SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG jobb - lediga jobb

SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG jobb SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Solbrännan söker restaurangchef- Österåker

 2. Solbrännan söker rutinerad servispersonal- Österåker

 3. Solbrännan söker rutinerad kock- Österåker

 4. Solbrännan söker köksansvarig kock- Österåker

 5. Solbrännan söker restaurangchef- Österåker

 6. Solbrännan söker kock- Österåker

 7. Solbrännan söker köksansvarig kock- Österåker

 8. Solbrännan söker rutinerad kock- Österåker

 9. Solbrännan söker rutinerad kock- Österåker

 10. Solbrännan söker rutinerad servispersonal- Österåker

 11. Solbrännan söker rutinerad kock- Österåker

 12. Solbrännan söker kökschef- Österåker

 13. Kock- Österåker

 14. Kallskänka/servis- Österåker

 15. Kallskänka- Österåker

 16. Servitris/servitör- Österåker

 17. Rutinerad servitör/servitris- Österåker

 18. Rutinerad servitör/servitris- Österåker

 19. Kallskänka- Österåker


Mer beskrivning

Solbrännan söker restaurangchef
Restaurang Solbrännan är ett familjeföretag, vackert beläget på stranden vid havsbadet i Österskär (Åkersberga) 900m från Roslagsbanan och 4 mil från Stockholm. Vi har 60-70 sittplatser inomhus och 100 platser på vår fina uteservering med utsikt över Trälhavet. Vi har öppet året runt men vår högsäsong är from april tom september. Vår duktiga restaurangchef ska få andra arbetsuppgifter varför vi nu söker hennes efterträdare. Du bör ha flerårig arbetserfarenhet från både lunch och à la carte servering eller festvåning. Dina ansvarsområden är både lunch med salladsbuffé och à la carte med personalplanering, schemaläggning, delar av inköp samt utbildning av nya medarbetare. Vi bakar allt vårt kaffebröd varför vi hoppas att du har både kunskap och intresse för detta. Arbetstiden förläggs såväl dagtid som kvällstid samt helg. På Solbrännan vill vi ge våra gäster bästa service varför vi ser att du som söker har stort engagemang i ditt arbete, är utåtriktad och positiv samt flexibel. Vi lägger alltså stor vikt på din sociala kompetens och ditt sätt att bemöta kunder. Välkommen med din ansökan via e-post med personligt brev och CV.
Företag: SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG
Ort: Österåker
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Solbrännan söker restaurangchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Solbrännan söker restaurangchef

Solbrännan söker rutinerad servispersonal
Restaurang Solbrännan är ett familjeföretag, vackert beläget på stranden vid havsbadet i Österskär (Åkersberga) 900m från Roslagsbanan och 4 mil från Stockholm. Vi har 60-70 sittplatser inomhus och 100 platser på vår fina uteservering med utsikt över Trälhavet. Vi har öppet året runt med vår högsäsong är from april tom september. Nu börjar vår sommarpersonal snart återvända till sina skolor varför vi söker servispersonal på hel eller deltid. Du bör ha några års erfarenhet och ha arbetat under eget ansvar. Vi vill gärna att du har erfarenhet från à la carte servering samt festvångsverksamhet. Arbetsuppgifter är alla förekommande inom restaurang. Arbetstiden förläggs såväl dagtid som kvällstid samt helger. På Solbrännan vill vi ge våra gäster bästa service varför vi ser att du som söker har stort engagemang i ditt arbete, är utåtriktad och positiv samt flexibel. Vi lägger alltså stor vikt på din sociala kompetens och ditt sätt att bemöta kunder. Välkommen med din ansökan via e-post med personligt brev och CV.
Företag: SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG
Ort: Österåker
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Solbrännan söker rutinerad servispersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Solbrännan söker rutinerad servispersonal

Solbrännan söker rutinerad kock
Solbrännan söker rutinerad kock på hel/deltid. Vi går som tåget just nu och behöver förstärkning i köket! Vi söker en kock som har dokumenterad erfarenhet från tillagning av både husmanskost och à la carte och som både tycker om och kan laga god mat från grunden! På Solbrännan vill vi ge våra gäster bästa service varför vi ser att du som söker har stort engagemang i ditt arbete, är utåtriktad och positiv samt flexibel. Välkommen med din ansökan via e-post med personligt brev och CV.
Företag: SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG
Ort: Österåker
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Solbrännan söker rutinerad kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Solbrännan söker rutinerad kock

