SIG INTERNATIONAL AB jobb - lediga jobb

SIG INTERNATIONAL AB jobb SIG INTERNATIONAL AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: SIG INTERNATIONAL AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: SIG INTERNATIONAL AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. FÖRETAGSSÄLJARE- Stockholm

 2. ACCOUNT MANAGER- Stockholm

 3. MEDIASÄLJARE till Stockholm- Stockholm

 4. Jr Entreprenadingenjör till SMÅA- Stockholm

 5. ENERGIKONSULT till WSAB- Stockholm

 6. Säljare med teknisk förståelse- Stockholm

 7. Biträdande projektledare till Windefalk!- Stockholm

 8. Projektledare till Venair Building Systems- Stockholm

 9. Försäljningsingenjör- Stockholm

 10. Montör inom bullerisolering- Stockholm

 11. Rörmokare till Partille!- Göteborg

 12. REDOVISNINGSEKONOM FÖR DELTIDSTJÄNST- Stockholm

 13. ERFAREN EKONOMIASSISTENT FÖR 50% TJÄNST- Stockholm

 14. Målare sökes till LA Måleri- Stockholm

 15. VVS-montör sökes till ABC rör- Stockholm

 16. Kalkylator sökes till WSP- Stockholm

 17. Montör inom bullerisolering- Stockholm

 18. VVS-Montör sökes till MR RÖR- Stockholm

 19. Testledare sökes till webbbyrå- Stockholm

 20. Vipetech söker Inhousekonsult- Stockholm

 21. FÖRETAGSSÄLJARE- Stockholm

 22. ACCOUNT MANAGER- Stockholm

 23. Logistikchef- Stockholm

 24. VVS ingenjör- Stockholm

 25. Testledare sökes till webbyrå- Stockholm

 26. Bitr. projektledare VENTILATION till Solna!- Solna

 27. Projektledare till Venair Building Systems- Stockholm

 28. SECURITYCHEF till Arlanda Express / A-train AB- Stockholm

 29. Assistent till AKADEMIKERFÖRBUNDET SSR- Stockholm

 30. Analytisk Controller- Stockholm

 31. Platschef/Arbetsledare- Stockholm

 32. Företagsläkare- Täby

 33. FÖRETAGSSÄLJARE- Stockholm

 34. ACCOUNT MANAGER- Stockholm

 35. Erfarna målare- Stockholm

 36. Fönstermontörer- Ospecificerad arbetsort

 37. Erfaren konsult inom Cognos TM1- Stockholm

 38. INNESÄLJARE till Stockholm- Stockholm

 39. Controller med god systemvana- Stockholm

 40. Utåtriktad headhunter- Stockholm


Mer beskrivning

FÖRETAGSSÄLJARE
Scandinavian Internet Group är ett växande och dynamiskt entreprenörsföretag som grundades 2007. Vi driver rekryteringsportalen Jobway och hjälper idag både företag och offentlig sektor med rekrytering via våra unika rekryteringstjänster. Just nu söker vi ytterligare en vass företagssäljare till vårt kontor på Kungsgatan i Stockholm. Arbetet som företagssäljare innebär att, genom mötesbokning och försäljningsmöten i Storstockholmsområdet, sälja Jobways rekryteringstjänster till företag vi i dagsläget ännu inte har något samarbete med. Målsättningen för dig som företagssäljare är att bygga upp din egen kundstock och du kommer tillsammans med ett team av fältsäljare och rekryterare lösa våra kunders utmaningar i deras rekryteringsbehov. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, alltifrån prospektering, mötesbokning, mötesgenomförande till att stänga affären. Då du träffar alltifrån säljchef, ekonomichef, IT-chef till VD, HR-chef och platschef ställer det krav på att du har en god förmåga att kommunicera med olika typer av människor. Då vår rekryteringsmodell är attraktiv är den största andelen av våra kunder återkommande, detta innebär att förtjänstmöjligheterna för dig som säljare är mycket goda. Vi söker dig som vill arbeta med försäljning på längre sikt med mål att bygga långsiktiga kundrelationer och tillsammans med oss skapa fortsatt tillväxt och framgång. Om den vi söker: - Du har goda erfarenheter från försäljning, gärna B2B - Du är skicklig på att kommunicera med olika typer av människor - Du är tävlingsinriktad, gärna med idrottsbakgrund - Du är driven, ansvarstagande och organiserad i ditt arbete Vi erbjuder dig: - ett variationsrikt arbete där du arbetar med hela säljprocessen - en möjlighet att sälja en unik och efterfrågad produkt - en möjlighet att bli en viktig del i ett ungt och växande företag. - en möjlighet att vara med på en utmanande och stimulerande resa - ett företag som präglas av entreprenörskap. - säljtävlingar med mycket attraktiva priser.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRETAGSSÄLJARE jobb, FÖRETAGSSÄLJARE Stockholm, FÖRETAGSSÄLJARE SIG INTERNATIONAL AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRETAGSSÄLJARE

ACCOUNT MANAGER
Scandinavian Internet Group (SIG) är ett snabbväxande och dynamiskt entreprenörsföretag som grundades 2007. Bakom SIG finns flertalet kända företagsprofiler och entreprenörer och bolaget har under 2008 och 2009 utsetts av Internetworld/IDG till ett av Sveriges hetaste webbföretag och av tidningen Shortcut till en av årets uppstickare. SIG erbjuder, via rekryteringsportalen Jobway en unikt tjänst och har idag kontor i Stockholm, Berlin och Amsterdam. Det går bra för oss och därför behöver vi stärka upp teamet med en vass företagssäljare. Din anställning börjar med en introduktion där du, tillsammans med företagets Sverigechef, förbereder dig inför dina nya arbetsuppgifter. Din introduktion kommer hållas på företagets huvudkontor i Stockholm, Sverige. Då vår rekryteringsmodell är attraktiv är den största andelen av våra kunder återkommande, detta innebär att förtjänstmöjligheterna för dig som säljare är mycket goda. Vi söker dig som vill arbeta med försäljning på längre sikt med mål att bygga långsiktiga kundrelationer och tillsammans med oss skapa fortsatt tillväxt och framgång. Vi erbjuder dig: - Nyrenoverade kontorslokaler på Brahegatan i centrala Stockholm. - Bli en viktig del i ett ungt, framgångsrikt och snabbväxande bolag. - Unika möjligheter att avancera inom bolaget. - Säljtävlingar med mycket attraktiva priser - Ett företag som präglas av entreprenörskap Arbetet Arbetet innebär att via telefon ta kontakt med marknadschefer, personalchefer och / eller VD och sälja företagets rekryteringslösningar i form av annonser, utskick, HR-specialist, banners och presentationer. Du tilldelas eget budgetansvar och ansvarar för givna sektorer inom tilldelat område. Om den vi söker: - Du har gärna idrottsbakgrund. - Stort och genuint intresse för att tjäna pengar och att göra affärer. - Vara tävlingsinriktad och ha en stark drivkraft. - Då vi utbildar dig är det inget krav på tidigare säljerfarenhet.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga ACCOUNT MANAGER jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ACCOUNT MANAGER

MEDIASÄLJARE till Stockholm
Conventus Media House AB startade 1988 och är ett spännande och växande mediahus inriktat på att ge ut kvalitativ, prenumererad branschmedia såväl inom print som webb. Idag produceras totalt 10 tidningar samt ett antal bilagor. Conventus driver även nyhetsportalen www.branschnyheter.se med undersajter, samt producerar WebbTV. Nu söker vi MEDIASÄLJARE som älskar försäljning och att göra affärer! Som kundansvarig mediasäljare arbetar du i ett högt tempo med att sälja företagsannonser för antingen våra branschtidningar eller webben. Du arbetar efter tydliga mål där du bygger upp och förvaltar din egen kundportfölj. För att lyckas i rollen bör du ha praktisk erfarenhet av försäljning, gärna med telefonen som redskap. Som person är du driven, kreativ och självständig samt har glimten i ögat. Självklart är du inte rädd för att lyfta luren, svenska i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som Innesäljare har du en ansvarsfull roll på en stimulerande arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter. Till rätt person erbjuds mycket goda utvecklingsmöjligheter inom en snabbväxande mediekoncern där du får möjlighet att själv påverka din lön! Antar du utmaningen? Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Conventus Media House AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga MEDIASÄLJARE till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MEDIASÄLJARE till Stockholm

Jr Entreprenadingenjör till SMÅA
Småa AB är en av Stockholms större producenter av nya bostäder, vi har varit verksamma sedan 1927 och har producerat drygt 22 000 bostäder för Stockholms invånare. Vi är idag 50 medarbetare och omsätter ca 600 milj/år. Vår verksamhet omfattar hela Storstockholm från Uppsala i norr till Trosa i söder. Småa expanderar och nu behöver vi utöka med ytterligare några medarbetare! Till huvudkontoret i Liljeholmen söker vi en Junior Entreprenadingenjör Som entreprenadingenjör stödjer du arbetschefer och platschefer i projektens uppstartsfas. Du upprättar ritningar, tekniska handlingar och beräkningar som underlag för myndighetsbeslut och inköp av entreprenader. Bygg-, tid och inköpsplanering samt energiberäkningar är andra viktiga arbetsuppgifter. Vi söker dig som har relevant utbildning och minst 1 års erfarenhet inom branschen, gärna inom nyproduktion av bostäder. Som person är du självgående, relationsskapande och utåtriktad. Svenska i tal och skrift är ett krav. Vi erbjuder rätt person goda utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga villkor. Välkommen till ett gäng som genom engagemang och omtanke lyckas förena lönsamhet med glädje på jobbet! Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Småa AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Jr Entreprenadingenjör till SMÅA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jr Entreprenadingenjör till SMÅA

