SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB jobb - lediga jobb

SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB jobb SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Farmacevt med djurintresse!- Karlstad

 2. Säljare/Affärsutvecklare - Miljötekniskt företag- Norrköping

 3. Säljare med erfarenhet inom vård och omsorg- Stockholm

 4. Allmän assistent till växande miljöteknikföretag- Stockholm

 5. Senior Biostatistiker - internationellt företag- Lund

 6. Administratör till miljöteknikföretag- Stockholm

 7. Vikarie i Ma/Fy- Timrå

 8. Grovarbetare till entreprenad- Värmdö

 9. Säljare med arbetsterapeutisk bakgrund- Stockholm

 10. Vikariat (1 år) - Farmacevt till djurapotek!- Göteborg

 11. Farmacevt med djurintresse!- Karlstad

 12. Djurintresserad farmacevt!- Göteborg

 13. Djurintresserad farmacevt! - Vikariat 1 år- Göteborg

 14. Farmacevt till djurapotek- Göteborg

 15. Vill du driva ditt eget apotek?- Karlstad

 16. Extrajobb - läxhjälp i NA-ämnen- Stockholm

 17. Säljare - Rekryering och bemanning- Nacka

 18. Djurintresserad säljare!- Ospecificerad arbetsort

 19. Säljare med brinnande djurintresse- Ospecificerad arbetsort

 20. Director - Outcomes Research- Stockholm

 21. Junior rekryteringskonsult med säljfokus!- Stockholm

 22. Student och vill bli verksamhetsansvarig?- Nacka

 23. Projektassistent/administratör - växande företag- Stockholm

 24. Vikariat: Gymnasielärare Fy 1&2 (3 mån)- Ljungby

 25. Vikariat: Gymnasielärare Fy 1&2 (VT14)- Västerås

 26. Motocross-intresserad säljare!- Stockholm

 27. Extrajobb bokföring (1 tillf./månad)- Stockholm

 28. Vikariat: Gymnasielärare Fy 1&2- Ljungby

 29. Receptarie till djurapotek- Uppsala

 30. Sälj- och djurintresserad receptarie!- Uppsala

 31. Vill du driva ett rekryteringsföretag?- Stockholm

 32. Säljteamet hos Swevet söker kollega!- Ospecificerad arbetsort

 33. Djurintresserad säljare!- Upplands Väsby

 34. Säljteamet hos Swevet söker kollega!- Falun

 35. Säljteamet hos Swevet söker kollega!- Östersund

 36. Säljteamet hos Swevet söker kollega!- Sundsvall

 37. CM Developer- Stockholm

 38. Technical Lead Developer- Stockholm

 39. Vill du driva ett rekryteringsföretag?- Stockholm

 40. Swevet söker medicintekniker!- Stockholm


Mer beskrivning

Farmacevt med djurintresse!
Veterinärens Apotek (VetAp) och VetGross Sverige AB (VetGross) söker dig som vill ta ansvar för vårt apotek på Djursjukhuset i Karlstad. Detta är ett av Sveriges största och bäst utrustade djursjukhus som hanterar en stor bredd av olika djurslag och åkommor. Apoteket är ett öppenvårdsapotek specialiserat på djur och djurläkemedel och ansvarar även för beställning och leverans av Djursjukhusets läkemedelsrekvisitioner. Vi söker dig som är leg. apotekare eller leg. receptarie och har ett starkt intresse av att driva affären framåt. Du ska ha ett djurintresse och får gärna ha kompetens inom området. Givetvis är du bekväm i kundmötet och kan genomföra projekt på egen hand då tjänsten bland annat innebär ansvar för driften och utvecklingen av apoteket. I arbetsuppgifterna ingår även nykundsbearbetning/försäljning av läkemedel och förbrukningsmaterial till andra djursjukhus, kliniker och lantbrukare i närområdet. Apotekets öppettider är vardagar 10:00-18:00. Tjänsten är tänkt att vara på heltid, men deltid från 75% och uppåt kan också diskuteras. Tjänsten övergår i en tillsvidaretjänst efter provanställning. Tillträde sker snarast efter överenskommelse. Körkort och egen bil är en fördel. Ansökan VetAp samarbetar med rekryteringsföretaget Scientific Work i denna process. Välkommen med din ansökan snarast till ansokan@scientificwork.se. För frågor om tjänsten, kontakta Maria Anderberg på 0701-42 94 22 eller maria.anderberg@scientificwork.se. _________________ VetAp driver traditionella öppenvårdsapotek med fokus på djur och djurläkemedel och är del av VetGross som tillhandahåller läkemedel, förbrukningsmaterial samt utrustning till veterinärverksamhet. VetAp finns idag i Kalmar, Karlstad, Göteborg och Uppsala SLU. VetGross är Sveriges enda helhetsleverantör till veterinärverksamhet. Huvudägare är Lantmännen.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Farmacevt med djurintresse! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmacevt med djurintresse!

Säljare/Affärsutvecklare - Miljötekniskt företag
Scientific Work är ett konsult- och rekryteringsföretag som förser företag, myndigheter och forskargrupper med kvalificerad personal inom naturvetenskapliga discipliner, men även civilingenjörer. Vi är verksamma över hela landet med bas i Stockholm. Scientific Work AB rekryterar nu en säljare/affärsutvecklare till Enbio AB. Om företaget Enbio AB är ett innovativt miljöteknikföretag som startade 2009 i Norrköping. Enbios kärnverksamhet består av konsulttjänster inom miljöområdet samt förmedling av fasta biobränslen mellan köpare och säljare av skogsråvara. Bolaget är nu inne i en mycket spännande tillväxtfas och tar nu nästa steg att vidareutveckla det framgångsrika konceptet för konsulttjänster inom området miljötillstånd. Enbio AB arbetar enligt värdegrunden kunskap, öppenhet, kommunikation och jordnära bemötande. Enbio AB arbetar idag med en unik process som innefattar hela kedjan från prospektering till återställning av energi- och växttorvtäkter. För att utveckla konsultverksamheten, vill vi nu bredda vårt utbud till fler miljötillståndsansökningar inom tillståndsnivåerna A eller B. Därför söker vi nu en konsultchef som kan fortsätta att stärka och bredda bolagets affär. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta i nära samarbete med VD:n och ansvarar för att vidareutveckla och skapa nya affärer. Inledningsvis kommer du främst att arbeta med att bearbeta potentiella kunder, men har stora möjligheter att få ett ökat ansvar i en mer ledande roll med strategisk höjd efterhand som företaget växer. Vem är du? Vi söker dig som har en akademisk bakgrund med några års erfarenhet inom försäljning/affärsutveckling. Som person är du självgående, affärsinriktad och prestigelös och som genom ditt driv och personliga engagemang kan skapa och driva igenom affärer och uppnå goda resultat. Vi ser gärna att du har dokumenterat resultat från tidigare resultatinriktat arbete. Vidare har du lätt för att samarbeta med din omgivning - såväl internt som externt - och tycker om att bidra med din kunskap och ditt kunnande. Arbetslivserfarenhet inom konsult- och/eller miljöbranschen är meriterande. Vad kan vi erbjuda? Enbio AB erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att ta ett helhetsansvar, kunna påverka och aktivt delta i företagets utveckling. Ansökan Välkommen med din ansökan till ansokan@scientificwork.se. Skriv "Säljare/Affärsutvecklare" i ämnesfältet. För frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Maria Anderberg på 0701-42 94 22 eller maria.anderberg@scientificwork.se.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Affärsutvecklare - Miljötekniskt företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Affärsutvecklare - Miljötekniskt företag

Säljare med erfarenhet inom vård och omsorg
Om företaget Bestic AB är det lyhörda och personliga företaget där kvalitet, god affärsetik och förtroende genomsyrar företagsandan. Bestic AB värdesätter ärliga och förtroendeingivande relationer och arbetar efter att skapa och bibehålla långsiktiga samarbeten. Företaget grundades 2004 och har sitt huvudkontor i Stockholm och produktion i Eskilstuna. Bestic är ett CE-märkt medicintekniskt äthjälpmedel som hjälper individer med rörelseförhinder att kunna äta själv och har i dagsläget distributörer i Danmark, Finland, Norge, Holland, England och Frankrike. Bestic AB:s vision är att alla som vill äta själva skall kunna göra det och strävar efter allas rätt till självständighet, värdighet och en positiv matupplevelse. Arbetsbeskrivning: Till Bestic AB söker nu ReCrewT en ny säljare som har tidigare erfarenhet inom vård/omsorg eller som helst är utbildad arbetsterapeut. Tjänsten är förlagd på Bestics huvudkontor i Liljeholmen med ett mycket attraktivt läge och lokaler. Som säljare för Bestic AB kommer du huvudsakligen att ha Mälardalen som arbetsområde med utgångspunkt från Bestic AB:s huvudkontor. Det är därför av stor vikt att du bor i Mälardalen. I denna tjänst får du frihet att både planera och ansvara för din tid och därför förutsätts det att du är både självgående, driven och kan strukturera upp dina arbetsuppgifter. Du kommer att rapportera direkt till Bestic AB:s försäljningschef. Du kommer att: - Identifiera, följa upp, skapa och upprätthålla nya kontakter - Delta i olika utställningar och mässor - Hålla i presentationer - Demonstrera produkterna för kunder - Ha kontakt med både användare, arbetsterapeuter, hjälpmedelscentraler och kommuner/landsting. Vem är du? Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens som har erfarenhet inom vård eller omsorg, gärna med individer som har funktionshinder. Är du utbildad arbetsterapeut är detta starkt meriterande. Det viktiga är att du har en mycket god kännedom och inblick i funktionsförhindrades vardag. Vi ser även att du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Du är en empatisk och förtroendeingivande person som har lätt för att skapa nya kontakter och som genom personligt engagemang och driv kan uppnå uppsatta budgetmål. Du uppskattar både personliga möten såsom större sociala sammanhang och har därför inga problem att hålla i presentationer och demonstrationer. Det förutsätts att du är flytande i svenska i tal och skrift, har B-körkort och tillgång till egen bil. Ansökan Välkommen med din ansökan och CV till ansokan@recrewt.se. Skriv "Säljare" i ämnesfältet. Tjänsten är omgående och därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag. För eventuella frågor om tjänsten, kontakta Maria Anderberg på maria.anderberg@recrewt.se eller 0701- 42 94 22. Välkommen med din ansökan!
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med erfarenhet inom vård och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med erfarenhet inom vård och omsorg

