SERVICEELEKTRIKER Elajo El & Energiteknik AB jobb - lediga jobb

SERVICEELEKTRIKER Elajo El & Energiteknik AB jobb SERVICEELEKTRIKER Elajo El & Energiteknik AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: SERVICEELEKTRIKER Elajo El & Energiteknik AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: SERVICEELEKTRIKER Elajo El & Energiteknik AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. 2D-grafiker/ 2D Artist- Stockholm

  2. Läkarsekreterare- Nacka

  3. Elektronik- och datoringenjör- Stockholm

  4. Hemtjänst i Enskede söker Vb/Usk- Stockholm

  5. Truckförare/ extra- Sollentuna

  6. Software Engineers - DICE- Stockholm

  7. Lärare i svenska och svenska som andra språk- Sollentuna

  8. Software Engineers - EASY Studios- Stockholm

  9. Lärare år 4-6 Västerhaninge Montessoriskola- Haninge

  10. Lighting Artist- Stockholm


Mer beskrivning

2D-grafiker/ 2D Artist
Stunden du väntat på har äntligen kommit! Stockholms mest kreativa appstudio söker nu efter en 2D-grafiker på heltid under ett år med möjlighet till fast anställning efter det. I din roll kommer du göra allt från konceptillustrationer till färdig spelgrafik. Vi jobbar i mindre team och det finns alla möjligheter att även påverka speldesignen inom sitt projekt. Vi letar efter någon med kunskapen och passionen att förnya vår grafiska stil samt sätta ribban för våra spel ännu högre. Kravprofil: - Utmärkta kunskaper i Photoshop, starka kunskaper i Illustrator är ett plus - Skicklig 2D-animatör - Behov av att kunna anpassa sig efter andra illustratörers stil - Vi ser helst att du har minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet - Kunskap om den tekniska sidan av spelutvecklande är ett plus (vi utvecklar i Unity) - Intresse för spel i allmänhet Filimundus är en spelstudio vackert belägen i Gamla Stan, Stockholm. De två senaste åren har vi utvecklat högkvalitativa appar för barn av alla åldrar, ofta med kända karaktärer som Pippi Långstrump och Pettson & Findus. Förutom att göra fantastiska spel är vi också bra på att festa och spela pingis mellan varven. Vi behöver dig till september men tidigare arrangemang kan diskuteras. Skicka ditt CV och din grymma portfolio till jobb@filimundus.se Vi ser fram emot att få lära känna dig!
Företag: Filimundus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga 2D-grafiker/ 2D Artist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2D-grafiker/ 2D Artist

Läkarsekreterare
Nu söker vi en läkarsekreterare till uppdrag i Stockholm som är medicinsk sekreterare och har läkarsekreterarutbildning. Du har goda kunskaper i medicinsk terminologi, svenska språket samt har god datorvana med minst två års yrkeserfarenhet. Arbetsuppgifter Sedvanliga för läkarsekreterare. Anställning Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse. Ansökan Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Ansökan skickas till jobb@vardlanken.se. Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en eventuell intervju. Vid frågor kontakta Therese Löfall på 08-85 54 60. Verksamhetsbeskrivning Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, läkarsekreterare samt övrig vård- och omsorgspersonal. Vi har över 15 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.
Företag: VÅRDLÄNKEN BEMANNING OCH REKRYTERING SVERIGE AB
Ort: Nacka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare jobb, Läkarsekreterare Nacka, Läkarsekreterare VÅRDLÄNKEN BEMANNING OCH REKRYTERING SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare

Elektronik- och datoringenjör
Vår uppdragsgivare är ett av Sveriges ledande företag inom robust dator- och kommunikationsteknik. Företaget har funnits i över tjugo år verkar främst inom fyra områden: försvar, industri, fordon och samhällssäkerhet. Kunderna kräver specifika och skräddarsydda lösningar som är unika för deras verksamhet. Det är en flexibel verksamhet där man arbetar med kundanpassade lösningar och möjligheter att anpassa standardprodukter efter behov, denna process garanterar kostnadseffektivitet för såväl små som stora produktserier. Man fokuserar på de allra senaste finesserna och innovationerna och är väl medveten om behovet av kvalitet och varaktig prestanda. Produkterna utvecklas för att tåla extrema förhållanden som fukt, elektromagnetiska störningar, damm, stötar och vibrationer. Du kommer att arbeta i ett team bestående av utvecklare där ditt primära fokus kommer att vara utveckling av produkter till försvar med fokus på elektronik. Man är involverad i hela kedjan, från kravspecifikation till systemlösning och utprovning. I rollen ingår nära kontakt med både leverantörer och kunder. En stor del av arbetet består av att vara med och ta fram prototyper. Det är viktigt att du har ett genuint tekniskt intresse och är praktiskt lagt, i arbetet ingår även att dokumentera sitt arbete samt ta fram instruktionsmanualer. Du har nära samarbete med mekanikkonstruktörer och ansvarar för elektronikdelen i utvecklingen, dessutom kommer du att medverka i parallella projekt samt assistera säljare på kundbesök med teknisk expertis. Du har Högskole- eller Civilingenjörsexamen med inriktning mot elektronik och datorhårdvara eller motsvarande praktisk erfarenhet. Det är önskvärt att du har kunskap om MIL-standarder, sårbarheter och skydd för datorer, nätverk och kommunikationsutrustning. Du har erfarenhet av design av elektriska scheman, komponentval, PCB design, prototypkonstruktion, EMC krav, felsökningsmetodik för elektronik och användning av testutrustning och instrument. Det är meriterande med kunskap och erfarenhet av EMC/EMI. Som person uppskattar du eget ansvar och har inga problem med att arbeta i en miljö som präglas av högt tempo. Det är viktigt med god samarbetsförmåga, då arbetet utförs både individuellt och i grupp. Du är kreativ, initiativrik och analytisk. Du har förmåga att arbeta i parallella processer. Det är viktigt att tänka långsiktigt och vara medveten om konsekvenserna av sina handlingar, därav är det av vikt att analysera och bryta ner problem, arbeta aktivt med att se sammanhang och göra rätt prioriteringar. Vid intresse, skicka CV till Mimmi Nyman, mimmi@aliado.se Har du frågor eller funderingar så är du välkommen att höra av dig.
Företag: Aliado EngineerSearch, Xpage
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Elektronik- och datoringenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektronik- och datoringenjör

Hemtjänst i Enskede söker Vb/Usk
Modern assistans hemtjänst - Mindre hemtjänst i Enskede - Företaget har arbetat i området i 13 år - Både LSS och SOL - Blandad grupp med bra samarbete. - Vår värdegrund bygger på Engagemang och Förtroende. ................................ Tjänsterna - ca 80 % vikariat med chans till förlängning - Varannan helg. - 19000 (Vb) / 20000 (Usk) kr/mån beräknat på heltid (Ob tillkommer). - Friskvård 175 kr/mån. - Arbetskläder - Handledning/utbildning - Start i juli eller augusti ................................ Vad vi söker Erfarenhet: Från hemtjänst eller liknade vård och omsorgsarbete. Utbildning: Vårdbiträdesutbildning eller motsvarande, alt Usk. Egenskaper: Ansvarsfull, engagerad och stresstålig. Krav: Körkort. Kunna cykla. Tåla pälsdjur och rök. Behärska svenska i tal och skrift för att kunna kommunicera med kunder, personal och närstående, samt för att kunna dokumentera det egna arbetet. Det är meriterande om du är flexibel, kan ta egna beslut och har förståelse för människors olikheter. ................................ Besvara annonsen i ett worddokument eller pdf, där du beskriver vem du är som person. Därefter vill vi att du beskriver dig och dina erfarenheter i relation till annonstexten. Sist men inte minst vill vi gärna ha ditt cv med referenser till dina senaste uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Hemtjänst i Enskede söker Vb/Usk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemtjänst i Enskede söker Vb/Usk

