Lediga jobb Sandviken - Söka jobb i Sandviken

Lediga jobb Sandviken Sök lediga jobb Sandviken


Hittade inga lediga jobb på sökning: Sandviken. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Spinninginstruktör Sandviken- Sandviken

 2. Core-instruktör- Sandviken

 3. BodyPump-instruktör Sandviken- Sandviken

 4. Boxinginstruktör Sandviken- Sandviken

 5. 1-7 lärare på Jernvallsskolan- Sandviken

 6. vik Lärare till Vallhovsskolan- Sandviken

 7. Vikarierande idrottslärare på Björksätraskolan- Sandviken

 8. Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun- Sandviken

 9. Lärare 4-9 alternativt 1-7 matematik/no/teknik- Sandviken

 10. Vik. Nattsjuksköterska till Omsorgsförvaltningen- Sandviken

 11. Assisterande idrottsledare Sandviken HT 13- Sandviken

 12. Personlig assistent till Sandviken- Gävle

 13. Timvikarier till Kunskapsförvaltningens förskolor- Sandviken

 14. Byggnadsingenjör/arkitekt- Sandviken

 15. Nattsjuksköterska till Omsorgsförvaltningen- Sandviken

 16. Gymnasielärare i Matematik- Sandviken

 17. Bygglovhandläggare/byggnadsinspektör- Sandviken

 18. Administratör till Sandvikens Kulturskola- Sandviken

 19. Semester- och timvikarier till Omsorgsförvaltningen- Sandviken

 20. Lärare i ty/eng till Österfärnebo skola- Sandviken

 21. Socialsekreterare med särskilt ansvar för ensamkommande flyktingbarn- Sandviken

 22. Lärare i svenska/so till introduktionsprogrammet- Sandviken

 23. Gymnasielärare i Kemi/Matematik/Naturkunskap- Sandviken

 24. Flödeschef till Sandviken Hot - Extrusion- Sandviken

 25. Lärare matematik/no/teknik för årskurserna 7-9- Sandviken

 26. Kontorsbiträde- Ospecificerad arbetsort

 27. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sandviken.- Sandviken

 28. Två Speciallärare till Skeppet, Hedängsskolan 7-9- Sandviken

 29. Vik Speciallärare till Björksätraskolan 4-6- Sandviken

 30. Specialpedagog till Söderskolan- Sandviken

 31. Vik Lärare till Träningsskolan 75%- Sandviken

 32. Vik Lärare till Murgårdsskolan F-6 80%- Sandviken

 33. Vik. Skolkurator 75%- Sandviken

 34. Vik lärare ma/no för åk 7-9- Sandviken

 35. Vik Speciallärare 75% till Västanbyns skola- Sandviken

 36. Vik lärare 7-9 till Söderskolan- Sandviken

 37. Lärare - resurs till Gullhedsskolan- Sandviken

 38. Yrkeslärare till Fordonsprogrrammet inr transport- Sandviken

 39. Vik förskollärare till Gullvivans fsk- Sandviken

 40. Projektledare till Teknikcollege Gästrikland- Sandviken


Mer beskrivning

Spinninginstruktör Sandviken
Everytime Fitness mål är att erbjuda våra medlemmar möjlighet att träna dygnet runt i fräscha anläggningar till ett lågt pris. I Sandviken har vi lokalen på Gävlevägen 76. I Gävle finns vi på Norra Stapeltorgsgatan 14 mitt i Gävle Centrum och Brynäsgatan 10 på Brynäs i Gävle. Instruktör till Sandviken Brinner du för träning och tycker om att glädja och inspirera andra? Vi söker nu spinninginstruktörer till Everytime Fitness anläggning i Sandviken. Vi ser gärna att du är van vid ledarskap och har instruerat tidigare. Det är viktigt att du snabbt kan hoppa in vid behov, ofta med kort varsel. Vi söker dig som är studerande eller med annan huvudsaklig syssla, då vi inte kan schemalägga några timmar. Skicka CV, personligt brev och eventuellt foto till jobb@everytimefitness.se. Märk ansökan "Spinninginstruktör". Välkommen med din ansökan!
Företag: 24h Everytime Fitness | Sandviken
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Spinninginstruktör Sandviken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Spinninginstruktör Sandviken

Core-instruktör
Everytime Fitness mål är att erbjuda våra medlemmar möjlighet att träna dygnet runt i fräscha anläggningar till ett lågt pris. I Sandviken har vi lokalen på Gävlevägen 76. I Gävle finns vi på Norra Stapeltorgsgatan 14 mitt i Gävle Centrum och Brynäsgatan 10 på Brynäs i Gävle. Instruktör till Sandviken Brinner du för träning och tycker om att glädja och inspirera andra? Vi söker nu core-instruktör till Everytime Fitness anläggning i Sandviken. Vi ser gärna att du är van vid ledarskap och har instruerat tidigare. Det är viktigt att du snabbt kan hoppa in vid behov, ofta med kort varsel. Vi söker dig som är studerande eller med annan huvudsaklig syssla, då vi inte kan schemalägga några timmar. Skicka CV, personligt brev och eventuellt foto till jobb@everytimefitness.se. Märk ansökan "Core-instruktör". Välkommen med din ansökan!
Företag: 24h Everytime Fitness | Sandviken
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Core-instruktör jobb, Core-instruktör Sandviken, Core-instruktör 24h Everytime Fitness | Sandviken
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Core-instruktör

BodyPump-instruktör Sandviken
Everytime Fitness mål är att erbjuda våra medlemmar möjlighet att träna dygnet runt i fräscha anläggningar till ett lågt pris. I Sandviken har vi lokalen på Gävlevägen 76. I Gävle finns vi på Norra Stapeltorgsgatan 14 mitt i Gävle Centrum och Brynäsgatan 10 på Brynäs i Gävle. Instruktör till Sandviken Brinner du för träning och tycker om att glädja och inspirera andra? Vi söker nu core-instruktör till Everytime Fitness anläggning i Sandviken. Det är viktigt att du snabbt kan hoppa in vid behov, ofta med kort varsel. Vi söker dig som är studerande eller med annan huvudsaklig syssla, då vi inte kan schemalägga några timmar. Skicka CV, personligt brev och eventuellt foto till jobb@everytimefitness.se. Märk ansökan "Pump-instruktör". Välkommen med din ansökan!
Företag: 24h Everytime Fitness | Sandviken
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga BodyPump-instruktör Sandviken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BodyPump-instruktör Sandviken

Boxinginstruktör Sandviken
Everytime Fitness mål är att erbjuda våra medlemmar möjlighet att träna dygnet runt i fräscha anläggningar till ett lågt pris. I Sandviken har vi lokalen på Gävlevägen 76 och öppnar den 12 januari 2013. I Gävle finns vi på Norra Stapeltorgsgatan 14 mitt i Gävle Centrum och Brynäsgatan 10 på Brynäs i Gävle. Brinner du för träning och tycker om att glädja och inspirera andra? Vi söker nu boxinginstruktör till Everytime Fitness anläggning i Sandviken. Vi ser gärna att du är van vid ledarskap och har instruerat tidigare. Du ska gärna själv varit kampsportsutövare och ska även kunna leda pass. Det är viktigt att du snabbt kan hoppa in vid behov, ofta med kort varsel. Vi söker dig som är studerande eller med annan huvudsaklig syssla, då vi inte kan schemalägga några timmar. Skicka CV, personligt brev och eventuellt foto till jobb@everytimefitness.se. Märk ansökan "Boxing-instruktör". Välkommen med din ansökan!
Företag: 24h Everytime Fitness | Sandviken
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Boxinginstruktör Sandviken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boxinginstruktör Sandviken

