Samordnare jobb - lediga jobb

Samordnare jobb Samordnare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Samordnare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Samordnare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personlig assistent/samordnare!- Stockholm

 2. Friskvårdssamordnare ref 25-13- Stockholm

 3. Projektledare/projektsamordnare, Komfast- Sigtuna

 4. Miljösamordnare till Faveo- Stockholm

 5. Ungdomsamordnare till Ung fritid- Södertälje

 6. Projektledare/Projektsamordnare till kommunens fastighetsförvaltning- Sigtuna

 7. Projektsamordnare vid Stockholm Brain Institute och StratNeuro- Solna

 8. Lokalsamordnare Solna- Solna

 9. Samordnare av Fundraising för allas mänskliga rättigheter- Stockholm

 10. Samordnare Job/Uga- Södertälje

 11. Samordnare/personlig assistent Enskededalen- Stockholm

 12. Kvalitetssamordnare- Solna

 13. Innesäljare/samordnare- Huddinge

 14. Upphandlingssamordnare- Stockholm

 15. Samordnare för CSR, djuromsorg och miljö till Axfood- Solna

 16. En samordnare/socialsekreterare för Sociala insatsgrupper- Stockholm

 17. Boendesamordnare inom äldreomsorgen sökes till Danderyds kommun- Danderyd

 18. Materialsamordnare inom Bygglogistik- Stockholm

 19. Utbildningssamordnare- Stockholm

 20. Avdelningen för verksamhetsstöd söker en kvalitetssamordnare- Stockholm

 21. vik. Samordnare Hemtjänst OMG- Stockholm

 22. CAD-samordnare med bakgrund inom el till Arlanda- Stockholm

 23. Strategisk miljötillsynssamordnare- Stockholm

 24. samordnare- Solna

 25. Kvalificerad Miljösamordnare- Stockholm

 26. Materialteknik/Miljösamordnare- Stockholm

 27. Utvecklingssamordnare vid Tekniska förvaltningen- Ronneby

 28. Länsstyrelsen Dalarna söker Länsarkitekt/Funktionssamordnare- Falun

 29. Praktiksamordnare- Gotland

 30. Praktiksamordnare- Gotland

 31. Praktiksamordnare- Gotland

 32. Samordnare klimatanpassning- Gävle

 33. Projektledare/Samordnare, projekt Varbergstunneln- Varberg

 34. Samordnare med ansvar för samverkan skola - arbetsliv- Falkenberg

 35. Projektledare/Samordnare, projekt Stadsutveckling- Varberg

 36. Samordnare för bildandet av Kustvattenråd - 25%- Halmstad

 37. Valsamordnare- Halmstad

 38. Diös Fastigheter AB söker Centrumledare/Samordnare till Östersund- Östersund

 39. Kvalitetssamordnare- Jönköping

 40. Praktiksamordnare ungdom- Gislaved


Mer beskrivning

Personlig assistent/samordnare!
AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö, Jönköping, Örebro och Västerås. OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, hemtjänst, avlösning, ledsagning, boendestöd, stödboende, serviceboende och hushållsnära tjänster. Vi växer ständigt och söker nu fler engagerade och glada assistenter OBS! KUND ÄR RÖKALLERGIKER, vi söker dig som är rökfri! För kunds räkning söker vi nu 2 st assistenter till en arbetsplats i Skogås varav en av dessa tjänster även innefattar rollen som samordnare i gruppen. Arbetpassen är av blandad art fördelat på dag, kväll och vissa helger. Vår kund är en aktiv kvinna som drabbats av en hjänstamsblödning hon är fullt kognitiv men behöver hjälp med sin ADL såsom påklädning, dusch, intimhytgien osv. Hon är verbal och träning är väldigt viktigt för henne. Målet med assistansen är att få igång de funktioner som påverkats av hjänblödningen, alla insatser ska ha ett rehab- perspektiv! På kundens önskemål söker vi nu assistenter; * av kvinnligt kön (på grund av att i arbetsuppgifterna ingår hjälp med dusch och toalettbesök) *har arbetat som assistent tidigare (detta är ett måste). * har ett glatt humör och social kompetens * dig som kan pusha och inspirera! *är självgående, lyhörd och vet när du ska "backa". * är i likhet med vår kund intresserad av träning, sund mat hålling och är duktig på att laga mat. Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats på ett roligt och trivsamt uppdrag. Om du passar in på beskrivningen är du varmt välkommen att söka denna tjänst. OmsorgsCompagniet har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. OmsorgsCompagniet värnar om både kunder och personals säkerhet/ trygghet och har därför som rutin att alltid ta ett utdrag ur belastningsregistret på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon utan vi ber er därför att mejla era till den kundansvarige som är delaktig i rekryteringen.
Företag: OMSORGSCOMPAGNIET I NORDEN AB ASSISTANS
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent/samordnare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent/samordnare!

Friskvårdssamordnare ref 25-13
Stockholms Stad Idrottsförvaltningen Driftavdelning Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hjälp oss att hålla Stockholm i form! Vi söker dig som vill arbeta med ökad fysisk aktivitet på Tensta sim- och idrottshall samt Husbybadet, två av Stockholms stads simhallar. Du som söker är intresserad av att uppfylla idrottsnämndens mål och arbeta med prioriterade grupper såsom fysiskt inaktiva, ungdomar och personer med funktionsnedsättning. 1 plats(er).Du ska samordna friskvårdsutbudet på anläggningarna och tillsammans med idrottsförvaltningens övriga friskvårdsansvariga och centrala funktioner arbeta för utveckling av friskvårdsverksamheten utifrån givna ramar. På anläggningarna i Tensta och Husby erbjuds besökare bad och äventyrsbad, gym- och gruppträning (i vatten och på land), friskvårdskurser, simskolor med mera. Vi söker dig som är målinriktad, samarbetsorienterad, kreativ och engagerande. Du gillar att utveckla, planera och genomföra, att tala inför grupp att leda friskvårdskurser och hålla föreläsningar ser du som inspirerande. I uppdraget ingår att utveckla lokala nätverk samt bibehålla kontakter med redan befintliga nätverk t ex stadsdelsförvaltningen, vårdcentraler, skolor och föreningar. Jobbet innebär övriga förekommande arbetsuppgifter på anläggningen såsom städ- och receptionsarbete. Eftergymnasial friskvårdsutbildning. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet och eller särskild kompetens från arbete i liknande verksamhet är meriterande. Att du är serviceinriktad och bidrar till god arbetsmiljö ser vi som en självklarhet. Det är ett krav att du är simkunnig och kan göra ett 4 meters dyk. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. Tjänsten innebär arbetstid förlagt dagtid förutom vid speciella evenemang. Vi tillämpar lämplighetsprövning för denna anställning och kommer att begära utdrag ur belastningsregistret motsvarande skolutdraget innan tillsättning. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: anläggningschef Husby Anders Tegeström Peter Ahlstedt , anläggningschef Tensta, 0761241170 Loa Bienen, Vision, 0850828393 (facklig) Tillträde: 2013-09-15.
Företag: Stockholms stad; Driftavdelning
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Friskvårdssamordnare ref 25-13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Friskvårdssamordnare ref 25-13

Projektledare/projektsamordnare, Komfast
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt mellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på varsin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun som har drygt 42 000 invånare. Sigtuna kommuns verksamhet skall genomsyras både i vårt interna arbete och i kontakterna med kommunens invånare av våra värderingar: Invånaren först, allas lika värde, kvalitet i fokus. Komfast har till uppgift att förvalta och utveckla kommunens fastigheter inom årlig fastställd budget. Fastighetsbeståndet består av allt från förskolor, skolor, idrottsanläggningar, offentliga och kommersiella lokaler, bibliotek, museum och omsorgsboenden till villor och små fritidshus på landet. Komfast agerar byggherre och projektansvarig i de byggnadsprojekt som Sigtuna kommun genomför och är också ansvarig för all inhyrning av lokaler till kommunens verksamheter. Komfast leds av fastighetschefen och har 13 medarbetare som arbetar med antingen förvaltning av befintligt fastighetsbestånd eller om-/nybyggnation. Arbetsplatsen är förlagd till kommunhuset, några minuters gångväg från pendeltågsstationen i Märsta. Sigtuna kommun växer snabbast i landet - nu inrättar vi en nyckeltjänst i den utvecklingen och söker dig som både har gedigen erfarenhet av projektledning och samordning inom om- och nybyggnation, gärna från offentlig sektor, och som vill ha en ny utmaning i arbetslivet! Arbetsbeskrivning Din roll: Som Projektledare/Projektsamordnare kommer du dels att driva och ansvara för egna projekt dels ha ett övergripande samordningsansvar direkt under förvaltnings-/fastighetschefen. Du kommer att leda det dagliga arbetet i byggprojektgruppen och ansvara för att utveckla gruppens arbetsformer både inåt och utåt. Du har budgetansvar och verksamhetsansvar men inget formellt personalansvar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: Samordning av Komfasts byggprojekt, projektledning/byggledning för egna projekt, budgetansvar; kostnadsberäkningar och ekonomisk uppföljning, förstudier, upphandling och uppföljning av konsult- och entreprenadarbeten i enlighet med lagen om offentlig upphandling, medverkan vid slutbesiktningar och överlämningar till förvaltningen/verksamheten samt vid rapportering till kommunens politiker. Arbetet utmärks av att utveckla goda och givande relationer. Tjänsten är nyinrättad och du får stort eget utrymme med de befogenheter som krävs för att under förvaltningschefen leda och utveckla arbetet i byggprojektgruppen. Kvalifikationer Krav: Civil- eller högskoleingenjörsexamen med inriktning mot bygg. Minst 5-10 års erfarenhet av att driva och leda större byggprojekt som entreprenör, konsult eller beställare. Goda kunskaper i MS Office samt B-körkort och tillgång till bil. Meriterande: Erfarenhet av upphandling enligt lagen om offentlig upphandling (LOU). Tidigare arbete inom offentlig verksamhet. Kontrollansvar enligt PBL, BAS P och U. Din personlighet: Du är en naturlig ledare. Som person är du van att arbeta både självständigt och i team och är engagerad, drivande och målinriktad. Vi förutsätter att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vidare är du strukturerad och har en helhetssyn på ekonomi, teknik och miljö. Vi ser gärna att du genom social kompetens och affärsmässighet kan skapa och upprätthålla en god kontakt med både medarbetare och kunder och att du delar Sigtuna kommuns värdegrund. Facklig företrädare: se kommunens hemsida www.sigtuna.se
Företag: CAPTO HR AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare/projektsamordnare, Komfast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare/projektsamordnare, Komfast

Miljösamordnare till Faveo
Välkommen till Faveo Faveo är Nordens mest expansiva företag inom professionell projektledning. Vi erbjuder planering, ledning och genomförande av komplexa projekt ? huvudsakligen inom områdena energi, samhällsbyggnad och verksamhetsutveckling. Våra medarbetare skapar värde genom att stärka samverkan mellan olika aktörer, bedöma risker samt säkerställa god kvalitet och rätt resursanvändning i förhållande till kundens verksamhetsplan. Vi har 350 medarbetare fördelade på nio kontor i Norge och Sverige. Vår miljöavdelning i Stockholm expanderar och vi söker dig som har några års erfarenhet som utredare/samordnare inom miljöområdet. Faveo är idag involverade i flera projekt där rollen efterfrågas. I din konsultroll på Faveo kommer du att få arbeta självständigt och styra dina arbetsuppgifter under eget ansvar. Vi tror att du är en öppen, social och prestigelös person med erfarenhet av miljöfrågor inom byggsektorn. Du bör ha arbetat med miljöinventeringar av byggnader, rivningar och föroreningar i mark och vatten. Du bör ha arbetat som miljösamordnare vid byggnation samt helst vara certifierad för miljöklassning enligt Miljöbyggnad. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du förstår konsultrollen, deltar i försäljnings- och anbudsprocessen, delar med dig av dina kunskaper och vill lära dig mera. Du är civilingenjör alternativt högskoleingenjör eller har annan likvärdig utbildning. Vår vision är ?projektledning i världsklass?. Det uppnår vi med hjälp av kompetenta medarbetare med vilja och engagemang som arbetar utifrån våra värdegrunder; generositet, professionalism och samverkan. Vi erbjuder dig: - En arbetsmiljö som kännetecknas av entreprenörskap, engagemang och samverkan - Möjlighet till diplomering inom projektledning - Delaktighet i företagets utveckling - Att skapa och förvalta egna kundrelationer - Att arbeta med flera aktörer inom infrastruktursektorn såsom beställare, projektörer och entreprenörer - Goda utvecklingsmöjligheter - Goda anställningsvillkor Ser fram emot din ansökan Med vänliga hälsningar Karl Käck Rekryteringskonsult
Företag: Easypeak AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Miljösamordnare till Faveo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljösamordnare till Faveo

Ungdomsamordnare till Ung fritid
Vill du vara med där din insats gör skillnad? Drivs du av att göra ungas röst hörd? Vill du ge unga chansen att växa? Ung Fritid ger unga i Södertälje förutsättningar och möjlighet till personlig utveckling genom en meningsfull och lärorik fritid. I Södertälje kommun finns det sju kommunala fritidsgårdar (mötesplatser för unga), ett fartyg och två fritidsgårdar som drivs tillsammans med andra aktörer. Verksamheten främjar ungas delaktighet genom att de kan påverka och skapa mötesplatsens inriktning. På varje mötesplats finns forum för ungdomsdelaktighet och uppstart av ett kommunalt ungdomsråd med representanter från olika områden har påbörjats. För att främja ungas organisering och kreativitet finns möjlighet att söka ideslanten. Mötesplatserna för unga drivs i samverkan med andra engagerade aktörer för att ta tillvara skilda sektorers kompetens, erfarenhet och för att främja nytänkande. ARBETSUPPGIFTER Som ungdomssamordnare kommer du att arbeta med ungdomsdelaktighet och ungdomsinflytande. Du kommer att ansvara för hanteringen av inkomna ansökningar för ideslanten. Du kommer att bistå med att sköta kommunikationen via sociala medier och delta i utvecklandet av en digital mötesplats. Du har även i uppdrag att initiera, ansöka om och driva nya samt kreativa projekt tillsammans med ungdomar samt medarbetare på mötesplatserna/fritidsgårdar. I arbetsuppgifterna ingår vid behov att med kort varsel kunna arrangera stormöten eller liknande. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har eftergymnasial utbildning samt erfarenhet av att arbeta med ungdomsfrågor och ungdomsdelaktighet. Du ska även ha erfarenhet från att skriva ansökningar, söka medel samt driva projekt. För det krävs erfarenhet från administrativt arbete och att arbeta utifrån budget. Du har god kunskap om samhällsfunktioner och hur en kommun är organiserad. Kunskap om och förmåga att hantera sociala medier är en förutsättning för att kunna genomföra vissa av arbetsuppgifterna. Ett brett nätverk och god lokal kännedom är meriterande likaså erfarenhet från ideell sektor. Som person är du kreativ och strukturerad med stort engagemang för ungdomsfrågor. Du arbetar lösningsorienterat och tycker om att befinna dig i en miljö som är i ständig förändring. Du har förmåga att vara pedagogisk och se ditt arbete som en del i ett större sammanhang. Mångfald är en styrka, därför eftersträvar vi sökande med olika etnicitet, kön och ålder.
Företag: Södertälje kommun, Fritidsgårdar
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Ungdomsamordnare till Ung fritid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ungdomsamordnare till Ung fritid

