Samhällsplanerare med jobb - lediga jobb

Samhällsplanerare med jobb Samhällsplanerare med jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Samhällsplanerare med . På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Samhällsplanerare med . Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lastbilsförare- Nynäshamn

 2. Snickare- Stockholm

 3. Arbetsledare/Biträdande butikschef, Skärholmen- Huddinge

 4. Driven säljare sökes.- Stockholm

 5. Säljande hudterapeut eller makeup-artister sökes- Stockholm

 6. Postkodlotteriet söker SÄLJARE, studenter!- Stockholm

 7. Säljare till välgörenhetsorganisation.- Stockholm

 8. Säljare till välgörenhetsorganisation.- Stockholm

 9. Leg sjuksköterska till Sjöstadsgården- Stockholm

 10. Undersköterska till hårtransplantationsklinik- Stockholm


Mer beskrivning

Lastbilsförare
Stockholms Bulkhamn AB lossar fartyg med kundens biobränslen (flis, pellets, briketter, returflis m. m.) vid hamnen i Stora Vika. Efter lossning lagras bränslet inom- och utomhus, för att sedan levereras till kunder i Storstockholm/Mälardalen. Verksamheten finns i Stora Vika, 12 km nordost om Nynäshamn. Vi söker nu förare med gedigen erfarenhet av att köra tung lastbil med släp och lastmaskin. Vi servar våra kunder både dag och natt och på helgtid. Vi har ett flexibelt arbetsschema och erbjuder fast alt. timanställning. För mer information, ring Hamnchef Milan Tomic på 073-982 30 66 eller VD Henrik Lundberg på 070-536 05 30.
Företag: Stockholms Bulkhamn AB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lastbilsförare jobb, Lastbilsförare Nynäshamn, Lastbilsförare Stockholms Bulkhamn AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lastbilsförare

Snickare
Behöver snickare med erfarenhet minst 7 år. Yrkesutbildat Kan jobba golv, tak, vägg, kök Svenska talande Samt kan jobba spackling, målning Om har erfarna plattsättning går bra också Vi ser gärna att sökande är berättigad till någon form av anställningsstöd.
Företag: SWEDAZBYGG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare jobb, Snickare Stockholm, Snickare SWEDAZBYGG AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare

Arbetsledare/Biträdande butikschef, Skärholmen
Älskar du att arbeta i butik, brinner du för försäljning och gillar du människor. Kan du se och locka fram varje individs unika potential? Vill du vara en del av Myrornas framtida utveckling? Myrornas uppdrag är att bidra till ett medmänskligare och mer hållbart samhälle. Vår verksamhet ligger rätt i tiden och intresset för second hand och ideell verksamhet ökar ständig. Nu söker vi en arbetsledare/biträdande butikschef till vår fina butik i Skärholmen. Ledare med fokus på försäljning och människors utveckling. Som arbetsledare/biträdande butikschef på Myrorna har du ett brett operativt ansvar. Du ansvarar för att tillsammans med enhetschefen leda en personalgrupp på 30-40 personer som omfattar både anställda och personer som utför olika former av praktik eller frivilligt arbete hos oss. Utöver detta ska du bland annat: ? Ansvara för att samverka med externa parter för arbetsmarknadspolitiska program gällande sysselsättning och rehabilitering ? Delta i utvecklingsarbetet i butiken Du bör ha erfarenhet från butiksarbetet samt ha en hög social kompetens. Genom ditt ledarskap måste du kunna entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du är strukturerad och tydlig i din ledarroll och trivs med ett högt tempo. Då du ska arbeta med människor med olika behov och förutsättningar, är det viktigt att du som person är ansvarstagande med stor självkännedom och integritet. Vi erbjuder Myrorna erbjuder dig egen utveckling och delaktighet. Du får också möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete. Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning av second hand-kläder, begagnade möbler, böcker, husgeråd och prydnadssaker i 35 butiker runt om i landet. Butiksvarorna består av gåvor från allmänhet och näringsliv. Myrorna, som ingår i Frälsningsarmén, har cirka 350 anställda, samt ett 700-tal personer sysselsatta i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Överskottet från Myrornas verksamhet går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige.
Företag: Myrorna/Samfundet Frälsningsarmén
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare/Biträdande butikschef, Skärholmen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare/Biträdande butikschef, Skärholmen

