STRÖMS SLOTT AB jobb - lediga jobb

STRÖMS SLOTT AB jobb STRÖMS SLOTT AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: STRÖMS SLOTT AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: STRÖMS SLOTT AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg- Kiruna

 2. Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg- Luleå

 3. Förskollärare- Vänersborg

 4. Förskollärare- Trollhättan

 5. Förskollärare- Lilla Edet

 6. dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg- Göteborg

 7. Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg- Tjörn

 8. Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg- Kungälv

 9. Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg- Mölndal

 10. Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg- Mellerud

 11. Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg- Skara

 12. Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg- Vara

 13. Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg- Skara

 14. Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg- Lidköping

 15. Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg- Essunga

 16. Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg- Grästorp

 17. Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg- Alingsås

 18. Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg- Vårgårda

 19. Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg- Mölndal

 20. Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg- Stenungsund

 21. dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg- Ale

 22. Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg- Lerum

 23. Städare- Uddevalla

 24. dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg Mölndal- Mölndal

 25. dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg Stenungsund- Stenungsund

 26. dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg Göteborg- Göteborg

 27. Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg Tjörn- Tjörn

 28. Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Kungälv- Kungälv

 29. Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Orust- Orust

 30. Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Vänersborg- Vänersborg

 31. Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Ale- Ale

 32. Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Alingsås- Alingsås

 33. Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Vara- Vara

 34. förskolechef- Kungälv

 35. Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Vårgårda- Vårgårda

 36. Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Lidköping- Lidköping

 37. Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Mellerud- Mellerud

 38. Dagbarnvårdare / Pedagogisk omsorg Färgelanda- Färgelanda

 39. Förskollärare- Uddevalla

 40. Förskollärare Ströms Slott Förskola- Lilla Edet


Mer beskrivning

Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg
Ströms Slott AB bedriver pedagogisk omsorg i Kiruna kommun. Ströms slott AB är Sveriges största företag inom pedagogisk omsorg med ca 230 anställda. Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Att ha erfarenhet av arbete med barn kan tex innebära att ha förvärvsarbetat eller arbetat ideellt med andra barn än sina egna. Du som enbart har föräldraerfarenhet är också välkommen att söka. Vår verksamhet styrs av skollagen och vi följer Skolverkets Allmänna råd för pedagogisk omsorg. Vi följer samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som i Kiruna kommun. Vi skiljer oss dock åt på några punkter: 1. Ingen betalar barnomsorgsavgift till oss. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få betalt för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Du kan själv påverka din egen lön eftersom lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du redan vid ansökningstillfället har familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stad/kommun kommer det att finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi lever i ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det ska spegla verksamheten i vårt företag. 8. Vi anställer både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på pedagogisk omsorg och det är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från människor med stor erfarenhet av barnomsorg. Vi vill att du lämnar din ansökan i form av personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv, din utbildning och vilka erfarenheter du har av barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Känner du någon familj som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Ansökningshandlingar kan rekvireras från oss via e-post. Du kommer att arbeta i ditt hem och vid en anställning måste ditt boende vara godkänt av oss. Du kan redan nu se över din brand- och barnsäkerhet. Vid en anställning hos oss måste du lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida; http://www.polisen.se/service/blanketter/registerutdrag/vanliga-blanketter/skolan Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen med din ansökan.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Kiruna
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg

Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg
Nu startar Ströms Slott AB verksamhet i Luleå kommun. Ströms slott AB är Sveriges största företag inom pedagogisk omsorg med ca 230 anställda. Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Att ha erfarenhet av arbete med barn kan tex innebära att ha förvärvsarbetat eller arbetat ideellt med andra barn än sina egna. Du som enbart har föräldraerfarenhet är också välkommen att söka. Vår verksamhet styrs av skollagen och vi följer Skolverkets Allmänna råd för pedagogisk omsorg. Vi följer samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som i Luleå kommun. Vi skiljer oss dock åt på några punkter: 1. Ingen betalar barnomsorgsavgift till oss. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få betalt för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Du kan själv påverka din egen lön eftersom lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du redan vid ansökningstillfället har familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stad/kommun kommer det att finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi lever i ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det ska spegla verksamheten i vårt företag. 8. Vi anställer både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på pedagogisk omsorg och det är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från människor med stor erfarenhet av barnomsorg. Vi vill att du lämnar din ansökan i form av personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv, din utbildning och vilka erfarenheter du har av barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Känner du någon familj som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Ansökningshandlingar kan rekvireras från oss via e-post. Du kommer att arbeta i ditt hem och vid en anställning måste ditt boende vara godkänt av oss. Du kan redan nu se över din brand- och barnsäkerhet. Vid en anställning hos oss måste du lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida; http://www.polisen.se/service/blanketter/registerutdrag/vanliga-blanketter/skolan Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen med din ansökan.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Luleå
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg

Förskollärare
Vi söker förskollärare till våra verksamheter i Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla och Lilla-Edet Vi söker kontinuerligt pedagoger till våra verksamheter i ovanstående kommuner. Du kommer att ingå i ett arbetslag där professionalitet och omtanke präglar verksamheten och arbetet. Du ska vara mycket väl förtrogen med Lpfö98 samt ha goda kunskaper i pedagogisk dokumentation. Vi lägger stor vikt vid att du såväl kan arbeta självständigt och fatta egna beslut, som att du aktivt kan ingå i ett arbetslag och ta tillvara styrkan i att samarbeta för att nå gemensamma mål. Som förskollärare ska du vara en förebild för barnen när det gäller värdegrundsuppdraget. Du ska vara pedagogiskt skicklig och klara av att metodiskt arbeta mot målen. Vi vill att du är nyfiken och kreativ och att du tillsammans med barn och arbetskamrater alltid är redo att lära mer och nytt. Du ska stå för trygga strukturer och rutiner men också ha förmågan att följa den väg som barnen visar dig. Utöver de arbetsuppgifter som naturligt ingår ser vi gärna att du är särskilt intresserad och/eller kunnig när det gäller barns kommunikativa förmåga och språkutveckling. Som arbetskamrat till oss ska du vilja pröva nytt, ha nära till skratt, dela med dig av dina kunskaper och alltid sätta barnen i främsta rummet. Intervjuer kommer ske i takt med att ansökningar inkommer. Vänta därför inte till sista ansökningsdag. Enbart utbildade förskollärare är aktuella för tjänst. Välkommen med din ansökan!
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Vänersborg
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Vänersborg, Förskollärare STRÖMS SLOTT AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare
Vi söker förskollärare till våra verksamheter i Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla och Lilla-Edet Vi söker kontinuerligt pedagoger till våra verksamheter i ovanstående kommuner. Du kommer att ingå i ett arbetslag där professionalitet och omtanke präglar verksamheten och arbetet. Du ska vara mycket väl förtrogen med Lpfö98 samt ha goda kunskaper i pedagogisk dokumentation. Vi lägger stor vikt vid att du såväl kan arbeta självständigt och fatta egna beslut, som att du aktivt kan ingå i ett arbetslag och ta tillvara styrkan i att samarbeta för att nå gemensamma mål. Som förskollärare ska du vara en förebild för barnen när det gäller värdegrundsuppdraget. Du ska vara pedagogiskt skicklig och klara av att metodiskt arbeta mot målen. Vi vill att du är nyfiken och kreativ och att du tillsammans med barn och arbetskamrater alltid är redo att lära mer och nytt. Du ska stå för trygga strukturer och rutiner men också ha förmågan att följa den väg som barnen visar dig. Utöver de arbetsuppgifter som naturligt ingår ser vi gärna att du är särskilt intresserad och/eller kunnig när det gäller barns kommunikativa förmåga och språkutveckling. Som arbetskamrat till oss ska du vilja pröva nytt, ha nära till skratt, dela med dig av dina kunskaper och alltid sätta barnen i främsta rummet. Intervjuer kommer ske i takt med att ansökningar inkommer. Vänta därför inte till sista ansökningsdag. Enbart utbildade förskollärare är aktuella för tjänst. Välkommen med din ansökan!
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Trollhättan, Förskollärare STRÖMS SLOTT AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare
Vi söker förskollärare till våra verksamheter i Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla och Lilla-Edet Vi söker kontinuerligt pedagoger till våra verksamheter i ovanstående kommuner. Du kommer att ingå i ett arbetslag där professionalitet och omtanke präglar verksamheten och arbetet. Du ska vara mycket väl förtrogen med Lpfö98 samt ha goda kunskaper i pedagogisk dokumentation. Vi lägger stor vikt vid att du såväl kan arbeta självständigt och fatta egna beslut, som att du aktivt kan ingå i ett arbetslag och ta tillvara styrkan i att samarbeta för att nå gemensamma mål. Som förskollärare ska du vara en förebild för barnen när det gäller värdegrundsuppdraget. Du ska vara pedagogiskt skicklig och klara av att metodiskt arbeta mot målen. Vi vill att du är nyfiken och kreativ och att du tillsammans med barn och arbetskamrater alltid är redo att lära mer och nytt. Du ska stå för trygga strukturer och rutiner men också ha förmågan att följa den väg som barnen visar dig. Utöver de arbetsuppgifter som naturligt ingår ser vi gärna att du är särskilt intresserad och/eller kunnig när det gäller barns kommunikativa förmåga och språkutveckling. Som arbetskamrat till oss ska du vilja pröva nytt, ha nära till skratt, dela med dig av dina kunskaper och alltid sätta barnen i främsta rummet. Intervjuer kommer ske i takt med att ansökningar inkommer. Vänta därför inte till sista ansökningsdag. Enbart utbildade förskollärare är aktuella för tjänst. Välkommen med din ansökan!
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Lilla Edet
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Lilla Edet, Förskollärare STRÖMS SLOTT AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg
Ströms slott AB bedriver verksamhet i form av Pedagogisk Omsorg i hela Göteborg. Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi är även intresserade av erfarenheter som du skaffat dig utanför yrkeslivet t.ex. som ledare i föreningsverksamhet eller som förälder. Vår verksamhet styrs av skollagen. Vi följer Skolverkets Allmänna Råd för pedagogisk omsorg och förskolans läroplan är vägledande för verksamhetens innehåll. Det är samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som tillämpas i Göteborgs stad. Vi skiljer oss dock åt på några viktiga punkter: 1. Ingen betalar barnomsorgsavgift till oss. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få betalt för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från någon annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas, men du behöver inte ha lika många barn som en kommunal dagbarnvårdare om du inte vill. 4. Du kan själv påverka din egen lön eftersom lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du själv hittar barn och familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det på skynda din anställning. 6. I varje stadsdel kommer det finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med i vardagen och gör saker tillsammans med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi lever i ett mång kulturellt samhälle och vi vill att det även ska spegla vårt företag. 8. Vi anställer gärna både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg. Vi är inte ett skolföretag som har några dagbarnvårdare vid sidan om utan detta är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du kan få ett bra stöd från människor med stor erfarenhet av barnomsorg i form av pedagogisk omsorg. Vi vill att du lämnar din ansökan i form av personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv och vilka erfarenheter du har av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Skriv vilken stadsdel du bor i. Du som har egna barn som du vill skriva in hos oss eller känner familjer som vill ha sin barnomsorg hos dig kan ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt eget hem och din lägenhet/villa måste därför vara godkänd av vår besiktningsman innan du kan börja hos oss. Du kan redan nu se över din brand och barnsäkerhet. Vi har inga lokaler som vi arbetar utifrån utan det är ditt eget hem som kommer att vara din viktigaste arbetsplats. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida; http://www.polisen.se/Global/www och Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.5.pdf Klipp ut länken och följ sedan anvisningarna på blanketten. Skolchef för Ströms slott AB i Göteborg är Ingrid Darell Hvenfelt. ingrid.darell@stromsslott.se Vi räknar med ett mycket stort intresse på denna annons och vill därför be dig om överseende om det tar lite tid innan vi kontaktar dig. Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen med din ansökan. Ingrid Darell Hvenfelt
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg

Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg
Ströms slott AB berdriver pedagogisk omsorg på Tjörn Vi söker dagbarnvårdare! Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi är även intresserade av erfarenheter som du skaffat dig utanför yrkeslivet t.ex. som ledare i föreningsverksamhet eller som förälder. Vår verksamhet styrs av skollagen. Vi följer Skolverkets Allmänna Råd för Pedagogisk omsorg och förskolans läroplan är vägledande för verksamheten. Det är samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som tillämpas av Tjörns kommun Vi skiljer oss dock åt på några viktiga punkter: 1. Ingen betalar barnomsorgsavgift till oss. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få betalt för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från någon annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas, men du behöver inte ha lika många barn som en kommunal dagbarnvårdare om du inte vill. 4. Du kan själv påverka din egen lön eftersom lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du själv hittar barn och familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stadsdel kommer det finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med i vardagen och gör saker tillsammans med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi lever i ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det även ska spegla vårt företag. 8. Vi anställer gärna både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg. Vi är inte ett skolföretag som har några dagbarnvårdare vid sidan om utan detta är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du kan få ett bra stöd från människor med stor erfarenhet av barnomsorg i form av pedagogisk omsorg. Vi vill att du lämnar din ansökan i form av personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv och vilka erfarenheter du har av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Du som har egna barn som du vill skriva in hos oss eller känner familjer som vill ha sin barnomsorg hos dig kan ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt eget hem och din lägenhet/villa måste därför vara godkänd av vår besiktningsman innan du kan börja hos oss. Du kan redan nu se över din brand och barnsäkerhet. Vi har inga lokaler som vi arbetar utifrån utan det är ditt eget hem som kommer att vara din viktigaste arbetsplats. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida. Ströms Slotts pedagogisk omsorg önskar dig varmt välkommen med din ansökan.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Tjörn
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg

Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg
Ströms slott AB bedriver pedagogisk omsorg i Kungälv Vi söker dagbarnvårdare! Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi är även intresserade av erfarenheter som du skaffat dig utanför yrkeslivet t.ex. som ledare i föreningsverksamhet eller som förälder. Vår verksamhet styrs av skollagen. Vi följer Skolverkets Allmänna Råd för pedagogisk omsorg och förskolans läroplan är vägledande för verksamhetens innehåll. Det är samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som tillämpas av Kungälvs kommun Vi skiljer oss dock åt på några viktiga punkter: 1. Ingen betalar barnomsorgsavgift till oss. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få betalt för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från någon annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas, men du behöver inte ha lika många barn som en kommunal dagbarnvårdare om du inte vill. 4. Du kan själv påverka din egen lön eftersom lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du själv hittar barn och familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje kommun kommer det att finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med i vardagen och gör saker tillsammans med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi lever i ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det även ska spegla vårt företag. 8. Vi anställer gärna både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg. Vi är inte ett skolföretag som har några dagbarnvårdare vid sidan om utan detta är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du kan få ett bra stöd från människor med stor erfarenhet av barnomsorg i form av pedagogisk omsorg. Vi vill att du lämnar din ansökan i form av personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv och vilka erfarenheter du har av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Du som har egna barn som du vill skriva in hos oss eller känner familjer som vill ha sin barnomsorg hos dig kan ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt eget hem och din lägenhet/villa måste därför vara godkänd av vår besiktningsman innan du kan börja hos oss. Du kan redan nu se över din brand och barnsäkerhet. Vi har inga lokaler som vi arbetar utifrån utan det är ditt eget hem som kommer att vara din viktigaste arbetsplats. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida. Ströms slott pedagogisk omsorg önskar dig varmt välkommen med din ansökan.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Kungälv
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg

Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg
Ströms slott AB bedriver verksamhet i form av Pedagogisk Omsorg i Göteborgs stad. Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Att ha erfarenhet av arbete med barn kan tex innebära att ha förvärvsarbetat eller arbetat ideellt med andra barn än sina egna. Du som enbart har föräldraerfarenhet är också välkommen att söka. Vår verksamhet styrs av skollagen och vi följer Skolverkets Allmänna råd för pedagogisk omsorg. Vi följer samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som Göteborgs stad. Vi skiljer oss dock åt på några punkter: 1. Ingen betalar barnomsorgsavgift till oss. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få betalt för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Du kan själv påverka din egen lön eftersom lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du redan vid ansökningstillfället har familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stad/kommun kommer det att finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi lever i ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det ska spegla verksamheten i vårt företag. 8. Vi anställer både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på pedagogisk omsorg och det är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från människor med stor erfarenhet av barnomsorg. Vi vill att du lämnar din ansökan i form av personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv, din utbildning och vilka erfarenheter du har av barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Känner du familj som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt hem och vid en anställning måste ditt boende vara godkänt av oss. Du kan redan nu se över din brand- och barnsäkerhet. Vid en anställning hos oss måste du lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida; http://www.polisen.se/service/blanketter/registerutdrag/vanliga-blanketter/skolan Vår skolchef i Göteborg heter Ingrid Darell Hvenfelt. ingrid.darell@stromsslott.se Vi räknar med ett mycket stort intresse på denna annons och vill därför be dig om överseende om det tar lite tid innan vi kontaktar dig. Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen med din ansökan.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Mölndal
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg

Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg
Nu startar Ströms Slott AB verksamhet i Mellerud kommun. Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Att ha erfarenhet av arbete med barn kan tex innebära att ha förvärvsarbetat eller arbetat ideellt med andra barn än sina egna. Du som enbart har föräldraerfarenhet är också välkommen att söka. Vår verksamhet styrs av skollagen och vi följer Skolverkets Allmänna råd för pedagogisk omsorg. Vi följer samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som i Mellerud kommun. Vi skiljer oss dock åt på några punkter: 1. Ingen betalar barnomsorgsavgift till oss. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få betalt för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Du kan själv påverka din egen lön eftersom lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du redan vid ansökningstillfället har familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stad/kommun kommer det att finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi lever i ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det ska spegla verksamheten i vårt företag. 8. Vi anställer både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på pedagogisk omsorg och det är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från människor med stor erfarenhet av barnomsorg. Vi vill att du lämnar din ansökan i form av personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv, din utbildning och vilka erfarenheter du har av barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Känner du familj som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt hem och vid en anställning måste ditt boende vara godkänt av oss. Du kan redan nu se över din brand- och barnsäkerhet. Vid en anställning hos oss måste du lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida; http://www.polisen.se/service/blanketter/registerutdrag/vanliga-blanketter/skolan Vår chef i Mellerud heter Catharina Ekstein. catharina.ekstein@stromsslott.se Vi räknar med ett mycket stort intresse på denna annons och vill därför be dig om överseende om det tar lite tid innan vi kontaktar dig. Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen med din ansökan.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Mellerud
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg

Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg
Nu startar Ströms Slott AB verksamhet i Skara kommun. Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Att ha erfarenhet av arbete med barn kan tex innebära att ha förvärvsarbetat eller arbetat ideellt med andra barn än sina egna. Du som enbart har föräldraerfarenhet är också välkommen att söka. Vår verksamhet styrs av skollagen och vi följer Skolverkets Allmänna råd för pedagogisk omsorg. Vi följer samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som i Skara kommun. Vi skiljer oss dock åt på några punkter: 1. Ingen betalar barnomsorgsavgift till oss. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få betalt för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Du kan själv påverka din egen lön eftersom lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du redan vid ansökningstillfället har familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stad/kommun kommer det att finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi lever i ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det ska spegla verksamheten i vårt företag. 8. Vi anställer både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på pedagogisk omsorg och det är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från människor med stor erfarenhet av barnomsorg. Vi vill att du lämnar din ansökan i form av personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv, din utbildning och vilka erfarenheter du har av barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Känner du familj som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt hem och vid en anställning måste ditt boende vara godkänt av oss. Du kan redan nu se över din brand- och barnsäkerhet. Vid en anställning hos oss måste du lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida; http://www.polisen.se/service/blanketter/registerutdrag/vanliga-blanketter/skolan Vår chef i Skara heter Pia Östh Gustavsson. pia.osth@stromsslott.se Vi räknar med ett mycket stort intresse på denna annons och vill därför be dig om överseende om det tar lite tid innan vi kontaktar dig. Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen med din ansökan.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Skara
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg

Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg
Nu startar Ströms Slott AB verksamhet i Vara kommun. Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Att ha erfarenhet av arbete med barn kan tex innebära att ha förvärvsarbetat eller arbetat ideellt med andra barn än sina egna. Du som enbart har föräldraerfarenhet är också välkommen att söka. Vår verksamhet styrs av skollagen och vi följer Skolverkets Allmänna råd för pedagogisk omsorg. Vi följer samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som i Vara kommun. Vi skiljer oss dock åt på några punkter: 1. Ingen betalar barnomsorgsavgift till oss. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få betalt för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Du kan själv påverka din egen lön eftersom lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du redan vid ansökningstillfället har familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stad/kommun kommer det att finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi lever i ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det ska spegla verksamheten i vårt företag. 8. Vi anställer både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på pedagogisk omsorg och det är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från människor med stor erfarenhet av barnomsorg. Vi vill att du lämnar din ansökan i form av personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv, din utbildning och vilka erfarenheter du har av barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Känner du familj som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt hem och vid en anställning måste ditt boende vara godkänt av oss. Du kan redan nu se över din brand- och barnsäkerhet. Vid en anställning hos oss måste du lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida; http://www.polisen.se/service/blanketter/registerutdrag/vanliga-blanketter/skolan Vår chef i Vara heter Pia Östh Gustavsson. pia.osth@stromsslott.se Vi räknar med ett mycket stort intresse på denna annons och vill därför be dig om överseende om det tar lite tid innan vi kontaktar dig. Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen med din ansökan.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Vara
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg

Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg
Nu startar Ströms Slott AB verksamhet i Skara kommun. Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Att ha erfarenhet av arbete med barn kan tex innebära att ha förvärvsarbetat eller arbetat ideellt med andra barn än sina egna. Du som enbart har föräldraerfarenhet är också välkommen att söka. Vår verksamhet styrs av skollagen och vi följer Skolverkets Allmänna råd för pedagogisk omsorg. Vi följer samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som i Skara kommun. Vi skiljer oss dock åt på några punkter: 1. Ingen betalar barnomsorgsavgift till oss. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få betalt för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Du kan själv påverka din egen lön eftersom lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du redan vid ansökningstillfället har familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stad/kommun kommer det att finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi lever i ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det ska spegla verksamheten i vårt företag. 8. Vi anställer både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på pedagogisk omsorg och det är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från människor med stor erfarenhet av barnomsorg. Vi vill att du lämnar din ansökan i form av personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv, din utbildning och vilka erfarenheter du har av barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Känner du familj som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt hem och vid en anställning måste ditt boende vara godkänt av oss. Du kan redan nu se över din brand- och barnsäkerhet. Vid en anställning hos oss måste du lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida; http://www.polisen.se/service/blanketter/registerutdrag/vanliga-blanketter/skolan Vår chef i Skara heter Pia Östh Gustavsson. pia.osth@stromsslott.se Vi räknar med ett mycket stort intresse på denna annons och vill därför be dig om överseende om det tar lite tid innan vi kontaktar dig. Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen med din ansökan.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Skara
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg

Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg
Nu startar Ströms Slott AB verksamhet i Lidköping kommun. Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Att ha erfarenhet av arbete med barn kan tex innebära att ha förvärvsarbetat eller arbetat ideellt med andra barn än sina egna. Du som enbart har föräldraerfarenhet är också välkommen att söka. Vår verksamhet styrs av skollagen och vi följer Skolverkets Allmänna råd för pedagogisk omsorg. Vi följer samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som i Lidköping kommun. Vi skiljer oss dock åt på några punkter: 1. Ingen betalar barnomsorgsavgift till oss. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få betalt för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Du kan själv påverka din egen lön eftersom lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du redan vid ansökningstillfället har familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stad/kommun kommer det att finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi lever i ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det ska spegla verksamheten i vårt företag. 8. Vi anställer både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på pedagogisk omsorg och det är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från människor med stor erfarenhet av barnomsorg. Vi vill att du lämnar din ansökan i form av personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv, din utbildning och vilka erfarenheter du har av barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Känner du familj som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt hem och vid en anställning måste ditt boende vara godkänt av oss. Du kan redan nu se över din brand- och barnsäkerhet. Vid en anställning hos oss måste du lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida; http://www.polisen.se/service/blanketter/registerutdrag/vanliga-blanketter/skolan Vår chef i Lidköping heter Pia Östh Gustavsson. pia.osth@stromsslott.se Vi räknar med ett mycket stort intresse på denna annons och vill därför be dig om överseende om det tar lite tid innan vi kontaktar dig. Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen med din ansökan.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Lidköping
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg

Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg
Nu startar Ströms Slott AB verksamhet i Essunga kommun. Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Att ha erfarenhet av arbete med barn kan tex innebära att ha förvärvsarbetat eller arbetat ideellt med andra barn än sina egna. Du som enbart har föräldraerfarenhet är också välkommen att söka. Vår verksamhet styrs av skollagen och vi följer Skolverkets Allmänna råd för pedagogisk omsorg. Vi följer samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som i Essunga kommun. Vi skiljer oss dock åt på några punkter: 1. Ingen betalar barnomsorgsavgift till oss. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få betalt för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Du kan själv påverka din egen lön eftersom lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du redan vid ansökningstillfället har familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stad/kommun kommer det att finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi lever i ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det ska spegla verksamheten i vårt företag. 8. Vi anställer både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på pedagogisk omsorg och det är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från människor med stor erfarenhet av barnomsorg. Vi vill att du lämnar din ansökan i form av personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv, din utbildning och vilka erfarenheter du har av barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Känner du familj som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt hem och vid en anställning måste ditt boende vara godkänt av oss. Du kan redan nu se över din brand- och barnsäkerhet. Vid en anställning hos oss måste du lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida; http://www.polisen.se/service/blanketter/registerutdrag/vanliga-blanketter/skolan Vår chef i Essunga heter Pia Östh Gustavsson. pia.osth@stromsslott.se Vi räknar med ett mycket stort intresse på denna annons och vill därför be dig om överseende om det tar lite tid innan vi kontaktar dig. Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen med din ansökan.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Essunga
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg

Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg
Nu startar Ströms Slott AB verksamhet i Grästorp kommun. Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Att ha erfarenhet av arbete med barn kan tex innebära att ha förvärvsarbetat eller arbetat ideellt med andra barn än sina egna. Du som enbart har föräldraerfarenhet är också välkommen att söka. Vår verksamhet styrs av skollagen och vi följer Skolverkets Allmänna råd för pedagogisk omsorg. Vi följer samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som i Grästorp kommun. Vi skiljer oss dock åt på några punkter: 1. Ingen betalar barnomsorgsavgift till oss. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få betalt för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Du kan själv påverka din egen lön eftersom lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du redan vid ansökningstillfället har familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stad/kommun kommer det att finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi lever i ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det ska spegla verksamheten i vårt företag. 8. Vi anställer både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på pedagogisk omsorg och det är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från människor med stor erfarenhet av barnomsorg. Vi vill att du lämnar din ansökan i form av personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv, din utbildning och vilka erfarenheter du har av barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Känner du familj som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt hem och vid en anställning måste ditt boende vara godkänt av oss. Du kan redan nu se över din brand- och barnsäkerhet. Vid en anställning hos oss måste du lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida; http://www.polisen.se/service/blanketter/registerutdrag/vanliga-blanketter/skolan Vår chef i Grästorp heter Pia Östh Gustavsson. pia.osth@stromsslott.se Vi räknar med ett mycket stort intresse på denna annons och vill därför be dig om överseende om det tar lite tid innan vi kontaktar dig. Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen med din ansökan.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Grästorp
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg

Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg
Nu startar Ströms Slott AB verksamhet i Alingsås kommun. Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Att ha erfarenhet av arbete med barn kan tex innebära att ha förvärvsarbetat eller arbetat ideellt med andra barn än sina egna. Du som enbart har föräldraerfarenhet är också välkommen att söka. Vår verksamhet styrs av skollagen och vi följer Skolverkets Allmänna råd för pedagogisk omsorg. Vi följer samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som i Alingsås kommun. Vi skiljer oss dock åt på några punkter: 1. Ingen betalar barnomsorgsavgift till oss. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få betalt för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Du kan själv påverka din egen lön eftersom lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du redan vid ansökningstillfället har familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stad/kommun kommer det att finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi lever i ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det ska spegla verksamheten i vårt företag. 8. Vi anställer både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på pedagogisk omsorg och det är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från människor med stor erfarenhet av barnomsorg. Vi vill att du lämnar din ansökan i form av personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv, din utbildning och vilka erfarenheter du har av barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Känner du familj som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt hem och vid en anställning måste ditt boende vara godkänt av oss. Du kan redan nu se över din brand- och barnsäkerhet. Vid en anställning hos oss måste du lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida; http://www.polisen.se/service/blanketter/registerutdrag/vanliga-blanketter/skolan Vår chef i Alingsås heter Pia Östh Gustavsson. pia.osth@stromsslott.se Vi räknar med ett mycket stort intresse på denna annons och vill därför be dig om överseende om det tar lite tid innan vi kontaktar dig. Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen med din ansökan.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Alingsås
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg

Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg
Nu startar Ströms Slott AB verksamhet i Vårgårda kommun. Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Att ha erfarenhet av arbete med barn kan tex innebära att ha förvärvsarbetat eller arbetat ideellt med andra barn än sina egna. Du som enbart har föräldraerfarenhet är också välkommen att söka. Vår verksamhet styrs av skollagen och vi följer Skolverkets Allmänna råd för pedagogisk omsorg. Vi följer samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som i Vårgårda kommun. Vi skiljer oss dock åt på några punkter: 1. Ingen betalar barnomsorgsavgift till oss. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få betalt för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Du kan själv påverka din egen lön eftersom lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du redan vid ansökningstillfället har familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stad/kommun kommer det att finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi lever i ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det ska spegla verksamheten i vårt företag. 8. Vi anställer både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på pedagogisk omsorg och det är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från människor med stor erfarenhet av barnomsorg. Vi vill att du lämnar din ansökan i form av personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv, din utbildning och vilka erfarenheter du har av barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Känner du familj som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt hem och vid en anställning måste ditt boende vara godkänt av oss. Du kan redan nu se över din brand- och barnsäkerhet. Vid en anställning hos oss måste du lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida; http://www.polisen.se/service/blanketter/registerutdrag/vanliga-blanketter/skolan Vår chef i Vårgårda heter Pia Östh Gustavsson. pia.osth@stromsslott.se Vi räknar med ett mycket stort intresse på denna annons och vill därför be dig om överseende om det tar lite tid innan vi kontaktar dig. Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen med din ansökan.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Vårgårda
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg

Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg
Ströms slott AB bedriver verksamhet i form av Pedagogisk Omsorg i Mölndals kommun. Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Att ha erfarenhet av arbete med barn kan tex innebära att ha förvärvsarbetat eller arbetat ideellt med andra barn än sina egna. Du som enbart har föräldraerfarenhet är också välkommen att söka. Vår verksamhet styrs av skollagen och vi följer Skolverkets Allmänna råd för pedagogisk omsorg. Vi följer samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som i Mölndals kommun. Vi skiljer oss dock åt på några punkter: 1. Ingen betalar barnomsorgsavgift till oss. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få betalt för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Du kan själv påverka din egen lön eftersom lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du redan vid ansökningstillfället har familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stad/kommun kommer det att finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi lever i ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det ska spegla verksamheten i vårt företag. 8. Vi anställer både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på pedagogisk omsorg och det är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från människor med stor erfarenhet av barnomsorg. Vi vill att du lämnar din ansökan i form av personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv, din utbildning och vilka erfarenheter du har av barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Känner du familj som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt hem och vid en anställning måste ditt boende vara godkänt av oss. Du kan redan nu se över din brand- och barnsäkerhet. Vid en anställning hos oss måste du lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida; http://www.polisen.se/service/blanketter/registerutdrag/vanliga-blanketter/skolan Vår skolchef i Mölndal heter Ingrid Darell Hvenfelt. ingrid.darell@stromsslott.se Vi räknar med ett mycket stort intresse på denna annons och vill därför be dig om överseende om det tar lite tid innan vi kontaktar dig. Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen med din ansökan.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Mölndal
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg

Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg
Ströms slott AB bedriver pedagogisk omsorg i Stenungsund. Vi söker dagbarnvårdare! Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi är även intresserade av erfarenheter som du skaffat dig utanför yrkeslivet t.ex. som ledare i föreningsverksamhet eller som förälder. Vår verksamhet styrs av skollagen. Vi följer Skolverkets Allmänna Råd för pedagogisk omsorg och förskolans läroplan är vägledande för verksamhetens innehåll. Det är samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som tillämpas av Stenungsunds kommun Vi skiljer oss dock åt på några viktiga punkter: 1. Ingen betalar barnomsorgsavgift till oss. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få betalt för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från någon annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas, men du behöver inte ha lika många barn som en kommunal dagbarnvårdare om du inte vill. 4. Du kan själv påverka din egen lön eftersom lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du själv hittar barn och familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stadsdel kommer det finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med i vardagen och gör saker tillsammans med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi lever i ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det även ska spegla vårt företag. 8. Vi anställer gärna både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg. Vi är inte ett skolföretag som har några dagbarnvårdare vid sidan om utan detta är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du kan få ett bra stöd från människor med stor erfarenhet av barnomsorg i form av pedagogisk omsorg. Vi vill att du lämnar din ansökan i form av personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv och vilka erfarenheter du har av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Du som har egna barn som du vill skriva in hos oss eller känner familjer som vill ha sin barnomsorg hos dig kan ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt eget hem och din lägenhet/villa måste därför vara godkänd av vår besiktningsman innan du kan börja hos oss. Du kan redan nu se över din brand och barnsäkerhet. Vi har inga lokaler som vi arbetar utifrån utan det är ditt eget hem som kommer att vara din viktigaste arbetsplats. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida. Ströms slott pedagogisk omsorg önskar dig varmt välkommen med din ansökan.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Stenungsund
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg

dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg
Ströms slott AB bedriver pedagogisk omsorg i Ale kommun. Vi söker dagbarnvårdare! Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi är även intresserade av erfarenheter som du skaffat dig utanför yrkeslivet t.ex. som ledare i föreningsverksamhet eller som förälder. Vår verksamhet styrs av skollagen. Vi följer Skolverkets Allmänna Råd för pedagogisk omsorg och förskolans läroplan är vägledande för verksamhetens innehåll. Det är samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som tillämpas i Ale kommun. Detta gäller för barnomsorg på Ströms slott AB: 1. Ingen betalar barnomsorgsavgift till oss. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få betalt för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalite kan upprätthållas, men du behöver inte ha lika många barn som en kommunal dagbarnvårdare om du inte vill. 4. Du kan själv påverka din egen lön eftersom lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du själv hittar barn och familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stadsdel/kommun kommer det finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med i vardagen och gör saker tillsammans med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi är ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det även ska spegla vårt företag. 8. Vi anställer gärna både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg. Vi är inte ett skolföretag som har några dagbarnvårdare vid sidan om utan detta är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du kan få ett bra stöd från människor med stor erfarenhet av barnomsorg i form av pedagogisk omsorg. Vi vill att du lämnar din ansökan i form av personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv och vilka erfarenheter du har av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Du som har egna barn du vill skriva in hos oss eller känner familjer som vill skriva in sina barn hos dig kan ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt eget hem och din lägenhet/villa måste därför vara godkänd av vår besiktningsman innan du kan börja hos oss. Du kan redan nu se över din brand och barnsäkerhet. Vi har inga lokaler som vi arbetar utifrån utan det är ditt eget hem som kommer att vara din viktigaste arbetsplats. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida; http://www.polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.5.pdf Klipp ut länken och följ sedan anvisningarna på blanketten. Vår skolchef i Ale heter Ingrid Darell Hvenfelt. Vi räknar med ett mycket stort intresse på denna annons och vill därför be dig om överseende om det tar lite tid innan vi kontaktar dig. Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen med din ansökan. Magnus Olsson VD
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Ale
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg

Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg
Ströms Slott AB söker dagbarnvårdare till verksamhet i Lerums kommun. Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Att ha erfarenhet av arbete med barn kan tex innebära att ha förvärvsarbetat eller arbetat ideellt med andra barn än sina egna. Du som enbart har föräldraerfarenhet är också välkommen att söka. Vår verksamhet styrs av skollagen och vi följer Skolverkets Allmänna råd för pedagogisk omsorg. Vi följer samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som i Lerums kommun. Vi skiljer oss dock åt på några punkter: 1. Ingen betalar barnomsorgsavgift till oss. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få betalt för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Du kan själv påverka din egen lön eftersom lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du redan vid ansökningstillfället har familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stad/kommun kommer det att finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi lever i ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det ska spegla verksamheten i vårt företag. 8. Vi anställer både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på pedagogisk omsorg och det är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från människor med stor erfarenhet av barnomsorg. Vi vill att du lämnar din ansökan i form av personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv, din utbildning och vilka erfarenheter du har av barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Känner du familj som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt hem och vid en anställning måste ditt boende vara godkänt av oss. Du kan redan nu se över din brand- och barnsäkerhet. Vid en anställning hos oss måste du lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida; http://www.polisen.se/service/blanketter/registerutdrag/vanliga-blanketter/skolan Vår chef i Lerum heter Catharina Ekstein. catharina.ekstein@stromsslott.se Vi räknar med ett mycket stort intresse på denna annons och vill därför be dig om överseende om det tar lite tid innan vi kontaktar dig. Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen med din ansökan.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Lerum
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/Pedagogisk Omsorg

