STIL jobb - lediga jobb

STIL jobb STIL jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: STIL. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: STIL. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Kundansvarig till Salgsstilling.no- Stockholm

 2. Hälsokonsult, kost/näring/livsstil- Stockholm

 3. Personlig assistent sökes- Stockholm

 4. Personlig Assistent deltid i Tyresö- Tyresö

 5. Personliga assistenter sökes till man i Sundbyberg- Sundbyberg

 6. Personlig assistent omgående -vikariat till kvinna i Saltsjö-Boo- Nacka

 7. Samhälls- och historielärare- Lidingö

 8. Personlig assistent- Nykvarn

 9. Demokratiutvecklare till Livsstilsenheten- Kungsbacka

 10. POSTDOKTOR inom HÄLSA och LIVSSTIL- Halmstad

 11. Ung man söker personliga assistenter.- Jönköping

 12. Personlig assistent till 60-årig man sökes- Katrineholm

 13. Glad 10 årig tjej söker nattassistent (vakennatt)- Uppsala

 14. Applikationstillverkare/innesäljare- Västerås

 15. Personlig assistent sökes!- Linköping

 16. PHP-utvecklare till onlinespelstillverkare- Norrköping

 17. DISTRIKTSCHEF FÖR SMÅLAND TILL STILL SVERIGE AB- Ospecificerad arbetsort

 18. Enhetschef till Kunskapstillämpning 2- Stockholm

 19. Personlig assistent sökes till en 19-årig kille- Skurup

 20. Envis och positiv assistent!- Huddinge

 21. Elevassistenter till Specialpedagogiskt centrum Korttidstillsyn- Kungsbacka

 22. Säljare med glöd för hårvård och livsstil sökes!- Göteborg

 23. Deltid Personlig assistent- Nykvarn

 24. Vill du assistera mig i min vardag?- Stockholm

 25. Personlig assistent: ett omväxlande jobb!- Mora

 26. Personliga assistenter sökes till man i Sundbyberg- Sundbyberg

 27. Glad 10 årig tjej söker dag- samt nattassistent (vakennatt)- Uppsala

 28. Vikarie sökes omgående- Sundsvall

 29. Säljare med glöd för hårvård & livsstil Borlänge- Borlänge

 30. Säljare med glöd för hårvård & livsstil i Borås- Borås

 31. Envis och positiv assistent!- Huddinge

 32. Personlig assistent till 6-årig tjej- Stockholm

 33. Säljare med glöd för hårvård & livsstil i Skövde- Skövde

 34. Säljare med glöd för hårvård & livsstil i Falun- Falun

 35. Mediasäljare Mode Skönhet & Livsstil- Stockholm

 36. Personlig assistent,75%, samt timvikarier sökes till 6-årig flicka- Södertälje

 37. Säljare med glöd för hårvård & livsstil, Ludvika- Ludvika

 38. Säljare med glöd för hårvård & livsstil i Avesta- Avesta

 39. Säljare med glöd för hårvård & livsstil, Mölndal- Mölndal

 40. Säljare med glöd för hårvård & stil, Trollhättan- Trollhättan


Mer beskrivning

Kundansvarig till Salgsstilling.no
Salgsstilling.no är Norges nischade jobbsajt inom sälj sedan 2004. Vi tillhör Karriärguiden Sverige AB som idag äger över 40 specialiserade jobbsajter runt om i Europa. I Norge äger Karriärguiden Sverige AB jobbsajterna www.okonomijobb.no, www.salgsstilling.no, www.teknologojobb.no, www.helsestillinger.no, www.pedagogjobb.no, www.ledelsejobb.no samt www.karriereguiden.no. Salgsstilling.no har förmedlat över 5200 jobb sedan starten och vi har många nöjda kunder både inom offentlig och privat sektor sedan starten. Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster på Salgsstilling.no och söker därför förstärkning till vårt team i Stockholm. Om oss Vi på Salgsstilling.no jobbar med att sälja platsannonseringar och mailutskick till företag som söker säljare inom alla områden. Vi jobbar varje dag både mot våra individuella mål och även ett gemensamt gruppmål i form av en personlig budget som vi sätter upp i början av varje månad. Alla jobbar individuellt och ingen är nöjd förrän vi nått våra mål. Det som skiljer vårt team på Salgsstilling.no från andra är att vi har bra pålitliga chefer som coachar och jobbar hårt för att alla ska lyckas. Vi har en stark vinnarmentalitet i vårt team och vi vill alltid bli bättre på det vi gör. Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och vill vara med och utveckla sajten. Ansvar Du ska vara en disciplinerad vinnarskalle som är extremt resultatfokuserad och gillar att jobba hårt i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har meriter från elitidrott eller försäljning. Du måste ha ett stort intresse för säljbranschen och säljyrket. Om du får jobbet Till dig som lyckas ta en plats i vårt team, Grattis! Vi ger dig en diplomerad säljutbildning i två delar, en praktisk och en teoretisk del där du kommer lära dig allt du behöver för att lyckas på Salgsstilling.no. En av dina första och viktigaste arbetsuppgifter blir att snabbt nå upp till din budget med nykundsbearbetning för att senare övergå till förvaltning av din kundportfölj. Du har över 16 produkter från Salgsstilling.no som verktyg som kommer ge dig förutsättningarna för att lyckas. Är du uthållig, har det som krävs och visar en hunger att ständigt utvecklas har du stora möjligheter att snabbt klättra i vår tydliga karriärtrappa. OBS! Vi har en noggrann rekryteringsprocess för att enbart erbjuda dem bästa en plats. Vi rekryterar ej löpande så sök nu om du känner dig träffad. Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Ansökan Skicka in personligt brev, CV och betyg till work@netjobs.com Märk din ansökan med: Salgsstilling.no Sista ansökningsdag är 28 juli 2013. Vid frågor angående tjänsten ring 08-678 74 20.
Företag: Karriärguiden Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kundansvarig till Salgsstilling.no jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundansvarig till Salgsstilling.no

Hälsokonsult, kost/näring/livsstil
Bia Trade är medlem i Scandinavian Coach Association som erbjuder utbildningar inom hälsocoaching och det metabola livsstilsprogrammet, ett certifieringsprogram i hälsocoaching, lic. kostrådgivning och personlig utveckling samt en rad kvällsworkshops och föreläsningar. Vill du förändra ditt eget och andra människors liv? Vi söker entusiastiska och positiva personer runt om i Sverige som brinner för att hjälpa människor till ett sundare och lättare liv. Du ska ha genuin intresse av att jobba med människor, att jobba i team och inom hälsa, kost och friskvård. Vi står inför en enorm tillväxt och söker därför efter nya medarbetare till ett glatt och härligt team! Dina uppgifter: Din huvuduppgift är att marknadsföra och jobba med vårt nya spännande program ?cellBALANCE? (som bla balanserar ämnesomsättning, hormoner och vikten). Läs mer om programmet på vår hemsida: http://scassociation.se/coach/28dagar.html Vi ger dig helt kostnadsfritt, grundläggande utbildning i coaching, näringslära, kost, personlig utveckling och i "cellBALANCE". Att marknadsföra cellBANLANCE och hjälpa människor till livsstilsförändring är ett mycket stimulerande och roligt arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Att jobba med som hälsokonsult med oss innebär både en personlig och professionell utveckling. Om den vi söker: - Stort och genuint driv för att tjäna pengar och att göra affärer. - Det är viktigt att du har en hög aktivitetsnivå och är resultatfokuserad och affärsmässig. - Då vi utbildar dig är det inget krav på tidigare erfarenhet. - Behärskar svenska i tal och skrift Du jobbar själv men inte ensam. Till rätt person erbjuds chansen till marknadens bästa förtjänstmöjligheter. Ansökan behandlas omgående och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Bia Trade
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Hälsokonsult, kost/näring/livsstil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hälsokonsult, kost/näring/livsstil

Personlig assistent sökes
STIL anordnar personlig assistans helt utan vinstintresse. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra 200 medlemmar och de 1300 personliga assistenter som är anställda i STIL. För oss är personlig assistans en mänsklig rättighet och vi arbetar ständigt med att försvara assistansreformen och att motverka neddragningar inom området. Vi eftersträvar ett samhälle tillgängligt för alla. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi har ett lokalkontor i Sundsvall. Vi är två systrar, 30 och 32 år, med muskeldystrofi. Vi bor i Kista, och har två små hundar och en katt. Vi söker en assistent som är intresserad av att jobba heltid eller halvtid. Arbetstiderna är dygnspass, mellan ett till två pass i veckan. Arbetsuppgifterna består i att hjälpa oss i våran vardag, med nära personlig assistans och praktiska vardagliga sysslor i och utanför hemmet. Du bör vara 25-35 år och kvinna, rökfri, självständig, ansvarsfull och engagerad. Körkort är ett plus. Personkemi är viktigt, därför vore det roligt om du delar några av våra intressen som bl a är film, serier, konst, design, resor, datorer och språk. Arbetstiderna och schemaläggning planeras tillsammans. Arbetstid: heltid/deltid. Tillträde omgående. Vi är medlemmar i kooperativet STIL som blir din arbetsgivare, vi blir din arbetsledare. Anställningsformen är viss tid så länge uppdraget varar. Lön (timlön som sätts individuellt) och övriga anställningsvillkor regleras enligt gällande avtal mellan KFO & Kommunal. Skicka en ansökan med beskrivning av dig som person, dina intressen och erfarenheter.
Företag: STIL
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes

Personlig Assistent deltid i Tyresö
STIL anordnar personlig assistans helt utan vinstintresse. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra 200 medlemmar och de 1300 personliga assistenter som är anställda i STIL. För oss är personlig assistans en mänsklig rättighet och vi arbetar ständigt med att försvara assistansreformen och att motverka neddragningar inom området. Vi eftersträvar ett samhälle tillgängligt för alla. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi har ett lokalkontor i Sundsvall. Presentation Jag är en man i 40-årsåldern som är intresserad av musik (hårdrock), sport, teknik och hemmafixande i huset och trädgården. Min familj består av min sambo, hennes och mina barn på deltid. Efter en trafikolycka saknar jag en arm samt har begränsad rörlighet i kroppen. Jag kan ta mig runt i rullstol eller permobil själv men behöver assistans dygnet runt då den arm jag har inte fungerar finmotoriskt och jag behöver stöd när jag står och går korta sträckor. Jag är en lättsam person som skrattar mycket och försöker göra det bästa av det jag har. Nu söker jag dig som vill jobba extra som vikarie när mina ordinarie assistenter är sjuka eller lediga. Dina arbetsuppgifter Du kommer att assistera mig under dagen med i stort sett allt jag har planerat och där jag befinner mig under ditt arbetspass. Det kan vara allt från matlagning och trädgårdsarbete till träning, besöka vänner eller andra aktiviteter. Dagliga rutiner så som assistans med personlig hygien, viss städning och hushållsarbete ingår även i uppgifterna. Kvalifikationer Då du kommer att arbeta med mig i mitt hem tillsammans med min familj är det ett krav att du har stor social kompetens, mognad som person samt bra på att kommunicera på Svenska. Det är en fördel om du är händig och teknisk och inte helt främmande för hushållssysslor. Din bakgrund är mindre viktig om du är rätt person och är villig att lära dig vad personlig assisans innebär. Då tjänsten är en timanställning och vid behov är det först och främst vid ordinarie personals sjukdom och ledighet som arbete för dig är aktuellt, därför bör du vara flexibel och kunna arbeta med kort varsel. Anställningsvillkor Timanställning vid behov med timlön. Arbetstiden varierar över dag och natt. Ordinarie personal jobbar ett dygn i taget men detta kan vara flexibelt. Vid eventuella frågor kontakta Katarina på 070-466 88 61. Skicka in din ansökan omgående då rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: STIL
Ort: Tyresö
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent deltid i Tyresö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent deltid i Tyresö

