SHE ASSISTANS AB jobb - lediga jobb

SHE ASSISTANS AB jobb SHE ASSISTANS AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: SHE ASSISTANS AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: SHE ASSISTANS AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Söker personliga assistenter (vikarier) 2013- Stockholm

 2. Personlig assistent söks 1 plats Karlskoga- Karlskoga

 3. Teckenspråkskunnig assistent sökes- Lidingö

 4. 1 Personligassistent sökes. I Kopparberg- Ljusnarsberg

 5. Söker personliga assistenter (Vikarie);Spånga- Stockholm

 6. Personlig assistent , SOLNA- Solna

 7. Personlig assistent sökes i Kumla- Kumla

 8. Personlig assistent söks 1 plats Karlskoga- Karlskoga

 9. 1 Personlig assistent sökes i Uppsala- Uppsala

 10. Personlig assistent , SOLNA- Solna

 11. Personlig assistent söks 2 platser Karlskoga- Karlskoga

 12. Personlig assistent söks 1 plats Solna- Solna

 13. Personlig assistent sökes i Kumla- Kumla

 14. 1 personlig assistent sökes i Kopparberg- Ljusnarsberg

 15. Söker personliga assistenter (Vikarie) 2014- Stockholm

 16. Personlig assistent sökes i Fisksätra- Nacka

 17. Personlig assistent , SOLNA- Solna

 18. Sommarvikarie sökes i Kumla- Kumla

 19. Personlig assistent söks Karlskoga- Karlskoga

 20. 1 Personligassistent sökes. I Kopparberg- Ljusnarsberg

 21. Personlig assistent , SOLNA- Solna

 22. Söker personliga assistenter, vikarier- Stockholm

 23. Personlig assistent söks Karlskoga- Karlskoga

 24. Vikarie sökes i Kumla- Kumla

 25. Vikarie sökes i Kumla- Kumla

 26. 1 personlig assistent sökes i Kopparberg- Ljusnarsberg

 27. Personlig assistent- Solna

 28. Personlig assistent söks Karlskoga- Karlskoga

 29. Vikarie sökes i Kopparberg- Ljusnarsberg

 30. Söker personliga assistenter, vikarier- Stockholm

 31. Personlig assistent sökes i Kopparberg- Ljusnarsberg

 32. Söker personliga assistenter, vikarier (2015)- Stockholm

 33. personlig assistent sökes;Karlskoga- Karlskoga

 34. Personliga assistenter sökes i Uppsala- Uppsala

 35. Vikarie sökes i Kopparberg- Ljusnarsberg

 36. Personlig assistent söks Karlskoga- Karlskoga

 37. personlig assistent, vikarie heltid- Karlskoga

 38. Personlig assistent- Kumla

 39. Personlig assistent- Karlskoga

 40. Söker personliga assistenter (Vikarie, halvtid)- Stockholm


Mer beskrivning

Söker personliga assistenter (vikarier) 2013
Hej, mitt namn är Daniel, är 27 år och bor i Bromsten. Jag har ett funktionshinder som heter Muskeldystrofi, vilket betyder att mina muskler inte fungerar som de skall. Detta innebär att jag behöver hjälp med nästan allt i min vardag. Att köra min permobil, prata och hålla på med min dator klarar jag så klart helt själv. På dagarna så håller jag på med mitt album som kommer släppas efter sommaren, tycker dessutom att vara ute så länge vädret är fint eller åka in till stan och fika. Mitt största intresse i livet är musik. Jag gör egen musik med hjälp av dator, skriver egna texter och sedan spelar jag en orientalisk trumma som kallas för ?Darbuka?. Dessutom brukar jag hålla olika föreläsningar runtom i Stockholm. Jag ser helst kvinnliga sökande från 23 års ålder och uppåt med körkort. Arbetstiderna ser ut så här: * Dag pass (07.00 - 15.00) * Kvällspass(15.00 - 21.00) * Helgpass (08.00 - 15.00 eller 15.00 - 21.00) * Nattpass från Må - Fr morgon (21.00 - 07.00) * Nattpass helg från Fr - Sö natt (21.00 - 08.00) Under alla dessa pass är det alltid två som jobbar. Jag anser att du som söker denna tjänst är en positiv och utåtriktad person, någon som ser förbi det fysiska, samt vara flexibel i den miljö som jag befinner mig. Vänligen skriv ett personligt brev samt bifoga bild, där du talar om vem du är och varför du tror att du skulle passa som personlig assistent och skicka det till min e-post adress: assistent.daniel@hotmail.com. M.v.h Daniel
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Söker personliga assistenter (vikarier) 2013 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söker personliga assistenter (vikarier) 2013

Personlig assistent söks 1 plats Karlskoga
Vi söker dig som vill arbeta med en kille i 20 års åldern. Denna kille har ett fysiskt funktionshinder. Arbetsplatsen är i bostaden eller där brukaren befinner sig. Berätta gärna om du vill arbeta dag, kväll, natt eller helg. Det börjar med timanställning för att senare övergå i fastanställt schema. Berätta gärna också om du vill arbeta del eller heltid. Körkort är en stor fördel men inget absolut krav. Det är brukaren och arbetsledaren på denna arbetsplats som går genom alla ansökningar och sedan kallar in för intervju.
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Karlskoga
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent söks 1 plats Karlskoga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent söks 1 plats Karlskoga

Teckenspråkskunnig assistent sökes
Vi söker en personlig assistent åt vår 7-åriga son som har svåra funktionsnedsättningar. Du kommer att hjälpa honom med all grundläggande samt övrig behov. Arbetstiden är schemalagd, Måndag till torsdag mellan 8-13,30, 5,50 timmar /dag med viss flexibilitet. Tjänsten är belagd främst under skoltid Arbetsplatsen: skolan och där brukaren befinner sig. Kvalifikationer: Du skall vara mellan 19-25 år, helst en kille då vår son trivs mer med killar, som gärna bor i Lidingö. Du bör ha mycket goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift. Du bör kunna TECKENSPRÅK! Du är RÖKFRI.
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Teckenspråkskunnig assistent sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teckenspråkskunnig assistent sökes

