Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS) jobb - lediga jobb

Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS) jobb Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS) jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS). På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS). Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personlig assistent- Salem

 2. Personlig assistent- Salem

 3. Personlig assistent- Salem

 4. Boendestödjare till Korttidshemmet Vattentornet- Salem

 5. Enhetschef inom social omsorg- Salem

 6. Arbetshandledare Daglig verksamhet enligt LSS 9:10- Salem

 7. Arbetsterapeut till nystartad daglig verksamhet för senare förvärvad hjärns- Salem

 8. Personlig assistent- Salem

 9. Boendestödjare- Salem

 10. Boendestödjare LSS, till Vilhelmsdalsvägens gruppbostad- Salem

 11. Personlig assistent.- Salem

 12. Boendestödjare inom socialpsykiatri- Salem

 13. Sommarvikariat som Boendestödjare och timvikariat som boendestödjare.- Salem

 14. Boendestödjare inom socialpsykiatri, vikariat- Salem

 15. Personlig assistent-sommarvikariat- Salem

 16. Social Kontaktperson- Salem

 17. Personlig assistent, boendestödjare, arbetshandledare- Salem

 18. Boendestödjare till Korttidshemmet Vattentornet- Salem

 19. Personlig assistent.- Salem

 20. Social kontaktperson- Salem

 21. Timvikarier inom funktionshinderområdet- Salem

 22. Personlig assistent- Salem

 23. Boendestödjare enligt LSS till Salems servicebostäder- Salem

 24. Boendestödjare LSS, till Vilhelmsdalsvägens gruppbostad- Salem


Mer beskrivning

Personlig assistent
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Personlig assistansen i Salem tillhör ESS-enheten som ligger organiserat inom Socialförvaltningen. ARBETSUPPGIFTER Som personlig assistent arbetar man med att stödja brukaren i dennes vardag. Inom assistansen jobbar vi mot att brukaren ska känna trygghet få ett gott bemötande samt vara självbestämmande. Arbetsuppgifterna består av omvårdnad, vara med vid aktiviteter samt hushåll. Då vi skriver journaler är det viktigt att du behärskar svenska språket. KVALIFIKATIONER Bra om du arbetat inom vården tidigare. Det är bra om du som söker är en flexibel person då vi söker medarbetare som kan jobba hos flera brukare. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Vi söker nu personal som kan hoppa in på sommaren extra.
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Personlig assistansen i Salem tillsätter personal för 13 brukare med olika behov av stöd. Enheten är organiserad under Enheten för särskilt stöd,Socialförvaltningen. ARBETSUPPGIFTER Omvårdnad, alla i hemmet förekommande arbetsuppgifter samt följa brukaren på olika aktiviteter. KVALIFIKATIONER Önskvärda krav: Omvårdnadsutbildning eller likvärdigt Erfarenhet av att arbetat som assistent krävs.
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Personlig assistansen i Salem tillsätter personal för 14 brukare med olika behov av stöd. Enheten är organiserad under Enheten för särskilt stöd,Socialförvaltningen. ARBETSUPPGIFTER Omvårdnad, allt i hemmet förekommande arbetsuppgifter samt följa brukaren på olika aktiviteter. Arbete hos olika brukare förekommer vid behov. KVALIFIKATIONER Du har undersköterskeutbildning eller likvärdigt. Du bör skall ha erfarnehet av arbete inom vård och omsorg.
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Boendestödjare till Korttidshemmet Vattentornet
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. På korttidshemmet Vattentornet som är organiserat inom Socialförvaltningen tar vi emot barn och ungdomar med funktionsnedsättning varav många har en neuropsykiatrisk diagnos. Vi har funnits i ett år och utökar hela tiden. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att tillsammans med ett entusiastiskt och glatt arbetslag ta emot barn och ungdomar på korttidsvistelse enligt LSS 9:6. De kommer till oss ett antal dygn per månad då vi aktiverar dem och gör vistelsen så trevlig som möjlig hos oss. Vi gör utflykter, promenerar, spelar spel, leker m.m. Allt utifrån deras behov och önskemål. Det är ca 25 barn och ungdomar som turas om att komma. KVALIFIKATIONER Du behöver ha en utbildning inom pedagogik, fritid eller omvårdnad. T.ex. fritidspedagog, barnskötare, boendestödjare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar med funktionsnedsättning, främst neuropsykiatriska diagnoser.
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare till Korttidshemmet Vattentornet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare till Korttidshemmet Vattentornet

