Södertälje kommun, Fritidsgårdar jobb - lediga jobb

Södertälje kommun, Fritidsgårdar jobb Södertälje kommun, Fritidsgårdar jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Södertälje kommun, Fritidsgårdar. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Södertälje kommun, Fritidsgårdar. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Fritidsledare, timanställd till Ung fritid- Södertälje

 2. Ledare för framtiden till Ung fritid- Södertälje

 3. Ungdomsamordnare till Ung fritid- Södertälje

 4. Ledare för framtiden till Ung fritid- Södertälje

 5. Timanställd fritidsledare till Ung fritid- Södertälje

 6. Ungdomssamordnare till Ung fritid- Södertälje

 7. Timanställd fritidsledare till Ung fritid- Södertälje

 8. Timanställda fritidsledare till Ung fritid- Södertälje

 9. Timanställd Fritidsledare till Ung fritid- Södertälje

 10. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Södertälje

 11. Fritidsledare till Ung fritid- Södertälje

 12. Vikarie till Ung fritid- Södertälje

 13. Fritidsledare till Ung Fritid- Södertälje

 14. Fritidsledare till Ung fritid, Kultur och fritidskontoret- Södertälje

 15. Timanställd fritidsledare till Ung fritid- Södertälje

 16. Demokratisamordnare till Ung fritid- Södertälje

 17. Timvikarierande fritidsledare till Ung fritid- Södertälje

 18. Vikarierande fritidsledare till Ung Fritid- Södertälje

 19. Timvikarierande fritidsledare till Ung Fritid- Södertälje


Mer beskrivning

Fritidsledare, timanställd till Ung fritid
Vill du vara med där din insats gör skillnad? Drivs du också av lusten att förändra framtiden? Vill du ge unga chansen att växa? Ung Fritid ger unga i Södertälje förutsättningar och möjlighet till personlig utveckling genom en meningsfull och lärorik fritid. Södertälje kommun driver sju fritidsgårdar/mötesplatser med en verksamhet som främjar ungas delaktighet eftersom de kan påverka och skapa mötesplatsens inriktning. Mötesplatserna för unga drivs även i samverkan med andra engagerade aktörer för att ta tillvara skilda sektorers kompetens, erfarenhet och för att främja nytänkande. ARBETSUPPGIFTER om fritidsledare på Ung fritid förväntas du att arbeta med ungdomar utifrån ungdomsdelaktighet. Det innebär att du kontinuerligt ska inspirera och utmana ungdomar i målgruppen 13-18 år genom att tillämpa ett transparant och kommunikativt ledarskap. Vi bedriver ett kontinuerligt kvalitet och utvecklingsarbete vilket innebär att du behöver kunna följa upp och skriftligt dokumentera det samlade arbetet och resultatet. Vi vill att du tar ansvar och bidrar aktivt till att uppnå tydliga mål och utveckla verksamheten. Det är även viktigt att du ser möjligheter och bidrar till att verksamheten förblir konstruktiv samt lösningsorienterad. Du behöver kunna tänka utanför ramarna och initiera nya samt kreativa idéer. Den goda arbetsplatsen skapas av dig tillsammans med kollegorna. Det innebär att du behöver verka i enlighet med Södertälje kommuns värdegrund och agera enligt goda förebilder. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad eller studerar till att bli fritidsledare/fritidspedagog, beteendevetare, lärare eller motsvarande. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med ungdomar och som ledare. Du ska ha förmåga att planera och utföra arbetet på ett konstruktivt sätt samt initiera nya och kreativa ideer. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl och tydligt. Du ska ha stark integritet eftersom jobbet som fritidsledare ställer mycket höga krav på att du är trygg i dina värderingar och etiska ställningstaganden – och kan förmedla det till ungdomarna. Viktigt är också att du har en förmåga att känna in och lyssna på omgivningen för att kunna ta rätt beslut i samråd med kollegor. Du ska ha erfarenhet av att arbeta utifrån ekonomiska ramar. Vi välkomnar fördjupad kompetens inom mänskliga rättigheter, jämlikhetsfrågor, teater, musik, pedagogik odyl. En solid allmänbildning att stå på vad gäller samhällets olika funktioner är också viktigt. Erfarenheter från ideellt arbete och/eller annan sektor är ett plus. Mångfald är en styrka, därför eftersträvar vi sökande med olika etnicitet, kön och ålder.
Företag: Södertälje kommun, Fritidsgårdar
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare, timanställd till Ung fritid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare, timanställd till Ung fritid

Ledare för framtiden till Ung fritid
Vill du vara med där din insats gör skillnad? Drivs du också av lusten att förändra framtiden? Vill du ge unga chansen att växa? Ung Fritid ger unga i Södertälje förutsättningar och möjlighet till personlig utveckling genom en meningsfull och lärorik fritid. Södertälje kommun driver sju fritidsgårdar/mötesplatser med en verksamhet som främjar ungas delaktighet eftersom de kan påverka och skapa mötesplatsens inriktning. Mötesplatserna för unga drivs även i samverkan med andra engagerade aktörer för att ta tillvara skilda sektorers kompetens, erfarenhet och för att främja nytänkande. ARBETSUPPGIFTER Du är som verksamhetsledare är både en del av verksamhetsledningsgruppen och ansvarig för ledningen och styrningen av den del av verksamheten som du arbetar i. Tillsammans med de andra verksamhetsledarna ansvarar du för utvecklingen på din egen mötesplats – och för att den övergripande verksamheten drivs i samma riktning. Ditt ansvar för den löpande verksamheten inbegriper planering av verksamheten, schemaläggning, administration och inköp av material. Mötesplatsen är oftast öppen kvällstid och som verksamhetsledare är det viktigt att du är närvarande när ungdomarna är där. Rollen som verksamhetsledare är vanligtvis ett tidsbegränsat uppdrag inom ramen för en tillsvidareanställning som fritidsledare. I detta fall handlar det om ett vikariat som verksamhetsledare under en sex månaders period. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är fritidsledare/fritidspedagog, har en beteendevetenskaplig högskoleutbildning eller motsvarande. Du ska ha stor erfarenhet av att arbeta med ungdomar och som ledare. Eftersom vi har höga förväntningar på din kapacitet att planera och utveckla verksamheten på ett konstruktivt och professionellt sätt är det ett plus om du har erfarenhet av projektledning eller liknande. Du ska ha stark integritet eftersom jobbet som verksamhetsledare ställer mycket höga krav på att du är trygg i dina värderingar och etiska ställningstaganden – och kan förmedla det ut i verksamheten. Viktigt är också att du har en förmåga att känna in och lyssna på omgivningen för att kunna anpassa dig till olika personers behov. Du ska ha erfarenhet av administration och att arbeta utifrån ekonomiska ramar, gärna av resultatansvar. En solid allmänbildning att stå på vad gäller samhällets olika funktioner är också viktigt. I dina arbetsuppgifter ingår också skriftlig dokumentation så en förmåga att uttrycka dig väl och tydligt är ett krav – liksom att du är bekväm vid muntliga framställningar. Yrkeserfarenheter från olika sektorer är ett plus. Mångfald är en styrka, därför eftersträvar vi sökande med olika etnicitet, kön och ålder.
Företag: Södertälje kommun, Fritidsgårdar
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Ledare för framtiden till Ung fritid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledare för framtiden till Ung fritid

