Sanerare jobb - lediga jobb

Sanerare jobb Sanerare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sanerare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sanerare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Asbestsanerare- Stockholm

 2. Sanerare- Stockholm

 3. Arbete som sanerare- Malmö

 4. Sanerare/blanda kemikalier- Göteborg

 5. Asbestsanerare med PCB behörighet, Örebro- Örebro

 6. Rivningsarbetare/Asbestsanerare- Staffanstorp

 7. ASBESTSANERARE- Skövde

 8. Vi söker rivare & sanerare till expansivt bolag!- Stockholm

 9. Sanerare- Örebro

 10. Rivningsarbetare/Asbestsanerare- Ängelholm

 11. Driven sanerare för specialrengöring & klottersa- Malmö

 12. Asbestsanerare- Stockholm

 13. Asbestsanerare- Stockholm

 14. Asbestsanerare- Norrköping

 15. Driven sanerare sökes- Jönköping

 16. Vi söker rivare & sanerare till expansivt bolag!- Stockholm

 17. Asbestsanerare- Botkyrka

 18. Klottersanerare- Sigtuna

 19. Sanerare- Malmö

 20. PCB-SANERARE- Kristianstad

 21. Driven sanerare för specialrengöring & klottersa- Järfälla

 22. Vi söker rivare & sanerare till expansivt bolag!- Stockholm

 23. Asbest/PCB sanerare- Botkyrka

 24. Rivare & Sanerare sökes!- Stockholm

 25. Sanerare till företag i Södertälje sökes!- Södertälje

 26. Asbestsanerare- Stockholm

 27. Asbestsanerare sökes- Ospecificerad arbetsort

 28. Sanerare- Stockholm

 29. Rivare & Sanerare sökes!- Stockholm

 30. Asbest / PCB-sanerare till Norsborg- Botkyrka

 31. Asbestsanerare- Stockholm

 32. Sanerare- Sollentuna

 33. Sanerare- Helsingborg

 34. Sanerare,golvvård,fönsterputsare- Järfälla

 35. Asbest / PCB-sanerare till Norsborg- Botkyrka

 36. Klottersanerare & Specialrengörare- Kalmar

 37. Sanerare/Extra- Stockholm

 38. Asbestsanerare sökes- Botkyrka

 39. FORIA SÖKER SANERARE/LOKALVÅRDARE OMGÅENDE!- Södertälje

 40. Asbestsanerare- Falun


Mer beskrivning

Asbestsanerare
Vi söker fyra asbestsanerare för omgående start. Arbetsuppgifter: Sanera asbest. Arbete sker i hela Storstockholm. Kvalifikationer: - Asbestkort - Läkarintyg Lämplig bakgrund kan vara att du arbetat som rivare eller sanerare. Du kan söka jobbet genom att ringa eller maila oss.
Företag: Stockholms Bygg och Rivexpert AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Asbestsanerare jobb, Asbestsanerare Stockholm, Asbestsanerare Stockholms Bygg och Rivexpert AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Asbestsanerare

Sanerare
aleja ab är ett bemanningsföretag. Vi bemannar företag runt om i Storstockholm med personal främst för fysiskt tunga uppdrag. Just nu söker vi för kunds räkning två stycken personer som tidigare jobbat med sanering av olika slag. Extra meriterande är om du arbetat med brand-, industri- eller klottersanering. Arbetet utförs oftast ute hos våra kunders kunder, varpå en vilja att ge ett gott bemötande och en servicelagd inställning är en förutsättning. Arbetet inkluderar tunga lyft, självständigt arbete och runtåkning till olika arbetsplatser. Ett b-körkort är därför väldigt meriterande, dock inget krav. Viktigt för denna tjänst är att du som söker har en bra fysik då det förkommer väldigt mycket tunga lyft. Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns möjlighet att även prova på olika typer av jobb, bland annat inom lager, flytt, sanering, montering, grovarbete och rivning. Tjänsterna skall tillsättas omgående varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag! Foto på dig själv är ett stort plus!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sanerare jobb, Sanerare Stockholm, Sanerare Aleja AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sanerare

Arbete som sanerare
Verksamhetsbeskrivning Ocab är rikstäckande inom sanering och avfuktning. Vi finns etablerade på 39 orter runt om i Sverige, från Luleå i norr till Malmö i söder. Vi utför tjänster inom sanering, rengöring, avfuktning och genomför olika typer av utredningar inom byggnadsmiljö. Vi sanerar även asbest, radon, mögel, rengör klotter och utför besiktningar. Genom att kontinuerligt satsa på utveckling inom kvalitet och miljö har vi förvärvat kompetens, resurser och utrustning för att kostnadseffektivt begränsa och åtgärda skador. Våra kunder är försäkringsbolag, bygg- och fastighetsbolag, privatpersoner, industri samt offentlig sektor. Arbetsuppgifter Du som söker arbetet kommer i huvudsak att arbeta med sanering av asbest, även andra typer av arbetsuppgifter inom sanering kan komma att förekomma. Utbildning/Erfarenhet Du ska ha utbildning och arbetslivserfarenhet inom sanering, du ska även ha B-körkort, behärska svenska i tal och skrift samt vara social och ha känsla för service.
Företag: Ocab Sanering i Malmö AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Arbete som sanerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbete som sanerare

Sanerare/blanda kemikalier
Miljörent i Göteborg utför saneringsarbeten. Nu behöver vi anställa en medarbetare som skall arbeta med att blanda kemikalier. Ett krav är att du har arbetat med liknande arbeten och har vana att hantera kemikalier. B-körkort krävs också. E-posta din ansökan.
Företag: Miljörent i Göteborg AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sanerare/blanda kemikalier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sanerare/blanda kemikalier

