Sandvikens kommun, Grundskola jobb - lediga jobb

Sandvikens kommun, Grundskola jobb Sandvikens kommun, Grundskola jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sandvikens kommun, Grundskola. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sandvikens kommun, Grundskola. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. 1-7 lärare på Jernvallsskolan- Sandviken

 2. vik Lärare till Vallhovsskolan- Sandviken

 3. Vikarierande idrottslärare på Björksätraskolan- Sandviken

 4. Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun- Sandviken

 5. Lärare i ty/eng till Österfärnebo skola- Sandviken

 6. Två Speciallärare till Skeppet, Hedängsskolan 7-9- Sandviken

 7. Vik Speciallärare till Björksätraskolan 4-6- Sandviken

 8. Specialpedagog till Söderskolan- Sandviken

 9. Vik Lärare till Murgårdsskolan F-6 80%- Sandviken

 10. Vik. Skolkurator 75%- Sandviken

 11. Vik lärare ma/no för åk 7-9- Sandviken

 12. Vik Speciallärare 75% till Västanbyns skola- Sandviken

 13. Vik lärare 7-9 till Söderskolan- Sandviken

 14. Lärare till Murgårdsskolan F-6- Sandviken

 15. Vik. Hem- och konsumentkunskapslärare till Jernvallsskolan/Hedängskolan- Sandviken

 16. Lärare (resurstjänst)- Sandviken

 17. Lärare till Hedängsskolan 7-9 sp/en- Sandviken

 18. Vik lärare sv/ma till Björksätraskolan- Sandviken

 19. Lärare i ty/eng till Österfärnebo skola- Sandviken

 20. Vik lärare 60% eng/so till Söderskolan- Sandviken

 21. Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun- Sandviken

 22. Speciallärare till Jernvallsskolan/Sätra skola- Sandviken

 23. Vik lärare till Murgårdsskolan åk 7-9 sv/so/eng- Sandviken

 24. Vik lärare till Murgårdsskolan åk 7-9 ma/no- Sandviken

 25. Fritidspedagog till Norrsätraskolan- Sandviken

 26. Vik Textillärare Gullhedsskolan- Sandviken

 27. Lärare/pedagog till Murgårdsskolan F-6- Sandviken

 28. Lärare till Landningen på Björksätraskolan- Sandviken

 29. Timvikarier till grundskolorna i Sandvikens kommun- Sandviken

 30. Vik. lärare/förskollärare alt fritidspedagog- Sandviken

 31. Vik. lärare i matematik till Jernvallsskolan- Sandviken

 32. Speciallärare till Österfärnebo skola- Sandviken

 33. Vik Lärare i spanska 50 % till Söderskolan- Sandviken

 34. Vik Lärare 100 % i fra,eng och sv till Söderskolan- Sandviken

 35. En Skolkurator tv och en vik Skolkurator till Kunskapsförvaltningen- Sandviken

 36. Vik Lärare 100 % till Årsunda skola- Sandviken

 37. Vik Fritidspedagog / Lärare i idrott till Jernvallsskolan 100 %- Sandviken

 38. Vik Lärare till Västanbyns skola- Sandviken

 39. vik lärare idrott/spanska 100 % till Österfärnebo skola- Sandviken

 40. Speciallärare/specialpedagog till Heldagskolan- Sandviken


Mer beskrivning

1-7 lärare på Jernvallsskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är en 1-7 lärare. Du ska arbeta som klasslärare i åk 2. Det innebär att du undervisar i alla ämnen utom idrott och musik, så det är önskvärt med en bred behörighet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig/legitimerad 1-7 lärare. Vi vill även att du har goda IT-kunskaper. Du är strukturerad och har goda ledaregenskaper. Du har förmågan att utgå ifrån varje barns behov och förutsättningar. Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna, föräldrarna och dina kollegor. Du kan tillsammans med kollegor planera, utvärdera och förbättra verksamheten. Erfarenhet av att ha arbetat som klasslärare krävs. Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga 1-7 lärare på Jernvallsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1-7 lärare på Jernvallsskolan

vik Lärare till Vallhovsskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Vallhovskolan har ca 300 elever från Fsk-åk.6 fördelade på tre avdelningar. Förskollärare, fritidspedagoger och grundskollärare arbetar tillsammans i arbetslag som har gemensamt ansvar för avdelningarnas verksamhet. Du kommer att arbeta som lärare/resurs. Du kommer att tillsammans med klasslärare arbeta för att skapa bästa förutsättningar för enskild elev/klass. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är en behörig /legitimerad lärare. Du är väl förtrogen med grundskolans uppdrag. Vi söker dig som är en strukturerad person. Du har har lätt för att knyta nya kontakter, är flexibel och kreativ. Personlig lämplighet är mycket viktig i denna tjänst.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga vik Lärare till Vallhovsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: vik Lärare till Vallhovsskolan

