SOFTRONIC AB jobb - lediga jobb

SOFTRONIC AB jobb SOFTRONIC AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: SOFTRONIC AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: SOFTRONIC AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Sharepoint-utvecklare som vill jobba i molnet- Stockholm

 2. Vi söker en applikationstekniker- Stockholm

 3. Talanger till Softronics traineeprogram Gate 1- Stockholm

 4. Är du en erfaren Java-utvecklare- Stockholm

 5. Vi söker en löne- och personaladministratör- Stockholm

 6. Vill du utveckla mjukvaruverifiering & test?- Stockholm

 7. Dokumenthanterare- Överkalix

 8. Utvecklare inom affärssystem- Stockholm

 9. Softronic söker konsultchef till vårt JAVA team- Stockholm

 10. Ekonomiassistent till leverantörsreskontra- Stockholm

 11. Dokumenthanterare- Överkalix

 12. Dokumentoperatörer till fakturaavdelningen- Östersund

 13. Vill du jobba på ett stort konsultbolag med C#?- Stockholm

 14. Junior .Net utvecklare med erfarenhet av C#- Stockholm

 15. Medarbetare till Service Desk- Stockholm

 16. Dokumenthanterare- Överkalix

 17. Kund- och personalansvarig- Stockholm

 18. Redovisningsekonom till börsnoterade Softronic- Stockholm

 19. Utvecklare till framtidens digitala bruk- Sundsvall

 20. Erfaren arbetsledare/produktionsansvarig- Östersund

 21. Vill du arbeta som rekryterare och konsultförmedlare av IT-konsulter?- Stockholm

 22. Ekonomiassistent med ansvar för leverantörsreskontran- Stockholm

 23. Gate1 - trainee / utvecklingsprogram för juniora utvecklare- Stockholm

 24. Junior .Net utvecklare- Stockholm

 25. Servicedeskmedarbetare- Stockholm

 26. Junior systemadministratör som brinner för DevOps- Stockholm

 27. Praktisk och teknisk - assistent till CIO- Stockholm

 28. Redo för nästa utmanig som utvecklare?- Sundsvall

 29. Kravanalytiker- Sundsvall

 30. Konsultchef- Stockholm

 31. Kund- och personalansvarig IT- Stockholm

 32. Vi söker framtidens IT-proffs- Sundsvall

 33. Vi söker framtidens säljare- Sundsvall

 34. Gate1 - trainee / utvecklingsprogram för juniora utvecklare- Stockholm

 35. Ekonomiassistent med självständigt ansvar för leverantörsreskontran- Stockholm

 36. Redovisningsekonom sökes till börsnoterade Softronic AB- Stockholm

 37. Ekonomiassistent med ansvar för fakturering och kundreskontran- Stockholm

 38. Support för A-kassornas IT-system, avd för Applikationsdrift- Stockholm

 39. Support- Stockholm

 40. Ekonomiassistent med självständigt ansvar för leverantörsreskontran- Stockholm


Mer beskrivning

Sharepoint-utvecklare som vill jobba i molnet
Är du Sharepoint-utvecklare och vill arbeta i molnet? ? Då har vi jobbet för dig! Vad du kommer att göra hos oss Som Sharepoint-utvecklare hos oss kommer du att ingå i ett projekt- eller kundteam där ni tillsammans utvecklar lösningar som hjälper våra kunder att vara innovativa. Du kommer att arbeta både med befintliga och utveckla helt nya Sharepoint-lösningar. Vårt affärsområde Cloud Partner har som strategi att ligga i framkant och rekommendera lösningar som är molnbaserade och möter de trender vi ser idag och framåt. Vår målbild är att hjälpa våra kunder att utvidga sina befintliga lösningar med molnkraft. Vi tror på kraften i hybridlösningar som kan ta sitt uttryck i att en kund endast väljer att ha alla sina utvecklings- och testmiljöer i molnet. Som medarbetare på Cloud Partner kommer du att få arbeta med den senaste tekniken i spännande projekt och leveranser till några av våra intressanta kunder. Vi har valt Microsoft som partner och är en av de större köparna av kraft i Azure. Vi har ett mycket starkt samarbete med Microsoft i både Sverige och Redmond. Som ett exempel på det nära samarbetet med MS Redmond har vi drivit och driver vi nu flera olika TAP-program (Technology Adoption Program). TAP programmen är ett sätt för Microsoft att få tidig feedback på nya produkter samt ge viktiga kunder en inblick i vad Microsoft har på gång. Vad vi vill att du kan - Du har några till många års erfarenhet av utveckling i Sharepoint. - Det är ett extra plus om du dessutom har erfarenhet från Azure eller EPI-server. Vad vi erbjuder dig Softronic är ett företag med såväl bredd som djup. Vi finns i många olika branscher och tar ofta stora åtaganden vilket gör att vi har långa och nära relationer med våra kunder. Hos oss hittar du kollegor som kommer direkt från högskolan och kollegor med lång erfarenhet, många småbarnsföräldrar och män och kvinnor i en bra mix. Hos oss kan du helt enkelt jobba i alla skeden i ditt yrkesliv. Vad vi kommer göra tillsammans Tillsammans med dig kommer vi och Microsoft att arbeta för att öka våra kunders förståelse kring det pågående teknikskiftet som sker i vår omvärld, och möjliggöra att de genom detta kan bli mer innovativa i sin verksamhet. Nu har marknaden mognat för molntjänster! Vi har missionerat om detta i flera år och nu skördar vi frukterna. Sänd in din ansökan till oss redan idag, vi kommer att göra vårt urval och anställa löpande i takt med att vi hittar våra nya kolleger. Kontakta Kjell Ovelid på telefon 0708-813 156 för mer information. Känner du någon som jobbar på Softronic? Softronic på Linked In Vill du löpande få information från oss? Softronic på Facebook
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sharepoint-utvecklare som vill jobba i molnet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sharepoint-utvecklare som vill jobba i molnet

Vi söker en applikationstekniker
Softronic Drift AB söker en applikationstekniker Nu söker vi en kollega till vår applikationsgrupp med inriktning mot a-kassor. Kompetensprofil ? God analytisk förmåga samt förmåga till helhetstänk ? God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift ? God social kompetens, förmåga att arbeta i grupp och självständigt ? Du ska sätta kunden i centrum och ge dem en god service ? Du ska vara serviceinriktad, noggrann, strukturerad och ansvarsfull Meriterande erfarenhet: ? Telefonvana ? Erfarenhet av administrativt arbete ? Tidigare erfarenhet av OAS/ÄGA/IK/COLLECT Softronic är ett IT management bolag med ca 460 anställda med huvudkontor i Stockholm. Softronic är ett företag med såväl bredd som djup. Vi finns i många olika branscher och tar ofta stora åtaganden vilket gör att vi har långa och nära relationer med våra kunder. Hos oss hittar du kollegor som kommer direkt från högskolan och kollegor med lång erfarenhet, många småbarnsföräldrar och män och kvinnor i en bra mix. Hos oss kan du helt enkelt jobba i alla skeden i ditt yrkesliv. Du får jobba med mycket kompetenta kollegor och både lära av andra och lära ut. En individuell utvecklingsplan tillsammans med våra kompetensutvecklingsprogram ger dig möjlighet att ta nya steg i din karriär. Vi erbjuder tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Ansökan: Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt men senast den 31 juli 2013. Din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt CV. Du skickar den via e-post till marcel.mattsson@softronic.se Välkommen med din ansökan!
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en applikationstekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en applikationstekniker

Talanger till Softronics traineeprogram Gate 1
Där skolan slutar och karriären börjar! Februari 2014 startar en ny omgång av Gate1 - vårt traineeprogram för IT-konsulter. Programmet innebär förutom en anställning på Softronic, en utmärkt chans att snabbt få arbeta i riktiga uppdrag med leveranser till kund parallellt med en gedigen introduktionsutbildning. Programmet kommer att vara inriktat på systemutveckling i Microsoft och Javamiljö samt testning. Utbildningen varvas med introduktion till konsultrollen på Softronic. Till programmet är vi på jakt efter nyutexaminerade civilingenjörer eller systemvetare. Men inte vilka som helst, vi söker dig som vill göra en karriär och så småningom axla ansvaret som ledare i handling och tanke hos våra kunder och i våra åtaganden. För att bli en av de utvalda måste du ha erfarenhet av systemutveckling och/eller testning (t ex examensarbete, arbeten under studietiden eller projektarbeten). Vidare vill vi att du har bra akademiska meriter och behärskar svenska i tal och skrift. KÄNNS DET SPÄNNANDE? Om du är nyfiken på konsultrollen och sugen på att ständigt sätta dig in i nya problemområden tycker vi att du ska ansöka. Ange i CV/ansökan: 1. Varför konsultrollen passar dig 2. Dina erfarenheter från systemutveckling och testning 3. Personliga egenskaper och drivkrafter Vill vi ha din ansökan senast 15 december 2013. Har du frågor är du välkommen att ringa Therés Hesselgren Zaar på telefon 0708-813 073 för mer information.
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Talanger till Softronics traineeprogram Gate 1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Talanger till Softronics traineeprogram Gate 1

Är du en erfaren Java-utvecklare
Vad du kommer att göra hos oss Som utvecklare hos oss kommer du att arbeta som specialist i våra kundprojekt där vi sätter stort värde i att vara ansvarstagande och där du som individ är väldigt viktig med stor möjlighet att påverka. Vi har en tät dialog med våra kunder, vilket betyder att våra kollegor har en djup förståelse och verksamhetskompetens för den specifika kunskap som krävs för att arbeta med de frågeställningar som dagligen uppstår från kunderna. Jobbet hos oss innehåller en mix av såväl förvaltningsuppdrag och nyutveckling där vi strävar efter att alla medarbetare är delaktiga i alla delar för att på så sätt säkerställa kompetensspridningen i organisationen. Arbetet innebär en hel del kundkontakt, varför vi sätter stort värde på social förmåga. Vi ser gärna att du vill jobba med såväl utveckling i teknikens framkant som att förvalta och driva långa kundåtaganden. Vad vi vill att du kan Minst två års erfarenhet av systemutveckling i Java EE Erfarenhet av Hibernate, Spring Core, Webservices, XSLT, Eclipse, och Jira. Vidare har du erfarenhet av utveckling eller förvaltning i Java miljö med Oracle/PostgreSQL, JBOSS/WLS eller liknande verktyg och produkter. Det är ett krav att behärska svenska i såväl tal som skrift, då de flesta av våra kunder kommunicerar på svenska. Erfarenhet av arbete inom bank eller finans är meriterande Vad vi erbjuder dig Softronic är ett företag med såväl bredd som djup. Vi finns i många olika branscher och tar ofta stora åtaganden vilket gör att vi har långa och nära relationer med våra kunder. Hos oss hittar du kollegor som kommer direkt från högskolan och kollegor med lång erfarenhet, många småbarnsföräldrar och män och kvinnor i en bra mix. Hos oss kan du helt enkelt jobba i alla skeden i ditt yrkesliv. Du får jobba med mycket kompetenta kollegor och både lära av andra och lära ut. En individuell utvecklingsplan tillsammans med våra kompetensutvecklingsprogram ger dig möjlighet att ta nya steg i din karriär. I våra uppdrag får du möjlighet att ta ansvar och bidra aktivt till lösningen. Vi jobbar både i projekt och som specialister och anställer såväl trainees som experter. Dessutom erbjuder vi en anställning på ett av marknadens mest lönsamma IT-konsultbolag. Vad vi kommer göra tillsammans Gemensamt med dig kommer vi fortsätta att göra bra affärer och lyckade projekt. Vi vill också tillsammans med dig fortsätta bygga ett företag som är innovativt och ligger i teknisk framkant. Sedan hoppas vi också att vi tillsammans kan ha kul på jobbet! Tycker du att det här låter som en spännande möjlighet för just dig? Vi kommer att göra vårt urval och anställa löpande i takt med att vi kommer i kontakt med rätt personer, så tveka inte att skicka din ansökan eller kontakta oss redan idag!
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Är du en erfaren Java-utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du en erfaren Java-utvecklare

