Scandinavian Service Partner jobb - lediga jobb

Scandinavian Service Partner jobb Scandinavian Service Partner jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Scandinavian Service Partner. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Scandinavian Service Partner. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Store Manager för Starbucks- Stockholm

 2. Skiftledare för Starbucks- Stockholm

 3. SSP söker skiftledare till News & Deli Arlanda- Sigtuna

 4. Restaurangbiträden till Café Biggles- Luleå

 5. Kock på Restaurang Biggles på Luleå Airport- Luleå

 6. Eventansvarig på SSP Universeum- Göteborg

 7. SSP söker lagerarbetare till Stockholm Central- Stockholm

 8. Kock på Restaurang Biggles på Luleå Airport!- Luleå

 9. Baristas to Starbucks Arlanda- Sigtuna

 10. Vi söker Souschef till O´Learys- Göteborg

 11. SSP söker Kock för enstaka dagar till Universeum- Göteborg

 12. SSP söker Souschef till Universeum- Göteborg

 13. Servispersonal till Arlanda Flygplats- Sigtuna

 14. Skiftledare för Starbucks, Arlanda- Sigtuna

 15. SSP söker en assisterande avdelningschef- Sigtuna

 16. Skiftledare för Starbucks, Malmö Central- Malmö

 17. SSP söker Cafévärdar till Upper Crust Stockholm- Stockholm

 18. Unit Manager till Restaurang Biggles- Luleå

 19. Store Manager för Starbucks, Arlanda- Sigtuna

 20. Assistant Store Manager för Starbucks, Arlanda- Sigtuna

 21. SSP söker kockar till O´Learys Arlanda- Sigtuna

 22. Skiftledare för servispersonalen på O´Learys- Sigtuna

 23. Vi söker medarbetare till Lavazza Espression- Sigtuna

 24. Vill du jobba som ekonomiassistent SSP Sweden?- Sigtuna

 25. Kock till Restaurang Biggles på Luleå Airport!- Luleå

 26. SSP söker Souschef till Landvetter Airport- Göteborg

 27. Avdelningschef till Restaurang Biggles- Luleå

 28. Store Manager för Starbucks, Arlanda- Sigtuna

 29. O´Learys söker extra servispersonal- Göteborg

 30. Extrapersonal till Café Biggles på Luleå Airport- Luleå

 31. Servis- och barpersonal till Arlanda Flygplats- Sigtuna

 32. SSP söker skiftledare till caféerna på Arlanda- Sigtuna

 33. Bartenders till Casa Bacardi och The Famous Bar- Sigtuna

 34. O`Learys Arlanda söker servispersonal- Sigtuna

 35. Kallskänka natt 80 % till vår produktion- Sigtuna

 36. Barista på Starbucks Stockholm Central- Stockholm

 37. 1:e Kock till New Orleans Arlanda flygplats!- Sigtuna

 38. Loungevärd SSP på Arlanda- Sigtuna

 39. Assistant avdelningschef Starbucks, Arlanda- Sigtuna

 40. Extrapersonal till Café Biggles på Luleå Airport- Luleå


Mer beskrivning

Store Manager för Starbucks
Starbucks grundades 1971 i Seattle och har sedan dess jobbat med att på etiskt vis köpa de bästa kaffebönorna som går att finna och rosta dem till perfektion. Inspirationen kommer från Italien som Howard Schultz (nuvarande chairman, president och CEO) besökte 1983. Han fick där visionen om att ta med en del av denna rika kaffekultur hem till USA och skapa ?a third place?, en plats mellan hem och jobb där man kan ha en stund för sig själv eller umgås med vänner och familj. Idag, med över 18 000 kaféer i 62 länder, är Starbucks världens främsta kafferosteri och återförsäljare av högkvalitetskaffe. Vi har nu en spännande möjlighet för dig som har ledarerfarenhet i servicebranschen, att få leda ett nytt Starbucks team på Stockholm central. Vi söker dig som glad och entusiastisk och älskar kundkontakt. Du behöver vara passionerad över att utveckla människor och trivas bäst när du är med dina medarbetare i driften. En Store Managers Ansvarsområden består bland annat av: Dagliga driften av butiken Inspirera och utveckla medarbetare Skapa och bibehålla vår unika ?Starbucks Experience? Skapa bra arbetsmiljö som bidrar till hela teamets förmåga att leverera Budget och ekonomiska mål Personalfrågor som t.ex. rekrytering, bemanning, schemaläggning Säkerhet, hygien, miljö och hälsa i butiken Du bör kunna: Inspirera människor i din närhet, gäster och medarbetare Brinna för service i världsklass, att ständigt överträffa kundens förväntningar Trivas med att jobba i drift Självständigt sköta den dagliga verksamheten Jobba effektivt i högt tempo Hålla många bollar i luften Leda och utveckla ett team Har erfarenhet av att leda i servicebranschen Vara en bra kommunikatör Älskar att vara bland människor och vara utåtriktad Arbeta mot ekonomiska mål Vara resultatorienterad Kunna svenska och ha mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift. All utbildning sker på engelska. Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Store Manager för Starbucks jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Store Manager för Starbucks

Skiftledare för Starbucks
Starbucks grundades 1971 i Seattle och har sedan dess jobbat med att på etiskt vis köpa de bästa kaffebönorna som går att finna och rosta dem till perfektion. Inspirationen kommer från Italien som Howard Schultz (nuvarande chairman, president och CEO) besökte 1983. Han fick där visionen om att ta med en del av denna rika kaffekultur hem till USA och skapa "a third place", en plats mellan hem och jobb där man kan ha en stund för sig själv eller umgås med vänner och familj. Idag, med över 18 000 kaféer i 62 länder, är Starbucks, världens främsta kafferosteri och återförsäljare av högkvalitetskaffe. Vi har nu en spännande möjlighet för dig att få vara med och leda ett nytt Starbucks team på Stockholm central. Vi söker dig som glad och entusiastisk och älskar kundkontakt. Du behöver vara passionerad över att utveckla människor och trivas bäst när du är med dina medarbetare i driften. En Skiftledares Ansvarsområden består bland annat av: Dagliga driften av butiken, planering och utförande av skift Inspirera och utveckla medarbetare Följa upp med baristor för att säkerställa att service i världsklass levereras och alla uppgifter blir gjorda Vara med att skapa och bibehålla vår unika ?Starbucks Experience? Vara med och skapa bra arbetsmiljö som bidrar till hela teamets förmåga att leverera Del av personalfrågor som t.ex. bemanning, schemaläggning, utbildning Delaktig i ansvar för säkerhet, hygien, miljö och hälsa i butiken Du bör kunna: Inspirera människor i din närhet; gäster och medarbetare Brinna för service i världsklass (ständigt överträffa kundens förväntningar) Trivas med att jobba i drift Jobba effektivt i högt tempo Har viss ledarskapserfarenhet och erfarenhet av att arbeta med service Vara en bra kommunikatör Älska att vara bland människor och vara utåtriktad Arbeta mot dagliga uppsatta mål Intresserad av att utveckla ditt ledarskap Vara resultatorienterad Arbeta oregelbundna tider Kunna svenska och ha mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Skiftledare för Starbucks jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skiftledare för Starbucks

SSP söker skiftledare till News & Deli Arlanda
Vi söker en servicesinnad och företagsam skiftledare med driv. Du kommer till en avdelning där våra ledord är snabbt, bekvämt och vänskapligt. Som skiftledare arbetar du i den dagliga driften och är den som leder och fördelar arbetsuppgifterna. I arbetsuppgifterna ingår också bemanning, introduktion av nyanställda, schemaläggning, beställning av varor. Du är mycket flexibel och är ett föredöme för det team du leder. Du har en passion för kvalitet och en personlighet som motiverar och inspirerar andra, samt tar ansvar. Som person är du glad och noggrann med en stor portion humor och ett säljande sätt. Du är van att jobba i ett högt tempo och har lätt för att prioritera. Goda kunskaper i engelska är önskvärt samt tillgång till bil är ett plus då kommunala förbindelser ibland är begränsade. Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga SSP söker skiftledare till News & Deli Arlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SSP söker skiftledare till News & Deli Arlanda

