Saltsjö Duvnäs Montessoriförskola jobb - lediga jobb

Saltsjö Duvnäs Montessoriförskola jobb Saltsjö Duvnäs Montessoriförskola jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Saltsjö Duvnäs Montessoriförskola. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Saltsjö Duvnäs Montessoriförskola. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Erfaren truckförare till kund i Upplands Väsby- Upplands Väsby

  2. Förskollärare/barnskötare vikariat till Almdungens förskola- Nacka

  3. Tf. Fritidsgårdsföreståndare- Sollentuna

  4. Grundskollärare 1-7 eller 4-9, Ma/No- Ekerö

  5. Fritidsledare, visstid 50 % (2 platser)- Sollentuna

  6. Ma/No lärare Vik HT 13 med möjlighet till ev förlängning- Stockholm

  7. Handläggare vikariat Enheten för Samordning av samhällets krisberedskap- Stockholm

  8. Lärare i förskola/Förskollärare- Lidingö

  9. Neptuniskolan söker lärare för skolår 1-5- Järfälla

  10. Elevassistent i grundsärskolan/träningsskolan- Stockholm


Mer beskrivning

Erfaren truckförare till kund i Upplands Väsby
Är du en erfaren, initiativtagande truckförare som gillar att arbeta i högt tempo ihop med trevliga kollegor? Adecco söker nu truckförare för ett längre uppdrag till en internationell kund inom livsmedelsbranschen.   Hur ser din arbetsdag ut? Som truckförare kommer du att arbeta med att lassa och lossa gods, köra truck, ta hand om ankommande och utgående gods samt plocka och packa varor. De förekommer skiftarbete ( förmiddag, eftermiddag, natt) och uppdraget kommer att starta v.31 eller 32 och pågå tillsvidare.   Vem trivs här? För att vara aktuell och trivas i rollen som truckförare, ser vi att du trucktillstånd (A+B) samt bilkörkort. Du har minst något års erfarenhet av truckkörning, särskilt motviktstruck. Är du en duktig truckförare som är bekant med truckkörning kommer du ha lätt att sätta dig in i uppgifterna. Att komma i tid och vara aktiv på arbetet är en självklarhet för dig. Som person är du mogen, strukturerad, självgående och noggrann. Du trivs med varierade arbetsuppgifter och är flexibel. Som medarbetare på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov.   Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.   Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten kommer att starta v.31 eller v.32. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta RekryteringsansvarigLeila Mekidichepå tel 08-598 981 58. Fr.o.m. v.28 kontaktas Frida Eriksson på tel: 08-598 980 20 gällande frågor om rekryteringsarbetet. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel 08-598 980 10.  Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren truckförare till kund i Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren truckförare till kund i Upplands Väsby

