Lediga jobb Salem - Söka jobb i Salem

Lediga jobb Salem Sök lediga jobb Salem


Hittade inga lediga jobb på sökning: Salem. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Salem.- Salem

 2. SÖKES VÅRDBITRÄDE I SALEM- Stockholm

 3. Socialsekreterare- Salem

 4. Projektledare- Salem

 5. Skolsköterska- Salem

 6. Blivande Gruppchef/Säljare Salem- Salem

 7. Assisterande idrottsledare Salem HT 13- Salem

 8. Skolpsykolog till centrala elevhälsan- Salem

 9. Grundskollärare 4-9 Sv/En till Säbytorp- Salem

 10. Nytorpsskolan i Rönninge söker lärare 4-9 teknik 20%- Salem

 11. Socialsekreterare- Salem

 12. Personlig assistent- Salem

 13. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Salem

 14. Lärare med ämnesinriktning Hemkunskap/idrott- Salem

 15. Turistinformatör- Söderköping

 16. Turistinformatör- Ospecificerad arbetsort

 17. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog, Heltid- Salem

 18. Lärare i bild samt textilslöjd, deltid- Salem

 19. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog, 50%- Salem

 20. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Salem.- Salem

 21. Personlig assistent- Salem

 22. Store-in-Storeansvarig till Sony- Göteborg

 23. Personal sökes för hemstädning- Malmö

 24. Retail Sales Specialist - Sony Digital Imaging- Stockholm

 25. Retail Sales Specialist till Sony- Stockholm

 26. Lärare i musik- och kulturskolan- Salem

 27. TAXIFÖRARE melbes transport ab.SALEM- Botkyrka

 28. Säljare sökes i Salem med/utan erfarenhet- Salem

 29. Förskollärare/lärare tidigare åldrar- Salem

 30. Lärare i idrott/Ma till Rönninge skola- Salem

 31. Biträdande förskolechef- Salem

 32. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Salem.- Salem

 33. Säbyhemmet söker vikarierande undersköterskor till demensavdelningar.- Salem

 34. Säbyhemmet söker undersköterska natt till demensavdelningen Fyren.- Salem

 35. Lärare i förskola/Förskollärare- Salem

 36. Lärare i bild samt textilslöjd, deltid- Salem

 37. Resurs/speciallärare åk.7-9- Salem

 38. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Salem.- Salem

 39. Förskoleadministratör- Salem

 40. Verksamhetscontroller- Salem


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Salem.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Salems kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Salem
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Salem. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Salem.

SÖKES VÅRDBITRÄDE I SALEM
Vi söker någon som har erfarenhet inom vård. Du ska hjälpa med att förbereda frukost, lunch och middag samt städning, handling m.m. Vi söker någon som bor nära och helst någon som har körkort för att kunna jobba med andra kunder mellan passen. Vi söker någon som har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift och gärna kunskaper i spanska men inget krav.
Företag: INBLASA AKTIEBOLAGET
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga SÖKES VÅRDBITRÄDE I SALEM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SÖKES VÅRDBITRÄDE I SALEM

Socialsekreterare
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Inom Socialförvaltningen finns Familjeenheten organiserad som består av 5 utredande socialsekreterare, 2 socialsekreterare inom familjevården, 2 socialsekreterare inom familjerätten samt 2 socialsekreterare inom mottagningen. Inom samma verksamhetsområde ingår även det egna HVB för ensamkommande flyktingbarn samt öppenvård. ARBETSUPPGIFTER Vi söker två socialsekreterare till utredning myndighetsutövning inom området barn och familj 0-20 år. Ditt arbete kommer att vara att genomföra utredningar enligt SoL och LVU, samt att verkställa och följa upp beslutade insatser. Alla utredningar görs enligt BBIC (Barns behov i centrum). I vårt arbete utgår vi från de politiska målen och kommunens ledord (Samarbete, Tillgänglighet, Engagemang, Nytänkande). Vi jobbar i första hand utifrån människors egna resurser för att stärka familjer och ungdomar för att klara sin vardag i framtiden utan myndighetens inblandning. KVALIFIKATIONER Du har socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, Du har erfarenhet av socialt arbete, gärna inom myndighetsutövning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras för tjänsten.
Företag: Salems kommun, Familjeenheten
Ort: Salem
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Salem, Socialsekreterare Salems kommun, Familjeenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Projektledare
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Samordningsförbundet Huddinge Botkyrka Salem bildades den 1 januari 2013.Förbundet ska samordna rehabiliteringsinsatser i syfte att ge personer som behöver få del av insatser från flera olika myndigheter ett bra och effektivt stöd till förbättrad hälsa och ökad självförsörjning. Samordningsförbundet drivet ett antal projekt. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta inom verksamhetsområdet Arbete och försörjning. Projektet inleds med en projekteringsfas under perioden september-december 2013. Uppdraget för projektledaren är att undersöka behovet av en planerad ungdomsinsats, och dess utformning med koppling till ordinarie myndigheter och redan pågående insatser/projekt finansierade av samordningsförbundet. Salem kommun har beviljats medel från Samordningsförbundet att ta fram ett förslag på utformningen av stöd och motivationsinsatser till unga Salembor som även inbegriper hur målgruppen ska fångas upp. Arbetet ska leda till att individernas behov av samverkan kartläggs på ett strukturerat sätt så att målgruppens möjlighet till återgång i arbete/studier kan förbättras. I uppdraget ingår därför att undersöka lämpliga arbetsformer för en ungdomsinsats för ungdomar i Salems kommun, som leder dem närmare arbete och/eller studier. Arbetet bör bestå av att hitta fungerande kanaler för samverkan samt utreda hur stödet på sikt skulle kunna passas utifrån och inom de befintliga insatser för unga som finansierade av samordningsförbundet. Projektet ska resultera i en ansökan om genomförandeprojekt där förslag ges på hur en ungdomsinsats bör utformas för att fånga upp unga i Salem med koppling till pågående insatser/projekt finansierade av samordningsförbundet. KVALIFIKATIONER Du skall ha socionomexamen/ Beteendevetare eller likvärdigt och en längre erfarenhet av arbete med ungdomar och arbetslösa. Du skall kunna arbeta självständigt och ha god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektarbete.
Företag: Salems kommun, Arbete och försörjning
Ort: Salem
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare jobb, Projektledare Salem, Projektledare Salems kommun, Arbete och försörjning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare

Skolsköterska
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Nytorpsskolan är en liten gemytlig skola med positiv klang i närområdet. Resultaten är goda, engagemanget högt och det är nära till skolledningen. Kommunikationerna till skolan är goda och omgivningarna är vackra. Skolsköterskans roll i elevhälsoteamet är central och vi arbetar både förebyggande och åtgärdande. Vi bygger på det som fungerar bra och löser problem i samverkan och med ett gott tempo. Välkommen att söka till vår trevliga skola! ARBETSUPPGIFTER Du ska kunna arbeta med hälsofrämjande omvårdnad för att identifiera, uppmärksamma, stötta och göra delaktiga de elever som behöver omvårdnad och hälsofrämjande insatser. Samverkan med elever , föräldrar, personal och externa professioner är central. Du ska ha medicinskt kunnande avseende planering, administrering, genomförande och utvärdering av behandlingar inom det egna kompetensområdet. Kunskaper om läkemedelshantering ingår också. Du ska ha kunskap om folkhälsa och ledarskap. Vi vill att du ska arbeta med att stärka elevhälsoperspektivet och bidra till utvecklingen av arbetsmiljön för skolans elever. KVALIFIKATIONER Du ska vara legitimerad sjuksköterska med specialisering inom skolhälsovård eller motsvarande. Erfarenhet som skolsköterska är meriterande.
Företag: Salems kommun, Nytorpsskolan
Ort: Salem
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Salem, Skolsköterska Salems kommun, Nytorpsskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Blivande Gruppchef/Säljare Salem
Lux är ett av Sveriges mest anrika bolag och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Det var Lux som grundade Electrolux och har idag över 18.000 anställda i 35 länder. Det Lux ofta associeras med är den förstklassiga säljutbildningen. Lux Business School anses av många vara världens främsta säljskola och har skapat karriärmöjligheter för många av Sveriges näringslivstoppar. Här lär man sig väl beprövade teorier från början till slut. Lux arbetar med 4 produktlinjer Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Vår säljkår behöver förstärkning med en medarbetare i Salems Kommun. Efter en tids säljutbildning blir din uppgift att i samråd med Filialchefen bygga upp & leda en grupp på 5-6 säljare. Det är ett stimulerande och intressant arbete som kräver energi & framåtanda och som för rätt person kan ge mycket goda utvecklingsmöjligheter. Du behöver inte ha sysslat med försäljning tidigare utan kan idag vara anställd i butik, inom industri,på kontor eller liknande. Tveka inte att söka ! Ring gärna för att boka ett möte Christian Ahlström mobil 0763202097
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Salem
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Gruppchef/Säljare Salem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Gruppchef/Säljare Salem

Assisterande idrottsledare Salem HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Salem inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.salem@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Salem
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Salem HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Salem HT 13

Skolpsykolog till centrala elevhälsan
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Den centrala elevhälsan ligger organisatoriskt inom Barn- och utbildningsförvaltningen och består av två psykologer, en specialpedagog, en socionom och en medicinskt ansvarig skolsköterska. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en psykolog med ett intresse att arbeta tillsammans med oss i en engagerad och utvecklingsfokuserad verksamhet, den centrala elevhälsan i Salems kommun. Vi är en liten kommun där du kommer att ha stora möjligheter att påverka och utveckla elevhälsoarbetet. Som psykolog hos oss deltar du i det främjande och förebyggande arbetet både på lokal- och central nivå gentemot såväl förskolan som grundskolan. Du arbetar konsultativt gentemot pedagoger och andra professioner inom skolan, handleder personal, har stödjande samtal med elever samt genomför kartläggningar och utredningar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill nyttja dina kunskaper som psykolog ur ett individ- grupp- och organisationsperspektiv. Du ska vara legitimerad psykolog med erfarenhet av utredningsarbete och ha kunskaper inom neuropsykiatri. Det är meriterande om du har erfarenhet av elevhälsoarbete sedan tidigare. Vi söker dig som är bra på att göra analyser och utifrån dessa prioritera och avgränsa ditt uppdrag. Du har även god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och står för ett inkluderande förhållningssätt. Arbetet förutsätter att du är en engagerad person med stor respekt för människors olika livsvillkor. Då arbetsuppgifterna är omväxlande och varierande förväntas du ha en god initiativförmåga och samarbetsförmåga samt vara nytänkande. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför en verksamhet och ser därför gärna att vår personal har olika bakgrund och livserfarenhet.
Företag: Salems kommun, Växtkraft
Ort: Salem
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog till centrala elevhälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog till centrala elevhälsan

Grundskollärare 4-9 Sv/En till Säbytorp
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Skyttorpsskolan F-4 och Säbyskolan 5-9 bildar tillsammans en gemensam F-9 skola, Säbytorps rektorsområde. Där ingår också en särskola samt en grupp för elever med högfungerande autism, F-9 uppdelad på de två enheterna. Skolan ligger centralt i Salems kommun. Våra ledord är: Glädje som grund Ordning som stöd Kunskap som mål ARBETSUPPGIFTER Du ska arbeta som klasslärare i åk 4. Du ska vara intresserad av att arbeta i arbetslag och villig att samarbeta med kollegor. Det är viktigt att du följer upp elevernas resultat, analyserar dem och vidtar åtgärder för att resultaten ska förbättras. KVALIFIKATIONER Du ska ha en lärarexamen. Du ska kunna uppvisa ett registerutdrag ifrån belastningsregistret innan anställning kan bli aktuell.
Företag: Salems kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Salem
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare 4-9 Sv/En till Säbytorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare 4-9 Sv/En till Säbytorp

Nytorpsskolan i Rönninge söker lärare 4-9 teknik 20%
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Nytorpsskolan i Rönninge är en F-9 skola med ca 300 elever. Skolan har kontinuerligt uppvisat fina resultat, med t.ex. full gymnasiebehörighet under flera år. En engagerad personalkår och studiemotiverade elever gör arbetet roligt och stimulerande. Skolan har nära till allmänna kommunikationer, och är lätt att nå även med bil. Närheten till naturen skapar också pedagogiska möjligheter. Våra ledord är: jag kan, vill, vågar och får! ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är behörig i att undervisa i teknik. Tillsammans med kompetenta kollegor vill du utveckla elevernas lärande inför framtiden. Du kommer undervisa i årskurs 6-9, och tillhöra arbetslag 5-9. Schemat är lagt så att du endast undervisar på måndagar. Du kommer inte ha några mentorselever. KVALIFIKATIONER Som en erfaren pedagog arbetar du med varierad metodik tillsammans med våra ungdomar. Du är lösningsinriktad, engagerad, positiv, och har förståelse för allas olikheter och behov. Hos oss kommer du trivas om du gillar högt i tak, eget ansvar, att dela med dig av det du är bra på. Välkommen med din ansökan!
Företag: Salems kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Salem
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Nytorpsskolan i Rönninge söker lärare 4-9 teknik 20% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nytorpsskolan i Rönninge söker lärare 4-9 teknik 20%