Restaurangbiträden till Café Biggles
SSP på Luleå Flygplats är ett gäng stolta, engagerade och motiverade medarbetare som nu behöver bli fler. Vi söker dig som har genuint intresse för service och mat till vår restaurang på Luleå Flygplats. Du kommer att arbeta i en spännande restaurang med många sittplatser och möta gäster från all världens hörn. I dina arbetsuppgifter ingår försäljning, bakning, enklare matlagning, städning, diskning, catering m.m. Vi söker dig som vill möta nya utmaningar och arbeta i en fartfylld och gemytlig restaurangmiljö på en modern flygplats. Du är målmedveten, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har också en uttalad förmåga att idka merförsäljning och sätter en ära i att se till att gästerna trivs. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck och alla kombinationer där av. Du gillar och vågar sälja och har en god känsla för vad gästen vill ha. Du har mycket god kommunikationsförmåga, tycker att ordning och reda är en självklarhet och pratar både svenska och engelska obehindrat. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i. Du har minst 1 års arbetslivserfarenhet från café & restaurangverksamhet. Du har 3-års gymnasium utbildning. SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort. Vi har en tjänst som är en tillsvidareanställning på 85 % med provanställning 6 mån och ett vikariat på 85 %. Vi söker även extra personal. SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket). Du är minst 20 år och med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret. Du bor nära Luleå och har inga problem med att ta dig till och från flygplatsen tidigt på morgonen eller sent på kvällen då våra öppettider styrs av flygtrafiken (04-24). Vi ser gärna att du har körkort & tillgång till egen bil, då det är svårt att ta sig till flygplatsen med kollektivtrafiken med våra arbetstider.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Luleå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangbiträden till Café Biggles jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangbiträden till Café Biggles

Kock på Restaurang Biggles på Luleå Airport
SSP på Luleå Airport är ett gäng stolta, engagerade och motiverade medarbetare som nu behöver bli fler. Vi söker dig som har genuint intresse för service och brinner för att laga mat till vår restaurang på Luleå Flygplats. Du kommer att arbeta i en spännande restaurang med många sittplatser och möta gäster från all världens hörn. Du som söker är ambitiös, serviceminded och stresstålig. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning. Vi söker dig som vill möta nya utmaningar och arbeta i en fartfylld och gemytlig restaurangmiljö på en modern flygplats. Du är målmedveten, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du som söker har ett brinnande intresse för mat, gillar att arbeta i högt tempo och har en god kunskap om livsmedelshygien. Du har mycket god kommunikationsförmåga, tycker att ordning och reda är en självklarhet och pratar både svenska och engelska obehindrat. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i. Du har minst 1 års arbetslivserfarenhet från kockyrket och du har 3-årig gymnasial kock- och restaurangutbildning. SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort. Vi har en tjänst som är en tillsvidareanställning på 100 % med provanställning 6 mån. Arbetstiden är dag, kvällar & helg. SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket). Du är minst 20 år och med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret. Du bor nära Luleå och har inga problem med att ta dig till och från flygplatsen tidigt på morgonen eller sent på kvällen då våra öppettider styrs av flygtrafiken (04-24). Vi ser gärna att du har körkort & tillgång till egen bil, då det är svårt att ta sig till flygplatsen med kollektivtrafiken med våra arbetstider.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Luleå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kock på Restaurang Biggles på Luleå Airport jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock på Restaurang Biggles på Luleå Airport

Eventansvarig på SSP Universeum
Universeum är ett Science Center med syfte att öka intresset för naturvetenskap och teknik hos barn och ungdomar. Sedan starten 2001 har nästan 5 miljoner besökare kommit till Universeum och upplevt en ångande regnskog med apor, kajmaner och pilgiftsgrodor, gigantiska akvarier med bl.a. hajar och muränor samt teknikavdelningar fyllda med spännande experiment. På Universeum finns också Robertas restaurang och café Tukan. När huset är stängt finns möjlighet att hyra huset för middagar, mottagningar och liknande arrangemang och få en helhetsupplevelse med spännande guidningar, mat och dryck bland hajarna eller någon annan av de häftiga miljöerna Universeum erbjuder. Läs mer på www.universeum.se På uppdrag av Universeum bedriver SSP den totala kafé- och restaurangverksamheten i huset. Arrangemang på Universeum är en upplevelse utöver det vanliga och som eventansvarig på Universeum arbetar du med en rolig produkt. Du är med vid eventen och är då spindeln i nätet och ansvarar för att kunden får en oförglömlig upplevelse. Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar. Du ansvarar för allt från planering, personal, beställningar till genomförande och uppföljning. God samarbetsförmåga och flexibilitet är ledord då man jobbar nära både köket, eventsäljare och guider på Universeum. Självklart är du serviceminded och har stor passion för mat och dryck. Vi tror att du är en man eller kvinna över 25 år. Erfarenhet av att genomföra events och arrangemang är ett plus. Du har även minst 5 års restaurang- och serveringsvana. Tjänsten är på 60 % med möjlighet till 100 % i en kombinerad tjänst som arbetsledare i Kafé- och restaurangverksamheten Tillträde sker 1 september. Känner du att det här är något för dig är du välkommen att skicka in en ansökan. Skriv och berätta om dig själv, din bakgrund och om varför du är intresserad av jobbet. Skicka med CV samt betyg från tidigare arbetsgivare.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Eventansvarig på SSP Universeum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventansvarig på SSP Universeum

SSP söker lagerarbetare till Stockholm Central
SSP söker medarbetare på deltid till vår varumottagning på Stockholms centralstation Är du en serviceinriktad person som vill arbeta i en spännande miljö är detta något för dig. Vi söker medarbetare till vår varumottagning på Stockholms centralstation. Som medarbetare hos oss arbetar du med att ta emot stora leveranser och leverera de till våra försäljningsenheter på centralstationen och därefter packa upp leveranser i respektive kyl/frysrum, och förråd. Du jobbar även med att hålla ordning och reda samt städning av våra ytor. Som person ska du tycka om att arbeta i en fartfylld miljö där vi sätter stor vikt vid att du är positiv, flexibel, ansvarstagande och serviceminded. Att arbeta med varumottagning innebär en hel del tunga lyft, så du bör ha en god fysik. Arbetstiderna är främst måndag till fredag 07:00-10:00 (ledig varannan tisdag och torsdag). Vi ser gärna att du har truckkort.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga SSP söker lagerarbetare till Stockholm Central jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SSP söker lagerarbetare till Stockholm Central

Kock på Restaurang Biggles på Luleå Airport!
SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer med 2 150 försäljningsställen på flygplatser, järnvägsstationer och övriga trafikplatser i 32 länder. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker med en omfattande portfölj av egna, internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M & S Simply Food, Bonne Jorunée, Caviar House & Prunier, Pizza Hut, Upper Crust och Le Train Bleu. Läs om SSP Sverige på www.ssp.se SSP på Luleå Airport är ett gäng stolta, engagerade och motiverade medarbetare som nu behöver bli fler. Vi söker dig som har genuint intresse för service och brinner för att laga mat till vår restaurang på Luleå Flygplats. Du kommer att arbeta i en spännande restaurang med många sittplatser och möta gäster från all världens hörn. Du som söker är ambitiös, serviceminded och stresstålig. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning. Vi söker dig som vill möta nya utmaningar och arbeta i en fartfylld och gemytlig restaurangmiljö på en modern flygplats. Du är målmedveten, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du som söker har ett brinnande intresse för mat, gillar att arbeta i högt tempo och har en god kunskap om livsmedelshygien. Du har mycket god kommunikationsförmåga, tycker att ordning och reda är en självklarhet och pratar både svenska och engelska obehindrat. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i. Du har minst 1 års arbetslivserfarenhet från kockyrket och du har 3-årig gymnasial kock- och restaurangutbildning. SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort. Vi har en tjänst som är en tillsvidareanställning på 100 % med provanställning 6 mån. Arbetstiden är dag, kvällar & helg. SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket). Du är minst 20 år och med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret. Du bor nära Luleå och har inga problem med att ta dig till och från flygplatsen tidigt på morgonen eller sent på kvällen då våra öppettider styrs av flygtrafiken (04-24). Vi ser gärna att du har körkort & tillgång till egen bil, då det är svårt att ta sig till flygplatsen med kollektivtrafiken med våra arbetstider.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Luleå
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kock på Restaurang Biggles på Luleå Airport! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock på Restaurang Biggles på Luleå Airport!

