SCAND. DESIGN ONLINE AB jobb - lediga jobb

SCAND. DESIGN ONLINE AB jobb SCAND. DESIGN ONLINE AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: SCAND. DESIGN ONLINE AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: SCAND. DESIGN ONLINE AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Webbredaktör- Kalmar

 2. Designonline.se söker en Gränssnittsutvecklare- Kalmar

 3. Ansvarig Kundservice- Kalmar

 4. Lagerpersonal- Kalmar

 5. Kvalificerad Inköpare- Kalmar

 6. Holländsk webbredaktör- Kalmar

 7. Holländsk kundservicemedarbetare- Kalmar

 8. Kundservicemedarbetare- Kalmar

 9. Norsk webbredaktör- Kalmar

 10. Webbredaktör/Grafisk produktion- Kalmar

 11. Erfaren Redovisningsekonom- Kalmar

 12. Inköps-/Sortimentschef- Kalmar

 13. Webbredaktör/Grafisk produktion- Kalmar

 14. Städare/Vaktmästare- Kalmar

 15. German customer service representative- Kalmar

 16. Norwegian Web Editor- Kalmar

 17. Städhjälp- Kalmar

 18. Norwegian-speaking Copy Writer & Market Manager- Kalmar

 19. Norwegian-speaking Copy Writer & Market Manager- Kalmar

 20. French-speaking Web Editor- Kalmar

 21. Norwegian-Speaking Market Representative- Kalmar

 22. Lagermedarbetare- Kalmar

 23. Kundservicemedarbetare- Kalmar

 24. German-speaking Customer Service representative for Customer Service- Kalmar

 25. French-speaking customer service representative / Hourly basis or part-time- Kalmar

 26. Performance Marketing Manager- Kalmar

 27. Språkkunnig kundservicemedarbetare- Kalmar

 28. Kategorichef / Kategoriansvarig- Kalmar

 29. International Market Representative- Temporary Position- Kalmar

 30. Lagerarbetare- Kalmar

 31. Kundservicemedarbetare extra/deltid- Kalmar

 32. Fransktalande kundservicemedarbetare deltid- Kalmar

 33. Packare julhandel- Kalmar

 34. Ekonomiassistent- Kalmar

 35. German-speaking Customer Service representative- Kalmar

 36. Web Editor Germany- Kalmar

 37. Order- och logistikkoordinator- Kalmar

 38. Ansvarig för Masterdata- Kalmar

 39. Social Media Manager- Kalmar

 40. Kategorichef (Mammavikariat)- Kalmar


Mer beskrivning

Webbredaktör
Webbredaktör med internationell utblick Scandinavian Design Online AB söker en skicklig webbredaktör till verksamheten. För att nå våra tillväxtmål och samtidigt möta våra kunders krav på ett professionellt innehåll i våra e-handelsplatser anställer vi nu ytterligare en person i företaget. Vi tror att du är en effektiv och snabb person med en passion för nätets möjligheter. Sannolikt har du högskoleutbildning inom media, journalistik. Har du dessutom kunskap om användarvänlighet på webben och sökmotoroptimering så är det meriterande. Har du flera europeiska språk i din kompetensprofil är det ytterligare ett plus. Som person är du noggrann, driven och målmedveten med ett intresse för att göra ett fullgott arbete baserat på hög kvalitet. Du kommer att arbeta tillsammans med vår produkt- och sortimentsansvarige och möjligheterna att påverka dina arbetsuppgifter är stora. Välkommen med din ansökan till jorgen.bodmar@designonline.se senast 12 augusti. Märk ansökan i ämnesraden med Webbredaktör Om företaget Vi är ett e-handelsföretag som arbetar med att marknadsföra och sälja inredning och design i Skandinavisk stil, till kunder i hela världen. Det har vi gjort sedan 2002. Våra kunder finns både nära och långt bort, från Bromölla eller Spetsbergen till Sydney och Hawaii. Idag är vi ett av de ledande e-handelsföretagen inom vårt segment. Hos oss får du arbeta i en internationell spännande miljö med många språk och vara beredd på varierande arbetsuppgifter. Vi ser en fortsatt stark expansion framför oss under flera år.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Webbredaktör jobb, Webbredaktör Kalmar, Webbredaktör SCAND. DESIGN ONLINE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbredaktör

Designonline.se söker en Gränssnittsutvecklare
Designonline.se förstärker utvecklingsavdelningen med en Front End Developer. För att nå våra tillväxtmål och våra högt ställda krav på en användarvänlig och professionell webbplats söker vi nu en skicklig gränssnittsutvecklare. Tillsammans med Systemarkitekter, A/D och övrig personal kommer du att arbeta med intressanta utvecklingsprojekt och utforma morgondagens e-handel. Vi tror att du är en noggrann och målmedveten person som gillar utmaningar. Du har säkert arbetat något eller några år i rollen och du har en utbildning vid högskola eller universitet. Du arbetar idag med de senaste teknikerna och är väl bekant med begrepp som responsiva webbplatser och arbete med mobila lösningar. Detta är ett jobb för dig som vill ligga i framkant och själv bidra med idéer och kraft. Hos oss får du varierande arbetsuppgifter och stor närhet till vår kärnaffär - Att sälja inredningsprodukter till konsumenter i 70 länder. Välkommen med din ansökan till jorgen.bodmar@designonline.se senast 8 december. Märk din ansökan i ämnesraden med Gränssnittsutvecklare. Om företaget Vi är ett e-handelsföretag som arbetar med att marknadsföra och sälja inredning och design i Skandinavisk stil, till kunder i hela världen. Det har vi gjort sedan 2002. Våra kunder finns både nära och långt bort, från Bromölla eller Spetsbergen till Sydney och Hawaii. Idag är vi ett av de ledande e-handelsföretagen inom vårt segment. Hos oss får du arbeta i en internationell spännande miljö med många språk och varierande arbetsuppgifter. Vi ser en fortsatt stark expansion framför oss under flera år. Idag är vi 23 anställda och omsätter 2013 Ca 53 mkr.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Designonline.se söker en Gränssnittsutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Designonline.se söker en Gränssnittsutvecklare

Ansvarig Kundservice
Vi söker en ny medarbetare som ska vara ansvarig för vår kundservice. Vi tror att du är en glad, snabb och effektiv person med en passion för kundservice och med erfarenhet av kundservicerollen sedan tidigare. Du bör ha någon form av högre utbildning då arbetet ger goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Erfarenhet av arbete i en professionell kundservice som Teamledare eller som chef är meriterande. I vår kundservice möter du kunder från hela världen och därför är också goda språkkunskaper viktiga. Som person är du driven, kreativ och målmedveten med ett intresse för att göra ett fullgott arbete baserat på hög kvalitet. Du kommer att arbeta tillsammans i ett bra team av kollegor i vår kundservice. Tjänsten är en heltidstjänst och tillträde snarast. Om företaget Vi riktar oss till dig som är designintresserad. Hos oss finner du information om, och möjlighet att köpa designprodukter av hög kvalitet oavsett var du är bosatt i världen. Därför har vi också mängder av kunder allt ifrån Spetsbergen till Sydney och på Hawaii. Vi har en stark tillväxt sedan många år och i globaliseringens tecken ser vi fram emot att bli ett äkta internationellt företag ur alla aspekter. Vi finns i Kalmar och är idag 25 medarbetare. Välkommen med din ansökan till jorgen.bodmar@designonline.se senast 3 juli. Märk ansökan i ämnesraden med Ansvarig Kundservice.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-27
Sök fler jobb liknande: lediga Ansvarig Kundservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ansvarig Kundservice

Lagerpersonal
DesignOnline söker lagerpersonal till vårt plock- och packlager i Kalmar. Vi söker dig som kan arbeta under vår högsäsong i höst, på sommaren och vid tillfälliga arbetstoppar. Arbetsuppgifter Arbetet består av plockning, kontroll och packning av produkter. Arbetstiderna är i huvudsak dagtid men även helger vid behov. Omfattning, timtid med schema. Vem är du Vi tror att du har någon form av högskoleutbildning bakom dig, talar och förstår engelska bra vilket är viktigt då vi har internationella kollegor som inte talar svenska. Krav Då du kommer att hantera ett stort antal artiklar i högt tempo kräver jobbet god sifferkänsla och bra ordningssinne. Egenskaper som pålitlig, ansvarsfull uppskattas. Om arbetsplatsen Vi är ett ungt och bra team som har kul på jobbet. Vi ställer upp för varandra och arbetar mot satta mål samtidigt som den egna prestationen är viktig.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerpersonal jobb, Lagerpersonal Kalmar, Lagerpersonal SCAND. DESIGN ONLINE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerpersonal

Kvalificerad Inköpare
Scand. Design Online AB söker en kvalificerad inköpare. För att nå våra tillväxtmål, och samtidigt möta våra kunders krav på ett professionellt inköpsarbete anställer vi nu en inköpare. Vi söker dig som är positiv, ambitiös och målmedveten med en passion för uppgiften. Denna position ställer höga krav på analys, helhetssyn och handlingsförmåga. Du har redan idag några års erfarenhet av ett strukturerat och effektivt inköpsarbete av varor. Du är väl införstådd i hur kvalificerad styrning av lagernivåer, processer och varuflöden fungerar. Vi tror också att du har en akademisk utbildning i botten med goda kunskaper i svenska och engelska. I arbetet ingår att teckna och upprätthålla avtal med leverantörer samt fortsatt utveckla våra goda leverantörsrelationer. Du ska också se till att vi får varorna till oss i rätt tid och till rätt pris. Därtill ingår även en del praktiskt inköpsarbete. Vi arbetar med Dynamics Navision som affärsstöd samt Excel och andra nischade mjukvaror. Välkommen med din ansökan till jorgen.bodmar@designonline.se senast 11 december. Märk ansökan i ämnesraden med "Kvalificerad Inköpare". Om företaget Vi riktar oss till dig som är designintresserad. Hos oss finner du information om, och möjlighet att köpa designprodukter av hög kvalitet oavsett var du är bosatt i världen. Därför har vi också mängder av kunder allt ifrån Spetsbergen till Sydney och på Hawaii. Vi har en stark tillväxt sedan många år och i globaliseringens tecken ser vi fram emot att bli ett äkta internationellt företag ur alla aspekter. Vi finns i Kalmar och består idag av 35 medarbetare. Mer information om oss finner du på våra hemsidor www.designonline.se
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad Inköpare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad Inköpare