Förskollärare/barnskötare vikariat till Almdungens förskola
Pysslingen Förskolor och Skolor AB har mer än 25 års erfarenhet av lärande och erbjuder en mångfald av erkända pedagogiska metoder. Lärandekulturen kännetecknas av att varje individ ska utveckla talanger för livets upptäcktsresa. Pysslingen har ca 2500 medarbetare fördelat på cirka 150 enheter i 30 kommuner som alla fokuserar på att uppfylla löftet om lärande i världsklass – varje dag. www.pysslingen.seAlmdungens förskola söker en förskollärare/barnskötare som vill vara med att utveckla vår förskola till en förskola i världsklass. Förskolan ligger i Älta ca 20minuter från Slussen. Vi är en fristående förskola med stor och härlig naturgård. Nära till stora friluftsområden.  Förskolans pedagogiska idé: Verksamheten ska genomsyras av ett lustfyllt och omsorgsfullt lärande som utgår från de nationella styrdokumenten samt Pysslingens affärsidé. Förskolans organisation kopplat till idén: Förskolan är en fristående förskola med fyra arbetslag. Varje arbetslag leds av en arbetslagsledare som sitter med i förskolans ledningsgrupp. Arbetslagen samarbetar över avdelningarna och tar ansvar för förskolans helhet. All mat tillagas på förskolan av en kock. Arbetssätt kopplat till idén: Förskolan arbetar målstyrt och följer upp målen kontinuerligt. Varje arbetslag arebtar med att lyfta barnens intressen och förmågor i både liten och stor grupp. Ledningsgruppen lyfter utvecklingsområden, skapar delaktighet och implementerar förskolans utvecklingsmål. Lärmiljö kopplat till idén: Lärmiljön ska vara föränderlig utifrån barnens intresse och behov. Det skall finnas plats för aktiviteter både i liten och stor grupp.  Trygghet, trivsel och delaktighet: Förskolans medarbetare möter varje individ med respekt och nyfikenhet. Barnens delaktighet är viktig för val av aktiviteter. Pedagogerna arbetar nära barnen och är aktiva i barnens lek. Vi använder oss av livskunskap med känslofigurer för att visa att alla känslor är lika viktiga och att få stöd att uttrycka och hantera olika känslor. Nu söker vi dig som vill utveckla förskolan till nya kvaliteter. Du ska vara utbildad förskollärare eller barnskötare och ha stort intresse i barnens lärande processer. Här finns möjlighet att växa tillsammans på en förskola med många goda förutsättningar. Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning. Tillträde 5 auguasti elle refter överenskommelse.   Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Företag: Pysslingen Förskolor och Skolor AB
Ort: Nacka
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/barnskötare vikariat till Almdungens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/barnskötare vikariat till Almdungens förskola

Tf. Fritidsgårdsföreståndare
Edsbergsskolan är en 7-9 skola med integrerad särskola. Vi har ca 450 elever och drygt 70 medarbetare fördelade på fem arbetslag. Skolan har Spetsutbildning i matematik, profilklasser i Engelska och Idrott, inriktningsklasser i NO/Ma, Dans och Musik samt en förberedelseklass. Till skolan är fritidsgården Ringen knuten som också fungerar som uppehållsrum för elever dagtid. Skolan ligger i centrala Edsberg med goda kommunikationer, men ändå nära till skog, natur och sportfält. Edsbergsskolan präglas av trivsel, sammanhållning och ett öppet klimat. Vi har god tillgång till IT och under hösten 2013 kommer alla elever att ha en egen lånedator. Vi strävar efter hög måluppfyllelse och våra meritvärden går stadigt uppåt. Vi har ett välfungerande elevhälsoteam som består av rektor, biträdande rektor, kurator, skolsköterska, speciallärare samt studie- och yrkesvägledare. I Sollentuna kommun har alla skolor också tillgång till skolpsykolog som arbetar områdesvis. Sedan flera år arbetar skolan efter Olweusmodellen som är ett antimobbningsprogram.   Om tjänsten Fritidsgården Ringen fungerar dagtid som uppehållsrum och har då annan personal. Kvällstid bedrivs fritidsgårdsverksamhet på Ringen. Tjänsten är ett tillförordnande som fritidsgårdsföreståndare på Fritidsgården Ringen. Ringen ligger i samma lokaler som Edsbergsskolan i Edsbergs Centrum i Sollentuna. I uppdraget ingår att: * Planera och administrera fritidsgårdens kvällsverksamhet   * Att leda och fördela arbetsuppgifter till övrig anställd kvällspersonal * Att arbeta som fritidsledare varje kväll Ringen har öppet, måndag - lördag kväll. * Att samordna och samrbeta med övrig skolpersonal dagtid på eftermiddagar * Kunna delta i vissa av skolans konferenser, t.ex. Olweusmöten, ämneslag och arbetslag på tisdag och onsdag eftermiddagar Vi tror att du: * Har ett genuint intresse för ungdomar och deras fritid * Har en fritidsledarutbildning eller motsvarande * Har några års erfarenhet av liknande arbete * Är trygg i din vuxenroll * Är självgående och strukturerad * Är bra på att ta initiativ till samarbete med andra människor * Har ett positivt förhållningsätt och ser möjligheter istället för hinder Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  Tjänsten är en visstidsanställning på 80 % under perioden 2013-08-07 -- 2013-12-20 med ev. möjlighet till förlängning hela VT-14. Vid eventuell kallellse till intervju ska du kunna uppvisa utdrag från belastningsregistret för arbete inom Förskoleverksamhet/Skola/Skolbarnomsorg Sista ansökningsdag är 26 juli 2013. Vi undanber oss all form av rekryteringshjälp. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sollentuna Kommun - Edsbergsskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Tf. Fritidsgårdsföreståndare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tf. Fritidsgårdsföreståndare

