Södersjukhuset AB jobb - lediga jobb

Södersjukhuset AB jobb Södersjukhuset AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Södersjukhuset AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Södersjukhuset AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Vi söker en operationssjuksköterska- Stockholm

 2. Vi söker en Sjuksköterska- Stockholm

 3. Ögonsjuksköterska/Sjuksköterska- Stockholm

 4. Sjuksköterska- Stockholm

 5. Medicinsk sekreterare- Stockholm

 6. Barnsjuksköterskor- Stockholm

 7. Barnsjuksköterska med inriktning neurologi- Stockholm

 8. Sjuksköterskor- Stockholm

 9. Uroterapeut- Stockholm

 10. Barnsjuksköterskor- Stockholm

 11. Nattsjuksköterskor- Stockholm

 12. Sjuksköterska- Stockholm

 13. Undersköterska/steriltekniker- Stockholm

 14. Sjuksköterska- Stockholm

 15. Södersjukhuset söker fler sjuksköterskor- Stockholm

 16. Sjuksköterska- Stockholm

 17. Chefssekreterare med intresse för kommunikation- Stockholm

 18. Sjuksköterska sökes- Stockholm

 19. Medicinsk sekreterare- Stockholm

 20. Sjuksköterska Medicinmottagningen med placering- Stockholm

 21. Sjuksköterskor- Stockholm

 22. IVA-sjuksköterska- Stockholm

 23. MIVA/HIA på Södersjukhuset söker undersköterskor- Stockholm

 24. Två akutläkarchefer sökes- Stockholm

 25. Undersköterska- Stockholm

 26. Chefsjuksköterska sökes- Stockholm

 27. Medicinska nattsekreterare sökes- Stockholm

 28. Medicinska sekreterare dagtid sökes- Stockholm

 29. Sjuksköterskor- Stockholm

 30. Södersjukhuset söker en SJUKGYMNAST- Stockholm

 31. Erfarna sjuksköterskor- Stockholm

 32. Sjuksköterska/handledare- Stockholm

 33. Specialpedagog- Stockholm

 34. Anestesisjuksköterska- Stockholm

 35. Lungmedicinare (LUS)- Stockholm

 36. Chefbibliotekarie- Stockholm

 37. Barnsjuksköterska- Stockholm

 38. HIA och Intermediären söker sjuksköterska- Stockholm

 39. Sjuksköterska- Stockholm

 40. Barnsjuksköterska- Nacka


Mer beskrivning

Vi söker en operationssjuksköterska
VO-Handkirurgi Handkirurgiska kliniken på Södersjukhuset är enda specialistklinik inom Stockholms läns landsting och har även utomlänsansvar för Sörmland och Gotland. Kliniken har nästan 70 medarbetare, varav 16 specialistläkare. Vi har två egna operationsavdelningar där vi har totalt 5 operationssalar. Verksamheten omfattar all typ av handkirurgi för barn och vuxna (några exempel på högspecialiserad handkirurgi är rekonstruktioner efter svåra handskador inkl nerv- och senskador, plexusskador samt operation av barn med missbildningar eller cerebral pares.) Som regionklinik har vi även ett stort undervisningsansvar och bedriver forskning inom flera områden. Kliniken är inne i en dynamisk utvecklingsperiod med ett brett förankrat förbättringsarbete i verksamheten och fokus på att stärka profilen som högspecialiserad klinik. Vi har ett högt arbetstempo, men god sammanhållning bland medarbetarna. Arbetsuppgifter: Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete på Handkirurgens Operationsavdelning som är i en spännande utvecklingsfas. Kvalifikationer: Vi söker dig som är operationssjuksköterska. Du har några års erfarenhet av operationssjukvård. Personliga egenskaper: Som person är du positiv, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet. Dina värderingar stämmer överens med våra – du ser varje dag hur ditt arbete bidrar till att patienterna känner sig välkomna till oss på Södersjukhuset. Övrig information: Nu är det sommar och semesterperioder. Har du frågor om tjänsten så kontakta oss i början av augusti då vi är åter i tjänst. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en operationssjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en operationssjuksköterska

Vi söker en Sjuksköterska
Urologiska avdelningen, Södersjukhuset Vill du bli en av oss? En av våra trogna sjuksköterskor ska sluta. Vi söker nu en efterträdare. Avdelning 65 är en specialistavdelning inom urologi där vi vårdar patienter som kommer in akut eller för planerad operation. Vi har en hög produktivitet med en medelvårdtid under tre dygn. Antal vårdplatser är 23 måndag – fredag och vi drar ner till 15 vårdplatser fredag eftermiddag till måndag morgon. Vi arbetar aktivt med vårdkvalitet och patientsäkerhetsfrågor. Vi värnar om en god arbetsmiljö och har individuell arbetstid enligt Poängmodell. Gratis friskvårdskort med tillgång till styrketräningslokal och gruppaktiviteter finns. Nu söker vi dig som har intresse av att utveckla vård och omvårdnad tillsammans med oss. Vi erbjuder dig ett självständigt, lärorikt och utvecklande arbete. Arbetsuppgifter: Planera, leda, övervaka och aktivt utföra omvårdnadsåtgärder. Ansvara för omvårdnadsdokumentation, läkemedelshantering och medicinteknisk utrustning. Svara för att hygien- och säkerhetsföreskrifter efterföljs samt medverka till utveckling av vår avdelning. Kvalifikationer: Du är legitimerad sjuksköterska. Urologisk erfarenhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Personliga egenskaper: Vi söker dig som vill vara med och utveckla avdelningen framåt. Du som söker är positiv och ser möjligheter. Dina värderingar stämmer överens med våra – du ser varje dag hur ditt arbete bidrar till att patienterna känner sig välkomna till oss på Södersjukhuset! Du som har några års erfarenhet i sjuksköterskerollen och vill driva projekt har stor möjlighet att kunna göra det hos oss. Övrig information: Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.sodersjukhuset.se. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Nu är det sommar och semesterperioder. Har du frågor om tjänsten så kontakta oss i början av augusti då vi är åter i tjänst. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en Sjuksköterska

Ögonsjuksköterska/Sjuksköterska
Ögonmottagningen Är du Ögonsjuksköterska alt sjuksköterska med stort intresse för ögonsjukvård är Du välkommen att söka till oss. Ögonmottagningen är en öppenvårdsmottagning med jourverksamhet dagtid. Vi tar emot ca 26000 besök om året och vi är 34 medarbetare. Journal och bokningssystem är datoriserade. Arbetsuppgifter: Du erbjuds ett omväxlande arbete med bl.a. synfält, fotoscreening, fluoresceinangiografi, OCT, förberedelser till olika läkarundersökningar. Polikliniska operationer utgör en stor verksamhet på kliniken. Erfarenhet från operation är meriterande. Kvalifikationer: Vi söker dig som är ögonsjuksköterska eller allmän sjuksköterska med ett stort intresse för ögonsjukvård/operation. Personliga egenskaper: Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. På Södersjukhuset arbetar vi efter vård värdegrund; För patienten - med patienten. Dina värderingar stämmer överens med våra – du ser varje dag hur ditt arbete bidrar till att patienterna känner sig välkomna till oss på Södersjukhuset. Övrig information: Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ögonsjuksköterska/Sjuksköterska jobb, Ögonsjuksköterska/Sjuksköterska Stockholm, Ögonsjuksköterska/Sjuksköterska Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ögonsjuksköterska/Sjuksköterska

Sjuksköterska
Akutvårdsavdelning (AVA), Södersjukhuset Ta möjligheten att arbeta som sjuksköterska på AVA! Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete som sjuksköterska på en akutvårdsavdelning som karaktäriseras av korta vårdtider (1-3 dygn). Avdelningen vårdar patienter med många olika medicinska och kirurgiska diagnoser vilket ger dig ett varierande arbete med höga krav på flexibilitet och egna initiativ. Arbetsuppgifter: Patienterna som vårdas på AVA har ofta oklara diagnoser vilket kräver fortlöpande observationer, noggrann övervakning samt hög omvårdnadskvalitet. Arbetet är mycket självständigt och kräver förutom goda medicinska kunskaper även god organisationsförmåga, samarbetsförmåga och intensivt omhändertagande. Du samarbetar kring patienter med olika yrkeskategorier utifrån målsättningen att ge en god och säker vård. Vi arbetar utifrån omvårdnadsfilosofin patientnärmre vård (PNV). Vi erbjuder en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm med bra kommunikationer. Vi har möjlighet till friskvård i fräscha träningslokaler. Avdelningen har individuellt schema som är kopplat till lönen (SÖS-modellen inriktning poänglön). Södersjukhuset har visionen att vara ”hela livets sjukhus”. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Våra kompetenta och engagerade medarbetare ser till att vi lyckas att leva upp till våra ledord: att sätta patienten först, ha respekt för individen, undvika slöseri och ta samhällsansvar. Vill du bli en av oss? Kvalifikationer: - Legitimerad sjuksköterska, gärna med 2 års erfarenhet av akutsjukvård. Personliga egenskaper: • Du har en stark vilja att vara delaktig i utvecklandet av avdelningen • Du är lugn och strukturerad samt har förmågan att prioritera och fatta snabba beslut • Du har en god förmåga att kunna stötta patienter och anhöriga i svåra situationer • Du förenar självständigt arbete med god förmåga att samarbeta • Du är positiv och ser möjligheter Övrig information: Intervjuer och anställning kan komma att ske fortlöpande. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Stockholm, Sjuksköterska Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Medicinsk sekreterare
Handkirurgiska mottagningen, Södersjukhuset Södersjukhuset – ett akutsjukhus mitt i Stockholm, är hela livets sjukhus. Med hög kompetens och bra samarbete strävar vi efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten och se till att leva upp till våra ledord: ”för patienten - med patienten”. Vi är en specialistklinik med stort upptagningsområde och regionspecialitet och alla handens sjukdomar behandlas här, både stora och små patienter. Arbetsuppgifter: Som medicinsk sekreterare består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av journalskrivning, intyg, remisser, brev, diagnosregistrering, postsortering samt kassa och receptionsarbete. Vi dokumenterar i journalsystemet Take Care. Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du som söker har god datorvana samt goda kunskaper i svenska, engelska och medicinsk terminologi. Goda kunskaper i diagnosregistrering är meriterande. Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och glädje. Vi söker dig som är flexibel med förmåga att hitta lösningar. Dina värderingar stämmer överens med våra - du ser varje dag hur ditt arbete bidrar till att patienterna känner sig välkomna till oss på Södersjukhuset. Övrig information: Ansök via vår hemsida www.sodersjukhuset.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare

Barnsjuksköterskor
Akutvårdssektionen, Sachsska- barn och ungdomssjh Är du barnsjuksköterska eller sjuksköterska med lång erfarenhet av barnsjukvård är du välkommen att söka till oss på akutvårdssektionen. Arbetsuppgifter: Vi tar emot barn och ungdomar upp till 18 år, vilket gör att du träffar både små och stora barn. På vår arbetsplats händer det mycket under dygnets alla timmar och du får ett varierande jobb. Akutvårdssektionen består av en medicinsk akutmottagning och en intagningsavdelning. Du kommer att få rotera mellan akut och intag, vilket är stimulerande och omväxlande. Vi är enbart sjuksköterskor som jobbar här. Du kommer att få en individuellt anpassad introduktion. Välkommen till akutvårdssektionens positiva gäng som har en stark teamanda och ett varmt arbetsklimat. Du kommer att få många glada kollegor! Vi arbetar i SÖS-modellen vilket betyder att vi har ett individuellt schemaläggningssystem med poäng. På Sachsska barn- och ungdomssjukhuset har vi ett prestigefritt samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Vi satsar på friskvård för vår personal och Södersjukhuset har egna träningslokaler. Vi finns centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana. Obs! Om du har frågor om tjänsten under perioden 15 juli till och med 11 augusti, kontakta: Vårdenhetschef Bo Norberg, 08-616 47 78. Kvalifikationer: Barnsjuksköterska eller sjuksköterska med lång erfarenhet av barnsjukvård. Personliga egenskaper: Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Barnsjuksköterskor jobb, Barnsjuksköterskor Stockholm, Barnsjuksköterskor Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnsjuksköterskor

Barnsjuksköterska med inriktning neurologi
Sachsska barn- och ungdomssjukhuset På vår neurologmottagning får du ett stimulerade och omväxlande arbete på dagtid. Arbetsuppgifter: Barnmottagningen tar emot barn och ungdomar mellan 0 och 18 år. Du kommer att arbeta med patienter med neurologiska sjukdomar, habilitering och med specifik inriktning på epilepsi. Vi är en liten arbetsgrupp med stor teamkänsla. Hos oss kan du få en bra fördjupning inom ett stort intressant område och möjlighet till utbildning och utveckling. På Sachsska barn- och ungdomssjukhuset har vi ett prestigefritt samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Vi satsar mycket på friskvård för vår personal och Södersjukhuset har egna träningslokaler. Vi finns centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom. Tidigare erfarenhet inom neurologi/epilepsi är meriterande. Personliga egenskaper: Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Barnsjuksköterska med inriktning neurologi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnsjuksköterska med inriktning neurologi

Sjuksköterskor
våra ortopediska akutvårdsavdelningar Södersjukhuset – ett akutsjukhus mitt i Stockholm, är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. På Södersjukhuset bedrivs även en omfattande klinisk forskning och utbildning. Verksamhetsområde Ortopedi består av 3 akutvårdsavdelningar, en elektiv vårdavdelning, en ortopedmottagning och vår ortopedoperationsavdelning. Vi arbetar aktivt med att ständigt öka vårdkvaliteten och med patientsäkerhetsfrågor samt att kontinuerligt förbättra våra arbetsuppgifter och vara nytänkande. Detta ger hög vårdkvalitet och en bra arbetsmiljö. Vi söker nu sjuksköterskor till dagen och natten som har intresse för att utveckla vård och omvårdnad på avdelningarna tillsammans med övriga medarbetare. Förutom intressanta arbetsuppgifter kan vi erbjuda förmåner som till exempel fri friskvård och personalbostad. Arbetsuppgifter: Du kommer delta i det dagliga vårdarbetet på avdelningen. Hos oss får du möjlighet att nyttja kunskaper inom många olika vårdområden och jobba tillsammans i tvärprofessionella team. Arbetsuppgifterna är varierade och tempot högt samtidigt som du ges möjlighet att påverka och själv utvecklas. Vi ser gärna att vår personal tar del av fortbildningar och nätverksgrupper. Kvalifikationer: Leg. sjuksköterska med några års erfarenhet och gärna erfarenhet av ortopedi. Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är en kreativ person och vill bidra till klinikens utveckling genom egna initiativ och egen erfarenhet. Dina värderingar stämmer överens med våra – du ser varje dag hur ditt arbete och bemötande bidrar till att patienterna känner sig välkomna till oss på Södersjukhuset. Övrig information: Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor jobb, Sjuksköterskor Stockholm, Sjuksköterskor Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor

Uroterapeut
Sachsska barn- och ungdomssjukhuset Ett spännande arbete med utvecklingsmöjligheter för dig som är uroterapeut och intresserad av att arbeta med barn och ungdomar. Du kommer att arbeta på uroterapimottagningen som hör till vår Öppenvårdssektion. Arbetsuppgifter: Uroterapimottagningen tillhör nefroenheten inom öppenvårdssektionen. På uroterapin arbetar två uroterapeuter med utredning och behandling av barn och ungdomar, 0-18 år med blåsrubbningar och andra uro- och nefrologiska bekymmer. Vi arbetar med patienten och dess familj i centrum och har ett nära samarbete med bland annat BUP och lekterapin samt övriga medarbetare på nefroenheten. I arbetet ingår alla förekommande arbeten på en mottagning, till exempel remisshantering, tidsbokning och telefonrådgivninig. På Sachsska barn- och ungdomssjukhuset har vi ett varmt och prestigefritt samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Vi satsar mycket på friskvård för vår personal och Södersjukhuset har egna träningslokaler. Vi finns centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana. Obs! För frågor om tjänsten: Under vecka 26 till och med vecka 29 kan ni vända er till Anne-Marie Bohman-Chronqvist med eventuella frågor och från vecka 30 vänder ni er till Carina Wendbladh. Kvalifikationer: Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn och ungdom och uroterapiutbildning. Alternativt är du legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn och ungdom och med erfarenhet av liknande arbete samt att du är intresserad av att utbilda dig till uroterapeut. Personliga egenskaper: Du är intresserad av barn- och ungdomssjukvård. Du är ansvarstagande och bra på att samarbeta likväl som att arbeta självständigt. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Uroterapeut jobb, Uroterapeut Stockholm, Uroterapeut Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uroterapeut

Barnsjuksköterskor
Akutvårdsavd. 64, Sachsska barn- och ungdomssjh Nu öppnar vi en ny akutvårdsavdelning och här får du ett roligt och varierande arbete i barnsjukvården. Arbetsuppgifter: Sachsska barn- och ungdomssjukhusets verksamhet har vuxit och vi öppnar nu en ny akutvårdsavdelning. Nu behöver vi bli fler medarbetare eftersom vi utökar antalet vårdplatser. Vi tar emot barn och ungdomar upp till 18 år, vilket gör att du träffar både små och stora barn. På vår arbetsplats händer det mycket under dygnets alla timmar och du får ett varierande jobb. Akutvårdssektionen består av en medicinsk akutmottagning med drygt 25 000 sökande per år samt vår nya akutvårdsavdelning 64 med 15 vårdplatser. Avdelningen beräknas vara klar i början av 2014. Vården kommer att inriktas på akut sjuka barn med kortare vårdbehov, i första hand infektionspatienter. Avdelningen har övervakningsplatser och vi kan ge CPAP-behandling. Välkommen till akutvårdssektionens positiva gäng som har en stark teamanda och ett varmt arbetsklimat. Du kommer att få många glada kollegor! Vi arbetar i SÖS-modellen vilket betyder att vi har ett individuellt schemaläggningssystem med poäng. På Sachsska barn- och ungdomssjukhuset har vi ett prestigefritt samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Vi satsar på friskvård för vår personal och Södersjukhuset har egna träningslokaler. Vi finns centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana. Obs! Om du har frågor om tjänsten under perioden 15 juli till och med 11 augusti, kontakta: Vårdenhetschef Bo Norberg, 08-616 47 78. Kvalifikationer: Barnsjuksköterska eller sjuksköterska med lång erfarenhet av barnsjukvård. Personliga egenskaper: Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Barnsjuksköterskor jobb, Barnsjuksköterskor Stockholm, Barnsjuksköterskor Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnsjuksköterskor

Nattsjuksköterskor
ortopeden Södersjukhuset – ett akutsjukhus mitt i Stockholm, är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. På Södersjukhuset bedrivs även en omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten och se till att leva upp till våra ledord: ”för patienten - med patienten”. Verksamhetsområde Ortopedi består av tre akutvårdsavdelningar samt en elektiv vårdavdelning, en ortopedmottagning och vår ortopedoperationsavdelning. Vi arbetar aktivt med att ständigt öka vårdkvaliteten, patientsäkerhetsfrågor samt att förbättra våra arbetsuppgifter och vara nytänkande. Detta ger hög vårdkvalitet och en bra arbetsmiljö. Vi uppmuntrar till kompetensutveckling såsom bl.a. magisterexamen. Akutvårdsavdelningarna 34 och 64 söker nu nattsjuksköterskor som har intresse för att utveckla vård och omvårdnad på avdelningen tillsammans med medarbetare och chef. Avd 34 har inriktning trauma och avd 64 har inriktning rygg och övre extremitet. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.sodersjukhuset.se Vi erbjuder dig introduktion formad efter dina behov och även möjlighet till friskvård i fräscha träningslokaler. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan. Arbetsuppgifter: Som sjuksköterska på natten hos oss arbetar du tillsammans med en sjuksköterska och en undersköterska. Arbetsuppgifterna består mest av pre- och postoperativ vård i samband med en akut operation. Som nattsjuksköterska arbetar du 14 nätter på sex veckor. Vi ser gärna att vår nattpersonal tar del av fortbildningar och nätverksgrupper. Kvalifikationer: Leg. sjuksköterska med några års erfarenhet och gärna erfarenhet av ortopedi. Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är en kreativ person och vill bidra till klinikens utveckling genom egna initiativ och egen erfarenhet. Dina värderingar stämmer överens med våra – du ser varje dag hur ditt arbete bidrar till att patienterna känner sig välkomna till oss på Södersjukhuset. Övrig information: Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Nattsjuksköterskor jobb, Nattsjuksköterskor Stockholm, Nattsjuksköterskor Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattsjuksköterskor

Sjuksköterska
Lungmedicin, Södersjukhuset Södersjukhuset har visionen att vara ”hela livets sjukhus”. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Våra kompetenta och engagerade medarbetare ser till att vi lyckas att leva upp till Södersjukhusets ledord: ”med patienten, för patienten” Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter: Avdelning 33 är en lungmedicinsk vårdavdelning som tillhör verksamhets-området Internmedicin. Patienter som vårdas på avdelningen har grav KOL, empyem och pneumothorax m m. Som sjuksköterska är du ansvarig för patientens omvårdnad samt att utföra och följa upp medicinska ordinationer och behandlingar. Utöver omvårdnadsarbetet innefattar även sjuksköterskans arbetsuppgifter en hel del medicintekniska moment då många av våra patienter vårdas med non invasiv ventilatorbehandling (NIV) som följs upp med arteriell blodprovstagning. Många av patienterna som vårdas på avd 33 är också i behov av olika former av dränagebehandlingar. Du samarbetar kring patienter med olika yrkeskategorier utifrån målsättningen att ge en god och säker vård. Vi arbetar utifrån omvårdnadsfilosofin patient-närmre vård (PNV). Avdelningen har 24 vårdplatser och man arbetar i par; sjuksköterska och undersköterska och ibland två sjuksköterskor tillsammans. Vi erbjuder en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm med bra kommunikationer. Gratis friskvårdskort med tillgång till styrketräningslokal och gruppaktiviteter finns. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av lungsjukvård. Personliga egenskaper: • Intresserad av människor med svåra lungsjukdomar samt ha en god förmåga att kunna stötta patienter och anhöriga i svåra situationer. • Vill vara med och utveckla vård och omvårdnad tillsammans med oss. • Du är positiv och ser möjligheter. • Du förenar självständigt arbete med god förmåga att samarbeta. • Lugn och strukturerad samt ha förmågan att prioritera och fatta snabba beslut. Övrig information: Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde 2 september eller enligt överrenskommelse. Vi arbetar aktivt inom internmedicin med sjuksköterskans kompetensutveckling med både interna och externa utbildningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Stockholm, Sjuksköterska Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Undersköterska/steriltekniker
SterilCentrum Tillträde 1 september 2013 eller enligt överenskommelse Arbetsuppgifter: SterilCentrum på Södersjukhuset är en stor serviceenhet med verksamheter som sterilgodshantering och materialförsörjning till operationsavdelningar med olika specialiteter. Vi levererar steriliserade instrument även till andra kunder utanför Södersjukhuset. SterilCentrum har ett 30-tal medarbetare; undersköterskor, vaktmästare och sjuksköterskor. Kvalifikationer: Vi söker dig som har längre arbetslivserfarenhet som undersköterska/steriltekniker inom akutsjukvård, gärna med erfarenhet av verksamhet inom sterilgodshantering eller operation. Personliga egenskaper: En viktig egenskap som eftersöks är en serviceminded attityd samt kvaliteter som gör att du kan fungera väl i grupp, ha bra samarbetsförmåga och arbeta noggrannt. Övrig information: 37 timmars arbetsvecka, individuell schemaläggning med flextid. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska/steriltekniker jobb, Undersköterska/steriltekniker Stockholm, Undersköterska/steriltekniker Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska/steriltekniker

Sjuksköterska
Sachsska barn- och ungdomssjukhuset Vi på neontalvårdssektionen söker dig som är sjuksköterska och som har intresse av att arbeta med små sjuka barn och deras föräldrar. Arbetsuppgifter: På neonatalvårdssektionen vårdas för tidigt födda barn och nyfödda sjuka barn. Omvårdnaden inbegriper allt från högteknologisk intensivvård till att stödja och uppmuntra amning inför hemgång. Föräldrarna deltar i omvårdnaden av sitt barn under hela vårdtiden som kan variera från några timmar till flera månader. En av dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att få dem att känna sig delaktiga och trygga under vistelsen hos oss. Neonatalvårdssektionen har 30 vårdplatser jämt fördelade på avd 61 och avd 71. Totalt arbetar cirka 100 personer inom sektionen. Vi satsar på kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling med hjälp av internutbildningar, studiekvällar och simuleringsövningar. Din inskolning anpassas utifrån dina tidigare erfarenheter. Till din hjälp finns både handledare och utbildningsledare som tillsammans med dig ansvarar för att det blir en lyckad introduktion i ditt nya arbete. På Sachsska barn- och ungdomssjukhuset har vi ett prestigefritt samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Vi satsar på friskvård för vår personal och Södersjukhuset har egna träningslokaler. Vi finns centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana. OBS! Skicka in din ansökan så fort som möjligt. Intervjuer kommer att påbörjas innan sista ansökningsdag. Kvalifikationer: Du ska vara legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av barnsjukvård. Personliga egenskaper: Du bör vara en person med vilja att engagera dig och utveckla både dig själv och vår verksamhet. Du ska se fördelar med att arbeta tvärprofessionellt och tycka att teamarbete är stimulerande och viktigt. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Stockholm, Sjuksköterska Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Södersjukhuset söker fler sjuksköterskor
Akutmottagningen Välkommen till oss som medarbetare att, med hjälp av sjukhusets värdegrund "med patienten, för patienten" och genom ett gemensamt synsätt, arbeta värdeskapande! Vi vill ge patienterna ett vänligt bemötande och respekterar deras integritet. Vi visar också respekt för våra arbetskamrater genom att alltid göra vår del av arbetet så bra och riktigt som möjligt. Vi har infört teamarbete där de olika vårdprofessionernas kompetenser kan komplettera och lära av varandra. Under det gångna året har vi deltagit i det nationella SKL-projektet "Akut förbättring" och tagit de första stegen för att skapa en lärande organisation och en säkrare, smidigare och mer trivsam akutmottagning. Vi har under våren implementerat ett nytt arbetssätt med förstärkt patientfokus och tidig läkarbedömning. Nu tar vi ett samlat grepp för att fortsätta utveckla och förbättra arbetsmiljön genom att erbjuda olika schemamodeller. Dessa är exempelvis utglesad helgtjänstgöring, fast nattschema och individuella scheman med tidsvärdering. För att kunna genomföra denna schemaförändring behöver vi anställa fler sjuksköterskor. Hör av dig om du är nyfiken och vill ha mer information! Arbetsuppgifter: Planera, leda, övervaka och aktivt utföra omvårdnadsåtgärder. Ansvara för omvårdnadsdokumentation, läkemedelshantering och medicinteknisk utrustning. Kvalifikationer: Leg sjuksköterska med minst ett års erfarenhet av sjukvård, meriterande är magisterutbildning i akutsjukvård. Personliga egenskaper: Vara en lagspelare, förmåga att hantera stress och tidvis hög arbetsbelastning med förmåga att ge ett gott bemötande till patienter och närstående i korta möten. Vara serviceinriktad med en positiv attityd samt intresse för och en vilja att kontinuerligt utveckla och förbättra verksamheten. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Södersjukhuset söker fler sjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Södersjukhuset söker fler sjuksköterskor

