S��ljare_Admin_Projektansvarig Choconord jobb - lediga jobb

S��ljare_Admin_Projektansvarig Choconord jobb S��ljare_Admin_Projektansvarig Choconord jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: S��ljare_Admin_Projektansvarig Choconord. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: S��ljare_Admin_Projektansvarig Choconord. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Nyutexaminerade ekonomer till vår konsultverksamhet- Stockholm

  2. Erfaren forskare inom legeringsutveckling med kunskaper i modellering- Stockholm

  3. Personlig assistent helger sökes till kille på 19 år.- Huddinge

  4. Extrapersonal till kundtjänst- Sigtuna

  5. Universitetslektor i industriell ekonomi- Stockholm

  6. Finansdepartementet söker Nationalekonom till prognosenheten- Stockholm

  7. Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Södermalm, 2 ggr/månad- Stockholm

  8. Orderadministratör med teknikbakgrund- Stockholm

  9. 2 Vikarierande socialsekreterare till Barnenheten- Järfälla

  10. Grundskollärare 1-7 eller 4-9, Sv/En- Ekerö


Mer beskrivning

Nyutexaminerade ekonomer till vår konsultverksamhet
Vi söker dig som är nyutexaminerad ekonom till kommande uppdrag inom vår konsultverksamhet. Uppdragen är av storvariation och kan vara tillexempel ekonomiassistent eller redovisningsassistent hos både våra stora och mindre kunder. Vi söker dig som har någon form av tidigare erfarenhet av ekonomi arbeten. Som person är du utåtriktad, flexibel och handlingskraftig. I rollen som konsult så får du mycket erfarenhet på korttid och bygger snabbt på ditt CV! Om du vill veta mer om tjänsten tveka inte att kontakta Axel Sävstam på axel.savstam@dfindfinance.se Välkommen med din ansökan! Ort: Stockholm Uppdragsgivare: Dfind Finance Organisations-/företagsbeskrivning: Detta är Dfind Finance: Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi är ett bolag som drivs av ekonomer för ekonomer. Våra konsultchefer ooh rekryteringskonsulter har haft positioner i linjen som revisor, controller eller ekonomichef. Innan bolaget bildades frågade vi vad kunder och konsulter genom olika paneler vill ha av en aktör inom det här segmentet. Ur det skapades Dfind Finance. Ett bolag inom Profficekoncernen. Vad erbjuder vi dig: Våra konsulter är vårt ansikte utåt och ni som representerar Dfind Finance ute hos våra kunder varje dag. Vi satsar lite extra på er. Vi arbetar dedikerat med din kompetensutveckling, i samarbete med de största revisionsbyråerna har vi ett brett och gediget utbud av utbildningar och seminarium som du som konsult kan deltaga i. Vi är själva specialister inom ekonomi och din närmsta chef kommer kunna vägleda dig när du stöter på utmaningar, både när det gäller ekonomifrågor eller HR relaterade frågor. Vår personal har kvalitativ backup i form av daglig ekonomisupport via PWC. Det är väldigt viktigt att du ska trivas hos oss. Därför har vi en hög närvaro ute hos er som konsulter dessutom återkommande aktiviteter såsom konsultträffar kvällstid eller frukostinbjudningar på vårt kontor. Vad förväntar vi oss: Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Blir du utvald tar vi hand om dig. Vi känner stor stolthet för det vi gör och förväntar oss att alla våra anställda lever i den andan när vi representerar Dfind Finance. Vi måste vara lyhörda, lösningsorienterade och engagerade för att gemensamt befästa och förstärka vår position på den svenska ekonomimarknaden. Som konsult på Dfind Finance får du en trygg anställning, kollektivavtal och självklart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Keep Improving.
Företag: Dfind Finance & Executive AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Nyutexaminerade ekonomer till vår konsultverksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyutexaminerade ekonomer till vår konsultverksamhet

