Sölvesborg jobb - lediga jobb

Sölvesborg jobb Sölvesborg jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sölvesborg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sölvesborg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Städning av salladsbarer runt om Sölvesborg- Sölvesborg

 2. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg.- Sölvesborg

 3. Lärare i muski åk 6-9- Sölvesborg

 4. Lärare i grundsärskolan- Sölvesborg

 5. Gymnasielärare gymnasiesärskolans individuella program- Sölvesborg

 6. Gymnasielärare gymnasiesärskolans individuella program- Sölvesborg

 7. Rektor- Sölvesborg

 8. Skolsköterska- Sölvesborg

 9. Skolsköterska grundskolan- Sölvesborg

 10. Lärare Särskild utbildning för vuxna- Sölvesborg

 11. Bli en del av Viasats säljteam i Sölvesborg- Sölvesborg

 12. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg.- Sölvesborg

 13. Kurator till Vuxenpsykiatri mottagning i Sölvesborg/Olofström- Sölvesborg

 14. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg.- Sölvesborg

 15. Förskollärare- Sölvesborg

 16. Förskollärare- Sölvesborg

 17. Modersmålslärare i polska- Sölvesborg

 18. Lärare i musik- Sölvesborg

 19. Sälj Viasats sportupplevelser i Sölvesborg!- Sölvesborg

 20. Personlig assistent- Sölvesborg

 21. Arbetsledare- Sölvesborg

 22. Anläggningsarbetare Vatten & Avlopp- Sölvesborg

 23. blingo söker fritidssäljare i Sölvesborg- Sölvesborg

 24. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg.- Sölvesborg

 25. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg.- Sölvesborg

 26. Fritidspedagog/resurs- Sölvesborg

 27. 635 Personliga assistenter i Sölvesborg (Broby)- Sölvesborg

 28. Timvikarierande Sjuksköterska- Sölvesborg

 29. Sjukgymnast- Sölvesborg

 30. Marknadsundersökare till uppdrag i Sölvesborg- Sölvesborg

 31. Personlig assistent Sölvesborg- Sölvesborg

 32. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg.- Sölvesborg

 33. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg.- Sölvesborg

 34. Marknadsundersökare till uppdrag i Sölvesborg- Sölvesborg

 35. Allmäntandläkare, två tjänster, FTV Sölvesborg- Sölvesborg

 36. Studie- och yrkesvägledare, SYV- Sölvesborg

 37. Flyttstädning Sölvesborg- Sölvesborg

 38. Lärare Vuxenutbildning Grundläggande och Gymnasienivå- Sölvesborg

 39. Lärare Utbildning i svenska för invandrare- Sölvesborg

 40. Kockar sökes i Sölvesborg- Sölvesborg


Mer beskrivning

Städning av salladsbarer runt om Sölvesborg
Vi på Lexman Söker dig som har någon form av erfarenhet från butik, hotell, restaurang, vård av människor eller liknande. Du skall ha service i blodet. Du måste även nu ha någon annan form av arbete eller studier för att kunna få anställning av oss eftersom vi är ett tjänsteföretag. Du måste alltså ha någon annan form av arbete eller studier vid sidan om för att få en anställning av oss. Arbetsuppgiften är simpel. Du skall städa salladsbarer 2 dagar i veckan. Fast rutt alla veckor om året. Är du intresserad och lever upp till våra kriterier hör av dig så fort som möjligt till nedanstående information. Med Vänlig Hälsning Lexman AB
Företag: LEX-MAN I STOCKHOLM AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Städning av salladsbarer runt om Sölvesborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städning av salladsbarer runt om Sölvesborg

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Sölvesborgs kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg.

Lärare i muski åk 6-9
Sölvesborgs kommun som ligger i Blekinge på gränsen till Skåne, förenar hav, skog och en medeltida stadskärna med goda kommunikationer, både på väg och med tåg. Halvön Listerlandet, med bad, fiske och en varierad natur, ligger några minuters bilfärd från stan. Här ligger fiskelägen och sandstränder tätt utmed Hanöbukten. Vi är ca 17 000 invånare och vårt mål är att bli 20 000 år 2020. För att förverkliga vårt framtidsmål planerar vi nu en helt ny stadsdel, Ljungaviken, som skall kunna nås med en gång- och cykelbro från centrum. Vi har ca 1 500 företag i kommunen. Kommunen har ca 1 250 tillsvidare- och månadsanställda. ARBETSUPPGIFTER Placering: Bokelundsskolan, Sölvesborg Undervisa i musik, åk 6-9 och profilklasser i musik, åk 6-9. Klassföreståndare och ämneslagstillhörighet. KVALIFIKATIONER Lärarexamen i musik eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Företag: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i muski åk 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i muski åk 6-9

Lärare i grundsärskolan
Sölvesborgs kommun som ligger i Blekinge på gränsen till Skåne, förenar hav, skog och en medeltida stadskärna med goda kommunikationer, både på väg och med tåg. Halvön Listerlandet, med bad, fiske och en varierad natur, ligger några minuters bilfärd från stan. Här ligger fiskelägen och sandstränder tätt utmed Hanöbukten. Vi är ca 17 000 invånare och vårt mål är att bli 20 000 år 2020. För att förverkliga vårt framtidsmål planerar vi nu en helt ny stadsdel, Ljungaviken, som skall kunna nås med en gång- och cykelbro från centrum. Vi har ca 1 500 företag i kommunen. Kommunen har ca 1 250 tillsvidare- och månadsanställda. ARBETSUPPGIFTER Placering: Mjällby skola, grundsärskolan. Undervisning i grundsärskolans tidigare årskurser. Arbetet innebär att du arbetar i mindre grupperingar men också enskilt med elever och i samarbete med grundskolan. I tjänsten ingår mentorskap med ansvar för dokumentation och föräldrakontakt. Du kommer ingå i ett arbetslag i ett nära samarbete med övriga kollegor. Vi arbetar aktivt med ett inkluderande förhållningssätt med elevens delaktighet i fokus. Det är därför viktigt att undervisningen i alla delar individualiseras. KVALIFIKATIONER Lärarexamen gärna med ma/no-inriktning eller annan utbildning arbetsgivaren prövar likvärdig. Erfarenhet av arbete i grundsärskola är meriterande.
Företag: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundsärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundsärskolan

Gymnasielärare gymnasiesärskolans individuella program
Sölvesborgs kommun som ligger i Blekinge på gränsen till Skåne, förenar hav, skog och en medeltida stadskärna med goda kommunikationer, både på väg och med tåg. Halvön Listerlandet, med bad, fiske och en varierad natur, ligger några minuters bilfärd från stan. Här ligger fiskelägen och sandstränder tätt utmed Hanöbukten. Vi är ca 17 000 invånare och vårt mål är att bli 20 000 år 2020. För att förverkliga vårt framtidsmål planerar vi nu en helt ny stadsdel, Ljungaviken, som skall kunna nås med en gång- och cykelbro från centrum. Vi har ca 1 500 företag i kommunen. Kommunen har ca 1 250 tillsvidare- och månadsanställda. ARBETSUPPGIFTER Placering: Gymnasiesärskolan Sölvesborg Undervisning inom gymnasieskolans individuella program med inriktning mot kurser i Idrott och hälsa och Natur och miljö. Du kommer ingå i ett arbetslag i ett nära samarbete med övriga kollegor. För att skapa en god grund för inkludering arbetar du med elever från gymnasiesärskolans alla program. Du kommer att ha din anställning i Sölvesborgs kommun men Gymnasiesärskolan organiseras och administreras av Sölvesborg Bromölla kommunalförbund. KVALIFIKATIONER Legitimerad gymnasielärare i ämnen som angränsar till ämnesområdena Idrott och hälsa och Natur och miljö t ex Idrott och hälsa samt Naturorienterande ämnen eller annan ämnesutbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Specialpedagog- eller speciallärarexamen med inriktning utvecklingsstörning. Erfarenhet från arbete inom särskolan är meriterande. B-körkort fordras.
Företag: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare gymnasiesärskolans individuella program jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare gymnasiesärskolans individuella program

Gymnasielärare gymnasiesärskolans individuella program
Sölvesborgs kommun som ligger i Blekinge på gränsen till Skåne, förenar hav, skog och en medeltida stadskärna med goda kommunikationer, både på väg och med tåg. Halvön Listerlandet, med bad, fiske och en varierad natur, ligger några minuters bilfärd från stan. Här ligger fiskelägen och sandstränder tätt utmed Hanöbukten. Vi är ca 17 000 invånare och vårt mål är att bli 20 000 år 2020. För att förverkliga vårt framtidsmål planerar vi nu en helt ny stadsdel, Ljungaviken, som skall kunna nås med en gång- och cykelbro från centrum. Vi har ca 1 500 företag i kommunen. Kommunen har ca 1 250 tillsvidare- och månadsanställda. ARBETSUPPGIFTER Placering: Gymnasiesärskolan Sölvesborg Undervisning inom gymnasieskolans individuella program med inriktning mot kurser i Individ och samhälle och Språk och kommunikation. Du kommer ingå i ett arbetslag i ett nära samarbete med övriga kollegor. För att skapa en god grund för inkludering arbetar du med elever från gymnasiesärskolans alla program. Du kommer att ha din anställning i Sölvesborgs kommun men Gymnasiesärskolan organiseras och administreras av Sölvesborg Bromölla kommunalförbund. KVALIFIKATIONER Legitimerad gymnasielärare i ämnen som angränsar till ämnesområdena Individ och samhälle och Språk och kommunikation t ex Svenska/ Svenska som andraspråk, Samhällsorienterande ämnen eller annan ämnesutbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Specialpedagog- eller speciallärarexamen med inriktning utvecklingsstörning. Erfarenhet från arbete inom särskolan är meriterande. B-körkort fordras.
Företag: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare gymnasiesärskolans individuella program jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare gymnasiesärskolans individuella program

Rektor
Sölvesborgs kommun som ligger i Blekinge på gränsen till Skåne, förenar hav, skog och en medeltida stadskärna med goda kommunikationer, både på väg och med tåg. Halvön Listerlandet, med bad, fiske och en varierad natur, ligger några minuters bilfärd från stan. Här ligger fiskelägen och sandstränder tätt utmed Hanöbukten. Vi är ca 17 000 invånare och vårt mål är att bli 20 000 år 2020. För att förverkliga vårt framtidsmål planerar vi nu en helt ny stadsdel, Ljungaviken, som skall kunna nås med en gång- och cykelbro från centrum. Vi har ca 1 500 företag i kommunen. Kommunen har ca 1 250 tillsvidare- och månadsanställda. ARBETSUPPGIFTER Placering: Norje skola och Högtofta skola. Du kommer att ansvara för och leda verksamheten på Norje skola och Högtofta skola. Enheterna omspänner en verksamhet från förskoleklass till årskurs sex samt fritidshem. Tillsammans med rektorsgruppen i kommunen får du möjlighet att organisera, utveckla och sätta din personliga prägel på en skola som sätter samarbete och elevens framgång främst. Som rektor är du pedagogisk ledare och arbetsledare för enhetens personal och du verkar för en helhetssyn på elevernas utbildning och utveckling. Vår ambition är att skapa en röd tråd från förskolan upp till årskurs nio. Vi söker därför dig som är intresserad och har erfarenhet av ett samarbete med förskolan. Som rektor är du även en viktig del av förvaltningens ledningsgrupp för förskola och skola. Inom ledningsgruppen fördelas även övergripande ansvarsområden som du som rektor kan komma att ansvara för t.ex. kompetensutveckling för kommunens lärare, sammankallande i samverkansgrupp etc. I Sölvesborgs kommun bedrivs ett långsiktigt värdegrundsprojekt där du som ledare har en central roll för utvecklingsarbetet. KVALIFIKATIONER Du ska ha en pedagogisk grundutbildning samt erfarenhet av pedagogiskt arbete och därigenom förvärvat pedagogisk insikt, enligt kraven i Skollagen. Vi söker dig som även har ledarerfarenhet och utbildning inom ledarskap. Stor vikt kommer att läggs vid dina personliga egenskaper. Genomförd statlig rektorsutbildning samt tidigare rektorserfarenhet är meriterande men inget krav.
Företag: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor jobb, Rektor Sölvesborg, Rektor Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor

Skolsköterska
Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund är ett kommunalförbund med drygt 300 anställda som har till uppgift att tillhandahålla intern service gentemot våra båda ägarkommuner inom verksamheterna IT, måltid, städ och PA/lön samt att bedriva, stärka och utveckla gymnasie- och vuxenutbildningen inom de båda kommunerna. I förbundets gymnasieskola går ca 700 elever fördelade på elva nationella program, specialutformade program/särskilda varianter samt introduktionsproprogrammet. Gymnasieskolan är placerad i Sölvesborg men har även verksamhet i Bromölla. Besök gärna vår hemsida www.sbkf.se för mer information. ARBETSUPPGIFTER Placering: Furulundsskolan, Sölvesborg. Ansvarig för skolhälsovård på gymnasieskolan. Ingå i skolans elevvårdsteam. KVALIFIKATIONER Utbildning sjuksköterska. Antingen vidareutbildning inom distrikt eller inom barn och ungdom. Erfarenhet från jobb som skolsköterska är meriterande.
Företag: Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Sölvesborg, Skolsköterska Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Skolsköterska grundskolan
Sölvesborgs kommun som ligger i Blekinge på gränsen till Skåne, förenar hav, skog och en medeltida stadskärna med goda kommunikationer, både på väg och med tåg. Halvön Listerlandet, med bad, fiske och en varierad natur, ligger några minuters bilfärd från stan. Här ligger fiskelägen och sandstränder tätt utmed Hanöbukten. Vi är ca 17 000 invånare och vårt mål är att bli 20 000 år 2020. För att förverkliga vårt framtidsmål planerar vi nu en helt ny stadsdel, Ljungaviken, som skall kunna nås med en gång- och cykelbro från centrum. Vi har ca 1 500 företag i kommunen. Kommunen har ca 1 250 tillsvidare- och månadsanställda. ARBETSUPPGIFTER Placering: Haveliden skola, Norje skola och Högtofta skola. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterska bl.a: - Genomföra hälsosamtal - Följa upp kontrollelever - Delta i skolans EHT-arbete - Arbeta förebyggande med frågor som kretsar kring elevernas fysiska och psykiska välmående -Ingå i nätverket för skolsköterskorna i kommunen Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självständig - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande KVALIFIKATIONER Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som distriktssköterska, barn- och ungdomssköterska eller skolsköterska. Erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på grundskolenivå är meriterande. B-körkort erfordras.
Företag: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska grundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska grundskolan