Sjuksköterska
Endokrinolog och Diabetesavdelning Avd 32 är en internmedicinsk vårdavdelning med endokrinologi och diabetes som specialitet. Vi arbetar efter den senaste medicinska och pedagogiska forskningsrönen för att kunna erbjuda patienter med diabetes en god omvårdnad. Södersjukhuset är ett akutsjukhus och har visionen att vara "hela livets sjukhus". För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära personliga patientkontakten. Våra ledord är: att sätta patienten först, ha respekt för individen, undvika slöseri och ta samhällsansvar. Vill du bli en av oss? Arbetsuppgifter: På avdelningen vårdar vi främst patienter med nyupptäckt diabetes, både typ 1- och typ 2-diabetes. Endokrinologiska sjukdomar och andra internmedicinska sjukdomar förekommer också. Svängande blodsocker, ketoacidos och senkomplikationer som ögonsjukdomar, njursjukdomar och åderförkalkning är vanligt förekommande bland våra patienter. Även patienter med fotsår vårdas här och i arbetet runt dessa samarbetar vi med ortopedkirurgiska kliniken. Inläggning av patienter sker dygnet runt. De flesta av våra patienter kommer från akutmottagningen men det händer att vi även tar över patienter från andra avdelningar. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska gärna med 2 års erfarenhet men även nyutexaminerade sjuksköterskor är välkomna att söka. Personliga egenskaper: -Du är positiv och ser möjligheter -Du har god förmåga att stötta patienter och anhöriga -Du är intresserad av att bidra med kunskap och entusiasm -Du förenar självständigt arbete med god förmåga att samarbeta -Du är intresserad av förändrings- och förbättringsarbete Övrig information: Vi värnar om en god arbetsmiljö och har individuell arbetstid enligt Poängmodell. Gratis friskvårdskort med tillgång till styrketräningslokal och gruppaktiviteter finns. Intervjuer sker fortlöpande. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Stockholm, Sjuksköterska Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Chefssekreterare med intresse för kommunikation
verksamhetsområde internmedicin Verksamhetsområde Internmedicin, med cirka 550 medarbetare, söker en verksamhetschefssekreterare med stort intresse för kommunikation, administrativt arbete och utveckling, ett strukturerat arbetssätt och viljan att hjälpa till där det behövs. Är du den som vill vara spindeln i nätet, både vad gäller information och administration? Då är detta kanske nästa jobb för dig! Södersjukhuset – ett akutsjukhus mitt i Stockholm, är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. På Södersjukhuset bedrivs även en omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten och se till att leva upp till våra ledord: ”för patienten - med patienten”. Arbetsuppgifter: Rollen som chefssekreterare innebär en delad tjänst där du halva din tid arbetar med administrativt stöd och service till verksamhetschefen. I uppdraget ingår även att organisera möten, skicka kallelser, föra protokoll och att bistå med viss personalrapportering, fakturering samt att hjälpa till med att skriva journaler när det finns tid och möjlighet. Den andra halvan av tjänsten består i att du fungerar som verksamhetsområdets kommunikatör. Du ansvarar för att informera och kommunicera ut viktig information och nyheter inom verksamhetsområdet, skapar presentationsmaterial och står för marknadsföringen av klinikens projekt. Du skriver texter till intranätet och ser till att viktiga frågor, från lednings- och samverkansgrupp kommuniceras på ett snyggt, lättfattligt och engagerande sätt till samtliga medarbetare inom Internmedicin. Som chefssekreterare ingår du i klinikens stab som är direkt underställd verksamhetschefen och du kommer att ha ett nära samarbete med stabsgruppen och våra linjechefer. Du ska vara en naturlig kontaktperson internt för linjechefer och medarbetare och externt för den som vill komma i kontakt med verksamhetschefen/ linjechefer. Arbetet förutsätter hög grad av tillgänglighet och servicekänsla samt att i förekommande fall arbeta i ett högt tempo. Kvalifikationer: • Utbildning som läkarsekreterare/medicinsk sekreterare eller motsvarande som bedöms likvärdig. • Erfarenhet av kvalificerade administrativa arbetsuppgifter. • Dokumenterat mycket god förmåga att utrycka dig i tal och skrift, med stort intresse för att skriva. • Erfarenhet av att skapa presentationer, informera och kommunicera på olika nivåer och genom olika kanaler • Goda kunskaper engelska. • Goda kunskaper i Microsoft Office Arbete på akutsjukhus, erfarenhet av ”TakeCare” och utbildning inom kommunikation är meriterande. Personliga egenskaper: • Du har lätt för att samarbeta med människor inom olika yrkesområden och på olika nivåer i en organisation. • Du trivs med att ha många externa och interna kontakter. • Ditt arbetssätt är strukturerat och proaktivt, du ligger steget före och planering är en av dina styrkor. • Som person är du flexibel och prestigelös och är beredd att hjälpa till där det behövs. • Du har ett brinnande intresse för kommunikation och det skrivna ordet och tycker att det är roligt och utvecklande att skriva. • Du trivs med självständigt arbete och är van att ha helhetsansvar som innebär at ta initiativ och hitta lösningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga genskaper. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Chefssekreterare med intresse för kommunikation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chefssekreterare med intresse för kommunikation

Sjuksköterska sökes
Infektionsavdelningen Har du ett stort intesse för Infektion? – välkommen att söka till oss! Infektion/Venhälsan består av avdelning 66 med 23 platser samt mottagningen Venhälsan. Vi söker nu en sjuksköterska med placering på avdelningen. Arbetsuppgifter: Avdelning 66 är en akut vårdavdelning. Ofta förekommande diagnoser är pneumoni, sepsis och infektioner från mage, tarm och sår. En stor del av sjuksköterskans arbete utgörs av administrering av läkemedel och antibiotikahantering, basal omvårdnad, övervakning av vitala funktioner och arbete med hygienrutiner. Du kommer att arbeta i team tillsammans med undersköterska och läkare. Vi är väldigt engagerade i vår verksamhet med studenter och har ett pågående utvecklingsarbete. Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård - gärna inom infektionssjukvård. Personliga egenskaper: Vi söker dig som gillar förändringsarbete och som vill utveckla dig själv och verksamheten. Dina värderingar stämmer överens med våra – du ser varje dag hur ditt arbete bidrar till att patienterna känner sig välkomna till oss på Södersjukhuset! Övrig information: Ansök via vår hemsida www.sodersjukhuset.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska sökes

Medicinsk sekreterare
Akutvårdssektionen, Sachsska barn- och ungdomssjh Hos oss får du ett omväxlande och roligt arbete med patientkontakter i händelsernas centrum. Arbetsuppgifter: Vill du jobba på vår akutmottagning? Tycker du om att vara med där det händer? Ser du fördelar med att arbeta helger och kvällar ibland och istället vara ledig någon vardag? Tycker du om att både skriva och ha stor patientkontakt? Då kan du vara den vi söker! Du ska tycka om att arbeta i team men också kunna fungera självständigt och ta eget ansvar. Du ska vara utbildad medicinsk sekreterare/läkarsekreterare och gärna ha några års erfarenhet av yrket. Det är en fördel om du också har vårdbakgrund. Barnakuten är en trevlig arbetsplats med god stämning och vi är ett glatt gäng med läkarsekreterare. På Sachsska barn- och ungdomssjukhuset har vi ett prestigefritt samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Vi satsar på friskvård för vår personal och Södersjukhuset har egna träningslokaler. Vi finns centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana. Obs! Under vecka 32 svarar Monica Husén, enhetsledare vid sekreterargruppen/akutmottagningen på frågor om tjänsten. Du når henne på telefon 08-616 40 66. Från och med vecka 33 kontaktar du i stället Elisabeth Andersson, chef administrativ service. Kvalifikationer: Du ska vara utbildad medicinsk sekreterare/läkarsekreterare och ha några års erfarenhet av yrket. Det är en fördel om du också har vårdbakgrund. Personliga egenskaper: Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare

Sjuksköterska Medicinmottagningen med placering
främst neurolog/strokemottagning Vår neurologmottagning på Södersjukhuset bedriver verksamhet inom neurologi och stroke. Vi söker en kompetent och engagerad medarbetare som vill arbeta i team i en utvecklande och utbildande organisation. Neurologmottagningen ingår i Medicinmottagningen där vi har öppenvård och dagvård inom alla medicinska specialiteter. Arbetsuppgifter: Nu söker vi en sjuksköterska med inriktning mot neurologi och stroke och som kan bidra till att våra patienter får ett professionellt bemötande och gott omhändertagande vid sitt besök. Om du uppskattar gott samarbete i team, trivsam arbetsmiljö och ett varierat arbetstempo så kommer du att trivas hos oss. Vi arbetar efter de senaste medicinska och pedagogiska forskningsrönen för att kunna erbjuda patienter en god omvårdnad. Dina uppgifter blir att ta hand om patienter efter läkarbesök, utföra provtagningar, ge behandlingar, ha telefonrådgivning samt övrigt förekommande arbetsuppgifter på en mottagning. Då vi strävar efter en bred kompetens på medicinmottagningen så kommer du få lära dig ett område till förutom neurologi och stroke. Kvalifikationer: -Legitimerad sjuksköterska -Erfarenhet av arbete inom neurologi och stroke är meriterande -Minst fyra års erfarenhet som sjuksköterska Personliga egenskaper: -Intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete -Lugn, stabil och har förmågan att prioritera och fatta snabba beslut -Intresserad av människor och ser det som en utmaning att vara ett stöd för patienter och anhöriga i svåra situationer -Du förenar självständigt arbete med god förmåga att samarbeta Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Medicinmottagningen med placering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Medicinmottagningen med placering

