Samhällsbyggnad, Tibro kommun jobb - lediga jobb

Samhällsbyggnad, Tibro kommun jobb Samhällsbyggnad, Tibro kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Samhällsbyggnad, Tibro kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Samhällsbyggnad, Tibro kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Kock, Fågelviksgymnasiets skolrestaurang- Tibro

 2. Park och trädgårdsarbetare- Tibro

 3. Driftingenjör- Tibro

 4. Kock till kostenheten, placering Fågelviksgymnasiets skolrestaurang- Tibro

 5. Arbetsledare, Gata-/parkavdelningen- Tibro

 6. Kock- Tibro

 7. Förvaltare/projektledare- Tibro

 8. Administratör/förvaltningssekreterare- Tibro

 9. Kock- Tibro

 10. Arbetsledande kock- Tibro

 11. Säsongsarbetare- Tibro

 12. Förvaltningssekreterare Samhällsbyggnadsförvaltningen- Tibro

 13. Vaktmästare- Tibro


Mer beskrivning

Kock, Fågelviksgymnasiets skolrestaurang
Tibro kommun med 10.600 invånare ligger i norra delen av Västra Götalands län. Tibro är Sveriges Möbelcentrum och har landets enda motocrossgymnasium. Tibro erbjuder sina invånare både en av landets lägsta levnadskostnader och en mycket uppskattad kommunal service! ARBETSUPPGIFTER Vi söker 2 kockar med placering Fågelviksgymnasiets skolrestaurang. Vi söker dig som brinner för matglädje, matlagning, miljö och att få arbeta med barn och ungdomar. Du skall tycka att mat är fantastiskt och viktigt, samt att måltiden är dagens höjdpunkt för våra gäster. Du ska tycka om att samarbeta med både kökspersonal, skolpersonal och elever. På Fågelviksgymnasiets skolrestaurang är ni två kockar som är ansvariga för verksamheten. Arbetet innebär att du tillsammans med övriga medarbetare i köket ansvarar för beställningar av varor,som sker via elektronisk handel, matsedel, utbud och arbetets organisation. Fågelviksgymnasiet serverar ca 600 portioner lunch varje dag samt middag till elever på Motocrossgymnasiet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är engagerad och med en vilja att utveckla måltiden till en av dagens höjdpunkter för matgästerna. Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du serverar och drivs av ett genuint intresse för mat och hälsa. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen och har självklart matgästerna i fokus i första hand. Du är utbildad kock. Krav på arbetslivserfarenhet och utbildning inom kost.
Företag: Samhällsbyggnad, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, Fågelviksgymnasiets skolrestaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, Fågelviksgymnasiets skolrestaurang

Park och trädgårdsarbetare
Tibro kommun med 10.600 invånare ligger i norra delen av Västra Götalands län. Tibro är Sveriges Möbelcentrum och har landets enda motocrossgymnasium. Tibro erbjuder sina invånare både en av landets lägsta levnadskostnader och en mycket uppskattad kommunal service! ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår arbetsuppgifter som varierar efter årstid. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är: • Klippning och underhåll av grönytor • Skötsel och underhåll av träd och rabatter • Skötsel och underhåll av lekutrustning • Snöröjning och sandning under vintertid • Handledning för sommarvikarie och feriearbetare Under vintertid kan beredskapstjänstgöring förekomma. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant utbildning inom trädgårdsskötsel. Du har också: • B körkort • Behörighet för motorsåg och röjsåg Meriterande för tjänsten är behörighet för lastmaskin samt erfarenhet av snöröjning och mindre snickeriarbeten.
Företag: Samhällsbyggnad, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Park och trädgårdsarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Park och trädgårdsarbetare