ENERGIKONSULT till WSAB
WSAB Konsult AB är ett VVS-konsultföretag med spetskompetens inom energifrågor och styrprojektering som bildades 2005. Vi kan energifrågor och styrprojektering. Vi erbjuder också traditionell VVS-projektering, installationssamordning och stöd vid utveckling av driftstrategier. WSAB är under stark utveckling och för att fortsätta växa behöver vi nu utöka vårt team. ENERGI-KONSULT Som Energi-konsult ansvarar du för projektering och utredningar på energisystem, där det huvudsakliga arbetet innebär utredning och problemlösning ute hos kund. Som Energi-konsult får du möjligheten att även arbeta hemifrån, vårt huvudkontor ligger i Bromma. Rollen kräver ett par års arbetslivserfarenhet inom VVS och/eller energi. Relevant teoretisk utbildning är meriterande, likaså erfarenhet av AutoCad och MagiCAD. Som person är du öppen och nyfiken med stark vilja att utvecklas. Du är van att ta ett stort personligt ansvar och har en god social förmåga. Vi erbjuder dig ett flexibelt och självständigt arbete i ett stabilt företag med goda möjligheter för rätt person. Vi satsar på våra medarbetare och hjälper dig att utvecklas! Är du intresserad och vill höra mer? I denna rekrytering samarbetar WSAB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornikobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga ENERGIKONSULT till WSAB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ENERGIKONSULT till WSAB

Säljare med teknisk förståelse
Helvar AB är ett internationellt ljusteknikföretag, specialiserat på energieffektiva komponenter och lösningar för belysning och ljusstyrningssystem. Vårt sortiment består av LED-enheter, elektroniska och magnetiska reaktorer för lysrör och urladdningslampor med hög intensitet, tillsammans med ett omfattande utbud av ljusstyrningsprodukter och system. Vår kundbas består av armaturtillverkare, el- och belysningskonsulter, el-entreprenörer och beställare. Helvar är en oberoende partner som strävar efter att bygga långsiktiga samarbeten med sina kunder. För att förstärka vår position som en av de ledande aktörerna inom belysningsstyrning i Sverige önskar vi utöka vår försäljningsavdelning. Vi söker nu en säljare med teknisk förståelse Arbetsuppgifter Du kommer att få i uppdrag att i region Stockholm och Mälardalen utveckla och driva affärer med våra kunder samt vara behjälplig i projekt med produktval och teknisk information. Vidare kommer du att upprätta lokala affärsplaner och försäljningsbudget tillsammans med KAM och/eller Country Manager. Ditt fokusområde kommer att ligga på att sälja in våra belysningslösningar till nya kunder samt bibehålla långsiktiga och goda relationer med befintliga kunder. Du kommer även att proaktivt arbeta med utbildning och kurser internt och externt för kunder samt delta i större mässor. Kvalifikationer Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och bakgrund inom teknik/belysning. För att lyckas i rollen är du en driven säljare med god kommunikativ och analytisk förmåga. Du har dessutom mycket god social kompetens och samarbetsförmåga. Branscherfarenhet inom belysning/teknik från leverantörs-, grossist- eller tillverkningsledet är meriterande, likaså kunskap om styrsystem inom belysning. Har du erfarenhet av serviceavtal är detta även meriterande. Då arbetet innebär kontakter internationellt krävs att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Körkort B är även ett krav. Vi erbjuder dig ett intressant arbete i ett dynamiskt internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter, marknadsmässig lön och tjänstebil. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och tillträde är snarast enligt överenskommelse. Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Helvar AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lovisa Skoog, +46 (0) 8 511 617 48. Skicka din ansökan till lovisa.skoog@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med teknisk förståelse jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med teknisk förståelse

Biträdande projektledare till Windefalk!
Windefalk Ventilation & Energi AB startades 1994 av Mikael Windefalk och har idag ca 15 anställda. Företaget är en komplett leverantör av luftbehandling- och kylsystem för professionell installation och användning. Företaget beräknas omsätta 40 - 50 Mkr år 2013. Vi söker just nu en Biträdande projektledare Arbetsledaren kommer vara delansvarig för ekonomin i projekten där huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta in offerter, vara delaktig i kontraktsskrivning, produktions- och arbetsplanering samt löpande kontakter med kunder och underleverantörer. Rollen innebär även ett kvalitet- och miljöarbete samt delaktighet i slutbesiktning. Vi söker dig som har minst 4 års erfarenhet inom ventilationsbranschen, gärna med kommersiella fastigheter. Relevant utbildning är meriterande, likaså erfarenhet av att driva egna projekt. Svenska i tal och skrift är ett krav. Välkommen till ett framgångsrikt och prestigelöst företag där rätt person får stora utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga förmåner! Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Windefalk Ventilation & Energi AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande projektledare till Windefalk! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande projektledare till Windefalk!

Projektledare till Venair Building Systems
Venair Building Systems ingår i Kemp & Lauritzen A/S och är ett av de ledande installationsbolagen i Sverige för inomhusklimatanläggningar. Vi har en bred kunskap inom samtliga teknikområden som rör inneklimat och vår ambition är att alltid ligga i framkant av utvecklingen när det gäller energieffektiva och miljövänliga lösningar för kommersiella, offentliga och industriella lokaler. Vår vision är att äga hela inneklimatfrågan. Vi vill vara det naturliga valet för de uppdragsgivare som söker en totalleveranör för ny- och ombyggnationer, där miljökraven är de högsta tänkbara och kvalité i både utförande och leverans är absoluta måsten. Vi är ett renodlat entreprenadföretag med fyra tydliga gröna affärsområden: Ventilation, Rör, Projektutveckling och Energi. Senaste årsbokslutet visade en omsättning på 140 Mkr och vårt mål är att öka till 200 Mkr inom de närmaste åren. Vi behöver nu stärka upp teamet med en Projektledare Du ansvarar för projektledning, försäljning, kund? och leverantörskontakter samtidigt som du bygger ett framgångsrikt team av medarbetare. För att lyckas i rollen har du relevant utbildning och 3 - 5 års erfarenhet av teknisk försäljning, produktionsteknik och goda egenskaper i ekonomistyrning. Du är tydlig i ditt ledarskap och har en god social förmåga. Vidare hanterar du självständigt arbete lika väl som arbete i team. Att du är strukturerad och stresstålig ser vi som en självklarhet. Venair erbjuder dig är ett omväxlande arbete i ett välmående och modernt företag med gott rykte. Vi värnar om våra medarbetare och stödjer all form av utveckling och nytänkande. Vidare erbjuds konkurrenskraftiga villkor. I denna rekrytering samarbetar Venair Building Systems med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare till Venair Building Systems jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare till Venair Building Systems

Försäljningsingenjör
Thurne Teknik AB är ett nordiskt privatägt företag som grundades 1962 och erbjuder avancerade processystem, utrustning och komponenter till processindustrin i Norden och i Baltikum. Tack vare vår vision och vårt starka engagemang har vi skapat en portfölj av central utrustning inom områdena life science, bioteknik-, kemi- och livsmedelsindustrin. Vi är i en expansiv fas och vill utöka teamet med en Försäljningsingenjör Arbetsuppgifter Du kommer att vara ansvarig för vår produktgrupp Process Filters som innehåller produkter och lösningar från våra leverantörer och arbeta gentemot kunder verksamma inom kemi, läkemedel och livsmedelsbranschen. Arbetet som säljingenjör går ut på att upprätthålla och utveckla vår marknadsposition i Sverige och Norge genom att utarbeta tekniska lösningar och offerter i samarbete med kunder, kollegor och leverantörer. I tjänsten ingår ansvar för försäljningsbudget. Placeringen är på vårt kontor i Hammarby Sjöstad, och tjänsten är även förenad med resor inom Sverige och Norge. Kvalifikationer Vi söker dig som har kunskap inom området processfiltrering och gärna med erfarenhet inom försäljning. Du ska tycka om försäljning och arbetet med både befintliga kunder och potentiella nya kunder. Relevant eftergymnasial utbildning är meriterande. Som person är du engagerad, noggrann och tycker om att planera och genomföra egna aktiviteter och projekt. Du har god samarbetsförmåga och gillar att arbeta i team. Tjänsten kräver goda kunskaper i engelska samt B-körkort. Vi erbjuder dig möjligheten att tillsammans med kreativa medarbetare få vara med och forma och utveckla ett starkt varumärke som ständigt växer. Du kommer att få en introduktion och fortlöpande kompetensutveckling och möjlighet att rikta in dig på det du brinner för. Förutom de kundkontakter du kommer att förvalta får du dessutom ta del av ett internationellt partnernätverk med värdefulla kompetenser. Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Thurne Teknik med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lovisa Skoog, +46 (0) 8 511 617 48. Skicka din ansökan till lovisa.skoog@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Försäljningsingenjör jobb, Försäljningsingenjör Stockholm, Försäljningsingenjör SIG INTERNATIONAL AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäljningsingenjör

Montör inom bullerisolering
Nordic House Construction AB är ett familjeföretag som startade sin verksamhet med Nordic Rutan 1978 med fokus på isolering mot värmeförluster. Idag har Nordic Rutan utvecklats till en produkt som med olika glaskombinationer uppgraderar dina fönster till energieffektiva bullerfönster och är ledande inom sitt område och säljs rikstäckande. Vi ansvarar för produkterna från tillverkning till montering i projekt och arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vår verksamhet och med att engagera personal, montörer och leverantörer i allt vårt kvalitets- och servicetänkande. Vi söker nu Två duktiga montörer inom bullerisolering Arbetsuppgifter Du kommer arbeta med många intressanta uppdrag och med varierande kunder. Arbetet är mycket händelsestyrt och du kommer därför att få arbeta i flera olika grenar av yrket. Du utgår från var de olika projekten är och jobbar i hela Sverige. Kvalifikationer Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som montör, kanske har du tidigare jobbat med betong, armering, plåt, glas, trä, plattsättning eller ventilation. Du behöver inte ha jobbat inom alla dessa områden, viktigast att du vill lära dig hantverkaryrket. Att behärska svenska i tal och skrift är ett krav, likaså körkort B då resor förekommer inom Sverige. Som person är du van att arbeta organiserat och tycker om att samarbeta. Vidare värdesätter vi om du är driven och har hög arbetsmoral samt att du är bra på att kommunicera med kunder. Vi erbjuder dig en plats i ett skönt gäng med god stämning och stor variation bland uppdragen. Vi är ett stabilt familjeföretag som har funnits länge och vi värdesätter utbildning av personal. Vårt huvudkontor ligger centralt i Stockholm och all tillverkning sker i egen fabrik i Vallentuna utanför Stockholm. Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Nordic House Construction AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lovisa Skoog, +46 (0) 8 511 617 48. Skicka din ansökan till lovisa.skoog@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Montör inom bullerisolering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Montör inom bullerisolering

Rörmokare till Partille!
Ventilationsutveckling VUAB AB grundades 1974 och har haft agenturen för Toshibas energibesparingsprodukter, villavärmepumpar och luftkonditionering sedan 1981. Sedan 2006 har vi även ett gediget samarbete med Nibe, en av världens finaste värmepumpstillverkare. Idag är vi ett rikstäckande entreprenadföretag med ca 70 anställda som arbetar med energibesparing och luftkonditionering i kommersiella fastigheter, industrilokaler, kontor, butiker, privata bostäder, teknikrum, datarum m.m. Vi erbjuder våra kunder projektering, försäljning, installation, service och finansiering av klimatlösningar och energibesparing. Ventilationsutveckling är ett av Sveriges ledande företag inom vår bransch och vi står för kunskap, trygghet, teknik och service. Till vårt kontor i Partille söker vi nu VVS-tekniker / Rörmokare Arbetet innebär installation och projektering av värmelösningar samt service/underhåll av värmepumpar till privata bostäder och kommersiella fastigheter upp till ett par 100kW. Du besitter gedigen VVS - erfarenhet och för att lyckas i rollen förutsätter vi att du känner dig som hemma i både stora och små pannrum. Du är ansvarstagande och har en känsla för kvalité. Vi erbjuder dig ett fritt och självständigt arbete i ett stabilt och framgångsrikt företag med goda möjligheter för rätt person. Vi satsar på våra medarbetare och tror på utveckling och utbildning. Du får givetvis en gedigen produktutbildning och i vårt interna utvecklingsprogram finns även möjlighet för kylcertifiering. Då vi växer i lagom takt internrekryterar vi arbetsledare och teamleder och för rätt person finns det stora möjligheter. I denna rekrytering samarbetar Ventilationsutveckling AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Rörmokare till Partille! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörmokare till Partille!

REDOVISNINGSEKONOM FÖR DELTIDSTJÄNST
SIG International AB driver rekryteringsportalen Jobway (www.jobway.com) och är en koncern med kontor i Stockholm och Göteborg i Sverige samt med dotterbolag utomlands. Bolagets affärsidé är att tillhandahålla olika typer av rekryterings- och annonseringslösningar på internet. Till kontoret på Kungsgatan i Stockholm söker vi nu en kvalificerad redovisningsekonom med mycket goda kunskaper inom det löpande arbetet kring koncernens ekonomi och löpande bokföring. Tjänsten innebär ett totalansvar för: - Löpande bokföring för tre svenska bolag varav ett moderbolag - Leverantörsreskontra - Kundreskontra - Löneutbetalningar - Skatt och momsredovisning - Månadsrapportering av resultatrapport och balansräkning inkl operativ koncernkonsolidering - Upprättande av bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration - Genomförande av koncernkonsolidering och koncernbokslut Har du dessutom erfarenhet av mer kvalificerade frågor för ägarledda bolag så som bolagsstrukturer, koncernbidrag och ersättningar och skatt för att hantera 3.12-regeln så bedöms det som mycket meriterande. Mer om tjänsten: Du kommer arbeta i en stimulerande miljö med ett eget kontorsrum i ett nära samarbete med bolagets VD och grundare. Du kommer ha möjlighet till fria arbetstider. Din förmåga att hantera utmaningar inom bokföring, löner, skatt, moms, bokslut, koncernkonsolidering och årsredovisningar kommer vara en naturlig del i ditt arbete och du ska vara van och trygg i att hantera dessa situationer. Du ska ha dokumenterad erfarenhet inom området för tjänsten och utfört tidigare arbete med stor noggrannhet. Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet inom yrket. Lön: 15 000 SEK (Deltid 50% eller efter överenskommelse) Ansökan och kontakt: Anställningen påbörjas snarast och intervjuer sker löpande. Ansökan mailas till: nicklas.thorstenson@jobway.com Vid frågor ring Nicklas Thorstenson: 073-516 52 40
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga REDOVISNINGSEKONOM FÖR DELTIDSTJÄNST jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: REDOVISNINGSEKONOM FÖR DELTIDSTJÄNST

ERFAREN EKONOMIASSISTENT FÖR 50% TJÄNST
SIG International AB driver rekryteringsportalen Jobway (www.jobway.com) och är en koncern med kontor i Stockholm och Göteborg i Sverige samt med dotterbolag utomlands. Bolagets affärsidé är att tillhandahålla olika typer av rekryterings- och annonseringslösningar på internet. Till kontoret på Kungsgatan i Stockholm söker vi nu en erfaren ekonomiassistent på en 50% tjänst. Tjänsten innebär ett totalansvar för: - Löpande bokföring för tre svenska bolag varav ett moderbolag - Leverantörsreskontra - Kundreskontra - Löneutbetalningar - Skatt och momsredovisning - Månadsrapportering av resultatrapport och balansräkning inkl operativ koncernkonsolidering Det är inte ett krav men bedöms som mycket meriterande om du har kompetens inom följade områden: - Upprättande av bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration - Genomförande av koncernkonsolidering och koncernbokslut Mer om tjänsten: Du kommer arbeta i en stimulerande miljö med ett eget kontorsrum i ett nära samarbete med bolagets VD och grundare med möjlighet till flexibla arbetstider. Du kommer arbeta i Hogias bokförings- och löneprogram. Din förmåga att hantera utmaningar inom bokföring, löner, skatt, moms, bokslut, koncernkonsolidering och årsredovisningar kommer vara en naturlig del i ditt arbete och du ska vara van och trygg i att hantera dessa situationer. Du ska ha dokumenterad erfarenhet inom området för tjänsten och utfört tidigare arbete med stor noggrannhet. Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet inom yrket. Ange löneanspråk. Notera att tjänstens omfattning är 50%. Ansökan och kontakt: Anställningen påbörjas i mitten/slutet på juli och intervjuer sker löpande. Ansökan mailas till: nicklas.thorstenson@jobway.com Vid frågor ring Nicklas Thorstenson: 073-516 52 40
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga ERFAREN EKONOMIASSISTENT FÖR 50% TJÄNST jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ERFAREN EKONOMIASSISTENT FÖR 50% TJÄNST

Målare sökes till LA Måleri
LA Måleri är ett måleriföretag grundat 1991 med många återkommande kunder. Vi har både stora som små projekt invändigt och utvändigt och har avropsavtal åt kunder som Akademiska Hus i Stockholm AB, Statens Fastighetsverk och NCC. Övriga återkommande kunder är bostadsrättsföreningar som puts- och byggföretag samt privata företag. Vi utför även mycket äldrebyggnadsvård. Vi har just nu många spännande uppdrag på ingång och vill därför utöka teamet. Vi söker nu Två erfarna målare Arbetsuppgifter Du kommer att få jobba med många olika intressanta uppdrag och med varierande kunder. Du kommer att utgå från var de olika projekten är och jobba i Stockholmsområdet. Kvalifikationer Vi söker dig som har 5-10 års erfarenhet som målare. Har du dokumenterad utbildning av traditionella måleriarbeten är det meriterande, likaså om du har fått gesällbrev. Innehav av Körkort B är inte ett krav men starkt meriterande då resor förekommer i tjänsten. Som person är du van att ta ansvar och tycker om att samarbeta. Att behärska svenska språket såväl i tal som skrift är ett krav då arbetet innebär daglig kontakt med kunder. Vidare värdesätter vi om du är serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Vi erbjuder dig en plats i ett skönt gäng med god stämning och stor variation bland uppdragen. Vi organiserar och strukturerar arbetet med kvalitetsmål, egenkontroller för alla med rutiner och kontinuerlig uppföljning samt utbildning av personal. Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LA Måleri med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lovisa Skoog, +46 (0) 8 511 617 48. Skicka din ansökan till lovisa.skoog@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Målare sökes till LA Måleri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Målare sökes till LA Måleri

