Sölvesborg jobb - lediga jobb

Sölvesborg jobb Sölvesborg jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sölvesborg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sölvesborg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Sandåkraskolan söker lärare i fritidshem / fritidspedagog- Stockholm

  2. Ett roligt jobb med flexibla arbetstider?- Stockholm

  3. Botkyrka söker driven modersmålslärare i finska!- Botkyrka

  4. Biträdande rektor år F-5- Botkyrka

  5. Sjuksköterskor- Stockholm

  6. Skolsköterska till Spånga Gymnasium- Stockholm

  7. ITG Södertörn söker timlärare i Tyska- Huddinge

  8. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Salem

  9. Front- och backendutvecklare inom Java till bank i Stockholm- Stockholm

  10. ITG Södertörn söker timlärare i Franska- Huddinge


Mer beskrivning

Sandåkraskolan söker lärare i fritidshem / fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Sandåkraskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Sandåkraskolan och Sköndalsskolan bildar tillsammans resultatenheten Sköndals skolor. Båda skolorna ligger i det natursköna området Sköndal med närhet till Drevviken. Sandåkraskolan kommer läsåret 13/14 ha ca 220 elever i årskurserna F-6, två fritidshem och en fritidsklubb. Vår vision är "När eleverna slutar i Sköndals skolor efter årskurs 6 ska de lämna oss med gott självförtroende samt ett intresse för fortsatt lärande". 2 plats(er).Arbete på integrerat fritidshem. Samarbete inom arbetslag, fritidshem samt med övrig personal och föräldrar. Vi söker dig som är lärare i fritidshem eller fritidspedagog och med erfarenhet av arbete med barn. Du ska tycka om att arbeta i arbetslag samt ha ett stort intresse för att utveckla fritidshemmens verksamhet. Du är en trygg och stabil person som kan kommunicera väl med barn, föräldrar och medarbetare. Du har förmåga att kunna hantera en större barngrupp. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av arbete på integrerat fritidshem. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig i Stockholms stad. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Berit Cederborg,08-508 47 310 Luis Giusti, Facklig företrädare Lärarförbundet, 08-508 18 273, luis.giusti@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Sandåkraskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Sandåkraskolan söker lärare i fritidshem / fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sandåkraskolan söker lärare i fritidshem / fritidspedagog

Ett roligt jobb med flexibla arbetstider?
Provoice AB är ett företag inom Callcenter och Inkassobranschen med kontor i Sverige, Norge och Finland. Är Du på jakt efter ett roligt och utvecklande jobb på deltid, som du även kan kombinera med exempelvis dina studier eller annat arbete? Om svaret är Ja är ProVoice Sverige AB det givna valet. Som anställd hos oss på ProVoice arbetar du med försäljning över telefon mot privatpersoner för en av marknadens ledande aktörer inom lotteribranschen. Vi på Stockholms-kontoret söker nu 6 drivna medarbetare som vill anta en ny utmaning och jobba med vårt professionella säljteam på deltid. Våra medarbetare i teamet söker dig: - som har en god social kompetens och är utåtriktad som person. - som kännetecknas med ett driv och har en vilja att utvecklas. - som gillar tävlingar och inte är rädd för att anta nya utmaningar och sträva efter dina egna mål. - som har en förmåga att lyssna och vill omvandla kundens behov till lösningar, vilket vi som företag kan erbjuda. Vad kan ProVoice erbjuda dig? - Flexibla arbetstider. - Fast timlön + provision. - Ett utmanande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tidigare erfarenhet från försäljning är inget krav, utan Vi ger Dig de bästa förutsättningarna för att Du ska lyckas! Som anställd på ProVoice får du även två grundutbildningar i: Försäljning och beteendevetenskap: Där kommer du att få grundläggande kunskaper inom försäljning i både teori och praktik. Produktkunskap & avtal: Du deltar i en grundläggande utbildning i våra produkter samt de tjänster du kommer att sälja. Efter det kommer du att få en introduktion i de system och program vi arbetar med. Som medarabetare på ProVoice har du kul samtidigt som du tjänar pengar. Du får ett bra nätverk med arbetskamrater samt ett roligt jobb som både är meriterande och välbetalt. Som morot för goda resultat anordnar vi alltifrån kickoffer till pingisturneringar och tävlingar med fina priser som resor, presentkort och teknikprylar. Vi arbetar i nyrenoverade och fräscha lokaler vid Alviks torg bara ett stenkast från tunnelbana, tvärbana och bussar. Vid kontoret finns även restauranger, mataffär, café, shopping, gym etc. Så läget är perfekt! Du väljer vilka dagar du vill jobba. Du kan arbeta kvällar och helger. Vi ser att du arbetar minst 3 pass/v alt 13 timmar/v. Tycker du detta låter intressant? Tveka då inte, utan skicka din ansökan redan idag så ses vi snart! Vid frågor, kontakta Rekryteringsansvarig Sofia Medin på 08-50387000, eller maila sofia.medin@provoice.se
Företag: Provoice AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Ett roligt jobb med flexibla arbetstider? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ett roligt jobb med flexibla arbetstider?