Driftingenjör
Tibro kommun med 10.600 invånare ligger i norra delen av Västra Götalands län. Tibro är Sveriges Möbelcentrum och har landets enda motocrossgymnasium. Tibro erbjuder sina invånare både en av landets lägsta levnadskostnader och en mycket uppskattad kommunal service! Samhällsbyggnad i Tibro kommun söker en driftingenjör till fastighetsavdelningen. Förutom fastigheter ansvarar förvaltningen också för gata/park, drift av vatten och avlopp, kostenhet, kollektivtrafik och byggnadsnämnd. Fastighetsavdelningen förvaltar kommunens fastigheter vilket totalt är cirka 80 000 kvadratmeter. Den största andelen av fastigheterna består av skolor. Vi har dessutom ansvar för fritidsanläggningar där ett mindre inomhusbad ingår. Idag arbetar ca 18 personer på fastighetsavdelningen. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta nära fastighetschefen och förvaltaren. Du kommer även ha mycket kontakt med vaktmästarna på respektive anläggning. Kontakter med verksamheterna ingår i det dagliga arbetet. Ansvaret kommer främst att vara inom områdena: •Drift •Styr & regler •Ventilation •Värme •Sanitet KVALIFIKATIONER Vi söker en person med erfarenhet från ovan nämnda arbetsuppgifter och relevant teknisk utbildning inom området. Erfarenhet från styr och regler är meriterande. Även behörighet för el är ett önskemål. Tjänsten kräver baskunskaper inom data och B körkort.
Företag: Samhällsbyggnad, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Driftingenjör jobb, Driftingenjör Tibro, Driftingenjör Samhällsbyggnad, Tibro kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driftingenjör

Kock till kostenheten, placering Fågelviksgymnasiets skolrestaurang
Tibro kommun med 10.600 invånare ligger i norra delen av Västra Götalands län. Tibro är Sveriges Möbelcentrum och har landets enda motocrossgymnasium. Tibro erbjuder sina invånare både en av landets lägsta levnadskostnader och en mycket uppskattad kommunal service! ARBETSUPPGIFTER Vi söker en eldsjäl som brinner för matlagning, matglädje och service. Du skall tycka att mat är fantastiskt och viktigt och ha lätt för att samarbeta. Du är underställd arbetsledande kock på arbetsstället. Du skall också kunna göra beställningar av varor som sker via elektronisk handel. Fågelviksgymnasiet serverar ca 600 portioner lunch varje dag samt middag till motocrossgymnasiets elever. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är engagerad och med en vilja att utveckla måltiden till en av dagens höjdpunkter för matgästerna. Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du serverar och drivs av ett genuint intresse för mat och hälsa. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen och har självklart matgästerna i fokus i första hand. Du är utbildad kock. Krav på arbetslivserfarenhet och utbildning inom kost.
Företag: Samhällsbyggnad, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 11-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till kostenheten, placering Fågelviksgymnasiets skolrestaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till kostenheten, placering Fågelviksgymnasiets skolrestaurang

Arbetsledare, Gata-/parkavdelningen
Tibro kommun med ca 10.700 invånare ligger i norra delen av Västra Götalands län. Tibro är Sveriges Möbelcentrum och har landets enda motocrossgymnasium. Tibro erbjuder sina invånare både en av landets lägsta levnadskostnader och en mycket uppskattad kommunal service! ARBETSUPPGIFTER Gata-/parkavdelningen söker arbetsledare. Arbetet består av att utveckla och driva avdelningens framtid tillsammans med nuvarande personal. Du kommer främst att arbeta med gata, park med inriktning mot den gröna sidan samt VA. I uppdraget ingår praktisk arbetsledning inom avdelningen. Beredskapstjänstgöring ingår och körkort är ett krav. KVALIFIKATIONER För tjänsten krävs erfarenhet av arbetsledning och lämplig utbildning för arbetsuppgifter inom gata/park samt VA. Vi söker medarbetare som har god servicekänsla och har lätt för att samarbeta.
Företag: Samhällsbyggnad, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare, Gata-/parkavdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare, Gata-/parkavdelningen

