Sandvikens kommun, Bessemerskolan jobb - lediga jobb

Sandvikens kommun, Bessemerskolan jobb Sandvikens kommun, Bessemerskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sandvikens kommun, Bessemerskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sandvikens kommun, Bessemerskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Gymnasielärare i Matematik- Sandviken

 2. Lärare i svenska/so till introduktionsprogrammet- Sandviken

 3. Gymnasielärare i Kemi/Matematik/Naturkunskap- Sandviken

 4. Yrkeslärare till Fordonsprogrrammet inr transport- Sandviken

 5. Lärare till introduktionsprogrammet- Sandviken

 6. Vik. gymnasielärare i engelska- Sandviken

 7. Vik gymnasielärare i sv/so- Sandviken

 8. Vik. gymnasielärare i engelska- Sandviken

 9. Vik gymnasielärare hi, re, ge- Sandviken

 10. vik Skolkurator till Bessemerskolan- Sandviken

 11. Gymnasielärare i Matematik och Fysik- Sandviken

 12. vik Lärare till introduktionsprogrammet på Bessemerskolan- Sandviken

 13. Vik Lärare till Bessemerskolan i hemkunskap och servering- Sandviken

 14. Skolassistent till Bessemerskolan- Sandviken

 15. Studie- och yrkesvägledare till Sandvikens Gymnasieskola- Sandviken

 16. Gymnasielärare- Sandviken

 17. Vik gymnasielärare idrott/hi till Introduktionsprogrammet- Sandviken

 18. Gymnasielärare ma/fy till Introduktionsprogrammet- Sandviken

 19. Lärare i gymnasiet - matematik- Sandviken

 20. Lärare i gymnasiet - matematik och fysik- Sandviken

 21. Yrkeslärare till industritekniska programmet- Sandviken

 22. Speciallärare- SVA och So Bessemerskolan- Sandviken

 23. Lärare i gymnasiet - SVA, Sv,Eng- Sandviken

 24. Lärare i gymnasiet - introduktionsprogrammet- Sandviken

 25. Gymnasielärare sv/eng till Bessemerskolan- Sandviken

 26. Yrkeslärare till industritekniska programmet- Sandviken

 27. Gymnasielärare sv/eng till Bessemerskolan- Sandviken

 28. Lärare till introduktionsprogrammet på Bessemerskolan- Sandviken

 29. Yrkeslärare till Fordonsprogrammet på Bessemerskolan- Sandviken

 30. Gymnasielärare till Fordonsprogrammet på Bessemerskolan- Sandviken

 31. Lärare i programmering/dataämnen till Teknikprogrammet på Bessemerskolan- Sandviken

 32. Specialpedagog till Introduktionsprogrammet, Bessemerskolan- Sandviken

 33. Yrkeslärare till Vård- och omsorgsprogrammet, Bessemerskolan- Sandviken

 34. Yrkeslärare Industritekniska programmet Drift och underhåll- Sandviken

 35. Specialpedagog till Introduktionsprogrammet, Bessemerskolan- Sandviken

 36. Lärare till introduktionsprogrammet på Bessemerskolan- Sandviken

 37. Biträdande rektor till Bessemerskolan- Sandviken

 38. Vi på Introduktionsprogrammet vid Bessemerskolan söker en ny medarbetare- Sandviken

 39. Lärare till Introduktionsprogrammet/språkintroduktion på Bessemerskolan- Sandviken

 40. Specialpedagog till Bessemerskolan- Sandviken


Mer beskrivning

Gymnasielärare i Matematik
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER - undervisa i matematik på gymnasienivå - som ansvarig mentor sätta upp mål tillsammans med eleverna och ha regelbunden kontakt med vårdnadshavare - aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål - motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt följa upp elevernas studieresultat och närvaro - ha kontakt med externa intressenter exempelvis högskola och teknikföretag KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är lärare i matematik, behörig för gymnasiet. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Vi utgår ifrån att du har goda IT-kunskaper. Du är lyhörd och har hög ansvarskänsla. Yrkesliv utanför skolan är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Matematik

Lärare i svenska/so till introduktionsprogrammet
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Vi på Introduktionsprogrammet på Bessemerskolan söker en ny medarbetare. Arbetet innefattar mentorskap samt undervisning av elever med skiftande sammansättning under dagen. Du behöver ha god förmåga att strukturera och dokumentera samt vara mycket flexibel i både mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du skall vara positiv, engagerad och brinna för elevens utveckling, både studiemässigt och som människa. Att motivera, stötta och inspirera våra ungdomar är både viktiga inslag och hör till vår vardag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad lärare med minst grundskolebehörighet i åk 6-9 So och svenska. Har du även andra ämnen eller kunskaper inom språkproblematik är det meriterande. Önskvärt är att du har erfarenhet av att jobba med ungdomar i behov av särskilt stöd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i tjänsten.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska/so till introduktionsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska/so till introduktionsprogrammet

Gymnasielärare i Kemi/Matematik/Naturkunskap
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER - undervisa i kemi i kombination med matematik eller naturkunskap - som ansvarig mentor sätta upp mål tillsammans med eleverna och ha regelbunden kontakt med vårdnadshavare - aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål - motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt följa upp elevernas studieresultat och närvaro - ha kontakt med externa intressenter exempelvis högskola och teknikföretag KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare i kemi i kombination med matematik eller naturkunskap. Vi utgår ifrån att du har goda IT-kunskaper. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du är lyhörd och har hög ansvarskänsla. Yrkesliv utanför skolan är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Kemi/Matematik/Naturkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Kemi/Matematik/Naturkunskap

