Security Engineer jobb - lediga jobb

Security Engineer jobb Security Engineer jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Security Engineer. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Security Engineer. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Security Engineer/Analyst- Örebro

 2. Security Engineer/Analyst- Örebro

 3. Security Engineer/Analyst- Solna

 4. Security Engineer/Analyst- Örebro

 5. Security Engineer- Stockholm

 6. Network Security Engineer- Stockholm

 7. Data Security Engineer- Stockholm

 8. Information Security Engineer, Verifone Sweden- Stockholm

 9. Network Security Engineer- Stockholm

 10. Network Security Engineer- Stockholm

 11. Senior Network Security Engineer- Stockholm

 12. Are you one of our Cyber Security Engineers?- Järfälla

 13. Cyber Security Engineer- Göteborg

 14. Security Engineer- Stockholm

 15. Senior Network Security Engineer to I&O, Group IT- Stockholm

 16. Security Engineer- Stockholm

 17. Data security engineer- Göteborg

 18. Security Engineer- Stockholm

 19. Security Engineer, Service Operation Center- Karlskoga

 20. Security Engineer, Service Operation Center- Karlskoga

 21. Cloud Security Engineer- Södertälje

 22. On-Board Security Engineer- Malmö

 23. System Security Engineer- Lund

 24. Network Security Engineer - TRCS-SEST01397831- Stockholm

 25. Application Security Engineer- Stockholm

 26. Security Engineer- Stockholm

 27. IT security engineer- Lund

 28. Security Engineer- Lund

 29. Security Engineer- Lund

 30. Security Expert / Software Security Engineer- Lund

 31. Security Engineer- Stockholm

 32. Security Engineer- Stockholm

 33. Security Engineer- Göteborg

 34. Security Engineer- Stockholm

 35. Network Security Engineer- Solna

 36. Junior Network Security Engineer TRCS-SEST01503408- Stockholm

 37. IT Security Engineer till Resurs Bank i Helsingborg- Helsingborg

 38. On-Board Security Engineer- Malmö

 39. Network Security Engineer till Cygate- Solna

 40. Security Engineer- Stockholm


Mer beskrivning

Security Engineer/Analyst
Vill du vara en del av ett nordiskt team som brinner för IT-säkerhet? Vill du jobba med kunder som har en betydande påverkan på vårt samhälle? Vi söker nu en Security Engineer med inriktning Antimalware. Att jobba på EVRY EVRY är Nordens näst största IT-tjänsteföretag. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till ungefär 14 000 kunder i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet. Du kommer att ingå i Server Automation som är en del av Nordic Operation Sweden, vars ansvarsområde är att ge en stabil och kostnadseffektiv infrastruktur för servrar. Detta inkluderar hårdvara, OS, Backup, Monitoring samt Antimalware. Du kommer att få vara med och utforma innehållet i vårt arbete, utefter de krav som existerar samt nya krav som dyker upp. Vi arbetar efter ITIL processer och enligt LEAN. Vi har en ständig vilja att utvecklas inom IT-säkerhet och vår arbetsgivare förser oss med utbildning och kompetensutveckling. Hur ser din arbetsdag ut? Dina arbetsuppgifter består framför allt av; Drift och förvaltning av våra antimalware-lösningar från Symantec och Trend Micro.Uppföljningar av händelser som identifierats av våra lösningar. Detta i form av analys, hantering och rapporteringRådgivande funktion till resten av organisationen för de som är användare av våra säkerhetslösningarProaktivitet gällande systemdesign av lösning (kapacitet, teknologi samt integration).Dokumentation och rapportering24/7 beredskap kan bli aktuellt Vem trivs här? Vi är ett gäng IT-tekniker som har ett stort brinnande intresse för IT-säkerhet både i jobbet och som hobby. Har du samma intresse, ja då kommer du att stormtrivas med oss. Du bör ha förmåga att jobba självständigt på en analytisk, systematiskt och grundligt sätt, både med känsla för detaljer samt med god överblicksförmåga. Oftast sitter vi framför våra datorer men vi är även ute hos våra kunder och diskuterar och presenterar olika material och rapporter. En god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga är därmed en fördel. Har du en högre utbildning inom IT och erfarenhet inom IT drift så underlättar det för att snabbt komma in i våra arbetsrutiner. Vi ser gärna att du besitter viss erfarenhet av säkerhetsrelaterat arbete knutet till förvaltning av Antimalware-lösningar samt incidenthantering. Viss kunskap om regulatoriska krav och standarder, samt erfarenhet av malware analys/reverse engineering är meriterat. Har du även kunskap om Symantec och Trend Micro produkter samt malwaresydd för Exchange, Sharepoint, Lync och virtuella plattformar kommer du att göra succé. Ansökan                                                                                   Låter det intressant? då är du välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer kommer att påbörjas efter sista ansökningsdag som är den 6 januari 2014.
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Örebro
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Security Engineer/Analyst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Security Engineer/Analyst

Security Engineer/Analyst
Vill du vara en del av ett europeiskt team med brett intresse för IT-Säkerhet? Vill du jobba med kunder som har en betydande påverkan på vårt samhälle? Vi söker nu en Security Engineer/Analyst med inriktning Anti-Malware. Att jobba på EVRY EVRY är Nordens näst största IT-tjänsteföretag. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till ungefär 14 000 kunder i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet. Du kommer att ingå i ett team inom Nordic Operation Sweden, vars ansvarsområde är att förse andra leveranser med supporterande säkerhetsfunktioner. Du kommer att få vara med och utforma innehållet i vårt arbete, utefter de krav som existerar samt proaktiv jobba med förbättring. Vi arbetar efter ITIL processer och enligt LEAN. Vi har en ständig vilja att utvecklas inom IT-säkerhet och vår arbetsgivare förser oss med utbildning och kompetensutveckling. Hur ser din arbetsdag ut? Dina arbetsuppgifter består framför allt av; • Drift och förvaltning av våra Anti-Malware-lösningar • Uppföljningar av händelser som identifierats av våra lösningar. Detta i form av analys, hantering och rapportering • Rådgivande funktion till resten av organisationen för de som är användare av våra säkerhetslösningar • Proaktivitet gällande systemdesign av lösning (kapacitet, teknologi samt integration). • Dokumentation och rapportering • 24/7 beredskap kan bli aktuellt. Vem trivs här? Vi är ett trevligt team där det är högt till tak och det mesta kretsar kring IT-säkerhet, både i jobbet och privat. Du bör ha förmåga att jobba självständigt på en analytisk, systematiskt och grundligt sätt, både med känsla för detaljer samt med god överblicksförmåga. Oftast så jobbar vi operativt med incident hantering, problem och projekt. Men vi är även ute hos våra kunder och diskuterar och presenterar olika material och rapporter. En god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga är därmed en fördel. Har du en högre utbildning inom IT och erfarenhet inom IT drift så underlättar det för att snabbt komma in i våra arbetsrutiner. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet av IT-säkerhet och då helst knutet till förvaltning av Anti-Malware-lösningar och incidenthantering. Viss kunskap om regulatoriska krav och standarder, samt erfarenhet av Malware Analysis, Reverse Engineering, Forensik, SIEM och Risk Management är meriterat. Har du även kunskap om Symantec och Trend Micro produkter samt Anti-Malware för Exchange, Sharepoint, Lync och virtuella plattformar kommer du att göra succé. Låter det intressant?                                                                               I den här rekryteringen samarbetar vi med Adecco Rekrytering. Du är välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helena Faringpå tfn 073-684 76 21 om du har frågor. Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast den 15:e maj 2014.
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Örebro
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Security Engineer/Analyst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Security Engineer/Analyst

Security Engineer/Analyst
Vill du vara en del av ett europeiskt team med brett intresse för IT-Säkerhet? Vill du jobba med kunder som har en betydande påverkan på vårt samhälle? Vi söker nu en Security Engineer/Analyst med inriktning Anti-Malware. Att jobba på EVRY EVRY är Nordens näst största IT-tjänsteföretag. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till ungefär 14 000 kunder i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet. Du kommer att ingå i ett team inom Nordic Operation Sweden, vars ansvarsområde är att förse andra leveranser med supporterande säkerhetsfunktioner. Du kommer att få vara med och utforma innehållet i vårt arbete, utefter de krav som existerar samt proaktiv jobba med förbättring. Vi arbetar efter ITIL processer och enligt LEAN. Vi har en ständig vilja att utvecklas inom IT-säkerhet och vår arbetsgivare förser oss med utbildning och kompetensutveckling. Hur ser din arbetsdag ut? Dina arbetsuppgifter består framför allt av; • Drift och förvaltning av våra Anti-Malware-lösningar • Uppföljningar av händelser som identifierats av våra lösningar. Detta i form av analys, hantering och rapportering • Rådgivande funktion till resten av organisationen för de som är användare av våra säkerhetslösningar • Proaktivitet gällande systemdesign av lösning (kapacitet, teknologi samt integration). • Dokumentation och rapportering • 24/7 beredskap kan bli aktuellt. Vem trivs här? Vi är ett trevligt team där det är högt till tak och det mesta kretsar kring IT-säkerhet, både i jobbet och privat. Du bör ha förmåga att jobba självständigt på en analytisk, systematiskt och grundligt sätt, både med känsla för detaljer samt med god överblicksförmåga. Oftast så jobbar vi operativt med incident hantering, problem och projekt. Men vi är även ute hos våra kunder och diskuterar och presenterar olika material och rapporter. En god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga är därmed en fördel. Har du en högre utbildning inom IT och erfarenhet inom IT drift så underlättar det för att snabbt komma in i våra arbetsrutiner. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet av IT-säkerhet och då helst knutet till förvaltning av Anti-Malware-lösningar och incidenthantering. Viss kunskap om regulatoriska krav och standarder, samt erfarenhet av Malware Analysis, Reverse Engineering, Forensik, SIEM och Risk Management är meriterat. Har du även kunskap om Symantec och Trend Micro produkter samt Anti-Malware för Exchange, Sharepoint, Lync och virtuella plattformar kommer du att göra succé. Låter det intressant?                                                                               I den här rekryteringen samarbetar vi med Adecco Rekrytering. Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande dock senast den 16:e juli 2014. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Rekryteringskonsult Helena Faring eller Lina Svensson på tel 019-760 71 00.
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Solna
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Security Engineer/Analyst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Security Engineer/Analyst

Security Engineer/Analyst
Vill du vara en del av ett europeiskt team med brett intresse för IT-Säkerhet? Vill du jobba med kunder som har en betydande påverkan på vårt samhälle? Vi söker nu en Security Engineer/Analyst med inriktning Anti-Malware. Att jobba på EVRY EVRY är Nordens näst största IT-tjänsteföretag. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till ungefär 14 000 kunder i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet. Du kommer att ingå i ett team inom Nordic Operation Sweden, vars ansvarsområde är att förse andra leveranser med supporterande säkerhetsfunktioner. Du kommer att få vara med och utforma innehållet i vårt arbete, utefter de krav som existerar samt proaktiv jobba med förbättring. Vi arbetar efter ITIL processer och enligt LEAN. Vi har en ständig vilja att utvecklas inom IT-säkerhet och vår arbetsgivare förser oss med utbildning och kompetensutveckling. Hur ser din arbetsdag ut? Dina arbetsuppgifter består framför allt av; • Drift och förvaltning av våra Anti-Malware-lösningar • Uppföljningar av händelser som identifierats av våra lösningar. Detta i form av analys, hantering och rapportering • Rådgivande funktion till resten av organisationen för de som är användare av våra säkerhetslösningar • Proaktivitet gällande systemdesign av lösning (kapacitet, teknologi samt integration). • Dokumentation och rapportering • 24/7 beredskap kan bli aktuellt. Vem trivs här? Vi är ett trevligt team där det är högt till tak och det mesta kretsar kring IT-säkerhet, både i jobbet och privat. Du bör ha förmåga att jobba självständigt på en analytisk, systematiskt och grundligt sätt, både med känsla för detaljer samt med god överblicksförmåga. Oftast så jobbar vi operativt med incident hantering, problem och projekt. Men vi är även ute hos våra kunder och diskuterar och presenterar olika material och rapporter. En god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga är därmed en fördel. Har du en högre utbildning inom IT och erfarenhet inom IT drift så underlättar det för att snabbt komma in i våra arbetsrutiner. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet av IT-säkerhet och då helst knutet till förvaltning av Anti-Malware-lösningar och incidenthantering. Viss kunskap om regulatoriska krav och standarder, samt erfarenhet av Malware Analysis, Reverse Engineering, Forensik, SIEM och Risk Management är meriterat. Har du även kunskap om Symantec och Trend Micro produkter samt Anti-Malware för Exchange, Sharepoint, Lync och virtuella plattformar kommer du att göra succé. Låter det intressant?                                                                               I den här rekryteringen samarbetar vi med Adecco Rekrytering. Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande dock senast den 16:e juli 2014. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Rekryteringskonsult Helena Faring eller Lina Svensson på tel 019-760 71 00.
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Örebro
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Security Engineer/Analyst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Security Engineer/Analyst