Erfaren forskare inom legeringsutveckling med kunskaper i modellering
sökes till Swerea KIMAB, Europas ledande korrosions- och metallforskningsinstitut med ca 150 medarbetare. Vi arbetar med industrinära forskning och utveckling i Stockholm tillsammans med svenska och internationella företag inom främst tillverknings- och processindustrin. Våra fyra värdegrunder kundvärde, professionalism, lagspel och innovation vägleder oss i det dagliga arbetet gentemot våra kunder och internt inom koncernen. Dina arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med termodynamiska och kinetiska beräkningar för legeringsutveckling. Du kommer att undersöka kopplingar mellan mikrostruktur, sammansättning och utskiljningar i metalliska material både experimentellt och teoretiskt. Resultaten används för att bygga ett utökat och förbättrat verktyg för legerings­utveckling. Arbetet sker i nära kontakt med såväl industrirepresentanter som forskare vid flera universitet och högskolor. Din profil: Du som söker tjänsten ska ha dokumenterad erfarenhet inom området. Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning med inriktning materialveteskap. Det är en fördel om du har en licentiat eller doktorsutbildning inom området. Erfarenhet av termodynamisk eller kinetisk modellering samt industriell erfarenhet är en merit. Arbetet innebär många kundkontakter och kräver därmed att du har lätt för att formulera dig både i tal och skrift samt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Swerea KIMAB erbjuder en attraktiv arbetsplats. Du kommer att arbeta i nära samverkan med flera forskare och specialister. Vi har specialbyggda laboratorier, tillgång till avancerad elektronmikroskopi och analystekniker. Projektarbete bedrivs både inom Swerea KIMAB och i samverkan med kundföretag, andra institut och högskolor. Det ger goda möjligheter till personlig utveckling och skapande av eget kontaktnät. Swerea KIMAB har ett helägt dotterbolag i Frankrike. Välkommen med din ansökan märkt med referensnummer 2013:01 senast den 16 augusti 2013. (Förläng ansökningstid!) Fackliga företrädare: Magnus Nordling, Sv. Ing. och Lena Tuveson-Carlström, Unionen, tel 08-440 48 00. Besök www.swereakimab.se om du vill veta mer om oss.
Företag: Swerea KIMAB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren forskare inom legeringsutveckling med kunskaper i modellering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren forskare inom legeringsutveckling med kunskaper i modellering

Personlig assistent helger sökes till kille på 19 år.
Är du intresserad av människor och är flexibel? Då kanske just du passar som assistent till denna kille! Erik gillar att hitta på något kul, bada och åka på utflykt. Du ska ha fyllt 21 år och vara man då han badar mycket i simhallar. Erik har en CP-skada, förståndshandikapp och autism. På vintern åker han gärna handikappskidåkning (Skicart). Erik bor med sin familj i en villa i Huddinge. Du ska kunna arbeta både dag och kväll samt tala och skriva svenska flytande.   Välkommen in med din ansökan!   Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent helger sökes till kille på 19 år. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent helger sökes till kille på 19 år.

Extrapersonal till kundtjänst
Om tjänsten Rekryteringsgruppen söker nu för kunds räkning ett antal callcentermedarbetare för uppdrag i Arlandastad. Vi söker dig som idag har någon annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta extra eller deltid. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att hantera inkommande förfrågningar från kundens slutanvändare via telefon, chatt och e-post. Dessa frågor är relaterade till hela kundens produktsortiment gällande teknisk support, service och produktspecifikationer. Andra backofficeuppgifter kommer att ingå såsom registreringar och översättningar. Kvalifikationer Vi ser att du som söker kan formulera dig både muntligt och skriftligt på antingen svenska, danska, norska eller finska och engelska. Du ska vara professionell i ditt bemötande mot kunder och medarbetare. Du ska även ha förmågan att på ett enkelt och förståeligt sätt hjälpa kunden med varierande grad av teknisk kunskap. Du ska ha god datavana och förståelse för hemelektronik såsom TV och A/V-produkter. Du ska även ha bra förståelse för smartphones som främst är Androidbaserade. Allmänna kunskaper av vitvaror är också att önska. Att du är flexibel och har rätt inställning till jobbet ser vi som en väldigt viktig egenskap. I övrigt är du glad, positiv, arbetsvillig och har lätt att arbeta i grupp. Om oss Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, lager/industri, transport och kontor. Vi tillsätter en stor variation av olika tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller en extremt hög servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus. Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag. Rekryteringsgruppen har kontinuerligt utökat sin verksamhet och är idag ca 180 anställda. Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com Du söker denna tjänst via denna CV databas. Vid frågor kan du kontakta oss på 08-41043521 eller niklas@rekryteringsgruppen.com
Företag: Rekryteringsgruppen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal till kundtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal till kundtjänst

