S��dert��lje jobb - lediga jobb

S��dert��lje jobb S��dert��lje jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: S��dert��lje. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: S��dert��lje. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. TEKNISK PROJEKTLEDARE SOM SÖKER UTMANING PÅ STORT BOLAG!- Stockholm

  2. Extrajobb som barnpassare i Bromma- Stockholm

  3. Ordningsvakter till Stockholm, Heltid- Stockholm

  4. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog/Förskollärare- Stockholm

  5. Kundtjänsthandläggare- Sundbyberg

  6. Förskollärare- Sollentuna

  7. Teracom Group söker Category Manager- Stockholm

  8. Slöjdlärare med inriktning textilslöjd- Sollentuna

  9. Lektor i Urbana och Regionala Studier- Stockholm

  10. Assistent till justitieministerns politiska stab- Stockholm


Mer beskrivning

TEKNISK PROJEKTLEDARE SOM SÖKER UTMANING PÅ STORT BOLAG!
JobBusters Aktiebolag Om oss JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm. Arbetsuppgifter Till ett större tekniskt projekt inom kollektivtrafik söker vår kund en duktig och driven projektledare med stor kunskap och erfarenhet från att driva projekt! Mer information kommer att ges vid en eventuell vidare intervju. Kvalifikationer - Du har drivit projekt med minst miljardbudget. - Du har en relevant projektledarutbildning samt ledarskapsutbildning. - Du har UGL utbildning. - Du har drivit projekt av teknisk karaktär. - Du har drivit projekt med fler än 15 personer. - Du har utbildning och erfarenhet av XLPM/PROPS eller liknande. - Du är duktig på planering och samordning. Personliga egenskaper Vår kund söker en person som har en god samarbetsförmåga och intresse av att driva projekt framåt. Du är självständig och har en positiv attityd samtidigt som du blir motiverad av att göra ett bra arbete och har viljan att se goda resultat. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Heltidstjänst, start 2/9 2013 t.o.m. 31/8 2016. Under uppdragets tid kommer du att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund! Skicka in din ansökan i Word-format, gärna med bild. Intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga TEKNISK PROJEKTLEDARE SOM SÖKER UTMANING PÅ STORT BOLAG! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TEKNISK PROJEKTLEDARE SOM SÖKER UTMANING PÅ STORT BOLAG!

Extrajobb som barnpassare i Bromma
Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållstjänster. Vi erbjuder städning, barn- passning, hantverkstjänster och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Vi arbetar utifrån våra värderingar Kvalitet, Service och Ansvar. Hemfrid har drygt 1 300 medarbetare från hela världen. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala. Just nu söker vi ansvarsfulla barnpassare till flera familjer i Bromma för arbete 1-2 dagar/veckan mellan ca kl. 15-18. Uppdragen startar i mitten av augusti. Detta är med andra ord ett perfekt extrajobb för dig som studerar eller har annat deltidsjobb till hösten. I arbetsuppgifterna ingår främst hämtning från förskola och barnpassning av familjens barn. Vi ser gärna att du har erfarenhet av barnpassning eller utbildning inom området barn. Dagarna hos familjen kan ändras så det är viktigt att du är flexibel och gärna kan arbeta extra vid behov. Körkort är meriterande. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och i privata hem. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag. Som person bör du vara: *Självständig *Ansvarsfull *Serviceinriktad *Noggrann *Flexibel *Erfarenhet av barn Detta kan vara ett jobb för dig som studerar eller söker en extra inkomstkälla. Det är också bra om du har tydliga planer för den närmaste framtiden så att det framgår att du är intresserad av att behålla detta extrajobb under en längre period. Givetvis går detta uppdrag att kombinera med andra uppdrag som Hemfrid har. Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Hemfrid
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som barnpassare i Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som barnpassare i Bromma

