Samhällsplanerare, Länsstyrelsen Dalarna jobb - lediga jobb

Samhällsplanerare, Länsstyrelsen Dalarna jobb Samhällsplanerare, Länsstyrelsen Dalarna jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Samhällsplanerare, Länsstyrelsen Dalarna. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Samhällsplanerare, Länsstyrelsen Dalarna. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Samhällsplanerare, Länsstyrelsen Dalarna- Falun

  2. Samhällsplanerare, Länsstyrelsen Dalarna- Falun


Mer beskrivning

Samhällsplanerare, Länsstyrelsen Dalarna
Välkommen till ett vackert och händelserikt Dalarna och Länsstyrelsen, en statlig myndighet och regeringens företrädare i landet. Landshövding Maria Norrfalk är chef för verksamheten och dess många olika samhällssektorer. Länsstyrelsens uppgift är att främja länets utveckling och verka för att nationella mål genomförs i förhållande till Dalarnas förutsättningar. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande. Vi söker en Samhällsplanerare Vill du vara med och utveckla samhällsbyggandet i Dalarna och ta hand om dess skatter? Som samhällsplanerare företräder, utvecklar och samordnar du statliga synpunkter i kommunernas fysiska planering. Det innebär att du är den som medverkar i arbetet med tillsyn och tillsynsvägledning. Du agerar konsultativt mot kommuner inom plan- och byggområdet och ditt uppdrag sker i nära samarbete med Länsarkitekten. Rollen som samhällsplanerare innebär att inge förtroende och att kunna kommunicera kring olika frågor på ett objektivt, nyanserat och kompetent sätt. Arbetet innehåller mycket samverkan med olika företrädare för olika sakområden, såväl internt inom Länsstyrelsen som externt med andra myndigheter. Vi söker dig som är väl insatt i plan- och bygglagen och miljöbalken. Det är betydelsefullt för oss om du har erfarenhet och kunskap om gestaltning av byggnadsmiljöer och landskap. Din universitets- eller högskoleutbildning har en inriktning mot arkitektur, samhällsplanering, fysisk planering eller motsvarande. Länsstyrelsen har samverkan med Rekryteringslots i Dalarna för att underlätta för familjemedlem att hitta arbete vid flytt. Läs gärna mer om oss på www.lansstyrelsen.se/dalarna Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Anna-Lena Hagström, 072-5141 091, på Sprint som vi samarbetar med i denna rekrytering. Välkommen att registrera sin ansökan på sprint.se under lediga tjänster, senast den 5 januari. Länsstyrelsen arbetar för att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och för att ge alla lika möjlihgeter. För information om rätten att överklaga statliga tjänstetillsättningar hänvisas till Länsstyrelsens hemsida.
Företag: Sprint Personal AB
Ort: Falun
Publicerad : 11-30
Sök fler jobb liknande: lediga Samhällsplanerare, Länsstyrelsen Dalarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samhällsplanerare, Länsstyrelsen Dalarna

Samhällsplanerare, Länsstyrelsen Dalarna
Välkommen till ett vackert och händelserikt Dalarna och Länsstyrelsen, en statlig myndighet och regeringens företrädare i länet. Landshövding Maria Norrfalk är chef för verksamheten och dess många olika samhällssektorer. Länsstyrelsens uppgift är att främja länets utveckling och verka för att nationella mål genomförs i förhållande till Dalarnas förutsättningar. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande. Vi söker en Samhällsplanerare Vill du vara med och utveckla samhällsbyggandet i Dalarna? Som samhällsplanerare företräder, utvecklar och samordnar du statliga synpunkter i kommunernas fysiska planering.  Du analyserar trender och utmaningar och återkopplar erfarenheter från Dalarna till den nationella nivån. Det innebär att du medverkar i arbetet med rådgivning och vägledning. Du agerar konsultativt mot kommuner inom plan- och byggområdet och ditt uppdrag sker i nära samarbete med Länsarkitekten. Rollen som samhällsplanerare innebär att inge förtroende och att kunna kommunicera kring olika frågor på ett objektivt, nyanserat och kompetent sätt. Arbetet innehåller mycket samverkan med olika företrädare för olika sakområden, såväl internt inom Länsstyrelsen som externt med andra myndigheter. Vi söker dig som är väl insatt i plan- och bygglagen och miljöbalken. Det är betydelsefullt för oss om du har erfarenhet och kunskap om gestaltning av byggnadsmiljöer och landskap. Meriterande är om du har erfarenhet av översiktsplanering. Din universitets- eller högskoleutbildning har en inriktning mot samhällsplanering,  arkitektur, fysisk planering eller motsvarande. Länsstyrelsen har samverkan med Rekryteringslots i Dalarna för att underlätta för familjemedlem att hitta arbete vid flytt. Läs gärna mer om oss på www.lansstyrelsen.se/dalarna Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Anna-Lena Hagström, 072-5141 091 eller Lars-Håkan Jönsson, enhetschef för samhällsbyggnadsenheten, 010-2250 443. Välkommen att registrera din ansökan på ansök-knappen nedan senast den 5 januari. Fackliga kontakter: ST, Margareta Björk, 010-225 0426 SACO, Benedict Alexander, 010-225 0423 Länsstyrelsen arbetar för att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och för att ge alla lika möjlihgeter. För information om rätten att överklaga statliga tjänstetillsättningar hänvisas till Länsstyrelsens hemsida.
Företag: Sprint Personal AB
Ort: Falun
Publicerad : 01-06
Sök fler jobb liknande: lediga Samhällsplanerare, Länsstyrelsen Dalarna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samhällsplanerare, Länsstyrelsen Dalarna


Sök lediga jobb Samhällsplanerare, Länsstyrelsen Dalarna

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se