Socialsekreterare
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Socialförvaltningen ansvarar för kommunens äldreomsorg, personer med funktionsnedsättning och frågor inom individ- och familjeomsorg. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta inom verksamhetsområdet Arbete och försörjning inom Individ- och familjeomsorg. Inom avdelningen arbetar två socialsekreterare heltid med utredningar gällande missbruks- och beroendevård, våld i nära relationer samt boendefrågor. Det ingår också att svara för kurser i återfallsprevention. Insatserna mot missbruk bedrivs i nära samarbete med landstingets beroendemottagning som lokalmässigt finns nära förvaltningen. Tjänsten innebär att du ansvarar för utredning, beslut samt uppföljning av insatser. Du har i arbetet stöd av en enhetschef och en verksamhetschef. Du samarbetar nära kommunens övriga enheter inom Individ- och familjeomsorg. KVALIFIKATIONER Du ska ha socionomexamen och en längre erfarenhet av socialt arbete. Du har utbildning i ASI men även erfarenhet av andra metoder som AUDIT/DUDIT. En merit är också behörighet i ADDIS. Som handläggare hos oss är du väl förtrogen med MI och arbetar för att utveckla ditt arbete enligt denna metod. Du har också goda kunskaper om aktuell lagstiftning inom området. Du ska kunna arbeta självständigt och ha god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av verksamhetssystemet Treserva.
Företag: Salems kommun, Arbete och försörjning
Ort: Salem
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Salem, Socialsekreterare Salems kommun, Arbete och försörjning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Personlig assistent
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Personlig assistansen i Salem tillhör ESS-enheten som ligger organiserat inom Socialförvaltningen. ARBETSUPPGIFTER Som personlig assistent arbetar man med att stödja brukaren i dennes vardag. Inom assistansen jobbar vi mot att brukaren ska känna trygghet få ett gott bemötande samt vara självbestämmande. Arbetsuppgifterna består av omvårdnad, vara med vid aktiviteter samt hushåll. Då vi skriver journaler är det viktigt att du behärskar svenska språket. KVALIFIKATIONER Bra om du arbetat inom vården tidigare. Det är bra om du som söker är en flexibel person då vi söker medarbetare som kan jobba hos flera brukare. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Vi söker nu personal som kan hoppa in på sommaren extra.
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Vi är ett nybildat rektorsområde med verksamhet förlagd nära Salems centrum. Verksamheten består av följande fyra områden: * Grundsärskola * Kommunövergripande särskilda undervisningsgrupp med elever som har en diagnos inom autismspektrumtillstånd(AST) * Mobil enhet (stöd till grundskolorna för elever med hög frånvaro) * Språkstudion (mobil resurs inom grundskolan) ARBETSUPPGIFTER Vi söker en utbildad och engagerad fritidspedagog som "brinner" för sitt yrke, vilket innebär att du är drivande, målinriktad och skapar en bra lärandemiljö för våra elever. Du ska kunna förverkliga Lgr-11 och ha god kunskap om målen i fritidshemmets verksamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir arbete i fritidshem och samverkan i klass. I samverkan med skolan ska du kunna uttrycka din profession och vara ett komplement till skolan så att våra elever fortsätter uppnå goda resultat. KVALIFIKATIONER Du har fritidspedagogutbildning. Erfarenhet av arbete med barn inom denna målgrupp är meriterande, men viktigast är att du har ett genuint intresse av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd. Du: - vill vara med och utveckla fritidshemsverksamheten för våra elever inom grundsärskola/autismspektrum (AST) - kan samarbeta och samtala mot mål och resultat - kan skapa goda relationer till elever och föräldrar - tar ett helhetsansvar för att skapa och utveckla en trygg och strukturerad lärmiljö som lockar och utmanar - har ett lösningsinriktat förhållningssätt där du ser varje individs styrkor som du förstärker -ser samverkan som en viktig del för utveckling av såväl elever som verksamhet Vi erbjuder dig kompetensutveckling och kontinuerlig handledning. Fortbildningen sker i ett samarbete med Karolinska Institutet Center of Neurodevelopmental Disorders (KIND)
Företag: Salems kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Salem
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare med ämnesinriktning Hemkunskap/idrott
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Vi är ett nybildat rektorsområde med verksamhet förlagd nära Salems centrum. Verksamheten består av följande fyra områden: * Grundsärskola * Kommunövergripande särskilda undervisningsgrupp med elever som har en diagnos inom autismspektrumtillstånd(AST) * Mobil enhet (stöd till grundskolorna för elever med hög frånvaro) * Språkstudion (mobil resurs inom grundskolan) ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare med ämnesinriktning Hemkunskap/idrott. Vi söker dig som vill vara med att utveckla en ny organisation med inriktning mot barn inom autismspektrum (AST) och grundsärskolan. Vi ser därför att du har erfarenhet av att arbeta med barn inom en eller båda av dessa verksamheter och/eller specialpedagogisk utbildning. Vi arbetar med små undervisningsgrupper som kräver engagerade lärare med hög flexibilitet. I ditt pedagogiska uppdrag tar du ett helhetsansvar för att skapa och utveckla en trygg och strukturerad lärmiljö som lockar och utmanar. KVALIFIKATIONER Du ska ha: - Lärarexamen med inriktning Id/ HK - Erfarenhet av arbete med barn med neuropsykiatriska diagnoser som AST - Erfarenhet av arbete med barn inom grundsärskola Vi vill att du: - är tydlig och strukturerad - har erfarenhet av att arbeta i åldersblandade grupper utifrån individanpassad undervisning - arbetar kontinuerligt och konsekvent med planering, genomförande, uppföljning och utvärdering utifrån individens behov samt våra nationella styrdokument - har ett lösningsinriktat förhållningssätt där du ser varje individs styrkor som du förstärker - ser samverkan som en viktig del för utveckling av såväl elever som verksamhet Vana av att använda IT-pedagogiska hjälpmedel är meriterande. Viktigast är dock att du har ett genuint intresse av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd. Vi erbjuder dig kompetensutveckling kring AST och lindrig utvecklingsstörning (MR), pedagogiska förhållningssätt och kontinuerlig handledning. Fortbildningen sker i ett samarbete med Karolinska Institutet Center of Neurodevelopmental Disorders (KIND)
Företag: Salems kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Salem
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare med ämnesinriktning Hemkunskap/idrott jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare med ämnesinriktning Hemkunskap/idrott