Personliga assistenter sökes till man i Sundbyberg
STIL anordnar personlig assistans helt utan vinstintresse. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra 200 medlemmar och de 1300 personliga assistenter som är anställda i STIL. För oss är personlig assistans en mänsklig rättighet och vi arbetar ständigt med att försvara assistansreformen och att motverka neddragningar inom området. Vi eftersträvar ett samhälle tillgängligt för alla. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi har ett lokalkontor i Sundsvall. Jag är en man född i början av 50-talet. Jag är bosatt i Katrineholm, sedan 2003, då jag flyttade från Stockholm. Kommer nu att flytta tillbaka till Stockholm och Sundbyberg från och med första augusti eller tidigare. Söker därför flera nya assistenter. För drygt 20 år sedan fick jag diagnosen MS och är rullstolsburen. Flera år senare har jag tagit reda på, nyfiken som jag är, vad som ligger bakom sjukdomen, som i mitt fall är en utmattad sköldkörtel/binjure som även kallas Hypoteros typ 2. Mitt immunförsvar och immunsystem är svårt angripet av överkänslighet mot bland annat elektromagnetiska fält, ljus ljud och dofter. Har även födoämnens intolerans. Listan kan göras lång. Jag har arbetat som fritidspedagog och lärare. Vidare har jag ett brett idrottsintresse och speciellt fotboll. Andra intressen jag har är livsåskådning, humor, musik, meditation, naturen och alternativa vägar till ökat välbefinnande. Jag har ett så kallat holistiskt synsätt. Du som söker måste vara icke rökare och inte heller använda starka dofter. Jag vill att du har empati och ett öppet sinne när humöret mitt kan gå upp och ner. Därför också vara förstående för min situation. Du skall ha ett ”tredje öga”, det vill säga se vad som behöver göras och vara lyhörd för det. Du ska kunna assistera mig i hygien situationer och inte vara främmande för det. Tålmodig är önskvärt då jag ibland kan låta krävande och har koncentrationssvårigheter. Jag strävar efter öppenhet och tydlighet då kommunikationen är viktigt för ett gott samarbete och en god relation. Man eller kvinna spelar ingen roll, men ser gärna att du är över 25 år. Du får gärna dela något eller några av mina intressen. Arbetspassen är vanligast 9 timmar långa men kan variera. Normala är mellan 8-17 eller 9-19 på helger. OB ersättning och övriga anställningsvillkor regleras enligt gällande kollektivavtal mellan KFO & kommunal. Två tjänster på ca 32h per vecka vardera (80%). Samt flera timvikarier som kan arbeta vid behov.  Viss tidsanställning eller timanställning, uppge i din ansökan vad du är intresserad ut av. Tillträde: 1 augusti eller tidigare Välkommen med din ansökan Obs! Rekrytering sker löpande
Företag: STIL
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till man i Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till man i Sundbyberg

Personlig assistent omgående -vikariat till kvinna i Saltsjö-Boo
STIL anordnar personlig assistans helt utan vinstintresse. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra 200 medlemmar och de 1300 personliga assistenter som är anställda i STIL. För oss är personlig assistans en mänsklig rättighet och vi arbetar ständigt med att försvara assistansreformen och att motverka neddragningar inom området. Vi eftersträvar ett samhälle tillgängligt för alla. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi har ett lokalkontor i Sundsvall. Jag söker dig, en kvinna som vill arbeta med en glad och pigg rullstolsbunden 65-årig kvinna. Du skall hjälpa mig med min personlig hygien, det praktiska i vardagen och promenad. Du behöver inte ha vårdutbildning. Jag har lift så du behöver inte lyfta mig. Du går paralellt med någon av mina duktiga assistenter, för att lära dig arbetsrutinerna. Du som söker tjänsten är en kvinna gärna äldre än 40 år. Du är utåtriktad och social och tar gärna egna initiativ till olika aktiviteter. Jag behöver dig så fort som möjlig som sommarvikarie. Ser att du har möjlighet att fortsätta som timvikarie i höst. Timanställning. Timlön + Ob-ersättning. Var god skicka din ansökan till edlahed@hotmail.com Rekrytering sker löpande.
Företag: STIL
Ort: Nacka
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent omgående -vikariat till kvinna i Saltsjö-Boo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent omgående -vikariat till kvinna i Saltsjö-Boo

Samhälls- och historielärare
Stillerska filmgymnasiet söker fler kreativa och nytänkande lärare! - Nu söker vi en engagerad samhällskunskaps- och historielärare. - Du ska ha ett stort filmintresse och vara beredd att arbeta med infärgning mot filmämnena. - Du ska ha ett konstintresse och vara intresserad av konstnärliga kreativa processer. - Du ska vara social och ha en positiv elevsyn. - Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta på gymnasiet. Tjänsten är ca 60%
Företag: STILLERSKA AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Samhälls- och historielärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samhälls- och historielärare

Personlig assistent
Jag är en 66-årig man som har grav afasi och har haft en stroke. Jag bor 2 mil utanför södertälje och behöver assistans dygnet runt. Det är bra om du har livserfarenhet och ett genuint intresse av människor och att du är lyhörd. Du bör inte vara rädd för att hugga i och hjälpa mig med diverse sysslor, både i och utanför hemmet. Du kommer att assistera mig bland annat med alla hemmets vardagliga hushållssysslor. Du bör ha god fysik och vara stark då jag har en manuell rullstol som jag körs i emellanåt och en permobil. Ser gärna kvinnliga sökanden. Ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet. Jag söker dig som är intresserad av att arbeta som timvikarie det vill säga vid behov. Det är oerhört viktigt att personkemin stämmer. Jag vill att du har erfarenhet av liknande arbeten. Jag blir din arbetsledare och till min hjälp så har jag en medarbetsledare, kooperativet STIL blir din arbetsgivare.Timlön enligt avtal mellan KFO och Kommunal. OB-ersättning och semesterlön samt övriga anställningsvillkor enligt avtal. Tillträde omgående, du får introduktion innan du ska börja. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: STIL
Ort: Nykvarn
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Demokratiutvecklare till Livsstilsenheten
Demokratiutvecklare - barnets rättigheter Då vår demokratiutvecklare ska vara tjänstledig söker vi en vikarie till tjänsten. Uppdraget innefattar ett strategiskt och operativt arbete med att implementera FN:s konvention om barnets rättigheter i Kungsbacka kommun. Det innebär exempelvis arbete med styrdokument, utveckling, uppföljning och utvärdering samt att planera och genomföra dialoger med barn och unga, utbildning av kommunens anställda och kunskapsspridande aktiviteter för kommunens invånare. Din bakgrund Vi vill att du har högskole- eller universitetexamen inom samhällsvetenskap, beteendevetenskap eller motsvarande. Erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation, arbete med barn- och ungdomsverksamhet samt erfarenhet från arbete med barnkonventionen är meriterande. Vi fäster stor vikt vid att du har god samarbetsförmåga och goda kunskaper om barnkonventionen. Du måste kunna arbeta självständigt då du planerar och genomför mycket av ditt arbete på egen hand. Vidare bör du ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du ska kunna fungera som inspiratör och vägledare då du möter barn, unga och anställda i Kungsbacka kommun. Att prata inför större grupper och att leda arbetet i mindre grupper är något du tycker om och är duktig på. Du är kreativ, framåt och van att ta egna initiativ. Vi förutsätter att du älskar att arbeta med barnets rättigheter! Om oss Tjänsten är placerad vid Livsstilenheten. Vi arbetar med hälsofrämjande insatser kommuninvånare i stort är en del av förvaltningen för Fritid & Folkhälsa. Läs mer om vår verksamhet på www.kungsbacka.se/fritid. Vi erbjuder ett heltidsvikariat till och med 2014-09-30. Tillträde 2013-10-01 eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan senast 2013-08-29. För mer information kontakta: Lisa Lindberg, enhetschef Livsstilsenheten 0300-83 41 42 Åsa Ekman, demokratiutvecklare 0702-60 40 75 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Demokratiutvecklare till Livsstilsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Demokratiutvecklare till Livsstilsenheten

POSTDOKTOR inom HÄLSA och LIVSSTIL
Högskolan i Halmstad är en av Halmstads största arbetsplatser. Vi är ca 600 anställda. Högskolan består av fem tvärvetenskapliga sektioner som verkar inom följande områden: ekonomi, teknik och naturvetenskap, data- och elektroteknik, informationsvetenskap, hälsa, samhälle, humaniora och lärarutbildning. Flera av våra utbildningsprogram och forskargrupper är unika för Sverige. POSTDOKTOR inom HÄLSA och LIVSSTIL Forskningen är inriktad på deltagarstyrd utveckling av digitala system som främjar hälsa och välbefinnande hos barn. För denna anställning riktas speciellt fokus på implementering och utvärdering av en digital tjänst som förmedlar kamratstöd mellan barn i behov av särskilt stöd och ett webbaserat system som stödjer barns delaktighet i sjukvården. Forskningen sker i samverkan med partners från näringsliv, offentlig sektor och högskolor. En del av arbetet innebär internationellt samarbete. Arbetet innebär även deltagande i handledning av doktorander tillsammans med seniora handledare. Vidare ingår undervisning som kan ligga på grundläggande, avancerad och/eller forskarutbildningsnivå. Behörig att anställas som postdoktor är den som har avlagt doktorsexamen eller har en utländsk examen som bedöms motsvara doktorsexamen och som har avlagt examen högst tre år före ansökningstidens utgång. Om det finns särskilda skäl kan doktorsexamen ha avlagts tidigare. Med särskilda skäl avses ledighet på grund av sjukdom, föräldraledighet, klinisk tjänstgöring, förtroendeuppdrag inom fackliga organisationer eller andra liknande omständigheter. Sökanden ska ha doktorsexamen med för anställningen lämplig inriktning. För denna anställning krävs dessutom erfarenhet av tvärvetenskaplig forskning och forskningskompetens inom kvalitativ metodologi. Vidare krävs erfarenhet från interventionsinriktad eller deltagarbaserad forskning. Skicka ansökan senast 2013-08-29 märkt "Ref nr HOS 1/13" via post till Högskolan i Halmstad, Box 823, 301 18 HALMSTAD eller vi mail till: rekrytering139@hh.se Ansökan ska innehålla: 1. Avsiktsförklaring, 2. Styrkt CV, 3. Publikationslista, 4. Dokumenterad redogörelse för den vetenskapliga skickligheten och den efterfrågade erfarenheten för behörigheten, 5. Max 8 publikationer. KONTAKTPERSONER Funktion: Sektionschef Namn: Anders Nelson E-post: anders.nelson@hh.se Telefon: 035-167488 Funktion: Docent Namn: Jens Nygren E-post: jens.nygren@hh.se Telefon: 035-167863 Funktion: SACO-representant Namn: Kristina Hildebrand E-post: kristina.hildebrand@hh.se Telefon: 035-167183
Företag: Högskolan i Halmstad
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga POSTDOKTOR inom HÄLSA och LIVSSTIL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: POSTDOKTOR inom HÄLSA och LIVSSTIL

Ung man söker personliga assistenter.
STIL anordnar personlig assistans helt utan vinstintresse. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra 200 medlemmar och de 1300 personliga assistenter som är anställda i STIL. För oss är personlig assistans en mänsklig rättighet och vi arbetar ständigt med att försvara assistansreformen och att motverka neddragningar inom området. Vi eftersträvar ett samhälle tillgängligt för alla. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi har ett lokalkontor i Sundsvall. En ung man söker personliga assistenter som vill stanna under en längre tid. Du som söker ska ha stort intresse av att arbeta aktivt och fokuserat med att kompensera en annan människas funktionsnedsättningar. Det är också lämpligt att du har intresse av tydliggörande pedagogik då du måste arbeta metodiskt efter ett strukturerat arbetssätt och med ett lågaffektivt bemötande. I dina arbetsuppgifter ingår det som behövs för att uppdragsgivaren ska kunna leva ett gott liv varje dag med största möjliga självbestämmande. Arbetsuppgifterna är tex personlig omvårdnad, motivationsstöd, träning, att ge trygghet och lugn, kommunikation, vissa hushållsgöromål m.m.  Motorfordon, musik och bada är favoritsysselsättningarna och det är en fördel om du delar dessa intressen. Du arbetar tillsammans med en kollega. Du kommer att få en god introduktion och utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du ska vara en flexibel, lättsam person som hellre ser möjligheter än hinder och kan ta i när det behövs. Erfarenhet av och kunskap om autism är meriterande.  Rekrytering sker löpande. Körkort och bil krävs då hemmet ligger utanför Gränna med dåliga bussförbindelser.   Som personlig assistent åt barn med funktionsnedsättning krävs ett särskilt utdrag ur polisens belastningsregister som du kan ansöka om här: http://www.polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.9.pdf
Företag: STIL
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Ung man söker personliga assistenter. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ung man söker personliga assistenter.

