Selecta söker en säljare till Stockholm jobb - lediga jobb

Selecta söker en säljare till Stockholm jobb Selecta söker en säljare till Stockholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Selecta söker en säljare till Stockholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Selecta söker en säljare till Stockholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Selecta söker en säljare till Stockholm- Stockholm

  2. Selecta söker en säljare till Stockholm- Stockholm

  3. Selecta söker en Säljare till Stockholm- Stockholm

  4. Selecta söker en Säljare till Stockholm- Stockholm

  5. Selecta söker en Säljare till Stockholm- Stockholm

  6. Selecta söker en säljare till Stockholm- Stockholm


Mer beskrivning

Selecta söker en säljare till Stockholm
  Selecta söker en säljare till Stockholm med omnejd Vill du vara med på en framgångsrik resa hos en marknadsledare med en produktportfölj som kan erbjuda en smakupplevelse utöver det vanliga? I rollen som Säljare kommer din uppgift primärt vara att arbeta mot nya kunder samt bredda kontaktytor på befintliga kunder för att få dessa konton att växa. Du kommer att driva hela säljprocessen självständigt, allt från att boka möten, göra avslut och se till att följa upp och utveckla. För att bli vår nästa säljare har du tidigare erfarenhet av uppsökande och gärna lösningsbaserad försäljning. Du motiveras av att lyckas, i allt du gör! Som person är du resultatinriktad, ihärdig och beslutsam. För alla oss som arbetar på Selecta gäller det att i alla lägen göra det vi kan för att infria, och helst överträffa, kundernas och konsumenternas förväntningar. Hos oss mäts du både på vad du gör och hur du gör det, därför är det viktigt att dina personliga värderingar överenstämmer med våra; Lagarbete, Engagemang och Kvalite. Vi söker dig som: • Har minst två års B2B-erfarenhet • Har ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma värdet av olika affärsalternativ • Har goda dokumenterade säljresultat, gärna från liknande roller. • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer • Är driven och resultatinriktad Vi erbjuder dig: • Ett spännande företag med innovativa produktlösningar • Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär • Ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner • Frihet under ansvar Vi är företaget för dig som sätter service och smak främst och naturligtvis så älskar du, precis som vi ett gott kaffe. I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Önskas ytterligare information når du Daniel på 0765-25 90 29. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du registrerar din ansökan via www.salesonly.se Selecta är Europas ledande serviceföretag inom mat och dryck för arbetsplatser och offentliga miljöer. Selecta finns representerat i 24 länder. I Norden finns Selecta på 45 orter och har ca 700 anställda. Vi erbjuder våra kunder, stora som små, anpassade servicelösningar för kaffe- och varuautomater samt tillbehör och varor till dessa.
Företag: SalesOnly Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Selecta söker en säljare till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Selecta söker en säljare till Stockholm

Selecta söker en säljare till Stockholm
Selecta söker en säljare till Stockholm med omnejd Vill du vara med på en framgångsrik resa hos en marknadsledare med en produktportfölj som kan erbjuda en smakupplevelse utöver det vanliga? I rollen som Säljare kommer din uppgift primärt vara att arbeta mot nya kunder samt bredda kontaktytor på befintliga kunder för att få dessa konton att växa. Du kommer att driva hela säljprocessen självständigt, allt från att boka möten, göra avslut och se till att följa upp och utveckla. För att bli vår nästa säljare har du tidigare erfarenhet av uppsökande och gärna lösningsbaserad försäljning. Du motiveras av att lyckas, i allt du gör! Som person är du resultatinriktad, ihärdig och beslutsam. För alla oss som arbetar på Selecta gäller det att i alla lägen göra det vi kan för att infria, och helst överträffa, kundernas och konsumenternas förväntningar. Hos oss mäts du både på vad du gör och hur du gör det, därför är det viktigt att dina personliga värderingar överenstämmer med våra; Lagarbete, Engagemang och Kvalité. Vi söker dig som: • Har minst två års B2B-erfarenhet • Har ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma värdet av olika affärsalternativ • Har goda dokumenterade säljresultat, gärna från liknande roller. • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer • Är driven och resultatinriktad Vi erbjuder dig: • Ett spännande företag med innovativa produktlösningar • Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär • Ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner • Frihet under ansvar Vi är företaget för dig som sätter service och smak främst och naturligtvis så älskar du, precis som vi ett gott kaffe. I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Önskas ytterligare information når du Daniel på 0765-25 90 29. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du registrerar din ansökan via www.salesonly.se Selecta är Europas ledande serviceföretag inom mat och dryck för arbetsplatser och offentliga miljöer. Selecta finns representerat i 24 länder. I Norden finns Selecta på 45 orter och har ca 700 anställda. Vi erbjuder våra kunder, stora som små, anpassade servicelösningar för kaffe- och varuautomater samt tillbehör och varor till dessa.
Företag: SalesOnly Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Selecta söker en säljare till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Selecta söker en säljare till Stockholm