Driven säljare sökes.
Driven säljare sökes Victus Clinic, som är ett affärsområde inom Victus Medical Group AB, är Sverigesledande en leverantör av estetiska system. Genom ett unikt koncept fram taget i samråd med hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare ser vi inga hinder, bara möjligheter. Vår tanke är att bidra till att skapa ökad lönsamhet på salonger, span och kliniker.För att behålla en ledande position på en marknad som ständigt utvecklas harproduktutveckling och forskning blivit en av grundprinciperna i Victus affärsmodell. Vi förstärker nu vår sälj organisation med ytterligare en säljare till Stockholm med omnejd. En arbetsplats i balans, med människor som mår bra, presterar så mycket bättre, därför är en positiv anda och en hög energinivå grundkravet för denna rekrytering. Vill du jobba som säljare i ett framgångsrikt företag som har högt i tak och nära till skratt, och som dessutom har ett väldigt starkt produktsortiment? Då är du välkommen med din ansökan. Du som söker skall vara hudterapeut och ha en väldokumenterad erfarenhet från framgångsrik försäljning, helst inom skönhetsbranschen. Likaså är det en merit om du tidigare jobbat med estetiska system och har ett gott kontaktnät i branschen. Som säljare på Victus Clinic kommer du dels att ansvara för utvalda befintliga kunder, men framförallt ligger fokus på bearbetning av nya kunder. Du har ett starkt eget driv, är strukturerad och van vid ett högt tempo. Du har självklart glimten i ögat och du älskar att skapa goda relationer med människor. B-körkort är ett krav. I tjänsten disponeras fri mobil och bärbar dator. Ett mycket generöst lönevillkor skapar din trygghet. Tjänsten är på heltid, med provanställning i 6 månader som därefter leder till fast anställning för rätt person. För frågor samt ansökan kontakta Marie Engström Rosenqvist på marie@victusclinic.se eller 0703-086 922.
Företag: VICTUS MEDICAL GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare sökes.

Säljande hudterapeut eller makeup-artister sökes
United Media Group är en kommunikationsbyrå som hjälper uppdragsgivare att bygga och aktivera varumärken, driva försäljning samt skapa goda PR effekter med målsättning att skapa lojalitet och stärka relationer till våra uppdragsgivares målgrupper. Vi hjälper våra uppdragsgivare att kommunicera och interagera med deras viktigaste målgrupper genom upplevelser och det personliga mötet mellan varumärken och människor. Vi söker nu dig som vill jobba med skönhetsprodukter för ett välkänt kosmetikföretag. Du kommer fungera som säljstöd i butiker och hjälpa till med att inspirera och konsultera konsumenter i syfte att driva försäljning. Vi vill att du ska: - Ha makeup- eller hudterapeututbildning - Vara säljdrivande - Ha en god social förmåga - Vara kontaktsökande - Vara lösningsorienterad - Ha ett intresse för skönhet som du vill dela med din omgiving Om du söker vill vi att du ska ha förutsättningen att kunna jobba veckorna 33-35 då vi har en intensiv kampanjperiod just då. Körkort är meriterat men ej ett krav.
Företag: UMG/United Media Group Nordic AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande hudterapeut eller makeup-artister sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande hudterapeut eller makeup-artister sökes

Postkodlotteriet söker SÄLJARE, studenter!
Vem söker vi? Svenska Postkodlotteriet söker nu dig som är högskole-/universitetsstudent och vill ha ett utmanande, betydelsefullt extrajobb hos ett av Sveriges största varumärken. Vi söker främst ekonomer, samhällsvetare, jurister och ingenjörer, men även andra områden är attraktivt. Denna tjänst kräver att du har möjlighet att avsätta 3 - 4 kvällar i veckan till arbete. Vi ser gärna att du genomfört minst en termin av dina studier och har minst en termin kvar av din studietid. I den här rekryteringsprocessen värderar vi din personlighet högre än något annat. Du trivs att arbeta i grupp och har en positiv inställning som smittar av sig på dina medarbetare. Du har ett stort intresse för försäljning och kundservice och vill gärna vidareutveckla dina kunskaper inom dessa områden. Visar du framfötterna och ett stort engagemang hos oss kommer det finnas goda möjligheter för dig att anta nya utmaningar inom företagets olika arbetsområden. Vilka är arbetsuppgifterna? Du kommer att arbeta som innesäljare med fast lön på Postkodlotteriets huvudkontor i Waterfront Building som ligger i centrala Stockholm. Din främsta arbetsuppgift kommer vara att kontakta Postkodlotteriets befintliga kunder. Vad gör Postkodlotteriet? Postkodlotteriet har som huvudsyfte att samla in så mycket pengar som möjligt till välgörenhet genom alla lottköpare. Under 2012 kom siffran upp i 1,009 miljarder kronor som skänktes till de 40 förmånstagare som Postkodlotteriet samarbetar med. Totala siffran sedan starten 2005 är idag drygt 3,8 miljarder. I dagsläget är det ca 1 miljon hushåll som deltar i lotteriet och du har nu möjligheten att utöka den siffran och värva ännu fler medlemmar. Sammanfattningsvis är detta ett jobb för dig som vill kunna påverka, utvecklas och ha ett härligt jobb i modern miljö vid sidan av studierna. Du ska även känna att det är en arbetsplats där du har goda möjligheter att fortsätta din karriär när studietiden är över. Övrigt: Tillsammans med fast lön kommer du också att få ett årligt friskvårdsbidrag på 3500 :- Om oss: Dote AB har stor erfarenhet av att hitta och utveckla duktiga säljare inom branschen, därför hjälper vi nu Postkodlotteriet att rekrytera nya talangfulla medarbetare. Dote är ett lösningsorienterat, ungt företag under ständig tillväxt. Sedan starten 2009 har Dote varit starkt personal- och branschexpansivt, och vi söker hela tiden nya områden att verka inom. Dote tillhandahåller olika typer av kommunikationsbaserade lösningar för företag som är i behov av exempelvis telemarketing eller konsulter inom consult management-försäljning samt rekrytering.
Företag: DOTE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Postkodlotteriet söker SÄLJARE, studenter! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Postkodlotteriet söker SÄLJARE, studenter!