Turistinformatör
Turistinformatör, Arbetet innebär att sända information till församlingar etc, angående pilgrimsresor till Jerusalem. Du bör ha goda kunskaper i engelska. Du arbetar från egen dator på Din hemort. Arbetet är t.v. Lön: enl. avtal och provision. Sänd Din ansökan och CV till: Jan Forselius - kontaktperson janforselius1@gmail.com
Företag: Jerusalem Tours - Pilgrimsresor
Ort: Söderköping
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Turistinformatör jobb, Turistinformatör Söderköping, Turistinformatör Jerusalem Tours - Pilgrimsresor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Turistinformatör

Turistinformatör
Verksamhetsbeskrivning Jerusalem Tours bedriver reklamverksamhet där församlingar inbjuds till pilgrimsresor till Jerusalem. Arbetsuppgifter Turistinformatör, Arbetet innebär att sända information till församlingar etc, angående pilgrimsresor till Jerusalem. Du bör ha goda kunskaper i engelska. Du arbetar från egen dator på Din hemort. Utbildning/Erfarenhet Du bör ha goda kunskaper i engelska.
Företag: Jerusalem Tours - Pilgrimsresor
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Turistinformatör jobb, Turistinformatör Ospecificerad arbetsort, Turistinformatör Jerusalem Tours - Pilgrimsresor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Turistinformatör

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog, Heltid
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. På Skogsängsskolan går ca 600 elever från Förskoleklass till år 9. Vi arbetar aktivt för att barn och ungdomar ska uppleva trivsel, ha en bra studiemiljö och känna trygghet i vardagen. Vår profil är Lärande och Hälsa vilket innebär att vi i kombination med god undervisning satsar på utepedagogik och friluftsliv både i närområdet och i fjällvärlden. På skolan finns också Centrum för flerspråkighet som består av tre delar, modersmålsstöd/undervisning, studiehandledning samt mottagande av nyanlända elever. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med både skolsamverkan och och fritidshemsverksamhet. Ht -13 kommer du att vara knuten till en åk 3 under skoldagen. KVALIFIKATIONER Du som söker - är utbildad förskollärare eller fritidspedagog - är väl förtrogen med verksamhetens styrdokument - har ett specialpedagogiskt förhållningssätt - är flexibel och innovativ - ser möjligheter - samarbetar gärna med andra - har erfarenhet och intresse av att arbeta med IKT Erfarenhet av liknande tjänstgöring är meriterande
Företag: Salems kommun, Skogsängsskolan
Ort: Salem
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog, Heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog, Heltid

Lärare i bild samt textilslöjd, deltid
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. På Skogsängsskolan går ca 600 elever från Förskoleklass till år 9. Vi arbetar aktivt för att barn och ungdomar ska uppleva trivsel, ha en bra studiemiljö och känna trygghet i vardagen. Vår profil är Lärande och Hälsa vilket innebär att vi i kombination med god undervisning satsar på utepedagogik och friluftsliv både i närområdet och i fjällvärlden. På skolan finns också Centrum för flerspråkighet som består av tre delar, modersmålsstöd/undervisning, studiehandledning samt mottagande av nyanlända elever. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ha bildundervisningen i åk 4-6 samt textilslöjd i en klass år 3 och en i åk 4. I tjänsten ingår även mentorskap i åk 4. KVALIFIKATIONER Du som söker - har lärarexamen i efterfrågade ämnen - är väl förtrogen med skolans styrdokument - är flexibel och innovativ - ser möjligheter - samarbetar gärna - har erfarenhet och intresse av att arbeta med IKT i lärprocessen Erfarenhet av liknande tjänstgöring är meriterande.
Företag: Salems kommun, Skogsängsskolan
Ort: Salem
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i bild samt textilslöjd, deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i bild samt textilslöjd, deltid

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog, 50%
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. På Skogsängsskolan går ca 600 elever från Förskoleklass till år 9. Vi arbetar aktivt för att barn och ungdomar ska uppleva trivsel, ha en bra studiemiljö och känna trygghet i vardagen. Vår profil är Lärande och Hälsa vilket innebär att vi i kombination med god undervisning satsar på utepedagogik och friluftsliv både i närområdet och i fjällvärlden. På skolan finns också Centrum för flerspråkighet som består av tre delar, modersmålsstöd/undervisning, studiehandledning samt mottagande av nyanlända elever. ARBETSUPPGIFTER Denna tjänst är en ren fritidstjänst. Du kommer att arbeta varje eftermiddag måndag - fredag ca kl.13-17. KVALIFIKATIONER Du som söker - är utbildad förskollärare/fritidspedagog eller motsvarande - är flexibel och innovativ - ser möjligheter - samarbetar gärna med andra - har erfarenhet och intresse av att arbeta med IKT Erfarenhet av liknande tjänstgöring är meriterande
Företag: Salems kommun, Skogsängsskolan
Ort: Salem
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog, 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog, 50%

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Salem.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Salems kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 31 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Salem
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Salem. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Salem.