Solbrännan söker köksansvarig kock
Solbrännan söker köksansvarig kock på hel eller deltid. Solbrännan är mycket vackert beläget på stranden vid havsbadet i Österskär (Åkersberga) 900 m från Roslagsbanan och 4 mil från Stockholm. 60-70 sittplatser inomhus och ca 90 på uteserveringen. Vi söker nu en köksansvarig kock som har dokumenterad erfarenhet från tillagning av både husmanskost och à la carte och som både tycker om och kan laga god mat från grunden! Du behöver kunna arbeta såväl ensam som tillsammans med andra. Förutom luncher och à la carte har vi även cateringuppdrag, mestadels bufféer. Välkommen med din ansökan via e-post med personligt brev och CV.
Företag: SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG
Ort: Österåker
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Solbrännan söker köksansvarig kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Solbrännan söker köksansvarig kock

Solbrännan söker restaurangchef
Restaurang Solbrännan är ett familjeföretag, vackert beläget på stranden vid havsbadet i Österskär (Åkersberga) 900m från Roslagsbanan och 4 mil från Stockholm. Vi har 60-70 sittplatser inomhus och 100 platser på vår fina uteservering med utsikt över Trälhavet. Vi har öppet året runt men vår högsäsong är from april tom september. Pga av ändrade familjeförhållanden måste vår duktiga restaurangchef avsluta sitt uppdrag hos oss varför vi nu söker hennes efterträdare. Du bör ha flerårig arbetserfarenhet från både lunch och à la carte servering eller festvåning.Du måste kunna arbeta såväl ensam som i team. Dina ansvarsområden är både lunch med salladsbuffé och à la carte med personalplanering, schemaläggning, delar av inköp samt utbildning av nya medarbetare. Vi bakar allt vårt kaffebröd varför vi hoppas att du har både kunskap och intresse för detta. Arbetstiden förläggs såväl dagtid som kvällstid samt helg. På Solbrännan vill vi ge våra gäster bästa service varför vi ser att du som söker har stort engagemang i ditt arbete, är utåtriktad, positiv samt flexibel. Vi lägger alltså stor vikt på din sociala kompetens och ditt sätt att bemöta kunder. Välkommen med din ansökan via e-post med personligt brev och CV.
Företag: SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG
Ort: Österåker
Publicerad : 11-09
Sök fler jobb liknande: lediga Solbrännan söker restaurangchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Solbrännan söker restaurangchef

Solbrännan söker kock
Solbrännan söker kock på hel eller deltid. Solbrännan är mycket vackert beläget på stranden vid havsbadet i Österskär (Åkersberga) 900 m från Roslagsbanan och 4 mil från Stockholm. 60-70 sittplatser inomhus och ca 90 på uteserveringen. Vi behöver ytterligare förstärkning i köket och söker nu en rutinerad kock som har dokumenterad erfarenhet från tillagning av både husmanskost och à la carte och som både tycker om och kan laga god mat från grunden! Du behöver kunna arbeta såväl ensam som tillsammans med andra. Förutom luncher och à la carte har vi även cateringuppdrag, mestadels bufféer. Välkommen med din ansökan via e-post med personligt brev och CV.
Företag: SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG
Ort: Österåker
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Solbrännan söker kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Solbrännan söker kock

Solbrännan söker köksansvarig kock
Solbrännan söker köksansvarig kock på hel eller deltid. Solbrännan är mycket vackert beläget på stranden vid havsbadet i Österskär (Åkersberga) 900 m från Roslagsbanan och 4 mil från Stockholm. 60-70 sittplatser inomhus och ca 90 på uteserveringen. Vi söker nu en köksansvarig kock som har dokumenterad erfarenhet från tillagning av både husmanskost och à la carte samt både tycker om och kan laga god mat från grunden! I arbetsuppgifterna ingår även att sätta menyer, göra inköp samt sköta HACCP. Du behöver kunna arbeta såväl ensam som tillsammans med andra. Varierande arbetstid. Förutom luncher och à la carte har vi ibland festvåningsarrangemang samt cateringuppdrag, mestadels bufféer. Låter det här lockande är du välkommen med din ansökan till ett glatt gäng med gott samarbete! Skicka din ansökan via e-post med personligt brev och CV. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Företag: SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG
Ort: Österåker
Publicerad : 01-03
Sök fler jobb liknande: lediga Solbrännan söker köksansvarig kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Solbrännan söker köksansvarig kock

