Sara söker en personlig assistent för 6 månader (vik) 80% jobb

Sara söker en personlig assistent för 6 månader (vik) 80% jobb Sara söker en personlig assistent för 6 månader (vik) 80% jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Sara söker en personlig assistent för 6 månader (vik) 80%. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Sara söker en personlig assistent för 6 månader (vik) 80%. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Sara söker en personlig assistent för 6 månader (vik) 80%- Stockholm


Mer beskrivning

Sara söker en personlig assistent för 6 månader (vik) 80%
Bambi ekonomisk förening är ett föräldrakooperativ som startades 1992. Vi driver idag ett korttidshem för barn och ungdomar, en daglig verksamhet samt administrerar personlig assistans och avlösarservice. Vi vänder oss till familjer med barn, ungdomar och unga vuxna som har flera och omfattande funktionsnedsättningar. Utmärkande för Bambi ekonomisk förening är att kooperativet utvecklas och förändras i takt med att medlemmarnas behov förändras. Vi förändrar våra verksamheter och startar nya utifrån medlemmarnas önskemål. Sara är en energisk 25-årig tjej som har en omfattande flerfunktionsnedsättning. Sara behöver personlig assistans med allt i sin vardag, samt att ta initiativ och stöd i beslutsfattande. Hon bor i ett kollektiv tillsammans med 3 andra kompisar i Vinsta/Vällingby med personlig assistans dygnet runt. Sara går på Daglig Verksamhet i Hässelby måndag-fredag. Hon gillar musik, dans, att gå på stan och shoppa, och hälsa på djur. Sara behöver en positiv, engagerad och lyhörd assistent som kan jobba på ett vikariat som är på 6 månader med arbetspass som är förlagda blandat på dagtid, kvällstid, journätter samt vissa helger. Vikariatet är på ca 80%. Ett krav är att du har minst ett års erfarenhet av jobbet som personlig assistent, och du bör ha erfarenhet av utmanande beteenden och epilepsi. Du bör även klara av en del lyft och vändningar (taklyft finns hemma och på DV). Vi ser gärna att du har ett intresse av hushållssysslor då Sara bor i en villa med trädgård, och att du gillar att vara del i en grupp med god kommuniaktion och förståelse. Det är bra om du är självgående och initiativrik då Sara behöver hjälp med att hitta på olika aktiviteter på dagtid de dagar hon inte är på sin Dagliga Verksamhet och även ibland på kvällstid. Gå till www.bambi.se för att läsa mer om Bambi. Sara söker alltså en personlig assistent som kan jobba på ett vikariat, ca 80 % fast schema, samt vid behov, både vid dagar, kvällar, helger och sovande journatt då ordinarie personal ej kan jobba. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. * Kollektivavtal KFO-Kommunal. Individuell lönesättning. * Bambi ekonomisk förening erbjuder lång introduktion, friskvård, handledning och kompetensutveckling. Vi tar bara emot ansökningar via mail. Välkommen med din ansökan!
Företag: Bambi
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sara söker en personlig assistent för 6 månader (vik) 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sara söker en personlig assistent för 6 månader (vik) 80%


Sök lediga jobb Sara söker en personlig assistent för 6 månader (vik) 80%

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se