Vi söker en löne- och personaladministratör
Vad du kommer att göra hos oss För Softronickoncernen arbetar två personer med löne- och personaladministration. Löneavdelningen är en servicefunktion som självständigt arbetar nära verksamheten med att ge både stöd, struktur och lön åt ca 500 medarbetare som är anställda i ett flertal bolag. Vi söker nu en ersättare till tjänsten som löne- och personaladministratör. Arbetet innebär bland annat att: Du är ansvarig för ungefär hälften av koncernens löner och säkerställer att löneutbetalningarna alltid sker i rätt tid och med mycket hög kvalitet Du säkerställer att alla processer och rutiner inom lön och personal efterlevs och utvecklas Du administrerar våra pensioner och ansvarar för hanteringen av exempelvis anställningsavtal, sjukintyg, långtidsfrånvaro och friskvårdsbidrag. Du arbetar även med framtagande och analys av statistik, förbereder underlag vid årsbokslut samt har även kontakt med myndigheter Du agerar som ett proaktivt och serviceinriktat stöd i löne- och personalfrågor åt chefer och medarbetare i hela organisationen. Vad vi vill att du kan Du har minst fem års erfarenhet av lönehantering, från företag med minst 100 löneutbetalningar per månad och med flera bolag i en koncern Utöver löneberedning är du van vid att mycket aktivt arbeta med och styra utveckling och uppföljning av processer samt rutiner för hela flödet från nyanställning till avslut Du är van vid att hantera anställningsavtal, rörliga löner, utlägg och alla processer kring tjänstepensioner Du har mycket goda praktiska erfarenheter av att arbeta i Hogia lön eller mycket goda kunskaper från andra lönesystem samt har lätt att lära dig nya system och teknik Du har arbetat med hela löneprocessen, avtalsfrågor samt förmånsfrågor i kollektivavtalsanslutna företag (Itavtalet med Unionen och Akademikerna) Du har en ekonomisk utbildning och goda bokföringskunskaper inom lön samt mycket goda kunskaper i Excel Vidare är du en proaktiv och serviceinriktad person med positiv attityd. Du är en mycket duktig administratör med fokus på ordning, struktur och noggrannhet samt har hög kvalitet i det dagliga arbetet. Du trivs med att arbeta självständigt i en spännande och snabbt föränderlig miljö. Vad vi erbjuder dig Softronic är mycket lönsamt konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Vi finns i många olika branscher och tar ofta stora åtaganden vilket gör att vi har långa och nära relationer med våra kunder. Vi erbjuder dig en öppen arbetslats med trevliga kollegor. Tjänsten är på heltid, 40 timmar per vecka. Vi har tjänstepension och 30 dagars semester. Lön enligt överenskommelse. Vad vi kommer göra tillsammans Gemensamt med dig kommer vi fortsätta att ge förstklassig service till koncernen och ha roligt på jobbet. Tycker du att det här låter som en spännande möjlighet för just dig? Frågor kring tjänsten besvaras av Anders Bergman, ekonomichef, på tfn 08-51 90 90 00 Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 december. Din ansökan, CV och personligt brev, skickar du till Therés Hesselgren Zaar, thz@softronic.se
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en löne- och personaladministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en löne- och personaladministratör

Vill du utveckla mjukvaruverifiering & test?
Vill du vara med och vidareutveckla vårt erbjudande inom mjukvaruverifiering och test? Vad du kommer att göra hos oss Testspecialister på Softronic står för en modern syn på test, vi söker dig som har en gedigen bakgrund inom test. Du behöver ha motivation och kunskap så att du kan vidareutveckla gemenskapen för andra testspecialister på Softronic. Vi arbetar dagligen inom Continuous Delivery, Continous Integration, applikations- och releasemonitorering samt integration av befintliga komponenter. Självklart är det massor av annat som också innefattas men detta kan ge en vink om vilken typ av jobb du söker. Testledning ? du har vana att dra upp riktlinjer för vad som ska testas och vilken eller vilka testmetodiker som ska användas. Du har ett starkt tekniskt kunnande kombinerat med ledarskapsförmåga och pedagogik. Erfarenhet av testning inom agila projekt är ett plus. Testautomatisering ? du har stor erfarenhet av att jobba med automatiska tester och känner till ett eller flera verktyg inom området. Vi vill gärna att du har erfarenhet av att introducera automatiska tester då flera av våra kunder arbetar med detta. Vårt mål är att hjälpa dem att välja, implementera och tillämpa optimerade tekniska lösningar som passar deras behov. Prestandatest ? har du jobbat med prestandatest av transaktionsintensiva applikationer? Vi har lång erfarenhet av den typen av uppdrag och avser att fortsätta med specialiseringen inom området. Vad vi vill att du kan Utöver beskrivningarna ovan vill vi att du som arbetar med test på Softronic har en utvecklarbakgrund då vi är övertygade om att de bästa testspecialisterna är de som själva har insikt i hur man bygger robusta och säkra system. Vi vill också att du är road och stimulerad av att felsöka och känner dig hemma med diagnostikverktyg som t.ex. profileringsverktyg och nätverksanalysatorer. Vi vill gärna att du, precis som Softronic i stort, har dina rötter inom Opensource, Linux och Java. I grunden är du förmodligen civilingenjör eller datavetare. Vad vi erbjuder dig Softronic är ett företag med såväl bredd som djup. Vi finns i många olika branscher och tar ofta stora åtaganden vilket gör att vi har långa och nära relationer med våra kunder. Hos oss hittar du kollegor som kommer direkt från högskolan och kollegor med lång erfarenhet, många småbarnsföräldrar och män och kvinnor i en bra mix. Hos oss kan du helt enkelt jobba i alla skeden i ditt yrkesliv. Du får jobba med mycket kompetenta kollegor och både lära av andra och lära ut. En individuell utvecklingsplan tillsammans med våra kompetensutvecklingsprogram ger dig möjlighet att ta nya steg i din karriär. I våra uppdrag får du möjlighet att ta ansvar och bidra aktivt till lösningen. Vi jobbar både i projekt och som specialister och anställer såväl trainees som experter. Dessutom erbjuder vi en anställning på ett av marknadens mest lönsamma IT-konsultbolag. Vad vi kommer göra tillsammans Gemensamt med dig kommer vi fortsätta att göra bra affärer och lyckade projekt. Vi vill också tillsammans med dig fortsätta bygga ett företag som är innovativt och ligger i teknisk framkant. Sedan hoppas vi också att vi tillsammans kan ha kul på jobbet! Tycker du att det här låter som en spännande möjlighet för just dig? Vi kommer att göra vårt urval och anställa löpande i takt med att vi kommer i kontakt med rätt personer, så tveka inte att skicka din ansökan eller kontakta oss redan idag! Kontakta Joakim Värling på telefon 0708.813 168 för mer information.
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du utveckla mjukvaruverifiering & test? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du utveckla mjukvaruverifiering & test?

Dokumenthanterare
Softronic AB i Överkalix arbetar med att skanna in och digitalisera pappershandlingar. De inskannade bilderna och dess datainformation skickas till olika typer av system hos våra kunder. Våra största kunder har lagt samhällsnödvändiga arbetsprocesser i våra händer, vilket gör att vi har extremt höga krav på både leveranstider och kvalitet i vår produktion. Det gör också att vi har höga krav på sekretess och noggrannhet på alla våra medarbetare. Dokumenthanterare Under 2014 års arbetstopp behöver vi ca trettio extra medarbetare som på tidsbegränsade anställningar arbetar under perioden april - juli som Dokumenthanterare. Anställnings- och arbetstider kan komma att variera. Arbetet Du som Dokumenthanterare kommer att utföra innebär bl.a. att Du bereder inkommande pappershandlingar samt skannar in dem till våra produktionssystem. Där tolkas informationen från de inskannade bilderna. Både bilder och all tolkad information levereras till våra kunders system. Före leverans kontrollerar Du att rätt data har tolkats från handlingarna, vilket innebär att en stor del av arbetsdagen tillbringas vid dator. Vi letar efter dig som har: . God social förmåga att arbeta med andra. . En tydlig ansvarskänsla och är stresstålig. . Stor noggrannhet. . Datorvana och snabbhet vid tangentbordet.
Företag: Softronic AB
Ort: Överkalix
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Dokumenthanterare jobb, Dokumenthanterare Överkalix, Dokumenthanterare Softronic AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dokumenthanterare

Utvecklare inom affärssystem
Vad du kommer att göra hos oss Vi söker en eller flera systemutvecklare som vill leverera affärsnytta till våra kunder. Om du är nyutexaminerad så är vårt traineeprogram en inkörsport. Du kommer att delta som utvecklare i projekt vid införande av Microsoft Dynamics NAV och tilläggslösningar hos olika kunder. Vidare kommer du att utveckla och införa integrationslösningar med WebServices, XML, SQL etc. I arbetsuppgifterna ingår också utveckling, test och införande av anpassningar kring affärssystemet. Du trivs med en kundorienterad helhetssyn där du får ta ett brett ansvar för kundlösningar. Vidare är du noggrann och tänker långsiktigt i ditt arbete. Som person tar du hjälp av andras erfarenheter och delger dem dina. Vad vi vill att du kan - Högskoleutbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet - Goda kunskaper i modern systemutveckling och intresse av affärssystem - Det är ett krav att behärska svenska i såväl tal och skrift, då de flesta av våra kunder kommunicerar på svenska. - Goda kunskaper i engelska - Kunskaper kring SQL, Office365, .Net och webbutveckling är meriterande då nästan alla projekt även innefattar kringlösningar som e-handel, integration och portaler. - Kunskaper kring Microsoft Dynamics CRM är meriterande eftersom detta är en växande komponent i vårt erbjudande. Varför Softronic Affärssystem Om du vill arbeta i ett kompetent team som nyligen utsågs till NAV-partner av Microsoft och där du har möjlighet att ta egna initiativ. Om du lockas av projekt och att delta i hela kedjan hos kunderna istället för att specialisera dig hårt på delsystem. Om du vill arbeta med marknadsledande lösningar som utnyttjar den senaste teknologin. Om du tycker det är bra att även konsulter belönas efter sin prestation ? då är vi rätt val för dig! Softronic Affärssystem är en del av det börsnoterade IT-företaget Softronic. Vi har sedan 1984 arbetat med affärssystem. Idag består vår enhet av 30 medarbetare som arbetar med och kring Microsoft Dynamics NAV. Vi har en stor mängd kunder och fokus på livsmedelsbranschen. Vi finns i Stockholm och Malmö. Vad vi kommer göra tillsammans Gemensamt med dig kommer vi fortsätta att göra bra affärer och lyckade projekt. Vi vill också tillsammans med dig fortsätta bygga ett företag som är innovativt och ligger i teknisk framkant. Sedan hoppas vi också att vi tillsammans kan ha kul på jobbet! Tycker du att det här låter som en spännande möjlighet för just dig? Vi kommer att göra vårt urval och anställa löpande i takt med att vi kommer i kontakt med rätt personer, så tveka inte att skicka din ansökan eller kontakta oss redan idag! Kontakta Lars Jedvall; lars.jedvall@softronic.se alternativt Magnus Hansen; magnus.hansen@softronic.se
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklare inom affärssystem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklare inom affärssystem