Security Engineer
Security Engineer You're located in (or willing to relocate to) Stockholm, Sweden. We want to connect millions of people with their favorite songs and create a service that people love to use. We believe that music should be easily accessible and that listening to music will make peoples live richer. We want to create a win-win situation for people who love listening to music and people who love creating music. We're now looking for an outstanding Security Engineer who will be performing system architecture and manual code reviews of Spotify's system to ensure the security of our platform. The job also involves incident prevention and response and includes individual as well as team work and the applicant should feel comfortable with both. Desired Skills and Experience Who are we looking for? - Ability to develop technical solutions and use existing tools to help discover and mitigate security vulnerabilites - Excellent ability to communicate technical solutions - Passion for system architecture with a primary focus on security aspects - Fundamental understanding of security best practices - Fluent in Python, C/C++ and PHP You should have an insatiable appetite for learning new things and improving existing ones. If you're the right one for us, you pay attention to details and take great pride in your work. People who meet us tend to comment on our energy, and the passion we have for what we're doing. We hope it's infectious! At such a fast moving start up you'll find opportunities rather than boundaries in every single role. Apply on www.spotify.com
Företag: Spotify AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Security Engineer

Network Security Engineer
We're looking for a skilled Network Security Engineer to join our Security function. Your role within our Kingdom You will be helping to find the needles in the haystack in super large datasets of security information. Your strong knowledge of the threat landscape and techniques used by attackers to compromise systems will help to make King systems secure. You will be working in our Security Team based in Stockholm, London and Barcelona and you will be happy to go to the datacenter from time to time. Skills to create thrills You have a self-starter attitude so you're able to take direction and execute tasks on your own while working in a team. You're analytically minded. Other skills include: Vast experience in a similar position A strong knowledge of networking, routing, remote access solutions, network troubleshooting Working knowledge of technologies such as F5, Cisco, BGP, layer 2 and layer 3 switching, familiar with tapping and traffic aggregation Working knowledge of logs management technologies Working knowledge of compliance standards such as PCI DSS and Sarbanes Oxley Exposure to Security Incident Analysis Experience in operational and deployment of technologies such as F5, Netwitness, FireEye, Gigamon, Sourcefire, Palo Alto Networks, Forescout, Ping Identity, Mobile Iron (MDM) and related security technologies Excellent written and verbal communication skills. Fluent in English. Tasty bonus skills Working knowledge of scripting languages such as Python to automate tasks. In depth knowledge of Splunk usage as well as being able to develop dashboards is a big plus Penetration testing and vulnerability assessment knowledge Able to automate tasks using languages such as Python, Ruby, Bash, Powershell Operational and deployment knowledge of SIEM and Log management systems Certifications such as CISSP, CISA, SANS GIAC - GREM,GCFA,GWEB, CCNP/CCIE is a major plus, however skills in the right areas are just as beneficial Our Kingdom King Digital Entertainment plc (NYSE: KING) is a leading interactive entertainment company for the mobile world. We make games for millions of players worldwide, which can be played on our king.com and royalgames.com websites, Facebook, and mobile platforms such as the Apple App Store, the Google Play Store and the Amazon Appstore. King has game studios in Barcelona, Berlin, Bucharest, London, Malmö and Stockholm along with offices in Malta, San Francisco, Seoul and Tokyo. Want to join our Kingdom? Please send us your CV by clicking the 'Apply now' button. If you are interested in hearing a bit more about us or the role you are more than welcome to contact Julia Bethge, Recruiter, on +46 72 393 99 22. Application must be in English. The brilliant experience we give our players comes from the diversity and experience of our people. A great saga needs all sorts of heroes. That's why we hire all sorts of talent.
Företag: MIDASPLAYER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Network Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Network Security Engineer

Data Security Engineer
Spotify operates one of Europe?s biggest Hadoop clusters, providing data, insight about our 40 million users, providing the core layer for our machine learning and intelligence platform as well as providing decision making power for employees across the world. Over the last five years, our infrastructure has grown from a few servers in the office fussball room to a high availability, 700+ nodes cluster managing petabytes of business critical data with demanding uptime requirements, all the while managing explosive growth and nearly doubling in every metric year over year. We are now looking for a stellar engineer to join our team with a focus on building out the structure, policy and security around how we manage our cluster. Day to day, that means everything from debugging nitty-gritty Kerberos issues to thinking about the next generation architecture of our Big Data platform.Things around here change pretty quickly, so be prepared to work in a dynamic and fun environment. What we do: We are currently a tight knit and small team operating Europe's largest Hadoop cluster. We offer a business critical data platform that enables our business to build cool data-driven features as well as perform and conduct advanced analytics. Preferred skills: Experience with implementing and deploying security (encryption, anonymization, data integrity, policy control) features in large scale infrastructures Experience working in and adopting data infrastructure to regulatory frameworks such as EU privacy directives and SOX Great communication skills and the ability to break down and explain complex data security problems. Experience in working with large scale distributed systems (for example Hadoop), either on premise or on cloud We also hope that you are: Very passionate about the integrity and privacy of users, as well as caring deeply about things like backups, and high availability Pragmatic and understand the trade-offs between the perfect solution and the working solution Able to combine long-term vision with short-term achievements A humble person with strong opinions weakly held. Proactive in collaborating with other software engineers, taking learning and leadership opportunities that will arise every day We love to learn from each other, which means that this position is a full-time on-site position in Stockholm, Sweden.When you send your resume please send it as an PDF or as a raw text. Apply here; http://hire.jobvite.com/m?3t1QZhw5
Företag: Spotify AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Data Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Data Security Engineer

Information Security Engineer, Verifone Sweden
For more than 30 years Verifone has established a remarkable record of leadership in the electronic payment technology industry. Verifone has one of the leading electronic payment solutions brands and is one of the largest providers of electronic payment systems worldwide. With more than 100 offices around the world, Verifone offers a wide variety of local opportunities to fit your career goals. We provide competitive compensation and benefits packages throughout our locations along with a culture rich with advancement and career development opportunities. www.verifone.se   This role is responsible for supporting Verifone’s information security assurance and compliance efforts in the areas of security monitoring, security intelligence and vulnerability management. You will be a part of the EMEA Information Security Team and reports to our Information Security Officer, EMEA.   A few of the main accountabilities are: • Lead or assist in the management and configuration of File Integrity Management (FIM) products including monitoring, reporting, and analysis and development of use cases. • Lead or assist in the management and configuration of Security Information Event Management (SIEM) products including monitoring, reporting, and analysis and development of use cases. • Lead or assist in the management and configuration of vulnerability management products, including scanning and managing remediation activities. • Lead or assist in the management and configuration of Data Loss Prevention (DLP) products, including scanning and monitoring, reporting, and analysis. • Monitor and report on the security and PCI DSS compliance of Verifone’s network and information assets. • Assist in the creation and operation of information security processes and procedures. • May be called upon to assist and advise Verifone teams with security elements of infrastructure or application projects. • May be called upon to participate in a Computer Security Incident Response Team. • Interface with IT Risk Management and Compliance to coordinate related policy and procedures, and to provide for the appropriate flow of information regarding risk treatment at Verifone. • Liaison with other organizations within Verifone to manage IT compliance with industry regulations, as well as contractually enforced standards. Is this the challenge for you? Knowledge, skills, experience, training and education: • University degree in relevant subject area (computer science, computer management, information assurance focus etc.) or equivalent work experience.  • Experience in the management and configuration of FIM products. • Experience in the management and configuration of SIEM products. • Experience in the management and configuration of vulnerability management technologies. • Experience in the management and configuration of DLP products. • Experience in an Information Security operations environment and responding to security incidents. • Experience in the configuration and management of preventative security controls (e.g., VPN, Firewall, IDS/IPS, and AV). • CISSP certification desired. • Strong experience in Information Security, audit, compliance, or a related field. • Understanding and experience with privacy and regulatory compliance including information security enterprise risk assessments, PCI remediation, data protection and strategy. • High level of initiative, creativity and motivation • Excellent accuracy and analytical skills • Effective time management and ability to prioritize • Detailed understanding of Microsoft Operating systems and Active Directory • Good written and oral communication (both English and Swedish) and influencing skills • Flexible and personally motivated to succeed • Professional technical writing ability • We place great emphasis on personal suitability. Context/Environment: • General office environment except during periods of travel. • Able to work effectively with peers in other geographical locations. • Must have the ability to travel both domestically and internationally. • Other language skills are considered a merit. Working Relationship: This position requires a large degree of interaction with peers and immediate supervisor, other Verifone groups and external customers, senior management, and other teams. This role is based in Hammarby Sjöstad, Stockholm, Sweden. If you have any questions regarding the role please contact Dimitri Binazzi Information Security Officer (EMEA) dimitri.binazzi@verifone.com Please note that we will be interviewing continuously, which means that we may close the application process earlier than stated if we find the right candidate.  We look forward to receiving your application!
Företag: Point Transaction Systems AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Information Security Engineer, Verifone Sweden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Information Security Engineer, Verifone Sweden

Network Security Engineer
We're looking for a skilled Network Security Engineer to join our Security function. Your role within our Kingdom You will be helping to find the needles in the haystack in super large datasets of security information. Your strong knowledge of the threat landscape and techniques used by attackers to compromise systems will help to make King systems secure. You will be working in our Security Team based in Stockholm, London and Barcelona and you will be happy to go to the datacenter from time to time. Skills to create thrills You have a self-starter attitude so you're able to take direction and execute tasks on your own while working in a team. You're analytically minded. Other skills include: Vast experience in a similar position A strong knowledge of networking, routing, remote access solutions, network troubleshooting Working knowledge of technologies such as F5, Cisco, BGP, layer 2 and layer 3 switching, familiar with tapping and traffic aggregation Working knowledge of logs management technologies Working knowledge of compliance standards such as PCI DSS and Sarbanes Oxley Exposure to Security Incident Analysis Experience in operational and deployment of technologies such as F5, Netwitness, FireEye, Gigamon, Sourcefire, Palo Alto Networks, Forescout, Ping Identity, Mobile Iron (MDM) and related security technologies Excellent written and verbal communication skills. Fluent in English. Tasty bonus skills Working knowledge of scripting languages such as Python to automate tasks. In depth knowledge of Splunk usage as well as being able to develop dashboards is a big plus Penetration testing and vulnerability assessment knowledge Able to automate tasks using languages such as Python, Ruby, Bash, Powershell Operational and deployment knowledge of SIEM and Log management systems Certifications such as CISSP, CISA, SANS GIAC - GREM,GCFA,GWEB, CCNP/CCIE is a major plus, however skills in the right areas are just as beneficial Our Kingdom King Digital Entertainment plc (NYSE: KING) is a leading interactive entertainment company for the mobile world. We make games for millions of players worldwide, which can be played on our king.com and royalgames.com websites, Facebook, and mobile platforms such as the Apple App Store, the Google Play Store and the Amazon Appstore. King has game studios in Barcelona, Berlin, Bucharest, London, Malmö and Stockholm along with offices in Malta, San Francisco, Seoul and Tokyo. Want to join our Kingdom? Please send us your CV by clicking the 'Apply now' button. If you are interested in hearing a bit more about us or the role you are more than welcome to contact Julia Bethge, Recruiter, on +46 72 393 99 22. Application must be in English. The brilliant experience we give our players comes from the diversity and experience of our people. A great saga needs all sorts of heroes. That's why we hire all sorts of talent.
Företag: MIDASPLAYER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Network Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Network Security Engineer