Ungdomsamordnare till Ung fritid
Vill du vara med där din insats gör skillnad? Drivs du av att göra ungas röst hörd? Vill du ge unga chansen att växa? Ung Fritid ger unga i Södertälje förutsättningar och möjlighet till personlig utveckling genom en meningsfull och lärorik fritid. I Södertälje kommun finns det sju kommunala fritidsgårdar (mötesplatser för unga), ett fartyg och två fritidsgårdar som drivs tillsammans med andra aktörer. Verksamheten främjar ungas delaktighet genom att de kan påverka och skapa mötesplatsens inriktning. På varje mötesplats finns forum för ungdomsdelaktighet och uppstart av ett kommunalt ungdomsråd med representanter från olika områden har påbörjats. För att främja ungas organisering och kreativitet finns möjlighet att söka ideslanten. Mötesplatserna för unga drivs i samverkan med andra engagerade aktörer för att ta tillvara skilda sektorers kompetens, erfarenhet och för att främja nytänkande. ARBETSUPPGIFTER Som ungdomssamordnare kommer du att arbeta med ungdomsdelaktighet och ungdomsinflytande. Du kommer att ansvara för hanteringen av inkomna ansökningar för ideslanten. Du kommer att bistå med att sköta kommunikationen via sociala medier och delta i utvecklandet av en digital mötesplats. Du har även i uppdrag att initiera, ansöka om och driva nya samt kreativa projekt tillsammans med ungdomar samt medarbetare på mötesplatserna/fritidsgårdar. I arbetsuppgifterna ingår vid behov att med kort varsel kunna arrangera stormöten eller liknande. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har eftergymnasial utbildning samt erfarenhet av att arbeta med ungdomsfrågor och ungdomsdelaktighet. Du ska även ha erfarenhet från att skriva ansökningar, söka medel samt driva projekt. För det krävs erfarenhet från administrativt arbete och att arbeta utifrån budget. Du har god kunskap om samhällsfunktioner och hur en kommun är organiserad. Kunskap om och förmåga att hantera sociala medier är en förutsättning för att kunna genomföra vissa av arbetsuppgifterna. Ett brett nätverk och god lokal kännedom är meriterande likaså erfarenhet från ideell sektor. Som person är du kreativ och strukturerad med stort engagemang för ungdomsfrågor. Du arbetar lösningsorienterat och tycker om att befinna dig i en miljö som är i ständig förändring. Du har förmåga att vara pedagogisk och se ditt arbete som en del i ett större sammanhang. Mångfald är en styrka, därför eftersträvar vi sökande med olika etnicitet, kön och ålder.
Företag: Södertälje kommun, Fritidsgårdar
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Ungdomsamordnare till Ung fritid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ungdomsamordnare till Ung fritid

Ledare för framtiden till Ung fritid
Vill du vara med där din insats gör skillnad? Drivs du också av lusten att förändra framtiden? Vill du ge unga chansen att växa? Ung Fritid ger unga i Södertälje förutsättningar och möjlighet till personlig utveckling genom en meningsfull och lärorik fritid. Södertälje kommun driver sju fritidsgårdar/mötesplatser med en verksamhet som främjar ungas delaktighet eftersom de kan påverka och skapa mötesplatsens inriktning. Mötesplatserna för unga drivs även i samverkan med andra engagerade aktörer för att ta tillvara skilda sektorers kompetens, erfarenhet och för att främja nytänkande. ARBETSUPPGIFTER Du är som verksamhetsledare är både en del av verksamhetsledningsgruppen och ansvarig för ledningen och styrningen av den del av verksamheten som du arbetar i. Tillsammans med de andra verksamhetsledarna ansvarar du för utvecklingen på din egen mötesplats – och för att den övergripande verksamheten drivs i samma riktning. Ditt ansvar för den löpande verksamheten inbegriper planering av verksamheten, schemaläggning, administration och inköp av material. Mötesplatsen är oftast öppen kvällstid och som verksamhetsledare är det viktigt att du är närvarande när ungdomarna är där. Rollen som verksamhetsledare är vanligtvis ett tidsbegränsat uppdrag inom ramen för en tillsvidareanställning som fritidsledare. I detta fall handlar det om ett vikariat som verksamhetsledare under en tolv månaders period. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är fritidsledare/fritidspedagog, har en beteendevetenskaplig högskoleutbildning eller motsvarande. Du ska ha stor erfarenhet av att arbeta med ungdomar och som ledare. Eftersom vi har höga förväntningar på din kapacitet att planera och utveckla verksamheten på ett konstruktivt och professionellt sätt är det ett plus om du har erfarenhet av projektledning eller liknande. Du ska ha stark integritet eftersom jobbet som verksamhetsledare ställer mycket höga krav på att du är trygg i dina värderingar och etiska ställningstaganden – och kan förmedla det ut i verksamheten. Viktigt är också att du har en förmåga att känna in och lyssna på omgivningen för att kunna anpassa dig till olika personers behov. Du ska ha erfarenhet av administration och att arbeta utifrån ekonomiska ramar, gärna av resultatansvar. En solid allmänbildning att stå på vad gäller samhällets olika funktioner är också viktigt. I dina arbetsuppgifter ingår också skriftlig dokumentation så en förmåga att uttrycka dig väl och tydligt är ett krav – liksom att du är bekväm vid muntliga framställningar. Yrkeserfarenheter från olika sektorer är ett plus. Mångfald är en styrka, därför eftersträvar vi sökande med olika etnicitet, kön och ålder.
Företag: Södertälje kommun, Fritidsgårdar
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Ledare för framtiden till Ung fritid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledare för framtiden till Ung fritid

Timanställd fritidsledare till Ung fritid
ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med där din insats gör skillnad? Drivs du också av lusten att förändra framtiden? Vill du ge unga chansen att växa? Ung Fritid ger unga i Södertälje förutsättningar och möjlighet till personlig utveckling genom en meningsfull och lärorik fritid. Södertälje kommun driver sju fritidsgårdar/mötesplatser med en verksamhet som främjar ungas delaktighet eftersom de kan påverka och skapa mötesplatsens inriktning. Mötesplatserna för unga drivs även i samverkan med andra engagerade aktörer för att ta tillvara skilda sektorers kompetens, erfarenhet och för att främja nytänkande. Som fritidsledare på Ung fritid förväntas du att arbeta med ungdomar utifrån ungdomsdelaktighet. Det innebär att du kontinuerligt ska inspirera och utmana ungdomar i målgruppen 13-18 år genom att tillämpa ett transparant och kommunikativt ledarskap. Vi bedriver ett kontinuerligt kvalitet och utvecklingsarbete vilket innebär att du behöver kunna följa upp och skriftligt dokumentera det samlade arbetet och resultatet. Vi vill att du tar ansvar och bidrar aktivt till att uppnå tydliga mål och utveckla verksamheten. Det är även viktigt att du ser möjligheter och bidrar till att verksamheten förblir konstruktiv samt lösningsorienterad. Du behöver kunna tänka utanför ramarna och initiera nya samt kreativa idéer. Den goda arbetsplatsen skapas av dig tillsammans med kollegorna. Det innebär att du behöver verka i enlighet med Södertälje kommuns värdegrund och agera enligt goda förebilder. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad eller studerar till att bli fritidsledare/fritidspedagog, beteendevetare, lärare eller motsvarande. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med ungdomar och som ledare. Du ska ha förmåga att planera och utföra arbetet på ett konstruktivt sätt samt initiera nya och kreativa ideer. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl och tydligt. Du ska ha stark integritet eftersom jobbet som fritidsledare ställer mycket höga krav på att du är trygg i dina värderingar och etiska ställningstaganden – och kan förmedla det till ungdomarna. Viktigt är också att du har en förmåga att känna in och lyssna på omgivningen för att kunna ta rätt beslut i samråd med kollegor. Du ska ha erfarenhet av att arbeta utifrån ekonomiska ramar. Vi välkomnar fördjupad kompetens inom mänskliga rättigheter, jämlikhetsfrågor, teater, musik, pedagogik odyl. En solid allmänbildning att stå på vad gäller samhällets olika funktioner är också viktigt. Erfarenheter från ideellt arbete och/eller annan sektor är ett plus. Vi önskar få en jämn könsfördelning därför ser vi gärna kvinnliga sökande.
Företag: Södertälje kommun, Fritidsgårdar
Ort: Södertälje
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställd fritidsledare till Ung fritid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställd fritidsledare till Ung fritid