1 Personligassistent sökes. I Kopparberg
Vi söker dig som har en gedigen ansvarskänsla, ödmjukhet, är serviceinriktad och visar respekt mot andra människor. Denna funktionshindrade man du ska arbeta med har medicinska problem som i vardagen ger funktionshinder. Brukaren är rullstolburen. Arbetstid: halvtid med varierande schema. Arbetsplatsen är hemma hos brukaren och där han befinner sig. Kvalifikationer: Vi ser gärna att du är kvinna 30 år eller äldre. Vi söker en person som har ett vuxet förhållningssätt till att arbeta, är pålitlig, positiv, levnadsglad och ansvarstagande. Du bör vara ödmjuk och ha ett professionellt förhållningssätt då arbetet utförs i brukarens hem. Körkort erfordras. Personlig lämplighet kommer att avgöra vem vi anställer. Brukaren själv bestämmer vilka som ska kallas på intervju, vi kontaktar dig personligen i så fall. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga 1 Personligassistent sökes. I Kopparberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1 Personligassistent sökes. I Kopparberg

Söker personliga assistenter (Vikarie);Spånga
Mitt namn är Daniel, är 27 år och bor i Bromsten. Jag har ett funktionshinder som heter Muskeldystrofi, vilket betyder att mina muskler inte fungerar som de skall. Detta innebär att jag behöver hjälp med nästan allt i min vardag. Att köra min permobil, prata och hålla på med min dator klarar jag så klart helt själv. På dagarna så håller jag på med mitt album som kommer släppas nästa höst, tycker dessutom om att använda datorn, att vara ute så länge vädret är fint eller åka in till stan och fika. Mitt största intresse i livet är musik. Jag gör egen musik med hjälp av dator, skriver egna texter och sedan spelar jag en orientalisk trumma som kallas för ?Darbuka?. Dessutom brukar jag hålla olika föreläsningar runtom i Stockholm. Detta är vad jag kräver utav er ansökare: Kunna hantera sondmatning Kunna hantera pegen Kunna hantera andningsapparat Kunna hantera lift Samt kunna hantera sug och hostmaskin. Jag ser helst både kvinnliga och manliga sökande från 30 års ålder med körkort. Arbetstiderna ser ut så här: Dag pass (07.00 - 15.00) Kvällspass(15.00 - 21.00) Helgpass (08.00 - 15.00 eller 15.00 - 21.00) Nattpass från Må - Fr morgon (21.00 - 07.00) Nattpass helg från Fr - Sö natt (21.00 - 08.00) Under alla dessa pass är det alltid två som jobbar. Jag anser att du som söker denna tjänst är en positiv och utåtriktad person, någon som ser förbi det fysiska, samt vara flexibel i den miljö som jag befinner mig. Vänligen skriv ett personligt brev samt ett bifogat bild, där du talar om vem du är och varför du tror att du skulle passa som personlig assistent och skicka det till min e-post adress: assistent.daniel@hotmail.com
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Söker personliga assistenter (Vikarie);Spånga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söker personliga assistenter (Vikarie);Spånga

Personlig assistent , SOLNA
Jag är en man som söker personlig assistent. Jag använder elrullstol pga. att jag är totalförlamad. Som assistent behöver du hjälpa mig med all omvårdnad och alla aktiviteter i vardagslivet samt alla sysslor som förekommer i ett hem och där jag befinner mig. Jag har Dubbelbemaning dygnet runt så man arbetar alltid 2 stycken samtidigt.Jag söker en personal som kan jobba dagtid. Schemaläggningen sköter jag själv. Jag är mycket aktiv och levande,arbetspassen innebär att du arbetar, ofta utanför mitt hem. Arbetet kan därför inte kombineras med studier. KVALIFIKATIONER: * Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. * Du bör vara lyhörd och kunna anpassa dig till mina behov. * Det är ett plus om du har körkort. * Du är mellan 20-45 år. KRAV: * vårdutbildning samt vårderfarenhet. Det är jag själv som väljer vilka som kallas på intervju och det är jag själv som ringer och bokar dig för personlig intervju. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Solna
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent , SOLNA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent , SOLNA

Personlig assistent sökes i Kumla
Jag är en 21 årig kille som har en CP-skada sedan födseln, sitter i rullstol, epilepsi och kommunicerar med blizz-symboler. Jag är glad men ibland bestämd, går på gymnasiet och gillar sport. Du skall hjälpa mig med personlig omvårdnad och alla dagliga hushållsgöromål. Jag har idag 5 assistenter och söker den 6:e. Arbetsplatsen är hemma och där jag befinner mig. Arbetet är schemalagt med skiftande arbetspass kväll, natt och helg. Tjänsten är 30-40 timmar i månaden med viss flexibilitet vid sjukdomar och ledigheter som kan ge fler timmar. Kvalifikationer: Vi söker en person som har ett vuxet förhållningssätt till att arbeta, är pålitlig, positiv, levnadsglad och ansvarstagande. Du bör vara ödmjuk och ha ett professionellt förhållningssätt då arbetet utförs i brukarens hem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete men det är inget krav då personlig lämplighet och personkemi med brukaren är det avgörande. Du bör vara flexibel, kunna sätta dig in i andra människors situationer, ha en stark känsla för att vilja hjälpa och stötta. Körkort är inget måste men ett plus. Eftersom i dina arbetsuppgifter ingår att hjälpa mig med skolarbete bör du ha mycket goda kunskaper i det svenska språket både i skrift och också i tal. ENDAST SERIÖSA SVAR, TACK!
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Kumla
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes i Kumla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes i Kumla

Personlig assistent söks 1 plats Karlskoga
Vi söker dig som vill arbeta med en kille i 21 års åldern. Denna kille har ett fysiskt funktionshinder. Arbetsplatsen är i bostaden eller där brukaren befinner sig. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på kvällar, nätter och helger i första hand. Jour på natten. Tjänsten är upp till deltid. Det börjar med timanställning för att senare övergå i fastanställt schema. Körkort är en stor fördel men inget absolut krav. Det är brukaren och arbetsledaren på denna arbetsplats som går genom alla ansökningar och sedan kallar in för intervju.
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Karlskoga
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent söks 1 plats Karlskoga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent söks 1 plats Karlskoga

