SWEPAP CONSULTING AB jobb - lediga jobb

SWEPAP CONSULTING AB jobb SWEPAP CONSULTING AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: SWEPAP CONSULTING AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: SWEPAP CONSULTING AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. C401401 Säljare- Stockholm

 2. C400605 Kvalitet ingenjör- Gävle

 3. C400705 IS/IT ingenjör- Gävle

 4. C400205 Systemutvecklare Microsoft plattform- Gävle

 5. C400405 Java-utvecklare- Gävle

 6. C400805 Telecom systemutvecklare- Gävle

 7. C400305 Sharepoint/Biztalkutvecklare- Gävle

 8. C401105 Systemarkitekt/utvecklare- Gävle

 9. C400105 C_C++ Utvecklare- Gävle

 10. C401005 Databasutvecklare/administartör- Gävle

 11. C401305 Projektledare- Gävle

 12. C400505 Testledare/Testutvecklare- Gävle

 13. C401205 Systemingenjör/tekniker- Gävle

 14. C400905 Webb/mobilapplikationsutvecklare- Gävle

 15. C400903 Webb/mobilapplikationsutvecklare- Malmö

 16. C401203 Systemingenjör/tekniker- Malmö

 17. C400503 Testledare/Testutvecklare- Malmö

 18. C401303 Projektledare- Malmö

 19. C401003 Databasutvecklare/administartör- Malmö

 20. C400103 C_C++ Utvecklare- Malmö

 21. C401103 Systemarkitekt/utvecklare- Malmö

 22. C400303 Sharepoint/Biztalkutvecklare- Malmö

 23. C400803 Telecom systemutvecklare- Malmö

 24. C400403 Java-utvecklare- Malmö

 25. C400203 Systemutvecklare Microsoft plattform- Malmö

 26. C400703 IS/IT ingenjör- Malmö

 27. C400603 Kvalitet ingenjör- Malmö

 28. C401403 Säljare- Malmö

 29. C401405 Säljare- Sundsvall

 30. C401402 Säljare- Göteborg

 31. C401404 Säljare- Linköping

 32. C400602 Kvalitet ingenjör- Göteborg

 33. C400702 IS/IT ingenjör- Göteborg

 34. C400202 Systemutvecklare Microsoft plattform- Göteborg

 35. C400402 Java-utvecklare- Göteborg

 36. C400802 Telecom systemutvecklare- Göteborg

 37. C400302 Sharepoint/Biztalkutvecklare- Göteborg

 38. C401102 Systemarkitekt/utvecklare- Göteborg

 39. C400102 C_C++ Utvecklare- Göteborg

 40. C401002 Databasutvecklare/administartör- Göteborg


Mer beskrivning

C401401 Säljare
Swepap söker säljare till nytt affärsområde. Swepap gruppen är en aktör inom IT-området. Tillsammans med våra systerföretag sysselsätter vi ca 45 konsulter. Vi är ett välrenommerat och mycket lönsamt företag som funnits sedan 1996. Till vårt affärsområde IT-konsulting söker vi affärsdrivna säljare som vill vara med ett unikt skede i organisationens utveckling och utveckla detta område. Vad vi söker: - Vi söker en resultatorienterad och affärsmässig säljare som vill utöka Swepap:s kundportfölj med nya kunder och du delar vår syn på försäljning där kunden alltid kommer i första rummet. - Du behöver vara en driven, tävlingsmänniska som har förmågan att arbeta målmedvetet, långsiktigt och har höga förväntningar på dig själv. - Du är inspirerande som drar med dig människor omkring dig och ser lösningar när andra ser problem. - Du är ansvarsfull och förstår vikten av att representera Swepap i alla lägen. - Talar och skriver svenska och engelska mycket väl Initialt kommer arbetet att bestå av nykunds försäljning vilket gör dig till en mycket viktig resurs i företaget. Lyckas du och har de rätta förutsättningarna öppnas möjligheten att gå vidare inom företaget. Försäljningen sker primärt via telefon och du rapporterar direkt till Swepap:s affärsområdeschef. Swepap erbjuder: - En möjlighet att vara med och bygga något helt nytt och sätta din signatur på organisationen - Utbildning i produkter och tjänster - Trygg arbetsgivare och en mycket positiv arbetsmiljö - Konkurrenskraftiga och marknadsledande produkter/lösningar att erbjuda våra kunder - Möjlighet till intern utveckling och karriär Du erbjuder: - Några års erfarenhet av försäljning och helst direktförsäljning mot företag. IT är ett stort intresse och du besitter viljan att ta till dig förändringar i den snabbrörliga IT världen - Du är disciplinerad, engagerad och har god social kompetens - Vi jobbar i team och där är samarbetsförmåga en viktig egenskap - Du har förmodligen någon form av utbildning inom IT och kunskaper inom systemutveckling är meriterande Placeringsort Stockholm men du arbetar med kunder i hela Sverige Känner du att detta kan vara spännande? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Ange annonsens referensnr. Ansökningarna kommer behandlas löpande. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga C401401 Säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C401401 Säljare