Städare
Ströms slott AB söker städare för uppdrag i privata hem.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Uddevalla
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Städare jobb, Städare Uddevalla, Städare STRÖMS SLOTT AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städare

dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg Mölndal
Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi är även intresserade av erfarenheter som du skaffat dig utanför yrkeslivet t.ex. som ledare i föreningsverksamhet eller som förälder. Vår verksamhet styrs av skollagen, vi följer allmänna råd för pedagogisk omsorg och förskolans läroplan är vägledande för verksamhetens innehåll. Det är samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som tillämpas i Mölndals kommun. 1. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få lön för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du själv hittar barn och familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stadsdel kommer det finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med i vardagen och gör saker tillsammans med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi är ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det även ska spegla vårt företag. 8. Vi anställer gärna både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg, som är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från chefer med gedigen utbildning och stor erfarenhet inom området . Vi vill att du lämnar din ansökan i form av CV och personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv och vilka erfarenheter du har av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Du som har egna barn du vill skriva in hos oss eller känner familjer som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt eget hem och din lägenhet/villa måste därför vara godkänd av vår besiktningsman innan du kan börja hos oss. Du kan redan nu se över din brand och barnsäkerhet. Vi har inga lokaler som vi arbetar utifrån utan det är ditt eget hem som kommer att vara din viktigaste arbetsplats. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida;http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret/ Klipp ut länken och följ sedan anvisningarna på blanketten. Vår verksamhetschef i Mölndal heter Ingrid Darell Hvenfelt. Ströms slott AB önskar dig varmt
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Mölndal
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg Mölndal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg Mölndal

dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg Stenungsund
Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi är även intresserade av erfarenheter som du skaffat dig utanför yrkeslivet t.ex. som ledare i föreningsverksamhet eller som förälder. Vår verksamhet styrs av skollagen, vi följer allmänna råd för pedagogisk omsorg och förskolans läroplan är vägledande för verksamhetens innehåll. Det är samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som tillämpas i Stenungsunds kommun. 1. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få lön för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du själv hittar barn och familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stadsdel kommer det finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med i vardagen och gör saker tillsammans med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi är ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det även ska spegla vårt företag. 8. Vi anställer gärna både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg, som är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från chefer med gedigen utbildning och stor erfarenhet inom området . Vi vill att du lämnar din ansökan i form av CV och personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv och vilka erfarenheter du har av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Du som har egna barn du vill skriva in hos oss eller känner familjer som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt eget hem och din lägenhet/villa måste därför vara godkänd av vår besiktningsman innan du kan börja hos oss. Du kan redan nu se över din brand och barnsäkerhet. Vi har inga lokaler som vi arbetar utifrån utan det är ditt eget hem som kommer att vara din viktigaste arbetsplats. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida;http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret/ Klipp ut länken och följ sedan anvisningarna på blanketten. Vår verksamhetschef i Stenungsund heter Ingrid Darell Hvenfelt. Ströms slott AB önskar dig varmt
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Stenungsund
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg Stenungsund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg Stenungsund

dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg Göteborg
Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi är även intresserade av erfarenheter som du skaffat dig utanför yrkeslivet t.ex. som ledare i föreningsverksamhet eller som förälder. Vår verksamhet styrs av skollagen, vi följer allmänna råd för pedagogisk omsorg och förskolans läroplan är vägledande för verksamhetens innehåll. Det är samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som tillämpas i Göteborg kommun. 1. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få lön för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du själv hittar barn och familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stadsdel kommer det finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med i vardagen och gör saker tillsammans med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi är ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det även ska spegla vårt företag. 8. Vi anställer gärna både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg, som är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från chefer med gedigen utbildning och stor erfarenhet inom området . Vi vill att du lämnar din ansökan i form av CV och personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv och vilka erfarenheter du har av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Du som har egna barn du vill skriva in hos oss eller känner familjer som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt eget hem och din lägenhet/villa måste därför vara godkänd av vår besiktningsman innan du kan börja hos oss. Du kan redan nu se över din brand och barnsäkerhet. Vi har inga lokaler som vi arbetar utifrån utan det är ditt eget hem som kommer att vara din viktigaste arbetsplats. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida;http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret/ Klipp ut länken och följ sedan anvisningarna på blanketten. Vår verksamhetschef i Göteborg heter Ingrid Darell Hvenfelt. Ströms slott AB önskar dig varmt
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg Göteborg

Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg Tjörn
Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi är även intresserade av erfarenheter som du skaffat dig utanför yrkeslivet t.ex. som ledare i föreningsverksamhet eller som förälder. Vår verksamhet styrs av skollagen, vi följer allmänna råd för pedagogisk omsorg och förskolans läroplan är vägledande för verksamhetens innehåll. Det är samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som tillämpas i Tjörns kommun. 1. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få lön för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du själv hittar barn och familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stadsdel kommer det finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med i vardagen och gör saker tillsammans med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi är ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det även ska spegla vårt företag. 8. Vi anställer gärna både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg, som är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från chefer med gedigen utbildning och stor erfarenhet inom området . Vi vill att du lämnar din ansökan i form av CV och personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv och vilka erfarenheter du har av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Du som har egna barn du vill skriva in hos oss eller känner familjer som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt eget hem och din lägenhet/villa måste därför vara godkänd av vår besiktningsman innan du kan börja hos oss. Du kan redan nu se över din brand och barnsäkerhet. Vi har inga lokaler som vi arbetar utifrån utan det är ditt eget hem som kommer att vara din viktigaste arbetsplats. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida;http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret/ Klipp ut länken och följ sedan anvisningarna på blanketten. Vår verksamhetschef i Tjörn heter Ingrid Darell Hvenfelt. Ströms slott AB önskar dig varmt
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Tjörn
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg Tjörn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg Tjörn

Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Kungälv
Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi är även intresserade av erfarenheter som du skaffat dig utanför yrkeslivet t.ex. som ledare i föreningsverksamhet eller som förälder. Vår verksamhet styrs av skollagen, vi följer allmänna råd för pedagogisk omsorg och förskolans läroplan är vägledande för verksamhetens innehåll. Det är samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som tillämpas i Kungälv kommun. 1. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få lön för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du själv hittar barn och familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stadsdel kommer det finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med i vardagen och gör saker tillsammans med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi är ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det även ska spegla vårt företag. 8. Vi anställer gärna både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg, som är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från chefer med gedigen utbildning och stor erfarenhet inom området . Vi vill att du lämnar din ansökan i form av CV och personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv och vilka erfarenheter du har av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Du som har egna barn du vill skriva in hos oss eller känner familjer som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt eget hem och din lägenhet/villa måste därför vara godkänd av vår besiktningsman innan du kan börja hos oss. Du kan redan nu se över din brand och barnsäkerhet. Vi har inga lokaler som vi arbetar utifrån utan det är ditt eget hem som kommer att vara din viktigaste arbetsplats. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida;http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret/ Klipp ut länken och följ sedan anvisningarna på blanketten. Vår förskolechef i Kungälv är Pia Östh Gustavsson Ströms slott AB önskar dig varmt
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Kungälv
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Kungälv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Kungälv

Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Orust
Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi är även intresserade av erfarenheter som du skaffat dig utanför yrkeslivet t.ex. som ledare i föreningsverksamhet eller som förälder. Vår verksamhet styrs av skollagen, vi följer allmänna råd för pedagogisk omsorg och förskolans läroplan är vägledande för verksamhetens innehåll. Det är samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som tillämpas i Orust kommun. 1. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få lön för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du själv hittar barn och familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stadsdel kommer det finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med i vardagen och gör saker tillsammans med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi är ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det även ska spegla vårt företag. 8. Vi anställer gärna både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg, som är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från chefer med gedigen utbildning och stor erfarenhet inom området . Vi vill att du lämnar din ansökan i form av CV och personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv och vilka erfarenheter du har av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Du som har egna barn du vill skriva in hos oss eller känner familjer som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt eget hem och din lägenhet/villa måste därför vara godkänd av vår besiktningsman innan du kan börja hos oss. Du kan redan nu se över din brand och barnsäkerhet. Vi har inga lokaler som vi arbetar utifrån utan det är ditt eget hem som kommer att vara din viktigaste arbetsplats. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida;http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret/ Klipp ut länken och följ sedan anvisningarna på blanketten. Vår förskolechef på Orust är Catharina Ekstein Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Orust
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Orust jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Orust

Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Vänersborg
Vi söker dig som bor i Vänersborgs kommun men särskilt dig som bor i Vargön. Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi är även intresserade av erfarenheter som du skaffat dig utanför yrkeslivet t.ex. som ledare i föreningsverksamhet eller som förälder. Vår verksamhet styrs av skollagen, vi följer allmänna råd för pedagogisk omsorg och förskolans läroplan är vägledande för verksamhetens innehåll. Det är samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som tillämpas i Vänersborgs kommun. 1. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få lön för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du själv hittar barn och familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stadsdel kommer det finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med i vardagen och gör saker tillsammans med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi är ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det även ska spegla vårt företag. 8. Vi anställer gärna både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg, som är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från chefer med gedigen utbildning och stor erfarenhet inom området . Vi vill att du lämnar din ansökan i form av CV och personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv och vilka erfarenheter du har av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Du som har egna barn du vill skriva in hos oss eller känner familjer som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt eget hem och din lägenhet/villa måste därför vara godkänd av vår besiktningsman innan du kan börja hos oss. Du kan redan nu se över din brand och barnsäkerhet. Vi har inga lokaler som vi arbetar utifrån utan det är ditt eget hem som kommer att vara din viktigaste arbetsplats. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida;http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret/ Klipp ut länken och följ sedan anvisningarna på blanketten. Ströms slott AB önskar dig varmt
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Vänersborg
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Vänersborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Vänersborg

Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Ale
Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi är även intresserade av erfarenheter som du skaffat dig utanför yrkeslivet t.ex. som ledare i föreningsverksamhet eller som förälder. Vår verksamhet styrs av skollagen, vi följer allmänna råd för pedagogisk omsorg och förskolans läroplan är vägledande för verksamhetens innehåll. Det är samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som tillämpas i Ale kommun. 1. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få lön för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du själv hittar barn och familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stadsdel kommer det finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med i vardagen och gör saker tillsammans med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi är ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det även ska spegla vårt företag. 8. Vi anställer gärna både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg, som är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från chefer med gedigen utbildning och stor erfarenhet inom området . Vi vill att du lämnar din ansökan i form av CV och personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv och vilka erfarenheter du har av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Du som har egna barn du vill skriva in hos oss eller känner familjer som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt eget hem och din lägenhet/villa måste därför vara godkänd av vår besiktningsman innan du kan börja hos oss. Du kan redan nu se över din brand och barnsäkerhet. Vi har inga lokaler som vi arbetar utifrån utan det är ditt eget hem som kommer att vara din viktigaste arbetsplats. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida;http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret/ Klipp ut länken och följ sedan anvisningarna på blanketten. Vår förskolechef i Ale heter Pia Östh Gustavsson. Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Ale
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Ale jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Ale

Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Alingsås
Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi är även intresserade av erfarenheter som du skaffat dig utanför yrkeslivet t.ex. som ledare i föreningsverksamhet eller som förälder. Vår verksamhet styrs av skollagen, vi följer allmänna råd för pedagogisk omsorg och förskolans läroplan är vägledande för verksamhetens innehåll. Det är samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som tillämpas i Alingsås kommun. 1. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få lön för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du själv hittar barn och familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stadsdel kommer det finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med i vardagen och gör saker tillsammans med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi är ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det även ska spegla vårt företag. 8. Vi anställer gärna både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg, som är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från chefer med gedigen utbildning och stor erfarenhet inom området . Vi vill att du lämnar din ansökan i form av CV och personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv och vilka erfarenheter du har av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Du som har egna barn du vill skriva in hos oss eller känner familjer som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt eget hem och din lägenhet/villa måste därför vara godkänd av vår besiktningsman innan du kan börja hos oss. Du kan redan nu se över din brand och barnsäkerhet. Vi har inga lokaler som vi arbetar utifrån utan det är ditt eget hem som kommer att vara din viktigaste arbetsplats. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida;http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret/ Klipp ut länken och följ sedan anvisningarna på blanketten. Vår Förskolechef i Alingsås heter Lina Nelin. Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Alingsås
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Alingsås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Alingsås

Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Vara
Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi är även intresserade av erfarenheter som du skaffat dig utanför yrkeslivet t.ex. som ledare i föreningsverksamhet eller som förälder. Vår verksamhet styrs av skollagen, vi följer allmänna råd för pedagogisk omsorg och förskolans läroplan är vägledande för verksamhetens innehåll. Det är samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som tillämpas i Varas kommun. 1. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få lön för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du själv hittar barn och familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stadsdel kommer det finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med i vardagen och gör saker tillsammans med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi är ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det även ska spegla vårt företag. 8. Vi anställer gärna både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg, som är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från chefer med gedigen utbildning och stor erfarenhet inom området . Vi vill att du lämnar din ansökan i form av CV och personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv och vilka erfarenheter du har av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Du som har egna barn du vill skriva in hos oss eller känner familjer som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt eget hem och din lägenhet/villa måste därför vara godkänd av vår besiktningsman innan du kan börja hos oss. Du kan redan nu se över din brand och barnsäkerhet. Vi har inga lokaler som vi arbetar utifrån utan det är ditt eget hem som kommer att vara din viktigaste arbetsplats. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida;http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret/ Klipp ut länken och följ sedan anvisningarna på blanketten. Vår Förskolechef i Vara heter Lina Nelin. Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Vara
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Vara jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Vara

förskolechef
Ströms slott AB är ett av Sveriges största barnomsorgsföretag med verksamhet i ett trettiotal kommuner över hela Sverige. Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av ledarskap inom förskoleverksamhet. Du kommer att arbeta i ett ledarteam och arbeta som chef inom vår verksamhet i väst Sverige. Ditt arbete utgår från vårt kontor i Ljungskile. Du kan också komma att ha andra kortare uppdrag på andra platser i Sverige. Ditt arbete består i att leda och utveckla vår förskoleverksamhet i samarbete med andra ledare och medarbetare. Du kommer att arbeta som förskolechef med ansvar för en eller flera förskolor och kan också komma att ha chefskap inom pedagogisk omsorg. Vi anställer 1-2 nya medarbetare varje vecka varför rekrytering, handledning och verksamhetsutveckling är viktiga delar i ditt arbete. Du har ett mycket fritt arbete med stort egenansvar. I ditt uppdrag ingår utöver vanliga chefsuppgifter även mycket externa kontakter t.ex. med kommuner, media och rättsliga instanser. Du behöver vara en dokumenterat god ledare med goda referenser. Du behöver vara väl påläst på all lagstiftning inom förskoleverksamhet. Vi vill att du är utbildad förskollärare. Ett extra plus är om du utöver detta har utbildning inom montessoripedagogik. Vi tror att du har ett antal år bakom dig som chef inom förskoleverksamhet. Lämna ansökan med meritförteckning, personligt brev och referenser.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Kungälv
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga förskolechef jobb, förskolechef Kungälv, förskolechef STRÖMS SLOTT AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: förskolechef

Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Vårgårda
Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi är även intresserade av erfarenheter som du skaffat dig utanför yrkeslivet t.ex. som ledare i föreningsverksamhet eller som förälder. Vår verksamhet styrs av skollagen, vi följer allmänna råd för pedagogisk omsorg och förskolans läroplan är vägledande för verksamhetens innehåll. Det är samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som tillämpas i Vårgårda kommun. 1. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få lön för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du själv hittar barn och familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stadsdel kommer det finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med i vardagen och gör saker tillsammans med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi är ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det även ska spegla vårt företag. 8. Vi anställer gärna både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg, som är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från chefer med gedigen utbildning och stor erfarenhet inom området . Vi vill att du lämnar din ansökan i form av CV och personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv och vilka erfarenheter du har av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Du som har egna barn du vill skriva in hos oss eller känner familjer som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt eget hem och din lägenhet/villa måste därför vara godkänd av vår besiktningsman innan du kan börja hos oss. Du kan redan nu se över din brand och barnsäkerhet. Vi har inga lokaler som vi arbetar utifrån utan det är ditt eget hem som kommer att vara din viktigaste arbetsplats. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida;http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blanke?tt-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret/ Klipp ut länken och följ sedan anvisningarna på blanketten. Vår förskolechef i Vårgårda är Lina Nelin Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Vårgårda
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Vårgårda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Vårgårda

Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Lidköping
Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi är även intresserade av erfarenheter som du skaffat dig utanför yrkeslivet t.ex. som ledare i föreningsverksamhet eller som förälder. Vår verksamhet styrs av skollagen, vi följer allmänna råd för pedagogisk omsorg och förskolans läroplan är vägledande för verksamhetens innehåll. Det är samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som tillämpas i Lidköping kommun. 1. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få lön för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du själv hittar barn och familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stadsdel kommer det finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med i vardagen och gör saker tillsammans med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi är ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det även ska spegla vårt företag. 8. Vi anställer gärna både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg, som är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från chefer med gedigen utbildning och stor erfarenhet inom området . Vi vill att du lämnar din ansökan i form av CV och personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv och vilka erfarenheter du har av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Du som har egna barn du vill skriva in hos oss eller känner familjer som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt eget hem och din lägenhet/villa måste därför vara godkänd av vår besiktningsman innan du kan börja hos oss. Du kan redan nu se över din brand och barnsäkerhet. Vi har inga lokaler som vi arbetar utifrån utan det är ditt eget hem som kommer att vara din viktigaste arbetsplats. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida;http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blanke?tt-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret/ Klipp ut länken och följ sedan anvisningarna på blanketten. Vår förskolechef i Lidköping är Lina Nelin Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Lidköping
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Lidköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Lidköping

Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Mellerud
Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi är även intresserade av erfarenheter som du skaffat dig utanför yrkeslivet t.ex. som ledare i föreningsverksamhet eller som förälder. Vår verksamhet styrs av skollagen, vi följer allmänna råd för pedagogisk omsorg och förskolans läroplan är vägledande för verksamhetens innehåll. Det är samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som tillämpas i Mellerud kommun. 1. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få lön för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du själv hittar barn och familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stadsdel kommer det finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med i vardagen och gör saker tillsammans med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi är ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det även ska spegla vårt företag. 8. Vi anställer gärna både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg, som är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från chefer med gedigen utbildning och stor erfarenhet inom området . Vi vill att du lämnar din ansökan i form av CV och personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv och vilka erfarenheter du har av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Du som har egna barn du vill skriva in hos oss eller känner familjer som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt eget hem och din lägenhet/villa måste därför vara godkänd av vår besiktningsman innan du kan börja hos oss. Du kan redan nu se över din brand och barnsäkerhet. Vi har inga lokaler som vi arbetar utifrån utan det är ditt eget hem som kommer att vara din viktigaste arbetsplats. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida;http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blanke?tt-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret/ Klipp ut länken och följ sedan anvisningarna på blanketten. Vår förskolechef i Mellerud Catharina Ekstein Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Mellerud
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Mellerud jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare/Pedagogisk omsorg Mellerud

Dagbarnvårdare / Pedagogisk omsorg Färgelanda
Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi är även intresserade av erfarenheter som du skaffat dig utanför yrkeslivet t.ex. som ledare i föreningsverksamhet eller som förälder. Vår verksamhet styrs av skollagen, vi följer allmänna råd för pedagogisk omsorg och förskolans läroplan är vägledande för verksamhetens innehåll. Det är samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som tillämpas i Färgelanda kommun. 1. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få lön för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du själv hittar barn och familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stadsdel kommer det finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med i vardagen och gör saker tillsammans med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi är ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det även ska spegla vårt företag. 8. Vi anställer gärna både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg, som är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från chefer med gedigen utbildning och stor erfarenhet inom området . Vi vill att du lämnar din ansökan i form av CV och personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv och vilka erfarenheter du har av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Du som har egna barn du vill skriva in hos oss eller känner familjer som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt eget hem och din lägenhet/villa måste därför vara godkänd av vår besiktningsman innan du kan börja hos oss. Du kan redan nu se över din brand och barnsäkerhet. Vi har inga lokaler som vi arbetar utifrån utan det är ditt eget hem som kommer att vara din viktigaste arbetsplats. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida;http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blanke?tt-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret/ Klipp ut länken och följ sedan anvisningarna på blanketten. Vår förskolechef i Färgelanda är Catharina Ekstein Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Färgelanda
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare / Pedagogisk omsorg Färgelanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare / Pedagogisk omsorg Färgelanda

Förskollärare
Vi söker en förskollärare till vår verksamhet i Uddevalla Du kommer att ingå i ett arbetslag där professionalitet och omtanke präglar verksamheten och arbetet. Du ska vara mycket väl förtrogen med Lpfö98 samt ha goda kunskaper i pedagogisk dokumentation. Vi lägger stor vikt vid att du såväl kan arbeta självständigt och fatta egna beslut, som att du aktivt kan ingå i ett arbetslag och ta tillvara styrkan i att samarbeta för att nå gemensamma mål. Har du erfarenhet att arbeta mångkulturellt eller är nyfiken på att arbeta på en mångkulturell förskola är det något vi ser som merit. Som förskollärare ska du vara en förebild för barnen när det gäller värdegrundsuppdraget. Du ska vara pedagogiskt skicklig och klara av att metodiskt arbeta mot målen. Vi vill att du är nyfiken och kreativ och att du tillsammans med barn och arbetskamrater alltid är redo att lära mer och nytt. Du ska stå för trygga strukturer och rutiner men också ha förmågan att följa den väg som barnen visar dig. Utöver de arbetsuppgifter som naturligt ingår ser vi gärna att du är särskilt intresserad och/eller kunnig när det gäller barns kommunikativa förmåga och språkutveckling. Som arbetskamrat till oss ska du vilja pröva nytt, ha nära till skratt, dela med dig av dina kunskaper och alltid sätta barnen i främsta rummet. Enbart utbildade förskollärare är aktuella för tjänst. Välkommen med din ansökan!
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Uddevalla
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Uddevalla, Förskollärare STRÖMS SLOTT AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare Ströms Slott Förskola
Vi söker en förskollärare till vår verksamhet i Lilla Edet på Ströms slott förskola Du kommer att ingå i ett arbetslag där professionalitet och omtanke präglar verksamheten och arbetet. Du ska vara mycket väl förtrogen med Lpfö98 samt ha goda kunskaper i pedagogisk dokumentation. Vi lägger stor vikt vid att du såväl kan arbeta självständigt och fatta egna beslut, som att du aktivt kan ingå i ett arbetslag och ta tillvara styrkan i att samarbeta för att nå gemensamma mål. Som förskollärare ska du vara en förebild för barnen när det gäller värdegrundsuppdraget. Du ska vara pedagogiskt skicklig och klara av att metodiskt arbeta mot målen. Vi vill att du är nyfiken och kreativ och att du tillsammans med barn och arbetskamrater alltid är redo att lära mer och nytt. Du ska stå för trygga strukturer och rutiner men också ha förmågan att följa den väg som barnen visar dig. Som arbetskamrat till oss ska du vilja pröva nytt, ha nära till skratt, dela med dig av dina kunskaper och alltid sätta barnen i främsta rummet. Enbart utbildade förskollärare är aktuella för tjänst. Välkommen med din ansökan!
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Lilla Edet
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Ströms Slott Förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Ströms Slott Förskola


Sök lediga jobb STRÖMS SLOTT AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se