Asbestsanerare med PCB behörighet, Örebro
Best Bemanning & Rekrytering är ett företag med lokal förankring och lång erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi arbetar inom affärsområdena: Transport, Lager, Industri, Sälj, Administration & Ekonomi. På Best ser vi till varje individs behov och möjligheter. Vår personal är vår viktigaste tillgång. Vi värdesätter din kompetens och personlighet. Hos oss får du vara BEST! Verksamhetsbeskrivning: Vi söker ytterligare Sanerare till ett av våra kundföretag som verkar inom PCB- och Asbestsanering i Örebro län. Arbetsuppgifter: Vi söker arbetsvilliga Asbestsanerare med fullkompetens och har PCB-certifikat. Du har självklart yrkeserfarenhet av arbetet som Sanerare och är allmänt händig. Du gillar att hitta egna lösningar och är bra på att ta egna initiativ. Du bör tycka om att jobba självständigt och vara noggrann. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Din personlighet är minst lika viktig som din kompetens. För Dig med rätt ambition och kapacitet ges stora möjligheter till personlig utveckling efter att Du under en tid visat goda resultat av ditt arbete i denna tjänst. Körkort B och tillgång till bil är ett krav. Anställningsvillkor: Visstidsanställning 6 månader, med avsikt att gå över i anställning hos kund. Tillträdesdag: Omgående, ansök snarast då urval sker löpande!
Företag: BEST BEMANNING & REKRYTERING
Ort: Örebro
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Asbestsanerare med PCB behörighet, Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Asbestsanerare med PCB behörighet, Örebro

Rivningsarbetare/Asbestsanerare
Erfarenhet av håltagning meriterande Asbestsanering/pcb meriterande Krav: erfarenhet och körkort.
Företag: Vyens AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Rivningsarbetare/Asbestsanerare jobb, Rivningsarbetare/Asbestsanerare Staffanstorp, Rivningsarbetare/Asbestsanerare Vyens AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rivningsarbetare/Asbestsanerare

ASBESTSANERARE
Skövde Sanering AB söker en asbestsanerare för arbete i Skövde med omnejd. Arbetsuppgifter Bland arbetsuppgifterna ingår bland annat industri -,skade och asbestsanering, vakuumsugning och ånghögtryckstvättning. Utbildning/Erfarenhet Du som söker måste ha: - asbestbehörighet - BC - körkort Tidigare erfarenhet av saneringsarbete är meriterande.
Företag: Skövde Sanering AB
Ort: Skövde
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga ASBESTSANERARE jobb, ASBESTSANERARE Skövde, ASBESTSANERARE Skövde Sanering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ASBESTSANERARE

Vi söker rivare & sanerare till expansivt bolag!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi flera Sanerare & rivare. Vår kund grundades 1996 och har sedan dess utvecklats till marknadsledande i Uppland och är en av de största aktörerna i Sverige. De bedriver nu verksamhet i Uppsala, Roslagen, Enköping, Västerås och Stockholm. Företaget har ca 200 anställda och deras huvudsakliga verksamhet är skadeservice, selektivrivning, sanering, industrirengöring och transporter av avfall. Verksamheten bedrivs dygnet runt. Kvalifikationer Du som söker har minst 2 års erfarenhet från rivnings- och saneringsarbeten. Asbest- och pcb utbildning är meriterande. B-körkort är ett krav. Egenskaper Vi söker personer som är sociala och har lätt för att arbeta i grupp. Du vet att det är avgörande för företagets framgång att varje individ är delaktig och presterar. Vi erbjuder En heltidstjänst i ett stabilt och expanderande bolag. Omväxlande arbete. Möjlighet att utveckla sin tjänst på lång sikt. Detta är en rekrytering direkt till vår kund. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker rivare & sanerare till expansivt bolag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker rivare & sanerare till expansivt bolag!

Sanerare
Corvara Industri- och skadeservice är ledande inom industrirengöring och skadeservice i Norden. Till vårt affärsområde industriservice söker vi nu en medarbetare som vill vara med i den spännande utvecklings- och expanderingsfas som företaget befinner sig i. Se mer på www.corvara.se Till Corvaras industriserviceverksamhet söker vi nu en ny medarbetare med erfarenhet av industrisanering. Din placering blir i Örebro där vi expanderar vår verksamhet. Tjänsten innehåller all slags industrisanering och grovstädning vid Eons värmeverk i Örebro. Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarsfull, lyhörd och initiativtagande. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt saneringsområde och komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov. Du har lätt att skapa goda relationer med såväl kunden som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet sker både enskilt och tillsammans med andra medarbetare. Erfarenhet från saneringsbranschen eller industrin är en merit samt om du har C-körkort. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta arbetsledare Manno Chamoun på tfn 011-19 33 12.
Företag: Corvara Industri- och skadeservice AB
Ort: Örebro
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Sanerare jobb, Sanerare Örebro, Sanerare Corvara Industri- och skadeservice AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sanerare

Rivningsarbetare/Asbestsanerare
Verksamhetsbeskrivning: Vyens AB är ett företag med en gedigen kompetens och erfarenhet inom rivning, sanering och byggnation. Vi arbetar alltid med det senaste i maskinväg inom våra områden vilket medför att vi är en mycket effektiv och stark leverantör och samarbetspartner. Arbeta hos oss: Vi är ett expansivt företag som alltid letar efter de bästa medarbetarna. Vi arbetar mot tydliga mål och har som ambition att vara bäst och at hela tiden utveckla våra medarbetare löpande. Vi ser en stor stolthet i att leverera ett gediget hantverk vid varje projekt. Att vara en medarbetare på Vyens AB innebär att vara en viktig kugge i ett maskineri som aldrig får fela och vi har som krav att man är stresstålig, serviceminded, glad och trevlig. På Vyens AB erbjuder vi bra villkor samt ett omväxlande och utvecklande arbete. För närvarande söker vi medarbetare till följande tjänster: Rivningsarbetare (minst 2 års erfarenhet) Sanerare (minst 2 års erfarenhet) Erfarenhet av håltagning , asbestsanering/pcb är mycket meriterande. Körkort är ett absolut krav
Företag: Vyens AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Rivningsarbetare/Asbestsanerare jobb, Rivningsarbetare/Asbestsanerare Ängelholm, Rivningsarbetare/Asbestsanerare Vyens AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rivningsarbetare/Asbestsanerare