Ungdomssamordnare till Ung fritid
ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med där din insats gör skillnad? Drivs du av att göra ungas röst hörd? Vill du ge unga chansen att växa? Ung Fritid ger unga i Södertälje förutsättningar och möjlighet till personlig utveckling genom en meningsfull och lärorik fritid. I Södertälje kommun finns det sju kommunala fritidsgårdar (mötesplatser för unga), ett fartyg och två fritidsgårdar som drivs tillsammans med andra aktörer. Verksamheten främjar ungas delaktighet genom att de kan påverka och skapa mötesplatsens inriktning. På varje mötesplats finns forum för ungdomsdelaktighet och uppstart av ett kommunalt ungdomsråd med representanter från olika områden har påbörjats. För att främja ungas organisering och kreativitet finns möjlighet att söka ideslanten. Mötesplatserna för unga drivs i samverkan med andra engagerade aktörer för att ta tillvara skilda sektorers kompetens, erfarenhet och för att främja nytänkande. Som ungdomssamordnare kommer du att arbeta med ungdomsdelaktighet och ungdomsinflytande. Du kommer att ansvara för hanteringen av inkomna ansökningar för ideslanten. Du kommer att bistå med att sköta kommunikationen via sociala medier och delta i utvecklandet av en digital mötesplats. Du har även i uppdrag att initiera, ansöka om och driva nya samt kreativa projekt tillsammans med ungdomar samt medarbetare på mötesplatserna/fritidsgårdar. I arbetsuppgifterna ingår vid behov att med kort varsel kunna arrangera stormöten eller liknande. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har eftergymnasial utbildning samt erfarenhet av att arbeta med ungdomsfrågor och ungdomsdelaktighet. Du ska även ha erfarenhet från att skriva ansökningar, söka medel samt driva projekt. För det krävs erfarenhet från administrativt arbete och att arbeta utifrån budget. Du har god kunskap om samhällsfunktioner och hur en kommun är organiserad. Kunskap om och förmåga att hantera sociala medier är en förutsättning för att kunna genomföra vissa av arbetsuppgifterna. Ett brett nätverk och god lokal kännedom är meriterande likaså erfarenhet från ideell sektor. Som person är du kreativ och strukturerad med stort engagemang för ungdomsfrågor. Du arbetar lösningsorienterat och tycker om att befinna dig i en miljö som är i ständig förändring. Du har förmåga att vara pedagogisk och se ditt arbete som en del i ett större sammanhang.
Företag: Södertälje kommun, Fritidsgårdar
Ort: Södertälje
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Ungdomssamordnare till Ung fritid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ungdomssamordnare till Ung fritid

Timanställd fritidsledare till Ung fritid
Vill du vara med där din insats gör skillnad? Drivs du också av lusten att förändra framtiden? Vill du ge unga chansen att växa? Ung Fritid ger unga i Södertälje förutsättningar och möjlighet till personlig utveckling genom en meningsfull och lärorik fritid. I Södertälje kommun finns det tio mötesplatser med en verksamhet som främjar ungas delaktighet eftersom de kan påverka och skapa mötesplatsens inriktning. Mötesplatserna för unga drivs även i samverkan med andra engagerade aktörer till exempel Telge Hovsjö och Mötesplats Täljehallen för att ta tillvara skilda sektorers kompetens, erfarenhet och för att främja nytänkande. ARBETSUPPGIFTER Som fritidsledare på Ung fritid förväntas du arbeta med ungdomar utifrån ungdomsdelaktighet. Det innebär att du kontinuerligt ska inspirera och utmana ungdomar i målgruppen 13-18 år genom att tillämpa ett transparant och kommunikativt ledarskap. Vi bedriver ett kontinuerligt kvalitet och utvecklingsarbete vilket innebär att du behöver kunna följa upp och skriftligt dokumentera det samlade arbetet och resultatet. Vi vill att du tar ansvar och bidrar aktivt till att uppnå tydliga mål och utveckla verksamheten. Det är även viktigt att du ser möjligheter och bidrar till att verksamheten förblir konstruktiv samt lösningsorienterad. Du behöver kunna tänka utanför ramarna och initiera nya samt kreativa idéer. Den goda arbetsplatsen skapas av dig tillsammans med kollegorna. Det innebär att du behöver verka i enlighet med Södertälje kommuns värdegrund och agera enligt goda förebilder. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad eller studerar till att bli fritidsledare/fritidspedagog, beteendevetare, lärare eller motsvarande. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med ungdomar och som ledare. Du ska ha förmåga att planera och utföra arbetet på ett konstruktivt sätt samt initiera nya och kreativa ideer. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl och tydligt. Du ska ha stark integritet eftersom jobbet som fritidsledare ställer mycket höga krav på att du är trygg i dina värderingar och etiska ställningstaganden – och kan förmedla det till ungdomarna. Viktigt är också att du har en förmåga att känna in och lyssna på omgivningen för att kunna ta rätt beslut i samråd med kollegor. Du ska ha erfarenhet av att arbeta utifrån ekonomiska ramar. Vi välkomnar fördjupad kompetens inom mänskliga rättigheter, jämlikhetsfrågor, teater, musik, pedagogik odyl. En solid allmänbildning att stå på vad gäller samhällets olika funktioner är också viktigt. Erfarenheter från ideellt arbete och/eller annan sektor är ett plus. Vi önskar få en jämn könsfördelning därför ser vi gärna kvinnliga sökande.
Företag: Södertälje kommun, Fritidsgårdar
Ort: Södertälje
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställd fritidsledare till Ung fritid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställd fritidsledare till Ung fritid

Timanställda fritidsledare till Ung fritid
Vill du vara med där din insats gör skillnad? Drivs du också av lusten att förändra framtiden? Vill du ge unga chansen att växa? Ung Fritid ger unga i Södertälje förutsättningar och möjlighet till personlig utveckling genom en meningsfull och lärorik fritid. I Södertälje kommun finns det tio mötesplatser med en verksamhet som främjar ungas delaktighet eftersom de kan påverka och skapa mötesplatsens inriktning. Mötesplatserna för unga drivs även i samverkan med andra engagerade aktörer till exempel Telge Hovsjö och Mötesplats Täljehallen för att ta tillvara skilda sektorers kompetens, erfarenhet och för att främja nytänkande. ARBETSUPPGIFTER Som timanställd fritidsledare på Ung fritid förväntas du tillämpa ungdomsdelaktighet i ditt arbete. Det innebär att du kontinuerligt ska inspirera och utmana ungdomar i målgruppen 13-18 år genom att tillämpa ett transparant och kommunikativt ledarskap. Som fritidsledare på Ung fritid arbetar du oregelbundna tider, framförallt kväll och helg. Vi bedriver ett kontinuerligt kvalitet- och utvecklingsarbete vilket innebär att du behöver kunna följa upp och skriftligt dokumentera det samlade arbetet och resultatet. Vi vill att du tar ansvar och bidrar aktivt till att uppnå tydliga mål och utveckla verksamheten. Det är även viktigt att du ser möjligheter och bidrar till att verksamheten förblir konstruktiv samt lösningsorienterad. Du behöver kunna tänka utanför ramarna och initiera nya samt kreativa idéer. Den goda arbetsplatsen skapas av dig tillsammans med kollegorna. Det innebär att du behöver verka i enlighet med Södertälje kommuns värdegrund och agera enligt goda förebilder. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad eller studerar till att bli fritidsledare/fritidspedagog, beteendevetare, lärare eller motsvarande. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med ungdomar och som ledare. Vidare ska du ha förmåga att planera och utföra arbetet på ett konstruktivt sätt samt initiera nya och kreativa idéer. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl och tydligt. Du ska ha stark integritet eftersom jobbet som fritidsledare ställer mycket höga krav på att du är trygg i dina värderingar och etiska ställningstaganden – och kan förmedla det till ungdomarna. Viktigt är också att du har en förmåga att känna in och lyssna på omgivningen för att kunna ta rätt beslut i samråd med kollegor. Du ska ha erfarenhet av att arbeta utifrån ekonomiska ramar. Vi välkomnar fördjupad kompetens inom mänskliga rättigheter, jämlikhetsfrågor, teater, musik, pedagogik odyl. En solid allmänbildning att stå på vad gäller samhällets olika funktioner är också viktigt. Erfarenheter från ideellt arbete och/eller annan sektor är ett plus. Vi önskar få en jämn könsfördelning därför ser vi gärna kvinnliga sökande.
Företag: Södertälje kommun, Fritidsgårdar
Ort: Södertälje
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställda fritidsledare till Ung fritid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställda fritidsledare till Ung fritid