Holländsk webbredaktör
Scand. Design Online AB söker en holländsktalande webbredaktör. För att nå våra tillväxtmål, och samtidigt möta våra kunders krav på ett professionellt innehåll i våra e-handelsplatser, anställer vi nu ytterligare personal. Vi tror att du är effektiv och snabb med en passion för nätets möjligheter. Sannolikt har du högskoleutbildning inom media eller journalistik med erfarenheter av webbpublicering eller webbdesign. Har du dessutom kunskap om användarvänlighet på webben och sökmotoroptimering så är det meriterande. Som person är du driven, kreativ och målmedveten med ett intresse för att göra ett fullgott arbete baserat på hög kvalitet. Du kommer att arbeta tillsammans med vår produkt- och sortimentsansvariga och möjligheterna att påverka dina arbetsuppgifter är stora. Välkommen med din ansökan till jorgen.bodmar@designonline.se . Märk ansökan i ämnesraden med "webbredaktör". Om företaget Vi riktar oss till dig som är designintresserad. Hos oss finner du information om, och möjlighet att köpa designprodukter av hög kvalitet oavsett var du är bosatt i världen. Därför har vi också mängder av kunder allt ifrån Spetsbergen till Sydney och på Hawaii. Vi har en stark tillväxt sedan många år och i globaliseringens tecken ser vi fram emot att bli ett äkta internationellt företag ur alla aspekter. Vi finns i Kalmar och består idag av 35 medarbetare.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 12-08
Sök fler jobb liknande: lediga Holländsk webbredaktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Holländsk webbredaktör

Holländsk kundservicemedarbetare
Holländsk medarbetare till vår kundservice Scand. Design Online AB söker en holländsk medarbetare till vår kundservice. För att nå våra tillväxtmål, och samtidigt möta våra kunders krav på ett professionellt bemötande i vår verksamhet anställer vi ytterligare personal till vår kundservice. Vi söker dig som är positiv, ambitiös och målmedveten samt har en passion för kundservice och kundkontakter. För att passa in i rollen är du effektiv och trivs med ett högt arbetstempo. Du är samtidigt ordningsam, strukturerad och noggrann och har mycket god datavana. Du talar och skriver obehindrat på holländska. Du ska ha holländska som modersmål och en utbildning från Holland i grunden. För att den interna kommunikationen ska fungera behöver du även tala svenska och engelska. Du kommer att arbeta tillsammans i ett bra team av kollegor i vår kundservice. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde i januari. Arbetsuppgifterna innebär att besvara inkommande kundkontakter. Du hjälper våra kunder att snabbt få svar på frågor kring befintliga order. Arbetet kan även innefatta annat administrativt arbete. Välkommen med din ansökan till marie.backwall@designonline.se senast 19 december. Märk ansökan i ämnesraden med "Medarbetare kundservice". Om företaget  Vi riktar oss till dig som är designintresserad. Hos oss finner du information om, och möjlighet att köpa designprodukter av hög kvalitet oavsett var du är bosatt i världen. Därför har vi också mängder av kunder allt ifrån Spetsbergen till Sydney och på Hawaii. Vi har en stark tillväxt sedan många år och i globaliseringens tecken ser vi fram emot att bli ett äkta internationellt företag ur alla aspekter. Vi finns i Kalmar och består idag av 35 medarbetare. Mer information om oss finner du på våra hemsidor www.scandinaviandesigncenter.nl.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Holländsk kundservicemedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Holländsk kundservicemedarbetare

Kundservicemedarbetare
Scand. Design Online AB söker en medarbetare till vår kundservice. För att nå våra tillväxtmål, och samtidigt möta våra kunders krav på ett professionellt bemötande i vår verksamhet anställer vi ytterligare personal till vår kundservice. Vi söker dig som har en akademisk bakgrund och erfarenhet från att arbeta kundservicerollen sedan tidigare. För att passa in i rollen är du ambitiös och målmedveten och trivs med ett högt arbetstempo. Du är samtidigt effektiv, strukturerad och noggrann och har mycket god datavana. Arbetet innebär daglig kontakt med kunder där du får ge professionell service och vägleda till den bästa lösning på kundens frågor eller problem. Du arbetar självständigt med kunden i fokus och i nära samarbete med dina kollegor. Arbetet kan även innefatta annat administrativt arbete. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav och har du också språkkunskaper i andra språk är detta särskilt meriterande då våra kunder finns över hela världen. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde snarast. Placeringsort Kalmar. Välkommen med din ansökan senast 6 februari. Märk ansökan i ämnesraden med "Medarbetare kundservice". Om företaget  Vi riktar oss till dig som är designintresserad. Hos oss finner du information om, och möjlighet att köpa designprodukter av hög kvalitet oavsett var du är bosatt i världen. Därför har vi också mängder av kunder allt ifrån Spetsbergen till Sydney och på Hawaii. Vi har en stark tillväxt sedan många år och i globaliseringens tecken ser vi fram emot att bli ett äkta internationellt företag ur alla aspekter. Vi finns i Kalmar och består idag av 35 medarbetare. Mer information om oss finner du på våra hemsidor www.designonline.se.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kundservicemedarbetare jobb, Kundservicemedarbetare Kalmar, Kundservicemedarbetare SCAND. DESIGN ONLINE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundservicemedarbetare

Norsk webbredaktör
Scand. Design Online AB söker en norsktalande webbredaktör. För att nå våra tillväxtmål, och samtidigt möta våra kunders krav på ett professionellt innehåll i våra e-handelsplatser, anställer vi nu ytterligare personal. Vi tror att du är effektiv och snabb med en passion för nätets möjligheter. Sannolikt har du högskoleutbildning inom media eller journalistik med erfarenheter av webbpublicering eller webbdesign. Goda kunskaper i Photoshop och att skriva bra texter är ett krav. Har du dessutom kunskap om användarvänlighet på webben och sökmotoroptimering så är det meriterande. Som person är du driven, kreativ och målmedveten med ett intresse för att göra ett fullgott arbete baserat på hög kvalitet. Du kommer att arbeta tillsammans med vår produkt- och sortimentsansvariga och möjligheterna att påverka dina arbetsuppgifter är stora. Välkommen med din ansökan till jorgen.bodmar@designonline.se. Märk ansökan i ämnesraden med Norsk webbredaktör.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Norsk webbredaktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsk webbredaktör

Webbredaktör/Grafisk produktion
Designonline.se söker en Webbredaktör/Grafisk producent. För att nå våra tillväxtmål och samtidigt möta våra kunders krav på ett professionellt innehåll i våra e-handelsplatser anställer vi nu ytterligare en person i företaget. Vi tror att du är en effektiv och noggrann person med en passion för nätets möjligheter. Du har högskoleutbildning inom kommunikation och/eller grafisk formgivning samt erfarenhet av webbdesign och webbpublicering. Goda kunskaper i grafiska designverktyg, framför allt Photoshop och Indesign, är ett krav och grundläggande kunskaper inom html/webbutveckling är önskvärt. Erfarenhet av e-handel och större webbprojekt är meriterande. Som person är du driven och målmedveten med ambitionen att alltid leverera lösningar av hög kvalitet. Du kommer att ansvara för produktion av grafiskt material för webb, nyhetsbrev, banners, trycksaker, annonser mm. Tjänsten är ett vikariat på 1 år och avser heltid. Tillträde 10/8 2015. Möjlighet till förlängning finns för rätt person. Välkommen med din ansökan till matilda.kvarmo@designonline.se snarast möjligt, dock senast den 21 juni. Märk ansökan med ?Webbredaktör/Grafisk produktion? i ämnesraden.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Webbredaktör/Grafisk produktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbredaktör/Grafisk produktion

Erfaren Redovisningsekonom
E-handel är i ett intressant läge. I många E-handelsföretag har det gångna årtiondet ägnats åt att få saker att fungera tekniskt. Nu är vi inne i ett årtionde med fokus på att bedriva handel på såväl lokal som global nivå. En verkligt spännande utmaning som kräver engagerade medarbetare med driv, vilja och hög kompetens. Som redovisningsekonom arbetar du hela tiden nära affärerna och du kan känna företaget pulsen slå varje dag. Miljön är dynamisk och utvecklande på alla vis. Du samarbetar med ekonomichefen och i jobbet har du många kontaktytor både nationellt och internationellt, t.ex. skattemyndigheter, banker, utvecklare av affärssystem och andra samarbetspartners. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår; - Ansvara för våra internationella momsrapporteringar - Sammanställa underlag till månadsbokslut och göra ekonomiska analyser - Avstämningar av betalningsflöden - Löneredovisningar - Löpande redovisning Andra arbetsuppgifter är att effektivisera processer med hjälp av Excel samt vara behjälplig i att utveckla ekonomifunktionen så att den blir än mer effektiv och rationell i alla delar. Kärnan i arbetet är vårt affärssystem, Navision, till vilket hela verksamheten är kopplad. Arbetsdagen kan bestå av såväl strategiska som operativa delar där du har en nyckelroll. Möjligheten att påverka verksamheten direkt under eget ansvar t.ex. genom analyser och eget kreativt tänkande är påtaglig. KVALIFIKATIONER Vi tror att du är en självgående, noggrann, strukturerad och prestigelös person med en god portion humor. Du har akademisk utbildning och har sannolikt arbetat några år med redovisning t ex på en ekonomiavdelning i ett medelstort företag eller på ett revisions-/redovisningsföretag eller liknande . Nu kanske du vill ha ett utökat eget ansvar för både strategiska och operativa frågor i ett spännande företag med många internationella inslag. Goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift, vara noggrann och ha dokumenterade kunskaper i något ekonomiprogram, bokföring, löneadministration samt MS Office. Goda kunskaper i Excel är ett krav. Möjligheterna att påverka dina arbetstider finns. Tjänsten avser 100 % och du rapporterar till vår ekonomichef. Du bor eller är beredd att bosätta dig i närheten av Kalmar. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Redovisningsekonom