Ordningsvakter till Stockholm, Heltid
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. Vi söker nu ambitiösa och flexibla personer med känsla för problemlösning som vill jobba med områdesbevakning i Stockholmsregionen. Inför potentiellt nytt uppdrag söker vi ordningsvakter för ordningsarbete i centrummiljö. Tjänsterna är på heltid och du jobbar dagtid på 5-2 schema. Vi söker dig som är: * Engagerad * Ansvarsfull * Serviceinriktad Vi fäster stor vikt vid egenskaper som social kompetens och mognad, du trivs i mötet med människor och ser möjligheter och utmaningar istället för motgångar. Vi ser att du har erfarenhet från bevakningsbranschen sedan tidigare och trivs i en roll som ordningsvakt. Krav: Utbildad ordningsvakt med giltigt förordnande Stockholm. Som en del av vår rekryteringsprocess genomför vi en ekonomisk kontroll samt ett drogtest. Vi ser det som en självklarhet att du är ostraffad samt innehar fullständig gymnasiekompetens. Skicka in din ansökan skyndsamt!
Företag: G4S Affärsområde Öst
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Ordningsvakter till Stockholm, Heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ordningsvakter till Stockholm, Heltid

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog/Förskollärare
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hjulstaskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hjulsta grundskola är en F-9 skola med ca 450 elever. Skolan ligger nära tunnelbanestationen i Hjulsta. Vi arbetar medvetet för att vara det själklara skolvalet i området. Ett stort utvecklingsarbete påbörjades HT-2012. Skolan är utvald av Skolverket och Stockholms Utbildningsförvaltning för ett deltagande under fem terminen i projektet "Handledning för lärande" . Syftet är att stärka lärarnas kompetens, utveckla undervisningen och höja elevernas resultat. 2 plats(er). Ansvarig för arbetslagets fritidshemsverksamhet Vi söker två fritidspedagoger. Vi söker dig som vill arbeta som fritidspedagog på skolans fritidshem. Du ska vara engegerad, positiv och ha god samarbetsförmåga. Du kommer tillsammmans med kollegor ansvara för skolans fritidshems och rastverksamhet. Behörig pedagog fritidspedagog/förskollärare eller lärare för de yngre åldrarna. -vara förtrogen med uppdraget och se utveckling av verksamheten som en självklar del i arbetet. -lösningsinriktad inställning -ha god förmåga att samverka med övrig personal. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anna Lena Wanngård,08 508 41 356 Tillträde: 2013-08-15.
Företag: Stockholms stad; Hjulstaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog/Förskollärare