Timanställd Fritidsledare till Ung fritid
Vill du vara med där din insats gör skillnad? Drivs du också av lusten att förändra framtiden? Vill du ge unga chansen att växa? Ung Fritid ger unga i Södertälje förutsättningar och möjlighet till personlig utveckling genom en meningsfull och lärorik fritid. I Södertälje kommun finns det tio mötesplatser med en verksamhet som främjar ungas delaktighet eftersom de kan påverka och skapa mötesplatsens inriktning. Mötesplatserna för unga drivs även i samverkan med andra engagerade aktörer till exempel Telge Hovsjö och Mötesplats Täljehallen för att ta tillvara skilda sektorers kompetens, erfarenhet och för att främja nytänkande. ARBETSUPPGIFTER Som timanställd fritidsledare på Ung fritid förväntas du tillämpa ungdomsdelaktighet i ditt arbete. Det innebär att du kontinuerligt ska inspirera och utmana ungdomar i målgruppen 13-18 år genom att tillämpa ett transparant och kommunikativt ledarskap. Som fritidsledare på Ung fritid arbetar du oregelbundna tider, framförallt kväll och helg. Vi bedriver ett kontinuerligt kvalitet- och utvecklingsarbete vilket innebär att du behöver kunna följa upp och skriftligt dokumentera det samlade arbetet och resultatet. Vi vill att du tar ansvar och bidrar aktivt till att uppnå tydliga mål och utveckla verksamheten. Det är även viktigt att du ser möjligheter och bidrar till att verksamheten förblir konstruktiv samt lösningsorienterad. Du behöver kunna tänka utanför ramarna och initiera nya samt kreativa idéer. Den goda arbetsplatsen skapas av dig tillsammans med kollegorna. Det innebär att du behöver verka i enlighet med Södertälje kommuns värdegrund och agera enligt goda förebilder. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad eller studerar till att bli fritidsledare/fritidspedagog, beteendevetare, lärare eller motsvarande. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med ungdomar och som ledare. Vidare ska du ha förmåga att planera och utföra arbetet på ett konstruktivt sätt samt initiera nya och kreativa idéer. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl och tydligt. Du ska ha stark integritet eftersom jobbet som fritidsledare ställer mycket höga krav på att du är trygg i dina värderingar och etiska ställningstaganden – och kan förmedla det till ungdomarna. Viktigt är också att du har en förmåga att känna in och lyssna på omgivningen för att kunna ta rätt beslut i samråd med kollegor. Du ska ha erfarenhet av att arbeta utifrån ekonomiska ramar. Vi välkomnar fördjupad kompetens inom mänskliga rättigheter, jämlikhetsfrågor, teater, musik, pedagogik odyl. En solid allmänbildning att stå på vad gäller samhällets olika funktioner är också viktigt. Erfarenheter från ideellt arbete och/eller annan sektor är ett plus. Vi önskar få en jämn könsfördelning därför ser vi gärna kvinnliga sökande. ÖVRIGT Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Företag: Södertälje kommun, Fritidsgårdar
Ort: Södertälje
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställd Fritidsledare till Ung fritid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställd Fritidsledare till Ung fritid