Network Security Engineer
We're looking for a skilled Network Security Engineer to join our Security function. Your role within our Kingdom You will be helping to find the needles in the haystack in super large datasets of security information. Your strong knowledge of the threat landscape and techniques used by attackers to compromise systems will help to make King systems secure. You will be working in our Security Team based in Stockholm, London and Barcelona and you will be happy to go to the datacenter from time to time. Skills to create thrills You have a self-starter attitude so you're able to take direction and execute tasks on your own while working in a team. You're analytically minded. Other skills include: Vast experience in a similar position A strong knowledge of networking, routing, remote access solutions, network troubleshooting Working knowledge of technologies such as F5, Cisco, BGP, layer 2 and layer 3 switching, familiar with tapping and traffic aggregation Working knowledge of logs management technologies Working knowledge of compliance standards such as PCI DSS and Sarbanes Oxley Exposure to Security Incident Analysis Experience in operational and deployment of technologies such as F5, Netwitness, FireEye, Gigamon, Sourcefire, Palo Alto Networks, Forescout, Ping Identity, Mobile Iron (MDM) and related security technologies Excellent written and verbal communication skills. Fluent in English. Tasty bonus skills Working knowledge of scripting languages such as Python to automate tasks. In depth knowledge of Splunk usage as well as being able to develop dashboards is a big plus Penetration testing and vulnerability assessment knowledge Able to automate tasks using languages such as Python, Ruby, Bash, Powershell Operational and deployment knowledge of SIEM and Log management systems Certifications such as CISSP, CISA, SANS GIAC - GREM,GCFA,GWEB, CCNP/CCIE is a major plus, however skills in the right areas are just as beneficial Our Kingdom King Digital Entertainment plc (NYSE: KING) is a leading interactive entertainment company for the mobile world. We make games for millions of players worldwide, which can be played on our king.com and royalgames.com websites, Facebook, and mobile platforms such as the Apple App Store, the Google Play Store and the Amazon Appstore. King has game studios in Barcelona, Berlin, Bucharest, London, Malmö and Stockholm along with offices in Malta, San Francisco, Seoul and Tokyo. Want to join our Kingdom? Please send us your CV by clicking the 'Apply now' button. If you are interested in hearing a bit more about us or the role you are more than welcome to contact Julia Bethge, Recruiter, on +46 72 393 99 22. Application must be in English. The brilliant experience we give our players comes from the diversity and experience of our people. A great saga needs all sorts of heroes. That's why we hire all sorts of talent.
Företag: MIDASPLAYER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Network Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Network Security Engineer

Senior Network Security Engineer
Apply: https://apply.king.com/vacancy/556/description We´re looking for a skilled Senior Network Security Engineer to join our Security function. Your role within our Kingdom You will be helping to find the needles in the haystack in super large datasets of security information. Your strong knowledge of the threat landscape and techniques used by attackers to compromise systems will help to make King systems secure. You will be working in our Security Team based in Stockholm, London and Barcelona. This position is based in Barcelona and requires 25% travel. Skills to create thrills You have a self-starter attitude so you?re able to take direction and execute tasks on your own while working in a team. You?re analytically minded. Other skills include: -Vast experience in a similar position -A strong knowledge of networking, routing, remote access solutions, network troubleshooting -Working knowledge of technologies such as F5, Cisco, BGP, layer 2 and layer 3 switching, familiar with tapping and traffic aggregation -Working knowledge of logs management technologies -Working knowledge of compliance standards such as PCI DSS and Sarbanes Oxley -Exposure to Security Incident Analysis -Experience in operational and deployment of technologies such as F5, Netwitness, FireEye, Gigamon, Sourcefire, Palo Alto Networks, Forescout, Ping Identity, Mobile Iron (MDM) and related security technologies -Excellent written and verbal communication skills. Fluent in English. Tasty bonus skills -Working knowledge of scripting languages such as Python to automate tasks. In depth knowledge of Splunk usage as well as being able to develop dashboards is a big plus -Penetration testing and vulnerability assessment knowledge -Able to automate tasks using languages such as Python, Ruby, Bash, Powershell -Operational and deployment knowledge of SIEM and Log management systems -Certifications such as CISSP, CISA, SANS GIAC - GREM,GCFA,GWEB, CCNP/CCIE is a major plus, however skills in the right areas are just as beneficial Our Kingdom King Digital Entertainment plc (NYSE: KING) is a leading interactive entertainment company for the mobile world. We make games for millions of players worldwide, which can be played on our king.com and royalgames.com websites, Facebook, and mobile platforms such as the Apple App Store, the Google Play Store and the Amazon Appstore. King has game studios in Barcelona, Berlin, Bucharest, London, Malmö and Stockholm along with offices in Malta, San Francisco, Seoul and Tokyo. Want to join our Kingdom? Please send us your CV by clicking the Apply now button. If you are interested in hearing a bit more about us or the role you are more than welcome to contact Julia Bethge, Recruiter, on julia.bethge@king.com. Application must be in English. The brilliant experience we give our players comes from the diversity and experience of our people. A great saga needs all sorts of heroes. That´s why we hire all sorts of talent. *LI-JB
Företag: MIDASPLAYER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Network Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Network Security Engineer

Are you one of our Cyber Security Engineers?
At Saab, we constantly look ahead and push boundaries for what is considered technically possible. We collaborate with colleagues around the world who all share our challenge – to make the world a safer place. What you will be a part of Security and Defence Solutions, a business area of Saab, offers command and control systems, airborne early warning systems, civil security systems and solutions, training and simulation, as well as telecom carrier. Product Unit Core is a segment within business unit Combat Systems and C4I Solutions (C2S) that will build a new business in the area of Cyber Security. We are looking for Cyber Security Engineers to be a part of forming our technical solutions and products. You will report directly to the head of Product Unit Core. The position is based in Järfälla, Sweden. Alterantive places of work can be discussed upon request. Your role For more than a year, you will participate in a programme that is uniquely designed to give you the right tools to boost your career. You will get an extensive overview of the company, a broad network and many challenging tasks that will prepare you for a future with us. And, from day one, you will be employed at a position at Saab Grintek Defence in South Africa. Read more about the programme Your skills and experience You realize that the current security measures at best discover something happened after it has happened You know what it takes to get software and/or hardware past formal security accreditation, and have done so at least once You know pretty much all the current tricks to avoid getting owned, but realize they won’t save you 100% of the time You want to build things that are actually secure by design, not by review If you are a Cyber Security Engineer and want to be a part of our journey, please contact us! We will meet applicants continuously and the positions may be filled before the last application date. About Saab Saab is a global defence and security company operating in the fields of air,land and naval defence, civil security and commercial aeronautics. We number 14,700 employees and have operations on all continents. Technologically we are leaders in many areas, and one-fifth of our earnings are spent on research and development. Saab is also a company with opportunities. A company where we see diversity as an asset and where you have both considerable responsibility and good opportunities for advancing in your career. But also a company that respects each person’s needs for a rewarding life beyond work.
Företag: Saab AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Are you one of our Cyber Security Engineers? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Are you one of our Cyber Security Engineers?

Cyber Security Engineer
Engineering Partner is a growing consultant company, with offices in Gothenburg, Trollhättan and Södertälje. We provide both consultants on site, and deliver complete assignments within product development together with Swedish and international partners. Through targeted efforts within component and system development, EP has become a prominent and established partner to our customers. We focus on having satisfied employees, they are the heart and soul of our organization. We are now looking to expand our team with more competent personnel. We are currently looking for a Cyber Security Engineer for our customer within the automotive industry in Gothenburg. Work description: Cyber security is an important aspect during product design of vehicles. The data security team covers the full chain from threat identification to assessment of complete design concepts and implementation specialist support. The team spans both traditional automotive data security as well as information security. We now want to strengthen our team with a new consultant team member, and offer the opportunity to be part of taking cyber security to the next level. Much room will be given for personal involvement and utilizing previous experiences of all team members. The team has a global responsibility to be the key competence center within vehicle cyber security. Responsibilities: Your daily work will be balanced within the security team depending on your profile, but will include - Leading threat analyses - Requirement formulation - Risk assessment and risk balancing - Gaining and spreading knowledge about cyber security to the organization - Participating in security related process- and method development Skills required: - M.Sc. IT security-, Electronic-, Computer Engineering or equivalent - Relevant experience within one or several of the fields: 1. Threat and risk analyses 2. Design for security 3. Security strategies 4. Risk management 5. PKI 6. Communication protocols or 7. Connected services - Communicative team player - Enthusiasm to improve security process and methods We offer you: - Challenging and stimulating assignments - Possibilities for personal competence development - Family oriented company policy - Flat organization with quick decision making - Other company benefits
Företag: ENGINEERINGPARTNER AUTOMOTIVE NORDIC AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Cyber Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cyber Security Engineer

Security Engineer
Our customer Axiomatics is looking for a Security Engineer to be part of their engineering organization working with security-related questions, design, analysis, and security testing. Axiomatics can offer you an exciting position in downtown Stockholm in a growing organization that serves some of the world’s leading companies within banking, insurance, media, manufacturing, as well as government departments. What will you be doing? Your will work with the security of Axiomatics software solutions with one or more of the product teams and become knowledgeable with the products and drive the process of penetration testing. You will contribute to the design of new product features and evaluate the impact of product changes from a security standpoint. Other responsibles you have: - Hold security reviews and security risk assessments of the products. - Stay current and abreast of security vulnerabilities and keep engineers in the know. - Help implement security engineering methods and approaches, design, analysis, and training. - Keep software engineers up to date with secure coding, systems, and best security engineering practices. And last but not least you will contribute to a strong understanding and respect for secure software development within the organization. Who are you? You are currently working with security in a secure software development environment. You have good experience in Java and automated development tools. As a person, you are open and communicative, and may have provided security training for your colleagues or customers. You enjoy learning and staying up to date with security threats and their countermeasures. What skills and experience should you have? - Bachelor degree or higher and at least five years’ work experience within security engineering - Experience with security standards is beneficial - Good knowledge of current information security threats - Experience and expertise with secure coding practices - Experience with software design and architecture - Experience with security testing tools - Must have work experience in security testing You are used to work in a dynamic and fast changing environment with agile experience such as Scrum and Kanban. You have experience with continuous integration and continuous delivery and have excellent communication skills in the English language, both written and verbal. What can Axiomatics offer? Axiomatics can offer a multi-cultural organization in a dynamic and fast moving environment where your knowledge and ideas are highly valued in an atmosphere that is challenging, fast paced, and, as a result, rewarding. A place where you can grow and become better with what you are passionate about. A place where you can make a difference by helping organizations and governments protect what should be protected. Software development and information security are fast moving fields, and we place value on being ahead of the curve. Does this sound interesting? Apply today! We are handling applications and interviews ongoing throughout the process. In this recruitment our customer is cooperating with us at Help at work. To apply for this position, please log on to www.helpatwork.se. Do you have any questions? Please contact recruitment consultant, Tomas Rydén at tomas.ryden@helpatwork.se or phone 073-424 85 82.
Företag: Help at Work Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Security Engineer

Senior Network Security Engineer to I&O, Group IT
Swedbank is the bank for many people, households and businesses. As a leading bank in its home markets of Sweden, Estonia, Latvia and Lithuania, Swedbank offers a wide selection of financial services and products. We are looking for more employees who shares our values - open, simple and caring - and want to contribute to enabling people, businesses and society to grow. If you have ambition and share our attitude, you will find many challenges here. At Swedbank you have possibilities to grow. It is your drive and commitment that determines how you develop. About Group IT Group IT is located in Sweden, Estonia, Latvia and Lithuania. We are 1400 employees responsible for running the bank, developing and maintening business strategic and central systems in Swedbank. All development is managed in projects and we deliver approximately 600 projects and pre-studies during a business year. Through understanding and acting from the needs of our internal customers, we offer the group competitive IT-solutions which support new products and high level services to our clients. Assignment specification Infrastructure Development is an infrastructure service oriented sub-unit in Infrastructure & Operations division in Group IT. Primary objective of the Infrastructure Development sub-unit is to deliver Core Infrastructure services in a flexible, cost-effective, and high-quality manner. Networks are the backbone of a modern business environment. They connect internal employees to business applications as well as partners and customers to network enabled services. Our main goal is to manage the network availability and continuity to make sure it is capable of passing all necessary traffic under any condition and that the information is available to all those who are authorized to access it. But also to control the traffic accessing the network and flowing across the network by making sure it is secure, it is valid, it is known and it is not violating any of the rules defined on company’s Security Directives. As a Senior Network Security Engineer you will become part of an international team of professionals and work with network architecture, designing new solutions with focus on security issues, optimizing existing systems/platforms and participate in infrastructure projects. Our solutions are often complex with focus on stability and based on leading edge technology to enable a cost efficient, secure, automated and agile infrastructure. We would like you to take the lead in defining the scope and targets of Swedbanks network security platform. You will produce architectural documents, be responsible for transformation activities and roadmaps within network security area.The position is based in Stockholm. Our expectations of you University Degree, preferably in Computer Science, Mathematics or other sciences and/or previous relevant working experience within IT sector Extensive knowledge of network and application protocols, security technologies and various operating systems such as Windows and Unix Deep knowledge of threat vectors in the internet and tools like Metasploit or Nessus Script writing skills (e.g. shell, perl, awk, ruby, python etc) Experience in automation of network services and experience in supporting service based monitoring in an enterprise environment Good communication skills and good spoken and written English language skills Ability to successfully collaborate with co-workers cross-border and cross-departments is a success factor for this role Experience with and knowledge of : Knowledge of the Splunk, ELK Stack or Graylog, search techniques, alerts, dashboards and report building Deep working knowledge and experience of Firewalls (Checkpoint, Fortinet, Juniper, etc…) Routing/switching – Cisco (Catalyst and Nexus) Proxy/Mail filter – Bluecoat and Ironport IDS / IPS – McAfee, Fortinet, etc… ADC – F5 Previous roles relevant for this position, e.g. Network architect Senior network engineer Senior security engineer This position is a good building block for a future career within, e.g. Network security architect Network architect Solution architect Why work with me?- Mario Pauskar-recruiting manager I highly value a people who are self-motivated and like to take responsibilities. Eagerness to learn new things is something what should be inside all technical people to drive innovation. I believe that managers responsibility is to encourage people to try out new things and grow through that process in professional and personal perspective. I think that one of the most important task for me as manager in this journey is to remove unnecessary obstacles from my people’s road to help them to succeed in areas where they are best.
Företag: Swedbank Swedbank IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Network Security Engineer to I&O, Group IT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Network Security Engineer to I&O, Group IT