Selecta söker en Säljare till Stockholm
  Selecta söker en säljare till Stockholm med omnejd Vill du vara med på en framgångsrik resa hos en marknadsledare med en produktportfölj som kan erbjuda en smakupplevelse utöver det vanliga?  I rollen som Säljare kommer din uppgift primärt vara att arbeta mot nya kunder samt bredda kontaktytor på befintliga kunder för att få dessa konton att växa. Du kommer att driva hela säljprocessen självständigt, allt från att boka möten, göra avslut och se till att följa upp och utveckla. För att bli vår nästa säljare har du tidigare erfarenhet av uppsökande och gärna lösningsbaserad försäljning.  Du motiveras av att lyckas, i allt du gör! Som person är du resultatinriktad, ihärdig och beslutsam. Dina värderingar ska överensstämma med våra; laganda, engagemang och kvalitet. Vi söker dig som: • Har minst två års B2B-erfarenhet • Har ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma värdet av olika affärsalternativ • Har goda dokumenterade säljresultat, gärna från liknande roller. • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer • Är driven och resultatinriktad Vi erbjuder dig: • Ett spännande företag med innovativa produktlösningar • Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär • Ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner • Frihet under ansvar I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Önskas ytterligare information når du Daniel på 0765-25 90 29. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du registrerar din ansökan via www.salesonly.se Selecta är Europas ledande serviceföretag inom mat och dryck för arbetsplatser och offentliga miljöer. Selecta finns representerat i 24 länder. I Norden finns Selecta på 45 orter och har ca 700 anställda. Vi erbjuder våra kunder, stora som små, anpassade servicelösningar för kaffe- och varuautomater samt tillbehör och varor till dessa.
Företag: SalesOnly Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Selecta söker en Säljare till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Selecta söker en Säljare till Stockholm

Selecta söker en Säljare till Stockholm
Selecta söker en säljare till Stockholm Vill du vara med på en framgångsrik resa hos en marknadsledare med en produktportfölj som kan erbjuda en smakupplevelse utöver det vanliga? I rollen som säljare kommer din uppgift primärt vara att arbeta mot nya kunder samt bredda kontaktytor på befintliga kunder för att få dessa konton att växa. Du kommer att driva hela säljprocessen självständigt, allt från att boka möten, göra avslut och se till att följa upp och utveckla.  För att bli vår nästa säljare har du tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning, gärna lösningsbaserad försäljning.  Du motiveras av att lyckas, i allt du gör! Som person är du resultatinriktad, ihärdig och beslutsam. Dina värderingar ska överensstämma med våra; laganda, engagemang och kvalitet. Vi ser att du har goda dokumenterade säljresultat, gärna från liknande roller.  Vi söker dig som: • Har minst två års B2B-erfarenhet • Har ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma värdet av olika affärsalternativ • Har mycket goda säljkunskaper och förmåga att förhandla på högsta nivå • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer • Är driven och resultatinriktad  Vi erbjuder dig: • Ett spännande företag med innovativa produktlösningar • Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär • Ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner • Frihet under ansvar I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Önskas ytterligare information når du Daniel på 0765-25 90 29. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du registrerar din ansökan via www.salesonly.se  Selecta är Europas ledande serviceföretag inom mat och dryck för arbetsplatser och offentliga miljöer. Selecta finns representerat i 24 länder. I Norden finns Selecta på 45 orter och har ca 700 anställda. Vi erbjuder våra kunder, stora som små, anpassade servicelösningar för kaffe- och varuautomater samt tillbehör och varor till dessa.
Företag: SalesOnly Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Selecta söker en Säljare till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Selecta söker en Säljare till Stockholm

