SW söker erfarna ekonomiassistenter! jobb - lediga jobb

SW söker erfarna ekonomiassistenter! jobb SW söker erfarna ekonomiassistenter! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: SW söker erfarna ekonomiassistenter!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: SW söker erfarna ekonomiassistenter. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. SW söker erfarna ekonomiassistenter!- Stockholm

 2. SW söker erfarna ekonomiassistenter!- Stockholm

 3. SW söker erfarna ekonomiassistenter!- Stockholm

 4. SW söker erfarna ekonomiassistenter!- Stockholm

 5. SW söker erfarna ekonomiassistenter- Stockholm

 6. SW söker erfarna ekonomiassistenter- Stockholm

 7. SW söker erfarna ekonomiassistenter- Stockholm

 8. SW söker erfarna ekonomiassistenter- Stockholm

 9. SW söker erfarna ekonomiassistenter- Stockholm

 10. SW söker erfarna ekonomiassistenter- Stockholm

 11. SW söker erfarna ekonomiassistenter- Stockholm

 12. SW söker erfarna ekonomiassistenter- Stockholm


Mer beskrivning

SW söker erfarna ekonomiassistenter!
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! SW söker just nu erfarna ekonomiassistenter till våra kunder. SW är ett rekryterings- och bemanningsföretag som verkar inom ekonomi, bank och finans. Tjänstebeskrivning I rollen som ekonomiassistent varierar arbetsuppgifterna beroende av tjänst. Du kommer exempelvis komma att arbeta med: -       Löpande bokföring -       Leverantörs- respektive kundreskontraprocesser -       Bidra vid bokslutsarbetet Som ekonomiassistent hos någon utav våra kunder kan du erbjudas alltifrån mer rutinbaserade och inarbetade arbetsuppgifter till mer expansiva roller där du förväntas vara bidra och växa i ekonomiassistentrollen. Lämplig bakgrund Vi söker dig som har gymnasial utbildning med ekonomisk inriktning. Du har gärna en eftergymnasial utbildning i form av antingen yrkeshögskola alternativt universitet/högskola. Du har minst 3 års erfarenhet som ekonomiassistent. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Som person är du driven, framåt och ansvarstagande. Du är hängiven i ditt arbete och ger det lilla extra. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete. Viktig information Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Uppdragstid beror på uppdrag. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringsassistent Simon Jordal, 08-407 55 68. Konsult hos SW Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Företag: SW
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga SW söker erfarna ekonomiassistenter! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SW söker erfarna ekonomiassistenter!

SW söker erfarna ekonomiassistenter!
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! SW söker just nu erfarna ekonomiassistenter till våra kunder. SW är ett rekryterings- och bemanningsföretag som verkar inom ekonomi, bank och finans. Tjänstebeskrivning I rollen som ekonomiassistent varierar arbetsuppgifterna beroende av tjänst. Du kommer exempelvis komma att arbeta med: -       Löpande redovisning -       Leverantörs- respektive kundreskontraprocesser -       Bidra vid bokslutsarbetet -       Kredithandläggning -       Ha daglig kontakt med kunder och leverantörer Som ekonomiassistent hos någon utav våra kunder kan du erbjudas alltifrån mer rutinbaserade och inarbetade arbetsuppgifter till mer expansiva roller där du förväntas bidra och växa i ekonomiassistentrollen. Lämplig bakgrund Vi söker dig som har gymnasial utbildning gärna med ekonomisk inriktning men det är inget krav. Du har gärna en eftergymnasial utbildning i form av antingen yrkeshögskola alternativt universitet/högskola. Du har minst 3 års erfarenhet som ekonomiassistent. Du har erfarenhet från ekonomisystem/affärssystem och är i övrigt systemvan. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Som person är du driven, framåt och ansvarstagande. Du är hängiven i ditt arbete och ger det lilla extra. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete. Viktig information Ovanstående kan antingen innebära ett konsultuppdrag med anställning hos SW alternativt direktrekrytering till kund. Anmäl ditt intresse snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringsassistent Simon Jordal, 08-407 55 68. Konsult hos SW Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Företag: SW
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga SW söker erfarna ekonomiassistenter! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SW söker erfarna ekonomiassistenter!