Kundtjänsthandläggare
Referens: 023377-2013 Försäkringskassans vision är ett samhälle där alla känner trygghet om livet tar en ny vändning. Försäkringskassan ansvarar för en stor del av de offentliga trygghetssystemen i Sverige som ger ekonomiskt skydd för familjer och barn, för personer med funktionsnedsättning samt vid sjukdom och arbetsskada. Vi är cirka 13 000 medarbetare på kontor i hela landet. Vi behöver dig som vill arbeta utifrån vår vision och verksamhetsidé - alltid med engagemang för kundens situation och god kunskap om socialförsäkringen. Vi söker dig som har integritet, vill vara delaktig och alltid göra ditt bästa. Du är en god kollega som samarbetar med andra. Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete som spelar en viktig roll i människors liv. Läs mer om vision och verksamhetsidé och om Försäkringskassan som arbetsgivare www.forsakringskassan.se/omfk och www.forsakringskassan.se/jobbahososs Vi söker kundtjänsthandläggare med placering Kundcenter Sundbyberg Kan vi höra ditt leende genom telefon? Då behöver vi dig som kundtjänsthandläggare på Försäkringskassans kundcenter. Vi söker dig som vill se till att våra kunder får bästa möjliga kundupplevelse! Som kundtjänsthandläggare är du kundens första kontakt med Försäkringskassan och har en avgörande roll när det gäller att överträffa kundens förväntningar på gott bemötande, god service och tillgänglighet. På Försäkringskassans Kundcenter skapar vi trygghet för kunden genom att ge rätt information och snabb handläggning. Vi möter våra kunder via telefon, e-post, i sociala medier och interaktivt. Vi har ca 175 000 kundkontakter från hela Sverige varje vecka och strävar efter att utvecklas och ligga i framkant genom att hitta nya kontaktytor för våra kunder. Kundcenter för privatpersoner är Försäkringskassans största kundingång och finns på fem orter. Med ett telefonnummer och öppettider både vardagar och helger är vi lätta att komma i kontakt med, på så sätt kan vi hjälpa kunden med flera ärenden direkt över telefon. Arbetsuppgifter och ansvar Som kundtjänsthandläggare identifierar du kundens behov och vägleder våra kunder inom socialförsäkringen. Du ger allmän och kundspecifik information om socialförsäkringen, Försäkringskassans hemsida och våra självbetjäningstjänster. Du handlägger ärende, fattar beslut om ersättning och verkställer beslutet. En viktig uppgift som kundtjänsthandläggare är att bidra till ökad kunskap hos kunden kring rättigheter och skyldigheter i socialförsäkringen och att hjälpa kunden in på våra självbetjäningstjänster samt att medverka till att stärka kundens förtroende för Försäkringskassan såväl som socialförsäkringen. Du ansvarar för att det görs en rättssäker och saklig bedömning i varje enskilt fall. Kvalifikationer Vi söker dig som  • har slutbetyg från gymnasium samt högskolepoäng om minst 30 hp eller likvärdigt • är mycket serviceinriktad och har en hög social kompetens, ett utmärkt bemötande och en fingertoppskänsla för kundservice • har erfarenhet av kundmöten, detta är ett krav • är kvalitetsmedveten samt mål- och resultatinriktad • har mycket god kommunikativ förmåga i tal såväl som skrift inom olika media • är stabil, men även flexibel • förstår och värdesätter människors olikheter • har goda kunskaper i svenska och engelska • har god IT-kunskap, utmärkt datorvana och en god pedagogisk förmåga  • har erfarenhet av liknande arbete, gärna från Försäkringskassan, annan myndighet, annat större serviceföretag eller Kontaktcenter Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  Övrigt Vi söker ett antal medarbetare på heltid för visstidsanställning längst t.o.m. 29/3 2014. Tillträde 30/9 2013. Försäkringskassan utför viss ekonomisk personkontroll. Arbetspsykologiska tester används i denna rekrytering och skickas via mail till aktuella kandidater. Arbetstiden är schemalagd vardagar 07:45–21:15, lördagar 07:45–16:15 och söndagar 12:45–21:15.  Vid frågor, kontakta Rekryterande chef (om tjänsten): Roger Lundvik, tel. 010-114 03 15, HR-specialist (om rekryteringsprocessen): Victoria Waltenberg, tel. 010-116 11 55. ST: Sianna Chef, e-post: sianna.chef@forsakringskassan.se, SACO: Tommy Persson e-post: tommy.m.persson@forsakringskassan.se, SEKO: Ebrima Dibba, tel. 010-116 91 01. Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 21 juli 2013 märkt med diarienummer 023377-2013. Bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar varför du söker arbetet.   Försäkringskassan arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering.
Företag: Försäkringskassan
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänsthandläggare jobb, Kundtjänsthandläggare Sundbyberg, Kundtjänsthandläggare Försäkringskassan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänsthandläggare

Förskollärare
Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 120 förskolebarn och 400 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal friskola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se Rösjöskolan söker nu en förskollärare till vår förskola. Tjänsten är tillsvidare, heltid.   ARBETSBESKRIVNING Du kommer att vara ansvarig för en av förskolans sex avdelningar. Tillsammans med dina kollegor planerar, utvecklar och genomför du det pedagogiska arbetet på förskolan där den pedagogiska dokumentationen är en viktig del. Vi arbetar tillsammans med tydliga mål utifrån en gemensam grund!   Vi söker dig som * har förskollärarutbildning. * vill arbeta i en organisation som sätter barnens behov i fokus. * som anser att lärandet är en viktig del redan på förskolan. Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan som du tillämpar i den dagliga verksamheten. * använder pedagogisk dokumentation i verksamheten. * uppskattar att använda vår natur i inlärningen. * har erfarenhet av att arbeta med barns språkliga och matematiska utveckling.   Du får hos oss *  kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov. *  en stimulerande och kreativ arbetsmiljö där det finns utrymme att utvecklas. *  en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel. *  regelbundna trivsel-aktiviteter för personalen. *  friskvårdspeng.   Det är meriterande om du tidigare har arbetat med barn i behov av stöd samt barn med annat modersmål än svenska. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Stämmer ovanstående in på dig är du varmt välkommen att skicka din ansökan, sista ansökningsdag är 2013-07-25   Har du frågor, kontakta rektor biträdande rektor Ulla Westberg, 08-5792 2944 eller personalplanerare Elisabeth Cedergren 08-59496714. Ansökan skickas endast via EasyCruit.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Sollentuna, Förskollärare Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Teracom Group söker Category Manager
Teracom Group är Nordens ledande TV operatör som är verksam i Sverige, Danmark och Finland under varumärkena Boxer, Plus TV och Teracom. Via nätbolagen i Sverige och Danmark erbjuds tjänster, såsom radio- och tv-utsändningar, förbindelsetjänster samt inplaceringar och service, i den rikstäckande infrastrukturen. Via Boxer i Sverige och Danmark samt Plus TV i Finland erbjuds hushållen betal-tv tjänster. Koncernen har mer än 1 miljon betal-tv-kunder och omsatte under 2012 ca 4,5 miljarder kronor. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i Teracom Groups Sourcingfunktion, som ansvarar för den strategiska delen av inköpsprocessen. Denna sektion är koncerngemensam vilket betyder att du kommer att ha kontakter med alla bolag i Koncernen. Som Category Manager ansvarar du för att driva förhandlingar, ingå kommersiella avtal och aktivt arbeta med utvecklingen av befintliga och framtida leverantörer inom dina kategorier. Aktuella kategorier är Transport & Logistik, Installationsmaterial och Fordon. Vi arbetar ofta med produktutvecklingsprojekt som ligger i framkant av den globala utvecklingen inom betal-TV, broadcast och media. Du arbetar i ett erfaret team av inköpare med tydliga processer och malldokument för upphandlingar. I upphandlingsteamet ingår förutom Category Manager, även beställaren och i förekommande fall även medarbetare med juridisk kompetens. Som Category Manager på Teracom Group får du en position som ger dig kontakter världen över. Du ansvarar över ett antal av Koncernens leverantörskontrakt och säkerställer att leverantörerna håller hög produktkvalitet och leveransprecision till rätt kostnad. Din profil Vi söker dig som har ett stort kommersiellt intresse och brinner för att göra affärer på ett strukturerat sätt. Du har förmodligen högskoleutbildning eller motsvarande med erfarenhet från inköp inom en teknisk bransch. Du är affärsmässig, analytisk och resultatinriktad med en förmåga att skapa strategiska helhetslösningar för att nå uppsatta mål. Då vi arbetar på en global arena förutsätter vi att du behärskar engelska i tal och skrift. Givetvis ställer du upp på Koncernens ledstjärnor som kännetecknar ditt sätt att arbeta. Vidare är du mycket bra på att skapa kontakter och det är självklart för dig att samarbeta över gränser. Du kan också beskrivas som tydlig, kreativ, initiativ- och serviceinriktad samt med ett stort driv i din personlighet. Ansökan Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta sektionschef Peter Johnsson, 08-587 899 80. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 15 augusti 2013. Med anledning av semestertider kan ansökningar inkomna under sommarmånaderna komma att hanteras först efter att anökningstiden passerat.
Företag: Teracom AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Teracom Group söker Category Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teracom Group söker Category Manager

