S:t Eriks Ögonsjukhus AB jobb - lediga jobb

S:t Eriks Ögonsjukhus AB jobb S:t Eriks Ögonsjukhus AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: S:t Eriks Ögonsjukhus AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: S:t Eriks Ögonsjukhus AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Medicinsk sekreterare- Stockholm

 2. Operations- eller ögonsjuksköterskor- Stockholm

 3. Verksamhetschef- Stockholm

 4. ST-läkare i oftalmologi- Stockholm

 5. Specialistläkare/överläkare- Stockholm

 6. Sjuksköterska/ögonsjuksköterska- Stockholm

 7. Medicinsk sekreterare- Stockholm

 8. Ögonsjuksköterska/sjuksköterska- Stockholm

 9. Ögonsjuksköterska- Stockholm

 10. Ögonspecialistläkare- Huddinge

 11. Sjuksköterska/ögonsjuksköterska- Stockholm

 12. Operations- eller ögonsjuksköterska- Stockholm

 13. Medicinsk sekreterare- Stockholm

 14. Administratör- Stockholm

 15. Chefsjuksköterska- Stockholm

 16. Steriltekniker/undersköterska/sjuksköterska- Stockholm

 17. Medicinsk sekreterare- Stockholm

 18. Sjuksköterska/ögonsjuksköterska- Stockholm

 19. S:t Eriks Ögonsjukhus söker gruppchef- Stockholm

 20. Medicinska sekreterare- Stockholm

 21. Informatör- Stockholm

 22. Sjuksköterska med intresse för ögon- Stockholm

 23. Ögonläkare- Stockholm

 24. Ögonsjuksköterska eller sjuksköterska- Stockholm

 25. Undersköterskor- Stockholm

 26. ST-läkare i oftalmologi- Stockholm

 27. Medicinska sekreterare- Stockholm

 28. Ögonsjuksköterska eller sjuksköterska- Stockholm

 29. Operations- eller ögonsjuksköterskor- Stockholm

 30. Medicinsk sekreterare- Danderyd

 31. Ögonplastikkirurg- Stockholm

 32. Sjuksköterska- Huddinge

 33. Medicinsk sekreterare- Huddinge

 34. Sektionsledare- Stockholm

 35. Operations- eller ögonsjuksköterska- Stockholm

 36. Administratörer- Stockholm

 37. Operationskoordinator- Stockholm

 38. Administratör- Stockholm

 39. Operations- eller ögonsjuksköterskor- Stockholm

 40. Administratör- Stockholm


Mer beskrivning

Medicinsk sekreterare
Medicinsk administration S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot drygt 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Som universitetssjukhus driver vi tillsammans med Karolinska Institutet forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Arbetsuppgifter: Till Kliniken för främre segmentet, glaukom, neurooftalmologi och ögonplastik på Kungsholmen söker vi nu en medicinsk sekreterare. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete som framförallt innebär att vara ett administrativt stöd och att ge god service till patienter och medarbetare. • Telefontid/bokning/patientförfrågningar • KVÅ-registrering/fakturering • Övrig telefonservice internt • Remisshantering • Posthantering • Kvalitetsregister • Utskrifter av brev och intyg • Viss journalskrivning i journalsystemet Take Care • Sedvanliga sekreteraruppgifter Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper inom det svenska språket. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Personliga egenskaper: Vi söker dig som är serviceinriktad, flexibel och positivt inställd till de uppgifter och utmaningar som du ställs inför. Du är en driven person som gillar att ta ansvar och vill vara med att utveckla arbetssätt och rutiner. Du är van vid att arbeta självständigt och kan organisera ditt arbete effektivt. Det är viktigt att du är noggrann och ansvarstagande i en stundtals stressig miljö och att du har lätt att samarbeta med andra. Det är också viktigt att du har förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter och vill vara med i utvecklingen av den medicinska administrationen. Övrig information: På S:t Erik uppmuntrar vi till nytänkande och kompetensutveckling. Vi satsar på hälsofrämjande arbetsplatser och en god arbetsmiljö. Vi erbjuder bland annat våra medarbetare friskvårdsersättning och olika hälsofrämjande aktiviteter. www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare

Operations- eller ögonsjuksköterskor
Operationsavdelningen S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot drygt 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Som universitetssjukhus driver vi tillsammans med Karolinska Institutet forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 360 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Vi bedriver högkvalificerad ögonsjukvård och utför ungefär 10 000 ögonoperationer varje år. Sjukhuset har nio operationssalar och utför katarakt-, retina- och plastikoperationer samt onkologi och skelningsoperationer. Operationsavdelningen är tillsammans med vårdavdelningen och sterilcentralen är ett väl inarbetat arbetslag med ca 30 sjuksköterskor och undersköterskor. Nu söker vi operations- eller ögonsjuksköterskor som vill vara med och driva vår verksamhet framåt. Arbetsuppgifter: Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad operations- eller ögonsjuksköterska. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper: Du har en positiv och öppen attityd, är flexibel, noggrann och har lätt för att samarbeta. Gärna med intresse för kvalitets- och utvecklingsarbete då vi ständigt arbetar för att förbättra vår verksamhet. Övrig information: Urval, intervju och tillsättning sker löpande. Se även vår webbplats www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Operations- eller ögonsjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operations- eller ögonsjuksköterskor

Verksamhetschef
Kliniken för främre segmentet S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Som universitetssjukhus driver vi tillsammans med Karolinska Institutet forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. Nu söker vi en verksamhetschef till kliniken för främre segmentet, glaukom, neurooftalmologi och ögonplastik. Arbetsuppgifter: Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och intressant ledaruppdrag. Du får vara med och skapa framtidens ögonsjukvård och bidra till att nå vår vision om att vara ett av världens ledande ögonsjukhus. Som verksamhetschef har du det övergripande ansvaret för verksamhet, ekonomi och personal. Du är med i ledningsgruppen och rapporterar direkt till vd. Inom ditt verksamhetsområde finns områdena katarakt, kornea, kirurgisk- och medicinsk glaukom, refraktiv kirurgi, kontaktlinsmottagning, ögonplastikkirurgi/orbita och neurooftalmologi. Forskning, utbildning och utveckling är en integrerad del i klinikens verksamhet. Kvalifikationer: Du är en god ledare med tidigare erfarenhet av ledarskap inom hälso- och sjukvården. Du är specialistkompetent läkare inom oftalmologi, och vi ser gärna att du är disputerad. Personliga egenskaper: Du är tydlig, målinriktad och kommunikativ. Du stimulerar till nytänkande och utveckling av verksamheten och dina medarbetare för att åstadkomma ett värde för patienten. Du har lätt för att samverka och skapa goda relationer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Övrig information: Se även vår webbplats www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef jobb, Verksamhetschef Stockholm, Verksamhetschef S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef

ST-läkare i oftalmologi
S:t Eriks Ögonsjukhus S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot drygt 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Som universitetssjukhus driver vi tillsammans med Karolinska Institutet forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. S:t Eriks Ögonsjukhus är ett högspecialiserat ögonsjukhus på Kungsholmen. Sjukhuset bedriver även verksamhet på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Danderyds Sjukhus. Arbetsuppgifter: ST-tjänsten innebär placering på Kungsholmen, Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge samt Danderyds sjukhus. Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad läkare och intresserad av oftalmologi och forskning. Du behärskar svenska i tal och skrift. Personliga egenskaper: Övrig information: Se även vår webbplats www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga ST-läkare i oftalmologi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ST-läkare i oftalmologi

Specialistläkare/överläkare
kliniken för barnögonvård och skelning S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot drygt 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Som universitetssjukhus driver vi tillsammans med Karolinska Institutet forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Arbetsuppgifter: På kliniken arbetar nio specialistkompetenta ögonläkare med subspecialisering inom barnoftalmologi och skelning, samt fjorton ortoptister. Kliniken tar årligen emot 42 000 patienter, och utför ca 500 skelningsoperationer. Kliniken bedriver såväl utbildnings- som forskningsverksamhet. Kvalifikationer: Vi söker dig som är specialistkompetent ögonläkare gärna med subspecialisering inom barnoftalmologi och skelning. Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrig information: Se även vår webbplats www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistläkare/överläkare jobb, Specialistläkare/överläkare Stockholm, Specialistläkare/överläkare S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistläkare/överläkare

Sjuksköterska/ögonsjuksköterska
vårdavdelningen S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot cirka 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Som universitetssjukhus driver vi tillsammans med Karolinska Institutet forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. På S:t Eriks Ögonsjukhus bedrivs högkvalificerad ögonsjukvård och vi utför ca 10 000 ögonoperationer varje år. Sjukhuset har nio operationssalar och utför katarakt-, retina- och plastikoperationer samt onkologi och skelningsoperationer. Vi har korta vårdtider, patienterna opereras och vårdas i dagkirurgi samt i slutenvård. Vi är ett väl inarbetat arbetslag med bra arbetsklimat och vi arbetar aktivt med kvalitet och patientsäkerhet. Arbetsuppgifter: Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska eller ögonsjuksköterska. Personliga egenskaper: Du har ett positivt sinnelag, är noggrann och har lätt för att samarbeta. Erfarenhet av ögonsjukvård är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrig information: Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde efter överenskommelse. Se även vår webbplats www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska/ögonsjuksköterska jobb, Sjuksköterska/ögonsjuksköterska Stockholm, Sjuksköterska/ögonsjuksköterska S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska/ögonsjuksköterska

Medicinsk sekreterare
Kliniken för vitreoretinala sjukdomar S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot drygt 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Som universitetssjukhus driver vi tillsammans med Karolinska Institutet forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Arbetsuppgifter: Journalskrivning, remisshantering, utskrift av brev och intyg, telefonpassning (TeleQ), KVÅ-registrering och i övrigt förekommande sekreteraruppgifter. Vi skriver i journalsystemet Take Care. Kvalifikationer: Du är utbildad medicinsk sekreterare. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Personliga egenskaper: Är du en serviceinriktad, flexibel, lyhörd, noggrann och ansvarsfull person så är du helt rätt för oss. Emellanåt har vi en väldigt hög belastning på kliniken varför du bör vara stresstålig. Utöver detta så skall du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Övrig information: S:t Erik uppmuntrar till nytänkande och kompetensuveckling. Vi satsar på hälsofrämjande arbetsplatser och en god arbetsmiljö. Vi erbjuder bland annat våra medarbetare friskvårdsersättning och olika hälsofrämjande aktiviteter. www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare

Ögonsjuksköterska/sjuksköterska
Klinik 1 - främre segmentet S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot drygt 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Som universitetssjukhus driver vi tillsammans med Karolinska Institutet forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Arbetsuppgifter: Vi söker en ögonsjuksköterska eller sjuksköterska som är på jakt efter ett utmanande arbete. Hos oss får du ett varierande och stimulerande arbete på ögonkliniken med inriktning på det främre segmentet, glaukom, neurooftalmologi, katarakt samt kornea. Vår klinik rymmer såväl kirurgi som mottagningsarbete. Vi är ett glatt gäng som arbetar för en positiv arbetsmiljö där allas idéer respekteras och välkomnas. I arbetet ingår Visusprövning/refraktionering, ögontrycksmätning med olika mätinstrument. Biometri med ultraljud samt IOL-master. Korneal topografi, främre och bakre OCT. Telefonrådgivning m.m. Kvalifikationer: Utbildad ögonsjuksköterska eller sjuksköterska med intresse för ögon. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper: Du har god samarbetsförmåga och känsla för teamarbete men du är också bra på att arbeta självständigt. Du är idérik och tycker det är kul att vara med i vårt utvecklingsarbete på mottagningen. Övrig information: Se även vår webbplats www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Ögonsjuksköterska/sjuksköterska jobb, Ögonsjuksköterska/sjuksköterska Stockholm, Ögonsjuksköterska/sjuksköterska S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ögonsjuksköterska/sjuksköterska

Ögonsjuksköterska
Akuten S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot drygt 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Som universitetssjukhus driver vi tillsammans med Karolinska Institutet forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Arbetsuppgifter: I arbetet ingår Visusprövning/refraktionering, ögontrycksmätning med olika mätinstrument, OCT och HFA samt telefonrådgivning. Kvalifikationer: Du är leg. sjuksköterska med vidareutbildning som ögonsjuksköterska. Personliga egenskaper: Du har god samarbetsförmåga och känsla för teamarbete men du är också bra på att arbeta självständigt. Övrig information: Se även vår webbplats www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Ögonsjuksköterska jobb, Ögonsjuksköterska Stockholm, Ögonsjuksköterska S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ögonsjuksköterska

Ögonspecialistläkare
S:t Eriks Ögonsjukhus S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Som universitetssjukhus driver vi tillsammans med Karolinska Institutet forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Arbetsuppgifter: Till vår ögonmottagning på Kliniken för utbildning och akut ögonsjukvård, lokaliserad på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge söker vi nu en ögonspecialist inom allmän oftalmologi. På mottagningen arbetar fem överläkare samt två ögonspecialister med subspecialisering inom retina, glaukom, neurooftalmologi, ögonplastikkirurgi i öppenvård och allmän oftalmologi. Kliniken utför även konsultverksamhet samt ögonbottenscreening. Kvalifikationer: Du är specialistläkare inom oftalmologi, gärna med erfarenhet av ögonplastikoperationer i öppenvård. Personliga egenskaper: Övrig information: Se även vår webbplats www.sankterik.se Urval och intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Ögonspecialistläkare jobb, Ögonspecialistläkare Huddinge, Ögonspecialistläkare S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ögonspecialistläkare