Softronic söker konsultchef till vårt JAVA team
Softronic växer och nu söker vi en konsultchef till vår nya enhet inom Continuous Delivery. Detta är en ny satsning med stora möjligheter. Det finns idag en grund som du får bygga vidare på och utforma utifrån din personlighet och kompetens. Rollen innebär stort eget ansvar under frihet med spännande utmaningar. Vad du kommer att göra hos oss Som konsultchef på Softronic är du ledare för ditt team och har fullt ansvar för att verksamhetens mål uppnås av teamet. Detta innebär arbetsuppgifter som exempelvis: - Leda en grupp och skapa bra stämning samt se till att personalen utvecklas i linje med marknadens efterfrågan. - Se till att företaget representeras på ett bra sätt på Stockholmsmarknaden - Se till att vi levererar hög kvalitet och håller vad vi lovar genom att organisera en bra leveransenhet - Genomföra regelbundna teammöten - Se till att de ekonomiska målen uppnås - Rekrytera - Att vara kulturbärare - Att vara drivande i de nationella nätverk som finns Vad vi vill att du kan - Du har gedigen erfarenhet inom JAVA området/Open Source - Du är duktig på att skapa en positiv stämning, förstärka företagskulturen och vidareutveckla personal - Du har mångårig erfarenhet av arbete i IT-branschen, erfarenhet av någon form av ledande befattning är ett plus. - Du har erfarenhet av leverans av IT-konsulttjänster - Du har goda ledaregenskaper - Du är affärsorienterad, drivande, flexibel och socialt begåvad - Du är resultatorienterad Continuous Delivery effektiviserar hur system tas från utveckling till produktion. När traditionell systemutveckling talar om releaseprocesser på flera veckor; talar Continuous Delivery om minuter eller sekunder. Grundtanken är en holistisk syn på systemutveckling, det vi kallar Modern Systemutveckling. Man fokuserar resurserna på det som skapar ett verkligt värde, själva resultatet och inte som traditionellt med programmering i en skyddad miljö med överlämningar mellan avdelningar som bedriver sina isolerade delar av hantverket. Alla manuella steg elimineras och tid som läggs på repetitiva uppgifter flyttas till att skapa automatiserade verktyg. Kontakta Theres Hesselgren Zaar på telefon 0708-813 073 för mer information.
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-06
Sök fler jobb liknande: lediga Softronic söker konsultchef till vårt JAVA team jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Softronic söker konsultchef till vårt JAVA team

Ekonomiassistent till leverantörsreskontra
Vad du kommer att göra hos oss Arbetet innebär bokföring och kontering, periodiseringar, kvalitetskontroller och övrig hantering av leverantörsfakturor fram till betalning. Vi använder ett databaserat attestsystem och vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande system. Då det är mycket kontakter med chefer och andra medarbetare är det viktigt att skapa goda relationer. Vi arbetar i en föränderlig bransch i ständig utveckling där flexibilitet är viktigt. Du kommer ingå i en grupp bestående av andra befattningar inom ekonomi men det är bara du som kommer handha leverantörsreskontra. Den tjänst som vi ska tillsätta är en ersättningsrekrytering då nuvarande medarbetare ska gå i pension. Vad vi vill att du kan Du har arbetat självständigt några år med leverantörsreskontra i större bolag eller koncern, gärna med över 100 anställda. Du har mycket goda redovisningskunskaper och arbetar bra under tidspress och levererar alltid hög kvalitet eftersom du är mycket noggrann. Din personlighet kännetecknas av att du är - noggrann, ansvarsfull och strukturerad - mycket bra på att skapa goda och långsiktigta relationer - lugn, stresstålig och samtidigt effektiv - van att arbeta självständigt och fungerar bra i grupp - utbildad gymnasieekonom eller motsvarande Varaktighet och tillträde Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstid är heltid 40 timmar per vecka. Vi har tjänstepension och 30 dagars semester. Lön enligt överenskommelse. Kontakt Tycker du att det här låter som en spännande möjlighet för just dig? Vi kommer att göra vårt urval och kalla till intervjuer i takt med att vi kommer i kontakt med rätt personer, så tveka inte att skicka din ansökan eller kontakta oss redan idag! Sista ansökningsdag är den 23 januari 2015. Kontakta Therés Hesselgren Zaar på telefon 0708-813 073 eller via e-post thz@softronic.se för mer information. Vi har gjort vårt medieval, säljsamtal undanbedes Känner du någon som jobbar på Softronic? Softronic på Linked In Vill du löpande få information från oss? Softronic på Facebook
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent till leverantörsreskontra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent till leverantörsreskontra

Dokumenthanterare
Softronic AB i Överkalix arbetar med att skanna in och digitalisera pappershandlingar. De inskannade bilderna och dess datainformation skickas till olika typer av system hos våra kunder. Våra största kunder har lagt samhällsnödvändiga arbetsprocesser i våra händer, vilket gör att vi har extremt höga krav på både leveranstider och kvalitet i vår produktion. Det gör också att vi har höga krav på sekretess och noggrannhet på alla våra medarbetare. Dokumenthanterare Under 2015 års arbetstopp behöver vi extra medarbetare som på tidsbegränsade anställningar arbetar under perioden april - juli som Dokumenthanterare. Anställnings- och arbetstider kan komma att variera. Arbetet som Dokumenthanterare kommer bl.a. att innebära att Du bereder inkommande pappershandlingar samt skannar in dem till våra produktionssystem. Där tolkas informationen från de inskannade bilderna. Både bilder och all tolkad information levereras till våra kunders system. Före leverans kontrollerar Du att rätt data har tolkats från handlingarna, vilket innebär att en stor del av arbetsdagen tillbringas vid dator. Vi letar efter dig som har: . God social förmåga att arbeta med andra. . En tydlig ansvarskänsla och är stresstålig. . Stor noggrannhet. . Datorvana och snabbhet vid tangentbordet. Under perioden mars - april arrangeras introduktionsutbildningar med upplärning på plats. Samtliga som blir erbjuden introduktion måste fylla i en blankett och kontrolleras mot ett register, enligt säkerhetsskyddslagen.
Företag: Softronic AB
Ort: Överkalix
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Dokumenthanterare jobb, Dokumenthanterare Överkalix, Dokumenthanterare Softronic AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dokumenthanterare

Dokumentoperatörer till fakturaavdelningen
Softronics dotterbolag Dokumentkompetens AB i Östersund arbetar med skanning och bearbetning av digitaliserade pappershandlingar. Våra största kunder har lagt samhällsnödvändiga arbetsprocesser i våra händer, vilket gör att vi har extremt höga krav på både leveranstider och kvalitet i vår produktion. Det gör också att vi har höga krav på sekretess och noggrannhet på alla våra medarbetare. Vi söker nu Dokumentoperatörer till fakturagruppen Arbetet som Dokumentoperatör kommer bl.a. att innebära att Du bereder inkommande pappershandlingar samt skannar in dem till våra produktionssystem.Där tolkas informationen från de inskannade bilderna. Både bilder och all tolkad information levereras till våra kunders system. Före leverans kontrollerar Du att rätt data har tolkats från handlingarna, vilket innebär att en stor del av arbetsdagen tillbringas vid dator. Vi letar efter dig som har: - God social förmåga att arbeta i grupp. - En tydlig ansvarskänsla och är stresstålig. - Stor noggrannhet. - God datorvana. För ytterligare information kontaktar du: Marina Botvina, Produktionsledare. E-post: marina.botvina@dokumentkompetens.se
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Östersund
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Dokumentoperatörer till fakturaavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dokumentoperatörer till fakturaavdelningen

Vill du jobba på ett stort konsultbolag med C#?
Vi söker senior utvecklare inom .Net/C# till ett av våra affärsområden, Business Partner. Vi fokuserar på e-tjänster, Qlik View och MS Dynamics CRM. Vi arbetar nära våra partners Microsoft och Qlik Tech. Vad vi vill att du har: - Intresse för kundens affär - Minst ett års erfarenhet av systemutveckling i C# - Erfarenhet av att arbetat med webtjänster - Kunskap i TDD - 4- årig högskola eller universitetsexamen i Datavetenskap eller liknande - Kunskaper i något eller några av följande områden: Inversion of Control, Dependency Injection, Loose Coupling, Separation of Concerns, YAGNI, KISS, AngularJS, Karma, Jasmine, Istanbul, Node.js, Atom, SonarQube, TeamCity - Behärska svenska på god nivå i tal och skrift Om oss: Softronic är bland Microsofts första partner i Sverige och är det naturliga valet när det gäller kompetent kompetens inom .NET området. Vi har vunnit Microsoft .NET Award fyra gånger. Vi har vårt huvudkontor i Skanstull precis vid tunnelbanan. Kompetensområden : Microsoft .NET, C#, Systemutveckling, e-tjänster, mobil utveckling, Azure Orter : Stockholm
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du jobba på ett stort konsultbolag med C#? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du jobba på ett stort konsultbolag med C#?

Junior .Net utvecklare med erfarenhet av C#
Vi söker omgående en junior .Net utvecklare. Som systemutvecklare hos oss kommer du arbeta i våra projekt mot bl.a. logistik-, försäkrings- fordons- och bemanningsindustrin. Vi utvecklar främst på Microsoftplattformen och våra lösningar omfattas även av mobilutveckling och molntjänster. I affärsområde Innovation Partner fokuserar vi på tjänster, åtaganden och specialister inom komplexa affärskritiska verksamhetssystem. Vad vi vill att du kan; - Gärna ett års erfarenhet av systemutveckling i C# och Microsoft SQL Server - Erfarenhet av att arbeta med Visual Studio - Kunskaper i C#, ASP, .NET, MVC - 4- årig högskola eller universitetsexamen i Datavetenskap eller liknande (avslutade studier) Vad vi erbjuder dig; Softronic är ett företag med såväl bredd som djup. Vi finns i många olika branscher och tar ofta stora åtaganden vilket gör att vi har långa och nära relationer med våra kunder. Hos oss hittar du kollegor som kommer direkt från högskolan och kollegor med lång erfarenhet, många småbarnsföräldrar och män och kvinnor i en bra mix. Hos oss kan du helt enkelt jobba i alla skeden i ditt yrkesliv. Du får jobba med mycket kompetenta kollegor och både lära av andra och lära ut. En individuell utvecklingsplan tillsammans med våra kompetensutvecklingsprogram ger dig möjlighet att ta nya steg i din karriär. I våra uppdrag får du möjlighet att ta ansvar och bidra aktivt till lösningen. Vi jobbar både i projekt och som specialister och anställer såväl trainees som experter. Gemensamt med dig kommer vi fortsätta att göra bra affärer och lyckade projekt. Vi vill också tillsammans med dig fortsätta bygga ett företag som är innovativt och ligger i teknisk framkant. Sedan hoppas vi också att vi tillsammans kan ha kul på jobbet! Tycker du att det här låter som en spännande möjlighet för just dig? Vi kommer att göra vårt urval och anställa löpande i takt med att vi kommer i kontakt med rätt personer, så tveka inte att skicka din ansökan eller kontakta oss redan idag! Kontakta Theres Hesselgren Zaar på telefon 0708-81 30 73 eller thz@softronic.se för mer information. Vi har gjort våra medieval, säljsamtal undanbedes
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Junior .Net utvecklare med erfarenhet av C# jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior .Net utvecklare med erfarenhet av C#