1 Personlig assistent sökes i Uppsala
Jag är en 40 årig kille som sitter i rullstol och söker dig som ska hjälpa mig med personlig omvårdnad, förflyttningar och alla dagliga hushållsgöromål. Film och musik är mina största intressen. Arbetsplatsen är där jag befinner mig. Arbetstiden är schemalagd och belagd på dag, kväll, natt och helg. Jag söker nu en vikarie för en av mina ordinarie personal som ska vara mammaledig i minst 6 månader. Tjänsten är aktuell någon gång i mitten av APRIL eller tidigare då vi inte exakt vet hur länge nuvarande personal kan jobba. Kvalifikationer: Du skall vara mellan 20 och 35 år. Du har lätt för att samarbeta, är öppen och ärlig, har en positiv människosyn och kan arbeta självständigt. Du som söker ska ha mycket goda kunskaper i det svenska språket. Du ska inte ha ryggproblem. Gärna utbildning i förflyttningskurs. körkort är en merit.
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 02-01
Sök fler jobb liknande: lediga 1 Personlig assistent sökes i Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1 Personlig assistent sökes i Uppsala

Personlig assistent , SOLNA
Jag är en man som söker personlig assistent. Jag använder elrullstol pga. att jag är totalförlamad. Som assistent behöver du hjälpa mig med all omvårdnad och alla aktiviteter i vardagslivet samt alla sysslor som förekommer i ett hem och där jag befinner mig. Jag har Dubbelbemaning dygnet runt så man arbetar alltid 2 stycken samtidigt.Jag söker en personal som kan jobba dagtid och natt tid. Schemaläggningen sköter jag själv. Jag är mycket aktiv och levande,arbetspassen innebär att du arbetar, ofta utanför mitt hem. Arbetet kan därför inte kombineras med studier. KVALIFIKATIONER: * Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. * Du bör vara lyhörd och kunna anpassa dig till mina behov. * Det är ett plus om du har körkort. * Du är mellan 20-45 år. KRAV: * vårdutbildning samt vårderfarenhet. Det är jag själv som väljer vilka som kallas på intervju och det är jag själv som ringer och bokar dig för personlig intervju. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Solna
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent , SOLNA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent , SOLNA

Personlig assistent söks 2 platser Karlskoga
Vi söker dig som vill arbeta med en kille i 21 års åldern. Denna kille har ett fysiskt funktionshinder och är rullstolburen. Arbetsplatsen är i bostaden eller där brukaren befinner sig. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på kvällar, nätter och helger i första hand. Jour på natten. Tjänsten är upp till deltid. Det börjar med timanställning för att senare övergå i fastanställt schema. Körkort är en stor fördel men inget absolut krav. Det är brukaren och arbetsledaren på denna arbetsplats som går genom alla ansökningar och sedan kallar in för intervju.
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Karlskoga
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent söks 2 platser Karlskoga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent söks 2 platser Karlskoga

Personlig assistent söks 1 plats Solna
vi söker dig som vill jobba med en 17 årig, rullstolburen kille som älskar sport, hårdrock och att träna. Vi söker dig ex. som vill komplettera studier med extra jobb Tjänsten är belagd på 2 dagar enligt följande:¨ Måndagar mellan 16,00-21,00 Torsdagar mellan 14,00-19,00 Extra timmar kan vid behov förekomma! Vi söker dig, helst kille, som: - Har mycket god fysik, älskar sport och att träna! - Är rökfri (krav) - Inte är allergisk mot djur - Behärskar svenska språket i tal och skrift
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Solna
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent söks 1 plats Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent söks 1 plats Solna

Personlig assistent sökes i Kumla
Jag är en 21 årig kille som har en CP-skada sedan födseln, sitter i rullstol, epilepsi och kommunicerar med blizz-symboler. Jag är glad men ibland bestämd, går på gymnasiet och gillar sport. Du skall hjälpa mig med personlig omvårdnad och alla dagliga hushållsgöromål. Jag har idag 6 assistenter och söker den 7:e. Arbetsplatsen är hemma och där jag befinner mig. Arbetet är schemalagt med skiftande arbetspass kväll, natt och helg. Tjänsten är 80-100 timmar i månaden med viss flexibilitet vid sjukdomar och ledigheter som kan ge fler timmar. Kvalifikationer: Vi söker en person som har ett vuxet förhållningssätt till att arbeta, är pålitlig, positiv, levnadsglad och ansvarstagande. Du bör vara ödmjuk och ha ett professionellt förhållningssätt då arbetet utförs i brukarens hem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete men det är inget krav då personlig lämplighet och personkemi med brukaren är det avgörande. Du bör vara flexibel, kunna sätta dig in i andra människors situationer, ha en stark känsla för att vilja hjälpa och stötta. Körkort är inget måste men ett plus. Eftersom i dina arbetsuppgifter ingår att hjälpa mig med skolarbete bör du ha mycket goda kunskaper i det svenska språket både i skrift och också i tal. ENDAST SERIÖSA SVAR, TACK!
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Kumla
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes i Kumla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes i Kumla

1 personlig assistent sökes i Kopparberg
Vi söker en personlig assistent till en vuxen rullstolburen man i Kopparberg. Som assistent behöver du hjälpa honom med all omvårdnad och all aktiviteter i vardagslivet samt alla sysslor som förekommer i ett hem och där han befinner sig. Schema: en dag /vecka ,14 timmar mellan 8,00-22,00,samt vid ordinarie personalens sjukdom och semester .Flexibel vad gäller arbetstider, att du ska kunna rycka in vid sjukdom med kortvarsel. Kvalifikation: Att du är 30 plus, självgående, glad och positiv samt matlagnings kunnig. Att du är Icke rökare Att ha körkort är en merit Att ha vårderfarenhet är ett plus. Att du bör behärska svenska språket både i tal och i skrift. Gärna manliga sökanden.
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 03-14
Sök fler jobb liknande: lediga 1 personlig assistent sökes i Kopparberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1 personlig assistent sökes i Kopparberg