Säljare till välgörenhetsorganisation.
Nu söker vi engagerade och drivna säljare, på heltid, till vårt samarbete med en av Sveriges största välgörenhetsorganisationer. Din huvuduppgift hos oss blir att värva månadsgivare via telefon under förmånlig fast lön + provision. Med visat engagemang har du alla förutsättningar att uppnå väldigt goda resultat hos oss, samtidigt som ditt arbete bidrar till stor förändring för många behövande. Är du en positiv person med stor drivkraft och entusiasm är vi säkra på att du kommer passa perfekt i vårt team. Dote är ett lösningsorienterat, ungt företag under ständig tillväxt. Sedan starten 2009 har Dote varit starkt personal- och branschexpansivt, och vi söker hela tiden nya områden att verka inom. Dote tillhandahåller olika typer av kommunikationsbaserade lösningar för företag som är i behov av exempelvis telemarketing eller konsulter inom consult management-försäljning. Vi jobbar hårt för att utveckla en företagskultur och en värdegrund där samarbetspartnerns, personalens och kundens intressen står i fokus. Ett av Dotes verksamhetsområden är telemarketing. Det är dock ingen telemarketingbyrå i klassisk bemärkelse, eftersom vi arbetar med få samarbetspartners per kontor. På så vis samlar vi stark, initiativrik och driftig kompetens inom ett och samma uppdrag. Dote arbetar med volymuppdrag koncentrerade på nykund. Detta bidrar till en klar kompetenshöjning, och att Dote förenas med samarbetspartnerns varumärke. Således är vi måna om att lyckas med vårt uppdrag. Misslyckande är inget alternativ! Kompetenskrav. Utbildning: Du har lägst gymnasiekompetens. Erfarenhet: Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning, det är dock inget krav. Det är även ett plus om du tidigare varit engagerad inom någon form av välgörenhetsorganisation. Personliga egenskaper: o Glad o Ambitiös o Empatisk o Känner starkt engagemang kring välgörenhet o Målinriktad o God samarbetsförmåga Övrigt: Flytande svenska i tal och skrift. We dote, do you?
Företag: DOTE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till välgörenhetsorganisation. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till välgörenhetsorganisation.

Säljare till välgörenhetsorganisation.
Nu söker vi engagerade och drivna deltidssäljare till vårt samarbete med en av Sveriges största välgörenhetsorganisationer. Din huvuduppgift hos oss blir att värva månadsgivare via telefon under förmånlig fast lön + provision. Med visat engagemang har du alla förutsättningar att uppnå väldigt goda resultat hos oss, samtidigt som ditt arbete bidrar till stor förändring för många behövande. Är du en positiv person med stor drivkraft och entusiasm är vi säkra på att du kommer passa perfekt i vårt team. Dote är ett lösningsorienterat, ungt företag under ständig tillväxt. Sedan starten 2009 har Dote varit starkt personal- och branschexpansivt, och vi söker hela tiden nya områden att verka inom. Dote tillhandahåller olika typer av kommunikationsbaserade lösningar för företag som är i behov av exempelvis telemarketing eller konsulter inom consult management-försäljning. Vi jobbar hårt för att utveckla en företagskultur och en värdegrund där samarbetspartnerns, personalens och kundens intressen står i fokus. Ett av Dotes verksamhetsområden är telemarketing. Det är dock ingen telemarketingbyrå i klassisk bemärkelse, eftersom vi arbetar med få samarbetspartners per kontor. På så vis samlar vi stark, initiativrik och driftig kompetens inom ett och samma uppdrag. Dote arbetar med volymuppdrag koncentrerade på nykund. Detta bidrar till en klar kompetenshöjning, och att Dote förenas med samarbetspartnerns varumärke. Således är vi måna om att lyckas med vårt uppdrag. Misslyckande är inget alternativ! Kompetenskrav. Utbildning: Du har lägst gymnasiekompetens. Erfarenhet: Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning, det är dock inget krav. Det är även ett plus om du tidigare varit engagerad inom någon form av välgörenhetsorganisation. Personliga egenskaper: o Glad o Ambitiös o Empatisk o Känner starkt engagemang kring välgörenhet o Målinriktad o God samarbetsförmåga Övrigt: Flytande svenska i tal och skrift. We dote, do you?
Företag: DOTE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till välgörenhetsorganisation. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till välgörenhetsorganisation.