Botkyrka söker driven modersmålslärare i finska!
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Modersmålsorganisationen i Botkyrka har höga målsättningar för sin verksamhet och strävar efter att hålla högsta möjliga nivå på personalens kompetens. Modersmålspedagogerna ingår i olika arbetslag som varje vecka bedriver ett pedagogiskt utvecklingsarbete tillsammans. Under 2012/2013 har vi bland annat arbetat med: frågandets konst, lässtrategier, genrepedagogik, digitalt lärande samt betyg och bedömning. I gruppen ingår i dagsläget ca 120 pedagoger som tillsammans undervisar i 60 språk, och till hösten hoppas vi lägga till ytterligare 20 språk till den listan! ARBETSUPPGIFTER Din uppgift som modersmålspedagog i Botkyrka är viktig för barnens språkutveckling, vilken ligger till grund för studieresultat även i övriga ämnen. Du kommer ofta att arbeta självständigt även om samplanering med andra pedagoger förekommer. Arbetet är oftast förlagt till olika arbetsplatser vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Även studiehandledning på modersmålet i andra ämnen kan förekomma. Arbetet omfattar modersmålsundervisning och studiehandledning på finska i grundskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för språkutveckling och har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med modersmål inom skola eller förskola. Du har pedagogisk högskoleutbildning och gärna lärarbehörighet i modersmålet, alternativt har du förvärvat goda kunskaper om läroplanerna och olika undervisningsmetoder genom tidigare arbete. Du har en tydlig pedagogisk idé kring hur du kan stödja utvecklingen hos varje elev utifrån läroplanernas intentioner. Du är van vid att hantera digitala lärverktyg som utgör en självklar del i din undervisning. Du är van vid att samarbeta med andra pedagoger kring planering och utförande av undervisning, samt drivs av att utvecklas i din egen roll som pedagog. Du är också skicklig på att kommunicera på svenska kring undervisningens innehåll och bidrar gärna i pedagogiska diskussioner med andra pedagoger. Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig redan nu till att söka utdrag från polisens belastningsregister – skola/barnomsorg.
Företag: Botkyrka kommun, Specialistenheten
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Botkyrka söker driven modersmålslärare i finska! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Botkyrka söker driven modersmålslärare i finska!