Enhetschef inom social omsorg
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. ESS (Enheten för Särskilt Stöd) omfattas av LSS och social psykiatrins verksamheter. ESS är organiserad under Socialförvaltningen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en enhetschef inom personlig assistans. Du kommer att ingå i en ledningsgrupp som består av 6 enhetschef där samarbete är viktigt. Ledningsgruppen består av enhetschefer med högt engagemang och stor vilja till att samarbeta. Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap och intresse för funktionshinderområdet. I uppdraget ingår verksamhetsansvar, personalansvar, arbetsmiljöansvar och budgetansvar. I uppdraget ingår även att jobba mot uppsatta mål och Salems kommuns värdeord. Värdeorden är samarbete, tillgänglighet engagemang och nytänkande. Verksamheten är lagbunden och som enhetschef ska du hantera gällande lagstiftningar, såväl gällande LSS, SFB samt arbetsmiljölagstiftning. Du ska vara ett stöd i det vardagliga arbetet både gällande samverkan och långsiktig planering. Inom personlig assistansområdet arbetar det två enhetschefer. Förutom assistansen har enhetscheferna även ansvar för ledsagning och kontaktpersoner. Till din hjälp i det dagliga arbetet har du en bemanningsassistent. Du kommer att ansvara för den sociala dokumentationen, så vi lägger stor vikt vid korrekt språkhantering. För arbetet krävs god kunskap i datoranvändning då stor del av uppdraget sköts via olika system. Egenskaper som kan vara viktiga är god samarbetsförmåga, engagemang, flexibilitet, nyfikenhet. Uppgifter som tillkommer är beredskap var 11:e vecka. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. KVALIFIKATIONER Du ska vara högskole/universitetsutbildad i social omsorg, socionom eller utbildning som arbetsgivaren bedömmer likvärdig. Det är önskvärt att du har chefserfarenhet.
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom social omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom social omsorg

Arbetshandledare Daglig verksamhet enligt LSS 9:10
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Salems dagliga verksamheter är organiserat inom Socialförvaltningen, Enheten för särskilt stöd och service. ARBETSUPPGIFTER Att arbeta som arbetshandledare innebär att du finns nära arbetstagarna med stöd, vägledning och coachning i det dagliga arbetet. Arbetshandledarens uppgift är att planera, strukturera och utveckla innehållet i verksamheten. Stödet ska vara individuellt behovsanpassat, vilket innebär att du arbetar efter deltagarnas förutsättningar. Du ska tillsammans med arbetstagaren upprätta individuella genomförandeplaner med mål, som kontinuerligt utvärderas. KVALIFIKATIONER Taktilutbildning(Beröringspedagog) är krav för en utav tjänsterna. Du behöver ha en utbildning inom pedagogik, fritid eller omvårdnad. Erfarenhet/utb inom musik, bild och rörelse är meriterande. Du ska ha datavana då den sociala dokumentationen sker via dator. God svenska i tal och skrift är viktigt då delar av målgruppen har svårigheter med kommunikation, samt att höga krav ställs på förmågan att dokumentera. B-körkort är önskvärt. Vi söker nu fler medarbetare till Sinnesenheten, du kommer att få vara med att starta upp och utveckla denna grupp. Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat med sinnesupplevelser. Dokumenterad erfarenhet och goda referenser av liknande arbete krävs. Arbetet ställer stora krav på självständighet, flexibilitet, lyhördhet och samverkan. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten.
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetshandledare Daglig verksamhet enligt LSS 9:10 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetshandledare Daglig verksamhet enligt LSS 9:10