Medarbetare till Service Desk
Vi söker en generalist som kan jobba schemalagt i Service Desk 24/7. Nattetid handlar det om support för en av våra viktigaste kunder; 1177 Sjukvårdsupplysningen. Teknikområdet är Windows server och IP-telefoni (SAP/BCM). Dagtid ger vi support till våra övriga kunder som har supportavtal, och då handlar ärendena om allt från Sharepoint till borttappade lösenord och nätverkstrassel. Vi har idag ett antal resurser som rullar i det schemat men behöver förstärkning så att vi blir mindre sårbara för sjukdomar och får större rörelsefrihet vid semesterplanering mm. Då nattarbete i vissa fall innebär en del dötid vill vi att varje medarbetare har en utvecklingsplan för sin egen kompetensutveckling, där Softronic tillhandahåller resurser i form av kurslitteratur och datorkraft mm och där motprestationen är att medarbetaren genomgår certifiering. Med rätt inställning finns stora möjligheter att förkovra sig inom nya tekniker. Vår ambition är att man tillbringar 1-2 år i Service Desk för att sedan gå vidare inom Softronic inom ett teknikområde som man under den tiden har nischat in sig i. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av support och service. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Allan Lundell på tfn 0709-34 33 34 alt allan.lundell@softronic.se Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har knappt 500 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Arjeplog, Överkalix och Estland. Hemsida: www.softronic.se
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-22
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till Service Desk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till Service Desk

Dokumenthanterare
Softronic AB i Överkalix arbetar med att skanna in och digitalisera pappershandlingar. De inskannade bilderna och dess datainformation skickas till olika typer av system hos våra kunder. Våra största kunder har lagt samhällsnödvändiga arbetsprocesser i våra händer, vilket gör att vi har extremt höga krav på både leveranstider och kvalitet i vår produktion. Det gör också att vi har höga krav på sekretess och noggrannhet på alla våra medarbetare. Arbetet som Dokumenthanterare kommer bl.a. att innebära att Du bereder inkommande pappershandlingar samt skannar in dem till våra produktionssystem. Där tolkas informationen från de inskannade bilderna. Både bilder och all tolkad information levereras till våra kunders system. Före leverans kontrollerar Du att rätt data har tolkats från handlingarna, vilket innebär att en stor del av arbetsdagen tillbringas vid dator. Vi letar efter dig som har: . God social förmåga att arbeta med andra. . En tydlig ansvarskänsla och är stresstålig. . Stor noggrannhet. . Datorvana och snabbhet vid tangentbordet. Under april månad arrangeras introduktionsutbildning med upplärning på plats. Samtliga som blir erbjuden introduktion måste fylla i en blankett och kontrolleras mot Säkerhetspolisens register, enligt säkerhetsskyddslagen.
Företag: Softronic AB
Ort: Överkalix
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Dokumenthanterare jobb, Dokumenthanterare Överkalix, Dokumenthanterare Softronic AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dokumenthanterare

Kund- och personalansvarig
Som Kund- och personalansvarig har du en variationsrik vardag och tidvis hektiskt tempo med många parallella uppdrag och arbetsuppgifter. Till ett av våra större affärsområden söker vi nu en person som kan axla denna roll ? en roll som innebär stort eget ansvar och utmaningar. Vad du kommer att göra hos oss Som kundansvarig är försäljning den huvudsakliga arbetsuppgiften ? du har kontinuerlig kontakt med både befintliga och nya kunder. Vi arbetar i långa förvaltningsåtaganden och då det är en förfrågningsdriven affär innebär en stor del av försäljningen att hantera ett antal åtaganden. - Införsäljning av nya idéer/tjänster och konsulter - Skapa bra och bygga långsiktiga kundrelationer - Vidareutveckling av befintliga och nya kunder - Offertarbete gällande förvaltningsåtaganden, konsulttjänster och projekt - Förstå kundernas behov - Kontinuerlig omvärldsbevakning Som personalansvarig ser du till att konsulterna har beläggning och att leverans sker. - Fungera som närmast ansvarig för en grupp konsulter - Leda teamet och skapa bra stämning - Planera och arbeta med beläggning - Rekrytering och leverans av resurser - Kompetensinventering - Budgetansvar ? se till att de ekonomiska målen uppnås - Hantera administration, ex i form av tidrapporter och prognoser Vad vi vill att du kan - Du har en teknisk bakgrund och mångårig erfarenhet av arbete i IT-branschen - Du har erfarenhet av rollen som kundansvarig i konsult- eller produktbolag - Du har lång och dokumenterad erfarenhet av försäljning - Du har erfarenhet av leverans av IT-konsulttjänster och projekt - Du är affärs- och resultatorienterad - Du har tidigare haft linjebefattning med personalansvar - Du har jobbat som systemutvecklare, tekniskt lead eller testare - Du är drivande, självgående och socialt begåvad - Du har goda ledaregenskaper - Du är duktig på att skapa en positiv stämning, förmedla företagskultur och vidareutveckla personal - Du har hög kapacitet Vad vi kommer göra tillsammans Tillsammans med dig kommer vi fortsätta göra bra affärer och lyckade projekt. Vi vill också tillsammans med dig fortsätta bygga ett företag som är innovativt och ligger i teknisk framkant. Softronics version är att vara hårt arbetande, långsiktiga och tillsammans med kunden ha en utmanande och fantastik resa mot varje uppställt mål. Sedan hoppas vi också att vi tillsammans kan ha kul på jobbet! Här finns en mängd olika sociala aktiviteter ? allt från olika motionsformer till bioklubb och AWs. Tycker du att det här låter som en spännande möjlighet för just dig? Vi kommer intervjua kontinuerligt så skicka in din ansökan redan idag till theres.hesselgren-zar@softronic.se. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Therés på ovanstående mailadress alt. tfn 0708-813 073. Vi har gjort vårt medieval, säljsamtal undanbedes
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kund- och personalansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kund- och personalansvarig

Redovisningsekonom till börsnoterade Softronic
Arbetsuppgifter och ansvarsområden Vår redovisningsekonom går i pension och vi söker en ersättare. Ekonomiavdelningen är en servicefunktion som självständigt arbetar nära verksamheten med att sköta ekonomiadministrationen för cirka 470 medarbetare som är anställda i ett flertal koncernbolag. Som redovisningsekonom har du nära samarbete med controllers och reskontror. Arbetet innebär bland annat att: - Du arbetar med bokföring och kontoavstämningar i moderbolaget och i dotterbolagen samt säkerställer att löneutbetalningarna alltid sker i rätt tid och med mycket hög kvalitet - Du arbetar med månads-, kvartals- och årsbokslut innebärande bland annat periodiseringar - Avstämning av koncerninterna transaktioner för resultat- och balansposter vid boksluten - Du upprättar dotterbolags årsredovisningar och inkomstskattedeklarationer - Du upprättar samtliga bolags momsredovisningar och redovisning av arbetsgivaravgifter - Du stämmer av tjänstepensioner bla avseende premiekontroll mot underlag - Du arbetar även med framtagande och analys av statistik, förbereder underlag vid årsbokslut samt har även kontakt med myndigheter - Du agerar som ett proaktivt och serviceinriktat stöd gällande redovisningsfrågor åt medarbetare i hela organisationen Din erfarenhet och kunskap - Du måste ha minst 5 års erfarenhet av arbete med kvalificerad redovisning från företag med minst 200 anställda och med flera bolag i en koncern - Du är mycket stresstålig och van att arbete i högt tempo - Du är proaktiv och serviceinriktad med positiv attityd och är en mycket duktig administratör med fokus på ordning, struktur, noggrannhet och hög kvalitet i det dagliga arbetet - Du trivs med att arbeta självständigt i en spännande och snabbt föränderlig miljö - Du är utöver redovisning van vid att mycket aktivt arbeta med och styra utveckling och uppföljning av processer och rutiner - Du har en ekonomisk utbildning på lägst gymnasienivå och har mycket goda redovisningskunskaper - Du har mycket goda kunskaper i Excel Tillträde och varaktighet Tillträde senast i december 2016 eller enligt överenskommelse. Arbetstid är heltid 40 timmar per vecka. Vi har tjänstepension och 30 dagars semester. Lön enligt överenskommelse. Ansökan och kontakt Vi kommer att intervjua löpande. Frågor om tjänsten besvaras av vår ekonomichef Anders Bergman, tfn 08-519 090 00 alt Therés Hesselgren Zaar, ansvarig Talent Management, tfn 0708-813 073 www.softronic.se Softronic är ett IT- och managementbolag vars affärsidé är att erbjuda lösningar baserade på modern IT för att skapa bättre affärer och ökad konkurrenskraft för företagets kunder. Genom att kombinera erfarenhet och nytänkande inom spjutspetsteknik med kompetens inom strategi och organisationsutveckling, tar Softronic ett helhetsansvar - från behovsanalys och utveckling av transaktionsintensiva verksamhetslösningar till implementering och drift. Företaget grundades 1984 och har idag ca 470 anställda fördelade på kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Sundsvall, Arjeplog, Östersund och Överkalix.. Softronic är noterat på Nasdaq OMX Stockholm.
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-31
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till börsnoterade Softronic jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till börsnoterade Softronic

Utvecklare till framtidens digitala bruk
Softronic Sundsvall satsar på att utveckla morgondagens digitala tillämpningar för att öppna dörrar till innovativa lösningar för våra kunder. År 2020 kommer det mesta i vår tillvaro att kunna kommunicera med varandra; människor såväl som prylar och tekniska hjälpmedel. Vår vision är att vara en aktör som visar vägen mot värdeskapande tillämpningar. Vi söker individer, främst ingenjörer, med mycket god analytisk förmåga samt intresse och insikt i tekniska frågeställningar. Förutom analytiska färdigheter behöver vi personer som kan förstå och sätta sig in i en komplex och holistisk tillvaro samt förmåga att synliggöra nya möjligheter i form av digitala tillämpningar för våra kunder. Kreativitet och nyfikenhet skapar idéer. Disciplin samt målfokusering möjliggör dessa! Vi söker utvecklare som både kan skapa lösningar och realisera värde hos våra kunder. Låter det lockande? Nyfiken på att veta mer? Hör av dig till någon av oss! Joacim Marklund, tfn 0702-716 989 /joacim.marklund@softronic.se Roger Gustavsson, tfn 0703-999 538 /roger.gustavsson@softronic.se Niclas Krook, tfn 0706-271 600 /niclas.krook@softronic.se Sökord; Industriell IT, Internet of Things, realtidssystem, dataingenjör, civilingenjör, utvecklare, inbyggda system, tekniska IT-system.
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 08-31
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklare till framtidens digitala bruk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklare till framtidens digitala bruk