Projektledare/Projektsamordnare till kommunens fastighetsförvaltning
Sigtuna kommun – alla tiders mötesplats - ligger mitt mellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på varsin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun som har drygt 42 000 invånare. Sigtuna kommuns verksamhet skall genomsyras både i vårt interna arbete och i kontakterna med kommunens invånare av våra värderingar: Invånaren först, allas lika värde, kvalitet i fokus. Komfast har till uppgift att förvalta och utveckla kommunens fastigheter inom årlig fastställd budget. Fastighetsbeståndet består av allt från förskolor, skolor, idrottsanläggningar, offentliga och kommersiella lokaler, bibliotek, museum och omsorgsboenden till villor och små fritidshus på landet. Komfast agerar byggherre och projektansvarig i de byggnadsprojekt som Sigtuna kommun genomför och är också ansvarig för all inhyrning av lokaler till kommunens verksamheter. Komfast leds av fastighetschefen och har 13 medarbetare som arbetar med antingen förvaltning av befintligt fastighetsbestånd eller om-/och nybyggnation. Arbetsplatsen är förlagd till kommunhuset, några minuters gångväg från pendeltågsstationen i Märsta. ARBETSUPPGIFTER Sigtuna kommun växer snabbast i landet - nu inrättar vi en nyckeltjänst i den utvecklingen och söker dig som både har gedigen erfarenhet av projektledning och samordning inom om- och nybyggnation, gärna från offentlig sektor, och som vill ha en ny utmaning i arbetslivet! Din roll: Som Projektledare/Projektsamordnare kommer du dels att driva och ansvara för egna projekt dels ha ett övergripande samordningsansvar direkt under förvaltningschefen. Du kommer att leda det dagliga arbetet i byggprojektgruppen och ansvara för att utveckla gruppens arbetsformer både inåt och utåt. Du har budgetansvar och verksamhetsansvar men inget formellt personalansvar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: Samordning av Komfasts byggprojekt, projektledning/byggledning för egna projekt, budgetansvar; kostnadsberäkningar och ekonomisk uppföljning, förstudier, upphandling och uppföljning av konsult- och entreprenadarbeten i enlighet med lagen om offentlig upphandling, medverkan vid slutbesiktningar och överlämningar till förvaltningen/verksamheten samt vid rapportering till kommunens politiker. Arbetet utmärks av att utveckla goda och givande relationer. Tjänsten är nyinrättad och du får stort eget utrymme med de befogenheter som krävs för att under förvaltningschefen leda och utveckla arbetet i byggprojektgruppen. KVALIFIKATIONER Krav: Civil- eller högskoleingenjörsexamen med inriktning mot bygg. Minst 5-10 års erfarenhet av att driva och leda större byggprojekt som entreprenör, konsult eller beställare. Goda kunskaper i MS Office samt B-körkort och tillgång till bil. Meriterande: Erfarenhet av upphandling enligt lagen om offentlig upphandling (LOU). Tidigare arbete inom offentlig verksamhet. Kontrollansvar enligt PBL, BAS P och U. Din personlighet: Du är en naturlig ledare. Som person är du van att arbeta både självständigt och i team och är engagerad, drivande och målinriktad. Vi förutsätter att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vidare är du strukturerad och har en helhetssyn på ekonomi, teknik och miljö. Vi ser gärna att du genom social kompetens och affärsmässighet kan skapa och upprätthålla en god kontakt med både medarbetare och kunder och att du delar Sigtuna kommuns värdegrund. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!
Företag: Sigtuna kommun, Komfast
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare/Projektsamordnare till kommunens fastighetsförvaltning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare/Projektsamordnare till kommunens fastighetsförvaltning

Projektsamordnare vid Stockholm Brain Institute och StratNeuro
Karolinska Institutet Avdelning Stockholm Brain Institute är ett nätverk av neurovetenskapsmän från Karolinska Institutet (KI), Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) och Stockholms Universitet (SU) som samarbetar i projekt med offentliga och industriella partners, http://stockholmbrain.se StratNeuro (Strategiskt forskningsprogram inom neurovetenskap) är ett gemensamt program med Karolinska Institutet, Umeå Universitet (UmU) och Kungliga Tekniska Högskolan, som finansieras av Svenska statens strategiska program ”A boost to research and innovation”. StratNeuro fokuserar på ”Kognitiva och motoriska funktioner i hälsa och sjukdom under en livslängd”. Arbetsuppgifter Du kommer att vara ansvarig för samordningen, implementeringen, utförandet, kontrollen och färdigställandet av aktiviteterna inom Stockholm Brain Institute och StratNeuro. Du kommer dessutom att säkerställa att ovanstående överensstämmer med vår strategi, våra åtaganden och mål. - Upprätthålla regelbunden kommunikation med projekt och forskare på en vetenskaplig nivå för att säkerställa framsteg och tydlig rapportering. - Förebereda rapporter gällande bidrag från projektledare och forskare; både projektstatus- och finansiella rapporter - Finansiell rapportering till regeringen, VR/Vinnova och universitet. Hålla kontakt med finansiella administratörer vid universiteten. - Arbeta med ledningen för att hitta potentiella kommersiella möjligheter. - Assistera vid utvecklingen och implementeringen av en kurs i upptäckt och utveckling av läkemedel inom det centrala nervsystemet - Samordna/assistera vid rekryteringen av doktorander, postdoktorstudenter och seniora forskare. - Samordna/övervaka och granska bidragsförslag och rekryteringar och organisera platsbesök av rådgivande styrelser. - Utveckla och förbereda material för intern och extern kommunikation, såsom broschyrer, hemsida etc. Upprätthålla schemat, förbereda den årliga schemaläggningen för alla möten inkl centrala styrelsemöten, PI-möten, retreats etc. samt föra mötesanteckningar och protokoll. Kvalifikationer - Filosofie doktor med lång erfarenhet - Erfarenhet inom projektledning eller motsvarande - Kunskap om både teoretiska och praktiska aspekter av projektledning - Adekvat kunskap om vetenskapen och teknologin inom arbetsområdet - Flytande svenska och engelska Nyckelkompetens - Kunskap i att skriva vetenskapliga rapporter - Erfarenhet av att röra sig i en forskarmiljö - Färdigheter i kritiskt tänkande och problemlösning - Bevisad erfarenhet av planering och organisering Ansökningsförfarande Ansökan ska göras via rekryteringssystemet NetRecruiter.  Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.
Företag: Karolinska Institutet, Institutionen för klinisk neurovetenskap, SBI
Ort: Solna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Projektsamordnare vid Stockholm Brain Institute och StratNeuro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektsamordnare vid Stockholm Brain Institute och StratNeuro

Lokalsamordnare Solna
Skatteverket skapar samhällsnytta och har ett högt förtroende hos allmänhet och företag. Vi tänker nytt och befinner oss i ständig utveckling. Nyfikenhet och ständigt lärande är förutsättningar för att kunna göra ett bra jobb hos oss. Vår grundsyn är att vi är till för medborgarna. Vi utgår från att alla vill göra rätt för sig, och vi betraktar varje möte som en möjlighet att ytterligare öka förtroendet för vår verksamhet. Alla som kommer i kontakt med oss ska uppfatta oss som offensiva, pålitliga och hjälpsamma. Dina arbetsuppgifter som lokalsamordnare-projektledare innebär att styra, leda och koordinera alla aktiviteter och funktioner inom ett projekt. I rollen ingår att stämma av de olika delarna i projektet och se till att saker och ting fångas upp och inte faller mellan stolarna. Till sin hjälp har projektledaren en projektgrupp som består av specialister till exempel ingenjörer, IT-konsulter, inköpare och säkerhetsrådgivare. Du ser till att projektet uppnår uppställda mål avseende tid, kvalitet och ekonomi med hjälp av bland annat tidplaner med milstolpar, riskanalyser, kontrollplaner och ekonomiuppföljningar. Du ser till att kostnaderna ligger inom budgeten och att arbetet blir färdigt i tid. Du engagerar, stödjer och motiverar medlemmarna i projektgruppen så att de levererar rätt sak i rätt tid och till rätt kvalité.  Projekten kan sträcka sig från några dagar till flera år. Det kan till exempel handla om flyttprojekt, ombyggnationer, utföra ett speciellt arbete på uppdrag eller genomföra interna förändringar. Projektledaren har ett helhetsansvar, samordnar arbetet i projektgruppen och ser till att kommunikationen fungerar mellan de olika intressenterna. Vi erbjuder dig en arbetsplats • med samhällsviktiga, intressanta och utvecklande arbetsuppgifter • som är till nytta för medborgare och företag • med öppenhet, respekt, gott bemötande och mångfald • som stimulerar till kreativitet, lärande och utveckling • med en god balans mellan arbete och fritid. Vi söker dig som har • fastighetsteknisk utbildning på universitets- eller högskolenivå eller en KY-utbildning inom relevant område • varit verksam i 2-3 år inom lokalanskaffningsprocessen • god vana att använda Excel • god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift • god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete • god förmåga att stötta, engagera och motivera andra.   Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning. Du ska också uppfylla kriterierna i Skatteverkets medarbetarpolicy. När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor. Du måste vara svensk medborgare eftersom arbetsuppgifterna inom anställningen är placerade i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning kommer att göras enligt säkerhetsskyddslagen (1996:627). Anställningen är tills vidare. Vi kan tillämpa provanställning i sex månader. Välkommen med din ansökan till oss! Vill du veta mer om Skatteverkets rekryteringsprocess?
Företag: Skatteverket
Ort: Solna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalsamordnare Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalsamordnare Solna

Samordnare av Fundraising för allas mänskliga rättigheter
Samordnare av Fundraising för allas mänskliga rättigheter Vill du att mänskliga rättigheterna ska gälla alla, alltid? Vill du jobba i ett världsomspännande nätverk av Amnestysektioner med visionen om en värld där varje människa åtnjuter dessa rättigheter? Vill du arbeta för frigivandet av all världens samvetsfångar? Delar du vår uppfattning att dödsstraff alltid är ett brott? Liksom all form av tortyr! Vill du hjälpa oss att skydda flyktingar, migranter och andra utsatta människor över hela världen från våld och diskriminering? I så fall, Amnesty International består av 3 miljoner människor och vi vill att du också kommer med!   Amnesty International söker till Stockholmskontoret en driven Fundraisingsamordnare. Vi ser gärna att du har gedigen erfarenhet av fundraising men annan relevant erfarenhet som marknadsprojektledare kommer att beaktas. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är den 29 augusti. Dina arbetsuppgifter Huvuduppgiften är att arbeta med och utveckla Amnestys samlade fundraisingverksamhet och du ansvarar för samordning, budgetunderlag, uppföljning samt rapportering av kostnader och intäkter inom arbetsområdet. Du ansvarar också för framtagning av basmaterial inom fundraising. Du har ett samordnande ansvar för medlemsvärvning och insamlingskampanjer i samtliga kanaler men ansvarar själv primärt för postala kampanjer. Fundraisingteamet består av medarbetare och underavdelningar med olika kanalansvar, exempelvis digitalt eller stora donationer, egen telefundraising och face-to-face, samt ansvar för internationell samordning och varumärke. Tillsammans med övriga i fundraisingteamet förvaltar du våra processer för medlems- och givarvård över tid. Du driver CRM-arbetet med målgruppsegmentering och analyser i kampanjarbetet samt i befintliga medlems- och givardataser. Du älskar beräkningsmodeller för kostnadseffektiv marknadskommunikation. Du utvecklar och integrerar nya tekniker och kanaler inom fundraising. Du har också ett synnerligen viktigt ansvar för att medlems- och givarutveckling, inklusive alla fundraisingaktiviteter, samordnas med vårt opinions- och påverkansarbete. Kvalifikationer - Relevant utbildning kopplad till arbete inom fundraising och/eller marknadsföring. - Gedigen projekterfarenhet av marknadskampanjer och samarbete med byrå - Dokumenterad erfarenhet av planering, uppföljning och budgetarbete inom marknad/försäljning - Duktig skribent (svenska och engelska) och känsla för formgivning - Intresse för mänskliga rättigheter och Amnestys arbete - Kunskap om Amnesty Internationals verksamhet är meriterande Dina egenskaper - Drivande, strukturerad och kreativ - Analytisk och älskar att basera beslut på fakta - Stort intresse för utvecklingen inom fundraising och marknadskommunikation - Förmåga att samordna och arbeta i projektgrupp Tillträde för tjänsten är den 1 oktober 2013. Vi vill ha din ansökan med både CV och personligt brev senast den 29 augusti 2013. Observera att intervjuer äger rum löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. För frågor om tjänstens innehåll kontakta Mikael Willborg (avdelningschef kommunikation & fundraising) på mikael.willborg@amnesty.se eller Sara Ångström sara.angstrom@amnesty.se. Fackligt ombud för Unionen är Caroline Selander (08-729 02 32) och för SACO Madelaine Seidlitz (08-729 02 51).
Företag: Amnesty International
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare av Fundraising för allas mänskliga rättigheter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare av Fundraising för allas mänskliga rättigheter