Inköps-/Sortimentschef
Vi söker en kvalificerad inköpschef med strategiskt ansvar för sortiment och inköp. Den internationella handeln över nätet är i stark utveckling och vi ser en mycket spännande tid framför oss. Varje dag levererar vi skandinavisk design till tusentals inredningsintresserade kunder över hela världen. Och marknaden växer. I en internationell miljö, tillsammans med kollegor från åtta länder blir varje dag spännande med nya kulturella lärdomar och erfarenheter. Nu söker vi dig som har kvalificerad erfarenhet av strategiskt inköpsarbete i detaljhandeln och stort intresse för inredning och design. Jobbet ställer krav på analysförmåga, handlingskraft och initiativförmåga. Detta är jobbet för dig som vill utmana dig själv och skapa ett avtryck. Du får ledar- och resultatansvar för vår sortiment- och inköpsavdelning där du tillsammans med välutbildade och engagerade kollegor ser till att vi har marknadens finaste och lönsammaste sortiment att erbjuda våra kunder. Språkkunskaper och goda ledaregenskaper är viktiga. Analytisk förmåga är ett krav men också förmåga att attrahera nya leverantörer och naturligtvis göra bra affärer. Vi tror att du idag har liknande arbetsuppgifter men kanske vill mer. Eller kanske söker du nya utmaningar i en spännande bransch. Oavsett orsak är du välkommen att sända din ansökan till jorgen.bodmar@designonline.se senast den 21 juni. Märk ansökan Inköpschef i ämnesraden.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Inköps-/Sortimentschef jobb, Inköps-/Sortimentschef Kalmar, Inköps-/Sortimentschef SCAND. DESIGN ONLINE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inköps-/Sortimentschef

Webbredaktör/Grafisk produktion
Scandinavian Design Online AB söker en Webbredaktör/Grafisk producent. För att nå våra tillväxtmål och samtidigt möta våra kunders krav på ett professionellt innehåll i våra e-handelsplatser anställer vi nu ytterligare en person i företaget. Vi tror att du är en effektiv och noggrann person med en passion för nätets möjligheter. Du har högskoleutbildning inom kommunikation och/eller grafisk formgivning samt några års erfarenhet av webbdesign och webbpublicering. Goda kunskaper i grafiska designverktyg, framför allt Photoshop och Indesign, är ett krav och grundläggande kunskaper inom html/webbutveckling är önskvärt. Erfarenhet av e-handel och större webbprojekt är meriterande. Som person är du driven och målmedveten med ambitionen att alltid leverera lösningar av hög kvalitet. Du kommer att ansvara för produktion av grafiskt material samt copy för webb, nyhetsbrev, banners, trycksaker, annonser mm. Tjänsten avser heltid, tillträde snarast. Goda utvecklingsmöjligheter finns för rätt person. Välkommen med din ansökan till jorgen.bodmar@designonline.se snarast möjligt, dock senast den 26 juli. Märk ansökan med Webbredaktör/Grafisk produktion i ämnesraden.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Webbredaktör/Grafisk produktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbredaktör/Grafisk produktion

Städare/Vaktmästare
Designonline söker en Städare/Vaktmästare till vårt nya kontor och lager. I arbetsuppgifterna ingår att städa och vara behjälplig med enklare uppgifter i både kontor och i lagret. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person bidrar du till arbetsglädjen i laget samt är lojal och noggrann i arbetet. Skicka dítt CV och dina arbetsbetyg till vår e-postadress.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 04-26
Sök fler jobb liknande: lediga Städare/Vaktmästare jobb, Städare/Vaktmästare Kalmar, Städare/Vaktmästare SCAND. DESIGN ONLINE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städare/Vaktmästare

German customer service representative
We are looking for a new German speaking representative for our customer service team. In order to reach out growth objectives, as well as to meet our customer?s demand on a professional level, we need to hire further personnel. We are looking for a positive, efficient and goal-oriented individual with a passion for customer service. In this role you will need to work quickly and accurately, be structured and enjoy a fast-paced working environment. Your must communicate very well in German, meaning that you should have a strong written and spoken command of the language. For the internal company communication, you should additionally to that speak English and/or Swedish well. Your main area of responsibility is attending to our customers by Email and phone. Additional administrative work may be involved. You will be working in a team of international customer service representatives. The position is part-time/full-time, starting at the soonest possible date. You are welcome to send your application to marie.backwall@designonline.se, latest by the 9th of October. Please mark you application with "Customer Service Representative - German speaker" in the subject line. About us: Scandinavian Design Center is a leading web shop specializing in Scandinavian interior design. Our aim is to make Scandinavian design accessible to our fellow design-enthusiasts around the world, regardless of location. Our shop is currently available in nine languages.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga German customer service representative jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: German customer service representative

Norwegian Web Editor
About us: Scandinavian Design Center is a leading web shop specializing in Scandinavian interior design. Our aim is to make Scandinavian design accessible to our fellow design-enthusiasts around the world, regardless of location. Our shop is currently available in nine languages. What you will be doing: You will be responsible for our Norwegian market and site. This includes creating compelling content, translating product descriptions and marketing material, planning and execution of all marketing/events as well as the Norwegian customer service. What we are looking for: We are looking for a positive, creative and organized individual with a can-do attitude. We would like to see a university degree in media, journalism, marketing or similar and a passion for e-commerce. You communicate very well in Norwegian and English (Swedish is a plus). You will be working in an international team of web editors in Kalmar, Sweden. You are welcome to send your application to: annika.krause@scandinaviandesigncenter.com. Please mark your application with 'Application: Norwegian Web Editor'.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Norwegian Web Editor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norwegian Web Editor

Städhjälp
Vi behöver hjälp med att städa vårt kontor, våra två lunchrum och lager. I arbetsuppgifterna ingår också att vara behjälplig med andra arbetsuppgifter när det behövs. Arbetstid vardagar 0830-1330. Vi söker dig som har erfarenhet av städning sedan tidigare. Har du språkkunskaper utöver svenska kan det vara meriterande. Vårt team består av glada och professionella kollegor och vi vill därför gärna att du också kan bidra till stämning och arbetsglädje. Hos designonline.se finner du ett stort och växande sortiment som är genomtänkt och välplanerat. Vår ambition är inte att presentera allt som finns på marknaden, utan ett urval av det allra bästa. Därför lägger vi ett stort arbete på att finna produkter som ger det lilla extra till ditt hem, produkter som är unika och som du inte hittar överallt - vare sig på nätet eller vanliga butiker. Välkommen till oss.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Städhjälp jobb, Städhjälp Kalmar, Städhjälp SCAND. DESIGN ONLINE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städhjälp

Norwegian-speaking Copy Writer & Market Manager
We are looking for a Norwegian copy writer and Market Manager. The job includes creating compelling content, translating product descriptions and marketing material, planning and execution of all marketing/events as well as the Norwegian customer service. You will be working in an international team of web editors in Kalmar, Sweden. You are welcome to send your application to annika.krause@designonline.se Please use the following subject line: “Application: Norwegian Web Editor”. We are looking for a positive, creative and organized individual with a can-do attitude. Norwegian is your mother tongue and you speak English fluently (Swedish is a plus). You love writing and have a university degree in media, journalism, marketing, business administration or similar. It all started in 2002 in Kalmar, with a passion for Scandinavian interior design and a vision to make is accessible around the world, regardless of location. What started as a web-shop in Swedish and English is now available in nine languages (and counting!). Today, we are proud to have created a platform that allows us to share our passion for beautiful interior. As a leading destination for design enthusiasts around the world, we offer and extensive assortment from renowned brands, both classic and contemporary, that encapsulates the very best of Scandinavian home design. Over 13 000 products, over 150 brands. At your fingertips. Worldwide.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Norwegian-speaking Copy Writer & Market Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norwegian-speaking Copy Writer & Market Manager

Norwegian-speaking Copy Writer & Market Manager
We are looking for a Norwegian copy writer and Market Manager. The job includes creating compelling content, translating product descriptions and marketing material, planning and execution of all marketing/events as well as the Norwegian customer service. You will be working in an international team of web editors in Kalmar, Sweden. You are welcome to send your application to annika.krause@designonline.se Please use the following subject line: “Application: Norwegian Web Editor”. We are looking for a positive, creative and organized individual with a can-do attitude. Norwegian is your mother tongue and you speak English fluently (Swedish is a plus). You love writing and have a university degree in media, journalism, marketing, business administration or similar. It all started in 2002 in Kalmar, with a passion for Scandinavian interior design and a vision to make is accessible around the world, regardless of location. What started as a web-shop in Swedish and English is now available in nine languages (and counting!). Today, we are proud to have created a platform that allows us to share our passion for beautiful interior. As a leading destination for design enthusiasts around the world, we offer and extensive assortment from renowned brands, both classic and contemporary, that encapsulates the very best of Scandinavian home design. Over 13 000 products, over 150 brands. At your fingertips. Worldwide.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Norwegian-speaking Copy Writer & Market Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norwegian-speaking Copy Writer & Market Manager