VVS-montör sökes till ABC rör
I samarbete med Jobway söker ABC rör en VVS-montör ABC rör är ett auktoriserat VVS-företag som grundades 1987 och är känt som en pålitlig leverantör av robusta produkter, beprövad teknik och väl utförda uppdrag. Vi erbjuder allt inom VVS till många återköpande kunder, både privata och kommersiella samt till alla typer av byggnader och lokaler. Vi arbetar enligt branschregler "Säker Vatten" och "Heta Arbeten" och är även auktoriserade som gasinstallationsföretag med behörighet att utföra gasinstallationer på Fortums stadsnät upp till 350 kw. Vi arbetar främst i storstockholmsområdet. Arbetsuppgifter Arbetet som VVS-montör innebär installation av värmelösningar samt service/underhåll av värmepumpar till privata bostäder och kommersiella fastigheter. Vidare innebär tjänsten även rörservicearbeten i form av reparationer och byte av dåliga rör och utrustning såväl i värme-, kyl- och vatteninstallationer. Kvalifikationer Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet som VVS-montör och för att lyckas i rollen skall du tycka om och vara van med kundkontakt. Du bör kunna arbeta självständigt med installationer av värmepumpar och övrigt förekommande VVS-arbeten. Som person är du lyhörd och har god känsla för service och kvalitet. Vidare har du god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i grupp. Arbetet som VVS-montör är förhållandevis mycket händelsestyrt vilket förutsätter att du som person är flexibel. B-Körkort är ett krav då arbetet kommer att innebära resor i storstockholmsområdet. Vi erbjuder dig möjligheten att tillsammans med ett kunnigt team få möjligheten att ta olika uppdrag inom ett brett område. Du får en gedigen introduktion och möjlighet att gå bredvid en kollega för att inkörsperioden ska gå så smidigt som möjligt. Finns intresset har vi möjlighet att erbjuda specialutbildning inom gas, solvärme och värmepumpar. Vi som jobbar på ABC rör värdesätter en god stämning och vill att du ska trivs hos oss och vi med dig. Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar ABC rör med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lovisa Skoog, +46 (0) 8 511 617 48. Skicka din ansökan till lovisa.skoog@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga VVS-montör sökes till ABC rör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VVS-montör sökes till ABC rör

Kalkylator sökes till WSP
WSP Management levererar projektledning i sin helhet i form av kompletta organisationer eller som delar av de funktioner som ingår i en projektledningsorganisation. Vi är verksamma i byggprocessens alla faser, från att utveckla blivande projekt, genom hela projektgenomförandet och med tjänster i förvaltningsfasen. Idag är vi ca 250 medarbetare och vi finns över hela landet. En av de viktigaste delarna av byggprocessen är att få fram kostnaden och det kan WSPs kalkylgrupp erbjuda. Vi kalkylerar allt från stora projekt som ny- och ombyggnad av arenor, industrier, sjukhus och bostadsområden till mindre projekt som skolor, vårdboenden och hyresgästanpassningar. Vi har både privata och offentliga externa kunder samt interna kunder inom WSP. Vi vill nu utöka teamet med en Kalkylator/Kalkylingenjör Arbetsuppgifter Du kommer att få arbeta både med externa kunder men även utgöra stöd för våra egna projektledare avseende kalkyler och rådgivning. Hos oss får du kalkylera omväxlande projekt både avseende typ, storlek och skede. I vårt kalkylteam har vi även andra specialtjänster som successiva kalkyler, momsuppdelningar, inventarieuppdelningar, rådgivning, ekonomiuppföljning och andra tilläggstjänster. Kvalifikationer Vi söker dig som har lång erfarenhet av kalkylering av hus och industri och som gillar att vara med i projektens tidiga skeden. Du kan kalkylera med kvadratmeterpriser likväl som på system- och bygghandlingar. Vi skulle tro att du vid någon tidpunkt har arbetat på "entreprenadsidan" och att du är helt självgående. För att lyckas i rollen bör du ha intresse för säljarbete, kundbearbetning och upplärning av andra kalkylatorer. Har du tidigare jobbat med kalkylverktyg såsom MAP är det starkt meriterande. Som person är du social och gillar att arbeta i team. Vi erbjuder dig möjligheten att tillsammans med ett gott gäng jobba med många varierande projekt. Vi sitter i ljusa, trevliga lokaler i Hammarby Sjöstad där vi har en komplett kalkylgrupp med olika kompetenser och både kvinnliga och manliga medarbetare. Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar WSP Management med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lovisa Skoog, +46 (0) 8 511 617 48. Skicka din ansökan till lovisa.skoog@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kalkylator sökes till WSP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kalkylator sökes till WSP

Montör inom bullerisolering
I samband med Jobway söker nu Nordic House Construction AB två montörer inom bullerisolering Nordic House Construction AB är ett familjeföretag som startade sin verksamhet med Nordic Rutan 1978 med fokus på isolering mot värmeförluster. Idag har Nordic Rutan utvecklats till en produkt som med olika glaskombinationer uppgraderar dina fönster till energieffektiva bullerfönster och är ledande inom sitt område och säljs rikstäckande. Vi ansvarar för produkterna från tillverkning till montering i projekt och arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vår verksamhet och med att engagera personal, montörer och leverantörer i allt vårt kvalitets- och servicetänkande. Arbetsuppgifter Du kommer arbeta med många intressanta uppdrag och med varierande kunder. Arbetet är mycket händelsestyrt och du kommer därför att få arbeta i flera olika grenar av yrket. Du utgår från var de olika projekten är och jobbar i hela Sverige. Kvalifikationer Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som montör, kanske har du tidigare jobbat med betong, armering, plåt, glas, trä, plattsättning eller ventilation. Du behöver inte ha jobbat inom alla dessa områden, viktigast att du vill lära dig hantverkaryrket. Att behärska svenska i tal och skrift är ett krav, likaså körkort B då resor förekommer inom Sverige. Som person är du van att arbeta organiserat och tycker om att samarbeta. Vidare värdesätter vi om du är driven och har hög arbetsmoral samt att du är bra på att kommunicera med kunder. Vi erbjuder dig en plats i ett skönt gäng med god stämning och stor variation bland uppdragen. Vi är ett stabilt familjeföretag som har funnits länge och vi värdesätter utbildning av personal. Vårt huvudkontor ligger centralt i Stockholm och all tillverkning sker i egen fabrik i Vallentuna utanför Stockholm. Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Nordic House Construction AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lovisa Skoog, +46 (0) 8 511 617 48. Skicka din ansökan till lovisa.skoog@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Montör inom bullerisolering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Montör inom bullerisolering

VVS-Montör sökes till MR RÖR
I samarbete med Jobway söker MR Rör en VVS-Montör MR Rör i Storstockholm ser kvalitet som en viktig framgångsfaktor såväl i enskilda uppdrag som i ett långsiktigt företagsperspektiv. Våra uppdrag genomför vi så att de kan utgöra framtida referensuppdrag i vår marknadsföring. I vårt arbete använder vi vedertagna installationsmetoder samt följer tillämpliga författningskrav. Kompetent personal säkrar ett professionellt utförande genom egenkontroller under hela utförandet samt slutkontroll. I våra uppdrag verkar vi som ett väl sammansvetsat lag tillsammans med leverantörer, andra entreprenörer och underentreprenörer. Tillsammans levererar vi efterfrågad tjänst i rätt tid och till rätt prestanda. Vi utvecklar vår verksamhet och vårt kvalitetsledningssystem genom ständiga förbättringar. Arbetsuppgifter Arbetet innebär främst mindre entreprenader och servicejobb gentemot kommunala fastighetsbolag. Arbetets utformning varierar mellan att man åker ut i lag och att man åker ut på egen hand. Kvalifikationer - Rörcertifikat - Minst 3 års erfarenhet som certifierad VVS-Montör Vi erbjuder dig en trygg arbetsplats med stabil ekonomi och stor sammanhållning internt. Varierande arbetsuppgifter och långsiktiga kundrelationer präglar företaget. Är du intresserad av tjänsten? För vidare information kontakta rekryteringskonsult Jakob Wastesson på direktnummer: 08- 511 617 41. Ansökningar tas emot via e-postadress: jakob.wastesson@jobway.com.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga VVS-Montör sökes till MR RÖR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VVS-Montör sökes till MR RÖR

Testledare sökes till webbbyrå
I samarbete med Jobway söker Nansen en senior testare till deras prisbelönta team i Stockholm. Du är naturligt detaljorienterad och systematisk. Du har ett starkt engagemang och ett teamorienterat sätt att arbeta där du värdesätter trivsel både internt och med kunder och partners. Du behärskar skrivande av automatiska UI tester i ramverk, programmeringsspråket är sekundärt. Kravspecar och strukturer är grundpelarna i dina tester och en del av din starka tekniska bakgrund. Dina UX-kunskaper är starka och du testar från slutanvändarens synvinkel och ser till att våra leveranser fungerar både tekniskt, funktionellt och upplevelsemässigt. Dina kunskaper om ett projekts livscykel från koncept till leverans är mycket goda, och du kan beskriva alla typer av digitalaflöden från start till slut. Likaså att definiera testfall, analysera och sammanställa testresultat. Erfarenhet av agilt arbete och förståelse för scrum-metodiken är ett plus. Meriterande kunskaper ASP.NET MVC Skriva Selenium- eller Watirtester (Ruby) T-SQL UX/IA JavaScript Erfarenhet av större projekt, och/eller bolag, och de situationer och arbetsprocesser som större tekniska och e-commerceorienterade ekosystem kräver anses också meriterande. Är du intresserad av tjänsten? För vidare information kontakta rekryteringskonsult Jakob Wastesson på direktnummer: 08- 511 617 41. Ansökningar tas emot via e-postadress: jakob.wastesson@jobway.com
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Testledare sökes till webbbyrå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Testledare sökes till webbbyrå