Kock
Tibro kommun med 10.800 invånare ligger i norra delen av Västra Götalands län. Tibro är Sveriges Möbelcentrum och har landets enda motocrossgymnasium. Tibro erbjuder sina invånare både en av landets lägsta levnadskostnader och en mycket uppskattad kommunal service! ARBETSUPPGIFTER Vi söker en eldsjäl som brinner för matlagning och service. Du skall tycka att mat är fantastiskt och viktigt och ha lätt för att samarbeta. Du är underställd arbetsledande kock på arbetsstället. Du skall också kunna göra beställningar av varor som sker via elektronisk handel. Du är anställd på kostenheten med placering på Häggetorpsskolan. Skolan serverar ca 380 portioner lunch varje dag samt frukost och mellanmål. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är engagerad och med en vilja att utveckla måltiden till en av dagens höjdpunkter för matgästerna. Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du serverar och drivs av ett genuint intresse för mat och hälsa. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen och har självklart matgästerna i fokus i första hand. Du är utbildad kock. Krav på arbetslivserfarenhet och utbildning inom kost.
Företag: Samhällsbyggnad, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Tibro, Kock Samhällsbyggnad, Tibro kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Förvaltare/projektledare
Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! Samhällsbyggnad i Tibro kommun söker en Förvaltare/Projektledare på heltid för skötsel och underhåll av kommunens fastigheter samt stöd till kommunens verksamheter som vistas i lokalerna. Samhällsbyggnad består av fastighet, gata park, drift vatten och avlopp, kost och byggnadsnämnd. Fastighetskontoret underhåller och sköter kommunens fastigheter. Mindre reparationer sköts av vaktmästarna som också ger service till verksamheterna. Alla större reparationer, ombyggnader och tillbyggnader sker med hantverkare som upphandlas vart tredje år. Städning av våra lokaler sköts av vår städenhet. Kommunen äger skolor, förskolor, sporthallar, ishall, föreningslokaler och äldreboende. Sammanlagd yta är drygt 80 000 kvadratmeter. ARBETSUPPGIFTER Fastighetsavdelningens huvudsakliga uppdrag är att vårda Tibro kommuns fastigheter och lokaler via underhålls- och säkerhetsåtgärder. Din huvudsakliga uppgift blir att förvalta Tibro kommuns fastighetsbestånd som bland annat består av förskolor, skolor, äldreboende, idrottshallar, ishall och ett mindre badhus. Du ansvarar för löpande underhåll samt för planering, genomförande och uppföljning av fastighetssyner på våra fastigheter. Ditt arbete kommer ske i nära samarbete med våra upphandlade entreprenörer, våra kunder, vaktmästare och deras arbetsledare samt kommunens Gata/Parkavdelning. Du kommer också att leda en del mindre projekt som har direkt eller indirekt anknytning till ditt uppdrag. I din roll ingår att upprätta underhållsplaner samt att planera, beställa, genomföra, följa upp och besiktiga underhållsarbeten och projekt. Du kommer att ha ekonomiskt ansvar för drift- och underhållsbudget samt investerings-budget (komponentavskrivning) och redovisar direkt till fastighetschefen. Du är också ansvarig/delaktig i utvecklingsarbetet inom ditt ansvarsområde och inom fastighetsavdelningen. Exempelvis utveckla gränsdragningslista, ta fram underhålls-standard och checklistor. Du kommer också att ingå i ett nätverk för förvaltare/Projektledare. Du kan se fram emot ett varierande och innehållsrikt uppdrag. Tjänstens innehåll kan förändras över tid. KVALIFIKATIONER Du har relevant utbildning och gärna några års erfarenhet från fastighetsförvaltning eller liknande uppdrag. Du har för uppdraget relevanta kunskaper inom exempelvis värme & sanitet, ventilation, styr och regler, rör, el, tekniska installationer, bygg, brand, lås och larm, storkök, energi, miljö och annat som hör till fastigheten. Du har eller har haft ekonomiskt ansvar med redovisning och uppföljning. Du har utbildning i Bas-P/U. Du har god teknisk kunskap/förståelse, bra ordningssinne, är strukturerad, kan prioritera, ta egna initiativ, fatta egna beslut samt planera dina arbetsuppgifter och uh-åtgärder. Du bör vara van att ha mycket på gång då du har många underhållsåtgärder och projekt igång samtidigt. Har du erfarenhet av upphandling enligt LOU samt att arbeta med AB 04, ABT 06, AMA och AFF är detta meriterande. Har du dessutom erfarenhet av förvaltning av idrottsanläggningar är det positivt. Arbetet kräver god förmåga att arbeta självständigt och din förmåga att samarbeta är viktigt i relationen till våra entreprenörer, kunder och vaktmästare. B-körkort är ett krav. Du har ett serviceinriktat och trevligt bemötande. Du har goda kunskaper inom data. Har du eller har du haft en arbetsledande befattning samt arbetat inom kommunal verksamhet ser vi detta som positivt. ÖVRIGT Provanställning kan komma att tillämpas. I vår verksamhet måste alla som ska anställas för att arbeta inom verksamhet med barn och unga, enligt lag (2000:873), visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten kan hämtas på www.polisen.se/Service. Det tar oftast mellan 1-2 veckor att få det hemskickat. Utdrag ur polisens belastningsregister skall kunna visas upp vid anställningstillfället. Tibro kommun har inför rekryteringen valt rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Företag: Samhällsbyggnad, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förvaltare/projektledare jobb, Förvaltare/projektledare Tibro, Förvaltare/projektledare Samhällsbyggnad, Tibro kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förvaltare/projektledare