Sjuksköterska/ögonsjuksköterska
Vårdavdelningen S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot cirka 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Som universitetssjukhus driver vi tillsammans med Karolinska Institutet forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Arbetsuppgifter: På S:t Eriks Ögonsjukhus bedrivs högkvalificerad ögonsjukvård och vi utför ca 10 000 ögonoperationer varje år. Sjukhuset har nio operationssalar och utför katarakt-, retina- och plastikoperationer samt onkologi och skelningsoperationer. Vi har korta vårdtider, patienterna opereras och vårdas i dagkirurgi samt i slutenvård. Vi är ett väl inarbetat arbetslag med bra arbetsklimat och vi arbetar aktivt med kvalitet och patientsäkerhet. Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska eller ögonsjuksköterska. Personliga egenskaper: Du har ett positivt sinnelag, är noggrann och har lätt för att samarbeta. Erfarenhet av ögonsjukvård är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrig information: Urval och intervjuer sker löpande. Se även vår webbplats www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska/ögonsjuksköterska jobb, Sjuksköterska/ögonsjuksköterska Stockholm, Sjuksköterska/ögonsjuksköterska S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska/ögonsjuksköterska

Operations- eller ögonsjuksköterska
ögonplastikmottagningen S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot drygt 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Som universitetssjukhus driver vi tillsammans med Karolinska Institutet forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. På kliniken för främre segmentet, glaukom, neurooftalmologi och ögonplastik söker vi nu en operations- eller ögonsjuksköterska till enheten för ögonplastik. Arbetsuppgifter: Är du intresserad av både kirurgi och mottagningsarbete? Trivs du med att arbeta i en mindre grupp? Då kanske du är den operations- eller ögonsjuksköterska vi söker! På enheten för ögonplastik bedriver vi högspecialiserad tårvägs- och ögonlockskirurgi i lokalanestesi i våra två operationssalar. Inom enheten har vi även mottagningsverksamhet, där du som sjuksköterska har egen mottagning, telefonrådgivning samt assisterar vid läkarmottagning. Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad operations- eller ögonsjuksköterska. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper: Du har ett positivt sinnelag, är noggrann och har lätt för att samarbeta. Övrig information: Urval, intervju och tillsättning sker löpande. Se även vår webbplats www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Operations- eller ögonsjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operations- eller ögonsjuksköterska

Medicinsk sekreterare
kliniken för barnögonvård och skelning S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot drygt 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet driver vi forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Arbetsuppgifter: Till vår barnögonmottagning på Danderyds sjukhus söker vi nu en medicinsk sekreterare. Arbetsuppgifterna består bland annat av remisshantering, utskrift av brev och intyg, visst receptionsarbete, telefonpassning (TeleQ), journalskrivning, KVÅ-registrering och i övrigt förekommande sekreteraruppgifter. Vi skriver i journalsystemet Take Care. Kvalifikationer: Du är utbildad medicinsk sekreterare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Personliga egenskaper: Är du en serviceinriktad, flexibel, lyhörd, noggrann och ansvarsfull person så är du helt rätt för oss. Emellanåt har vi en väldigt hög belastning på kliniken varför du bör vara stresstålig. Utöver detta så skall du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Övrig information: S:t Erik uppmuntrar till nytänkande och kompetensuveckling. Vi satsar på hälsofrämjande arbetsplatser och en god arbetsmiljö. Vi erbjuder bland annat våra medarbetare friskvårdsersättning och olika hälsofrämjande aktiviteter. www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare

Administratör
Entréhallen S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot drygt 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet driver vi forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Medicinsk administration är en enhet inom S:t Eriks Ögonsjukhus AB där 35 medicinska sekreterare och 17 administratörer ingår med placering på Kungsholmen, Danderyds sjukhus och Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Till entréhallen på Kungsholmen söker vi nu två administratörer. Arbetsuppgifter: • Receptions- och kassaarbete • Utfärda högkostnads- och frikort • Hänvisa patienter till rätt mottagning • Viss telefonservice • Bemanna informationsdisken samt akutdisken vid behov • Övrigt administrativt arbete mot mottagningarna Kvalifikationer: Erfarenhet från liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Personliga egenskaper: Vi söker en positiv och engagerad person med stor servicekänsla som är bra på att bemöta människor i olika situationer. Du är en god kommunikatör som har lätt för att samarbeta. Det är också viktigt att du är flexibel, noggrann och ansvarstagande i en ibland stressig miljö. För en jämnare könsfördelning ser vi gärna även manliga sökande. Övrig information: På S:t Erik uppmuntrar vi till nytänkande och kompetensutveckling. Vi satsar på hälsofrämjande arbetsplatser och en god arbetsmiljö. Vi erbjuder bland annat våra medarbetare friskvårdsersättning och olika hälsofrämjande aktiviteter. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör jobb, Administratör Stockholm, Administratör S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör

Chefsjuksköterska
Vårdavdelningen S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot drygt 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet driver vi forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill vara med och driva utvecklingen av vårdavdelningen på S:t Eriks Ögonsjukhus. På vårdavdelningen vårdas patienter i både slutenvård och dagkirurgi. Vi är ca 30 medarbetare som arbetar i ett välfungerande, ständigt utvecklande och kvalitetshöjande team i samarbete med våra patienter. Som chefsjuksköterska är du direkt underställd verksamhetschefen och ansvarar för personal, budget, verksamhetskvalitet och patientsäkerhet. Du omsätter sjukhusets mål och visioner till verksamhetsnivå. Det finns stora möjligheter att vara kreativ och nytänkande i syfte att påverka och bidra till verksamhetens utveckling. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet av arbetsledning eller utbildning inom organisation och ledarskap. Vi ser gärna att du är vidareutbildad inom ögonsjukvård. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Personliga egenskaper: Du har en förmåga att entusiasmera och skapa ett positivt arbetsklimat. Som person är du välorganiserad, handlingskraftig och drivande. Du har lätt för att samarbeta, är lyhörd och har förmåga att tillvarata samt utveckla medarbetarnas kompetens. Övrig information: Se även vår webbplats www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Chefsjuksköterska jobb, Chefsjuksköterska Stockholm, Chefsjuksköterska S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chefsjuksköterska