Driven sanerare för specialrengöring & klottersa
Hejsan! Kristian här, det är jag som startat Klotterkonsulten AKS & Specialrengöringar Sverige. Två företag som idag blivit nästan rikstäckande, nu är det dags att etablera oss i Skåne. Vi tänker oss att ha vår bas någonstans i närheten av Malmö att utgå ifrån till att börja med. Ditt arbete innebär att utföra själva saneringsarbetet ute hos kund, underhålla arbetsmaterial och serva kunderna. Tidigare vana är inte ett krav, men naturligtvis meriterande. Det viktigaste är att du är allmänt händig och att du har en stark önskan att lyckas samt lösa problem. Som person har du ett starkt driv, gillar inte att sitta stilla och har lätt för att se vad som behövs eller kan göras. Du har heller inga problem att hålla kundkontakter eller att ta kontakt med främmande människor, ja du är duktig på det sociala helt enkelt och lösningsinriktad :) Du kommer att ingå i ett team som finns i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Stockholm och du kommer att resa till Stockholm med jämna mellanrum. I Skåne har vi redan flera olika pågående uppdrag som bas, vi arbetar med att utveckla kundbasen och du skall känna att du vill vara en del av att bygga upp detta tillsammans med oss. Om du tycker att det här verkar spännande så maila mig din ansökan på jobb@klotterkonsulten.se. Skriv lite om vem du är och vad du gjort tidigare, bifoga en bild. Eftersom du kommer att ha kundkontakt både på plats, via telefon och mail är det viktigt att du behärskar svenska både i tal och skrift samt att du har datorvana. Vi ser gärna såväl manliga som kvinnliga sökande till detta arbete. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag, vänligen respektera detta. Jag ser fram emot din ansökan, vi rekryterar fortlöpande så vänta inte. Skicka in redan idag. Med vänliga hälsningar Kristian Skibdal
Företag: KLOTTERKONSULTEN AKS AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Driven sanerare för specialrengöring & klottersa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven sanerare för specialrengöring & klottersa

Asbestsanerare
FÖRETAGSBESKRIVNING Miramix vänder sig till dig som vill ha hjälp med rivningsarbeten, asbestsanering eller fastighetsservice i Stockholm. Hos oss kan du alltid vara säker på att få bra service. Vi erbjuder våra tjänster både till företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar och arbetar både inom- och utomhus. Vi på Miramix har många års erfarenhet av branschen vilket gör att vi alltid garanterar hög kvalité på vår service och vårt arbete. Företaget växer hela tiden i stadig takt och vi har flera samarbetspartners. ARBETSUPPGIFTER Just nu söker vi behöriga asbestsanerare. Du kommer att arbeta med asbestsanering i Stockholms område. ERFARENHETER OCH EGENSKAPER För att trivas i denna roll ska du vara arbetsvillig, effektiv samt flexibel. Du har jobbat med sanering förut och är certifierad för att arbeta med asbest. Du tycker om att arbeta i högt tempo samtidigt som du strävar efter en hög kvalité på ditt arbete. Du kommunicerar bra på svenska och jobbar bra i grupp. Som person är du driven, noggrann, ansvarsfull och samarbetsvillig. Det är meriterande om du har körkort B.
Företag: MIRAMIX RIVNING OCH FASTIGHETSSERVICE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Asbestsanerare jobb, Asbestsanerare Stockholm, Asbestsanerare MIRAMIX RIVNING OCH FASTIGHETSSERVICE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Asbestsanerare

Asbestsanerare
Verksamhetsbeskrivning Bemanningsföretag med tjänster mot företag. Arbetsuppgifter Asbestsanering. Utbildning/Erfarenhet Erfarenhet och utbildning som asbestsanerare krävs. Körkort är önskvärt, men inget krav. Du måste kunna svenska i tal och skrift, för att kunna läsa säkerhetsföreskrifter.
Företag: Stuvsta Bygg AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Asbestsanerare jobb, Asbestsanerare Stockholm, Asbestsanerare Stuvsta Bygg AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Asbestsanerare

Asbestsanerare
Verksamhetsbeskrivning Bemanningsföretag med tjänster mot företag. Arbetsuppgifter Asbestsanering. Utbildning/Erfarenhet Erfarenhet och utbildning som asbestsanerare krävs. Körkort är önskvärt, men inget krav. Du måste kunna svenska i tal och skrift, för att kunna läsa säkerhetsföreskrifter.
Företag: Stuvsta Bygg AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Asbestsanerare jobb, Asbestsanerare Norrköping, Asbestsanerare Stuvsta Bygg AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Asbestsanerare

Driven sanerare sökes
Hejsan! Michael här, det är jag som startat Klotterkonsulten AKS & Specialrengöringar Jönköping. Två företag som ingår i en rikstäckande kedja och som idag blivit nästan rikstäckande. Nu är det dags att utöka vår verksamhet i Jönköping. Vi utgår från centrala Jönköping med våra saneringsfordon. Ditt arbete innebär att utföra själva saneringsarbetet ute hos kund, underhålla arbetsmaterial och serva kunderna. Tidigare vana är inte ett krav, men naturligtvis meriterande. Det viktigaste är att du är allmänt händig och att du har en stark önskan att lyckas samt lösa problem. Som person har du ett starkt driv, gillar inte att sitta stilla och har lätt för att se vad som behövs eller kan göras. Du har heller inga problem att hålla kundkontakter eller att ta kontakt med främmande människor, ja du är duktig på det sociala helt enkelt och lösningsinriktad :) Du kommer att ingå i ett team som finns i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Stockholm och du kommer att resa till Stockholm ibland. I Jönköping har vi redan flera olika pågående uppdrag som bas, vi arbetar med att utveckla kundbasen och du skall känna att du vill vara en del av att bygga upp detta tillsammans med mig. Om du tycker att det här verkar spännande så maila mig din ansökan på michael.s@klotterkonsulten.se. Skriv lite om vem du är och vad du gjort tidigare, bifoga en bild. Eftersom du kommer att ha kundkontakt både på plats, via telefon och mail är det viktigt att du behärskar svenska både i tal och skrift samt att du har datorvana. Vi ser gärna såväl manliga som kvinnliga sökande till detta arbete. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag, vänligen respektera detta. Jag ser fram emot din ansökan, vi rekryterar fortlöpande så vänta inte. Skicka in redan idag. Med vänliga hälsningar Michael Sterndahlen
Företag: KLOTTERKONSULTEN AKS AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Driven sanerare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven sanerare sökes