French-speaking Web Editor
What does the job entail? As our French-speaking Web Editor you will be responsible for the French market and site as a whole. This includes: • Creating compelling content in the form of copy for the homepage, translating product descriptions as well as all offline material such as flyers. • In collaboration with our Marketing team, you will be responsible for the marketing for the French market. This includes digital newsletters, on-site events as well as SEM. • You will be responsible for the French customer service. This includes all contact with the customers by phone, E-mail and chat. You will be working in a dynamic, international team of eight other web editors at our headquarters in Kalmar, Sweden. Who are we looking for? You, hopefully! The job covers a variety of tasks, allowing you to develop and excel in different skill sets. This is why we are looking for a positive, creative and driven individual with a can-do attitude who is eager to learn something new. We would like to see a degree in marketing, business administration or similar. Experience in E-commerce is meriting. You need to be fluent in French, both written and spoken, and have no problems communicating in English (Swedish is a plus). You are welcome to send your application to annika.krause@scandinaviandesigncenter.com. Please mark your application with “Application: French-speaking Web Editor”. It all started in 2002 in Kalmar, with a passion for Scandinavian interior design and a vision to make is accessible around the world, regardless of location. What started as a web-shop in Swedish and English is now available in nine languages (and counting!). Today, we are proud to have created a platform that allows us to share our passion for beautiful interior. As a leading destination for design enthusiasts around the world, we offer and extensive assortment from renowned brands, both classic and contemporary, that encapsulates the very best of Scandinavian home design. Over 13 000 products, over 150 brands. At your fingertips. Worldwide.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 02-22
Sök fler jobb liknande: lediga French-speaking Web Editor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: French-speaking Web Editor

Norwegian-Speaking Market Representative
The Market Representative is responsible for the sales and development of his/her respective market and web-shop. In collaboration with the Sales Manager and Marketing department, the continuous goal of the Market Representative’s role is to plan, build and develop the respective market through various disciplines in order to reach set budgets. In collaboration with the Sales & Marketing Team, the Market Representative plans and execute actions if the performance in the market is below budget. Who are we looking for? You, hopefully! The job covers a variety of tasks, allowing you to develop and excel in different skill sets. This is why we are looking for a positive, creative and driven individual with a can-do attitude who is eager to learn something new. We would like to see a degree in marketing, business administration or similar. Experience in E-commerce is meriting. You need to be fluent in Norwegian, both written and spoken, and have no problems communicating in English (Swedish is a plus). You are welcome to send your application to thomas.steinschaden@scandinaviandesigncenter.com. Please mark your application with “Application: Norwegian-speaking Market Representative”. It all started in 2002, right here in Kalmar, with a passion for Scandinavian interior design and a vision to make it accessible around the world, regardless of location. What started as a web-shop in Swedish and English is now available in nine languages (and counting!). Today, we are proud to have created a platform that allows us to share our passion for beautiful interior. As a leading destination for design enthusiasts around the world, we offer an extensive assortment from renowned brands, both classic and contemporary, that encapsulates the very best of Scandinavian home design. Over 13 000 products. Over 150 brands. At your fingertips. Worldwide.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Norwegian-Speaking Market Representative jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norwegian-Speaking Market Representative

Lagermedarbetare
Scand. Design Online AB söker nya lagermedarbetare till vårt plock- och packlager. Vi söker personer som kan vara flexibla och jobba varierade procent (med möjligheter till mer vid tex julhandeln) samt hoppa in extra med kort varsel. Vi söker dig som trivs att jobba i ett högt tempo, är stresstålig och samtidigt har förmåga att arbeta noggrant och effektivt. Du är ansvarsfull, driven och pålitlig, har en positivt målmedveten inställning till jobbet och har inga problem att ta i. Då du kommer att jobba med ett stort antal artiklar krävs även ett bra ordningssinne. Vi jobbar som ett team på lagret men det är mycket enskilt arbete och det är därmed viktigt att du kan jobba på självständigt mot uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och inställning till arbete. Vi välkomnar såväl kvinnliga som manliga sökanden till tjänsten i vårt härliga lagergäng. Hos designonline.se finner du ett stort och växande sortiment som är genomtänkt och välplanerat. Vår ambition är inte att presentera allt som finns på marknaden, utan ett urval av det allra bästa. Därför lägger vi ett stort arbete på att finna produkter som ger det lilla extra till ditt hem, produkter som är unika och som du inte hittar överallt - vare sig på nätet eller vanliga butiker. Välkommen till oss.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lagermedarbetare jobb, Lagermedarbetare Kalmar, Lagermedarbetare SCAND. DESIGN ONLINE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagermedarbetare

Kundservicemedarbetare
Vad innebär tjänsten? För att nå våra tillväxtmål och möta våra kunders krav på en professionell nivå, söker vi nu efter en individ att ansluta sig till vår unga och internationella kundserviceavdelning. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara att lösa kundärenden via telefon, e-mejl och chatt. Ytterligare arbetsuppgifter innefattar administrativt arbete i form av returärenden och liknande. Vem söker vi? Dig, förhoppningsvis! Vår kundserviceavdelning är en enormt viktig del av vår verksamhet då kundservice är en väsentlig del av shoppingupplevelsen, speciellt inom e-handel. En snabb och pålitlig service hjälper till att bygga tillit och eliminerar alla frågor och tvivel en kund kan ha för att få en bättre shoppingupplevelse. Vi söker därför efter en positiv, serviceminded och driven person som är villig att ta initiativ och är ivrig att lära sig någonting nytt. Du behöver vara flytande i både svenska och engelska och vi ser gärna att du även behärskar ett tredje språk flytande. Vår shop är för tillfället tillgänglig i följande språk: svenska, norska, engelska, tyska, finska, danska, franska, spanska och holländska. Vilka är vi? Allt började år 2002, här i Kalmar, med en passion för Skandinavisk inredningsdesign och en vision att göra det tillgängligt runt om i världen. Det som började som en web-shop på svenska och engelska finns nu tillgängligt på nio språk (och det blir fler!). Idag är vi stolta över att ha skapat en plattform som låter oss dela vår passion för vacker design. Som en ledande destination för designentusiaster runt om i världen erbjuder vi ett omfattande sortiment från välkända varumärken, klassiska som moderna, som fångar det allra bästa av Skandinavisk inredning. Mer än 13 000 produkter, fler än 150 varumärken. Vid dina fingerspetsar. Över hela världen.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kundservicemedarbetare jobb, Kundservicemedarbetare Kalmar, Kundservicemedarbetare SCAND. DESIGN ONLINE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundservicemedarbetare

German-speaking Customer Service representative for Customer Service
We are looking for a new German-speaking representative for our customer service team. In order to reach out growth objectives, as well as to meet our customer’s demand on a professional level, we need to hire further personnel for our peak season of the year. We are looking for a positive, efficient and goal-oriented individual with a passion for customer service. In this role you will need to work quickly and accurately, be structured and enjoy a fast-paced working environment. Your mother tongue should be German, meaning that you should have a strong written and spoken command of the language. In addition to that, you should be able to speak English and/or Swedish fluently. Your main area of responsibility is attending to our customers by Email and phone. Additional administrative work may be involved. You will be working in a team of international customer service representatives. The position is part-time/paid by the hour, starting at the soonest possible date. Perfect for a student or similar! You are welcome to send your application to marie.backwall@designonline.se, latest by the 22th of October. Please mark you application with "Customer Service Representative – German speaker" in the subject line. We are looking for a positive, efficient and goal-oriented individual with a passion for customer service. In this role you will need to work quickly and accurately, be structured and enjoy a fast-paced working environment. We simply love Scandinavian design, and this is why we want to share it – worldwide! It all started in 2002 in Kalmar, a small coastal city in south-east Sweden, with a passion for Scandinavian design and a vision to make it accessible around the world, regardless of location. What started as a web-shop in Swedish and English is now available in nine languages (and counting!). With carefully selected brands, designers and products, we have created an assortment of the big classics, the daring up-and-coming designers, the quirky, the bold and the beautiful. Whether you are looking for the true classics, such as Georg Jensen, Arne Jacobsen and Alvar Aalto, or the fun and bold, such as Marimekko and House Doctor, you have come to the right place.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 10-13
Sök fler jobb liknande: lediga German-speaking Customer Service representative for Customer Service jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: German-speaking Customer Service representative for Customer Service

French-speaking customer service representative / Hourly basis or part-time
We are looking for a French-speaking representative for our customer service team. In order to reach out growth objectives, as well as to meet our customer’s demand on a professional level, we need to hire further personnel for our peak season of the year. You will be working in a team of international customer service representatives. The position is part-time/paid by the hour, starting at the soonest possible date. You are welcome to send your application to annika.krause@designonline.se, latest by the 10th of December. Please mark you application with "Customer ServiceRepresentative – French speaker" in the subject line. Applications will be handled as they come in. We are looking for a positive, efficient and goal-oriented individual with a passion for customer service. In this role you will need to work quickly and accurately, be structured and enjoy a fast-paced working environment. Your mother tongue should be French, meaning that you should have a strong written and spoken command of the language. In addition to that, you should be able to speak English and/or Swedish fluently. Your main area of responsibility is attending to our customers by Email and phone. Additional administrative work may be involved. It all started in 2002, right here in Kalmar, with a passion for Scandinavian interior design and a vision to make it accessible around the world, regardless of location. What started as a web-shop in Swedish and English is now available in nine languages (and counting!). Today, we are proud to have created a platform that allows us to share our passion for beautiful interior. As a leading destination for design enthusiasts around the world, we offer an extensive assortment from renowned brands, both classic and contemporary, that encapsulates the very best of Scandinavian home design. Over 13 000 products. Over 150 brands. At your fingertips. Worldwide.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 12-01
Sök fler jobb liknande: lediga French-speaking customer service representative / Hourly basis or part-time jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: French-speaking customer service representative / Hourly basis or part-time