Erfaren arbetsledare/produktionsansvarig
På vårt dotterbolag Dokumentkompetens AB i Östersund är vi idag 10 personer. Vi tillhandahåller dokumenthanteringstjänster till våra kunder. Våra största kunder har lagt samhällsnödvändiga arbetsprocesser i våra händer, vilket gör att vi har extremt höga krav på både leveranstider och kvalitet i vår produktion. Det innebär också att vi har höga krav på sekretess och noggrannhet på alla våra medarbetare. Till vårt dotterföretag i Östersund söker vi nu en erfaren arbetsledare/produktionsansvarig Som Produktionsansvarig leder och planerar du den dagliga verksamheten i vår produktion. Du inspirerar personalen och stöttar dem i deras dagliga arbete. Du är spindeln i nätet när nya uppdrag ska implementeras och du har många kundkontakter. Vi söker dig som: - har branscherfarenhet - har mångårig erfarenhet som arbetsledare. - fokuserar på service och kvalitet - kan entusiasmera personalen - har en tydlig ansvarskänsla och är stresstålig. - är noggrann - har koll på helheten utan förbise detaljerna - mycket god kommunikativ förmåga För ytterligare information är du välkommen att kontakta Udo Hegner, Enhetschef. E-post: udo.hegner@softronic.se Din ansökan skickar du till theres.hesselgren-zaar@softronic.se All försäljning av annonser och konsulttjänster i denna rekrytering avböjs bestämt.
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Östersund
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren arbetsledare/produktionsansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren arbetsledare/produktionsansvarig

Vill du arbeta som rekryterare och konsultförmedlare av IT-konsulter?
Vad du kommer att göra hos oss Som rekryterare och konsultförmedlare hos oss kommer du att stötta affärsområdet i att hitta nya konsulter/medarbetare. Du arbetar i nära samarbete med våra konsultchefer. Ditt fokus kommer att vara på att aktivt kontakta potentiella kandidater, kartlägga, genomföra den första intervjun samt boka in till intervjuer med rekryterande chef. Du kommer också att stötta konsultcheferna med att svara på förfrågningar genom att matcha konsulter mot kundens önskemål, informera konsulten om uppdraget, presentera konsultens profil till beställaren m.m. Vi söker dig som är konsultmäklare eller har arbetat något/några år med rekrytering eller konsultförsäljning. Viktigast för oss är att du har rätt personlighet för jobbet. Har du helt rätt personlighet kan du t.ex. vara nyexad student inom PA eller likande utbildning. Du är en mycket god organisatör, har struktur och kan arbeta självständigt. Du gillar att jobba uppdragsvis och ge service till beställaren. Som person är du duktig på att knyta kontakter, är utåtriktad, driven och har en entusiasmerande framtoning. Genom ett personligt bemötande har du förmågan att förmedla våra värderingar och tankar till kandidaterna. Vi vill att du ska tycka att det är kul att gå till jobbet. Vi tycker även att sociala aktiviteter är viktigt, så om du arbetar hos oss kommer du att vara med oss i aktiviteterna som vi arrangerar. Vad vi vill att du kan - Du har erfarenhet av research och rekrytering - Du har någon form av erfarenhet från försäljning eller ett serviceyrke - Du har erfarenhet från IT-konsultbranschen - Du behärskar Micrsosoft Office på ett bra sätt Softronics framgångskoncept bygger på vår goda förmåga att hjälpa våra kunder att digitalisera sina processer och sin verksamhet så att de kan bli ännu mer framgångsrika. Vi ser gärna att du brinner för att hitta och kvalificera nya konsulter åt oss och att du även vill hjälpa till med att matcha ut dem på uppdrag där de kan hjälpa våra kunder. Vi arbetar inom olika branscher såsom myndigheter, e-hälsa, bank & finans m.fl. Våra konsulter arbetar i projektteam som består av ca. 3 till 7 personer där de tillsammans utvecklar lösningar med och för våra kunder. Våra team arbetar helst så agilt som möjligt utifrån kundens riktlinjer. Vad vi erbjuder dig Softronic är ett företag med såväl bredd som djup. Vi har långa och nära relationer med våra kunder. Vi flyttar in i nya supermoderna lokaler i Hammarby sjöstad i början av januari 2017 (Hammarby Kaj 10A). Vi har gjort vårt medieval, säljsamtal undanbedes.
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du arbeta som rekryterare och konsultförmedlare av IT-konsulter? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du arbeta som rekryterare och konsultförmedlare av IT-konsulter?

Ekonomiassistent med ansvar för leverantörsreskontran
Vår ansvariga för leverantörsreskontran går över till annan tjänst inom ekonomiavdelningen och vi söker en ersättare. Ekonomiavdelningen är en servicefunktion som självständigt arbetar nära verksamheten med sköta ekonomiadministrationen för cirka 450 medarbetare som är anställda i ett flertal koncernbolag. Som ekonomiassistent har du nära samarbete med chefer och ekonomiavdelningen. Arbetet innebär bland annat att: •Du arbetar med leverantörsfakturor och ansvarar självständigt för hela processen för leverantörsfakturor från ankomst till betalningar •Du arbetar med bokföring, periodiseringar, avstämningar och kvalitetskontroller gällande leverantörsfakturor •Vi använder ett databaserat attestsystem och vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande system. •Du agerar som ett proaktivt och serviceinriktat stöd gällande leverantörsfakturor åt medarbetare i hela organisationen Din erfarenhet och kunskap •Du har minst 4 års erfarenhet av självständigt arbete med leverantörsreskontra från företag med minst 200 anställda och med flera bolag i en koncern •Du är mycket stresstålig och van att arbeta i högt tempo •Du är proaktiv och serviceinriktad med positiv attityd och är en mycket duktig administratör med fokus på ordning, struktur och noggrannhet och hög kvalitet i det dagliga arbetet •Du trivs med att arbeta självständigt i en spännande och snabbt föränderlig miljö •Du har en ekonomisk utbildning på lägst gymnasienivå och har mycket goda redovisningskunskaper •Du har goda kunskaper i Excel Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har nästan 500 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Arjeplog, Överkalix och Estland. Hemsida: www.softronic.se
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-15
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent med ansvar för leverantörsreskontran jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent med ansvar för leverantörsreskontran

Gate1 - trainee / utvecklingsprogram för juniora utvecklare
Där skolan slutar och karriären börjar Februari/Mars 2017 startar en ny omgång av Gate1 - vårt program för IT-konsulter. Programmet innebär förutom en anställning på Softronic, en utmärkt chans att snabbt få arbeta i riktiga uppdrag med leveranser till kund parallellt med en gedigen introduktionsutbildning. Programmet kommer att vara inriktat på systemutveckling i Microsoft och Javamiljö. Utbildningen varvas med introduktion till konsultrollen på Softronic. Till programmet är vi på jakt efter nyutexaminerade civilingenjörer eller systemvetare. Men inte vilka som helst, vi söker dig som vill göra en karriär och så småningom axla ansvaret som ledare i handling och tanke hos våra kunder och i våra åtaganden. För att bli en av de utvalda måste du ha erfarenhet av systemutveckling (t ex examensarbete, arbeten under studietiden eller projektarbeten). Vidare vill vi att du har bra akademiska meriter. Programmet är förlagt i Stockholm. Känns det spännande? Om du är nyfiken på konsultrollen och sugen på att ständigt sätta dig in i nya problemområden tycker vi att du ska ansöka. Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har närmare 500 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Arjeplog, Överkalix och Estland. Hemsida: www.softronic.se
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga Gate1 - trainee / utvecklingsprogram för juniora utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gate1 - trainee / utvecklingsprogram för juniora utvecklare

Junior .Net utvecklare
Vi söker en junior .Net-utvecklare som vill leverera affärsnytta till våra kunder. Inledningsvis kommer du få gå parallellt i interna projekt och få ta del av andras erfarenheter för att sedan succesivt slussas in i mer ansvar och självständigt arbete. Du trivs med en kundorienterad helhetssyn då vi har en tät dialog med våra kunder. Våra kollegor har en djup verksamhetskompetens och förståelse för de frågeställningar som dagligen uppstår från kunderna. Jobbet hos oss innehåller en mix av såväl vidareutveckling och nyutveckling, där vi strävar efter att alla medarbetare är delaktiga i alla delar för att på så sätt säkerställa kompetensspridningen i organisationen. Vi värdesätter ansvarstagande och utvecklingsförmåga. Vidare är du noggrann, bekväm i sociala situationer och tänker långsiktigt i ditt arbete. Juniora medarbetare får även chansen att medverka på vårt traineeprogram Gate 1 för en snabbare infasning i konsultrollen och vårt företag. - Gärna ett års erfarenhet av systemutveckling i C# och Microsoft SQL Server - Erfarenhet av att arbeta med Visual Studio - Kunskaper i C#, ASP, .NET, MVC - 4- årig högskola eller universitetsexamen i Datavetenskap eller liknande (avslutade studier) Softronic är ett företag med såväl bredd som djup. Vi finns i många olika branscher och tar ofta stora åtaganden vilket gör att vi har långa och nära relationer med våra kunder. Hos oss hittar du kollegor som kommer direkt från högskolan och kollegor med lång erfarenhet, många småbarnsföräldrar och män och kvinnor i en bra mix. Hos oss kan du helt enkelt jobba i alla skeden i ditt yrkesliv. Du får jobba med mycket kompetenta kollegor och både lära av andra och lära ut. En individuell utvecklingsplan tillsammans med våra kompetensutvecklingsprogram ger dig möjlighet att ta nya steg i din karriär. I våra uppdrag får du möjlighet att ta ansvar och bidra aktivt till lösningen. Gemensamt med dig kommer vi fortsätta att göra bra affärer och lyckade projekt. Vi vill också tillsammans med dig fortsätta bygga ett företag som är innovativt och ligger i teknisk framkant. Sedan hoppas vi också att vi tillsammans kan ha kul på jobbet!
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Junior .Net utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior .Net utvecklare

Servicedeskmedarbetare
Som personal i Servicedesk kommer du arbeta i skift, både dagtid, kvällstid och natt. Du kommer ingå i ett team på 12 personer som sköter support både internt på Softronic och till externa företag. Dagtid och kvällstid är vår huvudsakliga arbetsuppgift att via telefon och fjärrstyrningsverktyg hjälpa våra kunder med dom incidenter och beställningar som kan uppstå på en arbetsplats med datorer, skrivare, servrar mm. Allt ifrån lösenordsbyten och sätta rättigheter på en filserver till att felsöka nätverk eller servrar. Nattetid och helg är den huvudsakliga arbetsuppgiften support för en av våra större IP-telefonikunder samt övervakning av servrar och system som ska vara tillgängliga dygnet runt. Vi söker dig som har • Teknisk utbildning inom området, tex IT-gymnasiet. • Skriftliga och muntliga kunskaper i svenska och engelska. • Tidigare arbete i en Servicedesk/helpdesk/kundtjänst är meriterande men inget krav. Softronic är ett företag med såväl bredd som djup. Vi finns i många olika branscher och tar ofta stora åtaganden vilket gör att vi har långa och nära relationer med våra kunder. Hos oss hittar du kollegor som kommer direkt från högskolan och kollegor med lång erfarenhet, många småbarnsföräldrar och män och kvinnor i en bra mix. Hos oss kan du helt enkelt jobba i alla skeden i ditt yrkesliv. Du får jobba med mycket kompetenta kollegor och både lära av andra och lära ut. En individuell utvecklingsplan tillsammans med våra kompetensutvecklingsprogram ger dig möjlighet att ta nya steg i din karriär. I våra uppdrag får du möjlighet att ta ansvar och bidra aktivt till lösningen. Vi jobbar både i projekt och som specialister och anställer såväl trainees som experter. Dessutom erbjuder vi en anställning på ett av marknadens mest lönsamma IT-konsultbolag.
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Servicedeskmedarbetare jobb, Servicedeskmedarbetare Stockholm, Servicedeskmedarbetare SOFTRONIC AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicedeskmedarbetare

Junior systemadministratör som brinner för DevOps
I dagens uppkopplade samhälle är tillgänglighet i applikationen A och O - och att snabbt kunna få ut förändringar i produktionsmiljön. På Softronic kombinerar vi styrkorna med DevOps, Continuous Delivery och elastiska molnlösningar och vi erbjuder våra kunder en heltäckande lösning för applikationsutveckling och applikationsdrift - allt från konfigurering av strukturerade, enhetliga miljöer till en modern, proaktiv hantering och övervakning av kundens applikationer med tjänster som Centraliserad loggning, APM, Event routing och Big Data/BI-lösningar för att nämna några. Som junior systemadministratör hos oss kommer du vara en medlem i ett team som idag arbetar med att driva en modern och proaktiv applikationsdrift kombinerat med automatiserat stöd för snabba och felfria releaser, från utvecklingsmiljö till produktion. I arbetsuppgifterna ingår bland annat konfigurering, felsökning, optimering och driftsättning. Som junior teammedlem kommer du att få en gedigen handledning av våra mer erfarna medarbetare och utbilda dig i relevanta verktyg och arbetssätt, så som Git, Bitbucket, Bamboo, JFrog Artifactory och Ansible. Du kommer att få möjlighet att införa och upprätthålla utvecklings- och driftmiljöer med fokus på automatisering, spårbarhet, visualisering, infrastruktur som kod - i molnet, som hybridlösning eller på marken. Du kommer även jobba strategiskt med att bevaka marknaden gällande nya tekniker och lösningar och därefter evaluera dem. Är du en applikationstekniker, systemtekniker, eller en driftnära utvecklare som är intresserad av begrepp som DevOps, Infrastruktur som kod, Centraliserad loggning, Application Performance Monitoring, Continuous Delivery, Containers etc? Gillar du att jobba proaktivt och att ha koll? Att se trender innan problem uppstått och motverka dessa? Och att ha kundfokus? Då passar du troligen bra i vårt team! Dina erfarenheter • Slutförd gymnasieutbildning inom data/IT, eftergymnasial utbildning ses som meriterande • Erfarenhet av Linux/Unix OS • Erfarenhet av webservrar (Apache, nginx, IIS etc) • Erfarenhet av applikationsservrar såsom Tomcat, JBoss Det är meriterande om du även har • Erfarenhet av molnbaserade tjänster så som Amazon AWS eller Azure • Kunskap om IT-automatisering med verktyg såsom Puppet, Chef, Ansible • Erfarenhet av versionshanteringssystem som Git, Subversion, Mercurial • Erfarenhet av utveckling i objektorienterade språk som C++, Java, C# • Erfarenhet av system för monitorering t.ex. Zabbix, Nagios, New Relic • Kunskap inom ytterligare någon produkt såsom Redis, MongoDB, ElasticSearch, ActiveMQ, RabbitMQ • Erfarenhet av verktyg för Continuous Integration (Jenkins, TeamCity, Bamboo, Team Foundation Server) • Erfarenhet av verktyg för automatisering av byggen (Maven, Ant, NUBuild, NAnt, etc) • Containerteknologier som Docker Som person söker vi dig som är initiativrik, ansvarstagande och flexibel. Självklart krävs också att du har god samarbetsförmåga och servicekänsla.Du behöver behärska svenska i såväl tal och skrift, då de flesta av våra kunder kommunicerar på svenska. Bra lön och övriga villkor är hygienfaktorer. Gemensamt med dig kommer vi fortsätta att hjälpa våra kunder till lyckade projekt, både in-house och ute hos våra kunder. Vi vill också tillsammans med dig fortsätta bygga ett företag som är innovativt och ligger i teknisk framkant. Sedan skall vi självklart ha kul på jobbet! Tycker du att det här låter som en spännande möjlighet för just dig? Skicka in din ansökan eller kontakta ansvarig chef Petter Eriksson på telefon 0708-81 32 17 för mer information. Sökord: DevOps, DevOps Engineer, System engineer, systemtekniker, automatisering, IT-automatisering, Continuous Delivery, CD, CI, cloud, molnet, Amazon, AWS, Azure, ELK, APM, Container, Big Data, Business Intelligence, BI, PAAS
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-14
Sök fler jobb liknande: lediga Junior systemadministratör som brinner för DevOps jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior systemadministratör som brinner för DevOps

Praktisk och teknisk - assistent till CIO
Som assistent till CIO kommer du vara en del av den organisation som levererar IT till hela koncernen för att effektivisera och underlätta arbetsprocesser. Du har många olika arbetsuppgifter som bidrar till att öka kvaliteten på interna IT-leveranser. Som den serviceminded person du är kommer du bl. a att: • Ansvara för att sköta dokumentation på projektmöten med leverantörer ur ett beställarperspektiv. • Utföra praktiska uppgifter som att montera, testa, installera olika former av IT-utrustning. • Ha ansvar för förvaltningen gällande vissa interna IT-funktioner, som tex copy/printer, mötesbokningssystem och dylikt. • Ha kontakt med leverantörer, göra beställningar och följa upp leveranser av IT-utrustning etc. • Ta emot, hantera och genomföra blandade uppdrag, som i vissa fall inte har en klar IT-prägel. Vi ser att du är lojal och inte har något emot att kavla upp ärmarna när det behövs. Ibland dyker det upp uppgifter som kanske inte alltid är de man förväntar sig men då förstärks sin servicekänsla ännu mer. Du har och/eller kan: • Stort intresse och goda praktiska kunskaper inom IT • Hantera hela Microsofts Office paket. • Medvetenhet kring hur man jobbar i projekt. • Gärna kännedom om Microsoft Office 365, Windows Azure, Active Directory, Exchange, Mobile Device Management (MDM), Software Asset Management (SAM) • Skriftliga och muntliga kunskaper i svenska och engelska. • Gymnasieutbildning. • Genuint intresse för att ständigt lära dig ännu mer. Softronic är ett företag med såväl bredd som djup. Vi finns i många olika branscher och tar ofta stora åtaganden vilket gör att vi har långa och nära relationer med våra kunder. Hos oss hittar du kollegor som kommer direkt från högskolan och medarbetare med lång erfarenhet. Du får jobba med mycket kompetenta kollegor och både lära av andra och lära ut. I våra uppdrag får du möjlighet att ta ansvar och bidra aktivt till lösningen. Dessutom erbjuder vi en anställning på ett av marknadens mest lönsamma IT-konsultbolag med attraktiva förmåner. Tillsammans med dig kommer vi fortsätta göra bra affärer och lyckade projekt. Vi vill också tillsammans med dig fortsätta bygga ett företag som är innovativt och ligger i teknisk framkant. Sedan hoppas vi också att vi tillsammans kan ha kul på jobbet!
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Praktisk och teknisk - assistent till CIO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Praktisk och teknisk - assistent till CIO

Redo för nästa utmanig som utvecklare?
Redo för nästa utmaning? Nu söker vi dig som vill prova dina vingar i ett av branschens roligaste uppdrag. Tycker du att IoT, molntjänster, fog computing, integrationsplattformar och att ibland resa till världens alla hörn låter spännande? Kan du dessutom tänka dig att ibland ha beredskap? Då är det dig vi söker! Skicka in din ansökan till oss redan idag eller kontakta oss för mer information då vi kommer att göra vårt urval och anställa löpande i takt med att vi hittar våra nya kollegor. Du har i flera år varit verksam som utvecklare och känner dig bekväm i rollen som konsult. Du trivs med varierande och komplexa arbetsuppgifter. Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har närmare 500 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Arjeplog,Östersund och Solna. Hemsida: www.softronic.se
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga Redo för nästa utmanig som utvecklare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redo för nästa utmanig som utvecklare?

Kravanalytiker
Fånga framtiden? Vill du vara en nyckelperson i att stötta våra kunder i deras spännande förändringsresa? Trivs du i en föränderlig miljö där du får jobba med framtidens tjänster och tekniker? Då är det dig vi söker! Skicka in din ansökan till oss redan idag eller kontakta oss för mer information då vi kommer att göra vårt urval och anställa löpande i takt med att vi hittar våra nya kollegor. Du har arbetat några år som kravanalytiker och trivs i rollen som konsult. Du gillar en föränderlig vardag och är trygg i din yrkesroll. Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har närmare 500 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Arjeplog, Östersund och Solna. Hemsida: www.softronic.se
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kravanalytiker jobb, Kravanalytiker Sundsvall, Kravanalytiker SOFTRONIC AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kravanalytiker