Allmän assistent till växande miljöteknikföretag
Om företaget: ReCrewt söker nu en allmän assistent till Mantex. Mantex är ett ungt växande internationellt miljöteknikföretag. Bolaget utvecklar röntgenmätteknologi och tillhandahåller industrianpassade mätinstrument som möjliggör ett bättre utnyttjande av råvaror. Bolaget har fått flera utmärkelser, bl.a har tidningarna Ny Teknik och Affärsvärlden två år i rad utnämnt Mantex till ett av Sveriges 33 mest lovande unga teknikföretag. Arbetsbeskrivning: Som allmän assistent för Mantex kommer du att vara administrativt ansvarig. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter där du får möjlighet att arbeta brett inom olika områden. Det är av stor vikt att du tidigare har arbetat med ekonomirelaterade uppgifter, då du bland annat kommer att sköta den dagliga löpande bokföringen. Exempel på andra arbetsuppgifter är: Ekonomi: - Grundbokföring - Betalningar - Deklaration av moms - Delaktighet vid månadsbokslut och årsbokslut. Inköp: - Beställningar - Administrera följesedlar - Kontrollera ordererkännanden och att leveranser sker i tid - Boka materialfakturor Personaladministration - Tidsrapportering - Reseräkningar - Sammanställa avvikelser Marknad - Utskick - Uppdatering av hemsida - Projektleda mindre event Övrig administration - Bokning av resor, - Ansvara för kontorsmaterial - Inköp av kaffe, frukt etc. Vem är du? Vi söker dig som trivs i en administrativ roll och som uppskattar att arbeta både varierande och brett. Vidare är du en social, prestigelös och ansvarstagande person som känner sig trygg i sin arbetsroll. Ett krav är att du tidigare har arbetat med ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Har du även arbetat inom marknad, är detta meriterande. Du är flytande i svenska och engelska då båda språken används dagligen på företaget. Ansökan Välkommen med din ansökan och CV till ansokan@recrewt.se. Skriv "Assistent" i ämnesfältet. Tjänsten är omgående och därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag. För eventuella frågor om tjänsten, kontakta Maria Anderberg på maria.anderberg@recrewt.se eller 0701- 42 94 22. Välkommen med din ansökan!
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Allmän assistent till växande miljöteknikföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmän assistent till växande miljöteknikföretag

Senior Biostatistiker - internationellt företag
Är du en erfaren och skarp biostatistiker som vill arbeta i en dynamisk, växande och global organisation? Föredrar du ett varierande arbete där du får möjlighet att arbeta med olika intressanta studier inom olika områden och som ser ansvarstagande, professionalitet och integritet som en självklarhet? Då kan du vara den vi söker! Arbetsbeskrivning: För kunds räkning rekryterar Scientific Work en senior biostatistiker alternativt statistiker med erfarenhet inom kliniska studier. Tjänsten är förlagd hos vår kunds huvudkontor i Lund, där du kommer att bli ett tillskott på en avdelning bestående av 11 kollegor. Det förutsätts att du kan arbeta självständigt, men också tillsammans med dina kollegor, kunder och övriga aktörer. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och arbeta med olika studier parallellt med varandra. Tjänsten innebär att: - Planera, genomföra, rapportera och dokumentera olika statistiska arbetsuppgifter i enlighet med SOP:s, myndighetskrav och företagets policys - Tillhandahålla underlag för samtliga delar i studie protokoll (studiedesign, stickprovsberäkningar, kalkyleringar etc.) - Skriva statistiska analysplaner - Kunna definiera lämpliga metoder för olika analyser - Skriva statistiska rapporter och medverka i att skriva kliniska och integrerade rapporter - Ha kundkontakt och kunna svara på frågor och funderingar kring olika projekt - Utvärdera och även utveckla SOP:s - Arbeta i SAS för kliniska statistiska studier inkluderat sammanfattningar och statistiska testningar Vem är du? Vi söker dig som har en högskoleutbildning i biostatistik alternativt statistik. Du har minst 5-7 års relevant arbetslivserfarenhet och har arbetat inom kliniska studier. Du är trygg i din roll som biostatistiker och kan därför arbeta självständigt och leverera. Eftersom du kommer att arbeta med olika studier parallellt med varandra och ha mycket kundkontakt, förutsätts det att du är en flexibel, prestigelös och kommunikativ person. Du är flytande i engelska, både i tal och skrift. Som senior biostatistiker förutsätts det även att du har mycket goda kunskaper i SAS och CDISC. Ansökan Välkommen med din ansökan och CV till ansokan@scientificwork.se. Skriv "Biostatistiker" i ämnesfältet. Tjänsten är omgående och därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag. För eventuella frågor om tjänsten, kontakta Maria Anderberg på maria.anderberg@scientificwork.se eller 0701- 42 94 22. Välkommen med din ansökan!
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Lund
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Biostatistiker - internationellt företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Biostatistiker - internationellt företag

Administratör till miljöteknikföretag
Om företaget: ReCrewt söker nu en administratör till Mantex. Mantex är ett ungt växande internationellt miljöteknikföretag. Bolaget utvecklar röntgenmätteknologi och tillhandahåller industrianpassade mätinstrument som möjliggör ett bättre utnyttjande av råvaror. Bolaget har fått flera utmärkelser, bl.a har tidningarna Ny Teknik och Affärsvärlden två år i rad utnämnt Mantex till ett av Sveriges 33 mest lovande unga teknikföretag. Arbetsbeskrivning: Som administratör för Mantex kommer du att vara administrativt ansvarig. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter där du får möjlighet att arbeta brett inom olika områden. Det är av stor vikt att du tidigare har arbetat med ekonomirelaterade uppgifter, då du bland annat kommer att sköta den dagliga löpande bokföringen. Du kommer att få arbeta med bland annat: Ekonomi: - Grundbokföring - Betalningar - Deklaration av moms - Delaktighet vid månadsbokslut och årsbokslut. Inköp: - Beställningar - Administrera följesedlar - Kontrollera ordererkännanden och att leveranser sker i tid - Boka materialfakturor Personaladministration - Tidsrapportering - Reseräkningar - Sammanställa avvikelser Marknad - Utskick - Uppdatering av hemsida - Projektleda mindre event Övrig administration - Bokning av resor, - Ansvara för kontorsmaterial - Inköp av kaffe, frukt etc. Vem är du? Vi söker dig som trivs i en administrativ roll och som uppskattar att arbeta både varierande och brett. Vidare är du en social, prestigelös och alert person som känner sig trygg i sin arbetsroll. Ett krav är att du tidigare har arbetat med ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Har du även arbetat inom marknad, är detta meriterande. Du är flytande i svenska och engelska då båda språken används dagligen på företaget. Ansökan Välkommen med din ansökan och CV till ansokan@recrewt.se. Skriv "Administratör" i ämnesfältet. Tjänsten är omgående och därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag. För eventuella frågor om tjänsten, kontakta Maria Anderberg på maria.anderberg@recrewt.se eller 0701- 42 94 22. Välkommen med din ansökan!
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör till miljöteknikföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör till miljöteknikföretag

Vikarie i Ma/Fy
Scientific Work är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat på naturvetenskaplig kompetens. För kunds räkning söker vi nu en matematik-/fysiklärare till gymnasiet. ____________________________ OM ARBETSPLATSEN På Timrå Gymnasium går 550 elever och skolan lägger stor vikt på närheten mellan lärare och elever. För varje program finns ett programråd bestående av lärare och elever, där eleverna ges möjlighet att diskutera innehållet i utbildningen samt bidra med nytänkande och förbättringar. Skolans profilområden är: Näringslivskontakter, Internationalisering och Idrott och Hälsa. ARBETSBESKRIVNING Mellan 16/9 - 21/12 (HT-13) söker Timrå Gymnasium en vikarie i Matematik och Fysik. Undervisningen omfattar kurserna Matematik 1a, 1b, 2b och 4 samt Fysik 1 och 2. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av att undervisa och entusiasmera andra. Behörighet är en merit men inget absolut krav. Huvudsaken är att du har goda kunskaper i vad du ska lära ut och att du gör det med stort engagemang och intresse för elevernas framsteg. Tjänsten är på heltid. ANSÖKAN Välkommen med din ansökan och CV till ansokan@scientificwork.se. Skriv "Lärare Timrå" i ämnesfältet. För eventuella frågor om tjänsten, kontakta Per Friberg på per@scientificwork.se eller 0739-29 30 97.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Timrå
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarie i Ma/Fy jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarie i Ma/Fy

Grovarbetare till entreprenad
ReCrewt (dotterföretag till Scientific Work) är ett bemanningsföretag. Till en kund på Värmdö söker vi nu en grovarbetare. OM FÖRETAGET Kunden är en liten entreprenad som främst arbetar med rörläggning och markanläggning. Arbeten utförs främst åt privatpersoner i områdena Värmdö/Nacka. ARBETSBESKRIVNING Som "grovis" är du ett par starka extra händer på företaget. Du kommer att arbeta med allt möjligt inom markanläggning, såsom att gräva ner rör, kratta ut grus och jord etc. KVALIFIKATIONER Framför allt är du en arbetsglad och flitig person. Ett krav är GOD FYSIK då arbetet ibland kan vara fysiskt krävande. Du gillar att arbeta med kroppen. Körkort är ett krav, dock ej egen bil. ÖVRIGT Arbetsvolymen är varierande mellan undefär 75-100%. Tillträde snarast efter överenskommelse. ANSÖKAN Skicka din ansökan SNARAST till ansokan@recrewt.se. Skriv "Grovis" i ämnesfältet. För frågor om tjänsten, kontakta Per Friberg på 0739-29 30 97. www.recrewt.se
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Grovarbetare till entreprenad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grovarbetare till entreprenad