Vikarierande idrottslärare på Björksätraskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du ska arbeta som lärare i idrott och hälsa på Björksätraskolan i Sandviken i klasserna 1-6. Du kommer att tillhöra stammens arbetslag (åk 4-6) men även jobba med rotens arbetslag (åk 1-3). Förutom att undervisa i idrott och hälsa i åk 1-6 ska du hjälpa till vid utvecklingssamtal, vara med och planera friluftsdagar och delta vid extra insatser i ämnet idrott och hälsa. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare i idrott/hälsa. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande idrottslärare på Björksätraskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande idrottslärare på Björksätraskolan

Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta på grundskolorna i Sandvikens kommun. Arbetet som vikarie innebär att du undervisar elever i olika ämnen från förskoleklass till årskurs 9. I grundskolans lägre åldrar omfattas även arbete på fritidshem. För att arbeta i grundskolans högre åldrar krävs en djupare ämneskunskap. Du ska leda och i vissa fall planera lektioner och vara engagerad i elevernas lärande. Arbetet kan även innebära utomhusvistelse. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som i första hand är (en) behörig/legitimerad lärare. Om du inte har (en) lärarutbildning, ska du lägst ha godkända gymnasiebetyg i alla ämnen samt ha behörighet att söka till lärarprogrammet på högskolan. Att ha läst en teoretisk gymnasieutbildning är meriterande. För att undervisa i grundskolans högre åldrar önskar vi att du har läst c-kurser i kärnämnen. Du ska kunna arbeta självständigt i klass och kunna ta egna initiativ. Du ska ha hög samarbetsförmåga och flexibilitet Ett krav är att du ska vara tillgänglig för vikariat på alla grundskolor inom Sandvikens kommun. Då många av våra anställda är kvinnor ser vi gärna manliga sökanden. För att kunna arbeta inom grundskolan krävs ett giltigt utdrag ut belastningsregistret gällande skola och barnomsorg som söks via www.polisen.se Detta tas med vid en eventuell intervju. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du får gärna ha erfarenhet av att leda barn/ungdomar i olika sammanhang. Vi förutsätter att du kan skapa trygghet för barn och ungdomar och har ett intresse för elevers utveckling. Det är önskvärt att du har körkort och tillgång till bil.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun

Lärare i ty/eng till Österfärnebo skola
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i engelska åk 3-9 och tyska åk 7-9. Österfärnebo skola är en liten och trygg f-9 skola mitt på landsbygden, men med goda bussförbindelser till Sandviken. Österfärnebo skola har en IT- och hälsoprofil. Hela skolan f-9 är utrustad med modern IT-teknik och lokalerna är anpassade för flexibla undervisningsmetoder. Vi arbetar årskursintegrerat. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare. Du är väl förtrogen med grundskolans uppdrag. Du har god pedagogisk kompetens, har lätt att samarbeta och skapa motivation utifrån varje barns unika förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i ty/eng till Österfärnebo skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i ty/eng till Österfärnebo skola

Två Speciallärare till Skeppet, Hedängsskolan 7-9
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Skeppet är en kommunövergripande resursgrupp för åk 7-9. Gruppen omfattar 12 elever, och antalet personal är 5. Syftet med verksamheten är att ge de elever som är i behov av särskilt stöd och stimulans en trygg, social miljö med goda inlärningsmöjligheter. Verksamheten är en del av Hedängskolan 7-9, där varje elev har en klasstillhörighet. Målet är att varje elev så småningom ska inkluderas i de ordinarie klasserna. KVALIFIKATIONER 2 Behöriga/legitimerade speciallärare/specialpedagog:en med inriktning mot Sv/SO för åk 7-9 och en ma/no + spec. Erfarenhet av att arbeta med elever med koncentrationssvårigheter, sociala svårigheter och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. God förmåga till samarbete med kolleger på Skeppet, andra pedagoger och övrig personal på skolan, elever, vårdnadshavare, representanter för IFO och BUP, etc. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Två Speciallärare till Skeppet, Hedängsskolan 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två Speciallärare till Skeppet, Hedängsskolan 7-9