Performance Marketing Manager
Your areas of responsibility include: - Plan, execute and follow up on campaigns and activities in the areas of SEM, retargeting, affiliates, social channels etc. - Develop current and new strategies to increase traffic on our pages - Analyze data daily in terms of search terms, traffic, costs and conversion rate - Share your analysis with the rest of the organization in order to achieve maximum ROI for our investments - Follow trends in search behavior, consumer behavior, seasons and more in order to continuously develop and to stay relevant to the consumer - Order, specify and follow up collaboration with our external partners - Budget responsibility for all paid traffic sources, which includes follow-up and checking incoming invoices from our partners - Drive innovation and lead the work in order to implement new ways of working, e.g. Programmatic, Al and other automated solutions In order to succeed in the role, we want to see that you: - Have experience (at least 3 years) with working with paid traffic sources in e-commerce or have worked with paid traffic as a consultant for an e-commerce company. - You have experience from working with Google Analytics or a similar analysis-tool. - You are data-driven, love numbers and analyzing, and base your decisions on facts. Excel is your best friend! - You are a good communicator. Your work includes close collaboration with the rest of the organization and includes daily contact with our external partners. - You dare to test new things and challenge the current way of working in order to become better at what we do. We expect that you are independent and dare to take your own decisions in accordance to what you think is best for the company and to reach the set goals. - You know when to roll up your sleeves, take it up a notch and work hard. During certain periods of the year, you are ready for an extremely fast-faced working environment and can balance many tasks at once. - You are used to working towards set goals and budgets, are competitive and do everything to reach your goals. - As a person you are curious and like to learn new things, especially new systems and applications. It goes without saying that you have no problem working in, for instance, Office and have good general IT-skills. - You are comfortable communicating in English in both written and spoken form as internal communication as well as external communication with our partners oftentimes is in English. A degree in digital marketing or similar is meriting. However, we are convinced that the right personality and drive outweighs a formal education. A record of good results is more important than a diploma. We are about to take the next big step in our exciting journey and are looking to strengthen our team with a Performance marketing manager who will raise the bar in how we work with our paid traffic sources. The role covers a broad area of responsibility with direct responsibility for paid traffic on our ten sites. To succeed in the position, you will need to work both operatively and strategically. Everything from adjusting details for our campaigns to the maximum optimization of our ways of working in order to build for a future with strong, profitable growth is included in this position.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Performance Marketing Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Performance Marketing Manager

Språkkunnig kundservicemedarbetare
Nu söker vi dig som vill vara med oss och ta nästa steg i vår spännande resa. Vi ska nu förstärka vårt kundserviceteam med ytterligare språk. För att säkra vår målsättning med en exceptionell servicenivå söker vi nu efter dig som behärskar ett eller flera språk flytande utöver svenska och/eller engelska. De språk vi just nu letar efter är; tyska, finska, holländska och danska. Vår kundserviceavdelning är en enormt viktig del av vår verksamhet eftersom kundservice är en väsentlig del av shoppingupplevelsen. En snabb och pålitlig service hjälper till att bygga tillit och eliminerar alla frågor och tvivel en kund kan ha. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara att ge förstklassig service till våra kunder och lösa kundärenden via telefon, e-mejl och chatt. Ytterligare arbetsuppgifter innefattar administrativt arbete i form av returärenden och liknande. Vi söker efter en positiv, serviceminded och driven person som är villig att ta initiativ och är ivrig att lära sig någonting nytt. För att lyckas i den här rollen bör du vara kommunikativ och trivas i en snabbrörlig miljö. Det är också viktigt för oss att du är lösningsfokuserad, ansvarstagande och drivs av att ge exceptionell service. Vi söker efter en positiv, serviceminded och driven person som är villig att ta initiativ och är ivrig att lära sig någonting nytt. För att lyckas i den här rollen bör du vara kommunikativ och trivas i en snabbrörlig miljö. Det är också viktigt för oss att du är lösningsfokuserad, ansvarstagande och drivs av att ge exceptionell service. Designonline som grundades 2002 och säljer design och inredning för hemmets alla rum, med särskilt fokus på det dukade bordet. Vårt breda sortiment består av tusentals noga utvalda inredningsartiklar från fler än 200 skandinaviska varumärken som Rörstrand, Broste Copenhagen, Brita Sweden, Iittala, String möbler, Ferm Living, Nordic Nest och Watt & Veke med flera. Totalt är vi ca 60 anställda. Vår försäljning sker via 9 olika e-butiker riktade till mer än 11 olika marknader. Besök gärna designonline.se.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 01-25
Sök fler jobb liknande: lediga Språkkunnig kundservicemedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Språkkunnig kundservicemedarbetare

Kategorichef / Kategoriansvarig
- Säkerställa att bolaget når de uppsatta försäljning och intäktsmålen inom kategorin. - Analysera och ta fram strategier för att utveckla kategorins försäljning och lönsamhet. - Ansvara för kategorins basprissättning, inköpspriser och försäljningspriser. - Planera förslag, utföra och följa upp marknadsaktiviteter. - Ansvara för att korrekt produktfakta läggs upp i systemet samt att proaktivt avveckla produkter. - Ansvara och utföra löpande inköp, för att bolaget ska kunna nå de uppsatta målen gällande leveranssäkerhet till kund. - Säkerställa att lagernivåer och åldersstruktur på lagret ligger inom uppsatta mål. - Ansvara för avtal, förhandlingar och kontakt med respektive tilldelad leverantör för att säkerställa att bolaget har rätt kommersiella villkor. - Analysera köp och konsumentbeteenden i kategorin. - Sortimentsutveckling inom kategorin. - Du förväntas att bevaka trender och hålla dig uppdaterad inom branschen och även granska konkurrenters utbud för att hålla ett aktuellt och uppdaterat sortiment. Vill du vara med och bygga marknadens bästa sortiment och produkterbjudande? Då ska du passa på och söka rollen som kategorichef. Rollen innebär ett brett ansvar för tilldelade produktkategorier, du kommer att ha ett helhetsansvar i allt från produktval och inköp till att skapa kampanjer och säkerställa att dina kategorier når upp till och överträffar de uppsatta målen. - Har minst 2-3 års erfarenhet från liknande roller inom inköp och sortiment. - Har en mycket god förmåga att förstå vad kunderna efterfrågar på marknaden. - Är van att jobba med förhandlingar för att skapa de bästa kommersiella villkoren. - Är analytisk, tar datadrivna beslut och grundar dina strategier baserat på fakta. - Har en fingertoppskänsla för affärer och förhandling, du vet att du kan hitta nya lösningar på samarbeten som skapar förbättrad lönsamhet på sista raden. - Är mycket bra på att kommunicera då ditt arbete innebär ett tätt samarbete med resten av organisationen och daglig kontakt med externa partners. - Vågar testa nya saker, utmana nuläget och alltid vill att saker ska bli bättre. Vi förväntar oss att du är självgående och vågar ta egna beslut baserat vad du ser är bäst för att företaget ska nå till våra uppsatta mål. - Gärna kavlar upp ärmarna och får jobbet gjort. Under perioder klarar du av ett väldigt högt arbetstempo och trivs med många bollar i luften. - Är van att jobba mot uppsatta mål, är tävlingsinriktad och ger dig tusan på att krossa de mål som finns. - Är en person som alltid vill lära sig nya saker, särskilt nya system och applikationer. Goda kunskaper inom exempelvis Office och god generell IT-kunskap ser vi som en självklarhet. Har du en utbildning inom ekonomi, inköp eller liknande ser vi det som positivt. Vi är dock övertygade om att rätt personlighet och driv är viktigare än formell utbildning. Har du visat på goda resultat och prestationer tidigare betyder det mer än en examen. Designonline som grundades 2002 och säljer design och inredning för hemmets alla rum, med särskilt fokus på det dukade bordet. Vårt breda sortiment består av tusentals noga utvalda inredningsartiklar från fler än 200 skandinaviska varumärken som Rörstrand, Broste Copenhagen, Brita Sweden, Iittala, String möbler, Ferm Living, Nordic Nest och Watt & Veke med flera. Totalt är vi ca 60 anställda. Vår försäljning sker via 9 olika e-butiker riktade till mer än 11 olika marknader. Besök gärna designonline.se.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kategorichef / Kategoriansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kategorichef / Kategoriansvarig

International Market Representative- Temporary Position
The goal of the International Market Representative is to drive sales in our international markets, in particular the French, Dutch and Spanish market. Through running the international sites according to a set strategy in regards to marketing and content, the International Market Representative will also explore alternative sales channels. Your areas of responsibility are: - Keeping the above-mentioned pages up to date in accordance with the set market strategy. - Collaboration with in-house and external partners for translations. - Daily monitoring of the site performance. - Keeping the sites up to date with the right assortment and visual material on the page - Marketing through newsletters - Direct follow up of all marketing initiatives - Explore and find new sales channels - Suggest and implement changes in the work and processes in order to make the work more effective and profitable. We are looking for someone who is: -Structured and used to handling and coordinating many tasks at once. - Detail orientated and effective, can determine which tasks are most important at the time and know which ones can be done quickly and which ones need more thought. - You are a good communicator as your job includes collaboration and communication with both the rest of the company and external partners. - You dare to test new things, challenge the current way of working and always strive to improve things. We expect that you are independent and dare to take your own decisions based on what you think is best for the company and the company goals. - You know when to roll up your sleeves, take it up a notch and work hard. During certain periods of the year, you are ready for an extremely fast-faced working environment and can balance many tasks at once. - You are used to working towards set goals and budgets, are competitive and do everything to reach your goals. - As a person you are curious and like to learn new things, especially new systems and applications. It goes without saying that you have no problem working in, for instance, Office and have good general IT-skills. - You are comfortable communicating in English in both written and spoken form as internal communication as well as external communication with our partners oftentimes is in English. - Apart being fluent in English, you need to be a native-speaker in at least one more of the following languages; German, French or Dutch. Preferably, additionally to this, you have basic or more skills in more of the listed languages. - A degree in marketing, communication or sales is meriting. We simply love Scandinavian design, and this is why we want to share it – worldwide! It all started in 2003 in Kalmar, a small coastal city in south-east Sweden, with a passion for Scandi-style and design, and a vision to make it accessible around the world, regardless of location. What started as a web-shop in Swedish and English is now available in nine languages (and counting!).
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 05-17
Sök fler jobb liknande: lediga International Market Representative- Temporary Position jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: International Market Representative- Temporary Position

