Scandic Scandic Bromma jobb - lediga jobb

Scandic Scandic Bromma jobb Scandic Scandic Bromma jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Scandic Scandic Bromma. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Scandic Scandic Bromma. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Köksmästare till Scandic Bromma- Stockholm

  2. Scandic Bromma söker Receptionist- Stockholm

  3. Scandic Bromma söker vikarierande receptionist- Stockholm

  4. Scandic Bromma söker vikarierande Köksmästare- Stockholm


Mer beskrivning

Köksmästare till Scandic Bromma
På Scandic får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Vi erbjuder en arbetsplats där hållbarhetsfrågor har ett stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så vi kan bli ännu bättre. Scandic är en del i ett mångkulturellt samhälle och för att kunna möta upp våra gästers önskemål är det viktigt för oss att vår personal speglar de gäster vi har. Därför är mångfald en viktig del i vår vardag och genom din ansökan kanske du kan vara med och göra detta möjligt Scandic Bromma är ett mysigt hotell som har funnits sedan femtiotalet, vi har 144 rum, 14 konferensrum samt gemensam restaurang och bar. Här är det en familjär anda med såväl kollegor som gäster och har du även ett intresse att jobba på andra avdelningar på hotellet tycker vi det är roligt. I vår restaurang erbjuder vi både dagens lunch, stora som små konferens och gruppmiddagar, samt a la carte.  Är du vår nya köksmästare?  Vi söker en köksmästare som är engagerande och som tillsammans med andra avdelningschefer och medarbetare vill driva hotellet mot våra mål.  Du kommer att vara en del i den dagliga driften för att säkerställa kvalitet, service och Scandics koncept. Som person är du flexibel, strukturerad och har lätt för att samarbeta. Du gillar att ta ansvar och är bra på att skapa en god stämning i teamet. Du kommer att vara en del i vår avdelningschefsgrupp och rapportera direkt till Hotelldirektören.  Kvalifikationer * Du har dokumenterad yrkesutbildning * Arbetat som kock i minst 4 år * Arbetat inom ledande befattning minst 1 år * En hög kvalitetskänsla * Hög servicekänsla * Du pratar svenska och engelska flytande * Du har grundläggande datakunskap Ansvarsområde * Personalansvar * Säkerställa att vi levererar god mat till våra gäster * Budgetansvar med hög kostnadsmedvetenhet * Ansvara för livsmedelskontroller och vara väl insatt i egenkontrollen (HACCP) * Ansvar för hygien och säkerheten i köket. * Var del i avdelningschefsgruppen Vi erbjuder * Arbete i en internationell hotellkedja med stora utvecklingsmöjligheter * Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning Kontakt Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hotelldirektör Susanne Wase,  susanne.wase@scandichotels.com  telefon +46709 73 859 Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.
Företag: Scandic Scandic Bromma
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare till Scandic Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare till Scandic Bromma

Scandic Bromma söker Receptionist
Att jobba på Scandic På Scandic får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Vi erbjuder en arbetsplats där hållbarhetsfrågor har ett stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så vi kan bli ännu bättre. Scandic är en del i ett mångkulturellt samhälle och för att kunna möta upp är det viktigt för oss att vår personal speglar de gäster vi har. Därför är mångfald en viktig del i vår vardag och genom din ansökan kanske du kan vara med och göra detta möjligt. Scandic Bromma är ett gammalt anrikt hotell från 1957, det är ett litet, mysigt hotell med 143 rum beläget vid Brommaplan. Vi har en restaurang med 150 sittplatser samt en trevlig innegård sommartid. Hotellet ligger endast 20 minuter från city med tunnelbanan, som ligger ca 100 meter från hotellet. Dina arbetsuppgifter Som Receptionist arbetar du i hotellets reception och rapporterar till hotellets Receptionschef. Du arbetar med den dagliga driften, sköter in- och utcheckning av gäster, svarar i telefon och svarar på förfrågningar. Arbetspassen ligger mellan 07:00 - 23:00 och innefattar även helger. Ensamarbete förekommer. Personlig profil Som Receptionist är det viktigt att du är självgående, lösningsorienterad och ansvarskännande. Du har ett naturligt intresse för människor och har lätt för att samarbeta, både med gäster och med kollegor. Du är tillmötesgående, har en positiv attityd och är van att arbeta i ett högt tempo. Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel och ser till så att verksamheten följer Scandics koncept.   För att passa tjänsten ser vi att du är    * flexibel * serviceinriktad * stresstålig * gillar människor * positiv * ansvarsfull Vi vill också att du talar och skriver flytande svenska och engelska. Endast sökanden över 18 år då vi serverar alkohol.   Kontakt Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef, Susanna Mohlin på mail susanna.mohlin@scandichotels.com  Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via länken nedan!
Företag: Scandic Scandic Bromma
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga Scandic Bromma söker Receptionist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Scandic Bromma söker Receptionist