Vik Speciallärare till Björksätraskolan 4-6
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Skolan ligger mitt i stadsdelen Björksätra och har många barn från olika kulturer. Våra barn och ungdomar är mellan 6 och 13 år och vi som har ansvaret för dem är något äldre. Tillsammans är vi ca 300 personer, alla olika. Du kommer att arbeta som speciallärare/lärare tillsammans med mentorer i klass med svenska, matematik och språkinlärning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare med vidareutbildning till speciallärare. Du är väl förtrogen med grundskolans uppdrag. Du har god pedagogisk kompetens, har lätt att samarbeta och skapa motivation utifrån varje barns unika förutsättningar. Kunskap och erfarenhet av barn med särskilda behov är meriterande. Du har erfarenhet av att arbeta som speciallärare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Speciallärare till Björksätraskolan 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Speciallärare till Björksätraskolan 4-6

Specialpedagog till Söderskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3100 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten ingår i grundskolans organisation och innebär arbete med elever från förskoleklass till årskurs 9. Specialpedagogrollen i grundskolan innebär att: •Aktivt bidra till att alla elever når målen med fokus på dem som riskerar att inte göra det. •Handleda personal och vara en kvalificerad samtalspartner, rådgivare och ett stöd till dem. •Genomföra pedagogiska utredningar och analysera elevers behov av särskilt stöd från ett mer övergripande perspektiv, dvs. med mer fokus på organisations- och gruppnivå. •Aktivt delta i skolornas elevvårdsarbete och stödja rektor med underlag vid beslut om åtgärder för barn i behov av särskilt stöd. •Samverka med övriga skolformer och externa kompetenser samt ta egna föräldrakontakter. •Aktivt bidra till ökad användning av alternativa lärverktyg. Du kommer att ingå i ett arbetslag med specialpedagoger, kuratorer och skolsköterskor med en rektor som chef. KVALIFIKATIONER Vi vill att du aktivt bidrar till att tydliggöra och vidareutveckla det specialpedagogiska perspektivet inom grundskolan. Vi söker dig som vill förstärka och utveckla arbetet med att individualisera och anpassa skolans verksamhet till elevernas behov. Du skall vara väl förtrogen med skolans styrdokument (skollag, läroplan, kursplaner mm) och har goda kunskaper om barns kunskapsmässiga och sociala utveckling. Du skall ha goda kunskaper om barns läs- och skrivutveckling och inom matematik. Vi söker dig som: •Har förmågan att se verksamheten i ett helhetsperspektiv, ser sammanhang och prioriterar rätt frågor. Analyserar komplexa frågor och löser dem. •Har självinsikt, är trygg i dig själv, ser relationer i sitt rätta perspektiv och kan skilja på det personliga och professionella. •Har en god samarbetsförmåga, relaterar till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt, är utåtriktad och relationsskapande. •Har entusiasm, energi och lust i arbetet. Påverkar såväl diskussioners inriktning som andra personers motivation. •Tar egna initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Tar ansvar för din uppgift, strukturerar ditt angreppssätt och driver processer vidare. Du har grundskollärarutbildning och specialpedagogutbildning. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till Söderskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till Söderskolan

Vik Lärare till Murgårdsskolan F-6 80%
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Murgårdsskolan - en skola för alla Murgårdsskolan F-9 ska vara en plats där varje elev får förutsättningar att utvecklas till en individ som har goda kunskaper och förmågor. Eleverna tar ansvar möter medmänniskor med respekt, mår bra och har framtidstro. Du kommer att arbeta i klass tillsammans med klasslärare som resursförstärkning. Du kommer bl a ansvara för specifika åtgärder utifrån aktuella åtgärdsprogram. KVALIFIKATIONER Vi söker dej som är behörig/legitimerad Grundskollärar för åk 1-6. På Murgårdsskolan F-6 vill vi att du som lärare har god förmåga att individualisera lärandet. Alla elever har olika behov, förutsättningar och sätt att lära. Eleverna är unika och din uppgift som lärare är att ha och erbjuda verktyg för att finna den optimala lärande miljön. Vi vill även att du som lärare har goda ledaregenskaper och har lätt för att få kontakt med våra elever. Som lärare på Murgårdsskolan innebär det också att du tillsammans med övriga kollegor samarbetar, är flexibel, ser nya alternativa lösningar, dokumenterar ditt arbete och elevernas lärande, är väl insatt och driver utvecklingen framåt i arbetet kring arbetet med åtgärdsprogram, elever i behov av särskilt stöd och använder dig av datorn som ett naturligt lärverktyg. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Lärare till Murgårdsskolan F-6 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Lärare till Murgårdsskolan F-6 80%