Sjuksköterskor
våra ortopediska akutvårdsavdelningar Södersjukhuset – ett akutsjukhus mitt i Stockholm, är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. På Södersjukhuset bedrivs även en omfattande klinisk forskning och utbildning. Verksamhetsområde Ortopedi består av 3 akutvårdsavdelningar, en elektiv vårdavdelning, en ortopedmottagning och vår ortopedoperationsavdelning. Vi arbetar aktivt med att ständigt öka vårdkvaliteten och med patientsäkerhetsfrågor samt att kontinuerligt förbättra våra arbetsuppgifter och vara nytänkande. Detta ger hög vårdkvalitet och en bra arbetsmiljö. Vi söker nu sjuksköterskor till dagen och natten som har intresse för att utveckla vård och omvårdnad på avdelningarna tillsammans med övriga medarbetare. Förutom intressanta arbetsuppgifter kan vi erbjuda förmåner som till exempel fri friskvård och personalbostad. Arbetsuppgifter: Du kommer delta i det dagliga vårdarbetet på avdelningen. Hos oss får du möjlighet att nyttja kunskaper inom många olika vårdområden och jobba tillsammans i tvärprofessionella team. Arbetsuppgifterna är varierade och tempot högt samtidigt som du ges möjlighet att påverka och själv utvecklas. Vi ser gärna att vår personal tar del av fortbildningar och nätverksgrupper. Kvalifikationer: Leg. sjuksköterska med några års erfarenhet och gärna erfarenhet av ortopedi. Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är en kreativ person och vill bidra till klinikens utveckling genom egna initiativ och egen erfarenhet. Dina värderingar stämmer överens med våra – du ser varje dag hur ditt arbete och bemötande bidrar till att patienterna känner sig välkomna till oss på Södersjukhuset. Övrig information: Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor jobb, Sjuksköterskor Stockholm, Sjuksköterskor Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor

IVA-sjuksköterska
MIVA/HIA Södersjukhuset – ett akutsjukhus mitt i Stockholm, är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. På Södersjukhuset bedrivs även en omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten och se till att leva upp till våra ledord: ”för patienten - med patienten”. MIVA/HIA bedriver medicinsk intensivvård, intermediärvård och är även en av Sveriges största hjärtintensivvårdavdelningar. Båda enheterna MIVA/HIA har en toppmodern utrustning och specialistutbildad personal, allt för att kunna ta hand om patienterna på bästa sätt. Arbetsuppgifter: Vi bedriver en professionell medicinsk intensivvård och hjärtintensivvård tjugofyra timmar om dygnet, vilket kräver kvalificerad personal dygnet runt. Vi kan erbjuda dig att arbeta på en avdelning, som är ”två avdelningar i en”, MIVA och HIA. Det innebär att vi på MIVA vårdar patienter med livshotande cirkulatoriska och respiratoriska sjukdomar, t.ex. hjärtstopp med hypotermibehandling, kardiogen chock, infektioner såsom sepsis och svåra pneumonier, KOL, neurologiska sjukdomar och svåra intoxikationer. Många patienter behöver ventilatorbehandling, andra behandlingsmetoder är exempelvis prismadialys, impella och aortaballongpump. På HIA vårdas framför allt patienter med hjärtinfarkt, hjärtsvikt och hjärtrytmsrubbningar. Södersjukhuset har Sveriges största HIA. Detta innebär ett stort antal patienter med akuta koronara syndrom. Vi har en mycket väl fungerande vårdkedja med PCI-lab och pacemakeroperation knutet till avdelningen. Som sjuksköterska har du möjlighet att rotera mellan MIVA och HIA, vilket innebär ett mycket stimulerande och lärorikt arbete. Här finns goda kompetens- och utvecklingsmöjligheter, vi har regelbundna medarbetarsamtal med individuella utvecklingsplaner. Vi erbjuder: • Inskolning med erfarna kollegor som stöd • Individuell arbetstid med poänglön • En mycket trevlig arbetsplats • Arbete i team med hög kompetens, i en högteknologisk miljö Kvalifikationer: Sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Personliga egenskaper: - Mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga - Positiv i ditt förhållningssätt, engagerad och lyhörd - God förmåga att arbeta i team, förenat med självständigt arbete - Strukurerad och kunna prioritera Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga IVA-sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IVA-sjuksköterska

MIVA/HIA på Södersjukhuset söker undersköterskor
vo Kardiologi Södersjukhuset - ett akutsjukhus mitt i Stockholm, är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. På Södersjukhuset bedrivs även en omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personlig patientkontakten och se till att leva upp till våra ledord: "för patienten - med patienten". MIVA/HIA bedriver medicinsk intensivvård, intermediärvård och är en av Sveriges största hjärtintensivvårdavdelningar. Enheterna har toppmoderna utrustningar och specialistutbildad personal, allt för att kunna ta hand om patienterna på bästa sätt. Arbetsuppgifter: Som undersköterska erbjuder vi dig ett stimulerande och utvecklande arbete som innebär att tillsammans med ansvarig sjuksköterska sköta omvårdnaden av svårt sjuka patienter. Kvalifikationer: Du har undersköterskeutbildning. Stor vikt läggs på erfarenhet av IVA vård. Personliga egenskaper: - Du har god arbetsförmåga - Du har ett genuint människointresse - Du har gott omdöme - Du har initativförmåga - Du är empatisk Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga MIVA/HIA på Södersjukhuset söker undersköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MIVA/HIA på Södersjukhuset söker undersköterskor

Två akutläkarchefer sökes
Södersjukhuset, verksamhetsområde Akut Södersjukhusets vuxenakut, som med 110 000 patienter år 2012, är Stockholms läns landstings största, ska vässa sin akuta profil. Landstinget har beslutat om ett vidgat uppdrag och vi behöver förstärka akutens kompetens. Därför söker vi chefer för att strukturera och förtydliga denna satsning. Dessutom har Södersjukhuset under året valt att implementera flödesorienterat arbetssätt vilket också anammats i akutens förbättringsarbete och kräver förstärkt ledarskap. Akutläkarverksamheten har alltsedan starten år 2000 varit under utveckling: - sedan hösten 2010 har akutläkarna processansvar för ortopedi och kirurgi samt "Se och Behandla" där patienter med mindre allvarliga tillstånd handläggs. Se och Behandla ryms sedan maj 2012 i större och nya lokaler för att ta emot fler patienter i förbättrad arbetsmiljö. - akutläkarna handlägger majoriteten av samtliga larm samt deltar i handläggning av patienter med kardiologiska och internmedicinska tillstånd. - akutläkarna ansvarar sedan maj 2012 för "Observationsenheten" som vårdar patienter med max 24-timmars vårdbehov. Arbetsuppgifter: Akutläkarverksamheten har idag ca 70 läkare, varav 20 ST-läkare med basblock i akutsjukvård där ca 2/3 av utbildningen sker på akuten. Utbildningen är upplagd i enlighet med riktlinjer från svenska specialitetsföreningen för akutsjukvård (SWESEM) och i internationell jämförelse. Vi har också specialister i akutsjukvård samt specialistläkare under tilläggspecialisering i akutsjukvård. Som akutläkarchef har du budget- och personalansvar och håller i medarbetar- och lönesamtal. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen. Därmed deltar du i planering, ledning och utveckling av såväl akutläkarverksamheten som hela akuten och verksamhetsområdet. Kvalifikationer: Du ska vara specialistläkare med intresse för utveckling, utbildning och ledarskap. Erfarenhet och/eller formell kompetens i att leda och administrera är meriterande. ST-läkare i akutsjukvård med färdig basspecialitet är meriterande. Personliga egenskaper: Du vill driva processer, planera och utveckla verksamheten. Du får gärna tänka visionärt och vara lösningsorienterad. Du gillar utmaningar, är strukturerad och vill uppnå resultat i samarbete med andra. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Två akutläkarchefer sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två akutläkarchefer sökes