Baristas to Starbucks Arlanda
The Starbucks Store is located at Arlanda Airport. Starbucks is the largest coffeehouse company in the world. Starbucks purchases and roasts high-quality whole bean coffees and sells them along with fresh, rich-brewed, Italian style espresso beverages, a variety of pastries and confections, and coffee-related accessories and equipment. Job Description If you are someone that enjoys delivering great service to customers and working in a fast paced people-focused environment, then we?d love to hear from you! We can offer you the opportunity for career growth and a great place to work. This position can be a great entrance into other food and beverage roles. In this position you will contribute to SSP´s success by providing legendary customer service to all customers. You create the Starbucks Experience for our customers by providing customers with prompt service, quality beverages and products and maintaining a clean and comfortable store environment. Best of all, you'll be a part of a great team creating a welcoming environment. The Barista takes orders and serves food and beverage items to our customers in a timely, friendly, enthusiastic and professional manner. The ideal candidate will have a passion for food and beverage, a pro-active and "can do" attitude, providing exceptional service to our guests. The Starbucks store opening and closing hours will vary between 04.00-23.00 seven days a week so you must be available to work between these hours. Summary of key Responsibilities: Builds relationships and delivers legendary customer service by acting with a ?customer comes first? attitude, engaging the customer in conversation, and connecting with them. Greets customers and takes food order; provides information about products and looks for opportunity to "up-sell" products. Prepares all drink orders to Starbucks and SSP standards. Operates a cash register and follows all SSP service and cash handling policies and procedures. Educates and informs customers about the differences among coffee beans, coffee preparation and home brewing methods. Cleans and stocks customer area. Follows SSP and Starbucks operational policies and procedures, including those for safety and security, to ensure the safety of all partners during each shift. Job Requirements Summary of Experience Customer service experience in a coffee shop, café or restaurant environment (minimum one year). Cash handling and customer service experience preferred (minimum 1 year). Fluent in Swedish with very good English skills. Demonstrates the ability to interact with the public and co-workers in a friendly, enthusiastic and outgoing manner. Requires the ability to learn and maintain knowledge of Starbuck's products and procedures. Required Knowledge, Skills and Abilities Ability to act with a customer comes first attitude and deliver excellent customer service that meets or exceeds customer expectations. Effective oral communication skills. Knowledge of the coffee shop environment. Ability to work in a fast-paced and changing environment. Application We will start interview candidates immediately. Scandinavian Service Partner AB is an authorized licensee of Starbucks Coffee EMEA B.V., and is solely responsible for its employment.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Baristas to Starbucks Arlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Baristas to Starbucks Arlanda

Vi söker Souschef till O´Learys
O`Learys är en av Sveriges ledande restaurangkedjor med drygt 40 sportbarer över hela landet. Scandinavian Service Partner är franchisetagare av O?Learys på flygplatser och tågstationer. Att besöka O´Learys är som att besöka en kvarterskrog i Boston. Restaurangerna har en avspänd och informell atmosfär där upplevelsen är i fokus. Temat är sport och menyn består av amerikansk och cajuninspirerad mat. Vi söker dig som har relevant kock- och restaurangutbildning och minst tre års erfarenhet av kockyrket, samt några års ledarerfarenhet. Som person är du ambitiös, drivande och självgående. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning. Naturligtvis är du bra på att samarbeta, har passion för kvalitet och brinner för att laga mat. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. SSP är med i Visita och har kollektivavtal med HRF och Unionen. Tjänsten är på 100 % med tillträde är 26 augusti.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker Souschef till O´Learys jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker Souschef till O´Learys

SSP söker Kock för enstaka dagar till Universeum
Vi behöver förstärka personalstyrkan i köket med kockar som har något eller några års erfarenhet av arbete i kök från kafé- och/eller restaurangbranschen. Nytänkande, flexibilitet, kreativitet samt miljöengagemang är viktiga egenskaper för dig som ska arbeta på Universeum. Egenskaper som att vara glad, energisk, självgående och serviceminded är en självklarhet. Det krävs också att du är stresstålig och har vana av att arbeta i högt tempo. Vår målsättning är att kafé- och restaurangverksamheten ska upplevas som fräsch, tidsenlig och annorlunda. Nyckelord för oss är kvalité, service, nyskapande och matglädje. Det är därför viktigt att du har liknande tankar kring mat. Vi vill att du kan och har kapacitet att arbeta både i den dagliga driften samt kvällsarrangemang. Därför är det ett stort plus om du har vana av att arbeta med matlagning för större sällskap. Arbetstiderna kommer att vara varierande både dagar, kvällar och helger Känner du att det här stämmer in på dig är välkommen att skicka in en ansökan. Skriv och berätta kort om dig själv, din bakgrund och om varför du är intresserad av jobbet i köket på Universeum.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga SSP söker Kock för enstaka dagar till Universeum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SSP söker Kock för enstaka dagar till Universeum

SSP söker Souschef till Universeum
Universeum är ett Science Center med syfte att öka intresset för naturvetenskap och teknik hos barn och ungdomar. Sedan starten 2001 har nästan 5 miljoner besökare kommit till Universeum och upplevt en ångande regnskog med apor, kajmaner och pilgiftsgrodor, gigantiska akvarier med bl.a. hajar och muränor samt teknikavdelningar fyllda med spännande experiment. På Universeum finns också Robertas restaurang och café Tukan. När huset är stängt finns möjlighet att hyra huset för middagar, mottagningar och liknande arrangemang och få en helhetsupplevelse med spännande guidningar, mat och dryck bland hajarna eller någon annan av de häftiga miljöerna Universeum erbjuder. Läs mer på www.universeum.se Arbetsuppgifter: Du leder och fördelar arbetet för dina medarbetare. Arbetet är utpräglat driftsorienterat. Som Souschef är du tillsammans med Köksmästaren ytterst ansvarig för att den mat vi serverar håller våra höga kvalitetskrav! Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar. Din personlighet Du måste ha stor passion för matlagning, service och kvalité! Självklart har du en helhetssyn på restaurangverksamhet, är gästorienterad och ser alltid till gästens bästa. Vi värderar att du är nytänkande, flexibel, initiativrik, entusiastisk och kreativ och självklart kan laga riktigt god mat! Du är också självgående, driftig, ödmjuk, lyhörd och har ett stort intresse av att hela tiden vidareutveckla och förbättra verksamheten. För befattningen krävs: relevant yrkesutbildning minst 5 års erfarenhet av arbete som Souschef eller liknande tjänst. att du behärskar Word och Excel kunskap i restaurangekonomi Känner du att det här stämmer in på dig är välkommen att skicka in en ansökan. Skriv och berätta om dig själv, din bakgrund och om varför du är intresserad av jobbet Observera att intervjuer sker löpande och att tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden gått ut.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga SSP söker Souschef till Universeum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SSP söker Souschef till Universeum

Servispersonal till Arlanda Flygplats
Har du intresse och kunskap om mat och dryck, tycker om att arbeta med service, och är intresserad av en spännande internationell arbetsplats är detta kanske arbetet för dig. Vi söker 3 personer för tillsvidareanställning (hel-/deltid) samt 5 personer för extraarbete vid behov till våra restauranger Scandinavian Tapas Bar, Andersson Food & Akvavit och Himmel & Hav. Du har minst 2 års praktisk erfarenhet från arbete i restaurang, har god kunskap om vin och serveringsvana är ett krav. För att lyckas och trivas på Arlandas restauranger behöver du följande egenskaper: - du älskar att ge god service - du är flexibel och inställd på att lösa eventuella problem - du är duktig på att merförsälja - du är en bra lyssnare och kan ta hand om alla slags gäster - du har praktisk erfarenhet från restaurangservering - du gillar att arbeta självständigt och kan ta ansvar - du har passion för kvalitet och sätter en ära i att bjuda in dina gäster till en ren & prydlig restaurang/bar - du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska Du är minst 20 år och med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret. Tjänsterna innebär skiftarbete med schemalagda arbetstider mellan 04.00-24.00, vilket betyder att det är en fördel om du bor nära Arlanda.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Sigtuna
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Servispersonal till Arlanda Flygplats jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servispersonal till Arlanda Flygplats

Skiftledare för Starbucks, Arlanda
Starbucks grundades 1971 i Seattle och har sedan dess jobbat med att på etiskt vis köpa de bästa kaffebönorna som går att finna och rosta dem till perfektion. Inspirationen kommer från Italien som Howard Schultz (nuvarande chairman, president och CEO) besökte 1983. Han fick där visionen om att ta med en del av denna rika kaffekultur hem till USA och skapa ?a third place?, en plats mellan hem och jobb där man kan ha en stund för sig själv eller umgås med vänner och familj. Idag, med över 18 000 kaféer i 62 länder, är Starbucks, världens främsta kafferosteri och återförsäljare av högkvalitetskaffe. Vi har nu en spännande möjlighet för dig att få vara med och leda ett nytt Starbucks team på Arlanda. Vi söker dig som glad och entusiastisk och älskar kundkontakt. Du behöver vara passionerad över att utveckla människor och trivas bäst när du är med dina medarbetare i driften. En Skiftledares Ansvarsområden består bland annat av: Dagliga driften av butiken, planering och utförande av skift Inspirera och utveckla medarbetare Följa upp med baristor för att säkerställa att service i världsklass levereras och alla uppgifter blir gjorda Vara med att skapa och bibehålla vår unika ?Starbucks Experience? Vara med och skapa bra arbetsmiljö som bidrar till hela teamets förmåga att leverera Del av personalfrågor som t.ex. bemanning, schemaläggning, utbildning Delaktig i ansvar för säkerhet, hygien, miljö och hälsa i butiken Du bör kunna: Inspirera människor i din närhet; gäster och medarbetare Brinna för service i världsklass (ständigt överträffa kundens förväntningar) Trivas med att jobba i drift Jobba effektivt i högt tempo Har viss ledarskapserfarenhet och erfarenhet av att arbeta med service Vara en bra kommunikatör Älska att vara bland människor och vara utåtriktad Arbeta mot dagliga uppsatta mål Intresserad av att utveckla ditt ledarskap Vara resultatorienterad Arbeta oregelbundna tider Kunna svenska och ha mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du är minst 20 år och med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret. SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Sigtuna
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Skiftledare för Starbucks, Arlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skiftledare för Starbucks, Arlanda