Universitetslektor i industriell ekonomi
KTH svarar för en tredjedel av Sveriges kapacitet av teknisk forskning och ingenjörsutbildning på högskolenivå. Utbildningen och forskningen täcker ett brett område – från naturvetenskap till alla grenar inom tekniken samt arkitektur, industriell ekonomi och samhällsplanering. Totalt finns vid KTH mer än 12600 studenter på grundnivå och avancerad nivå och över 1800 forskarstuderande. KTH har nästan 4800 anställda. Verksamheten vid skolan för industriell teknik och management omfattar de ingenjörs-, teknik och ekonomivetenskaper som är nödvändiga för att kunna utveckla nya produkter, material och produktionsprocesser på ett tekniskt ledande, ekonomiskt lönsamt och miljömässigt uthålligt sätt. Skolans kunskapsområden är energiteknik, industriell design och innovation, produkt- och produktionsutveckling, materialutveckling, mikro- och nanoteknik samt industriell ekonomi, organisation och ledning. INDEK Institutionen för Industriell ekonomi och organisation (INDEK) fokuserar frågor kring utveckling och organisering av effektiv industriell verksamhet, teknikbaserade affärer samt goda förutsättningar för innovation, utveckling och hållbar tillväxt. Institutionens medarbetare kommer från många olika discipiner och samlas kring ett gemensamt intresse för ingenjörers ekonomi- och managementfrågor. Vår vision är att vara ledande i Europa vad det gäller forskning och utbildning i gränssnittet mellan teknik och management. INDEK är organiserat i fyra avdelningar – Industriell management (där en aktuella anställningen är placerad), Industriell marknadsföring, Innovation och entreprenörskap samt Organisation och ledning. INDEK är huvudleverantör till civilingenjörsprogrammet i Industriell ekonomi samt ansvarar för två mastersprogram och ett magisterprogram. Cirka 1.000 studenter deltar i våra utbildningsprogram på kandidat- och magisternivå varje läsår och vi har för närvarande ca 85 aktiva doktorander inom forskarutbildningsämnena industriell ekonomi och organisation samt nationalekonomi. KTH Skolan för industriell teknik och management söker lektor i industriell ekonomi med inriktning mot ledning av försörjningskedjor och logistik. ARBETSUPPGIFTER Att utveckla KTHs utbildning och forskning inom ämnesområdet till Europanivå. Ämnesområde Industriell ekonomi med inriktning mot ledning av försörjningskedjor och logistik (Industrial Management with focus on Supply Chain Management and Logistics) Ämnesbeskrivning Ämnesområdet innefattar studier av hantering och utveckling av försörjningskedjor samt logistikens roll i industriföretagens affärs- och produktionsutveckling. KVALIFIKATIONER Behörighet För behörighet att anställas som universitetslektor krävs avlagd doktorsexamen eller motsvarande vetenskapliga kompetens eller annan yrkesskicklighet inom området, genomgången högskolepedagogisk utbildning eller motsvarande kunskaper samt pedagogisk skicklighet. Som särskilda behörighetskrav gäller förmåga att söka, erhålla medel för och driva forskningsprojekt samt förmåga att leda utbildnings- och forskningsverksamhet. Förmåga att undervisa på engelska är ett krav. Bedömningsgrunder Lika stor vikt kommer att ägnas prövningen av den vetenskapliga och den pedagogiska skickligheten. Särskild vikt läggs vid sökandes förmåga att självständigt initiera och driva forskning av hög vetenskaplig kvalitet, publicerad i internationella skrifter, liksom förmåga att erhålla finansiering för sin forskning. Stor vikt läggs vid den sökandes förmåga är att inom undervisning och forskning bidra till ämnet Industriell ekonomi som helhet. Som särskild bedömningsgrund gäller sökandens förmåga att självständigt etablera nya samarbeten och forskningsinriktningar samt att inom utbildningen leda pedagogiskt utvecklingsarbete. Vidare beaktas de sökandes pedagogiska meriter och dokumenterad erfarenhet av undervisning inom ämnesområdet varvid speciell hänsyn tas till erfarenhet av utvecklingsarbete av utbildningsprogram och kurser, handledning av examensarbeten samt förmåga att samverka med det omgivande samhället. Därutöver beaktas också graden av skicklighet att utveckla och leda verksamhet och personal, vari bl.a. ingår kunskap om jämställdhets-, mångfalds och likabehandlingsfrågor, med särskilt fokus på jämställdhet. Dokumenterad förmåga att söka och erhålla medel för att driva forskningsprojekt är meriterande.
Företag: Kungliga Tekniska Högskolan , KTH Industriell teknik och management
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Universitetslektor i industriell ekonomi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Universitetslektor i industriell ekonomi