Lärare Särskild utbildning för vuxna
Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund är ett kommunalförbund med drygt 300 anställda som har till uppgift att tillhandahålla intern service gentemot våra båda ägarkommuner inom verksamheterna IT, måltid, städ och PA/lön samt att bedriva, stärka och utveckla gymnasie- och vuxenutbildningen inom de båda kommunerna. Förbundets Vuxenutbildning innefattar samtliga skolformer för vuxna såsom Särskild utbildning för vuxna, Utbildning i svenska för invandrare, Grundläggande- och Gymnasial vuxenutbildning samt uppdragsutbildning. Samordnat med Vuxenutbildningen finns ett kommunalt Lärcentrum som även vänder sig till studerande på eftergymnasiala studier. Vuxenutbildningen har sin huvudsakliga verksamhet placerad i Bromölla. Besök gärna vår hemsida www.sbkf.se för mer information. ARBETSUPPGIFTER Placering: Vuxenutbildningen, Tunnbyskolan i Bromölla. Undervisning som lärare inom skolformen Särskild utbildning för vuxna. Arbeta utifrån skolans värdegrund och övriga policys och handlingsplaner som skolan har. KVALIFIKATIONER Behörighet/lärarlegitimation som lärare inom skolformen Särskild utbildning för vuxna. Erfarenhet av arbete som lärare inom denna skolform. Erfarenhet från undervisning med funktionshindrade är en merit. Erfarenhet av arbete i arbetslag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, flexibilitet och självständighet.
Företag: Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Särskild utbildning för vuxna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Särskild utbildning för vuxna

Bli en del av Viasats säljteam i Sölvesborg
Viasat Field Sales jobbar med försäljning direkt till slutkund ute på fältet. Vi är idag 30 framgångsrika team med 5-10 säljare i Sverige som besöker privatpersoner boende i villa och radhus. All försäljning sker genom personliga möten och sker utöver hemförsäljning även på event, mässor och i butiker. Nu söker vi dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. DU KAN SÄLJA. OCH LYSSNA, LÄRA OCH LEVERERA. På Viasat jobbar vi hårt för att ha Sveriges bästa säljare. I början av din anställning hos oss får du genomgå en utbildning som bl.a. innehåller säljstrategi, retorik och produktkunskap. Den fullständiga utbildningen på Viasat Academy, består av totalt fem steg där du med tiden utvecklar hela din potential. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas! HAR DU VAD VI SÖKER? - Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team - Du brinner för att jobba med människor - Du drivs av en hög rörlig lön - Du har förväntningar på dig själv och är alltid mån om att leverera - Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning DEN BÖRJAR HÄR. DIN KARRIÄR. För att känna dig hemma på Viasat bör du trivas med utåtriktade människor, vara ansvarstagande och ha en vilja att lyckas. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 13-21. Om du känner dig träffad; skicka ansökan till pernilla.blennow@viasat.se med CV och personligt brev. Märk ansökan "Säljare ". Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Pernilla Blennow rekryterare på Viasat, 08-562 025 53 eller 073-699 25 53. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television m.fl.
Företag: Viasat AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Bli en del av Viasats säljteam i Sölvesborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bli en del av Viasats säljteam i Sölvesborg

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Sölvesborgs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 8 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg.

Kurator till Vuxenpsykiatri mottagning i Sölvesborg/Olofström
Vuxenpsykiatri Väst verkar för kommunerna Sölvesborg, Olofström och Karlshamn med ett upptagningsområde på cirka 60 000 invånare. Kliniken består förutom av vuxenpsykiatrisk mottagning i Karlshamn och Sölvesborg/Olofström också av mellanvård i samtliga kommuner samt heldygnsvård belägen på sjukhuset i Karlshamn. Verksamheten vilar på en tvärvetenskaplig grund. Arbetet sker i team och den yrkesspecifika kunskapen är av stor betydelse. Vi söker dig som är kurator/socionom. Vi ser att Du är en erfaren, lyhörd och nyfiken medarbetare som kan arbeta självständigt, har god samarbetsförmåga och är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll. Du har intresse av att utveckla Vuxenpsykiatrin i Blekinge, ge god vård samt verka för en hög tillgänglighet och ett gott bemötande för patienter och anhöriga. Vi kan erbjuda dig ett spännande och stimulerande arbete i ett välfungerande team med kompetent och engagerad personal. Vi lägger stor vikt vid kontinuerlig handledning och fortbildning. ARBETSUPPGIFTER Teamet ansvara och verka för att de sociala och psykosociala aspekterna beaktas och integreras. Behandlingsarbete i form av individuella samtal , familjesamtal och nätverksarbete. Psykoterapier utifrån påbyggnadsutbildning. KVALIFIKATIONER Du har - Socinomexamen. - Påbyggnadsutbildning lägst steg 1 inom psykodynamisk terapi, KBT eller familjeterapi - Erfarenhet av psykiatriskt vårdarbete - Viljan att arbeta med att utveckla arbetet inom psykiatrisk vård. - God samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer såväl inom som utom organisationen. - Körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Landstinget Blekinge, Psykiatri och habilitering
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator till Vuxenpsykiatri mottagning i Sölvesborg/Olofström jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator till Vuxenpsykiatri mottagning i Sölvesborg/Olofström

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Sölvesborgs kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg.