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Vill du vara med där din insats gör skillnad? Drivs du också av lusten att förändra framtiden? Vill du ge unga chansen att växa? Ung Fritid ger unga i Södertälje förutsättningar och möjlighet till personlig utveckling genom en meningsfull och lärorik fritid. I Södertälje kommun finns det tio mötesplatser med en verksamhet som främjar ungas delaktighet eftersom de kan påverka och skapa mötesplatsens inriktning. Mötesplatserna för unga drivs även i samverkan med andra engagerade aktörer till exempel Telge Hovsjö och Mötesplats Täljehallen för att ta tillvara skilda sektorers kompetens, erfarenhet och för att främja nytänkande. ARBETSUPPGIFTER Som timanställd fritidsledare på Ung fritid förväntas du tillämpa ungdomsdelaktighet i ditt arbete. Det innebär att du kontinuerligt ska inspirera och utmana ungdomar i målgruppen 13-18 år genom att tillämpa ett transparant och kommunikativt ledarskap. Som fritidsledare på Ung fritid arbetar du oregelbundna tider, framförallt kväll och helg. Vi bedriver ett kontinuerligt kvalitet- och utvecklingsarbete vilket innebär att du behöver kunna följa upp och skriftligt dokumentera det samlade arbetet och resultatet. Vi vill att du tar ansvar och bidrar aktivt till att uppnå tydliga mål och utveckla verksamheten. Det är även viktigt att du ser möjligheter och bidrar till att verksamheten förblir konstruktiv samt lösningsorienterad. Du behöver kunna tänka utanför ramarna och initiera nya samt kreativa idéer. Den goda arbetsplatsen skapas av dig tillsammans med kollegorna. Det innebär att du behöver verka i enlighet med Södertälje kommuns värdegrund och agera enligt goda förebilder. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad eller studerar till att bli fritidsledare/fritidspedagog, beteendevetare, lärare eller motsvarande samt har erfarenhet av arbete med ungdomar. Du är en utåtriktad person och har erfarenhet av att arbeta med ungdomar och som ledare. Vidare ska du ha förmåga att planera och utföra arbetet på ett konstruktivt sätt samt initiera nya och kreativa idéer. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl och tydligt. Du ska ha stark integritet eftersom jobbet som fritidsledare ställer mycket höga krav på att du är trygg i dina värderingar och etiska ställningstaganden – och kan förmedla det till ungdomarna. Viktigt är också att du har en förmåga att känna in och lyssna på omgivningen för att kunna ta rätt beslut i samråd med kollegor. För att trivas i rollen som fritidsledare på Ung fritid är det en förutsättning att du tycker om att arbeta i team där uppsatta gemensamma regler upprätthålls i det vardagliga arbetet med ungdomar. Det är samtidigt viktigt att du självständigt kan planera och hålla i aktiviteter på mötesplatsen. Vidare skall du ha erfarenhet av att arbeta utifrån ekonomiska ramar. Vi välkomnar fördjupad kompetens inom mänskliga rättigheter, jämlikhetsfrågor, teater, musik, pedagogik odyl. En solid allmänbildning att stå på vad gäller samhällets olika funktioner är också viktigt. Erfarenheter från ideellt arbete och/eller annan sektor är ett plus. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning i arbetsgruppen och välkommnar därför kvinnliga sökande. Vi välkommnar även kunskaper i olika språk. ÖVRIGT Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Företag: Södertälje kommun, Fritidsgårdar
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Fritidsledare till Ung fritid
Vill du vara med där din insats gör skillnad? Drivs du också av lusten att förändra framtiden? Vill du ge unga chansen att växa? Ung Fritid ger unga i Södertälje förutsättningar och möjlighet till personlig utveckling genom en meningsfull och lärorik fritid. I Södertälje kommun finns det tio mötesplatser med en verksamhet som främjar ungas delaktighet eftersom de kan påverka och skapa mötesplatsens inriktning. Mötesplatserna för unga drivs även i samverkan med andra engagerade aktörer till exempel Telge Hovsjö och Mötesplats Täljehallen för att ta tillvara skilda sektorers kompetens, erfarenhet och för att främja nytänkande. ARBETSUPPGIFTER Som fritidsledare på Ung fritid förväntas du tillämpa ungdomsdelaktighet i ditt arbete. Det innebär att du kontinuerligt ska inspirera och utmana ungdomar i målgruppen 13-18 år genom att tillämpa ett transparant och kommunikativt ledarskap. Som fritidsledare på Ung fritid arbetar du oregelbundna tider, framförallt kväll och helg. Vi bedriver ett kontinuerligt kvalitet- och utvecklingsarbete vilket innebär att du behöver kunna följa upp och skriftligt dokumentera det samlade arbetet och resultatet. Vi vill att du tar ansvar och bidrar aktivt till att uppnå tydliga mål och utveckla verksamheten. Det är även viktigt att du ser möjligheter och bidrar till att verksamheten förblir konstruktiv samt lösningsorienterad. Du behöver kunna tänka utanför ramarna och initiera nya samt kreativa idéer. Den goda arbetsplatsen skapas av dig tillsammans med kollegorna. Det innebär att du behöver verka i enlighet med Södertälje kommuns värdegrund och agera enligt goda förebilder. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad eller studerar till att bli fritidsledare/fritidspedagog, beteendevetare, lärare eller motsvarande samt har erfarenhet av arbete med ungdomar. Du är en utåtriktad person och har erfarenhet av att arbeta med ungdomar och som ledare. Vidare ska du ha förmåga att planera och utföra arbetet på ett konstruktivt sätt samt initiera nya och kreativa idéer. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl och tydligt. Du ska ha stark integritet eftersom jobbet som fritidsledare ställer mycket höga krav på att du är trygg i dina värderingar och etiska ställningstaganden – och kan förmedla det till ungdomarna. Viktigt är också att du har en förmåga att känna in och lyssna på omgivningen för att kunna ta rätt beslut i samråd med kollegor. För att trivas i rollen som fritidsledare på Ung fritid är det en förutsättning att du tycker om att arbeta i team där uppsatta gemensamma regler upprätthålls i det vardagliga arbetet med ungdomar. Det är samtidigt viktigt att du självständigt kan planera och hålla i aktiviteter på mötesplatsen. Vidare skall du ha erfarenhet av att arbeta utifrån ekonomiska ramar. Vi välkomnar fördjupad kompetens inom mänskliga rättigheter, jämlikhetsfrågor, teater, musik, pedagogik odyl. En solid allmänbildning att stå på vad gäller samhällets olika funktioner är också viktigt. Erfarenheter från ideellt arbete och/eller annan sektor är ett plus. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning i arbetsgruppen och välkommnar därför kvinnliga sökande. Vi välkommnar även kunskaper i olika språk. ÖVRIGT Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Företag: Södertälje kommun, Fritidsgårdar
Ort: Södertälje
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare till Ung fritid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare till Ung fritid

Vikarie till Ung fritid
Vill du vara med där din insats gör skillnad? Drivs du också av lusten att förändra framtiden? Vill du ge unga chansen att växa? Ung Fritid ger unga i Södertälje förutsättningar och möjlighet till personlig utveckling genom en meningsfull och lärorik fritid. I Södertälje kommun finns det tio mötesplatser med en verksamhet som främjar ungas delaktighet eftersom de kan påverka och skapa mötesplatsens inriktning. Mötesplatserna för unga drivs även i samverkan med andra engagerade aktörer till exempel Telge Hovsjö och Mötesplats Täljehallen för att ta tillvara skilda sektorers kompetens, erfarenhet och för att främja nytänkande. ARBETSUPPGIFTER Som fritidsledare på Ung fritid förväntas du tillämpa ungdomsdelaktighet i ditt arbete. Det innebär att du kontinuerligt ska inspirera och utmana ungdomar i målgruppen 13-18 år genom att tillämpa ett transparant och kommunikativt ledarskap. Som fritidsledare på Ung fritid arbetar du oregelbundna tider, framförallt kväll och helg. Vi bedriver ett kontinuerligt kvalitets- och utvecklingsarbete vilket innebär att du behöver kunna följa upp och skriftligt dokumentera det samlade arbetet och resultatet. Vi vill att du tar ansvar och bidrar aktivt till att uppnå tydliga mål och utveckla verksamheten. Det är även viktigt att du ser möjligheter och bidrar till att verksamheten förblir konstruktiv samt lösningsorienterad. Du behöver kunna tänka utanför ramarna och initiera nya samt kreativa idéer. Den goda arbetsplatsen skapas av dig tillsammans med kollegorna. Det innebär att du behöver verka i enlighet med Södertälje kommuns värdegrund och agera enligt goda förebilder. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad eller studerar till att bli fritidsledare/fritidspedagog, beteendevetare, lärare eller motsvarande samt har erfarenhet av arbete med ungdomar. Du är en utåtriktad person och har erfarenhet av att arbeta med ungdomar och som ledare. Vidare ska du ha förmåga att planera och utföra arbetet på ett konstruktivt sätt samt initiera nya och kreativa idéer. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl och tydligt. Du ska ha stark integritet eftersom jobbet som fritidsledare ställer mycket höga krav på att du är trygg i dina värderingar och etiska ställningstaganden – och kan förmedla det till ungdomarna. Viktigt är också att du har en förmåga att känna in och lyssna på omgivningen för att kunna ta rätt beslut i samråd med kollegor. För att trivas i rollen som fritidsledare på Ung fritid är det en förutsättning att du tycker om att arbeta i team där uppsatta gemensamma regler upprätthålls i det vardagliga arbetet med ungdomar. Det är samtidigt viktigt att du självständigt kan planera och hålla i aktiviteter på mötesplatsen. Vidare skall du ha erfarenhet av att arbeta utifrån ekonomiska ramar. Vi välkomnar fördjupad kompetens inom pedagogik, mänskliga rättigheter, jämlikhetsfrågor, teater, musik odyl. Tjänsten ställer även krav på goda kunskaper i svenska i tal och skrift. En solid allmänbildning att stå på vad gäller samhällets olika funktioner är också viktigt. Erfarenheter från ideellt arbete och/eller annan sektor är ett plus. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning i arbetsgruppen och välkomnar därför kvinnliga sökande. ÖVRIGT Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Företag: Södertälje kommun, Fritidsgårdar
Ort: Södertälje
Publicerad : 12-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarie till Ung fritid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarie till Ung fritid