Scandic Bromma söker vikarierande receptionist
Den lugna atmosfären i Scandic Brommas atrium och på relaxavdelningen ligger bara 20 minuter från centrala Stockholm. Med goda kommunikationer når du lätt hela Stockholms nöjesutbud. Härifrån går bussar till Drottningholm där du kan besöka slottet, parken och Slottsteatern. Något längre ut når du Birka med all historik om vikingarna. För den sport- och spelsugne ligger Solvalla och Friends arena nära till hands. Är du golfintresserad ligger Drottningholms GK på bekvämt avstånd. Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig? Vill du vara en del av Nordens marknadsledande hotellkedja med nästan 230 hotell och 14000 medarbetare?  Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Är du vår nya Receptionist? Då kommer du dagligen att möta de viktigaste personerna hos oss – våra gäster! Vi söker dig som gillar att kombinera service i världsklass med försäljning.  Du älskar mötet med gästen, där du har en förmåga att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har förmågan att se lösningar, där andra ser problem. Vi ser att du kan hantera stressiga situationer och samtidigt kunna prioritera rätt saker. Att arbeta i team och vara en omtänksam kollega, ser vi som en självklarhet.      Vad är din roll? Du är hotellets ansikte utåt, din roll är otroligt viktigt då du påverkar gästens intryck och vistelse. Du och dina kollegor har det övergripande ansvaret för att få våra gäster att känna sig som hemma. Som receptionist är det viktigt att vara uppdaterad och ha en övergripande syn över hotellets verksamhet och dess omgivning, vilket bidrar till service utöver det vanliga. Tjänsten är ett vikariat tillochmed 18 december 2016.   Ansvarsområden Möta, välkomna och finnas till för våra gäster Checka in och checka ut våra gäster Säkerställa att standard och koncept följs i enlighet med Scandics värderingar Skapa merförsäljning Arbeta med kassahantering Ta emot bokningar och frågor på telefonen Fakturera   Vi söker dig som har Minst 1 års erfarenhet som hotellreceptionist Goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift) Goda datakunskaper i Opera ( Scorpio ) och Micros   Meriterande     Kunskap i ytterligare språk Erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter Erfarenhet av konceptstyrd verksamhet och att följa givna tidsramar Kontakt Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef via mail på  susanna.mohlin @scandichotels.com   Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via länken nedan!
Företag: Scandic Scandic Bromma
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-09
Sök fler jobb liknande: lediga Scandic Bromma söker vikarierande receptionist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Scandic Bromma söker vikarierande receptionist

Scandic Bromma söker vikarierande Köksmästare
Den lugna atmosfären i Scandic Brommas atrium och på relaxavdelningen ligger bara 20 minuter från centrala Stockholm. Med goda kommunikationer når du lätt hela Stockholms nöjesutbud. Härifrån går bussar till Drottningholm där du kan besöka slottet, parken och Slottsteatern. Något längre ut når du Birka med all historik om vikingarna. För den sport- och spelsugne ligger Solvalla och Friends arena nära till hands. Är du golfintresserad ligger Drottningholms GK på bekvämt avstånd. Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig? Vill du vara en del av Nordens marknadsledande hotellkedja med nästan 230 hotell och 14000 medarbetare? Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Scandic Bromma är ett gammalt anrikt hotell från 1957, det är ett litet, mysigt hotell med 143 rum beläget vid Brommaplan. Vi har en restaurang med 180 sittplatser där vi serverar frukost, lunch, a´la carte samt grupp och konferensmiddagar. Vi har också en trevlig innegård sommartid. Hotellet ligger endast 20 minuter från city med tunnelbanan, som ligger ca 100 meter från hotellet. Är du vår nya Köksmästare? Då är du en positiv, driven och engagerad ledare som har ett genuint intresse för service, mat och dryck. Du har en förmåga att ta initiativ och är flexibel för förändringar. Du trivs i situationer med högt tempo där du kan prioritera och se lösningar där andra ser problem. Att vara trendmedveten och kreativ samt ha mod att använda dessa egenskaper i ditt arbete är viktigt. För att lyckas som ledare hos oss behöver du dessutom vara prestigelös, modig och se Scandics värderingar som dina egna! Jobbar du kanske som förstekock eller souschef i dag och vill prova på ett halvår som köksmästare? Vi erbjuder ett vikariat med tillträde snarast och fram till 31/12-2016 Vad är din roll? Som ledare hos oss har du förmågan att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten mot samma mål - nöjda gäster! Du har det övergripande ansvaret för kvalitén av hotellets köksverksamhet. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera service och matupplevelser i världsklass! I din roll kommer du att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som krav på din förmåga att prognostisera, planera och bemanna. Vad har du med dig? Relevant utbildning/3-års yrkeserfarenhet Mat och dryckeskunskap Ledarerfarenhet Analytisk förmåga Kunskaper i Officepaketet Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift Meriterande Dokumenterad erfarenhet av budgetansvar Kunskaper i ytterligare språk Kontakt Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef, NN påv telefon NN eller maila på NN@scandichotels.com Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via länken nedan!
Företag: Scandic Scandic Bromma
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-08
Sök fler jobb liknande: lediga Scandic Bromma söker vikarierande Köksmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Scandic Bromma söker vikarierande Köksmästare


Sök lediga jobb Scandic Scandic Bromma

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se