Sam Quality AB jobb - lediga jobb

Sam Quality AB jobb Sam Quality AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sam Quality AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sam Quality AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Butiksäljare med erfarenhet!- Lidingö

  2. SÄLJARE- Stockholm


Mer beskrivning

Butiksäljare med erfarenhet!
Mobilmaster öppnar en ny butik på Lidingö Galerian och söker 2 duktiga säljare ! Vi kommer att sälja hemelektronik, data/mobil tillbehör samt mobiltelefoner med Tele 2 och Telenor tjänster. Vi söker duktiga & självgående säljare med tidigare erfarenhet av liknande arbete. Som person är Du ansvarsfull och serviceinriktad och alltid strävar efter att hjälpa alla kunder. Är Du den vi söker? Har Du erfarenhet vi efterfrågar ? I så fall ser vi framemot att Du mailar ditt CV & personligt brev till oss !
Företag: Sam Quality AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksäljare med erfarenhet! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksäljare med erfarenhet!

SÄLJARE
Företaget utför mobil och data reparation samt försäljning Vi söker : : försäljare Beskrivning av arbetsuppgifter: Som säljare är du också ansvarig för ordning och reda i butik, detta för att göra vår butik till en attraktiv handelsplats... Beskrivning av kvalifikationer: Som säljare är det viktigt att man är genuint intresserad av att betjäna kunder och kan erbjuda bra service. Man ska vara utåtriktad och inte tveka över att ta kontakt med andra människor. En bra säljare enligt oss ska ha en god människokännedom och kunna förutse kundens olika önskemål och behov. Det är även bra att ha både gott tålamod och en god portion ödmjukhet. KONTAKTPERSONER Sam sam@mobilmaster.se 0762666222:
Företag: Sam Quality AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga SÄLJARE jobb, SÄLJARE Stockholm, SÄLJARE Sam Quality AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SÄLJARE


Sök lediga jobb Sam Quality AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se