Biträdande rektor år F-5
Botkyrka kommun med snart 80 000 invånare är en attraktiv kommun med stora grönområden, insjöar, kust och skärgård. Botkyrka är en expansiv kommun som prövar nya idéer inom många verksamhetsområden. Grindtorpsskolan bildar ett resultatområde. Grindtorpsskolan är en skola för elever i förskoleklass tom skolår 9. Med en gemensam pedagogisk plattform, visioner och tydliga mål med sikte på framtiden är vi en skolorganisation i ständig förändring och utveckling. Vi leder och kommunicerar utifrån vår gemensamma värdegrund med fokus på kvalitet, förhållningssätt och resultat. ARBETSUPPGIFTER Du leder, organiserar och har ansvar för den dagliga verksamheten och elevhälsoarbetet i förskoleklass – år 5 inkl fritidshem i samarbete med rektor och skolans operativa ledningsgrupp. Du har personalansvar och genomför medarbetarsamtal och lönesamtal. Du ingår i resultatenhetens ledningsgrupp som tillsammans ansvarar för planering och uppföljning av skolans resultat. KVALIFIKATIONER Du har erfarenhet som skolledare och har god insikt i verksamheterna för år 1 - 5, förskoleklass och fritidshem. Du är nytänkande, positiv, målinriktad och har hög social kompetens. Du har god organisatorisk och strukturell förmåga. Du har kunskap i ekonomi och budgetarbete. Du är lyhörd och flexibel samt bra på att samarbeta och inspirera personal, barn och föräldrar att vara delaktiga i utvecklingsarbete. Du är väl förtrogen med IKT som en naturlig del i lärprocessen och skolans övriga verksamhet. Du vill ta ett stort pedagogiskt ansvar och ansvar för elevomsorg och är beredd att driva pedagogisk utveckling i samarbete med rektor och skolans ledningsgrupp.
Företag: Botkyrka kommun, Grindtorpsskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande rektor år F-5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande rektor år F-5

Sjuksköterskor
våra ortopediska akutvårdsavdelningar Södersjukhuset – ett akutsjukhus mitt i Stockholm, är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. På Södersjukhuset bedrivs även en omfattande klinisk forskning och utbildning. Verksamhetsområde Ortopedi består av 3 akutvårdsavdelningar, en elektiv vårdavdelning, en ortopedmottagning och vår ortopedoperationsavdelning. Vi arbetar aktivt med att ständigt öka vårdkvaliteten och med patientsäkerhetsfrågor samt att kontinuerligt förbättra våra arbetsuppgifter och vara nytänkande. Detta ger hög vårdkvalitet och en bra arbetsmiljö. Vi söker nu sjuksköterskor till dagen och natten som har intresse för att utveckla vård och omvårdnad på avdelningarna tillsammans med övriga medarbetare. Förutom intressanta arbetsuppgifter kan vi erbjuda förmåner som till exempel fri friskvård och personalbostad. Arbetsuppgifter: Du kommer delta i det dagliga vårdarbetet på avdelningen. Hos oss får du möjlighet att nyttja kunskaper inom många olika vårdområden och jobba tillsammans i tvärprofessionella team. Arbetsuppgifterna är varierade och tempot högt samtidigt som du ges möjlighet att påverka och själv utvecklas. Vi ser gärna att vår personal tar del av fortbildningar och nätverksgrupper. Kvalifikationer: Leg. sjuksköterska med några års erfarenhet och gärna erfarenhet av ortopedi. Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är en kreativ person och vill bidra till klinikens utveckling genom egna initiativ och egen erfarenhet. Dina värderingar stämmer överens med våra – du ser varje dag hur ditt arbete och bemötande bidrar till att patienterna känner sig välkomna till oss på Södersjukhuset. Övrig information: Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Södersjukhuset AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor jobb, Sjuksköterskor Stockholm, Sjuksköterskor Södersjukhuset AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor

Skolsköterska till Spånga Gymnasium
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Spånga gymnasium Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Skolsköterska till Spånga gymnasium. Spånga gymnasium har ca 600 elever och erbjuder utbildningar inom Ekonomi-, Naturvetenskaps- och Naturbruksprogrammen samt Yrkes- och Språkintroduktion. Till skolan finns en relativt stor djur anläggning knuten. Skolan delar lokaler med Spånga grundskola (åk 7-9). KOMPETENSKRAV: Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterseutbildning inom Hälso-och sjukvård för barn och ungdom 60hp, Distriktssköterska 75hp. eller Skolsköterskeprogrammet i Skövde 60 hp Skolsköterskorna i Stockholmsstad journalför i PMO och du bör kunna arbeta i grundläggande dataprogram och ha erfarenhet av datajournaler. ARBETSUPPGIFTER: Utföra skolhälsovårdens arbetsuppgifter enligt gällande råd och anvisningar. Följa de riktlinjer som utfärdats av Skolhälsan i Stockholm. Tillsammans med skolläkaren och i samråd med skolledningen ansvara för organisationen av elevhälsans medicinska insatser i skolan. Arbetet innebär samarbete med elever, föräldrar, skolans personal och med organisationer och myndigheter utanför skolan. Skolsköterskans uppdrag är att i samverkan med skolledning och övrig elevhälsopersonal utifrån sin medicinska kompetens skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas hälsa, utveckling och lärande. Tjänsten är ett vikariat på 30 tim/ v t.o.m. 2014-06-13 TILLTRÄDE : 2013-08-13 Frågor om tjänsten lämnas av rektor Urban Vikström tel 070 771 76 56 1:a Skolsköterska Giselle Hedberg tel: 508 33 670 Facklig företrädare Vårdförbundet, sektion Stockholm stad tel 508 33 786. 1 plats(er).Utföra skolhälsovårdens arbetsuppgifter enligt gällande råd och anvisningar. Följa de riktlinjer som utfärdats av Skolllhälsan i Stockholm. Legitimerad sjuksköterska. Löneform: Månadslön. Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. T.o.m. 2014-06-13. Arbetstid: Dagtid. Deltid, 30 tim/vecka. Tjänsten kan endast sökas genom denna portal, JobbiStan, och tillsättes ej om den behöver tas i anspråk av övertalig personal i kommunen. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Urban Vikström Vårdförbundet, 08-50833786 (facklig) Giselle Hedberg, Skolsköterska, 08-50833670 Tillträde: 2013-08-13. 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Spånga gymnasium
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till Spånga Gymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till Spånga Gymnasium

ITG Södertörn söker timlärare i Tyska
IT-Gymnasiet är en av Sveriges främsta gymnasieskolor för ämnesintegrerad IT och har idag drygt 2500 elever på elva orter i Sverige. Skolorna präglas av behörig och kunnig personal med stort engagemang för eleverna. Vi jobbar branschnära och använder den senaste tekniken. IT-Gymnasiet Södertörn grundades 2001 och var en av de första fristående gymnasieskolorna med IT-profil. Läs mer om oss på www.it-gymnasiet.se/sodertorn. IT-Gymnasiet Södertörn söker nu en engagerad lärare i Tyska. Tjänsten avser 3 h lektion fredag fm. Vi söker dig som:  • Är behörig lärare i Tyska eller har ämneskompetens och god pedagogisk förmåga • Har IT-kompetens och bemästrar IT som ett pedagogiskt verktyg  • Aktivt vill delta i skolans utveckling vad gäller ämnen och program • Kan inspirera och engagera elever  • Trivs att arbeta i arbetslag i nära samarbete med andra  • Är väl förtrogen med den nya gymnasiereformen vad gäller ämnesplaner och kunskapskrav osv. • Kan vara mentor och stötta eleven i hennes eller hans kunskaps- och sociala utveckling Om skolan: Vi erbjuder dig en spännande och modern verksamhet med stora möjligheter till utveckling. På IT-Gymnasiet utgår vi mycket från datorn som ett pedagogiskt hjälpmedel. Vi arbetar målmedvetet med ett projektorienterat lärande, vilket skapar förutsättningar för spännande och utvecklande samarbeten. Vår undervisningsmiljö präglas av ömsesidig respekt mellan elever och personal. Vi erbjuder dig en spännande skolmiljö med stora möjligheter till personlig utveckling och påverkan på verksamheten. Du kommer att ingå i ett nätverk med utbildare från IT-Gymnasiets andra skolor, vilket ger dig delaktighet och samhörighet.   Anställningsform: Tidsbegränsad anställning avseende läsåret 2013/14. Omfattning: 3 timmar/vecka, fredagsförmiddagar.  Tillträde: 23 augusti  Sista ansökningsdag: 16 augusti  Vi tar enbart emot ansökningar via länken nedan. Kontaktperson: Tf rektor Linda Dunger, 070-349 00 55, linda.dunger@it-gymnasiet.se Välkommen med din ansökan! IT-Gymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Se www.academedia.se
Företag: IT-Gymnasiet
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga ITG Södertörn söker timlärare i Tyska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ITG Södertörn söker timlärare i Tyska