Undersköterska
Intensivvårdsavdelning IVA Verksamhetsområde Anestesi och intensivvård Arbetsuppgifter: IVA erbjuder intensivvård av hög kvalitet till samtliga verksamhetsområden inom Södersjukhuset. De största avnämnarklinikerna är verksamhetsområdena kirurgi och ortopedi, därnest gynekologi med kvinnosjukvård och förlossning. Vi vårdar även barn. Avdelningen har 6 intensivvårdsplatser, 4 intermediärvårdplatser och uppvakning/postoperativ verksamhet med 20 platser. Inom avdelningen pågår ett aktivt kvalitets- och utvecklingsarbete. I internutbildningen ingår bl a schemalagda studiedagar och körkortsutbildning för medicinteknisk utrustning. Vår avdelning har satsat mycket tid och resurser på kvalité och utveckling både inom patientvården och arbetsmiljön och vi har stort fokus på vår värdegrund. Kvalifikationer: Du måste vara utbildad undersköterska med inriktning mot akutsjukvård och du bör helst ha erfarenhet som intensivvårdsundersköterska eller erfarenhet som undersköterska inom akutsjukvård. Personliga egenskaper: Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska jobb, Undersköterska Stockholm, Undersköterska Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska

Chefsjuksköterska sökes
akutmottagningen, Södersjukhuset Södersjukhusets vuxenakut, som med 110 000 patienter år 2012, är Stockholms läns landstings största, ska vässa sin akuta profil. Landstinget har beslutat om ett vidgat uppdrag och vi behöver förstärka akutens kompetens. Dessutom har Södersjukhuset under året valt att implementera flödesorienterat arbetssätt vilket också anammats i akutens förbättringsarbete och kräver förstärkt ledarskap. Vi söker nu en chefsjuksköterska som vill vara med att strukturera och förtydliga denna satsning tillsammans med kollegor och övriga yrkeskategorier såsom akutläkare, omvårdnadspersonal, medicinska sekreterare och patienttransportörer. Arbetsuppgifter: Akutmottagningen har delat ledarskap med fem jämställda chefsjuksköterskor direkt underställda verksamhetschefen. Tjänsten innebär gemensamt ansvar för drift, ekonomi, utveckling av personal och verksamhet. Kvalifikationer: Vi söker dig som är leg sjuksköterska med yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har chefserfarenhet med personal- och ekonomiansvar. LOUG eller annan ledarskapsutbildning är meriterande. Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i den här rollen tror vi att du är en god ledare som genom dina medarbetare når uppsatta mål. Du stimuleras av samarbete och räds inte svåra utmaningar. Förmåga att tänka visionärt parat med praktisk administrativ förmåga är egenskaper som vi värdesätter. På verksamhetsområdet arbetar vi efter gemensamt framtagna värdeord såsom flexibilitet, respekt, ansvar, positiv attityd och teamarbete. Likaså präglas vårt arbete av SÖS-värdegrund För Patienten - Med Patienten. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Chefsjuksköterska sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chefsjuksköterska sökes

Medicinska nattsekreterare sökes
Södersjukhuset Verksamhetsområdet akut vid Södersjukhuset består av akutmottagning, observationsenhet, arbetsterapi- och sjukgymnastavdelning, psykiatriskt konsultteam samt sekretariat. Sekretariatet är en egen enhet som bemannas av medicinska sekreterare med ansvar för dokumentationshantering samt sjukhusets telefonväxel nattetid. Verksamheten bedrivs dygnet runt. Service, kvalitet och SÖS värdegrund är väsentliga principer i en verksamhet med hög belastning och tidskritiska moment. Södersjukhuset är ett rökfritt sjukhus. Arbetsuppgifter: Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete som kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer att ha nära samarbete med övriga medicinska sekreterare inom sekretariatet. Arbetsuppgifterna består av journalskrivning i datajournalsystemet TakeCare (digital diktering), DRG-registrering, utskrift av brev och intyg samt sjukhusets telefonväxel. Sjukhuset erbjuder flera förmåner, där fri friskvård är en av dem. Sjukhuset har eget gym, gruppträning och organiserade friluftsaktiviteter. Kvalifikationer: Utbildad medicinsk sekreterare med några års erfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi är ett krav. Erfarenhet av TakeCare är meriterande liksom kunskaper i DRG-registrering/ULP-fakturering och Office-paketet. Arbetsbelastningen är hög och det är därför väsentligt att hålla en hög produktionstakt. Personliga egenskaper: Du har god samarbetsförmåga och kan organisera samt prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har förmåga att hantera stress och har en väl utvecklad förmåga att arbeta självständigt. Du är öppen för utveckling i arbetet och tycker om att ge god service. Du har därutöver en positiv grundinställning och har förmåga att se möjligheter i förändringsprocesser. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinska nattsekreterare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinska nattsekreterare sökes

Medicinska sekreterare dagtid sökes
Södersjukhuset Verksamhetsområdet akut vid Södersjukhuset består av akutmottagning, observationsenhet, arbetsterapi- och sjukgymnastavdelning, psykiatriskt konsultteam samt sekretariat. Sekretariatet är en egen enhet som bemannas av medicinska sekreterare med ansvar för dokumentationshantering samt sjukhusets telefonväxel nattetid. Verksamheten bedrivs dygnet runt. Service, kvalitet och SÖS värdegrund är väsentliga principer i en verksamhet med hög belastning och tidskritiska moment. Södersjukhuset är ett rökfritt sjukhus. Arbetsuppgifter: Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete som kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer att ha nära samarbete med övriga medicinska sekreterare inom sekretariatet. Arbetsuppgifterna består av journalskrivning i datajournalsystemet TakeCare (digital diktering), DRG-registrering, utskrift av brev och intyg, journalgallring samt telefonservice. Sjukhuset erbjuder flera förmåner, där fri friskvård är en av dem. Sjukhuset har eget gym, gruppträning och organiserade friluftsaktiviteter. Kvalifikationer: Utbildad medicinsk sekreterare, gärna med erfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi är ett krav. Erfarenhet av TakeCare är meriterande liksom kunskaper i DRG-registrering/ULP-fakturering och Office-paketet. Arbetsbelastningen är tidvis hög och det är därför väsentligt att hålla en hög produktionstakt. Personliga egenskaper: Du är öppen för utveckling i arbetet, tycker om att ge god service, är flexibel och har förmåga att hantera stress samt är van vid självständigt arbete. Du har god samarbetsförmåga och kan organisera samt prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har därutöver en positiv grundinställning och har förmåga att se möjligheter i förändringsprocesser. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinska sekreterare dagtid sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinska sekreterare dagtid sökes

Sjuksköterskor
våra kirurgavdelningar Några av våra sjuksköterskor har blivit antagna till vidareutbildningar och kommer att vara tjänstlediga för studier. Vi behöver därför rekrytera ny personal till våra avdelningar. Arbetsuppgifter: Verksamhetsområde kirurgi består av fyra vårdavdelningar med olika inriktning, mottagning, operation och bröstsektionen. Avd 36 är en akut och allmänkirurgisk avdelning med mycket snabb genomströmning av patienter och korta vårdtider. Gall-och bukväggskirurgi. Avdelningen har 26 vårdplatser. Arbetstidsmodell på denna avdelning är poängmodellen, vilket innebär att man arbetar tre-skift Avd 56 vårdar patienter med sjukdomar i övre mag-och tarmkanalen, ex magsäck, gallblåsa eller bukspottkörtel. Planerade operationer är i huvudsak galloperationer, endoskopiska undersökningar och Gastric by pass. Avdelningen har 26 vårdplatser. Arbetstidsmodell på denna avdelning är poängmodellen, vilket innebär att man arbetar tre-skift. Avd 57 har inriktning kärl-och allmänkirurgi samt bröstcancerpatienter. Verksamheten kännetecknas av hög produktion och aktivt utvecklingsarbete. Avdelningen har 26 vårdplatser. Individuellt schema dag, ej natt. Avd 67 har inriktning på kolorektal cancer, inflammatoriska sjukdomar, divertikel sjukdomar och proktologi. Individuellt schema dag, ej natt. Avdelningen har 23 vårdplatser. Utöver sin speciella inriktning gör man det mesta inom det allmänkirurgiska området. Vi strävar efter att öka samarbetet mellan olika enheter inom verksamhetsområdet, dels i kompetenshöjande syfte men också för ökad flexibilitet. Kvalifikationer: Sjuksköterska med svensk leg. Gärna erfarenhet av akutsjukvård. Personliga egenskaper: Vi söker dig som är initiativtagande, flexibel, ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Är du nyutbildad erbjuder vi en ordentlig inskolning. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor jobb, Sjuksköterskor Stockholm, Sjuksköterskor Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor

Södersjukhuset söker en SJUKGYMNAST
Arbetsterapi- och sjukgymnastavdelningen (ASA) Enheten, som tillhör verksamhetsområde Akut, har drygt 45 medarbetare och är organiserad i två sektioner, med ca 20 medarbetare i varje sektion. Medarbetarna arbetar mot i stort sett alla verksamhetsområden på sjukhuset och bedriver också öppenvård. Enheten arbetar aktivt med evidensarbeten sedan flera år. Enheten tar emot studenter varje termin, såväl arbetsterapeut- som sjukgymnaststudenter. Arbetsuppgifter: Kvalifikationer: Du är legitimerad sjukgymnast, gärna med magisterexamen. Du har flerårig arbetslivserfarenhet från kliniskt arbete inom akutsjukvård och/eller öppenvård. Erfarenhet av ortopedi är meriterande. Du är förutom patientarbetet genuint intresserad av utvecklingsfrågor. Personliga egenskaper: Du är en aktiv person som vill vara med att utveckla och förbättra verksamheten. Andra egenskaper som vi värdesätter är lyhördhet och samarbetsförmåga. Självklart delar du vår värdegrund "För patienten - med patienten" som skall finnas med i allt det vi gör. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Södersjukhuset söker en SJUKGYMNAST jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Södersjukhuset söker en SJUKGYMNAST