Lagerarbetare
Arbetet består i huvudsak av paketering och kontroll av produkter som ska skickas iväg till våra kunder. Även andra enklare lageruppgifter kan förekomma. Arbetet sker i team men främst enskilt där vi jobbar för att nå ditt och teamets uppsatta mål. Är ansvarsfull, driven och pålitlig. Har förmågan att arbeta snabbt, noggrant och effektivt i en kombination. Har god fysik och är stresstålig. Är en lagspelare som är hjälpsam och ödmjuk. Gillar att jobba mot uppsatta mål. Har en positiv målmedveten inställning till jobbet och har inga problem att nöta på och ta i. Du är flexibel och kan på kort varsel bli inringd. Krav för tjänsten är goda språkkunskaper i svenska. designonline.se säljer design- och inredningsprodukter till konsumenter och företag till fler än 70 länder. Vi representerar 200 varumärken med 15 000 produkter som tillsammans bildar vårt unika sortiment. Nu söker vi på DesignOnline nya lagermedarbetare till vårt plock- och packlager under hösten.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare jobb, Lagerarbetare Kalmar, Lagerarbetare SCAND. DESIGN ONLINE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare

Kundservicemedarbetare extra/deltid
Nu söker vi dig som vill vara med oss och ta nästa steg i vår spännande resa. Vi ska nu förstärka vårt kundserviceteam med ytterligare personer för arbete extra/deltid under hösten/vintern 2018. Möjlighet till fortsättning finns vid goda prestationer. För att säkra vår målsättning med en exceptionell servicenivå söker vi nu efter dig som behärskar både svenska och engelska flytande i språk & skrift. Fler språkkunskaper är meriterande. Vår kundserviceavdelning är en enormt viktig del av vår verksamhet eftersom kundservice är en väsentlig del av shoppingupplevelsen. En snabb och pålitlig service hjälper till att bygga tillit och eliminerar alla frågor och tvivel en kund kan ha. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara att ge förstklassig service till våra kunder och lösa kundärenden via telefon, e-mejl och chatt. Ytterligare arbetsuppgifter innefattar administrativt arbete i form av returärenden och liknande. Vi söker efter en positiv, serviceminded och driven person som är villig att ta initiativ och är ivrig att lära sig någonting nytt. För att lyckas i den här rollen bör du vara kommunikativ och trivas i en snabbrörlig miljö. Det är också viktigt för oss att du är lösningsfokuserad, ansvarstagande, stresstålig och drivs av att ge exceptionell service. Vi söker efter en positiv, serviceminded och driven person som är villig att ta initiativ och är ivrig att lära sig någonting nytt. För att lyckas i den här rollen bör du vara kommunikativ och trivas i en snabbrörlig miljö. Det är också viktigt för oss att du är lösningsfokuserad, ansvarstagande, stresstålig och drivs av att ge exceptionell service. Designonline som grundades 2002 och säljer design och inredning för hemmets alla rum, med särskilt fokus på det dukade bordet. Vårt breda sortiment består av tusentals noga utvalda inredningsartiklar från fler än 200 skandinaviska varumärken som Rörstrand, Broste Copenhagen, Brita Sweden, Iittala, String möbler, Ferm Living, Nordic Nest och Watt & Veke med flera. Totalt är vi ca 60 anställda. Vår försäljning sker via 9 olika e-butiker riktade till mer än 11 olika marknader. Besök gärna designonline.se.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kundservicemedarbetare extra/deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundservicemedarbetare extra/deltid

Fransktalande kundservicemedarbetare deltid
Nu söker vi dig som vill vara med oss och ta nästa steg i vår spännande resa. Vi ska nu förstärka vårt kundserviceteam med ytterligare personer för arbete deltid under hösten/vintern 2018. Möjlighet till fortsättning finns vid goda prestationer. För att säkra vår målsättning med en exceptionell servicenivå söker vi nu efter dig som behärskar franska flytande i tal & skrift utöver svenska och/eller engelska. Vår kundserviceavdelning är en enormt viktig del av vår verksamhet eftersom kundservice är en väsentlig del av shoppingupplevelsen. En snabb och pålitlig service hjälper till att bygga tillit och eliminerar alla frågor och tvivel en kund kan ha. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara att ge förstklassig service till våra kunder och lösa kundärenden via telefon, e-mejl och chatt. Ytterligare arbetsuppgifter innefattar administrativt arbete i form av returärenden och liknande. Vi söker efter en positiv, serviceminded och driven person som är villig att ta initiativ och är ivrig att lära sig någonting nytt. För att lyckas i den här rollen bör du vara kommunikativ och trivas i en snabbrörlig miljö. Det är också viktigt för oss att du är lösningsfokuserad, ansvarstagande, stresstålig och drivs av att ge exceptionell service. Vi söker efter en positiv, serviceminded och driven person som är villig att ta initiativ och är ivrig att lära sig någonting nytt. För att lyckas i den här rollen bör du vara kommunikativ och trivas i en snabbrörlig miljö. Det är också viktigt för oss att du är lösningsfokuserad, ansvarstagande, stresstålig och drivs av att ge exceptionell service. Designonline som grundades 2002 och säljer design och inredning för hemmets alla rum, med särskilt fokus på det dukade bordet. Vårt breda sortiment består av tusentals noga utvalda inredningsartiklar från fler än 200 skandinaviska varumärken som Rörstrand, Broste Copenhagen, Brita Sweden, Iittala, String möbler, Ferm Living, Nordic Nest och Watt & Veke med flera. Totalt är vi ca 60 anställda. Vår försäljning sker via 9 olika e-butiker riktade till mer än 11 olika marknader. Besök gärna designonline.se.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Fransktalande kundservicemedarbetare deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fransktalande kundservicemedarbetare deltid

Packare julhandel
Arbetet består av paketering och kontroll av produkter som ska skickas iväg till våra kunder. Även andra enklare lageruppgifter kan förekomma. Är ansvarsfull, driven och pålitlig. Har förmågan att arbeta snabbt, noggrant och effektivt i en kombination. Är en lagspelare som är hjälpsam och ödmjuk. Gillar att jobba mot uppsatta mål. Har en positiv målmedveten inställning till jobbet och har inga problem att nöta på och ta i. Du ska vara flexibel och möjlighet att jobba mer om det blir sjukdomar/ökad försäljning. Krav för tjänsten är goda språkkunskaper i svenska. designonline.se säljer design- och inredningsprodukter till konsumenter och företag till fler än 70 länder. Vi representerar 200 varumärken med 15 000 produkter som tillsammans bildar vårt unika sortiment.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Packare julhandel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Packare julhandel

Ekonomiassistent
Huvudsakliga uppgifter - Kund- och leverantörsreskontra - Avstämningar - Betalningsflöden - Stöd vid bokslut - Övriga uppgifter som bedöms lämpliga beroende på den person vi väljer - Kvalifikationer och erfarenhet Ekonomisk utbildning - Erfarenhet från liknande tjänst - Erfarenhet från att hantera bankärenden - Goda kunskaper i Office-paketet - Erfarenhet av NAV är meriterande men inget krav - Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav Vi söker en självgående och initiativrik person som levererar som bäst i högt tempo. Dina blivande kollegor kommer att uppskatta din goda sifferförståelse och din datorvana. Vi tror att du kommer trivas i en miljö som ställer höga krav och där du får en chans att växa som individ och yrkesperson. Personliga egenskaper - Gillar att tänka nytt - Ordningsam - Analytisk Scandinavian Design Online växer så det knakar och rustar ekonomiavdelningen för framtiden. Detta gör att vi behöver stärka upp med en ny ekonomiassistent. Om företaget Scandinavian Design Online grundades 2002 och säljer design och inredning för hemmets alla rum, med särskilt fokus på det dukade bordet och inredning som skapar gemenskap mellan människor. Vårt breda sortiment består av tusentals noga utvalda inredningsartiklar från fler än 200 skandinaviska varumärken som Rörstrand, Broste Copenhagen, Brita Sweden, Iittala, String möbler, Ferm Living, Nordic Nest och Watt & Veke med flera. Totalt är vi ca 70 anställda. Vår försäljning sker via 10 olika sajter till kunder i ca 70 länder runt om i världen. Besök gärna designonline.se.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 10-19
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Kalmar, Ekonomiassistent SCAND. DESIGN ONLINE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

German-speaking Customer Service representative
We are looking for a new German-speaking representative for our customer service team. In order to reach out growth objectives, as well as to meet our customer’s demand on a professional level, we need to hire further personnel. We are looking for a positive, efficient and goal-oriented individual with a passion for customer service. In this role you will need to work quickly and accurately, be structured and enjoy a fast-paced working environment. Your mother tongue should be German, meaning that you should have a strong written and spoken command of the language. In addition to that, you should be able to speak English and/or Swedish fluently. Your main area of responsibility is attending to our customers by Email and phone. Additional administrative work may be involved. You will be working in a team of international customer service representatives. The position is part-time, starting at the soonest possible date. You are welcome to send your application to marie.backwall@designonline.se, latest by the 21st of November. Please mark you application with "Customer Service Representative – German speaker" in the subject line. We are looking for a positive, efficient and goal-oriented individual with a passion for customer service. In this role you will need to work quickly and accurately, be structured and enjoy a fast-paced working environment. We simply love Scandinavian design, and this is why we want to share it – worldwide! It all started in 2002 in Kalmar, a small coastal city in south-east Sweden, with a passion for Scandinavian design and a vision to make it accessible around the world, regardless of location. What started as a web-shop in Swedish and English is now available in nine languages (and counting!). With carefully selected brands, designers and products, we have created an assortment of the big classics, the daring up-and-coming designers, the quirky, the bold and the beautiful. Whether you are looking for the true classics, such as Georg Jensen, Arne Jacobsen and Alvar Aalto, or the fun and bold, such as Marimekko and House Doctor, you have come to the right place.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga German-speaking Customer Service representative jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: German-speaking Customer Service representative