Solbrännan söker rutinerad kock
Solbrännan söker rutinerad kock på hel/deltid. Inför kommande högsäsong behöver vi förstärka vårt trevliga team med ytterligare en kock. Vi söker en kock som har dokumenterad erfarenhet från tillagning av både husmanskost och à la carte och som tycker om att laga god mat! Vi har många stamgäster och en personlig stämning på vår härliga skärgårdskrog och vi vill alltid ge våra gäster bästa service. Vi ser att du som söker har ett stort engagemang i ditt arbete, är utåtriktad och positiv samt flexibel. Välkommen med din ansökan, helst via e-post med personligt brev och CV.
Företag: SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG
Ort: Österåker
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Solbrännan söker rutinerad kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Solbrännan söker rutinerad kock

Solbrännan söker rutinerad kock
Solbrännan söker rutinerad kock på hel/deltid. Vår verksamhet ökar och vi behöver ytterligare en kunnig kock som har dokumenterad erfarenhet från tillagning av både husmanskost och à la carte och som både tycker om och kan laga god mat från grunden! På Solbrännan vill vi ge våra gäster bästa service varför vi ser att du som söker har stort engagemang i ditt arbete, är utåtriktad och positiv samt flexibel. Välkommen med din ansökan via e-post med personligt brev och CV.
Företag: SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG
Ort: Österåker
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Solbrännan söker rutinerad kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Solbrännan söker rutinerad kock

Solbrännan söker rutinerad servispersonal
Restaurang Solbrännan är ett familjeföretag, vackert beläget på stranden vid havsbadet i Österskär (Åkersberga) 900m från Roslagsbanan och 4 mil från Stockholm. Vi har 60-70 sittplatser inomhus och 100 platser på vår fina uteservering med utsikt över Trälhavet. Vi har öppet året runt men vår högsäsong är from april tom september. Vi söker nu en medarbetare som har några års erfarenhet och som kan arbeta under eget ansvar. Vi vill gärna att du har erfarenhet från à la carte servering samt festvångsverksamhet. Arbetsuppgifter är alla förekommande inom restaurang. Arbetstiden förläggs såväl dagtid som kvällstid samt helger. På Solbrännan vill vi ge våra gäster bästa service varför vi ser att du som söker har stort engagemang i ditt arbete, är utåtriktad och positiv samt flexibel. Vi lägger alltså stor vikt på din sociala kompetens och ditt sätt att bemöta kunder. Välkommen med din ansökan helst via e-post med personligt brev och CV.
Företag: SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG
Ort: Österåker
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Solbrännan söker rutinerad servispersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Solbrännan söker rutinerad servispersonal

Solbrännan söker rutinerad kock
Solbrännan söker rutinerad kock på hel eller deltid. En av våra kockar flyttar utomlands varför vi behöver en kunnig ersättare. Du som söker har dokumenterad erfarenhet från tillagning av både husmanskost och à la carte och tycker både om och kan laga god mat från grunden! På Solbrännan vill vi ge våra gäster bästa service varför vi ser att du som söker har stort engagemang i ditt arbete, är utåtriktad och positiv samt flexibel. Välkommen med din ansökan via e-post med personligt brev och CV.
Företag: SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG
Ort: Österåker
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Solbrännan söker rutinerad kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Solbrännan söker rutinerad kock

Solbrännan söker kökschef
Solbrännan söker rutinerad kock som kan ta ett köksansvar på hel eller deltid. Du som söker har dokumenterad erfarenhet från tillagning av både husmanskost och à la carte och tycker både om och kan laga god mat från grunden! På Solbrännan vill vi ge våra gäster bästa service varför vi ser att du som söker har stort engagemang i ditt arbete, är positiv och flexibel. Välkommen med din ansökan via e-post med personligt brev och CV.
Företag: SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG
Ort: Österåker
Publicerad : 09-22
Sök fler jobb liknande: lediga Solbrännan söker kökschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Solbrännan söker kökschef