C400605 Kvalitet ingenjör
Söker Kvalitet ingenjör med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan tekniker: Quality Assurance Engineer: Linux /LSF/AFS/NFS/Redhat) Unix, AIX, Windows, Cisco, Sybase Git, SW, Clearcase, Python, Perl, Ruby on Rails Jenkins, Lean Tjänsten omfattar kvalitetskontroll (test / planering / genomförande och rapportering på funktionalitet, användbarhet och prestanda test). Designa och utföra krav-baserade system och acceptanstester under ett projektets genomförande, identifiera och undersöka defekter och orsaker, validera och verifiera defekter och ge lösningar Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst fem år som systemingenjör. Du har erfarenhet som systemingenjör. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Språk: Svenska, Engelska Orter: Norrland Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange Anspråk. Ange dina referenser. Ange annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga C400605 Kvalitet ingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400605 Kvalitet ingenjör

C400705 IS/IT ingenjör
Söker IS/IT ingenjör med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan tekniker: IS/IT: Linux, Unix, AIX, Windows, Git, Clearcase Du är utbildad ingenjör eller systemingenjör, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst fem år som systemingenjör. Du har erfarenhet som systemingenjör och kunnig/erfarenhet med stöd, felsökning och underhåll av testmiljö. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: Svenska, Engelska Orter: Norrland Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange Anspråk. Ange dina referenser. Ange annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga C400705 IS/IT ingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400705 IS/IT ingenjör

C400205 Systemutvecklare Microsoft plattform
Söker systemutvecklare/programmerare med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan språk/tekniker: .NET VB.NET, VB6 C#, ASP.NET 2.0/3.5/4.0 MS SQL och databasmodellering MVC WebServices JQuery/Ajax XML, HTML Microsoft Visual Studio .NET (C#, ASP.NET, VB) Microsoft Windows Server Microsoft SQL Server Microsoft BizTalk Server Erfarenhet från agil systemutvecklingsmetodik Objektorienterad analys och design, samt modellering i UML Arkitektur och systemdesign av distribuerade lösningar på Microsofts plattform Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst tre år som arkitekt eller utvecklare. Du har erfarenhet av .NET. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du talar och skriver svenska och engelska flytande Språk: Svenska, Engelska Orter: Norrland Känner du att detta kan vara spännande? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga C400205 Systemutvecklare Microsoft plattform jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400205 Systemutvecklare Microsoft plattform

C400405 Java-utvecklare
Söker systemutvecklare/programmerare med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan språk/tekniker: Java J2EE J2ME JSP/JSF Swing Hibernate Eclipse Spring Web 2.0 HTML , XHTML, CSS JavaScript , jQuery , Ajax PHP, shell scripting, Linux, C++ Oracle, MySQL, MS SQL Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst tre år som arkitekt eller utvecklare. Du har erfarenhet av Java. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: svenska, engelska Orter: Norrland Känner du att detta kan vara spännande? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga C400405 Java-utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400405 Java-utvecklare

C400805 Telecom systemutvecklare
Söker telecom/mobil utvecklare/ingenjörer med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan tekniker: Mobile Communication: Wireless Protocols Web Browser Linux System Android Mobile Applications Multimedia Semiconductor Solution: Hardware Verification Hardware Design 3D Graphichs Video Codec 3g, UMTS, GSM, WCDMA, EDGE, GPRS, CDMA, TDMA, iDEN, FDD, TDD, PCS, CDMA2000, 1xRTT, 1xEVDO, 3GPP, 3GPP2, wimax technology, wifi (wi-fi) jobs, 802.11, 802.11b, 802.11g, 4g, wireless broadband networks, satellite internet Kunskap/erfarenhet av iPhone utveckling / Android utveckling / Windows Mobile Kunskap om utveckling och verktyg för profilering. Önskvärd - 1?2 års erfarenhet i Mobile App White box testing / Mobile (OS) / Platform Testing. Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst 4+ år som ingenjör/utvecklare. Du har erfarenhet av telecom. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: Svenska, Engelska Orter: Norrland Känner du att detta kan vara spännande? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange Anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga C400805 Telecom systemutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400805 Telecom systemutvecklare

C400305 Sharepoint/Biztalkutvecklare
Söker systemutvecklare/programmerare med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan språk/tekniker: Sharepoint Biztalk Microsoft BizTalk Server Microsoft Sharepoint server Erfarenhet från agil systemutvecklingsmetodik Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst fem år som arkitekt eller utvecklare. Du har erfarenhet av Sharepoint/Biztalk och andra Microsoft tekniker. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: Svenska, Engelska Orter: Norrland Känner du att detta kan vara spännande? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange Anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga C400305 Sharepoint/Biztalkutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400305 Sharepoint/Biztalkutvecklare

C401105 Systemarkitekt/utvecklare
Söker IT- lösnings- systemarkitekt/utvecklare med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan språk/tekniker: Systemarkitekt: C, C + + , .NET, C #, Java, J2EE Linux Oracle, MSSQL PROPS, RUP, Scrum Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst nio års erfarenhet som arkitekt eller utvecklare. Du har erfarenhet som arkitekt. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: Svenska, Engelska Orter: Norrland Känner du att detta kan vara spännande? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga C401105 Systemarkitekt/utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C401105 Systemarkitekt/utvecklare