Personlig assistent till 60-årig man sökes
STIL anordnar personlig assistans helt utan vinstintresse. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra 200 medlemmar och de 1300 personliga assistenter som är anställda i STIL. För oss är personlig assistans en mänsklig rättighet och vi arbetar ständigt med att försvara assistansreformen och att motverka neddragningar inom området. Vi eftersträvar ett samhälle tillgängligt för alla. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi har ett lokalkontor i Sundsvall. Jag är en man född i början av 50-talet. Jag är bosatt i Katrineholm sedan 2003, då jag flyttade från Stockholm. För drygt 20 år sedan fick jag diagnosen MS och är rullstolsburen. Flera år senare har jag tagit reda på, nyfiken som jag är, vad som ligger bakom sjukdomen, som i mitt fall är en utmattad sköldkörtel/binjure som även kallas Hypoteros typ 2. Mitt immunförsvar och immunsystem är svårt angripet av överkänslighet mot bland annat elektromagnetiska fält, ljus ljud och dofter. Har även födoämnens intolerans. Listan kan göras lång. Jag har arbetat som fritidspedagog och lärare. Vidare har jag ett brett idrottsintresse och speciellt fotboll. Andra intressen jag har är livsåskådning, humor, musik, meditation, naturen och alternativa vägar till ökat välbefinnande. Jag har ett så kallat holistiskt synsätt. Du som söker måste vara icke rökare och inte heller använda starka dofter. Jag vill att du har empati och ett öppet sinne när humöret mitt kan gå upp och ner. Därför också vara förstående för min situation. Du skall ha ett ”tredje öga”, det vill säga se vad som behöver göras och vara lyhörd för det. Du ska kunna assistera mig i hygien situationer och inte vara främmande för det. Tålmodig är önskvärt då jag ibland kan låta krävande och har koncentrationssvårigheter. Jag strävar efter öppenhet och tydlighet då kommunikationen är viktigt för ett gott samarbete och en god relation. Man eller kvinna spelar ingen roll, men ser gärna att du är över 25 år. Du får gärna dela något eller några av mina intressen. Timanställning, med möjlighet till en viss tids anställning. Tillträde: Omgående Arbetspassen är vanligast 9 timmar långa men kan variera. Normala är mellan 8-17. OB ersättning och övriga anställningsvillkor regleras enligt gällande kollektivavtal mellan KFO & kommunal. Välkommen med din ansökan Obs! Rekrytering sker löpande
Företag: STIL
Ort: Katrineholm
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 60-årig man sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 60-årig man sökes

Glad 10 årig tjej söker nattassistent (vakennatt)
Jag är en glad, pigg och bestämd snart 10 årig tjej som behöver ytterligare två personlig assistenter. Som assistent hjälper du mig med mitt dagliga liv. Ena tjänsten är en nattjänst, vilket innebär att du är vaken, och är på ca 70% Den andra tjänsten är dagtid och även den är på ca 70 % Jag bor tillsammans med min familj i Hagby, ca 2 mil utanför Uppsala. Det är en stor fördel om du bor i närheten av mig. Jag har en omfattande cp-skada vilket innebär att jag har stora svårigheter med att kontrollera min kropp. Jag är rullstolsburen och använde även en hel del andra hjälpmedel i min vardag. Jag har inget tal utan använder mig av alternativ kommunikation i form av Bliss samt kroppsspråk. När jag inte är i skolan så tycker jag om att leka hemma, bada i bassäng, rida, träffa kompisar mm. Du ska behärska svenska i både skrift och tal, samt vara rökfri! Du ska ha körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till och från din arbetsplats (dåliga allmänna kommunikationsförbindelser) Eftersom vi har pälsdjur i familjen så ska du inte vara allergisk, samt ha god vana av barn. På grund av arbetets karaktär, är endast kvinnliga sökande aktuella. Lyft ingår i arbetet. Som assistent följer du mig i min vardag, dvs din arbetsplats är där jag befinner mig. Jag ser gärna att du är mellan 25-45 år. Ansökningar utan komplett cv kommer jag inte läsa. Det är viktigt att du även uppger referenser. Som assistent till ett barn krävs det att innan man börjar arbeta, kan man uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret, detta vill jag att du beställer. http://www.polisen.se/sv/Service/Blanketter/Registerutdrag/Vanliga-blanketter/Utdrag-ur-belastningsregistret---LSS/ Känner du att detta arbete kan vara passande för dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Ansök via denna länk genom att klicka på annonsen: http://www.stil.se/lediga-jobb
Företag: STIL
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Glad 10 årig tjej söker nattassistent (vakennatt) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glad 10 årig tjej söker nattassistent (vakennatt)

Applikationstillverkare/innesäljare
Tillverkare av mobila applikationer, säljare telefon, heltid Appfinder - Håll det simpelt! Att surfa från en mobiltelefon eller en surfplatta brukar innefatta två saker. Dels är skärmen vanligtvis liten, vilket kan försämra upplevelsen, men också att man oftast är på språng. Därför blir det särskilt viktigt att ens besökare snabbt och enkelt kan hitta den viktigaste informationen på sidan. Vi har byggt Appfinder med ideologin om att det skall vara simpelt för både besökaren att uppleva en hemsida men likaså för administratören. Vi har valt att ha med det vi anser vara viktigast för en bra mobil hemsida. Detta innebär att vissa funktioner som man har på en "vanlig" hemsida inte finns på den mobila. Fokus är på att snabbt hitta den viktigaste informationen och att kunna dela den med andra. Vad mer behövs det? Appfinder - Arbetsplatsen & Medarbetare: Vår företagskultur genomsyras av vinnarinstinkt, framåtanda och teamwork. Vår vision är att bli Sveriges självklara val för Hemsidor/appar. Själva arbetet sker mot individuella mål men du jobbar hela tiden nära dina övriga kollegor för att tillsammans utvecklas och prestera bättre. Tävlingar, team-building och gemensamma upplevelser pågår ständigt hos oss. Vi strävar efter en tydlig säljmiljö på våra kontor, där våra säljare hela tiden jobbar hårt för att nå nya höjder. Vi söker dig som: *Gillar utmaningar och goda förtjänstmöjligheter, *Vill ha trevliga medarbetare, bra arbetsmiljö och möjlighet till utveckling. *Har en egen inre motor och är duktig på att motivera dig själv. *Är ansvarstagande och älskar att vinna. Vare sig det handlar om fia med knuff, fotboll eller försäljning så vill du vara bäst! Jobbet som applikationstillverkare och innesäljare på Appfinder: Arbetet innebär att via telefonkontakt sälja och tillverka mobilanpassade hemsidor. Du bearbetar små & medelstora företag i Sverige. Du ingår i ett team men arbetar självständigt med eget kund- och budgetansvar. Räkna med högt tempo i ett trivsamt gäng präglat av affärsmässighet, kreativitet och framåtanda. Du får löpande utbildning inom företaget så ingen erfarenhet krävs, men det är meriterande om man har erfarenheter av försäljning via telefonen och har grundläggande datakunskaper. Läs mer om oss på vår hemsida. Under fliken privatpersoner kan du även prova att göra en egen app. www.appfinder.se http://www.facebook.com/appfinder.se
Företag: Appfinder Sverige AB
Ort: Västerås
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Applikationstillverkare/innesäljare jobb, Applikationstillverkare/innesäljare Västerås, Applikationstillverkare/innesäljare Appfinder Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Applikationstillverkare/innesäljare

Personlig assistent sökes!
STIL anordnar personlig assistans helt utan vinstintresse. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra 200 medlemmar och de 1300 personliga assistenter som är anställda i STIL. För oss är personlig assistans en mänsklig rättighet och vi arbetar ständigt med att försvara assistansreformen och att motverka neddragningar inom området. Vi eftersträvar ett samhälle tillgängligt för alla. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi har ett lokalkontor i Sundsvall. Personlig assistent sökes till en 24-årig kille med svårt funktionshinder. Du kommer att vara assistent till en trevlig kille i hans hem och även i sjukhusmiljö. Arbetet kräver att Du är en stark fysisk/psykisk person. Du kan inte vara pälsdjursallergiker, då det finns två katter i hemmet. Arbetstiderna varierar, arbete är förlagt dagar,kvällar och helger, ser att du är flexibel och kan vid behov hoppa in vid Dina arbetskamraters eventuella frånvaro. Det viktigaste är att Du är lyhörd, empatisk och har förmågan att anpassa dig efter den enskildes behov. Utbildning sker på plats. Körkort krävs! Viss tid så länge uppdraget varar, deltid. Timlön. Som anställd i STIL erbjuds du friskvårdsbidrag. Innan anställning ser vi att du lämnar in ett utdrag ur polisens belastningsregister. Sådant utdrag kan du ansöka om på polisens hemsida här: http://www.polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.9.pdf Om Du blir intresserad av det här arbetet och Du vill veta mer är Du välkommen att maila sjobergannelie@hotmail.com. Obs ansökan skickas inte till denna adress utan via extern länk!
Företag: STIL
Ort: Linköping
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes!