Personlig assistent
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Personlig assistansen i Salem tillsätter personal för 13 brukare med olika behov av stöd. Enheten är organiserad under Enheten för särskilt stöd,Socialförvaltningen. ARBETSUPPGIFTER Omvårdnad, alla i hemmet förekommande arbetsuppgifter samt följa brukaren på olika aktiviteter. KVALIFIKATIONER Önskvärda krav: Omvårdnadsutbildning eller likvärdigt Erfarenhet av att arbetat som assistent krävs.
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Store-in-Storeansvarig till Sony
Vill du jobba med ett internationellt och välkänt varumärke inom hemelektronik och IT? Vi söker en representant för Sony som kommer att ansvara för Sony Store-in-Store (SiS) i en eller ett par elektronikbutiker i Göteborgsområdet. Rollen som SiS-ansvarig innebär att du representerar, säljer och marknadsför Sonys produkter till butikens kunder och säkerställer att kunderna får den bästa tänkbara upplevelsen. Ditt uppdrag är också att utbilda och bistå butikspersonalen med produktkunskap och säljargument. Vi söker dig som älskar att sälja, har lätt för att inspirera andra och är duktig på att bygga relationer. VAD INNEBÄR TJÄNSTEN? Rollen innebär att: - Vara Sonys ambassadör i butiken - Utbilda butikspersonalen på aktuella produkter - Se till att Sony Store-in-Store är i toppskick - Marknadsföra och sälja Sonys produkter till konsumenter - Säkerställa att det finns produkter i lager Tjänsten är på 60 timmar per månad. Arbetstiderna är därför i första hand förlagda till torsdag-lördag. Det finns möjlighet att jobba mer vissa månader. Du kommer att vara anställd av SaleMate Europe men representera Sony. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi har hittat rätt kandidat. VAD KAN VI ERBJUDA DIG? SaleMate Europe (www.salemate.eu) är ett dotterbolag till Gorm Larsen Nordic. Vi är en nordisk retailpartner som är specialiserade på värdeskapande och säljfrämjande aktiviteter i detaljhandeln. Våra kunder är välkända internationella och nationella företag, företrädelsevis inom IT och mobiltelefoni. Vi är en stark nordisk organisation med närmare 400 anställda och har kontor i Köpenhamn, Stockholm och Oslo. Hos oss får du: -En utvecklande tjänst med stort eget ansvar - Möjlighet att jobba med ett välkänt varumärke - Möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom försäljning - Ta del av utbildning och fortlöpande information för att kunna hålla kunskapsnivån hög kring aktuella produkter VEM SÖKER VI? Vi söker dig som har driv och energi och har ett positivt förhållningssätt. För att göra ett bra jobb på den här tjänsten ser vi att du: - Har dokumenterad erfarenhet av butiksförsäljning - Gärna har jobbat med försäljning på någon av de stora elektronikkedjorna - Har ett genuint intresse för IT och är duktig på hårdvara - Är kundorienterad och alltid har kundens önskemål som fokus - Är social och utåtriktad och har lätt för att bygga relationer med andra - Vill utvecklas inom retail/detaljhandeln - Är van att ta eget ansvar och är självgående (men vågar fråga om hjälp när det behövs) ÄR DU INTRESSERAD? Ansök genom att: Skriva en kort motivering till varför vi ska välja just dig och skicka det tillsammans med ditt CV och tillgänglighet (när du kan börja) till andrea.christensson@glnordic.com. Skriv "Sony" i ämnesraden. Skicka din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: SALEMATE EUROPE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Store-in-Storeansvarig till Sony jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Store-in-Storeansvarig till Sony

Personal sökes för hemstädning
MAID FOR VÄSTRA HAMNEN WE ARE LOOKING FOR STAFF Cleaning of private homes m/f 7:30-16:30 Home Cleaning We offer: Collective Agreement (109:-p/h, plus) Liability Insurance Internal training Work uniform Important: Private housecleaning experience necessary Service minded, careful and prudent Work only in the Västra Hamnen area No objections in your criminal records VI SÖKER PERSONAL: Städning av privata hem m/f 7:30-16:30 Hemstädning Vi erbjuder: Kollektivavtal (109:- p/t, plus) Ansvarsförsäkringar Internutbildning Arbetskläder Viktigt: Erfarenhet av städning Serviceminded, noggrann, ansvarsfull Arbetar enbart i Västra Hamnen Inga anmärkningar i ditt belastningsregister -Employees to work part-time hours on call -Medarbetare arbeta deltid som timanställd -Minimum English/Svenska Request An Appointment for Interview by email only: team@maidvh.se
Företag: LIZOTTE NORRMAN, SALEM BELINDA
Ort: Malmö
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Personal sökes för hemstädning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personal sökes för hemstädning

Retail Sales Specialist - Sony Digital Imaging
Brinner du för försäljning i detaljhandeln, att knyta kontakter och inspirera andra? Är du intresserad av fotografering? Vi söker nu en Retail Sales Specialist som ska representera Sony Digital Imaging gentemot återförsäljare och stärka Sonys position på B2C-marknaden när det gäller foto. Vi söker dig som har lätt för att lära ut till andra, har erfarenhet av butiksförsäljning och ett stort fotointresse. VAD INNEBÄR TJÄNSTEN? Som Retail Sales Specialist för Sony Digital Imaging är ditt uppdrag att öka Sonys andelar på fotomarknaden genom att säkerställa försäljning, produktexponering och produktkunskap hos Sonys återförsäljare. Du bygger och upprätthåller relationer med butikschefer, avdelningsledare och personal för att de ska kunna sälja Sonys fotoprodukter ännu bättre. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära att: - Besöka butiker och där vara Sonys ansikte utåt mot butikspersonal och konsumenter - Genomföra produktträningar och öka kunskapen kring Sonys fotoprodukter i butikerna - Optimera Sonys exponering i butikerna - Konvertera teknisk information till säljargument och fördelar för konsumenten - Delta vid event, mässor, utställningar etc Tjänsten innebär en del resande med utgångspunkt från Stockholmsområdet och du kommer därför att ha en bil till ditt förfogande. Du kommer att spendera den mesta av din arbetstid i butiker, men en del av arbetstiden kommer att gå till planering och administration. Övernattningar på annan ort kan förekomma. Du kommer att vara anställd hos oss på SaleMate Europe men representera Sony. Tjänsten ska tillsättas i början av september. VEM ÄR DU? Vi söker dig som trivs med att jobba med försäljning, gillar att träffa nya människor och har förmåga att ta stort eget ansvar. Det är också viktigt att du har ett stort intresse och kunskap om fotografering för att till fullo förstå produkterna. För att lyckas på den här tjänsten ser vi att du: - Har ett stort intresse, nyfikenhet och förståelse för fotografering samt grundläggande tekniska kunskaper om fotorelaterade produkter - Har jobbat ett par eller några år med försäljning i butik, gärna inom hemelektronikbranschen - Är duktig på att hålla presentationer och utbildningar - Är social och förtroendeingivande - Är inspirerande som person och har förmåga att övertyga och motivera andra - Är organiserad och kan planera din arbetsdag - Har goda kunskaper i MS Office - Uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska - Har B-körkort VAD KAN VI ERBJUDA DIG? Du får möjlighet att arbeta med ett etablerat och välkänt varumärke, Sony, och bidra till att öka deras aktivitet i konsumentledet. Tjänsten ger dig frihet att planera din egen tid och du kommer att få träffa återförsäljare, kunder och partners. Du kommer att kunna utveckla dina färdigheter inom områden som försäljning, relationsbyggande, foto och detaljhandel. OM SALEMATE EUROPE SaleMate Europe (www.salemate.eu) är ett dotterbolag till Gorm Larsen Nordic. Vi är en nordisk retailpartner som är specialiserade på värdeskapande och säljfrämjande aktiviteter i detaljhandeln. Våra kunder är välkända internationella och nationella företag, företrädelsevis inom IT och mobiltelefoni. Vi är en stark nordisk organisation med närmare 400 anställda. ÄR DU INTRESSERAD? Skicka din ansökan med CV och en motivering till varför just du passar på tjänsten till career.se@salemate.eu. Skriv "Sony foto" i ämnesraden. Skicka din ansökan omgående då urval och intervjuer sker löpande.
Företag: SALEMATE EUROPE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Retail Sales Specialist - Sony Digital Imaging jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Retail Sales Specialist - Sony Digital Imaging