Yrkeslärare till Fordonsprogrrammet inr transport
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa på fordonsprogrammet, inriktning transport, främst åk 3 i kurserna godstrafik, godstransporter - specialisering och lastbilsmonterad kran. Viss undervisning i åk 1 förekommer. Som ansvarig mentor sätta upp mål tillsammans med eleverna (och ha kontakt med vårdnadshavare för elever under 18 år) Du ska aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål Du skall motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt följa upp elevernas studieresultat och närvaro KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig yrkeslärare med CE-körkort. Du ska undervisa på ett inspirerande sätt och engagera dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Som person vill vi att du är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du ska vara lyhörd och ha en hög ansvarskänsla. Yrkeslivserfarenhet utanför skolan är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkeslärare till Fordonsprogrrammet inr transport jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkeslärare till Fordonsprogrrammet inr transport

Lärare till introduktionsprogrammet
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som är utbildad lärare och/eller som har erfarenhet av att arbeta med motivationshöjande insatser. Har du även andra erfarenhet av att jobba med ungdomar och elever i riskzon som är behov av extra stöd och omsorg eller kunskaper inom språkproblematik är det meriterande. Arbetet innefattar mentorskap samt undervisning av elever med skiftande sammansättning under dagen. Du behöver ha god förmåga att strukturera och dokumentera samt vara mycket flexibel i både mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du skall vara positiv, engagerad och brinna för elevens utveckling, både studiemässigt och som människa. Att motivera, stötta och inspirera våra ungdomar är både viktiga inslag och hör till vår vardag. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildad och behörig/legitimerad lärare och det är önskvärt att du har erfarenhet av att jobba med ungdomar i behov av särskilt stöd. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till introduktionsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till introduktionsprogrammet

Vik. gymnasielärare i engelska
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som gymnasielärare i engelska på Bessemerskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare i engelska på gymnasienivå. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i tjänsten.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. gymnasielärare i engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. gymnasielärare i engelska

Vik gymnasielärare i sv/so
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som gymnasielärare i sv och so. KVALIFIKATIONER Behörig/legitimerad gymnasielärare i sv/so. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vik gymnasielärare i sv/so jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik gymnasielärare i sv/so

Vik. gymnasielärare i engelska
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som gymnasielärare i engelska på Bessemerskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare i engelska på gymnasienivå. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i tjänsten.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. gymnasielärare i engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. gymnasielärare i engelska

Vik gymnasielärare hi, re, ge
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa inom Bessemerskolan i historia, religion och geografi samt vara mentor för åk 1 samhällsprogrammet. KVALIFIKATIONER Vi söker dej som är examinerad/legitimerad gymnasielärer i hi, re och ge. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vik gymnasielärare hi, re, ge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik gymnasielärare hi, re, ge

vik Skolkurator till Bessemerskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som skolkurator på Bessemerskolan. Du ingår i skolans elevhälsoteam och bidrar där med dina kunskaper om socialtjänstlagstiftning. Du måste känna dig bekväm med att träffa elever och i vissa fall vårdnadshavare och då det behövs - kontakta externa samarbetspartners som socialtjänst, BUP och ungdomsmottagning m fl. Du kommer att arbeta med stödsamtal individuellt, men också i grupper och klasser både på egen hand och tillsammans med studie- och yrkesvägledare. Du kommer också att arbeta tillsammans med skolledarna i elevvårdsarbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad socionom. Du har erfarenhet av att arbeta som kurator inom skolan. Du har kunskaper om socialtjänstlagstiftning och om neuropsykiatriska begrepp och svårigheter. Du är drivande och kan klara av att fatta egna beslut. Du har ett konsultativt arbetssätt. Du har god samarbetsförmåga med elever, vårdnadshavare och annan personal på skolan samt externa samarbetspartners som socialtjänst, BUP, ungdomsmottagning m fl. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i tjänsten.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga vik Skolkurator till Bessemerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: vik Skolkurator till Bessemerskolan

Gymnasielärare i Matematik och Fysik
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER - undervisa i matematik och fysik på gymnasienivå - som ansvarig mentor sätta upp mål tillsammans med eleverna och ha regelbunden kontakt med vårdnadshavare - aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål - motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt följa upp elevernas studieresultat och närvaro - ha kontakt med externa intressenter exempelvis högskola - tjänsten omfattar under innevarande läsår undervisning på ekonomiprogrammet, handelsprogrammet och naturvetenskapsprogrammet KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare med behörighet i matematik och fysik. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du är lyhörd och har hög ansvarskänsla. Vi utgår ifrån att du har goda IT-kunskaper. Yrkesliv utanför skolan är meriterande. Stor vikt läggs även vid personlig lämplighet i tjänsten.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Matematik och Fysik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Matematik och Fysik