1-7 lärare på Jernvallsskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är en 1-7 lärare. Du ska arbeta som klasslärare i åk 2. Det innebär att du undervisar i alla ämnen utom idrott och musik, så det är önskvärt med en bred behörighet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig/legitimerad 1-7 lärare. Vi vill även att du har goda IT-kunskaper. Du är strukturerad och har goda ledaregenskaper. Du har förmågan att utgå ifrån varje barns behov och förutsättningar. Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna, föräldrarna och dina kollegor. Du kan tillsammans med kollegor planera, utvärdera och förbättra verksamheten. Erfarenhet av att ha arbetat som klasslärare krävs. Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga 1-7 lärare på Jernvallsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1-7 lärare på Jernvallsskolan

vik Lärare till Vallhovsskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Vallhovskolan har ca 300 elever från Fsk-åk.6 fördelade på tre avdelningar. Förskollärare, fritidspedagoger och grundskollärare arbetar tillsammans i arbetslag som har gemensamt ansvar för avdelningarnas verksamhet. Du kommer att arbeta som lärare/resurs. Du kommer att tillsammans med klasslärare arbeta för att skapa bästa förutsättningar för enskild elev/klass. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är en behörig /legitimerad lärare. Du är väl förtrogen med grundskolans uppdrag. Vi söker dig som är en strukturerad person. Du har har lätt för att knyta nya kontakter, är flexibel och kreativ. Personlig lämplighet är mycket viktig i denna tjänst.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga vik Lärare till Vallhovsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: vik Lärare till Vallhovsskolan

Vikarierande idrottslärare på Björksätraskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du ska arbeta som lärare i idrott och hälsa på Björksätraskolan i Sandviken i klasserna 1-6. Du kommer att tillhöra stammens arbetslag (åk 4-6) men även jobba med rotens arbetslag (åk 1-3). Förutom att undervisa i idrott och hälsa i åk 1-6 ska du hjälpa till vid utvecklingssamtal, vara med och planera friluftsdagar och delta vid extra insatser i ämnet idrott och hälsa. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare i idrott/hälsa. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande idrottslärare på Björksätraskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande idrottslärare på Björksätraskolan

Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta på grundskolorna i Sandvikens kommun. Arbetet som vikarie innebär att du undervisar elever i olika ämnen från förskoleklass till årskurs 9. I grundskolans lägre åldrar omfattas även arbete på fritidshem. För att arbeta i grundskolans högre åldrar krävs en djupare ämneskunskap. Du ska leda och i vissa fall planera lektioner och vara engagerad i elevernas lärande. Arbetet kan även innebära utomhusvistelse. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som i första hand är (en) behörig/legitimerad lärare. Om du inte har (en) lärarutbildning, ska du lägst ha godkända gymnasiebetyg i alla ämnen samt ha behörighet att söka till lärarprogrammet på högskolan. Att ha läst en teoretisk gymnasieutbildning är meriterande. För att undervisa i grundskolans högre åldrar önskar vi att du har läst c-kurser i kärnämnen. Du ska kunna arbeta självständigt i klass och kunna ta egna initiativ. Du ska ha hög samarbetsförmåga och flexibilitet Ett krav är att du ska vara tillgänglig för vikariat på alla grundskolor inom Sandvikens kommun. Då många av våra anställda är kvinnor ser vi gärna manliga sökanden. För att kunna arbeta inom grundskolan krävs ett giltigt utdrag ut belastningsregistret gällande skola och barnomsorg som söks via www.polisen.se Detta tas med vid en eventuell intervju. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du får gärna ha erfarenhet av att leda barn/ungdomar i olika sammanhang. Vi förutsätter att du kan skapa trygghet för barn och ungdomar och har ett intresse för elevers utveckling. Det är önskvärt att du har körkort och tillgång till bil.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun

Lärare 4-9 alternativt 1-7 matematik/no/teknik
Sandvikens Montessoriskola är en fristående skola som startade i augusti 2001. I dag har vi 180 elever i åldrarna 6-16 år och närmare 30 anställda. Skolan drivs av en ekonomisk förening där fast anställd personal är medlemmar. Arbetsuppgifter Undervisning i matematik, no och teknik för årskurserna 7-9 samt mentor i årskurs 7. Kvalifikationer Du skall vara behörig lärare i de aktuella ämnena. Är väl förtrogen med skriftliga omdömen. Känner dig bekväm i kontakten med föräldrarna. Kan planera, genomföra och utvärdera undervisningen utifrån lokala och nationella mål. Du är engagerad, flexibel och positiv ser möjligheter och inte hinder. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Om du är intresserad och vill vara med i en spännande utveckling på vår trivsamma skola tillsammans med engagerade och positiva medarbetare vill vi att du skickar din ansökan och CV till oss. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster. För mer information kontakta rektor Helene Öregård telefon 026-25 20 03 eller 072-718 20 41.
Företag: Sandvikens Montessoriskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9 alternativt 1-7 matematik/no/teknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9 alternativt 1-7 matematik/no/teknik

Vik. Nattsjuksköterska till Omsorgsförvaltningen
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Omsorgsförvaltningen med ca 1200 anställda omfattar äldreboenden, demensboenden, korttidsboenden, hemtjänst, nattpatrull, träffpunkter, LSS-boenden, grupp- och servicebostäder, personlig assistans, socialpsykiatri samt trygghetspatrull. Inom Omsorgsförvaltningen finns 59 sjuksköterskor varav ca 39 har placering på boenden och 20 tjänstgör inom hemsjukvården. På eftermiddagar, kvällar, helger och nätter arbetar sjuksköterskorna på boendena konsultativt då de utgår från sina gemensamma lokaler och arbetar mot hela Omsorgsförvaltningen. Samverkan sker även med hemsjukvårdens sjuksköterskor. Omsorgsförvaltningen söker nu en positiv och engagerad sjuksköterska för vikariat 6 månader med ev. möjlighet till förlängning. ARBETSUPPGIFTER Som nattsjuksköterska i Omsorgsförvaltningen arbetar du i hela Sandvikens kommun vilket innefattar äldreboenden, demensboenden, hemsjukvård, korttids vistelse, boenden för funktionshindrade samt psykiatri. Du ingår i ett arbetslag på tre sjuksköterskor/natt som arbetar över alla dessa områden. Du utför sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, har det medicinska ansvaret för våra brukare, gör självständiga observationer och bedömningar. Dokumentationen sker i datajournalsystemet Pro Capita. KVALIFIKATIONER För att arbeta som sjuksköterska inom Omsorgsförvaltningen ska du vara legitimerad sjuksköterska.Meriterande är påbyggnadsutbildning i geriatrik samt distriktssköterskeutbildning. Arbetet som nattsjuksköterska ställer mycket höga krav på självständighet och flexibilitet. En god samarbetsförmåga och lyhördhet är en förutsättning för arbetet . Du är handlingskraftig, har ett gott bemötande och en positiv inställning. Du finner dig lätt i nya situationer. Vi värdesätter intresse för att arbeta med människor i utsatta livssituationer och förmåga att hantera olika arbetstempon. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Körkort krävs. Tidigare erfarenheter av sjuksköterskeyrket är ett krav.
Företag: Sandvikens kommun, Omsorgsförvaltningen
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. Nattsjuksköterska till Omsorgsförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. Nattsjuksköterska till Omsorgsförvaltningen