Steriltekniker/undersköterska/sjuksköterska
sterilcentralen S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot cirka 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet driver vi forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Arbetsuppgifter: Vi söker en steriltekniker/undersköterska/sjuksköterska som tillsammans med sektionsansvarig och övrig personal ska serva våra kunder på bästa sätt. Våra kunder består av de olika klinikerna på S:t Erik samt även externa kunder. Sterilcentralens funktion är främst desinfektion, avsyning, funktionskontroll, packning och sterilisering av instrument. Vi arbetar med att ständigt förbättra våra processer och kvalitetssäkrar dessa genom att tillämpa ny teknik. Dina arbetsuppgifter är varierande och du kommer att arbeta med sterilgodsprocessens alla moment. För att sterilisera godset använder vi två ångautoklaver och en sterrad för värmekänsligt gods. För hantering och spårning av sterilt gods använder vi T-DOC 2000. Kvalifikationer: Du har i första hand en sterilteknisk utbildning, alternativt lång erfarenhet av arbete på sterilcentral. Datorvana och intresse/kunskap inom teknikområdet är meriterande då den medicinska utvecklingen med avancerad operationsinstrument ständigt utvecklas och förfinas. Personliga egenskaper: Arbetet ställer krav på god samarbetsförmåga, samt att du är du noggrann, lugn och uppmärksam. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrig information: Urval och intervjuer sker löpande. Se även vår webbplats www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Steriltekniker/undersköterska/sjuksköterska jobb, Steriltekniker/undersköterska/sjuksköterska Stockholm, Steriltekniker/undersköterska/sjuksköterska S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Steriltekniker/undersköterska/sjuksköterska

Medicinsk sekreterare
Medicinsk administration S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot drygt 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Medicinsk administration är en enhet inom S:t Eriks Ögonsjukhus AB där 35 medicinska sekreterare och 17 administratörer ingår med placering på Kungsholmen, Danderyds sjukhus och Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Arbetsuppgifter: Vi söker nu en medicinsk sekreterare till kliniken för främre segmentet, glaukom, neurooftalmologi och ögonplastik på Kungsholmen. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete som framförallt innebär att vara ett administrativt stöd och att ge god service till patienter och medarbetare. Arbetsuppgifter: • Telefontid/bokning/patientförfrågningar • KVÅ-registrering/fakturering • Övrig telefonservice internt • Remisshantering • Posthantering • Kvalitetsregister • Utskrifter av brev och intyg • Viss journalskrivning i journalsystemet Take Care • Sedvanliga sekreteraruppgifter Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper inom det svenska språket. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Personliga egenskaper: Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad, flexibel och positivt inställd till de uppgifter och utmaningar som du ställs inför. Du är van vid att arbeta självständigt och kan organisera ditt arbete effektivt. Det är viktigt att du är noggrann och ansvarstagande samt kan prioritera i en stundtals stressig miljö. Övrig information: På S:t Erik uppmuntrar vi till nytänkande och kompetensutveckling. Vi satsar på hälsofrämjande arbetsplatser och en god arbetsmiljö. Vi erbjuder bland annat våra medarbetare friskvårdsersättning och olika hälsofrämjande aktiviteter. www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare

Sjuksköterska/ögonsjuksköterska
vårdavdelningen S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot cirka 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Vi bedriver högkvalificerad ögonsjukvård och vi utför ca 10 000 ögonoperationer varje år. Sjukhuset har nio operationssalar och utför katarakt-, retina- och plastikoperationer samt onkologi och skelningsoperationer. Vi har korta vårdtider, patienterna opereras och vårdas i dagkirurgi samt i slutenvård. Arbetsuppgifter: Vi har traditionella schemarader med tjänstgöring var tredje helg då du aldrig är ensam sjuksköterska. Vi delar dagligen upp oss i olika team. Du kommer att få ca 1 månads inskolning av erfaren sjuksköterska. Vi är ett väl inarbetat arbetslag med bra arbetsklimat och vi arbetar aktivt med kvalitet och patientsäkerhet. Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska eller ögonsjuksköterska. Personliga egenskaper: Du har ett positivt sinnelag, är noggrann och har lätt för att samarbeta. Erfarenhet av ögonsjukvård är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrig information: Urval och intervjuer sker löpande. Se även vår webbplats www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska/ögonsjuksköterska jobb, Sjuksköterska/ögonsjuksköterska Stockholm, Sjuksköterska/ögonsjuksköterska S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska/ögonsjuksköterska

S:t Eriks Ögonsjukhus söker gruppchef
Medicinsk administration S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Som universitetssjukhus driver vi tillsammans med Karolinska Institutet forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Medicinsk administration är en verksamhet inom S:t Eriks Ögonsjukhus där 35 medicinska sekreterare och 17 administratörer ingår. Nu söker vi en chef till gruppen som arbetar mot sjukhusets klinik för vitreoretinala sjukdomar. Arbetsuppgifter: Som gruppchef har du det övergripande ansvaret att leda och planera det dagliga och långsiktiga arbetet inom den medicinska administrationen på kliniken utifrån vårdens och patienternas behov. Du har personalansvar för cirka tio medarbetare och ingår vid sidan av den ledande rollen också i det dagliga arbetet. Du rapporterar direkt till verksamhetschefen för Medicinsk administration. Du är med i ledningsgruppen för Medicinsk administration, där ditt uppdrag är att utveckla och samordna verksamheten tillsammans med de övriga tre gruppcheferna, en samordnare och verksamhetschefen. Kvalifikationer: Du har eftergymnasial utbildning som är relevant för uppdraget samt erfarenhet som arbetsledare eller gruppchef. Du har god datorvana och goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har en bakgrund som medicinsk sekreterare och kunskap om sjukvårdsadministration. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper: Du är en tydlig och kommunikativ ledare med förmåga att skapa struktur och delaktighet. Du har en helhetssyn och lätt för att samarbeta. Du är nytänkande och serviceinriktad. Övrig information: Urval och intervjuer sker löpande. Mer information om S:t Eriks Ögonsjukhus hittar du på vår webbplats www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga S:t Eriks Ögonsjukhus söker gruppchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: S:t Eriks Ögonsjukhus söker gruppchef

Medicinska sekreterare
Medicinsk administration S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Som universitetssjukhus driver vi tillsammans med Karolinska Institutet forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Medicinsk administration är en enhet inom S:t Eriks Ögonsjukhus AB där medicinska sekreterare och administratörer är fördelade på 4 olika kliniker med placering på Kungsholmen, Danderyds sjukhus och Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Medicinsk administration består av 60 medarbetare. Arbetsuppgifter: Vi söker nu medicinska sekreterare till flera av våra kliniker. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete som framförallt innebär att vara ett administrativt stöd mot din klinik och att ge god service till patienter och medarbetare. Arbetsuppgifter: • Telefontid/bokning/patientförfrågningar • KVÅ-registrering/fakturering • Övrig telefonservice internt • Remisshantering • Utskrifter av brev och intyg • Journalskrivning i journalsystemet Take Care • Sedvanliga sekreteraruppgifter Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper inom det svenska språket. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Personliga egenskaper: Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad, flexibel och positivt inställd till de uppgifter och utmaningar som du ställs inför. Du är van vid att arbeta självständigt och kan organisera ditt arbete effektivt. Det är viktigt att du är noggrann och ansvarstagande samt kan prioritera i en stundtals stressig miljö. Övrig information: På S:t Erik uppmuntrar vi till nytänkande och kompetensutveckling. Vi satsar på hälsofrämjande arbetsplatser och en god arbetsmiljö. Vi erbjuder bland annat våra medarbetare friskvårdsersättning och olika hälsofrämjande aktiviteter. www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinska sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinska sekreterare