Grundskollärare 1-7 eller 4-9, Ma/No
EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 15 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. UPPGÅRDSKOLAN är tillsammans med Stenhamraskolan en F-9 skola, med cirka 600 elever. Utöver detta ingår kommunens resursskola i vår enhet. Vår vision är att vara en skola i tiden för alla. För att lyckas med detta så strävar vi efter att utveckla de kriterier som uppfyller kraven för en framgångsrik skola, att hitta de metoder som gör oss "bättre och bättre dag för dag" samt att utveckla arbetssätt som ger alla - även elever med särskilda behov - en bra grund att stå på. Vi bedriver ett mycket spännande och framgångsrikt arbete med våra elever i resursskolan, Studio 3. Vi söker dig som vill vara med att utveckla vår skola till en framgångsrik skola för alla elever. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare som har behörighet att undervisa årskurserna 4-9 i matematik och i NO. Du kommer att arbeta större delen av din tjänst i skolans resursenhet. KVALIFIKATIONER Du är utbildad lärare i matematik och No. Det är en merit att ha specialpedagogisk kompetens. Du bedriver en varierande och inspirerande undervisning. Du är i ständig utveckling och ser möjligheter. Du har goda ledaregenskaper. Du har god samarbetsförmåga. Du ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapskvaliteter som en självklar del i ditt arbete. Du har goda IT-kunskaper
Företag: Uppgårdskolan - Ekerö kommun
Ort: Ekerö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare 1-7 eller 4-9, Ma/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare 1-7 eller 4-9, Ma/No

Fritidsledare, visstid 50 % (2 platser)
Edsbergsskolan är en 7-9 skola med integrerad särskola. Vi har ca 450 elever och drygt 70 medarbetare fördelade på fem arbetslag. Skolan har Spetsutbildning i matematik, profilklasser i Engelska och Idrott, inriktningsklasser i NO/Ma, Dans och Musik samt en förberedelseklass. Till skolan är fritidsgården Ringen knuten som också fungerar som uppehållsrum för elever dagtid. Skolan ligger i centrala Edsberg med goda kommunikationer, men ändå nära till skog, natur och sportfält. Edsbergsskolan präglas av trivsel, sammanhållning och ett öppet klimat. Vi har god tillgång till IT och under hösten 2013 kommer alla elever att ha en egen lånedator. Vi strävar efter hög måluppfyllelse och våra meritvärden går stadigt uppåt. Vi har ett välfungerande elevhälsoteam som består av rektor, biträdande rektor, kurator, skolsköterska, speciallärare samt studie- och yrkesvägledare. I Sollentuna kommun har alla skolor också tillgång till skolpsykolog som arbetar områdesvis. Sedan flera år arbetar skolan efter Olweusmodellen som är ett antimobbningsprogram.   Om tjänsterna Fritidsgården fungerar dagtid som uppehållsrum och har då annan personal. Kvällstid bedrivs fritidsgårdsverksamhet på Ringen. Tjänsterna är två fritidsledartjänster på 50 % på Fritidsgården Ringen. Arbetstiderna är kvällstid måndag - lördag. Söndag ledigt. Ringen ligger i samma lokaler som Edsbergsskolan i Edsbergs Centrum i Sollentuna. I uppdraget ingår att: * Att arbeta som fritidsledare varje kväll Ringen har öppet, måndag - lördag kväll. Vi tror att du: * Har ett genuint intresse för ungdomar och deras fritid * Har en fritidsledarutbildning eller motsvarande * Har några års erfarenhet av liknande arbete * Är trygg i din vuxenroll * Är självgående och strukturerad * Är bra på att ta initiativ till samarbete med andra människor * Har ett positivt förhållningsätt och ser möjligheter istället för hinder Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  Tjänsten är en visstidsanställning på 50 % under perioden 2013-08-19 -- 2013-12-20 med eventuell möjlighet till förlängning hela VT-14. Vid eventuell kallellse till intervju ska du kunna uppvisa utdrag från belastningsregistret för arbete inom Förskoleverksamhet/Skola/Skolbarnomsorg. Sista ansökningsdag är 5 augusti 2013. Vi undanber oss all form av rekryteringshjälp. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sollentuna Kommun - Edsbergsskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare, visstid 50 % (2 platser) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare, visstid 50 % (2 platser)