Samordnare Job/Uga
Hermods grundades 1898 av en entreprenör och den andan lever kvar ännu. Hermods är en av Sveriges största aktörer med över 30 000 studerande inom gymnasie- och vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt. I stark utveckling med Inter IKEA Investments som huvudägare omsatte vi 2012 400 mkr med ca 650 anställda på drygt 15 orter i Sverige. Till vårt affärsområde Arbetsmarknadstjänster söker vi dig som vill driva vårt projekt inom Jobb och Utvecklingsgarantin i Södertälje  Arbetet ställer krav på: - Kunskap om arbetsmarknadens krav och förutsättningar - Lust och passion för att bygga affärer från grunden och i en fluktuerande miljö - Tydligt och engagerat ledarskap som för verksamheten och arbetsgruppen      framåt - Stark tro på människors möjligheter och viljans starka kraft - Administrativ erfarenhet och organisationsförmåga Vi vill att du har erfarenhet av: - Arbetsförmedlingen som kund - Coachande ledarskap - Ekonomisk uppföljning, budgetering och de allmänt ekonomiska krav som ställs på   en verksamhet i uppstartsskede Kravet vi ställer på dig är att du: -  har erfarenhet av att ansvara för bland annat löpande kontakter med flera parter, logistik och uppföljning - har erfarenhet av kvalitetssäkring och rapportering Du som söker till oss är: - Prestigelös - Kraftfull - Engagerad - Målfokuserad I tjänstens tillsättning kommer stor vikt läggas till personlig lämplighet. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/MIA och Unionen/SI. Är du intresserad? Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag, dock senast den 2/9! Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar ej emot ansökan via e-post. Försäljning kopplade till denna annons undanbedes.
Företag: Hermods
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare Job/Uga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare Job/Uga

Samordnare/personlig assistent Enskededalen
Är du intresserad av att jobba som personlig assistent? Då kan du vara den jag söker. Jag söker nu 1 samordnare/personlig assistent som kommer att jobba ca 85 %. Jag är en 33-årig tjej som bor med mina två katter i Enskededalen. Jag har en cp-skada och sitter i rullstol, men har inga problem med talet eller tänkandet. Min assistansordnare är NÄRA AB. På dagarna arbetar jag 75 % på ett assistansföretag i Vallentuna där jag bl.a. arbetar med hemsidan, utbildningar m.m. På fritiden brukar jag träna, shoppa, sitta vid datorn, gå på olika evenemang, skriva dikter, umgås med mina vänner och ev. pojkvän, dansa modern showdans m.m. Mitt mål med min personliga assistans är att jag ska kunna få leva det liv jag vill leva. Du som min assistent ska vara engagerad, dela mina intressen och stötta mig i detta på ett professionellt men ändå personligt sätt. KVALIFIKATIONER Jag söker dig som är lyhörd, engagerad, ödmjuk och ansvarsfull. Du behöver kunna anpassa dig till mina behov och neutralt kunna acceptera det liv som jag vill leva. Jag vill gärna att du ser möjligheterna istället för hindren och inte är rädd för utmaningar. Om du jobbat som personlig assistent tidigare är det en merit men absolut inte nödvändigt. I rollen som samordnare koordinerar du uppdraget praktiskt, har vissa administrativa och beredskapsuppgifter. Detta utöver din roll som personlig assistent och du får också lön för det arbete du utför som samordnare. I samordnarrollen är det bra ha förmågan att både se helheten och detaljer, både bl.a. när det gäller att göra scheman eller göra titta på budgeten för mitt uppdrag. Du måste också kunna vara diplomatisk och vara förebild för övriga assistenter. Beskriv gärna varför just du passar in i rollen som samordnare. Krav att du har B-kort då jag har en anpassad bil som jag behöver hjälp att köra. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna är mycket varierande. Som personlig assistent till mig följer du med mig överallt. Vissa dagar är det full fart hela dagarna och andra dagar är det inte lika mycket att göra. Detta varierar under dagen också. I arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa mig med personlig hygien, på- och avklädning, städning, diskning och övriga hushållssysslor. Då jag är ute och reser mycket är det viktigt att du är flexibel och kan följa med under en längre tid på resor, främst inom Sverige men också utomlands. ÖVRIGT Jag ser helst att du kan börja gå introduktion direkt. Om du kan det, så uppge det i din ansökan. På grund av arbetets art, och mitt behov av intim hjälp, söker jag enbart kvinnor, helst i åldern 18-50 år NÄRA arbetar sedan 1995 med personlig assistans och våra uppdragsgivare finns runt om i Stockholms län. Vi sätter kunder och personliga assistenter i centrum och satsar på god arbetsmiljö, personligt bemötande och friskvård. Besök gärna vår hemsida: www.nara.nu för att läsa mer om NÄRA och vad vi kan erbjuda. Är detta ett jobb för dig? Maila då ett personligt brev där du motiverar varför just du skulle passa får någon av dessa tjänster samt ditt CV till rekryteringkd@outlook.com. Jag tar bara emot ansökningar och frågor via mail. Intervjuer sker löpande, så välkommen redan idag med din ansökan. Om du inte hört ifrån mig inom 3 veckor så är tjänsterna redan tillsatta.
Företag: NÄRA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare/personlig assistent Enskededalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare/personlig assistent Enskededalen

Kvalitetssamordnare
Till Clinical Trial Supply inom Farmacisektionen på Recipharm Pharmaceutical Development AB söker vi en kvalitetssamordnare då vår nuvarande kommer att gå i pension. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Solna. I befattningen ingår ansvar för drift och status för GMP lokalerna. Arbetsuppgifter - Planering av gruppens tillverkningar och samordning av aktiviteter såsom sanering och provtagningar relaterade till tillverkning - Arbete med valideringar, kvalificeringar, avvikelser, cc-ärenden och arbetsinstruktioner - Arbete med sammanställningar och batchdokumentation - Ansvar för driften av klassat område samt larmhantering - Du är en viktig del i att förbättra arbetssätt och upprätthålla GMP inom hela sektionen - Du deltar vid interna och externa inspektioner Bakgrund Du har ett antal års erfarenhet från produktion eller QA inom läkemedelsindustrin och bör ha erfarenhet av tillverkning av sterila produkter. Arbete enligt GMP sitter i ryggmärgen och du är självständig, flexibel och analyserande. Andra viktiga egenskaper är kundorientering och samarbetsförmåga. Du skriver gärna och strävar efter formuleringar som underlättar för läsaren/operatören. Datorvana (Word och Excel) och engelska i skrift och tal är ett krav. Lämplig bakgrund är högskoleutbildning inom, farmaci, kemi, mikrobiologi eller motsvarande alternativt gymnasieutbildning med relevant arbetslivserfarenhet. Upplysningar och ansökan Mer information lämnas gärna av Mikael Söderberg, Teamledare Clinical Trial Supply på tel. 08-602 45 72 alternativt Jonas Berggren, Farmacichef på tel. 08-602 53 87. Båda finns tillgängliga från 5 augusti. Sista ansökningsdag är 12 augusti 2013. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller post. Ansök genom nedanstående länk. Recipharm AB är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) med säte i Sverige och ca 1 600 anställda. Företaget omsätter ca 2,1 miljarder SEK och har utvecklings- och tillverkningsanläggningar i Sverige, Frankrike, Storbritannien, Tyskland och Spanien och har sitt huvudkontor i närheten av Stockholm. Recipharm förser den globala läkemedelsmarknaden med ett hundratals olika produkter i ett flertal beredningsformer, såsom tabletter, granulat och pulver, sterila vätskor och frystorkat pulver, krämer och geler, betalaktamer, hormoner, orala lösningar, sprayer och torrpulverinhalatorer.
Företag: Recipharm
Ort: Solna
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalitetssamordnare jobb, Kvalitetssamordnare Solna, Kvalitetssamordnare Recipharm
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalitetssamordnare

Innesäljare/samordnare
Verksamhetsbeskrivning Vi importerar hund & kattmat och distribuerar detta till alla Zoobutiker runt om i Sverige. Arbetsuppgifter Vi står inför en ny stor utmaning i företaget och söker nu en ny medarbetare som kan samordna och sköta kontakten med vår nya leverantör på Balkan. Utbildning/Erfarenhet Personen måste vara språkkunnig (flytande) i Serbiska alt Kroatiska och engelska (flytande). Samt stor vana med transport import försäljning från denna region.
Företag: Rydberg & Rydberg Co AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare/samordnare jobb, Innesäljare/samordnare Huddinge, Innesäljare/samordnare Rydberg & Rydberg Co AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare/samordnare

Upphandlingssamordnare
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Administrativa avdelningen Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Utbildningsförvaltningen tillhandahåller förskola och skola, oavsett huvudman, till stadens barn och ungdomar. Förvaltningen driver förskoleklass, grund- och grundsärskola, fritidshem, gymnasie- och gymnasiesärskola i egen regi; totalt ca 200 kommunala skolor. Antalet elever i Stockholm uppgår till ca 83 000 i grundskolan och 26 000 i gymnasieskolan. Förvaltningen har ca 16 000 anställda och nettobudgeten för 2013 är ca 13 miljarder kronor. 1 plats(er).Upphandlingsfunktion vid förvaltningen består i dag av två upphandlingssamordnare. Arbetsuppgifterna är mycket omväxlande, utmanande och ställer höga krav på servicekänsla, drivkraft och integritet samt förmåga att arbeta strukturerat och självständigt under eget ansvar. Arbetet förutsätter en god kännedom och erfarenhet av upphandlingsprocessens alla delar och omfattar dagliga kontakter med anställda inom förvaltningen men även med våra samarbetspartners på stadens övriga stads- och fackförvaltningar, leverantörer, myndigheter och andra intressenter. I uppdraget ingår bland annat följande: • planera, ansvara för och genomföra hela eller delar av förvaltningens upphandlingar av varor och tjänster, inklusive avtalsförvaltning • aktivt delta i stadens centrala och gemensamma upphandlingar för förvaltningens räkning • utgöra ett stöd till förvaltningsledningen och nämnden i strategiska upphandlingsfrågor • driva processer för att säkerställa att kommunfullmäktiges och nämndens beslut avseende upphandling och konkurrensutsättning följs • stödja skolorna i deras roll att genomföra ramavtalsupphandlingar (lokalvård och skolmåltider), direktupphandlingar, förnyade konkurrensutsättningar och avtalsuppföljning • planera och genomföra fortbildning och informationsaktiviteter av olika slag riktade till förvaltningens inköps- och upphandlingsansvariga. • utveckla metoder för internkontroll och uppföljning av nämndens samtliga avtal • besvara remisser och delta i utredningsuppdrag • Akademisk examen inom juridik, ekonomi eller annan adekvat akademisk examen eller motsvarande kunskaper arbetsgivaren prövar vara likvärdig. • Väldokumenterad erfarenhet av offentlig upphandling • Goda kunskaper om relevant lagstiftning • Erfarenhet av att ha arbetat i en politiskt styrd organisation • Erfarenhet av projektledning • God datorvana • Erfarenhet av att ha genomfört upphandlingar i TendSign är meriterande Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Som person är du drivande, engagerad, analytisk och pedagogisk. Du gillar att skapa positiva relationer, har lätt för att samarbeta och en god förmåga att engagera och motivera andra. Du är prestigelös och genuint intresserad av att utveckla upphandlingsverksamheten. Du är en god och rak kommunikatör, har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Tjänsten är direkt underställd avdelningschefen vid administrativa avdelningen. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Avdelningschef Per Thorslund,08-508 33 838 Mechthild Kleinschmidt, Upphandlingssamordnare, 08-508 33 879, mechthild.kleinschmidt@stockholm.se Lars Wassenius, SACO, 08-508 33 880, lars.wassenius@stockholm.se (facklig) Leif G. Hellén, Jusek, 08-508 33 757 (facklig) Thomas Heetveld, Vision sektion 40, 073-921 85 30 (facklig) Tillträde: enligt överenskommelse
Företag: Stockholms stad; Administrativa avdelningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Upphandlingssamordnare jobb, Upphandlingssamordnare Stockholm, Upphandlingssamordnare Stockholms stad; Administrativa avdelningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Upphandlingssamordnare

Samordnare för CSR, djuromsorg och miljö till Axfood
Sortiment & inköp har ansvar för Axfood koncernens totala inköp och förhandlar och fastställer sortiment samt villkor för koncernen och dess kedjor. Kvalitetsavdelningen som ingår i Sortiment & Inköp ansvarar för kvalitetssäkringen av Axfoods egna märkesvaror; Hemköp, Willys, Eldorado, Func & Fixa, Garant. Både vad gäller säkerhet och funktion. Axfood är medlem i BSCI. Har du ett genuint intresse för CSR, djuromsorg och miljö? Trivs du med att kunna påverka din arbetssituation och arbetsuppgifter? Då får du inte missa den här möjligheten!   Hur ser din arbetsdag ut? Som samordnare för CSR, djuromsorg och miljö på Axfood ansvarar du för att definiera och förmedla vårt arbetssätt inom områdena, samt att följa upp och säkerställa att våra leverantörer uppfyller Axfoods krav. Vidare kommer du att utveckla och förmedla krav, rutiner, uppföljning och kontroll samt hantering av avvikelser inom områdena CSR, djuromsorg och miljö. Vi tror att ditt kvalitetstänk i kombination med din förståelse för affären kommer att vara till stor nytta för dig i denna roll.   Du kommer att utbilda, informera och internt stödja i tolkningen av våra krav och rutiner. Vidare ser du till att de rutiner som finns tydliggörs och att budskapet når ut i organisationen. I rollen kommer du att mätas på de årliga mål som sätts upp och du rapporterar till organisationens kvalitetschef. Vem trivs här?  Vi är ett drivet gäng som värdesätter vår goda stämning och den hjälpsamma attityd som råder i vår organisation. Ditt självständiga sätt samt din goda förmåga att planera och organisera hjälper dig att självständigt skapa dig en struktur i ditt arbete. För att lyckas i denna roll krävs det att du har en god samarbetsförmåga, är smidig samt att du har ett lyssnande sätt och därigenom en god förmåga att förstå den andra parten.    Vi tror att du har tidigare erfarenhet från inköp, CSR, djuromsorg och miljö då detta kommer att vara till hjälp för dig i rollen. Vidare tror vi att du har en högskoleexamen som exempelvis agronom. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelsk i såväl tal som skrift.    Rollen är en tillsvidaretjänst och ett visst mått av resande inom Europa och Asien ingår. Vad erbjuder vi? Axfood erbjuder dig ett arbete i ett börsnoterat företag med stora möjligheter att kunna påverka din arbetssituation och arbetsuppgifter. Du som tycker om att arbeta med frihet under ansvar och att vara i en miljö där det händer mycket, kommer trivas hos oss. Detta är en möjlighet för dig som vill vara med och skapa struktur och bygga upp något nytt. Är du intresserad? Tycker du att detta låter intressant? Då ansöker du genom att fylla i formuläret nedan samt bifogar ditt CV och ett personligt brev. Ansökningstiden kommer att vara längre än normalt då den är förlagd under sommartid, vi kommer att påbörja urvalsarbetet tidigare men intervjuer kommer att ske först under v 33-35. I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco och frågor besvaras av rekryteringskonsult Tove Östberg. Axfood bedriver handel med dagligvaror inom detalj- och partihandeln i Sverige. Detaljhandeln drivs genom de egenägda kedjorna Willys, Hemköp och PrisXtra. Antalet butiker uppgår till 246 stycken*. Därutöver samverkar Axfood med ett stort antal handlarägda butiker knutna till Axfood genom avtal, bland annat inom Hemköpskedjan och Willys men också under varumärken som Handlar´n och Tempo. Totalt samverkar Axfood med cirka 820 handlarägda butiker. Partihandeln drivs genom Dagab och Axfood Närlivs. Axfood är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista. Huvudägare är Axel Johnson AB med cirka 50 procent av aktierna. Axfood har cirka 20 procents marknadsandel i Sverige.
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare för CSR, djuromsorg och miljö till Axfood jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare för CSR, djuromsorg och miljö till Axfood

