SFI lärare jobb - lediga jobb

SFI lärare jobb SFI lärare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: SFI lärare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: SFI lärare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. SFI lärare till Avesta- Avesta

 2. SFI lärare/modersmål- Nyköping

 3. SFI lärare/modersmål- Nyköping

 4. SFI lärare till Västerås.- Västerås

 5. Visstidsanställd SFI lärare- Eskilstuna

 6. Visstidsanställd SFI lärare- Eskilstuna

 7. SFI lärare- Olofström

 8. Visstidsanställd SFI lärare- Eskilstuna

 9. SFI lärare semestertjänst 75%- Hagfors

 10. SFI lärare - Kiruna- Kiruna

 11. SFI lärare - Nyköping- Nyköping

 12. SFI lärare - Värnamo- Värnamo

 13. SFI lärare - Västervik- Västervik

 14. SFI lärare - Hagfors- Hagfors

 15. SFI lärare - Torsby- Torsby

 16. SFI lärare - Karlstad- Karlstad

 17. SFI lärare - Säffle- Säffle

 18. SFI lärare - Skellefteå- Skellefteå

 19. SFI lärare - Lidköping- Lidköping

 20. SFI lärare - Mariestad- Mariestad

 21. SVA/SFI lärare- Falun

 22. ABF Vux söker SFI lärare- Göteborg

 23. SFI lärare- Olofström

 24. SFI lärare- Södertälje

 25. SFI Lärare Stockholm 2013- Upplands Väsby

 26. SFI lärare- Eskilstuna

 27. Sfi lärare, vikariat 100 % semestertjänst- Lund

 28. ABF Vux söker SFI lärare till Angered- Göteborg

 29. SFI lärare- Göteborg

 30. SFI lärare- Timrå

 31. SFI lärare - Karlstad- Karlstad

 32. SFI lärare - Hagfors- Hagfors

 33. SFI lärare - Säffle- Säffle

 34. SFI lärare - Lidköping- Lidköping

 35. SFI lärare - Mariestad- Mariestad

 36. SFI lärare- Timrå

 37. SFI lärare - Värnamo- Värnamo

 38. SFI lärare- Ovanåker

 39. SFI lärare som vill arbeta extra- Stockholm

 40. SFI lärare som vill arbeta extra- Uppsala


Mer beskrivning

SFI lärare till Avesta
Verksamhetsbeskrivning: MiROi i-learning AB är rikstäckande och ett av Sveriges största privatägda utbildningsföretag med verksamhet från Kiruna i norr till Malmö i söder. Sedan 1991 utbildar vi arbetsmarknaden, näringslivet och vuxengymnasiet i Sverige. MiROi är ett snabbt växande företag där du har chans att få vara med och påverka. Dina arbetsuppgifter: Undervisning i Svenska för invandrare Utbildning/Erfarenhet: Du är SFI-lärare med god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot våra deltagare. Du skall vara flexibel, öppen och ha god samarbetsförmåga. Vi sätter stort värde på Ditt engagemang, Din pedagogiska kompetens och Dina handledaregenskaper. I arbetet får Du stöd i Ditt arbetslag, där Du också delar med Dig av Dina erfarenheter. Du har vana vid att arbeta med Skolverkets kursmål och betygskriterier. Erfarenhet av vuxenutbildning och validering är meriterande. Du trivs med att arbeta med människor och är van vid att självständigt planera ditt arbete. En fördel är om du har ett brett kontaktnät inom olika delar av samhället. Flerspråkighet är meriterande. Du är duktig på att organisera och planera din tid samt motiveras av att stödja och leda människor i förändring och till förändring. Att du har ett stort tålamod, ett starkt engagemang och en god människokännedom är något vi förutsätter. Vi vill att du är utåtriktad, flexibel, förändringsbenägen samt att du ha en stor arbetskapacitet. Placeringsort: Avesta
Företag: MIROI I-LEARNING AB
Ort: Avesta
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare till Avesta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare till Avesta

SFI lärare/modersmål
Nyköping ligger vid kusten en timme söder om Stockholm. I kommunen arbetar ca 4.000 personer för att uppfylla målen om service, professionellt bemötande och tillgänglighet samt möta de utmaningar som ställs på en region i stark tillväxt. Mångfald gynnar utvecklingen. Vi eftersträvar därför en jämnare köns- och åldersfördelning samt varierad etnisk och kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Kommunen arbetar kontinuerligt med att ge alla arbetsplatser förutsättningar för ett medskapande och ett strukturerat arbetssätt. Vi lägger därför stor vikt vid att Du delar kommunens värdegrund och medarbetarpolicy. För mer information: www.nykoping.se I Nyköpings kommun satsar vi på hälsofrämjande insatser för våra medarbetare och har därför infört rökfri arbetstid. I division Barn Utbildning Kultur arbetar ca 1 850 medarbetare mot målet ”Barn, utbildning och kulturs verksamheter är attraktiva, har god kvalitet och visar goda resultat”. I divisionen ingår förskolor, grundskolor, gymnasium, vuxenutbildning samt kultur. ARBETSUPPGIFTER Då det genom forskning är känt att stöd på modersmålet är en av nycklarna till framgång i att lära sig ett nytt språk, söker vi nu en somalisktalande lärare. Tjänsten innebär att stödja de somalisktalande studernade i öviga kurser med språklig och pedagogisk kompetens . Du arbetar tillsammans med erfarna sfi-lärare. KVALIFIKATIONER Du har lärarexamen och är behörig att undervisa i svenska som andraspråk. Du har goda kunskaper i somaliska och svenska i både tal och skrift. Som person vill vi att du har ett flexibelt arbetssätt och är bra på att individualisera undervisningen.
Företag: Nyköpings kommun - Division Barn, Utbildning & Kultur
Ort: Nyköping
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare/modersmål jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare/modersmål