SSP söker en assisterande avdelningschef
Vi vill att du har några års erfarenhet från arbetsledande positioner helst från café eller restaurangverksamhet. Nyckelord för tjänsten är hög servicekänsla, initiativförmåga, självständighet och flexibilitet. Du älskar självklart att ge det lilla extra i alla situationer. Ditt uppdrag är att tillsammans med ditt team säkerställa att våra gäster får bästa möjliga service och kvalitet samt att kontinuerligt utveckla din personal så att de tycker att deras jobb är det roligaste och mest utvecklande som finns. Tjänsten kräver att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Du har även viss datavana. Har du kunskap i ytterligare språk är det meriterande. Som assisterande avdelningschef ansvarar du för den dagliga driften av avdelningen gällande bland annat bemanning och kvalitetssäkring, att avdelningen följer konceptets riktlinjer och företagets policys och rutiner och du rapporterar till din avdelningschef. Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN. Känner du att det här stämmer in på dig är välkommen att skicka in en ansökan. Skriv och berätta kort om dig själv, din bakgrund och varför du är intresserad av att arbeta med oss. Skicka med meritförteckning samt betyg från tidigare arbetsgivare.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Sigtuna
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga SSP söker en assisterande avdelningschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SSP söker en assisterande avdelningschef

Skiftledare för Starbucks, Malmö Central
Starbucks grundades 1971 i Seattle och har sedan dess jobbat med att på etiskt vis köpa de bästa kaffebönorna som går att finna och rosta dem till perfektion. Inspirationen kommer från Italien som Howard Schultz (nuvarande chairman, president och CEO) besökte 1983. Han fick där visionen om att ta med en del av denna rika kaffekultur hem till USA och skapa ?a third place?, en plats mellan hem och jobb där man kan ha en stund för sig själv eller umgås med vänner och familj. Idag, med över 18 000 kaféer i 62 länder, är Starbucks, världens främsta kafferosteri och återförsäljare av högkvalitetskaffe. Vi söker dig som glad och entusiastisk och älskar kundkontakt. Du behöver vara passionerad över att utveckla människor och trivas bäst när du är med dina medarbetare i driften. En Skiftledares Ansvarsområden består bland annat av: Dagliga driften av butiken, planering och utförande av skift Inspirera och utveckla medarbetare Följa upp med baristor för att säkerställa att service i världsklass levereras och alla uppgifter blir gjorda Vara med att skapa och bibehålla vår unika ?Starbucks Experience? Vara med och skapa bra arbetsmiljö som bidrar till hela teamets förmåga att leverera Del av personalfrågor som t.ex. bemanning, schemaläggning, utbildning Delaktig i ansvar för säkerhet, hygien, miljö och hälsa i butiken Du bör kunna: Inspirera människor i din närhet; gäster och medarbetare Brinna för service i världsklass (ständigt överträffa kundens förväntningar) Trivas med att jobba i drift Jobba effektivt i högt tempo Har viss ledarskapserfarenhet och erfarenhet av att arbeta med service Vara en bra kommunikatör Älska att vara bland människor och vara utåtriktad Arbeta mot dagliga uppsatta mål Intresserad av att utveckla ditt ledarskap Vara resultatorienterad Arbeta oregelbundna tider Kunna svenska och ha mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Malmö
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Skiftledare för Starbucks, Malmö Central jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skiftledare för Starbucks, Malmö Central

SSP söker Cafévärdar till Upper Crust Stockholm
Upper Crust är ett internationellt koncept som bygger på nybakade baguetter med tidsgaranti, bakade, fyllda och serverade direkt i butik. Upper Crust finns idag i 16 länder och drivs av SSP Sverige i samarbete med SSP International brands team England. Vi letar efter dig som tillsammans med ett framgångsrikt team skall fortsätta leverera premiumbaguetter till våra gäster med känsla för kvalitet och en självklar känsla för service. Utpräglad servicekänsla, passion för konceptarbete för att säkerställa vår höga ambitionsnivå och se till att vi fortsätter leverera produkter och service på bästa sätt. Arbetet ställer stora krav på kommunikationsförmåga och samarbete. Du tycker om att arbeta under högt tempo. Du är en person som är redo att ta både initiativ och ansvar för att försäkra dig om att alla våra gäster blir 100 % nöjda. Med ett leende, snabb service och rätt inställning får du gästen att känna sig välkommen. Vi ser gärna att du som söker detta har någon utbildning i kallskänksarbete, restaurangskola eller har jobbat med smörgåsproduktion sedan tidigare. Avdelningen håller öppet från tidig morgon till sen kväll, vilket innebär att du arbetar i skift vardagar och helgdagar. SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket). Vi söker både tillsvidare på deltid och extrapersonal.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga SSP söker Cafévärdar till Upper Crust Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SSP söker Cafévärdar till Upper Crust Stockholm

Unit Manager till Restaurang Biggles
Brinner du för service & försäljning? Då är det dig som vi söker som vår nya Unit Manager till Restaurang Biggles på Luleå Flygplats! SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer med 2 150 försäljningsställen på flygplatser, järnvägsstationer och övriga trafikplatser i 32 länder. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker med en omfattande portfölj av egna, internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M & S Simply Food, Bonne Jorunée, Caviar House & Prunier, Pizza Hut, Upper Crust och Le Train Bleu. Läs om SSP Sverige på www.ssp.se SSP på Luleå Flygplats är ett gäng stolta, engagerade och motiverade medarbetare som nu behöver bli fler. Tjänsten som Unit Manager innebär ett självständigt och utvecklande arbete i en stimulerande och föränderlig miljö. Din utmaning består i att driva vår enhet på Luleå flygplats i enlighet med företagets mål och enhetens koncept. Du har resultatansvar för enheten. Vi vill att du har några års erfarenhet från restaurangbranschen och från arbetsledning. Har du dessutom jobbat med konceptstyrda enheter innan är det ett plus. Du har utbildning från gymnasium som kompletterats med någon form av branschutbildning. Du har goda kunskaper i engelska. Du rapporterar närmast till Operation Manager och till din hjälp har du tillgång till SSP:s samlade kompetens, koncept och erfarenhet. Du ansvarar för personal & att driva försäljning, vilket innebär att du arbetar i driften tillsammans med personalen. Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Eftersom vi ska ta oss till och från jobbet på udda tider bor vi gärna i Luleå. En stor fördel är att ha tillgång till bil. Vår enhets öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att vi inte arbetar 8-17. Dina arbetstider är tidiga morgnar, kvällar och helger.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Luleå
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Unit Manager till Restaurang Biggles jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Unit Manager till Restaurang Biggles

Store Manager för Starbucks, Arlanda
Starbucks grundades 1971 i Seattle och har sedan dess jobbat med att på etiskt vis köpa de bästa kaffebönorna som går att finna och rosta dem till perfektion. Inspirationen kommer från Italien som Howard Schultz (nuvarande chairman, president och CEO) besökte 1983. Han fick där visionen om att ta med en del av denna rika kaffekultur hem till USA och skapa a third place, en plats mellan hem och jobb där man kan ha en stund för sig själv eller umgås med vänner och familj. Idag, med över 18 000 kaféer i 62 länder, är Starbucks, världens främsta kafferosteri och återförsäljare av högkvalitetskaffe. Vi har nu en spännande möjlighet för dig som har ledarerfarenhet i servicebranschen, att få leda ett Starbucks team på Arlanda. Vi söker dig som glad och entusiastisk och älskar kundkontakt. Du behöver vara passionerad över att utveckla människor och trivas bäst när du är med dina medarbetare i driften. En Store Managers Ansvarsområden består bland annat av: Dagliga driften av butiken Inspirera och utveckla medarbetare Skapa och bibehålla vår unika Starbucks Experience Skapa bra arbetsmiljö som bidrar till hela teamets förmåga att leverera Budget och ekonomiska mål Personalfrågor som t.ex. rekrytering, bemanning, schemaläggning Säkerhet, hygien, miljö och hälsa i butiken Du bör kunna: Inspirera människor i din närhet, gäster och medarbetare Brinna för service i världsklass, att ständigt överträffa kundens förväntningar Trivas med att jobba i drift Självständigt sköta den dagliga verksamheten Jobba effektivt i högt tempo Hålla många bollar i luften Leda och utveckla ett team Har erfarenhet av att leda i servicebranschen Vara en bra kommunikatör Älskar att vara bland människor och vara utåtriktad Arbeta mot ekonomiska mål Vara resultatorienterad Kunna svenska och ha mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och Unionen.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Sigtuna
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Store Manager för Starbucks, Arlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Store Manager för Starbucks, Arlanda