Fritidsledare till Ung Fritid
Vill du vara med där din insats gör skillnad? Drivs du också av lusten att förändra framtiden? Vill du ge unga chansen att växa? Ung Fritid ger unga i Södertälje förutsättningar och möjlighet till personlig utveckling genom en meningsfull och lärorik fritid. I Södertälje kommun finns det tio mötesplatser med en verksamhet som främjar ungas delaktighet eftersom de kan påverka och skapa mötesplatsens inriktning. Mötesplatserna för unga drivs även i samverkan med andra engagerade aktörer till exempel Telge Hovsjö och Mötesplats Täljehallen för att ta tillvara skilda sektorers kompetens, erfarenhet och för att främja nytänkande. ARBETSUPPGIFTER Som fritidsledare på Ung fritid förväntas du tillämpa ungdomsdelaktighet i ditt arbete. Det innebär att du kontinuerligt ska inspirera och utmana ungdomar i målgruppen 13-18 år genom att tillämpa ett transparant och kommunikativt ledarskap. Som fritidsledare på Ung fritid arbetar du oregelbundna tider, framförallt kväll och helg. Vi bedriver ett kontinuerligt kvalitet- och utvecklingsarbete vilket innebär att du behöver kunna följa upp och skriftligt dokumentera det samlade arbetet och resultatet. Vi vill att du tar ansvar och bidrar aktivt till att uppnå tydliga mål och utveckla verksamheten. Det är även viktigt att du ser möjligheter och bidrar till att verksamheten förblir konstruktiv samt lösningsorienterad. Du behöver kunna tänka utanför ramarna och initiera nya samt kreativa idéer. Den goda arbetsplatsen skapas av dig tillsammans med kollegorna. Det innebär att du behöver verka i enlighet med Södertälje kommuns värdegrund och agera enligt goda förebilder. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad pedagog, fritidsledare beteendevetare, lärare eller motsvarande samt har erfarenhet av arbete med ungdomar. Du är en utåtriktad person och har erfarenhet av att arbeta med ungdomar och som ledare. Vidare ska du ha förmåga att planera och utföra arbetet på ett konstruktivt sätt samt initiera nya och kreativa idéer. Du ska ha stark integritet eftersom jobbet som fritidsledare ställer mycket höga krav på att du är trygg i dina värderingar och etiska ställningstaganden – och kan förmedla det till ungdomarna. Viktigt är också att du har en förmåga att känna in och lyssna på omgivningen för att kunna ta rätt beslut i samråd med kollegor. För att trivas i rollen som fritidsledare på Ung fritid är det en förutsättning att du tycker om att arbeta i team där uppsatta gemensamma regler upprätthålls i det vardagliga arbetet med ungdomar. Det är samtidigt viktigt att du självständigt kan planera och hålla i aktiviteter på mötesplatsen. Vidare skall du ha erfarenhet av att arbeta utifrån ekonomiska ramar. Vi välkomnar fördjupad kompetens inom pedagogik, mänskliga rättigheter, jämlikhetsfrågor, teater, musik odyl. Tjänsten ställer även krav på goda kunskaper i svenska i tal och skrift. En solid allmänbildning att stå på vad gäller samhällets olika funktioner är också viktigt. Erfarenheter från ideellt arbete och/eller annan sektor är ett plus. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning i arbetsgruppen och välkomnar därför kvinnliga sökande. ÖVRIGT Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Företag: Södertälje kommun, Fritidsgårdar
Ort: Södertälje
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare till Ung Fritid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare till Ung Fritid

Fritidsledare till Ung fritid, Kultur och fritidskontoret
Vill du vara med där din insats gör skillnad? Drivs du också av lusten att förändra framtiden? Vill du ge unga chansen att växa? Ung Fritid ger unga i Södertälje förutsättningar och möjlighet till personlig utveckling genom en meningsfull och lärorik fritid. I Södertälje kommun finns det tio mötesplatser med en verksamhet som främjar ungas delaktighet eftersom de kan påverka och skapa mötesplatsens inriktning. Mötesplatserna för unga drivs även i samverkan med andra engagerade aktörer till exempel Telge Hovsjö och Mötesplats Täljehallen för att ta tillvara skilda sektorers kompetens, erfarenhet och för att främja nytänkande. ARBETSUPPGIFTER Som fritidsledare på Ung fritid förväntas du tillämpa ungdomsdelaktighet i ditt arbete. Det innebär att du kontinuerligt ska inspirera och utmana ungdomar i målgruppen 13-18 år genom att tillämpa ett transparant och kommunikativt ledarskap. Som fritidsledare på Ung fritid arbetar du oregelbundna tider, framförallt kväll och helg. Vi bedriver ett kontinuerligt kvalitet- och utvecklingsarbete vilket innebär att du behöver kunna följa upp och skriftligt dokumentera det samlade arbetet och resultatet. Vi vill att du tar ansvar och bidrar aktivt till att uppnå tydliga mål och utveckla verksamheten. Det är även viktigt att du ser möjligheter och bidrar till att verksamheten förblir konstruktiv samt lösningsorienterad. Du behöver kunna tänka utanför ramarna och initiera nya samt kreativa idéer. Den goda arbetsplatsen skapas av dig tillsammans med kollegorna. Det innebär att du behöver verka i enlighet med Södertälje kommuns värdegrund och agera enligt goda förebilder. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad pedagog, fritidsledare beteendevetare, lärare eller motsvarande samt har erfarenhet av arbete med ungdomar. Du är en utåtriktad person och har erfarenhet av att arbeta med ungdomar och som ledare. Vidare ska du ha förmåga att planera och utföra arbetet på ett konstruktivt sätt samt initiera nya och kreativa idéer. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl och tydligt. Du ska ha stark integritet eftersom jobbet som fritidsledare ställer mycket höga krav på att du är trygg i dina värderingar och etiska ställningstaganden – och kan förmedla det till ungdomarna. Viktigt är också att du har en förmåga att känna in och lyssna på omgivningen för att kunna ta rätt beslut i samråd med kollegor. För att trivas i rollen som fritidsledare på Ung fritid är det en förutsättning att du tycker om att arbeta i team där uppsatta gemensamma regler upprätthålls i det vardagliga arbetet med ungdomar. Det är samtidigt viktigt att du självständigt kan planera och hålla i aktiviteter på mötesplatsen. Vidare skall du ha erfarenhet av att arbeta utifrån ekonomiska ramar. Vi välkomnar fördjupad kompetens inom pedagogik, mänskliga rättigheter, jämlikhetsfrågor, teater, musik odyl. Tjänsten ställer även krav på goda kunskaper i svenska i tal och skrift. En solid allmänbildning att stå på vad gäller samhällets olika funktioner är också viktigt. Erfarenheter från ideellt arbete och/eller annan sektor är ett plus. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning i arbetsgruppen och välkommnar därför kvinnliga sökande. ÖVRIGT Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Företag: Södertälje kommun, Fritidsgårdar
Ort: Södertälje
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare till Ung fritid, Kultur och fritidskontoret jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare till Ung fritid, Kultur och fritidskontoret