En samordnare/socialsekreterare för Sociala insatsgrupper
Stockholms Stad Hässelby-Vällingby SDF Socialtjänstavdelningen Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning är en av Stockholms 14 stadsdelsförvaltningar. Stadsdelen ligger i nordvästra Stockholm och har 63 000 invånare och omfattar stadsdelarna Hässelby Gård, Hässelby Strand, Hässelby Villastad, Vällingby, Vinsta, Grimsta, Råcksta, Nälsta och Kälvesta. I Hässelby-Vällingby är det nära till natur och rekreation kring Mälaren, men också till moderna affärscentra som Vällingby City. Hässelby- Vällingby är ett expansivt område med stor nybyggnation. Befolkningen beräknas öka med nästan 10 % under den närmaste tioårsperioden. Stadsdelsförvaltningen har 1500 anställda som ansvarar för verksamhet inom förskola, äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, socialtjänst, stadsdelsmiljö, parker och kultur och fritid. Som anställd har du tillgång till motionslokal och flera träningspass och du kan även köpa förmånligt träningskort till Stockholms stads simhallar med gym och träningsanläggningar. Mer information om oss hittar du på www.stockholm.se/hasselby-vallingby 1 plats(er).Inom ramen för ytterstadsarbetet i Stockholm Stad pågår i stadsdelen en utvecklingssatsning i syfte att öka tryggheten. En del av aktiviteterna är att utveckla arbetet med Sociala insatsgrupper. Projektet genomförs under 2013-2014 och är en del i ett omfattande utvecklingsarbete i stadsdelen. En del av detta är att utveckla arbetet med sociala insatsgrupper SIG. En social insatsgrupp kan beskrivas som en strukturerad samverkansform på lokal nivå med socialtjänst, polis, skola och andra viktiga aktörer i den unges nätverk som tillsammans koordinerar insatser för att stödja den unge att upphöra med kriminalitet. Vi söker nu en samordnare som har till uppgift att utveckla arbetet vidare med Sociala insatsgrupper. Uppdraget består bla av att utveckla insatserna som ges till ungdomarna, samordna arbetet med Social insatsgrupper inom förvaltningen och gentemot övriga som ingår i den sociala insatsguppen som ex. polisen skola och fältassistenter. Samordnaren kommer att tillhöra Barn- och ungdomsenheten men arbetet kräver ett tätt samarbete med Familjestödsenheten där insatser ges till barn och ung och dess föräldrar. Du är socionom. Du har erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänsten framförallt ifrån Barn och ungdomsområdet. Du har mycket god samarbetsförmåga med goda vitsord i referenser. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och ha en god förmåga att ta egna initiativ. Du är tydlig och kommunikativ i både tal och skrift. Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Utvecklingschef Ingrid Brännström,08-50805094 Jan-Eric Berg, SACO, 08-508 05 039 (facklig) Vision Stockholms stad, 08 50840642 (facklig) Tillträde: Tillträde snarast efter överenskommelse
Företag: Stockholms stad; Socialtjänstavdelningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga En samordnare/socialsekreterare för Sociala insatsgrupper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En samordnare/socialsekreterare för Sociala insatsgrupper

Boendesamordnare inom äldreomsorgen sökes till Danderyds kommun
Danderyds kommun med drygt 31 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och ett stort sjukhus. Vi har bra kommunal och kommersiell service i kommunen. Socialkontoret är ett beställarkontor med ansvar för individ- och familjeomsorg samt äldre- och funktionshindersomsorg. Avdelningen för äldre- och funktionshindersomsorg består av gruppledare, biståndshandläggare, LSS-handläggare, handläggare för bostadsanpassningsbidrag, anhörigkonsulent, handläggare för färdtjänst/riksfärdtjänst och seniorbostäder, syn- och hörselinstruktör, ekonomiassistent, förvaltningsassistent och boendesamordnare. Vi finns i trevliga lokaler i Mörby Centrum, nära bussar och med tunnelbana i huset, cirka 15 minuters resväg från T-centralen ARBETSUPPGIFTER Din främsta uppgift blir att utifrån biståndsbeslut och kundens val ansvara för att fördela platser till särskilt boende, korttidsboende och dagverksamhet. Även andra handläggaruppgifter kan bli aktuella t ex uppföljning av beslut om särskilt boende ur ett kundperspektiv. Du kommer att ha kontakt med kunder och anhöriga samt ett nära samarbete med övriga handläggare på avdelningen samt kommunala och privata utförare. Vi arbetar med verksamhetssystemet Treserva KVALIFIKATIONER Du är socionom med inriktning mot äldreomsorg/motsvarande utbildning, du har erfarenhet av arbete som biståndshandläggare och boendeplacerare.
Företag: Danderyds kommun, Socialkontoret, Enheten för äldre- och handikappomsorg
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Boendesamordnare inom äldreomsorgen sökes till Danderyds kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendesamordnare inom äldreomsorgen sökes till Danderyds kommun

Materialsamordnare inom Bygglogistik
Servistik Group AB Beskrivning Servistik söker Materialsamordnare som vill vara med och driva det operativa arbetet framåt inom vårt affärsområde Bygglogistik i Stockholmsregionen. Bygglogistik innebär att vi levererar service- och logistiktjänster till byggprojekt och vi har flera spännande uppdrag på gång. Arbetsuppgifter Som Materialsamordnare ansvarar du för det operativa arbetet på ett eller flera bygglogistikprojekt i Stockholmsområdet. I dina arbetsuppgifter ingår daglig samordning och planering av materialleveranser, transporter och resursbehov. Du har nära samarbete med kunden och underleverantörer samt medverkar vid projektmöten för att löpande inhämta och delge information om bygglogistiken. I tjänsten ansvarar du även för administrering av projektdokumentation och rapporterar veckovis om projektets fortlöpande. Du kan även komma att medverka vid utredningar och analyser i projektet samt utbilda kunden i användandet av våra IT-system. Din profil Vi söker dig med eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot bygg eller logistik. Vi tror att du har några års erfarenhet inom bygg eller logistikbranschen, samt att du har arbetat i en koordinerande roll. Du har tidigare erfarenhet av service eller kundkontakter, har du även erfarenhet inom projekt- eller arbetsledning är detta meriterande. Som person är du social och känner dig bekväm i att kommunicera med såväl kunder, leverantörer som medarbetare samt håller en hög servicenivå. För att lyckas i rollen bör du ha en förmåga att ha ett helhetsperspektiv istället för att fokusera på detaljer. Du är kreativ i ditt arbetssätt och kommer med nya idéer och angreppssätt för att möta kundens önskemål, vissa stunder under tidspress. Vidare tror vi att du är initiativtagande samt att du har lätt för att anpassa dig till förändrade situationer. Vad erbjuder vi dig? På Servistik är vi övertygade om att kontinuerlig utveckling ökar vår konkurrenskraft på marknaden och erbjuder våra medarbetare både personlig och yrkesmässig utveckling. Du erbjuds förmåner som friskvård och företagshälsovård – utöver det får du arbeta med trevliga och engagerade arbetskollegor i en inspirerande arbetsmiljö. Har du drivet och viljan att påverka en bransch i behov av smarta lösningar för materialhantering? Då tror vi att detta är rätt utmaning för dig! Ansök redan idag, urval och intervjuer sker löpande. Servistik är ett ungt företag med sin bas i Linköping och ytterligare verksamhet i Stockholm. Vår affärsidé handlar om att erbjuda flexibla logistiklösningar med fokus på effektivitet och långsiktighet till industri- och byggsektorn. Vi kombinerar service och logistik för att tillsammans med våra kunder skapa effektiva arbetssätt där kundens sidoverksamhet blir vår kärnverksamhet. Vi har en bred verksamhet med tre affärsområden där våra tjänster kan nyttjas var för sig eller i kombination beroende på kundens behov och önskemål. Våra tre affärsområden är produktionsförsörjning, bygglogistik och tredjepartslager. Vi strävar emot att erbjuda våra medarbetare ett stimulerande och utmanande arbetsklimat där alla har möjligheten att tycka, tänka och påverka. Vi arbetar under värderingarna ansvar, engagemang och utveckling.
Företag: Servistik Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Materialsamordnare inom Bygglogistik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialsamordnare inom Bygglogistik

Utbildningssamordnare
Ibn Rushd Studieförbund söker utbildningssamordnare till nykterhetsprojekt Ibn Rushd Studieförbund vill vara en folkbildningsresurs i framkanten av samhällsutvecklingen. Vi arbetar med de för samhället viktigaste frågorna som demokrati, mångfald, mänskliga rättigheter och rättvisa. Ibn Rushd är en partipolitiskt oberoende organisation som idag finns över hela Sverige. Vi har 10 nationella medlemsorganisationer, som alla har muslimsk grund. Vårt mål är att bygga en stabil, långsiktig och rikstäckande studieverksamhet som vilar tryggt på vår vision, vår värdegrund och på folkbildningens principer. För mer information om studieförbundet se www.ibnrushd.se Uppdraget Vi söker nu en utbildningssamordnare på 75% med start omgående till projektet Våga Vara Nykter, ett förebyggande arbete mot alkohol- och narkotika missbruk bland unga muslimer över hela landet. Projektets fokus är primärprevention - att stärka skyddsfaktorer och minska riskfaktorer innan ett problem uppstår genom att utveckla metoder och pedagogiska verktyg i utbildning av ungdomsledare. Dina viktigaste arbetsuppgifter Framtagande av ett pedagogiskt utbildningsmaterial som ska rikta sig till muslimska ungdomar i åldern 13-18 år för att öka deras insikt om alkoholens och narkotikans skadlighet, hälsomässigt, socialt och ekonomiskt Att utveckla metoder och pedagogiska verktyg till utbildning av ungdomsledare. Att utbilda ungdomsledare från våra lokala föreningar och ge dessa verktyg för att vara antidrogambassadörer. Att utveckla och driva en kampanj för att upplysa unga muslimer om alkohol och drogers negativa skadeverkningar. Din erfarenhet För att göra ett bra jobb har du: Akademisk utbildning inom t.ex. pedagogik, socialt arbete eller motsvarande som är relevant för arbetet God erfarenhet av projektarbete God erfarenhet av folkbildning med nykterhetsfrågor och ungdomsfrågor God kommunikationsförmåga, såväl skriftligt som muntligt Erfarenhet av arbete i ideella organisationer, gärna muslimska organisationer Lätt för att tänka i nya banor och se möjligheter Meriterande är Goda kunskaper om islam och dess värderingar Erfarenhet av Ibn Rushds medlemsorganisationer Dina personliga färdigheter För att vara aktuell för uppdraget är du lyhörd, har hög social kompetens, är strukturerad, stresstålig och serviceinriktad. Du är öppen och prestigelös och blir inspirerad av att utveckla ditt arbete genom ständiga förbättringar. Du har lätt för att samarbeta och tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Du är kommunikativ, kreativ och strukturerad, ser möjligheter och är lösningsfokuserad. Att du delar och respekterar Ibn Rushds värderingar tar vi för givet, liksom att du har förmåga att representera Ibn Rushd såväl inom som utanför organisationen. Villkor Uppdraget är på 75% fram t o m 31 december 2013 med placering i Stockholm med möjlighet till förlängning. Tjänsten innebär en del resor och visst kvälls- och helgarbete. Ansökan Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt men senast 29 juli, men vi gör intervjuer löpande och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, så skicka in ansökan så snart som möjligt. Tillträde sker snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Skicka din ansökan med CV till omar.mustafa@ibnrushd.se För mer information, kontakta: Omar Mustafa, tf rektor 0766232269
Företag: Ibn Rushd studieförbund
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildningssamordnare jobb, Utbildningssamordnare Stockholm, Utbildningssamordnare Ibn Rushd studieförbund
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildningssamordnare

Avdelningen för verksamhetsstöd söker en kvalitetssamordnare
Vi söker en kvalitetssamordnare som vill arbeta med att kartlägga, utveckla och följa upp processer. Du kommer att arbeta på enheten för planering- och uppföljning på den administrativa avdelningen som kommer att byta namn till verksamhetsstöd den 1 september. Enheten ansvarar för operativ verksamhetsstyrning, löpande uppföljning, årsredovisning samt har ansvar för att driva införandet av ett integrerat ledningssystem. Du kommer att ingå i ett team med ett tiotal medarbetare, där dina idéer och din erfarenhet blir viktiga pusselbitar för det fortsatta utvecklingsarbetet. Vi söker dig som vill • vara stöd i framtagande av process- och rutinbeskrivningar samt samordna enheternas arbete så att dessa håller samma nivå. • arbeta praktiskt med kvalitetsarbetet inom avdelningen. • fungera som ett stöd vid vissa typer av utredningsarbete inom avdelningen. • delta i enhetsöverskridande projekt. Kvalifikationskrav • Akademisk examen med samhällsvetenskaplig- eller ekonomi inriktning. • Erfarenhet av kvalitetsarbete. Det är dessutom meriterande om du har • erfarenhet av att kartlägga, utveckla och följa upp processer. • erfarenhet av att arbeta med ledningssystem för områdena kvalitet, arbetsmiljö, miljö och informationssäkerhet. t ex enligt gällande ISO-standarder. • kunskap om statlig verksamhet/statlig styrning. Vi söker dig som är noggrann, driven och kan se helheten. Det är viktigt att du kan arbeta målinriktat, är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Andra viktiga egenskaper är god förståelse för kvalitetsarbete och en förmåga att skapa engagemang. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Anställningsinformation Anställningen är en visstid tom 2013-12-31, heltid med placering i Stockholm på enheten för planering och uppföljning. Socialstyrelsen strävar efter en personalsammansättning som speglar samhällets mångfald. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många kunniga medarbetare. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.socialstyrelsen.se. Sista ansökningsdag är 2013-07-28. Ansök genom att trycka på knappen nedan. Ange diarienummer 261-29991/2013. Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju. Fackliga företrädare för SACO, ST och Vårdförbundet når du via vår växel 075-247 30 00. Kontaktpersoner Annika Öquist enhetschef 075- 247 35 95 Sandra Murholt Muhonen personalspecialist 075-247 36 84
Företag: Socialstyrelsen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningen för verksamhetsstöd söker en kvalitetssamordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningen för verksamhetsstöd söker en kvalitetssamordnare

vik. Samordnare Hemtjänst OMG
Modern assistans hemtjänst - Mindre hemtjänst i Enskede - Företaget har arbetat i området i 13 år - Både LSS och SOL - Blandad grupp med bra samarbete. - Vår värdegrund bygger på Engagemang och Förtroende. ................................ Tjänsten - 75-100 % - Vikariat med möjlighet till förlängning. - Främst dagtid, kan diskuteras. - 21000 kr/mån beräknat på heltid (Ev Ob tillkommer). - Friskvård 175 kr/mån. - Arbetskläder - Handledning/utbildning - Start omgående. ................................ Vad vi söker Erfarenhet: Från hemtjänst eller liknade vård och omsorgsarbete. Intresse och erfarenhet av att planera kundbesök. Utbildning: USK eller motsvarande. Egenskaper: Ansvarsfull, engagerad, stresstålig. Krav: Körkort. Behärska svenska i tal och skrift för att kunna kommunicera med kunder, personal och närstående, samt för att kunna dokumentera det egna arbetet. Det är meriterande om du är flexibel, kan ta egna beslut och har förståelse för människors olikheter. ................................ Besvara annonsen i ett worddokument eller pdf, där du beskriver vem du är som person. Därefter vill vi att du beskriver dig och dina erfarenheter i relation till annonstexten. Sist men inte minst vill vi gärna ha ditt cv med referenser till dina senaste uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: MODERN ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga vik. Samordnare Hemtjänst OMG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: vik. Samordnare Hemtjänst OMG

CAD-samordnare med bakgrund inom el till Arlanda
Academic Work söker för kunds räkning en CAD-samordnare till vår kund som sitter på Arlanda flygplats. Vår kund äger och driver 10 flygplatser runt om i Sverige med bas på Arlanda. Som CAD-samordnare kommer du att tillhöra en avdelning som har till uppgift att samordna och förvalta bolagets tekniska information. Den tekniska informationen omfattar till exempel ritningar och drift- och underhållshandlingar. Arbetsuppgifter: I rollen som CAD-samordnare kommer du att ta fram och skapa de underlag som behövs i olika projekt. Utöver detta håller du i CAD-samordningsmöten internt och med projektörer samt entreprenörer. Du kommer att fungera som en kommunikationskanal och arbeta mot beställningar enligt de krav som specificeras i enskilda servicenivåavtal med kund. Arbetet innebär bland annat förvaltning och utveckling av bolagets plattform för teknisk dokumentation för att se till att leveranser av digitala handlingar uppfyller den kvalitet som efterfrågas. Du är support för de olika programvarorna både internt och externt. Du kommer t.ex. att: - Ansvara för att teknisk anläggningsinformation utförs enligt företagets system för teknisk anläggningsinformation - Stötta linjeverksamhet och projekt rörande hantering av teknisk fastighetsdokumentation samt fungera som CAD-samordnare i projekt - Utföra strukturella granskningar av CAD-filer - Ansvara för att bekräfta mottagning av leveranser från projekt/uppdrag - Initiera utbildning om ritningshantering inom projekt/uppdrag vid behov Vi söker dig som - Har eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning inom el - Har praktisk erfarenhet inom el sen tidigare - Har förståelse och erfarenhet inom teknisk anläggningsinformation, gärna i projektform - Har arbetat inom CAD-området mot el Vidare kan du uttrycka dig väl på såväl svenska som engelska. Som person är du duktig på att kommunicera med andra och du har lätt för att arbeta med olika människor. Du tycker om att ta egna initiativ och att sätta kunden i centrum för lösningarna är naturlig för dig. Flygplatsen är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser, samt att ett utdrag ur polisregistret kommer att efterfrågas. Start: Augusti/September Omfattning: 6 månader heltid med möjlighet till förlängning Arbetstid: Kontorstider Plats: Arlanda flygplats Lön: Enligt avtal Kontakt: Lena Norberg, 08-562 448 06 Vi är Home of the Young Professionals - ett bemanningsföretag med siktet inställt på att bli världens största arbetsgivare för högskolestudenter och unga akademiker. Vi vänder oss till dig som studerar eller är färdig med dina studier och har upp till fem års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work Sweden AB-Stockholm-N
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga CAD-samordnare med bakgrund inom el till Arlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CAD-samordnare med bakgrund inom el till Arlanda

Strategisk miljötillsynssamordnare
Sektionen för systemstöd och miljöfarlig verksamhet behöver nu förstärka med en handläggare som har gedigen kunskap om systemet med miljötillsyn och miljöbalken. Avdelningen för genomförande har i uppdrag att genomföra miljöpolitiken i samverkan genom att agera så att miljöbalken följs och att miljömålen nås. Inom avdelningen finns enheten för tillsynsvägledning som ansvarar för att stödja och vägleda framför allt myndigheter om miljöbalkens tillämpning. Inom enheten finns tre sektioner; sektionen för systemstöd och miljöfarlig verksamhet, sektionen för avfall och kemikalier och sektionen för naturskydd och artförvaltning. Sektionen för systemstöd och miljöfarlig verksamhet behöver nu förstärka med en handläggare som har gedigen kunskap om systemet med miljötillsyn och miljöbalken. Sektionen ansvar för vägledning om miljöbalken i ett systemperspektiv. I det ingår frågor om tillsyn och egenkontroll, miljökvalitetsnormer, avgifter, och sanktioner m.m. Sektionen håller även kansli till Tillsyns- och föreskriftsrådet. Därutöver vägleder sektionen om miljöfarlig verksamhet och bistår med kunskap i internationella samarbeten. Dina arbetsuppgifter: Inom sektionen arbetar vi i arbetsgrupper som stödjer varandra inom våra ansvarsområden. Din placering blir inom gruppen som arbetar med frågor om tillsynssystemet och tillsynsvägledning om egenkontroll, avgifter och sanktioner med mera. Din uppgift blir att ha särskild överblick över miljöbalkens tillsynssystem. I uppgiften ingår att utveckla Naturvårdsverkets strategiska arbete med tillsynsfrågor. En viktig uppgift blir att identifiera angelägna frågor inom tillsynsområdet till exempel hur tillsynssystemet kan vara ett verktyg för att uppnå miljömålen och hur tillsynens effektivitet kan följas upp och mätas. I uppgiften ingår dessutom att samordna och utveckla vår samverkan med alla miljöbalksmyndigheter framförallt inom Tillsyns-och föreskriftsrådet men även andra samverkansorgan. Din kompetens: Du ska ha: - relevant högskoleutbildning - erfarenhet från tillämpning av miljöbalken - erfarenhet från arbete inom myndighet För att lyckas med arbetsuppgifterna behöver du: - ha mycket god samarbetsförmåga och gärna erfarenhet av ledarskap - ha förmåga att se helheter och strukturer - kunna uttrycka dig väl såväl muntligt som skriftligt - vara strukturerad och självgående - vara flexibel och kreativ och ha en vilja att utvecklas och utveckla verksamheten Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Mer information: Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse och med placering i Stockholm. Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta sektionschef Pirjo Körsén. Fackliga företrädare är Anna Nordin, SACO, och Annika Karlsson, ST. Samtliga når du på telefon 010-698 10 00. Vi ser helst att du skickar din ansökan via e-post, märkt med ref nr 54.13 till refnr54.13@naturvardsverket.se För dig som inte har tillgång till e-post går det bra att skicka ansökan till Naturvårdsverket, 106 48 Stockholm. Sista ansökningsdag är 11 augusti 2013.
Företag: Naturvårdsverket
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Strategisk miljötillsynssamordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strategisk miljötillsynssamordnare

samordnare
Adela Omsorg är ett medelstort vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Stockholms län. Vi utför hemtjänst, ledsagning, avlösning samt personlig assistans. Vi har närmare 100 medarbetare och behöver nu förstärka vårt team med ytterligare en samordnare. Vår vision är "Trygg omsorg på dina villkor". Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och närhet. Vi söker dig som är förtroende ingivande, engagerad, brinner för målgruppen och som gillar att ha många bollar i luften. Du är lösningsorienterad, flexibel och har stor erfarenhet från omsorgen. Vi ser gärna att du är undersköterska meriterande är vidare utbildning inom området. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i ett trivsamt team. Välkommen med din ansökan.
Företag: AB ADELA OMSORG
Ort: Solna
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga samordnare jobb, samordnare Solna, samordnare AB ADELA OMSORG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: samordnare

Kvalificerad Miljösamordnare
Teknik för Sveriges säkerhet Försvarets materielverk, FMV, är en civil myndighet. Vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik – när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se Jobbet Du kommer att arbeta med att utveckla och samordna verksamhet inom miljöområdet tillsammans med kollegor inom FMV:s miljögrupp. Dina arbetsuppgifter kommer att spänna över ett brett område och bland annat omfatta miljöledning, kravställning vid miljöanpassad upphandling, utbildning samt stöd till projekt med miljökompetens. Du kommer att arbeta med miljöanpassning av försvarsmateriel i hela dess livscykel. Jobbet medför resor både inom och utom landet. Du Du har högskoleexamen med miljöinriktning, minst 30 högskolepoäng kemi eller motsv kompetens förvärvat på annat sätt, samt flerårig arbetslivserfarenhet inom miljöområdet. En del av denna tid har du arbetat som miljösamordnare(motsv) i en organisation med komplex teknisk verksamhet. Du har deltagit i att införa ett miljöledningssystem i en större organisation. Vidare har du arbetat med och är väl insatt i dagens miljö- och kemilagstiftning. Du har god erfarenhet av kravställning vid miljöanpassad upphandling. Du har stor erfarenhet av att planera och genomföra miljöutbildningar. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska. Du har god samarbetsförmåga samt är strategisk, strukturerad och van att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  Det är meriterande om du erfarenhet av:    • Arbete i offentlig verksamhet • Tillämpning av Lagen om offentlig upphandling (LoU) • Praktisk projektledarkompetens • Miljöanpassad produktutveckling • Att agera som intern/extern miljörevisor • Processorienterat arbetssätt • FMV/Försvarsmaktens organisation och verksamhet  Provtjänstgöring kommer eventuellt att tillämpas. Vi kommer att intervjua intressanta kandidater löpande men senast 11 augusti vill vi ha  din ansökan. Vi FMV erbjuder stora utvecklingsmöjligheter med många spännande projekt i internationell miljö. Du får ta mycket ansvar och har stora möjligheter att påverka ditt eget arbete. I gengäld vill vi att du arbetar prestigelöst, agerar affärsmässigt och fokuserar på resultatet. Du kommer till en arbetsplats som lägger stor vikt vid kompetensutveckling, friskvård och bra anställningsvillkor. Hos oss kan du förena det professionella med det privata. Du jobbar vid Gärdet i Stockholm och måste vara svensk medborgare.
Företag: FMV
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad Miljösamordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad Miljösamordnare

Materialteknik/Miljösamordnare
Teknik för Sveriges säkerhet Försvarets materielverk, FMV, är en civil myndighet. Vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik – när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se Jobbet Du kommer att utveckla och samordna verksamhet inom miljöområdet tillsammans med kollegor inom FMV:s miljögrupp. Dina arbetsuppgifter kommer att spänna över ett brett område och bland annat omfatta miljöledning, kravställning i hela livscykeln vid miljöanpassad upphandling, expertstöd inom kemiområdet, utbildning samt stöd till projekt med miljökompetens. Du kommer också att arbeta med materialteknikfrågor som rådgivare i Försvarsmaktens (FM) verksamhet avseende ytbehandlingsteknik. Området innefattar färg, ytbehandling och rengöring, gummi, polymer och textil, akrylglas/mineralglas. I den delen av arbetet kommer du leda en arbetsgrupp bestående av medlemmar från FMV, FM och försvarsindustrin. Gruppens arbete syftar till att minska FM driftskostnader och öka tillgängligheten på materiel. Jobbet medför resor både inom och utom landet. Du Du har högskoleexamen med kemiinriktning, minst 30 högskolepoäng miljö eller motsvarande kompetens förvärvat på annat sätt samt flerårig arbetslivserfarenhet inom materialteknik. Du har erfarenhet som expertstöd inom kemiområdet. Vidare har du arbetat med och är väl insatt i dagens miljö- och kemilagstiftning. Du har god erfarenhet av kravställning vid miljöanpassad upphandling. Du har stor erfarenhet av att planera och genomföra kemi- och miljöutbildningar. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska. Du är självgående har god samarbetsförmåga samt är strukturerad och van att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  Det är meriterande om du har erfarenhet av: • Arbete i offentlig verksamhet • Tillämpning av Lagen om offentlig upphandling (LoU) • Praktisk projektledarkompetens • Miljöanpassad produktutveckling  • Ytbehandlingsteknik • Målningsteknik Provtjänstgöring kommer eventuellt att tillämpas. Vi kommer att intervjua intressanta kandidater löpande men senast 11 augusti vill vi ha din ansökan. Vi FMV erbjuder stora utvecklingsmöjligheter med många spännande projekt i internationell miljö. Du får ta mycket ansvar och har stora möjligheter att påverka ditt eget arbete. I gengäld vill vi att du arbetar prestigelöst, agerar affärsmässigt och fokuserar på resultatet. Du kommer till en arbetsplats som lägger stor vikt vid kompetensutveckling, friskvård och bra anställningsvillkor. Hos oss kan du förena det professionella med det privata. Du jobbar vid Gärdet i Stockholm och måste vara svensk medborgare.
Företag: FMV
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Materialteknik/Miljösamordnare jobb, Materialteknik/Miljösamordnare Stockholm, Materialteknik/Miljösamordnare FMV
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Materialteknik/Miljösamordnare