Vipetech söker Inhousekonsult
I samarbete med Jobway söker Vipetech en Inhousekonsult Vipetech är ett litet entreprenörsdrivet IT-företag som erbjuder lösningar och tjänster för effektivare dokumentflödesprocesser. Vi tillhandahåller och skräddarsyr lösningar inom alla typer av informationshantering i samarbete med utvalda partners. Som Streamserve Partner fick vi in flest nya kunder under 2012 och till följd av denna starka tillväxtfas söker vi nu utöka teamet med en systemutvecklare. Arbetsuppgifter Som systemutvecklare hos Vipetech innebär det att du kommer att vara kontaktyta gentemot våra kunder och underkonsulter. Tjänsten är utformad som en inhousekonsult, vilket innebär att du utgår från kontoret i Solna och verkar nära kunden via möten, internet och telefon. Din främsta uppgift blir att vidareutveckla och anpassa kundernas system för informations- och dokumentflödesprocesser. Kvalifikationer För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet av ett eller flera programmeringsspråk såsom Java och/eller C#. Du har troligtvis arbetat med lösningar kring beslutsstöd eller output management tidigare. Vi ser gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot programmering. Har du tidigare erfarenhet av verksamhetsstyrning och god processkännedom är detta meriterande. Som person är du lyhörd, initiativtagande och van att ta ansvar. Du har en konsultmässig framtoning med förståelse och intresse för affärer. Kreativitet är en annan egenskap som vi värdesätter högt. Vi erbjuder dig möjligheten att tillsammans med kreativa medarbetare få vara med och forma och utveckla ett starkt varumärke som ständigt växer. Du får en gedigen introduktion samt fortlöpande kompetensutveckling och kommer att ha en central roll i företaget. Förutom de kundkontakter du kommer att förvalta får du dessutom ta del av ett partnernätverk med ovärderliga kompetenser. Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Vipetech med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jakob Wastesson, +46 (0)8 511 617 41. Skicka din ansökan till jakob.wastesson@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vipetech söker Inhousekonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vipetech söker Inhousekonsult

FÖRETAGSSÄLJARE
Scandinavian Internet Group är ett växande och dynamiskt entreprenörsföretag som grundades 2007. Vi driver rekryteringsportalen Jobway och hjälper idag både företag och offentlig sektor med rekrytering via våra unika rekryteringstjänster. Just nu söker vi ytterligare en vass företagssäljare till vårt kontor på Kungsgatan i Stockholm. Arbetet som företagssäljare innebär att, genom mötesbokning och försäljningsmöten i Storstockholmsområdet, sälja Jobways rekryteringstjänster till företag vi i dagsläget ännu inte har något samarbete med. Målsättningen för dig som företagssäljare är att bygga upp din egen kundstock och du kommer tillsammans med ett team av fältsäljare och rekryterare lösa våra kunders utmaningar i deras rekryteringsbehov. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, alltifrån prospektering, mötesbokning, mötesgenomförande till att stänga affären. Då du träffar alltifrån säljchef, ekonomichef, IT-chef till VD, HR-chef och platschef ställer det krav på att du har en god förmåga att kommunicera med olika typer av människor. Då vår rekryteringsmodell är attraktiv är den största andelen av våra kunder återkommande, detta innebär att förtjänstmöjligheterna för dig som säljare är mycket goda. Vi söker dig som vill arbeta med försäljning på längre sikt med mål att bygga långsiktiga kundrelationer och tillsammans med oss skapa fortsatt tillväxt och framgång. Om den vi söker: - Du har goda erfarenheter från försäljning, gärna B2B - Du är skicklig på att kommunicera med olika typer av människor - Du är tävlingsinriktad, gärna med idrottsbakgrund - Du är driven, ansvarstagande och organiserad i ditt arbete Vi erbjuder dig: - ett variationsrikt arbete där du arbetar med hela säljprocessen - en möjlighet att sälja en unik och efterfrågad produkt - en möjlighet att bli en viktig del i ett ungt och växande företag. - en möjlighet att vara med på en utmanande och stimulerande resa - ett företag som präglas av entreprenörskap. - säljtävlingar med mycket attraktiva priser.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRETAGSSÄLJARE jobb, FÖRETAGSSÄLJARE Stockholm, FÖRETAGSSÄLJARE SIG INTERNATIONAL AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRETAGSSÄLJARE

ACCOUNT MANAGER
Scandinavian Internet Group (SIG) är ett växande och dynamiskt entreprenörsföretag som grundades 2007. Vi driver rekryteringssajten Jobway och hjälper idag både företag och offentlig sektor med rekryteringen via våra unika rekryteringstjänster. Just nu söker vi ytterligare två Account Manager till vårt kontor på Kungsgatan i Stockholm. Det går bra för oss och därför behöver vi stärka upp teamet med två vassa företagssäljare. Din anställning börjar med en introduktion där du, tillsammans med företagets Sverigechef, förbereder dig inför dina nya arbetsuppgifter. Din introduktion kommer hållas på företagets huvudkontor i Stockholm, Sverige Vi erbjuder dig: - Nyrenoverade kontorslokaler på Kungsgatan i centrala Stockholm. - Bli en viktig del i ett ungt, framgångsrikt och snabbväxande bolag. - Unika möjligheter att avancera inom bolaget. - Säljtävlingar med mycket attraktiva priser - Ett företag som präglas av entreprenörskap Arbetet Arbetet innebär att via telefon ta kontakt med marknadschefer, personalchefer och /-eller VD och sälja företagets rekryteringslösningar i form av annonser, utskick, HR-specialist, banners och presentationer. Du tilldelas eget budgetansvar och ansvarar för givna sektorer inom tilldelat område. Om den vi söker: - Du har gärna idrottsbakgrund. - Stort och genuint intresse för att tjäna pengar och att göra affärer. - Vara tävlingsinriktad och ha en stark drivkraft. - Då vi utbildar dig är det inget krav på tidigare säljerfarenhet.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga ACCOUNT MANAGER jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ACCOUNT MANAGER

Logistikchef
I samband med Jobway söker Addnature en Logistikchef Addnature startades år 2000 som en ren onlinebutik, när IT-bubblan sprack och e-handeln var helt dödförklarad. De första åren var tuffa, men efter tre år skaffade vi oss en lokal i ett garage på Birger Jarlsgatan, där vi ett år senare öppnade vår första fysiska butik. Ytterligare tre år senare, 2007, öppnade vi nästa butik på Högbergsgatan. Sedan dess har vi, med hjälp av våra kunder och vår personal, växt organiskt till det vi är idag. I dag är Addnature en av sveriges ledande butiker i outdoorsegmentet och ca 70% av vår försäljning sker via Internet. Förra året omsatte addnature 180 miljoner kr. Som logistikchef skall du leda, fördela och planera arbetet på logistikavdelningen och på vårt lager. Avdelningen ansvarar bland annat för plockning och packning av kundordrar, ut- och inleverans av varor, returhantering samt lagerhållning av varor. Du har personalansvar för samtliga medarbetare på avdelningen och huvudansvar för schemaläggning, introduktion av nyanställda samt arbetsmiljö. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor och lager i Frihamnen. För att lyckas i rollen har du 2-4 års relevant branscherfarenhet, gärna som chef eller arbetsledare. God logistikerfarenhet och förhandlingsvana är önskvärda egenskaper, tidigare resultatansvar och budgetvana är meriterande. För att trivas i rollen är du social, självgående och driven samt har god förmåga att sätta dig in i företagets verksamhet och företagskultur. Är du dessutom en friluftsintresserad äventyrare ser vi fram emot din ansökan! Som medarbetare på Addnature jobbar du på en rolig och intensiv arbetsplats som erbjuder bra förmåner och kompetensutveckling. Välkommen till Addnature - företaget som älskar äventyr! Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Addnature AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till rekrytering@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Logistikchef jobb, Logistikchef Stockholm, Logistikchef SIG INTERNATIONAL AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Logistikchef

VVS ingenjör
TORSTEN PALMQVIST AB är ett rådgivande ingenjörsföretag inom energi- och VVS-teknik. Vi har under många år utfört konsulttjänster inom VVS-, styr- och regler samt kylinstallationer. Företaget grundades 1977 och har idag 10 st medarbetare och ingår sedan 2004 i KNSS-Gruppen AB. Vårt arbetsområde omfattar rådgivning och projektering av VVS-installationer för VA-, värme-, sprinkler-, kyla-, luft- och styrinstallationer samt medicinska gaser och tryckluft för de flesta typer av projekt. Vårt verksamhetsfält är brett med projektering av bostäder, kontor, sjukhus och sjukhem, industri, offentliga lokaler, simhallar m.m. Vi utför även entreprenad- och OVK-besiktningar. Till vårt kontor i Hägersten söker vi nu VVS-ingenjör Rollen kräver minst 5 års erfarenhet av kvalificerat projekteringsarbete inom luft-, kyl-, värme- och VA-teknik. OVK-behörighet är en merit. För att trivas i rollen är du noggrann och van vid stora kontaktytor. Svenska i tal och skrift är ett krav. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och trevliga kollegor som vill förändra och ständigt förbättra. Vill du vara med? Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Torsten Palmqvist AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga VVS ingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VVS ingenjör

Testledare sökes till webbyrå
I samarbete med Jobway söker Nansen en senior testare till deras prisbelönade team i Stockholm. Du är naturligt detaljorienterad och systematisk. Du har ett starkt engagemang och ett teamorienterat sätt att arbeta där du värdesätter trivsel både internt och med kunder och partners. Du behärskar skrivande av automatiska UI tester i ramverk, programmeringsspråket är sekundärt. Kravspecar och strukturer är grundpelarna i dina tester och en del av din starka tekniska bakgrund. Dina UX-kunskaper är starka och du testar från slutanvändarens synvinkel och ser till att våra leveranser fungerar både tekniskt, funktionellt och upplevelsemässigt. Dina kunskaper om ett projekts livscykel från koncept till leverans är mycket goda, och du kan beskriva alla typer av digitalaflöden från start till slut. Likaså att definiera testfall, analysera och sammanställa testresultat. Erfarenhet av agilt arbete och förståelse för scrum-metodiken är ett plus. Meriterande kunskaper ASP.NET MVC Skriva Selenium- eller Watirtester (Ruby) T-SQL UX/IA JavaScript Erfarenhet av större projekt, och/eller bolag, och de situationer och arbetsprocesser som större tekniska och e-commerceorienterade ekosystem kräver anses också meriterande. Är du intresserad av tjänsten? För vidare information kontakta rekryteringskonsult Jakob Wastesson på direktnummer: 08- 511 617 41. Ansökningar tas emot via e-postadress: jakob.wastesson@jobway.com
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Testledare sökes till webbyrå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Testledare sökes till webbyrå