Arbetsterapeut till nystartad daglig verksamhet för senare förvärvad hjärns
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Salems dagliga verksamheter är organiserat under Socialförvaltningen, Enheten för Särskilt Stöd. Vi erbjuder en meningsfull daglig verksamhet och social gemenskap utifrån individuella behov, önskemål och förutsättningar. Nu startar vi upp daglig verksamhet för personer med senare förvärvad hjärnskada. Välkommen med din ansökan och bli en del av vårt kreativa team! ARBETSUPPGIFTER Du finns nära deltagarna med stöd, vägledning och coachning i det dagliga arbetet. Du ansvarar för att planera, strukturera och utveckla innehållet i verksamheten tillsammans med deltagare och Arbetshandledare. Stödet ska vara individuellt behovsanpassat, vilket innebär att du arbetar efter deltagarnas individuella behov och förutsättningar. Du ska tillsammans med deltagaren upprätta individuella genomförandeplaner med mål, som kontinuerligt utvärderas. Vi kommer att arbeta för att återknyta kontakten med arbetslivet, samhällsdeltagande, fysisk aktivitet, taktil massage, socialt umgänge och olika hantverk utifrån deltagarnas behov och önskemål. Vi ser gärna att du är kreativ både i tanke och handling! KVALIFIKATIONER Du ska vara utbildad arbetsterapeut. Erfarenhet/utb inom musik, bild, foto, film, rörelse, gym instruktör m.m är meriterande. Du ska ha datavana då den sociala dokumentationen sker via dator. God svenska i tal och skrift är viktigt då delar av målgruppen har svårigheter med kommunikation, samt att höga krav ställs på förmågan att dokumentera. B-körkort är önskvärt. Du kommer att få vara med att starta upp och utveckla denna grupp. Du får gärna ha erfarenhet av daglig verksamhet Pk2. Arbetet ställer stora krav på självständighet, flexibilitet, lyhördhet och samverkan. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför, vi ser gärna manliga sökanden då merparten av målgruppen är män.
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut till nystartad daglig verksamhet för senare förvärvad hjärns jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut till nystartad daglig verksamhet för senare förvärvad hjärns

Personlig assistent
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Personlig assistans i Salem kommun tillsätter personal för 14 brukare med olika behov av stöd. Enheten är organiserad under Enheten för särskilt stöd, Socialförvaltningen. ARBETSUPPGIFTER Som personlig assistent arbetar du i brukarens hem med att ge personligt anpassat stöd för att skapa en fungerande vardag och en meningsfull fritid. Detta innebär omvårdnad, hushållssysslor samt vara med vid aktiviteter. Att arbeta som personlig assistent ställer krav på egenskaper som ansvarsfull, tålamod, flexibilitet, fantasi samt respekt för den personliga integriteten. Vi söker nu timvikarier som kan hoppa in då de ordinarie assistenterna är frånvarande. Som assistent arbetar man på schema som ligger dag, kväll samt natt. KVALIFIKATIONER Vi ser helst att du är utbildad undersköterska och har körkort. Tidigare erfarenhet av arbete med vård och omsorg är meriterande.
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Boendestödjare
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Salem serviceboende 66an och 67an är två servicebostäder enligt LSS 9§9. Vi ger i dagsläget stöd till 7 personer i den ena gruppen och till 9 personer i den andra gruppen. Vi är fördelade på två personalgrupper som utgår från två baslägenheter med gångavstånd till alla personer vi ger stöd åt. ARBETSUPPGIFTER Som boendestödjare ger vi ger stöd , service och omvårdnad enligt LSS. Vi ger personerna stöd med allt förekommande i livet som till exempel fritidsaktiviteter, skötsel av hemmet, struktur i vardagen , inköp , matlagning och hygien. Välkommen med din ansökan till två fantastiska arbetsplatser där samarbete , tillgänglighet, engagemang, nytänkande och glädje präglar det dagliga arbetet. Här trivs både personal och brukare. KVALIFIKATIONER Vi önskar att du har erfarenhet från serviceinriktade yrken och helst inom socialt arbete med målgruppen som får insatser enligt LSS och då särskilt inom bostad med särskild service. Det är en stor fördel om du har möjlighet och vill arbeta hos oss under sommaren 2014. Undersköterska med inriktning mot funktionshinder Barnskötare Annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig eller relevant för arbetet.
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare jobb, Boendestödjare Salem, Boendestödjare Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare

Boendestödjare LSS, till Vilhelmsdalsvägens gruppbostad
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Vilhelmsdalsvägens gruppbostad ligger nära Rönninge station i ett trevligt villaområde och är organiserat inom Socialförvalningen i ESS-enheten. Det bor fem personer här som behöver ditt stöd. Vilhelmsdalsvägens gruppbostad är inriktad på att ge stöd till personer med autism och ev. tilläggsdiagnoser. Vi använder oss av ett tydliggörande arbetssätt för att öka deras självständighet. ARBETSUPPGIFTER Att ge stöd, service och omvårdnad utifrån LSS till fem personer med autism på en gruppbostad. Vi jobbar tydliggörande med scheman och rutiner. I arbetet ingår att inspirera till fritidsaktiviteter och följa med vid behov. KVALIFIKATIONER Du ska ha en grundläggande utbildning inom området t.ex. omvårdnadsprogrammet eller barn och fritidsprogrammet. Eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Goda kunskaper i dataanvändning. Ett krav är att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska för att kunna kommunicera med boende, arbetskamrater och för att kunna läsa och föra journal. Du ska ha arbetat med personer med autism och med ett tydliggörande arbetssätt tidigare. Vi ser gärna att du har någon erfarenhet inom psykiatri också.
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare LSS, till Vilhelmsdalsvägens gruppbostad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare LSS, till Vilhelmsdalsvägens gruppbostad

Personlig assistent.
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Personlig assistans i Salem kommun tillsätter personal för 14 brukare med olika behov av stöd. Enheten är organiserad under Enheten för särskilt stöd, Socialförvaltningen. ARBETSUPPGIFTER Som personlig assistent arbetar du i brukarens hem med att ge personligt anpassat stöd för att skapa en fungerande vardag och en meningsfull fritid. Detta innebär omvårdnad, hushållssysslor samt vara med vid aktiviteter. Att arbeta som personlig assistent ställer krav på egenskaper som ansvarsfull, tålamod, flexibilitet, fantasi samt respekt för den personliga integriteten. Vi söker nu sommarvikarier som kan arbeta när de ordinarie assistenterna är lediga. Som assistent arbetar man på schema som ligger dag, kväll samt natt. KVALIFIKATIONER Du bör ha en undersköterske utbildning eller likvärdigt Helst erfarenhet av liknande arbete.
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 02-28
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent.

Boendestödjare inom socialpsykiatri
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Gläntans boendestöd ligger i ett bostadsområde nära Salems centrum och är organiserat inom Socialförvaltningen i ESS-enheten. Boendestödet ger insats till personer med psykiska funktionshinder. ARBETSUPPGIFTER Boendestödet ger individuellt stöd utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt där målet är ökad självständighet samt förhindra inläggning inom slutenvården.Stödet ska hjälpa klienten att få struktur i vardagsrutiner och syftar till att klienten så långt som möjligt själv ska kunna möta och hantera vardagslivets olika situationer. Personal gör tillsammans med klienten en genomförandeplan där mål och tillvägagångssätt blir tydliga. Boendestödet ger också stöd i kontakter med myndigheter och viktiga personer i klientens nätverk. KVALIFIKATIONER Du ska ha en grundläggande utbildning inom området såsom mentalskötarutbildning, omvårdnadsprogrammet inriktning psykiatri. Eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har datorvana och goda kunskaper i svenska språket då social dokumentation ingår i arbetet. Du ska ha arbetat med personer med psykiska funktionshinder tidigare. Du är en lugn och positiv person som är självständig och ansvarstagande i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att uppnå jämställdhet i gruppen ser vi gärna manlig sökande.
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare inom socialpsykiatri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare inom socialpsykiatri