Kock
Sedvanliga arbetsuppgifter med vissa dagar lunch och vissa kvällar med à la carte, även helger. Köket stänger senast 21.00. Eventuellt kan viss menyplanering och inköp ingå. Vi söker en erfaren kock som kan både lunch och à la carte. Vi utvecklar nu vårt koncept mot mer fisk och grönt och önskar att du har både kunskap och stort intresse av detta. Du bör kunna svara för köket själv under lågsäsong. Solbrännan har ett underbart strandläge vid havsbadet i Österskär (Åkersberga) endast 900 m från Roslagsbanan. Öppet året runt, mest dagtid under vintern men 10.30-21.00 under sommaren. Husmanskost och à la carte men även festvåning med bröllop mm under vissa lördagar.
Företag: SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG
Ort: Österåker
Publicerad : 01-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Österåker, Kock SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Kallskänka/servis
Under högsäsong: Göra salladsbuffén till lunchen, förbereda för à la carten, göra smörgåsar, sallader, assistera kocken. Vid behov hjälpa till med disk och bar/kassa. Vid lågsäsong: Gör salladsbuffén och sedan sköta kassa och servering, viss städning och diskning. Flera års erfarenhet från liknande jobb. Du får jobbet gjort inom en rimlig tidsram, kan arbeta på egen hand och har initiativförmåga. Du är också flexibel och har förståelse för ett mindre ställes lite skiftande behov. Solbrännan ligger vackert belägen vid Österskärs havsbad. Vi har öppet året runt mestadels dagtid under vintern och alla dagar och kvällar under sommaren. Vi serverar husmanskost och à la carte samt har en hel del bufféer. Även caféverksamhet där vi bakar allt bröd själva. Vissa lördagar festvåning. Under högsäsong har vi öppet 10.30- 21.00.
Företag: SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG
Ort: Österåker
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka/servis jobb, Kallskänka/servis Österåker, Kallskänka/servis SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka/servis

Kallskänka
Bereda kalla köket, sallader, smörgåsar, röror/dressingar, förrätter,desserter viss bakning om intresse och kunskap finns. Assistera kocken under service, bereda delar av både bufféer vi har i restaurangen och cateringbufféer. Under sommaren har vi öppet både dag och kväll alla dagar i veckan, var för arbetstiden varierar. Söker någon med kunskap, erfarenhet och egen initiativförmåga som kan arbeta självständigt. Vi är ett trevligt gäng som behöver fyllas ut, till att börja med under sommaren. Är du rätt person så behöver vi dig absolut till hösten också! Vi är ett ganska litet ställe där vi hjälps åt över gränserna när det behövs. Solbrännan har ett mycket vackert läge vid havsbadet i Österskär ( centralort Åkersberga), endast ca 10 min promenad från Roslagsbanan. Vi har ca 70 platser inomhus och under sommaren kan det bli minst lika många till på verandan.
Företag: SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG
Ort: Österåker
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka jobb, Kallskänka Österåker, Kallskänka SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka

Servitris/servitör
Dagtid- ställa i ordning för lunchen och när vi öppnar sköta kassan alternativt bära ut tallrikar, plocka in efter lunchen och ställa i ordning matsalen och verandan för kvällen. Kvällstid- duka upp matsalen eller verandan och därefter sedvanligt serveringsarbete under à la carten. Vi är ett ganska litet ställe varför vi hjälper varandra över gränserna vid behov. Vi är ett trevligt gäng som behöver förstärkning i första hand från maj och under sommaren. Är du rätt person behöver vi dig därefter också. Du är en glad och framåt person som tar egna initiativ och verkligen tycker om att serva, klarar stress och att dagen inte alltid blev som planerat! Solbrännan ligger vackert belägen vid Österskärs havsbad, (centralort Åkersberga). Vi har öppet året runt mestadels dagtid under vintern och alla dagar och kvällar under sommaren. Vi serverar husmanskost och à la carte samt har en hel del bufféer. Även caféverksamhet där vi bakar allt bröd själva. Vissa lördagar festvåning. Under högsäsong har vi öppet 10.30- 21.00.
Företag: SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG
Ort: Österåker
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Servitris/servitör jobb, Servitris/servitör Österåker, Servitris/servitör SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitris/servitör