Assisterande idrottsledare Sandviken HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Sandviken inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.sandviken@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Vi söker även assisterande ledare i Saltsjöbaden och Orminge. Är du intresserad av dessa områden, skicka mail till ansokan.saltsjobaden@knatteskutt.se eller ansokan.orminge@knatteskutt.se Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Sandviken HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Sandviken HT 13

Personlig assistent till Sandviken
Vi söker nu en personlig assistent till en yrkesverksam småbarnsmamma.   Kunden är förlamad med svag armfunktion. Hon bor tillsammans med sin man och sina två barn. Du kommer att hjälpa kunden med allt i hennes vardag från träning, personlig hygien till vanliga hushållssysslor som inhandling, matlagning, städning etc.   Som person bör du vara ansvarstagande, ordningssam och flexibel. Det krävs att du är engagerad och att du kan ta initiativ, du bör ha hög arbetsmoral och samtidigt ha full respekt för kundens integritet och en förståelse för att du ibland kommer att hålla dig i bakgrunden.   Vi tror att du som söker har stor ansvarskänsla, är flexibel och har en hög arbetsmoral.   Förflyttningar görs med glidbräda och lift. Erfarenhet av detta är meriterande.   För kundens räkning ser vi gärna kvinnliga sökande. Då arbetet kommer att innebära skjutsning är körkort ett krav. Vi ser även att du som söker är rökfri.   Då kunden jobbar på ett internationellt företag krävs diskretion och viss klädkod.   Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: B körkort fordras.  Arbetstid / Varaktighet: varierad arbetststid så som dag- och kvällstid eller nattid, vardag och helg. Deltid. Sommarvik med möjlighet till förlängning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Omgående Kontaktperson: Evelina Madheim
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Sandviken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Sandviken

Timvikarier till Kunskapsförvaltningens förskolor
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta inom alla förskolor i Sandvikens kommun. Arbetet som vikarie innebär att du arbetar med barn i åldrarna 1-5 år. Utbildningen i förskolan är läroplanstyrd och du ska bidra till en god pedagogisk verksamhet och omsorg. Du ska vara engagerad i barnen och arbetet innebär både utomhus- och inomhusvistelse. Arbetet är i huvudsak måndag-fredag dagtid förutom för Dag och Natt förskola som har dygnetruntbemanning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som i första hand är en behörig/legitimerad förskollärare. Om du inte har en förskollärarutbildning så skall du lägst ha godkända gymnasiebetyg i alla ämnen samt ha behörighet att söka förskollärarprogrammet på högskolan. Att ha läst en teoretisk gymnasieutbildning är meriterande. Du skall kunna arbeta både självständigt och i arbetslag och ha en egen initiativförmåga. Du skall vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga. Ett krav är att du ska vara tillgänglig för vikariat på alla förskolor inom Sandvikens kommun. Då många av våra anställda är kvinnor ser vi gärna manliga sökanden. För att kunna arbeta inom förskolan krävs ett giltigt utdrag ut belastningsregistret gällande skola och barnomsorg som söks via www.polisen.se Detta tas med vid en eventuell intervju. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med barn i olika sammanhang. Vi förutsätter att du kan skapa trygghet för barn och har ett intresse för barns utveckling. Det är meriterande om du har körkort och tillgång till bil. Innan din ansökan behandlas skall du komplettera med betygshandlingar. Vi ser helst att du scannar in dina betygshandlingar och bifogar dem till denna ansökan.
Företag: Sandvikens kommun, Förskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till Kunskapsförvaltningens förskolor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till Kunskapsförvaltningens förskolor

Byggnadsingenjör/arkitekt
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Tjänsten ingår i Bygg- och miljöförvaltningen som består av stadsarkitekt-, stadsingenjörs-, miljö- och hälsoskyddsavdelning samt en administrativ avdelning. Den kommunala lantmäterimyndighet med hela kommunen som verksamhetsområde är knuten till stadsingenjörsavdelningen. Förvaltningen har 40 medarbetare och du arbetar på Stadsarkitektavdelningen som omfattar tio personer. Där handläggs ärenden som gäller översiktsplaner, detaljplaner, bygglov och bostadsanpassningsbidrag. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär att arbeta som en av två handläggare av bostadsanpassningsbidrag och att medverka i bygglovsgruppens arbete. I rollen som handläggare av bostadsanpassningsbidrag ingår att göra bedömningar av ansökningar, snabbt kunna ringa in problem, göra platsbesök, upprätta underlag för offertförfrågan för såväl mindre anpassningar som mer omfattande om - och tillbyggnader och ekonomiskt hantera fördelning av bostadsbidrag på ett ansvarsfullt sätt. I arbetsuppgifterna ingår många kontakter med sökande och närstående, hälso- och sjukvården, fastighetsägare och entreprenörer, konsulter och andra myndigheter. Som handläggare av bostadsanpassningsbidrag har du ett stort eget ansvar och måste också samarbeta för att alla sökanden ska få en likvärdig bedömning. Den andra rollen innebär att medverka i bygglovsprocesser när det gäller olika frågor som tillsyn, tillgänglighet, rådgivning, information, granskning och ärendehantering. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som; -har universitet-, eller högskoleutbildning inom byggnadstekniskt område, arkitektur eller liknande, alternativt har du tillgodogjort dig motsvarande kunskap genom relevant yrkeserfarenhet. Meriterande är erfarenhet av bostadsanpassningsbidrag, bygglovhandläggning, bostadsplanering, tillgänglighetsfrågor, praktisk byggverksamhet och upphandling. -har en god IT-kompetens och erfarenhet från att arbeta i ärendehanteringssystem. -har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. -är kundorienterad, kan lyssna och på ett tydligt sätt kommunicera sakfrågor, för att säkerställa att budskapet går fram till berörda parter. -är kvalitetsmedveten, noggrann och har en utvecklad förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och social kompetens. Körkort krävs för tjänsten.
Företag: Sandvikens kommun, Bygg- och miljöförvaltningen
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Byggnadsingenjör/arkitekt jobb, Byggnadsingenjör/arkitekt Sandviken, Byggnadsingenjör/arkitekt Sandvikens kommun, Bygg- och miljöförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggnadsingenjör/arkitekt