SW söker erfarna ekonomiassistenter!
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! SW söker just nu erfarna ekonomiassistenter till våra kunder. SW är ett rekryterings- och bemanningsföretag som verkar inom ekonomi, bank och finans. Tjänstebeskrivning I rollen som ekonomiassistent varierar arbetsuppgifterna beroende av tjänst. Du kommer exempelvis komma att arbeta med: -       Löpande bokföring -       Leverantörs- respektive kundreskontraprocesser -       Bidra vid bokslutsarbetet Som ekonomiassistent hos någon utav våra kunder kan du erbjudas alltifrån mer rutinbaserade och inarbetade arbetsuppgifter till mer expansiva roller där du förväntas vara bidra och växa i ekonomiassistentrollen. Lämplig bakgrund Vi söker dig som har gymnasial utbildning med ekonomisk inriktning. Du har gärna en eftergymnasial utbildning i form av antingen yrkeshögskola alternativt universitet/högskola. Du har minst 3 års erfarenhet som ekonomiassistent. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Som person är du driven, framåt och ansvarstagande. Du är hängiven i ditt arbete och ger det lilla extra. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete. Viktig information Ovanstående kan dels innebära direktrekrytering till kund samt dels konsultuppdrag med anställning hos SW. Uppdragstid samt beläggningsgrad (heltid/deltid) beror på uppdrag. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringsassistent Simon Jordal, 08-407 55 68. Konsult hos SW Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Företag: SW
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga SW söker erfarna ekonomiassistenter! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SW söker erfarna ekonomiassistenter!

SW söker erfarna ekonomiassistenter!
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! SW söker just nu erfarna ekonomiassistenter till våra kunder. SW är ett   rekryterings- och bemanningsföretag som verkar inom ekonomi, bank och finans. Tjänstebeskrivning I rollen som ekonomiassistent varierar arbetsuppgifterna beroende av   tjänst. Du kommer exempelvis komma att arbeta med: -       Löpande redovisning -       Leverantörs- respektive   kundreskontraprocesser -       Bidra vid bokslutsarbetet -       Kredithandläggning -       Ha daglig kontakt med kunder och   leverantörer Som ekonomiassistent hos någon utav våra kunder kan du erbjudas alltifrån   mer rutinbaserade och inarbetade arbetsuppgifter till mer expansiva roller   där du förväntas bidra och växa i ekonomiassistentrollen. Lämplig bakgrund Vi söker dig som har gymnasial utbildning gärna med ekonomisk inriktning   men det är inget krav. Du har gärna en eftergymnasial utbildning i form av   antingen yrkeshögskola alternativt universitet/högskola. Du har minst 3 års   erfarenhet som ekonomiassistent. Du har erfarenhet från   ekonomisystem/affärssystem och är i övrigt systemvan. Du har goda kunskaper i   Office-paketet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Som person är du driven, framåt och ansvarstagande. Du är hängiven i ditt   arbete och ger det lilla extra. Du har en mycket god   kommunikativ förmåga och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt   arbete. Viktig information Ovanstående kan antingen innebära ett konsultuppdrag med anställning hos   SW alternativt direktrekrytering till kund. Anmäl ditt intresse snarast då   urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten   är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringsassistent Sanna Söderlind,   08-407 55 69 eller  Danuta Lindekrantz   08-407 55 64. Konsult hos SW  Du drivs av att utvecklas och inspireras   av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i   olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är   lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt  med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja   dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters   kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Företag: SW
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga SW söker erfarna ekonomiassistenter! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SW söker erfarna ekonomiassistenter!