PHP-utvecklare till onlinespelstillverkare
Jag söker en duktig PHP-utvecklare till Proactive Gaming Scandinavia. De startade sin verksamhet för några år sedan och är idag en ledande aktör i 3D-spel inom vadslagning. Det finns en tredimensionell pokerplattform i världen och den har Proactive Gaming skapat. Här kommer du ges möjlighet att kompetensutvecklas samt specialisera dig inom de senaste webteknologier så som HTML5, CSS3, responsive web etcetera. Flertalet av de anställda har mångårig kunskap inom spelprogrammering och detta är en möjlighet för dig att arbeta i en spännande bransch. INFORMATION OM TJÄNSTEN Proactive Gaming har ett eget CMS byggt på Drupal som till stora delar behöver skrivas om, i syfte att anpassa sin produkt mer mot weben och mobila plattformar. De vill även kunna erbjuda en rad nya funktioner till sina kunder där de bland annat ska kunna följa statistik, skriva nyheter och enkelt lansera bonuskampanjer med mera. Här kommer du att få vara med och viderautveckla Proactive Gamings CMS samt ta den vidare mot ytterligare framgångar. Har goda kunskaper inom PHP-utveckling och tidigare erfarenhet av Drupal. Antagligen har du en akademisk utbildning men detta är inget krav. Har du ingen akademisk utbildning förväntas du ha relevant arbetslivserfarenhet från att bygga webapplikationer sedan tidigare. Efterfrågade specifika kompetenser: - Goda kunskaper inom PHP-utveckling Det är mycket meriterande om du kan visa projekt som inkluderar PHP och Drupal. Har du kunskaper inom Java och JavaScript är även det mycket meriterande. Som person är du avslappnad med en god känsla för humor. Proactive Gaming värdesätter en öppen social atmosfär och sammanhållning, de lägger stor vikt vid att du är rätt person för att passa in i deras gäng. Information om Proactive Gaming: Proactive Gaming har erhållit en rad olika priser bland annat Dagens industris Gazelle pris 2012. Arbetsmiljön karakteriseras av att vara innovativ och kreativ med alltifrån den senaste utrustningen och tekniken till relaxrum utrustad med brädspel och spelkonsol. De har cirka 15 anställda varav de flesta är stationerade i Norrköping. START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid OMFATTNING: Heltid, tillsvidare LÖN: Enligt överenskommelse med Proactive Gaming PLATS: Norrköping ANNONS ID: 14920836 ANSÖKAN Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök och läs mer på www.academicwork.se. Har du frågor om tjänsten, kontakta Rekryteringskonsult: Cathrin Eklund Lövstedt: cathrin.eklund@academicwork.se tel. 0736-448506 Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du bli anställd direkt hos ett kundföretag eller arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag. Ansök och läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work AB - Linköping
Ort: Norrköping
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga PHP-utvecklare till onlinespelstillverkare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PHP-utvecklare till onlinespelstillverkare

DISTRIKTSCHEF FÖR SMÅLAND TILL STILL SVERIGE AB
STILL Sverige AB har de senaste åren varit mycket framgångsrika och vi förstärker nu vår organisation med en driven och engagerad Distriktschef i Småland. Tycker du om försäljning och tekniska produkter samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt, strategiskt och strukturerat kan detta vara det perfekta arbetet för dig. Arbetsuppgifter och ansvarsområden * Sätta upp budget, strategiska processer och mål för distriktet tillsammans med Försäljningschefen * Via telefon, mail och framför allt personliga besök bearbeta potentiella kunder (80%) samt utveckla och underhålla våra befintliga kunder (20%). * Skriva och följa upp offerter och avtal * Löpande arbeta i vårt CRM-/Säljstödssystem * Månatligen leverera prognos- och utfallsrapporter till Försäljningschefen * Löpande samarbeta med övriga distriktschefer och serviceorganisationen Tjänsten som Distriktschef i Småland är på heltid och du rapporterar till vår Försäljningschef i Malmö. Arbetet är förknippat med en hel del resande (ca 4 dagar per vecka), där du utgår ifrån ditt hemmakontor i trakterna kring Jönköping eller Växjö. Körkort och en privat situation som medger kontinuerligt resande är därför helt avgörande och ett krav. Du tillbringar dessutom ca två dagar per månad tillsammans delar av försäljnings- och serviceorganisationen på vårt nybyggda huvudkontor i Malmö. Bakgrund och personliga egenskaper Du har gymnasiekompetens och minst 5-10 års erfarenhet av B2B försäljning av industritekniska produkter. Troligen har du dessutom någon eftergymnasial utbildning inom teknik och/eller försäljning. Som person är du affärsfokuserad, resultatdriven och engagerad. Du är en tävlingsmänniska som trivs med och är van vid att arbeta mot uppsatta mål och budget. Du har dessutom lätt för att knyta kontakter och skapa långsiktiga relationer samtidigt som du har ett starkt behov av att komma till avslut och följa upp. Du talar och skriver svenska obehindrat och tar dig fram utan svårigheter på engelska. Kontakt och ansökan I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Fransson på 0705-540 504 eller Helena Heijmink på 0705-540 342 alt. helena.heijmink@comcube.se. Notera att vi arbetar med urvalet löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 31 juli 2013. Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via http://comcube.rekryterar.nu STILL Sverige AB grundades 1906 och är ett av de äldsta fungerande företagen i truckbranschen. Vårt huvudkontor finns i Malmö sedan 2013. I början arbetades det mest med träbearbetning men 1918 tillverkades den första gaffellyftvagnen. Gaffeltruckar började tillverkas redan 1950. År 2004 köptes företaget av STILL GmbH med huvudkontor i Hamburg. Idag arbetar mer än 7000 kvalificerade medarbetar hos STILL inom forskning och utveckling, produktion, försäljning och service. I Sverige är vi 74 anställda. För mer information är du välkommen att besöka oss på www.still.se
Företag: COMCUBE AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga DISTRIKTSCHEF FÖR SMÅLAND TILL STILL SVERIGE AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DISTRIKTSCHEF FÖR SMÅLAND TILL STILL SVERIGE AB

Enhetschef till Kunskapstillämpning 2
Enhetschef till Kunskapstillämpning 2 Avdelningen för kunskapsstöd svarar för myndighetens arbete beträffande rekommendationer, vägledning och information inom vård och omsorg. Avdelningen svarar för utveckling av en gemensam informationsstruktur för vård och omsorg samt stöd för tillämpning. Avdelningen har i uppgift att utveckla arbetsformer för effektiva strategier för att föra ut kunskapsstödet. Avdelningen har sex enheter. Vi söker dig som vill leda enheten för kunskapstillämpning 2 som är en nybildad enhet på avdelningen för kunskapsstöd. Du kommer att vara ansvarig för att sprida och stödja användningen av bästa tillgängliga kunskap och stödja implementeringen av evidensbaserad praktik. Du ansvarar även för att utveckla och förvalta webbaserade utbildningar och Kunskapsguiden. Vi söker dig som vill . bidra till att bästa tillgängliga kunskap tillämpas i de verksamheter som Socialstyrelsen vänder sig till. . arbeta med att använda ny teknik för att bidra till att kunskap tillämpas. . agera som en tydlig arbetsgivarrepresentant. . styra och följa upp enhetens verksamhet mot fastställda mål. . skapa en kultur som främjar ett kontinuerligt utvecklings- och förändringsarbete. . leda enhetens medarbetare mot goda resultat genom ditt engagemang och din förmåga att ta tillvara allas potential. . bidra till en helhet genom att aktivt driva frågor i avdelningens ledningsgrupp och därmed medverka till hela myndighetens verksamhetsutveckling. Kvalifikationskrav . Relevant akademisk examen eller motsvarande. . Flerårig erfarenhet av att leda verksamhet i projektform. . Mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Det är dessutom meriterande om du har . kunskaper om implementeringsforskning. . erfarenhet av att arbeta med webbutveckling och kommunikation. . erfarenhet av arbete i en statlig myndighet. . chefserfarenhet med både personal- och budgetansvar. . erfarenhet av att leda förändrings- och utvecklingsarbete i en kunskapsorganisation. För att lyckas i uppdraget är du trygg och tydlig i ditt ledarskap. Du är bra på att samarbeta och skapa goda relationer, både internt och externt. Rollen kräver att du är drivande, lyhörd och har en god stilistisk förmåga. Genom din kommunikativa förmåga inspirerar du andra till dialog och delaktighet. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Anställningsinformation Anställningen är tillsvidare, med ett chefsförordnande på sex år, och placeringen är på avdelningen för Kunskapsstöd i Stockholm. Socialstyrelsen strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete och många kunniga kollegor som vill bidra till ett viktigt samhällsuppdrag - att värna hälsa, välfärd och allas lika tillgång till god vård och omsorg. Mer information om vår verksamhet och värdegrund hittar du på www.socialstyrelsen.se. Din formella ansökan sänder du till Socialstyrelsen, Att; Registraturen, Box 106 30 Stockholm senast 2013-07-26. Ange diarienummer 2.6.1-30136/2013. Kontaktpersoner Vid frågor kontakta avdelningschef, personalenheten eller fackliga representanter via Socialstyrelsens växel 075- 247 30 00.
Företag: Socialstyrelsen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-20
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till Kunskapstillämpning 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till Kunskapstillämpning 2

Personlig assistent sökes till en 19-årig kille
STIL anordnar personlig assistans helt utan vinstintresse. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra 200 medlemmar och de 1300 personliga assistenter som är anställda i STIL. För oss är personlig assistans en mänsklig rättighet och vi arbetar ständigt med att försvara assistansreformen och att motverka neddragningar inom området. Vi eftersträvar ett samhälle tillgängligt för alla. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi har ett lokalkontor i Sundsvall. En 19-årig kille söker personlig assistent som har stort intresse av att arbeta aktivt med att kompensera en annan människas funktionsnedsättningar. I dina arbetsuppgifter ingår det som behövs för att uppdragsgivaren ska kunna leva ett gott liv varje dag med största möjliga självbestämmande. Arbetsuppgifterna är bland annat personlig omvårdnad, stöd i kommunikation, tydliggörande pedagogik, vissa hushållsgöromål m.m. Det är viktigt att du tycker om fysisk aktivitet, eftersom bland annat ridning, cykling och hundpromenader ingår i fritidsintressena. Då du kommer att arbeta i ett hem där det finns övriga familjemedlemmar, är det viktigt med stor social kompetens, mognad som person samt god förmåga att kommunicera på svenska. Det viktigaste är att du är lyhörd och har förmåga att anpassa dig efter den enskildes behov. Din bakgrund är mindre viktig om du är rätt person och är villig att lära dig vad personlig assistans innebär. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  Du kommer att få en god introduktion och utbildning. Arbetstiderna varierar, arbetet är främst förlagt kvällar och helger. Dagtid kan även förekomma vid lovdagar. Körkort och bil krävs då hemmet ligger utanför Skivarp, dvs utanför allmänna kommunikationer Ansökan ska ske med komplett cv och referenser Rekrytering sker löpande Viss tid så länge uppdraget varar, deltid. Timlön. Som anställd i STIL erbjuds du friskvårdsbidrag. Innan anställning ser vi att du lämnar in ett utdrag ur polisens belastningsregister. Sådant utdrag kan du ansöka om på polisens hemsida här: http://www.polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.9.pdf Om du blir intresserad av det här arbetet och vill veta mer är du välkommen att maila camilla@ochkommunikation.com
Företag: STIL
Ort: Skurup
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till en 19-årig kille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till en 19-årig kille

Envis och positiv assistent!
Jag är en 33-årig tjej som är rullstolsburen efter en ridolycka för drygt nio år sedan. Just nu genomgår mitt liv stora förändringar, och därför behöver jag utöka gänget med ytterligare en assistent! Din arbetsgivare blir STIL, en organisation med 1 500 assistenter, och jag kommer att fungera som din arbetsledare. Eftersom jag är till största delen förlamad behöver jag assistans med det mesta fysiskt: t.ex. förflyttningar, måltider, intimhygien och rätt mycket annat praktiskt. Jag är egen företagare, och frilansar som journalist och föreläsare. Mina arbetstider, och -platser, följer med andra ord inget vanligt "9-5-tänk". Men framför allt är jag just nu nybliven mamma, och födde mitt och min mans första barn för bara ett par månader sedan. Det känns givetvis både fantastiskt och lite läskigt - för att inte tala om omvälvande! Jag vägrar leva ett mindre aktivt, eller "vanligt", liv bara för att jag råkar vara förlamad. Många gånger består därför min vardag av saker som kan verka självklara för andra, men som kräver lite mer av mig. Jag är inte rädd för att kolla var mina gränser går, och som min assistent vill jag att du tänker likadant och ser möjligheterna istället för hindren. Min nya roll, som förälder, ställer enorma krav på din lyhördhet och förmåga att fokusera. Noggrannhet och inställningen att aldrig ge upp är dina absolut viktigaste egenskaper. Dessutom är det superviktigt att du förstår vikten av personlig integritet. Att vara min assistent ställer inga krav på tidigare erfarenhet av arbete inom vård eller liknande. Jag behöver ingen medicinsk hjälp. Det är mycket viktigare hur du är som person och att du har ett öppet sinne, utan invanda rutiner eller mallar. Arbetstiderna kommer att variera, så du behöver vara flexibel. Vanligast är att vi jobbar i heldagspass, cirka 14-15 timmar åt gången. Och körkort behövs! Eftersom bilkörning dessutom är en relativt stor del av jobbet, behöver du vara ganska van bakom ratten. Svara via e-mail, till annika@sprakande.se. Glöm inte att berätta varför du söker just det här jobbet!
Företag: Stil - Stiftarna av Independent Living i Sverige
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Envis och positiv assistent! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Envis och positiv assistent!

