SSP söker Kock för enstaka dagar till Universeum jobb - lediga jobb

SSP söker Kock för enstaka dagar till Universeum jobb SSP söker Kock för enstaka dagar till Universeum jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: SSP söker Kock för enstaka dagar till Universeum. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: SSP söker Kock för enstaka dagar till Universeum. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. SSP söker Kock för enstaka dagar till Universeum- Göteborg


Mer beskrivning

SSP söker Kock för enstaka dagar till Universeum
Vi behöver förstärka personalstyrkan i köket med kockar som har något eller några års erfarenhet av arbete i kök från kafé- och/eller restaurangbranschen. Nytänkande, flexibilitet, kreativitet samt miljöengagemang är viktiga egenskaper för dig som ska arbeta på Universeum. Egenskaper som att vara glad, energisk, självgående och serviceminded är en självklarhet. Det krävs också att du är stresstålig och har vana av att arbeta i högt tempo. Vår målsättning är att kafé- och restaurangverksamheten ska upplevas som fräsch, tidsenlig och annorlunda. Nyckelord för oss är kvalité, service, nyskapande och matglädje. Det är därför viktigt att du har liknande tankar kring mat. Vi vill att du kan och har kapacitet att arbeta både i den dagliga driften samt kvällsarrangemang. Därför är det ett stort plus om du har vana av att arbeta med matlagning för större sällskap. Arbetstiderna kommer att vara varierande både dagar, kvällar och helger Känner du att det här stämmer in på dig är välkommen att skicka in en ansökan. Skriv och berätta kort om dig själv, din bakgrund och om varför du är intresserad av jobbet i köket på Universeum.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga SSP söker Kock för enstaka dagar till Universeum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SSP söker Kock för enstaka dagar till Universeum


Sök lediga jobb SSP söker Kock för enstaka dagar till Universeum

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se