Retail Sales Specialist till Sony
Brinner du för försäljning i detaljhandeln, att knyta kontakter och inspirera andra? Är du intresserad av hemelektronik? Vi söker nu en Retail Sales Specialist som ska representera Sony gentemot återförsäljare och stärka Sonys position på B2C-marknaden. Vi söker dig som har lätt för att lära ut till andra, har erfarenhet av butiksförsäljning och ett stort intresse för hemelektronik såsom PC, TV, kameror och HiFi. VAD INNEBÄR TJÄNSTEN? Som Retail Sales Specialist för Sony är ditt uppdrag att säkerställa försäljning, produktexponering och produktkunskap hos Sonys återförsäljare. Du kommer att bygga och upprätthålla relationer med butikschefer, avdelningsledare och personal för att de ska kunna sälja Sonys produkter ännu bättre. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära att: - Besöka butiker och där vara Sonys ansikte utåt mot butikspersonal och konsumenter - Genomföra produktträningar och öka kunskapen kring Sonys produkter i butikerna - Optimera Sonys exponering i butikerna - Konvertera teknisk information till säljargument och fördelar för konsumenten - Delta vid event, mässor, utställningar etc Tjänsten innebär en del resande med utgångspunkt från Stockholmsområdet och du kommer därför att ha en bil till ditt förfogande. Du kommer att spendera den mesta av din arbetstid i butiker, men en del av arbetstiden kommer att gå till planering och administration. Övernattningar på annan ort kan förekomma. Du kommer att vara anställd hos oss på SaleMate Europe men representera Sony. Tjänsten kommer att tillsättas i början av september. VEM ÄR DU? Vi söker dig som trivs med att jobba med försäljning, gillar att träffa nya människor, har förmåga att jobba självständigt och ta stort eget ansvar. Det är också viktigt att du har ett grundläggande tekniskt intresse för att till fullo förstå produkterna. För att lyckas på den här tjänsten ser vi att du: - Har jobbat ett par eller några år med försäljning i butik, gärna inom hemelektronikbranschen - Är duktig på att hålla presentationer och utbildningar - Är social och förtroendeingivande - Är inspirerande som person och har förmåga att övertyga och motivera andra - Är organiserad och kan planera din arbetsdag - Har goda kunskaper i MS Office - Uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska - Har B-körkort VAD KAN VI ERBJUDA DIG? Du får möjlighet att arbeta med ett etablerat och välkänt varumärke, Sony, och bidra till att öka deras aktivitet i konsumentledet. Tjänsten ger dig frihet att planera din egen tid och du kommer att få träffa återförsäljare, kunder och partners. Du kommer att kunna utveckla dina färdigheter inom områden som försäljning, relationsbyggande, hemelektronik och detaljhandel. OM SALEMATE EUROPE SaleMate Europe (www.salemate.eu) är ett dotterbolag till Gorm Larsen Nordic. Vi är en nordisk retailpartner som är specialiserade på värdeskapande och säljfrämjande aktiviteter i detaljhandeln. Våra kunder är välkända internationella och nationella företag, företrädelsevis inom IT och mobiltelefoni. Vi är en stark nordisk organisation med närmare 400 anställda. ÄR DU INTRESSERAD? Skicka din ansökan med CV och en motivering till varför just du passar för tjänsten till career.se@salemate.eu. Skriv "Sony RSS" i ämnesraden. Skicka din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer ske löpande.,
Företag: SALEMATE EUROPE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Retail Sales Specialist till Sony jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Retail Sales Specialist till Sony

Lärare i musik- och kulturskolan
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. ARBETSUPPGIFTER Lärare för undervisning i musik i grundskolan. Salems kulturskola kommer att bedriva Säbyskolans musikundervisning åk 4-9. Undervisning i klass med möjlighet att kombinera med ämnesundervisning i exempelvis gitarr eller drama. KVALIFIKATIONER Utbildad musiklärare, eller likvärdig utbildning för att söka VAL. Erfarenhet av arbete med musik i klass.
Företag: Salems kommun, Kulturskolan
Ort: Salem
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i musik- och kulturskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i musik- och kulturskolan

TAXIFÖRARE melbes transport ab.SALEM
Vi söker 2 taxiförare till (SALEM,TUMBA) området eller närheten. Taxilegitimation krävs för arbetet. Vi är ansluta till växeln för taxikurir.
Företag: MELBES TRANSPORT AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga TAXIFÖRARE melbes transport ab.SALEM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TAXIFÖRARE melbes transport ab.SALEM

Säljare sökes i Salem med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Salem kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Salem
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Salem med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Salem med/utan erfarenhet