Vi söker rivare & sanerare till expansivt bolag!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi flera Sanerare & rivare. Vår kund grundades 1996 och har sedan dess utvecklats till marknadsledande i Uppland och är en av de största aktörerna i Sverige. De bedriver nu verksamhet i Uppsala, Roslagen, Enköping, Västerås och Stockholm. Företaget har ca 200 anställda och deras huvudsakliga verksamhet är skadeservice, selektivrivning, sanering, industrirengöring och transporter av avfall. Verksamheten bedrivs dygnet runt. Kvalifikationer Du som söker har minst 2 års erfarenhet från rivnings- och saneringsarbeten. Asbest- och pcb utbildning är meriterande. B-körkort är ett krav. Egenskaper Vi söker personer som är sociala och har lätt för att arbeta i grupp. Du vet att det är avgörande för företagets framgång att varje individ är delaktig och presterar. Vi erbjuder En heltidstjänst i ett stabilt och expanderande bolag. Omväxlande arbete. Möjlighet att utveckla sin tjänst på lång sikt. Detta är en rekrytering direkt till vår kund. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker rivare & sanerare till expansivt bolag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker rivare & sanerare till expansivt bolag!

Asbestsanerare
Verksamhetsbeskrivning: Saneringsarbete. Arbetsuppgifter: Asbestsanering Utbildning/Erfarenhet: Krav på erfarenhet och asbestkort. Körkort är önskvärt men inte ett krav.
Företag: Tumba Riv & Sanering
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Asbestsanerare jobb, Asbestsanerare Botkyrka, Asbestsanerare Tumba Riv & Sanering
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Asbestsanerare

Klottersanerare
Om företaget Color Off i Stockholm AB - Klottersanering, klotterskydd, fasadrengöring, blästring, högtryckstvätt och impregnering. Miljövänlig sanering med hög kvalitet och fasta priser. Vi har klottersanerat kulturbyggnader, fastighetsbestånd samt allmänna transportmedel sedan 1987. Vi har 24 mobila enheter, 21 utrustade med hetvattenhögtryck, ett fordon utrustat med kompressor för olika typer av blästringsarbeten, två fordon för mindre saneringar. En anställd i varje fordon, som kompletteras med hjälparbetare vid behov. Den huvudsakliga arbetsuppdelningen och planeringen görs från kontoret. Om jobbet Color Off är ett väletablerat sanerings företag som grundades 1987. Idag har vi mer än 1100 nöjda kunder. Vi ställer höga krav på kvalité och har en yrkesstolthet i allt vi gör. Nu söker vi erfarna klottersanerare som delar våra visioner och som brinner för sitt yrke. Är du noggrann, ordningsam och hårt arbetande? Du behärskar svenska språket i både tal och skrift, innehar B-körkort och har god fysik och hälsa samt datorvana. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande. Då du kommer att arbeta i ett saneringsteam ser vi att du är en "teamplayer". Pga olika omständigheter kommer vi att begära handlingar från brottsregister samt utföra regelbundna drogtester. I tjänsten kommer även längre resor och övernattning på annan ort förekomma. Vi tar endast emot ansökningar via mail. Märk annonsen med "Saneringstekniker"
Företag: COLOR OFF I STOCKHOLM AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Klottersanerare jobb, Klottersanerare Sigtuna, Klottersanerare COLOR OFF I STOCKHOLM AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klottersanerare

Sanerare
Verksamhetsbeskrivning Vi på Högtrycksservice Öresund rengör allt som tål vatten och alla medel vi använder oss av är miljövänliga. Vi är ISO 14001 certifierade. Vårt huvudfokus är avloppsspolning i form av fastighetsspolningar, underhållsspolningar och akuta stopp. Vi har även inriktat oss på att tvätta tak och fasader och vi är auktoriserade Grön-Fri entreprenörer. Vi klottersanerar och klotterskyddar fasader och våra medel är godkända enligt BRO 94, 2002 samt ISO 14001. Vi använder högtrycksaggregat och det förekommer arbete på hög höjd. Under vinterhalvåret jobbar vi även med snöröjning och saltning, vi har våra Atv:er till detta. Vi tillgodoser fastighetsägares olika behov av såväl akut- som planerad service av avlopp och vi tar ett helhetsansvar mot våra kunder dygnet runt, året om. Vi utföruppdrag åt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Arbetsuppgifter Avloppsspolning, fastighetsspolningar, underhållsspolningar, tvättning av tak och fasader samt klottersanering. På vinterhalvåret även snöröjning och saltning. Utbildning/Erfarenhet Har du arbetat med avloppsspolning eller högtrycksaggregat tidigare ser vi detta som en merit. Det är viktigt för oss att du är punktlig och tar ansvar. Vi vill alltid lämna efter oss ett gott arbete och det är viktigt att du kan ha koll på utrustning och arbetsmaterial och plockar undan efter avslutat arbete. Visst arbete kan förekomma på hög höjd. God fysik pga tunga arbetsmoment. Du måste vara professionell mot våra kunder, du kommer att vara vårt ansikte utåt. Du bör vara serviceinriktad. B-körkort är ett krav och BE-körkort är önskvärt.
Företag: Högtrycksservice Öresund AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Sanerare jobb, Sanerare Malmö, Sanerare Högtrycksservice Öresund AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sanerare

PCB-SANERARE
Om JobbArenan JobbArenan jobbar med kompetens försörjning till sina kunder i Skåne. Vi har idag personal bl. a. inom dessa yrkesområden bygg och anläggning, administration, butik, chaufförer, ekonomi, industri, lager, logistik och restaurang. Om företaget/kunden Vår kund är ett mindre saneringsföretag som är verksamma i Skåne och Blekinge. De jobbar med asbest- och PCB sanering, håltagning, bygg och rivningar mm. Arbetsbeskrivning Vår kund har fått in ett större projekt och behöver hjälp av en PCB-sanerare, du kommer att jobba självständigt. Erfarenheter och utbildning 2-3 års arbetsplatserfarenhet Körkort minst klass B PCB-certifiering Personliga egenskaper Social Självständig Pålitlig Lojal Noggrann Strukturerad Positiv Välkommen att registrera ditt intresse på vår hemsida! Urvalet sker löpande, detta innebär att vi behöver din ansökan så fort som möjligt.
Företag: JOBBARENAN AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga PCB-SANERARE jobb, PCB-SANERARE Kristianstad, PCB-SANERARE JOBBARENAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PCB-SANERARE