Slöjdlärare med inriktning textilslöjd
Rösjöskolan i Sollentuna är en F-6 skola med förskola, grundskola och särskola. Vi har idag omkring 120 förskolebarn och 400 skolelever. Skolan är belägen i Edsberg med goda kommunikationer och närhet till natur. Rösjöskolan är en kommunal friskola vilket bl. a. innebär ökad delaktighet i skolans styrning för personal och föräldrar. Mer information om Rösjöskolan finns på vår hemsida, http://www.rosjoskolan.se  Tillsvidare, heltid, ferietjänst   ***** Arbetsuppgifter ***** Sedvanliga läraruppgifter. Du kommer att undervisa i slöjd för elever i grundskola och särskola, från åk 2 t o m åk 6. All undervisning sker i halvklass (ca 12-13 elever). Skolan har en fin textilslöjdsal vägg i vägg med träslöjdsalen. På skolan finns redan en slöjdlärare med inriktning träslöjd. Du ingår i arbetslaget PE tillsammans med skolans övriga praktiskt-estetiska lärare. ***** Kvalifikationer ***** Vi söker dig som * har lärarexamen med behörighet att undervisa i slöjd för elever i åk 1-6 * har erfarenhet av att arbeta som slöjdlärare * är trygg i dig själv, har ett stabilt förhållningssätt och ett tydligt ledarskap * har god samarbetsförmåga, stor flexibilitet och ser möjligheter före svårigheter * är väl förtrogen med LGR-11  * är engagerad och möter varje elev utifrån hans/hennes förutsättningar Erfarenhet av betygsättning är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor. Du får hos oss * en stimulerande och kreativ arbetsmiljö * en flexibel organisation där det finns utrymme att utvecklas * kontinuerlig fortbildning samt handledning vid behov * en arbetsplats i framkant vad det gäller IT och tekniska hjälpmedel (digital whiteboard finns monterad i textilslöjdsalen) * pedagogisk lunch * trivselaktiviteter och friskvård På Rösjöskolan finns tillgång till bibliotek, IT-pedagog, matteverkstad och speciallärare. Vi lägger stor vikt på ett språkutvecklande arbete och på att stimulera elevernas läsning. Vi har ActiveBoards i alla klassrum och eleverna har tillgång till egna datorer. Vi använder närheten till naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Vi arbetar med Olweusprogrammet för att skapa trygghet och motverka mobbning. Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 25 juli 2013. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Försäljare från annonssajter undanbedes då vi har många sökande på varje tjänst vi annonserar.
Företag: Sollentuna Kommun Rösjöskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Slöjdlärare med inriktning textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Slöjdlärare med inriktning textilslöjd

Lektor i Urbana och Regionala Studier
KTH svarar för en tredjedel av Sveriges kapacitet av teknisk forskning och ingenjörsutbildning på högskolenivå. Utbildningen och forskningen täcker ett brett område – från naturvetenskap till alla grenar inom tekniken samt arkitektur, industriell ekonomi och samhällsplanering. Totalt finns vid KTH mer än 12600 studenter på grundnivå och avancerad nivå och över 1800 forskarstuderande. KTH har nästan 4800 anställda. Skolan för Arkitektur och samhällsbyggnads verksamhet handlar om framtidens samhälle, om hur våra städer, byggnader och infrastruktur skall vara utformade. Den handlar om tillväxten, tekniken och miljön och om etiska avväganden och risker. Våra utbildningsprogram och vår forskning omfattar både teknik, humaniora och samhällsvetenskap. Befattningen ingår i KTH:s Tenure Track-system och innehavaren kommer att erbjudas engagerat stöd i sin karriärutveckling. Kunskapsområdet är en brygga mellan arkitektur och planering och är tyvärr eftersatt såväl inom forskning som inom undervisningen. Därmed är efterfrågan från arbetsmarknaden stor, både vad gäller tillämpad forskning och arbetskraft med professionella färdigheter inom ämnesområdet. Ämnesområdet ligger i skärningspunkten mellan den urbana kontexten, urban planering och urban design, där planering är den processorienterade aktiviteten och design den produktorienterade aktiviteten i stadsbyggandet. Det betyder att ämnesområdet handlar om såväl stadsbyggandets beslutsprocesser och fysiska, ekonomiska och sociala resultat, som sambanden dem emellan. ARBETSUPPGIFTER Ämnesområde Urbana och Regionala Studier med inriktning mot samhällsplanering och stadsutformning. Ämnesbeskrivning Ämnets inriktning är regional planering och utveckling. Ett starkt fokus ligger på synteser av kun-skap från olika forskningsområden och relationerna mellan olika samhällsnivåer och olika intressegrupper. Förutsättningar för samspel mellan marknad, offentlig sektor, högskolor/universitet och civilsamhälle är centrala för forskningsfältet. Kärnbegrepp i forskningen innefattar samhällsplanering och stadsutformning, särskilt avseende praktisk kunskapsanvändning inom hållbar stadsgestaltning. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av undervisning på grundutbildningsnivå och forskarutbildningsnivå, det senare främst i form av handledning av doktorander. Därtill kommer forskning inom ämnesområdet. Innehavaren av lektoratet förväntas framför allt att ge stabilitet, kvalitet, och långsiktighet till den utbildning och forskning som bedrivs inom detta ämnesområde. Syftet är också att utveckla och stärka den redan etablerade kopplingen mellan Arkitektur och Samhällsplanering. Slutligen förväntas innehavare att bidra till att utveckla en ny kader av lärare och forskare på avdelningen som ska skapa en långsiktig stabilitet inom detta ämnesområde. KVALIFIKATIONER Behörighetskrav Behörig att anställas som lektor är den som dels har avlagt doktorsexamen eller har motsvarande vetenskaplig kompetens, eller har någon annan yrkesskicklighet som är av betydelse med hänsyn till anställningens ämnesinnehåll och de arbetsuppgifter som ska ingå i anställningen. Den sökande skall ha visat pedagogisk skicklighet. Som särskilda behörighetskrav gäller förmåga att söka och erhålla medel för och driva forskningsprojekt, samt förmåga att leda utbildnings- och forskningsverksamhet. Bedömningsgrunder Lika vikt kommer att läggas på den sökandes förmåga att bedriva utbildning av hög kvalitet på grund-, masters- och doktorandnivå, och att bedriva forskning på hög internationell nivå. Särskilda kriterier för bedömningen gäller graden av engagemang att utföra pedagogisk utveckling och förnyelse, samt förmåga att initiera och leda egna forskningsprojekt. Ett annat krav är förmåga att undervisa på svenska på grundutbildningen. Andra krav, som förmåga att samverka med aktörer i det omgivande samhället och förmåga att informera om forskning och utvecklingsarbete, kommer också att beaktas.
Företag: Kungliga Tekniska Högskolan , KTH Arkitektur och samhällsbyggnad
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lektor i Urbana och Regionala Studier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lektor i Urbana och Regionala Studier