Rutinerad servitör/servitris
Ställa i ordning för lunchen och göra salladsbuffén, sköta kassan, servera lunchtallrikar, plocka in efter lunchen och ställa i ordning matsalen för kvällen. Arbetar du kväll - duka matsalen och därefter sedvanligt serveringsarbete under à la carten. Under höst och vinter har vi begränsat öppet under kvällar och inte så stor verksamhet varför vi hjälper varandra över gränserna vid behov. Är du intresserad och kunnig kan även andra arbetsuppgifter tillkomma tex bakning samt vissa administrativa uppgifter. Vi är ett trevligt gäng som behöver förstärkning då vår Nathalie ska ut på långresa. Du är en glad och framåt person som kan ta egna initiativ och verkligen tycker om att serva, klarar stress och att dagen inte alltid blev som planerat! Solbrännan ligger vackert belägen vid Österskärs havsbad, (centralort Åkersberga). Vi har öppet året runt mestadels dagtid under vintern och alla dagar och kvällar under sommaren. Roslagsbanan/buss 900 m från restaurangen. Vi serverar husmanskost och à la carte samt brunch på söndagar. Vi har också en hel del bufféer. Även caféverksamhet där vi bakar allt bröd själva. Vissa lördagar festvåning.
Företag: SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG
Ort: Österåker
Publicerad : 09-07
Sök fler jobb liknande: lediga Rutinerad servitör/servitris jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rutinerad servitör/servitris

Rutinerad servitör/servitris
Ställa i ordning för lunchen och göra salladsbuffén, sköta kassan, servera lunchtallrikar, plocka in efter lunchen och ställa i ordning matsalen för kvällen. Arbetar du kväll - duka matsalen/uteserveringen och därefter sedvanligt serveringsarbete under à la carten. Under höst och vinter har vi begränsat öppet under kvällar och inte så stor verksamhet varför vi vid behov hjälper varandra över gränserna . Är du intresserad och kunnig kan även andra arbetsuppgifter tillkomma tex bakning samt vissa administrativa uppgifter. Vi är ett trevligt gäng som behöver förstärkning inför kommande säsong. Du är en glad och framåt person som kan ta egna initiativ och verkligen tycker om att serva. Du behöver ha viss kunskap inom kallskänkssidan då vi vid behov byter arbetsområde. Solbrännan ligger vackert belägen vid Österskärs havsbad, (centralort Åkersberga). Vi har öppet året runt mestadels dagtid under vintern och alla dagar och kvällar under sommaren. Roslagsbanan/buss 900 m från restaurangen. Vi serverar husmanskost och à la carte samt brunch på söndagar. Vi har också en hel del bufféer. Även caféverksamhet där vi bakar allt bröd själva. Vissa lördagar festvåning.
Företag: SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG
Ort: Österåker
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Rutinerad servitör/servitris jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rutinerad servitör/servitris

Kallskänka
Bereda kalla köket, sallader, smörgåsar, röror/dressingar, förrätter,desserter, bakning om kunskap finns. Assistera kocken under service, bereda delar av både bufféer vi har i restaurangen och cateringbufféer. Under sommaren har vi öppet både dag och kväll alla dagar i veckan, varför arbetstiden varierar. Söker någon med kunskap, erfarenhet och egen initiativförmåga som kan arbeta självständigt. Vi är ett trevligt gäng som behöver en medarbetare med början i april. Är du rätt person så behöver vi dig absolut kvar till hösten också! Vi är ett ganska litet ställe där vi hjälps åt över gränserna när det behövs. Solbrännan har ett mycket vackert läge vid havsbadet i Österskär ( centralort Åkersberga), endast ca 10 min promenad från Roslagsbanan. Vi har ca 70 platser inomhus och under sommaren kan det bli minst lika många till på verandan.
Företag: SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG
Ort: Österåker
Publicerad : 03-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka jobb, Kallskänka Österåker, Kallskänka SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka


Sök lediga jobb SOLBRÄNNAN SERVERINGS AKTIEBOLAG

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se