SW söker erfarna ekonomiassistenter
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! SW söker just nu erfarna ekonomiassistenter till våra kunder. SW är ett   rekryterings- och bemanningsföretag som verkar inom ekonomi, bank och finans. TjänstebeskrivningI rollen som ekonomiassistent varierar arbetsuppgifterna beroende av   tjänst. Du kommer exempelvis komma att arbeta med: -       Löpande redovisning -       Leverantörs- respektive   kundreskontraprocesser -       Bidra vid bokslutsarbetet -       Kredithandläggning -       Ha daglig kontakt med kunder och   leverantörer Som ekonomiassistent hos någon utav våra kunder kan du erbjudas alltifrån mer rutinbaserade och inarbetade arbetsuppgifter till mer expansiva roller där du förväntas bidra och växa i ekonomiassistentrollen. Lämplig bakgrund Vi söker dig som har gymnasial utbildning gärna med ekonomisk inriktning men det är inget krav. Du har gärna en eftergymnasial utbildning i form av antingen yrkeshögskola alternativt universitet/högskola. Du har minst 3 års erfarenhet som ekonomiassistent. Du har erfarenhet från   ekonomisystem/affärssystem och är i övrigt systemvan. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Som person är du driven, framåt och ansvarstagande. Du är hängiven i ditt arbete och ger det lilla extra. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete. Viktig information Ovanstående kan antingen innebära ett konsultuppdrag med anställning hos SW alternativt direktrekrytering till kund. Anmäl ditt intresse snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringsassistent Paola Bustos, 08-407 55 61.
Företag: SW
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-29
Sök fler jobb liknande: lediga SW söker erfarna ekonomiassistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SW söker erfarna ekonomiassistenter

SW söker erfarna ekonomiassistenter
Välkommen att söka tjänsten vid rekryteringsmässa inom Ekonomi & Finans. Var: Arbetsförmedlingen Stockholm City, tunnelgatan 3 När: Tisdag 3 november. Kl 10.30 SW söker erfarna ekonomiassistenter ? Ort/Region: Stockholm SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! SW söker just nu erfarna ekonomiassistenter till våra kunder. SW är ett rekryterings- och bemanningsföretag som verkar inom ekonomi, bank och finans. Tjänstebeskrivning I rollen som ekonomiassistent varierar arbetsuppgifterna beroende av tjänst. Du kommer exempelvis komma att arbeta med: - Löpande redovisning - Leverantörs- respektive kundreskontraprocesser - Bidra vid bokslutsarbetet - Kredithandläggning - Ha daglig kontakt med kunder och leverantörer Som ekonomiassistent hos någon utav våra kunder kan du erbjudas alltifrån mer rutinbaserade och inarbetade arbetsuppgifter till mer expansiva roller där du förväntas bidra och växa i ekonomiassistentrollen. Lämplig bakgrund Vi söker dig som har gymnasial utbildning gärna med ekonomisk inriktning men det är inget krav. Du har gärna en eftergymnasial utbildning i form av antingen yrkeshögskola alternativt universitet/högskola. Du har minst 3 års erfarenhet som ekonomiassistent. Du har erfarenhet från ekonomisystem/affärssystem och är i övrigt systemvan. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Som person är du driven, framåt och ansvarstagande. Du är hängiven i ditt arbete och ger det lilla extra. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete.
Företag: SW
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga SW söker erfarna ekonomiassistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SW söker erfarna ekonomiassistenter