Security Engineer
Dina arbetsuppgifter Our customer Axiomatics is looking for a Security Engineer to be part of their engineering organization working with security-related questions, design, analysis, and security testing. Axiomatics can offer you an exciting position in downtown Stockholm in a growing organization that serves some of the world's leading companies within banking, insurance, media, manufacturing, as well as government departments. What will you be doing? Your will work with the security of Axiomatics software solutions with one or more of the product teams and become knowledgeable with the products and drive the process of penetration testing. You will contribute to the design of new product features and evaluate the impact of product changes from a security standpoint. Other responsibles you have: Hold security reviews and security risk assessments of the products. Stay current and abreast of security vulnerabilities and keep engineers in the know. Help implement security engineering methods and approaches, design, analysis, and training. Keep software engineers up to date with secure coding, systems, and best security engineering practices. And last but not least you will contribute to a strong understanding and respect for secure software development within the organization. Din profil Who are you? You are currently working with security in a secure software development environment. You have good experience in Java and automated development tools. As a person, you are open and communicative, and may have provided security training for your colleagues or customers. You enjoy learning and staying up to date with security threats and their countermeasures. What skills and experience should you have? Bachelor degree or higher and at least five years' work experience within security engineering Experience with security standards is beneficial Good knowledge of current information security threats Experience and expertise with secure coding practices Experience with software design and architecture Experience with security testing tools Must have work experience in security testing You are used to work in a dynamic and fast changing environment with agile experience such as Scrum and Kanban. You have experience with continuous integration and continuous delivery and have excellent communication skills in the English language, both written and verbal. What can Axiomatics offer? Axiomatics can offer a multi-cultural organization in a dynamic and fast moving environment where your knowledge and ideas are highly valued in an atmosphere that is challenging, fast paced, and, as a result, rewarding. A place where you can grow and become better with what you are passionate about. A place where you can make a difference by helping organizations and governments protect what should be protected. Software development and information security are fast moving fields, and we place value on being ahead of the curve. Does this sound interesting? Apply today! We are handling applications and interviews ongoing throughout the process. Om oss Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Företag: Maxkompetens Konsult AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Security Engineer

Data security engineer
The Volvo Group is committed to driving prosperity through transport solutions. Do you want to be part of it and actively contribute to our mission? We are looking for engaged engineers with the skills, expertise and, more importantly, passion to develop technologies that will create value for our customers. Are you interested in the development and implementation of our future data security solutions for our vehicles and off-board systems? Then you have here the possibility to take on exciting challenges in an organization committed to finding innovative solutions with state-of-the-art technologies. The main focus of the group is the development of system-level technologies related to future versions of the electrical and electronic architecture. This means that we shall maintain a holistic perspective on the electronic architecture, rather than focusing on individual hardware or software components, and provide future product development projects with competitive solutions for the EE architecture. Data security is one such area, and where we now need to strengthen our team. Job Summary As a data security engineer you will engage in developing, researching and maturing new technologies for preventing unauthorized tampering of our on- and off-board systems. Depending on your qualifications, you will have a wide working arena ranging from high-level conceptual development to hands on implementation of data security solutions including process and methodology. This includes both building early prototypes and demonstrators of data security solutions as well as their integration into receiving product projects and development processes. You will be part of an ecosystem of data security experts from a variety of internal and external organisations, such as our own group, different product development organizations in Volvo Group, as well as with our technology partners at universities and suppliers. Experience and interest in other topics related to the EE architecture is an advantage. Profile and Qualifications - MSc in Electrical engineering or equivalent - Broad understanding and at least a few years of relevant experience from industry or academic research in the area of data security - Experience and interest in embedded and desktop programming - Experience and interest in wired and wireless communication networks is a merit. - Genuine interest in exploring new technologies and a desire to be in the forefront of technology - Creative and innovative mindset - Ability to drive things to completion - Easy to get buy-in of ideas and concepts - Good verbal and written communication skills in English We are actively working to establish teams that will take maximum advantage of the strength inherent to differences in knowledge, experience, age, gender and nationality, among others. We find that well balanced work teams increase group dynamics, creativity and new approaches to solutions. For further information, please contact Daniel Karlsson, manager Architecture & Technology integration. Tel: +46 31 322 9949
Företag: Volvo Group Trucks Technology
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Data security engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Data security engineer

Security Engineer
The security team at Spotify is a distributed team supporting autonomous development teams with a focus on raising security awareness, sharing responsibility, and building tools. We aim to constantly improve the security posture for our fast-paced, rapidly-changing environment in a manner that will keep up with our scale. We’re knowledgeable in many domains of security and are willing to teach (and learn) from anyone at the company. What you will do: Champion security with development teams to make their code more secure, primarily through manual code/architecture review Design, build, and operate innovative tools to enhance our security Be the first response and remediation for security-related incidents Consult, evangelize, and teach theoretical and practical security to groups of varying sizes, disciplines, and experience levels Continually improve your technical and collaboration skills Engage and participate in the security community Who you are: You have worked in a software engineering or security role You have experience in defending against attacks in several areas of security You are knowledgeable in mobile, web security, or authentication schemas (a plus but not required) You understand security in distributed systems at scale You know how to code in at least one programming language You have ability to read and break code in languages including Python, Java, C/C++ and PHP We are an equal opportunity employer and value diversity at our company. We do not discriminate on the basis of race, religion, color, national origin, gender, sexual orientation, age, marital status, veteran status, or disability status. At Spotify, employees in certain roles are required to consent to background checks. We will notify you if your role is subject to a background check and will follow all applicable laws and requirements. *All CVs to be submitted in English please
Företag: Spotify AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Security Engineer

Security Engineer, Service Operation Center
Networks ansvarar för att planera, implementera och drifta Telenor Sveriges nätverk, samt att säkerställa en hög nyttjandegrad av nätinfrastrukturen med bästa upplevda kvalitet för kunden. Telenor Sverige levererade år 2015 tjänster till drygt 2,5 miljoner mobilabonnenter, cirka 645 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Vår omsättning år 2015 var cirka 13 miljarder kronor (2015) och vi hade cirka 1 900 anställda. Bland våra varumärken finns Telenor, Bredbandsbolaget, Vimla och Ownit. Security Engineer Idag är det aldrig långt till en surfplatta eller dator. Mobilen är vår bästa vän. Och det kommer ständigt nya lösningar, som gör det digitala livet enklare och roligare. Ändå har den digitala revolutionen bara börjat. Utvecklingen rusar vidare. Snart kommer det vara möjligt att se, uppleva och göra saker vi ännu bara drömmer om. Det är här Telenor kommer in. Vi för människor närmare varandra och ger dem tillgång till den allra senaste tekniken. Vi står mitt i den digitala förändringen. Vi lever och utvecklas med den. Nu behöver vi din hjälp för att utvecklas ännu mer. Vilka är vi? Service Operations Center (SOC) är en central funktion inom Network Operations och ansvarar för att övervaka och utföra felavhjälpning i Telenor Sveriges mobila och fasta nät, interna och externa tjänster och system, samt att hantera problem som uppstår 365/24/7. Genom denna rekrytering avser vi att stärka vår kompetens inom området säkerhet. Rollen kommer ingå i ett skiftlag som huvudsakligen kommer arbeta med säkerhetsrelaterade incidenter och övervakning. Vad gör en Security Engineer SOC? Du kommer att arbeta med övervakning och felavhjälpning av Telenor Sverige ABs nät, tjänster och system genom att tolka de larm som inkommer via våra olika övervakningssystem. Du kommer att arbeta i ett skiftlag med huvudsaklig uppgift att övervaka loggar och system kopplat till nätsäkerhet så som intrångsförsök, abuse, mitigering av DDOS-attacker etc. Arbetsuppgifterna inkluderar även övervakning av fysisk säkerhet på viktiga anläggningar och kontor samt kontakt med myndigheter. Passar du ihop med oss? Vi söker dig som är/har: Högskoleingenjör inom Telekom eller Data/IT Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom datasäkerhet Teknisk kunskap inom IP, Routing och Ethernet Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift Erfarenhet av Arbor, Unix, IDS, SIEM är meriterande Erfarenhet av scriptning och programmering är meriterande Rollen kommer vara säkerhetsklassad varpå registerkontroll kommer genomföras För rollen krävs ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt; du planerar i förväg och gör tydliga prioriteringar och du agerar på eget initiativ och tar ansvar för resultatet. Du har förmåga att förstå och analysera komplexa frågor och problem snabbt, du gör förnuftiga och rationella bedömningar. Vidare bidrar du med nya lösningar och tillvägagångssätt och du främjar förändring och nytänkande. Slutligen är det av stor vikt att du samarbetar effektivt med andra, att du delar med sig av kunskaper, erfarenheter och information inom ditt expertområde och att du stödjer andra i strävan att uppnå gemensamma mål. Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och det är viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra. Vi inspirerar, vi håller vad vi lovar, vi visar respekt mot kunder och kollegor och vi gör saker enklare – vi är Telenor. Vill du skapa framtiden med oss? Välkommen att söka tjänsten vi länken ”Ansök nu”. Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2016-12- 02. Vi ser fram emot din ansökan! Har du frågor? Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Christoffer Rust (TF Manager SOC), rekryterande ledare, 073-3819262, christoffer.rust@telenor.se. Följ oss gärna på Facebook på “Telenor Karriär” och på LinkedIn ”Telenor Group” där vi delar med oss av vilka vi är: våra medarbetare, vår kultur och våra karriärmöjligheter! Placeringsort: Karlskoga Anställningsform: Tillsvidare (vi tillämpar 6 månaders provanställning)
Företag: Telenor Sverige AB
Ort: Karlskoga
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Security Engineer, Service Operation Center jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Security Engineer, Service Operation Center