Elevassistenter till Specialpedagogiskt centrum Korttidstillsyn
Vill du arbeta som elevassistent hos oss? Du kommer att arbeta med ungdomar i åldrarna 13-19 år med behov av särskilt stöd. I tjänsten kan morgonomsorg förekomma annars är det tider då ungdomarna slutat skolan. På skollov har vi heldagsomsorg. Vi erbjuder fyra anställningar under hösten 2013, du kommer att arbeta mellan 50 och 75 procent. Vårt uppdrag Du kommer i din roll som elevassistent att stötta och ge ungdomarna möjlighet att prova på olika fritidsaktiviteter. Det förekommer aktiviteter både enskilt och i grupp. Syftet med insatsen är att skapa en trygg situation och en meningsfull sysselsättning då föräldrarna förvärvsarbetar eller vid andra särskilda skäl. Vi arbetar för att stärka ungdomarnas självförtroende och självkänsla. Det sociala samspelet tränas dagligen i olika situationer och utvecklande aktiviteter. Varierande behov Vi arbetar för att se varje individ utifrån hans/hennes förutsättningar. Vi arbetar som en förlängning av fritidsverksamheten som vanligtvis upphör vid 12 års ålder. Korttidstillsynen är från 13 års ålder och till det år man slutar gymnasiet. Behovet av tillsyn och sysselsättning kan variera. Det innebär att tillsynen utformas individuellt med utrymme för flexibla lösningar. Kvalifikationer Vi söker dig som har en utbildning med inriktning för arbete med barn och ungdomar i behov av särskilt stöd/assistentutbildning. Som person är du utåtriktad och socialt aktiv gentemot kollegor, barn och föräldrar. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du har kunskaper och erfarenhet av arbete med elever med behov av stöd samt har grundläggande kunskaper i data och IT. Du har intresse av att följa forskning inom vårt arbetsområde. Tillträde: snarast. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte behöver tas i anspråk av övertalig personal. Vi vill ha din ansökan senast 6 augusti 2013. Mer information om tjänsten lämnas av Enhetschef Korttidstillsyn Piah Nordh 0300-83 51 41 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistenter till Specialpedagogiskt centrum Korttidstillsyn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistenter till Specialpedagogiskt centrum Korttidstillsyn

Säljare med glöd för hårvård och livsstil sökes!
Vi söker för vår partners räkning dig som kan skapa framgångsrika och kittlande resultat på frisörmarknaden. Du behövs för att bygga starka affärsrelationer i frisörbranschen och sälja högkvalitativa hårvårdsprodukter till frisörsalonger. Företaget har sin bas i Stockholm och vill nu förstärka sin närvaro över landet, denna gång med säljare i Västsverige. De har tagit amerikanska, ekomedvetna varumärket DermOrganic till Sverige jämte anrika Mastey de Paris och satsar nu helhjärtat på att utveckla varumärkeskännedomen i Sverige. Unikt för dessa varumärken är att de tillhör de mildaste produkterna som finns för den professionella hårvårdsindustrin, utan att innehålla skadliga ingredienser. Produkterna har en mycket positiv trend och ökad efterfrågan hos konsumenter, och därmed dina blivande kunders kunder - inte minst hos dem med fokus på en sundare livsstil. Företagets ledning och VD är högst operativ i verksamheten och brinner verkligen för produkterna och försäljningen. Detta för med sig gedigen stöttning, mycket goda möjligheter att lyckas och samtidigt stor frihet i ditt löpande arbete som säljare. Din resa startar med introduktion och produktutbildning där du bjuds in i en teamanda för långsiktig framgång. Du får utpräglat eget ansvar i ditt säljdistrikt där du förväntas ha konstant och stabil försäljning mot uppsatta mål. Du behöver ha ett tydligt mindset och vilja arbeta långsiktigt med B2B, och du vet med dig att hög kundaktivitet och långsiktiga relationer mynnar ut i god försäljning. Du har ett tydligt driv och gillar att paketera och sälja konceptlösningar samt får gärna ha tidigare erfarenhet av säljintensiva uppdrag, som t ex telefonförsäljning. Erfarenhet av frisörbranschen eller motsvarande är ett plus men inget krav. Det viktigaste är att du vill ta dig an uppgiften med äkta engagemang och glöd! Är du orädd som person och känner dig manad att representera en fantastisk produkt med marknadens högsta ersättningar? Skicka ditt CV och ansökan till advance@salesahead.se. Ange "LIVSSTILSAGENT VÄST" i ämnesraden. Välkommen!
Företag: JK SALES AHEAD AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med glöd för hårvård och livsstil sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med glöd för hårvård och livsstil sökes!

Deltid Personlig assistent
STIL anordnar personlig assistans helt utan vinstintresse. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra 200 medlemmar och de 1300 personliga assistenter som är anställda i STIL. För oss är personlig assistans en mänsklig rättighet och vi arbetar ständigt med att försvara assistansreformen och att motverka neddragningar inom området. Vi eftersträvar ett samhälle tillgängligt för alla. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi har ett lokalkontor i Sundsvall. Jag är en 66-årig man som har grav afasi och har haft en stroke. Jag bor 2 mil utanför södertälje och behöver assistans dygnet runt. Det är bra om du har livserfarenhet och ett genuint intresse av människor och att du är lyhörd. Du bör inte vara rädd för att hugga i och hjälpa mig med diverse sysslor, både i och utanför hemmet. Du kommer att assistera mig bland annat med alla hemmets vardagliga hushållssysslor. Du bör ha god fysik och vara stark då jag har en manuell rullstol som jag körs i emellanåt och en permobil. Ser gärna kvinnliga sökanden. Ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet.  Det är oerhört viktigt att personkemin stämmer. Jag vill att du har erfarenhet av liknande arbeten. Jag blir din arbetsledare och till min hjälp så har jag en medarbetsledare, kooperativet STIL blir din arbetsgivare.Timlön enligt avtal mellan KFO och Kommunal. OB-ersättning och semesterlön samt övriga anställningsvillkor enligt avtal. Tillträde omgående, du får introduktion innan du ska börja. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: STIL
Ort: Nykvarn
Publicerad : 08-04
Sök fler jobb liknande: lediga Deltid Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Deltid Personlig assistent

Vill du assistera mig i min vardag?
Jag är en tjej på 35 år som söker dig som vill bli min personliga assistent. Du assisterar mig i min vardag. Din arbetsplats blir där jag befinner mig. Det innebär också att du börjar och slutar ditt arbetspass där jag är för stunden. Jag blir din arbetsledare vilket innebär att det är jag som sköter allt från att leda dig i ditt arbete till att besluta om arbetstider mm .Jag är en aktiv tjej som gillar fart och fläkt. Bio, konserter, hockey och att resa är några av mina intressen. Det innebär att jag är ute och reser utanför Stockholmslän ibland vilket medför att du kan få följa med på en resa, detta planeras naturligtvis i god tid i förväg. Jag bor i en lägenhet i centrala Stockholm. Nära kommunikationer, stadsliv och naturen. Du som söker bör på grund av arbetets karaktär vara tjej mellan 22 och 35 år, ha tålamod, humor, vara ansvarsfull, ordentlig och stresstålig. På grund av min nedsatta syn har jag svårt att orientera mig i nya miljöer. Därför är det bra om du kan ta dig fram på egen hand i okända miljöer, då jag ibland inte kan förklara vägen utan bara har en adress. Du behöver även ha grundläggande datorkunskaper samt behärska svenska språket i tal och skrift, då jag behöver en hel del hjälp framför datorn. Det är viktigt att du är självgående och kan handskas med problem och lösa dem på ett lugnt sätt. Det är viktigt för mig att du inte fungerar som en extramamma men att du är lyhörd för mina behov, ser möjligheter istället för hinder och kan ta egna initiativ utan att ta över. Då jag är en aktiv person bör du ha god fysik. Ingen tidigare erfarenhet av assistansyrket krävs eftersom denna tjänst främst är av servicekaraktär. Jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi planerar schema tillsammans för att komma fram till vad som fungerar bäst. Det innebär att du kan påverka dina arbetstider men jag ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att hoppa in och jobba när det behövs. Tjänsten innebär att du jobbar varierande dag/kväll/natt/helg. Det är också bra om du kan jobba ett helgpass i månaden. Då jag är mån om både min och mina assistenters flexibilitet är det vanligt att assistansarbetet hos mig kombineras med studier eller annan sysselsättning. Mer information ges vid en eventuell intervju. Tillträde enligt överenskommelse. Jag blir din arbetsledare och STIL din arbetsgivare. Kollektivavtal mellan Kommunal och KFO gäller. Låter detta intressant? Skicka en ansökan med personligt brev där du berättar varför just du är lämplig för tjänsten. Ansökan vill jag ha till min personliga mejl: blomgren7@telia.com. OBS! Glöm inte att skriva i ansökan om hur jag kan nå dig, telefon/adress eller mail. Skriv gärna din ansökan (om du har möjlighet) direkt i mailet då bifogade filer kan krångla. Vill du veta mer om STIL? Gå in på www.stil.se.
Företag: STIL
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du assistera mig i min vardag? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du assistera mig i min vardag?

Personlig assistent: ett omväxlande jobb!
STIL Mora (Kommuninformation), 1 plats STIL anordnar personlig assistans helt utan vinstintresse. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra 200 medlemmar och de 1500 personliga assistenter som är anställda i STIL. För oss är personlig assistans en mänsklig rättighet och vi arbetar ständigt med att försvara assistansreformen och att motverka neddragningar inom området. Vi eftersträvar ett samhälle tillgängligt för alla. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi har ett lokalkontor i Sundsvall. Jag är en aktiv rullstolsburen kvinna bosatt i Mora. Jag har olika intressen i mitt liv bl.a kultur, konst, foto, data och musik. Jag har 4 duktiga assistenter som hjälper mig med personlig omvårdnad, lagar mat, städar, gör enkla reparationer, hjälper i trädgården, följer med mig till aktiviteter och resor inom- och utomlands mm. Nu söker jag en kvinnlig personlig assistent på ca halvtid. Som personlig assistent är du en betydelsefull person i mitt liv, så är det mycket viktigt att du som söker är: - ansvarsfull, pålitlig, flexibel, ordningssam, händig och rökfri - Du har inte några problem med axlar eller rygg - har körkort samt har god vana av bilkörning eftersom jag har egen bil som assistenterna kör. - lär dig snabbt mina rutiner och kommer ihåg dem - kan hoppa in när det behövs, med kort varsel, för att avlasta ordinarie personal vid kortare pass eller om det skulle förekomma sjukfrånvaro. Du behöver inte ha arbetat som personlig assistent förut, men kvalifikationer från vårdutbildning eller liknande är en merit. Mina assistenter arbetar på rullande 3-veckorsschema. Arbetspassen är på dag och kväll samt en helg var tredje vecka. Du kommer att arbeta ca 20 timmar per vecka. Din arbetsplats är där jag befinner mig. STIL (Stiftarna av Independent Living i Sverige, www.stil.se), blir din arbetsgivare. Jag kommer att vara din arbetsledare. Det är alltså jag som kommer att leda dig i ditt ev. arbete hos mig. Den 28 augusti startar vi med bredvidgång/utbildning. Du ska vara upplärd och jobbar självständigt from 7 september. Din ansökan vill jag ha i form av ett personligt brev med foto och Cv. Berätta gärna dina fritidsintressen och skicka det till pers.ass_46dal@yahoo.se SENAST 17 augusti. Välkommen med din ansökan!
Företag: STIL
Ort: Mora
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent: ett omväxlande jobb! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent: ett omväxlande jobb!

