SSP söker skiftledare till News & Deli Arlanda jobb - lediga jobb

SSP söker skiftledare till News & Deli Arlanda jobb SSP söker skiftledare till News & Deli Arlanda jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: SSP söker skiftledare till News & Deli Arlanda. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: SSP söker skiftledare till News & Deli Arlanda. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. SSP söker skiftledare till News & Deli Arlanda- Sigtuna


Mer beskrivning

SSP söker skiftledare till News & Deli Arlanda
Vi söker en servicesinnad och företagsam skiftledare med driv. Du kommer till en avdelning där våra ledord är snabbt, bekvämt och vänskapligt. Som skiftledare arbetar du i den dagliga driften och är den som leder och fördelar arbetsuppgifterna. I arbetsuppgifterna ingår också bemanning, introduktion av nyanställda, schemaläggning, beställning av varor. Du är mycket flexibel och är ett föredöme för det team du leder. Du har en passion för kvalitet och en personlighet som motiverar och inspirerar andra, samt tar ansvar. Som person är du glad och noggrann med en stor portion humor och ett säljande sätt. Du är van att jobba i ett högt tempo och har lätt för att prioritera. Goda kunskaper i engelska är önskvärt samt tillgång till bil är ett plus då kommunala förbindelser ibland är begränsade. Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga SSP söker skiftledare till News & Deli Arlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SSP söker skiftledare till News & Deli Arlanda


Sök lediga jobb SSP söker skiftledare till News & Deli Arlanda

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se