Utvecklingssamordnare vid Tekniska förvaltningen
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Tekniska förvaltningen består av tre driftverksamheter; Gatu- och Parkenheten, Kostenheten och Lokalförsörjningsenheten. Som stöd för driftverksamheterna finns stödfunktioner som förutom att bistå dessa även ansvarar för fristående uppgifter såsom markförvaltningsfrågor, myndighetsutövning inom trafikområdet, projektledning av investeringsobjekt mm. Våra verksamheter skall arbeta för att skapa ett så attraktivt Ronneby som möjligt inom respektive ansvarsområde. Koncernnyttan skall alltid beaktas vid samtliga uppgifter och beslut. Genom en väl fungerande Teknisk förvaltning skapas attraktiva miljöer för boende, rekreation och upplevelser liksom att genom ändamålsenliga lokaler och goda, näringsriktiga måltider skapa goda möjligheter för elevutveckling och bra kommunal service. ARBETSUPPGIFTER Utvecklingssamordnaren vid Tekniska förvaltningen är direkt underställd förvaltningschefen och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Tjänsten omfattar både definierade ansvarsområden samt en flexibel del som varierar över tid. De definierade ansvarsområdena omfattar att bistå förvaltningschefen med att genomföra tekniska utredningar, handlägga yttranden, föredra politiska nämndsärenden mm. Du förväntas även vara sammanhållande avseende övergripande informationsfrågor, uppföljning och utvärdering av förvaltningens olika verksamheter samt vara delaktig i förvaltningens strategiska planering. KVALIFIKATIONER Du skall ha relevant högskoleutbildning samt en teknisk arbetslivsbakgrund som ger möjlighet till kompetent tjänsteutövning. Du skall ha lätt att uttrycka dig på ett korrekt sätt i tal och skrift samt vara van att handlägga utredningar och driva utvecklingsfrågor. Du skall vara van vid att arbeta på ett strukturerat sätt samt vara noggrann.
Företag: Ronneby kommun, Tekniska förvaltningen
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingssamordnare vid Tekniska förvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingssamordnare vid Tekniska förvaltningen

Länsstyrelsen Dalarna söker Länsarkitekt/Funktionssamordnare
Välkommen till ett vackert och händelserikt Dalarna och till Länsstyrelsen – en statlig myndighet och regeringens företrädare i länet. Landshövdingen Maria Norrfalk är chef för verksamheten som omfattar många olika samhällssektorer. Länsstyrelsens uppgift är att främja länets utveckling och verka för att nationella mål genomförs i förhållande till Dalarnas förutsättningar. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande.   Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad ledare till Plan- och bostadsfunktionen.   Som Länsarkitekt/funktionssamordnare för Plan- och bostadsfunktionen tillhör du Samhällsbyggnadsenheten. Du kommer att ha ansvar att samordna statens syn på kommunala planer, vilket betyder att du leder arbetet med att utveckla samhällsbyggandet i Dalarna. Det innebär att du kommer att arbeta med nationella och regionala analyser, planeringsunderlag, samråd, granskning, kontroll och uppföljning. Det är ett strategiskt arbete med betydande samverkan både internt och externt.  Du kommer till en arbetsplats med positiv anda och hög kunskapsnivå. I rollen ingår arbetsledaransvar för 12 personer, där en central del handlar om att utveckla en stimulerande och tilltalande arbetsplats.   Rollen som Länsarkitekt är en kommunikativ och utåtriktad tjänst som handlar om att stödja, leda och inspirera arbetet för att underlätta och effektivisera den regionala utvecklingen. Som samordnare krävs en trygghet och en klok avvägning i olika sakfrågor, för att skapa välvilliga förutsättningar i intressekonflikter.  Du utgör länsstyrelsens remiss- och expertfunktion och har budgetansvar för nationellt tilldelade anslag och projektmedel. Ytterligare ansvarsområde är att resultat- och kvalitetssäkra regionala projekt och uppdrag från regeringen och boverket.   Vi söker dig som har god initiativ- och kommunikationsförmåga och en framgångsrik erfarenhet av att utveckla både verksamheter och medarbetare. Ditt intresse och kunskap att leda andra värderas högt. Du är väl insatt i plan- och bygglagen och väl införstådd med miljöbalken och Boverkets byggregler. Det är betydelsefullt för oss om du har erfarenhet och kunskap om gestaltning av byggnadsmiljöer och landskap. Din universitets- eller högskoleutbildning har en inriktning mot arkitektur, samhällsplanering, fysisk planering eller motsvarande.   Länsstyrelsen har samverkan med Rekryteringslots i Dalarna för att underlätta för familjemedlem att hitta nytt arbete vid flytt.   Läs gärna mer på www.lansstyrelsen.se/dalarna   Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Anna-Lena Hagström på Sprint som vi samarbetar med i denna rekrytering, 072-5141 091. Välkommen att registrera din ansökan på www.sprint.se senast 8 augusti.   Länsstyrelsen arbetar för att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och för att ge alla lika möjligheter.
Företag: Sprint Personal AB
Ort: Falun
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Länsstyrelsen Dalarna söker Länsarkitekt/Funktionssamordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Länsstyrelsen Dalarna söker Länsarkitekt/Funktionssamordnare

Praktiksamordnare
Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet. Välkommen att bli en av oss! Enheten för arbetsmarknad är en ny enhet som organisatoriskt kommer att placeras under Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen och arbetsledas av rektor för Komvux. I enheten ska fyra personer arbeta med att samordna praktikplatser inom Region Gotlands förvaltningar. Grunden för uppdraget är en överenskommelse mellan Region Gotland och Arbetsförmedlingen i Visby om att tillhandahålla praktikplatser inom regionen. ARBETSUPPGIFTER I arbetet ingår att göra en god matchning mellan personer och praktikplatser, hitta nya praktikplatser inom Region Gotlands samtliga förvaltningar samt att arbeta för att behålla och utveckla redan befintliga. Tjänsten ger dig en möjlighet att få arbeta tillsammans med personer inom många olika yrkesområden, både inom organisationen och ut mot externa aktörer. Arbetet innefattar stöttning och handledning till praktikanter samt administrativt, koordinerande arbete. Eftersom att enheten är ny kommer också en stor del av ditt arbete gå ut på att identifiera och implementera nya arbetssätt och strukturer för verksamheten. KVALIFIKATIONER För att lyckas i rollen som Praktiksamordnare behöver du ha högskoleutbildning som studie- och yrkesvägledare, samt några års arbetslivserfarenhet. Vi ser det som meriterande om du har arbetat med ett coachande förhållningssätt. Som person behöver du ha ett driv i att vilja lyckas med de utmaningar du ställs inför. Du gillar att hitta nya lösningar i olika frågor och har lätt för att skapa relationer till andra människor. Förmågan att kunna lyfta blicken och se din del i helheten är också viktiga egenskaper som behövs i arbetet. Tjänsten ställer krav på en förmåga att kunna kommunicera internt såväl som externt mot olika parter. Körkort B krävs. Region Gotland har som policy att främja jämställdhet och mångfald bland våra medarbetare och vi ser därför gärna sökanden med olika kulturella bakgrunder och kön.
Företag: Region Gotland, Komvux
Ort: Gotland
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Praktiksamordnare jobb, Praktiksamordnare Gotland, Praktiksamordnare Region Gotland, Komvux
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Praktiksamordnare

Praktiksamordnare
Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet. Välkommen att bli en av oss! Enheten för arbetsmarknad är en ny enhet som organisatoriskt kommer att placeras under Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen och arbetsledas av rektor för Komvux. I enheten ska fyra personer arbeta med att samordna praktikplatser inom Region Gotlands förvaltningar. Grunden för uppdraget är en överenskommelse mellan Region Gotland och Arbetsförmedlingen i Visby om att tillhandahålla praktikplatser inom regionen. ARBETSUPPGIFTER I arbetet ingår att göra en god matchning mellan personer och praktikplatser, hitta nya praktikplatser inom Region Gotlands samtliga förvaltningar samt att arbeta för att behålla och utveckla redan befintliga. Tjänsten ger dig en möjlighet att få arbeta tillsammans med personer inom många olika yrkesområden, både inom organisationen och ut mot externa aktörer. Arbetet innefattar stöttning och handledning till praktikanter samt administrativt, koordinerande arbete. Eftersom att enheten är ny kommer också en stor del av ditt arbete gå ut på att identifiera och implementera nya arbetssätt och strukturer för verksamheten. KVALIFIKATIONER För att lyckas i rollen som Praktiksamordnare behöver du ha högskoleutbildning som socionom eller motsvarande inom socialt arbete, samt några års arbetslivserfarenhet. Vi ser det som meriterande om du har arbetat med ett coachande förhållningssätt. Som person behöver du ha ett driv i att vilja lyckas med de utmaningar du ställs inför. Du gillar att hitta nya lösningar i olika frågor och har lätt för att skapa relationer till andra människor. Förmågan att kunna lyfta blicken och se din del i helheten är också viktiga egenskaper som behövs i arbetet. Tjänsten ställer krav på en förmåga att kunna kommunicera internt såväl som externt mot olika parter. Körkort B krävs. Region Gotland har som policy att främja jämställdhet och mångfald bland våra medarbetare och vi ser därför gärna sökanden med olika kulturella bakgrunder och kön.
Företag: Region Gotland, Komvux
Ort: Gotland
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Praktiksamordnare jobb, Praktiksamordnare Gotland, Praktiksamordnare Region Gotland, Komvux
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Praktiksamordnare

Praktiksamordnare
Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet. Välkommen att bli en av oss! Enheten för arbetsmarknad är en ny enhet som organisatoriskt kommer att placeras under Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen och arbetsledas av rektor för Komvux. I enheten ska fyra personer arbeta med att samordna praktikplatser inom Region Gotlands förvaltningar. Grunden för uppdraget är en överenskommelse mellan Region Gotland och Arbetsförmedlingen i Visby om att tillhandahålla praktikplatser inom regionen. ARBETSUPPGIFTER I arbetet ingår att göra en god matchning mellan personer och praktikplatser, hitta nya praktikplatser inom Region Gotlands samtliga förvaltningar samt att arbeta för att behålla och utveckla redan befintliga. Tjänsten ger dig en möjlighet att få arbeta tillsammans med personer inom många olika yrkesområden, både inom organisationen och ut mot externa aktörer. Arbetet innefattar stöttning och handledning till praktikanter samt administrativt, koordinerande arbete. Eftersom att enheten är ny kommer också en stor del av ditt arbete gå ut på att identifiera och implementera nya arbetssätt och strukturer för verksamheten. KVALIFIKATIONER För att lyckas i rollen som Praktiksamordnare behöver du ha högskoleutbildning som beteendevetare, personalvetare eller liknande. Vi ställer inga krav på arbetslivserfarenhet inom ditt utbildningsområde, men tror ändå att du har några andra erfarenheter från tidigare arbeten i ditt CV. Vi ser det som meriterande om du har arbetat med ett coachande förhållningssätt. Som person behöver du ha ett driv i att vilja lyckas med de utmaningar du ställs inför. Du gillar att hitta nya lösningar i olika frågor och har lätt för att skapa relationer till andra människor. Förmågan att kunna lyfta blicken och se din del i helheten är också viktiga egenskaper som behövs i arbetet. Tjänsten ställer krav på en förmåga att kunna kommunicera internt såväl som externt mot olika parter. Körkort B krävs. Region Gotland har som policy att främja jämställdhet och mångfald bland våra medarbetare och vi ser därför gärna sökanden med olika kulturella bakgrunder och kön.
Företag: Region Gotland, Komvux
Ort: Gotland
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Praktiksamordnare jobb, Praktiksamordnare Gotland, Praktiksamordnare Region Gotland, Komvux
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Praktiksamordnare

Samordnare klimatanpassning
Länsstyrelsen ser till att riksdagens och regeringens beslut genomförs, samordnar länets intressen och för fram invånarnas behov för en bra utveckling när det gäller t.ex. arbete, service och miljö. Vi är en kunskapsorganisation med totalt ca 200 anställda. Majoriteten av de anställda har Gävle som placeringsort. Länsstyrelsen strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Samhällsutvecklingsenheten handlägger frågor om fysisk planering, infrastruktur, klimat och energi, bostadsförsörjning, integration och krisberedskap. Vår uppgift är att i samverkan med kommunerna och andra aktörer arbeta för en långsiktigt hållbar utveckling och en god bebyggd miljö. ARBETSUPPGIFTER Inom området klimatanpassning har länsstyrelsen i uppdrag att samordna och driva på arbetet i länet med att anpassa samhället till ett förändrat klimat. Det förebyggande arbetet är prioriterat och de områden vi fokuserar på är fysisk planering, vattenkvalitet, människors hälsa samt skogsbruk och markanvändning. Ett delprojekt i arbetet syftar till att ta fram en regional vattenförsörjningsplan. Du kommer främst att arbeta tillsammans med länets kommuner men även med andra aktörer. I arbetet ingår det att vara projektledare, att ta fram planerings- och kunskapsunderlag, att granska översikts- och detaljplaner ur ett klimatanpassningsperspektiv, att genomföra seminarier, att arbeta med en regional vattenförsörjningsplan samt leda och delta i olika nätverk. Arbetet styrs främst av regleringsbrev samt Länsstyrelseinstruktionen. KVALIFIKATIONER Du ska ha universitets- eller högskoleutbildning och bör ha någon av inriktningarna samhällsplanerare, kulturgeograf, biolog, hydrolog eller geolog. Du ska ha projektledarerfarenhet. Du bör ha erfarenhet av arbete i en kommun, på en statlig myndighet eller som konsult. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med GIS eller dricksvattenplanering, och om du har kunskaper och erfarenheter inom områdena hydrologi och geologi. Dina personliga egenskaper är viktiga. Du är en person som tar initiativ och uppnår resultat. Du har god samarbetsförmåga och skapar engagemang och delaktighet. Du kommunicerar på ett tydligt sätt. Du är strategisk, planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.
Företag: Länsstyrelsen Gävleborg, Samhällsutvecklingsenheten
Ort: Gävle
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare klimatanpassning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare klimatanpassning