Driven sanerare för specialrengöring & klottersa
Hejsan! Kristian här, det är jag som startat Klotterkonsulten AKS & Specialrengöringar Sverige. Två företag som idag blivit nästan rikstäckande, nu är det dags att utöka vår verksamhet igen. Den här gången behöver vi drivna medarbetare som vill arbeta med oss vid vårt kontor i Järfälla / Stockholm. Ditt arbete innebär att utföra själva saneringsarbetet ute hos kund, underhålla arbetsmaterial och serva kunderna. Tidigare vana är inte ett krav, men naturligtvis meriterande. Det viktigaste är att du är allmänt händig och att du har en stark önskan att lyckas samt lösa problem. Som person har du ett starkt driv, gillar inte att sitta stilla och har lätt för att se vad som behövs eller kan göras. Du har heller inga problem att hålla kundkontakter eller att ta kontakt med främmande människor, ja du är duktig på det sociala helt enkelt och lösningsinriktad :) Du kommer att ingå i ett team som finns i hela Sverige. Utgångsorten är Järfälla men vi arbetar ute hos kunderna i hela Stockholm och Uppsala län Om du tycker att det här verkar spännande så maila mig din ansökan på jobb1@klotterkonsulten.se. Skriv lite om vem du är och vad du gjort tidigare, bifoga en bild. Eftersom du kommer att ha kundkontakt både på plats, via telefon och mail är det viktigt att du behärskar svenska både i tal och skrift samt att du har datorvana. Vi ser gärna såväl manliga som kvinnliga sökande till detta arbete. B-körkort är ett absolut krav, har du även C-körkort så är det jättebra. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag, vänligen respektera detta. Jag ser fram emot din kontakt, vi rekryterar fortlöpande så vänta inte. Skicka in redan idag. Med vänliga hälsningar Kristian Skibdal
Företag: KLOTTERKONSULTEN AKS AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 09-14
Sök fler jobb liknande: lediga Driven sanerare för specialrengöring & klottersa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven sanerare för specialrengöring & klottersa

Vi söker rivare & sanerare till expansivt bolag!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi flera Sanerare & rivare. Vår kund grundades 1996 och har sedan dess utvecklats till marknadsledande i Uppland och är en av de största aktörerna i Sverige. De bedriver nu verksamhet i Uppsala, Roslagen, Enköping, Västerås och Stockholm. Företaget har ca 200 anställda och deras huvudsakliga verksamhet är skadeservice, selektivrivning, sanering, industrirengöring och transporter av avfall. Verksamheten bedrivs dygnet runt. Kvalifikationer Du som söker har minst 2 års erfarenhet från rivnings- och saneringsarbeten. Asbest- och pcb utbildning är meriterande. B-körkort är ett krav. Egenskaper Vi söker personer som är sociala och har lätt för att arbeta i grupp. Du vet att det är avgörande för företagets framgång att varje individ är delaktig och presterar. Vi erbjuder En heltidstjänst i ett stabilt och expanderande bolag. Omväxlande arbete. Möjlighet att utveckla sin tjänst på lång sikt. Detta är en rekrytering direkt till vår kund. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker rivare & sanerare till expansivt bolag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker rivare & sanerare till expansivt bolag!

Asbest/PCB sanerare
Ocab är rikstäckande inom sanering och avfuktning med etablering på 39 orter i Sverige. Ocab omsätter omkring 600 Mkr och har cirka 560 medarbetare. Ocab utför tjänster inom sanering, rengöring, avfuktning och genomför olika typer av utredningar inom byggnadsmiljö. Ocab sanerar även asbest, radon, mögel, rengör klotter och utför besiktningar. Ocab erbjuder jour dygnet runt 365 dagar om året för åtgärd av akuta skador. Genom att kontinuerligt satsa på utveckling inom kvalitet och miljö har Ocab förvärvat kompetens, resurser och utrustning för att kostnadseffektivt begränsa och åtgärda skador. Kunder är försäkringsbolag, bygg- och fastighetsbolag, privatpersoner, industri samt offentlig sektor. Vårt kontor i Norsborg behöver nu utökas med ytterligare en duktig medarbetare. Asbest/PCB sanerare Arbetsuppgifter Att vara asbest/PCB sanerare och jobba på F&B avdelningen är en utmanande och omväxlande roll för dig som vill växa i ditt arbete. Som asbest/PCB sanerare jobbar du i team som tillsammans driver projekten framåt mot ställda mål. Du kommer att ha kundkontakt och ska kunna ta platsansvar för projekt vid behov. Kvalifikationer Vi söker dig som: *Har flerårig erfarenhet av Asbest eller PCB sanering *Kan arbeta under eget ansvar *Har goda ledaregenskaper *Har körkort Du är jobbat med asbestsanering några år och har erfarenhet och kompetens från flera olika typer av saneringar. Du är van att driva egna arbeten mot ekonomiskt ställda mål. Du har erfarenhet av liknande tjänst och det är meriterande om du har varit platschef för större asbest/PCB saneringar alt bygg eller rivningsarbeten. Du är beslutsam, handlingskraftig och ser helheten. Du trivs i en personalledande roll och har en förmåga att kommunicera med både personal och kunder. Du har ett tydligt ledarskap där du kommunicerar mål och utfall så att dina medarbetare vet vad som gäller samtidigt som de motiveras till att utvecklas i sina arbeten. Du ska trivas att arbeta självständigt då arbetet innebär att du själv planerar och fördelar din tid inom projekt. Intervjuer tas löpande och tjänsterna kan tillsättas innan publiceringstiden är slut.
Företag: Ocab i Stockholm AB Syd
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Asbest/PCB sanerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Asbest/PCB sanerare

Rivare & Sanerare sökes!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten Vi söker kontinuerligt efter rivare och sanerare då efterfrågan från våra uppdragsgivare blir allt fler. Dina arbetsuppgifter bestäms utifrån dina tidigare erfarenheter. Kvalifikationer Du som söker har minst 2 års erfarenhet från rivnings- och/eller saneringsarbeten. Asbest- och pcbutbildning är meriterande. B-körkort är ett krav. Egenskaper Vi söker personer som är sociala och har lätt för att arbeta i grupp. Du vet att det är avgörande för företagets framgång att varje individ är delaktig och presterar. Vi erbjuder En heltidstjänst. Omväxlande arbete. Möjlighet att utveckla sin tjänst på lång sikt. Detta är en rekrytering direkt till vår kund. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Rivare & Sanerare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rivare & Sanerare sökes!