SW söker erfarna ekonomiassistenter
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! SW söker just nu erfarna ekonomiassistenter till våra kunder. SW är ett rekryterings- och bemanningsföretag som verkar inom hela tjänstemannasegmentet men främst inom ekonomi, bank och finans. TjänstebeskrivningArbetsuppgifterna irollen som ekonomiassistent varierar beroende på både tjänst och kund.  Det är däremot viktigt att du har en god förståelse för hela flöden och kan utan problem ansvara för delar i det. Du kommer exempelvis komma att arbeta med: -       Löpande redovisning -       Leverantörsreskontra -       Kundreskontra -       Bidra vid både månads- och årsbokslut -       Kredithandläggning -       Ha daglig kontakt med kunder och leverantörer Som ekonomiassistent hos någon utav våra kunder kan du erbjudas alltifrån mer rutinbaserade och inarbetade arbetsuppgifter till mer expansiva roller där du förväntas bidra och växa i ekonomiassistentrollen. Så har du arbetat i några år och vill ta steget vidare i sin karriär så är det just dig som vi söker. Lämplig bakgrund Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning i form av antingen universitet/högskola alternativt yrkeshögskola. Du har ca 3 års erfarenhet som ekonomiassistent och en god förståelse för ekonomiarbetet i stort. Du har erfarenhet från ekonomisystem/affärssystem och är i övrigt systemvan. Du har goda kunskaper i Office-paketet samt goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som person är du driven, framåt och ansvarstagande. Du är hängiven i ditt arbete och ger det lilla extra. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete. Viktig information Ovanstående kan antingen innebära ett konsultuppdrag med anställning hos SW alternativt direktrekrytering till kund. Anmäl ditt intresse snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringsassistent Paola Bustos, 08-407 55 61.
Företag: SW
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga SW söker erfarna ekonomiassistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SW söker erfarna ekonomiassistenter

SW söker erfarna ekonomiassistenter
Välkommen att söka tjänsten vid rekryteringsmässa inom Ekonomi & Finans. Var: Arbetsförmedlingen Stockholm City, tunnelgatan 3 När: Tisdag 3 november. Kl 10.30 SW söker erfarna ekonomiassistenter Ort/Region: Stockholm SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! SW söker just nu erfarna ekonomiassistenter till våra kunder. SW är ett rekryterings- och bemanningsföretag som verkar inom ekonomi, bank och finans. Tjänstebeskrivning I rollen som ekonomiassistent varierar arbetsuppgifterna beroende av tjänst. Du kommer exempelvis komma att arbeta med: - Löpande redovisning - Leverantörs- respektive kundreskontraprocesser - Bidra vid bokslutsarbetet - Kredithandläggning - Ha daglig kontakt med kunder och leverantörer Som ekonomiassistent hos någon utav våra kunder kan du erbjudas alltifrån mer rutinbaserade och inarbetade arbetsuppgifter till mer expansiva roller där du förväntas bidra och växa i ekonomiassistentrollen. Lämplig bakgrund Vi söker dig som har gymnasial utbildning gärna med ekonomisk inriktning men det är inget krav. Du har gärna en eftergymnasial utbildning i form av antingen yrkeshögskola alternativt universitet/högskola. Du har minst 3 års erfarenhet som ekonomiassistent. Du har erfarenhet från ekonomisystem/affärssystem och är i övrigt systemvan. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Som person är du driven, framåt och ansvarstagande. Du är hängiven i ditt arbete och ger det lilla extra. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete.
Företag: SW in Scandinavia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-24
Sök fler jobb liknande: lediga SW söker erfarna ekonomiassistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SW söker erfarna ekonomiassistenter

SW söker erfarna ekonomiassistenter
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook ! SW söker just nu erfarna ekonomiassistenter till våra kunder. SW är ett rekryterings- och bemanningsföretag som verkar inom hela tjänstemannasegmentet men främst inom ekonomi, bank och finans. Tjänstebeskrivning Arbetsuppgifterna rollen som ekonomiassistent varierar beroende på både tjänst och kund. Det är däremot viktigt att du har en god förståelse för hela flöden och kan utan problem ansvara för delar i det. Du kommer exempelvis komma att arbeta med: -       Löpande redovisning -       Leverantörsreskontra -       Kundreskontra -       Bidra vid både månads- och årsbokslut -       Kredithandläggning -       Ha daglig kontakt med kunder och leverantörer Som ekonomiassistent hos någon utav våra kunder kan du erbjudas alltifrån mer rutinbaserade och inarbetade arbetsuppgifter till mer expansiva roller där du förväntas bidra och växa i ekonomiassistentrollen. Så har du arbetat i några år och vill ta steget vidare i sin karriär så är det just dig som vi söker. Lämplig bakgrund Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning i form av antingen universitet/högskola alternativt yrkeshögskola. Du har ca 3 års erfarenhet som ekonomiassistent och en god förståelse för ekonomiarbetet i stort. Du har erfarenhet från ekonomisystem/affärssystem och är i övrigt systemvan. Du har goda kunskaper i Office-paketet samt goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som person är du driven, framåt och ansvarstagande. Du är hängiven i ditt arbete och ger det lilla extra . Du har en mycket god kommunikativ förmåga och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete. Viktig information Ovanstående kan antingen innebära ett konsultuppdrag med anställning hos SW alternativt direktrekrytering till kund. Anmäl ditt intresse snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringsassistent Paola Bustos, 08-407 55 61. Konsult hos SW Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas.  Vi frågar därför vet vi.
Företag: SW
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-30
Sök fler jobb liknande: lediga SW söker erfarna ekonomiassistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SW söker erfarna ekonomiassistenter