Söker personliga assistenter (Vikarie) 2014
Hej, mitt namn är Daniel, är 28 år och bor i Bromsten. Jag har ett funktionshinder som heter Muskeldystrofi, vilket betyder att mina muskler inte fungerar som de skall. Detta innebär att jag behöver hjälp med nästan allt i min vardag. Att köra min permobil, prata och hålla på med min dator klarar jag så klart helt själv. På dagarna så studerar jag religionsvetenskap på Södertörns högskola samtidigt som jag håller på med min ep som kommer släppas inom kort, tycker dessutom om att vara ute så länge vädret är fint eller åka in till stan och fika så länge hälsan tillåter. Mitt största intresse i livet är musik där jag skriver och producerar eget material, förutom detta brukar jag föreläsa runtom i Stockholm om hur mitt funktionshinder har påverkat min livssyn. Jag ser helst kvinnliga sökande från 24 års ålder och uppåt. Arbetstiderna ser ut så här: * Dag pass (07.00 - 15.00) * Kvällspass(15.00 - 21.00) * Helgpass (08.00 - 15.00 eller 15.00 - 21.00) * Nattpass från Må - Fr morgon (21.00 - 07.00) * Nattpass helg från Fr - Sö natt (21.00 - 08.00) Under alla dessa pass är det alltid två som jobbar. Jag anser att du som söker denna tjänst är en positiv och utåtriktad person, någon som ser förbi det fysiska, samt vara flexibel i den miljö som jag befinner mig. Vänligen skriv ett personligt brev samt bifoga bild, där du talar om vem du är och varför du tror att du skulle passa som personlig assistent och skicka det till min e-post adress: assistent.daniel@hotmail.com. M.v.h Daniel
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Söker personliga assistenter (Vikarie) 2014 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söker personliga assistenter (Vikarie) 2014

Personlig assistent sökes i Fisksätra
Jag är en 57 årig man som är rullstolburen. Jag är en glad person med stort intresse för samhällesfrågor och älskar att titta på TV. Du skall hjälpa mig med personlig omvårdnad, sondmatning, medicinering och alla dagliga hushållsgöromål. Jag har idag 3 assistenter och söker den 4:e. Arbetsplatsen är hemma och där jag befinner mig. Arbetet är schemalagt med skiftande arbetspass kväll, natt och helg. Tjänsten är mellan halvtid upp till en deltid med viss flexibilitet vid sjukdomar och ledigheter som kan ge fler timmar. Natttimmar är jour/ väntetid timmar. Kvalifikationer/ krav: - Vi söker dig som är mellan 35-50 år och har undersköterska utbildning med erfarenhet av sondmatning. - Det är en stor merit om du har Arabiska eller persiska som modersmål. - Du har ett vuxet förhållningssätt till att arbeta, är pålitlig, positiv, levnadsglad och ansvarstagande. Du jobbar ensam och därför är det viktigt att kunna jobba självständig. Eftersom i dina arbetsuppgifter ingår att hjälpa mig med kontakter med vård och myndigheter samt dokumentation bör du ha mycket goda kunskaper i det svenska språket både i skrift och också i tal. - Arbetet kan vara något ansträngande då jag sitter i rullstol. Därför är det viktigt att du har god fysik. Välkomna med din ansökan!
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Nacka
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes i Fisksätra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes i Fisksätra

Personlig assistent , SOLNA
Jag är en 44-årig man som söker personlig assistent. Jag använder elrullstol pga. att jag är totalförlamad. Som assistent behöver du hjälpa mig med all omvårdnad och alla aktiviteter i vardagslivet samt alla sysslor som förekommer i ett hem och där jag befinner mig. Jag har Dubbelbemaning dygnet runt så man arbetar alltid 2 stycken samtidigt.Jag söker en personal som kan jobba med varierande schema. Schemaläggningen sköter jag själv. Jag är mycket aktiv och levande,nattpassen innebär att du arbetar, ofta utanför mitt hem. Arbetet kan därför inte kombineras med studier. KVALIFIKATIONER: * Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. * Du bör vara lyhörd och kunna anpassa dig till mina behov. * Det är ett plus om du har körkort. * Du är mellan 20-40 år. KRAV: * vårdutbildning samt vårderfarenhet. Det är jag själv som väljer vilka som kallas på intervju och det är jag själv som ringer och bokar dig för personlig intervju. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Solna
Publicerad : 05-14
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent , SOLNA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent , SOLNA

Sommarvikarie sökes i Kumla
Jag är en 21 årig kille som har en CP-skada sedan födseln, sitter i rullstol, epilepsi och kommunicerar med blizz-symboler. Jag är glad men ibland bestämd, går på gymnasiet och gillar sport. Du skall hjälpa mig med personlig omvårdnad och alla dagliga hushållsgöromål. Arbetsplatsen är hemma och där jag befinner mig. Arbetet är schemalagt med skiftande arbetspass kväll, natt och helg, med viss flexibilitet vid sjukdomar och ledigheter som kan ge fler timmar. Kvalifikationer: Vi söker en person som har ett vuxet förhållningssätt till att arbeta, är pålitlig, positiv, levnadsglad och ansvarstagande. Du bör vara ödmjuk och ha ett professionellt förhållningssätt då arbetet utförs i brukarens hem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbeten inom vård/omsorg. Du bör vara flexibel, kunna sätta dig in i andra människors situationer, ha en stark känsla för att vilja hjälpa och stötta. Körkort är inget måste men ett plus. Eftersom i dina arbetsuppgifter ingår att hjälpa mig med skolarbete bör du ha mycket goda kunskaper i det svenska språket både i skrift och också i tal. Tillträde snarast! ENDAST SERIÖSA SVAR, TACK!
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Kumla
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarie sökes i Kumla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarie sökes i Kumla

Personlig assistent söks Karlskoga
Vi söker dig som vill arbeta med en kille i 22-års åldern. Denna kille har ett fysiskt funktionshinder och är rullstolburen. Arbetsplatsen är i bostaden eller där brukaren befinner sig. Vi söker dig som kan arbeta på dagar, kvällar och helger. Tjänsten är upp till heltid. Det börjar med timanställning för att senare övergå i fastställt schema. Körkort är en stor fördel men inget absolut krav. Det är brukaren och arbetsledaren på denna arbetsplats som går genom alla ansökningar och sedan kallar in för intervju.
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Karlskoga
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent söks Karlskoga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent söks Karlskoga