Förskollärare
Sölvesborgs kommun som ligger i Blekinge på gränsen till Skåne, förenar hav, skog och en medeltida stadskärna med goda kommunikationer, både på väg och med tåg. Halvön Listerlandet, med bad, fiske och en varierad natur, ligger några minuters bilfärd från stan. Här ligger fiskelägen och sandstränder tätt utmed Hanöbukten. Vi är ca 17 000 invånare och vårt mål är att bli 20 000 år 2020. För att förverkliga vårt framtidsmål planerar vi nu en helt ny stadsdel, Ljungaviken, som skall kunna nås med en gång- och cykelbro från centrum. Vi har ca 1 500 företag i kommunen. Kommunen har ca 1 250 tillsvidare- och månadsanställda. ARBETSUPPGIFTER Placering: Högtofta Förskola Vår ena förskollärare ska vara studieledig för att utbilda sig. Vi söker därför dig som vill vara en del av förskolans verksamhetsutveckling och som med positivitet, lyhördhet och öppenhet tycker om att lösningsfokuserat samarbeta med dina kollegor. Du har fokus på barnen och deras utveckling, ser möjligheterna i verksamheten och har en förmåga att skapa ett gott lek- och lärklimat. Du ska ha en vilja och förmåga att arbeta med barnens inflytande på verksamheten genom en lyssnande pedagogik och lyhördhet för barnens behov för utveckling och utmaningar. Tillsammans med förskollärare på avdelningen ansvara för, leda och utveckla det pedagogiska arbetet i arbetslaget, för barn 3-6 år. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen.
Företag: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Sölvesborg, Förskollärare Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare
Sölvesborgs kommun som ligger i Blekinge på gränsen till Skåne, förenar hav, skog och en medeltida stadskärna med goda kommunikationer, både på väg och med tåg. Halvön Listerlandet, med bad, fiske och en varierad natur, ligger några minuters bilfärd från stan. Här ligger fiskelägen och sandstränder tätt utmed Hanöbukten. Vi är ca 17 000 invånare och vårt mål är att bli 20 000 år 2020. För att förverkliga vårt framtidsmål planerar vi nu en helt ny stadsdel, Ljungaviken, som skall kunna nås med en gång- och cykelbro från centrum. Vi har ca 1 500 företag i kommunen. Kommunen har ca 1 250 tillsvidare- och månadsanställda. ARBETSUPPGIFTER Placering: Norje Förskola Vi söker dig som vill vara en del av förskolans verksamhetsutveckling och som med positivitet, lyhördhet och öppenhet tycker om att lösningsfokuserat samarbeta med dina kollegor. Du har fokus på barnen och deras utveckling, ser möjligheterna i verksamheten och har en förmåga att skapa ett gott lek- och lärklimat. Du ska ha en vilja och förmåga att arbeta med barnens inflytande på verksamheten genom en lyssnande pedagogik och lyhördhet för barnens behov för utveckling och utmaningar. Tillsammans med förskollärare på avdelningen ansvara för, leda och utveckla det pedagogiska arbetet i arbetslaget, för barn 1-3 år. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen.
Företag: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Sölvesborg, Förskollärare Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Modersmålslärare i polska
Sölvesborgs kommun som ligger i Blekinge på gränsen till Skåne, förenar hav, skog och en medeltida stadskärna med goda kommunikationer, både på väg och med tåg. Halvön Listerlandet, med bad, fiske och en varierad natur, ligger några minuters bilfärd från stan. Här ligger fiskelägen och sandstränder tätt utmed Hanöbukten. Vi är ca 17 000 invånare och vårt mål är att bli 20 000 år 2020. För att förverkliga vårt framtidsmål planerar vi nu en helt ny stadsdel, Ljungaviken, som skall kunna nås med en gång- och cykelbro från centrum. Vi har ca 1 500 företag i kommunen. Kommunen har ca 1 250 tillsvidare- och månadsanställda. ARBETSUPPGIFTER PLacering: Barn och utbildning, Havalidens skola, Hällevik Arbete med språkträning i polska. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning i polska eller annan kompetens som arbetsgivaren bedömer lämplig.
Företag: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i polska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i polska

Lärare i musik
Sölvesborgs kommun som ligger i Blekinge på gränsen till Skåne, förenar hav, skog och en medeltida stadskärna med goda kommunikationer, både på väg och med tåg. Halvön Listerlandet, med bad, fiske och en varierad natur, ligger några minuters bilfärd från stan. Här ligger fiskelägen och sandstränder tätt utmed Hanöbukten. Vi är ca 17 000 invånare och vårt mål är att bli 20 000 år 2020. För att förverkliga vårt framtidsmål planerar vi nu en helt ny stadsdel, Ljungaviken, som skall kunna nås med en gång- och cykelbro från centrum. Vi har ca 1 500 företag i kommunen. Kommunen har ca 1 250 tillsvidare- och månadsanställda. ARBETSUPPGIFTER Placering: Bokelundsskolan, Sölvesborg Undervisa i musik i åk 6-9, i musikprofilklasser åk 6-9, ingå i ämnesarbetslag. KVALIFIKATIONER Lärarexamen i musik eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Företag: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i musik

Sälj Viasats sportupplevelser i Sölvesborg!
Viasat Field Sales jobbar med försäljning direkt till slutkund ute på fältet. Vi är idag 30 framgångsrika team med 5-10 säljare i Sverige som besöker privatpersoner boende i villa och radhus. All försäljning sker genom personliga möten och sker utöver hemförsäljning även på event, mässor och i butiker. Dina arbetsuppgifter kommer vara att sälja våra TV-upplevelser, allt från OS i Sotji till slutspelsmatcher i Champions League och de senaste filmpremiärerna! Nu söker vi dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. DU KAN SÄLJA. OCH LYSSNA, LÄRA OCH LEVERERA. På Viasat jobbar vi hårt för att ha Sveriges bästa säljare. I början av din anställning hos oss får du genomgå en utbildning som bl.a. innehåller säljstrategi, retorik och produktkunskap. Den fullständiga utbildningen på Viasat Academy, består av totalt fem steg där du med tiden utvecklar hela din potential. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas! HAR DU VAD VI SÖKER? - Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team - Du brinner för att jobba med människor - Du drivs av en hög rörlig lön - Du har förväntningar på dig själv och är alltid mån om att leverera - Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning DEN BÖRJAR HÄR. DIN KARRIÄR. För att känna dig hemma på Viasat bör du trivas med utåtriktade människor, vara ansvarstagande och ha en vilja att lyckas. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 13-21. Om du känner dig träffad; skicka ansökan till pernilla.blennow@viasat.se med CV och personligt brev. Märk ansökan "Säljare ". Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Pernilla Blennow rekryterare på Viasat, 08-562 025 53 eller 073-699 25 53. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television m.fl.
Företag: Viasat AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sälj Viasats sportupplevelser i Sölvesborg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sälj Viasats sportupplevelser i Sölvesborg!