Vik. Skolkurator 75%
Sandviken är en modern kommun i Gästrikland, med gamla anor från järnbrukens tid. Bygden runt Sandviken kallas ibland Erskine-land, och bjuder också på ett rikt friluftsliv med bland annat Kungsbergets skidanläggning, Högbo Bruks friluftsområde och Storsjöns vatten. Goda utbildningsmöjligheter och närhet till kultur och nöjen, liksom en expanderande tjänste- och handelssektor i världskoncernen Sandvik AB´s kölvatten är några av kännetecknen. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som skolkurator på utsedda skolor inom Kunskapsförvaltningen. Du kommer att ingå i skolans resursteam och där bidra med dina kunskaper om socialtjänstlagstiftning, neruropsykiatriska begrepp och svårigheter. Du måste känna dig bekväm med att träffa såväl föräldrar som elever och då det behövs - kontakta externa samarbetspartners som socialtjänst, BUP och ungdomsmottagning m fl. Tillsammans med resursteamet vägleder Du personal, elever och föräldrar. Du kommer att vara ensam i din yrkeskategori på skolan. Du kommer att ingå i skolans antimobbingteam och agerar där för att lösa konflikter. Du kommer att mestadels ha individuella stödsamtal men går ibland ut i klasser om det uppstår konflikter eller attitydproblem som påverkar elevgruppen negativt. KVALIFIKATIONER Socionom eller annan likvärdig utbildning för skolkuratorsarbete. Erfarenhet av att arbeta som kurator inom skolverksamhet är meriterande. Du ska ha kunskaper om socialtjänstlagstiftning och om neuropsykiatriska begrepp och svårigheter. Då Du är ensam i din yrkeskategor på skolan så måste du klara att fatta egna beslut. Du ska ha god samarbetsförmåga med barn/elever, föräldrar och personal samt externa samarbetspartners som socialtjänst, BUP, ungdomsmottagning m fl. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. Skolkurator 75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. Skolkurator 75%

Vik lärare ma/no för åk 7-9
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som lärare i ämnena ma/no på Murgårdsskolan åk 7-9. KVALIFIKATIONER Vi söker dej som är behörig/legitimerad lärare i ma/no för åk 7-9. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vik lärare ma/no för åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik lärare ma/no för åk 7-9

Vik Speciallärare 75% till Västanbyns skola
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som speciallärare på Västanbyns skola. KVALIFIKATIONER Du ska vara behörig/legitimerad speciallärare för barn i åk F-6. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Speciallärare 75% till Västanbyns skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Speciallärare 75% till Västanbyns skola

Vik lärare 7-9 till Söderskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som lärare i åk 7-9 och undervisa i svenska, engelska och svenska som andra språk. Mentorskap ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare. Du är väl förtrogen med grundskolans uppdrag. Vi söker dig som har god pedagogisk kompetens. Du har lätt för att samarbeta och skapa motivation utifrån varje barns unika förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna tjänst.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vik lärare 7-9 till Söderskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik lärare 7-9 till Söderskolan

Lärare till Murgårdsskolan F-6
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som lärare på Murgårdsskolan F-6 och vara klasslärare för åk 5. KVALIFIKATIONER Vi söker dej som är behörig/legitimerad lärare för åk F-6 inr sv/so/en/no. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Murgårdsskolan F-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Murgårdsskolan F-6

Vik. Hem- och konsumentkunskapslärare till Jernvallsskolan/Hedängskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i hemkunskap och konsumentkunskap. Vikariatet innebär arbete på två skolor fördelat enligt följande; 40% på Jernvallsskolan 4-9 omfattar åk 6 och åk 9. 20% på Hedängsskolan F-6 omfattar åk 5-6 KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är en behörig/legitimerad lärare. Du är väl förtrogen med grundskolans uppdrag. Du har god pedagogisk kompetens, har lätt för att samarbeta och skapa motivation utifrån varje barns unika förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. Hem- och konsumentkunskapslärare till Jernvallsskolan/Hedängskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. Hem- och konsumentkunskapslärare till Jernvallsskolan/Hedängskolan

Lärare (resurstjänst)
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Stödja och hjälpa elever inom de lägre årskurserna under skoldagen och på fritids. KVALIFIKATIONER Vi ser helst att du är utbildad lärare alt fritidspedagog. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare (resurstjänst) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare (resurstjänst)

Lärare till Hedängsskolan 7-9 sp/en
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i spanska/engelska inom Hedängsskolans åk 7-9. Du kommer även att vara mentor i åk 7 läsåret 13/14. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Hedängsskolan 7-9 sp/en jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Hedängsskolan 7-9 sp/en

Vik lärare sv/ma till Björksätraskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som lärare (extra resurs) i sv/ma inom 4-6:ans arbetslag. Du ska arbeta med läsinlärning och matematik samt tillsammans i ett arbetslag samarbeta med gemensamma aktiviteter. KVALIFIKATIONER Vi söker dej som är behörig/legitimerad lärare för åk 4-6 i sv/ma. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vik lärare sv/ma till Björksätraskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik lärare sv/ma till Björksätraskolan

