Sametinget rekryterar Handläggare Interreg Sápmi jobb - lediga jobb

Sametinget rekryterar Handläggare Interreg Sápmi jobb Sametinget rekryterar Handläggare Interreg Sápmi jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sametinget rekryterar Handläggare Interreg Sápmi. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sametinget rekryterar Handläggare Interreg Sápmi. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Sametinget rekryterar Handläggare Interreg Sápmi- Kiruna


Mer beskrivning

Sametinget rekryterar Handläggare Interreg Sápmi
Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. För att kunna sätta oss in i våra kunders och kandidaters behov har vi fyra specialistområden; Engineering, IT, Executive och Finance, men vi kan även hjälpa till inom exempelvis Sales & Marketing. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Sametinget är ett folkvalt samiskt parlament och en statlig myndighet sedan 1993. Sametingets uppgift är att främja och utveckla en levande samisk kultur, medverka i samhällsplaneringen och bevaka att samiska behov beaktas. Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Arbetsbeskrivning Sametingen i Sverige, Norge och Finland har ansvar för det samiska delprogrammet Interreg Sápmi, inom Interreg IV A Nordprogrammet för programperioden 2007-2013. Förberedelsearbete pågår för ett nytt samiskt delprogram för programperioden 2014-2020. Inom Interreg Sápmi får samerna möjlighet att samarbeta över gränserna i hela Sápmi och satsa på utvecklingsprojekt som bidrar till att stärka den samiska kulturen och de samiska näringarna. Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår förberedelser inför nya programperioden, information till samiska organisationer, föreningar, samebyar och enskilda om det samiska delprogrammet, beredning av projektansökningar, uppföljning och utvärdering av projekt, processinriktat samarbete med regionala och nationella aktörer i Sverige, Finland och Norge. Administrativt arbete ingår Vem är du? Vi söker dig som har akademisk utbildning inom ekonomi, samhällsvetenskap eller annan adekvatutbildning . Vi ser gärna att du har arbetat med liknande uppgifter tidigare. En god kännedom om det samiska samhället och kulturen är nödvändig. Kunskap i det samiska språket är meriterande. B-körkort är ett krav, då arbetet innebär resor inom regionen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av offentliga förvaltningar. Personliga egenskaper Du är ansvarsfull, noggrann och drivande. Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt och kunna skapa goda relationer. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Placeringsort: Giron, eventuell annan placeringsort vid något lokalkontor i Jåhkåmåhkke, Dearna eller Staare (Östersund) kan diskuteras Kontaktperson Ansök på experis.se ( annonsnr: 888265) För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Josefsson 070 – 853 44 32. Sista ansökningsdag den 25 augusti. ( Semester och åter i tjänst v 32)
Företag: Experis Sverige
Ort: Kiruna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sametinget rekryterar Handläggare Interreg Sápmi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sametinget rekryterar Handläggare Interreg Sápmi


Sök lediga jobb Sametinget rekryterar Handläggare Interreg Sápmi

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se