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Vi är ett nybildat rektorsområde med verksamhet förlagd nära Salems centrum. Verksamheten består av följande fyra områden: * Grundsärskola * Kommunövergripande särskilda undervisningsgrupp med elever som har en diagnos inom autismspektrumtillstånd(AST) * Mobil enhet (stöd till grundskolorna för elever med hög frånvaro) * Språkstudion (mobil resurs inom grundskolan) ARBETSUPPGIFTER Vi söker en utbildad och engagerad fritidspedagog som "brinner" för sitt yrke, vilket innebär att du är drivande, målinriktad och skapar en bra lärandemiljö för våra elever. Du ska kunna förverkliga Lgr-11 och ha god kunskap om målen i fritidshemmets verksamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir arbete i fritidshem och samverkan i klass. I samverkan med skolan ska du kunna uttrycka din profession och vara ett komplement till skolan så att våra elever fortsätter uppnå goda resultat. KVALIFIKATIONER Du har fritidspedagogutbildning. Erfarenhet av arbete med barn inom denna målgrupp är meriterande, men viktigast är att du har ett genuint intresse av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd. Du: - vill vara med och utveckla fritidshemsverksamheten för våra elever inom grundsärskola/autismspektrum (AST) - kan samarbeta och samtala mot mål och resultat - kan skapa goda relationer till elever och föräldrar - tar ett helhetsansvar för att skapa och utveckla en trygg och strukturerad lärmiljö som lockar och utmanar - har ett lösningsinriktat förhållningssätt där du ser varje individs styrkor som du förstärker -ser samverkan som en viktig del för utveckling av såväl elever som verksamhet Vi erbjuder dig kompetensutveckling och kontinuerlig handledning. Fortbildningen sker i ett samarbete med Karolinska Institutet Center of Neurodevelopmental Disorders (KIND)
Företag: Salems kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Salem
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Front- och backendutvecklare inom Java till bank i Stockholm
TNG Group AB Vår kund, som verkar inom Bank- och Finansbranschen, söker dig som arbetat ett par år som systemutvecklare inom Java. Vi söker för tillfället både utvecklare inom front- och backend. Tjänsterna riktar sig till personer som både vill vara med och bygga upp system och vidareutveckla befintliga system inom en bank. Välkommen med din ansökan redan idag! Om uppdragsgivaren Vår kund skapar en ny bankupplevelse för konsumenter i Sverige med ett unikt bemötande och genom att vara enklast att nå och förstå. Vår kund vill vara som banken borde vara - enkla att förstå, erbjuda prisvärda produkter och ha en långsiktigt hållbar affärsmodell. Banken har kontor i Stockholm, vid Stadion, och totalt arbetar 415 personer i bolaget. Denna tjänst ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd hos TNG IT och jobbar som konsult ute hos vår kund. Uppdraget löper över lång tid och det finns goda möjligheter till förlängning alternativt anställning hos vår kund. Tjänsten är på heltid och tillsättning sker enligt överenskommelse. Beskrivning av tjänsten I rollen som utvecklare erbjuds du möjligheten att få vara en del av ett ungt och härligt gäng med framåtanda och teamkänsla. Det är högt tempo och arbetsbelastningen kan stundtals vara hög. I gengäld kommer du att arbeta med inspirerande kollegor och spännande projekt i en utvecklingsorienterad organisation. Teamet arbetar enligt Scrum. Dessa kunskaper besitter du för att vara framgångsrik i tjänsterna: - Java7 - Hibernate - Maven3 - GIT - Java6 - HTML5, CSS3 - JQuery UI - Tomcat (från version 6 och uppåt) Det är meriterande om du kan har kunskap inom: - JEE6 - JAAS - Weblogic (från version 8 och uppåt) - JSP - Maven3 - GIT - Struts2 Vem är du? Som person är du självgående, hungrig, kommunikativ och social. Du trivs i att arbeta i team och ger alltid ditt yttersta i alla lägen. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning och företrädesvis från KTH. All dokumentation sker på svenska, så det är viktigt att du behärskar det svenska språket, både skriftligt och muntligt. Har du dessutom ett intresse för automatiserad testning så är det en merit. Intresserad? Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jennie Mannesten, per telefon: 08- 21 92 05. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk. Om TNG IT Vi är specialiserade på bemanning och rekrytering av IT-kompetens med särskild inriktning mot service desk, support, utveckling, drift och nätverk. Vi arbetar utifrån en unik process som kombinerar styrkorna hos headhuntingföretag och bemanningsföretag för att nå ut till IT-specialister med erbjudanden om uppdrag och anställning hos några Sveriges mest attraktiva företag. TNG är ett av Sveriges snabbast växande företag enligt undersökningen Snabbväxarna 2012. Vi finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö , Linköping och Örebro.
Företag: TNG Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Front- och backendutvecklare inom Java till bank i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Front- och backendutvecklare inom Java till bank i Stockholm