Lärare i ty/eng till Österfärnebo skola
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i engelska åk 3-9 och tyska åk 7-9. Österfärnebo skola är en liten och trygg f-9 skola mitt på landsbygden, men med goda bussförbindelser till Sandviken. Österfärnebo skola har en IT- och hälsoprofil. Hela skolan f-9 är utrustad med modern IT-teknik och lokalerna är anpassade för flexibla undervisningsmetoder. Vi arbetar årskursintegrerat. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare i en/ty. Du är väl förtrogen med grundskolans uppdrag. Du har god pedagogisk kompetens, har lätt att samarbeta och skapa motivation utifrån varje barns unika förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i ty/eng till Österfärnebo skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i ty/eng till Österfärnebo skola

Vik lärare 60% eng/so till Söderskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i eng och so. Mentorskap i en klass 7 ingår också i tjänsten. KVALIFIKATIONER Vi söker dej som är behörig/legitimerad lärare för åk 7-9 i eng/so. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vik lärare 60% eng/so till Söderskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik lärare 60% eng/so till Söderskolan

Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta på grundskolorna i Sandvikens kommun. Arbetet som vikarie innebär att du undervisar elever i olika ämnen från förskoleklass till årskurs 9. I grundskolans lägre åldrar omfattas även arbete på fritidshem. För att arbeta i grundskolans högre åldrar krävs en djupare ämneskunskap. Du ska leda och i vissa fall planera lektioner och vara engagerad i elevernas lärande. Arbetet kan även innebära utomhusvistelse. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som i första hand är en behörig/legitimerad lärare. Om du inte har en lärarutbildning, ska du lägst ha godkända gymnasiebetyg i alla kärnämnen samt ha behörighet att söka till lärarprogrammet på högskolan. Att ha läst en teoretisk gymnasieutbildning är meriterande. För att undervisa i grundskolans högre åldrar önskar vi att du har läst c-kurser i kärnämnen. Du ska kunna arbeta självständigt i klass och kunna ta egna initiativ. Du ska ha hög samarbetsförmåga och flexibilitet Ett krav är att du ska vara tillgänglig för vikariat på alla grundskolor inom Sandvikens kommun. Då många av våra anställda är kvinnor ser vi gärna manliga sökanden. För att kunna arbeta inom grundskolan krävs ett giltigt utdrag ut belastningsregistret gällande skola och barnomsorg som söks via www.polisen.se Detta tas med vid en eventuell intervju. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du får gärna ha erfarenhet av att leda barn/ungdomar i olika sammanhang. Vi förutsätter att du kan skapa trygghet för barn och ungdomar och har ett intresse för elevers utveckling. Det är önskvärt att du har körkort och tillgång till bil.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till grundskolan i Sandvikens kommun

Speciallärare till Jernvallsskolan/Sätra skola
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som speciallärare på Sätra skola och Jernvallsskolan. I uppdraget ingår att vara behjälplig vid upprättandet av åtgärdsprogram samt samt att samordna och sammanställa vissa utredningar såsom pedagogisk kartläggning, även viss handledning för övrig personal. Tjänsten ligger inom elevhälsan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare med vidareutbildning till speciallärare. Du är väl förtrogen med grundskolans uppdrag. Du har god pedagogisk kompetens, har lätt att samarbeta och skapa motivation utifrån varje barns unika förutsättningar. Du har erfarenhet av att arbeta som speciallärare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i tjänsten.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till Jernvallsskolan/Sätra skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till Jernvallsskolan/Sätra skola

Vik lärare till Murgårdsskolan åk 7-9 sv/so/eng
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du skall undervisa i ämnena sv/so/eng inom åk 7-9 på Murgårdsskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dej som är behörig/legitimerad lärare för åk 7-9 i sv/so/eng. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vik lärare till Murgårdsskolan åk 7-9 sv/so/eng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik lärare till Murgårdsskolan åk 7-9 sv/so/eng

Vik lärare till Murgårdsskolan åk 7-9 ma/no
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i ma/no för åk 7-9 på Murgårdsskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dej som är behörig/legitimerad lärare inom åk 7-9 i ma/no. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vik lärare till Murgårdsskolan åk 7-9 ma/no jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik lärare till Murgårdsskolan åk 7-9 ma/no

Fritidspedagog till Norrsätraskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som fritidspedagog på Norrsätraskolans fritidshem och i förskoleklassen. KVALIFIKATIONER Vi söker dej som: Är behörig fritidspedagog. Är mycket intresserad av mångfald, pedagogik och samarbete. Har erfarenhet av "Ett språkutvecklande arbetssätt". Känner arbetsglädje och arbetsmotivation, har humor och tänker positivt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Norrsätraskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Norrsätraskolan