Personliga assistenter sökes till man i Sundbyberg
STIL anordnar personlig assistans helt utan vinstintresse. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra 200 medlemmar och de 1300 personliga assistenter som är anställda i STIL. För oss är personlig assistans en mänsklig rättighet och vi arbetar ständigt med att försvara assistansreformen och att motverka neddragningar inom området. Vi eftersträvar ett samhälle tillgängligt för alla. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi har ett lokalkontor i Sundsvall. Jag är en man född i början av 50-talet. Jag är bosatt i Stockholm, Sundbyberg. Söker flera nya assistenter. För drygt 20 år sedan fick jag diagnosen MS och är rullstolsburen. Flera år senare har jag tagit reda på, nyfiken som jag är, vad som ligger bakom sjukdomen, som i mitt fall är en utmattad sköldkörtel/binjure som även kallas Hypoteros typ 2. Mitt immunförsvar och immunsystem är svårt angripet av överkänslighet mot bland annat elektromagnetiska fält, ljus ljud och dofter. Har även födoämnens intolerans. Listan kan göras lång. Jag har arbetat som fritidspedagog och lärare. Vidare har jag ett brett idrottsintresse och speciellt fotboll. Andra intressen jag har är livsåskådning, humor, musik, meditation, naturen och alternativa vägar till ökat välbefinnande. Jag har ett så kallat holistiskt synsätt. ??Du som söker måste vara icke rökare och inte heller använda starka dofter. Jag vill att du har empati och ett öppet sinne när humöret mitt kan gå upp och ner. Därför också vara förstående för min situation. Du skall ha ett ”tredje öga”, det vill säga se vad som behöver göras och vara lyhörd för det. Du ska kunna assistera mig i hygien situationer och inte vara främmande för det. Tålmodig är önskvärt då jag ibland kan låta krävande och har koncentrationssvårigheter. Jag strävar efter öppenhet och tydlighet då kommunikationen är viktigt för ett gott samarbete och en god relation. Man eller kvinna spelar ingen roll, men ser gärna att du är över 25 år. Du får gärna dela något eller några av mina intressen. Arbetspassen är vanligast 9 timmar långa men kan variera. Normala är mellan 8-17 eller 9-19 på helger. OB ersättning och övriga anställningsvillkor regleras enligt gällande kollektivavtal mellan KFO & kommunal. Två tjänster på ca 32h per vecka vardera (80%). Samt flera timvikarier som kan arbeta vid behov.  Viss tidsanställning eller timanställning, uppge i din ansökan vad du är intresserad ut av.?Tillträde: omgående. Välkommen med din ansökan Obs! Rekrytering sker löpande
Företag: STIL
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till man i Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till man i Sundbyberg

Glad 10 årig tjej söker dag- samt nattassistent (vakennatt)
Jag är en glad, pigg och bestämd snart 10 årig tjej som behöver ytterligare tre personlig assistenter. Som assistent hjälper du mig med mitt dagliga liv. Ena tjänsten är en nattjänst, vilket innebär att du är vaken, och är på ca 70% De andra tjänsterna är dagtid och även den är på ca 70 % Jag bor tillsammans med min familj i Hagby, ca 2 mil utanför Uppsala. Det är en stor fördel om du bor i närheten av mig. Jag har en omfattande cp-skada vilket innebär att jag har stora svårigheter med att kontrollera min kropp. Jag är rullstolsburen och använde även en hel del andra hjälpmedel i min vardag. Jag har inget tal utan använder mig av alternativ kommunikation i form av Bliss samt kroppsspråk. När jag inte är i skolan så tycker jag om att leka hemma, bada i bassäng, rida, träffa kompisar mm. Du ska behärska svenska i både skrift och tal, samt vara rökfri! Du ska ha körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till och från din arbetsplats (dåliga allmänna kommunikationsförbindelser) Eftersom vi har pälsdjur i familjen så ska du inte vara allergisk, samt ha god vana av barn. På grund av arbetets karaktär, är endast kvinnliga sökande aktuella. Lyft ingår i arbetet. Som assistent följer du mig i min vardag, dvs din arbetsplats är där jag befinner mig. Jag ser gärna att du är mellan 25-45 år. Ansökningar utan komplett cv kommer jag inte läsa. Det är viktigt att du även uppger referenser. Som assistent till ett barn krävs det att innan man börjar arbeta, kan man uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret, detta vill jag att du beställer. http://www.polisen.se/sv/Service/Blanketter/Registerutdrag/Vanliga-blanketter/Utdrag-ur-belastningsregistret---LSS/ Känner du att detta arbete kan vara passande för dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Ansök via denna länk genom att klicka på annonsen: http://www.stil.se/lediga-jobb Glöm inte att märka din ansökan med vilken tjänst du söker
Företag: STIL
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Glad 10 årig tjej söker dag- samt nattassistent (vakennatt) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glad 10 årig tjej söker dag- samt nattassistent (vakennatt)

Vikarie sökes omgående
Hejsan Vi söker en vikarie som kan hoppa in extra vid ordinarie personals frånvaro, te. x studerande eller deltidsarbetare. Arbetet är hos en äldre dam med familj som efter en stroke blivit rullstolsburen och har fått vissa talsvårigheter. På fritiden tycker hon om att hitta på olika aktivitetet som gympa, fika på stan, shoppa och bada. Ser helst att man själv gillar att göra liknande saker men är alltid öppen för nya förslag. Som person skall du vara lugn och metodisk med tålamod, stresstålig, initiativrik och lyhörd. Ser helst att du kan arbeta självständigt då kunden gör saker på eget håll. Pga talsvårigheterna vill jag helst att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Arbetet innefattar matlagning, städning, min personliga hygien och ibland en del resor.  Om du tycker att detta passar dej så skicka gärna in en ansökan. Rekrytering sker löpande. Arbetstid/varaktighet: vikariat som är belagd på hela dagar. Lön: Timlön enligt kollektivavtalet. KFO-komunal. Stil är din arbetsgivare och kunden din arbetsledare.
Företag: STIL
Ort: Sundsvall
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarie sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarie sökes omgående

Säljare med glöd för hårvård & livsstil Borlänge
Vi söker för vår partners räkning dig som kan skapa framgångsrika och kittlande resultat på frisörmarknaden. Du behövs för att bygga starka affärsrelationer i frisörbranschen och sälja högkvalitativa hårvårdsprodukter till frisörsalonger. Företaget har sin bas i Stockholm och vill nu förstärka sin närvaro över landet, denna gång med säljare i Dalarna. De har tagit amerikanska, ekomedvetna varumärket DermOrganic till Sverige jämte anrika Mastey de Paris och satsar nu helhjärtat på att utveckla varumärkeskännedomen i Sverige. Unikt för dessa varumärken är att de tillhör de mildaste produkterna som finns för den professionella hårvårdsindustrin, utan att innehålla skadliga ingredienser. Produkterna har en mycket positiv trend och ökad efterfrågan hos konsumenter, och därmed dina blivande kunders kunder - inte minst hos dem med fokus på en sundare livsstil. Företagets ledning och VD är högst operativ i verksamheten och brinner verkligen för produkterna och försäljningen. Detta för med sig gedigen stöttning, mycket goda möjligheter att lyckas och samtidigt stor frihet i ditt löpande arbete som säljare. Din resa startar med introduktion och produktutbildning där du bjuds in i en teamanda för långsiktig framgång. Du får utpräglat eget ansvar i ditt säljdistrikt där du förväntas ha konstant och stabil försäljning mot uppsatta mål. Du behöver ha ett tydligt mindset och vilja arbeta långsiktigt med B2B, och du vet med dig att hög kundaktivitet och långsiktiga relationer mynnar ut i god försäljning. Du har ett tydligt driv och gillar att paketera och sälja konceptlösningar samt får gärna ha tidigare erfarenhet av säljintensiva uppdrag, som t ex telefonförsäljning. Erfarenhet av frisörbranschen eller motsvarande är ett plus men inget krav. Det viktigaste är att du vill ta dig an uppgiften med äkta engagemang och glöd! Är du orädd som person och känner dig manad att representera en fantastisk produkt med marknadens högsta ersättningar? Skicka ditt CV och ansökan till advance@salesahead.se. Ange "LIVSSTILSAGENT DALARNA" i ämnesraden. Välkommen!
Företag: JK SALES AHEAD AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med glöd för hårvård & livsstil Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med glöd för hårvård & livsstil Borlänge

Säljare med glöd för hårvård & livsstil i Borås
Vi söker för vår partners räkning dig som kan skapa framgångsrika och kittlande resultat på frisörmarknaden. Du behövs för att bygga starka affärsrelationer i frisörbranschen och sälja högkvalitativa hårvårdsprodukter till frisörsalonger. Företaget har sin bas i Stockholm och vill nu förstärka sin närvaro över landet, denna gång med säljare i Västsverige. De har tagit amerikanska, ekomedvetna varumärket DermOrganic till Sverige jämte anrika Mastey de Paris och satsar nu helhjärtat på att utveckla varumärkeskännedomen i Sverige. Unikt för dessa varumärken är att de tillhör de mildaste produkterna som finns för den professionella hårvårdsindustrin, utan att innehålla skadliga ingredienser. Produkterna har en mycket positiv trend och ökad efterfrågan hos konsumenter, och därmed dina blivande kunders kunder - inte minst hos dem med fokus på en sundare livsstil. Företagets ledning och VD är högst operativ i verksamheten och brinner verkligen för produkterna och försäljningen. Detta för med sig gedigen stöttning, mycket goda möjligheter att lyckas och samtidigt stor frihet i ditt löpande arbete som säljare. Din resa startar med introduktion och produktutbildning där du bjuds in i en teamanda för långsiktig framgång. Du får utpräglat eget ansvar i ditt säljdistrikt där du förväntas ha konstant och stabil försäljning mot uppsatta mål. Du behöver ha ett tydligt mindset och vilja arbeta långsiktigt med B2B, och du vet med dig att hög kundaktivitet och långsiktiga relationer mynnar ut i god försäljning. Du har ett tydligt driv och gillar att paketera och sälja konceptlösningar samt får gärna ha tidigare erfarenhet av säljintensiva uppdrag, som t ex telefonförsäljning. Erfarenhet av frisörbranschen eller motsvarande är ett plus men inget krav. Det viktigaste är att du vill ta dig an uppgiften med äkta engagemang och glöd! Är du orädd som person och känner dig manad att representera en fantastisk produkt med marknadens högsta ersättningar? Skicka ditt CV och ansökan till advance@salesahead.se. Ange "LIVSSTILSAGENT BORÅS" i ämnesraden. Välkommen!
Företag: JK SALES AHEAD AB
Ort: Borås
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med glöd för hårvård & livsstil i Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med glöd för hårvård & livsstil i Borås