Security Engineer, Service Operation Center
Networks ansvarar för att planera, implementera och drifta Telenor Sveriges nätverk, samt att säkerställa en hög nyttjandegrad av nätinfrastrukturen med bästa upplevda kvalitet för kunden. Telenor Sverige levererade år 2015 tjänster till drygt 2,5 miljoner mobilabonnenter, cirka 645 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Vår omsättning år 2015 var cirka 13 miljarder kronor (2015) och vi hade cirka 1 900 anställda. Bland våra varumärken finns Telenor, Bredbandsbolaget, Vimla och Ownit. Security Engineer Idag är det aldrig långt till en surfplatta eller dator. Mobilen är vår bästa vän. Och det kommer ständigt nya lösningar, som gör det digitala livet enklare och roligare. Ändå har den digitala revolutionen bara börjat. Utvecklingen rusar vidare. Snart kommer det vara möjligt att se, uppleva och göra saker vi ännu bara drömmer om. Det är här Telenor kommer in. Vi för människor närmare varandra och ger dem tillgång till den allra senaste tekniken. Vi står mitt i den digitala förändringen. Vi lever och utvecklas med den. Nu behöver vi din hjälp för att utvecklas ännu mer. Vilka är vi? Service Operations Center (SOC) är en central funktion inom Network Operations och ansvarar för att övervaka och utföra felavhjälpning i Telenor Sveriges mobila och fasta nät, interna och externa tjänster och system, samt att hantera problem som uppstår 365/24/7. Genom denna rekrytering avser vi att stärka vår kompetens inom området säkerhet. Rollen kommer ingå i ett skiftlag som huvudsakligen kommer arbeta med säkerhetsrelaterade incidenter och övervakning. Vad gör en Security Engineer SOC? Du kommer att arbeta med övervakning och felavhjälpning av Telenor Sverige ABs nät, tjänster och system genom att tolka de larm som inkommer via våra olika övervakningssystem. Du kommer att arbeta i ett skiftlag med huvudsaklig uppgift att övervaka loggar och system kopplat till nätsäkerhet så som intrångsförsök, abuse, mitigering av DDOS-attacker etc. Arbetsuppgifterna inkluderar även övervakning av fysisk säkerhet på viktiga anläggningar och kontor samt kontakt med myndigheter. Passar du ihop med oss? Vi söker dig som är/har: Högskoleingenjör inom Telekom eller Data/IT Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom datasäkerhet Teknisk kunskap inom IP, Routing och Ethernet Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift Erfarenhet av Arbor, Unix, IDS, SIEM är meriterande Erfarenhet av scriptning och programmering är meriterande Rollen kommer vara säkerhetsklassad varpå registerkontroll kommer genomföras För rollen krävs ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt; du planerar i förväg och gör tydliga prioriteringar och du agerar på eget initiativ och tar ansvar för resultatet. Du har förmåga att förstå och analysera komplexa frågor och problem snabbt, du gör förnuftiga och rationella bedömningar. Vidare bidrar du med nya lösningar och tillvägagångssätt och du främjar förändring och nytänkande. Slutligen är det av stor vikt att du samarbetar effektivt med andra, att du delar med sig av kunskaper, erfarenheter och information inom ditt expertområde och att du stödjer andra i strävan att uppnå gemensamma mål. Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och det är viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra. Vi inspirerar, vi håller vad vi lovar, vi visar respekt mot kunder och kollegor och vi gör saker enklare – vi är Telenor. Vill du skapa framtiden med oss? Välkommen att söka tjänsten vi länken ”Ansök nu”. Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2016-12- 31. Vi ser fram emot din ansökan! Har du frågor? Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Christoffer Rust (TF Manager SOC), rekryterande ledare, 073-3819262, christoffer.rust@telenor.se. Följ oss gärna på Facebook på “Telenor Karriär” och på LinkedIn ”Telenor Group” där vi delar med oss av vilka vi är: våra medarbetare, vår kultur och våra karriärmöjligheter! Placeringsort: Karlskoga Anställningsform: Tillsvidare (vi tillämpar 6 månaders provanställning)
Företag: Telenor Sverige AB
Ort: Karlskoga
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Security Engineer, Service Operation Center jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Security Engineer, Service Operation Center

Cloud Security Engineer
Come join us at the Cloud Adoption Group at Scania IT for an exciting and transformational cloud journey. As a Cloud Security Engineer at Scania you will be responsible for the security architecture in AWS and help automate the implementation. Your mission is to enable a high pace of innovation while still remaining secure. You are involved in hands-on security assessment, develop and provide guidance and teach security engineering best practices. You proactively and continually improve your level of knowledge about Scania’s business, information security, the threat landscape and relevant technologies. You communicate professionally with your team and the teams you support, with a positive and pragmatic attitude. Basic Qualifications Working understanding of enterprise risk management methods and techniques to drive successful outcomes in a multi-national environment Experience in IT security and how compliance and risk management affects infrastructure Implementation experience with network security solutions such as WAF, IPS, Anti-DDOS Experience in host based security technologies. Experience in log management solutions and SIEM Significant technical expertise in scripting languages (JSON, Python, JavaScript, etc.), integrating 3rd party monitoring tools, encryption tools and best practices Experience or knowledge of cloud computing technologies and workload transition challenges   Preferred Qualifications Proven experience building security reference architecture for all-in cloud deployments and hybrid scenarios Familiarity with archive, backup/recovery and business continuity processes in distributed operations Hands-on technical expertise in Security Architecture, automation, integration, and deployment (DevOps) Familiarity with compliance & security standards across the enterprise IT landscape Strong verbal and written communications skills and ability to lead effectively across organizations   Your profile Experience of working in an Agile/Scrum environment Strong, creative problem solving and analytical in nature Self-motivated, energetic and tenacious and working well under pressure Excellent verbal and written communication and documentation skills with great attention to detail and accuracy A strong desire to learn new technologies and deliver excellent customer outcomes through technical expertise   We offer In addition to career and development opportunities, we can also offer Scania employees other benefits, such as a company car, performance bonuses, a pension, flexible working hours, lunch at reduced prices and much more. If you live in Stockholm, we offer a direct bus service between Stockholm and Södertälje, the Scania Jobexpress.   More information Don’t hesitate to contact Mattias Järnhäll (Group Manager, Cloud Adoption), 070-444 49 62 or Mikael Tammi (Recruitment Centre), 08-553 711 74.   Application Your application should include a CV, cover letter and copies of certificates. We handle applications ongoing.   If you have problems with your registration, please send your application to kandidatbokning@scania.com    Enter Scanias Job ID 20170656 Cloud Security Engineer in the subject line. Attach your resume, cover letter and relevant copies. We also need your full name, Swedish identity number, address, e-mail and mobile number to make your application complete.
Företag: Scania CV AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 03-22
Sök fler jobb liknande: lediga Cloud Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cloud Security Engineer

On-Board Security Engineer
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats. Vad du blir en del av Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet – både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik.Inom Kockums ansvarar On-Board Security för att informationssäkerheten ombord på våra fartyg och ubåtar är omhändertagen så att företagets produkter är säkra att använda för våra kunder. On-Board Security tillhör systemsäkerhetssektionen där även systemsäkerhet, programvarusäkerhet, programvarukvalitet, materielsäkerhet och brandsäkerhet ingår. Verksamheten bedrivs både i Malmö och i Karlskrona. Din placeringsort kommer att vara Malmö, men resor till Karlskrona kan förekomma. Din framtida utmaning Som On-Board Security Engineer på Kockums kommer du att arbeta med informationssäkerhet i våra ubåts- och ytfartygsprojekt. Våra produkter består av många system, både uppköpta och egentillverkade i en komplex distribuerad miljö. Produktarkitekturen innefattar bland annat operativ verksamhet, information, system, integration, infrastruktur och nätverk. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att analysera och bryta ned kundens kravställning, stödja IT-arkitektur och systemhandläggare i deras arbete samt analysera, följa upp och verifiera tekniska lösningar. Du kommer också dokumentera vald säkerhetslösning samt vara stöd i framtagning av rutiner och instruktioner för hantering av denna lösning. Vidare ingår det att hålla utbildningar inom informationssäkerhetssområdet samt ansvara för kontakt mot kund och myndigheter. Den du är idag Vi tror du är en person som har en god förmåga att arbeta självständigt och omsätta krav och analyser till konkreta förslag på informationssäkerhetslösningar. Vi söker dig som är en öppen, prestigelös person och som drivs av att dela med dig av kompetens och erfarenheter.Vi ser gärna att du har erfarenhet av produktutveckling där många system samverkar i en komplex miljö och har arbetat med något erkänt arkitekturramverk. Erfarenhet av informationssäkerhetsarbete på såväl övergripande som detaljnivå är meriterande.Personen som söker bör ha ett gediget tekniskt intresse samt god förmåga i muntlig och skriftlig framställning i såväl svenska som engelska språket.Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.   Om Saab Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.
Företag: Saab AB
Ort: Malmö
Publicerad : 03-22
Sök fler jobb liknande: lediga On-Board Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: On-Board Security Engineer

System Security Engineer
About Axis Communications Axis offers intelligent security solutions that enable a smarter, safer world. As the market leader in network video, Axis is driving the industry by continually launching innovative network products based on an open platform - delivering high value to customers through a global partner network. Axis has long-term relationships with partners and provides them with knowledge and ground-breaking network products in existing and new markets. Axis has more than 2,100 dedicated employees in more than 50 countries around the world, supported by a global network of over 80,000 partners. Founded in 1984, Axis is a Sweden-based company listed on NASDAQ Stockholm under the ticker AXIS. For more information about Axis, please visit our website www.axis.com . Reference number: 1892 WHAT IS AXIS? Axis is a fast growing and innovative IT company with a global footprint. Our success is largely due to our highly skilled staff and our strong culture of daring to succeed and allowing ourselves to constantly break new ground. At Axis our employees are innovative, dedicated and energetic and that’s just the beginning. They are the driving force of the company and seek to move it forward towards the goal of being number one in our industry. As the global market leader in network video, Axis is driving the industry by continually launching innovative network products based on an open platform - delivering high value to its customers. Now we are looking for a System Security Engineer to join The Core Technologies – Analytics & Systems team. WHAT WILL YOU DO? You will contribute to the work of growing and expand the System competence area in order to be able to execute the long-term agenda set for the 2016-2020 period and thus ensure Axis will gain new markets and remain the leader. Your major areas of responsibility will be: Cyber security technology development Video Surveillance system design Hands-on prototype development of complete chain from embedded camera functionality to end user system or SaaS, including both embedded software development and server software development. Use-case development and investigations Contribute to the long-term roadmap for the system area to guide future product innovation WHO ARE WE LOOKING FOR? As a person you are positive and outgoing and you would also describe yourself as patient, persistent and driven. You combine your visionary and innovative side with your passion for Cyber Security. You are curious about new technology and enjoy finding new applications for known technologies. It´s important that you can explain and promote your ideas and solutions to the team and within Axis. We want you to be interested in both technical and business aspects of a system solution. Always taking the customer needs into consideration and you strive to understand the underlying challenges. In addition to above we want you to have the following qualifications: Engineering/Technical Masters degree or equivalent Interest in and professional experience of cyber security technologies 5 years of relevant work experience Experience in threat modelling or vulnerability assessment Knowledge of cryptographic primitives and protocols Excellent Swedish and English oral/writing communication skills required The Core Technologies – Analytics & Systems team The Core Technologies – Analytics & Systems team are responsible for the long-term technology agenda within the strategic areas Analytics and System. We perform technology roadmapping; execute the roadmap by developing technologies and assist toward platform integration of technologies. We also act as a competence centre within Axis with regard to the core competence areas. The System competence group within Core Technologies focus their work on identifying and implementing technologies aimed at increasing the value of the network for surveillance applications. This includes media technologies, unit discovery, cloud computing and communication as well as leveraging system functionality by developing and exploiting synergies across the network. We take the challenges of IoT seriously. WHAT AXIS CAN DO FOR YOU? By joining the world market leader in IP cameras you will be in a unique position to influence the role of network technologies and for surveillance system applications. You will also be involved in Axis strategic technology planning process and contribute to core technologies used in future Axis offerings. You will thus play an important role in ensuring continual market leadership for Axis in the years to come. READY TO ACT? Axis is a company realizing the benefits of a diverse workforce. We know that diversity in groups creates a better working environment and promotes creativity, something that is fundamental for our success. Would you like to grow with us? Find out more from our recruiting manager Fredrik Hertzberg or Ted Hartzell, at phone +46 46 272 1800. This recruitment is handled solely by Axis Communications AB, and we politely but firmly decline all calls from recruitment and consulting companies.
Företag: Axis Communications
Ort: Lund
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga System Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: System Security Engineer

Network Security Engineer - TRCS-SEST01397831
The Senior Network Security Engineer is a key member of the Telecommunications Team and works closely with other teams to ensure that all applications and systems are built, maintained and protected in accordance with policies, standards, and compliance requirements so that the risk is managed appropriately. The candidate will assist with developing and implementing appropriate network security solutions globally. YOUR ROLE 1. Network Security Systems Design/Reviews (Conceptual, detailed and final design with documentation); 2. Interface with other Sub-Systems/Third Parties for design and implementation; 3. Stay up to date with industry standards and latest on network security vulnerabilities and countermeasures; 4. Product development and planning for next generation communications Systems; 5. Support strategic sourcing for Communications Equipment Vendor evaluation; • Bachelor or Master in Computer Engineering, Computer Science, Cyber Security, Telecommunication; • Certificates: CISST and IEC 62443 are an asset; • Minimum 5 years of proven experience in the field; • Good experience with Ethernet, Industrial Ethernet, Routers, Firewalls; • Good communications skills, team player; • English at a business fluent level is mandatory. We thank all applicants for their interest; however, only those under consideration will be contacted. Are you interested in starting an exciting career at Bombardier Transportation? If so, apply now at www.careers.bombardier.com and start your dynamic career today! Bombardier Transportation is the number one provider of rail solutions in the world. Our business hold the number one global market position in eight of ten markets we service. Our product portfolio includes a full range of passenger rail vehicles and we manufacture locomotives, bogies, propulsion and rail control solutions. We design, build and service some of the most intelligent and beautiful rail solutions in the world. Our products are safe, healthy for people and help preserve the world's natural environment. We offer our specialists a modern, friendly, multinational environment and we encourage them to innovate. If you are an international, innovating profile, apply for our exciting.
Företag: BOMBARDIER TRANSPORTATION SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Network Security Engineer - TRCS-SEST01397831 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Network Security Engineer - TRCS-SEST01397831