Konsultchef
Detta är en befattning med stora möjligheter. Det finns idag en grund som du får bygga vidare på och utforma utifrån din personlighet och kompetens. Rollen innebär stort ansvar under frihet med spännande utmaningar. Som konsultchef på affärsområdet (AO) Relation Partner (RP) ingår du i affärsledningen för AOt. Du kommer att arbeta nära affärsområdeschefen (AOC) och samarbeta med övriga i affärsenhetsledningen för att uppnå AOts uppsatta mål. Som konsultchef kommer du ansvara för personalutveckling för hela affärsområdet. Exempel på arbetsuppgifter som konsultchef: - Driva generella HR frågor för AOt såsom introduktion, utvecklingssamtal, ev rehabärenden, arbetsmiljö etc. - Rekrytering - Vara delaktig i att AOts konsulter har beläggning. - Skapa bra stämning samt se till att personalen utvecklas i linje med marknadens efterfrågan. - Se till att företaget representeras på ett bra sätt på Stockholmsmarknaden. - Se till att vi levererar hög kvalitet och håller vad vi lovar genom att organisera en bra leveransenhet. - Genomföra regelbundna AOmöten tillsammans med AOC. - Se till att de ekonomiska målen uppnås. - Vara kulturbärare. - Anordna sociala aktiviteter för de anställda. - Vara drivande i de koncerngemensamma nätverk/mötesforum som finns. Affärsområdet Relations Partner (AO RP) är ett nybildat och expansivt affärsområde inom Softronic. Vi är idag ett 30-tal anställda konsulter på kontoren i Stockholm och Göteborg med ett tydligt mål att bli fler. Engagemang och konsultmässighet är AOts ledord. Vår affärsidé - För kunder som efterfrågar professionellt stöd erbjuder vi IT-relaterade konsulttjänster inom process- och informationskartläggning, utredning, projektledning, krav, test och utveckling. - För kunder som efterfrågar anpassade standardsystem erbjuder vi verksamhetssystem för medlemsorganisationer och ärendehantering. Vi levererar ett helhetsåtagande i form av införandeprojekt och efterföljande applikationsdrift och förvaltning med leveransformerna SaaS-tjänst eller installerat i kundens miljö. - Vi erbjuder kunder innovativa och integrerade, verksamhetsfrämjande lösningar Produkter Vi utvecklar och marknadsför idag två produkter som levereras som både SaaS-tjänster och licensierade produkter. Just nu driver vi ett antal införandeprojekt med större och mindre kunder vilket ställer stora krav på oss som leverantör. - Medlemssystemet MRM, som lanserades år 2015 riktar sig till medlemsorganisationer och bygger på Dynamics CRM och NAV. - Ärendehanteringssystemet MMK är en helt egenutvecklad produkt som just nu genomgår en större förändring inför lansering under 2018. Konsultverksamhet Inom vår konsultverksamhet arbetar vi dels med uppdrag som har en koppling till våra produkter och dels med uppdrag inom främst offentlig verksamhet och tjänsteproducerande företag. Inom teknikkonsulting arbetar vi främst i Microsoftmiljöer. Inom verksamhetskonsulting arbetar vi med utredning inför större förändringar i kundernas verksamhet, process- och informationskartläggning, krav, projekt- och testledning. Viktiga metoder inkluderar IRM:s metod för process- och informationskartläggning, PPS för projekt-styrning och agila metoder för utveckling. Vad vi vill att du är/kan - Du är en glad och positiv person som brinner för HR/personalutvecklings frågor. - Du är duktig på att skapa en positiv stämning, förstärka företagskulturen och vidareutveckla personal. - Du har erfarenhet av arbete i IT-branschen, erfarenhet av någon form av ledande befattning är ett plus. - Du har erfarenhet av leverans av IT-konsulttjänster. - Du har goda ledaregenskaper. - Du är affärsorienterad, drivande, flexibel och socialt begåvad. - Du är resultatorienterad. Rätt kompetens och erfarenhet är grunden för Softronics verksamhet. Vi har äldre, erfarna konsulter och unga talanger som jobbar tillsammans och sporrar varandra till stordåd. Softronic är ett företag med såväl bredd som djup. Vi finns i många olika branscher och tar ofta stora åtaganden vilket gör att vi har långa och nära relationer med våra kunder. Vi jobbar både i projekt och som specialister och anställer såväl trainees som experter. Hos oss kan du jobba i alla skeden av ditt yrkesliv. Medarbetarna utgör vår viktigaste tillgång och vi ägnar stor kraft åt att attrahera och behålla rätt kompetens och erfarenhet. Hos oss kan du jobba i alla skeden i ditt yrkesliv. Dessutom erbjuder vi en anställning på ett av marknadens mest lönsamma IT-konsultbolag. Vi vill skapa en arbetsplats som anställda tipsar sina vänner om och som kandidater spontant söker sig till för nya utmaningar och möjligheter. Att även våra kunder uppskattar våra konsulter gör oss stolta.
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Konsultchef jobb, Konsultchef Stockholm, Konsultchef SOFTRONIC AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsultchef

Kund- och personalansvarig IT
Som kund- och personalansvarig har du en variationsrik vardag och tidvis hektiskt tempo med många parallella uppdrag och arbetsuppgifter. Till ett av våra större affärsområden söker vi nu en person som kan axla denna roll – en roll som innebär stort eget ansvar och utmaningar. Vad du kommer att göra hos oss Som kundansvarig är försäljning den huvudsakliga arbetsuppgiften – du har kontinuerlig kontakt med både befintliga och nya kunder. Vi arbetar i långa förvaltningsåtaganden och då det är en förfrågningsdriven affär innebär en stor del av försäljningen att hantera ett antal åtaganden. Rollen innebär resultatansvar och du kommer att ingå i ledningsgruppen för affärsområdet. Du rapporterar till affärsområdeschefen och förväntas delta aktivt med att bygga affär och personal för helheten samtidigt som du ansvarar för ditt eget resultat. Rollen kräver att du kan ha många bollar i luften, har ett högt tempo och att dina arbetsuppgifter varierar mellan kortsiktiga operativa delar till taktiskt och strategiska affärsbeslut. I rollen ingår också att aktivt nätverka med nya och befintliga kunder och kollegor i olika forum som t.ex. kundevent, social aktiviteter i affärsområdet och branschmässor. Införsäljning av nya idéer/tjänster och konsulter samt bygga affär - Skapa bra och bygga långsiktiga kundrelationer - Vidareutveckling av befintliga och nya kunder - Offertarbete gällande förvaltningsåtaganden, konsulttjänster och projekt - Förstå kundernas behov - Kontinuerlig omvärldsbevakning Som personalansvarig ser du till att konsulterna har beläggning och att leverans sker. - Fungera som närmast ansvarig för en grupp konsulter - Leda teamet och skapa bra stämning - Planera och arbeta med beläggning - Rekrytering och leverans av resurser - Kompetensinventering - Budgetansvar – se till att de ekonomiska målen uppnås - Hantera administration, t ex i form av tidrapporter och prognoser Vad vi vill att du kan - Du har en teknisk bakgrund och mångårig erfarenhet av arbete i IT-branschen - Du har erfarenhet av rollen som kundansvarig i konsult- eller produktbolag - Du har lång och dokumenterad erfarenhet av försäljning - Du har erfarenhet av leverans av IT-konsulttjänster och projekt - Du är affärs- och resultatorienterad - Du har tidigare haft linjebefattning med personalansvar - Du är drivande, självgående och socialt begåvad - Du har goda ledaregenskaper - Du är duktig på att skapa en positiv stämning, förmedla företagskultur och vidareutveckla personal - Du har hög kapacitet Vad vi kommer göra tillsammans Tillsammans med dig kommer vi fortsätta göra bra affärer och lyckade projekt. Vi vill också tillsammans med dig fortsätta bygga ett företag som är innovativt och ligger i teknisk framkant. Softronics version är att vara hårt arbetande, långsiktiga och tillsammans med kunden ha en utmanande och fantastik resa mot varje uppställt mål. Sedan hoppas vi också att vi tillsammans kan ha kul på jobbet! Här finns en mängd olika sociala aktiviteter – allt från olika motionsformer till bioklubb och AWs. Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har närmare 480 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog. Hemsida: www.softronic.se
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kund- och personalansvarig IT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kund- och personalansvarig IT

Vi söker framtidens IT-proffs
Oavsett om du vill specialisera dig som utvecklare, teknisk testare, integratör eller kravanalytiker har vi kompetensen i vår organisation för att ge dig de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling - din trivsel och utveckling är ett av våra viktigaste fokusområden. Nu söker vi dig som vill prova dina vingar i ett av branschens roligaste uppdrag. Tycker du att IoT, molntjänster, fog computing och integrationsplattformar låter spännande? Eller triggas du av att fånga och analysera morgondagens krav eller är det kanske continuous integration och DevOps som är din grej? Är du dessutom en person som frodas i en miljö där du får frihet under ansvar i en liten, snabbrörlig och kompetent organisation där du kan och vill påverka? Trivs du i en stark organisation som backar upp dig och låter dig växa på både din personliga och professionella bana? Oavsett om du vill specialisera dig som utvecklare, teknisk testare, integratör eller kravanalytiker har vi kompetensen i vår organisation för att ge dig de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling - din trivsel och utveckling är ett av våra viktigaste fokusområden. Stämmer detta in på dig så är det dig vi söker så skicka in din ansökan till oss redan idag då vi kommer att göra vårt urval och anställa löpande i takt med att vi hittar våra nya kollegor. Vi är ett IT-företag som består av högt specialiserade konsulter och hos oss finner du kompetens inom de flesta områden av IT-spektret. För oss är det viktigt att vi trivs på jobbet och med våra kollegor och att vi har roligt tillsammans. Våra kunder är myndigheter och industriföretag i regionen men även kommuner, start up-bolag, Landsting med flera ingår i vår breda kundbas.
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker framtidens IT-proffs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker framtidens IT-proffs

Vi söker framtidens säljare
Vi vill utvidga vår affär och söker en hungrig relationsbildande säljare som vill ligga i framkant. Vi söker dig som är vårt ansikte utåt och som tar ansvar för försäljning hos nya likväl som befintliga kunder och samarbetspartners. Du jobbar långsiktigt med kundvård och hållbara relationer och har stort aptit för att skapa goda affärer som gynnar alla parter. Du frodas i en miljö där du får frihet under ansvar i en liten, snabbrörlig och kompetent organisation där du kan och vill påverka. Du trivs i en stark organisation som backar upp dig och låter dig växa på både din personliga och professionella bana. Känner du igen dig och är redo för en ny utmaning i ett spännande företag så är det dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag då vårt urval sker löpande. För oss är det mycket viktigare vem du är och vad du vill än vad du gjort! Vi är ett IT-företag som består av högt specialiserade konsulter och hos oss finner du kompetens inom de flesta områden av IT-spektret. För oss är det viktigt att vi trivs på jobbet och med våra kollegor och att vi har roligt tillsammans. Våra kunder är myndigheter och industriföretag i regionen men även kommuner, start up-bolag, Landsting med flera ingår i vår breda kundbas. Med dig som ansvarar för försäljningen och med en stark organisation som backar upp dig så hoppas och tror vi att vi får hälsa många fler kunder välkomna.
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker framtidens säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker framtidens säljare

Gate1 - trainee / utvecklingsprogram för juniora utvecklare
Där skolan slutar och karriären börjar Februari 2018 startar en ny omgång av Gate1 - vårt program för IT-konsulter. Programmet innebär förutom en anställning på Softronic, en utmärkt chans att snabbt få arbeta i riktiga uppdrag med leveranser till kund parallellt med en gedigen introduktionsutbildning. Programmet kommer att vara inriktat på systemutveckling i Microsoft och Javamiljö. Utbildningen varvas med introduktion till konsultrollen på Softronic. Fyra dagar i veckan jobbar du i något av våra spännande projekt tillsammans med seniora kollegor och får praktisk erfarenhet och en dag i veckan viks åt Gate1. Programmet är förlagt i Stockholm. Till programmet är vi på jakt efter nyutexaminerade civilingenjörer eller systemvetare. Men inte vilka som helst, vi söker dig som vill göra en karriär och så småningom axla ansvaret som ledare i handling och tanke hos våra kunder och i våra åtaganden. För att bli en av de utvalda måste du ha erfarenhet av systemutveckling (t ex examensarbete, arbeten under studietiden eller projektarbeten). Vidare vill vi att du har bra akademiska meriter. Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har närmare 450 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog. Hemsida: www.softronic.se
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-12
Sök fler jobb liknande: lediga Gate1 - trainee / utvecklingsprogram för juniora utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gate1 - trainee / utvecklingsprogram för juniora utvecklare