Envis och positiv assistent!
Jag är en 33-årig tjej som är rullstolsburen efter en ridolycka för drygt nio år sedan. Just nu genomgår mitt liv stora förändringar, och därför behöver jag utöka gänget med ytterligare en assistent! Din arbetsgivare blir STIL, en organisation med 1 500 assistenter, och jag kommer att fungera som din arbetsledare. Eftersom jag är till största delen förlamad behöver jag assistans med det mesta fysiskt: t.ex. förflyttningar, måltider, intimhygien och rätt mycket annat praktiskt. Jag är egen företagare, och frilansar som journalist och föreläsare. Mina arbetstider, och -platser, följer med andra ord inget vanligt "9-5-tänk". Men framför allt är jag just nu nybliven mamma, och födde mitt och min mans första barn för bara ett par månader sedan. Det känns givetvis både fantastiskt och lite läskigt - för att inte tala om omvälvande! Jag vägrar leva ett mindre aktivt, eller "vanligt", liv bara för att jag råkar vara förlamad. Många gånger består därför min vardag av saker som kan verka självklara för andra, men som kräver lite mer av mig. Jag är inte rädd för att kolla var mina gränser går, och som min assistent vill jag att du tänker likadant och ser möjligheterna istället för hindren. Min nya roll, som förälder, ställer enorma krav på din lyhördhet och förmåga att fokusera. Noggrannhet och inställningen att aldrig ge upp är dina absolut viktigaste egenskaper. Dessutom är det superviktigt att du förstår vikten av personlig integritet. Att vara min assistent ställer inga krav på tidigare erfarenhet av arbete inom vård eller liknande. Jag behöver ingen medicinsk hjälp. Det är mycket viktigare hur du är som person och att du har ett öppet sinne, utan invanda rutiner eller mallar. Arbetstiderna kommer att variera, så du behöver vara flexibel. Vanligast är att vi jobbar i heldagspass, cirka 14-15 timmar åt gången. Och körkort behövs! Eftersom bilkörning dessutom är en relativt stor del av jobbet, behöver du vara ganska van bakom ratten. Svara via e-mail, till annika@sprakande.se. Glöm inte att berätta varför du söker just det här jobbet!
Företag: Stil - Stiftarna av Independent Living i Sverige
Ort: Huddinge
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Envis och positiv assistent! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Envis och positiv assistent!

Personlig assistent till 6-årig tjej
STIL anordnar personlig assistans helt utan vinstintresse. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra 200 medlemmar och de 1300 personliga assistenter som är anställda i STIL. För oss är personlig assistans en mänsklig rättighet och vi arbetar ständigt med att försvara assistansreformen och att motverka neddragningar inom området. Vi eftersträvar ett samhälle tillgängligt för alla. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi har ett lokalkontor i Sundsvall. Vi söker en personlig assistent till en liten tjej som snart fyller sex år. Hon har en okänd kromosomavvikelse som gör att hon har ett begränsat sätt att göra saker på och att uttrycka sig. Därför behöver hon en personlig assistent som hjälper henne med matning, personlig hygien, träning, medicinering samt massa bus och lek. Vi söker dig som har glimten i ögat och nära till skratt då det kan vara ett krävande arbete men även ett liv med livskvalitet och mycket glädje. Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent, helst med barn, eller ha stor erfarenhet av barn på annat sätt. Har du ingen erfarenhet goddas inte ansökan. Medicinering samt matning via PEG och inhalationer via ailos förekommer dagligen. Du ska vara trygg med att utföra alla dessa uppgifter självständigt samt sjukgymnastik, massage och även annan form av rörelsestimulans. Att kunna samarbeta med familjen, vara noggrann, lyhörd och ärlig är ett krav. Du ska även kunna bevara ditt lugn i krissituationer och ha ett stort tålamod. Det är också nödvändigt att du har någorlunda god fysik eftersom barnet behöver lyftas och bäras en hel del. Just nu söker vi timvikarier vid behov, både dagar, kvällar, nätter och helger. Du kommer att arbeta i hemmet som ligger i centrala Stockholm där även mamma, pappa och tre äldre syskon bor. Din arbetsgivare blir STIL, som är ett kooperativ som vi tillhör. Det är tryggt både för familjen och för dig. Du får timlön, OB-ersättning och semesterlön enligt avtal mellan KFO och Kommunal. Ansökan utan CV och två referenser godtas inte, referenser kan lämnas vid intervju. Tillträde snarast   Som personlig assistent åt barn med funktionsnedsättning krävs ett särskilt utdrag ur polisens belastningsregister som du kan ansöka om här: http://www.polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.9.pdf
Företag: STIL
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 6-årig tjej jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 6-årig tjej

Säljare med glöd för hårvård & livsstil i Skövde
Vi söker för vår partners räkning dig som kan skapa framgångsrika och kittlande resultat på frisörmarknaden. Du behövs för att bygga starka affärsrelationer i frisörbranschen och sälja högkvalitativa hårvårdsprodukter till frisörsalonger. Företaget har sin bas i Stockholm och vill nu förstärka sin närvaro över landet, denna gång med säljare i Västsverige. De har tagit amerikanska, ekomedvetna varumärket DermOrganic till Sverige jämte anrika Mastey de Paris och satsar nu helhjärtat på att utveckla varumärkeskännedomen i Sverige. Unikt för dessa varumärken är att de tillhör de mildaste produkterna som finns för den professionella hårvårdsindustrin, utan att innehålla skadliga ingredienser. Produkterna har en mycket positiv trend och ökad efterfrågan hos konsumenter, och därmed dina blivande kunders kunder - inte minst hos dem med fokus på en sundare livsstil. Företagets ledning och VD är högst operativ i verksamheten och brinner verkligen för produkterna och försäljningen. Detta för med sig gedigen stöttning, mycket goda möjligheter att lyckas och samtidigt stor frihet i ditt löpande arbete som säljare. Din resa startar med introduktion och produktutbildning där du bjuds in i en teamanda för långsiktig framgång. Du får utpräglat eget ansvar i ditt säljdistrikt där du förväntas ha konstant och stabil försäljning mot uppsatta mål. Du behöver ha ett tydligt mindset och vilja arbeta långsiktigt med B2B, och du vet med dig att hög kundaktivitet och långsiktiga relationer mynnar ut i god försäljning. Du har ett tydligt driv och gillar att paketera och sälja konceptlösningar samt får gärna ha tidigare erfarenhet av säljintensiva uppdrag, som t ex telefonförsäljning. Erfarenhet av frisörbranschen eller motsvarande är ett plus men inget krav. Det viktigaste är att du vill ta dig an uppgiften med äkta engagemang och glöd! Är du orädd som person och känner dig manad att representera en fantastisk produkt med marknadens högsta ersättningar? Skicka ditt CV och ansökan till advance@salesahead.se. Ange "LIVSSTILSAGENT SKÖVDE" i ämnesraden. Välkommen!
Företag: JK SALES AHEAD AB
Ort: Skövde
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med glöd för hårvård & livsstil i Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med glöd för hårvård & livsstil i Skövde

Säljare med glöd för hårvård & livsstil i Falun
Vi söker för vår partners räkning dig som kan skapa framgångsrika och kittlande resultat på frisörmarknaden. Du behövs för att bygga starka affärsrelationer i frisörbranschen och sälja högkvalitativa hårvårdsprodukter till frisörsalonger. Företaget har sin bas i Stockholm och vill nu förstärka sin närvaro över landet, denna gång med säljare i Dalarna. De har tagit amerikanska, ekomedvetna varumärket DermOrganic till Sverige jämte anrika Mastey de Paris och satsar nu helhjärtat på att utveckla varumärkeskännedomen i Sverige. Unikt för dessa varumärken är att de tillhör de mildaste produkterna som finns för den professionella hårvårdsindustrin, utan att innehålla skadliga ingredienser. Produkterna har en mycket positiv trend och ökad efterfrågan hos konsumenter, och därmed dina blivande kunders kunder - inte minst hos dem med fokus på en sundare livsstil. Företagets ledning och VD är högst operativ i verksamheten och brinner verkligen för produkterna och försäljningen. Detta för med sig gedigen stöttning, mycket goda möjligheter att lyckas och samtidigt stor frihet i ditt löpande arbete som säljare. Din resa startar med introduktion och produktutbildning där du bjuds in i en teamanda för långsiktig framgång. Du får utpräglat eget ansvar i ditt säljdistrikt där du förväntas ha konstant och stabil försäljning mot uppsatta mål. Du behöver ha ett tydligt mindset och vilja arbeta långsiktigt med B2B, och du vet med dig att hög kundaktivitet och långsiktiga relationer mynnar ut i god försäljning. Du har ett tydligt driv och gillar att paketera och sälja konceptlösningar samt får gärna ha tidigare erfarenhet av säljintensiva uppdrag, som t ex telefonförsäljning. Erfarenhet av frisörbranschen eller motsvarande är ett plus men inget krav. Det viktigaste är att du vill ta dig an uppgiften med äkta engagemang och glöd! Är du orädd som person och känner dig manad att representera en fantastisk produkt med marknadens högsta ersättningar? Skicka ditt CV och ansökan till advance@salesahead.se. Ange "LIVSSTILSAGENT FALUN" i ämnesraden. Välkommen!
Företag: JK SALES AHEAD AB
Ort: Falun
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med glöd för hårvård & livsstil i Falun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med glöd för hårvård & livsstil i Falun

Mediasäljare Mode Skönhet & Livsstil
Mediasäljare Mode Skönhet & Livsstil FÖRETAGET Företaget är ett etablerat förlag i centrala Stockholm, beläget vid Stureplan, Its Media som har magasinet OM Mode & Livsstil. DIN ROLL Du kommer att ansvara för annonsintäkter och annonsförsäljning. Jobba mot personlig budget och ha ett resultatbaserat arbete med högt tempo, hårt arbete och tighta deadlines tillsammans med flärdfull bransch, event och premium kunder. DIN UPPGIFT Är att kontakat företagare och ansvara för annonsintäkter till magasinet och bygga ett schysst magasin tillsammans med dina kollegor. DEN VI SÖKER Har ett genuint säljintresse. Viljan att lära sig mediebranschen. Uthålligheten att jobba mot uppsatt budget. Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, relationsbyggande, flitig och framförallt en god kollega! VÅRT TEAM Självklart kommer det krävas mycket av vår nästa kollega, men vi har ett roligt företag med spännande kollegor, högt till tak, sammansvetsad grupp och är stolta över våra magasin och vårt förlag. LÖNEN & DIN ERSÄTTNING Du kommer självklart få en fast stabil lön och ovanpå detta ett förmånligt provisionsavtal. ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev & GÄRNA FOTO! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Mediasäljare Mode Skönhet & Livsstil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mediasäljare Mode Skönhet & Livsstil