Application Security Engineer
Application Security Engineer Klarna is a rapidly growing financial company with high requirements on IT and Information security. We are currently looking for someone to join our Security Operations team (SecOps) and help us further develop in the area of Application Security (aka AppSec). We offer a fast-paced international working environment with smart and ambitious colleagues and the opportunity to play an important role in taking Klarna to the next level. SecOps is working daily in line with securing Klarna’s products and information by always having very close contact with our Product Development organization. We are expected to contribute with concrete and pragmatic solutions to difficult security problems that our software developers and operations engineers face every day. If you are interested in building security in our products, not just as an add-on, and having fun sharing your knowledge and expertise while doing so, then we would love to have you on-board. About you In order to be successful in this role, you do not need to have years of experience in IT security but rather a genuine interest in it. What is more important is to enjoy working with challenging engineering problems and cooperating with other people while doing so, be self driven and humble while at the same time have very high ethical standards. This role also requires: Working experience in a DevOps environment/team Ability to understand (and hopefully write) code Solid scripting skills Knowledge about integrating tools in CI/CD pipelines (e.g., Jenkins) We see it as a plus if you have: A B.Sc./M.Sc. in Computer Science Experience in running complex infrastructure in cloud environments Experience with containers technology (e.g., docker, K8, etc) Experience with security testing Experience with auditing source code Benefits Culture - You'll have an opportunity to work with people from 42 different countries in our English-speaking office in Stockholm city centre. Compensation - You’ll get an attractive salary, pension and insurance plans, along with 30 days annual leave. Learning - We have a learning and development focused environment with an emphasis on knowledge sharing, training and regular internal technical talks. About you In order to be successful in this role, you do not need to have years of experience in IT security but rather a genuine interest in it. What is more important is to enjoy working with challenging engineering problems and cooperating with other people while doing so, be self driven and humble while at the same time have very high ethical standards. This role also requires: Working experience in a DevOps environment/team Ability to understand (and hopefully write) code Solid scripting skills Knowledge about integrating tools in CI/CD pipelines (e.g., Jenkins) We see it as a plus if you have: A B.Sc./M.Sc. in Computer Science Experience in running complex infrastructure in cloud environments Experience with containers technology (e.g., docker, K8, etc) Experience with security testing Experience with auditing source code Klarna is a rapidly growing financial company with high requirements on IT and Information security. We are currently looking for someone to join our Security Operations team (SecOps) and help us further develop in the area of Application Security (aka AppSec). We offer a fast-paced international working environment with smart and ambitious colleagues and the opportunity to play an important role in taking Klarna to the next level. SecOps is working daily in line with securing Klarna’s products and information by always having very close contact with our Product Development organization. We are expected to contribute with concrete and pragmatic solutions to difficult security problems that our software developers and operations engineers face every day.
Företag: KLARNA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Application Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Application Security Engineer

Security Engineer
Work with our Tech department to ensure that our environment is a safe, secure and reliable for our customers by ensuring that the environment is resilient against cyber threats Serve as a combination of business owner, product owner and architect for web application security and pro-actively identify and suggest new controls to further improve the environment Own, develop and maintain the roadmap and backlog for security controls and features for the web application part of our platform. Coordinate and drive activities to ensure that security controls and features are implemented taken from an idea, developed, tested and implemented Develop monitoring capabilities and KPI’s to improve how we can measure the effectiveness of the security controls The Group Security team is embarking on a mission of rapid maturity and require a highly motivated and talented Security engineer to help us on this journey. The Group Security team operates out of Stockholm and is responsible for securing the Kindred Group and its assets. We are searching for that certain someone who is passionate about security and driving change and not satisfied in just identifying exploits and security improvements, but instead likes to understand how we can defend against it and make it happen. You will have a real personal passion for web application security and an insatiable lust to develop within the area. Part of the journey toward greater security maturity will mean that you will be required to be self-autonomous and confident at developing and drinving continuous improvement projects across all our platforms and brands. As such, you may come from a variety of backgrounds (e.g. Security product owner, Security Architect, IT security engineer, developer etc.). Finally, we require a real team player. Someone who enjoys teaching (and learning), who enjoys engaging the organisation to be as passionate about security as we are, and who likes to work in a highly collaboratively environment. What will you be doing? Unibet is one of the fastest growing online gaming operators in Europe with industry leading Sportsbook, Casino and Games, Poker and Bingo products via desktop, tablet and mobile. Our brand promise is built on the motto "By Players, For Players" putting customers at the centre of our business! Founded in 1997 Unibet now employs over 1000 people in four main locations; Malta, London, Stockholm and Gibraltar. We’re always looking for talented people to come and join us, details of our live vacancies can be found on our careers website team.unibet.com. We look to employee passionate, friendly experts who are customer centric in their thinking - find our what people say about working here on our careers site or the independent Glassdoor reviews. Today, Unibet has over 10 million customers in over 100 countries. Unibet is listed on NASDAQ OMX Nordic Exchange in Stockholm.
Företag: NORTH DEVELOPMENT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Security Engineer

IT security engineer
The Software design department within Sigma Connectivity is expanding and we are looking for a security engineer to join our team . We are looking for senior as well as junior engineers. Ideally, you have additional experience or a strong motivation to acquire new skills within software development, such as app development, embedded real-time programming, web and cloud services or other areas that could be of value in our IoT projects. Master or Bachelor in Computer Science or other relevant education Experience of, or strong interest, in encryption, certificate handling and development of IoT applications Familiarity with DTLS, SSL, Secure Elements and ARM TrustZone An IT security mindset Experience of software development in C, C++ or Java At Sigma Connectivity, you will have the possibility to work for some of the most demanding connectivity customers available, with highly motivated and skilled co-workers. In addition, you will have access to innovative technology through our close cooperation with platform vendors and 3rd party companies. We are a design house rather than a traditional consultant company where most of our projects are in-house projects, which means your colleagues are around you even though you change assignment. The Sigma Connectivity culture is about sharing experiences and knowledge, always on the forefront of the Internet of Things.
Företag: Sigma Connectivity AB
Ort: Lund
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga IT security engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT security engineer

Security Engineer
TheSoftware design department within Sigma Connectivity is expanding and we are looking for a security engineer to join our team . We are looking for senior as well as junior engineers. Ideally, you have additional experience or a strong motivation to acquire new skills within software development, such as app development, embedded real-time programming, web and cloud services or other areas that could be of value in our IoT projects. At Sigma Connectivity, you will have the possibility to work for some of the most demanding connectivity customers available, with highly motivated and skilled co-workers. In addition, you will have access to innovative technology through our close cooperation with platform vendors and 3rd party companies. We are a design house rather than a traditional consultant company where most of our projects are in-house projects, which means your colleagues are around you even though you change assignment. The Sigma Connectivity culture is about sharing experiences and knowledge, always on the forefront of the Internet of Things. Your qualifications: - Master or Bachelor in Computer Science or other relevant education - Experience of, or strong interest, in encryption, certificate handling and development of IoT applications - Familiarity with DTLS, SSL, Secure Elements and ARM TrustZone - An IT security mindset - Experience of software development in C, C++ or Java If you want to join the most competitive consultant company in the region, please send your application to Herman Broberg Viklund,herman.broberg.viklund@sigmaconnectivity.se (mailto:herman.broberg.viklund@sigmaconnectivity.se)
Företag: Sigma Connectivity Engineering
Ort: Lund
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Security Engineer

Security Engineer
TheSoftware design department within Sigma Connectivity is expanding and we are looking for a security engineer to join our team . We are looking for senior as well as junior engineers. Ideally, you have additional experience or a strong motivation to acquire new skills within software development, such as app development, embedded real-time programming, web and cloud services or other areas that could be of value in our IoT projects. At Sigma Connectivity, you will have the possibility to work for some of the most demanding connectivity customers available, with highly motivated and skilled co-workers. In addition, you will have access to innovative technology through our close cooperation with platform vendors and 3rd party companies. We are a design house rather than a traditional consultant company where most of our projects are in-house projects, which means your colleagues are around you even though you change assignment. The Sigma Connectivity culture is about sharing experiences and knowledge, always on the forefront of the Internet of Things. Your qualifications: - Master or Bachelor in Computer Science or other relevant education - Experience of, or strong interest, in encryption, certificate handling and development of IoT applications - Familiarity with DTLS, SSL, Secure Elements and ARM TrustZone - An IT security mindset - Experience of software development in C, C++ or Java If you want to join the most competitive consultant company in the region, please send your application to Herman Broberg Viklund,herman.broberg.viklund@sigmaconnectivity.se (mailto:herman.broberg.viklund@sigmaconnectivity.se)
Företag: Sigma Connectivity Engineering
Ort: Lund
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Security Engineer

Security Expert / Software Security Engineer
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat. Om kunden: The Company Our client is a international organization with branches in more than 100 countries and over 40 000 customers globally. They operate a portfolio of cloud-based and on-premise soulutions. The companys software is the leading visual analytics platform and the pioneer of user-driven business intelligence. Arbetsuppgifter: Work tasks Your main task includes working as a security expert in the Software Security Team. You take part in maintaining and expanding the security posture of services running in cloud environments. In collaboration with your colleagues you work to continuously perform security tests and audits of features and products. You will work daily to deliver status of features and products, promote and inspire software security best practices and guidelines. You will assist stakeholders in designing, developing and testing features with software security in mind. In a agile and dynamic environment your team strives for a proactive approach to software security, to deliver robust and reliable results. Profil: Education, experience and personal qualities • Bachelor degree in computer science (or equivalent) • Experience in software security • Experience in web technologies and integration in the JavaScript world • Experience with / knowledge of modern JS frameworks e.g. Angular, React etc.; (desirable) • Experience of open-source projects (desirable) As a person, you are motivated by new technology and enjoy working in a fast-paced environment. You are an independent learner with strong communication-, analytical- and interpersonal skills. The understanding and appreciation of the purpose and practices of agile methodologies and skills to deliver effectively on a sprint cadence. You have a strong sense of responsibility and hold yourself accountable for your actions. By being open and straightforward you are continuously learning and have the confidence to provide input, ideas and advice to your colleagues. Övrig information: Start: Immediately with respect to notice Plats: Lund Lön: Basic salary by agreement Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Keywords: Security Expert, Software Security Engineer, Software Engineer, JavaScript, HTML5, JavaScript, CSS, Amazon AWS, Docker, Puppet, Chef AngularJS, React, Lund
Företag: Bravura
Ort: Lund
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Security Expert / Software Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Security Expert / Software Security Engineer

Security Engineer
We deliver where others fail Agile Search offers high quality recruitment services focused on C-level positions and IT-specialists. We work with outreach and social recruiting methodology in order to reach the market’s best candidates. We are dedicated to our work with a strong focus on quality and on-time delivery. We have a strong track record in recruitment to the professional services and IT industry. What we believe to be of utmost importance to succeed is a customer-oriented dialogue, a high energy level and a strong knowledge of both recruitment and the requirements needed for individuals to be successful in the professional services and IT industry. Our client Kindred is one of the largest online gambling companies in the world with over 20 million customers across 100 markets. They are the pioneers in the online gambling industry and as an innovation driven company that builds on trust, they have led the development into areas such as technological advancements, mobile solutions, new product launches, as well as player safety and responsible gambling improvements. They are searching for that certain someone who is passionate about security and driving change and not satisfied in just identifying exploits and security improvements, but instead likes to understand how they can defend against it and make it happen. You will have a real personal passion for web application security and an insatiable lust to develop within the area. Part of the journey toward greater security maturity will mean that you will be required to be self-autonomous and confident at developing and drinving continuous improvement projects across all our platforms and brands. As such, you may come from a variety of backgrounds (e.g. Security product owner, Security Architect, IT security engineer, developer etc.). Finally, they require a real team player. Someone who enjoys teaching (and learning), who enjoys engaging the organisation to be as passionate about security as they are, and who likes to work in a highly collaboratively environment. What will you be doing? Work with their Tech department to ensure that their environment is a safe, secure and reliable for their customers by ensuring that the environment is resilient against cyber threats Serve as a combination of business owner, product owner and architect for web application security and pro-actively identify and suggest new controls to further improve the environment Own, develop and maintain the roadmap and backlog for security controls and features for the web application part of their platform. Coordinate and drive activities to ensure that security controls and features are implemented taken from an idea, developed, tested and implemented Develop monitoring capabilities and KPI’s to improve how they can measure the effectiveness of the security controls How will you be measured? Ideally developer/architect background to know how to get things through the development process High level of networking skills and business acumen to be able to communicate with a wide range of stakeholders Key interest in the Security domain and ability to pro-actively identify new security controls and features Ability to take an idea from design to functional description, into the appropriate backlog and ensure that it gets released Be a good communicator as it will be essential for the role to be able to explain complex security challenges to a wide variety of stakeholders What have you done? Knowledgeable in controls for mobiles security, web security and authentication schemas is beneficial Knowledge in java, javascript, PHP, node.js is a plus Interest in securing cloud services (e.g AWS) (not mandatory but a plus) Worked either in, or close to, agile development teams as a developer, architect or product owner Have good knowledge about threat modelling Worked in a dynamic and fast moving digital company preferably a B2C Have a relevant university degree This role is handled by Agile Search. If you are interested, apply using the button below. It only takes a minute.
Företag: Agile Search
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Security Engineer