vik Lärare till introduktionsprogrammet på Bessemerskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Vi på Introduktionsprogrammet på Bessemerskolan söker nu en vikarie för en av våra medarbetare som ska vara föräldraledig i ett år. Vi söker Dig som är utbildad lärare och som har erfarenhet av att arbeta med motivationshöjande insatser samt friluftsliv. Har du även annan erfarenhet av att jobba med ungdomar och elever i riskzon som är behov av extra stöd och omsorg eller kunskaper inom språkproblematik är det meriterande. Arbetet innefattar mentorskap samt undervisning av elever med skiftande sammansättning under dagen. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildad och behörig/legitimerad lärare helst inom ma/no. Önskvärt är att du har erfarenhet av att jobba med ungdomar i behov av särskilt stöd samt friluftsliv. Du behöver ha god förmåga att strukturera och dokumentera samt vara mycket flexibel i både mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du skall vara positiv, engagerad och brinna för elevens utveckling, både studiemässigt och som människa. Att kunna motivera, stötta och inspirera våra ungdomar är både viktiga inslag och hör till vår vardag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet i tjänsten.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga vik Lärare till introduktionsprogrammet på Bessemerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: vik Lärare till introduktionsprogrammet på Bessemerskolan

Vik Lärare till Bessemerskolan i hemkunskap och servering
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa inom RL programmet samt inom IM programmet inom kök och servering på Bessemerskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dej som är behörig/legitimerad hemkunskapslärare samt har kunskap och erfarenhet av servering. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Lärare till Bessemerskolan i hemkunskap och servering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Lärare till Bessemerskolan i hemkunskap och servering

Skolassistent till Bessemerskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Som skolassistent på Bessemerskolan kommer du att arbeta med administrativt stöd, såsom betygs- och elevregistrering, fakturahantering, PA-lönehantering, dokumenthantering och arkivering m.m. Du kommer att arbeta i fler olika verksamhetssystem som : • Procapita • Edwise • VISA • W3D3 – diariesystem • Personec P – inläggning av personliga scheman och läkarintyg • Time Care Pool – vikariebokningssystem • WinLas • Word och Excel KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: • Har en högskoleutbildning ex. inom PA eller ekonomiområdet • Har en gedigen vana av att arbeta i olika verksamhetssystem, meriterande om du har arbetat i de system som beskrivs under arbetsuppgifterna • Kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. • Är en utåtriktad person som är van att ha många bollar i luften och har lätt att lära nya saker. • Kan skapa ordning och struktur. • Har lätt att skapa goda relationer med föräldrar, elever och personal. • Har förmåga att ta egna initiativ till förbättringar och utveckling. • Har en viss flexibilitet när det gäller din arbetstid. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Skolassistent till Bessemerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolassistent till Bessemerskolan

Studie- och yrkesvägledare till Sandvikens Gymnasieskola
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Vi söker Studie- och yrkesvägledare till Gymnasieskolan. I tjänsten ingår studie- och yrkesvägledning, viss administration och handledning av elever. Du kommer att ingå i Bessemerskolans elevhälsoteam och kommer att arbeta nära skolledning och lärare i studie- och yrkesvägledningsfrågor. KVALIFIKATIONER Vi söker dej som har studie- och yrkesvägledareexamen. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med vägledning på gymnasiet. Du ska vara väl insatt i skolans styrdokument. Du ska ha god vana att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare till Sandvikens Gymnasieskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare till Sandvikens Gymnasieskola

Gymnasielärare
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som gymnasielärare på Bessemerskolan och undervisa i svenska/italienska(moderna språk) samt ev. sociologi eller filosofi. Tjänsten innebär även mentorskap för åk 1 på Fordonsprogrammet. KVALIFIKATIONER Vi söker dej som är legitimerad gymnasielärare i sv/it (moderna språk). Du får gärna också ha legitimation i sociologi alt filosofi. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare jobb, Gymnasielärare Sandviken, Gymnasielärare Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare

Vik gymnasielärare idrott/hi till Introduktionsprogrammet
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innefattar mentorskap samt undervisning av elever med skiftande sammansättning under dagen. Du behöver ha god förmåga att strukturera och dokumentera samt vara mycket flexibel i både mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du skall vara positiv, engagerad och brinna för elevens utveckling, både studiemässigt och som människa. Att motivera, stötta och inspirera våra ungdomar är både viktiga inslag och hör till vår vardag. KVALIFIKATIONER Du skall vara legitimerad gymnasielärare/lärare åk 6-9 inom Idrott och hälsa samt historia. Förutom ämneskompetens värderar vi de sökandes alla övriga meriter, inte minst förmågan att agera som ett föredöme och ha en nära professionell relation till eleverna. Exempel på meriter vi tittar på är: erfarenhet av att jobba med motivationshöjande insatser samt friluftsliv, att du är flerspråkig och har kunskaper inom språkproblematik. Det är önskvärt är att du är flerspråkig och har erfarenhet av att jobba med ungdomar i behov av särskilt stöd samt friluftsliv. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vik gymnasielärare idrott/hi till Introduktionsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik gymnasielärare idrott/hi till Introduktionsprogrammet