1 Personligassistent sökes. I Kopparberg
Vi söker dig som har en gedigen ansvarskänsla, ödmjukhet, är serviceinriktad och visar respekt mot andra människor. Denna funktionshindrade man du ska arbeta med har medicinska problem som i vardagen ger funktionshinder. Brukaren är rullstolburen. Arbetstid : 75 % (med viss möjlighet till fler timmar vid sjukdomar och ledigheter) Arbetsplatsen är hemma hos brukaren och där han befinner sig. Kvalifikationer: Vi ser gärna att du är 30 år eller äldre. Vi söker en person som har ett vuxet förhållningssätt till att arbeta, är pålitlig, positiv, levnadsglad och ansvarstagande. Du bör vara ödmjuk och ha ett professionellt förhållningssätt då arbetet utförs i brukarens hem. Körkort erfordras. Personlig lämplighet kommer att avgöra vem vi anställer. Brukaren själv bestämmer vilka som ska kallas på intervju, vi kontaktar dig personligen i så fall. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga 1 Personligassistent sökes. I Kopparberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1 Personligassistent sökes. I Kopparberg

Personlig assistent , SOLNA
Jag är en 46-årig man som söker personlig assistent. Jag använder elrullstol pga. att jag är totalförlamad. Som assistent behöver du hjälpa mig med all omvårdnad och alla aktiviteter i vardagslivet samt alla sysslor som förekommer i ett hem och där jag befinner mig. Jag har Dubbelbemaning dygnet runt så man arbetar alltid 2 stycken samtidigt.Jag söker 2 personal som kan jobba med varierande schema. Schemaläggningen sköter jag själv. Jag är mycket aktiv och levande,nattpassen innebär att du arbetar, ofta utanför mitt hem. Arbetet kan därför inte kombineras med studier. KVALIFIKATIONER: * Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. * Du bör vara lyhörd och kunna anpassa dig till mina behov. * Det är ett plus om du har körkort. * Du är mellan 20-40 år. KRAV: * vårdutbildning samt vårderfarenhet. Det är jag själv som väljer vilka som kallas på intervju och det är jag själv som ringer och bokar dig för personlig intervju. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Solna
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent , SOLNA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent , SOLNA

Söker personliga assistenter, vikarier
Hej, mitt namn är Daniel, är 28 år och bor i Bromsten. Jag har ett funktionshinder som heter Muskeldystrofi, vilket betyder att mina muskler inte fungerar som de skall. Detta innebär att jag behöver hjälp med nästan allt i min vardag. Att köra min permobil, prata och hålla på med min dator klarar jag så klart helt själv. På dagarna så arbetar jag med min ep som kommer släppas inom kort, tycker dessutom om att vara ute så länge vädret är fint eller åka in till stan och fika så länge hälsan tillåter. Mitt största intresse i livet är musik där jag skriver och producerar eget material, förutom detta brukar jag föreläsa runtom i Stockholm om hur mitt funktionshinder har påverkat min livssyn. Jag ser helst kvinnliga sökande från 24 års ålder och uppåt. Arbetstiderna ser ut så här: * Dag pass (07.00 - 15.00) * Kvällspass(15.00 - 21.00) * Helgpass (08.00 - 15.00 eller 15.00 - 21.00) * Nattpass från Må - Fr morgon (21.00 - 07.00) * Nattpass helg från Fr - Sö natt (21.00 - 08.00) Under alla dessa pass är det alltid två som jobbar. Jag anser att du som söker denna tjänst är en positiv och utåtriktad person, någon som ser förbi det fysiska, samt vara flexibel i den miljö som jag befinner mig. Vänligen skriv ett personligt brev samt bifoga bild, där du talar om vem du är och varför du tror att du skulle passa som personlig assistent och skicka det till min e-post adress: assistent.daniel@hotmail.com. M.v.h Daniel
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Söker personliga assistenter, vikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söker personliga assistenter, vikarier

Personlig assistent söks Karlskoga
Vi söker dig som vill arbeta med en kille i 22-års åldern. Denna kille har ett fysiskt funktionshinder och är rullstolburen. Arbetsplatsen är i bostaden eller där brukaren befinner sig. Vi söker dig som kan arbeta på dagar, kvällar och helger. Tjänsten är upp till heltid. Det börjar med timanställning för att senare övergå i fastställt schema. Körkort är en stor fördel men inget absolut krav. Det är brukaren och arbetsledaren på denna arbetsplats som går genom alla ansökningar och sedan kallar in för intervju.
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Karlskoga
Publicerad : 11-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent söks Karlskoga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent söks Karlskoga

Vikarie sökes i Kumla
Jag är en 21 årig kille som har en CP-skada sedan födseln, sitter i rullstol, epilepsi och kommunicerar med blizz-symboler. Jag är glad men ibland bestämd, går på gymnasiet och gillar sport. Du skall hjälpa mig med personlig omvårdnad och alla dagliga hushållsgöromål. Arbetsplatsen är hemma och där jag befinner mig. Arbetet är schemalagt med skiftande arbetspass kväll, natt och helg, med viss flexibilitet vid sjukdomar och ledigheter som kan ge fler timmar. Kvalifikationer: Vi söker en person som har ett vuxet förhållningssätt till att arbeta, är pålitlig, positiv, levnadsglad och ansvarstagande. Du bör vara ödmjuk och ha ett professionellt förhållningssätt då arbetet utförs i brukarens hem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbeten inom vård/omsorg. Du bör vara flexibel, kunna sätta dig in i andra människors situationer, ha en stark känsla för att vilja hjälpa och stötta. Körkort är inget måste men ett plus. Eftersom i dina arbetsuppgifter ingår att hjälpa mig med skolarbete bör du ha mycket goda kunskaper i det svenska språket både i skrift och också i tal. Tillträde snarast! ENDAST SERIÖSA SVAR, TACK!
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Kumla
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarie sökes i Kumla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarie sökes i Kumla

Vikarie sökes i Kumla
Jag är en 21 årig kille som har en CP-skada sedan födseln, sitter i rullstol, epilepsi och kommunicerar med blizz-symboler. Jag är glad men ibland bestämd, går på gymnasiet och gillar sport. Du skall hjälpa mig med personlig omvårdnad och alla dagliga hushållsgöromål. Arbetsplatsen är hemma och där jag befinner mig. Arbetet är schemalagt med skiftande arbetspass kväll, natt och helg, med viss flexibilitet vid sjukdomar och ledigheter som kan ge fler timmar. Kvalifikationer: Vi söker en person som har ett vuxet förhållningssätt till att arbeta, är pålitlig, positiv, levnadsglad och ansvarstagande. Du bör vara ödmjuk och ha ett professionellt förhållningssätt då arbetet utförs i brukarens hem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbeten inom vård/omsorg. Du bör vara flexibel, kunna sätta dig in i andra människors situationer, ha en stark känsla för att vilja hjälpa och stötta. Körkort är inget måste men ett plus. Eftersom i dina arbetsuppgifter ingår att hjälpa mig med skolarbete bör du ha mycket goda kunskaper i det svenska språket både i skrift och också i tal. Tillträde snarast! ENDAST SERIÖSA SVAR, TACK!
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Kumla
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarie sökes i Kumla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarie sökes i Kumla