Vik Textillärare Gullhedsskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som textillärare på Gullhedsskolan som ingår i Järbo-Jäderfors rektorsområde. I tjänsten ingår också hemkunskap i åk 6 samt viss resurs i olika årskurser. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad/behörig lärare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet i tjänsten.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Textillärare Gullhedsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Textillärare Gullhedsskolan

Lärare/pedagog till Murgårdsskolan F-6
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Murgårdsskolan - en skola för alla Murgårdsskolan F-9 ska vara en plats där varje elev får förutsättningar att utvecklas till en individ som har goda kunskaper och förmågor. Eleverna tar ansvar möter medmänniskor med respekt, mår bra och har framtidstro. På Murgårdsskolan F-6 vill vi att du som personal har god förmåga att individualisera lärandet och möta elever i behov av stöd. Alla elever har olika behov, förutsättningar och sätt att lära. Eleverna är unika och din uppgift är att erbjuda verktyg för att finna den optimala lärande miljön. Du kommer att arbeta som resursförstärkning i vår Landningsgrupp tillsammans med två andra lärare. (I vår Landningsgrupp tar vi emot nyanlända elever som behöver lära sig mer av det svenska språket innan de går över i ordinarie klasser.) KVALIFIKATIONER Vi söker dej som är behörig/legitimerad lärare/pedagog för grundskolan åk F-6. Vi vill även att du har goda ledaregenskaper och har lätt för att få kontakt med våra elever. På Murgårdsskolan är det också viktigt att du tillsammans med övriga kollegor samarbetar, är flexibel, ser nya alternativa lösningar och dokumenterar ditt arbete. Meriterande är om du är man och/eller har specialpedagogisk erfarenhet. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare/pedagog till Murgårdsskolan F-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare/pedagog till Murgårdsskolan F-6

Lärare till Landningen på Björksätraskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Landningen gör en individuell bedömning och planering för varje nyanländ elev vilket möjliggör en övergång till ordinarie undervisning utifrån varje elevs behov och förutsättningar. Landningen ska fokusera på elevernas lärande där undervisningen utgår från och bygger på vad eleverna redan kan. Ett språk och kunskapsutvecklande arbetssätt fokuseras. Detta ställer höga krav på kompetens hos läraren. Du kommer att arbeta i ett arbetslag tillsammans med en lärare samt fler pedagoger i en nystartad grupp. Uppdraget på Landningen innebär att: •Erbjuda en flexibel verksamhet som anpassas efter de nyanländas tidigare skolerfarenheter, ålder och behov. •Ta tillvara de nyanländas ämneskunskaper och ha fokus på ämne och språk. •Erbjuda god lärarkompetens och samverka med lärare i svenska som andraspråk, klasslärare, modersmålslärare och studiehandledare på modersmålet. •Samverka med elever och föräldrar om undervisningen och integreringen i den svenska skolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare och har kompetens inom svenska som andraspråk (SVA) samt intresse för den utmaning det innebär att arbeta i vår verksamhet. Meriterande är om du har specialpedagogisk kompetens. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Landningen på Björksätraskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Landningen på Björksätraskolan

Timvikarier till grundskolorna i Sandvikens kommun
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta på grundskolorna i Sandvikens kommun. Arbetet som vikarie innebär att du undervisar elever i olika ämnen från förskoleklass till årskurs 9. I grundskolans lägre åldrar omfattas även arbete på fritidshem. För att arbeta i grundskolans högre åldrar krävs en djupare ämneskunskap. Du ska leda och i vissa fall planera lektioner och vara engagerad i elevernas lärande. Arbetet kan även innebära utomhusvistelse. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som i första hand är en behörig/legitimerad lärare. Om du inte har en lärarutbildning, ska du lägst ha godkända gymnasiebetyg i alla kärnämnen samt ha behörighet att söka till lärarprogrammet på högskolan. Att ha läst en teoretisk gymnasieutbildning är meriterande. För att undervisa i grundskolans högre åldrar önskar vi att du har läst c-kurser i kärnämnen. Du ska kunna arbeta självständigt i klass och kunna ta egna initiativ. Du ska ha hög samarbetsförmåga och flexibilitet Ett krav är att du ska vara tillgänglig för vikariat på alla grundskolor inom Sandvikens kommun. Då många av våra anställda är kvinnor ser vi gärna manliga sökanden. För att kunna arbeta inom grundskolan krävs ett giltigt utdrag ut belastningsregistret gällande skola och barnomsorg som söks via www.polisen.se Detta tas med vid en eventuell intervju. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du får gärna ha erfarenhet av att leda barn/ungdomar i olika sammanhang. Vi förutsätter att du kan skapa trygghet för barn och ungdomar och har ett intresse för elevers utveckling. Det är önskvärt att du har körkort och tillgång till bil.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till grundskolorna i Sandvikens kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till grundskolorna i Sandvikens kommun