Projektledare/Samordnare, projekt Varbergstunneln
Vill du vara med och forma Varbergs mittpunkt. Vill du vara med och vidareutveckla Varberg som en av landets mest kreativa och attraktiva framtidskommuner? Vi befinner oss mitt i en expansiv fas med många spännande projekt och söker nu engagerade medarbetare som kan vara med och leda i vår verksamhet. Hos oss får du en central roll i samhällsbyggandet – i en kommun med kreativt klimat och hög livskvalitet. Vår vision har siktet ställt mot 2025 då vi ska vara Västkustens kreativa mittpunkt, och mot 2030 då mellan 75 – 80 000 invånare bor och verkar i Varbergs kommun. För att nå dit är framåtanda, nytänkande, kunskap och mod viktiga ledord för vår tillväxt, och det ska ske med hållbarhet och delaktighet som viktigaste förhållningssätt. Just nu söker vi kvalificerade medarbetare för att bygga upp en projektorganisation för Varbergs kanske största samhällsplaneringsprojekt någonsin. Trafikverket ska förlägga Västkustbanan i dubbelspår genom tunnel under Varbergs tätort (projekt Varbergstunneln). Varbergs kommun och Hallands hamnar ska bygga en ny effektiv och miljöanpassad hamn. De markområden som frigörs ska omvandlas till stadsdelar som förbinder vår attraktiva stadskärna med havet och tillgängliggör området för alla (projekt Stadsutveckling). ARBETSUPPGIFTER I Varbergs kommun är hållbar samhällsbyggnad ett prioriterat område. Med nya förutsättningar, som att förlägga Västkustbanan i tunnel under Varbergs tätort (projekt Varbergstunneln) och att flytta stora delar av vårt hamnområde, försvinner gamla barriärer och stadens centrum får chans att växa ner mot havet. Projekt Varbergstunneln ägs och drivs av Trafikverket, men Varbergs kommun har att hantera en rad komplexa processer och delprojekt som syftar till att möjliggöra det statliga infrastrukturprojektet. I projektet är kommunen delaktig i Trafikverkets projektorganisation och har löpande dialog med motsvarande projektledare på Trafikverket och Jernhusen. Inom kommunen finns en arbetsgrupp med representanter från berörda förvaltningar och bolag, samt en politisk styrgrupp och en koncernövergripande styrgrupp. Projektledaren är den som samordnar arbetet med projektet genom denna organisation. Vi söker nu dig som har gedigen kompetens och erfarenhet av att projektleda och/eller driva och samordna små eller stora stadsbyggnads- och/eller infrastrukturprojekt. Du ska ha flerårig erfarenhet av att bygga upp och driva en projektorganisation bestående av många olika kompetenser, och att ha en aktiv roll i att skapa, förankra och arbeta mot de mål som ställs upp i projektet. Du ska vara mål- och resultatinriktad, men samtidigt lyhörd och ödmjuk inför uppgiften att skapa en plattform för verklig dialog och samverkan. Till en början kommer projektet att vara mycket fokuserat på att samordna frågor om t.ex. markförutsättningar, planförutsättningar och samrådsprocesser, för att längre fram bli allt mer inriktat på genomförandefrågor. Till din hjälp finns förstås en rad kompetenser inom kommunen och i de statliga och regionala myndigheter som ingår i projektet. Projekt Varbergstunneln kommer att vara en viktig pusselbit i Varbergs vision om att till 2025 utvecklas till Västkustens kreativa mittpunkt. Vi ber dig därför bekanta dig med visionen och i din ansökan formulera dina tankar kring vad ser som viktiga framgångsfaktorer för att nå dit med detta projekt. Besök www.varberg2025.se för mer bakgrund. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant högskoleexamen inom exempelvis ingenjörsämnen, bygg och entreprenad, infrastruktur, arkitektur, samhällsbyggnad, stadsbyggnad eller motsvarande. Du har ett brett intresse för och erfarenhet av hållbarhets- och markanvändningsfrågor och fysisk planering. Du har dokumenterad kompetens i kvalificerad projektledning samt flerårig erfarenhet av att projektleda och/eller driva små eller stora projekt. Du är van vid att bygga upp och driva en projektorganisation med många olika kompetenser, samt att bedriva projekt i samverkan med en stor mängd olika aktörer. Du har förstås även vana av att i projektet ta fram och arbeta med budget och mål. Du är van att tänka långsiktigt och strategiskt, samt att involvera dina kollegor i att processen med att skapa, formulera, förankra och arbeta mot de mål som gemensamt ställs upp. Kunskap om arbete i politiskt styrda organisationer är bra, men vi ser gärna sökande med bakgrund inom konsultbranschen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga kvaliteter. Som projektledare har du mycket kontakt med statliga myndigheter, regionen, markägare, näringsidkare, byggföretag, kommuninvånare, och representanter för andra förvaltningar och bolag inom kommunen. Därför är det viktigt att du är kommunikativ och serviceinriktad, samt både driven, lyhörd och samarbetsorienterad. I rekryteringen kommer dina dokumenterade erfarenheter att ha stor betydelse. Därför ska du redovisa minst 3-5 referensprojekt som du varit involverad i samt vilken roll du haft i dem. Dessutom vill vi ha 1-2 referenspersoner per projekt som vi kan kontakta för att utvärdera dina kvalifikationer för tjänsten.
Företag: Varbergs kommun, Planeringskontoret
Ort: Varberg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare/Samordnare, projekt Varbergstunneln jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare/Samordnare, projekt Varbergstunneln

Samordnare med ansvar för samverkan skola - arbetsliv
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Barn- och utbildningsförvaltningen i Falkenbergs kommun har under ett år drivit ett projekt som handlar om att en samordnare skall bygga upp och ansvara för utveklade kontakter mellan skola och näringsliv med syfte att bättre förbereda, stärka, utmana och motivera eleverna inför deras val av fortsatta studievägar och framtida yrkesliv. Den nuvarande samordnaren har sökt sig mot nya utmaningar, därför söker vi nu dig som kan arbeta vidare med detta utmanande uppdrag. Du kommer att arbeta kommunövergripande och i nära samarbete med rektor, lärare och studie- och yrkesvägledare. Du förväntas både vara drivande och stödjande i skolans studie- och yrkesorienterade insatser. Som samordnare kommer du att ha möjlighet att ta fram nya arbetssätt och metoder för att stödja att eleverna på våra skolor i kommunen ska få ett brett underlag för att välja fortsatt utbildning. Detta förutsätter att grundskolan har ett nära samarbete med såväl gymnasieskolans utbildningar som arbetslivet och närsamhället i övrigt och att du tillsammans med övrig personal skall hitta framkomliga vägar, även med utgångspunkt från det arbete som utförts fram till idag. KVALIFIKATIONER Du har erfarenhet av samverkan mellan skola och arbetsliv. Du har kunskaper om och erfarenhet av att arbeta i framförallt de obligatoriska men även de frivilliga skolformerna. Du ser ett stort värde i att skolan utvecklar kontakter och samarbete med andra verksamheter i närsamhället. Du har kunskap om och erfarenhet av entreprenöriellt lärande. Du har relevant högskoleutbildning för uppdraget. Du har lätt för att skapa goda relationer till dem du möter i ditt arbete. Du är en glad och öppen person som trivs att arbeta med barn och ungdomar. Du ser lösningar där andra ser hinder. Du arbetar hellre på "fältet" än i ditt arbetsrum. Du har erfarenhet av och tycker om att arbeta i team. Tydlighet, intigritet, proffessionalism, prestigelöshet, lyhördhet och flexibilitet är honnörsord för dig i ditt arbete. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av samverkan mellan skola och yreksliv och själv har arbetat med detta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare med ansvar för samverkan skola - arbetsliv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare med ansvar för samverkan skola - arbetsliv

Projektledare/Samordnare, projekt Stadsutveckling
Vill du vara med och forma Varbergs mittpunkt. Vill du vara med och vidareutveckla Varberg som en av landets mest kreativa och attraktiva framtidskommuner? Vi befinner oss mitt i en expansiv fas med många spännande projekt och söker nu engagerade medarbetare som kan vara med och leda i vår verksamhet. Hos oss får du en central roll i samhällsbyggandet – i en kommun med kreativt klimat och hög livskvalitet. Vår vision har siktet ställt mot 2025 då vi ska vara Västkustens kreativa mittpunkt, och mot 2030 då mellan 75 – 80 000 invånare bor och verkar i Varbergs kommun. För att nå dit är framåtanda, nytänkande, kunskap och mod viktiga ledord för vår tillväxt, och det ska ske med hållbarhet och delaktighet som viktigaste förhållningssätt. Just nu söker vi kvalificerade medarbetare för att bygga upp en projektorganisation för Varbergs kanske största samhällsplaneringsprojekt någonsin. Trafikverket ska förlägga Västkustbanan i dubbelspår genom tunnel under Varbergs tätort (projekt Varbergstunneln). Varbergs kommun och Hallands hamnar ska bygga en ny effektiv och miljöanpassad hamn. De markområden som frigörs ska omvandlas till stadsdelar som förbinder vår attraktiva stadskärna med havet och tillgängliggör området för alla (projekt Stadsutveckling). ARBETSUPPGIFTER I Varbergs kommun är hållbar samhällsbyggnad ett prioriterat område. Med nya förutsättningar, som att förlägga Västkustbanan i tunnel under Varbergs tätort (projekt Varbergstunneln) och att flytta stora delar av vårt hamnområde, försvinner gamla barriärer och stadens centrum får chans att växa ner mot havet. Redan idag är Varberg staden som börjar med en strand, men möjligheterna för fler att få tillgång till detta ökar betydligt. Arbetet med stadens omvandling hanterar vi i ett särskilt stadsutvecklingsprojekt. I hög grad kommer projektet att kännetecknas av öppenhet i process och dialog. Vi söker nu dig som har gedigen kompetens och erfarenhet av att projektleda och/eller driva och samordna små eller stora stadsbyggnadsprojekt utifrån öppenhet, dialog och samverkan. Du ska ha vana av att bygga upp och driva en projektorganisation bestående av många olika kompetenser, och att ha en aktiv roll i att skapa, förankra och arbeta mot de mål som ställs upp i projektet. Du ska vara mål- och resultatinriktad, men samtidigt lyhörd och ödmjuk inför uppgiften att skapa en plattform för verklig dialog och samverkan, där krav på hållbarhet kommer att vara styrande. Till en början kommer projektet att vara mycket fokuserat på dialog och samverkan, för att längre fram bli allt mer inriktat på mark- och exploateringsfrågor, utformning, gestaltning och genomförande. Stadsutvecklingsprojektet kommer att vara en viktig pusselbit i Varbergs vision om att till 2025 utvecklas till Västkustens kreativa mittpunkt. Vi ber dig därför bekanta dig med visionen och i din ansökan formulera dina tankar kring vad ser som viktiga framgångsfaktorer för att nå dit med detta projekt. Besök www.varberg2025.se för mer bakgrund. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant högskoleexamen inom exempelvis ingenjörsämnen, arkitektur, stadsutveckling, samhällsplanering, samhällsbyggnad, stadsbyggnad eller motsvarande. Du har ett brett intresse för och erfarenhet av hållbarhets- och markanvändningsfrågor och fysisk planering. Du har dokumenterad kompetens i kvalificerad projektledning samt flerårig erfarenhet av att projektleda och/eller driva små eller stora stadsutvecklingsprojekt. Du är van vid att bygga upp och driva en projektorganisation med många olika kompetenser, samt att bedriva projekt i samverkan med en stor mängd olika aktörer. Du har förstås även vana av att i projektet ta fram och arbeta med budget och mål. Du är van att tänka långsiktigt och strategiskt, samt att involvera dina kollegor i processen med att skapa, formulera, förankra och arbeta mot de mål som gemensamt ställs upp. Meriterande för tjänsten är gedigen dokumenterad kunskap och/eller erfarenhet av att bygga upp en plattform för verklig dialog och samverkan, exempelvis med invånare och andra aktörer. Kunskap om arbete i politiskt styrda organisationer är bra, men vi ser gärna sökande med bakgrund inom konsultbranschen eller liknande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga kvaliteter. Som projektledare för stadsutvecklingsprojektet har du mycket kontakt med markägare, näringsidkare, byggföretag, kommuninvånare, och representanter för andra förvaltningar och bolag inom kommunen. Därför är det viktigt att du är kommunikativ och serviceinriktad, samt både driven, lyhörd och samarbetsorienterad. I rekryteringen kommer dina dokumenterade erfarenheter att ha stor betydelse. Därför ska du redovisa minst 3-5 referensprojekt som du varit involverad i samt vilken roll du haft i dem. Dessutom vill vi ha 1-2 referenspersoner per projekt som vi kan kontakta för att utvärdera dina kvalifikationer för tjänsten.
Företag: Varbergs kommun, Planeringskontoret
Ort: Varberg
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare/Samordnare, projekt Stadsutveckling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare/Samordnare, projekt Stadsutveckling