Sanerare till företag i Södertälje sökes!
Är du noggrann, prestigelös och söker ett långsiktigt uppdrag? Då ska du söka jobbet som sanerare på ett internationellt företag i läkemedelsbranschen! Hur ser din arbetsdag ut? Din dag kommer främst att bestå av uppgifter som filterbyten, rondering av filter och saneringsarbeten. Är du tekniskt intresserad kommer du att trivas bra då sanering av företagets maskiner står i fokus. Du kommer även att få användning av dina goda kunskaper i data/systemkunskap.   Vem trivs här? Du som är noggrann, ser detaljer och värdesätter kvalité i ditt arbete kommer att trivas. Har du gått en utbildning inom verkstadteknik/maskinteknik, har kunskap inom GMP och är lättlärd inom datasystem ska söka redan idag! Som person är du prestigelös, tycker om rutiner och är inte rädd för att hugga i. Du känner dig trygg med att ta egna initiativ och är social och öppen som person!  Vad erbjuder vi? Uppdraget startar omgående och kommer att löpa på tillsvidare, möjlighet till fast anställning av företaget finns för rätt person. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sanerare till företag i Södertälje sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sanerare till företag i Södertälje sökes!

Asbestsanerare
Bemanningslandslaget söker nu nya medarebtare! Vi söker dig som har giltigt tillstånd att sanera asbest, samt minst ett års erfarenhet av sanering. B-körkort är ett plus men inget krav. VI är ett litet företag med endast 20 anställda, så den personliga kontakten och kemin är väldigt viktig. Välkommen in med din ansökan!
Företag: BEMANNINGSLANDSLAGET AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Asbestsanerare jobb, Asbestsanerare Stockholm, Asbestsanerare BEMANNINGSLANDSLAGET AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Asbestsanerare

Asbestsanerare sökes
Ett MÅSTE!! är att du har godkänd ASBEST licens och Läkarintyg! Om inte så kan du sluta läsa HÄR!! Vi är ett företag som startades upp för ca 3 år sedan med sätet i Västerås, Våran arbetsplats är hela Sverige. Våra kunskapsområden är Asbest, Pcb, fogning, Brandteknik, isolering och rivning. För tillfället så är vi 10st i företaget men behöver förstärkning med tanke på en ljus framtid med många nya projekt i sikte.. Dom vi söker ska hantera svenska språket i tal och skift, till 100% med tanke på snabb säkerhet och information om olyckan är framme till dom utsatta och inblandade. Självgående och inte tummen mitt i ena handen och mobilen i andra handen. Du ska kunna lyssna och vara öppen för andra lösningar än dina 100 åriga lösningar som du alltid har kört men.... Du ska klara av att jobba i grupp, vara lyhörd och arbetsvillig.... Vi söker erfarna LICENSERADE Asbestsanerare från mellan Sverige till längst upp i norr.... Stort plus om du har B körkort... OBS!! Under entreprenörer, mail kompisar och de som inte har tillräckliga kvalifikationer undanbedes!
Företag: TESTAB FOG & SANERING AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Asbestsanerare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Asbestsanerare sökes

Sanerare
aleja ab är ett bemanningsföretag. Vi bemannar företag runt om i Storstockholm med personal främst för fysiskt tunga uppdrag. Just nu söker vi för kunds räkning två stycken personer som tidigare jobbat med sanering av olika slag. Extra meriterande är om du arbetat med brand-, industri- eller klottersanering. Arbetet utförs oftast ute hos våra kunders kunder, varpå en vilja att ge ett gott bemötande och en servicelagd inställning är en förutsättning. Arbetet inkluderar tunga lyft, självständigt arbete och runtåkning till olika arbetsplatser. Ett b-körkort är därför väldigt meriterande, dock inget krav. Viktigt för denna tjänst är att du som söker har en bra fysik då det förkommer väldigt mycket tunga lyft. Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns möjlighet att även prova på olika typer av jobb, bland annat inom lager, flytt, sanering, montering, grovarbete och rivning. Tjänsterna skall tillsättas omgående varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag! Foto på dig själv är ett stort plus!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sanerare jobb, Sanerare Stockholm, Sanerare Aleja AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sanerare

Rivare & Sanerare sökes!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten Vi söker kontinuerligt efter rivare och sanerare då efterfrågan från våra uppdragsgivare blir allt fler. Dina arbetsuppgifter bestäms utifrån dina tidigare erfarenheter. Kvalifikationer Du som söker har minst 2 års erfarenhet från rivnings- och/eller saneringsarbeten. Asbest- och pcbutbildning är meriterande. B-körkort är ett krav. Egenskaper Vi söker personer som är sociala och har lätt för att arbeta i grupp. Du vet att det är avgörande för företagets framgång att varje individ är delaktig och presterar. Vi erbjuder En heltidstjänst. Omväxlande arbete. Möjlighet att utveckla sin tjänst på lång sikt. Detta är en rekrytering direkt till vår kund. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Rivare & Sanerare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rivare & Sanerare sökes!