Assistant Store Manager för Starbucks, Arlanda
Starbucks grundades 1971 i Seattle och har sedan dess jobbat med att på etiskt vis köpa de bästa kaffebönorna som går att finna och rosta dem till perfektion. Inspirationen kommer från Italien som Howard Schultz (nuvarande chairman, president och CEO) besökte 1983. Han fick där visionen om att ta med en del av denna rika kaffekultur hem till USA och skapa ?a third place?, en plats mellan hem och jobb där man kan ha en stund för sig själv eller umgås med vänner och familj. Idag, med över 18 000 kaféer i 62 länder, är Starbucks världens främsta kafferosteri och återförsäljare av högkvalitets-kaffe. Vi har nu en spännande möjlighet för dig som har ledarerfarenhet i servicebranschen, att få leda ett nytt Starbucks team på Arlanda. Vi söker dig som glad och entusiastisk och älskar kundkontakt. Du behöver vara passionerad över att utveckla människor och trivas bäst när du är med dina medarbetare i driften. En Assistant Store Managers Ansvarsområden består bland annat av: Dagliga driften av butiken; planera och utföra skift Inspirera och utveckla medarbetare Vara med och skapa och bibehålla vår unika ?Starbucks Experience? Vara med och skapa bra arbetsmiljö som bidrar till hela teamets förmåga att leverera Budget och ekonomiska mål Personalfrågor som tex rekrytering, bemanning, schemaläggning Säkerhet, hygien, miljö och hälsa i butiken Du bör: Kunna inspirera människor i din närhet; gäster och medarbetare Brinna för service i världsklass (ständigt överträffa kundens förväntningar) Trivas med att jobba i drift Självgående kunna sköta den dagliga driftverksamheten Kunna jobba effektivt i högt tempo Kunna hålla många bollar i luften samtidigt Tillsammans med Store Manager kunna leda och utveckla ett team Ha erfarenhet av att leda i servicebranschen Vara en bra kommunikatör Älskar att vara bland människor och vara utåtriktad Kunna arbeta mot ekonomiska mål Vara resultatorienterad Kunna arbeta oregelbundna tider Kunna svenska flytande och ha mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och Unionen.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Sigtuna
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Assistant Store Manager för Starbucks, Arlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistant Store Manager för Starbucks, Arlanda

SSP söker kockar till O´Learys Arlanda
O´Learys är en av Sveriges ledande restaurangkedjor med drygt 60 sportbarer över hela landet. Att besöka O´Learys är som att besöka en kvarterskrog i Boston. Restaurangerna har en avspänd och informell atmosfär där upplevelsen är i fokus. Temat är sport och menyn består av amerikansk och cajuninspirerad mat. Du har relevant kock- och restaurangutbildning och minst två års erfarenhet av kockyrket. Som person är du ambitiös, drivande och självgående. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning. Naturligtvis är du bra på att samarbeta, har passion för kvalitet och brinner för att laga mat. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift bl.a. för att kunna arbeta med egenkontroller och säkerhetsföreskrifter. Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och Unionen. Vi söker dig som vi jobba heltid. Arbetstiden omfattar dag, kväll och helger. Vi söker även kockar för enstaka dagar.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Sigtuna
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga SSP söker kockar till O´Learys Arlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SSP söker kockar till O´Learys Arlanda

Skiftledare för servispersonalen på O´Learys
O´Learys - The No1 Sportsbar är en nöjesrestaurang som skapar känslan av att vara ett andra vardagsrum, Your Second Living Room. I dag finns O?Learys i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien och Singapore. Totalt cirka 84 anläggningar, varav ett flertal i köpcentrum. Restaurangerna har en avspänd och informell atmosfär där upplevelsen är i fokus. Temat är sport och menyn består av amerikansk och cajuninspirerad mat. Vi söker nu en driftig och serviceinriktad person till en skiftledartjänst på O´Learys, Arlanda. Du arbetar i den dagliga driften men är den som leder och fördelar arbetsuppgifterna under skiftet. Du ser till att arbetet utförs enligt överenskomna avtal, standards och rutiner. I arbetsuppgifterna ingår också bemanning av schemat, introduktion av nyanställda, beställning och hantering av varor och eventuella personalfrågor. Till arbetsuppgifterna hör dessutom samtliga i en bar och restaurang förekommande sysslor som till exempel barservering av alkoholdrycker, bordsservering, plocka upp varor och hålla rent och snyggt samt ge våra gäster en oförglömligt trevlig service. Som skiftledare ska du vara mycket flexibel och vara ett föredöme för det team du leder. Du har en personlighet med en utpräglad passion för kvalitet som motiverar och inspirerar och du vågar vara en ledare. Som person är du glad och noggrann med en stor portion humor och ett säljande sätt. Några års erfarenhet från bar- och restaurangverksamhet är ett absolut krav. Vi ser helst att du har treårigt gymnasium och goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Du bör även ha erfarenhet från arbetsledning och viss datavana. Du arbetar skift med arbetsrotation. Tjänsterna innebär skiftarbete med schemalagda arbetstider mellan 04.00-24.00, vilket betyder att det är en fördel om du bor nära Arlanda. Du är minst 20 år på grund av gällande alkohollag då det kan bli aktuellt med serveringsansvar i denna tjänst. Med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Sigtuna
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Skiftledare för servispersonalen på O´Learys jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skiftledare för servispersonalen på O´Learys

Vi söker medarbetare till Lavazza Espression
Konceptet har sina rötter i det välkända italienska kaffevarumärket Lavazza som startade i Turin 1895. Lavazza Espression är en cafékedja som startade 2007 och som idag finns i flera delar av världen. Där kan gäster njuta av vällagd italiensk mat och dryck i en nutida miljö. I vårt koncept på Arlanda erbjuds gästerna klassiska italienska specialiteter i form av kaffe, varm och kall mat, vin och övrig dryck. Café och restaurang har ett modernt utseende med fokus på italiensk design och inredning. Vi söker serveringspersonal m barerfarenhet och baristor. Du har minst 2 års praktisk erfarenhet från arbete i restaurang/bar, har god kunskap om vin och serveringsvana är ett krav. För att lyckas och trivas på Arlandas restauranger/barer behöver du följande egenskaper: - du älskar att ge god service - du är flexibel och inställd på att lösa eventuella problem - du är duktig på att merförsälja - du är en bra lyssnare och kan ta hand om alla slags gäster - du har praktisk erfarenhet från restaurang/barservering och gärna någon form av bartenderutbildning - du gillar att arbeta självständigt och kan ta ansvar - du har passion för kvalitet och sätter en ära i att bjuda in dina gäster till en ren & prydlig restaurang/bar - du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska Så är din passion service och försäljning? Passar detta in på dig? Tveka inte, utan sök nu. Du kommer att genomgå ett antal utbildningar såsom: Introduktion med uppföljning FTX utbildning på sälj och service Arlandas Seurity och Safe utbildning Webbskolan, där du bland annat utbildas i alkohollag och kassahantering. Arlandas Service Academy SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN. Till följd av arbetsmiljölagstiftning och krav på serveringsansvarig, krävs att du är minst 20 år samt att du är ostraffad då du kommer att genomgå en registerkontroll av Transportstyrelsen p.g.a. säkerhetsreglerna vid arbete på flygplatsen.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Sigtuna
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker medarbetare till Lavazza Espression jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker medarbetare till Lavazza Espression