SFI lärare/modersmål
Nyköping ligger vid kusten en timme söder om Stockholm. I kommunen arbetar ca 4.000 personer för att uppfylla målen om service, professionellt bemötande och tillgänglighet samt möta de utmaningar som ställs på en region i stark tillväxt. Mångfald gynnar utvecklingen. Vi eftersträvar därför en jämnare köns- och åldersfördelning samt varierad etnisk och kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Kommunen arbetar kontinuerligt med att ge alla arbetsplatser förutsättningar för ett medskapande och ett strukturerat arbetssätt. Vi lägger därför stor vikt vid att Du delar kommunens värdegrund och medarbetarpolicy. För mer information: www.nykoping.se I Nyköpings kommun satsar vi på hälsofrämjande insatser för våra medarbetare och har därför infört rökfri arbetstid. I division Barn Utbildning Kultur arbetar ca 1 850 medarbetare mot målet ”Barn, utbildning och kulturs verksamheter är attraktiva, har god kvalitet och visar goda resultat”. I divisionen ingår förskolor, grundskolor, gymnasium, vuxenutbildning samt kultur. ARBETSUPPGIFTER Då det genom forskning är känt att stöd på modersmålet är en av nycklarna till framgång i att lära sig ett nytt språk, söker vi nu två somalisktalande lärare. Tjänsten innebär att arbeta med sfi kurs A. Du kommer att ge stöd i undervisningen till de studerande som inte har någon, eller mycket kort, studiebakgrund. Du arbetar tillsammans med erfarna sfi-lärare. KVALIFIKATIONER Du har lärarexamen och är behörig att undervisa i svenska som andraspråk. Du har goda kunskaper i somaliska och svenska i både tal och skrift. Som person vill vi att du har ett flexibelt arbetssätt och är bra på att individualisera undervisningen.
Företag: Nyköpings kommun - Division Barn, Utbildning & Kultur
Ort: Nyköping
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare/modersmål jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare/modersmål

SFI lärare till Västerås.
Eductus hjälper privatpersoner, företag och organisationer. Vi är experter på matchning, rekrytering, integration, omställning, arbetslivsinriktad rehabilitering och vuxenutbildning. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg och vi bedriver verksamhet på över 40 orter runtom i Sverige. www.eductus.se Behörig lärare i SFI till Västerås. Som lärare i vuxenutbildningen är det din uppgift att leda och undervisa kursdeltagare från många länder och kulturer. I arbetsuppgifterna ingår att planlägga, dokumentera och genomföra utbildningar i enlighet med de anvisningar som finns inom Skolverkets kursplaner och inom Eductus samt fortlöpande hjälpa deltagarna. Det är därmed mycket viktigt att ha god pedagogisk förmåga och att tycka om att lära ut. Samtidigt är det av central betydelse att vara närvarande för samtliga deltagare i kurserna, vilket betyder att vara tillgänglig och hjälpa dem i deras studier. Du som söker bör identifiera dig med vår gemensamma värdegrund: Engagemang. Professionalism. Utveckling. Resultat. Glädje. Kravprofil • Behörig lärare för grundskola och/eller gymnasiet. Behörighet i svenska som andraspråk. • Dokumenterad erfarenhet av SFI- och svenska som andraspråk-undervisning av vuxna, helst på olika studievägar (2-3). • Kunna använda digitala hjälpmedel i undervisningen eftersom tjänsten är klassrumsundervisning kombinerat med undervisning via vår digitala lär plattform. • Ha förmåga att individualisera undervisningen och utgå från varje individs tidigare erfarenhet, behov, förutsättningar och mål. • Tycka det är intressant att undervisa olika typer av individer och trivas med att arbeta i en dynamisk, målinriktad miljö där alla strävar åt samma mål och hjälps åt. • Är duktig på att organisera och planera tiden samt motiveras av att stödja och leda människor. • Har ett mycket bra tålamod, ett starkt engagemang och en god människokännedom. Arbetsbild • Lösningsfokuserad. • Eftersom vi arbetar med människor som kommer från andra länder är språk meriterande. Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, ålder och kulturell bakgrund. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten. Placering: Västerås Anställning: Dagtid, kvällstid, vikariat Sista ansöknigsdag: 31 juli 2013 Start: augusti/september Frågor om tjänsten besvaras av skolledare Helen Ovebäck e-mail: helen.oveback@eductus.se Ansök via länken nedan: Eductus är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Se www.academedia.se
Företag: AcadeMedia Eductus AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare till Västerås. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare till Västerås.