Asbest / PCB-sanerare till Norsborg
BIG Media Sweden AB är ett snabbt växande företag inom marknadsföring av platsannonser, rekrytering och bemanning. Vi erbjuder rekryteringslösningar till alla delar av näringslivet. Vi hjälper dig att hitta rätt jobb oavsett vilken bransch du befinner dig i. För kunds räkning söker vi nu Asbest- / PCB-sanerare till deras kontor i Norsborg. Arbetsgivaren berättar: Att vara Asbest- / PCS-sanerare och jobba på F&B-avdelningen är en utmanande och omväxlande roll för dig som vill växa i ditt arbete. Som asbest-/PCS-sanerare jobbar du i grupp som tillsammans driver projekten framåt mot ställda mål. Du kommer att ha kundkontakt och ska kunna ta platsansvar för projekt vid behov. Vi söker dig som: * Har flerårig erfarenhet av Asbest eller PCB-sanering * Kan arbeta under eget ansvar * Har goda ledaregenskaper * Har körkort * Behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift Du är jobbat med asbestsanering några år och har erfarenhet och kompetens från flera olika typer av saneringar. Du är van att driva egna arbeten mot ekonomiskt ställda mål. Du har erfarenhet av liknande tjänst och det är meriterande om du har varit platschef för större asbest-/PCB-saneringar alt. bygg- eller rivningsarbeten. Du är beslutsam, handlingskraftig och ser helheten. Du trivs i en personalledande roll och har en förmåga att kommunicera med både personal och kunder. Du har ett tydligt ledarskap där du kommunicerar mål och utfall så att dina medarbetare vet vad som gäller samtidigt som de motiveras till att utvecklas i sina arbeten. Du ska trivas att arbeta självständigt då arbetet innebär att du själv planerar och fördelar din tid inom projekt. Körkort: B Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare, Heltid. Arbetsort: Norsborg (Stockholm) Ansökningsfrist: Snarast För att söka på tjänsten, följ länken här nedan! http://bit.ly/1g71GRT
Företag: BIG MEDIA SWEDEN AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Asbest / PCB-sanerare till Norsborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Asbest / PCB-sanerare till Norsborg

Asbestsanerare
Verksamhetsbeskrivning Företagets huvudsyssla är saneringsarbete främst inom asbest. Enklare snickeriarbeten, målning m m inom ROT och nyproduktion. Arbetsuppgifter Att vara Asbets/PCb -sanerare är ett utmanade och omväxlande arbete som ställer stora krav. Du kommer att få arbeta på fasta objekt under längre tidsperioder men även kortare projekt som skiftar från några dagar till några veckor. Utbildning/Erfarenhet Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet och utbildning.som asbestsanerare.
Företag: Svenska Asbestsanerarna AB (SKANDINAVISKA)
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Asbestsanerare jobb, Asbestsanerare Stockholm, Asbestsanerare Svenska Asbestsanerarna AB (SKANDINAVISKA)
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Asbestsanerare

Sanerare
Hej! Linn Bygg KB är ett företag inom sannering/städ/rivning. Vi är 19 stycken anställda och vi söker nu två duktiga brandsanerare med erfarenhet. Vi tar emot ansökan via e-post: linnbygg@hotmail.com och undanber oss telefonkontakt. Mer information om företaget hittar du på www.linnbygg.se.
Företag: Linn Bygg KB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Sanerare jobb, Sanerare Sollentuna, Sanerare Linn Bygg KB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sanerare

Sanerare
BemanningsPartner AB är ett Helsingborgsföretag, som har många års erfarenhet från bemanningsbranschen. Vi erbjuder kunder i nordvästra Skåne personaluthyrning och rekrytering av produktionspersonal och tjänstemän inom industri & verkstad, tjänste- & serviceföretag, transport & logistik samt kommun & statlig förvaltning. Läs mer om oss på www.bemanningspartner.se Vi söker en SANERARE till vår kund i Helsingborg. Det är ett företag med ett 10-tal anställda och en positiv utveckling. Då företaget befinner sig i en expanderingsfas behöver de förstärka sitt team med ytterligare en medarbetare. Företaget är licensierade för asbest, PCB och brandsanering. Uppdraget är till en början en uthyrning på 3 månader med möjlighet till övergång hos kund. Arbetsuppgifter: -Du kommer att utföra saneringsarbeten med asbest, PCB och brandsanering samt arbeta med allehanda uppgifter som ingår i yrkesrollen som sanerare. Kunskap och erfarenhet som krävs för arbetet: - Tidigare arbetslivserfarenhet som sanerare är ett krav. Personliga egenskaper: - Arbetet är självständigt, varvid stor vikt läggs på noggrannhet, samarbetsförmåga och flexibilitet - Förmågan att vara lösningsorienterad och kunna prioritera. - Positiv inställning, förmåga till initiativ och viljan att utveckla idéer - Hög arbetsmoral Övrigt: Då vi har en löpande rekryteringsprocess ser vi gärna att Du ansöker snarast. - Heltid - Visstidsanställning - Dagtid - Start omgående. Välkommen in med din ansökan på vårt " Öppet Hus", varje onsdag mellan kl.8.30 - 10.30, på Furutorpsgatan 79, i Helsingborg.
Företag: BemanningsPartner
Ort: Helsingborg
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Sanerare jobb, Sanerare Helsingborg, Sanerare BemanningsPartner
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sanerare

Sanerare,golvvård,fönsterputsare
Kanitasstäd AB är ett serviceföretag inom lokalvård och sanering. Vi uför: kontorsstädning,trappstädning,golvvård,fönsterputs,flyttstädning, mattvätt med mera med i hela Storstockholm som arbetsplats. Beskrivning av arbetsuppgifter: Specialstäd,golvvård,fönsterputs och sanering. Beskrivning av kvalifikationer: Lång erfarenhet, god fysik och behärska svenska
Företag: KANITAS STÄD AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Sanerare,golvvård,fönsterputsare jobb, Sanerare,golvvård,fönsterputsare Järfälla, Sanerare,golvvård,fönsterputsare KANITAS STÄD AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sanerare,golvvård,fönsterputsare