Security Engineer
We are currently looking for a Security engineer with a strong background within Network to join our office infrastructure team, a part of Spotify Internal IT. Our team build, maintain and support our offices worldwide from an infrastructure perspective and we look forward to adding more members to our collaboration efforts. In addition to day to day network engineering you will be responsible for advocating and fostering the security culture in the team. You will play a leading role in the future of our infrastructure and help us design and implement our network design at all our offices with scalability, efficiency and security in focus. Above all, your work will impact the way the world experiences music. What you’ll do Build a strong security culture within the team that allows them to make good security decisions in day to day engineering tasks Act as a liaison and strong stakeholder to the larger security organization at Spotify. Balance business asks with security goals in order to empower and enable the larger goals of the organization. Share responsibility for office infrastructure worldwide including site-to-site as well as client VPN. Travel nationally and internationally, driving the networking aspect of new office builds and upgrades, including network design, configuration, and installation Collaborate with other talented engineers to diagnose, resolve, and prevent production issues. Manage administration of our systems such as log management and monitoring. Build tools to help other teams do their job more efficiently. Help grow the team with collaboration, processes and workflows. Participate in the team’s on-call rotation. Who you are You thoroughly understand system and network security. You have strong work experience in the network engineering field, preferably with a similar, high tech, high energy company. You have a solid knowledge of TCP/IP. We are using a mixed tech stack and it's important that you have multi-vendor experience. In addition to Cisco, we need you to have worked with companies such as HP, Fortinet and Opengear. You love to improve workflow efficiency and explore the latest automation solutions in our industry, if not developing them yourself! It's a plus if you've worked with monitoring and management solutions for network environments such as LibreNMS, RANCID, Cisco Prime or similar tools. You have experience managing both wired and wireless networks. You have a strong understanding of Unix/Linux with an experience of scripting and working in the terminal. You have experience in developing scripts or sysadmin tools in languages such as Python and are happy to call upon this skill in this role. You’re creative, curious, eager to learn, and you quickly pick up on new trends and technologies. You are pragmatic and understand the trade-off between the perfect solution and the working solution. You are analytical and don’t shy away from problems to which you don’t have an immediate answer. You also seek the information you need and know where or how to find it. You are a team player with a customer service mentality and actively collaborate with people around you to find solutions to problems. You naturally want to document your work and spread your knowledge and learnings with others. We are proud to foster a workplace free from discrimination. We strongly believe that diversity of experience, perspectives, and background will lead to a better environment for our employees and a better product for our users and our creators. This is something we value deeply and we encourage everyone to come be a part of changing the way the world listens to music.
Företag: Spotify AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Security Engineer

Security Engineer
At Product and Quality you will be a key contributor to the next generation outstanding luxury cars from Volvo. Together with other engineers around the world, you and your team will create innovative human-centric car technology that makes life less complicated and more enjoyable for people. Are you interested in design and connected car technology? Do you share our passion for people, the environment and our urge to create a superior driving experience? Product and Quality is the place for you to prosper. Security and System Safety is a group within the department Electrical Systems Design. We protect assets important to the customer by providing in-vehicle Security solutions, including Privacy. We also have a cross cooperation lead for System Safety. The Security team in the group works with requirements on complete vehicle and system level, as well as developing Security solutions in close cooperation with System Architects, Product Strategy, Infotainment and IT departments. Requirements and solutions are deployed both to in-vehicle and surrounding systems. Security is rapidly increasing as a hot topic in all areas of society. With an ambitious growth plan for all kinds of connected functionality Volvo needs to keep a pole position in the never-ending Security race. Cloud based threats from outside a connected car will present ever increasing challenges. As Security Engineer you will be part of Security team. You will have responsibility for developing requirements and software based security controls targeted for in-vehicle use. You are a technically experienced person that is skilled in developing complex technology and participate in implementation efforts across a large organization. Main responsibilities * Develop requirements for software based security controls. * Work with in-house component design and IT teams to confirm that requirements and software security controls are being understood and accepted. * Give implementation support for on-board and embedded security features to others in text and speech. * Work with test team to establish an enough level of test methods. * Follow up on test results. * Work with attribute leaders and architects to get a coherent security design. * Contribute to that requirements are consistent across multiple vehicle programs and fulfils customer expectations and applicable legislation. Required qualifications * BSc or MSc in Software, Electrical or Computer engineering, or other relevant experience. * A minimum of 3-5 years of relevant professional experience of security solutions in vehicle or other embedded environment, preferably with an emphasis on software. * Knowledge and experience on vehicle networks and communication protocols. * Knowledge on international standards and national regulations concerning Security. * Fluent in English, spoken and written. * Driver's license B. * Experience from developing automotive electrical systems development is meritorious. * Familiarity with Volvo Cars development process is meritorious. Personal qualities * Excellent communication and documentation skills * Self-driven and flexible * Able to work flexibly in a cross-functional and cross-organisational team * An open mind with a willingness to share knowledge and experience * Customer focused * Focused to deliver and attention to details Contact & Application If you have any questions regarding the position you are welcome to contact hiring manager: Ulf Edvardsson, tel +46313255543 Please apply as soon as possible but no later than 2017-11-24 #LI-POST About Volvo Car Group The future belongs to those who are empowered by a great idea and have the ability to carry it out. At Volvo Car Group, our vision is clear: "To be the world's most progressive and desired premium car brand" by simplifying people's lives. We have bold targets when it comes to innovation, sales and customer satisfaction and to make this happen, we need talented people onboard. People with passion, energy, business sense and the drive to innovate. People that want to create the next generation Volvo cars in a global, dynamic and respectful environment. We will support you to reach your full potential. Join us on this exciting journey into the future.
Företag: Volvo Car Corporation(Prd)
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Security Engineer

Security Engineer
We deliver where others fail Agile Search offers high quality recruitment services focused on C-level positions and IT-specialists. We work with outreach and social recruiting methodology in order to reach the market’s best candidates. We are dedicated to our work with a strong focus on quality and on-time delivery. We have a strong track record in recruitment to the professional services and IT industry. What we believe to be of utmost importance to succeed is a customer-oriented dialogue, a high energy level and a strong knowledge of both recruitment and the requirements needed for individuals to be successful in the professional services and IT industry. Our client Kindred is one of the largest online gambling companies in the world with over 20 million customers across 100 markets. They are the pioneers in the online gambling industry and as an innovation driven company that builds on trust, they have led the development into areas such as technological advancements, mobile solutions, new product launches, as well as player safety and responsible gambling improvements. They are searching for that certain someone who is passionate about security and driving change and not satisfied in just identifying exploits and security improvements, but instead likes to understand how they can defend against it and make it happen. You will have a real personal passion for web application security and an insatiable lust to develop within the area. Part of the journey toward greater security maturity will mean that you will be required to be self-autonomous and confident at developing and drinving continuous improvement projects across all our platforms and brands. As such, you may come from a variety of backgrounds (e.g. Security product owner, Security Architect, IT security engineer, developer etc.). Finally, they require a real team player. Someone who enjoys teaching (and learning), who enjoys engaging the organisation to be as passionate about security as they are, and who likes to work in a highly collaboratively environment. What will you be doing? Work with their Tech department to ensure that their environment is a safe, secure and reliable for their customers by ensuring that the environment is resilient against cyber threats Serve as a combination of business owner, product owner and architect for web application security and pro-actively identify and suggest new controls to further improve the environment Own, develop and maintain the roadmap and backlog for security controls and features for the web application part of their platform. Coordinate and drive activities to ensure that security controls and features are implemented taken from an idea, developed, tested and implemented Develop monitoring capabilities and KPI’s to improve how they can measure the effectiveness of the security controls How will you be measured? Ideally developer/architect background to know how to get things through the development process High level of networking skills and business acumen to be able to communicate with a wide range of stakeholders Key interest in the Security domain and ability to pro-actively identify new security controls and features Ability to take an idea from design to functional description, into the appropriate backlog and ensure that it gets released Be a good communicator as it will be essential for the role to be able to explain complex security challenges to a wide variety of stakeholders What have you done? Knowledgeable in controls for mobiles security, web security and authentication schemas is beneficial Knowledge in java, javascript, PHP, node.js is a plus Interest in securing cloud services (e.g AWS) (not mandatory but a plus) Worked either in, or close to, agile development teams as a developer, architect or product owner Have good knowledge about threat modelling Worked in a dynamic and fast moving digital company preferably a B2C Have a relevant university degree This role is handled by Agile Search. If you are interested, apply using the button below. It only takes a minute.
Företag: Agile Search
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Security Engineer

Network Security Engineer
Centric söker för vår kunds räkning en duktig och driven Network Security Engineer som söker nya spännande utmaningar. Kunden har sitt kontor i Solna. Arbetsuppgifter I rollen som Network Security Engineer ansvarar du för kvalificerade insatser i större nätverksmiljöer hos vår kunds kunder. Du kommer primärt jobba inhouse via remote men kan även behöva åka ut till kund vid behov. Du kommer att arbeta med uppdrag inom utveckling, drift, förändring och kommunikationslösningar. Din profil och kvalifikationen Vi ser gärna att du har minst 2-3 års arbetslivserfarenhet inom datakommunikation och under dessa år har du förslagsvis jobbat med drift, installation, implementation, migrering, rådgivning och support av LAN/WAN miljöer. Du är van att arbeta med, och har djup kompetens inom routing och switching och förstår vad det innebär att driva nätverksmiljöer med många användare. För att lyckas väl i rollen är det viktigt att du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med marknadsledande produkter, så som Cisco, Checkpoint och Fortinet. Du har en kompetensnivå motsvarande CCNA, CCNP eller CCIE. Krav: - Säkerhetslösningar inom Cisco, Checkpoint och Fortinet - Trådlöst inom Cisco - Erfarenhet av logghantering och logganalys i större nätverksmiljöer - Cisco CCNA, CCNP eller CCIE-certifierad inom routing och switching Flytande i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Som person är du positiv, driven och engagerad och du gillar kreativ problemlösning. Du är professionell i ditt arbete, har god samarbetsförmåga och social kompetens och kan därmed smidigt arbeta med både kollegor och kunder. Vad vi erbjuder På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi behandlar alla ansökningar löpande så registrera din ansökan redan idag! Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Thomas Florentin på tfn: 0734-159352 eller thomas.florentin@centric.eu. Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post. Centric är ett IT-företag med över 300 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister, förmedling av specialister, rekrytering och outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in, anställa eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen. OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV. Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden. Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, nätverkstekniker, nätverkskonsult, network, Cisco, checkpoint, Fortinet, CCNA, CCNP, CCIE, konsult, consultant, data, IT-technician, Solna, Stockholm Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Företag: Centric Professionals AB
Ort: Solna
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Network Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Network Security Engineer

Junior Network Security Engineer TRCS-SEST01503408
The Entry Level Network Security Engineer works under guidance of security specialist in Network and Cyber Security team to ensure that all applications and systems are built, maintained and protected in accordance with policies, standards, and compliance requirements so that the risk is managed appropriately. The candidate will assist with developing and implementing appropriate network security solutions globally. YOUR ROLE • Network Security Systems Design (Detailed and final design with documentation); • Stay up to date with industry standards and latest on network security vulnerabilities and countermeasures; • Product development for next generation communications Systems. BSc degree in Computer Science, Engineering or relevant field; Good knowledge of wired and wireless networks with Firewalls and wireless security measures; Identification of weak points in networks (wired and wireless) and mitigating them; Good knowledge of networking systems and protocols; Good programming and software development skills; Fundamental knowledge of current Wireless and Wired Enterprise Security standards, guidelines and practices; Fundamental understanding of the following security domains: Cryptography, Data Communications, Computer Operations Security, Telecommunications & Network Security, Security Architecture & Models; English at a business fluent level is mandatory. We thank all applicants for their interest; however, only those under consideration will be contacted. Are you interested in starting an exciting career at Bombardier Transportation? If so, apply now at www.careers.bombardier.com and start your dynamic career today! Your ideas move people. Bombardier Transportation is the number one provider of rail solutions in the world. Our business hold the number one global market position in eight of ten markets we service. Our product portfolio includes a full range of passenger rail vehicles and we manufacture locomotives, bogies, propulsion and rail control solutions. We design, build and service some of the most intelligent and beautiful rail solutions in the world. Our products are safe, healthy for people and help preserve the world's natural environment. We offer our specialists a modern, friendly, multinational environment and we encourage them to innovate. If you are an international, innovating profile, apply for our exciting Junior Network Security Engineer role in Stockholm (Sweden)
Företag: BOMBARDIER TRANSPORTATION SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Network Security Engineer TRCS-SEST01503408 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Network Security Engineer TRCS-SEST01503408