Visstidsanställd SFI lärare
Lernia AB Arbetsuppgifter Vill du vara med och jobba i vårt lärarteam på vår skola i Eskilstuna? Vi söker lärare i svenska för invandrare som vill arbeta hos oss under perioden 2013-09-02 till 2013-12-31. Tjänsten är på halvtid. Vår utbildning på Lernia bedrivs på uppdrag av Eskilstuna kommun. De elever vi arbetar tillsammans med kommer från många olika kulturer och faser i livet vilket gör arbetet både utvecklande och spännande. Vi är en personalgrupp som har mycket roligt tillsammans och arbetar med stor flexibilitet i vårt uppdrag. Formell kompetens Du som studerar till lärare med inriktning Svenska som andra språk eller har lärarexamen och 30 hp (20 p) i svenska som andraspråk eller motsvarande erfarenhet. Din bakgrund Vi ser gärna att du har pedagogisk erfarenhet och utbildning samt intresse för vuxnas lärande.Vi värdesätter interkulturell kompetens. Personliga egenskaper Vi vill att du har energi och glädje, att du vill arbeta med människor från olika kulturer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att eleverna ska nå sina mål och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagande som person. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad.. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Eftersom eleverna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet. Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstidsanställning på deltid med placering i Eskilstuna 2013-09-02 till 2013-12-31. Tillträdesdag 2013-09-02 Information Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Utbildningsansvarig Ulrika Ekman Öst tel 0722-54 62 97 Mail: ulrika.ekman.ost@lernia.se Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. Lernia är vägen framåt Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Visstidsanställd SFI lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Visstidsanställd SFI lärare

Visstidsanställd SFI lärare
Lernia AB Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter blir att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området. Du kommer att få träffa vuxna elever från många olika kulturer och faser i livet. Arbetet innebär även viss administration och annat kontorsarbete. Formell kompetens Du som söker tjänsten har lärarexamen och minst 30 hp (20 p) i svenska som andraspråk eller liknande erfarenhet. Din bakgrund Vi ser gärna att du har pedagogisk erfarenhet samt givetvis ett intresse för vuxnas lärande. Vi värdesätter interkulturell kompetens. Att du har god datorvana är en förutsättning då delar av kommunikationen med deltagarna sker via en lärportal på internet. Personliga egenskaper Vi vill att du har energi och glädje, att du vill arbeta med människor från olika kulturer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att eleverna ska nå sina mål och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du ska se möjligheter, har mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagande som person. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap. Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med elever, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer. Eftersom eleverna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet. Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstidsanställning på heltid under perioden 2013-09-16 till 2013-12-16 med placering i Eskilstuna Tillträdesdag 2013-09-16 Information Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Utbildningsansvarig Ulrika Ekman Öst - 0722-54 62 97 , Mail: ulrika.ekman.ost@lernia.se. Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. Lernia är vägen framåt Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Visstidsanställd SFI lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Visstidsanställd SFI lärare

SFI lärare
Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. I Olofström jobbar vi efter visionen: Olofström ska vara en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke. Arbetsbeskrivning: SFI-lärare för Komvux Omfattning: 100% Varaktighet: anställning snarast möjligt till 20131220 Kvalifikationer: Behörig lärare i svenska som andra språk.
Företag: Olofströms kommun
Ort: Olofström
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare

Visstidsanställd SFI lärare
Lernia AB Arbetsuppgifter Vill du vara med och jobba i vårt lärarteam på vår skola i Eskilstuna? Vi söker lärare i svenska för invandrare som vill arbeta hos oss under perioden 2013-09-02 till 2013-12-31. Tjänsten är på halvtid. Vår utbildning på Lernia bedrivs på uppdrag av Eskilstuna kommun. De elever vi arbetar tillsammans med kommer från många olika kulturer och faser i livet vilket gör arbetet både utvecklande och spännande. Vi är en personalgrupp som har mycket roligt tillsammans och arbetar med stor flexibilitet i vårt uppdrag. Formell kompetens Du som studerar till lärare med inriktning Svenska som andra språk eller har lärarexamen och 30 hp (20 p) i svenska som andraspråk eller motsvarande erfarenhet. Din bakgrund Vi ser gärna att du har pedagogisk erfarenhet och utbildning samt intresse för vuxnas lärande.Vi värdesätter interkulturell kompetens. Personliga egenskaper Vi vill att du har energi och glädje, att du vill arbeta med människor från olika kulturer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att eleverna ska nå sina mål och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagande som person. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad.. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Eftersom eleverna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet. Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstidsanställning på deltid med placering i Eskilstuna 2013-09-02 till 2013-12-31. Tillträdesdag 2013-09-02 Information Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Utbildningsansvarig Ulrika Ekman Öst tel 0722-54 62 97 Mail: ulrika.ekman.ost@lernia.se Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. Lernia är vägen framåt Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Visstidsanställd SFI lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Visstidsanställd SFI lärare