Sommarvikariat som Boendestödjare och timvikariat som boendestödjare.
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Salem serviceboende 66an och 67an är två servicebostäder enligt LSS 9§9. Vi ger i dagsläget stöd till 7 personer i den ena gruppen och till 9 personer i den andra gruppen. Vi är fördelade på två personalgrupper som utgår från två baslägenheter med gångavstånd till alla personer vi ger stöd åt. ARBETSUPPGIFTER Som boendestödjare ger vi ger stöd , service och omvårdnad enligt LSS. Vi ger personerna stöd med allt förekommande i livet som till exempel fritidsaktiviteter, skötsel av hemmet, struktur i vardagen , inköp , matlagning och hygien. Välkommen med din ansökan till två fantastiska arbetsplatser där samarbete , tillgänglighet, engagemang, nytänkande och glädje präglar det dagliga arbetet. Här trivs både personal och brukare. KVALIFIKATIONER Vi önskar att du har erfarenhet från serviceinriktade yrken och helst inom socialt arbete med målgruppen som får insatser enligt LSS och då särskilt inom bostad med särskild service. Erfarenhet krävs. Undersköterska med inriktning mot funktionshinder Barnskötare Annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig eller relevant för arbetet.
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikariat som Boendestödjare och timvikariat som boendestödjare. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikariat som Boendestödjare och timvikariat som boendestödjare.

Boendestödjare inom socialpsykiatri, vikariat
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Gläntans boendestöd ligger i ett bostadsområde nära Salems centrum och är organiserat inom Socialförvaltningen i ESS-enheten. Boendestödet ger insats till personer med psykiska funktionshinder. ARBETSUPPGIFTER Boendestödet ger individuellt stöd utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt där målet är ökad självständighet samt förhindra inläggning inom slutenvården.Stödet ska hjälpa klienten att få struktur i vardagsrutiner och syftar till att klienten så långt som möjligt själv ska kunna möta och hantera vardagslivets olika situationer. Personal gör tillsammans med klienten en genomförandeplan där mål och tillvägagångssätt blir tydliga. Boendestödet ger också stöd i kontakter med myndigheter och viktiga personer i klientens nätverk. KVALIFIKATIONER Du ska ha en grundläggande utbildning inom området såsom mentalskötarutbildning, omvårdnadsprogrammet inriktning psykiatri. Eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har datorvana och goda kunskaper i svenska språket då social dokumentation ingår i arbetet. Du ska ha arbetat med personer med psykiska funktionshinder tidigare. Du är en lugn och positiv person som är självständig och ansvarstagande i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att uppnå jämställdhet i gruppen ser vi gärna manlig sökande.
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare inom socialpsykiatri, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare inom socialpsykiatri, vikariat

Personlig assistent-sommarvikariat
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Personlig assistans i Salem kommun tillsätter personal för 14 brukare med olika behov av stöd. Enheten är organiserad under Enheten för särskilt stöd, Socialförvaltningen. ARBETSUPPGIFTER Som personlig assistent arbetar du i brukarens hem med att ge personligt anpassat stöd för att skapa en fungerande vardag och en meningsfull fritid. Detta innebär omvårdnad, hushållssysslor samt vara med vid aktiviteter. Att arbeta som personlig assistent ställer krav på egenskaper som ansvarsfull, tålamod, flexibilitet, fantasi samt respekt för den personliga integriteten. Vi söker nu sommarvikarier som kan arbeta när de ordinarie assistenterna är lediga. Som assistent arbetar man på schema som ligger dag, kväll samt natt. KVALIFIKATIONER Du bör ha en undersköterske utbildning eller likvärdigt Helst erfarenhet av liknande arbete.
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent-sommarvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent-sommarvikariat