Personlig assistent
Om Sölvesborg Sölvesborgs kommun som ligger i Blekinge på gränsen till Skåne, förenar hav, skog och en medeltida stadskärna med goda kommunikationer, både på väg och med tåg. Halvön Listerlandet, med bad, fiske och en varierad natur, ligger några minuters bilfärd från stan. Här ligger fiskelägen och sandstränder tätt utmed Hanöbukten. Vi är ca 17 000 invånare och vårt mål är att bli 20 000 år 2020. För att förverkliga vårt framtidsmål planerar vi nu en helt ny stadsdel, Ljungaviken, som skall kunna nås med en gång- och cykelbro från centrum. Vi har ca 1 500 företag i kommunen. Kommunen har ca 1 250 tillsvidare- och månadsanställda. ARBETSUPPGIFTER Verksamhet omsorg och funktionshinder Sölvesborgs Kommun. Kvinna i 27-års åldern söker personlig assistent för omsorg, stöd och hjälp i sitt hem och på daglig verksamhet. Våra verksamhetsmål är att ge goda förutsättningar till våra brukare att leva ett självständigt, meningsfullt och aktivt liv i gemenskap med andra. Som personlig assistent är din uppgift att stärka brukarens möjligheter att leva ett självständigt liv och att stödja, hjälpa och handleda personen i det dagliga livet, den personliga omvårdnaden och möjliggöra en stimulerande fritid. Körkort erfodras. Schemalagd arbetstid. KVALIFIKATIONER Omvårdnadsprogrammet inriktning funktionshinder eller Barn-och fritidsprogrammet med inriktning funktionshinder/mibas eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är erfarenhet av tydliggörande pedagogik, alternativ kommunikation samt från arbete med personer flerfunktionsnedsättning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Sölvesborgs kommun, Omsorgsförvaltningen
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Arbetsledare
Sölvesborgs Energi driver och underhåller vatten- och avloppsanläggningar samt tillhörande rörledningsnät på den allmänna VA-anläggningen inom Sölvesborgs kommun. I Sölvesborg Energis bolag driver och förvaltar vi även bredband, fjärrvärme, elnät och mycket mera. Utöver detta sköter vi om kommunens vägar & belysning. Dygnet runt, året om finns vår beredskapspersonal tillgänglig för våra kunder om fel inträffar på de olika anläggningarna. INFORMATION OM LEDIG TJÄNST --------------------------- Titel: Arbetsledare Beskrivning av arbetsuppgifter: Sölvesborg Energi behöver ytterligare en kompetent arbetsledare och söker dig som vill vara med och sköta och underhålla bolagets och kommunens viktiga infrastruktur. Dina arbetsuppgifter Som Arbetsledare arbetar du med drift och underhåll inom de olika teknikområden som finns i koncernen så som Va-nät, fjärrvärme, elnät, fibernät, vägunderhåll & gatubelysning. Arbetet utför du tillsammans med kollegor i servicegruppen och anlitade entreprenörer. I tjänsten kommer du, efter att du blivit varm i kläderna, att delta i beredskapstjänst. Beskrivning av kvalifikationer: Kvalifikationer Vi söker dig som har en teknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har gärna några års erfarenhet som arbetsledare, projektledare, entreprenadingenjör eller motsvarande. Vi ser att du har god datorvana och behärskar svenska språket i tal och skrift. Kalkyl- & CAD-kunskap är meriterande. Körkort för personbil ett krav. Dina egenskaper Du har sinne för ekonomi och god planeringsförmåga. Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga. Arbetet kräver god social kompetens och att du har lätt för att skapa kontakter och goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Nyfikenhet och nytänkande är viktiga egenskaper för denna tjänst då mycket handlar om problemlösning. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha mycket driv och ett strukturerat arbetssätt. Sölvesborg Energi arbetar ständigt med att se över och effektivisera sitt arbetssätt och därför ser vi också att du är flexibel och intresserad av att lära nytt och pröva nya arbetsuppgifter.
Företag: Sölvesborgs Energi och Vatten AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 08-17
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare jobb, Arbetsledare Sölvesborg, Arbetsledare Sölvesborgs Energi och Vatten AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare

Anläggningsarbetare Vatten & Avlopp
Verksamhetsbeskrivning Sölvesborgs Energi driver och underhåller vatten- och avloppsanläggningar samt tillhörande rörledningsnät på den allmänna VA-anläggningen inom Sölvesborgs kommun. I Sölvesborg Energis bolag driver och förvaltar vi även bredband, fjärrvärme, elnät och mycket mera. Utöver detta sköter vi om kommunens vägar & belysning. Dygnet runt, året om finns vår beredskapspersonal tillgänglig för våra kunder om fel inträffar på de olika anläggningarna. Arbetsuppgifter Sölvesborg Energi behöver ytterligare en kompetent anläggningsarbetare och söker dig som vill vara med och sköta ledningsnätet för vatten och avlopp i Sölvesborgs kommun. Det är ett fysiskt krävande arbete med en viktig del av vår infrastruktur - ett nät som ska fungera båda idag och långt in i framtiden. Dina arbetsuppgifter Som anläggningsarbetare arbetar du med drift och underhåll av VA-ledningsnätet. Det omfattar exempelvis tillsyn, felsökning och att bygga nya ledningar till kunder. Du utför såväl planerade som akuta drifts- och reparationsarbeten i ledningsnätet. Arbetet utför du tillsammans med kollegor och anlitade entreprenörer. I tjänsten kommer du efter att du blivit varm i kläderna att delta i beredskapstjänst. Du behöver även vara beredd på att vid behov rycka in och hjälpa till med de andra teknikområden som finns i koncernen, så som fjärrvärme, elnät, fibernät, vägunderhåll & gatubelysning. Utbildning/Erfarenhet Du har helst gymnasieutbildning inom bygg och anläggning eller likvärdig erfarenhet. Har du konkreta erfarenheter ifrån markarbeten som exempelvis rörläggare är det ett plus. Körkort B är ett krav för tjänsten och har du även C-körkort ser vi det som meriterande. Du som söker bör även vara initiativrik och utåtriktad samt ha en känsla för service, eftersom tjänsten innebär mycket kontakt med kunder runt om i kommunen. Sölvesborg Energi arbetar ständigt med att se över och effektivisera sitt arbetssätt och därför ser vi också att du är flexibel och intresserad av att lära nytt och pröva nya arbetsuppgifter.
Företag: Sölvesborgs Energi och Vatten AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 08-17
Sök fler jobb liknande: lediga Anläggningsarbetare Vatten & Avlopp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anläggningsarbetare Vatten & Avlopp