IT Security Engineer till Resurs Bank i Helsingborg
Resurskoncernen är ett av Nordens mest snabbväxande företag inom bank och försäkring. Vi är ett företag i ständig utveckling, med fokus på innovation och enkla, flexibla lösningar till både företag och privatkunder i Norden. Genom Resurs Bank och yA Bank erbjuder vi säljfinans- och betallösningar, privatlån och kreditkort. Dessutom erbjuder vi ovanligt okrångliga försäkringar genom Solid Försäkring. Brinner du för IT-säkerhet, vill ta ett stort ansvar och vara delaktig och drivande i hur vi ska jobba med säkerhet i vår organisation? Då kan detta vara rollen för dig! Vill du vara med på vår resa? Vi rekryterar smarta, drivna människor som får stort ansvar och frihet, för vi tror att det är så de bästa idéerna kommer fram. Vi är stolta över Resurs-andan som kännetecknas av samarbete, öppenhet och kundfokus. Med tydliga värderingar som grund vågar vi testa nya vägar som leder till ännu bättre tjänster för våra kunder. Det ska vara kul och utvecklande att komma till jobbet! Vad kommer du att arbeta med? Du kommer att ansvara för att vi har verktygen och kunskapen för att minimera säkerhetsincidenter inom företaget. Idag arbetar vi med säkerhetslösningar från Fortinet och Cisco. Manage Engine OpManager, SIEM och andra säkerhetsrelaterade produkter är också på väg att komma in i vår miljö". Du kommer att utför rutinkontroller av säkerheten på utvalda system tillsammans med säkerhetsleverantörer och följer upp IT-revisioner. Din roll verkar även i ett nära samarbete med säkerhetsavdelningen i verksamhet och kommer hjälpa till vid cyberhot och/eller säkerhetsincidenter. Vem är du? Vi söker dig med relevant utbildningsbakgrund samt 3-5 års arbetslivserfarenhet av att ha jobbat med en liknande tjänst. Certifierad inom IT-säkerhet och ITIL är meriterande. För att lyckas i rollen är du strukturerad och förstår att genom dokumentation av processer, skapas möjlighet till kontinuerlig förbättring. Du är driven, självmotiverad och har god förståelse av IT-säkerhet. Du är ansvarstagande, har förmåga att prioritera samt hugger in där det behövs. Vi erbjuder dig Möjligheter att vara och bygga upp samt förstärka vår säkerhet och vårt skydd av våra system. Ett framgångsrikt team med korta beslutsvägar, god stämning och högt i tak. Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär. Vi värdesätter! Här värdesätts ditt engagemang, din personliga inställning och dina värderingar. Våra värderingar: Driven, Open, Innovative, Trustworthy genomsyrar både dig som anställd och våra affärer. Känner du igen dig i våra värderingar? Läs mer om dem på www.resursjobs.com Ansök idag! Intervjuer och urval sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. I denna rekrytering arbetar vi med Experis IT. Om du har frågor angående tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter: Igor Micanovic, 040 665 61 44 eller Sophie Dalebjer, 040 660 63 33. Vi ser fram emot din ansökan! Om Resurs-koncernen Holding Resurs Holding är noterat på Nasdaq Stockholm och verkar genom dotterbolagen Resurs Bank, yA Bank och Solid Försäkring. Resurs-koncernen har mer än 700 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Huvudkontoret finns sedan starten 1977 i Helsingborg. Vi hjälper våra företagskunder med säljdrivande betal- och lojalitetslösningar till både butik och e-handel. Till våra privatkunder erbjuder vi privatlån, kreditkort och nischade försäkringsprodukter. Genom åren har vi vunnit flera utmärkelser för våra produkter och tjänster. sökord: tekniker, säkerhetstekniker, firewall, incidents, cyber threat, IT-säkerhet, it-security analyst, it-säkerhetstekniker, it-tekniker säkerhet, lediga jobb it-tekniker, lediga jobb it-säkerhet,
Företag: Experis IT
Ort: Helsingborg
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga IT Security Engineer till Resurs Bank i Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT Security Engineer till Resurs Bank i Helsingborg

On-Board Security Engineer
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats. Vad du blir en del av Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet – både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Vi utökar vårt team och söker dig som vill och arbeta med informationssäkerhet i våra ubåts- och ytfartygsprojekt! Inom Saab Kockums ansvarar On-Board Security för att informationssäkerhet ombord på våra fartyg och ubåtar, är omhändertagen så att företagets produkter är säkra att använda för våra kunder. Vårt uppdrag inom On-Board Security är varierande och kan bland annat innebära att vara kravställare inom området ut i organisationen, fungera som utbildare och bollplank för olika tekniska lösningar, genomföra och dokumentera analyser. Verksamheten bedrivs både i Malmö och i Karlskrona. Placeringsort är Malmö, resor mellan verksamhetsorterna förekommer.    Din framtida utmaning I rollen som On-Board Security Engineer kommer du att arbeta med informationssäkerhet i våra ubåts- och ytfartygsprojekt. Våra produkter består av många system, både uppköpta och egentillverkade i en komplex distribuerad miljö. Produktarkitekturen innefattar bland annat operativ verksamhet, information, system, integration, infrastruktur och nätverk.  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att analysera och bryta ned kundens kravställning, stödja IT-arkitektur och systemhandläggare i deras arbete samt analysera, följa upp och verifiera tekniska lösningar. Du kommer också dokumentera vald säkerhetslösning samt vara stöd i framtagning av rutiner och instruktioner för hantering av denna lösning. Vidare ingår det att hålla utbildningar inom informationssäkerhetsområdet samt hantera kontakter med kund och myndigheter. Den du är idag Du är en person som har en god förmåga att arbeta självständigt och kan omsätta krav och analyser till konkreta förslag på informationssäkerhetslösningar. Vi söker dig som är en öppen, prestigelös person och drivs av att dela med dig av kompetens och erfarenheter. Du har högskoleutbildning inom teknik- och/eller informationsområdet och vi ser gärna att du har erfarenhet av produktutveckling där många system samverkar i en komplex miljö samt har arbetat med något erkänt arkitekturramverk. Erfarenhet av informationssäkerhetsarbete på såväl övergripande som detaljnivå är meriterande.  För att trivas och bli framgångsrik i denna roll krävs att du är drivande och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du som söker bör ha ett gediget tekniskt intresse samt god förmåga i muntlig och skriftlig framställning i såväl svenska som engelska språket. Hos oss tillämpar vi flextid och våra anställda har tillgång till ett omfattande förmånspaket som bl.a. innehåller friskvård, förmånsbil samt aktiesparande. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet. Om Saab Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.
Företag: Saab AB
Ort: Malmö
Publicerad : 12-28
Sök fler jobb liknande: lediga On-Board Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: On-Board Security Engineer

Network Security Engineer till Cygate
Centric söker för vår kund Cygates räkning en duktig och driven Network Security Engineer som söker nya spännande utmaningar. Cygate har sitt kontor i Solna. Arbetsuppgifter I rollen som Network Security Engineer ansvarar du för kvalificerade insatser i större nätverksmiljöer hos Cygates kunder. Du kommer primärt jobba inhouse via remote men kan även behöva åka ut till kund vid behov. Du kommer att arbeta med uppdrag inom utveckling, drift, förändring och kommunikationslösningar. Din profil och kvalifikationen Vi ser gärna att du har minst 2-3 års arbetslivserfarenhet inom datakommunikation och under dessa år har du förslagsvis jobbat med drift, installation, implementation, migrering, rådgivning och support av LAN/WAN miljöer. Du är van att arbeta med, och har djup kompetens inom routing och switching och förstår vad det innebär att driva nätverksmiljöer med många användare. För att lyckas väl i rollen är det viktigt att du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med marknadsledande produkter, så som Cisco, Checkpoint och Fortinet. Du har en kompetensnivå motsvarande CCNA, CCNP eller CCIE. Krav: - Säkerhetslösningar inom Cisco, Checkpoint och Fortinet - Trådlöst inom Cisco - Erfarenhet av logghantering och logganalys i större nätverksmiljöer - Cisco CCNA, CCNP eller CCIE-certifierad inom routing och switching Flytande i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Som person är du positiv, driven och engagerad och du gillar kreativ problemlösning. Du är professionell i ditt arbete, har god samarbetsförmåga och social kompetens och kan därmed smidigt arbeta med både kollegor och kunder. Vad vi erbjuder På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi behandlar alla ansökningar löpande så registrera din ansökan redan idag! Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Thomas Florentin på tfn: 0734-159352 eller thomas.florentin@centric.eu. Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post. Centric är ett IT-företag med över 300 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister, förmedling av specialister, rekrytering och outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in, anställa eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen. OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV. Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden. Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, nätverkstekniker, nätverkskonsult, network, Cisco, checkpoint, Fortinet, CCNA, CCNP, CCIE, konsult, consultant, data, IT-technician, Solna, Stockholm Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Företag: Centric Professionals AB
Ort: Solna
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Network Security Engineer till Cygate jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Network Security Engineer till Cygate

Security Engineer
Security Operations Center Engineer The SOC Engineers provide software and system engineering services for a spectrum of Cybersecurity capabilities, including network intrusion detection, Cyber threat intelligence, reverse malware engineering, computer forensics, penetration testing, vulnerability scanning, network mapping and discovery, and Cyber incident response. Perform infrastructure support, Cybersecurity R&D, Security Information Event Management (SIEM) engineering, and Cyber sensor grid engineering. Description & Desired skills Strong communication and presentation skills Strong written skills Comfortable working in a project based / client serving model Ability to lead and shape client expectations Help drive pursuits and engage in complex deals, matching outcomes to expectations Ability to work easily with diverse and dynamic teams Ability to work in a matrix management model 5+ years of experience with information security Experience with Security Information Event Management (SIEM), including collecting, monitoring, and analysing security-related data from computer logs Experience with incident response and forensic investigations, coordinating with internal stakeholders and senior leadership, as appropriate English fluent Domain Skills Depth of knowledge in one or more of the Security Intelligence / SIEM Experience in the design and deployment of technology and solutions in Security Intelligence / SIEM An understanding across multiple security domains such as Identify and Access Management; Application and Data security; Infrastructure and Endpoint; as well as the inter-relationships between major components. Solid understanding and experience working a structured solution design methodology Additional Qualifications: Experience with enterprise security technologies, including SIEM, anti-virus, anti-malware, DLP, IDS/ IPS, vulnerability scanners, configuration management, and encryption Relevant Security certifications Required At least 5 years’ experience in architectural level design in Security Intelligence / SIEM At least 5 years’ experience working in a professional services firm focused on systems integration projects At least 5 years’ experience working in projects related to the core domain Experience working across diverse teams to facilitate solutions Required At least 5 years’ experience in architectural level design in Security Intelligence / SIEM At least 5 years’ experience working in a professional services firm focused on systems integration projects At least 5 years’ experience working in projects related to the core domain Experience working across diverse teams to facilitate solutions Experience working with Security practitioners Readiness to travel 25% Strong communication and presentation skills Strong written skills Comfortable working in a project based / client serving model Ability to lead and shape client expectations Help drive pursuits and engage in complex deals, matching outcomes to expectations Ability to work easily with diverse and dynamic teams Ability to work in a matrix management model 5+ years of experience with information security Experience with Security Information Event Management (SIEM), including collecting, monitoring, and analysing security-related data from computer logs Experience with incident response and forensic investigations, coordinating with internal stakeholders and senior leadership, as appropriate English fluent Savvy companies know that in today’s data-driven, highly distributed world, there are serious threats that must be addressed head-on. IBM operates the world’s broadest security research, development and delivery organization and our Security unit is growing. http://www.ibm.com/se
Företag: IBM Svenska AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Security Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Security Engineer


Sök lediga jobb Security Engineer

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se