SPECIALPEDAGOG_SPECIALLÄRARE, Gransäterskolan, senarelag, ref.nr 448

SPECIALPEDAGOG_SPECIALLÄRARE, Gransäterskolan, senarelag, ref.nr 448 jobb SPECIALPEDAGOG_SPECIALLÄRARE, Gransäterskolan, senarelag, ref.nr 448

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: SPECIALPEDAGOG_SPECIALLÄRARE, Gransäterskolan, senarelag, ref.nr 448. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: SPECIALPEDAGOG_SPECIALLÄRARE, Gransäterskolan, senarelag, ref.nr 448. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, Gransäterskolan, senarelag, ref.nr 448- Håbo


Mer beskrivning

SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, Gransäterskolan, senarelag, ref.nr 448
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Gransäterskolan är en F-9-skola med ca 400 elever. Vi har fokus på kultur, hälsofrämjande arbete, skolidrott, läsutveckling, elevdemokrati och värdegrundsarbete. Läs mer om skolan på www.habo.se/gransaterskolan och på www.facebook.com/gransaterskolan. Arbetsuppgifter Du ser varje elevs förutsättningar och möjligheter. Du kan anpassa det specialpedagogiska förhållningssättet till klassrumssituationen för att underlätta inlärning för alla. Du ansvarar även för pedagogiska utredningar, handleder pedagogerna för att hitta rätt hjälp till elever med behov av särskilt stöd och ingår i skolans elevhälsoteam. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig lärare med specialpedagog/speciallärarutbildning. Du kommer att arbeta med elever i årskurs 6 till 9. Tillträde Tillträde sker den 12 augusti 2013 eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad 75% Lön Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdag Sista ansökningsdag är den 8 augusti.   Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, Gransäterskolan, senarelag, ref.nr 448 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, Gransäterskolan, senarelag, ref.nr 448


Sök lediga jobb SPECIALPEDAGOG_SPECIALLÄRARE, Gransäterskolan, senarelag, ref.nr 448

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se