C400105 C_C++ Utvecklare
Söker systemutvecklare/programmerare med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan språk/tekniker: -Programvaruutvecklare C/C++ -Programvaruutvecklare C/C++ i inbyggda system och det är meriterande om du har erfarenhet av applikationsutveckling för stora komplexa realtidssystem Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst fyra år som arkitekt eller utvecklare. Du har erfarenhet av C/C++. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: Svenska, Engelska Orter: Norrland Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga C400105 C_C++ Utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400105 C_C++ Utvecklare

C401005 Databasutvecklare/administartör
Söker databasutvecklare/administratör med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan tekniker/ databaser: Databaser: Oracle MySQL MS SQL DB2 Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst tre år som arkitekt eller utvecklare. Du har erfarenhet av Databaser. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Ange önskemål och anspråk. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: Svenska, Engelska Orter: Norrland Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga C401005 Databasutvecklare/administartör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C401005 Databasutvecklare/administartör

C401305 Projektledare
Söker systemutvecklare/projektledare med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan språk/tekniker: Projektledning: Har en relevant utbildning inom Data/IT/Projektledning och har en 3-5 års erfarenhet av projektledning/koordinering inom IT sedan tidigare Erfarenhet från agil systemutvecklingsmetodik Teknisk bakgrund från högskola/universitet Driven, ansvarstagande och beslutsmässig Strukturerad, professionell och kundorienterad Är utåtriktad, social och flexibel Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst tre år som arkitekt eller utvecklare. Du har erfarenhet av Projektledning. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: Svenska, Engelska Orter: Norrland Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga C401305 Projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C401305 Projektledare

C400505 Testledare/Testutvecklare
Söker Testledare/Test- utvecklare/ingenjör med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan tekniker: Det är meriterande om du ISTQB Certifierad testledare, dock är det inte ett krav. Du bör också ha förståelse för agil utveckling. Erfarenhet av Selenium IDE/RC är meriterande. Projektmodell enl. TDD, PPS, PROPS, SCRUM Som testingenjör kommer du att arbeta med testning på mjukvaran till vår kunds produkter. Testmiljön är skriven i olika Scriptspråk och du kommer utöver testning också utveckla och anpassa testmiljön för vissa specifika tester. Att skriva och genomföra testfall - Vara med i Scrumteamet - Systemverifiering som Scrumteamet utvecklat - Utföra tester på systemnivå - Exekvera tester och dokumentera resultat - Utforma nya tester i JavaScript, Perl, Python Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst tre år inom testområdet eller utvecklare. Du har erfarenhet som testare, testledare. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: Svenska, Engelska Orter: Norrland Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange anspråk, dina referenser samt referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga C400505 Testledare/Testutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400505 Testledare/Testutvecklare

C401205 Systemingenjör/tekniker
Söker systemingenjörer/tekniker med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan tekniker: Systemingenjörer/ infrastrukturspecialist/ säkerhetsspecialist: Linux, Unix, AIX, Windows, Cisco, Sybase, Checkpoint MSSQL MS IIS MS Exchange MVS RACF SMP LE Sysview SA AIX VLM Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst fem år som systemingenjör. Du har erfarenhet som systemingenjör/tekniker. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska Språk: Svenska, Engelska Orter: Norrland Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange anspråk, dina referenser samt referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga C401205 Systemingenjör/tekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C401205 Systemingenjör/tekniker

C400905 Webb/mobilapplikationsutvecklare
Söker webb/mobilapplikations-utvecklare/programmerare med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan språk/tekniker: iPhone- och iPad-utveckling - Erfaren inom apputveckling - Kunnig i Objective C och objektorientering - Kunnig i Cocoa och XCode - Förståelse av AppStore-koncept Android-utveckling - Erfaren inom apputveckling - Kunnig i Java och objektorientering - Kunnig i Eclipse IDE - Förståelse av Androids Marketplace-koncept Användargränssnitt för appar - Duktig i utformning av användarupplevelse och användargränssnitt för iPhone och Android - Kreativa och artistiska färdigheter, med öga för detaljer - Gärna kunnig i Adobe Illustrator och Photoshop Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst fem år som arkitekt eller utvecklare. Du har erfarenhet av webb- mobilapplikations- utveckling. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: Svenska, Engelska Orter: Norrland Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga C400905 Webb/mobilapplikationsutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400905 Webb/mobilapplikationsutvecklare

C400903 Webb/mobilapplikationsutvecklare
Söker webb/mobilapplikations-utvecklare/programmerare med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan språk/tekniker: iPhone- och iPad-utveckling - Erfaren inom apputveckling - Kunnig i Objective C och objektorientering - Kunnig i Cocoa och XCode - Förståelse av AppStore-koncept Android-utveckling - Erfaren inom apputveckling - Kunnig i Java och objektorientering - Kunnig i Eclipse IDE - Förståelse av Androids Marketplace-koncept Användargränssnitt för appar - Duktig i utformning av användarupplevelse och användargränssnitt för iPhone och Android - Kreativa och artistiska färdigheter, med öga för detaljer - Gärna kunnig i Adobe Illustrator och Photoshop Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst fem år som arkitekt eller utvecklare. Du har erfarenhet av webb- mobilapplikations- utveckling. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: Svenska, Engelska Orter: Södra Sverige Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga C400903 Webb/mobilapplikationsutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400903 Webb/mobilapplikationsutvecklare

