STOCKHOLM PERSONALAKADEMIN AB jobb - lediga jobb

STOCKHOLM PERSONALAKADEMIN AB jobb STOCKHOLM PERSONALAKADEMIN AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: STOCKHOLM PERSONALAKADEMIN AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: STOCKHOLM PERSONALAKADEMIN AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kundtjänstmedarbetare sökes omgående- Stockholm

  2. Redovisningsekonom till börsnoterat företag- Stockholm


Mer beskrivning

Kundtjänstmedarbetare sökes omgående
Personalakademin är ett modernt samhällsorienterat företag med människan i fokus. Vi erbjuder lösningar inom rekrytering, personaluthyrning, jobbcoachning och kompetensutveckling. Personalakademin söker nu flera kundtjänstmedarbetare. I din roll som kundtjänstmedarbetare kommer du främst att arbeta med att ta emot inkommande samtal där du ger bästa möjliga service, löser kundens problem, hanterar fakturafrågor och utför merförsäljning. Vi ger dig i utbytte chansen till ett spännande jobb där du får chans att använda din sociala kompetenser. Personliga egenskaper Vi söker dig som: - Vet vad bra service innebär - Är en social och positiv person som trivs bra med att arbeta både i grupp och enskilt - Är en datorvan problemlösare som inte ger upp i första taget - Är engagerad och effektiv i ditt arbete Det är meriterade om du kan flertal nordiska språk så som norska, danska eller finska. Tidigare erfarenheter av arbete inom kundtjänst eller andra service yrken är meriterande men inget krav, stor vikt kommer läggas på personliglämplighet. Tycker du att jobbet verkar intressant och känner att du passar in på profilen - skicka din ansökan med CV till carina@personalakademin.se. Ange referens "Kundtjänstmedarbetare" i din ansökan. Vi gör urval löpande och sista ansökningsdag är 2013-08-24
Företag: STOCKHOLM PERSONALAKADEMIN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare sökes omgående

Redovisningsekonom till börsnoterat företag
Personalakademin är ett modernt samhällsorienterat företag. Vi arbetar med rekrytering, bemanning, personaluthyrning samt kompetensutveckling. Arbetsbeskrivning Just nu söker vi en redovisningsekonom för ett stort börsnoterat företag med placering i Stockholm. Vår kund har ett antal varuhus runt om i landet och omsätter ca 2,5 miljarder kr om året. De är nu i behov av en person som kan avlasta redovisningschefen och kan var behjälplig i att effektivisera ekonomifunktionen. Ekonomiavdelningen består av ca 15 personer. I tjänsten ingår bl.a. löpande bokföring, kontering av kund- och leverantörsfakturor, av stämningar av inköpsbonusar, behjälplig vid månadsbokslut, hantering av dagskassor samt kontoavstämningar och andra allmänt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning. I rollen som redovisningsekonom ska du kunna vara självgående i ditt arbete samt kunna få saker gjort med en kontinuitet. Det kommer även ha kontakt med interna och externa kunder. Din profil Vi söker Dig som har några års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom inom större bolag. Det är viktigt att du är en van Excel användare och känner dig van vid olika funktioner av programmet. Du skall även ha en positiv inställning till arbetet samt kunna arbeta på ett högt tempo för leverans av uppsatta mål. Meriterande är om du har arbetat med IFS affärssystem och clickview. Som person ser vi dig som en noggrann och strukturerad person som tar stort ansvar för sitt arbete. Du har ett genuint intresse för redovisning och kan tack vare din goda analytiska förmåga snabbt se samband. En fördel är om du har erfarenhet av detaljhandeln. Vi förutsätter att du även är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift. Tjänsten är på heltid med start omgående, så se till att skicka in din ansökan redan idag. Vi träffar kandidater löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du kommer att vara anställd av PersonalAkademin men arbeta ute hos vår kund. För rätt person finns goda möjligheter för övergång till fast anställning hos kunden efter 6 månader. Tycker du att jobbet verkar intressant och känner att du passar in i kravprofilen? Skicka gärna då din ansökan med CV till carina@personalakademin.se. Ange referens: Redovisningsekonom till börsnoterat bolag i din ansökan.
Företag: STOCKHOLM PERSONALAKADEMIN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till börsnoterat företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till börsnoterat företag


Sök lediga jobb STOCKHOLM PERSONALAKADEMIN AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se