Förskollärare/lärare tidigare åldrar
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Rönninge skola är en F-9 skola med stor framtidstro, en personalgrupp med hög kompetens och ca 480 härliga elever. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en förskollärare som ska driva och utveckla förskoleklassverksamheten. Som förskollärare på Rönninge skola får du möjlighet att påverka ditt arbete, då vi har korta beslutsvägar och högt i tak. Vi arbetar aktivt med värdegrundsarbete och ledarskapet i och utanför klassrummet. På Rönninge skola får du möjlighet att arbeta med engagerade kollegor, barn/elever och föräldrar. På skoltid kommer du att arbeta i en förskoleklass i ett arbetslag tillsammans med en förskollärare och en fritidspedagog. Efter skoltid kommer du att arbeta med fritidsverksamhet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: -har förskollärarexamen -har goda pedagogiska kunskaper och väl förtrogen i skolans styrdokument -har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar samt har förmåga att entusiasmera och engagera barn -har förmåga att samarbeta och delta aktivt i arbetslag samt har ett bra bemötande mot barn och föräldrar -har förmåga att se vad som behövs göras och kan agera självständigt utan detaljstyrning
Företag: Salems kommun, Rönninge skola
Ort: Salem
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/lärare tidigare åldrar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/lärare tidigare åldrar

Lärare i idrott/Ma till Rönninge skola
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Rönninge skola är en F-9 skola med stor framtidstro, en personalgrupp med hög kompetens och ca 480 härliga elever. ARBETSUPPGIFTER Som lärare på Rönninge skola får du möjlighet att påverka ditt arbete, då vi har korta beslutsvägar och högt i tak. Vi arbetar aktivt med värdegrundsarbete och ledarskapet i och utanför klassrummet. Vi arbetar i mentorslag kring årskurser vilket innebär en delaktighet och närhet till såväl kollegor som elever. På Rönninge skola får du möjlighet att arbeta med engagerade kollegor, elever och föräldrar. Vi söker nu en lärare i matematik och idrott som kommer att ingå i mentorslaget för år 5. Arbetet innebär att planera och genomföra undervisning i samarbete med kollegor utifrån de styrdokument som finns. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: -har lärarexamen med behörighet i matematik och idrott för år 4-9 -har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen i skolans styrdokument -har ett engagemang i din yrkesroll som möjliggör att varje enskild elev kan utvecklas på bästa sätt -har ett tydligt kunskapsfokus med höga förväntningar på varje elev -har förmåga att se vad som behöver göras och kan agera självständigt utan detaljstyrning
Företag: Salems kommun, Rönninge skola
Ort: Salem
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i idrott/Ma till Rönninge skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i idrott/Ma till Rönninge skola

Biträdande förskolechef
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Salems tio förskolor är organiserade i tre förskoleområden inom Barn och utbildningsförvaltningen. Vi söker nu en biträdande förskolechef till Säby förskoleområde. Säby förskoleområde består av tre förskolor: Galaxen, Jägargården och Solgläntan. Till området hör även ett familjedaghem samt en kommunövergripande nattverksamhet som är under uppbyggnad. ARBETSUPPGIFTER Biträdande förskolechefen ingår i ledningsgruppen tillsamman med förskolechef och övriga biträdande förskolechefer. Tillsammans bidrar ni till förskoleverksamhetens utveckling som helhet. Du har specialpedagoger, ateljeristor, pedagogistor och en förskolesamordnare som stöd. Det finns också en kö och placerare till din hjälp. Som biträdande förskolechef har du ansvar att leda och utveckla enheten. I det ligger ansvar för verksamhet, arbetsmiljö. personal, ekonomi och kommunikation. Du har ett strategiskt och operativt ansvar för arbetet inom enheten. Alla förskolor har ett Reggio Emilia inspirerat förhållningssätt. Vi arbetar med Hållbar utveckling. Flera förskolor har fått Grön Flagg certifiering. Vi samarbetar med olika företag och har byggt upp ett återvinningscenter (Remida). Vi har en stor andel förskollärare anställda (över 50 procent). All personal har fått utbildning i pedagogisk dokumentation. KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning med pedagogisk inriktning. Erfarenhet av ledarskap inom förskoleverksamhet samt god kännedom om pedagogisk dokumentation som verktyg. Din förmåga att kommunicera och samarbeta gör att du uppnår en förtroendefull relation till dina medarbetare och vårdnadshavare. Din självinsikt och personliga mognad gör att du har lätt att anpassa dig till olika situationer. Du arbetar målmedvetet med tydligt fokus på framtidsfrågor och utvecklingsarbete. Du utövar ett tydligt ledarskap där du med engagemang och visioner leder och entusiasmerar pedagoger och barn. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Salems kommun, Förskolorna
Ort: Salem
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande förskolechef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande förskolechef

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Salem.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Salems kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Salem
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Salem. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Salem.

Säbyhemmet söker vikarierande undersköterskor till demensavdelningar.
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Säbyhemmet är ett äldreboende i Salems kommun. Här finns fem avdelningar, varav tre för personer med demenssjukdom en avdelning för somatiskt sjuka och en avdelning för korttidsvård. Totalt 44 boende. ARBETSUPPGIFTER Vi söker två undersköterskor till två av våra demensavdelningar. Du ska arbeta med omvårdnadsuppgifter såsom att hjälpa boende med personlig hygien, måltider, förflyttning, aktivering, medicinering, dokumentation och lokalvård. KVALIFIKATIONER Du är utbildad undersköterska, har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorgen och har ett brinnande intresse för den åldrande människan. Du har en positiv attityd och bidrar till en god arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Du har datavana och goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Företag: Salems kommun, Äldreomsorgen
Ort: Salem
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säbyhemmet söker vikarierande undersköterskor till demensavdelningar. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säbyhemmet söker vikarierande undersköterskor till demensavdelningar.

Säbyhemmet söker undersköterska natt till demensavdelningen Fyren.
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Säbyhemmet är ett äldreboende i Salems kommun. Här finns fem avdelningar, varav tre för personer med demenssjukdom en avdelning för somatiskt sjuka och en avdelning för korttidsvård. Totalt 44 boende. ARBETSUPPGIFTER Som undersköterska ska du arbeta med omvårdnadsuppgifter såsom att hjälpa boende med personlig hygien, förflyttning, medicinering, dokumentation och lokalvård. KVALIFIKATIONER Vi söker en undersköterska som har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorgen.Du är en lugn positiv person som är självständig och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har datavana och goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
Företag: Salems kommun, Äldreomsorgen
Ort: Salem
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säbyhemmet söker undersköterska natt till demensavdelningen Fyren. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säbyhemmet söker undersköterska natt till demensavdelningen Fyren.