Nattsjuksköterska till Omsorgsförvaltningen
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Omsorgsförvaltningen med ca 1200 anställda omfattar äldreboenden, demensboenden, korttidsboenden, hemtjänst, nattpatrull, träffpunkter, LSS-boenden, grupp- och servicebostäder, personlig assistans, socialpsykiatri samt trygghetspatrull. Inom Omsorgsförvaltningen finns 59 sjuksköterskor varav ca 39 har placering på boenden och 20 tjänstgör inom hemsjukvården. På eftermiddagar, kvällar, helger och nätter arbetar sjuksköterskorna på boendena konsultativt då de utgår från sina gemensamma lokaler och arbetar mot hela Omsorgsförvaltningen. Samverkan sker även med hemsjukvårdens sjuksköterskor. Omsorgsförvaltningen söker nu en ny engagerad nattsjuksköterska pga pensionsavgång. ARBETSUPPGIFTER Som nattsjuksköterska i Omsorgsförvaltningen arbetar du i hela Sandvikens kommun vilket innefattar äldreboenden, demensboenden, hemsjukvård, korttids vistelse, boenden för funktionshindrade samt psykiatri. Du ingår i ett arbetslag på tre sjuksköterskor/natt som arbetar över alla dessa områden. Du utför sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, har det medicinska ansvaret för våra brukare, gör självständiga observationer och bedömningar. Dokumentationen sker i datajournalsystemet Pro Capita. KVALIFIKATIONER För att arbeta som sjuksköterska inom Omsorgsförvaltningen ska du vara legitimerad sjuksköterska.Meriterande är påbyggnadsutbildning i geriatrik samt distriktssköterskeutbildning. Arbetet som nattsjuksköterska ställer mycket höga krav på självständighet och flexibilitet. En god samarbetsförmåga och lyhördhet är en förutsättning för arbetet . Du är handlingskraftig, har ett gott bemötande och en positiv inställning. Du finner dig lätt i nya situationer. Vi värdesätter intresse för att arbeta med människor i utsatta livssituationer och förmåga att hantera olika arbetstempon. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Körkort krävs. Tidigare erfarenheter av sjuksköterskeyrket är ett krav.
Företag: Sandvikens kommun, Omsorgsförvaltningen
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Nattsjuksköterska till Omsorgsförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattsjuksköterska till Omsorgsförvaltningen

Gymnasielärare i Matematik
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER - undervisa i matematik på gymnasienivå - som ansvarig mentor sätta upp mål tillsammans med eleverna och ha regelbunden kontakt med vårdnadshavare - aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål - motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt följa upp elevernas studieresultat och närvaro - ha kontakt med externa intressenter exempelvis högskola och teknikföretag KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är lärare i matematik, behörig för gymnasiet. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Vi utgår ifrån att du har goda IT-kunskaper. Du är lyhörd och har hög ansvarskänsla. Yrkesliv utanför skolan är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Matematik

Bygglovhandläggare/byggnadsinspektör
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Tjänsten ingår i Bygg- och miljöförvaltningen som består av stadsarkitekt-, stadsingenjörs-, miljö- och hälsoskyddsavdelning samt en administrativ avdelning. Den kommunala lantmäterimyndighet med hela kommunen som verksamhetsområde är knuten till stadsingenjörsavdelningen. Förvaltningen har 40 medarbetare och du arbetar på Stadsarkitektavdelningen som omfattar tio personer. Där handläggs ärenden som gäller översiktsplaner, detaljplaner, bygglov och bostadsanpassningsbidrag. ARBETSUPPGIFTER Som Bygglovshandläggare/byggnadsinspektör är du delaktig i att utveckla den byggda miljön i Sandvikens kommun. Arbetet är till stor del självständigt och beslutsfattandet sker i huvudsak på delegation och utifrån gällande lagstiftning. Du arbetar med anmälningsärenden, tillsyn, förbereder ärenden inför beslut i bygg- och miljönämnden, håller tekniska samråd, gör arbetsplatsbesök och framförallt handlägger du bygglov, genom hela lovprocessen från lovansökan fram till slutbesked. I arbetsuppgifterna ingår många kontakter med allmänheten, byggare, konsulter och andra myndigheter. Myndighetsutövning, rådgivning och information till allmänheten och intern service kräver, förutom sakkunskap, även att du har lätt för att samarbeta med andra. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som -är en erfaren bygglovhandläggare, bygglovarkitekt eller byggnadsinspektör och gärna universitet-, eller högskoleutbildad, alternativt har du tillgodogjort dig motsvarande kunskap genom yrkeslivserfarenhet. -har flerårig erfarenhet från bygglovhandläggning och kan arbeta självständigt och i grupp med övriga handläggare och stadsarkitekt. -har goda kunskaper i plan- och bygglagen samt god kännedom om byggteknik. -har en god IT-kompetens och erfarenhet från att arbeta i ärendehanteringssystem. -har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. -är kvalitetsmedveten, ordningsam, noggrann och har en utvecklad förmåga av att planera, organisera och strukturera ditt arbete. -är kundorienterad, har social kompetens, kan lyssna och på ett tydligt sätt kommunicera sakfrågor, för att säkerställa att budskapet går fram till berörda parter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och social kompetens. Körkort krävs för tjänsten.
Företag: Sandvikens kommun, Bygg- och miljöförvaltningen
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Bygglovhandläggare/byggnadsinspektör jobb, Bygglovhandläggare/byggnadsinspektör Sandviken, Bygglovhandläggare/byggnadsinspektör Sandvikens kommun, Bygg- och miljöförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bygglovhandläggare/byggnadsinspektör

Administratör till Sandvikens Kulturskola
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar bl a för kulturskola, bibliotek, museer, evenemang, konsthall, föreningsstöd, kulturhistoriska miljöer, idrott och friluftsliv. Kulturskolan har en mångsidig verksamhet bestående av frivilliga kurser för barn och ungdomar, projekt i grundskolan och en stor andel konserter och föreställningar. Sedan årskiftet finns vi i nya lokaler i Sandvikens Kulturcentrum där vi också samverkar med flera andra aktörer. ARBETSUPPGIFTER Som kulturskoleadministratör kommer du att arbeta med många olika arbetsuppgifter. Arbetet är mycket utåtriktat och innefattar betydande inslag av service till elever, personal, vårdnadshavare med flera. Du kommer också att fungera som ett viktigt administrativt stöd för ledningen i verksamhetens utvecklingsarbete. I arbetet ingår administration, elevregistrering, fakturering, schemaläggning, utskick, organisering, beställningar mm. Du kommer att arbeta i flera olika verksamhetssystem som: *ProCapita Kultur *Personec P *Raindance och VISA *Office-paketet med flera. Verksamheten är dynamisk och arbetsuppgifterna kan därför förändras över tiden. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: * Har eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration och/eller kultur. * Är van användare av nämnda verksamhetssystem eller motsvarande och har minst två års erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete. * Trivs med att vara "spindeln i nätet", är serviceinriktad och har lätt för att skapa goda relationer med elever, personal m fl. * Har god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt i svenska språket. * Har egen drivkraft och trivs i en verksamhet i ständig utveckling. * Har gott omdöme och hög integritet. * Arbetar resultatinriktat och kvalitetsmedvetet. * Kan prioritera vid arbetstoppar. * Vill medverka till att utveckla verksamhetens rutiner och kvalitet. * Har viss flexibilitet när det gäller din arbetstid. Erfarenhet av offentlig förvaltning är meriterande liksom erfarenhet av kulturskoleverksamhet eller annan likvärdig pedagogisk verksamhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör till Sandvikens Kulturskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör till Sandvikens Kulturskola