SFI lärare semestertjänst 75%
HAGFORS KOMMUN ANSTÄLLER EN SFI-LÄRARE Välkommen till Hagfors kommun, en vacker och inspirerande plats i Klarälvdalen, Värmland ARBETSPLATS ÄLVSTRANDSGYMNASIET Älvstrandsgymnasiet är en del av Älvstranden Bildningscentrum. På Älvstranden Bildningscentrum finns cirka 1.000 elever från förskoleklass till gymnasium, vuxenutbildning och SFI. Älvstrandsgymnasiet omfattar 10 program och drygt 500 elever inklusive vuxenutbildning och SFI. Behovet av utbildning i svenska för invandrare (SFI), är fortsatt stort i kommunen. Vi söker nu ytterligare en SFI-lärare, för att förstärka vår organisation. Idag finns fyra heltidsanställda pedagoger inom SFI-undervisningen i Hagfors. ANSTÄLLNINGSFORM Deltid 75 %, semestertjänst VARAKTIGHET Visstidsanställning fr o m 2013-09-09 t o m 2013-12-20 SENASTE ANSÖKNINGSDAG OCH REFERENS Senaste ansökningsdag 2013-09-04 Ange referensnummer: SFI-ped ht13 ANSÖKAN SKICKAS TILL Älvstrandsgymnasiet, 683 80 Hagfors eller via mail till roland.wiklund@hagfors.se KONTAKTPERSON Rektor Roland Wiklund roland.wiklund@hagfors.se , telefon 0563-188 63 FACKLIGA KONTAKTPERSONER Irene Branneby, Lärarförbundet, irene.branneby@skolor.hagfors.se , telefon 0563-54 07 38 Mats Bergenfur, Lärarnas riksförbund, mats.bergenfur@skolor.hagfors.se , telefon 0563-54 07 48 VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: Hagfors kommun,
Ort: Hagfors
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare semestertjänst 75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare semestertjänst 75%

SFI lärare - Kiruna
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak  De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens SFI-lärare Behörig SFI-lärare eller lärare i svenska som andraspråk. Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Susanna Lundström på telefon 0761-810842 eller mail susanna.lundstrom@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Kiruna
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare - Kiruna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare - Kiruna

SFI lärare - Nyköping
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak  De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens SFI-lärare Behörig SFI-lärare eller lärare i svenska som andraspråk. Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Susanna Lundström på telefon 0761-810842 eller mail susanna.lundstrom@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare - Nyköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare - Nyköping

SFI lärare - Värnamo
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens SFI-lärare Behörig SFI-lärare eller lärare i svenska som andraspråk. Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Pernilla Tallberg på telefon 0761-810290 eller mail pernilla.tallberg@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Värnamo
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare - Värnamo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare - Värnamo

SFI lärare - Västervik
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens SFI-lärare Behörig SFI-lärare eller lärare i svenska som andraspråk. Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Sara Stenlund på telefon 0761-810828 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Västervik
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare - Västervik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare - Västervik

SFI lärare - Hagfors
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens SFI-lärare Behörig SFI-lärare eller lärare i svenska som andraspråk. Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Sara Stenlund på telefon 0761-810828 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Hagfors
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare - Hagfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare - Hagfors

SFI lärare - Torsby
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens SFI-lärare Behörig SFI-lärare eller lärare i svenska som andraspråk. Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Sara Stenlund på telefon 0761-810828 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Torsby
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare - Torsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare - Torsby

SFI lärare - Karlstad
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens SFI-lärare Behörig SFI-lärare eller lärare i svenska som andraspråk. Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Sara Stenlund på telefon 0761-810828 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare - Karlstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare - Karlstad

SFI lärare - Säffle
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens SFI-lärare Behörig SFI-lärare eller lärare i svenska som andraspråk. Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Sara Stenlund på telefon 0761-810828 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Säffle
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare - Säffle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare - Säffle

SFI lärare - Skellefteå
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens SFI-lärare Behörig SFI-lärare eller lärare i svenska som andraspråk. Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Camilla Johansson på telefon 0761-810279 eller mail camilla.johansson@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Skellefteå
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare - Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare - Skellefteå

SFI lärare - Lidköping
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens SFI-lärare Behörig SFI-lärare eller lärare i svenska som andraspråk. Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Sara Stenlund på telefon 0761-810828 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Lidköping
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare - Lidköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare - Lidköping

SFI lärare - Mariestad
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens SFI-lärare Behörig SFI-lärare eller lärare i svenska som andraspråk. Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Sara Stenlund på telefon 0761-810828 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Mariestad
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare - Mariestad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare - Mariestad

SVA/SFI lärare
År 2005 startade Praktiska Gymnasiet i Falun, en fristående gymnasieskola inom Praktiska Sverige AB. I Sverige finns det ca 40 olika Praktiska Gymnasier på olika orter och vårt säte finns i Göteborg. Vi arbetar med en modern gymnasial lärlingsutbildning inom gymnasieskolan och vårt koncept är att vara en liten skola med små klasser samt att bygga undervisningen på att eleven knyts till en arbetsplats under sin utbildningstid. Hälften av den treåriga utbildningen sker på arbetsplatsen där eleven går som lärling. Handledaren på företaget har ett nära samarbete med eleven och skolans yrkeslärare som följer upp samt kompletterar elevens utbildning. På skolan läser eleven kärnämnen och delar av karaktärsämnen. Vår målgrupp är elever som vill gå yrkesförberedande utbildning inom gymnasieskolan, vi erbjuder dock även högskoleförberedande kurser. Program vid Praktiska Gymnasiet är: Fordon- och transport, Bygg- och anläggning, Hantverk, Naturbruk, El-och energi. Vi söker nu en SVA/SFI lärare till ett mindre antal elever i behov av svenska som andraspråk ett antal timmar per vecka. Du är behörig och utbildad för tjänsten. Erfarenhet av SVA/SFI är en merit liksom av gymnasieutbildning.
Företag: Praktiska (Falun)
Ort: Falun
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga SVA/SFI lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SVA/SFI lärare