Lärare i förskola/Förskollärare
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Salems tio förskolor är organiserade i tre förskoleområden inom Barn- och utbildningsförvaltningen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig förskollärare som tycker om utveckling och förändring. Du vill vara med och påverka och känna dig delaktig i den utveckling som sker. Salems förskolor arbetar Reggio Emilia inspirerat utifrån våra förutsättningar och vi strävar mot en hållbar utveckling. Du kommer att få arbeta med våra äldsta barn tillsammans med andra förskollärare. KVALIFIKATIONER Du ska vara utbildad förskollärare. Välkommen att söka både du som har erfarenhet och du som är nyutbildad.
Företag: Salems kommun, Förskolorna
Ort: Salem
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Lärare i bild samt textilslöjd, deltid
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. På Skogsängsskolan går ca 600 elever från Förskoleklass till år 9. Vi arbetar aktivt för att barn och ungdomar ska uppleva trivsel, ha en bra studiemiljö och känna trygghet i vardagen. Vår profil är Lärande och Hälsa vilket innebär att vi i kombination med god undervisning satsar på utepedagogik och friluftsliv både i närområdet och i fjällvärlden. På skolan finns också Centrum för flerspråkighet som består av tre delar, modersmålsstöd/undervisning, studiehandledning samt mottagande av nyanlända elever. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ha bildundervisningen i åk 4-6 samt textilslöjd i en klass år 3 och en i åk 4. I tjänsten ingår även mentorskap i åk 4. KVALIFIKATIONER Du som söker - har lärarexamen i efterfrågade ämnen - är väl förtrogen med skolans styrdokument - är flexibel och innovativ - ser möjligheter - samarbetar gärna - har erfarenhet och intresse av att arbeta med IKT i lärprocessen Erfarenhet av liknande tjänstgöring är meriterande.
Företag: Salems kommun, Skogsängsskolan
Ort: Salem
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i bild samt textilslöjd, deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i bild samt textilslöjd, deltid

Resurs/speciallärare åk.7-9
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. På Skogsängsskolan går ca 600 elever från Förskoleklass till år 9. Vi arbetar aktivt för att barn och ungdomar ska uppleva trivsel, ha en bra studiemiljö och känna trygghet i vardagen. Vår profil är Lärande och Hälsa vilket innebär att vi i kombination med god undervisning satsar på utepedagogik och friluftsliv både i närområdet och i fjällvärlden. Välkommen till Skogsängsskolan! ARBETSUPPGIFTER Undervisning i en mindre grupp elever med särskilda behov. KVALIFIKATIONER Behörig lärare med bred ämneskompetens, gärna med huvudinriktning mot Ma/No. Speciallärarkompetens eller specialpedagogkompetens är önskvärt. Erfarenhet av undervisning av elever med särskilda behov inom neuropsykriatiska området.
Företag: Salems kommun, Skogsängsskolan
Ort: Salem
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Resurs/speciallärare åk.7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resurs/speciallärare åk.7-9

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Salem.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Salems kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 28 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Salem
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Salem. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Salem.

Förskoleadministratör
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Salems tio förskolor är organiserade i tre förskoleområden där även familjedaghem och öppen förskola ingår inom Barn och utbildningsförvaltningen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en förskoleadministratör till våra 10 förskolor på grund av en pensionsavgång. Du kommer att arbeta med administrativa arbetsuppgifter inom Salems kommunala förskoleområde. Förskoleadministratören arbetar på uppdrag av bitr.förskolecheferna och förskolechefen med olika administrativa uppgifter såsom beställningar, inköp, arkivering, diarieföring, fakturor, vikarietillsättning, anställningsavtal, behjälplig med budget, sekreterare i samverkan, omkostnadsersättning för familjedaghem, godkänner i Min lön etc. Du kommer att arbeta med bl.a följande datorprogram: Hypergene Agresso Min lön KVALIFIKATIONER Du ska ha erfarenheter av administrativa arbetsuppgifter sen tidigare och en känsla för siffror är meriterande. Vi söker dig som är serviceinriktad och har förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du ska också ha god förmåga att strukturera ditt arbete på ett bra sätt. Du ska ha datorvana och tidigare arbetserfarenhet av förskola är meriterande. Lägsta utbildningsnivå - gymnasium.
Företag: Salems kommun, Förskolorna
Ort: Salem
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Förskoleadministratör jobb, Förskoleadministratör Salem, Förskoleadministratör Salems kommun, Förskolorna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskoleadministratör

Verksamhetscontroller
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Barn- och utbildningsförvaltningens administrativa enhet stödjer gymnasium, grundskola, förskolorna samt andra pedagogiska enheter inom kommunen. Förvaltningen utgör över 50 procent av kommunens anställda. ARBETSUPPGIFTER Önskar du nya utmaningar och ser möjligheter istället för hinder? Vill du vara med och utveckla barn- och utbildningsförvaltningen i Salems kommun till en skolkommun ”som sticker ut”, då är du rätt person för oss! Barn- och utbildningsförvaltningen i Salems kommun söker en verksamhetscontroller med ansvar för uppföljning, prognoser, analys av resultat för grundskola och förskola. Som verksamhetscontroller är du direkt underställd förvaltningschefen och ingår i förvaltningens stab. Arbetet är självständigt och kräver förmåga till helhetssyn. Som verksamhetscontroller kommer du att arbeta nära förvaltningens alla chefer med uppföljning i form av möten, dialog och observationer. I uppdraget ingår även att genomföra presentationer muntligt och digitalt för politiker, skolledare och övrig personal. Du ansvarar vidare för framtagande och revidering av olika dokument, statistiksammanställningar, enkäter, tabeller, grafer mm. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har: * Relevant akademisk utbildning * Kunskaper om svensk grundskola och erfarenhet av skolledning * Goda datakunskaper Kunskap och erfarenhet av svensk förskola är meriterande. Vi förväntar oss att du som sökande är analytisk och har förmåga att skapa strukturer samt har ett systematiskt tänkande. I Salem jobbar vi med google, schoolsoft och gotit. Det är därför en fördel om du har viss vana att hantera dessa program.
Företag: Salems kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Salem
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetscontroller jobb, Verksamhetscontroller Salem, Verksamhetscontroller Salems kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetscontroller


Sök lediga jobb Salem

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se