C401203 Systemingenjör/tekniker
Söker systemingenjörer/tekniker med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan tekniker: Systemingenjörer/ infrastrukturspecialist/ säkerhetsspecialist: Linux, Unix, AIX, Windows, Cisco, Sybase, Checkpoint MSSQL MS IIS MS Exchange MVS RACF SMP LE Sysview SA AIX VLM Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst fem år som systemingenjör. Du har erfarenhet som systemingenjör/tekniker. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska Språk: Svenska, Engelska Orter: Södra Sverige Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange anspråk, dina referenser samt referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga C401203 Systemingenjör/tekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C401203 Systemingenjör/tekniker

C400503 Testledare/Testutvecklare
Söker Testledare/Test- utvecklare/ingenjör med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan tekniker: Det är meriterande om du ISTQB Certifierad testledare, dock är det inte ett krav. Du bör också ha förståelse för agil utveckling. Erfarenhet av Selenium IDE/RC är meriterande. Projektmodell enl. TDD, PPS, PROPS, SCRUM Som testingenjör kommer du att arbeta med testning på mjukvaran till vår kunds produkter. Testmiljön är skriven i olika Scriptspråk och du kommer utöver testning också utveckla och anpassa testmiljön för vissa specifika tester. Att skriva och genomföra testfall - Vara med i Scrumteamet - Systemverifiering som Scrumteamet utvecklat - Utföra tester på systemnivå - Exekvera tester och dokumentera resultat - Utforma nya tester i JavaScript, Perl, Python Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst tre år inom testområdet eller utvecklare. Du har erfarenhet som testare, testledare. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: Svenska, Engelska Orter: Södra Sverige Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange anspråk, dina referenser samt referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga C400503 Testledare/Testutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400503 Testledare/Testutvecklare

C401303 Projektledare
Söker systemutvecklare/projektledare med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan språk/tekniker: Projektledning: Har en relevant utbildning inom Data/IT/Projektledning och har en 3-5 års erfarenhet av projektledning/koordinering inom IT sedan tidigare Erfarenhet från agil systemutvecklingsmetodik Teknisk bakgrund från högskola/universitet Driven, ansvarstagande och beslutsmässig Strukturerad, professionell och kundorienterad Är utåtriktad, social och flexibel Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst tre år som arkitekt eller utvecklare. Du har erfarenhet av Projektledning. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: Svenska, Engelska Orter: Södra Sverige Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga C401303 Projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C401303 Projektledare

C401003 Databasutvecklare/administartör
Söker databasutvecklare/administratör med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan tekniker/ databaser: Databaser: Oracle MySQL MS SQL DB2 Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst tre år som arkitekt eller utvecklare. Du har erfarenhet av Databaser. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Ange önskemål och anspråk. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: Svenska, Engelska Orter: Södra Sverige Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga C401003 Databasutvecklare/administartör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C401003 Databasutvecklare/administartör

C400103 C_C++ Utvecklare
Söker systemutvecklare/programmerare med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan språk/tekniker: -Programvaruutvecklare C/C++ -Programvaruutvecklare C/C++ i inbyggda system och det är meriterande om du har erfarenhet av applikationsutveckling för stora komplexa realtidssystem Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst fyra år som arkitekt eller utvecklare. Du har erfarenhet av C/C++. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: Svenska, Engelska Orter: Södra Sverige Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga C400103 C_C++ Utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400103 C_C++ Utvecklare

C401103 Systemarkitekt/utvecklare
Söker IT- lösnings- systemarkitekt/utvecklare med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan språk/tekniker: Systemarkitekt: C, C + + , .NET, C #, Java, J2EE Linux Oracle, MSSQL PROPS, RUP, Scrum Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst nio års erfarenhet som arkitekt eller utvecklare. Du har erfarenhet som arkitekt. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: Svenska, Engelska Orter: Södra Sverige Känner du att detta kan vara spännande? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga C401103 Systemarkitekt/utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C401103 Systemarkitekt/utvecklare

C400303 Sharepoint/Biztalkutvecklare
Söker systemutvecklare/programmerare med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan språk/tekniker: Sharepoint Biztalk Microsoft BizTalk Server Microsoft Sharepoint server Erfarenhet från agil systemutvecklingsmetodik Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst fem år som arkitekt eller utvecklare. Du har erfarenhet av Sharepoint/Biztalk och andra Microsoft tekniker. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: Svenska, Engelska Orter: Södra Sverige Känner du att detta kan vara spännande? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange Anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga C400303 Sharepoint/Biztalkutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400303 Sharepoint/Biztalkutvecklare