Säljare med arbetsterapeutisk bakgrund
Om företaget Vill du arbeta på det lyhörda och personliga företaget där kvalitet, god affärsetik och förtroende genomsyrar företagsandan? Bestic AB värdesätter ärliga och förtroendeingivande relationer och arbetar efter att skapa och bibehålla långsiktiga samarbeten. Företaget grundades 2004 och har sitt huvudkontor i Stockholm och produktion i Eskilstuna. Bestic AB:s vision är att alla som vill äta själva skall kunna göra det och strävar efter allas rätt till självständighet, värdighet och en positiv matupplevelse. Arbetsbeskrivning: Till Bestic AB söker nu ReCrewT en ny säljare som har en arbetsterapeutisk tidigare bakgrund. Tjänsten är förlagd på Bestics huvudkontor i Liljeholmen med ett mycket attraktivt läge och lokaler. Som säljare kommer du huvudsakligen att ha Mälardalen som arbetsområde med utgångspunkt från Bestic AB:s huvudkontor. Det är därför av stor vikt att du bor i Mälardalen. I denna tjänst får du frihet att både planera och ansvara för din tid och därför förutsätts det att du är både självgående, driven och kan strukturera upp dina arbetsuppgifter. Du kommer att rapportera direkt till Bestic AB:s försäljningschef. Du kommer att: - Identifiera, följa upp, skapa och upprätthålla nya kontakter - Delta i olika utställningar och mässor - Hålla i presentationer - Demonstrera produkterna för kunder - Ha kontakt med både användare, arbetsterapeuter, hjälpmedelscentraler och kommuner/landsting. Vem är du? Vi söker dig som är utbildad arbetsterapeut och som också har arbetat som detta i några år. Vi ser även att du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Du är en empatisk och förtroendeingivande person som har lätt för att skapa nya kontakter och som genom personligt engagemang och driv kan uppnå uppsatta budgetmål. Du uppskattar både personliga möten såsom större sociala sammanhang och har därför inga problem att hålla i presentationer och demonstrationer. Det förutsätts att du är flytande i svenska i tal och skrift, har B-körkort och tillgång till egen bil. Ansökan Välkommen med din ansökan och CV till ansokan@recrewt.se. Skriv "Säljare" i ämnesfältet. Tjänsten är omgående och därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag. För eventuella frågor om tjänsten, kontakta Maria Anderberg på maria.anderberg@recrewt.se eller 0701- 42 94 22. Välkommen med din ansökan!
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med arbetsterapeutisk bakgrund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med arbetsterapeutisk bakgrund

Vikariat (1 år) - Farmacevt till djurapotek!
OM ARBETSGIVAREN Veterinärens Apotek ("VetAp") söker en djurintresserad farmacevt till vårt apotek på Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg. Blå Stjärnan är ett av Sveriges största och bäst utrustade djursjukhus som hanterar en stor bredd av olika djurslag och åkommor. Apoteket är ett öppenvårdsapotek specialiserat på djur och djurläkemedel och ansvarar även för beställning och leverans av Blå Stjärnans läkemedelsrekvisitioner. ARBETSBESKRIVNING OCH KVALIFIKATIONER Du är leg. apotekare eller leg. receptarie och har ett starkt intresse av att driva affären framåt. Du har ett djurintresse och får gärna ha kompetens inom området. Givetvis är du bekväm i kundmötet och kan genomföra projekt på egen hand då tjänsten bland annat innebär ansvar för driften och utvecklingen av apoteket. I arbetsuppgifterna ingår även nykundsbearbetning/försäljning av läkemedel och förbrukningsmaterial till andra djursjukhus, kliniker och lantbrukare i Göteborgsområdet. Tjänsten är ett vikariat på 50-100% efter överenskommelse och pågår i 1 år. Tillträde senast 1 december. Körkort och egen bil är en fördel. ANSÖKAN VetAp samarbetar med rekryteringsföretaget Scientific Work i denna process. Välkommen snarast med din ansökan till ansokan@scientificwork.se. Skriv "VetAp Vikariat" i ämnesfältet. För mer information om tjänsten, kontakta Per Friberg på per@scientificwork.se eller 0739-29 30 97 ___________________________________________________ VetAp driver traditionella öppenvårdsapotek med fokus på djur och djurläkemedel och är del av VetGross som tillhandahåller läkemedel, förbrukningsmaterial samt utrustning till veterinärverksamhet. VetAp finns idag i Kalmar, Karlstad, Göteborg och Uppsala SLU. VetGross är Sveriges enda helhetsleverantör till veterinärverksamhet. Huvudägare är Lantmännen.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat (1 år) - Farmacevt till djurapotek! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat (1 år) - Farmacevt till djurapotek!

Farmacevt med djurintresse!
Veterinärens Apotek (VetAp) och VetGross Sverige AB (VetGross) söker dig som vill ta ansvar för vårt apotek på Djursjukhuset i Karlstad. Detta är ett av Sveriges största och bäst utrustade djursjukhus som hanterar en stor bredd av olika djurslag och åkommor. Apoteket är ett öppenvårdsapotek specialiserat på djur och djurläkemedel och ansvarar även för beställning och leverans av Djursjukhusets läkemedelsrekvisitioner. Vi söker dig som är leg. apotekare eller leg. receptarie och har ett starkt intresse av att driva affären framåt. Du ska ha ett djurintresse och får gärna ha kompetens inom området. Givetvis är du bekväm i kundmötet och kan genomföra projekt på egen hand då tjänsten bland annat innebär ansvar för driften och utvecklingen av apoteket. I arbetsuppgifterna ingår även nykundsbearbetning/försäljning av läkemedel och förbrukningsmaterial till andra djursjukhus, kliniker och lantbrukare i närområdet. Apotekets öppettider är vardagar 10:00-18:00. Tjänsten är tänkt att vara på heltid, men deltid från 75% och uppåt kan också diskuteras. Tjänsten övergår i en tillsvidaretjänst efter provanställning. Tillträde sker snarast efter överenskommelse. Körkort och egen bil är en fördel. ANSÖKAN VetAp samarbetar med rekryteringsföretaget Scientific Work i denna process. Välkommen med din ansökan snarast till ansokan@scientificwork.se. Skriv "VetAp Karlstad" i ämnesfältet. För frågor om tjänsten, kontakta Per Friberg på 0739-29 30 97 eller per@scientificwork.se. _________________ VetAp driver traditionella öppenvårdsapotek med fokus på djur och djurläkemedel och är del av VetGross som tillhandahåller läkemedel, förbrukningsmaterial samt utrustning till veterinärverksamhet. VetAp finns idag i Kalmar, Karlstad, Göteborg och Uppsala SLU. VetGross är Sveriges enda helhetsleverantör till veterinärverksamhet. Huvudägare är Lantmännen.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Farmacevt med djurintresse! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmacevt med djurintresse!

Djurintresserad farmacevt!
OM ARBETSGIVAREN Veterinärens Apotek ("VetAp") söker dig som vill ta ansvar för vårt apotek på Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg. Blå Stjärnan är ett av Sveriges största och bäst utrustade djursjukhus som hanterar en stor bredd av olika djurslag och åkommor. Apoteket är ett öppenvårdsapotek specialiserat på djur och djurläkemedel och ansvarar även för beställning och leverans av Blå Stjärnans läkemedelsrekvisitioner. ARBETSBESKRIVNING OCH KVALIFIKATIONER Du är leg. apotekare eller leg. receptarie och har ett starkt intresse av att driva affären framåt. Du ska ha ett djurintresse och gärna kompetens inom området. Givetvis är du bekväm i kundmötet och kan genomföra projekt på egen hand då tjänsten bland annat innebär ansvar för driften och utvecklingen av apoteket. I arbetsuppgifterna ingår även nykundsbearbetning/försäljning av läkemedel och förbrukningsmaterial till andra djursjukhus, kliniker och lantbrukare i Göteborgsområdet. Tjänsten kan vara på 50-100% efter överenskommelse och övergår i en tillsvidaretjänst efter provanställning. Tillträde sker snarast efter överenskommelse. Körkort och egen bil är en fördel. ANSÖKAN VetAp samarbetar med rekryteringsföretaget Scientific Work i denna process. Välkommen snarast med din ansökan till ansokan@scientificwork.se. Skriv "VetAp Göteborg" i ämnesfältet. För mer information om tjänsten, kontakta Per Friberg på per@scientificwork.se eller 0739-29 30 97 ___________________________________________________ VetAp driver traditionella öppenvårdsapotek med fokus på djur och djurläkemedel och är del av VetGross som tillhandahåller läkemedel, förbrukningsmaterial samt utrustning till veterinärverksamhet. VetAp finns idag i Kalmar, Karlstad, Göteborg och Uppsala SLU. VetGross är Sveriges enda helhetsleverantör till veterinärverksamhet. Huvudägare är Lantmännen.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Djurintresserad farmacevt! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurintresserad farmacevt!