Bitr. projektledare VENTILATION till Solna!
Windefalk Ventilation & Energi AB startades 1994 av Mikael Windefalk och har idag ca 15 anställda. Företaget är en komplett leverantör av luftbehandling- och kylsystem för professionell installation och användning. Företaget beräknas omsätta 40 ? 50 Mkr år 2013. Vi söker just nu en Biträdande projektledare Arbetsledaren kommer vara delansvarig för ekonomin i projekten där huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta in offerter, vara delaktig i kontraktsskrivning, produktions- och arbetsplanering samt löpande kontakter med kunder och underleverantörer. Rollen innebär även ett kvalitet- och miljöarbete samt delaktighet i slutbesiktning. Vi söker dig som har minst 4 års erfarenhet inom ventilationsbranschen, gärna med kommersiella fastigheter. Relevant utbildning är meriterande, likaså erfarenhet av att driva egna projekt. Svenska i tal och skrift är ett krav. Välkommen till ett framgångsrikt och prestigelöst företag där rätt person får stora utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga förmåner! Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Windefalk Ventilation & Energi AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Solna
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Bitr. projektledare VENTILATION till Solna! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bitr. projektledare VENTILATION till Solna!

Projektledare till Venair Building Systems
Venair Building Systems ingår i Kemp & Lauritzen A/S och är ett av de ledande installationsbolagen i Sverige för inomhusklimatanläggningar. Vi har en bred kunskap inom samtliga teknikområden som rör inneklimat och vår ambition är att alltid ligga i framkant av utvecklingen när det gäller energieffektiva och miljövänliga lösningar för kommersiella, offentliga och industriella lokaler. Vår vision är att äga hela inneklimatfrågan. Vi vill vara det naturliga valet för de uppdragsgivare som söker en totalleveranör för ny- och ombyggnationer, där miljökraven är de högsta tänkbara och kvalité i både utförande och leverans är absoluta måsten. Vi är ett renodlat entreprenadföretag med fyra tydliga gröna affärsområden: Ventilation, Rör, Projektutveckling och Energi. Senaste årsbokslutet visade en omsättning på 140 Mkr och vårt mål är att öka till 200 Mkr inom de närmaste åren. Vi behöver nu stärka upp teamet med en Projektledare Du ansvarar för projektledning, försäljning, kund? och leverantörskontakter samtidigt som du bygger ett framgångsrikt team av medarbetare. För att lyckas i rollen har du relevant utbildning och 3 - 5 års erfarenhet av teknisk försäljning, produktionsteknik och goda egenskaper i ekonomistyrning. Du är tydlig i ditt ledarskap och har en god social förmåga. Vidare hanterar du självständigt arbete lika väl som arbete i team. Att du är strukturerad och stresstålig ser vi som en självklarhet. Venair erbjuder dig är ett omväxlande arbete i ett välmående och modernt företag med gott rykte. Vi värnar om våra medarbetare och stödjer all form av utveckling och nytänkande. Vidare erbjuds konkurrenskraftiga villkor. I denna rekrytering samarbetar Venair Building Systems med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare till Venair Building Systems jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare till Venair Building Systems

SECURITYCHEF till Arlanda Express / A-train AB
A-Train AB driver Arlanda Express, snabbtåget mellan Arlanda flygplats och Stockholm Central. Tåget går 4-6 gånger i timmen och resan tar bara 20 minuter. A-Train AB är inget transportföretag i traditionell mening, utan vi ser oss som en förlängning av flygresan. Vi vill ge våra kunder högsta möjliga service och omtanke. Vi har cirka 180 anställa och vi skall präglas av öppenhet, snabbhet och flexibilitet. Företaget är medlem i Almega och kontoret är centralt beläget på Vasagatan i Stockholm. A-Train AB är privatägt av den internationella fonden Macquarie European Infrastructure Fund. Arlanda Express söker Securitychef Då vår nuvarande Securitychef valt att går vidare till nya utmaningar söker vi nu en ny chef som skall leda och utveckla säkerhetsarbetet vidare. I rollen ansvarar du för företagets securityarbete såväl operativt som strategiskt. Arbetsbeskrivning Du kommer att ansvara för företagets totala säkerhet som skalskydd, CCTV, värdehantering samt brand och skydd. Du kommer genomföra olika typer av utredningar och riskanalyser samt ansvara för det fysiska skyddet på Arlanda Express anläggningar och kontor. Vidare arbetar du med att genomföra utbildningar inom området för såväl våra medarbetare som leverantörer. I rollen ingår till viss del även safetyuppgifter så som SBA-arbete, utformning och implementering av föreskrifter samt interna utredningar. I din roll kommer du att samverka med bl.a. Swedavia, polismyndigheten och vaktbolag. Du kommer även att ingå i företagets säkerhetsberedskap som hanterar alla uppkomna säkerhetsavvikelser i företagets verksamhet. Kvalifikationskrav - Erfarenhet från säkerhetsarbete - Tidigare upprättat riskanalyser och utredningar - Erfarenhet av arbete med bevakningsavtal och värdehantering - God kommunikationsförmåga i både engelska och svenska - Relevant utbildning är meriterande Som person vill vi att du är analytiskt lagd och har ett strategiskt och proaktivt förhållningssätt. Vidare värdesätter vi hög integritet, noggrannhet samt relationsskapande. Vi erbjuder Arlanda Express erbjuder en fri och flexibel roll i ett uppskattat bolag som ständigt utvecklas. Som Securitychef har du ett helhetsansvar för ditt område och även stora möjligheter att påverka andra. Vidare erbjuds du att vara en del av ett stabilt välmående bolag som satsar på sina medarbetare! Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar A-Train AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till rekrytering@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga SECURITYCHEF till Arlanda Express / A-train AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SECURITYCHEF till Arlanda Express / A-train AB

Assistent till AKADEMIKERFÖRBUNDET SSR
Akademikerförbundet SSR är Sveriges ledande samhällsvetarförbund. Vi är det fackliga yrkesförbundet för beteendevetare, ekonomer, personalvetare, socionomer och andra samhällsvetare. Med 62 000 medlemmar är vi fjärde största förbundet i Saco. Från enheten Arbetsrätt och Förhandling utgår förbundets löpande förhandlingsverksamhet. Enheten ansvarar för kollektivavtalsförhandlingar och tvisteförhandlingar på arbetsmarknadens alla sektorer där förbundet har medlemmar. Utöver förhandlingsverksamheten ansvarar enhetens ombudsmän och assistenter för att ge stöd till våra fackligt förtroendevalda. Det sker genom löpande information, utbildning och handledning. Till enheten Arbetsrätt och förhandling söker vi en Kreativ och engagerad Assistent Som assistent arbetar du med medlemsservice och rådgivning gentemot förbundets medlemmar där du har daglig kontakt med våra medlemmar och förtroendevalda. De administrativa arbetsuppgifterna handlar om handläggning av medlemsärenden, uppdatering av vårt register, kursadministration, planering och stöd i kursverksamheten samt utskick och information till både medlemmar och förtroendevalda. För att trivas i rollen har du förmodligen en gymnasieutbildning, gärna inriktning mot administration. Erfarenhet av systemet Mysoft är meriterande och du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, gärna i idéburen organisation. Som person är du stresstålig, social och ordningsam samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Kreativitet och nyfikenhet är ett måste. Välkommen till ett roligt och engagerande gäng! Rätt person erbjuds attraktiva anställningsvillkor och möjligheten att utvecklas i ett fackförbund med stadig tillväxt! Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast till rekrytering@jobway.com. Urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent till AKADEMIKERFÖRBUNDET SSR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent till AKADEMIKERFÖRBUNDET SSR

Analytisk Controller
Åtta.45 Tryckeri AB är ett av Sveriges största tryckerier. I Åtta.45 ingår fyra företag; Åtta.45 Tryckeri AB, DR-Service Åtta.45 AB, Åtta.45 InfoMedia AB och Åtta.45 Utvecklings AB. Tillsammans innebär det att vi kan erbjuda totallösningar inom grafiska tjänster. Våra tre värdeord är engagemang, förståelse och struktur. För oss är det tre ledstjärnor som genomsyrar människorna och verksamheten och vars resultat syns både i lönsamhet och långvariga kundrelationer. Vi är totalt ca 100 medarbetare och vårt mål 2013 är att omsätta ca 200 miljoner kronor med en god vinst. Vi sitter i härliga lokaler i Ulriksdal med närhet till varje kollega. Till ekonomiavdelningen söker vi nu en Analytisk Controller Arbetsuppgifter Du blir en av fyra medarbetare och du rapporterar till och har ett nära samarbete med ekonomichefen. Under hösten införs affärssystemet Microsoft Dynamics NAV och tilläggsprogrammet PrintVis och du kommer vara en viktig resurs i implementeringen av dessa. I rollen som controller kommer du, förutom rollen som "super user" för redovisningsdelen i NAV, att utveckla vårt rapporteringssystem och ta fram rapportpaket både på företags- och avdelningsnivå. Du kommer även att ansvara för den integrerade lagerredovisningen och anläggningsregistret i NAV. Genom lönsamhetsberäkningar av projekt och kostnadsuppföljningar kommer du att bidra till kontinuerlig förbättring av företagets effektivitet. Du kommer även att bistå med likviditetsplanering och ekonomiska analyser samt vara delaktig i prognos- och budgetarbetet. Kvalifikationer Du är utbildad civilekonom eller motsvarande med inriktning mot ekonomistyrning eller redovisning/revision. Du har arbetat i en liknande roll i 2-4 år och du har goda kunskaper i Officepaket. Tidigare erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV är meriterande, men förmågan att förstå och snabbt komma in i nya system är lika viktig. Svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav. För att lyckas i rollen är du ambitiös, noggrann, ansvarsfull och relationsskapande. Vi tror att du har en god förmåga att strukturera ditt arbete och du drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Vidare är du självständig men uppskattar att samarbeta med kompetenta och engagerade kollegor. Vi erbjuder dig en intressant tjänst i ett bolag som ligger i framkant inom sitt område. För rätt kandidat finns goda möjligheter att göra karriär inom bolaget. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde är enligt överenskommelse, dock senast 1 december 2013. Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Åtta.45 Tryckeri AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lovisa Skoog, +46 (0) 8 511 617 48. Skicka din ansökan till lovisa.skoog@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Analytisk Controller jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Analytisk Controller