blingo söker fritidssäljare i Sölvesborg
Ansök till ett roligt fritidsjobb Har du precis som oss en stor passion för modekläder? Vill du representera hemförsäljningsföretaget blingo och presentera vår barn-, dam & herrkollektion via personlig hemförsäljning? Vi söker just nu engagerade säljare. Personlig försäljning Som säljare för blingo presenterar du våra kollektioner som innehåller barn-, dam- och herrkläder, för privata kunder via personlig hemförsäljning. blingo släpper fyra kollektioner om året, vår-, sommar, höst och vinterkollektion. Nätverk och personlighet Du älskar att nätverka och har ett brett kontaktnät. Du har en öppen och positiv inställning till andra människor och du kan med din personlighet ge dina kunder en positiv och inspirerande upplevelse. Det ligger naturligt för dig att se möjligheter i stället för begränsningar och du trivs med nya utmaningar. Du är självständig med ett innovativt tankesätt och ett gott humör, samt arbetar målinriktat med det du engagerar dig i. Professionellt koncept Som säljare planerar och bokar du själv dina visningar, det ger dig möjlighet att anpassa jobbet till din vardag. Vi erbjuder ett professionellt säljkoncept, där du lånar en kollektion, stativ och vi står för PR-material och utbildning. Det enda du ska investera i jobbet är din tid och ditt engagemang. Utöver en extra inkomst som är provisionsbaserad kan man få extra inkomst genom en massa roliga tävlingar och utmaningar. Vi kan även garantera en massa roliga och härliga upplevelser tillsammans med dina trevliga säljarekollegor, värdinnor och kunder. Lönen är provisionsbaserad och därmed finns möjlighet till mycket bra inkomst om du är ambitiös. Vi betalar sociala avgifter och skatt. Introduktion & stöd Innan du träffar dina kunder för första gången, deltar du i en introduktionskurs, som vi kallar Rookie-skola, där får du en grundlig introduktion till säljjobbet och en presentation av blingos alla kläder och koncept. En del av introduktionen innehåller även att sätta samman din egna kollektion. blingo har ett stort antal kläder och koncept och du väljer själv vilken av dem som skall ingå i din kollektion. Du gör själv valet av kollektionskläder som passar dig och dina kunder bäst utifrån dina och dina kunders förutsättningar. Andra förmåner Som säljare har man även förmånen att göra egna köp till sig själv och sin familj med en rabatt på 40%. Kvalifikationer Du bör ha egna barn i ålder med blingos primära barnmålgrupp (upp till 10 år) Ansök idag Om ovanstående känns helt rätt för dig och du vill satsa på ett spännande fritidsjobb, är du välkommen att skicka en ansökning och berätta varför just du ska bli vår nya säljare. Ansökan gör du via vår hemsida. När vi fått in din ansökan kontaktar vår regionsansvariga säljare dig via telefon och berättar mer om säljjobbet.
Företag: BLINGO AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga blingo söker fritidssäljare i Sölvesborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: blingo söker fritidssäljare i Sölvesborg

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Sölvesborgs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 29 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Sölvesborgs kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett av Noabs kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Linköping/Västerås). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg.

Fritidspedagog/resurs
Sölvesborgs kommun som ligger i Blekinge på gränsen till Skåne, förenar hav, skog och en medeltida stadskärna med goda kommunikationer, både på väg och med tåg. Halvön Listerlandet, med bad, fiske och en varierad natur, ligger några minuters bilfärd från stan. Här ligger fiskelägen och sandstränder tätt utmed Hanöbukten. Vi är ca 17 000 invånare och vårt mål är att bli 20 000 år 2020. För att förverkliga vårt framtidsmål planerar vi nu en helt ny stadsdel, Ljungaviken, som skall kunna nås med en gång- och cykelbro från centrum. Vi har ca 1 500 företag i kommunen. Kommunen har ca 1 250 tillsvidare- och månadsanställda. ARBETSUPPGIFTER Placering: Högtofta skola Tjänsten innebär arbete på fritids på eftermiddagen samt som resurs till elever med särskilda behov vissa förmiddagar. KVALIFIKATIONER Fritidspedagogexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. God erfarenhet av barn med särskilda behov är meriterande.
Företag: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/resurs jobb, Fritidspedagog/resurs Sölvesborg, Fritidspedagog/resurs Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/resurs

635 Personliga assistenter i Sölvesborg (Broby)
Deltid och extra vid behov, med möjlighet till tillsvidareanställning. Jag är en glad och positiv 38-årig kille som söker assistenter som vill jobba extra vid behov, t ex vid ordinarie personals sjukdom eller ledighet. Jag är bosatt i Broby strax utanför Sölvesborg. Du som arbetar hos mig ska vara flexibel, lyhörd och positiv. Kvinna eller man spelar ingen roll men du bör vara mellan 30-45 år. Jag söker dig som är empatisk och förstående samt brinner för att hjälpa människor. Det är också viktigt att du har ett intresse för arbetet och ser det som ett varaktigt arbete. Din arbetsplats kan variera då ditt arbete som personlig assistent är att följa med mig i min vardag. Då jag har ett talhandikapp är det viktigt att du behärskar det svenska språket väl för att vårt samarbete ska fungera. Mina intressen är musik och idrott. Arbetstid/Varaktighet Deltid och extra vid behov. Tillträde omgående. Lön Timlön enligt kollektivavtal (Pass avtalet mellan SKAF och KFS) Ansökan Eventuella frågor om tjänsten besvaras via e-post: deanpearzymusic@gmail.com. Vänligen posta din ansökan till samma e-post adress. Referens: 635 Välkommen med din ansökan.       Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga 635 Personliga assistenter i Sölvesborg (Broby) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 635 Personliga assistenter i Sölvesborg (Broby)

Timvikarierande Sjuksköterska
Om Sölvesborg Sölvesborgs kommun som ligger i Blekinge på gränsen till Skåne, förenar hav, skog och en medeltida stadskärna med goda kommunikationer, både på väg och med tåg. Halvön Listerlandet, med bad, fiske och en varierad natur, ligger några minuters bilfärd från stan. Här ligger fiskelägen och sandstränder tätt utmed Hanöbukten. Vi är ca 17 000 invånare och vårt mål är att bli 20 000 år 2020. För att förverkliga vårt framtidsmål planerar vi nu en helt ny stadsdel, Ljungaviken, som skall kunna nås med en gång- och cykelbro från centrum. Vi har ca 1 500 företag i kommunen. Kommunen har ca 1 250 tillsvidare- och månadsanställda. ARBETSUPPGIFTER Placering: Sölvesborgs kommun, Hälso- och sjukvårdsorganisationen. I Sölvesborgs kommun kommer Du som sjuksköterska att kunna arbeta mot alla boendeformer, där din tidigare erfarenhet kommer styra huvudsaklig inriktning. Vi har behov både dag- och kvällstjänstgöring efter intresse. Vi söker dig som vill vara timanställd sjuksköterska hos oss och täcka vid ordinarie personals frånvaro. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska och har en positiv och flexibel inställning, tidigare erfarenhet inom arbetsområdet är önskvärt. Vi erbjuder en organisation med kompetenta medarbetare i en patientfokuserad miljö vilket kommer stimulera och utveckla ditt yrkesutövande. B-körkort är ett krav då bilkörning ingår i tjänsten.
Företag: Sölvesborgs kommun, Omsorgsförvaltningen
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarierande Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarierande Sjuksköterska