Vik. lärare/förskollärare alt fritidspedagog
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som pedagog i ett arbetslag på Norrsätraskolan som behöver förstärkning utifrån elev med funktionsnedsättning som behöver stöd och stimulans i sitt lärande. KVALIFIKATIONER Vi söker dej som är behörig/legitimerad lärare alt förskolläare alt fritidspedagog. Det är viktigt att du som söker är lyhörd, pedagogisk och flexibel. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. lärare/förskollärare alt fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. lärare/förskollärare alt fritidspedagog

Vik. lärare i matematik till Jernvallsskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Jernvallsskolan är en F-9 skola med ca 435 elever mellan 6 - 16 år. Du kommer att arbeta som matematiklärare i åk 4 med tjänstgöring 4 dagar/vecka. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad/behörig lärare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet i tjänsten.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. lärare i matematik till Jernvallsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. lärare i matematik till Jernvallsskolan

Speciallärare till Österfärnebo skola
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Österfärnebo skola är en F-9 skola med 101 elever och 2 arbetslag. Tjänsten är knuten till arbetslaget åk 4-9. Kunskaper i användandet av IT baserade läromedel och specialkompensatorisk stöd är en förutsättning. Arbetet som speciallärare går ut på att handleda, undervisa och ge stöd till elever med särskilda behov i samarbete med ordinarie ämneslärare. Du kommer att arbeta främst i årskurserna 4-9 med framför allt ämnena svenska och engelska. Goda kunskaper i ämnena matematik, SO och NO är meriterande. Mentorskap för några elever kan ingå i tjänsten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad/behörig speciallärare i dessa ämnen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet i tjänsten.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till Österfärnebo skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till Österfärnebo skola

Vik Lärare i spanska 50 % till Söderskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som på Söderskolan som vikarierande lärare spanska åk 7-9. Tjänsten omfattar även mentorskap i en åk 7. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen och är legitimerad/behörig i spanska. Du är väl förtrogen med grundskolans uppdrag. Du har god pedagogisk kompetens. Du har lätt för att samarbeta, både med elever, föräldrar och kollegor. Du har erfarenhet av undervisning i spanska på högstadiet 7-9. Stor vikt läggs även vid personlig lämplighet i tjänsten.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Lärare i spanska 50 % till Söderskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Lärare i spanska 50 % till Söderskolan

Vik Lärare 100 % i fra,eng och sv till Söderskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Vikariat som lärare i franska, engelska och svenska åk 7-9 samt mentorskap i en åk 7. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen/ är legitimerad/behörig lärare i dessa ämnen. Du är väl förtrogen med grundskolans uppdrag. Du har god pedagogisk kompetens. Du har lätt för att samarbeta, både med elever, föräldrar och kollegor. Du har erfarenhet av undervisning i franska, svenska och engelska i de högre åldrarna. Stor vikt läggs även vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Lärare 100 % i fra,eng och sv till Söderskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Lärare 100 % i fra,eng och sv till Söderskolan

En Skolkurator tv och en vik Skolkurator till Kunskapsförvaltningen
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som skolkurator på några av Kunskapsförvaltningens grundskolor. KVALIFIKATIONER Vi söker dej som är utbildad kurator(för skolan) och har erfarenhet av att ha arbetat som kurator inom skolan. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga En Skolkurator tv och en vik Skolkurator till Kunskapsförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En Skolkurator tv och en vik Skolkurator till Kunskapsförvaltningen

Vik Lärare 100 % till Årsunda skola
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta på Årsunda skola som klasslärare i åk 2 och ansvara för alla ämnen utom idrotten. Det innebär också att du kommer att skriva skriftliga omdömen, IUP samt att ha utvecklingssamtal. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet i sv, ma, so,no samtliga för åk 1-3. Meriterande är behörighet i eng, bild och musik. Du har förmåga att skapa goda relationer till elever,vårdnadshavare och arbetskamrater. Du har en god förmåga till ledarskap i klassrummet. Du är väl förtrogen med grundskolans styrdokument. I Sandvikens kommun arbetar vi med Vision 2025 att vi gör varandra bättre. Stor vikt läggs även vid personlig lämplighet i tjänsten.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Lärare 100 % till Årsunda skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Lärare 100 % till Årsunda skola