Gymnasielärare ma/fy till Introduktionsprogrammet
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innefattar mentorskap samt undervisning av elever med skiftande sammansättning under dagen. Du behöver ha god förmåga att strukturera och dokumentera samt vara mycket flexibel i både mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du skall vara positiv, engagerad och brinna för elevens utveckling, både studiemässigt och som människa. Att motivera, stötta och inspirera våra ungdomar är både viktiga inslag och hör till vår vardag. KVALIFIKATIONER Du skall vara legitimerad lärare för åk 6-9 alt gymnasielärare i matematik och fysik. Önskvärt är att du har erfarenhet av att jobba med ungdomar i behov av särskilt stöd. Förutom ämneskompetens värderar vi de sökandes alla övriga meriter, inte minst förmågan att agera som ett föredöme och ha en nära professionell relation till eleverna. Exempel på meriter vi tittar på är: kunskaper i annat språk än svenska, kunskaper inom språkproblematik samt erfarenhet av att jobba med ungdomar i behov av särskilt stöd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare ma/fy till Introduktionsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare ma/fy till Introduktionsprogrammet

Lärare i gymnasiet - matematik
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i matematik. Du ska motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt följa upp elevernas studieresultat och närvaro. Som ansvarig mentor kommer du sätta upp mål tillsammans med eleverna och ha regelbunden kontakt med vårdnadshavare. Du kommer aktivt att bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamhetens når sina mål. Du kommer även ha kontakt med externa intressenter exempelvis högskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker en legitimerad lärare i matematik. Yrkesliv utanför skolan är meriterande. Eftersom vi är en skola som satsat på datorn i undervisningen "en till en" är god datorvana meriterande. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Du är nyfiken, Har lätt att samarbeta och är en entreprenör som vill utveckla verksamheten, din lärmiljö och undervisningen. Du är lyhörd och har hög ansvarskänsla. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - matematik

Lärare i gymnasiet - matematik och fysik
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i matematik och fysik på gymnasienivå. Som ansvarig mentor kommer du sätta upp mål tillsammans med eleverna samt ha regelbunden kontakt med vårdnadshavare. Motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt följa upp elevernas studieresultat och närvaro. Du kommer att ha kontakt med externa intressenter exempelvis högskolan. Vi ser att du aktivt är med och bidrar till skolans hela utveckling och tar ansvar för att verksamheten når sina mål. KVALIFIKATIONER Vi söker en legitimerad lärare i matematik och fysik. Yrkesliv utanför skolan är meriterande. Eftersom vi är en skola som satsat på datorn i undervisningen ”en till en” är en god datorvana meriterande. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Du är nyfiken, har lätt att samarbeta och är en entreprenör som vill utveckla verksamheten, din lärmiljö och undervisningen. Du är lyhörd och har hög ansvarskänsla. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - matematik och fysik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - matematik och fysik

Yrkeslärare till industritekniska programmet
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa på Industritekniska programmet i karaktärskurser samt samordna lärlingsutbildningen. I arbetsuppgifterna ingår också att vara mentor och sätta upp mål tillsammans med eleverna och ha regelbunden kontakt med vårdnadshavare. Motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt följa upp elevernas studieresultat och närvaro. Du skall aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål samt ha kontakt med branchen. Du kommer vara drivkraften bakom lärlingsutbildningen inom bl.a driftsäkerhet och underhåll och kommer framförallt undervisa på driftsäkerhet och underhållsinriktingen. Du kommer ha en nära kontakt och samarbeta med övriga kollegor på programmet och kommer att delta i utvecklingsarbetet på programmet och ansvara för den dagliga skötseln av lokaler och utrustning tillsammans med dina kollegor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en lärarexamen som yrkeslärare till Industritekniska programmet på Bessemerskolan med goda kunskaper inom maskin och underhåll samt företagskontakter inom industribranschen. Eftersom vi är en skola som satsat på datorer i undervisningen ”en till en” så är en god datorvana meriterande. Vi vill att du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Du är nyfiken, har lätt att samarbeta och är en entreprenör som vill utveckla både verksamheten, din lärmiljö och undervisningen samt är lyhörd och har hög ansvarskänsla. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkeslärare till industritekniska programmet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkeslärare till industritekniska programmet

Speciallärare- SVA och So Bessemerskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Vi på Introduktionsprogrammet vid Bessemerskolan söker en ny medarbetare. Arbetet innefattar mentorskap samt undervisning av elever med skiftande sammansättning under dagen. Du behöver ha god förmåga att strukturera och dokumentera samt vara mycket flexibel i både mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du skall vara positiv, engagerad och brinna för elevens utveckling, både studiemässigt och som människa. Att motivera, stötta och inspirera våra ungdomar är både viktiga inslag och hör till vår vardag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad speciallärare med minst grundskolebehörighet i åk 6-9 i Svenska som andra språk och So. Önskvärt är att du har erfarenhet av att jobba med ungdomar i behov av särskilt stöd. Förutom ämneskompetens värderar vi de sökandes alla övriga meriter, inte minst förmågan att agera som ett föredöme och ha en nära professionell relation till eleverna. Exempel på meriter vi tittar på är: kunskaper inom språkproblematik, kunskaper inom kompensatoriska hjälpmedel samt arbete med ungdomar i riskzon. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare- SVA och So Bessemerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare- SVA och So Bessemerskolan