C400803 Telecom systemutvecklare
Söker telecom/mobil utvecklare/ingenjörer med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan tekniker: Mobile Communication: Wireless Protocols Web Browser Linux System Android Mobile Applications Multimedia Semiconductor Solution: Hardware Verification Hardware Design 3D Graphichs Video Codec 3g, UMTS, GSM, WCDMA, EDGE, GPRS, CDMA, TDMA, iDEN, FDD, TDD, PCS, CDMA2000, 1xRTT, 1xEVDO, 3GPP, 3GPP2, wimax technology, wifi (wi-fi) jobs, 802.11, 802.11b, 802.11g, 4g, wireless broadband networks, satellite internet Kunskap/erfarenhet av iPhone utveckling / Android utveckling / Windows Mobile Kunskap om utveckling och verktyg för profilering. Önskvärd - 1?2 års erfarenhet i Mobile App White box testing / Mobile (OS) / Platform Testing. Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst 4+ år som ingenjör/utvecklare. Du har erfarenhet av telecom. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: Svenska, Engelska Orter: Södra Sverige Känner du att detta kan vara spännande? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange Anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga C400803 Telecom systemutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400803 Telecom systemutvecklare

C400403 Java-utvecklare
Söker systemutvecklare/programmerare med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan språk/tekniker: Java J2EE J2ME JSP/JSF Swing Hibernate Eclipse Spring Web 2.0 HTML , XHTML, CSS JavaScript , jQuery , Ajax PHP, shell scripting, Linux, C++ Oracle, MySQL, MS SQL Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst tre år som arkitekt eller utvecklare. Du har erfarenhet av Java. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: svenska, engelska Orter: Södra Sverige Känner du att detta kan vara spännande? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga C400403 Java-utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400403 Java-utvecklare

C400203 Systemutvecklare Microsoft plattform
Söker systemutvecklare/programmerare med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan språk/tekniker: .NET VB.NET, VB6 C#, ASP.NET 2.0/3.5/4.0 MS SQL och databasmodellering MVC WebServices JQuery/Ajax XML, HTML Microsoft Visual Studio .NET (C#, ASP.NET, VB) Microsoft Windows Server Microsoft SQL Server Microsoft BizTalk Server Erfarenhet från agil systemutvecklingsmetodik Objektorienterad analys och design, samt modellering i UML Arkitektur och systemdesign av distribuerade lösningar på Microsofts plattform Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst tre år som arkitekt eller utvecklare. Du har erfarenhet av .NET. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du talar och skriver svenska och engelska flytande Språk: Svenska, Engelska Orter: Södra Sverige Känner du att detta kan vara spännande? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga C400203 Systemutvecklare Microsoft plattform jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400203 Systemutvecklare Microsoft plattform

C400703 IS/IT ingenjör
Söker IS/IT ingenjör med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan tekniker: IS/IT: Linux, Unix, AIX, Windows, Git, Clearcase Du är utbildad ingenjör eller systemingenjör, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst fem år som systemingenjör. Du har erfarenhet som systemingenjör och kunnig/erfarenhet med stöd, felsökning och underhåll av testmiljö. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: Svenska, Engelska Orter: Södra Sverige Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange Anspråk. Ange dina referenser. Ange annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga C400703 IS/IT ingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400703 IS/IT ingenjör

C400603 Kvalitet ingenjör
Söker Kvalitet ingenjör med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan tekniker: Quality Assurance Engineer: Linux /LSF/AFS/NFS/Redhat) Unix, AIX, Windows, Cisco, Sybase Git, SW, Clearcase, Python, Perl, Ruby on Rails Jenkins, Lean Tjänsten omfattar kvalitetskontroll (test / planering / genomförande och rapportering på funktionalitet, användbarhet och prestanda test). Designa och utföra krav-baserade system och acceptanstester under ett projektets genomförande, identifiera och undersöka defekter och orsaker, validera och verifiera defekter och ge lösningar Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst fem år som systemingenjör. Du har erfarenhet som systemingenjör. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Språk: Svenska, Engelska Orter: Södra Sverige Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange Anspråk. Ange dina referenser. Ange annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga C400603 Kvalitet ingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400603 Kvalitet ingenjör