SW söker erfarna ekonomiassistenter
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook ! SW söker just nu erfarna ekonomiassistenter till våra kunder. SW är ett   rekryterings- och bemanningsföretag som verkar inom hela   tjänstemannasegmentet men främst inom ekonomi, bank och finans. Tjänstebeskrivning Arbetsuppgifterna rollen som   ekonomiassistent varierar beroende på både tjänst och kund. Det är däremot   viktigt att du har en god förståelse för hela flöden och kan utan problem   ansvara för delar i det. Du kommer exempelvis komma att arbeta med: -       Löpande redovisning -       Leverantörsreskontra -       Kundreskontra -       Bidra vid både månads- och   årsbokslut -       Kredithandläggning -       Ha daglig kontakt med kunder och   leverantörer Som ekonomiassistent hos någon utav våra kunder kan du erbjudas alltifrån   mer rutinbaserade och inarbetade arbetsuppgifter till mer expansiva roller   där du förväntas bidra och växa i ekonomiassistentrollen. Så har du arbetat i   några år och vill ta steget vidare i sin karriär så är det just dig som vi   söker. Lämplig bakgrund Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning i form av antingen   universitet/högskola alternativt yrkeshögskola. Du har ca 3 års erfarenhet som ekonomiassistent och en god förståelse för ekonomiarbetet i stort. Du har   erfarenhet från ekonomisystem/affärssystem och är i övrigt systemvan. Du har goda kunskaper i Office-paketet samt goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som person är du driven, framåt och ansvarstagande. Du är hängiven i ditt   arbete och ger det lilla extra . Du har en mycket god  kommunikativ förmåga och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt  arbete. Viktig information Ovanstående kan antingen innebära ett konsultuppdrag med anställning hos   SW alternativt direktrekrytering till kund. Anmäl ditt intresse snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringsassistent Paola Bustos, 08-407 55 61. Konsult hos SW Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en   förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar  i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi   våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas.  Vi frågar därför vet vi.
Företag: SW
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga SW söker erfarna ekonomiassistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SW söker erfarna ekonomiassistenter