Erfarna sjuksköterskor
Resursteamet på Södersjukhuset Södersjukhuset – ett akutsjukhus mitt i Stockholm, är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och ett bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. Resursteamet är Södersjukhusets egen enhet för korttidsbemanning. Vårt team behöver nu fler erfarna sjuksköterskor. Arbetsuppgifter: Vi söker driftiga och flexiibla medarbetare som gillar den omväxling som det innebär att arbeta på många olika verksamheter inom Södersjukhuset. Detta ger dig möjlighet att lära känna olika specialiteter på en och samma arbetsplats och därmed kan du utveckla din profession som sjuksköterska. Vi gör en individuell introduktionsplan utifrån din specifika erfarenhet. Vi har individuell schemaläggning. Kvalifikationer: Leg sjuksköterskor med ett par års erfarenhet av akutsjukvård. Personliga egenskaper: Du måste gilla variation. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna sjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna sjuksköterskor

Sjuksköterska/handledare
Klinisk utbildningsavdelning (KUA) Södersjukhuset Södersjukhuset – ett akutsjukhus mitt i Stockholm, är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. På Södersjukhuset bedrivs även en omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten och se till att leva upp till våra ledord: ”för patienten - med patienten”. Samverkan mellan olika utbildningsprogram under grundutbildningen i hälso- och sjukvård ses som en förutsättning för ökad patientsäkerhet. På KUA erbjuds studenterna under två veckor att arbeta i Interprofessionella team. Studenterna kommer från arbetsterapeut-, läkar-, sjukgymnast- och sjuksköterskeprogrammet. Genom att studenterna arbetar tillsammans i team har de möjlighet att samlas runt gemensamma värderingar, gemensamt kunnande och gemensamma färdigheter. Studentens professionella kunnande fördjupas i samspelet med övriga professioner. Under terminerna arbetar du som handledare och sjuksköterska för studenterna där emellan arbetar du som sjuksköterska. Avdelningen har nio ortopediska akut och elektiva vårdplatser. Arbetsuppgifter: Du har omvårdnadsansvar för patienterna, yrkesspecifik handledning av sjuksköterskestudenter och teamhandledning för hela studentteamet. KUA har en lärande miljö som innebär öppenhet, ansvar och utveckling av både verksamhet och individ. Samarbete och samverkan är två nyckelbegrepp i Interprofessionell utbildning. Vi arbetar utifrån ett pedagogiskt policydokument med studentaktiverande pedagogik. Kvalifikationer: Sjuksköterska med magisterexamen eller påbörjad sådan. Handledarutbildning 5 p eller 10 p alt annan pedagogisk utbildning. Personliga egenskaper: Du har yrkeserfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll Du har ett starkt intresse för handledning och lärande Du har erfarenhet av akutsjukvård Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska/handledare jobb, Sjuksköterska/handledare Stockholm, Sjuksköterska/handledare Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska/handledare

Specialpedagog
NU-teamet, Sachsska barn- och ungdomssjukhuset I det neuropsykiatriska utredningsteamet blir du som specialpedagog en viktig länk mellan vård och skola. Arbetsuppgifter: NU-teamet utreder barn och ungdomar med neuropsykiatriska frågeställningar. De flesta barnen är i förskoleåldern. Teamet består av specialpedagog, psykologer, arbetsterapeut, logoped, sjukgymnast och barnneurolog. Du kommer att medverka i neuropsykiatriska utredningar där din roll som specialpedagog blir att göra observationer av barnet i förskola/skola och att intervjua pedagogerna. I arbetet ingår också att informera föräldrar och förskola/skola om utredningens resultat. Specialpedagogen ansvarar för uppföljande råd och stöd till förskole-/skolpersonal och blir därmed en viktig länk mellan utredning och vardag. Du kommer att besöka många förskolor och skolor i sydöstra Stockholm det är därför önskvärt att du har körkort och egen bil. Milersättning utgår. Har du inte tillgång till egen bil finns möjlighet att få del av SL-kort betalt. Det här är ett omväxlande och stimulerande arbete för dig som är utåtriktad, tycker om att samarbeta och ha många kontakter. På Sachsska barn- och ungdomssjukhuset har vi ett prestigefritt samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Vi satsar på friskvård för vår personal och Södersjukhuset har egna träningslokaler. Vi finns centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana. Kvalifikationer: Vi vill att du har specialpedagogutbildning eller motsvarande. Du ska ha erfarenhet av barn som har neuropsykiatriska utvecklingsavvikelser. Vi ser helst att du har erfarenhet av dessa barn i förskoleåldern. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete i utredningsteam eller av övergripande specialpedagogiskt arbete. Kunskap om förskolors och skolors organisation och förutsättningar är meriterande. Eftersom arbetet innehåller mycket självständigt arbete är det viktigt att du som person trivs med att arbeta både ensam och i team. Personliga egenskaper: Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Stockholm, Specialpedagog Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Anestesisjuksköterska
Dagkirurgiskt centrum, Södersjukhuset Vi söker dig som är anestesisjuksköterska med några års erfarenhet. Verksamheten vid Dagkirurgiskt centrum (DKC) består av allmän kirurgi, ortopedi och urologi. DKC är bemannat med anestesi- operations- och allmänsjuksköterskor samt undersköterskor. Arbetsuppgifter: Vi söker en anestesisjuksköterska som förutom sedvanliga uppgifter på operationssal och uppvak, även vill delta i den dagkirurgiska processen med pre- och postoperativt patientomhändertagande. Kvalifikationer: Leg. sjuksköterska med påbyggnadsutbildning inom anestesisjukvård. Vi söker dig som är van anestesisjuksköterska och har minst 3 års erfarenhet. Personliga egenskaper: Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är en kreativ person och vill bidra till klinikens utveckling genom egna initiativ och egen erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Övrig information: Du är varmt välkommen att kontakta Birgitta på numret ovan för frågor om tjänsten. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller post. Välkommen med din ansökan via vår hemsida, www.sodersjukhuset.se. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Anestesisjuksköterska jobb, Anestesisjuksköterska Stockholm, Anestesisjuksköterska Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anestesisjuksköterska

Lungmedicinare (LUS)
sektionen för lungsjukdomar & allergologi, SöS Vi söker en lungmedicinare som vill utveckla den akuta lungprocessen. Arbetsuppgifter: Du välkomnas av 3 specialister och 4 ST-läkare som tillsammans med övrig personal sedan år 2002 utvecklat sektionen till en välfungerande enhet. Vi utför alla typer av lungmedicinska och allergologiska utredningar och behandlingar utom cytostatikabehandling vid lungcancer. På avdelningen vårdas framförallt patienter med lungmedicinska sjukdomar. I arbetet ingår samarbete med andra verksamhetsområden som t ex akuten, kardiologen inklusive medicinsk intensivvårdsavdelning (MIVA), infektion och bild. Du kommer att ingå i jourarbetet som primärjour, bakjour eller rondbakjour helgdagar, beroende på kompetens. VO Internmedicin har en framträdande position inom den kliniska undervisningen och den patientnära forskningen. Vid Institutionen Södersjukhuset finns spetskompetens inom epidemiologi och ”translational research” för att säkerställa högkvalitativ klinisk forskning. Vi har även en omfattande klinisk prövningsverksamhet. Vi har av MSF utsetts till Sveriges bästa utbildningsplats på medicinterminen varje år sedan 2001. I tjänsten ingår förutom handledning av läkarstudenter även handledning av ST- och AT-läkare. Kvalifikationer: • Specialistkompetens i lungsjukdomar gärna med flera års arbete som färdig specialist • Specialistkompetens i internmedicin är meriterande • Dokumenterat forskningsarbete är meriterande men förutsätts ej • Tidigare erfarenheter av utvecklings- och processarbete är meriterande Personliga egenskaper: Du är: • Flexibel och har god kommunikativ förmåga • Utåtriktad och har stor förmåga att arbeta i team • Intresserad av att medverka i forsknings- och utvecklingsarbete • Intresserad av undervisning av läkarstudenter Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Övrig information: Du erhåller tjänst som överläkare, biträdande överläkare eller specialistläkare beroende på kompetens. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lungmedicinare (LUS) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lungmedicinare (LUS)