C401403 Säljare
Swepap söker säljare till nytt affärsområde. Swepap gruppen är en aktör inom IT-området. Tillsammans med våra systerföretag sysselsätter vi ca 45 konsulter. Vi är ett välrenommerat och mycket lönsamt företag som funnits sedan 1996. Till vårt affärsområde IT-konsulting söker vi affärsdrivna säljare som vill vara med ett unikt skede i organisationens utveckling och utveckla detta område. Vad vi söker: - Vi söker en resultatorienterad och affärsmässig säljare som vill utöka Swepap:s kundportfölj med nya kunder och du delar vår syn på försäljning där kunden alltid kommer i första rummet. - Du behöver vara en driven, tävlingsmänniska som har förmågan att arbeta målmedvetet, långsiktigt och har höga förväntningar på dig själv. - Du är inspirerande som drar med dig människor omkring dig och ser lösningar när andra ser problem. - Du är ansvarsfull och förstår vikten av att representera Swepap i alla lägen. - Talar och skriver svenska och engelska mycket väl Initialt kommer arbetet att bestå av nykunds försäljning vilket gör dig till en mycket viktig resurs i företaget. Lyckas du och har de rätta förutsättningarna öppnas möjligheten att gå vidare inom företaget. Försäljningen sker primärt via telefon och du rapporterar direkt till Swepap:s affärsområdeschef. Swepap erbjuder: - En möjlighet att vara med och bygga något helt nytt och sätta din signatur på organisationen - Utbildning i produkter och tjänster - Trygg arbetsgivare och en mycket positiv arbetsmiljö - Konkurrenskraftiga och marknadsledande produkter/lösningar att erbjuda våra kunder - Möjlighet till intern utveckling och karriär Du erbjuder: - Några års erfarenhet av försäljning och helst direktförsäljning mot företag. IT är ett stort intresse och du besitter viljan att ta till dig förändringar i den snabbrörliga IT världen - Du är disciplinerad, engagerad och har god social kompetens - Vi jobbar i team och där är samarbetsförmåga en viktig egenskap - Du har förmodligen någon form av utbildning inom IT och kunskaper inom systemutveckling är meriterande Placeringsort Malmö men du arbetar med kunder i hela Sverige Känner du att detta kan vara spännande? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Ange annonsens referensnr. Ansökningarna kommer behandlas löpande. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga C401403 Säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C401403 Säljare

C401405 Säljare
Swepap söker säljare till nytt affärsområde. Swepap gruppen är en aktör inom IT-området. Tillsammans med våra systerföretag sysselsätter vi ca 45 konsulter. Vi är ett välrenommerat och mycket lönsamt företag som funnits sedan 1996. Till vårt affärsområde IT-konsulting söker vi affärsdrivna säljare som vill vara med ett unikt skede i organisationens utveckling och utveckla detta område. Vad vi söker: - Vi söker en resultatorienterad och affärsmässig säljare som vill utöka Swepap:s kundportfölj med nya kunder och du delar vår syn på försäljning där kunden alltid kommer i första rummet. - Du behöver vara en driven, tävlingsmänniska som har förmågan att arbeta målmedvetet, långsiktigt och har höga förväntningar på dig själv. - Du är inspirerande som drar med dig människor omkring dig och ser lösningar när andra ser problem. - Du är ansvarsfull och förstår vikten av att representera Swepap i alla lägen. - Talar och skriver svenska och engelska mycket väl Initialt kommer arbetet att bestå av nykunds försäljning vilket gör dig till en mycket viktig resurs i företaget. Lyckas du och har de rätta förutsättningarna öppnas möjligheten att gå vidare inom företaget. Försäljningen sker primärt via telefon och du rapporterar direkt till Swepap:s affärsområdeschef. Swepap erbjuder: - En möjlighet att vara med och bygga något helt nytt och sätta din signatur på organisationen - Utbildning i produkter och tjänster - Trygg arbetsgivare och en mycket positiv arbetsmiljö - Konkurrenskraftiga och marknadsledande produkter/lösningar att erbjuda våra kunder - Möjlighet till intern utveckling och karriär Du erbjuder: - Några års erfarenhet av försäljning och helst direktförsäljning mot företag. IT är ett stort intresse och du besitter viljan att ta till dig förändringar i den snabbrörliga IT världen - Du är disciplinerad, engagerad och har god social kompetens - Vi jobbar i team och där är samarbetsförmåga en viktig egenskap - Du har förmodligen någon form av utbildning inom IT och kunskaper inom systemutveckling är meriterande Placeringsort norra Sverige men du arbetar med kunder i hela Sverige Känner du att detta kan vara spännande? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Ange annonsens referensnr. Ansökningarna kommer behandlas löpande. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga C401405 Säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C401405 Säljare

C401402 Säljare
Swepap söker säljare till nytt affärsområde. Swepap gruppen är en aktör inom IT-området. Tillsammans med våra systerföretag sysselsätter vi ca 45 konsulter. Vi är ett välrenommerat och mycket lönsamt företag som funnits sedan 1996. Till vårt affärsområde IT-konsulting söker vi affärsdrivna säljare som vill vara med ett unikt skede i organisationens utveckling och utveckla detta område. Vad vi söker: - Vi söker en resultatorienterad och affärsmässig säljare som vill utöka Swepap:s kundportfölj med nya kunder och du delar vår syn på försäljning där kunden alltid kommer i första rummet. - Du behöver vara en driven, tävlingsmänniska som har förmågan att arbeta målmedvetet, långsiktigt och har höga förväntningar på dig själv. - Du är inspirerande som drar med dig människor omkring dig och ser lösningar när andra ser problem. - Du är ansvarsfull och förstår vikten av att representera Swepap i alla lägen. - Talar och skriver svenska och engelska mycket väl Initialt kommer arbetet att bestå av nykunds försäljning vilket gör dig till en mycket viktig resurs i företaget. Lyckas du och har de rätta förutsättningarna öppnas möjligheten att gå vidare inom företaget. Försäljningen sker primärt via telefon och du rapporterar direkt till Swepap:s affärsområdeschef. Swepap erbjuder: - En möjlighet att vara med och bygga något helt nytt och sätta din signatur på organisationen - Utbildning i produkter och tjänster - Trygg arbetsgivare och en mycket positiv arbetsmiljö - Konkurrenskraftiga och marknadsledande produkter/lösningar att erbjuda våra kunder - Möjlighet till intern utveckling och karriär Du erbjuder: - Några års erfarenhet av försäljning och helst direktförsäljning mot företag. IT är ett stort intresse och du besitter viljan att ta till dig förändringar i den snabbrörliga IT världen - Du är disciplinerad, engagerad och har god social kompetens - Vi jobbar i team och där är samarbetsförmåga en viktig egenskap - Du har förmodligen någon form av utbildning inom IT och kunskaper inom systemutveckling är meriterande Placeringsort Göteborg men du arbetar med kunder i hela Sverige Känner du att detta kan vara spännande? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Ange annonsens referensnr. Ansökningarna kommer behandlas löpande. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga C401402 Säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C401402 Säljare