Truckförare/ extra
Är du studerande? Vill du tjäna lite extra pengar? Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi söker nu till ett företag som är beläget i Rotebro 8 st vana truckförare med behörighet för motviktstruck. I dina arbetsuppgifter ingår, förutom en stor del truckkörning, även att plocka ordrar och en del returhantering. Du kommer att arbeta i glad och positiv grupp. Du som person är van vid att köra truck under ett stressigt tempo. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid. Ansökan skickas in skriftlig, helst via mail till rp@aleja.se Fotografi på dig själv är ett enormt plus, men utan ett telefonnummer där vi kan nå dig är det mycket knepigt att på ett effektivt sätt gå vidare med din ansökan. Märk ansökan, "Räddningspatrullen" Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare/ extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare/ extra

Software Engineers - DICE
DICE (EA Digital Illusions Creative Entertainment), the award-winning developer based in Stockholm, Sweden, is best known for creating the phenomenally successful Battlefield franchise with the widely acclaimed Battlefield 3 being the latest installment. DICE is also home of the Frostbite Engine and creators of Mirror's Edge and Medal of Honor multiplayer experience. We are looking for several talented, self-motivated individuals with the capability and drive to build premiere AAA titles for a multitude of platforms. We want creative, committed and communicative people who want to be part of developing the best AAA titles in the world. We encourage our employees to be involved and have a strong go-ahead spirit. In return we provide great individual freedom and autonomy, true influence and a flat hierarchy. What skills does DICE look for? BSc/MSc or autodidact in Computer Science, Computer Engineering or equivalent experience Software engineering passion within core, infrastructure, UI or rendering, preferably in the games industry and/or from areas where concurrency, memory and performance is of high importances Excellent C++ knowledge Self-driven with a strong sense of quality Heavy focus on customers and willingness to find the best solution Great communication skills that supports an open working environment in terms of feedback General information If you have several years of experience or if you have recently graduated and if what you have read above sounds appealing, visit our homepage www.dice.se/jobs and apply.
Företag: EA Digital Illusions CE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Software Engineers - DICE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Software Engineers - DICE

Lärare i svenska och svenska som andra språk
Consensum i Sollentuna söker dig som är behörig i att undervisa svenska på gymnasiet. Meriterande om du även är behörig i svenska som andra språk. Consensum gymnasium i Sollentuna startade år 2008. Vi är en liten genuin skola som har Vård-och omsorgsprogrammet med tre programfördjupningar. Akutsjukvård, fördjupning mot Högskola och Universitet och Friskvård /hälsa. Skolan ligger i Sollentuna centrum med närhet till pendeltåget. I höst startar vi två klasser och kommer totalt att ha ca 150 elever. Vi arbetar helt ämnesintegrerat och tematiskt. Våra ledmotiv är Hälsa, Entreprenörskap och Internationalisering. Vi söker Dig som är nytänkande och utvecklingsinriktad. Vi förutsätter att du är prestigelös och har en genuin vilja till att samverka mellan kurser och ämnen. Vi söker Dig som är en engagerad och kreativ lärare som visar stor närvaro i mötet med eleverna. Du ska tycka om att samarbeta och ha en positiv grundsyn. Vi erbjuder ett Dig ett kreativt och utmanande arbete. De flesta av våra lärare har varit med från start och arbetsklimatet är oerhört inspirerande och positivt. Intervjuer kommer ske fortlöpande under v.31 och v.32.
Företag: Consensum AB Lund
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska och svenska som andra språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska och svenska som andra språk

Software Engineers - EASY Studios
EASY is always looking for talented, self-motivated individuals with the capability and drive to push the boundaries of the quality of online games. Whether you are a mod maker or a senior with fifteen years? experience, we want creative, committed, interesting people who are not afraid to fail, who love a challenge, who believe they can make our products and our company the best in the industry. We share offices with EA Nordic in the very heart of Södermalm, and it is never far to restaurants, pubs, shops and public transport. Role Overview Easy is growing! We are looking for programmers with different levels of experience, from newly graduated to candidates with many years of industry experience. Independent of background we are looking for people with an interest in all areas of game development, with a fearless approach to programming and a passion for learning new techniques and technologies. As a contributor in a smaller studio you need to be ready and willing to jump into any area of development. As a Gameplay programmer at Easy you will work closely with the production team and be responsible for implementing, maintaining and debugging new features on our live games, as well as exciting unannounced titles. You also need to be able to take responsibility, be a self-starter and have passion and motivation for the team. Things we are looking for: Strong C++ experience Relevant games industry experience Ability to rapidly learn and become productive in a large existing codebase Great communication skills (verbal and written) ? excellent spoken and written English is a must, preferably Swedish as well Experience in any of the following areas will make you even more interesting to us: Unity C# (knowledge of other languages is a plus) Networking (as applied to games programming) iOS or Android Rendering Development of game tools General Information As part of the application process we might ask you to perform a practical work test. The position is permanent and applications will be selected continuously. Apply via mail to fjohnsson@ea.com.
Företag: EA Digital Illusions CE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Software Engineers - EASY Studios jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Software Engineers - EASY Studios