Vill du jobba som ekonomiassistent SSP Sweden?
SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer med 2 150 försäljningsställen på flygplatser, järnvägsstationer och övriga trafikplatser i 32 länder. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker med en omfattande portfölj av egna, internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M & S Simply Food, Bonne Jorunée, Caviar House & Prunier, Pizza Hut, Upper Crust och Le Train Bleu. Läs om SSP Sverige på www.ssp.se Nu söker vi en ekonomiassistent till redovisningsavdelningen med placering på vårt huvudkontor, Sky City Arlanda. Arbetsuppgifterna kommer framförallt att bestå av: Manuell hantering av våra restaurangers och butikers kassaredovisningar (sortering av kontokortsslippar, rikskuponger m.m.) Kontroll av kassarapporter Registrering av kundorder Löpande bokföring Fakturering Avstämningar Bokslutsarbete Vi söker dig som har ekonomiutbildning, erfarenhet av ekonomiassistentyrket och god datavana. Positivt är också om du har någon form av kassavana eftersom vi tror att det ökar förståelsen för vår ekonomiska process. Det är meriterande om du även har erfarenhet från vårt kommande ekonomisystem Navision (just nu bokför vi i iScala) samt vårt kassasystem My Micros och My Inventory (Micros) men det viktigaste är att du är rätt person! Arbetet kräver noggrannhet och servicekänsla även under stressiga perioder såsom vid månadsskiften då det är bokslut. Din profil: Du är social Du har ett stort sinne för siffror samt ordning och reda Du håller uppsatta deadlines Du är prestigelös och ser det som en utmaning att effektivisera rutinbaserade uppgifter Du är stresstålig Vi är en serviceavdelning så det är mycket viktigt att du tycker om att ge den bästa servicen och är positiv, utåtriktad, lojal och ansvarsfull. Samarbetsförmåga både inom och utom avdelningen är av största vikt. Eftersom du kommer fungera som en viktig supportfunktion för våra avdelnings- och driftchefer är god svenska i tal och skrift ett krav. SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF och Unionen. Vi vill ha din ansökan omgående då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 13 september 2013.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Sigtuna
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du jobba som ekonomiassistent SSP Sweden? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du jobba som ekonomiassistent SSP Sweden?

Kock till Restaurang Biggles på Luleå Airport!
SSP på Luleå Airport är ett gäng stolta, engagerade och motiverade medarbetare som nu behöver bli fler. Du kommer att arbeta i en spännande restaurang med många sittplatser och möta gäster från all världens hörn. Du som söker är ambitiös, serviceminded och stresstålig. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning. Vi söker dig som kan laga husmanskost och enklare à la carte. Ordning och reda är en självklarhet för dig. Du har goda kunskaper i svenska och kunskap om livsmedelshygien. Arbeta i en fartfylld och gemytlig restaurangmiljö på en modern flygplats. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i. Du har minst 1 års kock- och restaurangutbildning. SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort. Arbetstiden är dag, kvällar & helg. SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket). Med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret. Vi ser gärna att du har körkort & tillgång till egen bil, då det är svårt att ta sig till flygplatsen med kollektivtrafiken med våra arbetstider.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Luleå
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till Restaurang Biggles på Luleå Airport! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till Restaurang Biggles på Luleå Airport!

SSP söker Souschef till Landvetter Airport
SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer med 2 150 försäljningsställen på flygplatser, järnvägsstationer och övriga trafikplatser i 32 länder. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker med en omfattande portfölj av egna, internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M & S Simply Food, Bonne Jorunée, Caviar House & Prunier, Pizza Hut, Upper Crust och Le Train Bleu. Läs om SSP Sverige på www.ssp.se De koncept du kommer att bli involverad i på flygplatsen är: Street Food, där du hittar härliga hamburgare, nudelwok och steak frites. O`Learys, där temat är sport och menyn består av amerikansk och cajuninspirerad mat. At Home är en lunchrestaurang med hemtrevlig atmosfär. Arbetsuppgifter: Du leder och fördelar arbetet för dina medarbetare. Arbetet är utpräglat driftsorienterat. Som Souschef är du tillsammans med avdelningschef ytterst ansvarig för att den mat vi serverar håller våra höga kvalitetskrav! Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar. Din personlighet Du måste ha stor passion för matlagning, service och kvalité! Självklart har du en helhetssyn på restaurangverksamhet, är gästorienterad och ser alltid till gästens bästa. Vi värderar att du är nytänkande, flexibel, initiativrik, entusiastisk och kreativ och självklart kan laga riktigt god mat! Du är också självgående, driftig, ödmjuk, lyhörd och har ett stort intresse av att hela tiden vidareutveckla och förbättra verksamheten. För befattningen krävs: ? relevant yrkesutbildning ? minst 3 års erfarenhet av arbete som Souschef eller liknande tjänst. ? kunskap i restaurangekonomi Känner du att det här stämmer in på dig är välkommen att skicka in en ansökan. Skriv och berätta om dig själv, din bakgrund och om varför du är intresserad av jobbet. Observera att intervjuer sker löpande och att tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden gått ut.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga SSP söker Souschef till Landvetter Airport jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SSP söker Souschef till Landvetter Airport

Avdelningschef till Restaurang Biggles
Som Avdelningschef för SSP på Luleå Flygplats är du ansvarig för ett gäng stolta, engagerade och motiverade medarbetare. Du ansvarar för att driva försäljningen, vilket innebär att du arbetar i driften med personalen, genom att utbilda och coacha dem. En positiv inställning, att arbeta självständigt och ordning & reda är en självklarhet för dig. Tjänsten som Avdelningschef innebär ett självständigt och utvecklande arbete i en stimulerande och föränderlig miljö. Din utmaning består i att driva vår enhet på Luleå flygplats i enlighet med företagets mål och enhetens koncept. Du har resultatansvar för enheten. Vi vill att du har erfarenhet från försäljning och från arbetsledning. Du har utbildning från 3-årig gymnasium utbildning. Du har goda kunskaper i engelska. Du rapporterar närmast till Driftchef och till din hjälp har du tillgång till SSP:s samlade kompetens, koncept och erfarenhet. Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Vår enhets öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att vi inte arbetar 8-17. Dina arbetstider är tidiga morgnar, kvällar och helger. En stor fördel är att ha tillgång till egen bil, eftersom kollektivtrafiken inte följer våra arbetstider.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Luleå
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef till Restaurang Biggles jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef till Restaurang Biggles

Store Manager för Starbucks, Arlanda
Starbucks grundades 1971 i Seattle och har sedan dess jobbat med att på etiskt vis köpa de bästa kaffebönorna som går att finna och rosta dem till perfektion. Inspirationen kommer från Italien som Howard Schultz (nuvarande chairman, president och CEO) besökte 1983. Han fick där visionen om att ta med en del av denna rika kaffekultur hem till USA och skapa ?a third place?, en plats mellan hem och jobb där man kan ha en stund för sig själv eller umgås med vänner och familj. Idag, med över 18 000 kaféer i 62 länder, är Starbucks, världens främsta kafferosteri och återförsäljare av högkvalitetskaffe. Vi har nu en spännande möjlighet för dig som har ledarerfarenhet i servicebranschen, att få leda ett Starbucks team på Arlanda. Vi söker dig som glad och entusiastisk och älskar kundkontakt. Du behöver vara passionerad över att utveckla människor och trivas bäst när du är med dina medarbetare i driften. En Store Managers Ansvarsområden består bland annat av: Dagliga driften av butiken Inspirera och utveckla medarbetare Skapa och bibehålla vår unika ?Starbucks Experience? Skapa bra arbetsmiljö som bidrar till hela teamets förmåga att leverera Budget och ekonomiska mål Personalfrågor som t.ex. rekrytering, bemanning, schemaläggning Säkerhet, hygien, miljö och hälsa i butiken Du kan: Inspirera människor i din närhet, gäster och medarbetare Brinna för service i världsklass, att ständigt överträffa kundens förväntningar Trivas med att jobba i drift Självständigt sköta den dagliga verksamheten Jobba effektivt i högt tempo Hålla många bollar i luften Leda och utveckla ett team Har erfarenhet av att leda i servicebranschen Vara en bra kommunikatör Älskar att vara bland människor och vara utåtriktad Arbeta mot ekonomiska mål Vara resultatorienterad Kunna svenska och ha mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och Unionen.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Store Manager för Starbucks, Arlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Store Manager för Starbucks, Arlanda

O´Learys söker extra servispersonal
O?Learys är en av Sveriges ledande restaurangkedjor med drygt 60 sportbarer över hela landet. Att besöka O?Learys är som att besöka en kvarterskrog i Boston. Restaurangerna har en avspänd och informell atmosfär där upplevelsen är i fokus. Temat är sport och menyn består av amerikansk och cajuninspirerad mat. O?Learys är en helhetsupplevelse med mat, dryck, sport och underhållning. Vi söker nu extra servispersonal med barkunskaper till vår restaurang på Landvetter flygplats. Behovet är främst på helger men även veckodagar förekommer. Körkort och bil är ett krav eftersom arbetstiderna omfattar tidig morgon och sen kväll. För att lyckas och trivas på hos oss behöver du följande egenskaper: - du älskar att ge god service - du är duktig på försäljning - du är en bra lyssnare och kan ta hand om alla slags gäster - du har praktisk erfarenhet från restaurang/barservering - du gillar att arbeta självständigt och kan ta ansvar - du har passion för kvalitet och sätter en ära i att bjuda in dina gäster till en ren & prydlig restaurang - du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska - du är flexibel och gillar att arbeta i en fartfylld miljö
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga O´Learys söker extra servispersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: O´Learys söker extra servispersonal