Web Editor Germany
Your tasks will include… - Creating a wide array of copy that includes, but is not limited to: product data and descriptions, newsletter content, banner and on-site content - Quality improvement work - Additional administrative tasks depending on season As part of our growing team, we are now looking for a Web Editor/Copy writer in order to strengthen our international profile and to create a world-class shopping experience on our site. You will be a key player in our International Market Team, helping us reach our German customer base with qualitative and persuasive content. You have… - Natural talent for creating engaging content in German. You write amazing copy and have a hawk-like attention to detail. - A knack for working in Excel and with large quantities of data - A Bachelor’s degree or equivalent A genuine interest in interior design is of course always a plus! You… - Balance efficiency and qualitative output to create copy that is on-brand and on-brief - You thrive in a fast-paced environment - You are a natural problem-solver and have no problem adapting to new systems - You are fluent in German and speak English or Swedish. - You have a passion for sales and know how to speak to customers - You are excited about change and tackling new challenges daily in an expanding company We simply love Scandinavian design, and this is why we want to share it – worldwide! It all started in 2002 in Kalmar, a small coastal city in south-east Sweden, with a passion for Scandinavian design and a vision to make it accessible around the world, regardless of location. What started as a web-shop in Swedish and English is now available in nine languages (and counting!). With carefully selected brands, designers and products, we have created an assortment of the big classics, the daring up-and-coming designers, the quirky, the bold and the beautiful. Whether you are looking for the true classics, such as Georg Jensen, Arne Jacobsen and Alvar Aalto, or the fun and bold, such as Marimekko and House Doctor, you have come to the right place.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 12-28
Sök fler jobb liknande: lediga Web Editor Germany jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Web Editor Germany

Order- och logistikkoordinator
Dina ansvarsområden och uppgifter är bland annat: • Övergripande ansvar för inköps- och inkommande logistikflöde. • Arbeta med att utveckla inköpsprocesser för maximal kundnöjdhet och lönsamhet. • Ansvar för att varuinköp optimeras mot aktuella försäljningsprognoser. • Utveckla processer för det inkommande logistikflödet för att säkerställa kundnöjdhet, kvalité och effektivitet. • I dialog med kategorichefer utveckla de olika leverantörernas leveransprecision och leveranskvalité. • Tillsammans med lager och logistik samt finansavdelningen säkerställa rätt processer och arbetssätt vid hantering av inkommande gods. • Utveckla och optimera supply chain flödet för att öka lönsamheten i bolaget. • Systemägare för order och prognossystem. • Löpande orderläggning och genomgång av orderbekräftelser. • Regelbunden kontakt med leverantörer för att följa upp lagda orders samt leveransprecision. • Löpande anpassa parametrar för att optimera lagernivåer. • Ansvar för importrelaterade frågor, frakt, tull och övriga kontakter med partners och myndigheter. Vill du vara med på vår fortsatta resa mot nya framgångar och succéer? Nu är vi på jakt efter nästa förstärkning till vårt team. Som order- och logistikkoordinator är du spindeln i nätet för vår varuförsörjning. I nära dialog med resten av bolaget ansvarar du för att utveckla kedjan av inkommande produkter, för att maximera kundnöjdheten och lönsamheten i bolaget. För oss är förändring en naturlig del av vår arbetsvardag, därför känner du dig bekväm med att en arbetsdag snabbt kan ändra karaktär och att det med kort varsel kan dyka upp nya arbetsuppgifter. För att du ska lyckas i rollen ser vi att du har följande egenskaper och erfarenheter; • Mycket strukturerad som person. Noggrann med detaljer och gillar ordning och reda. • Mycket god analytisk förmåga, med ett starkt sinne för att göra affärer. • God förståelse för hur lönsamheten i bolaget påverkas av inköp och varuförsörjning. • God förståelse för processer och flöden, och hur dessa kan förbättras löpande. • Mycket god förmåga att arbeta på egen hand. Vara självgående och hela tiden se möjligheter till hur den egna arbetsuppgiften kan förbättras. • Egenskap att arbeta i team för att på bästa sätt använda olika individers förmåga att optimera resultatet, genom en god dialog och god kommunikation. • Erfarenhet från tidigare arbete med inköps – och logistikprocesser är meriterande. • Lätt för att lära sig nya saker, förstå snabba skiftningar i arbetet och därefter agera proaktivt för att ligga i framkant. • Tycker det är roligt med tidvis intensiva perioder och trivs med ett högt tempo. • Erfarenhet från att ha arbetat i Microsoft NAV är meriterande. • Mycket goda kunskaper inom Officepaketet och framförallt Excel är ett krav. • Generellt hög datorvana är krävs. • Flytande svenska och engelska i tal och skrift. Vi erbjuder dig en fantastisk rolig arbetsplats, med ett team av kollegor som engagerat kämpar för att utveckla verksamheten. Du kommer att vara en del i ett bolag där kunden alltid kommer i första hand, allt vi gör ska bidra till att skapa nöjdare kunder. Vi är ett bolag i en stark tillväxtfas där du kommer ha en direkt påverkan på vårt gemensamma resultat. Du kommer få arbeta med kollegor som har ett stark driv och ett resultatfokus, vilket gör att vi i perioder jobbar extra hårt och intensivt för att nå våra mål. Det är viktigt att du trivs i en kultur som präglas av ett högt tempo, där vi firar framgångar och jobbar hårt för att skapa dessa. Du kommer jobba i vårt inköpsteam och rapporterar till Andreas Elmqvist, CPO.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 12-28
Sök fler jobb liknande: lediga Order- och logistikkoordinator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Order- och logistikkoordinator

Ansvarig för Masterdata
Dina ansvarsområden och uppgifter är bland annat; • Övergripande ansvar för produktdata i samtliga system, bland annat ERP, PIM och webbplattform. • Sätta och implementera strategin för hur produktdata ska struktureras för att leverera bästa kundupplevelse och stötta verksamheten. • Ansvar för att utforma och utveckla samtliga processer som rör produktinformation för att optimera och effektivisera arbetet. • Ansvar för produktdatakvalitén håller en hög nivå. • Systemägare för PIM-system. • Lägga upp och underhålla produktinformation i samtliga system. • Leda masterdata teamet på 2-3 medarbetare • Löpande kontakt med externa partners inom masterdata området, ex systemleverantörer och översättningsbyråer. • I nära dialog med övriga organisationen säkerställa att produktdata underlättar de olika avdelningarnas arbetsuppgifter Vill du vara med på vår fortsatta resa mot nya framgångar och succéer? Nu är vi på jakt efter nästa förstärkning till vårt team. Som Ansvarig för Masterdata kommer du ha övergripande ansvar för vår produktdata i samtliga våra system. Du kommer ta fram och implementera vårt framtida arbetssätt med produktmasterdata. Vår produktmasterdata är central i stora delar av det arbetet vi dagligen jobbar med, allt från lager och logistik till den kundupplevelse vi skapar på våra sajter. För oss är förändring en naturlig del av vår verksamhet, därför känner du dig bekväm med att en arbetsdag snabbt kan ändra karaktär och att det med kort varsel kan dyka upp nya arbetsuppgifter. För att du ska lyckas i rollen ser vi att du har följande egenskaper och erfarenheter; • Mycket strukturerad som person. Noggrann med detaljer och gillar ordning och reda. • God förståelse för processer och flöden, och hur dessa kan förbättras löpande. • Mycket god förmåga att arbeta på egen hand. Vara självgående och hela tiden se möjligheter till hur den egna arbetsuppgiften kan förbättras. • Egenskap att arbeta i team för att på bästa sätt använda olika individers förmåga för att optimera resultatet, genom en god dialog och god kommunikation. • Erfarenhet från liknande arbete och arbete med PIM system är meriterande. • Lätt för att lära sig nya saker, förstå snabba skiftningar i arbetsvardagen och därefter agera proaktivt för att ligga i framkant. • Tycker det är roligt med tidvis intensiva perioder och trivs med ett högt tempo. • Erfarenhet från att ha arbetat i Microsoft NAV och EPI server är meriterande. • Mycket goda kunskaper inom Officepaketet och framförallt Excel är ett krav. • Generellt hög datorvana är krävs. • Flytande svenska och engelska i tal och skrift. Vi erbjuder dig en fantastisk rolig arbetsplats, med ett team av kollegor som engagerat kämpar för att utveckla verksamheten. Du kommer att vara en del i ett bolag där kunden alltid kommer i första hand, allt vi gör ska bidra till att skapa nöjdare kunder. Vi är ett bolag i en stark tillväxtfas där du kommer ha en direkt påverkan på vårt gemensamma resultat. Du kommer få arbeta med kollegor som har ett stark driv och ett resultatfokus, vilket gör att vi i perioder jobbar extra hårt och intensivt för att nå våra mål. Det är viktigt att du trivs i en kultur som präglas av ett högt tempo, där vi firar framgångar och jobbar hårt för att skapa dessa. Du kommer jobba i vårt inköpsteam och rapporterar till Andreas Elmqvist, CPO.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 12-28
Sök fler jobb liknande: lediga Ansvarig för Masterdata jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ansvarig för Masterdata