Selecta söker en Säljare till Stockholm
Selecta söker en säljare till Stockholm Vill du vara med på en framgångsrik resa hos en marknadsledare med en produktportfölj som kan erbjuda en smakupplevelse utöver det vanliga? I rollen som säljare kommer din uppgift primärt vara att arbeta mot nya kunder samt bredda kontaktytor på befintliga kunder för att få dessa konton att växa. Du kommer att driva hela säljprocessen självständigt, allt från att boka möten, göra avslut och se till att följa upp och utveckla.  För att bli vår nästa säljare har du tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning, gärna lösningsbaserad försäljning.  Du motiveras av att lyckas, i allt du gör! Som person är du resultatinriktad, ihärdig och beslutsam. Dina värderingar ska överensstämma med våra; laganda, engagemang och kvalitet. Vi ser att du har goda dokumenterade säljresultat, gärna från liknande roller.  Vi söker dig som: • Har minst två års B2B-erfarenhet • Har ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma värdet av olika affärsalternativ • Har mycket goda säljkunskaper och förmåga att förhandla på högsta nivå • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer • Är driven och resultatinriktad  Vi erbjuder dig: • Ett spännande företag med innovativa produktlösningar • Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär • Ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner • Frihet under ansvar I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Önskas ytterligare information når du Daniel på 0765-25 90 29. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du registrerar din ansökan via www.salesonly.se  Selecta är Europas ledande serviceföretag inom mat och dryck för arbetsplatser och offentliga miljöer. Selecta finns representerat i 24 länder. I Norden finns Selecta på 45 orter och har ca 700 anställda. Vi erbjuder våra kunder, stora som små, anpassade servicelösningar för kaffe- och varuautomater samt tillbehör och varor till dessa.
Företag: SalesOnly Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Selecta söker en Säljare till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Selecta söker en Säljare till Stockholm

Selecta söker en säljare till Stockholm
Presentation Vill du vara med på Selectas framgångsrika resa som marknadsledande leverantör med en produktportfölj som kan erbjuda en smakupplevelse utöver det vanliga? Då kan du bli Selectas nya säljare! Du kommer driva hela säljprocessen självständigt från att boka möten till att göra avslut. Du kommer att arbeta med kunder inom Stockholmsregionen och tjänsten är tillsvidareanställning. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan idag! Arbetsuppgifter Som säljare på Selecta kommer du vara delaktig i Selectas resa med fullt fokus på att ge kunder en kaffepaus i världsklass. Du kommer primärt ansvara för nykundsförsäljning samt att skapa och utveckla din egen kundportfölj. Vidare kommer du självständigt driva hela säljprocessen, från att söka upp, boka in till att följa upp och utveckla dina kunder på marknaden. Rollen innebär att du kommer göra affärer tillsammans med beslutsfattande chefer som exempelvis inköps-och kontorschef. Tjänsten innebär resor i Stockholmsregionen. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som tidigare har arbetat i en uppsökande försäljningsroll inom B2B, antingen från produkt- eller tjänsteförsäljning. Du har dokumenterade goda säljresultat i bagaget och är duktig på att skapa långsiktiga och starka kundrelationer. För att axla rollen är du självständig, driven och har tydligt resultatfokus. Att arbeta på Selecta innebär att i alla lägen sträva mot att infria, och helst överträffa, kundernas och konsumenternas förväntningar. I rollen mäts du både på vad du gör och hur du gör det därför är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med Selectas; Lagarbete, Engagemang och Kvalité. Du motiveras av att lyckas och kunna påverka din egen lön! Körkort är krav för tjänsten. Förmåner Selecta erbjuder ett spännande företag med innovativa produktlösningar, stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär. Vidare kommer du få ett självständigt arbete med frihet under ansvar. Företagsbeskrivning Selecta är Europas ledande serviceföretag inom mat och dryck för arbetsplatser och offentliga miljöer. Selecta finns representerat i 24 länder. I Norden finns Selecta på 45 orter och har ca 700 anställda. Vi erbjuder våra kunder, stora som små, anpassade servicelösningar för kaffe- och varuautomater samt tillbehör och varor till dessa. Vår kunds hemsida www.selecta.se Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia Office Professionals AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Selecta söker en säljare till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Selecta söker en säljare till Stockholm


Sök lediga jobb Selecta söker en säljare till Stockholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se