C401404 Säljare
Swepap söker säljare till nytt affärsområde. Swepap gruppen är en aktör inom IT-området. Tillsammans med våra systerföretag sysselsätter vi ca 45 konsulter. Vi är ett välrenommerat och mycket lönsamt företag som funnits sedan 1996. Till vårt affärsområde IT-konsulting söker vi affärsdrivna säljare som vill vara med ett unikt skede i organisationens utveckling och utveckla detta område. Vad vi söker: - Vi söker en resultatorienterad och affärsmässig säljare som vill utöka Swepap:s kundportfölj med nya kunder och du delar vår syn på försäljning där kunden alltid kommer i första rummet. - Du behöver vara en driven, tävlingsmänniska som har förmågan att arbeta målmedvetet, långsiktigt och har höga förväntningar på dig själv. - Du är inspirerande som drar med dig människor omkring dig och ser lösningar när andra ser problem. - Du är ansvarsfull och förstår vikten av att representera Swepap i alla lägen. - Talar och skriver svenska och engelska mycket väl Initialt kommer arbetet att bestå av nykunds försäljning vilket gör dig till en mycket viktig resurs i företaget. Lyckas du och har de rätta förutsättningarna öppnas möjligheten att gå vidare inom företaget. Försäljningen sker primärt via telefon och du rapporterar direkt till Swepap:s affärsområdeschef. Swepap erbjuder: - En möjlighet att vara med och bygga något helt nytt och sätta din signatur på organisationen - Utbildning i produkter och tjänster - Trygg arbetsgivare och en mycket positiv arbetsmiljö - Konkurrenskraftiga och marknadsledande produkter/lösningar att erbjuda våra kunder - Möjlighet till intern utveckling och karriär Du erbjuder: - Några års erfarenhet av försäljning och helst direktförsäljning mot företag. IT är ett stort intresse och du besitter viljan att ta till dig förändringar i den snabbrörliga IT världen - Du är disciplinerad, engagerad och har god social kompetens - Vi jobbar i team och där är samarbetsförmåga en viktig egenskap - Du har förmodligen någon form av utbildning inom IT och kunskaper inom systemutveckling är meriterande Placeringsort Östergötlands län men du arbetar med kunder i hela Sverige Känner du att detta kan vara spännande? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Ange annonsens referensnr. Ansökningarna kommer behandlas löpande. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga C401404 Säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C401404 Säljare

C400602 Kvalitet ingenjör
Söker Kvalitet ingenjör med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan tekniker: Quality Assurance Engineer: Linux /LSF/AFS/NFS/Redhat) Unix, AIX, Windows, Cisco, Sybase Git, SW, Clearcase, Python, Perl, Ruby on Rails Jenkins, Lean Tjänsten omfattar kvalitetskontroll (test / planering / genomförande och rapportering på funktionalitet, användbarhet och prestanda test). Designa och utföra krav-baserade system och acceptanstester under ett projektets genomförande, identifiera och undersöka defekter och orsaker, validera och verifiera defekter och ge lösningar Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst fem år som systemingenjör. Du har erfarenhet som systemingenjör. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Språk: Svenska, Engelska Arbetsort: Västra Sverige Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange Anspråk. Ange dina referenser. Ange annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga C400602 Kvalitet ingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400602 Kvalitet ingenjör

C400702 IS/IT ingenjör
Söker IS/IT ingenjör med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan tekniker: IS/IT: Linux, Unix, AIX, Windows, Git, Clearcase Du är utbildad ingenjör eller systemingenjör, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst fem år som systemingenjör. Du har erfarenhet som systemingenjör och kunnig/erfarenhet med stöd, felsökning och underhåll av testmiljö. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: Svenska, Engelska Arbetsort: Västra Sverige Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange Anspråk. Ange dina referenser. Ange annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga C400702 IS/IT ingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400702 IS/IT ingenjör