Social Media Manager
Älskar du att arbeta målinriktat med kreativ kommunikation i sociala medier samt har ett stort intresse för inredning och människor? Är du dessutom duktig på att med hjälp av analyser ständigt dra nya lärdomar av arbetet i digitala kanaler? Kanske är du till och med en duktig fotograf eller filmskapare? Då kan denna tjänst som Social Media Manager vara något för dig. Med 9 e-handelsbutiker på 11 marknader världen över vill Designonline hjälpa människor i hela världen att skapa ett tidlöst, välkomnande och socialt hem att dela med nära och kära. Därför älskar vi skandinavisk inredning, särskilt med fokus på matplatsen och det dukade bordet där människor kan dela viktiga stunder av social gemenskap både till vardag som till fest. Vi söker en entusiastisk och briljant Social Media Manager Nu söker vi dig som vill vara med oss för att skapa en kundupplevelse av världsklass. Vi förstärker därför vår kommunikationsavdelning med en engagerad och driven Social Media Manager med erfarenhet av att arbeta både strategiskt och operativt med Content Marketing och Sociala Medier. Din uppgift blir att med hjälp av sociala medier bygga en varaktig relation mellan Designonline och vår publik. Du bidrar till att en ständigt växande skara av följare känner sig engagerade, hjälpta och inspirerade, så till den grad att de väljer att vara våra kunder som ständigt återkommer till oss. Dina ansvarsområden är att: • Utifrån lagd kommunikationsstrategi kommunicera med vår publik i sociala medier på ett sätt som utifrån målgruppens perspektiv är entusiasmerande, hjälpande, relevant och rätt i tiden. • Månadsvis skapa en övergripande plan för sociala medier och veckovis skapa en detaljerad publiceringsplan för alla våra kanaler i sociala medier såsom: Instagram, Facebook och Pinterest. Planerna för sociala medier skapar du alltid utifrån vår redaktionella kvartalsplan för Content Marketing. • Säkerställa att publiceringsplanen för sociala medier även är i synk med annan kommunikation. • Veckovis ta fram och synka copy för innehållet i alla kanaler för sociala medier. • Bevaka och svara på kunders kommentarer som rör innehållet samt aktivt delta i för målgruppen relevanta konversationer – även då med influencers – alltid med syftet att bygga en varaktig och relevant relation med målgruppen. • Att med olika verktyg bevaka och tillvarata UGC för att stärka vår community, vägleda andra kunder i köpprocessen samt lära av och sprida kundernas egna idéer. • Månadsvis och veckovis, utifrån satta mål och KPIs, samla och analysera relevant data från actions genomförda i sociala medier, samt använda lärdomarna för det fortsatta arbetet. Det är också viktigt att du är duktig på att dela med dig av lärdomarna för att utveckla hela teamets möjligheter till ständigt starkare prestationer som kan bidra till att skapa fler och nöjdare kunder. • Delta i teamets arbete med redaktionell planering för Content Marketing med avstamp i Design onlines mission och affärsmål och med målgruppens intressen och preferenser i fokus. • Delta i arbetet med idéskapandet kring hur trender kan appliceras på vårt budskap för att entusiasmera vår publik. • Ansvara för arbetet med influencer marketing. • Ta fram förslag på strategier för engagerande och varumärkesbyggande annonsering i sociala medier. • Ta fram briefer till interna och externa samarbetspartners – som exempelvis stylister, fotografer och influencers - utifrån lagd kommunikationsstrategi och satt bildmanér. • Har du kunskap inom fotografering eller film ser vi gärna att du även använder den här kunskapen för att ta fram bild- eller rörligt material för vår kommunikation. För att lyckas i rollen behöver du: • Genuint intresse för människor, design och inredning. • Relevant utbildning och arbetslivserfarenhet i digital kommunikation, sociala medier, och content marketing. Du är ständigt aktiv i sociala medier och följer viktiga influencers inom området inredning. • Relevant erfarenhet av att arbeta med att skapa nya och återkommande kunder. • Erfarenhet och riktig talang för att skriva bra och engagerande texter både på god svenska och god engelska. • Flerårig erfarenhet av att arbeta med digitala publiceringsverktyg för webb, blogg och sociala medier. • Erfarenhet att arbeta med olika analysverktyg för utvärdering av arbetet i sociala medier och god förmåga att bygga strategier och nya idéer utifrån analyserna. • Grundläggande kunskap kring bildhantering och erfarenhet av att arbeta med bildhanteringsappar och program som Photoshop och InDesign. • Vara en van beställare mot byråer, fotografer och influencers. • Ett stort plus om du är bra på att fotografera eller producera rörligt material speciellt anpassat för sociala medier. • Ett plus om du har kunskap i SEO för redaktionellt innehåll. • Ett plus om du är bra på styling inom området inredning eller dukning eller om du har erfarenhet av arbete med PR. Personliga egenskaper Vi söker dig som är mycket mål- och resultatinriktad och driver saker framåt. Du är också analytisk och förstår vikten av att använda data för att förbättra dina och teamets kunskaper om målgruppens preferenser och triggers. Vidare är du social och mycket handlingskraftig men samtidigt noggrann och duktig på att prioritera. Du är också bra på att utbyta idéer med personer i din omgivning. Det är också viktigt att du är en flexibel person som klarar av att prioritera rätt och agera handlingskraftigt när snabba förändringar sker. Vi är ett bolag som växer snabbt och därför kan det dyka upp oförutsedda uppgifter som behöver lösas. Du behöver också ha en god förmåga att hantera perioder med hög belastning och tycka det är roligt att ha mycket att göra samt vara duktig på att arbeta effektivt med flera olika projekt och uppgifter parallellt. Välkommen till Designonline Som Social Media Manager på Designonline får du vara med och utveckla ett mycket spännande kommunikationsarbete på temat inredning. Du rapporterar direkt till Kristina Niesel, Head of Engagement and Concept på Designonline. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt direkt till kristina.niesel@designonline.se. Sista ansökningsdag är den 25 januari men skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi kommer göra intervjuer löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden har gått ut. Eventuella frågor besvaras av Kristina Niesel, på samma mail som ovan.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 01-04
Sök fler jobb liknande: lediga Social Media Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Social Media Manager

Kategorichef (Mammavikariat)
Ansvarsområden • Säkerställa att bolaget når de uppsatta försäljning och intäktsmålen inom kategorin. • Analysera och ta fram strategier för att utveckla kategorins försäljning och lönsamhet. • Ansvara för kategorins basprissättning, inköpspriser och försäljningspriser. • Planera förslag, utföra och följa upp marknadsaktiviteter. • Ansvara för att korrekt produktfakta läggs upp i systemet samt att proaktivt avveckla produkter. • Ansvara och utföra löpande inköp, för att bolaget ska kunna nå de uppsatta målen gällande leveranssäkerhet till kund. • Säkerställa att lagernivåer och åldersstruktur på lagret ligger inom uppsatta mål. • Ansvara för avtal, förhandlingar och kontakt med respektive tilldelad leverantör för att säkerställa att bolaget har rätt kommersiella villkor. • Analysera köp och konsumentbeteenden i kategorin. • Sortimentsutveckling inom kategorin. • Du förväntas att bevaka trender och hålla dig uppdaterad inom branschen och även granska konkurrenters utbud för att hålla ett aktuellt och uppdaterat sortiment. För att lyckas i rollen tror vi att du; • Har minst 2-3 års erfarenhet från liknande roller inom inköp och sortiment. • Har en mycket god förmåga att förstå vad kunderna efterfrågar på marknaden. • Är van att jobba med förhandlingar för att skapa de bästa kommersiella villkoren. • Är analytisk, tar datadrivna beslut och grundar dina strategier baserat på fakta. • Har en fingertoppskänsla för affärer och förhandling, du vet att du kan hitta nya lösningar på samarbeten som skapar förbättrad lönsamhet på sista raden. • Är mycket bra på att kommunicera då ditt arbete innebär ett tätt samarbete med resten av organisationen och daglig kontakt med externa partners. • Vågar testa nya saker, utmana nuläget och alltid vill att saker ska bli bättre. Vi förväntar oss att du är självgående och vågar ta egna beslut baserat vad du ser är bäst för att företaget ska nå till våra uppsatta mål. • Gärna kavlar upp ärmarna och får jobbet gjort. Under perioder klarar du av ett väldigt högt arbetstempo och trivs med många bollar i luften. • Är van att jobba mot uppsatta mål, är tävlingsinriktad och ger dig tusan på att krossa de mål som finns. • Är en person som alltid vill lära sig nya saker, särskilt nya system och applikationer. Goda kunskaper inom exempelvis Office och god generell IT-kunskap ser vi som en självklarhet. • Behärskar engelska i tal och skrift då kommunikation både internt och externt många gånger sker på engelska. Har du en utbildning inom ekonomi, inköp eller liknande ser vi det som positivt. Vi är dock övertygade om att rätt personlighet och driv är viktigare än formell utbildning. Har du visat på goda resultat och prestationer tidigare betyder det mer än en examen. Vi erbjuder dig en fantastisk rolig arbetsplats, med ett team av kollegor som engagerat kämpar för att utveckla verksamheten. Du kommer att vara en del i ett bolag där kunden alltid kommer i första hand, allt vi gör ska bidra till att skapa nöjdare kunder. Vi är ett bolag i en stark tillväxtfas där du kommer ha en direkt påverkan på vårt gemensamma resultat. Du kommer få arbeta med kollegor som har ett stark driv och ett resultatfokus, vilket gör att vi i perioder jobbar extra hårt och intensivt för att nå våra mål. Det är viktigt att du trivs i en kultur som präglas av ett högt tempo, där vi firar framgångar och jobbar hårt för att skapa dessa. Du kommer jobba i vårt inköpsteam och rapporterar till Andreas Elmqvist, CPO.
Företag: SCAND. DESIGN ONLINE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 01-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kategorichef (Mammavikariat) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kategorichef (Mammavikariat)


Sök lediga jobb SCAND. DESIGN ONLINE AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se