Djurintresserad farmacevt! - Vikariat 1 år
OM ARBETSGIVAREN Veterinärens Apotek ("VetAp") söker en djurintresserad farmacevt till vårt apotek på Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg. Blå Stjärnan är ett av Sveriges största och bäst utrustade djursjukhus som hanterar en stor bredd av olika djurslag och åkommor. Apoteket är ett öppenvårdsapotek specialiserat på djur och djurläkemedel och ansvarar även för beställning och leverans av Blå Stjärnans läkemedelsrekvisitioner. ARBETSBESKRIVNING OCH KVALIFIKATIONER Du är leg. apotekare eller leg. receptarie och har ett starkt intresse av att driva affären framåt. Du har ett djurintresse och får gärna ha kompetens inom området. Givetvis är du bekväm i kundmötet och kan genomföra projekt på egen hand då tjänsten bland annat innebär ansvar för driften och utvecklingen av apoteket. I arbetsuppgifterna ingår även nykundsbearbetning/försäljning av läkemedel och förbrukningsmaterial till andra djursjukhus, kliniker och lantbrukare i Göteborgsområdet. Tjänsten är ett vikariat på 50-100% efter överenskommelse och pågår i 1 år. Tillträde sker senast 1 december. Körkort och egen bil är en fördel. ANSÖKAN VetAp samarbetar med rekryteringsföretaget Scientific Work i denna process. Välkommen snarast med din ansökan till ansokan@scientificwork.se. Skriv "VetAp Vikariat" i ämnesfältet. För mer information om tjänsten, kontakta Per Friberg på per@scientificwork.se eller 0739-29 30 97 ___________________________________________________ VetAp driver traditionella öppenvårdsapotek med fokus på djur och djurläkemedel och är del av VetGross som tillhandahåller läkemedel, förbrukningsmaterial samt utrustning till veterinärverksamhet. VetAp finns idag i Kalmar, Karlstad, Göteborg och Uppsala SLU. VetGross är Sveriges enda helhetsleverantör till veterinärverksamhet. Huvudägare är Lantmännen.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Djurintresserad farmacevt! - Vikariat 1 år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurintresserad farmacevt! - Vikariat 1 år

Farmacevt till djurapotek
OM ARBETSGIVAREN Veterinärens Apotek ("VetAp") söker dig som vill ta ansvar för vårt apotek på Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg. Blå Stjärnan är ett av Sveriges största och bäst utrustade djursjukhus som hanterar en stor bredd av olika djurslag och åkommor. Apoteket är ett öppenvårdsapotek specialiserat på djur och djurläkemedel och ansvarar även för beställning och leverans av Blå Stjärnans läkemedelsrekvisitioner. ARBETSBESKRIVNING OCH KVALIFIKATIONER Du är leg. apotekare eller leg. receptarie och har ett starkt intresse av att driva affären framåt. Du ska ha ett djurintresse och gärna kompetens inom området. Givetvis är du bekväm i kundmötet och kan genomföra projekt på egen hand då tjänsten bland annat innebär ansvar för driften och utvecklingen av apoteket. I arbetsuppgifterna ingår även nykundsbearbetning/försäljning av läkemedel och förbrukningsmaterial till andra djursjukhus, kliniker och lantbrukare i Göteborgsområdet. Tjänsten kan vara på 50-100% efter överenskommelse och övergår i en tillsvidaretjänst efter provanställning. Tillträde sker snarast efter överenskommelse. Körkort och egen bil är en fördel. ANSÖKAN VetAp samarbetar med rekryteringsföretaget Scientific Work i denna process. Välkommen snarast med din ansökan till ansokan@scientificwork.se. Skriv "VetAp Göteborg" i ämnesfältet. För mer information om tjänsten, kontakta Per Friberg på per@scientificwork.se eller 0739-29 30 97 ___________________________________________________ VetAp driver traditionella öppenvårdsapotek med fokus på djur och djurläkemedel och är del av VetGross som tillhandahåller läkemedel, förbrukningsmaterial samt utrustning till veterinärverksamhet. VetAp finns idag i Kalmar, Karlstad, Göteborg och Uppsala SLU. VetGross är Sveriges enda helhetsleverantör till veterinärverksamhet. Huvudägare är Lantmännen.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Farmacevt till djurapotek jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmacevt till djurapotek

Vill du driva ditt eget apotek?
OM ARBETSGIVAREN Veterinärens Apotek (VetAp) och VetGross Sverige AB (VetGross) söker dig som vill ta ansvar för vårt apotek på Djursjukhuset i Karlstad. Detta är ett av Sveriges största och bäst utrustade djursjukhus som hanterar en stor bredd av olika djurslag och åkommor. Apoteket är ett öppenvårdsapotek specialiserat på djur och djurläkemedel och ansvarar även för beställning och leverans av Djursjukhusets läkemedelsrekvisitioner. ARBETSBESKRIVNING OCH KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är leg. apotekare eller leg. receptarie och har ett starkt intresse av att driva affären framåt. Du ska ha ett djurintresse och får gärna ha kompetens inom området. Givetvis är du bekväm i kundmötet och kan genomföra projekt på egen hand då tjänsten bland annat innebär ansvar för driften och utvecklingen av apoteket. I arbetsuppgifterna ingår även nykundsbearbetning/försäljning av läkemedel och förbrukningsmaterial till andra djursjukhus, kliniker och lantbrukare i närområdet. Apotekets öppettider är vardagar 10:00-18:00. Tjänsten är tänkt att vara på heltid, men deltid från 75% och uppåt kan också diskuteras. Tjänsten övergår i en tillsvidaretjänst efter provanställning. Tillträde sker snarast efter överenskommelse. Körkort och egen bil är en fördel. ANSÖKAN VetAp samarbetar med rekryteringsföretaget Scientific Work i denna process. Välkommen med din ansökan snarast till ansokan@scientificwork.se. Skriv "VetAp Karlstad" i ämnesfältet. För frågor om tjänsten, kontakta Per Friberg på 0739-29 30 97 eller per@scientificwork.se. _________________ VetAp driver traditionella öppenvårdsapotek med fokus på djur och djurläkemedel och är del av VetGross som tillhandahåller läkemedel, förbrukningsmaterial samt utrustning till veterinärverksamhet. VetAp finns idag i Kalmar, Karlstad, Göteborg och Uppsala SLU. VetGross är Sveriges enda helhetsleverantör till veterinärverksamhet. Huvudägare är Lantmännen.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du driva ditt eget apotek? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du driva ditt eget apotek?

Extrajobb - läxhjälp i NA-ämnen
OM FÖRETAGET ReCrewt Studenter vänder sig till grundskole- och gymnasieelever som behöver extra hjälp efter skoltid i vissa ämnen. ARBETSBESKRIVNING Till denna verksamhet söker vi nu universitets- och högskolestudenter som är duktiga inom NA-ämnen, särskilt fysik och matte. Oftast handlar varje uppdrag om ett par timmar i veckan, givetvis är det välkommet om man vill arbeta med flera uppdrag parallellt. VEM ÄR DU? Vi ser gärna att du har en pedagogisk ådra och gillar att lära ut. Du har stort tålamod och är duktig på att förklara. Givetvis är du även glad och trevlig! ANSÖKAN Välkommen med din ansökan till ansokan@recrewt.se. Skriv "Läxhjälp" i ämnesfältet. För frågor om tjänsten, kontakta Per Friberg på 0739-29 30 97
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb - läxhjälp i NA-ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb - läxhjälp i NA-ämnen

Säljare - Rekryering och bemanning
Vill du arbeta i ett expanderande företag, där du får möjlighet att påverka, bidra och utveckla? Värdesätter du en avspänd och prestigelös arbetsmiljö och där dina kompetenser och potential kommer i uttryck? I så fall, kan du vara vår nya säljare!  Scientific Work är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat på naturvetenskaplig kompetens. Vårt nya dotterbolag ReCrewt, ska komplettera med övriga yrkesområden såsom ekonomi, administration, industri, försäljning, marknad etc. Till detta söker vi nu en säljare i världsklass. Företaget har idag 4 medarbetare och har kontor 5 min från Slussen. Arbetsbeskrivning Som säljare kommer du att kartlägga och kontakta potentiella kunder och boka in kundmöten som genomförs tillsammans med våra rekryterare. Eftersom att ReCrewt är nytt kommer du ha mycket eget spelrum när det gäller att utveckla säljprocesser och rutiner, givetvis med stöd från ledningen. Du kommer att arbeta mot uppsatta säljmål och veckovis rapportera till VD:n. Som erfaren säljare kommer du att besitta expertkompetens inom sälj på företaget och därför ser vi gärna att du kan och vill coacha och utbilda dina kollegor i säljkonst. Då vi är i en expansiv fas och denna tjänst är den första anställningen på ReCrewt, finns stora utvecklingsmöjligheter på sikt. Kvalifikationer Vi söker dig som har ca 2 års erfarenhet av försäljning av tjänster. Starkt meriterande är givetvis erfarenhet inom rekryterings-/bemanningsbranschen. Dokumenterat goda resultat likaså. Vem är du? I din yrkesroll är du en mycket ambitiös, driven och envis person som kan arbeta mot uppsatta mål och klara motvind emellanåt. Vidare är du strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt. Du uppskattar ärlighet och tydlighet och har en allmän positiv inställning. Vad erbjuder vi? * En avspänd arbetsmiljö där mental och fysisk hälsa värderas högt * Tre synnerligen trevliga kollegor * Stora utvecklingsmöjligheter Övrigt Tillträde: Snarast efter överenskommelse. Lön: Grundlön + provisionslön Ansökan Välkommen med din ansökan till ansokan@recrewt.se. Skriv "Säljare" i ämnesfältet. För frågor om tjänsten, kontakta Per Friberg på 08-410 905 00 eller per@scientificwork.se.
Företag: Scientific Work Sweden AB
Ort: Nacka
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare - Rekryering och bemanning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare - Rekryering och bemanning

Djurintresserad säljare!
Säljteamet hos Vetgross Sverige AB söker ny kollega! UPPGIFTEN VetGross Sverige AB (?VetGross?) söker dig som självständigt vill ta säljansvar för ett distrikt någonstans mellan-/södra Sverige. Du blir ansvarig för kontakter med befintliga kunder och nykundsbearbetningen i regionen. Kunderna är veterinärkliniker, djursjukhus och djurägare. I arbetsuppgifterna ingår att affärsmässigt sälja våra varor och tjänster samt erbjuda den service vi tillhandahåller. Detta sker genom att kontinuerligt besöka kunderna och upprätthålla kontakt med nyckelpersoner. Visst lagerarbete kan förekomma hos specifika kunder. Du planerar och bokar själv dina besök. Deltagande i mässor och kongresser kan också bli aktuellt. DIN PROFIL Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse av både försäljning och djur! Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av säljarbete. Starkt meriterande är om du dessutom har erfarenhet av att arbeta med djur. Du är bekväm i kundmötet, är noggrann och van att ta självständigt ansvar för att skapa affärer genom egna initiativ. Tjänsten är på heltid och övergår i en tillsvidaretjänst efter provanställning. Tillträde sker under hösten/vintern 2013, efter överenskommelse. Körkort är ett krav. VI ERBJUDER Du erbjuds ett utvecklande och varierande arbete och blir medlem i säljteamet som tillsammans har mycket stor erfarenhet och kompetens av försäljning till veterinär verksamhet. Företaget har under 2012 etablerat sig som marknadsledare med stor framtidstro där du med dina insatser kan bidra till vår framgång. ANSÖKAN Välkommen med din ansökan till ansokan@scientificwork.se. Skriv "Säljare VetGross" i ämnesfältet. För mer information om tjänsten, kontakta Per Friberg på 0739-29 30 97 eller per@scientificwork.se. ___________________________________ VetGross-koncernen är genom dotterbolagen VetGross och Swevet samt affärsområdet VetAp, Sveriges enda helhetsleverantör av läkemedel, förbrukningsmaterial och klinikutrustning till djursjukhus, veterinärer och professionella djurägare. Huvudägare är Lantmännen.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Djurintresserad säljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurintresserad säljare!