Semester- och timvikarier till Omsorgsförvaltningen
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Omsorgsförvaltningen med ca 1100 anställda omfattar äldreboenden, demensboenden, korttidsboenden, hemtjänst, nattpatrull, träffpunkter, LSS-boenden, grupp- och servicebostäder, personlig assistans, socialpsykiatri samt trygghetspatrull. Vi söker nu semester- och timvikarier till alla våra verksamheter inom äldre- och handikappomsorgen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker omsorgspersonal, habiliterare, personliga assistenter och skötare som är intresserade av längre men även kortare vikariat under sommaren. KVALIFIKATIONER Det är värdefullt för oss om du har relevant utbildning för yrkesområdena eller har erfarenhet av arbete inom äldre-och handikappomsorg. För vissa enheter fordras körkort. Du bör ha fyllt 18 år. Vi värdesätter personliga egenskaper såsom lyhördhet, flexibilitet och samarbetsförmåga. Viktigt är också att du har engagemang, förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, ett gott uppträdande och ett etiskt förhållningssätt.
Företag: Sandvikens kommun, Omsorgsförvaltningen
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Semester- och timvikarier till Omsorgsförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semester- och timvikarier till Omsorgsförvaltningen

Lärare i ty/eng till Österfärnebo skola
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i engelska åk 3-9 och tyska åk 7-9. Österfärnebo skola är en liten och trygg f-9 skola mitt på landsbygden, men med goda bussförbindelser till Sandviken. Österfärnebo skola har en IT- och hälsoprofil. Hela skolan f-9 är utrustad med modern IT-teknik och lokalerna är anpassade för flexibla undervisningsmetoder. Vi arbetar årskursintegrerat. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare. Du är väl förtrogen med grundskolans uppdrag. Du har god pedagogisk kompetens, har lätt att samarbeta och skapa motivation utifrån varje barns unika förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i ty/eng till Österfärnebo skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i ty/eng till Österfärnebo skola

Socialsekreterare med särskilt ansvar för ensamkommande flyktingbarn
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Individ- och familjeomsorgen i Sandvikens kommun består av sju olika enheter; barn- och familjeenhet, ungdomsenhet, vuxenenhet, ekonomienhet, familjerättsenhet, Sandvikens familjecenter samt boende för ensamkommande flyktingbarn. Ungdomsenheten består idag av åtta socialsekreterare varav en gruppledare, enhetschef samt administrativa resurser. Inom enheten finns också ett dygnet-runt boende i form av ett ungdomsboende där en föreståndare, en behandlingssamordnare och åtta ungdomsassistenter arbetar för att hjälpa och stötta ungdomar som av olika skäl inte kan bo hemma hos sina föräldrar. Vi arbetar utifrån ett nätverksorienterat synsätt vilket bland annat betyder att vi arbetar i och med familjernas nätverk för att finna hållbara lösningar på hemmaplan. Vi har tillgång till både intern och extern handledning och fortbildning erbjuds samtliga anställda. ARBETSUPPGIFTER Sandvikens kommun har tagit emot ensamkommande barn sedan början på 2008 och boendet Pangea har för närvarande 12 platser, samt ett utslussboende. För att handlägga, utreda, föreslå och verkställa insatser och beslut som rör de ensamkommande barnen finns två tjänster som socialsekreterare, varav en är nyinrättad, avdelade speciellt för denna uppgift. Tjänsterna är organisatoriskt knutna till ungdomsenheten men arbetar med ungdomar boende på Pangea och i vissa fall också i familjehem. Barnen som kommer söker oftast asyl och utreds inför placeringen på Pangea. Ytterligare utredning genomförs om och när barnen/ungdomarna får asyl. Du tillhör arbetsgruppen socialsekreterare i ungdomsenheten, men har mycket kontakt med och deltar i behandlingskonferenser på Pangea. KVALIFIKATIONER Du behöver ha socionomutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och erfarenhet av utredningsarbete enligt SoL och LVU. Det är meriterande att ha arbetat med ungdomar och flyktingar inom socialtjänsten. Du behöver ha körkort. Du kommer att möta två arbetsgrupper med stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter, varför det är viktigt att du också har mycket energi och både kan ge och ta emot nya impulser. Utredningsarbete enligt SoL och LVU.
Företag: Sandvikens kommun, Ungdomsenheten
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare med särskilt ansvar för ensamkommande flyktingbarn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare med särskilt ansvar för ensamkommande flyktingbarn

Lärare i svenska/so till introduktionsprogrammet
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Vi på Introduktionsprogrammet på Bessemerskolan söker en ny medarbetare. Arbetet innefattar mentorskap samt undervisning av elever med skiftande sammansättning under dagen. Du behöver ha god förmåga att strukturera och dokumentera samt vara mycket flexibel i både mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du skall vara positiv, engagerad och brinna för elevens utveckling, både studiemässigt och som människa. Att motivera, stötta och inspirera våra ungdomar är både viktiga inslag och hör till vår vardag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad lärare med minst grundskolebehörighet i åk 6-9 So och svenska. Har du även andra ämnen eller kunskaper inom språkproblematik är det meriterande. Önskvärt är att du har erfarenhet av att jobba med ungdomar i behov av särskilt stöd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i tjänsten.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska/so till introduktionsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska/so till introduktionsprogrammet

Gymnasielärare i Kemi/Matematik/Naturkunskap
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER - undervisa i kemi i kombination med matematik eller naturkunskap - som ansvarig mentor sätta upp mål tillsammans med eleverna och ha regelbunden kontakt med vårdnadshavare - aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål - motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt följa upp elevernas studieresultat och närvaro - ha kontakt med externa intressenter exempelvis högskola och teknikföretag KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare i kemi i kombination med matematik eller naturkunskap. Vi utgår ifrån att du har goda IT-kunskaper. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du är lyhörd och har hög ansvarskänsla. Yrkesliv utanför skolan är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Kemi/Matematik/Naturkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Kemi/Matematik/Naturkunskap