Lärare i gymnasiet - SVA, Sv,Eng
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Vi på Introduktionsprogrammet på Bessemerskolan söker en ny medarbetare under ett års tid. Arbetet innefattar mentorskap samt undervisning av elever med skiftande sammansättning under dagen. Du behöver ha god förmåga att strukturera och dokumentera samt vara mycket flexibel i både mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du skall vara positiv, engagerad och brinna för elevens utveckling, både studiemässigt och som människa. Att motivera, stötta och inspirera våra ungdomar är både viktiga inslag och hör till vår vardag. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildad och legitimerad lärare med minst grundskolebehörighet i åk 6-9 Svenska som andra språk, svenska, engelska samt so, önskvärt är att du har erfarenhet av att jobba med ungdomar i behov av särskilt stöd. Förutom ämneskompetens värderar vi de sökandes alla övriga meriter, inte minst förmågan att agera som ett föredöme och ha en nära professionell relation till eleverna. Exempel på meriter vi tittar på är: kunskaper inom kompensatoriska hjälpmedel, erfarenhet av kognitiva funktionsnedsättningar samt arbete inom språkproblematik. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - SVA, Sv,Eng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - SVA, Sv,Eng

Lärare i gymnasiet - introduktionsprogrammet
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Vi på introduktionsprogrammet inriktning språkintroduktion vid Bessemerskolan söker nu en ny medarbetare under ett läsår. Arbetet innefattar mentorskap samt undervisning av elever med skiftande sammansättning under dagen. Du behöver ha god förmåga att strukturera och dokumentera samt vara mycket flexibel i både mötet med elever, godemän, vårdnadshavare och kollegor. Att motivera, stötta och inspirera våra ungdomar är både viktiga inslag och hör till vår vardag. Du bör ha ett flexibelt arbetssätt, ser utvecklingsmöjligheter och vill arbeta i ett arbetslag. KVALIFIKATIONER Vi ser att du är utbildad och legitimerad lärare med minst grundskolebehörighet åk 6-9 i SvA och engelska. Förutom ämneskompetens värderar vi de sökandes alla övriga meriter, inte minst förmågan att agera som ett föredöme och ha en nära professionell relation till eleverna. Exempel på meriter vi tittar på är: bred kulturkompetens, föreningsarbete, arbete kring de olika intelligensfaktorerna samt erfarenhet av att arbeta med nyanlända elever med särskilda behov. Du skall vara positiv, engagerad och brinna för elevens utveckling, både studiemässigt och som människa. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - introduktionsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - introduktionsprogrammet

Gymnasielärare sv/eng till Bessemerskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Arbetsplats är Bessemerskolan, ett gymnasium med cirka 1100 elever och 12 nationella program. Du ska undervisa i Svenska och Engelska på gymnasial nivå. Du kommer att samverka med övriga lärare och utveckla verksamheten för att möjliggöra att elever når sina mål. Du kommer också att fungera som mentor för ett antal lever och också ingå i ämnesgruppen för respektive ämne. Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. KVALIFIKATIONER Du ska vara behörig/legitimerad lärare i Svenska och Engelska på och gymnasial nivå inom gymnasieutbildning. Vi söker medarbetare som har god samarbetsförmåga och har intresse för och erfarenhet av utvecklingsarbete. Vi utgår från att du använder modern teknik i din undervisning. Att vara behörig i flera relevanta ämnen samt kompetens i läs- och skrivinlärning är en merit. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare sv/eng till Bessemerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare sv/eng till Bessemerskolan

Yrkeslärare till industritekniska programmet
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att samordna lärarutbildningen och undervisa i karaktärsämnen på industritekniska programmet. I arbetsuppgifterna ingår också att vara mentor och sätta upp mål tillsammans med eleverna och ha regelbunden kontakt med vårdnadshavare. Motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt följa upp elevernas studieresultat och närvaro. Du skall aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål samt ha kontakt med branchen. Du kommer vara drivkraften bakom lärlingsutbildningen inom bl.a driftsäkerhet och underhåll och kommer framförallt undervisa på driftsäkerhet och underhållsinriktingen. Du kommer ha en nära kontakt och samarbeta med övriga kollegor på programmet och kommer att delta i utvecklingsarbetet på programmet och ansvara för den dagliga skötseln av lokaler och utrustning tillsammans med dina kollegor. Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en lärarexamen som yrkeslärare till Industritekniska programmet på Bessemerskolan med goda kunskaper inom maskin och underhåll samt företagskontakter inom industribranschen. Eftersom vi är en skola som satsat på datorer i undervisningen ”en till en” så är en god datorvana meriterande. Vi vill att du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Du är nyfiken, har lätt att samarbeta och är en entreprenör som vill utveckla både verksamheten, din lärmiljö och undervisningen samt är lyhörd och har hög ansvarskänsla. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkeslärare till industritekniska programmet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkeslärare till industritekniska programmet

Gymnasielärare sv/eng till Bessemerskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Arbetsplats är Bessemerskolan, ett gymnasium med cirka 1100 elever och 12 nationella program. Du ska undervisa i Svenska och Engelska på gymnasial nivå. Du kommer att samverka med övriga lärare och utveckla verksamheten för att möjliggöra att elever når sina mål. Du kommer också att fungera som mentor för ett antal lever och också ingå i ämnesgruppen för respektive ämne. KVALIFIKATIONER Du ska vara behörig/legitimerad lärare i Svenska och Engelska på och gymnasial nivå inom gymnasieutbildning. Vi söker medarbetare som har god samarbetsförmåga och har intresse för och erfarenhet av utvecklingsarbete. Vi utgår från att du använder modern teknik i din undervisning. Att vara behörig i flera relevanta ämnen samt kompetens i läs- och skrivinlärning är en merit. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare sv/eng till Bessemerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare sv/eng till Bessemerskolan