Platschef/Arbetsledare
Boetten Bygg AB bildades 1995 och har sedan dess utfört både Total- och Generalentreprenader i storstockholmsområdet. Idag är vi ca 50 anställda som arbetar med varierade uppdrag inom våra tre huvudområden; byggservice, stambyten och projekt. Vi är medlemmar i Byggmästarföreningen, Sveriges Byggindustrier och Svenskt Näringsliv. Vårt stockholmskontor är beläget i Täby. Vi har nu många roliga uppdrag på gång och fortsätter att växa oss större och vill därför utöka teamet. Vi söker en Platschef/Arbetsledare Arbetsuppgifter Som platschef/arbetsledare kommer du att bli ansvarig för att planera, styra och leda det dagliga arbetet ute på arbetsplatserna. I rollen ingår även ansvar för samordning av personal och du kommer att få stöd från kontoret i inköps-, kalkyl-, samt juridikfrågor. Kvalifikationer Du har 2-4 års erfarenhet från en liknande roll, relevant yrkesutbildning är meriterande. Du är en van ledare och tycker om att driva arbetet genom att göra personalen delaktig i processen. Vi värdesätter dig som har ett stort engagemang och trivs med att jobba tillsammans med andra i ett högt tempo. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav samt innehav av körkort B. Har du kunskaper i andra språk är det meriterande, likaså om du är utbildad enligt BF9K. Vi erbjuder dig en utvecklande roll med roliga och varierade uppdrag som du kommer att få följa från ax till limpa. Vi satsar på våra medarbetare och för rätt person kan vi erbjuda goda karriärmöjligheter. Vi är ett trevligt gäng som är måna om att ha en trivsam stämning på kontoret och anordnar även sociala aktiviteter utanför arbetsplatsen. Är du intresserad och vill höra mer? I denna rekrytering samarbetar Boetten Bygg AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lovisa Skoog, +46 (0) 8 511 617 48. Skicka din ansökan till lovisa.skoog@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef/Arbetsledare jobb, Platschef/Arbetsledare Stockholm, Platschef/Arbetsledare SIG INTERNATIONAL AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef/Arbetsledare

Företagsläkare
I samarbete med Jobway söker Täbyhälsan en företagsläkare Täbyhälsan startade sin verksamhet redan 1981. Vi har med andra ord samlat på oss en betydande erfarenhet av vilka önskemål som olika företag har - inte minst i norrort, där vi idag betjänar över 400 företag. På Täbyhälsan finns följande yrkeskategorier: - Arbetsmiljöingenjör - Beteendevetare - Företagsläkare - Företagssköterska - Företagssjukgymnast/ergonom - Läkarsekreterare Täbyhälsan står för hög kvalité, god service och personligt bemötande. Vi har bred och aktuell kompetens, lång erfarenhet och samarbetar med välrenommerade specialister. Täbyhälsan har specialistkompetens inom arbetsmiljö och arbetsmedicin, och är därför en naturlig samarbetspartner i allt som rör hälsa och ohälsa på arbetsplatsen. Vi söker just nu ytterligare en företagsläkare till vår mottagning, med tillträde hösten 2013. Du som söker behöver vara specialiserad inom företagshälsovård. Vi erbjuder intressanta och varierade arbetsuppgifter på en trivsam mottagning! Är du intresserad av tjänsten? Kontakta Jakob Wastesson på telefonnummer: 08-511 617 41. Ansökan skickas till e-postadress: jakob.wastesson@jobway.com
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Täby
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsläkare jobb, Företagsläkare Täby, Företagsläkare SIG INTERNATIONAL AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsläkare

FÖRETAGSSÄLJARE
Scandinavian Internet Group är ett växande och dynamiskt entreprenörsföretag som grundades 2007. Vi driver rekryteringsportalen Jobway och hjälper idag både företag och offentlig sektor med rekrytering via våra unika rekryteringstjänster. Just nu söker vi ytterligare en vass företagssäljare till vårt kontor på Kungsgatan i Stockholm. Arbetet som företagssäljare innebär att, genom mötesbokning och försäljningsmöten i Storstockholmsområdet, sälja Jobways rekryteringstjänster till företag vi i dagsläget ännu inte har något samarbete med. Målsättningen för dig som företagssäljare är att bygga upp din egen kundstock och du kommer tillsammans med ett team av fältsäljare och rekryterare lösa våra kunders utmaningar i deras rekryteringsbehov. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, alltifrån prospektering, mötesbokning, mötesgenomförande till att stänga affären. Då du träffar alltifrån säljchef, ekonomichef, IT-chef till VD, HR-chef och platschef ställer det krav på att du har en god förmåga att kommunicera med olika typer av människor. Då vår rekryteringsmodell är attraktiv är den största andelen av våra kunder återkommande, detta innebär att förtjänstmöjligheterna för dig som säljare är mycket goda. Vi söker dig som vill arbeta med försäljning på längre sikt med mål att bygga långsiktiga kundrelationer och tillsammans med oss skapa fortsatt tillväxt och framgång. Om den vi söker: - Du har goda erfarenheter från försäljning, gärna B2B - Du är skicklig på att kommunicera med olika typer av människor - Du är tävlingsinriktad, gärna med idrottsbakgrund - Du är driven, ansvarstagande och organiserad i ditt arbete Vi erbjuder dig: - ett variationsrikt arbete där du arbetar med hela säljprocessen - en möjlighet att sälja en unik och efterfrågad produkt - en möjlighet att bli en viktig del i ett ungt och växande företag. - en möjlighet att vara med på en utmanande och stimulerande resa - ett företag som präglas av entreprenörskap. - säljtävlingar med mycket attraktiva priser.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-24
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRETAGSSÄLJARE jobb, FÖRETAGSSÄLJARE Stockholm, FÖRETAGSSÄLJARE SIG INTERNATIONAL AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRETAGSSÄLJARE

ACCOUNT MANAGER
Scandinavian Internet Group (SIG) är ett växande och dynamiskt entreprenörsföretag som grundades 2007. Vi driver rekryteringssajten Jobway och hjälper idag både företag och offentlig sektor med rekryteringen via våra unika rekryteringstjänster. Just nu söker vi ytterligare två Account Manager till vårt kontor på Kungsgatan i Stockholm. Det går bra för oss och därför behöver vi stärka upp teamet med två vassa företagssäljare. Din anställning börjar med en introduktion där du, tillsammans med företagets Sverigechef, förbereder dig inför dina nya arbetsuppgifter. Din introduktion kommer hållas på företagets huvudkontor i Stockholm, Sverige Vi erbjuder dig: - Nyrenoverade kontorslokaler på Kungsgatan i centrala Stockholm. - Bli en viktig del i ett ungt, framgångsrikt och snabbväxande bolag. - Unika möjligheter att avancera inom bolaget. - Säljtävlingar med mycket attraktiva priser - Ett företag som präglas av entreprenörskap Arbetet Arbetet innebär att via telefon ta kontakt med marknadschefer, personalchefer och /-eller VD och sälja företagets rekryteringslösningar i form av annonser, utskick, HR-specialist, banners och presentationer. Du tilldelas eget budgetansvar och ansvarar för givna sektorer inom tilldelat område. Om den vi söker: - Du har gärna idrottsbakgrund. - Stort och genuint intresse för att tjäna pengar och att göra affärer. - Vara tävlingsinriktad och ha en stark drivkraft. - Då vi utbildar dig är det inget krav på tidigare säljerfarenhet.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-24
Sök fler jobb liknande: lediga ACCOUNT MANAGER jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ACCOUNT MANAGER

Erfarna målare
I samarbete med Jobway söker måleriföretag nya medarbetare Måleriföretaget som vi samarbetar med är en stabil målerifirma som grundades i början på 90-talet och har många återkommande kunder. De har både stora som små projekt in- och utvändigt med avropsavtal åt kunder som Statens Fastighetsverk, Akademiska Hus i Stockholm AB och NCC. Övriga återkommande kunder är bygg- och putsföretag, bostadsrättsföreningar samt privata företag. De har just nu många spännande uppdrag på ingång och vill därför utöka teamet. De söker nu Två erfarna målare Arbetsuppgifter Som målare hos företaget kommer du att få jobba med många olika intressanta uppdrag och med varierande kunder. Du kommer främst att utgå från var de olika projekten är och jobba i Stockholmsområdet. Kvalifikationer Vi söker dig som har 5-10 års erfarenhet som målare. Dokumenterad utbildning av traditionella måleriarbeten är ett krav, har du fått gesällbrev är det meriterande. Innehav av Körkort B är inte ett krav men starkt meriterande då resor förekommer i arbetet. Som person är du van att ta ansvar och tycker om att samarbeta. Vidare värdesätter vi om du är serviceinriktad och bra på att kommunicera med kunder. Vi erbjuder dig en plats i ett skönt gäng med god stämning och stor variation bland uppdragen. Vi organiserar och strukturerar arbetet med kvalitetsmål, egenkontroller för alla med rutiner och kontinuerlig uppföljning samt utbildning av personal. Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Lovisa Skoog, +46 (0) 8 511 617 48. Skicka din ansökan till lovisa.skoog@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna målare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna målare