1 personlig assistent sökes i Kopparberg
Vi söker en personlig assistent till en vuxen rullstolburen man i Kopparberg. Som assistent behöver du hjälpa honom med all omvårdnad och all aktiviteter i vardagslivet samt alla sysslor som förekommer i ett hem och där han befinner sig. Arbetstid : 50% (med viss möjlighet till fler timmar vid sjukdomar och ledigheter). Kvalifikation: Att du är 30 plus, självgående, glad och positiv samt matlagnings kunnig. Att du är Icke rökare Att ha körkort är en merit Att ha vårderfarenhet är ett plus. Att du bör behärska svenska språket både i tal och i skrift.
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga 1 personlig assistent sökes i Kopparberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1 personlig assistent sökes i Kopparberg

Personlig assistent
Jag är en kille på 18-år född i Finland. Bor med familj = mor, far, bror och hund i Solna. Jag är född med en CP-skada och sitter i rullstol, men låter inte det vara ett hinder för någonting. Pluggar estetik med mediainriktning på gymnasiet. Jag älskar hårdrock och Wrestling. Gillar att gå på gymet och styrketräna ett par gånger i veckan, därför måste du vara beredd på att ta på dig träningskläderna. Du kommer att få skratta mycket och ha det väldigt härligt med mig och min familj. Vad jag vill göra med dig: Gå bio, konserter, Wrestling i Stockholm, styrketräna, rehabträning, promenader, åka till stan med buss,tunnelbana och pendeltåg. Laga mat och fika med kompisar Vad jag önskar av dig som assistent : Driftig som vill göra en massa aktiviteter. Intresserad av musik, Allsvensk fotboll och Wrestling Säga åt mig att inte ge upp när jag har det tungt, pusha mig. Spelintresserad. Gilla snacka om allt. Du ska kunna uttrycka dig i både tal och skrift samt att det är ett + om du kan finska, men inget krav.
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Solna
Publicerad : 03-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent söks Karlskoga
Vi söker dig som vill arbeta med en kille i 22-års åldern. Denna kille har ett fysiskt funktionshinder och är rullstolburen. Arbetsplatsen är i bostaden eller där brukaren befinner sig. Vi söker dig som kan arbeta på dagar, kvällar och helger. Tjänsten är upp till heltid. Det börjar med timanställning för att senare övergå i fastställt schema. Körkort är en stor fördel men inget absolut krav. Det är brukaren och arbetsledaren på denna arbetsplats som går genom alla ansökningar och sedan kallar in för intervju.
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Karlskoga
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent söks Karlskoga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent söks Karlskoga

Vikarie sökes i Kopparberg
Vi söker en vikarie som kan hoppa in och arbeta vid behov och har en gedigen ansvarskänsla, ödmjukhet, är serviceinriktad och visar respekt mot andra människor. Denna funktionshindrade man du ska arbeta med har medicinska problem som i vardagen ger funktionshinder. Brukaren är rullstolburen. Arbetstid : varierande (vikarie vid sjukdomar och ledigheter) Arbetsplatsen är hemma hos brukaren och där han befinner sig. Kvalifikationer: Vi ser gärna att du är 30 år eller äldre. Vi söker en person som har ett vuxet förhållningssätt till att arbeta, är pålitlig, positiv, levnadsglad och ansvarstagande. Du bör vara ödmjuk och ha ett professionellt förhållningssätt då arbetet utförs i brukarens hem. Körkort erfordras. Personlig lämplighet kommer att avgöra vem vi anställer. Brukaren själv bestämmer vilka som ska kallas på intervju, vi kontaktar dig personligen i så fall. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarie sökes i Kopparberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarie sökes i Kopparberg

Söker personliga assistenter, vikarier
Hej, mitt namn är Daniel, är 29 år och bor i Bromsten. Jag har ett funktionshinder som heter Muskeldystrofi, vilket betyder att mina muskler inte fungerar som de skall. Detta innebär att jag behöver hjälp med nästan allt i min vardag. Att köra min permobil, prata och hålla på med min dator klarar jag så klart helt själv. På dagarna så arbetar jag med min ep som kommer släppas inom kort, tycker dessutom om att vara ute så länge vädret är fint eller åka in till stan och fika så länge hälsan tillåter. Mitt största intresse i livet är musik där jag skriver och producerar eget material, förutom detta brukar jag föreläsa runtom i Stockholm om hur mitt funktionshinder har påverkat min livssyn. Jag söker vikarier som kan jobba vid behov när ordinarie assistenter inte kan jobba, du som söker ska vara både social, trygg, hjälpsam, målmedveten, glad, positiv och flexibel i din arbetsroll. Söker både manliga och kvinnliga assistenter från 24 års ålder och uppåt. Hos mig är det inget krav att man har erfarenhet av assistentyrket eftersom jag föredrar att lära upp personen efter mina behov. Arbetstiderna ser ut så här: * Dag pass (07.00 - 15.00) * Kvällspass(15.00 - 21.00) * Helgpass (08.00 - 15.00 eller 15.00 - 21.00) * Nattpass från Må - Fr morgon (21.00 - 07.00) * Nattpass helg från Fr - Sö natt (21.00 - 08.00) Under alla dessa pass är det alltid två som jobbar. Jag anser att du som söker denna tjänst är en positiv och utåtriktad person, någon som ser förbi det fysiska, samt vara flexibel i den miljö som jag befinner mig. Vänligen skriv ett personligt brev samt bifoga bild, där du talar om vem du är och varför du tror att du skulle passa som personlig assistent och skicka det till min e-post adress: assistent.daniel@hotmail.com. M.v.h Daniel
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Söker personliga assistenter, vikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söker personliga assistenter, vikarier