Ma/No lärare Vik HT 13 med möjlighet till ev förlängning
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Skarpnäcks skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Skarpnäcksskola ligger i Kärrtorp, i Stockholms sydöstra del (T-bana mot Skarpnäck). Skolan ligger 20 minuter från T-centralen. Skolan är 80 år gammal och är en F-9 skola med ca 800 elever. 1 plats(er). Skarpnäcks skola behöver en proffsig och engagerade biträdande rektor! Vi söker en Ma/No-lärare för ett vikariat under hösten 2013, med ev möjlighet till förlängning. Du arbetar i ett arbetslag, åk 4, med ett gemensamt ansvar för förberedelse, genomförande och uppföljning. Du är mentor. Behörig lärare i Ma/No (1-7 eller 4-9). Löneform: Månadslön. Enl ök. Ange löneanspråk. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Tidigare uppdrag som Ma/No lärare är meriterande. Varaktighet: 3-6 månader. Vikariat, ht 2013. Arbetstid: Dagtid. Om skolan: Skolan är över åttio år ung. Inom dess väggar bedrivs en verksamhet vilken bygger på förvaltandet av den samlade teoribasen och empirin i kombination med en gemensam vilja att ständigt utvecklas. Professionaliteten och engagemanget hos de yrkesverksamma är ytterst hög och vi har härliga elever. Vad vi erbjuder och efterfrågar: Vi vågar lova att du här erbjuds stora möjligheter att utvecklas inom ditt uppdrag. På vår skola står pedagogiken och didaktiken i centrum, och därmed eleven och du som medarbetare. Vi söker dig som vill bidra med just din kunskap till vår satsning på att använda den samlade teorin och erfarenheten till att vidareutveckla skolan. Skarpnäcks skola är en Övnings skola, vilket innebär att vi är en av fem grundskolor i Stockholms Stad som är en särskilt utvald övningsskola med syftet att höja kvaliteten i lärarutbildningen och stärka studenternas professionsutveckling genom ett närmare samarbete mellan universitets- och verksamhetsförlagd utbildning. Skolan ingår också i ett forskningsprojekt (IFOUS) som är ett nationellt forskningsprojekt kring inkludering. Vi är en av två skolor i Stockholms stad. Totalt samverkar 12 kommuner. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Tom Hagman Tillträde: 2013-08-13. 2013-08-13 eller enl ök.
Företag: Stockholms stad; Skarpnäcks skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Ma/No lärare Vik HT 13 med möjlighet till ev förlängning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ma/No lärare Vik HT 13 med möjlighet till ev förlängning