Ekonomiassistent med självständigt ansvar för leverantörsreskontran
Vår ansvarige för leverantörsreskontran går över till annat arbete och vi söker en ersättare. Ekonomiavdelningen är en servicefunktion inom koncernen som arbetar nära verksamheten med att sköta administrationen för cirka 470 medarbetare. Som ekonomiassistent har du nära samarbete med chefer och övriga inom ekonomiavdelningen. Arbetet innebär att: • Du ansvarar självständigt för hela processen för leverantörsfakturor från ankomst till betalningar och avstämning av leverantörsreskontran • Du arbetar med bokföring, periodiseringar, avstämningar och kvalitetskontroller för leverantörsreskontran • Du agerar serviceinriktat med stöd åt medarbetare i hela organisationen Ekonomiassistent med självständigt ansvar för leverantörsreskontran sökes av börsnoterade Softronic AB (publ) till huvudkontoret i Stockholm, Hammarby Kaj Arbetsuppgifter och ansvarsområden Vår ansvarige för leverantörsreskontran går över till annat arbete och vi söker en ersättare. Din erfarenhet och dina egenskaper • Du har några års erfarenhet av självständigt arbete med leverantörsreskontra från större företag eller koncern • Du har mycket goda redovisningskunskaper och ekonomisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande • Du har goda kunskaper i Excel • Vi använder ett databaserat attestsystem (Exflow i ekonomisystemet NAV) och vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande system. • Du är stresstålig och van att arbeta i högt tempo • Du är proaktiv och serviceinriktad med positiv attityd och är en mycket duktig administratör med fokus på ordning, struktur och noggrannhet och hög kvalitet i det dagliga arbetet Softronic är ett IT- och managementbolag vars affärsidé är att erbjuda lösningar baserade på modern IT för att skapa bättre affärer och ökad konkurrenskraft för företagets kunder. Genom att kombinera erfarenhet och nytänkande inom spjutspetsteknik med kompetens inom strategi och organisationsutveckling, tar Softronic ett helhetsansvar - från behovsanalys och utveckling av transaktionsintensiva verksamhetslösningar till implementering och drift. Företaget grundades 1984 och har idag ca 470 anställda fördelade på kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Sundsvall, och Arjeplog. Softronic är noterat på Nasdaq OMX Stockholm.
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent med självständigt ansvar för leverantörsreskontran jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent med självständigt ansvar för leverantörsreskontran

Redovisningsekonom sökes till börsnoterade Softronic AB
Vår ansvarige för redovisningen går över till annat arbete och vi söker en ersättare. Ekonomiavdelningen är en servicefunktion som självständigt arbetar nära verksamheten med att sköta ekonomiadministrationen för cirka 470 medarbetare som är anställda i ett flertal koncernbolag. Som redovisningsekonom har du nära samarbete med controllers och reskontror på ekonomiavdelningen. Arbetet innebär bland annat att: • Du arbetar självständigt med bokföring och kontoavstämningar i moderbolaget och i dotterbolagen • Du arbetar med månads-, kvartals- och årsbokslut innebärande bland annat periodiseringar • Avstämning och av koncerninterna transaktioner för resultat- och balansposter vid boksluten • Du upprättar dotterbolags årsredovisningar och inkomstskattedeklarationer • Du upprättar samtliga bolags momsredovisningar och redovisning av arbetsgivaravgifter • Du stämmer av tjänstepensioner bla. avseende premiekontroll mot underlag • Du arbetar även med framtagande och analys av statistik, förbereder underlag vid årsbokslut samt har även kontakt med myndigheter • Du agerar som ett proaktivt och serviceinriktat stöd gällande redovisningsfrågor för medarbetare Din erfarenhet och dina egenskaper • Du har flerårig erfarenhet av arbete med redovisning från större företag helst med flera bolag i en koncern • Du är stresstålig och van att arbeta i högt tempo • Du serviceinriktad med positiv attityd och är en mycket duktig administratör med fokus på ordning, struktur och noggrannhet och hög kvalitet i det dagliga arbetet • Du trivs med att arbeta självständigt i en spännande och snabbt föränderlig miljö • Du är utöver redovisning van vid att arbeta utveckling och uppföljning av processer och rutiner • Du har en ekonomisk utbildning på lägst gymnasienivå och har mycket goda redovisningskunskaper • Du har goda kunskaper i Excel Tjänsten är tillsvidare med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är heltid 40 timmar per vecka. Om Softronic Softronic är ett IT- och managementbolag vars affärsidé är att erbjuda lösningar baserade på modern IT för att skapa bättre affärer och ökad konkurrenskraft för företagets kunder. Genom att kombinera erfarenhet och nytänkande inom spjutspetsteknik med kompetens inom strategi och organisationsutveckling, tar Softronic ett helhetsansvar - från behovsanalys och utveckling av transaktionsintensiva verksamhetslösningar till implementering och drift. Företaget grundades 1984 och har idag ca 470 anställda fördelade på kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Sundsvall, och Arjeplog. Softronic är noterat på Nasdaq OMX Stockholm.
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-09
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom sökes till börsnoterade Softronic AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom sökes till börsnoterade Softronic AB

Ekonomiassistent med ansvar för fakturering och kundreskontran
Vår ansvarige för kundreskontran går över till annat arbete inom koncernen och vi söker en ersättare. Ekonomiavdelningen är en servicefunktion inom koncernen som arbetar nära verksamheten med att sköta administrationen för cirka 470 medarbetare. Som ekonomiassistent har du nära samarbete med chefer och övriga inom ekonomiavdelningen. Arbetet innebär att: • Du ansvarar självständigt för hela processen för kundfakturor från fakturering, bokföring och periodiseringar till inbetalningar och avstämning av kundreskontran • Du arbetar med bokföring, periodiseringar, avstämningar och kvalitetskontroller för kundreskontran • Du agerar serviceinriktat med stöd åt medarbetare i hela organisationen Din erfarenhet och dina egenskaper • Du har några års erfarenhet av självständigt arbete med fakturering och kundreskontra från större företag eller koncern • Du har goda redovisningskunskaper och ekonomisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande • Du har goda kunskaper i Excel • Vi fakturerar från eget tidrapporteringssystem och från ekonomisystemet NAV och vi ser gärna att du har erfarenhet från NAV. • Du är stresstålig och van att arbeta i högt tempo • Du är proaktiv och serviceinriktad med positiv attityd och är en mycket duktig administratör med fokus på ordning, struktur och noggrannhet och hög kvalitet i det dagliga arbetet Tjänsten är tillsvidare med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Om Softronic Softronic är ett IT- och managementbolag vars affärsidé är att erbjuda lösningar baserade på modern IT för att skapa bättre affärer och ökad konkurrenskraft för företagets kunder. Genom att kombinera erfarenhet och nytänkande inom spjutspetsteknik med kompetens inom strategi och organisationsutveckling, tar Softronic ett helhetsansvar - från behovsanalys och utveckling av transaktionsintensiva verksamhetslösningar till implementering och drift. Företaget grundades 1984 och har idag ca 470 anställda fördelade på kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Sundsvall, och Arjeplog. Softronic är noterat på Nasdaq OMX Stockholm.
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent med ansvar för fakturering och kundreskontran jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent med ansvar för fakturering och kundreskontran

Support för A-kassornas IT-system, avd för Applikationsdrift
Vi söker en kollega till vår applikationsdrift som handhar support för A-kassornas IT-system. Du har erfarenhet av support och helpdesk och gärna med erfarenhet av A-kassornas system såsom OAS/ÄGA. Du behöver behärska svenska i såväl tal och skrift, då de flesta av våra kunder kommunicerar på svenska. Arbetet innebär en hel del kundkontakt, varför vi sätter stort värde på social förmåga. Vad vi vill att du har med dig - har god analytisk kapacitet till helhetstänk - har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift - har en god social kompetens - har bra förmåga att arbeta i såväl grupp som självständigt - sätter kunden i fokus och ge dem god service - är serviceinriktad, stresstålig, noggrann, strukturerad och ansvarsfull Meriterande är om du har: Tidigare erfarenhet av OAS/ÄGA/IK/COLLEKT/MELOS Softronic är ett företag med såväl bredd som djup. Vi finns i många olika branscher och tar ofta stora åtaganden vilket gör att vi har långa och nära relationer med våra kunder. Hos oss får du jobba med mycket kompetenta kollegor och både lära av andra och lära ut. En individuell utvecklingsplan tillsammans med våra kompetensutvecklingsprogram ger dig möjlighet att ta nya steg i din karriär. I våra uppdrag får du möjlighet att ta ansvar och bidra aktivt till lösningen. Vi jobbar både i projekt inhouse och som specialister i kundens verksamhet. Gemensamt med dig kommer vi fortsätta att göra bra affärer och lyckade projekt. Vi vill också tillsammans med dig fortsätta bygga ett företag som är innovativt och ligger i teknisk framkant. Sedan hoppas vi också att vi tillsammans kan ha kul på jobbet! Dessutom erbjuder vi en anställning på ett av marknadens mest lönsamma IT-konsultbolag. I januari 2017 flyttade vi in i nya och moderna lokaler vid Hammarby Kaj.
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-01
Sök fler jobb liknande: lediga Support för A-kassornas IT-system, avd för Applikationsdrift jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Support för A-kassornas IT-system, avd för Applikationsdrift

Support
Denna tjänst avser support på ett specifikt system där man supporterar slutanvändare. Kommunikation med slutanvändarna sker främst med chattverktyg men även över telefon. Ditt ansvar blir att bevaka och supportera när slutanvändarna kontaktar oss. - Du har en gått ut gymnasiet. - Du har god förmåga att kommunicera såväl i tal som skrift på både svenska och engelska. - Du har erfarenhet av att arbeta med PC och har lätt för att sätta dig in i olika program/applikationer och system. - Du är ansvarsfull, pålitlig och punktlig. Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har närmare 500 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog. Hemsida: www.softronic.se
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Support jobb, Support Stockholm, Support SOFTRONIC AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Support

Ekonomiassistent med självständigt ansvar för leverantörsreskontran
Vår ansvarige för leverantörsreskontran går över till annat arbete och vi söker en ersättare. Ekonomiavdelningen är en servicefunktion inom koncernen som arbetar nära verksamheten med att sköta administrationen för cirka 470 medarbetare. Som ekonomiassistent har du nära samarbete med chefer och övriga inom ekonomiavdelningen. Arbetet innebär att: • Du ansvarar självständigt för hela processen för leverantörsfakturor från ankomst till betalningar och avstämning av leverantörsreskontran • Du arbetar med bokföring, periodiseringar, avstämningar och kvalitetskontroller för leverantörsreskontran • Du agerar serviceinriktat med stöd åt medarbetare i hela organisationen • Du har några års erfarenhet av självständigt arbete med leverantörsreskontra från större företag eller koncern • Du har mycket goda redovisningskunskaper och ekonomisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande • Du har goda kunskaper i Excel • Vi använder ett databaserat attestsystem (Exflow i ekonomisystemet NAV) och vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande system. • Du är stresstålig och van att arbeta i högt tempo • Du är proaktiv och serviceinriktad med positiv attityd och är en mycket duktig administratör med fokus på ordning, struktur och noggrannhet och hög kvalitet i det dagliga arbetet Softronic är ett IT- och managementbolag vars affärsidé är att erbjuda lösningar baserade på modern IT för att skapa bättre affärer och ökad konkurrenskraft för företagets kunder. Genom att kombinera erfarenhet och nytänkande inom spjutspetsteknik med kompetens inom strategi och organisationsutveckling, tar Softronic ett helhetsansvar - från behovsanalys och utveckling av transaktionsintensiva verksamhetslösningar till implementering och drift. Företaget grundades 1984 och har idag ca 470 anställda fördelade på kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Sundsvall, och Arjeplog. Softronic är noterat på Nasdaq OMX Stockholm.
Företag: SOFTRONIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent med självständigt ansvar för leverantörsreskontran jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent med självständigt ansvar för leverantörsreskontran


Sök lediga jobb SOFTRONIC AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se