ABF Vux söker SFI lärare
ABF Vux kompetensutvecklar vuxna och bygger broar in i arbetslivet. Målet är att vår verksamhet ska leda till jobb eller fortsatta studier för våra deltagare och studerande. Vi bedriver utbildningsverksamhet på uppdrag av kommuner inom sfi, grundläggande och gymnasial vuxenutbildning. Inom ABF Jobb, en del av ABF Vux, erbjuder vi jobbcoachning inom ramen för TSL och på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Vår huvudsakliga verksamhet bedrivs i Göteborg, men vi finns även i Borås, Jönköping och flera andra orter i Västsverige. ABF Vux har funnits i bolagsform sedan 2002 med ABF Göteborg som ägare. Vill du jobba som SFI lärare hos oss? ABF Vux söker lärare i SFI med placering på ABF Vux i Angered samt hos kund. Utgångspunkten för vår undervisning är deltagarnas intressen, nyfikenhet och lust. Våra ledord är engagemang och resultat. Vi bygger därför vårt lärande på den vuxnes livsvärld samtidigt som vi utmanar den. Kvalifikationer Du är behörig lärare med svenska som andraspråk i din utbildning och ett intresse för människor från olika kulturer. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet. Du tycker om att arbeta i arbetslag och ser möjligheter med det. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till olika situationer och behov. Ett av våra jämställdhetsmål är att uppnå en jämnare fördelning mellan män och kvinnor bland våra anställda. Av den anledningen ser vi gärna manliga sökande. Anställningarna avser visstidsanställning t o m 2013-12-20 med möjlighet till förlängning. Heltid,semestertjänst. Tillträde snarast.
Företag: ABF Göteborg Vuxenutbildning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga ABF Vux söker SFI lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ABF Vux söker SFI lärare

SFI lärare
Olofströms kommun är en av fem kommuner i Blekinge län med cirka 13 000 invånare. Inom kommunens gränser finns över 200 sjöar och i tätorten Olofström möts tre åar, vilket är både unikt och attraktivt. Vatten, sport, kultur, vild natur, mångkultur och teknik är ord som förknippas med Olofströms kommun. I Olofström jobbar vi efter visionen: Olofström ska vara en attraktiv plats, där människor, teknik, kultur och natur möts i ett samspel som skapar förutsättningar för såväl utveckling som trygghet och omtanke. Jobbeskrivning: SFI-lärare för Komvux 100% Att undervisa elever som har svenska som andra språk. Kvalifikationer: Behörig lärare i svenska som andra språk. Vi ser gärna att du har erfarenhet av elever som har svenska som andra språk. Omfattning: 100% tjänstgöringsgrad. Vi önskar en person så snart som möjligt tom 20131220, med chans till förlängning. Vi tillämpar löpande rekrytering under ansökningstiden.
Företag: Olofströms kommun
Ort: Olofström
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare

SFI lärare
Information om uppdraget Academic Work söker för kunds räkning Iris Hadars räkning en behörig SFI-lärare. Iris Hadar sitter i ljusa lokaler centralt i Södertälje och erbjuder dig en dynamisk och kreativ miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor! Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund Iris Hadar. Arbetsuppgifter Som SFI-lärare kommer du att undervisa inom ditt kompetensområde enligt företagets syn på vuxnas lärande, kvalitetskrav och pedagogiska metoder. Vidare kommer du att undervisa utifrån aktuella styrdokument så som Skolverkets läroplaner och upprätthålla dokumentation som verksamheten kräver. Du kommer till exempel att: Bedöma och handleda elever genom aktiv dialog, coachning och handledningssamtal Planera, genomföra och följa upp samt dokumentera undervisningen Informera och samverka med andra lärare och jobbcoacher kring undervisning, planering och material Förbereda och följa upp eventuella arbetsplatsförlagd utbildning/praktik Arbeta med betygsättning utifrån Skolverkets kursplan Vi söker dig som Har studerat lärarutbildningen och är behörig SFI-lärare. Du har goda datakunskaper och bemästrar en ansvarsfull roll. Det är meriterande om du har tidigare undervisningserfarenhet och bemästrar flera språk men det inget krav. Som person har du förmågan att kommunicera och sammarbeta samt är en god relationsbyggare. Vidare är du öppen, flexibel och är trygg i dig själv. Detta då du kommer att axla en ansvarsfull och omväxlande roll. START: Omgående UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid till och med den 20:e december UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider PLATS: Södertälje URVAL: Sker löpande KONTAKT: Camilla Bäckelin
Företag: ACADEMIC WORK CONSULTING AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare

SFI Lärare Stockholm 2013
Lärare till SFI; Folkuniversitetet; Stockholm; 130925 Folkuniversitetet Stockholm söker fler behöriga SFI-lärare till vår växande SFI undervisning.  Folkuniversitetet är ett studieförbund som under 50 års tid har undervisat i svenska som andra språk. I ljusa och vackra lokaler nära Odenplan samsas SFI med vår traditionsrika kursverksamhet. Här finns verkstäder för måleri, skulptur och foto. Även vår gymnasieskola med internationell inriktning håller till i huset. Atmosfären präglas öppenhet och kreativitet och man hör många olika språk i korridorerna.    Vår nuvarande SFI-undervisning startade augusti 2011 och vi har uppdrag gentemot 9 kommuner i Stockholms län. Vi har idag c:a 600 SFI-studerande fördelat på studievägarna 2 och 3. Vi erbjuder kurser dagtid, kvällar och lördagar. Förutom nivåerna B, C och D har vi ett antal extrakurser med fokus på uttal samt grammatik och skrivning. Arbetslaget består idag av sju tillsvidareanställda lärare och fyra visstidsanställda. Verksamheten leds av utbildningsansvarig, utbildningsledare och avdelningschef. Vi har en administratör. Vi söker nu en behörig SFI-lärare. I tjänsten ingår tjänstgöring kvällstid och/eller lördag Du ska ha: -  avslutad pedagogisk högskoleexamen -  40 gamla poäng eller 60 nya poäng i Svenska som andraspråk Vi ser gärna: -  att du har ett par års erfarenhet av att undervisa målgrupperna - att du har god erfarenhet av betyg och bedömning Du ska vara flexibel, kommunikativ och strukturerad samt ha ett holistiskt synsätt på våra studerande, med stor respekt för varje enskild studerandes behov. Du arbetar självfallet efter de förordningar som omfattar den kommunala vuxenutbildningen. Som lärare förväntas du aktivt delta i arbetslaget tillsammans med utbildningsledaren. Då vi rekryterar löpande är du är välkommen med din ansökan och CV samt referenser så snart som möjligt. OBS! Ansökan sker endast via rekryteringsverktyget. Inga ansökningar via mejl eller vanlig post. Omfattning: 80-100% Tillträde: Omgående. Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Anställningsplats: Folkuniversitetetet, Holländargatan 38, T-banestation Rådmansgatan. Kontaktperson Utbildningsledare Sara Utku Telefon: 08 789 41 33 E-post: sara.utku@folkuniversitetet.se Arbetsgivare Folkuniversitetet Box 6901 10239 STOCKHOLM Tel: 08-7894200 Besöksadress Kungstensgatan 45
Företag: Folkuniversitetet
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga SFI Lärare Stockholm 2013 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI Lärare Stockholm 2013

SFI lärare
Lernia AB Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter blir att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området. Du kommer att få träffa vuxna elever från många olika kulturer och faser i livet. Arbetet innebär även kontorsarbete med viss administration. Formell kompetens Du som söker tjänsten har lärarexamen och minst 30 hp (20 p) i svenska som andraspråk eller liknande erfarenhet. Din bakgrund Vi ser gärna att du har pedagogisk erfarenhet samt givetvis ett intresse för vuxnas lärande. Vi värdesätter interkulturell kompetens. Att du har god datorvana är en förutsättning då delar av kommunikationen med deltagarna sker via en Lärportal på internet. Personliga egenskaper Vi vill att du har energi och glädje samt att du vill arbeta med människor från olika kulturer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att eleverna ska nå sina mål och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du ska se möjligheter, har mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagande som person. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap. Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med elever, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer. Eftersom eleverna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet. Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid med möjlighet till tillsvidareanställning. Placering i Eskilstuna. Tillträdesdag 2013-10-07 Information Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Utbildningsansvarig Ulrika Ekman Öst - 0722-54 62 97. Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. Lernia är vägen framåt Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare

Sfi lärare, vikariat 100 % semestertjänst
Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 113 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vuxenutbildningen i Lund arbetar med det livslånga lärandet. Utbudet omfattar grundläggande och gymnasial vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna (särvux) och utbildning i svenska för invandrare (Sfi). Gå gärna in på vår hemsida: www.lund.se/vuxenutbildning-Lund Tjänsterna är semestertjänster och tillsätts under förutsättning att de inte behöver tas i anspråk av några som redan är anställda i kommunen. Anställningsvillkor enligt avtal. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder. ARBETSUPPGIFTER Undervisning av elever inom studieväg 3. Du är även delaktig i utvecklingsarbetet i din ämnesgrupp, deltar i möten och konferenser samt gör en individuell kartläggning och uppföljning av dina elever. Samarbetar med dina kollegor kring gemensamma arbetsuppgifter som är ständigt förekommande i läraryrket. Dag, kvälls- och distansundervisning kan vara aktuellt. KVALIFIKATIONER Svenska som andra språk minst 30 hp, gärna 60 hp och lärarexamen. Sfi lärare med erfarenhet av undervisning av vuxna elever främst inom sfi. Du har god datorvana och använder digitala hjälpmedel i din undervisning. Erfarenhet av distansundervisning och undervisning av elever med snabb progression inom sfi 3 är ett plus. Du bör vara drivande och positiv till fortlöpande utveckling av vår verksamhet i nära samarbete med dina kollegor.
Företag: Lunds kommun, Vuxenutbildning i Lund, Utbildningsförvaltningen
Ort: Lund
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sfi lärare, vikariat 100 % semestertjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sfi lärare, vikariat 100 % semestertjänst