Assistent till justitieministerns politiska stab
Regeringskansliets uppdrag är att stödja regeringen i dess uppgift att styra riket och förverkliga sin politik. Medarbetarna i Regeringskansliet bistår regeringen med att utreda olika frågor, styra myndigheterna och ta fram underlag till beslut. Myndigheten består av Statsrådsberedningen, de elva departementen och Förvaltningsavdelningen. Regeringskansliet har cirka 4600 anställda, varav knappt 600 arbetar utomlands. Cirka 200 personer är politiskt tillsatta. Regeringskansliet erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Justitiedepartementet ansvarar i Regeringskansliet för polisen, domstolsväsendet, åklagarväsendet, kriminalvården, och för frågor som rör migration och asyl. Departementet ansvarar även för lagstiftningen inom statsrätten, den allmänna förvaltningsrätten, processrätten, civilrätten samt straffrätten. Arbetsuppgifterna innebär att i en assistentpool tillsammans med tre övriga assistenter ansvara för stödet till justitieministern, de två statssekreterarna, stabschefen samt till chefstjänstemän i departementet. Detta innebär att ansvara för kalender, kommunicera internt och externt om förfrågningar, bokningar med mera. Arbetet innebär vidare sedvanliga sekreterarsysslor såsom praktiska arrangemang vid möten och besök, telefonpassning, dokumenthantering, utskick, postöppning och elektronisk fakturahantering. Tjänsten innebär även hantering av riksdagsfrågor och interpellationer samt hantering av regeringsärenden. Vi söker dig som har en utpräglad känsla för service vilket har visats i tidigare arbeten. Du har förmåga att hantera många uppgifter och roller och att snabbt kunna acceptera förändrade förutsättningar. Du har lätt för att samarbeta, är initiativrik och kan arbeta självständigt. Du har gott omdöme och stor integritet samt är van att arbeta under tidspress. Goda språkkunskaper i engelska är också ett krav. Tjänsten är tidsbegränsad fram till och med 30 september 2014. Tillträde omgående. Du ansöker genom att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg. Klicka på knappen "Ansök" nedan. Fyll i formuläret, bifoga CV och personligt brev. Sista dag för att registrera ansökan är den 10 augusti 2013. Observera att kommunikationen under rekryteringen till stor del kan komma att ske via e-post.
Företag: Regeringskansliet
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent till justitieministerns politiska stab jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent till justitieministerns politiska stab


Sök lediga jobb S��dert��lje

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se