STF Bilservice i Stockholm AB jobb - lediga jobb

STF Bilservice i Stockholm AB jobb STF Bilservice i Stockholm AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: STF Bilservice i Stockholm AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: STF Bilservice i Stockholm AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. KUNDMOTTAGARE/BILVERKSTAD- Stockholm

  2. Mekaniker- Stockholm

  3. Bilmekaniker- Stockholm

  4. Bilmekaniker- Stockholm

  5. Administratör till STF Bilservice i Stockholm AB- Stockholm


Mer beskrivning

KUNDMOTTAGARE/BILVERKSTAD
Kundmottagning. Boka in kunder per telefon men även att ta emot vid personligt besök. Förutom att boka in kunder så är det även lite fakturahantering, bokföring. Tjej mellan 20 - 28 år är önskvärt. Gärna tidigare erfarenhet av liknande. Inget hinder med funktionsnedsättning.
Företag: STF Bilservice i Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga KUNDMOTTAGARE/BILVERKSTAD jobb, KUNDMOTTAGARE/BILVERKSTAD Stockholm, KUNDMOTTAGARE/BILVERKSTAD STF Bilservice i Stockholm AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KUNDMOTTAGARE/BILVERKSTAD

Mekaniker
STF-Bilservice i Stockholm AB är en bilverkstad som servar och reparerar alla vanligt förekommande bilar. Vi är specialiserade på hjulinställning, däck, lätta lastbilar, biltvätt, AC-ackreditering, diesel (felsökning), elektronik (felsökning). Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker en mekaniker med erfarenhet samt förmåga att arbeta självständigt. Beskrivning av kvalifikationer: Erfarenhet i de områden vi arbetar.
Företag: STF Bilservice i Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Mekaniker jobb, Mekaniker Stockholm, Mekaniker STF Bilservice i Stockholm AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekaniker

Bilmekaniker
Bilverkstad i centrala Stockholm som erbjuder högklassig service av fordon, biltvätt samt däckservice. Beskrivning av arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för bilmekaniker Beskrivning av kvalifikationer: Erfarenhet av liknande arbete meriterande
Företag: STF Bilservice i Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Bilmekaniker jobb, Bilmekaniker Stockholm, Bilmekaniker STF Bilservice i Stockholm AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilmekaniker

Bilmekaniker
Kort beskrivning av företaget: STF Bilservice i Stockholm AB är ett bolag med målet att, genom högt ställda krav och önskemål, bistå den hjälp våra kunder vill ha. Vi lägger alltid våra kunder i centrum och vi känner därför att en god service är en förutsättning i det arbete vi driver. : Beskrivning av arbetsuppgifter: Bilmekaniker - Du ska kunna felsöka och göra service på bilar etc. Beskrivning av kvalifikationer: Erfarenhet är meriterande men uppställs inte som något krav. :
Företag: STF Bilservice i Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-08
Sök fler jobb liknande: lediga Bilmekaniker jobb, Bilmekaniker Stockholm, Bilmekaniker STF Bilservice i Stockholm AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilmekaniker

Administratör till STF Bilservice i Stockholm AB
Tjänstebeskrivning Är du en ordningsam och flexibel person som vill jobba i en administrativ roll? Då är detta jobbet för dig. I tjänsten som administratör kommer du att ha en viktig funktion i bolaget. Du kommer att arbeta med administrativa uppgifter och ansvara för fakturahantering, vara kunder behjälplig via mejl och telefon, fungera som IT-resurs samt utföra andra administrativa uppgifter för att få kontoret att fungera. Exempel på dagliga arbetsuppgifter: . Fakturahantering . Arvodesräkning . Besvarar frågor via mejl och telefon . Övriga administrativa uppgifter Kvalifikationer För att lyckas i den här tjänsten behöver du ha den här tjänsten behöver du ha . En god administrativ förmåga . Goda kunskaper i Microsoft Office. . Ett stort ordningssinne med en god förmåga att prioritera mellan dina arbetsuppgifter . Förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbete. . Vidare behöver du som person vara initiativtagande och serviceinriktad. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Företag: STF Bilservice i Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör till STF Bilservice i Stockholm AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör till STF Bilservice i Stockholm AB


Sök lediga jobb STF Bilservice i Stockholm AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se