ITG Södertörn söker timlärare i Franska
IT-Gymnasiet är en av Sveriges främsta gymnasieskolor för ämnesintegrerad IT och har idag drygt 2500 elever på elva orter i Sverige. Skolorna präglas av behörig och kunnig personal med stort engagemang för eleverna. Vi jobbar branschnära och använder den senaste tekniken. IT-Gymnasiet Södertörn grundades 2001 och var en av de första fristående gymnasieskolorna med IT-profil. Läs mer om oss på www.it-gymnasiet.se/sodertorn. IT-Gymnasiet Södertörn söker nu en engagerad lärare i Franska. Tjänsten avser 3 h lektion fredag fm. Vi söker dig som:  • Är behörig lärare i Franska eller har ämneskompetens och god pedagogisk förmåga • Har IT-kompetens och bemästrar IT som ett pedagogiskt verktyg  • Aktivt vill delta i skolans utveckling vad gäller ämnen och program • Kan inspirera och engagera elever  • Trivs att arbeta i arbetslag i nära samarbete med andra  • Är väl förtrogen med den nya gymnasiereformen vad gäller ämnesplaner och kunskapskrav osv. • Kan vara mentor och stötta eleven i hennes eller hans kunskaps- och sociala utveckling Om skolan: Vi erbjuder dig en spännande och modern verksamhet med stora möjligheter till utveckling. På IT-Gymnasiet utgår vi mycket från datorn som ett pedagogiskt hjälpmedel. Vi arbetar målmedvetet med ett projektorienterat lärande, vilket skapar förutsättningar för spännande och utvecklande samarbeten. Vår undervisningsmiljö präglas av ömsesidig respekt mellan elever och personal. Vi erbjuder dig en spännande skolmiljö med stora möjligheter till personlig utveckling och påverkan på verksamheten. Du kommer att ingå i ett nätverk med utbildare från IT-Gymnasiets andra skolor, vilket ger dig delaktighet och samhörighet.   Anställningsform: Tidsbegränsad anställning avseende läsåret 2013/14. Omfattning: 3 timmar/vecka, fredagsförmiddagar.  Tillträde: 23 augusti  Sista ansökningsdag: 16 augusti  Vi tar enbart emot ansökningar via länken nedan. Kontaktperson: Tf rektor Linda Dunger, 070-349 00 55, linda.dunger@it-gymnasiet.se Välkommen med din ansökan! IT-Gymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Se www.academedia.se
Företag: IT-Gymnasiet
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga ITG Södertörn söker timlärare i Franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ITG Södertörn söker timlärare i Franska


Sök lediga jobb Sölvesborg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se