Lärare år 4-6 Västerhaninge Montessoriskola
Västerhaninge Montessoriskola "Ugglan" är en montessoriinspirerad skola med ca 140 elever och som omfattar klass F - 6. Skolan är centralt belägen i Västerhaninge invid pendeltåg och bussar. Vi söker nu dig som med glädje och engagemang vill vara en del i arbetslaget årskurs 4 - 6. Vi vill att du är utbildad lärare gärna med behörighet i matematik eller engelska, då det kompletterar kompetensen i arbetslaget. Som person ser vi att du är ansvarstagande, positiv och kommunikativ och med god samarbetsförmåga. Vi ser att du är väl insatt i gällande styrdokument, läroplan och skollag. Montessoriutbildning ses som en merit. Vi erbjuder vetgiriga och nyfikna elever, engagerade föräldrar, medvetna och kompetenta kollegor samt moderna lokaler med digital utrustning. Tjänsten är tillsvidare, ferietjänst 100% ( provanställning tillämpas och intervjuer kommer att ske löpande). Hör gärna av dig om du vill veta mer om tjänsten. Varmt Välkommen!
Företag: Västerhaninge Montessoriskola
Ort: Haninge
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare år 4-6 Västerhaninge Montessoriskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare år 4-6 Västerhaninge Montessoriskola

Lighting Artist
DICE (EA Digital Illusions Creative Entertainment), the award-winning developer based in Stockholm, Sweden, is best known for creating the phenomenally successful Battlefield franchise with the widely acclaimed Battlefield 3 being the latest installment. DICE is also home of the Frostbite Engine and creators of Mirror's Edge and Medal of Honor multiplayer experience. Role Overview We are looking for a Lighting Artist to work with creating the lighting and establishing the moods throughout the game. Work task examples: Creating both the exterior and interior lighting within the levels and cut scenes. Placing and tweaking of light sources within the environment. Creation of sky dome and cloud textures. Tweaking of shading materials and textures to improve the perception of the lighting. Post processing; color grading, exposure, SSAO, bloom, tone mapping curves etc. Contributing to the development and placing of special effects related to lighting and atmosphere. Such as; light flares, fog, god rays and camera optics. Prototyping the use of lighting technology to reach the visual targets defined by the art direction. Working with the AD and rendering programmers to define and sell in requests for new tech features and improved editor workflow. What skills does DICE look for? Deep understanding of CG lighting technology, both real-time and software rendering. Strong sense of lighting theory; color space, exposure, light fixtures, natural light, reflections etc. Good understanding of cinematography and dramaturgy; the use of camera technology, scene blocking and lighting to set the mood. Being pro-active in the use of lighting as a powerful tool in gameplay clarity. For example; to guide the player forward, highlight objectives and enemies. An ability to thoroughly digest the art direction and be a champion for executing it in the game. Used to working with the balancing between visual quality and performance requirements. General Information As part of the application process we might ask you to perform a practical work test. The position is permanent and applications will be selected continuously. Apply online at dice.se/jobs or send your application to pkjellberg@ea.com with a combined CV and introduction letter in English, please also include a portfolio or reel including breakdown.
Företag: EA Digital Illusions CE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lighting Artist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lighting Artist


Sök lediga jobb SERVICEELEKTRIKER Elajo El & Energiteknik AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se