Fönstermontörer
I samband med Jobway söker nu Nordic House Construction AB två montörer inom bullerisolering av fönster Nordic House Construction AB är ett familjeföretag som startade sin verksamhet med Nordic Rutan 1978 med fokus på isolering mot värmeförluster. Idag har Nordic Rutan utvecklats till en produkt som med olika glaskombinationer uppgraderar dina fönster till energieffektiva bullerfönster och är ledande inom sitt område och säljs rikstäckande. Vi ansvarar för produkterna från tillverkning till montering i projekt och arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vår verksamhet och med att engagera personal, montörer och leverantörer i allt vårt kvalitets- och servicetänkande. Arbetsuppgifter Du kommer arbeta med många intressanta uppdrag och med varierande kunder. Arbetet är mycket händelsestyrt och du kommer därför att få arbeta i flera olika grenar av yrket. Du utgår från var de olika projekten är och jobbar i hela Sverige. Kvalifikationer Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som montör, kanske har du tidigare jobbat med balkonginglasning eller fönstermontering eller har en bakgrund från betong, armering, plåt, trä, plattsättning eller ventilation. Du behöver inte ha jobbat inom alla dessa områden, viktigast att du vill lära dig och tycker om hantverkaryrket. Att behärska svenska i tal och skrift är ett krav, likaså körkort B då resor förekommer inom Sverige. Som person är du van att arbeta organiserat och tycker om att samarbeta. Vidare värdesätter vi om du är driven och har hög arbetsmoral samt att du är bra på att kommunicera med kunder. Vi erbjuder dig en plats i ett skönt gäng med god stämning och stor variation bland uppdragen. Vi är ett stabilt familjeföretag som har funnits länge och vi värdesätter utbildning av personal. Vårt huvudkontor ligger centralt i Stockholm och all tillverkning sker i egen fabrik i Vallentuna utanför Stockholm. Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Nordic House Construction AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lovisa Skoog, +46 (0) 8 511 617 48. Skicka din ansökan till lovisa.skoog@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Fönstermontörer jobb, Fönstermontörer Ospecificerad arbetsort, Fönstermontörer SIG INTERNATIONAL AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fönstermontörer

Erfaren konsult inom Cognos TM1
I samarbete med Jobway söker Addedo en erfaren BI/DW-konsult Addedo är en ledande internationell konsultorganisation inom ekonomi- och verksamhetsstyrning. Vi ser som vår yttersta uppgift att hjälpa våra kunder att kunna ta bättre affärsbeslut genom att omsätta deras behov till konkreta lösningar. Det gör vi både utifrån applikations- och verksamhetskonsulting. När det gäller applikationskonsulting levererar kompetens till våra kunder inom framförallt följande områden: Finansiell rapportering och analys Kostnads och lönsamhetsanalys Datalager Budget, planering och prognos I Sverige har Addedo ca 35 anställda med kontor i Stockholm och Malmö. Våra konsulter är mycket erfarna och besitter omvittnat hög kompetens. I genomsnitt har man arbetat ca 10 år i roller såsom tekniker, CIOs, ekonomichefer och affärscontrollers eller konsult. Vi har jämn fördelning av kvinnor och män och stor spridning på åldrar. Vi arbetar löpande med ett drygt 100-tal kunder varav de flesta är noterade på börsen. Vi har vuxit med lönsamhet sedan starten 2007. Våra huvudmän är IBM, SAP och Anaplan. Addedo valdes till den mest drivande och engagerade IBM Cognos partnern i Sverige både 2009 och 2010. 2012 blev vi valda till Europas ledande Business Analytics Partner. Addedo söker nu en eller flera konsulter för att möta den goda efterfrågan. Vi har kontor i Zurich, London, Munchen, Stockholm och Malmö och söker med denna annons konsult(er) till våra kontor i Stockholm och Malmö. Vi söker en erfaren BI/DW konsult Sannolikt är du redan idag konsult och tycker det skulle vara roligt att jobba med ett gäng som det går bra för och som har goda förutsättningar att växa vidare. Och som kan erbjuda dig flera parallella uppdrag, ofta med finansiella tillämpningar. Arbetsbeskrivning Du kommer att ingå i en grupp som ansvarar för att utveckla rapporterings- och analyslösningar i projekt eller förvaltningsform hos våra kunder. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att; Modellering/design av BI/DW-lösningar Utveckla datawarehouse-lösningar Modellera kuber Designa och utveckla ETL-processer Vägleda och i viss mån själv skapa rapporter Generellt sett kommer ditt arbete att handla om att hjälpa våra kunder att fördjupa insikten om sina affärer för att i förlängningen kunna ta bättre affärsbeslut. Detta genom att omsätta deras behov till konkreta lösningar. Praktiskt integrerar du analys med systemutveckling. Det handlar främst om sammanställning av data från olika interna och externa datakällor kopplat med beräkningar för olika typer av verksamhetsanalys. Arbetetet sker ofta i nära samarbete med ekonomichefer, områdeschefer och affärs- och produktansvariga. Det är vår unika kombination av ekonomi, finans och affärsförståelse parat med teknik som ger oss verklig möjlighet att stödja kundens ledning. Din främsta egenskap är att du är en hängiven och ambitiös person som drivs av utmaningar. Du har en stark teknisk profil och en genuin förståelse för komplexa processer. Vidare är du social, utåtriktad och lyhörd för kundens behov. Vi söker dig som gillar att möta nya människor och som gillar att hjälpa andra i rollen som konsult. Glimten i ögat, pristigelöshet och ett positivt synsätt är något vi delar och uppskattar. Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete. För Addedos konsulter väntar spännande ut
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren konsult inom Cognos TM1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren konsult inom Cognos TM1

INNESÄLJARE till Stockholm
För kunds räkning i city söker vi just nu INNESÄLJARE / MEDIASÄLJARE För att lyckas i rollen är du social, initiativtagande och gillar att göra affärer! Rollen kräver minst 6 månaders erfarenhet av sälj, gärna B2B. Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga INNESÄLJARE till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: INNESÄLJARE till Stockholm

Controller med god systemvana
Till vår kund i norrort söker vi nu en Controller med god systemvana Arbetsuppgifter I rollen som controller kommer du att bli en god användare av affärssystemet Microsoft Dynamics NAV med tilläggsprogrammet PrintVis som ska implementeras vid årsskiftet. Du kommer att utveckla rapporteringssystemet, göra lönsamhetsberäkningar av projekt och kostnadsuppföljningar samt delta i prognos- och budgetarbetet. Kvalifikationer Du är utbildad civilekonom eller motsvarande och vi ser gärna att du har inriktning mot ekonomistyrning eller redovisning/revision. Du har arbetat i en liknande roll i 2-4 år och har goda kunskaper i Officepaket, har du tidigare erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV är det meriterande. Svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav. Som person är du ambitiös, noggrann och relationsskapande och vi tror att du har en god förmåga att arbeta mot uppsatta mål. Du är självständig men uppskattar att samarbeta med kompetenta kollegor. Vi kan erbjuda dig en intressant tjänst i ett bolag som ligger i framkant inom sitt område, för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom bolaget. Vill du veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lovisa Skoog, +46 (0) 8 511 617 48. Skicka din ansökan till lovisa.skoog@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Controller med god systemvana jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller med god systemvana

Utåtriktad headhunter
Scandinavian Internet Group är ett växande och dynamiskt entreprenörsföretag som grundades 2007. Vi driver rekryteringsportalen Jobway och hjälper idag både företag och offentlig sektor med rekrytering via våra unika rekryteringstjänster. Just nu söker vi ytterligare en utåtriktad headhunter till vårt kontor på Kungsgatan i Stockholm. Arbetsuppgifter Som headhunter hos oss har du varierande arbetsuppgifter som formas efter egen kompetens och önskemål. Du kommer bland annat arbeta med att tillgodose våra kunder med kandidater som matchar ställda kompetenskrav. Detta gör du genom att skriva och publicera annonser, gå igenom CV-databaser samt sociala medier. Du kommer via telefon och mail att kontakta yrkesamma personer och få de intresserade av dina kunders lediga tjänster. Vidare kommer du kontinuerligt ha en dialog med kunderna om status kring rekryteringsprocessen. Kvalifikationskrav Vi söker dig som har lätt för att ta kontakt med nya människor och är bra på att skapa och bibehålla relationer. Troligtvis har du tidigare arbetat med försäljning och/-eller service och har därmed förmågan att tala med olika människor. Vidare är du allmänbildad och en van datoranvändare som snabbt lär dig nya saker. Har du kunskaper inom en eller flera branscher och dess terminologi som exempelvis IT-, bygg eller teknikbranschen är det meriterande. Vi erbjuder dig en möjlighet att lära dig och utvecklas inom rekrytering. Hos oss på Jobway kommer du knyta kontakter, bygga upp ditt eget varumärke samt din karriär. För rätt person innebär tjänsten en central roll med stora utvecklingsmöjligheter där nya idéer välkomnas, värdesätts och verkställs. Vänligen märk din ansökan med "headhunter".
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Utåtriktad headhunter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utåtriktad headhunter


Sök lediga jobb SIG INTERNATIONAL AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se