ABF Vux söker SFI lärare till Angered
ABF Vux kompetensutvecklar vuxna och bygger broar in i arbetslivet. Målet är att vår verksamhet ska leda till jobb eller fortsatta studier för våra deltagare och studerande. Vi bedriver utbildningsverksamhet på uppdrag av kommuner inom sfi, grundläggande och gymnasial vuxenutbildning. Inom ABF Jobb, en del av ABF Vux, erbjuder vi jobbcoachning inom ramen för TSL och på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Vår huvudsakliga verksamhet bedrivs i Göteborg, men vi finns även i Borås, Jönköping och flera andra orter i Västsverige. ABF Vux har funnits i bolagsform sedan 2002 med ABF Göteborg som ägare. Vill du jobba som SFI lärare hos oss? ABF Vux söker lärare i SFI med placering på ABF Vux i Angered samt hos kund. Utgångspunkten för vår undervisning är deltagarnas intressen, nyfikenhet och lust. Våra ledord är engagemang och resultat. Vi bygger därför vårt lärande på den vuxnes livsvärld samtidigt som vi utmanar den. Kvalifikationer Du är behörig lärare med svenska som andraspråk i din utbildning och ett intresse för människor från olika kulturer. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet. Du tycker om att arbeta i arbetslag och ser möjligheter med det. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till olika situationer och behov. Ett av våra jämställdhetsmål är att uppnå en jämnare fördelning mellan män och kvinnor bland våra anställda. Av den anledningen ser vi gärna manliga sökande. Anställningarna avser visstidsanställning t o m 2013-12-20 med möjlighet till förlängning. Heltid,semestertjänst. Tillträde snarast.
Företag: ABF Göteborg Vuxenutbildning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga ABF Vux söker SFI lärare till Angered jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ABF Vux söker SFI lärare till Angered

SFI lärare
Lernia AB Arbetsuppgifter Lernia Utbildning erbjuder utbildnings- och matchningstjänster till individer via arbetsförmedlingar, kommuner och myndigheter. Vi arbetar med uppdrag som innebär en yrkes- och kompetensinventering av arbetssökande med målet att de ska få ett arbete, praktikplats eller studier. Våra uppdrag riktar sig dels till nyanlända och dels till långtidsarbetslösa. Nu utökar vi vår verksamhet i Göteborg och söker dig med både språkkompetens och energi! Våra studerande efterfrågar intensiv och effektiv undervisning som leder till god kommunikativ kompetens i svenska. Lernia Utbildning i Göteborg söker lärare i svenska för invandrare, eventuellt i kombination med engelska. Dina arbetsuppgifter blir att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området. Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet. Arbetet innebär även viss administration och annat kontorsarbete. Formell kompetens Du som söker skall ha lärarexamen med inriktning svenska som andraspråk, eventuellt i kombination med engelska. Din bakgrund Vi ser gärna att du har erfarenhet av såväl vuxenundervisning som användande av lärplattformar i en flexibel lärandemiljö. Grundläggande datorvana är en förutsättning då delar av kommunikationen med deltagarna sker via en lärportal på internet. Personliga egenskaper Vi ser gärna att du har erfarenhet av såväl vuxenundervisning som användande av lärplattformar i en flexibel lärandemiljö. Grundläggande datorvana är en förutsättning då delar av kommunikationen med deltagarna sker via en lärportal på internet. Vi lägger stor vikt vi personlig lämplighet och att kunna samarbeta med kollegor ser vi som en självklarhet. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstidsanställning, deltid/heltid utifrån överenskommelse med placering i Göteborg. Tillträdesdag Snarast. Information Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta verksamhetschef Christian Thomsen 0706 - 46 32 97 Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. Lernia är vägen framåt Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på mer än 80 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare

SFI lärare
Timrå kommun, vuxenutbildningen söker SFI-lärare Referens 114/13 Ange alltid detta referensnummer i ansökan. Arbetsuppgifter Undervisning inom sfi, svenska för invandrare, och samverkan med berörda myndigheter Kvalifikationer Lärarexamen och behörighet att undervisa i svenska som andraspråk Kontaktperson Rektor: Kitty Sahlén, 070-558 04 00 Fackliga företrädare Lärarförbundet: Susanne Nygren, tel. 060-16 34 65 Lärarnas riksförbund: Per Mickelsson, 070-343 25 65 Anställning Omfattning: 100 % Anställningsform: Allmän visstidsanställning Tillträde: snarast t o m 2014-07-04, under förutsättning att nuvarande verksamhet fortsätter Lön: enligt överenskommelse Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2013-10-25 Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid eventuell intervju Ange alltid referensnummer i din ansökan För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se , en ansökan per ledig tjänst. Vid eventuell kommunal övertalighet omprövas alla rekryteringar Arbetsgivare Timrå kommun Barn- och utbildning 861 82 TIMRÅ Telefon 060-16 31 00 Mer information på: www.timra.se
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare

SFI lärare - Karlstad
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens SFI-lärare Behörig SFI-lärare eller lärare i svenska som andraspråk. Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Sara Stenlund på telefon 0761-810828 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare - Karlstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare - Karlstad

SFI lärare - Hagfors
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens SFI-lärare Behörig SFI-lärare eller lärare i svenska som andraspråk. Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av Sofie Johansson på telefon 0761-810287 eller mail sofie.johansson@personalstrategerna.se  Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Hagfors
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare - Hagfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare - Hagfors

SFI lärare - Säffle
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens SFI-lärare Behörig SFI-lärare eller lärare i svenska som andraspråk. Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig.   Frågor besvaras av regionsansvarig Sara Stenlund på telefon 0761-810828 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Säffle
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare - Säffle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare - Säffle

SFI lärare - Lidköping
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens SFI-lärare Behörig SFI-lärare eller lärare i svenska som andraspråk. Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Sara Stenlund på telefon 0761-810828 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Lidköping
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare - Lidköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare - Lidköping