Flödeschef till Sandviken Hot - Extrusion
Har du vad som krävs för att utveckla vår verksamhet och tillsammans med dina medarbetare uppnå resultat och kvalitet? Tror du precis som vi på ett kreativt, stödjande och situationsanpassat ledarskap? Då är det dig vi söker! Produktområde Tube, inom Sandvik Materials Technology (SMT), är specialiserat inom sömlösa och svetsade rör och rördelar. Vi är världsledande inom området rörprodukter av avancerade legeringar och rostfria specialstål. Huvudmarknader är kemisk och petrokemisk industri, olja och gas, kraftelektronik och många andra industrigrenar där höga krav ställs på korrosions- och mekaniska egenskaper samt tillförlitlighet. Produktenhet Sandviken Hot består av ca 450 medarbetare och ansvarar för den varma processen av rörtillverkningen i Sandviken. Nu söker vi en driven och engagerad chef till en av våra extrusionspressar. Arbetsuppgifter Som flödeschef har du det formella personalansvaret och fungerar som första linjens chef med ansvar för människa, maskin, metod och miljö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att: - driva avdelningens Step Change-plan där säkerhet, kvalitet, produktivitet och kostnad är prioriterat. - delta i avdelningens ledningsgruppsarbete och säkerställa både den dagliga verksamheten och det långsiktiga strategiarbetet. - ansvara för fördelningen av arbetsuppgifter inom det egna området samt kontrollera att de utförs i enlighet med överenskomna rutiner. - ansvara för att arbetet bedrivs och utvecklas i enlighet med SMT:s ledningssystem för kvalitet, miljö, energi och säkerhet samt i enlighet med SMT Business System. - ansvara för personalens utveckling på kort och lång sikt. Du ingår i ledningsgruppen för Extrusion och varm färdigställning och har därigenom möjlighet att påverka avdelningens långsiktiga strategiska arbete. Din profil Vi söker dig som har en för tjänsten relevant utbildning, gärna som civilingenjör eller motsvarande, samt erfarenhet av personal- och produktionsledning. Har du erfarenhet av förändringsarbete och kunskap inom LEAN-tillverkning är det meriterande. God datorvana är en förutsättning. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har goda ledaregenskaper såsom förmåga att motivera dina medarbetare till att skapa laganda och engagemang samt en vilja och mod att förändra. Som person är du stresstålig, strukturerad och systematisk. Arbetet kräver vidare förmåga att planera med god framförhållning på övergripande nivå samt med noggrannhet för detaljer på den operativa dagliga nivån. Kontaktinformation För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Per Johansson, produktionsschef, 026-26 48 59 Jonna Taskila, HR Manager, 026-26 30 41 Fackliga kontaktpersoner Arto Tolppanen, IF Metall, 026-26 50 66 Glenn Holm, Ledarna, 026-26 38 09 Mikael Larsson, Unionen, 026-26 31 66 Välkommen med din ansökan senast 2013-07-28. Läs mer om Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 323511. För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HRdirect, 020-26 14 44. Ansvarig rekryterare Marie From Följ oss också på facebook.se/sandvik.karriar Sandvik är en global industrikoncern med avancerade produkter och en världsledande position inom utvalda områden - verktyg för metallbearbetning, maskiner och verktyg för gruv- och anläggningsindustrin, rostfria material, speciallegeringar, högtemperaturmaterial samt processystem. Koncernen hade 2012 omkring 49 000 medarbetare och representation i 130 länder.
Företag: Sandvik AB
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Flödeschef till Sandviken Hot - Extrusion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flödeschef till Sandviken Hot - Extrusion

Lärare matematik/no/teknik för årskurserna 7-9
Sandvikens Montessoriskola är en fristående skola som startade i augusti 2001. I dag har vi 180 elever i åldrarna 6-16 år och närmare 30 anställda. Skolan drivs av en ekonomisk förening där fast anställd personal är medlemmar. Arbetsuppgifter Undervisning i matematik, no och teknik för årskurserna 7-9 samt mentor i årskurs 7. Kvalifikationer Du skall vara behörig lärare i de aktuella ämnena. Är väl förtrogen med skriftliga omdömen. Känner dig bekväm i kontakten med föräldrarna. Kan planera, genomföra och utvärdera undervisningen utifrån lokala och nationella mål. Du är engagerad, flexibel och positiv ser möjligheter och inte hinder. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Om du är intresserad och vill vara med i en spännande utveckling på vår trivsamma skola tillsammans med engagerade och positiva medarbetare vill vi att du skickar din ansökan och CV till oss. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster. För mer information kontakta rektor Helene Öregård telefon 026-25 20 03 eller 072-718 20 41.
Företag: Sandvikens Montessoriskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 05-31
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare matematik/no/teknik för årskurserna 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare matematik/no/teknik för årskurserna 7-9

Kontorsbiträde
Svenska HumaFlex AB bedriver bl a åkeri och lokalvårdsverksamhet. Vi är just nu inne i ett expansivt skede och behöver därför ökad hjälp med diverse administrativa sysslor. Tjänsten kräver ingen särskild kompetens, du kommer att bli upplärd successivt, men det är en fördel om du har arbetat med Vismas ekonomiprogram. Efter upplärning kan arbetet eventuellt utföras i hemmet. Vi ser gärna att sökande är berättigad till någon form av anställningsstöd. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Företag: Svenska HumaFlex AB, Sandviken
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kontorsbiträde jobb, Kontorsbiträde Ospecificerad arbetsort, Kontorsbiträde Svenska HumaFlex AB, Sandviken
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontorsbiträde

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sandviken.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Sandvikens kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 31 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sandviken. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Sandviken.

Två Speciallärare till Skeppet, Hedängsskolan 7-9
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Skeppet är en kommunövergripande resursgrupp för åk 7-9. Gruppen omfattar 12 elever, och antalet personal är 5. Syftet med verksamheten är att ge de elever som är i behov av särskilt stöd och stimulans en trygg, social miljö med goda inlärningsmöjligheter. Verksamheten är en del av Hedängskolan 7-9, där varje elev har en klasstillhörighet. Målet är att varje elev så småningom ska inkluderas i de ordinarie klasserna. KVALIFIKATIONER 2 Behöriga/legitimerade speciallärare/specialpedagog:en med inriktning mot Sv/SO för åk 7-9 och en ma/no + spec. Erfarenhet av att arbeta med elever med koncentrationssvårigheter, sociala svårigheter och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. God förmåga till samarbete med kolleger på Skeppet, andra pedagoger och övrig personal på skolan, elever, vårdnadshavare, representanter för IFO och BUP, etc. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Två Speciallärare till Skeppet, Hedängsskolan 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två Speciallärare till Skeppet, Hedängsskolan 7-9

Vik Speciallärare till Björksätraskolan 4-6
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Skolan ligger mitt i stadsdelen Björksätra och har många barn från olika kulturer. Våra barn och ungdomar är mellan 6 och 13 år och vi som har ansvaret för dem är något äldre. Tillsammans är vi ca 300 personer, alla olika. Du kommer att arbeta som speciallärare/lärare tillsammans med mentorer i klass med svenska, matematik och språkinlärning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare med vidareutbildning till speciallärare. Du är väl förtrogen med grundskolans uppdrag. Du har god pedagogisk kompetens, har lätt att samarbeta och skapa motivation utifrån varje barns unika förutsättningar. Kunskap och erfarenhet av barn med särskilda behov är meriterande. Du har erfarenhet av att arbeta som speciallärare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Speciallärare till Björksätraskolan 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Speciallärare till Björksätraskolan 4-6