Social Kontaktperson
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. ARBETSUPPGIFTER En kontaktperson ger personligt stöd till en medmänniska. Det kan handla om att bidra till en aktiv fritid, utökat umgänge och personlig utveckling. Insatsen riktas till barn, ungdomar och vuxna och är i både förebyggande och stödjande syfte. KVALIFIKATIONER Ingen utbildning/erfarenhet krävs. Det är bra om du är initiativrik och flexibel. Vi ser gärna yngre sökande då detta efterfrågas av kunderna.
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Social Kontaktperson jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Social Kontaktperson

Personlig assistent, boendestödjare, arbetshandledare
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. ARBETSUPPGIFTER Kom och jobba hos oss i ett roligt arbete med brukare i olika behov av stöd. Vår enhet präglas av engagemang och glädje i arbetet med brukarens behov i centrum. Vi söker personal för timanställningar i alla våra verksamheter inför sommaren och även för fortsättning i höst. Enheten för särskilt stöd - ESS har verksamheter inom personlig assistans , två servicebostäder enligt LSS , en gruppbostad inom LSS , Korttidshem för barn inom LSS samt daglig verksamhet enligt LSS. KVALIFIKATIONER Önskvärt med utbildning inom omvårdnad , socialt arbete eller liknade. God svenska i både tal och skrift då vi har dokumentationskrav i alla våra verksamheter. Viktigt att du har möjlighet att arbeta hela sommaren med särskilt fokus på veckorna mellan 26-33. Körkort är inget krav men önskvärt inom vissa av våra verksamheter. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande . Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ett gott bemötande. Vi kommer att kalla de som ansöker vid ett och samma tillfälle till en gruppintervju torsdagen den 5 juni klockan 9:00-12:00 , där alla ansvariga chefer för de olika verksamheterna kommer att delta. Det är då viktigt att du skickat in rätt ansökningshandlingar till oss i förväg, ansmält OSA till oss att du kommer, samt att du vid detta tillfälle har med dig minst två referenser. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, boendestödjare, arbetshandledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, boendestödjare, arbetshandledare

Boendestödjare till Korttidshemmet Vattentornet
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. På korttidshemmet Vattentornet som är organiserat inom Socialförvaltningen tar vi emot barn och ungdomar med funktionsnedsättning varav många har en neuropsykiatrisk diagnos. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att tillsammans med ett entusiastiskt och glatt arbetslag ta emot barn och ungdomar på korttidsvistelse enligt LSS 9:6. De kommer till oss ett antal dygn per månad då vi aktiverar dem och gör vistelsen så trevlig som möjligt hos oss. Vi gör utflykter, promenerar, spelar spel, leker m.m. Allt utifrån deras behov och önskemål. Det är ca 28 barn och ungdomar som turas om att komma. KVALIFIKATIONER Du behöver ha en utbildning inom pedagogik, fritid eller omvårdnad. T.ex. fritidspedagog, barnskötare, boendestödjare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar med funktionsnedsättning, främst neuropsykiatriska diagnoser. För att eftersträva en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare till Korttidshemmet Vattentornet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare till Korttidshemmet Vattentornet

Personlig assistent.
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Personlig assistans i Salem kommun tillsätter personal för 15 brukare med olika behov av stöd. Enheten är organiserad under Enheten för särskilt stöd, Socialförvaltningen. ARBETSUPPGIFTER Som personlig assistent arbetar du i brukarens hem med att ge personligt anpassat stöd för att skapa en fungerande vardag och en meningsfull fritid. Detta innebär omvårdnad, hushållssysslor samt vara med vid aktiviteter. Att arbeta som personlig assistent ställer krav på egenskaper som ansvarsfull, tålamod, flexibilitet, fantasi samt respekt för den personliga integriteten. Vi söker nu en assistent till en man med en funktionsnedsättning som innebär hjälpbehov med vardagens alla sysslor. Så som matlagning, städning, hygien och fritidsaktiviteter. KVALIFIKATIONER Du bör vara utbildad undersköterska eller ha utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. För att få en jämnare könsfördelning i arbetsgruppen ser vi gärna manliga sökanden. Salems kommun tillämpar provanställning för alla personliga assistenter. Anställningen inleds således med provanställning 6 månader. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent.