Handläggare vikariat Enheten för Samordning av samhällets krisberedskap
Regeringskansliets uppdrag är att stödja regeringen i dess uppgift att styra riket och förverkliga sin politik. Medarbetarna i Regeringskansliet bistår regeringen med att utreda olika frågor, styra myndigheterna och ta fram underlag till beslut. Myndigheten består av Statsrådsberedningen, de elva departementen och Förvaltningsavdelningen. Regeringskansliet har cirka 4600 anställda, varav knappt 600 arbetar utomlands. Cirka 200 personer är politiskt tillsatta. Regeringskansliet erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Försvarsdepartementet ansvarar inom Regeringskansliet för det militära försvaret och samordningen av samhällets krisberedskap. Myndigheter under departementets ansvarsområde är bl.a. Försvarsmakten, Försvarets materielverk, Försvarets radioanstalt, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap samt Kustbevakningen. Departementet har ca 150 anställda, varav 13 är utlandsstationerade. Enheten för samordning av samhällets krisberedskap (SSK) ansvarar för de områden som sammantaget täcker det civila samhällets beredskapsförberedelser från fredstida olyckor och störningar via extrema fredstida krissituationer till krig samt EU-frågor och internationella frågor. I ansvaret ingår att utarbeta förslag till inriktning av arbetet med samhällets krisberedskap. Till enheten hör bl.a. frågor om räddningstjänst, transporter av farligt gods, brandfarliga och explosiva varor, beredskap mot kemikalieolyckor och stora industriolyckor, sjöövervakning och miljöräddningstjänst till sjöss, internationella katastrofinsatser samt övriga internationella frågor inom enhetens ansvarsområde. Dina arbetsuppgifter består i att utveckla och driva arbetet med att öka säkerheten och beredskapen för oavsiktliga och avsiktliga CBRNE-händelser (kemiska, biologiska, radiologiska, nukleära och explosiva ämnen) nationellt, inom ramen för EU-samarbetet men också internationellt. Vi söker dig som har akademisk utbildning inom ekonomi, juridik, samhällsvetenskap eller annat relevant område. Som person har du god förmåga att samarbeta med andra, du är flexibel i ditt sätt och trivs med att arbeta i en kunskapsintensiv miljö där tempot ofta är högt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är meriterande med erfarenhet av de aktuella frågorna och att ha arbetat inom Regeringskansliet eller vid en statlig myndighet. För anställning i Försvarsdepartementet krävs svenskt medborgarskap. Befattningen är placerad i säkerhetsklass och säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Tjänsten avser ett vikariat med startdatum enligt överenskommelse t.o.m. 2014-07-31. Du ansöker genom att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg. Klicka på knappen "Ansök" nedan. Fyll i formuläret, bifoga CV och personligt brev. Sista dag för att registrera ansökan är 2013-08-07. Observera att kommunikationen under rekryteringen till stor del kan komma att ske via e-post.
Företag: Regeringskansliet
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare vikariat Enheten för Samordning av samhällets krisberedskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare vikariat Enheten för Samordning av samhällets krisberedskap

Lärare i förskola/Förskollärare
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan tillsammans med våra entreprenörer ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. Ett stenkast från Stockholms central, mitt i naturen. På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan tillsammans med våra entreprenörer ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. Ett stenkast från Stockholms central, mitt i naturen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig förskollärare till vår förskoleverksamhet för flerfunktionshindrade barn på tidig utvecklingsnivå. På förskolan går för närvarande sex barn mellan 1-6 år. Förskolan är lokalintegrerad i Skärsätra skola, som ligger inom gångavstånd till både skog, hav och sjö. Verksamheten utformas utifrån individuella handlingsplaner som utgår från förskolans läroplan. Vi arbetar med fokus på motorik och kommunikation. Vi erbjuder barnen musik, varmvattenbad, taktil stimulering, slingstyrning, individuellt anpassade dataprogram och sinnesstimulerande miljöer. Stor vikt läggs vid att kompensera barnens svårigheter genom att erbjuda kontaktstyrning av leksaker, ståskal, gåstolar och liknande. Barnens föräldrar och habiliteringen är våra viktigaste samarbetspartners. Du kommer att ingå i ett team med sex medarbetare som består av specialpedagog, förskollärare, sjukgymnast, undersköterska och barnskötare. I anslutning till förskolan ligger träningsskolan, vilket bidrar till en samlad kompetens där vi utbyter kunskaper och erfarnheter med varandra. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad förskollärare och har erfarenhet av flerfunktionshandikappade barn på tidig utvecklingsnivå. Det är också önskvärt om du har kunskaper inom alternativ kommunikation, tekniska hjälpmedel och it/data som verktyg vid dokumentation. Du är lyhörd, flexibel, empatisk och har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Lidingö stad, Lidingö särskola
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Neptuniskolan söker lärare för skolår 1-5
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med snart 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Neptuniskolan ligger vackert belägen i södra Järfälla med närhet till natur, och med goda kommunikationer. Skolan rymmer 2 förskolor, grundskola F-5, fritidshem/klubb. Vi arbetar i en flexibel och kreativ miljö som präglas av öppenhet och engagemang. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en engagerad och lyhörd lärare med en positiv grundsyn. Tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget har du ansvaret för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar eleverna till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö och mycket bra arbetskamrater på en positiv och attraktiv arbetsplats. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser gärna att du som söker är rökfri. KVALIFIKATIONER Behörig lärare år F-5 med lärarlegitimation. Vi ser gärna att du har en bred behörighet. Personlig mognad, förmåga att skapa engagemang och delaktighet och en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag är kompetenser som vi sätter stort värde på.
Företag: Järfälla kommun, Neptuni för- och grundskola
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Neptuniskolan söker lärare för skolår 1-5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Neptuniskolan söker lärare för skolår 1-5