Extrapersonal till Café Biggles på Luleå Airport
SSP på Luleå Flygplats är ett gäng stolta, engagerade och motiverade medarbetare som nu behöver bli fler. Vi söker dig som har genuint intresse för service och mat till vår restaurang på Luleå Flygplats. Du kommer att arbeta i en spännande restaurang med många sittplatser och möta gäster från all världens hörn. I dina arbetsuppgifter ingår försäljning, bakning, enklare matlagning, städning, diskning, catering m.m. Du är målmedveten, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har också en uttalad förmåga att idka merförsäljning och sätter en ära i att se till att gästerna trivs. Du gillar och vågar sälja och har en god känsla för vad gästen vill ha. Du har mycket god kommunikationsförmåga, tycker att ordning och reda är en självklarhet och pratar både svenska och engelska obehindrat. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i. Du har 3-års gymnasium utbildning. Vi söker extra personal som kan arbeta vid arbetstoppar, sjukdomar eller semester. SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket). Du är minst 20 år och med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret. Du bor nära Luleå och har inga problem med att ta dig till och från flygplatsen tidigt på morgonen eller sent på kvällen då våra öppettider styrs av flygtrafiken (04-24). Vi ser gärna att du har körkort & tillgång till egen bil, då det är svårt att ta sig till flygplatsen med kollektivtrafiken med våra arbetstider.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Luleå
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal till Café Biggles på Luleå Airport jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal till Café Biggles på Luleå Airport

Servis- och barpersonal till Arlanda Flygplats
Har du intresse och kunskap om mat och dryck, tycker om att arbeta med service, och är intresserad av en spännande internationell arbetsplats är detta kanske arbetet för dig. Vi söker främst 5 personer för enstaka dagar till våra restauranger Scandinavian Tapas Bar, Andersson Food & Akvavit och Himmel & Hav samt våra barer The Famous Bar och Casa Bacardi. Du har minst 2 års praktisk erfarenhet från arbete i restaurang/bar, har god kunskap om vin och serveringsvana är ett krav. För att lyckas och trivas på Arlandas restauranger behöver du följande egenskaper: - du älskar att ge god service - du är flexibel och inställd på att lösa eventuella problem - du är duktig på att merförsälja - du är en bra lyssnare och kan ta hand om alla slags gäster - du har praktisk erfarenhet från restaurangservering - du gillar att arbeta självständigt och kan ta ansvar - du har passion för kvalitet och sätter en ära i att bjuda in dina gäster till en ren & prydlig restaurang/bar - du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska Du är minst 20 år och med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret. Tjänsterna innebär skiftarbete med schemalagda arbetstider mellan 04.00-24.00, vilket betyder att det är en fördel om du bor nära Arlanda.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Servis- och barpersonal till Arlanda Flygplats jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servis- och barpersonal till Arlanda Flygplats

SSP söker skiftledare till caféerna på Arlanda
Söker du nya utmaningar inom en dynamisk miljö? Som Skiftledare på något av våra caféer står du inför en fantastisk möjlighet att få utveckla ditt ledarskap och serviceanda. Att arbeta på en internationell flygplats ställer höga krav på flexibilitet, service och att alltid sätta våra gäster i centrum. Vi söker nu skiftledare till caféerna på Arlanda. Tillsammans med dina skitftledarkollegor och avdelningschef kommer du ansvara för att vi levererar service på högsta nivå. Vi förväntar oss att du kan omsätta skriftliga rutiner till praktiskt ledarskap. Naturligtvis är du ett föredöme som coachar dina medarbetare genom ett situationsanpassat ledarskap. För att kunna leda skiftet är denna tjänst till större delen driftorienterad med ett visst administrativt arbete vilket gör att baskunskaper inom Word och Excel är meriterande. Vår verksamhet på Arlanda styrs efter flyget vilket innebär att vi anpassar öppettiderna efter flygavgångar och således blir arbetstiderna från tidiga morgonen(03.00) till sena kvällen(24.00). Vi tror att du som söker har erfarenheter från liknande arbete sedan tidigare alternativt flerårig erfarenhet från café och restaurangverksamhet. Du har praktiserat ledarskap antingen genom arbete eller andra relevanta uppdrag. ?Flerårig dokumenterad erfarenhet inom restaurang/försäljning ?Goda ledaregenskaper ?Strävar efter att varje dag vara ett föredöme inför gäster och kollegor ?Föredrar skiftarbete där vi jobbar tidig morgon, sen kväll samt varannan helg ?Bor nära Arlanda eller har tillgång till bil p.g.a. arbetstiderna ?Har goda kunskaper i det svenska språket samt kan utrycka dig väl på Engelska Rekrytering sker löpande Till följd av lagstiftning krävs att du är minst 20 år samt att du är ostraffad då du kommer att genomgå en registerkontroll av Transportstyrelsen p.g.a. säkerhetsreglerna vid arbete på flygplatsen. SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga SSP söker skiftledare till caféerna på Arlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SSP söker skiftledare till caféerna på Arlanda

Bartenders till Casa Bacardi och The Famous Bar
Har du intresse och kunskap om mat och framförallt dryck, tycker om att arbeta med service, och är intresserad av en spännande internationell arbetsplats är detta kanske arbetet för dig. Vi söker 1 person för tillsvidareanställning (hel-/deltid) samt 4 personer för extraarbete vid behov till framför allt våra konceptbarer Casa Bacardi och The Famous Bar. Du har minst 2 års praktisk erfarenhet från arbete i bar, goda kunskaper om vin/rom/whisky och serveringsvana är ett krav. För att lyckas och trivas på Arlandas barer behöver du följande egenskaper: - du älskar att ge god service - du är flexibel och inställd på att lösa eventuella problem - du är duktig på att merförsälja - du är en bra lyssnare och kan ta hand om alla slags gäster - du har praktisk erfarenhet från barservering och gärna någon form av bartenderutbildning - du gillar att arbeta självständigt och kan ta ansvar - du har passion för kvalitet och sätter en ära i att bjuda in dina gäster till en ren & prydlig restaurang/bar - du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska Du är minst 20 år och med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret. SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN Tjänsterna innebär skiftarbete med schemalagda arbetstider mellan 04.00-24.00, vilket betyder att det är en fördel om du bor nära Arlanda.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Bartenders till Casa Bacardi och The Famous Bar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bartenders till Casa Bacardi och The Famous Bar

O`Learys Arlanda söker servispersonal
O´Learys är en av Sveriges ledande restaurangkedjor med drygt 60 sportbarer över hela landet. Att besöka O´Learys är som att besöka en kvarterskrog i Boston. Restaurangerna har en avspänd och informell atmosfär där upplevelsen är i fokus. Temat är sport och menyn består av amerikansk och cajuninspirerad mat. O´Learys är en helhetsupplevelse med mat, dryck, sport och underhållning. Vi söker nu 2 tillsvidareanställda samt extrapersonal. Till arbetsuppgifterna hör samtliga i en bar och restaurang förekommande sysslor som till exempel barservering av alkoholdrycker, bordsservering, plocka upp varor och hålla rent och snyggt samt ge våra gäster en oförglömligt trevlig service. Du är målmedveten, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har också en uttalad förmåga att idka merförsäljning och sätter en ära i att se till att gästerna trivs. Som person är du glad och noggrann med en stor portion humor och ett säljande sätt. Du har minst två års dokumenterad erfarenhet av bordsservering, samt tidigare erfarenhet. Tjänsterna innebär skiftarbete med schemalagda arbetstider mellan 04.00-24.00, vilket betyder att det är en fördel om du bor nära Arlanda. SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort. Du är minst 20 år på grund av gällande alkohollag då det kan bli aktuellt med serveringsansvar i denna tjänst. Med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret. Så är din passion service och försäljning? Passar detta in på dig? Tveka inte, utan sök nu.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga O`Learys Arlanda söker servispersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: O`Learys Arlanda söker servispersonal