Personlig assistent sökes i Kopparberg
Vi söker dig som har en gedigen ansvarskänsla, ödmjukhet, är serviceinriktad och visar respekt mot andra människor. Denna funktionshindrade man du ska arbeta med har medicinska problem som i vardagen ger funktionshinder. Brukaren är rullstolburen. Arbetstid : ca 65 % (med viss möjlighet till fler timmar vid sjukdomar och ledigheter) Arbetsplatsen är hemma hos brukaren och där han befinner sig. Kvalifikationer: Vi ser gärna att du är 30 år eller äldre. Vi söker en person som har ett vuxet förhållningssätt till att arbeta, är pålitlig, positiv, levnadsglad och ansvarstagande. Du bör vara ödmjuk och ha ett professionellt förhållningssätt då arbetet utförs i brukarens hem. Körkort erfordras. Personlig lämplighet kommer att avgöra vem vi anställer. Brukaren själv bestämmer vilka som ska kallas på intervju, vi kontaktar dig personligen i så fall. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes i Kopparberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes i Kopparberg

Söker personliga assistenter, vikarier (2015)
Hej, mitt namn är Daniel, är 29 år och bor i Bromsten. Jag har ett funktionshinder som heter Muskeldystrofi, vilket betyder att mina muskler inte fungerar som de skall. Detta innebär att jag behöver hjälp med nästan allt i min vardag. Att köra min permobil, prata och hålla på med min dator klarar jag så klart helt själv. På dagarna så arbetar jag med min ep som kommer släppas inom kort, tycker dessutom om att vara ute så länge vädret är fint eller åka in till stan och fika så länge hälsan tillåter. Mitt största intresse i livet är musik där jag skriver och producerar eget material, förutom detta brukar jag föreläsa runtom i Stockholm om hur mitt funktionshinder har påverkat min livssyn och simma mellan 1-2 ggr/veckan. Jag söker vikarier som kan jobba vid behov när ordinarie assistenter inte kan jobba, du som söker ska vara både social, trygg, hjälpsam, målmedveten, glad, positiv och flexibel i din arbetsroll. Söker både manliga och kvinnliga assistenter från 24 års ålder och uppåt. Hos mig är det inget krav att man har erfarenhet av assistentyrket eftersom jag föredrar att lära upp personen efter mina behov. Arbetstiderna ser ut så här: * Dag pass (07.00 - 15.00) * Kvällspass(15.00 - 21.00) * Helgpass (08.00 - 15.00 eller 15.00 - 21.00) * Nattpass från Må - Fr morgon (21.00 - 07.00) * Nattpass helg från Fr - Sö natt (21.00 - 08.00) Under alla dessa pass är det alltid två som jobbar. Jag anser att du som söker denna tjänst är en positiv och utåtriktad person, någon som ser förbi det fysiska, samt vara flexibel i den miljö som jag befinner mig. Vänligen skriv ett personligt brev samt bifoga bild, där du talar om vem du är och varför du tror att du skulle passa som personlig assistent och skicka det till min e-post adress: assistent.daniel@hotmail.com. M.v.h Daniel
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Söker personliga assistenter, vikarier (2015) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söker personliga assistenter, vikarier (2015)

personlig assistent sökes;Karlskoga
Denna kvinna du ska arbeta med har medicinsk diagnos som i vardagen ger funktionshinder. Arbetstiden: För Närvarande lagd på dag och kvällstid. Inga nattetider. 50 % Arbetsplatsen: Hemma hos brukaren och där hon befinner sig. Kvalifikationer: Vi söker gärna dig som är 40 år eller äldre. Vi söker dig som är pålitlig, positiv och ansvarstagande. Vi söker dig som kan arbeta självständig och ha ett vuxet och professionellt förhållningssätt då arbetet utförs i brukarens hem. Vi söker dig som inte är småbarnsföräldrar på grund av infektionskänslighet hos brukaren. Tillgång till egen bil är en merit. Du ska vara doftfritt då brukaren är mycket doftkänsligt. Personlig lämplighet kommer att avgöra vem vi anställer. Brukaren själv bestämmer vilka som kallas på intervju och kontaktar dig personligen i så fall. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Karlskoga
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga personlig assistent sökes;Karlskoga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: personlig assistent sökes;Karlskoga

Personliga assistenter sökes i Uppsala
Jag är en 41-årig kille som sitter i rullstol och söker dig som ska hjälpa mig med personlig omvårdnad, förflyttningar och alla dagliga hushållsgöromål. Film och musik är mina största intressen. Arbetsplatsen är där jag befinner mig. Arbetstiden är schemalagd och belagd på dag, kväll, natt och helg. Jag söker nu vikarier vid behov vid ordinarie assistenters frånvaro. Kvalifikationer: Du skall vara mellan 20 och 40 år. Du har lätt för att samarbeta, är öppen och ärlig, har en positiv människosyn och kan arbeta självständigt. Att ha körkort är en merit. Du som söker ska ha mycket goda kunskaper i det svenska språket. Du ska inte ha ryggproblem.
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes i Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes i Uppsala

Vikarie sökes i Kopparberg
Vi söker en vikarie som kan hoppa in och arbeta vid behov och har en gedigen ansvarskänsla, ödmjukhet, är serviceinriktad och visar respekt mot andra människor. Denna funktionshindrade man du ska arbeta med har medicinska problem som i vardagen ger funktionshinder. Brukaren är rullstolburen. Arbetstid : varierande (vikarie vid sjukdomar och ledigheter) Arbetsplatsen är hemma hos brukaren och där han befinner sig. Kvalifikationer: Vi ser gärna att du är 30 år eller äldre. Vi söker en person som har ett vuxet förhållningssätt till att arbeta, är pålitlig, positiv, levnadsglad och ansvarstagande. Du bör vara ödmjuk och ha ett professionellt förhållningssätt då arbetet utförs i brukarens hem. Körkort erfordras. Personlig lämplighet kommer att avgöra vem vi anställer. Brukaren själv bestämmer vilka som ska kallas på intervju, vi kontaktar dig personligen i så fall. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 07-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarie sökes i Kopparberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarie sökes i Kopparberg