Timanställd fritidsledare till Ung fritid
Vill du vara med där din insats gör skillnad? Drivs du också av lusten att förändra framtiden? Vill du ge unga chansen att växa och skapa ögonblick för livet? Ung Fritid ger unga i Södertälje förutsättningar och möjlighet till personlig utveckling genom en meningsfull och lärorik fritid. I Södertälje kommun finns det tio mötesplatser med en verksamhet som främjar ungas delaktighet eftersom de kan påverka och skapa mötesplatsens inriktning. Mötesplatserna för unga drivs även i samverkan med andra engagerade aktörer till exempel Telge Hovsjö och Mötesplats Täljehallen för att ta tillvara skilda sektorers kompetens, erfarenhet och för att främja nytänkande. ARBETSUPPGIFTER Vi söker timanställda till två av våra mötesplatser. Som timanställd fritidsledare på Ung fritid förväntas du tillämpa ungdomsdelaktighet i ditt arbete. Det innebär att du kontinuerligt ska inspirera och utmana ungdomar i målgruppen 13-18 år till aktivit deltagande genom att tillämpa ett transparant och kommunikativt ledarskap. Som fritidsledare på Ung fritid arbetar du oregelbundna tider, framförallt kväll och helg. Vi vill att du tar ansvar och bidrar aktivt till att uppnå tydliga mål och utveckla verksamheten och ungdomsgrupper. Det är även viktigt att du ser möjligheter och bidrar till att verksamheten förblir konstruktiv samt lösningsorienterad. Du behöver kunna tänka utanför ramarna och initiera nya samt kreativa idéer. Den goda arbetsplatsen skapas av dig tillsammans med kollegorna. Det innebär att du behöver verka i enlighet med Södertälje kommuns värdegrund och agera enligt goda förebilder. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad eller studerar till att bli fritidsledare/socialpedagog, beteendevetare, lärare, musiker, konstnär eller motsvarande samt har erfarenhet av arbete med ungdomar. Du är en utåtriktad, positiv och stresstålig person som gärna tar initiativ till nya aktiviteter. Du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar och som ledare. Vidare ska du ha förmåga att skapa struktur i ditt arbete. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl och tydligt. Du ska ha stark integritet eftersom jobbet som fritidsledare ställer mycket höga krav på att du är trygg i dina värderingar och etiska ställningstaganden – och kan förmedla det till ungdomarna. Viktigt är också att du har en förmåga att känna in och lyssna på omgivningen för att kunna ta rätt beslut i samråd med kollegor. Du har musikkunskaper såsom exempelvis att spela instrument och erfarenhet av att arbeta med studioteknik. Om du inte har musikkompetens så vill vi att du ska ha färdigheter i att arbeta med keramik och slöjd/hantverk. För att trivas i rollen som fritidsledare på Ung fritid är det en förutsättning att du tycker om att arbeta i team där uppsatta gemensamma regler upprätthålls i det vardagliga arbetet med ungdomar. Det är samtidigt viktigt att du självständigt kan planera och hålla i aktiviteter på mötesplatsen. Vi välkomnar även fördjupad kompetens inom mänskliga rättigheter, jämlikhetsfrågor, teater, pedagogik o. dyl. En solid allmänbildning att stå på vad gäller samhällets olika funktioner är också viktigt. Erfarenheter från ideellt arbete och/eller annan sektor är ett plus. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning i arbetsgruppen och välkomnar därför kvinnliga sökande. ÖVRIGT Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Företag: Södertälje kommun, Fritidsgårdar
Ort: Södertälje
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställd fritidsledare till Ung fritid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställd fritidsledare till Ung fritid

Demokratisamordnare till Ung fritid
Vill du vara med där din insats gör skillnad? Drivs du också av lusten att förändra framtiden? Vill du ge unga chansen att växa? Ung Fritid arbetar med ungas fritid och driver mötesplatser för unga. Det övergripande målet är att förbereda unga för vuxenlivet genom att bidra till deras personliga och sociala utveckling. Ung fritid är både huvudarrangör och en viktig aktör i samband med större arrangemang där ungdomsdelaktighet och inflytande är centralt. Ung fritid driver tillsammans med unga kommunens ungdomsråd. Syftet med Ungdomsrådet är att skapa möjligheter för kommunikation mellan unga och beslutsfattare med förhoppningen om ökad delaktighet och inflytande- samhällsengagemang. Ung fritid arbetar nu med att utveckla verksamheten till att inkludera generationsöverskridande och gränsöverskridande möten. Ambitionen är att fler medborgare i Södertälje ska uppleva att de har inflytande i och kan påverka sin vardag samt att de upplever trygghet i sin närmiljö. En viktig del i Ung fritids arbete är att samverka med andra myndigheter och organisationer. ARBETSUPPGIFTER Demokratisamordnaren verkar för att skapa gränsöverskridande och generationsöverskridande möten genom att inspirera ungdomar och boende i kommunen till engagemang och aktiviteter som bidrar till och gynnar ett demokratiskt samhälle. Det tar sig exempelvis uttryck i: -Att inspirera unga till att engagera sig i frågor eller projekt genom att påvisa hur man kan påverka i ett demokratiskt samhälle. - Att driva projekt som främjar erfarenhetsutbyte och utökade kontaktytor mellan personer från olika generationer och bakgrunder utifrån ett integrationsperspektiv. Den primära målgruppen är ungdomar och unga vuxna. Du förväntas skapa synergieffekter genom att föra samman olika krafter i närsamhället, ideella krafter som föreningar likväl som kommunala och företagsdrivna initiativ. Som demokratisamordnare deltar du även i olika informationskampanjer och arrangemang som Ung fritid anordnar. Du stödjer och deltar även i aktiviteter som syftar till att minska social oro. Genom att identifiera behov och åtgärder i den fysiska miljön bidrar du till att skapa trivsel och trygghet i bostadsområdena. Tjänsten innebär idag dagtid och kvällar vid behov, men arbetstiderna kan komma att ändras till dag, kväll och helg framöver. Det kan komma att bli aktuellt med provanställning. KVALIFIKATIONER För att lyckas i ditt uppdrag som demokratisamordnare är du strukturerad, lyhörd och förtroendeingivande. Du har gymnasieutbildning med samhällsvetenskaplig inriktning samt dokumenterad erfarenhet av att genomföra och leda projekt. Du ska även ha erfarenhet av ett ideellt engagemang, hantera officepaketet utan hinder, tala och skriva flytande svenska och kunna hantera tilldelad budget. Du har ett brinnande engagemang för samhällsfrågor och politik samt har förmågan att mobilisera individer och grupper/föreningar till initiativtagande projekt. Meriterade är högskoleutbildning inom männskliga rättigheter, integration och internationella relationer eller stadsvetenskap samt ett brett nätverk inom/av organisationer och aktörer som jobbar med mänskliga rättigheter. Fördelaktigt är lokalkännedom om Södertälje. Körkort är ett krav. ÖVRIGT Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Företag: Södertälje kommun, Fritidsgårdar
Ort: Södertälje
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Demokratisamordnare till Ung fritid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Demokratisamordnare till Ung fritid