Samordnare för bildandet av Kustvattenråd - 25%
Region Halland är en av länets största arbetsgivare med cirka 7 500 medarbetare. En stor del av Region Hallands verksamhet utgörs av hälso- och sjukvård, men vi ansvarar också för regional tillväxt och bedriver utvecklingsarbete inom en rad områden. Visionen är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Halland arbetar i samverkan med kommunerna och vi gör gemensamma prioriteringar av utvecklingsområden som vi ska arbeta med tillsammans. Nu har Region Halland och kommunerna Kungsbacka, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Laholm samt Båstad tagit initiativ till att bilda ett Kustvattenråd. Ett vattenråd är ett fristående samverkansorgan där berörda aktörer kan mötas och diskutera olika vattenfrågor. Vatten berör alla och kustvattenrådet förväntas därför få en bred representation från olika organisationer, föreningar, företag mfl. Vi söker nu en samordnare för att leda denna process. ARBETSUPPGIFTER Samordnaren ska ta fram en samverkansstruktur för ett kustvattenråd för Halland och Båstad, inklusive plan för finansiering och plan för fortsatt arbete. Tjänsten är ett deltidsuppdrag under två år och tanken är att ett Kustvattenråd ska ha etablerats inom de två åren. Arbetet ska även resultera i ett beslutsunderlag som kan ligga till grund för ett politiskt beslut om fortsatt organisation av Kustvattenrådet. Samordnarens uppgift är att driva och samordna samverkansprocessen och handlar till stor del om att samordna olika aktörer och skapa delaktighet. Arbetsuppgifter inbegriper att anordna och leda möten och seminarier i syfte att lyssna av, skapa delaktighet och se till att olika intressenter får komma till tals. Samordnaren har ett stort eget ansvar och sköter allt ifrån administration, mötesanteckningar, rapportskrivning, deltar i nätverksträffar och möten med olika aktörer, håller i presentationer och egna möten. Tjänsten innebär ett stort mått av självständigt arbete inom ramen för uppdraget och att arbeta i samverkan med många olika aktörer. Tjänsten är placerad inom Region Halland, men arbetar på uppdrag av de deltagande kommunerna. Arbetet leds av en styrgrupp där samtliga kommuner och även Länsstyrelsen i Halland finns representerade. KVALIFIKATIONER Den person vi söker har kompetens inom natur- och miljökunskap och erfarenhet av att leda och samverka. Du får gärna ha erfarenhet av projektledning och/eller pedagogisk erfarenhet. Brett nätverk är en merit, liksom kunskap om vattenförvaltning. Eftersom fokus ligger på samverkan och att skapa delaktighet är det viktigt att du är en god lyssnare med förmåga att förstå olika perspektiv och hitta gemensamma nämnare. Du har utmärkt förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift och har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer. Du är van att arbeta självständigt och målstyrt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Region Halland, Avdelningen för regional samverkan
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare för bildandet av Kustvattenråd - 25% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare för bildandet av Kustvattenråd - 25%

Valsamordnare
Socialdemokraterna i Halmstad söker Valsamordnare Socialdemokraterna ska vara framtidspartiet i svensk politik. Vi ska söka väljarnas stöd för en politik som gör att alla kan leva ett bättre liv, känna frihet och framtidstro. Därför har partistyrelsen fattat beslut om att långsiktigt utveckla politik, organisation och kommunikation. Socialdemokraterna i Halmstad ska vinna valet så att vi får ett socialdemokratiskt styre 2014. Nu söker vi: Engagerad och driven valsamordnare Socialdemokraterna i Halmstad söker en valsamordnare som med kraft och kämpa glöd kan övertyga Halmstads väljare att rösta på Socialdemokraterna. Arbetsuppgifter Tillsammans med valledningen ska du organisera kampanjinsatser och stödja arbetarekommunen i det utåt riktade arbetet. Arbetet är i stora delar utåt riktat och består i att vår politik ska synas, höras och läsas varför du ska vara inställd på både egen närvaro och praktiskt arbete med utrustning och material. Du ska aktivt arbeta med att stödja arbetarekommunen i att öka antalet valarbetare och se till att Socialdemokraterna träffar väljare och övertygar dem att rösta på Socialdemokraterna samt värva medlemmar. Arbetet innebär att aktivt samarbeta med våra fackliga samarbetsorganisationer. Vi vill att du samordnar våra insatser. Valsamordnaren ska även samarbeta med den organisatoriska valledningen för Socialdemokraterna i Halland. Kompetenskrav För tjänsten krävs att du är medlem i Socialdemokraterna, gärna med erfarenhet av tidigare valrörelser, då valarbete kommer att vara i fokus. Du ska ha erfarenhet av kommunikation. Tjänsten förutsätter att du är en bra organisatör, har god social kompetens och är initiativrik. Vi vill att du har en god samarbetsförmåga liksom goda kunskaper om partiets organisation och politik. I tjänsten ingår flera arbetsuppgifter kopplade till kommunikation via webb och sociala medier samt materialproduktion av olika slag. Kunskaper och färdigheter inom dessa områden samt PC-vana är nödvändigt. Körkort och tillgång till egen bil fodras. Anställningsform och varaktighet Tjänsten är en visstidsanställning tom 31 december 2014. Tillträde den 1 oktober 2013. Vi har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. Kansliet är beläget i Halmstad. Oreglerad arbetstid. Kontaktperson Upplysningar om tjänsten kan lämnas av arbetarekommunens ordförande, Stefan Hansson, 073-838 10 28, stefan.hansson@halmstad.sap.se Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 19 augusti. Bifoga personligt brev, CV samt referenser och maila till info@halmstad.sap.se. Ange ?ansökan valsamordnare? i ämnesraden på mailet.
Företag: HALMSTAD SOCIALDEMOKRATERS ARB.KOMMUN
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Valsamordnare jobb, Valsamordnare Halmstad, Valsamordnare HALMSTAD SOCIALDEMOKRATERS ARB.KOMMUN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Valsamordnare

Diös Fastigheter AB söker Centrumledare/Samordnare till Östersund
Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. För att kunna sätta oss in i våra kunders och kandidaters behov har vi fyra specialistområden; Engineering, IT, Executive och Finance, men vi kan även hjälpa till inom exempelvis Sales & Marketing. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Diös är norra Sveriges största privata fastighetsbolag med visionen att bli det mest framgångsrika på vår marknad. Vi förvärvar, förädlar, förvaltar och försäljer fastigheter på en stabil marknad som sträcker sig från Borlänge till Luleå. Sedan starten 2005 har vi haft en kontinuerlig tillväxt i fastighetsportföljen som per den 31 december 2012 uppgick till 11,9 miljarder kronor. Genom god lönsamhet ger vi våra aktieägare en hög utdelning och stabil avkastning på eget kapital. Arbetsbeskrivning Tjänsten som Centrumledare och Samordnare är mycket intressant och innehåller två delar: Som Centrumledare är du länken mellan kunden och butiksägarna i företagets galleria i Östersund. Du har ett helhetsansvar för gallerian och medverkar aktivt till att utveckla dessa så att de är attraktiva för befintliga hyresgäster, nya hyresgäster och konsumenter. Du kommer regelbundet att upprätta och följa upp marknadsföringsbudget, aktivitetsplaner, överenskommelser och göra inköp av media, annonser och event. Du har regelbunden kontakt med butikerna genom veckobrev, husmöten och enskilda kontakter. Centrumledaren kommer även att vara delaktig i gallerians butikssammansättning, skyltprogram, gemensamma ytor och avtal som berör galleriorna och är kontaktperson för t ex andra gallerior och centrumföreningar. Som Samordnare har du ett övergripande ansvar för samarbetet mellan flera av våra gallerior. Du är spindeln i nätet vad gäller gemensamma aktiviteter, annonsering, inköp, mm över hela bolaget. Du har en ledande och rådgivande roll och tycker om att möta kollegor, kunder och leverantörer. Arbetet innebär att du måste ha möjlighet att resa och vara på plats där du behövs vissa dagar per månad. Du kommer dela din tid mellan marknadsområde Jämtland när du arbetar som centrumledare samt tillhöra huvudkontoret i din roll som samordnare. Du rapporterar till vår Retailansvarige. Placeringsort: Östersund Vem är du? Du som söker ska ha lämplig eftergymnasial utbildning inriktning inom exempelvis marknadsföring, ekonomi eller kommunikation. Som person är du positiv, framåt och har lätt för att bygga nätverk och utveckla kundrelationer. Då tjänsten är delad ställer det stora krav på struktur och flexibilitet samt att du både trivs i det operativa såväl som det strategiska. Du trivs med stort ansvar och att arbeta självständigt inom givna ramar. Vi ser med fördel att du har flerårig erfarenhet av att leda och motivera andra med gott resultat. Du är van att ha resultat- och budgetansvar och du har en god företagsekonomisk grund. God kännedom om detaljhandel och lokala marknadsförutsättningar är meriterande. Erfarenhet av att framgångsrikt ansvarat för en butik eller galleria är meriterande. Du har B-körkort. Kontaktperson I denna rekrytering samarbetar Diös med Experis. Välkommen att söka tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tom Jakobsen på 070-270 27 67. Välkommen med din ansökan!
Företag: Experis Sverige
Ort: Östersund
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Diös Fastigheter AB söker Centrumledare/Samordnare till Östersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Diös Fastigheter AB söker Centrumledare/Samordnare till Östersund

Kvalitetssamordnare
Högskolan i Jönköping är en stiftelsehögskola med tydligt profilerad verksamhet som präglas av internationalisering, entreprenörsanda och samverkan med näringsliv och offentliga verksamheter. Högskolan är organiserad som en koncern, med Stiftelsen Högskolan i Jönköping som moderorganisation och fem helägda dotterbolag. Utbildning och forskning bedrivs vid fyra fackhögskolor. Högskolan har ca 12 000 studenter, ca 800 anställda och omsätter ca 800 mnkr. Tjänsten kommer att vara placerad på högskolans servicebolag, Högskoleservice, på Avdelningen för Utbildningsstöd och internationella relationer. Avdelningen ansvarar för antagning, examen, studieadministrativa system, studie- och karriärvägledning, studenthälsan, utbildningsadministration och internationella relationer vid högskolan i Jönköping. Vi söker dig som trivs i rollen som en central koordinator gentemot flera olika aktörer i utbildningskvalitativa frågor. Vi erbjuder ett spännande uppdrag där du får arbeta brett med kvalitetsfrågor inom högre utbildning, på både lokal och nationell nivå. Arbetsuppgifter Huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara central kontaktperson gentemot Universitetskanslersämbetet och ha processansvar för deras granskning av högskolans utbildningar men också bevaka kvalitetsfrågor på nationell nivå inom högre utbildning. Du kommer även få driva och delta i kvalitetsarbete relaterat till utbildningar vid högskolan, bereda ärenden för rektorsbeslut och ansvara för remisser inom området. Uppdraget innefattar även att vara sakkunnig gentemot fackhögskolorna samt att vara handläggare i Nämnden för utbildning och forskarutbildning. Övriga arbetsuppgifter planeras i samråd med avdelningschef. Kompetens och bakgrund Du har högre akademisk examen och erfarenhet av undervisning i högre utbildning samt gärna doktorsexamen. Uppdraget kräver god förståelse för kvalitetsarbete, undervisning och lärande. Goda kunskaper i kvalitetsarbete och kunskap om nationella regelverk för utbildning och forskarutbildning är meriterande. Tidigare erfarenhet av att arbeta med forsknings- och/eller utvecklingsarbete inom högskola är meriterande. Uppdraget kräver mycket god språklig och kommunikativ förmåga på såväl svenska som engelska. Vem är du? För detta uppdrag behövs en självständig, strukturerad person med personlig mognad och integritet. Uppdraget innebär många kontakter med högskolans ledning, utbildningschefer, lärare, forskare vilket ställer krav på utåtriktad och kommunikativ kompetens samt god samarbetsförmåga. Anställning Uppdraget är tillsvidare, heltid, och inleds normalt med en sex månaders provanställning. Högskolan tillämpar individuell lönesättning, ange därför löneanspråk. Upplysningar om anställningen lämnas av Åsa Eriksson, 072-585 96 70. Du kan även kontakta våra fackliga företrädare Olle Thegeby (SACO) och Thomas Axelsson (OFR/ST). Samtliga nås på telefon 036-10 10 00. Ansökan Välkommen med din ansökan märkt ?Kvalitetssamordnare? tillsammans med en meritförteckning senast den 15 augusti till nedanstående adress. E-post: personalinfo@hs.hj.se
Företag: Högskoleservice
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalitetssamordnare jobb, Kvalitetssamordnare Jönköping, Kvalitetssamordnare Högskoleservice
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalitetssamordnare

Praktiksamordnare ungdom
Gislaveds Kommun Arbetsmarknadsorganisationen (AMO) Hos oss finner du härlig natur, åtta tätorter och en levande landsbygd. Gislaveds kommun kännetecknas av att vara en konkurrenskraftig arbetsgivare som präglas av samverkan, hög kompetens och nöjda medarbetare. Arbetsmarknadsorganisationen arbetar med människor som av olika anledningar hamnat utanför arbetsmarknaden där målet är att de skall komma tillbaka och få egen försörjning. ARBETSUPPGIFTER Du kommer i samarbete med Arbetsförmedlingen att arbeta med arbetslösa unga i åldrarna 18-24 år inom ramen för KUL-kommunalt ungdomslyft. KUL erbjuder ungdomar en inblick i kommunala yrkesområden genom aktiveringsinsatser under antingen 6 eller 10 månader (3 månaders praktik och 3 alternativt 7 månaders anställning). Din roll är att samordna de insatser som den enskilde erbjuds, stöda den enskilde i sin individuella handlingsplan och matcha individen mot rätt arbetsplats utifrån bakgrund, intresse och planering framåt samt ge stöd åt de arbetsplatser som tar emot den enskilde. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller likvärdiga meriter. Du bör ha god samarbetsförmåga och intresse av att arbeta med människor. Trivs med att arbeta självständigt och med varierande arbetsuppgifter. Du bör dessutom ha erfarenhet av att skaffa praktik/arbetsträningsplatser och ha kunskap om arbetsmarknaden och dess kompetensbehov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Gislaveds kommun, Individ- och familjeomsorg
Ort: Gislaved
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Praktiksamordnare ungdom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Praktiksamordnare ungdom


Sök lediga jobb Samordnare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se