Personlig assistent söks Karlskoga
Vi söker dig som vill arbeta med en kille. Denna kille har ett fysiskt funktionshinder och är rullstolburen. Arbetsplatsen är i bostaden eller där brukaren befinner sig. Vi söker dig som kan arbeta på dagar, kvällar och helger. Tjänsten är heltid. Det börjar med timanställning för att senare övergå i fastställt schema. Körkort är en fördel men inget absolut krav. Det är brukaren och arbetsledaren på denna arbetsplats som går genom alla ansökningar och sedan kallar in för intervju.
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Karlskoga
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent söks Karlskoga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent söks Karlskoga

personlig assistent, vikarie heltid
Denna kvinna du ska arbeta med har medicinsk diagnos som i vardagen ger funktionshinder. Arbetstiden: För Närvarande lagd på dag och kväll och helg Vikarie under perioden 151114-151221 Arbetsplatsen: Hemma hos brukaren och där hon befinner sig. Kvalifikationer: Vi söker gärna dig som är 40 år eller äldre. Vi söker dig som är pålitlig, positiv och ansvarstagande. Vi söker dig som kan arbeta självständig och ha ett vuxet och professionellt förhållningssätt då arbetet utförs i brukarens hem. Vi söker dig som inte är småbarnsföräldrar på grund av infektionskänslighet hos brukaren. Tillgång till egen bil är en merit. Du ska vara doftfritt då brukaren är mycket doftkänslig. Personlig lämplighet kommer att avgöra vem vi anställer. Brukaren själv bestämmer vilka som kallas på intervju och kontaktar dig personligen i så fall. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Karlskoga
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga personlig assistent, vikarie heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: personlig assistent, vikarie heltid

Personlig assistent
Hej! Jag är en 23 årig kille som har en CP-skada sedan födseln, sitter i rullstol, epilepsi och kommunicerar med JA och NEJ. Jag är glad men ibland bestämd, går på dagcenter tre dagar i veckan och gillar sport. Du skall hjälpa mig med personlig omvårdnad och alla dagliga hushållsgöromål. Arbetsplatsen är hemma och där jag befinner mig. Arbetet är schemalagt med skiftande arbetspass kväll, natt och helg , 32 tim på ett 4-veckors period. Tjänsten är varannan helg snarast och med viss flexibilitet vid sjukdomar och sommarvikarie över sommaren som ger fler timmar. Kvalifikationer: Vi söker en person som har ett vuxet förhållningssätt till att arbeta, är pålitlig, positiv, levnadsglad och ansvarstagande. Du bör vara ödmjuk och ha ett professionellt förhållningssätt då arbetet utförs i brukarens hem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete men det är inget krav då personlig lämplighet och personkemi med brukaren är det avgörande. Du bör vara flexibel, kunna sätta dig in i andra människors situationer, ha en stark känsla för att vilja hjälpa och stötta. Körkort är inget måste men ett plus. Eftersom i dina arbetsuppgifter står väl skrivet i arbetsbeskrivning bör du ha mycket goda kunskaper i det svenska språket både i skrift och också i tal. ENDAST SERIÖSA SVAR, TACK!
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Kumla
Publicerad : 01-19
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent
Denna kvinna du ska arbeta med har medicinsk diagnos som i vardagen ger funktionshinder. Arbetstiden: För Närvarande lagd på dag och kväll och helg Arbetsplatsen: Hemma hos brukaren och där hon befinner sig. Kvalifikationer: Vi söker gärna dig som är 40 år eller äldre. Vi söker dig som är pålitlig, positiv och ansvarstagande. Vi söker dig som kan arbeta självständig och ha ett vuxet och professionellt förhållningssätt då arbetet utförs i brukarens hem. Vi söker dig som inte är småbarnsföräldrar på grund av infektionskänslighet hos brukaren. Tillgång till egen bil är en merit. Du ska vara doftfritt då brukaren är mycket doftkänslig. Personlig lämplighet kommer att avgöra vem vi anställer. Brukaren själv bestämmer vilka som kallas på intervju och kontaktar dig personligen i så fall. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Karlskoga
Publicerad : 01-25
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Söker personliga assistenter (Vikarie, halvtid)
Hej, mitt namn är Daniel, är 30 år och bor i Bromsten. Jag har ett funktionshinder som heter Muskeldystrofi, vilket betyder att mina muskler inte fungerar som de skall. Detta innebär att jag behöver hjälp med nästan allt i min vardag. Att köra min permobil, prata och hålla på med min dator klarar jag så klart helt själv. På dagarna så arbetar jag med min ep som kommer släppas inom kort, tycker dessutom om att vara ute så länge vädret är fint eller åka in till stan och fika så länge hälsan tillåter. Mitt största intresse i livet är musik där jag skriver och producerar eget material, förutom detta brukar jag föreläsa runtom i Stockholm om hur mitt funktionshinder har påverkat min livssyn och simma mellan 1-2 ggr/veckan. Jag söker vikarier som kan jobba vid behov när ordinarie assistenter inte kan jobba, du som söker ska vara både social, trygg, hjälpsam, målmedveten, glad, positiv och flexibel i din arbetsroll. Söker både manliga och kvinnliga assistenter från 24 års ålder och uppåt. Hos mig är det inget krav att man har erfarenhet av assistentyrket eftersom jag föredrar att lära upp personen efter mina behov. Som vikarie kan man jobba upp till en halvtidstjänst/månad. Arbetstiderna ser ut så här: * Dag pass (07.00 - 15.00) * Kvällspass(15.00 - 21.00) * Helgpass (08.00 - 15.00 eller 15.00 - 21.00) * Nattpass från Må - Fre morgon (21.00 - 07.00) * Nattpass helg från Fre - Sö natt (21.00 - 08.00) Under alla dessa pass är det alltid två som jobbar. Jag anser att du som söker denna tjänst är en positiv och utåtriktad person, någon som ser förbi det fysiska, samt vara flexibel i den miljö som jag befinner mig. Vänligen skriv ett personligt brev samt bifoga bild, där du talar om vem du är och varför du tror att du skulle passa som personlig assistent och skicka det till min e-post adress: assistent.daniel@gmail.com. M.v.h Daniel
Företag: SHE ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-15
Sök fler jobb liknande: lediga Söker personliga assistenter (Vikarie, halvtid) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Söker personliga assistenter (Vikarie, halvtid)


Sök lediga jobb SHE ASSISTANS AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se