Finansdepartementet söker Nationalekonom till prognosenheten
Regeringskansliets uppdrag är att stödja regeringen i dess uppgift att styra riket och förverkliga sin politik. Medarbetarna i Regeringskansliet bistår regeringen med att utreda olika frågor, styra myndigheterna och ta fram underlag till beslut. Myndigheten består av Statsrådsberedningen, de elva departementen och Förvaltningsavdelningen. Regeringskansliet har cirka 4600 anställda, varav knappt 600 arbetar utomlands. Cirka 200 personer är politiskt tillsatta. Regeringskansliet erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Finansdepartementet utarbetar riktlinjer för den ekonomiska politiken och finanspolitiken. Departementet samordnar den statliga budgeten, skattepolitiken samt deltar i internationellt ekonomiskt samarbete. Även tull-, finansmarknad, kommunal ekonomi, kommunal lagstiftning och spelmarknad hör till ansvarsområdet liksom statligt ägande. Departementet har drygt 450 anställda. Ekonomiska avdelningen utarbetar underlag för utformningen av den ekonomiska politiken i form av makroekonomiska prognoser, analyser av svensk och internationell ekonomi och offentliga finanser, fördelningsanalyser samt analyser av arbetsmarknaden och utbildningssystemet. Avdelningen arbetar också med analyser av och rekommendationer för den ekonomiska politikens utformning. Ekonomiska avdelningen medverkar också i det internationella ekonomisk-politiska samarbetet i bl.a. EU och OECD. Avdelningen har ca 50 anställda och består av prognosenheten, enheten för offentliga finanser, fördelningsanalysenheten, makroanalysenheten, enheten för arbetsmarknads- och utbildningsanalys och staben. Ekonomiska avdelningen är en kunskapsintensiv miljö som erbjuder spännande, omväxlande och ansvarsfyllda arbetsuppgifter. Prognosenhetens huvuduppgift är att följa, analysera och prognostisera den makroekonomiska utvecklingen i Sverige och i omvärlden. Inom enheten görs prognoser för bl.a. BNP-tillväxten, arbetsmarknaden och inflationen. Prognoserna är centrala underlag för statsbudgeten, vid utformandet av regeringens ekonomiska politik och för bedömningen av utvecklingen av de offentliga finanserna. Enheten ansvarar även för att ta fram olika scenarier för den makroekonomiska utvecklingen, samt bidrar till arbetet med att beräkna de makroekonomiska effekterna av ekonomisk-politiska beslut. Arbetsuppgifterna för enhetens medarbetare inriktar sig på olika specialområden och delar också det allmänna ansvaret för kvalificerade makroekonomiska helhetsbedömningar. Till arbetsuppgifterna hör även att bidra till avdelningens policyrekommendationer. En viktig del av arbetet är metodutveckling samt att i projektform fördjupa analysen inom olika områden. Vi söker dig som är disputerad nationalekonom, alternativt nationalekonom med magister eller master men med några års relevant arbetslivserfarenhet. Du ska ha ekonometriska kunskaper, och vill arbeta med prognoser, analysera långsiktiga trender i ekonomin och effekter av regeringens politik. Tidigare erfarenhet av prognosarbete är meriterande. Du förväntas ha god analytisk förmåga samt ett stort intresse för samhällsekonomiska frågor och kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och på engelska. Det är viktigt att du trivs i en miljö där långsiktigt analysarbete kombineras med arbetsuppgifter med kort leveranstid. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde snarast. Mer information lämnas av departementsrådet Ylva Hedén Westerdahl, tfn. 08-405 31 22. Fackliga företrädare är för ST Lotta Nordqvist tfn. 08-405 16 62 och för SACO Peter Österberg tfn. 08-405 48 97. Lön sätts efter kompetens och tidigare erfarenhet. Regeringskansliet erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Du ansöker genom att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg. Fyll i formuläret, bifoga CV och personligt brev. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 28 augusti.
Företag: Regeringskansliet
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Finansdepartementet söker Nationalekonom till prognosenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finansdepartementet söker Nationalekonom till prognosenheten

Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Södermalm, 2 ggr/månad
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familj på Södermalm med ett barn (1,5 år) önskar hjälp ca två kvällar per månad mellan ca 18-22/23 med start i augusti månad. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare -100-140 kr i lön per timme (beroende av erfarenhet) -OB-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Södermalm, 2 ggr/månad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Södermalm, 2 ggr/månad

Orderadministratör med teknikbakgrund
Lernia AB Arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi en orderadministratör med teknikbakgrund. Bolaget arbetar med specialverktyslösningar och produkterna man arbetar med är inte lagerhållna utan framförallt arbetar man med finna kundanpassade lösningar. Dina arbetsuppgifter består av att ta emot förfrågningar, behandla beställningar samt ansvara för kundorder och administrationen kring dessa. Vidare kommer du bevaka leveranser samt hantera pris- och leveransfrågor. Inom ramarna för tjänsten ingår även hantering av reklamationer och krediteringar. Din bakgrund Du har någon form av teknik- eller ingenjörsutbildning. Du har tidigare arbetat med skärande bearbetning av metaller samt har god datorvana och lätt för att sätta dig in i nya system. Du talar och skriver engelska obehindrat då kontakter med internationella kunder är vanligt förekommande. Personliga egenskaper För denna tjänst krävs det att du är noggrann då rätt uppgifter och specifikationer från kunder måste stämma (ex mått för verktyg). Vidare är du servicemedveten då du arbetar med kundanpassade lösningar, vidare är du en driven och motiverad av att genomföra ett bra arbete. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid/Heltid/Stockholm Tillträdesdag 1 augusti, dock sker urval löpande och tillsättning kan ske innan tillträdesdagen. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Orderadministratör med teknikbakgrund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Orderadministratör med teknikbakgrund