Lärare till introduktionsprogrammet på Bessemerskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innefattar mentorskap samt undervisning av elever med skiftande sammansättning under dagen. Du behöver ha god förmåga att strukturera och dokumentera samt vara mycket flexibel i både mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du skall vara positiv, engagerad och brinna för elevens utveckling, både studiemässigt och som människa. Att motivera, stötta och inspirera våra ungdomar är både viktiga inslag och hör till vår vardag. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som är utbildad lärare med minst grundskolebehörighet samt legitimation i åk 6-9 Svenska som andra språk, engelska samt so. Förutom ämneskompetens värderar vi de sökandes alla övriga meriter, inte minst förmågan att agera som ett föredöme och ha en nära professionell relation till eleverna. Exempel på meriter vi tittar på är: kunskaper inom kompensatoriska hjälpmedel, erfarenhet av kognitiva funktionsnedsättningar samt arbete inom språkproblematik. Önskvärt är att du har erfarenhet av att jobba med ungdomar i behov av särskilt stöd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till introduktionsprogrammet på Bessemerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till introduktionsprogrammet på Bessemerskolan

Yrkeslärare till Fordonsprogrammet på Bessemerskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer i ditt arbete att: - undervisa elever i åk 1 (50%) i kurserna fordonsteknik, introduktion och fordons- och transportbranschens villkor och arbetsområden - ha viss undervisning på fordonsprogrammet, inriktning transport, åk-2 3 i kurserna yrkestrafik 1 a och b, godstrafik, godstransporter.. Du kommer som ansvarig mentor (åk 1) sätta upp mål tillsammans med eleverna (och ha kontakt med vårdnadshavare för elever under 18 år) Du kommer aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål Du skall även motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt följa upp elevernas studieresultat och närvaro KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig yrkeslärare och helst med CE-körkort. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du är lyhörd och har hög ansvarskänsla. Yrkesliv utanför skolan är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkeslärare till Fordonsprogrammet på Bessemerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkeslärare till Fordonsprogrammet på Bessemerskolan

Gymnasielärare till Fordonsprogrammet på Bessemerskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att: - undervisa elever i åk 2-3 inriktning Lastbil och mobila maskiner och personbilsmekaniker. - som ansvarig mentor sätta upp mål tillsammans med eleverna (och ha kontakt med vårdnadshavare för elever under 18 år) - aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål - motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt följa upp elevernas studieresultat och närvaro KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig gymnasielärare inom fordonsteknik med inriktning personbilsteknik. Har erfarenhet av arbete och felsökning på tyngre fordon då du även kommer att ta hand om elever som går inriktning Lastbilsmekaniker. Vi ser gärna att du innehar körkortsbehörighet C,CE eller D. Särskild kompetens inom fordonshydraulik för maskiner och lastbil samt styrsystem för dessa applikationer. Har goda kunskaper om fordonsel/ elektronik samt användande av Diagnosverktyg för felsökning. Har du stora kunskaper i canbus samt fiberteknik är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid pedagogisk utbildning och förmåga att samarbeta med övriga lärare i arbetslaget för att skapa en helhet i elevens utbildning. Du gillar att arbeta med ungdomar. Bred erfarenhet är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare till Fordonsprogrammet på Bessemerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare till Fordonsprogrammet på Bessemerskolan

Lärare i programmering/dataämnen till Teknikprogrammet på Bessemerskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att: - undervisa på teknikprogrammets inriktning Informations och medieteknik i bla kurserna Programmering 1 och 2, Webbserverprogrammering 1 och 2, Webbutveckling - som ansvarig mentor sätta upp mål tillsammans med eleverna och ha regelbunden kontakt med vårdnadshavare - motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt följa upp elevernas studieresultat och närvaro -Du deltar i det gemensamma utvecklingsarbetet på programmet och ansvarar tillsammans med kollegorna för den dagliga skötseln av lokaler och utrustning. KVALIFIKATIONER Vi söker en vikarie för vår datalärare till Teknikprogrammet på Bessemerskolan med kunskaper inom Procedurell programmering, Objektorienterad programmering, Java, PHP, Javascript, MySQL,HTML5 och CSS3 Photoshop Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Du är nyfiken, har lätt att samarbeta och en entreprenör som vill utveckla verksamheten, din lärmiljö och undervisningen. Du är lyhörd och har hög ansvarskänsla. Stor vikt kommer att läggas vid personlig läpmlighet. ÖVRIGT Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i programmering/dataämnen till Teknikprogrammet på Bessemerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i programmering/dataämnen till Teknikprogrammet på Bessemerskolan