Social kontaktperson
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Enheten för särskilt stöd - ESS har verksamheter inom personlig assistans, bostad med särskild service, social kontaktperson, korttidshem för barn samt daglig verksamhet enligt LSS. Socialpsykiatri och mobila teamet enligt SoL. ARBETSUPPGIFTER En kontaktperson ger personligt stöd till en medmänniska. Det kan handla om att bidra till en aktiv fritid, utökat umgänge och personlig utveckling. Insatsen riktas till barn, ungdomar och vuxna och är i både förebyggande och stödjande syfte. KVALIFIKATIONER Vi söker en person som kan teckenspråk. Ingen utbildning/erfarenhet krävs. Det är bra om du är initiativrik och flexibel. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Social kontaktperson jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Social kontaktperson

Timvikarier inom funktionshinderområdet
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Enheten för särskilt stöd - ESS har verksamheter inom personlig assistans, bostad med särskild service, korttidshem för barn samt daglig verksamhet enligt LSS. Socialpsykiatri och mobila teamet enligt SoL. ARBETSUPPGIFTER Kom och arbeta hos oss i ett roligt arbete med brukare i olika behov av stöd. Vår enhet präglas av engagemang och glädje i arbetet med brukarens behov i centrum. Arbeta utifrån de uppdrag vi har fått och utifrån de genomförandeplaner som finns upprättade i verksamheten. Du kommer att arbeta med dokumentation, struktur, planering och motivation i samverkan med den enskilde och dess nätverk. Vi söker personal för timanställningar i alla våra verksamheter. KVALIFIKATIONER Meriterande med erfarenhet inom relevant område. Meriterande med utbildning inom relevant område. Rekryteringsträff den 3 november kl 10:00-12:00 För att delta i rekryteringsträffen ska ansökan skickats in till offentliga jobb samt meddelat att du tänker komma till ansvarig person. Plats: Personlig assistans Skyttorpsvägen 20 ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier inom funktionshinderområdet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier inom funktionshinderområdet