Kallskänka natt 80 % till vår produktion
I vårt kallkök producerar vi smörgåsar och sallader till våra enheter på Arlanda. Då flygplatsen och våra caféer har öppet i det närmaste dygnet runt har vi verksamhet dygnet runt. Personalen på nätterna ser bl.a. till det alltid finns färska och fräscha smörgåsar. Vi söker dig som har relevant utbildning och tre års erfarenhet från kallkök. Du har stor kunskap om god livsmedelshygien. Som person är du glad och positiv, har passion för kvalitet och du tycker om att göra det lilla extra för att våra gäster ska få attraktiva och kvalitativa produkter. SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort. SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket).
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka natt 80 % till vår produktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka natt 80 % till vår produktion

Barista på Starbucks Stockholm Central
Starbucks grundades 1971 i Seattle och har sedan dess jobbat med att på etiskt vis köpa de bästa kaffebönorna som går att finna och rosta dem till perfektion. Inspirationen kommer från Italien som Howard Schultz (nuvarande chairman, president och CEO) besökte 1983. Han fick där visionen om att ta med en del av denna rika kaffekultur hem till USA och skapa a third place, en plats mellan hem och jobb där man kan ha en stund för sig själv eller umgås med vänner och familj. Idag, med över 18 000 kaféer i 62 länder, är Starbucks världens främsta kafferosteri och återförsäljare av högkvalitetskaffe. Vi har nu en spännande möjlighet för dig att få vara med i ett nytt Starbucks team på Stockholm Central Station. Vi söker dig som glad och entusiastisk och älskar kundkontakt. En Baristas Ansvarsområden består bland annat av: Knyta kontakt med gäster och ge service av världsklass Vara med i den dagliga driften av butiken; göra drycker enligt recept, stå i kassa, mer-försälja, städa Inspirera dina gäster och medarbetare Utbilda och informera gäster om kaffe; olika sorter, olika brygg-metoder etc. Vara med och bidra till vår unika ?Starbucks Experience? Följa riktlinjer för säkerhet, hygien, miljö och hälsa i butiken Du bör: Kunna inspirera människor i din närhet; gäster och medarbetare Ha erfarenhet av att arbeta med service Kunna ge service i världsklass (ständigt överträffa kundens förväntningar) Vara en bra kommunikatör Kunna jobba effektivt i högt tempo Älska att vara bland människor och vara utåtriktad Kunna arbeta oregelbundna tider Har mycket goda kunskper i svenska och engelska språket i både tal och skrift. SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort. Så är din passion service och försäljning? Passar detta in på dig? Tveka inte, utan sök nu.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Barista på Starbucks Stockholm Central jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barista på Starbucks Stockholm Central

1:e Kock till New Orleans Arlanda flygplats!
Restaurang New Orleans är inspirerad av den amerikanska södern och är belägen på Arlanda Flygplats i Sky City. Köket erbjuder à la carte med fransk-amerikanska influenser, cajun och texmex - grillat och kryddstarkt. Vi söker dig som har gymnasial kock- och restaurangutbildning och minst fem års erfarenhet av kockyrket. För att känna dig bekväm i tjänsten krävs avklarad livsmedelsteknisk utbildning. Som person är du ambitiös, drivande och självgående. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning. Naturligtvis är du bra på att samarbeta, har passion för kvalitet och brinner för att laga mat. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Du kan arbeta skift med arbetstider mellan 08.00 på morgonen till 22.30 på kvällarna, alla dagar i veckan. Anställning i SSP innebär ofta att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Inom SSP arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Sigtuna
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Kock till New Orleans Arlanda flygplats! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Kock till New Orleans Arlanda flygplats!

Loungevärd SSP på Arlanda
Tjänsten i våra lounger är en kombinerad och varierande tjänst. Vi eftersträvar kombinationen av att ge den allra högsta nivån av service till våra gäster. Arbetsuppgifterna består bl a av att ta emot och registrera passagerare vid ankomst och sköta receptionen. Mat och dryckeshantering är en stor del genom att alltid se till att våra bufféer är tilltalande och fräscha, att hålla ordning och reda och se till att loungen i sin helhet är trevlig för våra gäster att besöka. Plocka disk, ta hand om beställningar, mottagande av leveranser ingår också i arbetsuppgifterna. Du har minst 3 års erfarenhet från något serviceyrke, gärna erfarenhet från arbete inom hotell och konferens eller liknande. Vi ser positivt på om du har någon form av serviceutbildning. Nyckelord för tjänsterna är hög servicekänsla, initiativförmåga, självständighet och flexibilitet. Övriga viktiga egenskaper är samarbetsförmåga och noggrannhet. Du älskar självklart att ge det lilla extra. Det är ett absolut krav att du behärskar tre europeiska språk såväl svenska som engelska i tal och skrift och du har även viss datavana. Har du kunskap i ytterligare språk är det meriterande. Du är minst 20 år och med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret. SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN Tjänsterna innebär skiftarbete med schemalagda arbetstider mellan 04.30-23.30, vilket betyder att det är en fördel om du bor nära Arlanda. SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Sigtuna
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Loungevärd SSP på Arlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Loungevärd SSP på Arlanda

Assistant avdelningschef Starbucks, Arlanda
Starbucks grundades 1971 i Seattle och har sedan dess jobbat med att på etiskt vis köpa de bästa kaffebönorna som går att finna och rosta dem till perfektion. Inspirationen kommer från Italien som Howard Schultz (nuvarande chairman, president och CEO) besökte 1983. Han fick där visionen om att ta med en del av denna rika kaffekultur hem till USA och skapa a third place, en plats mellan hem och jobb där man kan ha en stund för sig själv eller umgås med vänner och familj. Idag, med över 18 000 kaféer i 62 länder, är Starbucks världens främsta kafferosteri och återförsäljare av högkvalitets-kaffe. Vi har nu en spännande möjlighet för dig som har ledarerfarenhet i servicebranschen, att få leda ett nytt Starbucks team på Arlanda. Vi söker dig som glad och entusiastisk och älskar kundkontakt. Du behöver vara passionerad över att utveckla människor och trivas bäst när du är med dina medarbetare i driften. En Assistant Store Managers Ansvarsområden består bland annat av: Dagliga driften av butiken; planera och utföra skift Inspirera och utveckla medarbetare Vara med och skapa och bibehålla vår unika ?Starbucks Experience? Vara med och skapa bra arbetsmiljö som bidrar till hela teamets förmåga att leverera Budget och ekonomiska mål Personalfrågor som tex rekrytering, bemanning, schemaläggning Säkerhet, hygien, miljö och hälsa i butiken Du bör: Kunna inspirera människor i din närhet; gäster och medarbetare Brinna för service i världsklass (ständigt överträffa kundens förväntningar) Trivas med att jobba i drift Självgående kunna sköta den dagliga driftverksamheten Kunna jobba effektivt i högt tempo Kunna hålla många bollar i luften samtidigt Tillsammans med Store Manager kunna leda och utveckla ett team Ha erfarenhet av att leda i servicebranschen Vara en bra kommunikatör Älskar att vara bland människor och vara utåtriktad Kunna arbeta mot ekonomiska mål Vara resultatorienterad Kunna arbeta oregelbundna tider Kunna svenska flytande och ha mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och Unionen.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Sigtuna
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Assistant avdelningschef Starbucks, Arlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistant avdelningschef Starbucks, Arlanda

Extrapersonal till Café Biggles på Luleå Airport
SSP på Luleå Flygplats är ett gäng stolta, engagerade och motiverade medarbetare som nu behöver bli fler. Vi söker extra personal som kan arbeta vid arbetstoppar, sjukdomar eller semester. Vi söker dig som har genuint intresse för service och mat till vår restaurang på Luleå Flygplats. Du kommer att arbeta i en spännande restaurang med många sittplatser och möta gäster från all världens hörn. I dina arbetsuppgifter ingår försäljning, bakning, enklare matlagning, städning, diskning, catering m.m. Du är målmedveten, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har också en uttalad förmåga att idka merförsäljning och sätter en ära i att se till att gästerna trivs. Du gillar och vågar sälja och har en god känsla för vad gästen vill ha. Du har mycket god kommunikationsförmåga, tycker att ordning och reda är en självklarhet och pratar både svenska och engelska obehindrat. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i. Du har 3-års gymnasium utbildning. Du är minst 20 år och med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret. Du bor nära Luleå och har inga problem med att ta dig till och från flygplatsen tidigt på morgonen eller sent på kvällen då våra öppettider styrs av flygtrafiken (04-24). Vi ser gärna att du har körkort & tillgång till egen bil, då det är svårt att ta sig till flygplatsen med kollektivtrafiken med våra arbetstider. SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket).
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Luleå
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal till Café Biggles på Luleå Airport jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal till Café Biggles på Luleå Airport


Sök lediga jobb Scandinavian Service Partner

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se