Personlig assistent,75%, samt timvikarier sökes till 6-årig flicka
STIL anordnar personlig assistans helt utan vinstintresse. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra 200 medlemmar och de 1300 personliga assistenter som är anställda i STIL. För oss är personlig assistans en mänsklig rättighet och vi arbetar ständigt med att försvara assistansreformen och att motverka neddragningar inom området. Vi eftersträvar ett samhälle tillgängligt för alla. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och vi har ett lokalkontor i Sundsvall.   Nu söker vi en ansvarstagande, självgående och busig assistent till en sexårig flicka med cp-skada och epilepsi. Flickan kommunicerar via Bliss och går i skolan. Du ska assistera flickan i vardagens alla situationer. Bland annat sondmatning, hygien, skola och en aktiv, givande fritid. Som assistent är du trygg och stabil, lekfull, har god initiativförmåga, tar ansvar och fattar beslut självständigt och i samarbete med kollegor. Du är genuint intresserad av att arbeta med ett funktionshindrat barn och ser möjligheter istället för svårigheter.  Erfarenhet av att ha jobbat i vården och med barn är meriterande men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du arbetar där flickan och hennes familj befinner sig, vilket innebär att det ingår resor och arbete på annan ort ibland. Du bör inte vara allergisk mot pälsdjur. Arbetsplatsen är rökfri. Du som söker tjänst som timvikarie bör kunna arbeta med kort varsel samt vilja arbeta storhelger och lov. Detta är ett utmärkt extraknäck för t ex studenter. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, natt och varannan helg. 30h/vecka i genomsnitt. Anställningsform: För viss tid så länge uppdraget varar eller timanställning. Obs: ange i din ansökan vad du är intresserad av!   Lön: Timlön OB-ersättning och övriga anställningsvillkor regleras enligt gällande kollektivavtal mellan KFO & Kommunal. Som anställd hos STIL ges du möjlighet till utbildning samt friskvårdsbidrag. Tillträde: Snarast Mer information delges de som kallas till intervju.  Sänd fullständigt CV och personligt brev där du skriver om dig själv och varför du tror att du är lämpad för tjänst. Var god skicka din ansökan omgående då rekrytering sker löpande. För att påskynda rekryteringen ser vi gärna att du har med dig utdrag ur polisens belastningsregister redan till första intervjun. Ansök gärna om det redan i dag då det kan dröja innan man får det hemskickat.  Som personlig assistent åt barn med funktionsnedsättning krävs ett särskilt utdrag ur polisens belastningsregister som du kan ansöka om här: http://www.polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.9.pdf
Företag: STIL
Ort: Södertälje
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent,75%, samt timvikarier sökes till 6-årig flicka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent,75%, samt timvikarier sökes till 6-årig flicka

Säljare med glöd för hårvård & livsstil, Ludvika
Vi söker för vår partners räkning dig som kan skapa framgångsrika och kittlande resultat på frisörmarknaden. Du behövs för att bygga starka affärsrelationer i frisörbranschen och sälja högkvalitativa hårvårdsprodukter till frisörsalonger. Företaget har sin bas i Stockholm och vill nu förstärka sin närvaro över landet, denna gång med säljare i Dalarna. De har tagit amerikanska, ekomedvetna varumärket DermOrganic till Sverige jämte anrika Mastey de Paris och satsar nu helhjärtat på att utveckla varumärkeskännedomen i Sverige. Unikt för dessa varumärken är att de tillhör de mildaste produkterna som finns för den professionella hårvårdsindustrin, utan att innehålla skadliga ingredienser. Produkterna har en mycket positiv trend och ökad efterfrågan hos konsumenter, och därmed dina blivande kunders kunder - inte minst hos dem med fokus på en sundare livsstil. Företagets ledning och VD är högst operativ i verksamheten och brinner verkligen för produkterna och försäljningen. Detta för med sig gedigen stöttning, mycket goda möjligheter att lyckas och samtidigt stor frihet i ditt löpande arbete som säljare. Din resa startar med introduktion och produktutbildning där du bjuds in i en teamanda för långsiktig framgång. Du får utpräglat eget ansvar i ditt säljdistrikt där du förväntas ha konstant och stabil försäljning mot uppsatta mål. Du behöver ha ett tydligt mindset och vilja arbeta långsiktigt med B2B, och du vet med dig att hög kundaktivitet och långsiktiga relationer mynnar ut i god försäljning. Du har ett tydligt driv och gillar att paketera och sälja konceptlösningar samt får gärna ha tidigare erfarenhet av säljintensiva uppdrag, som t ex telefonförsäljning. Erfarenhet av frisörbranschen eller motsvarande är ett plus men inget krav. Det viktigaste är att du vill ta dig an uppgiften med äkta engagemang och glöd! Är du orädd som person och känner dig manad att representera en fantastisk produkt med marknadens högsta ersättningar? Skicka ditt CV och ansökan till advance@salesahead.se. Ange "LIVSSTILSAGENT LUDVIKA" i ämnesraden. Välkommen!
Företag: JK SALES AHEAD AB
Ort: Ludvika
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med glöd för hårvård & livsstil, Ludvika jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med glöd för hårvård & livsstil, Ludvika

Säljare med glöd för hårvård & livsstil i Avesta
Vi söker för vår partners räkning dig som kan skapa framgångsrika och kittlande resultat på frisörmarknaden. Du behövs för att bygga starka affärsrelationer i frisörbranschen och sälja högkvalitativa hårvårdsprodukter till frisörsalonger. Företaget har sin bas i Stockholm och vill nu förstärka sin närvaro över landet, denna gång med säljare i Dalarna. De har tagit amerikanska, ekomedvetna varumärket DermOrganic till Sverige jämte anrika Mastey de Paris och satsar nu helhjärtat på att utveckla varumärkeskännedomen i Sverige. Unikt för dessa varumärken är att de tillhör de mildaste produkterna som finns för den professionella hårvårdsindustrin, utan att innehålla skadliga ingredienser. Produkterna har en mycket positiv trend och ökad efterfrågan hos konsumenter, och därmed dina blivande kunders kunder - inte minst hos dem med fokus på en sundare livsstil. Företagets ledning och VD är högst operativ i verksamheten och brinner verkligen för produkterna och försäljningen. Detta för med sig gedigen stöttning, mycket goda möjligheter att lyckas och samtidigt stor frihet i ditt löpande arbete som säljare. Din resa startar med introduktion och produktutbildning där du bjuds in i en teamanda för långsiktig framgång. Du får utpräglat eget ansvar i ditt säljdistrikt där du förväntas ha konstant och stabil försäljning mot uppsatta mål. Du behöver ha ett tydligt mindset och vilja arbeta långsiktigt med B2B, och du vet med dig att hög kundaktivitet och långsiktiga relationer mynnar ut i god försäljning. Du har ett tydligt driv och gillar att paketera och sälja konceptlösningar samt får gärna ha tidigare erfarenhet av säljintensiva uppdrag, som t ex telefonförsäljning. Erfarenhet av frisörbranschen eller motsvarande är ett plus men inget krav. Det viktigaste är att du vill ta dig an uppgiften med äkta engagemang och glöd! Är du orädd som person och känner dig manad att representera en fantastisk produkt med marknadens högsta ersättningar? Skicka ditt CV och ansökan till advance@salesahead.se. Ange "LIVSSTILSAGENT AVESTA" i ämnesraden. Välkommen!
Företag: JK SALES AHEAD AB
Ort: Avesta
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med glöd för hårvård & livsstil i Avesta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med glöd för hårvård & livsstil i Avesta

Säljare med glöd för hårvård & livsstil, Mölndal
Vi söker för vår partners räkning dig som kan skapa framgångsrika och kittlande resultat på frisörmarknaden. Du behövs för att bygga starka affärsrelationer i frisörbranschen och sälja högkvalitativa hårvårdsprodukter till frisörsalonger. Företaget har sin bas i Stockholm och vill nu förstärka sin närvaro över landet, denna gång med säljare i Västsverige. De har tagit amerikanska, ekomedvetna varumärket DermOrganic till Sverige jämte anrika Mastey de Paris och satsar nu helhjärtat på att utveckla varumärkeskännedomen i Sverige. Unikt för dessa varumärken är att de tillhör de mildaste produkterna som finns för den professionella hårvårdsindustrin, utan att innehålla skadliga ingredienser. Produkterna har en mycket positiv trend och ökad efterfrågan hos konsumenter, och därmed dina blivande kunders kunder - inte minst hos dem med fokus på en sundare livsstil. Företagets ledning och VD är högst operativ i verksamheten och brinner verkligen för produkterna och försäljningen. Detta för med sig gedigen stöttning, mycket goda möjligheter att lyckas och samtidigt stor frihet i ditt löpande arbete som säljare. Din resa startar med introduktion och produktutbildning där du bjuds in i en teamanda för långsiktig framgång. Du får utpräglat eget ansvar i ditt säljdistrikt där du förväntas ha konstant och stabil försäljning mot uppsatta mål. Du behöver ha ett tydligt mindset och vilja arbeta långsiktigt med B2B, och du vet med dig att hög kundaktivitet och långsiktiga relationer mynnar ut i god försäljning. Du har ett tydligt driv och gillar att paketera och sälja konceptlösningar samt får gärna ha tidigare erfarenhet av säljintensiva uppdrag, som t ex telefonförsäljning. Erfarenhet av frisörbranschen eller motsvarande är ett plus men inget krav. Det viktigaste är att du vill ta dig an uppgiften med äkta engagemang och glöd! Är du orädd som person och känner dig manad att representera en fantastisk produkt med marknadens högsta ersättningar? Skicka ditt CV och ansökan till advance@salesahead.se. Ange "LIVSSTILSAGENT MÖLNDAL" i ämnesraden. Välkommen!
Företag: JK SALES AHEAD AB
Ort: Mölndal
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med glöd för hårvård & livsstil, Mölndal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med glöd för hårvård & livsstil, Mölndal

Säljare med glöd för hårvård & stil, Trollhättan
Vi söker för vår partners räkning dig som kan skapa framgångsrika och kittlande resultat på frisörmarknaden. Du behövs för att bygga starka affärsrelationer i frisörbranschen och sälja högkvalitativa hårvårdsprodukter till frisörsalonger. Företaget har sin bas i Stockholm och vill nu förstärka sin närvaro över landet, denna gång med säljare i Västsverige. De har tagit amerikanska, ekomedvetna varumärket DermOrganic till Sverige jämte anrika Mastey de Paris och satsar nu helhjärtat på att utveckla varumärkeskännedomen i Sverige. Unikt för dessa varumärken är att de tillhör de mildaste produkterna som finns för den professionella hårvårdsindustrin, utan att innehålla skadliga ingredienser. Produkterna har en mycket positiv trend och ökad efterfrågan hos konsumenter, och därmed dina blivande kunders kunder - inte minst hos dem med fokus på en sundare livsstil. Företagets ledning och VD är högst operativ i verksamheten och brinner verkligen för produkterna och försäljningen. Detta för med sig gedigen stöttning, mycket goda möjligheter att lyckas och samtidigt stor frihet i ditt löpande arbete som säljare. Din resa startar med introduktion och produktutbildning där du bjuds in i en teamanda för långsiktig framgång. Du får utpräglat eget ansvar i ditt säljdistrikt där du förväntas ha konstant och stabil försäljning mot uppsatta mål. Du behöver ha ett tydligt mindset och vilja arbeta långsiktigt med B2B, och du vet med dig att hög kundaktivitet och långsiktiga relationer mynnar ut i god försäljning. Du har ett tydligt driv och gillar att paketera och sälja konceptlösningar samt får gärna ha tidigare erfarenhet av säljintensiva uppdrag, som t ex telefonförsäljning. Erfarenhet av frisörbranschen eller motsvarande är ett plus men inget krav. Det viktigaste är att du vill ta dig an uppgiften med äkta engagemang och glöd! Är du orädd som person och känner dig manad att representera en fantastisk produkt med marknadens högsta ersättningar? Skicka ditt CV och ansökan till advance@salesahead.se. Ange "LIVSSTILSAGENT TROLLHÄTTAN" i ämnesraden. Välkommen!
Företag: JK SALES AHEAD AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med glöd för hårvård & stil, Trollhättan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med glöd för hårvård & stil, Trollhättan


Sök lediga jobb STIL

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se