Leg sjuksköterska till Sjöstadsgården
Vingslaget Omsorg AB är ett privat vård- och omsorgsföretag som driver vård- och omsorgsboenden, gruppboenden och dagverksamheter. Företaget har i dag ca 400 anställda. Vi är specialiserade på vård och omsorg för äldre. Vår värdegrund utgår från en humanistisk människosyn där vi visar vi respekt för enskilda personers integritet, behov av trygghet och vilja att påverka sin egen livssituation. Vi tar hand om våra boende och deras närstående med omtanke, tillförlitlighet och kompetens. Nu söker vi en leg sjusköterska på ett föräldravikariat under minst 1 år till Sjöstadsgårdens vård- och omsorgsboende, där det bor 59 äldre personer fördelat på 7 grupper. Sjöstadsgården ligger mycket fint i Hammarby sjöstad. Boendet har förutom bra lägenheter, ett gemensamt gruppkök och vardagsrum för trevlig samvaro. Boendet har en fin trädgård för härlig utevistelse under sommaren. I närområdet finns trevliga promenadstråk. Arbetsuppgifter Som sjuksköterska bedömer du och utför hälso- och sjukvårdsinsatser och omvårdnadsinsatser, du kommer att ansvara för vårdplanering, bedömning och uppföljning. Du kommer också att arbetsleda och handleda omvårdnadspersonal och delegerar vid behov inom hälso- och sjukvårdsområdet. Tillsammans med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut och sjukgymnast kommer du att arbeta för att ge en god vård och en meningsfull tillvaro för våra boende. Vem är du? Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom vård av äldre eller öppen hälso- och sjukvård. Alternativt minst tre års erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen. Vi ser gärna att du är intresserad av omvårdnadsutveckling. Du är van att ta ett stort personligt ansvar i ditt arbete, har god planeringsförmåga, är lyhörd för individens behov samt har förmågan att instruera, arbetsleda och handleda. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att dokumentera i Vodok.
Företag: Sjöstadsgårdens vård- och omsorgsboende
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjuksköterska till Sjöstadsgården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjuksköterska till Sjöstadsgården

Undersköterska till hårtransplantationsklinik
Vi söker undersköterska till en världsledande klinik som är specialiserad på hårtransplantationer med FUE tekniken. Du ska ta emot kunder, hålla i konsultationen, assistera vid hårtransplantoperationen samt hålla i uppföljningsmötet med kunden. Du som söker ska ha erfarenhet av att assistera vid hårtransplantationer och ha stor kundvana. Du ska vara noggrann och tålmodig. Arbetsuppgifter: Assistera och placera hårsäckar vid hårtransplantationer på Op enheten. Kundomhändertagande samt planering och genom gång av operationsarbetet samt eftervårdssamtal. Sedvanliga arbetsuppgifter tillhörande en operationsenhet. Det finns möjligheter till att växa i rollen och bli ansvarig för op enheten inom kort med följande uppgifter: - Planera och leda arbetet i stort på op - Ansvara för arbetsstruktur och personalmöte på op - Kundansvar och delta i rekryteringsprocessen - Introduktion för nyanställd personal - Kontinuerligt hålla i HLR och L-ABC repetitioner, Riskanalys och genomgång av akutåtgärder - Ansvara för beställning och hantering av farligt material - Ansvara för samtliga maskiner, utrustning och i övrigt sammantaget, helheten för att op enheten håller alla kvalitetskrav på utrustning samt omhändertagande av patienter Ansökan: Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju. Om oss: Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, läkarsekreterare samt övrig vård- och omsorgspersonal. Vi har över 15 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet. För mer information gå gärna in på vår hemsida www.vardlanken.se.
Företag: VÅRDLÄNKEN BEMANNING OCH REKRYTERING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till hårtransplantationsklinik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till hårtransplantationsklinik


Sök lediga jobb Samhällsplanerare med

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se