Säljare med brinnande djurintresse
Säljteamet hos Vetgross Sverige AB söker ny kollega! UPPGIFTEN VetGross Sverige AB (?VetGross?) söker dig som självständigt vill ta säljansvar för ett distrikt någonstans mellan-/södra Sverige. Du blir ansvarig för kontakter med befintliga kunder och nykundsbearbetningen i regionen. Kunderna är veterinärkliniker, djursjukhus och djurägare. I arbetsuppgifterna ingår att affärsmässigt sälja våra varor och tjänster samt erbjuda den service vi tillhandahåller. Detta sker genom att kontinuerligt besöka kunderna och upprätthålla kontakt med nyckelpersoner. Visst lagerarbete kan förekomma hos specifika kunder. Du planerar och bokar själv dina besök. Deltagande i mässor och kongresser kan också bli aktuellt. DIN PROFIL Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse av både försäljning och djur! Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av säljarbete. Starkt meriterande är om du dessutom har erfarenhet av att arbeta med djur. Du är bekväm i kundmötet, är noggrann och van att ta självständigt ansvar för att skapa affärer genom egna initiativ. Tjänsten är på heltid och övergår i en tillsvidaretjänst efter provanställning. Tillträde sker under hösten/vintern 2013, efter överenskommelse. Körkort är ett krav. VI ERBJUDER Du erbjuds ett utvecklande och varierande arbete och blir medlem i säljteamet som tillsammans har mycket stor erfarenhet och kompetens av försäljning till veterinär verksamhet. Företaget har under 2012 etablerat sig som marknadsledare med stor framtidstro där du med dina insatser kan bidra till vår framgång. ANSÖKAN Välkommen med din ansökan till ansokan@scientificwork.se. Skriv "Säljare VetGross" i ämnesfältet. För mer information om tjänsten, kontakta Per Friberg på 0739-29 30 97 eller per@scientificwork.se. ___________________________________ VetGross-koncernen är genom dotterbolagen VetGross och Swevet samt affärsområdet VetAp, Sveriges enda helhetsleverantör av läkemedel, förbrukningsmaterial och klinikutrustning till djursjukhus, veterinärer och professionella djurägare. Huvudägare är Lantmännen.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med brinnande djurintresse jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med brinnande djurintresse

Director - Outcomes Research
ABOUT THE COMPANY Pygargus is a leading Scandinavian consultancy company focused on providing high quality data for real world outcomes research. With the unique software Pygargus CXP, the Company can extract and analyze large amounts of longitudinal data from electronic medical records. By combining EMR data from Scandinavia with general-population based health registers, Pygargus can generate unique Real World Evidence. Our client base consists of the life science industry, academia, health authorities and health care providers. Pygargus is currently expanding and is thus seeking new talents. INTRODUCTION TO ROLE The current position will take on a multifaceted development role in Pygargus. The candidate should have a long experience from the area of epidemiology, outcomes research, health economics or biostatistics, with hands-on experience from scientific project work and project management. Furthermore, the candidate should have a solid comprehension of the global life science industry, health care sector, health authorities and academia. Pygargus is a growing Company and thus the plan is that the current position may develop into a team leadership role with the Company. The role will be based in our offices in Stockholm City. DUTIES AND RESPONSIBILITIES Project leadership and analytical work: - Initiate and present study proposals to clients in an attractive manner - Manage projects throughout the whole project cycle including client interaction, steering committee coordination and management of third parties included in the project - Hands-on analytical work in projects, including protocol development, statistical analysis plan, analysis and scientific reporting Stakeholder management: - Establish close collaboration with top research groups in the field of epidemiology, statistics and outcomes research in the European setting - Establish close collaboration with authorities and health care providers in the life science sector Organizational responsibility: - Build up competence within epidemiology, outcomes research and health economics - Engage in the strategic discussion on analytical focus areas of Pygargus for the coming years Marketing: - Proactively engage in client engagements and promote value of evidence generated from EMR and registers to multiple stakeholders including academia, authorities, health care providers and life science companies - Promote Pygargus within the life science field by publishing scientific results, presenting at conferences and exhibits PERSONAL PROFILE Pygargus is a small and fast growing consultancy company with an entrepreneurial atmosphere. Desired personal qualities are: - Independent - Customer oriented - Strong drive and self-motivation - Team player - Flexible - Entrepreneurial mindset ACADEMIC TRAINING AND WORK EXPERIENCE - Basic training in the field of epidemiology, health economics or outcomes research. PhD degree is a merit - Experience from quantitative research in the area of epidemiology, health economics, outcomes research is a merit - More than five years of work experience from real world evidence, and preferably from the life-science industry or consulting industry APPLICATION Pygargus is assisted by Scientific Work in the recruitment process. Applications are sent to ansokan@scientificwork.se. Write "Pygargus" as e-mail subject. For more information about the position, please contact Per Friberg at +46(0)739-29 30 97 or per@scientificwork.se
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Director - Outcomes Research jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Director - Outcomes Research

Junior rekryteringskonsult med säljfokus!
OM FÖRETAGET Scientific Work är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat på naturvetenskaplig kompetens. Det betyder att vi hittar skillade naturvetare och civilingenjörer åt företag, forskare och myndigheter när dessa behöver täcka tillfälliga luckor eller vill expandera. Vårt nya verksamhetsområde ReCrewt täcker övriga yrkesområden såsom administration, ekonomi, försäljning, marknad, industri, lager etc. Företaget startades i maj 2011 av två ovanligt trevliga fysiker. Idag är vi tre trevliga kollegor och söker med stor spänning efter en ännu trevligare fjärde kollega, i form av en Rekryteringskonsult med stort säljfokus. Vårt kontor ligger i Henriksdal, 3 min från Slussen. ARBETSBESKRIVNING Som rekryteringskonsult är du både säljare och rekryterare. Din primära arbetsuppgift är att bearbeta potentiella kunder för att boka in och genomföra kundmöten och förhoppningsvis ro hem affären. Sedan börjar rekryteringsprocessen där du ansvarar för samtliga moment: kravprofil, annonsering, search, urval, intervjuer samt presentation av slutkandidater. Du är också kundens kontaktperson genom hela uppdraget. Givetvis kastar vi inte ut dig som Bambi på isen direkt. Du kommer få coachning och medverka som observatör tills du känner dig redo att hålla i momenten själv. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som känner igen dig i något av följande: - Du har en examen som personalvetare och ett mycket stort säljintresse - Du är en utbildad eller erfaren säljare med intresse för rekrytering Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper. Nyutexaminerade välkomnas också att ansöka. Som person är du driven och envis. Du är professionell och har stark kommunikativ förmåga. Du har även en positiv inställning till livet i allmänhet och gillar att skratta. Känner du igen dig i ovanstående? Då vill vi komma i kontakt med dig! VAD VI ERBJUDER Som vår första rekryteringskonsult på ReCrewt kommer du på sikt ha stora utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vi räknar med att fortsätta växa stadigt och med detta skapas nya positioner med större ansvar. Vi erbjuder dig en ambitiös men samtidigt avspänd arbetsplats där mental och fysisk hälsa prioriteras högt. ANSÖKAN Välkommen med din ansökan och CV till ansokan@scientificwork.se, skriv "Rekryteringskonsult" i ämnesfältet. För frågor om tjänsten, kontakta Per Friberg via per@scientificwork.se eller 0739-29 30 97.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Junior rekryteringskonsult med säljfokus! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior rekryteringskonsult med säljfokus!

Student och vill bli verksamhetsansvarig?
Om oss Scientific Work är ett konsult- och rekryteringsföretag. Vi är idag tre kollegor som vill ha en till! Till vår nya delverksamhet ReCrewt Studenter söker vi en verksamhetsansvarig på 25 % sysselsättningsgrad, dvs. ca 2h/dag. För rätt person kan tjänsten övergå till en högre sysselsättningsgrad. Vårt kontor ligger i Henriksdal, 5 minuter från Slussen. ReCrewt Studenter vänder sig till privatpersoner som behöver hjälp med t.ex. målning, läxhjälp, trädgårdsarbete etc. Vi matchar kundernas behov med en duktig student som vill extrajobba vid sidan av studierna. Arbetsbeskrivning Som bemannings- och verksamhetsansvarig kommer du att sköta i princip allt som rör ReCrewt Studenter. Detta omfattar: - Marknadsföring - Bemanning - Kundkontakter - Anställningsavtal och kundavtal - Kontaktperson för studenterna - Registrering av arbetstider - Fakturering - ROT-/RUT-administration ... med andra ord, en hel del erfarenhet att lägga till ditt CV! Alla system för verksamheten finns på plats, men du har fria händer att utveckla och förbättra. Vem är du? Detta är ett perfekt deltidsjobb till dig som studerar eller som har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det är meriterande om du studerar till personalvetare/beteendevetare. Har du B-körkort är detta även meriterande. Som person är du driven och jonglerar bra med många bollar i luften (vi vet, världens klyscha men vi menar allvar med detta, så känn efter ordentligt!). Vad erbjuder vi? - Tre ovanligt sköna kollegor - Mycket ansvar och erfarenhet - 1 h träning/dag på gymmet mittemot kontoret Tillträde snarast efter överenskommelse. Vi ser fram emot att träffa dig! Ansökan Skicka ditt CV och ansökan till per@scientificwork.se. Märk mailet "Verksamhetsansvarig". För mer information om tjänsten, kontakta Per Friberg på 0739-29 30 97.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Nacka
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Student och vill bli verksamhetsansvarig? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student och vill bli verksamhetsansvarig?