SW söker erfarna ekonomiassistenter
Välkommen att söka tjänsten vid rekryteringsmässa inom Ekonomi & Finans. Var: Arbetsförmedlingen Stockholm City, tunnelgatan 3 När: 9/2. Kl 10.00 - 12.00 SW söker ekonomiassistent till kund- och leverantörsreskontra på tillväxtbolag ? Ort/Region: Stockholm ? Datum: 2016-02-02 SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! SW söker för kunds räkning en serviceinriktad och noggrann Ekonomiassistent till tillväxtbolag. Kundföretaget är ett väletablerat bolag på tillväxt med kontor i moderna lokaler strax norr om Stockholm. Du hanterar kund- och leverantörsreskontra. Du är en del av en ekonomiavdelning på 5 personer sammantaget är ni cirka 70 personer som sitter i huset. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 3 månader med start omgående. Tjänsten är på heltid. Tjänstebeskrivning I rollen som Ekonomiassistent kommer du att hantera kund- och leverantörsreskontra. Du är en del av en ekonomiavdelning som består av dig, Ekonomichef, Redovisningsansvarig, 3 Ekonomiassistenter och Löneadminstratör. I rollen som Ekonomiassistent hos vår kund kommer du att hantera - Kund- och leverantörsreskontra - Ankomstregistrering av leverantörsfakturor samt betalningar - Fakturering, påminnelse och inkasso - Avstämningar av kund- och leverantörsreskontra - Kontakt med kunder och leverantörer Det här är tjänsten för dig som arbetat som Ekonomiassistent tidigare och vill visa vad du går för kund- och leverantörsreskontrarollen på ett tillväxtbolag! Lämplig bakgrund Vi söker dig som har minst 2 års arbetserfarenhet inom kund- och leverantörsreskontra. Vi ser gärna att du har använt Pyramid sedan tidigare eftersom vår kund använder det systemet, men det är inget krav. Du är systemvan samt lättlärd i system. Du är datavan och har goda kunskaper i Officepaketet. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Koncernspråk är engelska. Som person är du serviceminded och har en utmärkt förmåga att kommunicera med kunder och leverantörer samtidigt som du har lätt för att komma in i en arbetsgrupp och samarbeta med kollegor. Du är givetvis noggrann, strukturerad och tar ansvar för dina processer. Du är lösningsorienterad och initiativtagande på ett sätt som gör att du ser samt tar tag i saker som behöver göras. Vidare fungerar du utmärkt i såväl självständigt arbete som arbete i grupp. Viktig information Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 3 månader med start omgående. Tjänsten är på heltid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Simon Jordal, 08-407 55 68. Konsult hos SW Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Företag: SW in Scandinavia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga SW söker erfarna ekonomiassistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SW söker erfarna ekonomiassistenter

SW söker erfarna ekonomiassistenter
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook ! SW söker just nu erfarna ekonomiassistenter till våra kunder. SW är ett rekryterings- och bemanningsföretag som verkar inom hela tjänstemannasegmentet men främst inom ekonomi, bank och finans. Tjänstebeskrivning Arbetsuppgifterna rollen som ekonomiassistent varierar beroende på både tjänst och kund. Det är däremot viktigt att du har en god förståelse för hela flöden och kan utan problem ansvara för delar i det. Du kommer exempelvis komma att arbeta med: -       Löpande redovisning -       Leverantörsreskontra -       Kundreskontra -       Bidra vid både månads- och årsbokslut -       Kredithandläggning -       Ha daglig kontakt med kunder och leverantörer Som ekonomiassistent hos någon utav våra kunder kan du erbjudas alltifrån mer rutinbaserade och inarbetade arbetsuppgifter till mer expansiva roller där du förväntas bidra och växa i ekonomiassistentrollen. Så har du arbetat i några år och vill ta steget vidare i sin karriär så är det just dig som vi söker. Lämplig bakgrund Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning i form av antingen universitet/högskola alternativt yrkeshögskola. Du har ca 3 års erfarenhet som ekonomiassistent och en god förståelse för ekonomiarbetet i stort. Du har erfarenhet från ekonomisystem/affärssystem och är i övrigt systemvan. Du har goda kunskaper i Office-paketet samt goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som person är du driven, framåt och ansvarstagande. Du är hängiven i ditt arbete och ger det lilla extra . Du har en mycket god kommunikativ förmåga och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete. Viktig information Ovanstående kan antingen innebära ett konsultuppdrag med anställning hos SW alternativt direktrekrytering till kund. Anmäl ditt intresse snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringsassistent Paola Bustos, 08-407 55 61. Konsult hos SW Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas.  Vi frågar därför vet vi.
Företag: SW
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-22
Sök fler jobb liknande: lediga SW söker erfarna ekonomiassistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SW söker erfarna ekonomiassistenter


Sök lediga jobb SW söker erfarna ekonomiassistenter!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se