Asbest / PCB-sanerare till Norsborg
BIG Media Sweden AB är ett snabbt växande företag inom marknadsföring av platsannonser, rekrytering och bemanning. Vi erbjuder rekryteringslösningar till alla delar av näringslivet. Vi hjälper dig att hitta rätt jobb oavsett vilken bransch du befinner dig i. För kunds räkning söker vi nu Asbest- / PCB-sanerare till deras kontor i Norsborg. Arbetsgivaren berättar: Att vara Asbest- / PCS-sanerare och jobba på F&B-avdelningen är en utmanande och omväxlande roll för dig som vill växa i ditt arbete. Som asbest-/PCS-sanerare jobbar du i grupp som tillsammans driver projekten framåt mot ställda mål. Du kommer att ha kundkontakt och ska kunna ta platsansvar för projekt vid behov. Vi söker dig som: * Har flerårig erfarenhet av Asbest eller PCB-sanering * Kan arbeta under eget ansvar * Har goda ledaregenskaper * Har körkort * Behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift Du är jobbat med asbestsanering några år och har erfarenhet och kompetens från flera olika typer av saneringar. Du är van att driva egna arbeten mot ekonomiskt ställda mål. Du har erfarenhet av liknande tjänst och det är meriterande om du har varit platschef för större asbest-/PCB-saneringar alt. bygg- eller rivningsarbeten. Du är beslutsam, handlingskraftig och ser helheten. Du trivs i en personalledande roll och har en förmåga att kommunicera med både personal och kunder. Du har ett tydligt ledarskap där du kommunicerar mål och utfall så att dina medarbetare vet vad som gäller samtidigt som de motiveras till att utvecklas i sina arbeten. Du ska trivas att arbeta självständigt då arbetet innebär att du själv planerar och fördelar din tid inom projekt. Körkort: B Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare, Heltid. Arbetsort: Norsborg (Stockholm) Ansökningsfrist: Snarast För att söka på tjänsten, följ länken här nedan! http://bit.ly/1g71GRT
Företag: BIG MEDIA SWEDEN AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Asbest / PCB-sanerare till Norsborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Asbest / PCB-sanerare till Norsborg

Klottersanerare & Specialrengörare
Hejsan! Jonas här, det är jag som kommer starta upp Klotterkonsulten AKS & Specialrengöringar Sverige i Kalmar och Blekinge län. Två företag som idag blivit nästan rikstäckande, nu är det dags att utöka vår verksamhet igen. Den här gången behöver vi drivna medarbetare som vill arbeta med oss vid vårt kontor i Kalmar län. Ditt arbete innebär att utföra själva saneringsarbetet ute hos kund, underhålla arbetsmaterial och serva kunderna. Tidigare vana är inte ett krav, men naturligtvis meriterande. Det viktigaste är att du är allmänt händig och att du har en stark önskan att lyckas samt lösa problem. Som person har du ett starkt driv, gillar inte att sitta stilla och har lätt för att se vad som behövs eller kan göras. Du har heller inga problem att hålla kundkontakter eller att ta kontakt med främmande människor, ja du är duktig på det sociala helt enkelt och lösningsinriktad :) Du kommer att ingå i ett team som finns i hela Sverige. Utgångsorten är Kalmar men vi arbetar ute hos kunderna i hela Kalmar och Blekinge Län Om du tycker att det här verkar spännande så maila mig din ansökan på jobb1@klotterkonsulten.se. Skriv lite om vem du är och vad du gjort tidigare, bifoga en bild. Eftersom du kommer att ha kundkontakt både på plats, via telefon och mail är det viktigt att du behärskar svenska både i tal och skrift samt att du har datorvana. Vi ser gärna såväl manliga som kvinnliga sökande till detta arbete. B-körkort är ett absolut krav, har du även C-körkort så är det jättebra. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag, vänligen respektera detta. Jag ser fram emot din kontakt, vi rekryterar fortlöpande så vänta inte. Skicka in redan idag. Med vänliga hälsningar Jonas Jakobsson, Franchisetagare i Kalmar- och Blekinge län.
Företag: KLOTTERKONSULTEN AKS AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Klottersanerare & Specialrengörare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klottersanerare & Specialrengörare

Sanerare/Extra
Är du studerande? Vill du tjäna lite extra pengar? Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Just nu söker vi för kunds räkning tolv st personer som kommer arbeta med brand-, industri- eller klottersanering. Arbetet utförs oftast ute hos våra kunders kunder, varpå en vilja att ge ett gott bemötande och en servicelagd inställning är en förutsättning. Arbetet inkluderar tunga lyft, självständigt arbete och runtåkning till olika arbetsplatser. Ett b-körkort är därför väldigt meriterande, dock inget krav. Viktigt för denna tjänst är att du som söker har en bra fysik då det förkommer väldigt mycket tunga lyft. Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns möjlighet att även prova på olika typer av jobb, bland annat inom lager, flytt, sanering, montering, grovarbete och rivning. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid. Ansökan skickas in skriftlig, helst via mail till rp@aleja.se
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-30
Sök fler jobb liknande: lediga Sanerare/Extra jobb, Sanerare/Extra Stockholm, Sanerare/Extra Aleja AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sanerare/Extra

Asbestsanerare sökes
Tumba riv & sanering är ett 6 år gammalt företag med cirka 20-25 anställda. Huvudkontoret ligger i Tullinge. Vi utför rivning, sanering och håltagning vid stambyten. Tjänsterna som asbestsanerare är på heltid fram till maj. Sedan är det ett uppehåll under sommaren och tjänsterna fortsätter i början av augusti. Tidigare erfarenhet är ett krav samt asbestlegitimation/utbildning. Körkort är inte ett krav, men önskvärt.
Företag: Tumba Riv & Sanering
Ort: Botkyrka
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Asbestsanerare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Asbestsanerare sökes

FORIA SÖKER SANERARE/LOKALVÅRDARE OMGÅENDE!
FORIA söker omgående sanerare/städare/lokavårdare! Vi är i omgående behov någon som kan rycka in som sanerare, städare, lokalvårdare. Du som söker skall klarar av tyngre arbeten, vara driven och vill hugga i och arbeta. Det är av stor vikt att du kan kommunciera och förstå det svenska språket väl då vi utför arbeten på industriföretag som kräver detta pga säkehetsföreskrifter. Det är en stor fördel om du innhar SSG-sertifikat. Vilket är en säkerhetsutbildning för att arbeta inom industriföretag. Krav: Tjänsten kräver att du innehar B-körkort. Sök tjänsten snarast genom att mail din ansökan.
Företag: Foria AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga FORIA SÖKER SANERARE/LOKALVÅRDARE OMGÅENDE! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FORIA SÖKER SANERARE/LOKALVÅRDARE OMGÅENDE!

Asbestsanerare
Vi söker två asbetsanerare för ett tillfälligt arbete i Falun för perioden 2014-01-13- 2014-01-24. Personerna som söker de här två tjänsterna måste ha utbildning i asbestsanering samt godkänt läkarintyg.
Företag: Saneringsfirman Hedberg AB
Ort: Falun
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Asbestsanerare jobb, Asbestsanerare Falun, Asbestsanerare Saneringsfirman Hedberg AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Asbestsanerare


Sök lediga jobb Sanerare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se