Specialpedagog till Introduktionsprogrammet, Bessemerskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en specialpedagog som är inriktad på årskurserna 7-9, gärna med breda ämneskunskaper, fördel svenska, sva och engelska. Kunskaper inom språkproblematik är meriterande då stor del av tjänsten kommer vara med våra språkelever. Förutom ämneskompetens värderar vi de sökandes alla övriga meriter, inte minst förmågan att agera som ett föredöme och ha en nära professionell relation till eleverna. Exempel på meriter vi tittar på är: kunskaper inom kompensatoriska hjälpmedel, erfarenhet av kognitiva funktionsnedsättningar samt arbete inom språkproblematik. Du behöver ha god förmåga att strukturera och dokumentera samt vara mycket flexibel både i mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du skall vara positiv, engagerad och brinna för elevens utveckling, både studiemässigt och som människa. Att motivera, stötta och inspirera våra ungdomar är både viktiga inslag och hör till vår vardag. KVALIFIKATIONER Du skall vara legitimerad/behörig speciallärare/specialpedagog. Det är önskvärt att du har erfarenhet av att jobba med ungdomar i behov av särskilt stöd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till Introduktionsprogrammet, Bessemerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till Introduktionsprogrammet, Bessemerskolan

Yrkeslärare till Vård- och omsorgsprogrammet, Bessemerskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER - Undervisa elever i åk 1-3. Du kommer i år att vara mentor i åk 3 och bl a ha hand om elevernas gymnasiearbete - Som ansvarig mentor sätta upp mål tillsammans med eleverna (och ha kontakt med vårdnadshavare för elever under 18 år) - Aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål. - Motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt följa upp elevernas studieresultat och närvaro KVALIFIKATIONER Vi söker dej som är utbildad vårdlärare, gärna med lärarlegitimation. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkeslärare till Vård- och omsorgsprogrammet, Bessemerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkeslärare till Vård- och omsorgsprogrammet, Bessemerskolan

Yrkeslärare Industritekniska programmet Drift och underhåll
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Undervisa på Industritekniska programmet i karaktärskurser samt samordna lärlingsutbildningen som ansvarig mentor sätta upp mål tillsammans med eleverna och ha regelbunden kontakt med vårdnadshavare aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt följa upp elevernas studieresultat och närvaro. Du kommer att vara drivkraften bakom lärlingsutbildningen inom bl.a driftsäkerhet och underhåll som innebär att hålla god kontakt och samarbeta med de lokala företagen. Du kommer ha ett nära samarbete med övriga kollegor på programmet. Du deltar i det gemensamma utvecklingsarbetet på programmet och ansvarar tillsammans med kollegorna för den dagliga skötseln av lokaler och utrustning. KVALIFIKATIONER Vi söker en ny medarbetare till Industritekniska programmet på Bessemerskolan med goda kunskaper inom maskin och underhåll samt med företagskontakter inom industribranschen Eftersom vi är en skola som satsat på datorn i undervisningen ”en till en” så en god datorvana en fördel. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Du är nyfiken, har lätt att samarbeta och en entreprenör som vill utveckla verksamheten, din lärmiljö och undervisningen. Du är lyhörd och har hög ansvarskänsla. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkeslärare Industritekniska programmet Drift och underhåll jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkeslärare Industritekniska programmet Drift och underhåll

Specialpedagog till Introduktionsprogrammet, Bessemerskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en specialpedagog som är inriktad på årskurserna 7-9, gärna med breda ämneskunskaper, fördel svenska, sva och engelska. Kunskaper inom språkproblematik är meriterande då stor del av tjänsten kommer vara med våra språkelever. Förutom ämneskompetens värderar vi de sökandes alla övriga meriter, inte minst förmågan att agera som ett föredöme och ha en nära professionell relation till eleverna. Exempel på meriter vi tittar på är: kunskaper inom kompensatoriska hjälpmedel, erfarenhet av kognitiva funktionsnedsättningar samt arbete inom språkproblematik. Du behöver ha god förmåga att strukturera och dokumentera samt vara mycket flexibel både i mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du skall vara positiv, engagerad och brinna för elevens utveckling, både studiemässigt och som människa. Att motivera, stötta och inspirera våra ungdomar är både viktiga inslag och hör till vår vardag. KVALIFIKATIONER Du skall vara legitimerad/behörig speciallärare/specialpedagog. Det är önskvärt att du har erfarenhet av att jobba med ungdomar i behov av särskilt stöd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till Introduktionsprogrammet, Bessemerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till Introduktionsprogrammet, Bessemerskolan

Lärare till introduktionsprogrammet på Bessemerskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innefattar mentorskap samt undervisning av elever med skiftande sammansättning under dagen. Du behöver ha god förmåga att strukturera och dokumentera samt vara mycket flexibel i både mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du skall vara positiv, engagerad och brinna för elevens utveckling, både studiemässigt och som människa. Att motivera, stötta och inspirera våra ungdomar är både viktiga inslag och hör till vår vardag. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som är utbildad lärare med minst grundskolebehörighet samt legitimation i åk 6-9 Svenska som andra språk, engelska samt so. Förutom ämneskompetens värderar vi de sökandes alla övriga meriter, inte minst förmågan att agera som ett föredöme och ha en nära professionell relation till eleverna. Exempel på meriter vi tittar på är: kunskaper inom kompensatoriska hjälpmedel, erfarenhet av kognitiva funktionsnedsättningar samt arbete inom språkproblematik. Önskvärt är att du har erfarenhet av att jobba med ungdomar i behov av särskilt stöd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till introduktionsprogrammet på Bessemerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till introduktionsprogrammet på Bessemerskolan