Administratör/förvaltningssekreterare
Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! Samhällsbyggnadsförvaltningen har ett brett ansvarsområde och är delaktig inom många delar i hela den kommunala verksamheten. Förvaltningen består av enheterna Fastighet, Gata/park, Drift och Kostenhet. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ansvara för den politiska ärendehanteringen genom exempelvis vara sekreterare vid politiska möten och skriva kallelser. Hanteringen av politiska ärenden är digitaliserat och arbete sker med hjälp av det kommungemensamma dokument- och ärendehanteringssystemet Ciceron. Du kommer också att arbeta brett med förvaltningens administration inom exempelvis ekonomi och personal. Du ingår i kommunens sekreterarnätverk. I rollen som administratör/förvaltningssekreterare kommer du att konsulteras i allehanda frågor både av förtroendevalda och av tjänstemän. KVALIFIKATIONER Vi ser att du har lägst gymnasieutbildning inom administration, personal och ekonomi eller motsvarande. Meriterande är erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Vi ser gärna att du har ett intresse inom och kunskap om förvaltningens verksamhetsområde. Arbetet förutsätter att du har ett strukturerat arbetssätt, är noggrann och trivs med att ha varierande administrativa arbetsuppgifter. Du ska också ha goda datakunskaper och gärna vana av att arbeta i administrativa IT-system. Du har en god skriftlig och muntlig kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid denna rekrytering. ÖVRIGT Tibro kommun har valt rekryteringskanal och tackar vänligt men bestämt nej till försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Samhällsbyggnad, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör/förvaltningssekreterare jobb, Administratör/förvaltningssekreterare Tibro, Administratör/förvaltningssekreterare Samhällsbyggnad, Tibro kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör/förvaltningssekreterare

Kock
Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! Samhällsbyggandsförvaltningen i Tibro kommun söker nu en kock till kostenheten. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en eldsjäl som brinner för matlagning, matglädje och service. Du skall tycka att mat är fantastiskt och tycka det är kul att samarbeta. Nyboköket, som tillhör en högstadieskola, lagar mat till ca 500 elever och levererar mat till en förskola med 2 avdelningar. Du kommer att vara en arbetsledande kock med 4 medarbetare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är engagerad och med en vilja att utveckla måltiden till en av dagens höjdpunkter för matgästerna. Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du serverar och drivs av ett genuint intresse för mat och hälsa. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen och har självklart matgästerna i fokus i första hand. Du är utbildad kock. ÖVRIGT Tibro kommun har valt rekryteringskanal och tackar vänligt men bestämt nej till försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Samhällsbyggnad, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Tibro, Kock Samhällsbyggnad, Tibro kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Arbetsledande kock
Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! Samhällsbyggandsförvaltningen i Tibro kommun söker nu en kock till kostenheten. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en eldsjäl som brinner för matlagning, matglädje och service. Du skall tycka att mat är fantastiskt och tycka det är kul att samarbeta. Nyboköket, som tillhör en högstadieskola, lagar mat till ca 500 elever och levererar mat till en förskola med 2 avdelningar. Du kommer att vara en arbetsledande kock med 4 medarbetare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är engagerad och med en vilja att utveckla måltiden till en av dagens höjdpunkter för matgästerna. Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du serverar och drivs av ett genuint intresse för mat och hälsa. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen och har självklart matgästerna i fokus i första hand. Du är utbildad kock. ÖVRIGT Tibro kommun har valt rekryteringskanal och tackar vänligt men bestämt nej till försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Samhällsbyggnad, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledande kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledande kock