Timvikarierande fritidsledare till Ung fritid
Ung fritid skapar möjligheter för unga att växa! I mötet med ungdomar på våra mötesplatser har du en coachande roll och inspirerar unga att se nya och oväntade vägar i livet. Vill du främja framtidstro, inspirera och coacha ungdomar till att förverkliga sina drömmar samt bidra till ett samhälle med många unga positiva krafter? På Ung fritid får du möjligheten att utvecklas i ditt ledarskap genom kontinuerlig kompetensutveckling och möten med andra fritidsledare inom kommunen likväl som nationellt. På Ung fritid har vi även ett fortlöpande kvalitetsarbete som du som fritidsledare är med och utvecklar samt utvärderar. Vi är en enhet som bryr sig. Engagemanget för att skapa möjligheter för ungdomar genomsyrar oss alla. Bli en av oss, kom och bidra till en ljus framtid för Södertäljes ungdomar! ARBETSUPPGIFTER Som timvikarierandefritidsledare på Ung fritid har du direkt kontakt med ungdomar i Södertälje. Din uppgift är att coacha och inspirera ungdomar till aktivitet och utveckling genom informellt lärande. Det innebär exempelvis att du vägleder ungdomar till att starta upp aktivitetsgrupper och att du finns till som ett stöd. I din roll arbetar du aktivt med ständiga förbättringar och lägger extra fokus på att verka för att öka tjejdeltagande och skapa verksamhet som syftar till ett jämställt utbud. Ditt arbete sträcker sig utanför fritidsgårdens gränser och du bidrar även till att genomföra arrangemang som främjar ungdomars intressen på enhetsnivå. Arbetstiden är förlagd till framför allt eftermiddag, kväll och helg. Dagtider kan även förekomma. KVALIFIKATIONER Du ska har studentexamen från Barn- och fritidsprogrammet, fritidsledarutbildning alternativt gymnasieutbildning med socialpedagogisk inriktning. Det är meriterande om du har högskoleutbildning i beteendevetenskap, musik, konst eller lärarutbildning. Meriterande är även utbildning i dans på gymnasienivå. Vidare är det ett krav att du har erfarenhet av arbete med ungdomar. Det är även ett krav: att du har erfarenhet av att leda en ungdomsgrupp och hålla i återkommande aktiviteter, att du har erfarenhet av coachande arbete med ungdomar samt att du har erfarenhet av att skapa ungdomsverksamhet som syftar till att skapa en jämlik verksamhet. Meriterande är erfarenhet av arbete som ledare. Du ska bemästra Officepaketet och det är ett krav att du talar och skriver svenska flytande, önskvärt är att du har keramikkunskaper, slöjd och hantverkskunskaper samt körkort. För att trivas som fritidsledare på Ung fritid behöver du vara stresstålig, initiativtagande och lyhörd. ÖVRIGT Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Företag: Södertälje kommun, Fritidsgårdar
Ort: Södertälje
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarierande fritidsledare till Ung fritid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarierande fritidsledare till Ung fritid

Vikarierande fritidsledare till Ung Fritid
Ung fritid skapar möjligheter för unga att växa! I mötet med ungdomar på våra mötesplatser har du en coachande roll och inspirerar unga att se nya och oväntade vägar i livet. Vill du främja framtidstro, inspirera och coacha ungdomar till att förverkliga sina drömmar samt bidra till ett samhälle med många unga positiva krafter? På Ung fritid får du möjligheten att utvecklas i ditt ledarskap genom kontinuerlig kompetensutveckling och möten med andra fritidsledare inom kommunen likväl som nationellt. På Ung fritid har vi även ett fortlöpande kvalitetsarbete som du som fritidsledare är med och utvecklar samt utvärderar. Vi är en enhet som bryr sig. Engagemanget för att skapa möjligheter för ungdomar genomsyrar oss alla. Bli en av oss, kom och bidra till en ljus framtid för Södertäljes ungdomar! ARBETSUPPGIFTER Som fritidsledare på Ung fritid har du direkt kontakt med ungdomar i Södertälje. Din uppgift är att coacha och inspirera ungdomar till aktivitet och utveckling genom informellt lärande. Det innebär exempelvis att du vägleder ungdomar till att starta upp aktivitetsgrupper eller att du finns till som ett stöd. Ditt arbete sträcker sig utanför fritidsgårdens gränser och du bidrar även till att genomföra arrangemang som främjar ungdomars intressen på enhetsnivå. I din roll som fritidsledare ingår att du arbetar för att uppfylla verksamhetens mål och bidrar med nya verksamhetsidéer. Det tar sig exempelvis uttryck i att du samverkar med både interna och externa parter samt att du bidra till ett förhållningsätt i arbetet som gynnar jämställdhet. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg. KVALIFIKATIONER Du ska har studentexamen från Barn- och fritidsprogrammet alternativt Estetiska programmet med inriktning mot musik eller utbildning som bedöms som likvärdig. Det är meriterande om du har fritidsledarutbildning med högskolepoäng eller högskoleutbildning inom musikproduktion likväl som ledarskapsutbildning eller utbildning i pedagogik. Vidare ska du ha minst två års erfarenhet av arbete med ungdomar. Det är även ett krav att du har erfarenhet av att leda en ungdomsgrupp och av att lära ut musikproduktion. Meriterande är ett års dokumenterad erfarenhet av pedagogiskt arbete. Du ska bemästra Officepaketet och önskvärt är att du har kunskap i Pro logic, att du har körkort samt att du kan hantera en budget. Det är ett krav att du talar och skriver svenska flytande, önskvärt är att du även har kunskaper i polska. För att trivas som fritidsledare på Ung fritid behöver du vara utåtriktad, lyhörd och initiativtagande. ÖVRIGT Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Företag: Södertälje kommun, Fritidsgårdar
Ort: Södertälje
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande fritidsledare till Ung Fritid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande fritidsledare till Ung Fritid

Timvikarierande fritidsledare till Ung Fritid
Ung fritid skapar möjligheter för unga att växa! I mötet med ungdomar på våra mötesplatser har du en coachande roll och inspirerar unga att se nya och oväntade vägar i livet. Vill du främja framtidstro, inspirera och coacha ungdomar till att förverkliga sina drömmar samt bidra till ett samhälle med många unga positiva krafter? På Ung fritid får du möjligheten att utvecklas i ditt ledarskap genom kontinuerlig kompetensutveckling och möten med andra fritidsledare inom kommunen likväl som nationellt. På Ung fritid har vi även ett fortlöpande kvalitetsarbete som du som fritidsledare är med och utvecklar samt utvärderar. Vi är en enhet som bryr sig. Engagemanget för att skapa möjligheter för ungdomar genomsyrar oss alla. Bli en av oss, kom och bidra till en ljus framtid för Södertäljes ungdomar! ARBETSUPPGIFTER Som timvikarierande fritidsledare på Ung fritid har du direkt kontakt med ungdomar i Södertälje. Din uppgift är att coacha och inspirera ungdomar till aktivitet och utveckling genom informellt lärande. Det innebär exempelvis att du vägleder ungdomar till att starta upp aktivitetsgrupper och att du finns till som ett stöd. I din roll arbetar du aktivt med ständiga förbättringar och lägger extra fokus på att verka för att öka tjejdeltagande och skapa verksamhet som syftar till ett jämställt utbud. Ditt arbete sträcker sig utanför fritidsgårdens gränser och du bidrar även till att genomföra arrangemang som främjar ungdomars intressen på enhetsnivå. Arbetstiden är förlagd till framför allt eftermiddag, kväll och helg. Dagtider kan även förekomma. KVALIFIKATIONER Du ska har studentexamen från Barn- och fritidsprogrammet, fritidsledarutbildning alternativt gymnasieutbildning med socialpedagogisk inriktning. Det är meriterande om du har högskoleutbildning i beteendevetenskap, musik, konst eller lärarutbildning. Meriterande är även utbildning i dans på gymnasienivå eller högre utbildning. Vidare är det ett krav att du har erfarenhet av arbete med ungdomar. Det är även ett krav: -att du har erfarenhet av att leda en ungdomsgrupp och hålla i återkommande aktiviteter, -att du har erfarenhet av coachande arbete med ungdomar samt -att du har erfarenhet av att skapa ungdomsverksamhet som syftar till att skapa en jämlik verksamhet. Meriterande är erfarenhet av arbete som ledare. Du ska bemästra Officepaketet och det är ett krav att du talar och skriver svenska flytande samt att du har körkort. Önskvärt är att du har keramikkunskaper, sykunskaper, kunskap i smyckestillverkning samt slöjd och hantverkskunskaper. För att trivas som fritidsledare på Ung fritid behöver du vara utåtriktad, initiativtagande och positiv. Eftersom vi eftersträvar jämlikhet ser vi gärna kvinnliga sökande. ÖVRIGT Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Företag: Södertälje kommun, Fritidsgårdar
Ort: Södertälje
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarierande fritidsledare till Ung Fritid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarierande fritidsledare till Ung Fritid


Sök lediga jobb Södertälje kommun, Fritidsgårdar

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se