Informatör
S:t Eriks Ögonsjukhus S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Som universitetssjukhus driver vi tillsammans med Karolinska Institutet forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Informationsavdelningen vid S:t Eriks Ögonsjukhus ansvarar för intern och extern kommunikation samt marknadsföring av sjukhuset. Nu söker vi en informatör med särskilt ansvar för konferensteknik. Arbetsuppgifter: Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att utveckla vår patientkommunikation i alla dess delar så att den stöder patientens och verksamhetens behov. Du kommer också att arbeta med textproduktion och vara huvudredaktör för vårt intranät. Till ditt uppdrag hör även att ansvara för konferensteknik, ljud- och bildhantering, presentationer etc. vid olika typer av interna konferenser. I övrigt medverkar du i avdelningens projekt. Kvalifikationer: Du har en högskoleutbildning inom kommunikationsområdet samt minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en rutinerad och stilsäker skribent som lätt anpassar dig för olika kanaler och målgrupper. Du är dokumenterat van vid att leda olika typer av kommunikationsuppdrag. Du behärskar Episerver eller annat publiceringsverktyg, Photoshop och Indesign. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper: Du är självgående, ansvarstagande och nytänkande. Vi värdesätter att du är serviceinriktad, prestigelös och orädd. Du är en inspirerande och positiv person. Tjänsten kräver stor flexibilitet vad gäller arbetstider och det är meriterande om du har hälso- och sjukvårdserfarenhet. Övrig information: Urval och intervjuer sker löpande. Se även vår webbplats www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Informatör jobb, Informatör Stockholm, Informatör S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Informatör

Sjuksköterska med intresse för ögon
S:t Eriks Ögonsjukhus S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Som universitetssjukhus driver vi tillsammans med Karolinska Institutet forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Vill du vara med där det händer, få ta del av de senaste rönen och möjligheter att utveckla din yrkesroll? På S:t Eriks Ögonsjukhus bedriver vi specialiserad ögonsjukvård där vi behandlar ögats alla delar. Vi har fyra olika kliniker samt operations- och vårdavdelning. Verksamheten bedrivs i huvudsak på Kungsholmen i Stockholm men vi har även mottagningar på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och på Danderyds sjukhus. Nu söker vi ögonsjuksköterskor eller sjuksköterskor till S:t Eriks Ögonsjukhus med placering på mottagningen i Danderyd eller Kungsholmen. Arbetsuppgifter: Vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter i en spetsteknologisk arbetsmiljö med stora möjligheter till personlig utveckling. Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad ögonsjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet av ögonsjukvård är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper: Övrig information: Urval och intervjuer sker löpande. Se även vår webbplats www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska med intresse för ögon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska med intresse för ögon

Ögonläkare
S:t Eriks Ögonsjukhus S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet driver vi forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Arbetsuppgifter: Till vår ögonmottagning på Kliniken för utbildning och akut ögonsjukvård på Kungsholmen, söker vi nu en ögonspecialist inom allmän oftalmologi. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och intressant uppdrag på en klinik där undervisningen står i centrum. Här kommer du att handleda och undervisa ST-läkarna samt ha egen mottagning. Inom ditt verksamhetsområde finns allmän- och akut oftalmologi. På vår allmänna ögonmottagning arbetar sju överläkare som handledare. Kliniken utför även botoxinjektioner. Kvalifikationer: Du är specialistläkare inom oftalmologi. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Personliga egenskaper: Du har intresse för utbildning och har lätt för att samarbeta. Övrig information: På S:t Erik uppmuntrar vi till nytänkande och kompetensutveckling. Vi satsar på hälsofrämjande arbetsplatser och en god arbetsmiljö. Vi erbjuder bland annat våra medarbetare friskvårdsersättning och olika hälsofrämjande aktiviteter. www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Ögonläkare jobb, Ögonläkare Stockholm, Ögonläkare S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ögonläkare

Ögonsjuksköterska eller sjuksköterska
vårdavdelningen S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot cirka 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Vi är både en medicinsk och en kirurgisk vårdavdelning profilerade mot ögonsjukdomar. Vi har 14 vårdplatser och 16 slutenvårdsplatser. Dessutom har vi en dagvård. Vi vårdar patienter som ska genomgå en akut eller planderad ögonoperation eller som får medicinsk behandling. För oss står patienten i centrum och vi arbetar kontinuerligt med förbättringar och patientsäkerhet. Arbetsuppgifter: Vi har traditionella schemarader med tjänstgöring var tredje helg då du aldrig är ensam sjuksköterska. Vi delar dagligen upp oss i olika team. Du kommer att få ca 1 månads inskolning av erfaren sjuksköterska. Vi är ett väl inarbetat arbetslag med bra arbetsklimat och vi arbetar aktivt med kvalitet och patientsäkerhet. Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska eller ögonsjuksköterska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper: Du har ett positivt sinnelag, är noggrann och har lätt för att samarbeta. Erfarenhet av ögonsjukvård är meriterande. Övrig information: På S:t Erik uppmuntrar vi till nytänkande och kompetensutveckling. Vi satsar på hälsofrämjande arbetsplatser och en god arbetsmiljö. Vi erbjuder bland annat våra medarbetare friskvårdsersättning och olika hälsofrämjande aktiviteter. www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ögonsjuksköterska eller sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ögonsjuksköterska eller sjuksköterska

Undersköterskor
ögonmottagning och plastikoperation S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot drygt 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. På kliniken för främre segmentet, glaukom, neurooftalmologi och ögonplastik utreder och behandlar vi sjukdomar, skador och inflammationer i ögats främre delar. Vi har fem mottagningar som alla har sin specifika inriktning; glaukom, gråstarr, hornhinna, ögonneurologisk och ögonplastik/operation. Vi bedriver forskning inom flera områden och som universitetssjukvårdsenhet har vi även stort undervisningsansvar. Arbetsuppgifter: Nu söker vi undersköterskor till ögonmottagningen och ögonplastikmottagningen på S:t Eriks Ögonsjukhus. I arbetsuppgifterna ingår bland annat: - mottagningsarbete - assistera polikliniska operationer - beställning av tvätt och förrådsvaror - provtagningsarbete - diverse ögonbehandlingar - instrumenthantering såsom rengöring, sterilisering Kvalifikationer: Du har undersköterskeutbildning och några års erfarenhet från mottagningsarbete/operation. Du har telefon- och datorvana från tidigare arbete samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Personliga egenskaper: Du är en positiv och glad person som är noggrann, ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Du har också en förmåga att behålla ditt lugn i stressiga situationer. Övrig information: Se även vår webbplats www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor jobb, Undersköterskor Stockholm, Undersköterskor S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor

ST-läkare i oftalmologi
S:t Eriks Ögonsjukhus S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot drygt 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Som universitetssjukhus bedriver vi tillsammans med Karolinska Institutet forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. S:t Eriks Ögonsjukhus är ett högspecialiserat ögonsjukhus på Kungsholmen. Sjukhuset bedriver även verksamhet på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Danderyds sjukhus. Arbetsuppgifter: ST-tjänsten innebär placering på Kungsholmen, Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge samt Danderyds sjukhus. Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad läkare med minst 2 års erfarenhet inom oftalmologi. Du behärskar svenska i tal och skrift. Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrig information: Se även vår webbplats www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga ST-läkare i oftalmologi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ST-läkare i oftalmologi

Medicinska sekreterare
S:t Eriks Ögonsjukhus AB S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Medicinsk administration är en enhet inom S:t Eriks Ögonsjukhus AB där medicinska sekreterare och administratörer är fördelade på 4 olika kliniker med placering på Kungsholmen, Danderyds sjukhus och Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Medicinsk administration består av 60 medarbetare. Arbetsuppgifter: Vi söker nu medicinska sekreterare till Medicinsk administration med placering på kliniken för vitreoretinala sjukdomar. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete som framförallt innebär att vara ett administrativt stöd mot din klinik och att ge god service till patienter och medarbetare. Arbetsuppgifter: • Telefontid/patientförfrågningar • KVÅ-registrering/fakturering • Övrig telefonservice internt • Remisshantering • Journalskrivning i journalsystemet Take Care • Sedvanliga sekreteraruppgifter Kvalifikationer: Du är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper inom det svenska språket. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Personliga egenskaper: Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad, flexibel och har en positiv inställning till de uppgifter och utmaningar som du ställs inför. Du är van vid att arbeta självständigt och kan organisera ditt arbete effektivt. Det är viktigt att du är noggrann och ansvarstagande samt kan prioritera i en stundtals stressig miljö. Övrig information: På S:t Erik uppmuntrar vi till nytänkande och kompetensutveckling. Vi satsar på hälsofrämjande arbetsplatser och en god arbetsmiljö. Vi erbjuder bland annat våra medarbetare friskvårdsersättning och olika hälsofrämjande aktiviteter. www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinska sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinska sekreterare

Ögonsjuksköterska eller sjuksköterska
vårdavdelningen S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot cirka 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Vi är både en medicinsk och en kirurgisk vårdavdelning profilerade mot ögonsjukdomar. Vi har 14 vårdplatser och 16 slutenvårdsplatser. Dessutom har vi en dagvård. Vi vårdar patienter som ska genomgå en akut eller planderad ögonoperation eller som får medicinsk behandling. För oss står patienten i centrum och vi arbetar kontinuerligt med förbättringar och patientsäkerhet. Arbetsuppgifter: Vi har traditionella schemarader med tjänstgöring var tredje helg då du aldrig är ensam sjuksköterska. Vi delar dagligen upp oss i olika team. Du kommer att få ca 1 månads inskolning av erfaren sjuksköterska. Vi är ett väl inarbetat arbetslag med bra arbetsklimat och vi arbetar aktivt med kvalitet och patientsäkerhet. Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska eller ögonsjuksköterska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper: Du har ett positivt sinnelag, är noggrann och har lätt för att samarbeta. Erfarenhet av ögonsjukvård är meriterande. Övrig information: På S:t Erik uppmuntrar vi till nytänkande och kompetensutveckling. Vi satsar på hälsofrämjande arbetsplatser och en god arbetsmiljö. Vi erbjuder bland annat våra medarbetare friskvårdsersättning och olika hälsofrämjande aktiviteter. www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Ögonsjuksköterska eller sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ögonsjuksköterska eller sjuksköterska

Operations- eller ögonsjuksköterskor
Operationsavdelningen S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot drygt 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Vi bedriver högkvalificerad ögonsjukvård och utför ungefär 10 000 ögonoperationer varje år. Sjukhuset har nio operationssalar och utför katarakt-, retina- och plastikoperationer samt onkologi och skelningsoperationer. Operationsavdelningen är tillsammans med vårdavdelningen och sterilcentralen är ett väl inarbetat arbetslag med ca 30 sjuksköterskor och undersköterskor. Nu söker vi operations- eller ögonsjuksköterskor som vill vara med och driva vår verksamhet framåt. Arbetsuppgifter: Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad operations- eller ögonsjuksköterska. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper: Du har en positiv och öppen attityd, är flexibel, noggrann och har lätt för att samarbeta. Gärna med intresse för kvalitets- och utvecklingsarbete då vi ständigt arbetar för att förbättra vår verksamhet. Övrig information: Urval, intervju och tillsättning sker löpande. Se även vår webbplats www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Operations- eller ögonsjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operations- eller ögonsjuksköterskor

Medicinsk sekreterare
barnögonvård- och skelningsmottagningen S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot drygt 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Medicinsk administration är en enhet inom S:t Eriks Ögonsjukhus AB där medicinska sekreterare och administratörer är fördelade på 4 olika kliniker med placering på Kungsholmen, Danderyds sjukhus och Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Medicinsk administration består av 60 medarbetare. Arbetsuppgifter: Vi söker en medicinsk sekreterare till Medicinsk administration med placering på kliniken för barnögonvård och skelning på Danderyds sjukhus. Arbetsuppgifterna består bland annat av remisshantering, utskrift av brev och intyg, visst receptionsarbete, telefonpassning (TeleQ), journalskrivning, KVÅ-registrering och i övrigt förekommande sekreteraruppgifter. Vi skriver i journalsystemet Take Care. Kvalifikationer: Du är utbildad medicinsk sekreterare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Personliga egenskaper: Är du en serviceinriktad, flexibel, lyhörd, noggrann och ansvarsfull person så är du helt rätt för oss. Emellanåt har vi en väldigt hög belastning på kliniken varför du bör vara stresstålig. Utöver detta så skall du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Övrig information: S:t Erik uppmuntrar till nytänkande och kompetensuveckling. Vi satsar på hälsofrämjande arbetsplatser och en god arbetsmiljö. Vi erbjuder bland annat våra medarbetare friskvårdsersättning och olika hälsofrämjande aktiviteter. www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare

Ögonplastikkirurg
S:t Eriks Ögonsjukhus S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot ca 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Arbetsuppgifter: Vi söker en erfaren kirurg för tjänstgöring vid sektionen för ögonplastik och orbita. Kvalifikationer: Du som söker är erfaren ögonläkare inom rekonstruktiv ögonplastikkirurgi, tårvägskirurgi och orbitakirurgi. Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Ögonplastikkirurg jobb, Ögonplastikkirurg Stockholm, Ögonplastikkirurg S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ögonplastikkirurg

Sjuksköterska
Ögonmottagningen Huddinge S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot cirka 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Till S:t Eriks Ögonsjukhus ögonmottagning på Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge söker vi nu en ögonsjuksköterska eller sjuksköterska som är nyfiken på att lära sig mer om ögon. Arbetsuppgifter: Arbetet på mottagningen är både självständigt och omväxlande med förberedelser av patienter inför läkarbesök, egna patientmottagningar, telefonrådgivning och ögonbottenfotografering. Kvalifikationer: Du är leg. sjuksköterska alternativt ögonsjuksköterska. Personliga egenskaper: Vi söker en person som är intresserad/nyfiken på ögonsjukvård och av att vidareutbilda sig inom detta. Vidare är du är flexibel, noggrann och stresstålig. Du kan arbeta självständigt samt i team. Vi ser gärna att du är kreativ och gillar utmaningar. Övrig information: På S:t Erik uppmuntrar vi till nytänkande och kompetensutveckling. Vi satsar på hälsofrämjande arbetsplatser och en god arbetsmiljö. Vi erbjuder bland annat våra medarbetare friskvårdsersättning och olika hälsofrämjande aktiviteter. www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Huddinge, Sjuksköterska S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Medicinsk sekreterare
S:t Eriks Ögonsjukhus, Huddinge S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot drygt 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Vi söker nu en medicinsk sekreterare med primär placering på vår ögonmottagning Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Arbetsuppgifter: • Journalskrivning • Telefontid/bokning/patientförfrågningar • KVÅ-registrering/fakturering • Övrig telefonservice internt • Remisshantering • Posthantering • Sedvanliga sekreteraruppgifter • Kassa- och receptionsarbete Kvalifikationer: Du är utbildad medicinsk sekreterare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Personliga egenskaper: Du ska vara serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Utöver det är du bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Det är också viktigt att du är noggrann och ansvarstagande i en ibland stressig miljö. Övrig information: På S:t Erik uppmuntrar vi till nytänkande och kompetensutveckling. Vi satsar på hälsofrämjande arbetsplatser och en god arbetsmiljö. Vi erbjuder bland annat våra medarbetare friskvårdsersättning och olika hälsofrämjande aktiviteter. www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare

Sektionsledare
operationsavdelningen Ögonsjukvård S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot drygt 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Vi bedriver högkvalificerad ögonsjukvård och utför ungefär 10 000 ögonoperationer varje år varav 3000 är i narkos och 5 500 är inom främre segmentets kirurgi. Sjukhuset har nio operations-salar och utför katarakt-, retina- och plastik-operationer samt onkologi och skelningsoperationer. Nu söker operationsavdelningen en sektionsledare till sektionen för främre segmentet. Arbetsuppgifter: Som sektionsledare samverkar du med verksamhetschef, bitr. verksamhetschef, anestesipersonal samt övriga tre sektionsledare. Tillsammans planerar ni för att operationsavdelningens sammantagna resurser används optimalt utifrån verksamhetens och medarbetarens behov. Du ansvarar utifrån ditt kompetensområde att verksamheten vid sektionen bedrivs i enlighet med en god och säker vård. Du ingår även i arbets- och beredskapslaget som instrumenterande sjuksköterska inom de övriga sektionerna; retina, onkologi, skelnings- och plastikoperation. Kvalifikationer: Vi söker dig som är ögonsjuksköterska eller operationssjuksköterska med gedigen och dokumenterad erfarenhet från operationsarbete. Personliga egenskaper: Det är viktigt att du är lyhörd, noggrann, driven, positiv och har mycket god samarbetsförmåga. Övrig information: Vi arbetar kontinuerligt med patientsäkerhet och kvalitet. Operationsavdelningens ledord är: Respekt, kommunikation och professionalism. www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Sektionsledare jobb, Sektionsledare Stockholm, Sektionsledare S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sektionsledare

Operations- eller ögonsjuksköterska
Operationsavdelningen Ögonsjukvård S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot drygt 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Vi bedriver högkvalificerad ögonsjukvård och utför ungefär 10 000 ögonoperationer varje år. Sjukhuset har nio operationssalar och utför katarakt-, retina- och plastikoperationer samt onkologi och skelningsoperationer. Operationsavdelningen är tillsammans med vårdavdelningen och sterilcentralen är ett väl inarbetat arbetslag med ca 30 sjuksköterskor och undersköterskor. Nu söker vi operations- eller ögonsjuksköterska som vill vara med och driva vår verksamhet framåt. Arbetsuppgifter: Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad operations- eller ögonsjuksköterska. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper: Du har en positiv och öppen attityd, är flexibel, noggrann och har lätt för att samarbeta. Gärna med intresse för kvalitets- och utvecklingsarbete då vi ständigt arbetar för att förbättra vår verksamhet. Övrig information: Operationsavdelningens ledord är respekt, kommunikation och professionalism. Se även vår webbplats www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Operations- eller ögonsjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operations- eller ögonsjuksköterska

Administratörer
Centralkassan Ögonsjukvård S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot drygt 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Medicinsk administration är en enhet inom S:t Eriks Ögonsjukhus AB där 35 medicinska sekreterare och 17 administratörer ingår med placering på Kungsholmen, Danderyds sjukhus och Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Till centralkassan på Kungsholmen söker vi nu två administratörer. Arbetsuppgifter: • Receptions- och kassaarbete • Utfärda högkostnads- och frikort • Hänvisa patienter till rätt mottagning • Viss telefonservice • Bemanna akutdisken • Övrigt administrativt arbete mot mottagningarna Kvalifikationer: Erfarenhet från liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Personliga egenskaper: Vi söker en positiv och engagerad person med stor servicekänsla som är bra på att bemöta människor i olika situationer. Du är en god kommunikatör som har lätt för att samarbeta. Det är också viktigt att du är flexibel, noggrann och ansvarstagande i en ibland stressig miljö. För en jämnare könsfördelning ser vi gärna även manliga sökande. Övrig information: På S:t Erik uppmuntrar vi till nytänkande och kompetensutveckling. Vi satsar på hälsofrämjande arbetsplatser och en god arbetsmiljö. Vi erbjuder bland annat våra medarbetare friskvårdsersättning och olika hälsofrämjande aktiviteter. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Erfarenhet från liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker en positiv och engagerad person med stor servicekänsla som är bra på att bemöta människor i olika situationer. Du är en god kommunikatör som har lätt för att samarbeta. Det är också viktigt att du är flexibel, noggrann och ansvarstagande i en ibland stressig miljö. För en jämnare könsfördelning ser vi gärna även manliga sökande.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Administratörer jobb, Administratörer Stockholm, Administratörer S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratörer

Operationskoordinator
Kliniken för främre segmentet Ögonsjukvård S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot drygt 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Arbetsuppgifter: Du kommer att tillsammans med vår andra operationskoordinator ansvara för att samordna och planera operationer inom ögats främre segment. Detta innebär bland annat telefonkontakt med patienter och andra verksamheter inom sjukhusets olika enheter och att planera in patienter på operationsprogram efter vårdtyngd. Som koordinator är du som spindeln i nätet i vår organisation och du kommer att ges stort utrymme att vidareutveckla denna verksamhet. Kvalifikationer: Du är leg. sjuksköterska, ögonsjuksköterska eller operationssjuksköterska med flera års erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper: Tjänsten kräver att du kan arbeta självständigt och är bra på att prioritera. Vi ser gärna att du är utåtriktad och positiv person som har lätt att samarbeta med olika yrkeskategorier. Viktigt är att du som person också kan skapa goda relationer med dina samarbetspartners och patienter. Övrig information: På S:t Erik uppmuntrar vi till nytänkande och kompetensutveckling. Vi satsar på hälsofrämjande arbetsplatser och en god arbetsmiljö. Vi erbjuder bland annat våra medarbetare friskvårdsersättning och olika hälsofrämjande aktiviteter. www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Du är leg. sjuksköterska, ögonsjuksköterska eller operationssjuksköterska med flera års erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten kräver att du kan arbeta självständigt och är bra på att prioritera. Vi ser gärna att du är utåtriktad och positiv person som har lätt att samarbeta med olika yrkeskategorier. Viktigt är att du som person också kan skapa goda relationer med dina samarbetspartners och patienter.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-21
Sök fler jobb liknande: lediga Operationskoordinator jobb, Operationskoordinator Stockholm, Operationskoordinator S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operationskoordinator

Administratör
kliniken för barnögonvård och skelning Ögonsjukvård S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot cirka 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Arbetsuppgifter: Som administratör på barnögonvård och skelningsmottagningen kommer du främst arbeta med: - remisshantering - bokning - schemaläggning - telefontid - KVÅ-a (kvalificerade vårdåtgärder) - fakturering - vid behov bemanna receptionen - visst arkiv- och scanningarbete Kvalifikationer: Du har gymnasiekompetens och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom sjukvården. Du behärskar svenska väl i tal och skrift. Personliga egenskaper: Vi söker någon som är samarbetsvillig, glad, noggrann, stresstålig, flexibel och bra på att ta initiativ. Övrig information: På S:t Erik uppmuntrar vi till nytänkande och kompetensutveckling. Vi satsar på hälsofrämjande arbetsplatser och en god arbetsmiljö. Vi erbjuder bland annat våra medarbetare friskvårdsersättning och olika hälsofrämjande aktiviteter. www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Du har gymnasiekompetens och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom sjukvården. Du behärskar svenska väl i tal och skrift. Vi söker någon som är samarbetsvillig, glad, noggrann, stresstålig, flexibel och bra på att ta initiativ.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör jobb, Administratör Stockholm, Administratör S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör

Operations- eller ögonsjuksköterskor
Operationsavdelningen Ögonsjukvård S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot drygt 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Vi bedriver högkvalificerad ögonsjukvård och utför ungefär 10 000 ögonoperationer varje år. Sjukhuset har nio operationssalar och utför katarakt-, retina- och plastikoperationer samt onkologi och skelningsoperationer. Operationsavdelningen är tillsammans med vårdavdelningen och sterilcentralen är ett väl inarbetat arbetslag med ca 30 sjuksköterskor och undersköterskor. Nu söker vi operations- eller ögonsjuksköterskor som vill vara med och driva vår verksamhet framåt. Arbetsuppgifter: Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad operations- eller ögonsjuksköterska. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper: Du har en positiv och öppen attityd, är flexibel, noggrann och har lätt för att samarbeta. Gärna med intresse för kvalitets- och utvecklingsarbete då vi ständigt arbetar för att förbättra vår verksamhet. Övrig information: Operationsavdelningens ledord är respekt, kommunikation och professionalism. Se även vår webbplats www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi söker dig som är utbildad operations- eller ögonsjuksköterska. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har en positiv och öppen attityd, är flexibel, noggrann och har lätt för att samarbeta. Gärna med intresse för kvalitets- och utvecklingsarbete då vi ständigt arbetar för att förbättra vår verksamhet.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Operations- eller ögonsjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operations- eller ögonsjuksköterskor

Administratör
kliniken för vitreoretinala sjukdomar Ögonsjukvård S:t Eriks Ögonsjukhus AB är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi bedriver både planerad och akut ögonsjukvård och tar varje år emot cirka 200 000 patientbesök från Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utveckling och utbildning inom ögonsjukvård. S:t Eriks Ögonsjukhus har 370 anställda och ägs av Stockholms läns landsting. Arbetsuppgifter: Som administratör kommer du i första han att arbeta med administrationen av våra mobila ögonbottenscreeningar, t.ex. utskick av remissvar och brev, telefonservice och hantering av väntelista. I övrigt medverkar du i gruppens arbete mot kliniken för vitreoretinala sjukdomar. Kvalifikationer: Du har gymnasiekompetens och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom sjukvården. Du behärskar svenska väl i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av journalsystemet Take Care eller motsvarande system. Personliga egenskaper: Du ska vara noggrann, självständig och ha lätt för att samarbeta med både medarbetare och externa parter. En hög servicekänsla är ett krav. Övrig information: På S:t Erik uppmuntrar vi till nytänkande och kompetensutveckling. Vi satsar på hälsofrämjande arbetsplatser och en god arbetsmiljö. Vi erbjuder bland annat våra medarbetare friskvårdsersättning och olika hälsofrämjande aktiviteter. www.sankterik.se Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Du har gymnasiekompetens och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom sjukvården. Du behärskar svenska väl i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av journalsystemet Take Care eller motsvarande system. Du ska vara noggrann, självständig och ha lätt för att samarbeta med både medarbetare och externa parter. En hög servicekänsla är ett krav.
Företag: S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör jobb, Administratör Stockholm, Administratör S:t Eriks Ögonsjukhus AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör


Sök lediga jobb S:t Eriks Ögonsjukhus AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se