Elevassistent i grundsärskolan/träningsskolan
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hökarängsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hökarängsskolan är en F-9-skola med grundsärskola, fritidshem och fritidsklubb. Till skolenheten hör Skönstaholmsskolan F-6 och Kryddgårdsskolan för elever med fler funktionsnedsättningar. Verksamheten omfattar drygt 650 elever. Det pedagogiska arbetet i skolenheten tar sin grund i lärstilspedagogik och är, med särskilt fokus på de yngre åldrarna, särskilt inriktat på läs- och skrivutveckling. Arbetet med IT-pedagogiska verktyg är i utveckling. Lärarna deltar i Lesson Studies-grupper för att utveckla undervisningen för högre måluppfyllelse. Skolans profiler är basket, idrott och musik. 2 plats(er). Elevassistent i grundsärskolan/träningsskolan Som elevassistent i grundsärskolan och träningsskolan är du aktiv som stöd/hjälp till elever med funktionsnedsättningar på tidigutvecklingsnivå i dagens samtliga situationer och följa dem i alla miljöer såsom omklädningsrum och övriga pedagogiska och sociala miljöer under skoltid. Elevernas nivå och behov av stöd kan variera och ställer därför krav på flexibilitet och kreativitet hos personalen. Tjänsten omfattar uppdrag inom hela grundsärskolan/träningsskolan. Utbildning: Elevassistent/barnskötare inriktning barn i behov av särskilt stöd. Du ska vara flexibel, empatisk, lugn och tålmodig och ha en vilja att ta ett stort eget ansvar för ditt arbete. Du ska jobba med språkutvecklande arbetssätt. Eftersom Hökarängsskolan ska vara en modern lärstilsskola med IT-pedagogiska verktyg är det viktigt att du har erfarenhet, kunskaper och intresse av att arbeta med bl.a. iPad i undervisningen och vana vid att använda den som pedagogiskt redskap. Du måste vara lugn och stabil i ditt bemötande (lågaffektivt bemötande) och vara lyhörd för individers olika behov och förutsättningar, och kunna anpassa dig därefter. Du ska dessutom vara mycket tydlig och strukturerad. Du måste ha lätt för att samarbeta i arbetslag och dela med dig och ta till dig av din samt andras kunskap/perspektiv på arbetet med elevernas utveckling utifrån kunskapsmålen i kursplanerna. Du ska ha vana att arbeta med fler elever och kunna växla nivå/förhållningssätt efter elevernas individuella behov. Du har utbildning och/eller erfarenhet av: Tecken som stöd och Anpassat multimedia stöd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Schemalagd arbetstid mellan 6.30-18.30. Schemalagda öppningar och stängningar. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 3-6 månader. Vikariat. Arbetstid: Dagtid. Dagtid. Erfarenhet av arbete med liknande verksamhet och liknande elevgrupp krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anette Sollén,08-508 475 70 Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Hökarängsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent i grundsärskolan/träningsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent i grundsärskolan/träningsskolan


Sök lediga jobb Saltsjö Duvnäs Montessoriförskola

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se