Chefbibliotekarie
Södersjukhuset, Biblioteket Södersjukhuset – ett akutsjukhus mitt i Stockholm, är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. På Södersjukhuset bedrivs även en omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten och se till att leva upp till våra ledord: ”för patienten - med patienten”. Vår nuvarande chef går i pension och vi söker hennes efterträdare. Biblioteket vänder sig till personal, patienter och närstående, samt studerande med klinisk placering på sjukhuset. Det består av en medicinsk del, en allmän del med skönlitteratur, hörböcker, musik och en del med hälsoinformation för patienter och närstående. Biblioteket hör till verksamhetsområde Sjukhusservice och vi är 6 personer som arbetar på biblioteket. Chefen för biblioteket är underställd chefen för Sjukhusservice. Södersjukhuset har ett väl utvecklat introduktions/ledarskapsprogram för nyanställda chefer. Arbetsuppgifter: Chefen för biblioteket har det övergripande ansvaret för biblioteksverksamheten på Södersjukhuset. Uppdraget innebär att leda och utveckla biblioteksverksamheten och dess medarbetare, ansvara för verksamhetens ekonomi och företräda biblioteket internt och externt. I uppdraget ingår också att informera om och marknadsföra bibliotekets resurser och att delta i den pedagogiska verksamheten med undervisning i informationssökning och referenshantering. En viktig arbetsuppgift är det arbete sjukhusbiblioteken inom Stockholms läns landsting driver gemensamt med inköp av e-resurser och drift av e-biblioteket. Aktuella frågor är införande av discoverytjänst och förbättrad fjärraccess till e-biblioteket. Kvalifikationer: Examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande. -Allsidig erfarenhet av biblioteksarbete, erfarenhet av arbete på sjukhusbibliotek alt medicinskt bibliotek är meriterande. -Goda kunskaper i informationssökning och sätt att tillgängliggöra informationsresurser och bibliotekstjänster -Erfarenhet av att arbeta pedagogiskt -God förmåga att utveckla, strukturera, leda och samordna verksamheten -God förmåga att samarbeta och skapa kontakter -Erfarenhet från tidigare uppdrag som chef eller projektledare är meriterande Personliga egenskaper: Vi söker dig som är intresserad av ledarskap, är utvecklingsinriktad och kreativ, tydlig i din kommunikation, drivande med förmåga att entusiasmera andra. Du måste kunna arbeta utifrån Södersjukhusets värdegrund med ett patient/kundperspektiv. Övrig information: Vi har valt rekryteringskanal i denna rekrytering och undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare samt försäljare av andra bemannings- eller rekryteringstjänster. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Chefbibliotekarie jobb, Chefbibliotekarie Stockholm, Chefbibliotekarie Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chefbibliotekarie

Barnsjuksköterska
Sachsska barn- och ungdomssjukhuset Hos oss på avdelning 74 får du ett omväxlande arbete med barn i alla åldrar. Arbetsuppgifter: Vi är en allmänpediatrisk avdelning som tar emot barn/ungdomar från noll till 18 år med skiftande diagnoser och vårdbehov. Vi vårdar barn med medicinska frågeställningar. Här behandlar vi till exempel barn med tillfälliga infektioner, kroniska sjukdomar som diabetes, allergier och mag-tarm sjukdomar, ungdomar med ätstörningar samt spädbarn och mindre barn med diagnoser som hör småbarnsåren till. Längre medicinska utredningar förekommer också. Vi har ett samarbete med handkirurgen som tar emot barn från hela landet. Vår avdelning har sexton vårdplatser där alla barn/ungdomar med föräldrar har eget rum. Sjuksköterskor och barnsköterskor arbetar tillsammans i så kallad parvård. Samarbete med sjukgymnaster och lekterapi förekommer på daglig basis, samt nära arbete med avdelningens läkare. Vi arbetar i SÖS-modellen vilket innebär att vi har ett individuellt schemaläggningssystem med poäng. Hos oss finns ett stort utbud av olika internutbildningar vilket gör att du får goda utvecklingsmöjligheter. På Sachsska barn- och ungdomssjukhuset har vi ett prestigefritt samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Vi satsar på friskvård för vår personal och Södersjukhuset har egna träningslokaler. Vi finns centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana. Kvalifikationer: Barnsjuksköterska eller sjuksköterska med erfarenhet av barnsjukvård. Personliga egenskaper: Du ska tycka om att arbeta med barn och ha förmåga att kommunicera med barnen, deras föräldrar samt kollegor. Detta för att skapa bästa möjliga omvårdnadssituation för barnet. Vi ser gärna att du är engagerad, noggrann och positiv. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Barnsjuksköterska jobb, Barnsjuksköterska Stockholm, Barnsjuksköterska Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnsjuksköterska

HIA och Intermediären söker sjuksköterska
verksamhetsområde Kardiologi Södersjukhuset – ett akutsjukhus mitt i Stockholm, är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. MIVA/HIA är en av Sveriges största hjärtintensivvårdsavdelningar, på enheten finns även intermediärvårdsplatser där patienter med utökat övervakningsbehov vårdas. MIVA/HIA har toppmodern utrustning och specialistutbildad personal, allt för att kunna ta hand om patienterna på bästa sätt. Arbetsuppgifter: Södersjukhuset har Sveriges största HIA och sju st Intermediärvårdsplatser. Detta innebär att ett stort antal patienter med akuta koronara syndrom kan behandlas. Vi har en mycket väl fungerande vårdkedja med PCI-lab och pacemakeroperation knutet till avdelningen. På HIA vårdas framför allt patienter med hjärtinfarkt, hjärtsvikt och hjärtrytmsrubbningar. På Intermediären vårdas bl a kol, intoxer, pneumonier och ketoacidos. Vi erbjuder: • Inskolning med erfarna kollegor som stöd • Individuell arbetstid med poänglön • En mycket trevlig arbetsplats • Arbete i team med hög kompetens, i en högteknologisk miljö Kvalifikationer: Minst två års erfarenhet som sjuksköterska. Personliga egenskaper: - Mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga - Positiv i ditt förhållningssätt, engagerad och lyhörd - God förmåga att arbeta i team, förenat med självständigt arbete - Strukurerad och kunna prioritera Övrig information: Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga HIA och Intermediären söker sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HIA och Intermediären söker sjuksköterska

Sjuksköterska
Gastro/Hepatologisk vårdavdelning Avd 26 är en internmedicinsk vårdavdelning med gastroenterologi och hepatologi som specialitet. Vi arbetar efter de senaste medicinska och pedagogiska forskningsrönen för att kunna erbjuda alla patienter en god omvårdnad. Södersjukhuset är ett akutsjukhus och har visionen att vara "hela livets sjukhus". För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära personliga patientkontakten. Våra ledord är: att sätta patienten först, ha respekt för individen, undvika slöseri och ta samhällsansvar. Vill du bli en av oss? Arbetsuppgifter: På avdelningen vårdar vi främst patienter med gastroenterologiska och hepatologiska sjukdomar men andra internmedicinska sjukdomar förekommer också. Inläggning av patienter sker dygnet runt. De flesta av våra patienter kommer från akutmottagningen men vi har en liten elektiv väntelista och direktinläggningar från vår mottagning och dagvård. Vi har behovsanpassad rond (BAR) där läkare, sjuksköterskor och undersköterskor arbetar i team. Förutom det dagliga arbetet med våra patienter bedrivs förbättringsarbeten inom olika omvårdnadsområden. Vi har studentsal där särskilda sjuksköterskor handleder studenterna. Vi har individuellt schema som är kopplat till lönen (SÖS-modellen poäng). Kvalifikationer: • Legitimerad sjuksköterska gärna med 2 års erfarenhet • Det är meriterande om du har erfarenhet av gastroenterologisk och/eller hepatologisk vård Personliga egenskaper: • Intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete • Lugn, stabil och har förmågan att prioritera och fatta snabba beslut • Intresserad av människor och ser det som en utmaning att vara ett stöd för patienter och anhöriga i svåra situationer • Du förenar självständigt arbete med god förmåga att samarbeta Övrig information: Vi värnar om en god arbetsmiljö och erbjuder en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm med bra kommunikationer. Du har möjlighet till friskvård i fräscha träningslokaler. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Stockholm, Sjuksköterska Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Barnsjuksköterska
Sachsska barn- och ungdomsmottagn. i Nacka/Värmdö Välkommen till ett självständigt och omväxlande sjuksköterskearbete på vår trevliga barn- och ungdomsmottagning i Nacka. Arbetsuppgifter: Vi tar emot fler och fler barn och utökar därför nu med ytterligare en barnsjuksköterska. Du kommer att få arbeta med barn och ungdomar 0-18 år som kommer till oss för behandling och utredning av tillfälliga och kroniska sjukdomar. I arbetet ingår medverkan vid läkarmottagningar. Du har även egen sjuksköterskemottagning inom områdena fetma, koncentrationsstörningar, allergi, astma mm. En annan viktig arbetsuppgift är telefonrådgivning. Vi är en liten mottagning med gott arbetsklimat och du kommer att ha ett nära samarbete med de andra i teamet. Det här är ett varierande och omväxlande arbete och passar dig som är utåtriktad och engagerad. Vår trevliga mottagning har nu fått större och nyinredda lokaler. Vi finns på Nacka närsjukhus i Ektorps centrum som har goda bussförbindelser till och från Slussen. Mottagningen tillhör organisatoriskt Sachsska barn- och ungdomssjukhuset, Södersjukhuset. På Sachsska har vi ett prestigefritt samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Kvalifikationer: Leg sjuksköterska med påbyggnadsutbildning till barnsjuksköterska. Gärna med erfarenhet av mottagningsarbete inom något specialområde, t.ex astma/allerig, fetma, enures, ADHD. Personliga egenskaper: Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Nacka
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Barnsjuksköterska jobb, Barnsjuksköterska Nacka, Barnsjuksköterska Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnsjuksköterska


Sök lediga jobb Södersjukhuset AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se