2 Vikarierande socialsekreterare till Barnenheten
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Socialförvaltningen i Järfälla ansvarar för områdena äldreomsorg, funktionshinder, individ- och familjeomsorg samt arbetsmarknadsåtgärder. Vårt arbete handlar ytterst om att erbjuda en socialtjänst med god kvalitet till Järfällas invånare. Målet för socialnämnden är att utveckla en mera öppen, tillgänglig, serviceinriktad och professionell socialtjänst. Avdelningen för individ- och familjeomsorg samlas under en gemensam avdelningschef och består av enheterna: Bedömningsenheten, Försörjningsstödsenheten, Vuxenenheten, Barnenheten, Ungdomsenheten och Familjerätten. Individ- och familjeomsorgens uppdrag är att utreda och fatta beslut enligt SoL och med avsikt att främja människors ekonomiska och sociala trygghet, jämlikhet i levnadsvillkor och dess aktiva deltagande i samhällslivet. ARBETSUPPGIFTER Till vår Barnenhet söker vi nu två vikarierande socialsekreterare. På Barnenheten i Järfälla arbetar en enhetschef, en gruppledare och tolv socialsekreterare. Som socialsekreterare på Barnenheten är ditt uppdrag att med barnet i centrum utreda ansökningar/anmälningar och följa upp beviljade insatser enligt SoL och LVU gällande barn mellan 0-12 år. Arbetet bedrivs med inriktningen att familjen och barnet ska få stöd på hemmaplan. Vi arbetar med att förbättra och effektivisera vårt arbetssätt med syftet att öka kvalitén i myndighetsutövningen. Som utredningsmodell använder vi oss av BBIC och vårt dokumentationssystem är Procapita. KVALIFIKATIONER Vi söker socialsekreterare som delar våra värderingar om ett tydligt kundperspektiv, dvs. att vi är till för kommunens invånare. Det är önskvärt att du har erfarenhet från myndighetsutövning inom socialtjänsten och är förtrogen med lagstiftningen inom området. Erfarenhet av praktiskt arbete med BBIC och barnavårdsutredningar är meriterande. Utbildningsmässigt ställer vi krav på allmän socionomexamen. Rollen som socialsekreterare ställer krav på att du har god samarbetsförmåga och en förmåga att snabbt ställa om inför nya arbetsuppgifter. Du är strukturerad, stabil och har förmåga att sätta dig in i andra människors perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Du har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du tänker på socialtjänsten i ett helhetsperspektiv och stimuleras av att vara med och utveckla och förbättra din verksamhet. Vi erbjuder dig extern handledning och individuell ärendedragning veckovis i grupp.
Företag: Järfälla kommun, Barnenheten
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Vikarierande socialsekreterare till Barnenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Vikarierande socialsekreterare till Barnenheten

Grundskollärare 1-7 eller 4-9, Sv/En
EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 15 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. UPPGÅRDSKOLAN och STENHAMRASKOLAN är en f-9 skola, med cirka 600 elever. Vår vision är att vara en skola i tiden för alla. För att lyckas med detta så strävar vi efter att utveckla de kriterier som uppfyller kraven för en framgångsrik skola, att hitta de metoder som gör oss "bättre och bättre dag för dag" samt att utveckla arbetssätt som ger alla elever en bra grund att stå på. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår skola till en framgångsrik skola för alla elever. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare som har behörighet att undervisa årskurserna 4-9 i svenska och engelska. I uppdraget ingår även att vara mentor för en elevgrupp. Som mentor ska du stödja eleverna i deras kunskapsutveckling samt ansvara för kontakten med deras vårdnadshavare. KVALIFIKATIONER Du är utbildad lärare i svenska och engelska. Du bedriver en varierande och inspirerande undervisning. Du är i ständig utveckling och ser möjligheter. Du har goda ledaregenskaper. Du har god samarbetsförmåga. Du ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapskvaliteter som en självklar del i ditt arbete. Du har goda IT-kunskaper
Företag: Uppgårdskolan - Ekerö kommun
Ort: Ekerö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare 1-7 eller 4-9, Sv/En jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare 1-7 eller 4-9, Sv/En


Sök lediga jobb S��ljare_Admin_Projektansvarig Choconord

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se