Personlig assistent
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Personlig assistans i Salem kommun tillsätter personal för 15 brukare med olika behov av stöd. Enheten är organiserad under Enheten för särskilt stöd, Socialförvaltningen. ARBETSUPPGIFTER Som personlig assistent arbetar du i brukarens hem med att ge personligt anpassat stöd för att skapa en fungerande vardag och en meningsfull fritid. Detta innebär omvårdnad, hushållssysslor samt vara med vid aktiviteter. Att arbeta som personlig assistent ställer krav på egenskaper som ansvarsfull, tålamod, flexibilitet, fantasi samt respekt för den personliga integriteten. Vi söker nu en assistent till en man med en funktionsnedsättning som innebär hjälpbehov med vardagens alla sysslor. Så som matlagning, städning, hygien och fritidsaktiviteter. Mannen har en katt. KVALIFIKATIONER Du bör vara utbildad undersköterska eller ha utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. För att få en jämnare könsfördelning i arbetsgruppen ser vi gärna manliga sökanden. Salems kommun tillämpar provanställning för alla personliga assistenter. Anställningen inleds således med provanställning 6 månader. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 11-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Boendestödjare enligt LSS till Salems servicebostäder
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Salems servicebostäder är två servicebostäder enligt LSS 9§9 , 66an och 67an. Vi ger stöd åt 9 personer på vardera enhet. Personerna är i blandade åldrar och har lindrig till måttlig utvecklingsstörning, autism, adhd och högfungerande autism. De båda servicebostäderna jobbar nära varandra och det är två mycket stabila arbetsplatser som präglas av värdeorden samarbete , tillgänglighet , engagemang och nytänkande. Vid medarbetarundersökningar så får vi mycket goda resultat , i synnerhet vad det gäller pyskosocial arbetsmiljö, trivsel , ledarskap och tydlighet. ARBETSUPPGIFTER På Salems serviceboende finns det stora möjligheter till både utveckling, flexibilitet och att påverka i sitt arbete utifrån de ramar som lagstiftningen tillåter. Vi tillämpar årsarbetstid med möjligheter till en flexibel schemaläggning utifrån verksamhetens skiftande behov. Vi är en blandad grupp av kvinnor och män i varierande åldrar och med olika bakgrund och erfarenheter. Alla som arbetar här tycker att det är roligt att gå till jobbet och trivs med sitt arbete. Vi arbetar målinriktat med ständig utveckling av både verksamheten och av oss som arbetar här. Som boendestödjare ska du arbeta med motivation, struktur och planering i samverkan med brukaren och dess nätverk. Du ska även motivera och inspirera till aktiviteter och fritid samt delta i dem med brukaren. Du ska tillsammans med brukaren upprätta en genomförandeplan och sedan arbeta utifrån denna för att brukaren i större utsträckning ska klara sin dagliga livsföring. Genomförandeplanen följs upp och utvärderas kontinuerligt. KVALIFIKATIONER Fullgjord utbildning inom: Vård och omsorgsprogrammet eller omvårdnadsprogrammet GPU/PPU Grund och påbyggnadskurs för omsorger om psykiskt utvecklingsstörda (GPU = 1 termin och PPU = 1 termin) Barn och fritidsprogrammet med inriktning socialt arbete, eller pedagogiskt arbete eller utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig Det är önskvärt och meriterande med en relevant KY-utbildning eller en högskoleutbildning inom autism och/eller utvecklingsstörning eller liknande. Du ska ha erfarenhet av målgruppen samt ha arbetat inom bostad med särskild service enligt LSS. Meriterande med erfarenhet av Autism och OCD. Önskvärt med körkort. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare enligt LSS till Salems servicebostäder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare enligt LSS till Salems servicebostäder

Boendestödjare LSS, till Vilhelmsdalsvägens gruppbostad
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Du kommer att arbeta på Vilhelmsdalsvägens gruppbostad som ligger nära Rönninge station i ett trevligt villaområde. Vi är inriktade på att ge stöd till personer med autism och ev. tilläggsdiagnoser. Vi använder oss av tydliggörande arbetssätt för att öka deras självständighet och självkänsla. ARBETSUPPGIFTER Som boendestödjare ska du arbeta med motivation, struktur och planering i samverkan med brukaren och dess nätverk. Du ska även motivera och inspirera till aktivitet samt delta i dem med brukaren. Du ska tillsammans med brukaren upprätta en genomförandeplan och sedan arbeta utifrån denna för att brukaren i större utsträckning ska klara sin dagliga livsföring. Genomförandeplanen ska följas upp och utvärderas kontinuerligt. KVALIFIKATIONER Fullgjord utbildning inom: Vård och omsorgsprogrammet eller omvårdnadsprogrammet GPU/PPU Grund och påbyggnadskurs för omsorger om psykiskt utvecklingsstörda (GPU = 1 termin och PPU = 1 termin) Barn och fritidsprogrammet med inriktning socialt arbete, eller pedagogiskt arbete eller utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Meriterande med erfarenhet inom funktionshinderområdet och arbete med personer med autism tidigare. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande
Företag: Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)
Ort: Salem
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare LSS, till Vilhelmsdalsvägens gruppbostad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare LSS, till Vilhelmsdalsvägens gruppbostad


Sök lediga jobb Salems kommun, Enheten för särskilt stöd (ESS)

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se