Specialpedagog till Söderskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3100 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten ingår i grundskolans organisation och innebär arbete med elever från förskoleklass till årskurs 9. Specialpedagogrollen i grundskolan innebär att: •Aktivt bidra till att alla elever når målen med fokus på dem som riskerar att inte göra det. •Handleda personal och vara en kvalificerad samtalspartner, rådgivare och ett stöd till dem. •Genomföra pedagogiska utredningar och analysera elevers behov av särskilt stöd från ett mer övergripande perspektiv, dvs. med mer fokus på organisations- och gruppnivå. •Aktivt delta i skolornas elevvårdsarbete och stödja rektor med underlag vid beslut om åtgärder för barn i behov av särskilt stöd. •Samverka med övriga skolformer och externa kompetenser samt ta egna föräldrakontakter. •Aktivt bidra till ökad användning av alternativa lärverktyg. Du kommer att ingå i ett arbetslag med specialpedagoger, kuratorer och skolsköterskor med en rektor som chef. KVALIFIKATIONER Vi vill att du aktivt bidrar till att tydliggöra och vidareutveckla det specialpedagogiska perspektivet inom grundskolan. Vi söker dig som vill förstärka och utveckla arbetet med att individualisera och anpassa skolans verksamhet till elevernas behov. Du skall vara väl förtrogen med skolans styrdokument (skollag, läroplan, kursplaner mm) och har goda kunskaper om barns kunskapsmässiga och sociala utveckling. Du skall ha goda kunskaper om barns läs- och skrivutveckling och inom matematik. Vi söker dig som: •Har förmågan att se verksamheten i ett helhetsperspektiv, ser sammanhang och prioriterar rätt frågor. Analyserar komplexa frågor och löser dem. •Har självinsikt, är trygg i dig själv, ser relationer i sitt rätta perspektiv och kan skilja på det personliga och professionella. •Har en god samarbetsförmåga, relaterar till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt, är utåtriktad och relationsskapande. •Har entusiasm, energi och lust i arbetet. Påverkar såväl diskussioners inriktning som andra personers motivation. •Tar egna initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Tar ansvar för din uppgift, strukturerar ditt angreppssätt och driver processer vidare. Du har grundskollärarutbildning och specialpedagogutbildning. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till Söderskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till Söderskolan

Vik Lärare till Träningsskolan 75%
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. Särskolan är en parallell skolform till grundskolan för barn och unga med utvecklingsstörning. Vi följer rekommenderade inskrivningsrutiner, vilket bl.a. betyder att barn och ungdomar med diagnoserna ADHD och/eller DAMP inte finns i Sandvikens Särskola såvida de inte har en utvecklingsstörning. I skollagen 1 kap. 16 § står: "Det som i lagen sägs om utvecklingsstörda gäller även dem som fått ett betydande och bestående begåvningsmässigt funktionshinder på grund av hjärnskada, föranledd av yttre våld eller kroppslig sjukdom, samt personer med autism eller autismliknande tillstånd." Alla barn mellan 7 och 16 år har skolplikt. Detta gäller även elever som fullgör sin skolplikt inom särskolan. Därutöver finns en möjlighet att gå ett tionde frivilligt skolår. I Sandviken är Särskolan ett eget rektorsområde och verksamheten bedrivs idag på Norrsätraskolan samt Yrkesträningen, Bessemerskolan. Sandvikens Särskola arbetar alltid utifrån varje individs behov. Därför har vi grundsärskola och träningsskola. Vi har också klasser med autistiska elever. Fritidshem finns på alla enheter. De som arbetar på Särskolan är utbildade Särskollärare, assistenter och personliga vårdare. Bland medarbetarna finns också talpedagog och konsulenter i autism, syn och hörsel samt specialgymnastik. ARBETSUPPGIFTER Träningsskolans verksamheten byggs utifrån ett praktiskt pedagogiskt arbetssätt, som syftar till att skapa en tydliggörande och förutsägbar miljö med utgångspunkt i gällande styrdokument. Varje pedagog förväntas ha en helhetssyn på eleverna med syfte att utveckla deras kunskaper och färdigheter för att skapa möjligheter till ett innehållsrikt och meningsfullt liv. KVALIFIKATIONER Du som söker jobbet: Ska vara behörig/legitimerad lärare/förskollärare och specialpedagog/specialärare med inriktning mot utvecklingsstörning. Bör ha utbildning, erfarenhet och intresse av arbete med personer som har autism. Ska ha lätt för att samarbeta och fungera i arbetslag såväl som känna dig bekväm med ensamarbete. Ska se kurser och handledning som viktiga både för din och verksamhetens utveckling. Ska förstå betydelsen och värdet av att skapa lärande för elever på tidig utvecklingsnivå. Ska vara kreativ, flexibel och prestigelös. Bör ha kunskaper och intresse inom kompletterande kommunikation då bilder och tecken är en stor del av av de kommunikativa redskapen Ska vara införstådd med att du kommer att utföra alla typer av arbetsuppgifter t ex matning, blöjbyten etc. Ska vara införstådd med att arbetet innebär vissa lyft och att du ibland jobbar på golvet tillsammans med eleverna och därför krävs att du har fysiska förutsättningar för det. Ska ha grundläggande datakunskaper. Ha körkort och vara införstådd med att du kan få köra verksamhetens bil/buss i tjänsten. Bör ha kunskaper inom kurdiska, surani. Du som anställs har tillsammans med övrig personal stor frihet och stort ansvar att skapa en meningsfull, begriplig och hanterbar vardag för personen. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Särskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Lärare till Träningsskolan 75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Lärare till Träningsskolan 75%

Vik Lärare till Murgårdsskolan F-6 80%
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Murgårdsskolan - en skola för alla Murgårdsskolan F-9 ska vara en plats där varje elev får förutsättningar att utvecklas till en individ som har goda kunskaper och förmågor. Eleverna tar ansvar möter medmänniskor med respekt, mår bra och har framtidstro. Du kommer att arbeta i klass tillsammans med klasslärare som resursförstärkning. Du kommer bl a ansvara för specifika åtgärder utifrån aktuella åtgärdsprogram. KVALIFIKATIONER Vi söker dej som är behörig/legitimerad Grundskollärar för åk 1-6. På Murgårdsskolan F-6 vill vi att du som lärare har god förmåga att individualisera lärandet. Alla elever har olika behov, förutsättningar och sätt att lära. Eleverna är unika och din uppgift som lärare är att ha och erbjuda verktyg för att finna den optimala lärande miljön. Vi vill även att du som lärare har goda ledaregenskaper och har lätt för att få kontakt med våra elever. Som lärare på Murgårdsskolan innebär det också att du tillsammans med övriga kollegor samarbetar, är flexibel, ser nya alternativa lösningar, dokumenterar ditt arbete och elevernas lärande, är väl insatt och driver utvecklingen framåt i arbetet kring arbetet med åtgärdsprogram, elever i behov av särskilt stöd och använder dig av datorn som ett naturligt lärverktyg. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Lärare till Murgårdsskolan F-6 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Lärare till Murgårdsskolan F-6 80%