Projektassistent/administratör - växande företag
Är du en självständig och motiverad projektassistent/administratör som har ett öga för detaljer? Vill du arbeta i ett expansivt företag där din kunskap, idéer och intresse värdesätts som den viktigaste tillgången och där det finns stora möjligheter till utveckling? Då kanske du är den vi söker! FÖRETAGSBESKRIVNING Pygargus är ett ledande skandinaviskt konsultföretag som tillhandahåller högkvalitativ data för Real World Outcomes Research (www.pygargus.se). Med den unika programvaran ?Pygargus Customised eXtraction Platform (Pygargus CXP) kan Pygargus extrahera och analysera stora mängder data från elektroniska patientjournaler. Genom att kombinera elektroniska journaldata från Skandinavien med populationsbaserade hälsoregister, kan Pygargus generera unik kunskap för vården och myndigheter. Pygargus har under åren utvecklat ett starkt nätverk av aktiva vårdgivare och landsting som har deltagit i över 40 forskningsprojekt tillsammans med bolaget. Pygargus kunder finns i Life science-industrin, den akademiska världen, hälsovårdsmyndigheter och andra vårdgivare. Pygargus expanderar för närvarande och söker därför nya medarbetare till företaget. ARBETSBESKRIVNING: Som projektassistent och administratör kommer du att ha mycket varierande arbetsuppgifter i både småskalig och övergripande karaktär. Du kommer dels ansvara för sköta och strukturera upp den övergripande administrationen inom bolaget, men också att vara assisterande i olika forskningsprojekt. Det kommer även finnas möjlighet att leda egna administrativrelaterade projekt. Tjänsten utgår ifrån centrala Stockholm. Arbetsuppgifter: - Sköta administration relaterat till bolaget och kontoret men även assistera bolagets VD i olika frågor - Strukturera upp administrativa processer, mallar och rutiner - Förbereda möten och event - Se över säljmaterial liksom internt material - Assistera och koordinera i de forskarprojekt som bolaget bedriver - Språkgranska och se över formella ansökningar mot myndigheter och annat projektrelaterat material och rapporter - Arbeta med presentationsmaterial, främst i Power Point - Ha extern kontakt med vårdgivare VEM ÄR DU? Vi söker dig som har masterexamen i ekonomi, biomedicin, personal eller motsvarande utbildning. Du är flytande i både svenska och engelska har mycket goda kunskaper i MS Office Paketet, främst i Word, Excel och PowerPoint. Vi ser gärna att du har åtminstone 2-5 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna i ett mindre bolag eller i en forskningsmiljö. Som person är du proaktiv, strukturerad, självdriven och du tycker om att arbeta i en drivande och intellektuell miljö där ditt initiativtagande är uppskattas. Vidare har du ett öga för detaljer och har inga problem med att arbeta under tidspress eller mot deadlines. VI ERBJUDER Vi erbjuder en informell och entreprenöriell atmosfär där du som anställd betraktas som den viktigaste tillgång. Pygargus är i början av en stark utvecklingsfas och det finns därför stora möjligheter att snabbt utvecklas inom vårt företag under de kommande åren. ANSÖKAN Pygargus assisteras av Scientific Work i denna rekryteringsprocess. Skicka din ansökan till ansokan@scientificwork.se. Skriv "Projektassistent" i ämnesfältet. Tjänsten är omgående och därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information, kontakta Maria Anderberg via telefon eller e-mail: 0701- 42 94 22, maria.anderberg@scientificwork.se Välkommen med din ansökan!
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Projektassistent/administratör - växande företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektassistent/administratör - växande företag

Vikariat: Gymnasielärare Fy 1&2 (3 mån)
Scientific Work är ett konsult- rekryteringsföretag specialiserat på naturvetenskaplig kompetens. ARBETSBESKRIVNING Till ett vikariat på en gymnasieskola i Ljungby söker vi en gymnasielärare i Fysik 1 och Fysik 2. Vikariatet löper under 7 jan - 31 mars 2014. Eleverna går i årskurs 2 och 3 på Naturvetenskaps- och Teknikprogrammet. Tjänsten är på heltid. KVALIFIKATIONER Du behärskar med lätthet ovanstående kurser, har en pedagogisk ådra och kan inspirera andra. Behörighet EJ krav. ANSÖKAN Välkommen SNARAST med din ansökan till ansokan@scientificwork.se. För frågor om tjänsten, kontakta Per Friberg på 0739-29 30 97 eller per@scientificwork.se.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Ljungby
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat: Gymnasielärare Fy 1&2 (3 mån) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat: Gymnasielärare Fy 1&2 (3 mån)

Vikariat: Gymnasielärare Fy 1&2 (VT14)
Scientific Work är ett konsult- rekryteringsföretag specialiserat på naturvetenskaplig kompetens. ARBETSBESKRIVNING Till ett vikariat på ett gymnasium i Västerås söker vi en gymnasielärare i Fysik 1 och Fysik 2. Vikariatet löper under hela VT 2014. Tjänsten är på heltid. KVALIFIKATIONER Du behärskar med lätthet ovanstående kurser, har en pedagogisk ådra och kan inspirera andra. Behörighet EJ krav. ANSÖKAN Välkommen SNARAST med din ansökan till ansokan@scientificwork.se. För frågor om tjänsten, kontakta Per Friberg på 0739-29 30 97 eller per@scientificwork.se.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Västerås
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat: Gymnasielärare Fy 1&2 (VT14) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat: Gymnasielärare Fy 1&2 (VT14)

Motocross-intresserad säljare!
Är du intresserad av motocross? Är du även intresserad snygga kläder? Dessutom en utåtriktad och driven person som gillar möten med människor? Då är det dig vi söker! ARBETSBESKRIVNING ReCrewt är ett konsult- och rekryteringsföretag. För kunds räkning söker vi en motocross- och modeintresserad säljare. Vår kund är generalagent för märket Troy Lee Designs, ett klädmärke specialiserat på motocross-, mountainbike- och streetkläder. Arbetet går ut på att kontakta och boka in möten med olika sportbutiker i Stockholmsområdet. Mötena genomförs sedan på egen hand med mål att få butiken att bli återförsäljare av produkterna. Uppdraget omfattar 2 dagar/veckan i 6 veckor, där ena dagen går ut på att boka in möten som genomförs den andra dagen. Start 21 januari. Om utfallet efter dessa 6 veckor är bra så finns möjlighet till anställning. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du är en utåtriktad och social person som har lätt för att prata med nya människor och skapa förtroende. Du har även hygglig koll på motodross och gillar kläder i allmänhet. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav (milersättning). ANSÖKAN Välkommen med din ansökan SNARAST till ansokan@recrewt.se. För frågor om tjänsten, kontakta Per Friberg på per@recrewt.se eller 0739-29 30 97
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Motocross-intresserad säljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Motocross-intresserad säljare!

Extrajobb bokföring (1 tillf./månad)
Scientific Work är ett stockholmsbaserat konsult- och rekryteringsföretag. Vi söker en person till att sköta företagets löpande bokföring. Omfattningen är 1 tillfälle per månad à ca 2-3 timmar. Vi söker dig som har viss erfarenhet av bokföring. Bokföringsprogrammet är E-conomics. VÄlkommen med din ansökan till ansokan@scientificwork.se. Skriv "Bokföring" i ämnesfältet. För eventuella frågor, kontakta Pelle Friberg på pelle@scientificwork.se eller 0739-29 30 97.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb bokföring (1 tillf./månad) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb bokföring (1 tillf./månad)

Vikariat: Gymnasielärare Fy 1&2
Scientific Work är ett konsult- rekryteringsföretag specialiserat på naturvetenskaplig kompetens. ARBETSBESKRIVNING Till ett vikariat på en gymnasieskola i Ljungby söker vi en gymnasielärare i Fysik 1 och Fysik 2. Vikariatet löper under resten av vårterminen. Eleverna går i årskurs 2 och 3 på Naturvetenskaps- och Teknikprogrammet. Tjänsten är på heltid. Tillträde snarast. KVALIFIKATIONER Du behärskar med lätthet ovanstående kurser, har en pedagogisk ådra och kan inspirera andra. Behörighet EJ krav. ANSÖKAN Välkommen SNARAST med din ansökan till ansokan@scientificwork.se. För frågor om tjänsten, kontakta Per Friberg på 0739-29 30 97 eller per@scientificwork.se.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Ljungby
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat: Gymnasielärare Fy 1&2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat: Gymnasielärare Fy 1&2

Receptarie till djurapotek
OM ARBETSGIVAREN Vi söker dig som vill bli en del av vårt team på apoteket vid Universitetsdjursjukhuset (UDS) i Uppsala. UDS är ett av Sveriges största och bäst utrustade djursjukhus som hanterar en stor bredd av olika djurslag och åkommor. Apoteket är specialiserat på djurläkemedel och verksamheten omfattar lokal försäljning och rekvisitionsleveranser över hela Sverige. Läget gör att det blir det naturliga apoteket för anställda på SLU, SVA, boende i närområdet samt alla studenter på SLU. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är leg. apotekare eller leg. receptarie och har ett starkt intresse av att driva affären framåt. Du ska ha ett djurintresse och gärna kompetens inom området. Givetvis är du bekväm i kundmötet och kan driva projekt på egen hand då tjänsten bland annat innebär ansvar för drift och utvecklingen av apoteket. Säljerfarenhet är meriterande. I tjänsten ingår arbete med potentiella och existerande kunder tillsammans med säljkåren samt utveckla interna och externa samarbeten och processer. Arbete på annan ort kan förekomma. ÖVRIGT Tjänsten är tänkt att vara på 75-100% och övergår i en tillsvidaretjänst efter provanställning. Tillträde i maj eller efter överenskommelse. Körkort och egen bil är en fördel. Swevet är Sveriges enda helhetsleverantör av läkemedel, förbrukning och utrustning till stöd för djursjukvård och friskvård av djur. Swevet finns idag i Uppsala, Göteborg, Karlstad och Sjöbo. Huvudägare är Lantmännen. ANSÖKAN Välkommen med din ansökan till ansokan@scientificwork.se. Skriv "Swevet Uppsala" i ämnesfältet. Swevet samarbetar med rekryteringsföretaget Scientific Work i denna process. För frågor om tjänsten kontakta Pelle Friberg på pelle@scientificwork.se eller 0739-29 30 97.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Receptarie till djurapotek jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptarie till djurapotek