Säsongsarbetare
Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! Parkenheten, som tillhör Samhällsbyggnadsförvaltningen, i Tibro kommun söker nu två stycken säsongsarbetare. ARBETSUPPGIFTER Huvudsakliga arbetsuppgifter är att rensa ogräs i kommunens rabatter men även andra uppgifter som är vanligt förekommande på parkenheten kan ingå. KVALIFIKATIONER Körkort B är ett krav Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Den vi söker är självgående, ha ett stort intresse av grönyteskötsel och att arbeta med händerna. ÖVRIGT Tibro kommun har valt rekryteringskanal och tackar vänligt men bestämt nej till försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Samhällsbyggnad, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säsongsarbetare jobb, Säsongsarbetare Tibro, Säsongsarbetare Samhällsbyggnad, Tibro kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säsongsarbetare

Förvaltningssekreterare Samhällsbyggnadsförvaltningen
Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! Samhällsbyggnadsförvaltningen har ett brett ansvarsområde och är delaktig inom många delar i hela den kommunala verksamheten. Förvaltningen består av enheterna Fastighet, Plan/Bygg, Gata/park, Drift/VA, Mätning och Kostenhet. Plan och byggenheten handlägger planärenden och bygglov inom kommunen. Arbetet är en myndighetsutövning under Byggnads- och trafiknämndens ansvarsområde (BTN). En av våra trotjänare inom enheten kommer att gå i pension och vi behöver nu en ersättare till henne i vårt gäng. ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara inriktade mot plan- och byggenhetens verksamhet och bestå av bygglovshantering i form av registrering, diarieföring, komplettering av ansökan, kommunicering med grannar, delgivning av bygglov/startbesked/slutbesked, fakturering och förberedande handläggning av bygglov. Du kommer även att handlägga planärenden i form av utskick för samråd, mottagande och sammanställning av synpunkter samt kommunicering. Du ansvarar för kommunens tomtköer med bokning och uppföljning samt uppföljning av inbetalda handpenningar, fakturahantering, visst utredningsarbete, posthantering och arkivhantering. En viktig del i arbetet är rådgivning och kommunicering med allmänheten inom enhetens arbetsområde. Du kommer även att ansvara för den politiska ärendehanteringen för byggnads- och trafiknämnden i egenskap av nämndsekreterare, vilket innebär att planera möten, färdigställa underlag inför politiska beslut, sammanställa kallelse och möteshandlingar samt skriva protokoll. Hanteringen av politiska ärenden är digitaliserat och arbete sker med hjälp av det kommungemensamma dokument- och ärendehanteringssystemet Ciceron. En viktig uppgift blir också att, tillsammans med andra, utveckla processer och rutiner för att säkerställa hög kvalitet i den politiska ärendehanteringen. Du ingår i kommunens sekreterarnätverk och i rollen som förvaltningssekreterare kommer du att konsulteras i allehanda frågor både av förtroendevalda och av tjänstemän. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning, exempelvis inom offentlig förvaltning eller motsvarande eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Vi ser även gärna att du har arbetslivserfarenhet som innebär kunskap om kommunal- och förvaltningsrätt. Meriterande är erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Vi ser gärna att du har ett intresse inom och kunskap om plan och byggfrågor. Arbetet förutsätter att du har ett ansvarstagande och strukturerat arbetssätt, är noggrann och trivs med att ha varierande administrativa arbetsuppgifter. Flexibilitet och känsla för service är värdefulla egenskaper i arbetet då du kommer att ha många externa kontakter med våra kunder. Du behöver också ha god samarbetsförmåga eftersom de administrativa processerna rör ett stort antal personer. Du ska också ha goda datakunskaper, och gärna vana av att arbeta i administrativa IT-system. Du har även väl utvecklad skriftlig och muntlig kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid denna rekrytering.
Företag: Samhällsbyggnad, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förvaltningssekreterare Samhällsbyggnadsförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förvaltningssekreterare Samhällsbyggnadsförvaltningen

Vaktmästare
Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! ARBETSUPPGIFTER Förekommande arbetsuppgifter inom Fritidssektorn som gräsklippning, städning av idrottsanläggningar, isvård mm. Arbete på obekväm tid kan förekomma KVALIFIKATIONER Vana att arbeta självständigt. Meriterande kunskap är vana från användande av ismaskin och traktor/traktorkort. Anm. Utbildning för ismaskin kan erbjudas. B-körkort ÖVRIGT Facklig kontakt Kommunal sektion HjoTiBorg
Företag: Samhällsbyggnad, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare jobb, Vaktmästare Tibro, Vaktmästare Samhällsbyggnad, Tibro kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare


Sök lediga jobb Samhällsbyggnad, Tibro kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se