Vik. Skolkurator 75%
Sandviken är en modern kommun i Gästrikland, med gamla anor från järnbrukens tid. Bygden runt Sandviken kallas ibland Erskine-land, och bjuder också på ett rikt friluftsliv med bland annat Kungsbergets skidanläggning, Högbo Bruks friluftsområde och Storsjöns vatten. Goda utbildningsmöjligheter och närhet till kultur och nöjen, liksom en expanderande tjänste- och handelssektor i världskoncernen Sandvik AB´s kölvatten är några av kännetecknen. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som skolkurator på utsedda skolor inom Kunskapsförvaltningen. Du kommer att ingå i skolans resursteam och där bidra med dina kunskaper om socialtjänstlagstiftning, neruropsykiatriska begrepp och svårigheter. Du måste känna dig bekväm med att träffa såväl föräldrar som elever och då det behövs - kontakta externa samarbetspartners som socialtjänst, BUP och ungdomsmottagning m fl. Tillsammans med resursteamet vägleder Du personal, elever och föräldrar. Du kommer att vara ensam i din yrkeskategori på skolan. Du kommer att ingå i skolans antimobbingteam och agerar där för att lösa konflikter. Du kommer att mestadels ha individuella stödsamtal men går ibland ut i klasser om det uppstår konflikter eller attitydproblem som påverkar elevgruppen negativt. KVALIFIKATIONER Socionom eller annan likvärdig utbildning för skolkuratorsarbete. Erfarenhet av att arbeta som kurator inom skolverksamhet är meriterande. Du ska ha kunskaper om socialtjänstlagstiftning och om neuropsykiatriska begrepp och svårigheter. Då Du är ensam i din yrkeskategor på skolan så måste du klara att fatta egna beslut. Du ska ha god samarbetsförmåga med barn/elever, föräldrar och personal samt externa samarbetspartners som socialtjänst, BUP, ungdomsmottagning m fl. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. Skolkurator 75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. Skolkurator 75%

Vik lärare ma/no för åk 7-9
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som lärare i ämnena ma/no på Murgårdsskolan åk 7-9. KVALIFIKATIONER Vi söker dej som är behörig/legitimerad lärare i ma/no för åk 7-9. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vik lärare ma/no för åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik lärare ma/no för åk 7-9

Vik Speciallärare 75% till Västanbyns skola
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som speciallärare på Västanbyns skola. KVALIFIKATIONER Du ska vara behörig/legitimerad speciallärare för barn i åk F-6. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Speciallärare 75% till Västanbyns skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Speciallärare 75% till Västanbyns skola

Vik lärare 7-9 till Söderskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som lärare i åk 7-9 och undervisa i svenska, engelska och svenska som andra språk. Mentorskap ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare. Du är väl förtrogen med grundskolans uppdrag. Vi söker dig som har god pedagogisk kompetens. Du har lätt för att samarbeta och skapa motivation utifrån varje barns unika förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna tjänst.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vik lärare 7-9 till Söderskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik lärare 7-9 till Söderskolan

Lärare - resurs till Gullhedsskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Till Gullhedsskolan behövs förstärkning i förskoleklass och i en åk 3. Arbetet innebär även tid på fritidshem. KVALIFIKATIONER Vi söker dej som är behörig/legitimerad lärare alt. förskollärare alt. fritidspedagog Att du har erfarenhet och kunskap om barn med särskilda behov är en nödvändighet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Kunskapsförvaltningen
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare - resurs till Gullhedsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare - resurs till Gullhedsskolan

Yrkeslärare till Fordonsprogrrammet inr transport
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa på fordonsprogrammet, inriktning transport, främst åk 3 i kurserna godstrafik, godstransporter - specialisering och lastbilsmonterad kran. Viss undervisning i åk 1 förekommer. Som ansvarig mentor sätta upp mål tillsammans med eleverna (och ha kontakt med vårdnadshavare för elever under 18 år) Du ska aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål Du skall motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt följa upp elevernas studieresultat och närvaro KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig yrkeslärare med CE-körkort. Du ska undervisa på ett inspirerande sätt och engagera dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Som person vill vi att du är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du ska vara lyhörd och ha en hög ansvarskänsla. Yrkeslivserfarenhet utanför skolan är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkeslärare till Fordonsprogrrammet inr transport jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkeslärare till Fordonsprogrrammet inr transport

Vik förskollärare till Gullvivans fsk
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en förskollärare till Gullvivans förskola. Ditt uppdrag innebär att tillsammans med kollegor bedriva och utveckla förskoleverksamheten på någon av dessa förskolor. KVALIFIKATIONER Vi vill att du är: • Utbildad förskollärare • Väl förtrogen med förskolans läroplan och skollagen • Intresserad av och kunna driva utveckling utifrån förskolans uppdrag • Har goda kunskaper i pedagogisk dokumentation • Ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag • Har hög samarbetsförmåga och flexibilitet Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Förskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vik förskollärare till Gullvivans fsk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik förskollärare till Gullvivans fsk

Projektledare till Teknikcollege Gästrikland
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Sandvikens kommun, Gävle kommun, Hofors kommun, Ockelbo kommun och Älvkarleby kommun driver tillsammans med ett antal företag i regionen Teknikcollege Gästrikland. Projektledarens roll är att inom regionen samordna och arbeta operativt med förvaltning och utveckling av Teknikcollege. Huvudsakliga uppgifter • Bistå projektets styrgrupper regionalt och lokalt • Verkställa regionala styrgruppens beslut inom ramen för dess arbetsplan • Bistå regionala styrgruppens ordförande i det löpande arbetet, t ex förbereda och dokumentera styrgruppens sammanträden • Stödja respektive lokal styrgrupp genom att delegera och följa upp uppgifter till utbildningsanordnare och företag • Arbeta proaktivt gentemot relevanta externa aktörer o Bistå de arbetsgrupper som styrgruppen bildar regionalt och även lokalt o Stödja företagsengagemang och samverkan inom regionen o Koordinera nätverk och samverkansgrupper • Väcka initiativ och driva projektet på ett sätt som leder till att styrgruppens lång- och kortsiktiga mål framgångsrikt förverkligas, i synnerhet att få till stånd en långsiktig ekonomiskt och praktiskt hållbar organisation för Tc Gästrikland • Arbeta operativt med marknadsföring och kommunikation • Ansvara för regional hemsida samt tillse att information på nationell hemsida är uppdaterad • Vara nationell kontaktperson för Tc Sverige kansli samt övriga regioner • Verka för gemensamma kompetensutvecklingsdagar i regionen • Förvalta regionens budget i samverkan med Hälsingeutbildningar • Administrera regional dokumentation Sandvikens kommun är projektägare, och du anställs och har din huvudarbetsplats i Sandviken. Befogenheter Processledaren har mandat att: • Besluta om utformning och innehåll på webbsidor • Bjuda in och etablera nya kontakter och nätverk • Styra medel inom ramen för beslutad budget KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: ? har goda kunskaper om konceptet Teknikcollege ? har högskoleutbildning eller motsvarande kompetens ? har erfarenhet av projekt/processledning ? har mycket god förmåga att kunna formulera dig i tal och skrift ? har kännedom om utbildningssystemet ? har erfarenhet från teknik- och eller verkstadsbranschen ? är drivande, målmedveten, stresstålig och självständig ? har god förmåga att lyssna, engagera, motivera, strukturera, rådgiva och coacha ? är visionär och ser möjligheter som gör att du med uthållighet och långsiktighet kan verka för att skapa en framgångsrik teknikcollegeregion Vi förutsätter att du är smidig i ditt arbetssätt och att du har lätt för att samarbeta. Har du tidigare arbetat med Teknikcollege så är det mycket meriterande. Det är också önskvärt att du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Vi erbjuder ett spännande, utmanande, utåtriktat arbete där du får möjlighet att vara med och utveckla en ny utbildningsform på teknikens område i Gästrikland.
Företag: Sandvikens kommun, Kunskapsförvaltningen
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare till Teknikcollege Gästrikland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare till Teknikcollege Gästrikland


Sök lediga jobb Sandviken

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se