C400202 Systemutvecklare Microsoft plattform
Söker systemutvecklare/programmerare med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan språk/tekniker: .NET VB.NET, VB6 C#, ASP.NET 2.0/3.5/4.0 MS SQL och databasmodellering MVC WebServices JQuery/Ajax XML, HTML Microsoft Visual Studio .NET (C#, ASP.NET, VB) Microsoft Windows Server Microsoft SQL Server Microsoft BizTalk Server Erfarenhet från agil systemutvecklingsmetodik Objektorienterad analys och design, samt modellering i UML Arkitektur och systemdesign av distribuerade lösningar på Microsofts plattform Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst tre år som arkitekt eller utvecklare. Du har erfarenhet av .NET. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du talar och skriver svenska och engelska flytande Språk: Svenska, Engelska Arbetsort: Västra Sverige Känner du att detta kan vara spännande? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga C400202 Systemutvecklare Microsoft plattform jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400202 Systemutvecklare Microsoft plattform

C400402 Java-utvecklare
Söker systemutvecklare/programmerare med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan språk/tekniker: Java J2EE J2ME JSP/JSF Swing Hibernate Eclipse Spring Web 2.0 HTML , XHTML, CSS JavaScript , jQuery , Ajax PHP, shell scripting, Linux, C++ Oracle, MySQL, MS SQL Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst tre år som arkitekt eller utvecklare. Du har erfarenhet av Java. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: svenska, engelska Arbetsort: Västra Sverige Känner du att detta kan vara spännande? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga C400402 Java-utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400402 Java-utvecklare

C400802 Telecom systemutvecklare
Söker telecom/mobil utvecklare/ingenjörer med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan tekniker: Mobile Communication: Wireless Protocols Web Browser Linux System Android Mobile Applications Multimedia Semiconductor Solution: Hardware Verification Hardware Design 3D Graphichs Video Codec 3g, UMTS, GSM, WCDMA, EDGE, GPRS, CDMA, TDMA, iDEN, FDD, TDD, PCS, CDMA2000, 1xRTT, 1xEVDO, 3GPP, 3GPP2, wimax technology, wifi (wi-fi) jobs, 802.11, 802.11b, 802.11g, 4g, wireless broadband networks, satellite internet Kunskap/erfarenhet av iPhone utveckling / Android utveckling / Windows Mobile Kunskap om utveckling och verktyg för profilering. Önskvärd - 1-2 års erfarenhet i Mobile App White box testing / Mobile (OS) / Platform Testing. Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst 4+ år som ingenjör/utvecklare. Du har erfarenhet av telecom. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: Svenska, Engelska Arbetsort: Västra Sverige Känner du att detta kan vara spännande? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange Anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga C400802 Telecom systemutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400802 Telecom systemutvecklare

C400302 Sharepoint/Biztalkutvecklare
Söker systemutvecklare/programmerare med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan språk/tekniker: Sharepoint Biztalk Microsoft BizTalk Server Microsoft Sharepoint server Erfarenhet från agil systemutvecklingsmetodik Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst fem år som arkitekt eller utvecklare. Du har erfarenhet av Sharepoint/Biztalk och andra Microsoft tekniker. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: Svenska, Engelska Arbetsort: Västra Sverige Känner du att detta kan vara spännande? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange Anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga C400302 Sharepoint/Biztalkutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400302 Sharepoint/Biztalkutvecklare

C401102 Systemarkitekt/utvecklare
Söker IT- lösnings- systemarkitekt/utvecklare med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan språk/tekniker: Systemarkitekt: C, C + + , .NET, C #, Java, J2EE Linux Oracle, MSSQL PROPS, RUP, Scrum Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst nio års erfarenhet som arkitekt eller utvecklare. Du har erfarenhet som arkitekt. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: Svenska, Engelska Arbetsort: Västra Sverige Känner du att detta kan vara spännande? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga C401102 Systemarkitekt/utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C401102 Systemarkitekt/utvecklare

C400102 C_C++ Utvecklare
Söker systemutvecklare/programmerare med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan språk/tekniker: -Programvaruutvecklare C/C++ -Programvaruutvecklare C/C++ i inbyggda system och det är meriterande om du har erfarenhet av applikationsutveckling för stora komplexa realtidssystem Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst fyra år som arkitekt eller utvecklare. Du har erfarenhet av C/C++. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: Svenska, Engelska Arbetsort: Västra Sverige Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga C400102 C_C++ Utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C400102 C_C++ Utvecklare

C401002 Databasutvecklare/administartör
Söker databasutvecklare/administratör med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom något av nedan tekniker/ databaser: Databaser: Oracle MySQL MS SQL DB2 Du är utbildad ingenjör eller systemvetare, men det viktigaste är din erfarenhet. Du har minst tre år som arkitekt eller utvecklare. Du har erfarenhet av Databaser. Som person är du självgående, kommunikativ och har god förmåga att förstå kundens krav. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Vi värderar inte enbart en hög teknisk kompetens utan ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakter samt att du är en utåtriktad och affärsmässig person. För att passa som konsult hos Swepap och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Då arten av dina uppdrag kan variera över tid så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Du har förmågan att kommunicera kring problem och lösningar och är framförallt serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Ange önskemål och anspråk. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Språk: Svenska, Engelska Arbetsort: Västra Sverige Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Swepap. Endast webansökan. Ange anspråk, dina referenser samt annonsens referensnr.
Företag: SWEPAP CONSULTING AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga C401002 Databasutvecklare/administartör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C401002 Databasutvecklare/administartör


Sök lediga jobb SWEPAP CONSULTING AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se