Vik Fritidspedagog / Lärare i idrott till Jernvallsskolan 100 %
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta på Jernvallsskolan som fritidspedagog samt undervisa åk 1-3 i idrott och hälsa. Det innebär också att du kommer att skriva skriftliga omdömen i idrott och hälsa. Tjänsten är fördelad med 75% på fritids och 25% som idrottslärare. KVALIFIKATIONER Lärarlegitimation med behörighet i idrott och hälsa för åk 1-3 samt behörighet som fritidspedagog. Du har en förmåga att skapa goda relationer till elever,vårdnadshavare samt arbetskamrater. God förmåga till ledarskap. I Sandvikens kommun arbetar vi med Vision 2025 att vi göra varandra bättre. Du har erfarenhet av att ha arbetat som fritidspedagog. Erfarenhet av att ha arbetat som lärare i idrott och hälsa. Stor vikt läggs även vid personlig lämplighet i tjänsten.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Fritidspedagog / Lärare i idrott till Jernvallsskolan 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Fritidspedagog / Lärare i idrott till Jernvallsskolan 100 %

Vik Lärare till Västanbyns skola
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som lärare på Västanbyns skola och vara mentor för en åk 2. KVALIFIKATIONER Du ska vara behörig/legitimerad lärare för barn i åk F-6 sv/so. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Lärare till Västanbyns skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Lärare till Västanbyns skola

vik lärare idrott/spanska 100 % till Österfärnebo skola
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Österfärnebo skola är en F-9 skola med 101 elever och 2 arbetslag. Tjänsten är knuten till arbetslaget åk 4-9. Tjänstens omfattning är 100%. Eventuellt kan tjänsten delas upp i 35% spanska och 65% idrott/elevens val. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig/legitimerad 4-9 lärare i idrott och spanska. Du har förmåga att skapa goda relationer till elever,vårdnadshavare och arbetskamrater. Du har en god förmåga till ledarskap i klassrummet. Du är väl förtrogen med grundskolans styrdokument. Kunskaper i användandet av IT baserade läromedel är en förutsättning. Sandvikens kommun arbeta med Vision 2025 att vi gör varandra bättre. Stor vikt kommer även att läggas vid personlig lämplighet i tjänsten.
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga vik lärare idrott/spanska 100 % till Österfärnebo skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: vik lärare idrott/spanska 100 % till Österfärnebo skola

Speciallärare/specialpedagog till Heldagskolan
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som prioriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Heldagskolan är en resursgrupp för elever i åk 1-6 och erbjuder heldagsomsorg med skola och fritidsverksamhet . I en av tjänsterna ingår arbete vid skola och fritidshem. Vid skolan finns 8 elever och 5 pedagoger och vi bedriver vår verksamhet i en enplansvilla i trevlig miljö. Personalen ges handledning av personalcoach och elevhälsa. Dessutom bedrivs utvecklingsarbete tillsammans med specialpedagog och andra kommungemensamma verksamheter. Antagning av elever sker i samarbete med Individ och familjeomsorgsförvaltningen som är en del av socialtjänsten. Syftet med gruppen är att ge de elever som är i behov av särskilt stöd och stimulans en trygg, social miljö med goda inlärningsmöjligheter. Här får elever hjälp med att hitta strategier för att sedan ges möjlighet att återgå till traditionell skola. Eleverna erbjuds specialanpassad undervisning under kortare eller längre period. En god förmåga att arbeta i arbetslag och se möjligheter är nödvändigt för skolans och elevernas utveckling. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: _ är legitimerad speciallärare/specialpedagog alt lärare med specialpedagogisk kompetens för skola/fritidshem. - ”har Det”. Har en stor förmåga att ha eleven i fokus och ser möjligheter. Är en positiv, tydlig, lugn och trygg vuxen som har förmåga att vara steget före och hitta alternativa vägar. Samtidigt kan du hantera uppkomna situationer. Du ser när du ska stiga i och ur situationer och är både stöd och tydlig vuxen. - har erfarenhet av att arbeta med elever med koncentrationssvårigheter, sociala svårigheter och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. - har en god förmåga att ge positiv energi, samarbeta och knyta kontakter med kollegor, elever, vårdnadshavare, socialtjänst m.fl. - kan möta varje elev individuellt och vara initiativrik. Du ska ha kunskaper inom lärstilar, utomhuspedagogik samt specialpedagogik är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet
Företag: Sandvikens kommun, Grundskola
Ort: Sandviken
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/specialpedagog till Heldagskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/specialpedagog till Heldagskolan


Sök lediga jobb Sandvikens kommun, Grundskola

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se