Sjukgymnast
Om Sölvesborg Sölvesborgs kommun som ligger i Blekinge på gränsen till Skåne, förenar hav, skog och en medeltida stadskärna med goda kommunikationer, både på väg och med tåg. Halvön Listerlandet, med bad, fiske och en varierad natur, ligger några minuters bilfärd från stan. Här ligger fiskelägen och sandstränder tätt utmed Hanöbukten. Vi är ca 17 000 invånare och vårt mål är att bli 20 000 år 2020. För att förverkliga vårt framtidsmål planerar vi nu en helt ny stadsdel, Ljungaviken, som skall kunna nås med en gång- och cykelbro från centrum. Vi har ca 1 500 företag i kommunen. Kommunen har ca 1 250 tillsvidare- och månadsanställda. ARBETSUPPGIFTER Placering: Omsorgsförvaltningen Rehabilitering inom det kommunala hälso- och sjukvårdsansvaret som omfattar eget boende, särskilt boende SOL/LSS samt korttidsboende. Du kommer att ansvara för bedömning, genomförande och uppföljning av sjukgymnastiska åtgärder samt utprovning och förskrivning av hjälpmedel. Du kommer att handleda och informera patienter, närstående och personal i rehabiliteringsfrågor, hjälpmedel och förflyttningar samt utbilda vårdpersonal. Vi lägger stort fokus på samverkan med andra professioner kring och med vårdtagaren och dennes anhöriga. Hälso- och sjukvårdsorganisationen arbetar aktivt med ständig kvalitetsförbättring, en öppenhet och ett intresse av att utveckla verksamheten krävs. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjukgymnast. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande verksamhet. Du ska vara intresserad av att arbeta med äldre och funktionshindrade, ha en positiv människosyn och kunna se till individens behov. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet så som god samarbetsförmåga, förmåga att kunna arbeta självständigt, lyhördhet och flexibilitet. B-körkort krävs
Företag: Sölvesborgs kommun, Omsorgsförvaltningen
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast jobb, Sjukgymnast Sölvesborg, Sjukgymnast Sölvesborgs kommun, Omsorgsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast

Marknadsundersökare till uppdrag i Sölvesborg
QWORK Sweden AB Kundföretaget QWORK är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och vi arbetar rikstäckande från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vår målsättning är att ha marknadens mest nöjda kunder och medarbetare. Målet når vi genom att arbeta med kvalitet i alla led. QWORK söker Datainsamlare till ett riksomfattande datainsamlingsuppdrag för kunds räkning på plats i valda butiker. Du ansvarar över att datainsamlingen i just din region genomförs. Detta är ett roligt och givande arbete för dig som gillar att ta kontakt- och träffa nya människor. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med att genomföra korta intervjuer med butikernas kunder med hjälp av ett i förväg fastställt frågeformulär. Arbetet innebär resor runt om i aktuell region för att ta dig till de olika butikerna. Därför är det viktigt att du har tillgång till egen bil. Uppdraget startar vecka 40 och pågår ett antal dagar under en fyra veckors period. Arbetspassens omfattning varierar mellan de olika regionerna men både vardags- och helgarbete förekommer. Du kommer få en kort utbildning i samband med ditt första arbetspass, så du smidigt kommer in i arbetet. Din profil Kvalifikationer Vi söker dig som har goda språkliga kunskaper i svenska, lägst betyg G eller motsvarande. B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Tidigare erfarenheter av intervjuarbete, undersökningar eller liknande är meriterande. Personliga egenskaper Som person är du noggrann och serviceinriktad. Vi förväntar oss även att du är flexibel, ansvarstagande och positiv. Ansökan Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande! Kontaktperson Vid frågor gällande tjänsten, kontakta Emelie Sandberg, konsultchef, via vår växel: 08-21 55 60 Välkommen att skicka in din ansökan till oss!
Företag: QWORK Sweden AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsundersökare till uppdrag i Sölvesborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsundersökare till uppdrag i Sölvesborg

Personlig assistent Sölvesborg
Brukarassistans har Uppland som verksamhetsområde och tillhandahåller personlig assistans till funktionshindrade. Vi anställer, utbildar samt vägleder assistenterna efter den funktionshindrades specifika behov och krav.Vi söker en personlig assistent till en aktiv 8-årig pojke med Downs Syndrom. Familjen flyttar till Sölvesborg i oktober. Pojken behöver sin assistent i hemmet på eftermiddagarna efter skolan, samt på helger. Han behöver hjälp med i stort sett allt för att få sin vardag att fungera. Stora intressen är musik, bilar/fordon, bada mm.
Företag: Brukarassistans Uppland
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Sölvesborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Sölvesborg

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Sölvesborgs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 19 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Sölvesborgs kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 25 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett av Noabs kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Linköping/Västerås). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sölvesborg.

Marknadsundersökare till uppdrag i Sölvesborg
QWORK Sweden AB Kundföretaget QWORK är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och vi arbetar rikstäckande från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vår målsättning är att ha marknadens mest nöjda kunder och medarbetare. Målet når vi genom att arbeta med kvalitet i alla led. QWORK söker Datainsamlare till ett riksomfattande datainsamlingsuppdrag för kunds räkning på plats i valda butiker. Du ansvarar över att datainsamlingen i just din region genomförs. Detta är ett roligt och givande arbete för dig som gillar att ta kontakt- och träffa nya människor. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med att genomföra korta intervjuer med butikernas kunder med hjälp av ett i förväg fastställt frågeformulär. Arbetet innebär resor runt om i aktuell region för att ta dig till de olika butikerna. Därför är det viktigt att du har tillgång till egen bil. Uppdraget startar vecka 40 och pågår ett antal dagar under en fyra veckors period. Arbetspassens omfattning varierar mellan de olika regionerna men både vardags- och helgarbete förekommer. Du kommer få en kort utbildning i samband med ditt första arbetspass, så du smidigt kommer in i arbetet. Din profil Kvalifikationer Vi söker dig som har goda språkliga kunskaper i svenska, lägst betyg G eller motsvarande. B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Tidigare erfarenheter av intervjuarbete, undersökningar eller liknande är meriterande. Personliga egenskaper Som person är du noggrann och serviceinriktad. Vi förväntar oss även att du är flexibel, ansvarstagande och positiv. Ansökan Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande! Kontaktperson Vid frågor gällande tjänsten, kontakta Emelie Sandberg, konsultchef, via vår växel: 08-21 55 60 Välkommen att skicka in din ansökan till oss!
Företag: QWORK Sweden AB
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsundersökare till uppdrag i Sölvesborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsundersökare till uppdrag i Sölvesborg

Allmäntandläkare, två tjänster, FTV Sölvesborg
Folktandvården är en delverksamhet inom Landstinget Blekinge. Verksamheten finns i hela länet och allmäntandvård bedrivs på 11 kliniker. Folktandvården driver även specialistverksamhet med fem olika specialistområden och sjukhustandvård i Karlskrona och Karlshamn. Välkommen till charmiga småstaden Sölvesborg med vacker natur och goda kommunikationer. Sölvesborg är en vacker kuststad med medeltida anor, belägen i västra Blekinge. Sölvesborgs kommun har en folkmängd på c:a 16800 och en expansiv vision om att nå 20000 invånare år 2020. Här finns närheten till fina badstränder, stora strövområden i sköna bokskogar på Ryssberget och mysiga fiskelägen på Listerlandet. Sölvesborg har goda kommunikationer. Du når t.ex. Köpenhamn/Kastrup med bil och tåg efter c:a 2 timmar. Närmaste flygplatser Kristianstad (Everöd ) och Ronneby ( Kallinge ) och färjetrafik finns från Karlshamn och Karlskrona. ARBETSUPPGIFTER Barn och ungdomstandvård. Allmäntandvård för vuxna. Vi arbetar i team med delegering och utför såväl lustgasbehandlingar och implantatprotetiska behandlingar. Hos oss får du arbeta med hela vårdpanoramat. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med aktuell erfarenhet av såväl barn- och ungdomstandvård som vuxentandvård. Du skall vara flexibel i ditt arbetssätt, ha god samarbetsförmåga och social kompetens så att du passar in i det lagarbete som bedrivs på kliniken. Både erfarna och nyexaminerade tandläkare är välkomna att söka. Arbetsplatsen: På kliniken arbetar idag 19 medarbetare varav 4 tandläkare och 4 tandhygienister. Vi behandlar idag c:a 5000 vuxna och 2700 barn- och ungdomar. Vi erbjuder dig - rutinerade arbetskamrater och god stämning - gott patientunderlag - ett variationsrikt behandlingspanorama - goda utvecklingsmöjligheter - härlig natur med stora strövområden och fina badstränder med möjligheter till aktiv fritid.
Företag: Landstinget Blekinge, Folktandvården
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Allmäntandläkare, två tjänster, FTV Sölvesborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmäntandläkare, två tjänster, FTV Sölvesborg