Sälj- och djurintresserad receptarie!
OM ARBETSGIVAREN Vi söker dig som vill bli en del av vårt team på apoteket vid Universitetsdjursjukhuset (UDS) i Uppsala. UDS är ett av Sveriges största och bäst utrustade djursjukhus som hanterar en stor bredd av olika djurslag och åkommor. Apoteket är specialiserat på djurläkemedel och verksamheten omfattar lokal försäljning och rekvisitionsleveranser över hela Sverige. Läget gör att det blir det naturliga apoteket för anställda på SLU, SVA, boende i närområdet samt alla studenter på SLU. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är leg. apotekare och har ett starkt intresse av att driva affären framåt. Du ska ha ett djurintresse och gärna kompetens inom området. Givetvis är du bekväm i kundmötet och kan driva projekt på egen hand då tjänsten bland annat innebär ansvar för drift och utvecklingen av apoteket. Säljerfarenhet är meriterande. I tjänsten ingår arbete med potentiella och existerande kunder tillsammans med säljkåren samt utveckla interna och externa samarbeten och processer. Arbete på annan ort kan förekomma. ÖVRIGT Tjänsten är tänkt att vara på 75-100% och övergår i en tillsvidaretjänst efter provanställning. Tillträde i maj eller efter överenskommelse. Körkort och egen bil är en fördel. Swevet är Sveriges enda helhetsleverantör av läkemedel, förbrukning och utrustning till stöd för djursjukvård och friskvård av djur. Swevet finns idag i Uppsala, Göteborg, Karlstad och Sjöbo. Huvudägare är Lantmännen. ANSÖKAN Swevet samarbetar med rekryteringsföretaget Scientific Work i denna process. Välkommen snarast med din ansökan till ansokan@scientificwork.se. Skriv "Swevet Uppsala" i ämnesfältet. Vi behandlar ansökningar löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum! För frågor om tjänsten kontakta Pelle Friberg på pelle@scientificwork.se eller 0739-29 30 97.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sälj- och djurintresserad receptarie! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sälj- och djurintresserad receptarie!

Vill du driva ett rekryteringsföretag?
Till ett litet väletablerat konsult- och rekryteringsföretag i Stockholm söker vi EN eller TVÅ personer med kapacitet och vilja att driva bolaget i framtiden. Företaget har funnits i tre år och har starka kundreferenser både inom industrin och inom offentlig sektor. Företaget har idag inga anställda internt, bara uthyrda konsulter. VEM ÄR DU? Vi söker dig som har erfarenhet från arbete på rekryteringsföretag, gärna som rekryteringskonsult. Du har länge haft tankar på att starta eget men kanske hejdats av den långa startsträckan det innebär. Du är beredd att jobba hårt för en stor del av kakan. Vi ser också gärna att du har befintliga kunder som du kan ta med dig. VAD ERBJUDS? Positionen du intar blir som VD och du får fullt ansvar för samtliga delar i verksamheten. Du får möjlighet att utveckla och expandera företaget enligt din egen vision med stöd av styrelse och övriga delägare. ANSÖKAN All information går via Scientific Work, då uppdragsgivaren ej är officiell i detta skede. Vid intresse, kontakta Pelle Friberg på pelle@scientificwork.se eller 0739-29 30 97.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du driva ett rekryteringsföretag? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du driva ett rekryteringsföretag?

Säljteamet hos Swevet söker kollega!
UPPGIFTEN Swevet AB söker dig som självständigt vill ta säljansvar för ett distrikt i mellan och norra Sverige. Du blir ansvarig för att etablera bra relationer med befintliga kunder och nykundsbearbetningen i regionen. Kunderna är veterinärkliniker, djursjukhus och djurägare. I arbetsuppgifterna ingår att affärsmässigt sälja våra varor och tjänster samt erbjuda den service vi tillhandahåller. Detta sker genom att kontinuerligt besöka kunderna och upprätthålla kontakt med nyckelpersoner. Visst lagerarbete kan förekomma hos specifika kunder. Du planerar och bokar själv dina besök. Deltagande i mässor och kongresser kan också bli aktuellt. DIN PROFIL Vi söker dig som antingen: - Är veterinär, djursjukskötare eller djurvårdare med ett stort säljintresse eller - Har erfarenhet av försäljning till veterinär verksamhet och professionella djurägare. Du är bekväm i kundmötet, är noggrann och van att ta självständigt ansvar för att skapa affärer genom egna initiativ. Tjänsten är på heltid och övergår i en tillsvidaretjänst efter provanställning. Tillträde snarast efter överenskommelse. Körkort är ett krav. VI ERBJUDER Ett utvecklande och varierande arbete och bli en del av säljteamet som tillsammans har mycket stor erfarenhet och kompetens inom försäljning till veterinär verksamhet. Företaget har under 2012 etablerat sig som marknadsledare med stor framtidstro där du med dina insatser kan bidra till vår framgång. Swevet är Sveriges enda helhetsleverantör av läkemedel, förbrukningsmaterial och klinikutrustning till djursjukhus, veterinärer och professionella djurägare. Huvudägare är Lantmännen. ANSÖKAN Swevet samarbetar med rekryteringsföretaget Scientific Work i denna process. Välkommen med din ansökan till ansokan@scientificwork.se. Skriv "Säljare Mitt/Norr" i ämnesfältet. För mer information om tjänsten, kontakta Per Friberg på 0739-29 30 97 eller per@scientificwork.se.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljteamet hos Swevet söker kollega! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljteamet hos Swevet söker kollega!

Djurintresserad säljare!
UPPGIFTEN Swevet AB söker dig som självständigt vill ta säljansvar för ett distrikt i mellan och norra Sverige. Du blir ansvarig för att etablera bra relationer med befintliga kunder och nykundsbearbetningen i regionen. Kunderna är veterinärkliniker, djursjukhus och djurägare. I arbetsuppgifterna ingår att affärsmässigt sälja våra varor och tjänster samt erbjuda den service vi tillhandahåller. Detta sker genom att kontinuerligt besöka kunderna och upprätthålla kontakt med nyckelpersoner. Visst lagerarbete kan förekomma hos specifika kunder. Du planerar och bokar själv dina besök. Deltagande i mässor och kongresser kan också bli aktuellt. DIN PROFIL Vi söker dig som antingen: - Är veterinär, djursjukskötare eller djurvårdare med ett stort säljintresse eller - Har erfarenhet av försäljning till veterinär verksamhet och professionella djurägare. Du är bekväm i kundmötet, är noggrann och van att ta självständigt ansvar för att skapa affärer genom egna initiativ. Tjänsten är på heltid och övergår i en tillsvidaretjänst efter provanställning. Tillträde snarast efter överenskommelse. Körkort är ett krav. VI ERBJUDER Ett utvecklande och varierande arbete och bli en del av säljteamet som tillsammans har mycket stor erfarenhet och kompetens inom försäljning till veterinär verksamhet. Företaget har under 2012 etablerat sig som marknadsledare med stor framtidstro där du med dina insatser kan bidra till vår framgång. Swevet är Sveriges enda helhetsleverantör av läkemedel, förbrukningsmaterial och klinikutrustning till djursjukhus, veterinärer och professionella djurägare. Huvudägare är Lantmännen. ANSÖKAN Swevet samarbetar med rekryteringsföretaget Scientific Work i denna process. Välkommen med din ansökan till ansokan@scientificwork.se. Skriv "Säljare Mitt/Norr" i ämnesfältet. För mer information om tjänsten, kontakta Per Friberg på 0739-29 30 97 eller per@scientificwork.se.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Djurintresserad säljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurintresserad säljare!

Säljteamet hos Swevet söker kollega!
UPPGIFTEN Swevet AB söker dig som självständigt vill ta säljansvar för ett distrikt i mellan och norra Sverige. Du blir ansvarig för att etablera bra relationer med befintliga kunder och nykundsbearbetningen i regionen. Kunderna är veterinärkliniker, djursjukhus och djurägare. I arbetsuppgifterna ingår att affärsmässigt sälja våra varor och tjänster samt erbjuda den service vi tillhandahåller. Detta sker genom att kontinuerligt besöka kunderna och upprätthålla kontakt med nyckelpersoner. Visst lagerarbete kan förekomma hos specifika kunder. Du planerar och bokar själv dina besök. Deltagande i mässor och kongresser kan också bli aktuellt. DIN PROFIL Vi söker dig som antingen: - Är veterinär, djursjukskötare eller djurvårdare med ett stort säljintresse eller - Har erfarenhet av försäljning till veterinär verksamhet och professionella djurägare. Du är bekväm i kundmötet, är noggrann och van att ta självständigt ansvar för att skapa affärer genom egna initiativ. Tjänsten är på heltid och övergår i en tillsvidaretjänst efter provanställning. Tillträde snarast efter överenskommelse. Körkort är ett krav. VI ERBJUDER Ett utvecklande och varierande arbete och bli en del av säljteamet som tillsammans har mycket stor erfarenhet och kompetens inom försäljning till veterinär verksamhet. Företaget har under 2012 etablerat sig som marknadsledare med stor framtidstro där du med dina insatser kan bidra till vår framgång. Swevet är Sveriges enda helhetsleverantör av läkemedel, förbrukningsmaterial och klinikutrustning till djursjukhus, veterinärer och professionella djurägare. Huvudägare är Lantmännen. ANSÖKAN Swevet samarbetar med rekryteringsföretaget Scientific Work i denna process. Välkommen med din ansökan till ansokan@scientificwork.se. Skriv "Säljare Mitt/Norr" i ämnesfältet. För mer information om tjänsten, kontakta Per Friberg på 0739-29 30 97 eller per@scientificwork.se.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Falun
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljteamet hos Swevet söker kollega! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljteamet hos Swevet söker kollega!

