånare där den medeltida stadskärnan, Göta Kanal och S:t Anna skärgård varje år lockar tiotusentals besökare. Söderköpings kommuns gymnasieskola, Nyströmska skolan, är ett modernt kunskapscentrum med ca 600 elever. Här finns arton gymnasiala utbildningsprogram SFI samt vuxenutbildning och Yrkeshögskola (YH)inom Turist och Vårdadministration. Som medarbetare hos oss ska du vara väl förtrogen med de värderingar som ligger till grund för vår verksamhet. Den kunskapssyn som läroplanen syftar till avspeglas i arbetssätt och attityder. Som medarbetare hos oss blir du också en marknadsförare för verksamheten. Välkommen med din ansökan till skolan med stort hjärta och grym kompetens. ARBETSUPPGIFTER Lärare i svenska för invandrare och/eller svenska som andraspråk för undervisning inom SFI, på gymnasieskolans introduktionprogram, på språkinroduktion och i gymnasiets nationella program. Uppdragen preciseras utifrån lärarlagets kompetens. KVALIFIKATIONER Behörighet : Svenska som andraspråk på gymnasie-, grundskole- och/eller SFI-nivå.
Företag: Söderköpings kommun, Nyströmska Skolan
Ort: Söderköping
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga 2 st tjänster till Lärare SFI/Introduktionsprogrammet/Gymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 st tjänster till Lärare SFI/Introduktionsprogrammet/Gymnasiet

Hotellreceptionist
Nu söker vi en hotellreceptionist till Söderköpingsbrunn. Krav: 3 års arbetserfarenhet eller liknande av receptionsyrket. Behärska svenska i skrift och tal Behärska engelska i skrift och tal Tyska eller något mera språk är meriterande En fördel är om du har jobbat i systemet Techotel Picasso, eller annat hotellbokningsprogram, samt har datorvana. Jobbet i vår reception är omväxlande allt från att ta emot bokningar, checka in och ut gäster till att sköta kaffebuffé. Som receptionist hos oss kommer du även att jobba med saker som att uppdatera hemsida, öppna och stänga rum på våra bokningskanaler samt hos våra samarbetspartner. Men även se till att våra konferensrum är snygga inför och efter konferenser.
Företag: SÖDERKÖPINGS BRUNN
Ort: Söderköping
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist jobb, Hotellreceptionist Söderköping, Hotellreceptionist SÖDERKÖPINGS BRUNN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist

Pedagog Sektor LSS
Staden med rötter i tidig medeltid är idag en högst levande småstadsidyll med närhet till universitetsstaden Norrköping. Hälften av de 14 000 invånarna bor i staden, men vi har också en vidsträckt landsbygd och är en kustkommun med S:t Anna skärgård, både en sommardröm och ett åretruntboende. Hos oss finns ett liv rikt på upplevelser och möjligheter där värden som närhet, trygghet och omtanke präglar vårt sätt att vara. För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Söderköpings kommun. Läs mer på www.soderkoping.se ARBETSUPPGIFTER Älgstigen är ett korttidsboende för barn och unga som har en funktionsnedsättning. Verksamheten finns till för dem som beviljats insats enligt LSS; Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Hit kommer främst barn och ungdomar med beslut om insatser som korttidstillsyn och korttidsvistelse; Älgstigens verksamhet verkställer även avlösarservice, ledsagarservice samt läger. Att arbeta hos oss innebär ett självständigt arbete nära barn, ungdomar och deras föräldrar, med fokus på barnets behov och beviljade insats. Uppdragen och insatserna är individuellt utformade, vilket även innebär arbete under kvällar, helger samt jour. Arbetet kräver förmåga att dokumentera i social journal. KVALIFIKATIONER Pedagogisk utbildning; gärna med inriktning mot barn och unga med funktionsnedsättning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, kunskap om verksamhetsfältet och din förmåga att samarbeta. Meriterande kvalifikationer är erfarenhet och spetskunskap om neuropsykiatrisk problematik. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt, deltar i verksamhetens vardagssituationer och bidrar med förändringsperspektiv genom att visa på olika tillvägagångssätt
Företag: Söderköpings kommun, LSS Barn- och ungdom
Ort: Söderköping
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagog Sektor LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagog Sektor LSS

Sälj Champions League med Viasat i Söderköping
Viasat Field Sales jobbar med försäljning direkt till slutkund ute på fältet. Vi är idag 30 framgångsrika team runtom i Sverige som besöker privatpersoner boende i villa och radhus. All försäljning sker genom personliga möten och sker utöver hemförsäljning även på event, mässor och i butiker. Dina arbetsuppgifter kommer vara att sälja våra TV-upplevelser som nu även inkluderar Viaplay. Allt från Champions League till de senaste filmpremiärerna! Nu söker vi dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. DU KAN SÄLJA. OCH LYSSNA, LÄRA OCH LEVERERA. På Viasat jobbar vi hårt för att ha Sveriges bästa säljare. I början av din anställning hos oss får du genomgå en utbildning som bl.a. innehåller säljstrategi, retorik och produktkunskap. Den fullständiga utbildningen på Viasat Academy, består av totalt fem steg där du med tiden utvecklar hela din potential. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas! HAR DU VAD VI SÖKER? - Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team - Du brinner för att jobba med människor - Du drivs av en hög rörlig lön - Du har förväntningar på dig själv och är alltid mån om att leverera - Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning DEN BÖRJAR HÄR. DIN KARRIÄR. För att känna dig hemma på Viasat bör du trivas med utåtriktade människor, vara ansvarstagande och ha en vilja att lyckas. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 13-21. Om du känner dig träffad; skicka ansökan till hanna.blomberg@viasat.se med CV och personligt brev. Märk ansökan "Säljare Söderköping". Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Hanna Blomberg, rekryterare på Viasat, 08-562 025 43 eller 073-699 25 43. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television m.fl.
Företag: Viasat AB
Ort: Söderköping
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Sälj Champions League med Viasat i Söderköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sälj Champions League med Viasat i Söderköping