Studie- och yrkesvägledare, SYV
Sölvesborgs kommun som ligger i Blekinge på gränsen till Skåne, förenar hav, skog och en medeltida stadskärna med goda kommunikationer, både på väg och med tåg. Halvön Listerlandet, med bad, fiske och en varierad natur, ligger några minuters bilfärd från stan. Här ligger fiskelägen och sandstränder tätt utmed Hanöbukten. Vi är ca 17 000 invånare och vårt mål är att bli 20 000 år 2020. För att förverkliga vårt framtidsmål planerar vi nu en helt ny stadsdel, Ljungaviken, som skall kunna nås med en gång- och cykelbro från centrum. Vi har ca 1 500 företag i kommunen. Kommunen har ca 1 250 tillsvidare- och månadsanställda. ARBETSUPPGIFTER Placering: Mjällby skola Arbetsuppgifterna är främst riktade mot åk 8 och åk 9 på Mjällbys grundskola och grundsärskola inför PRAO och elevernas gymnasieval. KVALIFIKATIONER Studie- och yrkesvägledarexamen eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Företag: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare, SYV jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare, SYV

Flyttstädning Sölvesborg
Söker en person till mitt företag, arbetsuppgifterna är flyttstädning i Sölvesborg. Svara via mail till flyttstadningar@hotmail.se. Dokumenterad erfarenhet av flyttstädning samt referenser krävs. Obs! Svara endast via mail till flyttstadningar@hotmail.se.
Företag: Flyttstädaren
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 09-28
Sök fler jobb liknande: lediga Flyttstädning Sölvesborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flyttstädning Sölvesborg

Lärare Vuxenutbildning Grundläggande och Gymnasienivå
Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund är ett kommunalförbund med drygt 300 anställda som har till uppgift att tillhandahålla intern service gentemot våra båda ägarkommuner inom verksamheterna IT, måltid, städ och PA/lön samt att bedriva, stärka och utveckla gymnasie- och vuxenutbildningen inom de båda kommunerna. Förbundets Vuxenutbildning innefattar samtliga skolformer för vuxna såsom Särskild utbildning för vuxna, Utbildning i svenska för invandrare, Grundläggande- och Gymnasial vuxenutbildning samt uppdragsutbildning. Samordnat med Vuxenutbildningen finns ett kommunalt Lärcentrum som även vänder sig till studerande på eftergymnasiala studier. Vuxenutbildningen har sin huvudsakliga verksamhet placerad i Bromölla. Besök gärna vår hemsida www.sbkf.se för mer information. ARBETSUPPGIFTER Placering: Vuxenutbildningen, Tunnbyskolan i Bromölla. Undervisning som lärare inom skolformen Grundläggande Vuxenutbildning och engelska på Gymnasial Vuxenutbildning. Arbeta utifrån skolans värdegrund och övriga policys och handlingsplaner som skolan har. KVALIFIKATIONER Behörighet/lärarlegitimation som lärare inom skolformen Grundläggande Vuxenutbildning och engelska på gymnasienivå. Erfarenhet av arbete som lärare för vuxna. Erfarenhet av arbete i arbetslag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, flexibilitet och självständighet.
Företag: Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Vuxenutbildning Grundläggande och Gymnasienivå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Vuxenutbildning Grundläggande och Gymnasienivå

Lärare Utbildning i svenska för invandrare
Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund är ett kommunalförbund med drygt 300 anställda som har till uppgift att tillhandahålla intern service gentemot våra båda ägarkommuner inom verksamheterna IT, måltid, städ och PA/lön samt att bedriva, stärka och utveckla gymnasie- och vuxenutbildningen inom de båda kommunerna. Förbundets Vuxenutbildning innefattar samtliga skolformer för vuxna såsom Särskild utbildning för vuxna, Utbildning i svenska för invandrare, Grundläggande- och Gymnasial vuxenutbildning samt uppdragsutbildning. Samordnat med Vuxenutbildningen finns ett kommunalt Lärcentrum som även vänder sig till studerande på eftergymnasiala studier. Vuxenutbildningen har sin huvudsakliga verksamhet placerad i Bromölla. Besök gärna vår hemsida www.sbkf.se för mer information. ARBETSUPPGIFTER Placering: Vuxenutbildningen, Tunnbyskolan i Bromölla. Undervisning som lärare inom skolformen Utbildning i svenska för invandrare. Kvällstjänst kan ingå i tjänsten. Arbeta utifrån skolans värdegrund och övriga policys och handlingsplaner som skolan har. KVALIFIKATIONER Behörighet/lärarlegitimation som lärare inom skolformen Utbildning i svenska för invandrare. Erfarenhet av arbete som lärare för invandrare. Erfarenhet av arbete i arbetslag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, flexibilitet och självständighet.
Företag: Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Utbildning i svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Utbildning i svenska för invandrare

Kockar sökes i Sölvesborg
FoodWorks är ett bemanningsföretag inom hotell & restaurangbranschen. Vi erbjuder tjänster i hela Sverige men även i Danmark och Norge. Att jobba inom ett bemanningsföretag kan vara mycket givande för rätt person. Beroende på vilken slags anställning du har (timanställd, tillsvidare- eller projektanställd etc.), så kan du i stor utsträckning själv påverka dina arbetstider och din lön. Fler exempel på fördelar är att det ger höjd kompetens, varierande arbetslivserfarenhet, flexibilitet och ett stort kontaktnät. Nu söker vi kockar till uthyrning för kunds räkning. Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen, vi ser gärna att du har relevant utbildning eller flera års erfarenhet. Du ska kunna jobba självständigt, under hård press och hålla högt tempo. Du bör vara flexibel, då det kan förekomma jobb både under dag, kvällar och helger. Har du körkort och bil så nämn det i din ansökan. Bifoga gärna bild.
Företag: FOOD WORKS LIMITED UK FILIAL
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar sökes i Sölvesborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar sökes i Sölvesborg


Sök lediga jobb Sölvesborg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se