SFI lärare - Mariestad
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens SFI-lärare Behörig SFI-lärare eller lärare i svenska som andraspråk. Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Sara Stenlund på telefon 0761-810828 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Mariestad
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare - Mariestad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare - Mariestad

SFI lärare
SFI-lärare, 2 platser Vuxenutbildningen Timrå kommun Referens 121/13 Ange alltid detta referensnummer i ansökan. Arbetsuppgifter Undervisning inom sfi och samverkan med berörda myndigheter. Kvalifikationer Lärarexamen och behörighet att undervisa i Svenska som andraspråk En av tjänsterna kräver erfarenhet av undervisning för analfabeter Kontaktperson Rektor: Kitty Sahlén, 070-558 04 00 Fackliga företrädare Lärarförbundet: Susanne Nyberg, 060-16 34 65 Lärarnas riksförbund: Per Mickelsson, 070-343 25 65 Anställning Omfattning: 100 % Anställningsform: 1 tillsvidareanställning och 1 visstidsanställning t.o.m. 2013-06-30 Tillträde: 2014-01-01 Lön: enligt överenskommelse Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2013-11-25 Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid eventuell intervju Ange alltid referensnummer i din ansökan För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se Vid eventuell kommunal övertalighet omprövas alla rekryteringar Arbetsgivare Timrå kommun Barn- och utbildning 861 82 TIMRÅ Telefon 060-16 31 00 Mer information på: www.timra.se
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare

SFI lärare - Värnamo
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning & rehabilitering, rekrytering & bemanning, starta eget utbildning & rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.   Formell kompetens SFI-lärare Behörig SFI-lärare eller lärare i svenska som andraspråk. Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig. Tillsättning prel. i oktober 2013. Frågor besvaras av regionsansvarig Sara Stenlund på telefon 0761-810828 eller mail sara.stenlund@personalstrategerna.se Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Värnamo
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare - Värnamo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare - Värnamo

SFI lärare
Voxnadalens gymnasium - komvux ligger i Edsbyn - Ovanåkers kommun. Vi är en framgångsrik skola med goda resultat och kompetent personal där elever, lärare och övrig personal utvecklas tillsammans. Voxnadalens gymnasium söker legitimerad lärare att undervisa i svenska för invandrare (SFI) Vår skola söker dig som har höga ambitioner och ständigt vill utvecklas. Är du självständig och samtidigt en lagspelare? Kan du identifiera uppdraget och har gränser för arbete och fritid ? Har du metoder för att utvärdera din undervisning och hur den påverkas av pedagogisk forskning ? Arbetar du med modern teknik som hjälpmedel för elevernas kunskapsutveckling ? Känenr du igen dig i frågeställningarna ? då vill vi träffa dig och få berätta om våra ambitioner, vår skola och om hur vi arbetar för att vi tillsammans ska nå längre.
Företag: Ovanåkers kommun, Gymnasie- och utb. nämnden
Ort: Ovanåker
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare

SFI lärare som vill arbeta extra
Personal Direkt söker för kunds räkning SFI-lärare som vill arbeta extra För vår kunds räkning söker vi nu en behörig SFI lärare som vill arbeta extra på kvällstid. Som person trivs du i rollen där flexibilitet, lyhördhet präglar ditt sett att möta eleven. Du kommer att ha "hela världen" i ditt klassrum och agera som en nyckelperson för elevens framgång.  Skolan, som ligger i centrala Stockholm präglas av god arbetsmiljö och en mycket trevlig stämning.  Din kravprofil:  * Du ska ha lärarexamen och minst 60 hp i svenska som andraspråk  * Du har en ödmjuk inställning till ditt arbete och dina kollegor och har lätt att samarbeta med andra * Du har förmågan att kunna organisera och planera din tid på ett strukturerat sätt  * Du har gott tålamod, ett starkt engagemang och en god människokännedom.   Intervjuer sker löpande, vi förbehåller oss rätten att avsluta annonsen då vi hittat en lämplig kandidat. Arbetstid: Deltid,kvällstid Ort:Stockholm  Ansökan sker endast på www.personaldirekt.se Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Personal Direkt AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare som vill arbeta extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare som vill arbeta extra

SFI lärare som vill arbeta extra
Personal Direkt söker för kunds räkning SFI-lärare som vill arbeta extra För vår kunds räkning söker vi nu en behörig SFI lärare som vill arbeta extra på kvällstid. Som person trivs du i rollen där flexibilitet, lyhördhet präglar ditt sett att möta eleven. Du kommer att ha "hela världen" i ditt klassrum och agera som en nyckelperson för elevens framgång.  Skolan, som ligger i centrala Uppsala präglas av god arbetsmiljö och en mycket trevlig stämning.  Din kravprofil:  * Du ska ha lärarexamen och minst 60 hp i svenska som andraspråk  * Du har en ödmjuk inställning till ditt arbete och dina kollegor och har lätt att samarbeta med andra * Du har förmågan att kunna organisera och planera din tid på ett strukturerat sätt  * Du har gott tålamod, ett starkt engagemang och en god människokännedom.   Intervjuer sker löpande, vi förbehåller oss rätten att avsluta annonsen då vi hittat en lämplig kandidat. Arbetstid: Deltid,kvällstid Ort: Uppsala  Ansökan sker endast på www.personaldirekt.se Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Personal Direkt AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare som vill arbeta extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare som vill arbeta extra


Sök lediga jobb SFI lärare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se