SPECIALPEDAGOG_SPECIALLÄRARE, senarelag Gransäterskolan, jobb

SPECIALPEDAGOG_SPECIALLÄRARE, senarelag Gransäterskolan, jobb SPECIALPEDAGOG_SPECIALLÄRARE, senarelag Gransäterskolan, jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: SPECIALPEDAGOG_SPECIALLÄRARE, senarelag Gransäterskolan,. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: SPECIALPEDAGOG_SPECIALLÄRARE, senarelag Gransäterskolan,. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, senarelag Gransäterskolan,- Håbo


Mer beskrivning

SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, senarelag Gransäterskolan,
Håbo kommun, med Bålsta tätort, har ett centralt läge i Mälardalen. Vi har närhet till Stockholm - Uppsala - Västerås och det är enkelt att pendla i olika riktningar. Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt – Håbo vågar - dessutom har vi roligt på jobbet! Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Gransäterskolan är en F-9-skola med ca 400 elever. Vi har fokus på kultur, hälsofrämjande arbete, skolidrott, läsutveckling, elevdemokrati och värdegrundsarbete. Läs mer om skolan på www.habo.se/gransaterskolan och på www.facebook.com/gransaterskolan. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig lärare med specialpedagog/speciallärarutbildning. Du kommer arbeta med elever i årskurs 6 till 9. Du ser varje elevs förutsättningar och möjligheter. Du kan anpassa det specialpedagogiska förhållningssättet till klassrumssituationen för att underlätta inlärning för alla. Du ansvarar även för pedagogiska utredningar, handleder pedagogerna för att hitta rätt hjälp till elever med behov av särskilt stöd och ingår i skolans elevhälsoteam. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde Snarast Sysselsättningsgrad 75 % Tills vidare Lön Måndslön med individuell lönesättning Sista ansökningsdag 2013-08-03. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss samtal från rekryteringsföretag. Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, senarelag Gransäterskolan, jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE, senarelag Gransäterskolan,


Sök lediga jobb SPECIALPEDAGOG_SPECIALLÄRARE, senarelag Gransäterskolan,

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se