Tolk / tolkar sökes för alla språk i Söderköping
Workcare.se söker nu omgående tolk / tolkar och översättare av alla språk för kunds räkning. Tjänsterna kommer att tillsättas omgående samt löpande. Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Arbetspassen kommer att ske på uppdrag och du kommer att vara timanställd efter överenskommelse. Heltidstjänst finns för rätt person. Du skall vara lojal och ärlig och komma ihåg att det är sekretess i alla uppdrag och under inga omständigheter sprida kundens personuppgifter eller information vidare till annan part. Du kan komma att tolka och översätta i olika sammanhang. Det kan exempelvis ske under möten, telefon eller i text. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Söderköping. Arbetsgivaren kommer att göra en bedömning av dina språkkunskaper och därefter finns möjlighet till anställning. Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0046 samt vilka språk du talar. Du ansöker om jobbet via http://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Söderköping
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Tolk / tolkar sökes för alla språk i Söderköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tolk / tolkar sökes för alla språk i Söderköping

Bemanningsenheten söker timvikarier till skolan
Staden med rötter i tidig medeltid är idag en högst levande småstadsidyll med närhet till universitetsstaden Norrköping. Hälften av de 14 000 invånarna bor i staden, men vi har också en vidsträckt landsbygd och är en kustkommun med S:t Anna skärgård, både en sommardröm och ett åretruntboende. Hos oss finns ett liv rikt på upplevelser och möjligheter där värden som närhet, trygghet och omtanke präglar vårt sätt att vara. För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Söderköpings kommun. Läs mer på www.soderkoping.se ARBETSUPPGIFTER Bemanningsenheten ansvarar för rekrytering och tillsättning av korttidsvikarier inom skola, barnomsorg, särskilt boende, hemtjänst, LSS-boende, personlig assistans, kost m.m. Som vikarier kan du därför finnas tillgänglig för flera av våra verksamheter utifrån utbildning och intresse. Vi behöver utöka antalet timvikarier i första hand inom skolan till årskurserna F-9. Sedvanliga arbetsuppgifter inom dessa verksamheter. KVALIFIKATIONER Du har lärarutbildning eller håller på att utbilda dig till lärare inom någon/några av ovanstående stadier. Du kanske funderar på att utbilda dig till lärare - då har du chansen att prova på en tid. Personlig lämplighet är viktigare än erfarenhet.
Företag: Söderköpings kommun
Ort: Söderköping
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Bemanningsenheten söker timvikarier till skolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bemanningsenheten söker timvikarier till skolan

Biståndshandläggare SoL
Staden med rötter i tidig medeltid är idag en högst levande småstadsidyll med närhet till universitetsstaden Norrköping. Hälften av de 14 000 invånarna bor i staden, men vi har också en vidsträckt landsbygd och är en kustkommun med S:t Anna skärgård, både en sommardröm och ett åretruntboende. Hos oss finns ett liv rikt på upplevelser och möjligheter där värden som närhet, trygghet och omtanke präglar vårt sätt att vara. För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Söderköpings kommun. Läs mer på www.soderkoping.se ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter är att utreda, bedöma och fatta beslut om insatser enligt socialtjänstlagen för äldre personer och personer med funktionsnedsättning samt följa upp och ompröva beviljade insatser. Du ingår i en arbetsgrupp på tre biståndshandläggare och rapporterar direkt till sektorchefen. Ett nära samarbete med utförarna av verksamheten är också av stor vikt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning inom socionomprogrammet med inriktning mot äldre och funktionsnedsatta, sociala omsorgsprogrammet eller annan utbildning som prövas likvärdig. Erfarenhet av myndighetsutövning, vård och omsorg samt av arbete i datasystemen Treserva och Meddix är meriterande. I dina arbetsuppgifter ingår också boendeplacering, både permanent och för korttid. Körkort är ett krav. Det är viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt i bemötande av den enskilde, närstående, samarbetspartners och kollegor. Förmåga att uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt krävs och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi förväntar oss av dig att du är positiv, kreativ och lösningsfokuserad. Du bör kunna arbeta självständigt, vara initiativrik och ha förmåga att skapa tillit.
Företag: Söderköpings kommun, Socialförvaltningen
Ort: Söderköping
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndshandläggare SoL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndshandläggare SoL


Sök lediga jobb Söderköping

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se