Biträdande rektor till Bessemerskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i en organisation med en gymnasiechef/rektor, fyra biträdande rektorer samt en chef som ansvarar för administration, bibliotek och elevhälsa med särskilt ansvar för kvalitetsarbetet. Bessemerskolan har ca 1200 elever fördelade på 13 program. Skolan är riksidrottsgymnasium inom bandy och orientering. Det finns även nationellt godkända idrottsutbildningar inom innebandy och freestyle. Arbetet med att definiera och målsätta skolans processer är påbörjat och du förväntas vara delaktig i det fortsätta arbetet. Ett annat viktigt område är att effektivisera och aktivt arbeta för att bibehålla balans i ekonomin. Utifrån kommunens vision 2025 ”Vi gör varandra bättre” förväntas du skapa ett gott klimat såväl bland elever, vårdnadshavare och personal som gentemot externa samarbetspartners. KVALIFIKATIONER Vi vill att: - Du har högskoleutbildning (gärna lärarlegitimation) och gärna ledarerfarenheter från gymnasieskolan. - Du är väl förtrogen med styrdokumenten och har förmågan att skapa förståelse och motivation för såväl kommunens som skolans uppdrag. - Du har en god strategisk blick för verksamheten med förmågan att åstadkomma konkreta resultat, följa upp och utvärdera. - Du kan utöva ett tydligt ledarskap och är beredd att fatta även svåra beslut - Du har ett helhetsperspektiv på eleven, medarbetaren och verksamheten - Du är förtrogen med processarbete eller/och är beredd att genomgå SIQ:s processledarutbildning. - Du håller dig omvärldsorienterad, är prestigelös och har lätt att samarbeta med andra. - Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Önskvärt är att du genomgått statlig rektorsutbildning. Om du inte gjort det kommer du att så snart som möjligt att påbörja utbildningen inom ramen för din anställning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande rektor till Bessemerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande rektor till Bessemerskolan

Vi på Introduktionsprogrammet vid Bessemerskolan söker en ny medarbetare
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som är utbildad speciallärare med minst grundskolebehörighet i åk 6-9 i Svenska som andra språk och engelska samt gärna SO. Förutom ämneskompetens värderar vi de sökandes alla övriga meriter, inte minst förmågan att agera som ett föredöme och ha en nära professionell relation till eleverna. Exempel på meriter vi tittar på är: kunskaper inom språkproblematik, kunskaper inom kompensatoriska hjälpmedel samt arbete med ungdomar i riskzon. Arbetet innefattar mentorskap samt undervisning av elever med skiftande sammansättning under dagen. Du behöver ha god förmåga att strukturera och dokumentera samt vara mycket flexibel i både mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du skall vara positiv, engagerad och brinna för elevens utveckling, både studiemässigt och som människa. Att motivera, stötta och inspirera våra ungdomar är både viktiga inslag och hör till vår vardag. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildad lärare med lärarlegitimation. Önskvärt är att du har erfarenhet av att jobba med ungdomar i behov av särskilt stöd. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vi på Introduktionsprogrammet vid Bessemerskolan söker en ny medarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi på Introduktionsprogrammet vid Bessemerskolan söker en ny medarbetare

Lärare till Introduktionsprogrammet/språkintroduktion på Bessemerskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som är utbildad lärare med minst grundskolebehörighet i åk 6-9 i Svenska som andra språk och engelska. Förutom ämneskompetens värderar vi de sökandes alla övriga meriter, inte minst förmågan att agera som ett föredöme och ha en nära professionell relation till eleverna. Exempel på meriter vi tittar på är: bred kulturkompetens, föreningsarbete, arbete kring de olika intelligensfaktorerna samt erfarenhet av att arbeta med nyanlända elever med särskilda behov. Du bör ha ett flexibelt arbetssätt, ser utvecklingsmöjligheter och vill arbeta i ett arbetslag. Arbetet innefattar mentorskap samt undervisning av elever med skiftande sammansättning under dagen. Du behöver ha god förmåga att strukturera och dokumentera samt vara mycket flexibel i både mötet med elever, godemän, vårdnadshavare och kollegor. Du skall vara positiv, engagerad och brinna för elevens utveckling, både studiemässigt och som människa. Att motivera, stötta och inspirera våra ungdomar är både viktiga inslag och hör till vår vardag. KVALIFIKATIONER Vi ser att du är utbildad och legitimerad lärare med minst grundskolebehörighet åk 6-9 i SvA och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Introduktionsprogrammet/språkintroduktion på Bessemerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Introduktionsprogrammet/språkintroduktion på Bessemerskolan

Specialpedagog till Bessemerskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Bessemerskolan söker en specialpedagog som tillsammans med personal och ledning och bidra till skolans pedagogiska utveckling i syfte att Bessemerskolan ska erbjuda så goda lärmiljöer som möjligt samt ge stöd och hjälp åt de elever som är i behov av särskilt stöd. Bessemerskolan har 13 nationella program samt introduktionsprogrammet och det ca 1150 elever på skolan. Skolan har två elevhälsoteam som arbetar mot olika nationella program som består av specialpedagogisk resurs, skolsköterska, kurator och SYV där du kommer ingå i ett sådant team. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en specialpedagogisk utbildning. Den kan antingen vara riktad mot gymnasiet/äldre barn eller att du har motsvarande erfarenhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till Bessemerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till Bessemerskolan


Sök lediga jobb Sandvikens kommun, Bessemerskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se