Säljteamet hos Swevet söker kollega!
UPPGIFTEN Swevet AB söker dig som självständigt vill ta säljansvar för ett distrikt i mellan och norra Sverige. Du blir ansvarig för att etablera bra relationer med befintliga kunder och nykundsbearbetningen i regionen. Kunderna är veterinärkliniker, djursjukhus och djurägare. I arbetsuppgifterna ingår att affärsmässigt sälja våra varor och tjänster samt erbjuda den service vi tillhandahåller. Detta sker genom att kontinuerligt besöka kunderna och upprätthålla kontakt med nyckelpersoner. Visst lagerarbete kan förekomma hos specifika kunder. Du planerar och bokar själv dina besök. Deltagande i mässor och kongresser kan också bli aktuellt. DIN PROFIL Vi söker dig som antingen: - Är veterinär, djursjukskötare eller djurvårdare med ett stort säljintresse eller - Har erfarenhet av försäljning till veterinär verksamhet och professionella djurägare. Du är bekväm i kundmötet, är noggrann och van att ta självständigt ansvar för att skapa affärer genom egna initiativ. Tjänsten är på heltid och övergår i en tillsvidaretjänst efter provanställning. Tillträde snarast efter överenskommelse. Körkort är ett krav. VI ERBJUDER Ett utvecklande och varierande arbete och bli en del av säljteamet som tillsammans har mycket stor erfarenhet och kompetens inom försäljning till veterinär verksamhet. Företaget har under 2012 etablerat sig som marknadsledare med stor framtidstro där du med dina insatser kan bidra till vår framgång. Swevet är Sveriges enda helhetsleverantör av läkemedel, förbrukningsmaterial och klinikutrustning till djursjukhus, veterinärer och professionella djurägare. Huvudägare är Lantmännen. ANSÖKAN Swevet samarbetar med rekryteringsföretaget Scientific Work i denna process. Välkommen med din ansökan till ansokan@scientificwork.se. Skriv "Säljare Mitt/Norr" i ämnesfältet. För mer information om tjänsten, kontakta Per Friberg på 0739-29 30 97 eller per@scientificwork.se.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Östersund
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljteamet hos Swevet söker kollega! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljteamet hos Swevet söker kollega!

Säljteamet hos Swevet söker kollega!
UPPGIFTEN Swevet AB söker dig som självständigt vill ta säljansvar för ett distrikt i mellan och norra Sverige. Du blir ansvarig för att etablera bra relationer med befintliga kunder och nykundsbearbetningen i regionen. Kunderna är veterinärkliniker, djursjukhus och djurägare. I arbetsuppgifterna ingår att affärsmässigt sälja våra varor och tjänster samt erbjuda den service vi tillhandahåller. Detta sker genom att kontinuerligt besöka kunderna och upprätthålla kontakt med nyckelpersoner. Visst lagerarbete kan förekomma hos specifika kunder. Du planerar och bokar själv dina besök. Deltagande i mässor och kongresser kan också bli aktuellt. DIN PROFIL Vi söker dig som antingen: - Är veterinär, djursjukskötare eller djurvårdare med ett stort säljintresse eller - Har erfarenhet av försäljning till veterinär verksamhet och professionella djurägare. Du är bekväm i kundmötet, är noggrann och van att ta självständigt ansvar för att skapa affärer genom egna initiativ. Tjänsten är på heltid och övergår i en tillsvidaretjänst efter provanställning. Tillträde snarast efter överenskommelse. Körkort är ett krav. VI ERBJUDER Ett utvecklande och varierande arbete och bli en del av säljteamet som tillsammans har mycket stor erfarenhet och kompetens inom försäljning till veterinär verksamhet. Företaget har under 2012 etablerat sig som marknadsledare med stor framtidstro där du med dina insatser kan bidra till vår framgång. Swevet är Sveriges enda helhetsleverantör av läkemedel, förbrukningsmaterial och klinikutrustning till djursjukhus, veterinärer och professionella djurägare. Huvudägare är Lantmännen. ANSÖKAN Swevet samarbetar med rekryteringsföretaget Scientific Work i denna process. Välkommen med din ansökan till ansokan@scientificwork.se. Skriv "Säljare Mitt/Norr" i ämnesfältet. För mer information om tjänsten, kontakta Per Friberg på 0739-29 30 97 eller per@scientificwork.se.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljteamet hos Swevet söker kollega! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljteamet hos Swevet söker kollega!

CM Developer
About Mantex Mantex develops technology and products that optimize raw-material consumption through accurate detection of true composition of biomaterial, making industrial processes more efficient. The new thinking has already resulted in two awards; Winner of the 2008 Swedish Cleantech Company of the Year and the 2009 Swedish Innovation & Technology Award. The team is passionate about computer science and we take pride in our software designs. Our products are safety?critical and contain high performance industrial software applications. The complexity of our products requires an interdisciplinary approach. Therefore the software team works in close collaboration with physicists, mechanical engineers and customers. Our X-ray based products utilize a common software platform, developed and maintained by a software team consisting of 3 developers and a research team consisting of 3 algorithm developers. The software platform has a ?contract based? architecture and runs under Windows. We are using C++ with COM and C# with COM and WPF. All team members are expected to actively participate in architectural collaboration as well as in agile process management and roadmap planning. About You You will initially focus on configuration management, test programming and software rollout. As a candidate, we believe that you are familiar with script languages such as Perl, installation software such as WiX or InstallShield. Previous test experience is highly valued. We believe that you want to extend your abilities towards more programming. We look at each candidate?s personal capability and relevant experience. In our small organization every developer is expected to be involved in the whole software life cycle including development, verification, deployment and support of our global customer installation base. We are a growing company that encourages our team members to migrate work responsibilities and evolve to match their skill set. Application Mantex is assisted by Scientific Work in this recruitment process. Please send your application to ansokan@scientificwork.se. For question about the position, please contact Philip Engström at 0736-92 77 88.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga CM Developer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CM Developer

Technical Lead Developer
About Mantex Mantex develops technology and products that optimize raw-material consumption through accurate detection of true composition of biomaterial, making industrial processes more efficient. The new thinking has already resulted in two awards; Winner of the 2008 Swedish Cleantech Company of the Year and the 2009 Swedish Innovation & Technology Award. The team is passionate about computer science and we take pride in our software designs. Our products are safety?critical and contain high performance industrial software applications. The complexity of our products requires an interdisciplinary approach. Therefore the software team works in close collaboration with physicists, mechanical engineers and customers. Our X-ray based products utilize a common software platform, developed and maintained by a software team consisting of 3 developers and a research team consisting of 3 algorithm developers. The software platform has a ?contract based? architecture and runs under Windows. We are using C++ with COM and C# with COM and WPF. All team members are expected to actively participate in architectural collaboration as well as in agile process management and roadmap planning. About You We are looking for a team member that is capable of growing into a role as technical lead for a software product line. Complementary experience from UI, Web, and DB developments is appreciated and meritorious. We believe that you hold a Master degree within computer science, physics or electrical engineering and have at least 3 years of experience within software implementation. We expect you to take initiative, cooperate and be capable of working independently as well as in a team. In our small organization every developer is expected to be involved in the whole software life cycle including development, verification, deployment and support of our global customer installation base. We are a growing company that encourages our team members to migrate work responsibilities and evolve to match their skill set. Application Mantex is assisted by Scientific Work in this recruitment process. Please send your application to ansokan@scientificwork.se. For question about the position, please contact Philip Engström at 0736-92 77 88.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga Technical Lead Developer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Technical Lead Developer

Vill du driva ett rekryteringsföretag?
Till ett litet väletablerat konsult- och rekryteringsföretag i Stockholm söker vi EN eller TVÅ personer med kapacitet och vilja att driva bolaget i framtiden. Företaget har funnits i tre år och har starka kundreferenser både inom industrin och inom offentlig sektor. Företaget har idag inga anställda internt, bara uthyrda konsulter. VEM ÄR DU? Vi söker dig som har erfarenhet från arbete på rekryteringsföretag, gärna som rekryteringskonsult. Du har länge haft tankar på att starta eget men kanske hejdats av den långa startsträckan det innebär. Du är beredd att jobba hårt för en stor del av kakan. Vi ser också gärna att du har befintliga kunder som du kan ta med dig. VAD ERBJUDS? Positionen du intar blir som VD och du får fullt ansvar för samtliga delar i verksamheten. Du får möjlighet att utveckla och expandera företaget enligt din egen vision med stöd av styrelse och övriga delägare. ANSÖKAN All information går via Scientific Work, då uppdragsgivaren ej är officiell i detta skede. Vid intresse, kontakta Pelle Friberg på pelle@scientificwork.se eller 0739-29 30 97.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du driva ett rekryteringsföretag? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du driva ett rekryteringsföretag?

Swevet söker medicintekniker!
OM FÖRETAGET Swevet är Sveriges enda helhetsleverantör av läkemedel, förbrukningsmaterial och klinikutrustning till djursjukhus, veterinärer och professionella djurägare. Huvudägare är Lantmännen. ARBETSBESKRIVNING Som medicintekniker på Swevet kommer du att besöka djursjukhus och veterinärkliniker över hela Sverige. Du ansvarar för installation, service och reparation av våra medicintekniska produkter, samt håller i utbildningar ute hos kund. Huvudområdena övervakningssystem, infusionspumpar, narkossystem och ultraljud. Du ansvarar för leverantörskontakter samt intar en koordinerande roll vid stora inköp från nya kunder, samt har ett löpande samarbete med säljarna på Swevet. Detta är en ny tjänst som du kommer att vara med och utveckla mycket själv. Lämplig bostadsort är i Stockholm-Uppsala eller i Skåne. Tjänsten är på heltid och tillträde är senast 1 september. KVALIFIKATIONER Du är certifierad medicintekniker med minst 5 års erfarenhet av installation, service och reparation av medicinteknisk utrustning. Som person är du serviceinriktad och har lätt för att hantera olika människor och situationer. Körkort är ett krav. VI ERBJUDER Ett utvecklande och varierande arbete i en dynamisk och spännande organisation i expansiv fas. Företaget har under de senaste åren etablerat sig som marknadsledare med stor framtidstro och vi hoppas att du med dina insatser och kunskaper vill växa med oss och bidra till vår gemensamma framgång. ANSÖKAN Swevet samarbetar med rekryteringsföretaget Scientific Work i denna process. Välkommen med din ansökan till ansokan@scientificwork.se. Skriv ?Medicintekniker? i ämnesfältet.
Företag: SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Swevet söker medicintekniker! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Swevet söker medicintekniker!


Sök lediga jobb SCIENTIFIC WORK SWEDEN AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se